Digidexo.com

stol som kan heves

Strøm Stoler som kan gå vertikalt

Strøm Stoler som kan gå vertikalt


Power stoler er motorisert rullestol for folk som er funksjonshemmet eller deaktivert. Når ingenting mer enn en enkel fire-hjulet stol, strøm stoler fortsette å ta på seg et nytt liv som teknologi øker. Som i 2010, har fremskritt i industrien førte til stoler som fold og konvertere til sittende, liggende og selv stående stillinger.

Karman Health Stand-up Power Rullestol

Den Karman Health Stand-Up Power Rullestol lar funksjonshemmede brukere å bli støttet i en vertikal stående stilling, samtidig som støttes av stolen. Ifølge Healthproductsforyou.com, stolen "tilbyr overlegen i hjemmet manøvrerbarhet som det er primært laget for folk som trenger hjelp til å komme rundt innendørs." Selskapet hevder en stående stilling gir bedre blodsirkulasjon, muskel tone og nyre og blærefunksjon. Stolen har også armlener, en kontroller boksen og en trykknapp for den stående funksjonen. Selskapet sier strøm stol, som kjører på nikkel metall hydrid batterier, gir mer selvstendighet for brukerne. Strøm stol går omtrent $ 8400 som av November 2010.

Servo Stand-up Folding Strøm Chair

The Power Assisted Stand-up Folding Strøm Chair av Forbedre Livet inneholder en knapp som løfter en person som sitter i stolen til et vertikalt stand-up posisjon. Når man står, et brystbelte, kne tropp, leggbånd og bilbelte holder personen på plass. Stolen har også en anti-tipping teknologi for å holde fra å falle. "Regelmessig stående kan bidra til å forhindre mange problemer forbundet med rullestol innesperring, inkludert:. Hudskader, urinveisinfeksjoner, bein demineralisering, dårlig sirkulasjon, spastisitet, muskel kontrakturer, og skuldersmerter Plus, å ha en stand-up stol vil øke din selvtillit -reliability, "ifølge Improvelife.com. Stolen kan foldes for lagring og kjører på oppladbare batterier. Det er priset rundt $ 4900 som av November 2010.

Redman Strøm Chair

Den Redman Strøm Chair hevder å være "verdens høyeste kvalitet stående makt stol." Stolen lar brukerne sitte, ligge og stå gjennom en fjernkontroll boks. Produktet har også en kontur ryggpute for komfort, oppladbare batterier, stropper for stående og seks varianter av farger å velge mellom. Den Redman Strøm Chair har også sensorer i puter som kart presset på visse områder av ens kropp, slik at han eller hun kan vite når du skal rotere posisjoner for bedre sirkulasjon. Prisene for Redman Strøm Chair er ikke tilgjengelige på selskapets hjemmeside som av November 2010.

Hva kan jeg spise som vil heve min testosteron?

For å se og føle at de er på toppen av sitt spill, de fleste menn trenger for å opprettholde et visst nivå av testosteron. Kroppen produserer testosteron naturlig, men som menn alder det bremser og kan føre til en reduksjon i muskelmasse og en økning i kroppsfett. Og mens det er kosttilskudd du kan ta for å oppnå høyere nivåer av testosteron, er det noen enkle justeringer du kan gjøre til din diett som kan føre til en naturlig økning i testosteron produksjonen.

Frø og nøtter

Mange varianter av frø og nøtter (spesielt peanøtter) inneholder høye nivåer av enumettet fett, som bidrar til å fremme kroppens naturlige produksjon av testosteron.

Cruciferous Grønnsaker

Brokkoli, kål, rosenkål og andre mørke bladgrønnsaker inneholder indoler, som hemmer produksjonen av det kvinnelige hormonet østrogen hos menn og øker produksjonen av testosteron.

Fisk

Fisk er lastet med essensielle fettsyrer, og når fettinntaket økes kroppen produserer mer testosteron. Men prøv alltid å velge "godt fett", slik som de som finnes i fisk, oljer og nøtter.

Kjøtt

Rødt kjøtt og fjærkre er kjent for å være høye i proteinet, som er en byggesten for muskelmasse, men begge er også høy i sink, noe som øker kroppens naturlige produksjonen av testosteron.

Egg og melke

Egg og meieriprodukter er begge gode kilder til fett, forutsatt at meieriet er ikke fettfri, og har positive effekter på naturlige testosteron produksjon.

Hva øvelser som kan gjøres for en svulmende Disc?

Svulmende plater er plater som har ekspandert ut av ryggraden. De stikker ut og trykk på nerver som kjører ryggsøylen. Dette presset fører til ubehag og noen ganger smerte. Skivene imidlertid ikke har briste eller bli brokk, og en av de viktigste ting leger vil fore for dette er sengeleie. Men det er noen øvelser og behandlinger som kan hjelpe i healing platen.

Abdominal Strength

Styrking nedre del av magen er et mål i fysioterapi for å bidra til å støtte den midtre delen av kroppen. Dette faller i tråd med styrke musklene rundt ryggraden ved at det bidrar til å holde kroppen oppreist uten å sette all belastningen på ryggraden. Mens hun lå nede på gulvet med knærne bøyd, trekke magemusklene i og hold mens du teller til ti. Dette er en nybegynner trening og er bra for de med vonde svulmende plater fordi ryggraden ikke beveger seg. Ben og arm heiser er lagt til etter en tid for å styrke kroppen samtidig som ryggraden å hvile.

Stretching

Tøyningsøvelser er en god måte å hjelpe med en skadet plate. Stretching gjør at blodet kan strømme inn i området, og økt blodgjennomstrømning hjelper til med healing. Liggende flatt ned på gulvet med knærne bøyd er starten på en øvelse. Bekkenet blir så rotert slik at baksiden er helt flat på bakken, inkludert nedre del av ryggen. Stillingen er holdt i fem sekunder og deretter stoppet. Etterpå ryggen er buet litt i fem sekunder. Et annet innebærer å ligge på gulvet og heve det ene kneet til brystet og holder i fem sekunder. Gjenta fremgangsmåten med den andre kneet. Det er behov for å si at alle øvelser, inkludert strekninger, bør aldri gjøres før en lege er konsultert.

Posture

En øvelse som fungerer på å strekke ryggraden mens du arbeider på å holde ryggen i riktig posisjon og styrke den nedre trapezius muskler. Ryggen skal være rett for denne øvelsen, og det er best at pasienten sitter i en komfortabel stol. Den enkelte løfter brystet bein rett opp samtidig lett trykk skulderbladene ned og mot hverandre.

Gang

Enkelte øvelser kan bidra til å bygge muskler rundt problemområdet. Ved å styrke musklene, hjelper dette å støtte området mer sikkert som tar presset av svulmende plate. Vandre på plass på en liten øvelse trampoline er en øvelse som hjelper til med å bygge muskler i ryggraden. Det gjør den ved å arbeide på balanse. Mens du prøver å holde balansen, har kroppen til å bruke musklene rundt ryggraden til å stå oppreist. De trampoline puter den gange, slik at ryggen ikke er frynser hele tiden.

Hva kan heve kortisolnivå?

Kortisol er et hormon som produseres av kroppens binyrene. Når distribuert i kroppen i riktige mengder, regulerer det glukose og bidrar til generelle velvære. Imidlertid, når kroppen produserer for mye kortisol, kan den føre til vektøkning, tretthet, depresjon og angst. Hvis kortisolnivået er for lavt, er resultatet tretthet, nedsatt immunforsvar og nedsatt blodtrykk.

Stress

Stress er en av hovedårsakene til kortisol overproduksjon i kroppen. Når kroppen er under stor belastning, binyrene forsøker å kompensere ved å øke produksjonen av kortisol til å motvirke angst. Denne høyden i kortisol blir ofte kalt "fight or flight" respons.

Fysisk skade

Hvis legemet er fysisk skadet, kan adrenal nivået stiger. Dette er kroppens forsøk på å regulere stresshormoner som kan øke på grunn av den fysiske smerte forårsaket av skade.

Urter

Urten lakris kan heve kortisolnivå. Når kortisolnivå er ute av balanse, har lakris blitt brukt til å medisinere. Men med langvarig bruk, kan lakris heve kortisol utgjør farlig høye nivåer. Høye nivåer av kortisol føre til vektøkning, høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Resepter

Når kortisol produseres i kroppen som en reaksjon på stress, hjelper det nødvendige funksjoner kroppen trenger til å reagere og tilpasse seg endringer. Hvis kortisolnivået er for lavt, kan de nødvendige kroppsfunksjoner, for eksempel en økning i blodtrykket, ikke forekomme, og enkeltpersoner kan utvikle en tilstand som kalles Asperger syndrom. Hydrokortison er en reseptbelagte medisiner som er gitt som behandling for dem som lider av lav kortisol eller en ubalanse i kortisolnivåer.

Ubalanse

Thyroid ubalanser kan også øke kortisol. Disse ubalansene er knyttet til hormoner ikke hadde prestert som de skal og kan føre til varierende blodsukkeret, og redusert samlet muskulær utholdenhet og immunforsvaret fungerer.

Betraktninger

En overproduksjon av kortisol i kroppen kan bli brakt videre av noen av de ovennevnte scenarier. For å teste for forhøyede kortisolnivåer, ta kontakt med lege eller helsepersonell.

Matvarer som kan endre humøret

Matvarer som kan endre humøret


Mat spiller en viktig rolle i måten vi føler mentalt og fysisk. Et dårlig kosthold av junk food og takeouts kan skape kaos på huden, føre til vektøkning og la deg følelsen sliten og svak. Vi presenterer sunnere mat med viktige ingredienser er den enkleste og raskeste måten å føle seg lykkeligere, mer positiv og avverge depresjon.

Fisk og skalldyr

Fet fisk som sardiner, tunfisk, ørret, sild, laks og makrell er rik på Omega-3 fettsyrer som kan bidra til å forbedre humøret og bedre hukommelse. Akkreditert kostholdsekspert Caitlin Reid, forfatter av helse nettstedet Health & The City, bemerker: "Omega-3 fettsyrer faktisk utgjør en stor del av hjernen, og hvis du spiser mer av dem, er du mindre sannsynlig å bli deprimert." Andre humør-forsterke sjømat inneholder reke og hummer som inneholder B-vitaminer og mineraler, og slipper "feel good" hormon som kalles serotonin i hjernen.

Mørk sjokolade

Selv om sjokolade er ofte sett på som en klassiker usunn comfort food, er mørk sjokolade i små mengder antas å forbedre vår følelse av velvære. God kvalitet mørk sjokolade med høyt kakaoinnhold inneholder flavanoids, anti-oksidanter og teobromin som er tenkt å fungere som en anti-depressivt. Men en artikkel i Australias "Herald Sun" avis advarer om at "sjokolade kur fungerer bare for noen personlighetstyper. For komfort eaters, kan fråtset på sjokolade ha negative konsekvenser."

Frukt og grønnsaker

Fra ung alder, blir vi oppfordret til å spise rikelig med frukt og grønnsaker. De er bra for vår psykiske velvære og også spille en viktig rolle i hvordan vi føler. Frukt høy i aminosyrer, inkludert bananer, avokado, blåbær og ananas, bidra til å frigjøre serotonin i hjernen som er ansvarlig for å heve humøret. Jordbær er antatt å stabilisere blodsukkeret og bidra til å redusere irritabilitet forårsaket av sukker cravings. Antioksidant-rike grønne bladgrønnsaker blant annet brokkoli, salat og spinat inneholder også vitaminer som bekjempe stress.

Karbohydrater

Mange som har prøvd en drastisk redusert karbohydrat diett klager ofte over humørsvingninger, depresjon, sinne og irritabilitet som noen av de vanligste bivirkningene. Komplekse karbohydrater som grovt pasta, poteter og brød har vært forbundet med avslapning, ifølge "Be You magazine". Massachusetts Institute of Technology Clinical Research Center rapporterer: «Mangel på kosten karbohydrater fører til at hjernen til å slutte å regulere serotonin" som derfor resulterer i lav stemninger.

Hva betingelser kan heve systolisk blodtrykk?

Med over 690 millioner mennesker i verden som lider av noen form for hypertensjon, er det svært vanlig å ha, eller kjenner noen med høyt systolisk blodtrykk. Høyt blodtrykk årsaker varierer fra spontane forekomster til pre-eksisterende forhold.

Spontan

Over 90 prosent av hypertensjon tilfeller anses å være spontan, ikke blir gytt fra noen kjente pre-eksisterende tilstand.

Midlertidige Årsaker

Stiger i systolisk trykk varierer midlertidig i hele vår daglige liv. Ved å endre aktivitetsnivå eller din sinnstilstand, kan hvem som helst midlertidig heve eller senke blodtrykket.

Åreforkalkning

Aldring årsaker plakett til å akkumulere på arterier, til slutt fører til herding. Dette kan heve systolisk blodtrykk, samtidig som diastolisk blodtrykk normalt. Dette er kjent som aterosklerose.

Nyrearteriestenose

En pre-eksisterende tilstand som kan føre til en økning i blodtrykket, inkludert systoliske trykket, er nyrearteriestenose. Dette innebærer innsnevring av en arterie forårsaket av en opphoping av toksin innskudd. Tilstanden er løst ved å utføre en angioplastikk.

Aldosteron

En annen vanlig pre-eksisterende tilstand som resulterer i høye systoliske trykket er unormale konsentrasjoner av hormonet aldosteron. Dette kan føre til at kroppen til å beholde for mye natrium, mens miste for mye kalium, ofte resulterer i høyt blodtrykk.

Stoler som er bra for ryggen din

Stoler som er bra for ryggen din


Det er tre naturlige kurver langs ryggraden din: korsryggen eller korsrygg; øvre del av ryggen eller thorax-regionen; og din nakke området eller nakken. Hvis disse kurvene støttes, reduserer du sjansen for å ha tilbake problemer. Den beste måten å finne den rette stolen for ryggen er å sitte i så mange du kan.

Testing Stoler

Når du skal teste ut en stol, sørg for at føttene ligge flatt på gulvet vendt forover, og knærne er bøyd i 90 graders vinkel, med minst 1 cm mellom dem og kanten av stolen. Se etter et sete pan bred nok for lår og hofter. Hvis stolen har et underlag, finne en som kurver sammen med korsryggen. Setet bør ikke gi deg for mye spillerom til å slentre, eller tvinge tilbake i en ubehagelig bue. For øvre del av ryggen, se på bredden av setet backing for å avgjøre om det er riktig størrelse for din ramme. Du vil ha noe som vil være stor nok til å støtte ryggen, men ikke så stor at dine armbevegelser blir hindret. Se etter stoler som passer din arbeidsstasjon; håndleddene skal være litt lavere enn albuene.

Chair Typer

Kontroller at sitteplasser er riktig for jobben. Det finnes ulike typer for ulike oppgaver og ryggproblemer. Hvis du gjør oppgaver med mye armbevegelse, bør du vurdere å kjøpe en ryggløse, ergonomisk stol. Noen eksempler er: salen stol, den knelende stol og treningsball. Alle tre oppmuntre til vedlikehold av ryggraden kurve i lumbalregionen. Både sadelstolen og øvelsen ball kan bidra til å styrke ryggen din. Med sadelstolen, er din holdning som ligner på en person som sitter på en hest. Dine ben og hofter er helt åpne; stolen er litt på skrå. Dette hjelper korsryggen holde buet. Se etter noe som kan justeres i høyden. Hvis du er plassert på en øvelse ball vil du bli stadig tvunget til å opprettholde balanse med føttene; Dette reduserer belastningen satt på ryggen. Det er øvelse ball stoler tilgjengelig med en seterygg. Hvis du velger denne type stol, sørg for at den er bred nok til å støtte øvre del av ryggen.

Med noen stol du velger, bør du vurdere å komme opp fra tid til annen. Gjenværende i en positur for en lang varighet kan føre til belastning på ryggraden.

Stoler som holder deg kjølig

Stoler som holder deg kjølig


Alle som har en kontorjobb og sitter i en stol hele dagen lang vet elendigheten av å sitte i en stol som ikke er behagelig og som gjør deg varm. Når ryggen er vond og du svetter, er du ikke kommer til å være like produktiv som du ville være hvis du var smertefri og kjølig. Det er stoler og stol tilbehør tilgjengelig som holder deg kjølig samt komfortabel, noe som gjør din tid på kontoret mer behagelige.

Mesh

Mesh stoler er laget av pustende materialer som holder seg kjølig hele dagen. Mange mesh stoler er ergonomisk utformet, noe som betyr at i tillegg til å holde deg på en behagelig temperatur, gir de støtte og bidra til å korrigere din holdning mens du sitter. De har også minske sjansen for at du kommer til å skade ryggen din på grunn av for mye stress blir satt på den.

Air-Grid Flow

Vurdere fordelene ved en luft grid flyt stol som gjør at du kan holde seg kjølig i løpet av dagen. Stolen har en mesh tilbake som oppmuntrer komfort og ventilasjon slik at ryggen ikke blir svett. En luft-grid stolen gir støtte til korsryggen, som menigheter av trøtthet.

Kjøling Puter

Selv kjøling puter er tilgjengelige for å plassere på kontorstolen din og holde deg kjølig. Puten inneholder kjøle mineraler og krystaller som produserer en kjølig følelse. Når du sitter på denne type pute, blir kroppen din varme innholdet i puten til væske. Når du forlater kontoret for dagen, krystaller i puten tilbake til deres krystalltilstand. De vil bli reaktivert og bli flytende når du setter deg ned på stolen neste dag. Kjølepute trenger ikke å være nedkjølt. Det holder seg på 77 grader F.

Fordeler

Fordelen med disse kjøle puter er at de aldri blir så kaldt at de fryse bunnen din. De får ikke for kaldt, som gel pakker, og de er ikke våt. Putene bruke både konveksjon og ledning for å kjøle ned kroppen til den personen som sitter i stolen. Ledning oppstår når varme overføres fra ett objekt til et annet via fysisk berøring. Konveksjon oppstår når varme overføres fordi flytende molekyler har blitt flyttet fra varmere områder til et kjøligere område.

Senger som kan Elektronisk Go Up & Down

Senger som kan Elektronisk Go Up & Down


Elektroniske senger som går opp og ned er vanligvis funnet i sykehus og helsevesenet; de er vanligvis ikke selges som luksusartikler for allmennheten. De er utformet for å lindre forskjellige medisinske tilstander ved å heve pasientens kropp, eller ganske enkelt hjelpe pasienten i å komme inn i eller ut av sengen. Funksjonsfeil kan true liv og sikkerhet for pasientene, slik at sengene må være solid, holdbar og pålitelig.

Definisjon / Betydning

Senger som kan elektronisk går opp og ned er kategorisert av helsevesenet industri som holdbar medisinsk utstyr. Enten den brukes i hjem eller sykehus, og er designet for å lindre effektene av ulike sykdommer og / eller skader. Som holdbar medisinsk utstyr, elektroniske senger produsert for å tåle gjentatt bruk uten svekkelse. Senger kjøpt for hjemmebruk kan tilpasses, men elektroniske senger funnet i sykehus må være godkjent for bruk av US Food and Drug Administration (FDA). Sykehus seng produsenter må være registrert med FDA for ansvarlighet formål i tilfelle feil på utstyr.

Typer

Elektroniske senger gir kroppsdel ​​høyde på mer enn 30 grader. Det finnes flere typer tilgjengelig. Totalt elektronisk bed tillater brukere å justere høyden på sengen og heve både hodet og beina. Noen er tilgjengelig med en fast høyde som ikke kan justeres om hodet og benene kan fremdeles bli forhøyet. Disse er mer egnet for pasienter som ikke har problemer med å komme inn og ut av sengen. Forbrukere som har behov for høydejustering kan spare penger ved å kjøpe en semi-elektrisk seng som tillater manuell høydejustering og gir elektronisk hode og ben høyde. Bariatric elektroniske senger er designet for å støtte folk som veier mer enn 350 pounds. Extra-heavy-duty bariatric elektroniske senger støtte pasienter over 600 pounds.

Medisinske tilstander

Elektroniske senger med høydejustering kan senkes for å hjelpe funksjonshemmede pasienter i rullestol komme i seng enklere. De kan også bli hevet for å lette kroppen til en stående posisjon. Noen forhold hemme pusting mens pasienten ligger flatt. Senger som hever hode hjelpe lider av lungesykdom og hjertesvikt puste mens du sover. Pasienter som er utvinne fra benbrudd kan trenge sine organer plassert på en bestemt måte for å fremme helbredelse. Andre typer bein og felles skader krever elektronisk bed høyde for å lindre smerte.

Kostnader

Per mars 2011, kan elektroniske senger koste alt fra $ 500 til $ 6000 avhengig av modell. Grunnleggende elektroniske senger koster ca $ 1000 i twin, full og queen-size rammer med høyde, hode og ben høydejustering. King-size elektroniske senger starter i $ 1800 prisklasse. Bariatric elektroniske senger er tilgjengelig for $ 1600 og oppover.

Teknikker som kan forbedre din personlige selvtillit tillit

Teknikker som kan forbedre din personlige selvtillit tillit


Selvtillit er en positiv holdning om deg selv og dine evner. Personer som har selvtillit har en følelse av kontroll over sine liv og generelt tror at de kan gjøre hva de vil. Det er en viktig egenskap å ha, men noen sliter med lav selvtillit, noe som kan føre til begrenset suksess i livsmål. Selvsikre mennesker er mer sannsynlig til å ta risiko, og ikke føler behov for å samsvare med andre fordi de stoler på sine egne evner og instinkter. Mangel på selvtillit oppstår ikke på grunn av en manglende evne, men er formet over tid gjennom erfaringer. Men det finnes teknikker som kan bygge selvtillit og øke sjansene for å oppnå livsmål.

Reflektere over tidligere prestasjoner

Ser tilbake på hva du har oppnådd i livet. Holde en logg over alle dine tidligere prestasjoner. Uansett hvor miniscule de kan virke - uteksaminert videregående skole, betaler av en bil, å miste 5 pounds - skriv dem i loggen. Ofte du ikke skjønner hva du har oppnådd før du ser det skrevet foran deg. Skriver loggen i et attraktivt format og skrive den ut. Gjennomgå loggen regelmessig for å minne deg selv på hva du har oppnådd så langt, og potensialet du har til å oppnå mer i fremtiden.

Utforske dine sterke

Lag en liste over dine personlige styrker. Hvis dette er vanskelig, kan du vurdere hva du synes dine venner og familie vil beskrive som styrker eller be dem om å liste opp noen for deg. Du kan være en utmerket kokk eller pianist. Kanskje du holder en meget detaljert budsjett og forvalte pengene dine godt. Kanskje huset ditt er alltid ryddig og rent. Skriv noe som du gjør det bra på listen. Leser denne listen kan hjelpe deg til å føle deg bedre om deg selv fordi du ser dine evner skrevet foran deg. Også, analysere dine styrker for å finne måter å bruke dem mer effektivt i ditt liv. Kanskje du ikke liker jobben din, men vet ikke hva annet å gjøre. Se på dine sterke sider for å finne andre jobbmuligheter der kan du være mer vellykket og finne morsommere.

Utforske dine svakheter

Lag en liste over dine personlige svakheter. Vær ærlig med deg selv, men ikke altfor kritisk. Spør venner og familie for å hjelpe hvis det er nødvendig. Du kan ikke håndtere stress dårlig eller de kan ha problemer med å snakke i offentligheten. Kanskje du ikke forvalte pengene dine godt, eller er ofte for sent til avtaler. Analysere dine svakheter og bestemme måter å forbedre dem. Gjør tidsstyring et mål og skrive en tidsplan for å hjelpe deg med å planlegge for avtaler, gir tid for trafikk og få klar i morgen. Møte med en økonomisk rådgiver til budsjett dine utgifter og inntekter. Ikke vær kritisk til dine svakheter, men å finne måter å bygge på dem og skaper sterke sider.

Lag en forpliktelse

Forplikte deg til å gjøre en endring. Skriv dine mål for å øke din selvtillit og bruke positive selvfølelsen å fortelle deg selv at du kan bli mer selvsikker og oppnå dine mål. Når tvil oppstår, skrive dem ned også. Deretter utfordre dem rasjonelt. Hvis du tror at du ikke har muligheten til å endre, fortell deg selv at hvem som helst kan endre seg dersom de legger frem innsatsen. Hvis du begynner å føle at endringen ikke skjer raskt nok, fortell deg selv at endring tar tid, og du vil ikke lykkes hvis du gir opp. Dele målet ditt med andre bidrar til å gjøre det engasjementet mer konkret fordi de kan holde deg ansvarlig og gi støtte når det trengs.

Hvordan gjenkjenne atferd som kan tyde på selvmordstanker

Hvordan gjenkjenne atferd som kan tyde på selvmordstanker


Selvmord er generelt ansett som en "tabu" emne. Det er imidlertid et tema som faktisk trenger mer oppmerksomhet. Enhver person, uansett alder, og når som helst kan vurdere å ta sitt eget liv. Det er mange forskjellige grunner til at man kan vurdere denne ruten, og begrunnelsen er avhengig av den enkelte. Hvis du mener at noen kan vurdere selvmord, er det viktig at du lærer så mye som du muligens kan for å forstå denne sinnstilstand. Dette vil tillate deg å hjelpe personen i den mest hensiktsmessige måte som er tilpasset dem. Hver atferd som kan tyde på selvmordstanker vil bli oppført i en "trinn"

Bruksanvisning

•  Det første trinnet i å bestemme hva atferd kan reflekteres når noen vurderer selvmord er å forstå hvilke typer årsakene til at man kan vurdere å ta sitt eget liv. Jeg har detaljerte noen av de vanligste situasjonene nedenfor. Vær spesielt oppmerksom på, men at det er mange mulige årsaker. Dette er bare en liten liste som kan komme i betraktning for anvendelse av denne stolpe.

Et individ kan ha nylig mistet en ektefelle på grunn av selvmord, naturlig død, sykdom eller skilsmisse.

Hvis en person har en historie med mislykkede selvmordsforsøk, de er mer sannsynlig å vurdere dette alternativet for utgivelse på nytt hvis en uutholdelig situasjon oppleves.

De som har en historie med selvmord i familien kan følge med et forsøk eller hensynet til å ta sitt eget liv.

Ulike former for overgrep kan få en til å føle seg som om deres eneste flukt fra smerte, byrder, og hemmeligheter som de holder er å gjøre unna med sine egne liv. Dette dekker overgrep som er psykisk, seksuell og fysisk.

Individer som er avhengige av alkohol, illegale rusmidler, og reseptbelagte medisiner kan oppleve selvmordstanker. Det er mange tilfeller der en person kan avhengige tungt på litt over-the-counter medisiner og vurdere selvmord.

Hvis man har opplevd et nylig tap av en venn, slektning eller noen andre de bryr seg om, kan de føle at dette er en løsning for å unnslippe de følelsene som de opplever.

Mange mener at dette er et alternativ når de lider av helsemessige forhold og sykdommer som kan påvirke deres generelle livskvalitet.

De som føler seg overveldet fysisk og / eller følelsesmessig kan vurdere dette.

Enkelte fagfolk er mer utsatt for selvmord enn andre. Høyrisiko karrierer inkluderer politi, ambulansepersonell, leger, og til og med lov karrierer.

De som lider av en form for psykisk lidelse kan være utsatt for opplever hensynet til selvmord

Den første og mest åpenbare atferd som kan bli utstilt når noen opplever selvmord er at de nevner det faktum at de ofte føler seg som om de ønsker å gjøre unna med seg selv. Dessverre er det mange mennesker som uttrykker dette til andre ofte sett på som en som ønsker oppmerksomhet. Selv om dette kan være sant i noen situasjoner, er ikke det bare riktig at de får den oppmerksomhet og hjelp som de søker? Hvis de føler behov for å uttrykke sitt ønske om å drepe seg selv, er det bare riktig at vi tar deg tid til å ta dem på alvor og hjelpe dem med å få den hjelpen de trenger. De fleste som opplever dette tenkemåte er ikke "gal", eller noe sånt, de er bare ikke utstyrt med de riktige mestringsstrategier for å håndtere de tingene i livet som er overveldende dem. Det er viktig at alle selvmords uttrykk tas i seriøs vurdering.

Den neste oppførsel er litt vanskelig å tolke noen ganger. Dette er hvis personen har nylig jobbet med et tap av noen art, opplevd en traumatisk hendelse, eller noe annet har skjedd i deres liv der depresjon og angst oppleves. Mens det er sant at disse menneskene kan ha oppstått selvmordstanker, ikke alle gjør. Noen ganger, disse menneskene trenger en liten justering tid. Men det er ikke en dårlig idé å sjekke inn med dem og sørge for at alt går så bra som mulig, og la dem vite av tilgjengeligheten din hvis nødvendig.

Den neste atferd som kan oppleves er at den enkelte trekker seg fra andre. En person som en gang verdsatt sin familie, og venner, og til og med kollegaer kan plutselig dukke opp som om de ønsker å være alene og asosial. Det er mulig at en periodisk tilbaketrekning kan være nødvendig for å håndtere alvorlige følelser uten selvmordstanker. Men hvis du er bekymret, ikke vente rundt for tolkning fordi du kan finne at du er for sent. Hvis du har en bekymring, ikke vær redd for å uttrykke dine bekymringer til den enkelte som du mener kan være på veien til selvødeleggelse.

Mange mennesker som opplever selvmord kan forsøke å gjøre mange ting på en gang for å holde seg opptatt og prøve å "push" tanker ut av hodet. Du kan finne en person å kaste seg inn i deres arbeid, sine studier, samfunnsprosjekter, og andre typer aktiviteter for å holde sine tanker om andre ting. Selv om dette kan faktisk være en positiv ting fordi de prøver å overvinne de tanker som de opplever, kan det likevel være en god idé å oppfordre rådgivning eller at de snakker til en betrodd venn. Hvis personen opplevd noen "down" tid, eller hvis de holder seg for opptatt, kan de oppleve utmattelse, og andre unødige påkjenninger på kropp og sinn. Det kan også være mulig at de blir så lei av å prøve å skyve tankene ut av hodet sitt ved å bo opptatt at de endelig bare gi etter og ta sitt liv.

Atferd som anses som "hensynsløs" for de fleste, og ikke gjenspeiler den normale atferd av personen kan indikere et stort potensial for selvmord. For eksempel, hvis stoffet misbruk av alkohol og narkotika er erfarne, være uvøren i seksuelle affærer og andre aktiviteter kan faktisk tyde på at den enkelte ikke lenger verdsetter livet sitt og er på en høy risiko for å ta sitt liv. Hvis du oppdager noe ut av "normen", bør det være en bekymring. Ikke vær redd for å nærme seg den enkelte og forlenge en hjelpende hånd. Til slutt, kan denne gesten være hva som hjelper dem med å få til den hjelpen de trenger det mest.

Hvis du vet at en person har opplevd en personlig tap av noe slag - død av en kjær, tap av arbeid - eller lignende ting, bør du holde et øye med deres generelle oppførsel. I tillegg til dette, hvis de har opplevd noen form for traumer, slik som å være et offer for en forbrytelse, vold, seksuelle overgrep, og andre områder som er langs de samme linjene, kan du oppleve at de opplever mye følelser og følelser. Disse kan eller ikke kan være åpenlyst vist, men de er der. Dvelende bak disse følelsene kan være et sterkt ønske om å begå selvmord.

Det er mange som anser selvmord som faktisk vil begynne å lage ordninger. Dette kan inkludere å sette opp gravferden, noe som gir eiendeler til andre, slik at de tar kontakt med visse mennesker og uttrykker visse ting til disse menneskene, rense ut sine hjem, skriver en vilje, og selv skrive notatet at de vil forlate bak når de bestemmer det er på tide for dem å gå. Hvis du fange noen form for denne aktiviteten skjer, bør den varsle deg.

Det er mange enkeltpersoner som vil begynne å miste interessen for ting som de en gang likte. Disse personene kan også tillate at deres personlige utseende å falle. De kan ikke være så bekymret for hvordan de ser ut, eller deres helse. Dette kan noen ganger være et tegn på grunnleggende depresjon, men det kan tyde på at den enkelte har mistet motivasjonen til å leve også.

Endelig er det mange tilfeller der all atferd vil helle mot det faktum at den personen som lider med selvmordstanker er elendig. Det er noen tilfeller, men når en person går fra deprimert til optimistisk. Dessverre er dette ikke alltid utgjør utvinning. I mange tilfeller betyr det at sinnet har blitt gjort opp og personen har kommet til enighet med det faktum at de kommer til å begå selvmord.

For mange i denne sinnstilstanden, er lettelse erfaren når selvmordsplaner er på plass og alt som kreves er noen endelige retusjeringen i deres liv. Dette kan bety at de har kommet til enighet med denne beslutningen, og er klar til å møte sine valg. I alle virkeligheten, bør denne oppførselen være atferd som forårsaker mest bekymring. Hvis dette skjer, vil du vite at dette er en person som er svært alvorlig om å avslutte livet.

Hvis du identifisere atferd som kan tyde på selvmordstanker, er det viktig at du vet hvordan du skal håndtere situasjonen. Stol på meg, er det viktig at du vet hva du skal gjøre og når man skal gjøre det. Jeg har opplevd selvmord førstehånds mer enn én gang i mitt liv. Stol på meg når jeg sier at hvis du ikke vet hva du skal se etter, eller ignorere atferd, er det svært sannsynlig at personen kan til slutt gi etter, og du vil bli liggende igjen for å håndtere følelser, tap, og skylden. Følgende detaljer noen handlinger som du kan ta:

Snakke med personen direkte, og være så ærlig som mulig. Hvis du ønsker å vite om de vurderer selvmord, spør dem. Sørg for å lytte til deres tone, deres ord, og se sine handlinger. I mange tilfeller vil munnen si "nei" og resten av kroppen vil si "ja". De bare kan være redd eller flau for å innrømme det. Mange kan også føle som om de forteller noen de vil bli dømt som "gal" - når dette er egentlig ikke tilfelle i det hele tatt.

Hvis du føler deg som om personen er suicidal, kan det være lurt å diskutere bekymring med venner og familiemedlemmer. Hvis personen har fortalt deg noe i tillit, betyr det ikke å bli avslørt, men du kan bare nærme familiemedlemmer og / eller venner og la dem vite, "hei, vet du, _ __ virker som de er ganske urolig . Bare holde et ekstra øye med dem ".

Hvis den enkelte har tilgang til våpen, er det viktig å enten konfiskere dem eller kontakte de rette myndigheter for riktig intervensjon.

Hvis selvmordstanker er innlagt, informere den enkelte at det er rådgivning alternativer tilgjengelig og hjelpe dem med å få den hjelpen de trenger.

Hvis du føler deg som om personen er en umiddelbar fare for seg selv, kan du ringe politiet umiddelbart.

Suicidale tanker kan påvirke enhver person, når som helst. Tanker om selvdestruksjon og atferd som kan føre til selvutslettelse ikke alltid bety at en person lider av en psykisk lidelse, eller at de er "gal". Mesteparten av tiden, rett og slett betyr det at en person er usikker på hvordan man skal håndtere visse hendelser og følelser i deres liv. Mange ganger, personen virkelig ikke ønsker å dø, men de føler seg innesperret i av sine egne følelser og slett trenger en måte å takle de tingene som er overveldende dem.

Legemidler som kan reversere effektene av MS

Legemidler som kan reversere effektene av MS


Det er rundt 400.000 amerikanere som har Multippel Sklerose eller MS, ifølge National Multiple Sclerosis Society. To hundre flere mennesker blir diagnostisert hver uke med MS. Det finnes ingen kur, men det er et nytt legemiddel som kan muligens reversere effekten av MS.

Multippel sklerose

Multippel sklerose er en sykdom i nervesystemet som angriper hjernen og ryggmargen, ifølge Medline Plus. Du har en beskyttende kappe rundt ryggmargen, og MS ødelegger denne beskyttende barriere.

Symptomer

Multippel sklerose forstyrrer kommunikasjonen mellom hjernen og kroppen, ifølge Mayo Clinic. Hva slags symptomer du har vil avhenge av hvor mye skade, og de spesielle nerver som blir berørt. Synsproblemer, muskelsvakhet, koordinasjon og balanse problemer, og tenkning og hukommelsesproblemer er vanlige symptomer på MS, ifølge Medline Plus.

Behandling med medisiner

Medisiner er ett behandlingsalternativ. Prednison er for behandling av betennelse som kan oppstå under tilbakefall. Betaseron er av en gruppe stoffer som reduserer hastigheten som MS utvikler seg, ifølge Mayo Clinic. Copaxone er kjent for å arbeide ved å blokkere kroppens angrep på ryggraden sin beskyttende kappe, ifølge Mayo Clinic. Tysabri er utviklet for å fungere ved å bremse ned bevegelsen av skadelige celler fra blodet og inn i hjernen og ryggmargen. Disse medikamentene ikke reversere MS, de bare behandle noen av de ødeleggende symptomer, ifølge Nervous System Diseases.com.

Ny behandling Drug

Alemtuzumab er en etablert medikament for behandling av leukemi. Forskere ved Cambridge begynte å undersøke det som et legemiddel for å behandle MS, ifølge The Independent i London, England. Alemtuzamab har også vist potensial til å stanse eller reversere de ødeleggende effektene av MS, ifølge CNN. Det har blitt rapportert at MS-pasienter hadde færre angrep, og bidro til å gjenopprette funksjoner som gikk tapt, ifølge CNN.

Videre studier

Selv om forsøkene er forbundet med dette stoffet er lovende, er mer studier og forskning er nødvendig før den kan bli godkjent for behandling av MS i henhold til CNN.

Matvarer som kan forårsake Migrene

Migrene hodepine er ofte ødeleggende. Smerten er uutholdelig og noen ganger varer i flere timer, til og med dager. Selv om mye om hva som forårsaker migrene er fortsatt ukjent, er visse miljøfaktorer og noen matvarer antas å spille en rolle. Flere matvarer som kan føre til migrene har blitt identifisert, men effekten de har på lider varierer fra en person til den neste. Et mat som utløser voldsomme migrene i en person kan produsere ingen symptomer i det hele tatt i en annen.

Alkohol og koffein

Alkoholprodukter, spesielt vin og øl, ofte utløse migrene. Rødvin har en tendens til å bli verre enn andre varianter av vin. For mye koffein også utløser migrene hos noen mennesker.

Meieriprodukter

Noen meieriprodukter, spesielt alderen oster, kan medføre en migrene hodepine. Andre inkluderer dyrkede meieriprodukter, som for eksempel rømme og kjernemelk.

Bearbeidet mat

For mange mennesker, visse bearbeidede matvarer bringe på et migreneanfall. Alderen eller bearbeidet kjøtt som bologna, bacon, pølser, vilt, pepperoni, pølse og sild er vanlige lovbrytere. Syltet, konserverte eller marinerte matvarer, for eksempel pickles, oliven og surkål, kan også føre til migrene. Nitrater er antatt å være den skyldige, siden de kan føre til blodårene til å slappe av og utvide.

Grønnsaker

Flere varianter av bønner, inkludert pole, marineblå, lima, pinto, italiensk og garbanzo, antas å forårsake migrene. Andre grønnsaker inkluderer løk, snowpeas, ert pods og linser.

Frukt og nøtter

Avokado, bananer, papaya, pasjonsfrukt, rosiner, røde plommer og fiken er de vanligste frukter som kan utløse migrene. Nøtter og peanøttsmør er også vanlige triggere.

Smakstilsetninger og krydder

Ulike smakstilsetninger og krydder noen ganger utløse migrene. De omfatter aspartam, kjøtt mørsalt, krydret salt og soyasaus. Andre mistenkte triggere er mononatriumglutamat (MSG), sjokolade og ølgjær, inkludert fersk gjærprodukter som coffee, surdeigsbrød og donuts.

Medisinske forhold som kan føre Sudden Death

Anomale Coronary Artery

Uregelrett koronar (ACA) er en medfødt lidelse som kan føre til plutselig død hos unge mennesker. Denne tilstanden er ofte ikke diagnostisert i tid fordi det kan være noen symptomer eller symptomer har blitt feildiagnostisert. Ifølge University of Rochester Medical Center ACA rammer mellom 1 og 2 prosent av befolkningen. Så mange som 90 prosent av dødsfall fra ACA hadde ingen tidligere symptomer. I tillegg er ACA en av de beste årsakene til plutselig død hos unge idrettsutøvere.

Symptomer å se etter er: irritabilitet, disinterest i mat, anstrengt pust, svetting, blek hud, forkrøplet vekst og hjertesvikt. Rammede personer kan også oppleve brystsmerter, svimmelhet og besvimelser.

Hypertrofisk kardiomyopati

Hypertrofisk kardiomyopati kan også føre til død hos unge mennesker på grunn av unormal hjerterytme kalles arytmier. Denne tilstanden fører til en fortykkelse av hjertemuskelen, i henhold til Wake Forest University Medical Center i North Carolina. Dette skaper ekstra arbeid for hjertet når det er å pumpe blodet. En person i alle aldre kan ha denne medisinsk tilstand, men det er vanligvis mer alvorlig før voksenlivet.

Symptomene på hypertrofisk kardiomyopati er pustevansker, hjerte palpations, brystsmerter, og ørhet og svimmelhet som kan føre til besvimelse.

Abdominal aortaaneurisme

Omtrent 15.000 mennesker i USA hvert år dør av en abdominal aortaaneurisme. Det er kanskje ikke det mest vanlig medisinsk tilstand som forårsaker plutselig død, men i henhold til Mayo Clinic tre ganger så mange mennesker er diagnostisert med det sammenlignet med for 40 år siden. En aneurisme skyldes at en del av arterieveggen er skadet eller svekket. I denne tilstanden oppstår aneurisme i bukaorta. Uten symptomer, dette området så ballonger og bursts forårsaker plutselig død.

Selv om det ikke er noen symptomer, er du på høyere risiko hvis du er en mann over 55 med en familiehistorie med denne tilstanden. Røyke sigaretter og høyt blodtrykk forverrer dette problemet. Hvis du har høy risiko for å ha en abdominal aortaaneurisme, kan om lag tre fjerdedeler av alle tilfeller oppdages med en grundig medisinsk undersøkelse. Ifølge East Carolina Department of Surgery, dersom diameteren til den abdominale aorta når 2 inches eller mer, er nødvendig for operasjonen. Denne operasjonen krever et sykehusopphold på en uke og en restitusjonstid på ca seks uker.

Legemidler som kan forårsake nyresvikt

Når nyrene mister evnen til å filtrere kroppens blod, er du sies å være i nyresvikt. Dette kan skje raskt (kalt akutt nyresvikt) eller gradvis over tid (kalt kronisk real fiasko). Noen medisiner og rusmidler kan føre til akutt nyresvikt som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), noen medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk og bestemte typer antibiotika. Hos noen pasienter kan fargestoff som brukes i radiologiske prosedyrer også forårsake nyresvikt. Selv om disse stoffene er svært nyttig og trygt og nyresvikt vil ikke skje hos de fleste personer som bruker disse medikamentene, kan noen mennesker ha høyere risiko.

NSAIDs

NSAIDs forstyrre produksjonen av prostaglandin, et stoff som spiller en rolle i slik at nok blod for å få til nyrene; mindre prostaglandin betyr mindre blodgjennomstrømning. Denne mangelen på blod kan føre til at nyrene slutter å fungere effektivt. Pasienter som tar høye doser av NSAIDs, pasienter som allerede har noen nyreproblemer eller eldre mennesker har høyere risiko for nyresvikt forårsaket av NSAIDs. Folk som tar medisiner som diuretika kan også være i fare for nyreproblemer mens du tar NSAIDs. Disse menneskene bør diskutere eventuell bruk av over-the-counter NSAIDs med en lege.

ACE-hemmere og angiotensin II-reseptorblokkere

ACE-hemmere og angiotensin II-reseptorblokkere (ARBs) er klasser av medisiner som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk. Begge har faktisk fordeler for personer med kronisk nyresykdom; imidlertid medikamentene må startes ved lave doser med hyppige blodprøver for å overvåke nyrefunksjonen. En mild reduksjon i nyrefunksjon er forventet når ett av disse midler er satt igang, men hvis reduksjonen er større enn 30 prosent av utgangsverdien, bør midlet avsluttes og administreres ved en lavere dose dersom startet på nytt. For å unngå ytterligere risiko for nyresvikt, bør pasienter som bruker ACE-hemmere og ARB unngå NSAID medisiner og dehydrering.

Aminoglykosidantibiotika

Aminoglykosid-antibiotika er nyttige ved behandling av spesifikke bakterielle infeksjoner, men i 10 prosent til 20 prosent av pasientene, kan disse midler forårsake nyresvikt. Pasienter som er mest utsatt for nyresvikt etter bruk av aminoglykosider er personer som mottar en stor dose eller må behandles i lang tid; pasienter som tar andre medisiner som kan forårsake nyreproblemer, og pasienter som er svært syk. Nyre problemer er vanligvis sett innen sju dager etter behandlingsstart.

Kontrastmiddel Dye

Pasienter som har andre helseproblemer som diabetes kombinert med nyresykdom, kan ha høyere risiko for nyresvikt etter en radiologisk prosedyre som bruker kontrastvæske. Pasienter som mottar store mengder fargestoff eller som lider av dehydrering kan også utvikle nyresvikt etter en prosedyre. Som med andre medisiner og legemidler som kan føre til nyresvikt, er det ofte en innledende nedgang i nyrefunksjonen som stabiliserer over noen få dager, men hos pasienter med tidligere risikofaktorer, dette kan ikke bli bedre. Tilstrekkelig væskeinntak og bruk av nyere typer kontrastmidler kan redusere denne risikoen.

Andre Drugs

Hos pasienter som har høy risiko for nyreproblemer, kan flere andre medisiner føre til problemer. Diuretika tatt alene kan føre til dehydrering som kan føre til nyresvikt. Antibiotika, spesifikke antivirale medisiner og soppdrepende midler som amfotericin B kan føre til nyreproblemer og kan trenge å bli avviklet. Det er viktig å advare legen til alle medikamentene en person tar på grunn av en kombinasjon av legemidler eller fremgangsmåter kan føre til problemer når de brukes sammen. Legen vil overvåke nyrefunksjon følges ved fore noen av disse behandlinger for å minimalisere risikoen for nyresvikt.

Hva gjør du hvis du er rundt noen som kan ha lus?

Lus er smittsom og behandling kan være Caustic

Hodelus er små parasitter som lever på mennesker og lever av blod. Lus kan forårsake kløe som kan føre til utslett eller bakteriell infeksjon. Svært smittsom, er lus gitt videre hovedsakelig av head-to-head kontakt, men også gjennom felles luer, sengetøy, klær og andre personlige eiendeler. Ofte giftige og brennbare insektmidler for å behandle både personen med lus og områdene han har kommet i kontakt med. Harvard School of Public Health rapporterer at noen lus blir motstandsdyktig mot resept-styrke lice behandlinger. Dette indikerer at sterkere, mer giftige medisiner kan være nødvendig.

Lus er ikke farlig heller ikke de sprer sykdom

Som sosialt frastøtende og irriterende som de kan være, lus ikke spre sykdom, og kan ikke bli fanget eller overføres av familien kjæledyr. Lus ikke diskriminerer henhold til sosioøkonomisk bakgrunn og ha lus er ikke en indikator på en persons renslighet.

Bottom Line

Det er fortsatt meget ønskelig å unngå å få lus. Når du er i et område med en person smittet med lus, være forsiktig for å unngå nærkontakt med personen eller hennes eiendeler. Også utdanne barna tidlig slik at de ikke deler hatter, kammer, børster eller andre personlige eiendeler.

Infeksjoner som kan være forårsaket av en inngrodd tånegl

Infeksjoner som kan være forårsaket av en inngrodd tånegl


Hyppigst forekommende i en av de to store tær, inngrodde tånegler er en medisinsk tilstand der kanten av neglen vokser forbi negl og inn i huden som omgir din tånegl. Vanligvis kan en inngrodd tånegl føre til hevelse og rødhet i det berørte tå. Sammen med disse symptomene, kan varierende typer infeksjoner utvikle seg som et resultat av en inngrodd tånegl.

Osteomyelitt

Osteomyelitt, eller et bein infeksjon, kan utvikle seg i tilfeller av en ubehandlet inngrodd tånegl. Denne tilstanden oppstår når bakterier kommer inn i tå fra inngrodde negler og til slutt sprer seg til beinet. Symptomer på et bein infeksjon i en tå omfatter hevelse, smerte, varme og pus på stedet av infeksjonen. Ved å berøre siden av din tå med inngrodde negler, kan pus bli utvist hvor din tånegl møter kjøttet av tåen.

Fotsår

En inngrodd tånegl som er alvorlig eller ubehandlet kan føre til fotsår. Denne fare for denne typen infeksjon er at fotsår er åpne sår som kan være ganske vanskelig å helbrede. For folk som har dårlig sirkulasjon eller diabetes, er det svært viktig å ta vare på inngrodde tånegler og avverge et fotsår som disse forholdene kan drastisk påvirke alvorlighetsgraden av et fotsår.

Koldbrann

Den medisinske tilstanden til koldbrann er definert som forfallent og eventuell død av vev. Mens koldbrann vanligvis resulterer fra blodstrømmen blir stoppet til et bestemt område av legemet, kan det også være forårsaket av en bakteriell infeksjon. Vanligvis angriper koldbrann ekstremiteter som fingre, tær og lemmer. Denne alvorlige tilstanden kan også påvirke indre organer og muskler. Koldbrann blir ofte behandlet gjennom antibiotika eller kirurgi for å fjerne dødt vev.

Cellulitt

Med de bakterier som er tilstede i tilfelle av en mais, det er mulighet for å utvikle en cellulitt infeksjon. Som en bakteriell infeksjon av hud, kan cellulitt vokse der en tånegl vokser inn i kjøttet utenfor neglesengen. Den berørte området vil bli ømt, hovent, rødt i fargen og varmt å ta på. Cellulitt kan behandles med enten orale eller intravenøse antibiotika.

Hva som kan brukes for Helvetesild kviser?

Fordi helvetesild utbrudd er forårsaket av herpes viral infeksjon med varicella zoster virus (VZV eller HHV-3), er den primære linjen av behandlingen antivirusmedisiner. Medikamenter blir også brukt til å kontrollere smerte og nerveskade forbundet med tilstanden.

Betydning

Antivirusmedisiner er element av behandling for helvetesild som er spesielt rettet mot årsaken. Den anti-virals som kan brukes for å behandle helvetesild et utbrudd omfatter acyclovir, famciclovir og valacyclovir.

Effekter

Aktiv VZV under helvetesild utbrudd fører til nerve betennelse og mulig nerveskader. For å kontrollere dette, er kortikosteroider administreres, ifølge American Academy of Family Physicians.

Relief

En helvetesild utbrudd kan føre til smerter, alt fra mild til alvorlig. Avhengig av graden av smerte, kan leger anbefale enten over-the-counter eller reseptbelagte narkotiske smertestillende midler samt aktuelle smertelindring agenter, ifølge aafp.

Komplikasjoner

Noen mennesker som har en helvetesild utbrudd kan utvikle en kronisk smerte tilstand som kalles postherpetisk nevralgi (PHN). Behandling for PHN omfatter en fortsettelse av kortikosteroider, samt noen trisykliske antidepressiva og krampestillende medisiner, i henhold til aafp.

Forebygging

Folk som allerede har hatt helvetesild kan fortsatt få helvetesild vaksine for å redusere sjansene for å ha en annen utbruddet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Betraktninger

Riktig behandling for helvetesild krever reseptbelagte medisiner, og folk som tror de har helvetesild bør se en lege så snart som mulig for å bli diagnostisert og motta de riktige medisiner.

Ting som kan bremse Metabolism

Ting som kan bremse Metabolism


Metabolisme er fordøyelsesprosessen der bruker du energi eller kalorier, som du forbruker. Hvis du tror du kan være lider en langsom metabolisme, er det flere faktorer som kan være årsaken. Når du finner ut årsaken til treg metabolisme, kan du ta skritt for å rette det og hindre vektøkning.

Fysisk inaktivitet

Ikke får nok mosjon kan påvirke stoffskiftet, sier eksperter. Ifølge MSN Health, bygge muskler er viktig å forsterke og opprettholde forbrenningen din. "Muscle er den viktigste prediktor for hvor godt du forbrenne maten, hvor godt du brenne kalorier og forbrenne kroppsfett," sier Shari Lieberman, forfatter av Våg å miste. Lieberman foreslår å utføre muskel-building øvelser minst to ganger i uken og 30 til 60 minutter med cardio trening som å gå og kjøre minimum tre ganger ukentlig.

Dårlige matvaner

Begrense kalorier for mye i et forsøk på å brenne kroppsfett og miste vekt kan faktisk ha motsatt effekt. Studier viser at utilstrekkelig kaloriforbruk kaster kroppen inn i sult-modus, der den prøver å spare energi ved å lagre mer fett. For å kunne øke en langsom metabolisme, er det nødvendig å spise mer, og oftere. Hold deg til naturlig, sunn mat og unngå for mye sukker: "Når du spiser sukker du kaste din metabolske bryteren til fett lagringsmodus", sier Lieberman. Hun foreslår å følge en lav-glykemisk diett med matvarer som hele korn, som tar lengre tid å konvertere til glukose i kroppen.

Hypotyreose

Hypotyreose er et begrep for å beskrive en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner, noe som senker alle prosesser i kroppen, inkludert metabolisme. Symptomer på hypotyreose inkluderer kronisk forstoppelse, vektøkning, tørr hud, muskelkramper og ømhet, og / eller en forstørret skjoldbruskkjertel. Ifølge familydoctor.org, kvinner over 50 er mer sannsynlig å utvikle hypothryroidism enn menn. Hvis du tror du kan ha hypotyreose, kan legen utføre tester for å sjekke skjoldbrusk hormon nivåene og foreskrive nødvendige behandlinger for å kontrollere tilstanden.

Ikke får nok søvn

Utilstrekkelig søvn kan ha en stor innvirkning på kroppens stoffskifte, ifølge University of Chicago Chronicle online. I en studie etter 11 menn, studerte forskerne de hormonelle endringer i kroppen etter 8 timer, 4 timer, og 12 timer med søvn. "Vi fant at de metabolske og endokrine endringer som følge av en betydelig søvn gjeld etterligne mange av kjennetegnene til aldring ... slik som diabetes, høyt blodtrykk, fedme og hukommelsestap," sier Eva Van Cauter, Forskning Professor i medisin og direktør for studien.

Ting som kan føre til hjertesykdom

Hjertesykdom er nummer 1 morderen i USA. Det er mange grunner til at noen kan få hjertesykdom. Noen grunner til at du ikke kan forhindre. For eksempel eldre mennesker - menn generelt - og de med en familie historie med hjertesykdom er ting du ikke har kontroll over. Det er imidlertid noen ting som forårsaker hjertesykdom som kan styres av deg.

Røyking

Røyking fører til hjertesykdom. Røykere har dobbelt så stor sjanse for å få hjerteinfarkt enn ikke-røykere, og de har en større risiko for å utvikle hjertesykdom, selv om de ikke har et hjerteinfarkt.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk gir en belastning på hjerte og blodkar. Dette kan føre til hjertesykdom.

Høy Kolesterol

Høyt kolesterol øker sjansene for å få hjertesykdom fordi det gjør hjertet pumpe mer og raskere, eventuelt svekke den.

Ikke Trene

Du er sannsynlig å få hjertesykdom hvis du er stillesittende fordi blodsirkulasjonen blir dårlig. Dårlig blodsirkulasjon fører sykdommen til blodårene og derfor til ditt hjerte.

Å være overvektig

Å være overvektig setter også en belastning på hjertet og til slutt fører til hjertesykdom. Belly fett spesielt kan svekke ditt hjerte.

Stress

En av de bivirkninger av ukontrollert belastning er hjertesykdom. Den eksakte årsaken til at dette skjer er uklart, men det kan være den økte mengden av stresshormoner i blodet.