Digidexo.com

dempende såler for nerveskader

Emosjonelle og sosiale utvikling milepæler for 4- & 5-åringer

Emosjonelle og sosiale utvikling milepæler for 4- & 5-åringer


Utviklingsmessige milepæler er et sett av ferdigheter og oppgaver oppnådd av barn innenfor en viss aldersgruppe. For eksempel, de fleste 4 og 5-åringer nå viktige emosjonelle og sosiale milepæler, som for eksempel å hevde større uavhengighet, i samspill samarbeide med andre barn og lære å skille fantasi fra virkelighet. Milepæler er retningslinjer for å måle et barns riktig utvikling. Men utvikler hvert barn forskjellig og når milepæler i sitt eget tempo.

Følelsesmessige milepæler for 4-åringer

Etter 4 år, barn er i stand til å vise seg som en hel person, med et sinn, kropp og følelser, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De har også problemer med å skille fantasi fra virkelighet, noe som resulterer i ukjente bilder ofte blir referert til som "monstre".

Sosiale milepæler for 4-åringer

Fire-åringer i økende grad engasjere seg i fantasy spill, der de kan imitere atferd observert i sine mødre og fedre. De også begynne å hevde større uavhengighet fra foreldre, inkludert og påkledning seg selv og forsøker å forhandle løsninger på problemer. I denne alderen er et barn i stand til å samarbeide med andre barn og få nye venner, kanskje til og med en bestevenn.

Følelsesmessige milepæler for 5-åringer

Ved 5 års alder, barn er i stand til å skille mellom kjønnene. De er også i stand til å skille fra fantasi virkeligheten. Fem-åringer kan veksle mellom å være krevende og ivrig samarbeidsvillig, ifølge CDC.

Sosiale milepæler for 5-åringer

Fem-åringer har en større forståelse av regler og er mer sannsynlig å være enig med dem. De også begynne å søke godkjenning av venner og foretrekker å imitere atferd av venner i stedet for foreldre. Ved denne alderen, kan et barn ønsker å fullføre oppgaver alene, som å gå til en nabo hus.

Bekymringer

Mens hvert barn utvikler seg i sitt eget tempo, foreldre er ofte de første til å merke utviklingsmessige forsinkelser, slik som å unnlate å nå milepæler eller tap av tidligere ferdigheter. Disse forsinkelsene kan korrigeres hvis fanget tidlig. Hvis du er bekymret for ditt barns utvikling, planlegge en avtale med legen sin. Legen kan henvise deg til spesialister og andre ressurser for å hjelpe til med barnets utvikling.

Hvordan du føler for en forstørret lever

Alkoholisme, leverkreft, hepatitt (leverbetennelse), hjertesvikt og blodsykdommer er sykdommer som kan føre til at leveren til å bli utvidet, ifølge Mayo Clinic. En stor lever, også kjent som hepatomegali, er ømme og smertefulle og må kontrolleres umiddelbart. Legen din kan være palpere (føler) leveren under en fysisk eksamen når den beveger seg under brystkassen.

Bruksanvisning

•  Plasser pasienten møter opp på en behagelig overflate. Pass på at bena er støttet.

Stå på høyre side av pasienten og plasser hendene på høyre øvre del av pasientens mage og føler for brystkassen.

Skyv fingrene til den laveste delen av brystkassen.

Skyv den venstre hånden under pasientens rygg for støtte.

Med høyre hånd, hekte fingrene under den siste brystkassen og bruke fast press oppover. Ikke la gå.

Be pasienten om å ta et dypt pust og du skal føle leveren kanten hvis den er forstørret.

Non-Narkotiske Pain Relief for nerveskade

Non-narkotiske smertelindring for nerveskader innebærer behandlinger som strekker seg fra de som er i stand til å bli gjort i den komforten av ditt hjem til de som involverer å gå til en medisinsk faglig kontor for naturpreparater. Alle behandlinger er basert på det faktum at du vil være å hjelpe kroppen helbrede seg selv naturlig.

Aromaterapi

Bruke eteriske oljer. Eteriske oljer kan brukes til å gi lokale bedøvende effekter, for å etablere analgesi og for å skape en teller irriterende stimulans, sier rikt liv Essentials. De kan også gi ikke-narkotiske smertestillende for nerveskader ved å skape en følelse av coolness eller varme.

Bruk fedd. Denne essensielle oljen gir en umiddelbar lammende på nervene. Det kan påføres på en hvilken som helst berørte smerte lokalt område (satt på 3 til 5 dråper). Eller, for kronisk smertelindring, kan du bruke det daglig. Påfør 3-5 dråper til sålen av foten, og det vil hindre smerter i ethvert område av kroppen, sier rikt liv Essentials.

Bruk nattlysolje, Alpha Lipoic Acid (ALA) og / eller tranebær frø olje. Disse essensielle oljer beskytte og regenerere nerve gulvbelegg.

Bruk Ylang Ylang og Blå Tansy å roe nervene. Den essensielle oljen er kjent som helichrysum kan også anvendes som ikke-narkotiske smertestillende for nerveskader fordi det regenererer og styrker nervene.

Akupunktur

Få akupunktur. Akupunktur er en ikke-narkotiske smertestillende for nerveskader som bidrar til å balansere kroppen din. Det fungerer på kroppens meridian punkter, og ifølge sheridanhill.com, behandler effektivt svakheter i kroppen din.

Sunn Livsstil

Utvikle sunne vaner. Dette inkluderer å få mer fysisk aktivitet. Enhver form for trening kan forbedre muskelstyrke og redusere kramper, noe som fører til smertelindring for nerveskader. Spise en balansert kosthold er viktig fordi det bidrar til å korrigere vitaminmangel. Opprettholde en optimal vekt spiller en stor rolle i å redusere din smerte fra nerveskader, sier National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Sunn livsstil endringer ofte oppmuntre nerve regenerering.

Ting du bør unngå

Unngå visse elementer som er kjent for å øke nerveskader. Disse elementene, kjent som excitotoxins, inkluderer tilsetningsstoffer som MSG, soya protein ekstrakt og hydrolysert protein.

Unngå kunstige søtningsmidler. Splenda (sukralose), acesulfam kalium og NutraSweet (aspartam) har alle vist seg å forverre nerveskader og dens forestående smerte.

Unngå eksponering for giftstoffer. Toksiner kan bli funnet i mat, vann, utendørs og innendørs luft og din generelle miljøet. Minske eksponering for giftstoffer kan resultere i redusert smertelindring for nerveskader, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Unngå, eller begrense, alkohol. Alkohol reduserer hemninger og reduserer både de følelsesmessige og fysiske virkningene av eventuelle perifer neuropati.

Unngå tobakk. Hvis du røyker, sluttet. Dette er spesielt viktig fordi røyking er kjent for å hemme blodårene som forsyner næringsstoffer til perifere nerver. Dette er hvordan nerveskader forverres.

Best Shoe innleggssåler for Hurting Feet

Sårer føtter kan holde deg fra å nyte en rekke aktiviteter som du vanligvis liker som gåing, dans, gym og sosiale aktiviteter. Det er mange grunner til å såre føtter, og for å finne de beste sålene, er det viktig å forstå hvorfor føttene såre i første omgang.

Heel Pain

Hælspore, hæl smerter og en tilstand kjent som Plantar Fascilitis kan være smertefullt. Ifølge FootSmart, kan denne tilstanden oppstår når plantarfascien leddbånd i foten er betent. Fordi denne ligament strekker seg fra hælen til ballen av foten din, kan det bli betent fra unøyaktig støtte til buen. For denne tilstanden, bør du se etter innleggssåler som gir ekstra bue støtte som ProArch 3/4 Lengde Orthotics. Hvis disse ikke hjelpe din hæl smerter, kan det hende du trenger en innersåle som gir en hæl pad eller hæl puter.

Mortons neuroma

FootSmart sier at Motron neuroma er en tilstand den gjør føttene såre og føler tingly i tå-området. Et alvorlig tilfelle av Mortons neuroma forårsaker intense smerter mellom tredje og fjerde tå. Dette er forårsaket fra seg sko som ikke fordele vekten jevnt over hele foten. Kvinner har en tendens til å lide av denne tilstanden når iført høye hæler. Sålene som kan hjelpe med denne tilstanden er sålene som er ekstremt støttende, spesielt til baller av foten. Prøv Dr. Scholls for Hennes ball-of-fots puter.

Flat Feet

Flat Feet er en tilstand der buen har fullstendig kollapset. Ifølge FootSmart, må folk med flate føtter støtte sin vekt på andre deler av foten til å gjøre opp for buen, og dette kan føre til intense smerter over hele foten. De beste innleggssåler for denne tilstanden er sålene som gir bue støtte. IsoArch 3/4 benstøtter er gode innleggssåler for denne tilstanden.

Ball of Feet Pain

FootSmart sier at ekstreme ball av foten smerte er kjent som metatarsalgia og kan være forårsaket av unormalt i beina i foten. De beste innleggssåler for denne tilstanden er sålene som gir støtte til hele foten. FootSmart har utviklet spesielle menns og kvinners silikon metatarsal sålene spesielt for denne tilstanden.

Ekstra innersåle tips

Noen ganger sålene er tykk og vil gjøre skoene føles for liten. Det beste alternativet er å ta skoene dine med deg når du går til å plukke ut sålene. Dette kan hjelpe deg bestemme hvor tykk sålen vil bli og hvordan det vil fungere med skoen.

Custom innleggssåler for Back & Leg Pain

Custom innleggssåler for Back & Leg Pain


Kroniske rygg, ben og fot smerter kan tyde på at du trenger mer støtte i dine sko. Innleggssåler for sko kan være skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Sålene gir komfort og støtte, og kan eliminere ryggen, smerter og foten at du lider.

Identifikasjon

Tilpassede innleggssåler kan beskytte og gi komfort for føtter som er ekstremt følsom på grunn av diabetes og leddgikt. Sålene er designet for å imøtekomme de varme flekker eller trykkpunkter på foten slik at de gis maksimal beskyttelse. Tilpassede innleggssåler er spenstig og lett vekt. Den yttersåle er designet for å cup baksiden av foten din, noe som gir en pute og stabilitet, og som er spesielt anbefalt for de med middels til høy bue. Forfoten av sålen gir støtte til metatarsal, noe som letter av press på ballen eller foran på foten og bidrar til å omfordele vekt fra metatarsal området.

Innleggssåler og sko

Hvis du lider av leddgikt føtter, gå for en periode kan føre til at du dødskamp. Det er sko og innleggssåler som er laget spesielt for leddgikt føtter. Disse skoene vil imøtekomme de tilpassede innleggssåler som er opprettet for deg. De orthotics eller tilpassede innleggssåler, vil gi et sunt miljø for føttene samt redusere trykket forårsaker din leddgikt smerte. I tillegg til å bruke tilpassede innleggssåler, kjøpe sko som har rocker såler, som reduserer stress og smerte på fremre del eller ballen av foten.

Non-Believers

Det er leger som ikke tror at sålene kan forhindre ryggsmerter eller eliminere den. Ifølge Medicalnewstoday.com og Tali Sahar, PhD, og ​​hovedforfatter av en gjennomgang gjort på effekten av innleggssåler, som dukket opp i 2007 Cochrane Collaboration Library rapporten forskerne observerte deltakerne som brukte sålene, inkludert sykepleiere og militære rekrutter. Mange av deltakerne klaget over ubehag og bemerket sålene var stramt og ubehagelig. I tillegg legger Sahar sålene hjalp ikke hindre eller lindre ryggsmerter. Men, sa hun at mer forskning må gjøres på personer som allerede har ryggproblemer for å se om de sålene er gunstig for dem, som regnes som sekundær forebygging. The Mayo Clinic gjennomført en studie for å se om magnetiske innleggssåler vil bidra til å avlaste kronisk foten smerte. Resultatene viste sålene ikke hjelpe eller ble ikke ansett som klinisk effektive.

Relief

Likevel er det de som lider av rygg, ben og fot smerter, spesielt når de har en tilstand som kalles plantar fasciitt, ​​der konseptet er overdrevet strukket, blir betent, irritert og revet, som har funnet ut at sålene gi pute og støtte for å minimere deres smerte.

Potensial

Hvis du lider av ben og rygg smerter, til tross for noen bevis for det motsatte, kan sålene være ganske nyttig for deg når det gjelder å eliminere smerte. Ifølge Institutt for fysikalsk medisin og rehabilitering av Mayo Clinic studien, var effekten av viskoelastiske polyuretan sålene er laget for kvinner som tilbringer mesteparten av dagen stående mens på jobb var betydelig; flertallet av kvinnene at de sålene bidratt til å sterkt redusere deres rygg og ben smerter.

Best innleggssåler for Standing

Best innleggssåler for Standing


Belastningsskader kan være forårsaket ved å gjenta den samme aktiviteten på en jevnlig basis, på en måte som er skadelig for kroppen. Alle som arbeider i en jobb som krever konstant stående er i fare for å legge unødvendig stress til korsryggen, føtter, knær og hofter. Dette slitasje på kroppen kan forebygges ved å finne og bruke de beste innleggssåler for stående eller konstant aktivitet.

Ergo Comfort Plus Therapy Platforms

Dette selskapet tilbyr Anti-Fatigue Footwear innleggssåler. Opprettet ved hjelp Ergosert teknologi, er dette innersåle sertifisert for å leve opp til de samme kravene til premium industriell anti-fatigue matter. Denne innersåle tilbyr top-of-the-line demping for føttene, designet for å gi støtdemping. Helkoppen er ekstra dype til å lage en simulering av naturlige kroppspute. Hælen hjelpemidler også i bedre balanse og stabilitet. The Anti-Blister Top er utformet for å gi en avkjølende effekt på føttene og redusere potensialet for blemmer.

Crocs Silver innleggssåler

Disse Ortopediske medisinsk sko innleggssåler fra Crocs er godkjent av American Podiatric Medical Association. Dette produktet har blitt ergonomisk sertifisert av United States ergonomi. Designet for å absorbere støt og begrense stress på korsryggen, føtter, knær og hofter, har disse sålene vist seg å minske muskeltretthet ved 62,6 prosent, sammenlignet med bare å stå barbeint. Laget av Croslite materialet, er dette lett produkt lukt motstandsdyktig og bør gi mindre stress på kroppen under aktiviteter som det å stå, gå eller løpe.

Archcrafters Custom innleggssåler

Archcrafters gir mange muligheter for dem som søker etter de beste innleggssåler for stående. Tilpasset komfort Aktive innleggssåler er spesiallaget for å passe formen på foten. Denne gjengivelsen av buen og vristen skape en polstret kamp for å balansere vekten av foten. Syntetisk lær tilbyr ekstra pute mens forsterket hæl gitt ankel stabilitet og større balanse. To millimeter tykke, vil dette innersåle legge optimal komfort og støtte for alle aktive situasjon.

Alternativ omsorg for nerveskade

Neuropati, vanligvis kjent som nerveskade, kan være forårsaket av autoimmune sykdommer, diabetes eller traumer. Hver sak har en annen metode for alternativ behandling, fra å få mer mosjon og opprettholde et sunt kosthold for å akupunktur og hypnose, ifølge Mayo Clinic. Det er viktig å konsultere legen din før du prøver å behandle smerte med alternativ omsorg.

Perifer nevropati

Perifer neuropati er en vanlig form for nevropati som skaper en smertefull kriblende følelse i hender og føtter. Ifølge Mayo Clinic, er det forårsaket av skader, metabolisme ubalanser, infeksjoner og diabetes. Du kan lindre og forebygge smerter ved å trene regelmessig, noe som også bidrar til å kontrollere dine blodsukkernivå hvis du er diabetiker. Massere hender og føtter for å stimulere nervene, som kan øke blodsirkulasjonen. Ikke gå med trange sko eller sokker, som de kan forverres cut-off sirkulasjonen og forårsake sår, ifølge Mayo Clinic.

Diabetisk nevropati

Diabetisk nevropati kan utvikle hvis du allerede er diagnostisert med diabetes, og din høyt blodsukker har skadet nervefibre. Som du alder skaden kan øke, noe som fører til flere helseproblemer, slik som nummenhet og, i ekstreme tilfeller, hjertekomplikasjoner. Forsinke fremdriften av nevropati ved å opprettholde en sunn vekt og minst 30 minutters daglig trening, i kombinasjon med alternative behandlinger som akupunktur og hypnose. Akupunktur kan lindre kronisk smerte forårsaket av nevropati når den brukes gjennomgående, i henhold til de Mayo Clinic. Hypnose er også et alternativ for smertelindring, mens den prøver å endre hvordan du opplever smerte i stedet for å eliminere smerte. Denne type behandling bør gjøres av en profesjonell og krever flere økter for å være effektive, i henhold til "American Diabetes Association Complete Guide til Diabetes."

Autonom nevropati

Denne type nevropati er forårsaket av autoimmune sykdommer, alkoholisme, nerveskade og kroniske sykdommer, ifølge Mayo Clinic. Noen vanlige symptomer på autonom nevropati omfatter svimmelhet, urinering vansker, skjelvinger og økt hjertefrekvens. Fordi svimmelhet er et vanlig symptom på autonom nevropati, kan du redusere denne forekomsten ved å få opp sakte og strekke på bena for å bedre blodsirkulasjonen. Invester i en støttende pute som vil holde hodet hevet mens du sover for å redusere symptomer, ifølge "Handbook av det autonome nervesystemet i helse og sykdom."

Hva er Toddler Development Milepæler for alder 23 måneder?

Hva er Toddler Development Milepæler for alder 23 måneder?


Tjuetre måned-åringer ruster opp for noen store milepæler. Som småbarn blir nærmere 2 år hun vil utvide sitt ordforråd, bygge på hennes sosiale ferdigheter og begynne å ta skritt som vil gjøre henne mindre avhengige av sine foreldre. Milepælene kan virke lite for deg, men de er store for pjokk.

Vokabular

En 23 måneder gammel bør bruke mellom 50 og 70 vokabular ord. Mange av ordene vil være substantiver som "mamma", "pappa", "tante" eller "onkel". Etter hvert som barnet blir nærmere to år vil han begynne å danne tre ord setninger som: "Jeg går også." Han kan begynne å henvise til seg selv i tredje person, og synge enkle sanger.

Sosiale ferdigheter

Tjuetre måned-åringer er interessert i andre barn deres alder. Barnet ditt vil ha en bedre forståelse av å spille, dele og samarbeide med andre barn. Hun vil bli mer oppmerksomme på barn rundt henne og ta en interesse i hva de gjør som hun nærmer 2 år. Tjuetre måned-åringer vil også begynne å etterligne det de ser andre barn gjør.

Og påkledning

Ved 23 måneders alder noen barn er i stand til å kle på og av seg selv hvis gitt enkle klær. Mens barnet ditt vil trolig fortsatt ikke være i stand til knappen og knepper skjorter eller bukser, vil han være i stand til å trekke skjorter og bukser på og av. Ikke alle barn kan gjøre dette, og foreldre bør ikke være bekymret hvis deres barn er ikke i stand til å gjøre kle seg i denne alderen.

Pottetrening

Tjuetre måneder gamle barn begynner å vise evnen til å kontrollere sin blære og kan begynne pottetrening hvis foreldrene ønsker å starte prosessen. En 23 måneder gammel kan ha problemer med å få henne buksene opp og ned, slik at en forelder skal hjelpe henne når hun går til potty. Du kan kjøpe en full potte for henne og begynne å forklare hvordan potte fungerer. Plasser henne på potte med jevne mellomrom i løpet av dagen. Hvis hun er i barnehagen, la dem vite at du har begynt pottetrening slik at de kan fortsette å hjelpe henne med prosessen.

En sjekkliste over milepæler for Fysisk fostring

En sjekkliste over milepæler for Fysisk fostring


Utviklingsmessige milepæler er nyttige guider for å avgjøre om barnet utvikler seg normalt. I løpet av de første fem årene av livet, er de fleste grunnleggende fysiske utviklingsmessige milepæler oppnås. Videre er det i løpet av disse årene at foreldrene er mest sannsynlig å se en indikasjon på at deres barn ikke utvikler seg normalt. Når behandlingen lister over utviklingsmessige milepæler, er det viktig å huske på at Miljøet påvirker utvikling og at alle barn utvikler på ulike priser. Hvis barnet ditt har gått glipp av flere utviklingsmessige milepæler, men snakk med din barnelege.

Alder 0 til 6 måneder

Nyfødte begynne å fokusere på objekter (spesielt ansikter) med øynene etter en måned og sporing bevegelige objekter direkte av tre måneder. Med 6 måneder, skal barnet ha full kontroll over hodet. Denne ferdigheten kommer vanligvis i sakte og gradvis, begynner med evnen til å holde opp hodet for korte perioder av gangen og slutter med et komplett utvalg av hodebevegelser. Reaching for objekter, med en spesiell interesse på ens egen kropp, er en viktig milepæl i denne perioden.

Alderen 6 til 12 måneder

Babyer begynne å forsøke å sette seg opp på rundt 6 måneder, og bør være i stand til fullt ut å sitte oppe etter 8 måneder. Kort tid etter, vil de forsøke å stå ved å trekke opp på objekter og etter 11 måneder bør være i stand til å stå for korte perioder av gangen. Ved 12 måneder, kan barn begynn å gå og bør være i stand til å iverksette tiltak med hjelp av en voksen eller ved å balansere seg med omkringliggende stedene. Ved utgangen av det første året, bør barn være i stand til å forstå og slipp gjenstander med hendene.

Alder 12 til 24 måneder

Et barn skal være i stand til å gå ved 18 måneder og vil begynne å forsøke å løpe ved utgangen av det andre året. Med instruksjon fra voksne, kan unge smårollinger lære å kaste en ball. Etter alder 2, er barn begynner å ha bevissthet om blære og tarmfunksjonen og ha litt begrenset kontroll over dem. Følgelig kan mange barn begynner de tidlige stadiene av pottetrening i denne alderen.

Alder 24 til 36 måneder

Mellom andre og tredje år, bør barna være i stand til å stå på en fot, hoppe med to føtter og sparke en ball. I en alder av tre, vil barna kunne brødfø seg selv, men med mye søl. Barn bør ha begynt pottetrening før 3 år, og de fleste barn vil ha det meste ferdig pottetrening.

Alder 36 til 48 måneder

Muligheten til å gå i en voksen-aktig, hæl-til-tå mote framgår mellom 3 og 4. Barn utvikler mye mer motorisk kontroll i denne alderen, og bør være i stand til å gå i trapper med hjelp, mate seg mer kompetent og tegne en ufullkommen linje. Etter 4 år, bør barn være fullt potty trent, med sporadiske uhell og natta sengevæting. Med voksen instruksjon, bør barn lære grunnleggende farger, former og tall. De fleste barn kan telle til fem i en alder av fire.

Alder 48 til 60 måneder

Med 5, bør pottetrening ferdigheter være fullt etablert, inkludert muligheten til å bruke toalettet og tørke uten assistanse. Kids denne alderen kan stå på en fot i flere sekunder, fange og kaste en ball og gå i trapper uten assistanse. Pedagogiske ferdigheter også blitt mer finstemt, spesielt muligheten til å kopiere og gjenkjenne bokstaver når lært opp til å gjøre det.

Titalls Behandling for nerveskade

Titalls Behandling for nerveskade


Når du lider av perifer neuropati, eller nerveskader, har du en rekke alternativer som smertestillende midler eller lidokain patcher. Et annet behandlingsalternativ for å administrere din nerveskader er transkutan elektrisk nervestimulering (TENS).

Betydning

Perifer nevropati årsaker prikking eller en brennende følelse i hender og føtter.

Fordeler

Med TENS terapi, youâ € ™ ll motta en mild elektrisk strøm via selvklebende elektroder som plasseres på huden din. Denne terapien lindrer smerter i berørte området.

Historie

Ifølge American Cancer Society (ACS), i 1965 Dr. Ronald Melzac og Dr. Patrick Wall skapte Gate Kontroll Theory som involverte hindre bevissthet om smerte gjennom elektrisk stimulering. TENS har vært brukt siden 1970-tallet.

Advarsel

Behandling TENS må brukes riktig for å ha en positiv effekt. Hvis den elektriske strømmen er for høy kan du bli brent. Også elektroder bør ikke plasseres på din hals, hjerne, hjerte og øyne. Ikke bruk behandling TENS hvis du har hjerteproblemer.

Time Frame

Ifølge ACS, gjør TENS terapi redusere mild smerte for en kort tid, men ikke? € ™ t redusere kroniske smerter.

Urter for nerveskade

Prosessen med å reparere nerveskader er ikke en enkel en. Nerve smerte er ofte ødeleggende og frustrerende, kan det senke kvaliteten på livet ditt og finne lindring blir en utfordring. Vær oppmerksom på at urter er kraftig medisin og bør bare brukes etter konsultasjon med en holistisk lege for diagnoser.

Herb Kombinasjoner og tonics

Når du kombinerer flere urter i en kapsel eller tonic du er i stand til å dekke et bredere spekter av nevrologiske symptomer uten å måtte kjøpe flere flasker. God urte kombinasjon tallet for nerve smerter og regenerering er Nerve Formula av Dr. Richard Schulze. og Dr. Christopher Nerve Extract. Begge bruker de samme urter for det meste, klaseormedrue root, blå cohosh rot, blå vervain, lobelia, vendelrot rot og skullcap urter, tre betony.

Uansett hva dine nerveproblemer, mindre til ekstreme, er disse grunnleggende urter som brukes av naturmedisinere. Tradisjonell kinesisk medisin har urte kombinasjoner som er normalt foreskrive i forbindelse med akupunktur eller gjennom en orientalsk medisin utøveren. Urter i flytende form absorberer bedre inn i kroppen og gi fullt utbytte, mens den minst foretrukne metoden er en komprimert tablett med voks belegg.

Nerve Regeneration

Nervine urter hjelpe kroppen ved å roe, nærende og beroligende nervesystemet slik at den kan helbrede og regenerere.

Wood betony er bra for å roe nervene, er en rå betent nerve ikke healing riktig og smerten skaper spenning i de omkringliggende musklene.

Klaseormedrue (Cimicifuga racemosa) er i hovedsak brukt som et hjelpemiddel i metabolismen av de sedative komponenter av vendelrot er stimulerende egenskaper mens den venter på å bli brutt ned av kroppen. De to fungerer bedre sammen enn hver for seg.

Blå jernurt (Verbena Hastata) brukes til å styrke og fornye nervesystemet mens lindrende spenninger og stress.

Lobelia (Lobelia Inflata) brukes til å slappe av glatte muskler, og er blitt brukt til å redusere muskelspenninger og konvulsjoner. Det er veldig beroligende å betent og pulse nerver når en skade er involvert.

Valerian root er en urt som hjelper sooth skranglet eller irriterte nerver. Stoffet Valium er avledet fra Valerian rot. Hvis en nerve er irritert fra traumer eller skader vendelrot vil sooth det og ta kanten av din smerte.

Scullcap (Scutellaria lateriflora) støtter, styrker og gir umiddelbar lindring av kroniske og akutte sykdommer som påvirker nervene.

Damiana (Turnera Aphrodisiaca) behandler nervøs og muskulær svakhet, særlig når forårsaket av overanstrengelse eller traumer.

Gotu kola hjelper sedate sentralnervesystemet.

Topicals

Capsaicin er avledet fra cayenne og har vært brukt som base i kremer for utvortes bruk på huden for å behandle sykdommer som diabetisk nevropati (nerveskade), psoriasis, facial nervesmerter (Bells lammelse) og kirurgisk smerte. Pass på å vaske hendene etter bruk av kremer eller liniment.

Hvordan føler for å spise frokost Først i morgen

Hvordan føler for å spise frokost Først i morgen


Frokost er en av de viktigste måltider på dagen, men mange mennesker ikke spiser frokost for en rekke årsaker. Noen folk misliker smaken av tradisjonelle frokost mat som pannekaker, egg, bacon og frokostblanding. Andre mennesker ikke føler seg sulten tidlig på morgenen og andre har ikke tid til å spise i løpet av morgenen pendle til jobb eller skole. Glem unnskyldninger, frokost-avoiders! Det er håp for deg ennå!

Bruksanvisning

•  Tenk om andre alternativer utenfor riket av tradisjonell frokost matvarer. Alternativene inkluderer pizza, smørbrød, siste natts leftovers eller andre velsmakende produkter.

Prøv å spise mindre for middag kvelden før, slik at du føler deg sulten om morgenen. Vurdere å spise små snack-sized elementer som yoghurt, frukt eller frosne frokost smørbrød å få stoffskiftet i gang.

Se på din morgenrutine. Har tenkt å presse inn et par minutter for frokost hvis mulig. Still vekkerklokken tidligere for å gjøre mer tid i morgen.

Øk din frokost hvis du for tiden bare drikke en drikke. Legg en frokost matvare hver dag til du kommer til en sunn frokost måltid.

Prøv raske løsninger, som for eksempel individuell store kornblanding / granola barer, bananer, epler og yoghurt drinker. Velg bærbare elementer å spise på rømmen hvis du pendler og kort tid.

Tips og advarsler

  • Husk å spise noe sunt å gi kroppen riktig drivstoff for resten av dagen.
  • Spise en sunn frokost kan øke vekttap, mental konsentrasjon og fysisk velvære.
  • Prøv å inkludere en frukt / grønnsak og protein / meieri i din frokost kombinasjon for best resultat.
  • Ikke føler seg tvunget til å spise en stor frokost for tidlig i morgen hvis det gjør at du føler deg syk til magen. Begynn sakte.
  • Ikke spis for mye sukker. Prøv å velge mat som har mindre sukker.
  • Unngå mat med for mye fett som bakverk og høy-fett kjøtt og pølser.

Hvordan velge Innleggsåler for Back & Foot Pain

Hvordan velge Innleggsåler for Back & Foot Pain


Tilbake og foten smerte er ofte et resultat av dårlig utstyrt sko. Finne de riktige sko, derimot, kan være en langtekkelig og kostbar prosess. Innleggssåler kan stoppe smerte og ubehag. Alt du trenger er noen grunnleggende forståelse av hvilke typer innsatser på markedet og hvordan de blir brukt. Denne kunnskapen vil hjelpe deg å unngå å bruke tusenvis av dollar på ortopediske sko, smertestillende medikamenter og gjentatte besøk til legen din som kanskje ikke er nødvendig.

Bruksanvisning

•  Identifiser smertekilder. Før du kan begynne å vite hvilken type sko setter du trenger, må du identifisere hvilke av dine sko forårsake mest smerte i bestemte områder. For eksempel, hvis du har et par semskede loafers som forårsaker korsryggen å banke hver gang du bruker dem, trenger du en bestemt type innsats for at par sko. Hvis gym sko føre til store smerter i hælene, kan det hende du trenger en annen type innsats for disse skoene.

Start med bue støtter. Arch støtter ofte gi komfort for en rekke foten og ryggsmerter. De hjelper forsiktig heve buer når du går, holde presset ut av dine knær, ankler, hæler og tilbake. Arch støtter vanligvis ikke endre mekanikken i føttene og er vanligvis svært trygt og rimelig. Sørg for å kjøpe støtter som ligger tett passer inn i dine sko.

Tenk hælkiler. Hælkiler er satt inn på baksiden av skoene (se bildet). De bidra til å ta presset bort fra anklene og topper av føttene etter litt heve hælene. De legger også støtte til Achilles sener og lindre smerter i plantar områder. Heel kopper er like og også effektive.

Mål for total komfort og beskyttelse. Selv en enkel par hæl kiler eller bue støtter kan være alt du trenger for å ende ubehag, den beste måten å lindre korsryggen og foten smerte er å finne et innstikk som gir fullstendig balanse og komfort for hele foten. Se etter innstikk som dekker hele innsiden av skoene dine og gi deg en enda mengde pute og støtte (se Ressurser). Sørg for at innstikk passer ordentlig, vier oppmerksomhet til størrelsen angitt på pakningen. Riktig montert, inserts hjelpe fordele kroppsvekten din mens du går.

Tenk kiropraktisk behandling. Mange fot og tilbake problemer er et resultat av en feilinnrettet ryggraden, nakke og andre deler av kroppen. Kiropraktisk behandling, kombinert med skoen setter inn, er ofte en effektiv måte å lindre foten og ryggsmerter.

Tips og advarsler

  • Unngå iført sko som forårsaker kroniske smerter i rygg og føtter. Langvarig press kan føre til langvarige helseproblemer. Velg komfort over estetikk. Sørg alltid for inserts passer ordentlig før vandre i dem.
  • Hvis du har kroniske foten og ryggproblemer, ta kontakt med legen din før du bruker skoen setter inn. Denne artikkelen gir ikke medisinske råd. Hvis ubehag og mindre smerte blir alvorlige, må du kontakte lege eller annet helse-omsorg leverandøren umiddelbart.

Hvordan få en freestyle blodsukkermåler for Free

Hvordan få en freestyle blodsukkermåler for Free


Hvis du har nylig blitt diagnostisert med diabetes, vil du trenge en glukose meter for å sjekke blodsukkeret ditt hver dag. Abbott Diabetes Care tilbyr nå en gratis meter sammen med gratis teststrimler for å komme i gang. Alt som trengs er noen få spørsmål på internett, og en gratis meter vil bli sendt til deg.

Hvordan få en freestyle blodsukkermåler for Free

•  Gå til www.FreeStyleLite.com. Du vil se to gratis meter: FreeStyle Freedom og FreeStyle Lite.

Les om hver meter. Freestyle Freedom har en stor skjerm for de som har problemer med å lese tall. Freestyle Lite er mindre å passe inn i vesken eller lommen.

Velg meter du ønsker og klikk på måleren. Fyll ut kontaktinformasjon, inkludert adresse, telefonnummer og e-postadressen din.

Svar på enkle spørsmål om når du ble diagnostisert med diabetes, og hvis du bruker en meter nå. Klikk på Send-knappen og en meter er på vei.

Hint

  • Før du velger en meter, lese beskrivelsene og bestemme hvilke funksjoner du ønsker.
  • Snakk med legen din om en resept på måleren strimler.

Medisiner som kan forårsake nerveskade

Nervene er avgjørende for å holde kroppen vår i live og flytting. Når det er skade på nervene, kommunikasjon mellom det perifere nervesystemet og musklene brytes ned, forårsaker sløse av både nerver og de omkringliggende musklene. I tillegg kan nerveskader føre til endrede følelse, svakhet i musklene, og kan føre til dysfunksjon i de organer, med effekter som forstoppelse eller svimmelhet. Imidlertid kan ulike medisiner føre til nerveskader som ikke kan reverseres.

Kjemoterapi

Kjemoterapi, en behandling som vanligvis anvendes for flere kreftformer, kan resultere i nerveskader. Nerveskade fra kjemoterapi avhenger av mengden og typer av medikamenter som blir brukt i kjemoterapi behandling. Derfor vil ikke alle kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi være i faresonen for fører nerveskader. Symptomer inkluderer nummenhet og smerter i tuppen av tærne og fingrene.

Botox

Botox, som består av en liten mengde av botulinumtoksin er et kosmetisk medikament for å redusere rynker, oftest i ansiktet. Botox og konkurrenten Dysport, kan forårsake store nerveskader når injiseres intrafascicularly. Risikoen for nerveskader fra Botox eksisterer med hver administrasjon; Imidlertid er risikoen høyere hvis konsentrasjonen er høyere, eller hvis den ikke Botox injiseres på riktig måte.

Paclitaxel

Paclitaxel, også kjent som Taxol og Onxol er et anti-neoplastisk som brukes til å behandle spesifikke kreft, slik som ovariekreft, brystkreft, livmorkreft, blærekreft, livmorkreft, spiserørskreft, hode- og halskreft, magekreft, prostatakreft kreft, testikkelkreft og noen typer av lungekreft. Paclitaxel forstyrrer veksten av kreftceller, men det kan også resultere i nerveskader.

Saquinavir Mesylate

Saquinavir mesylate, også markedsført under navnene Fortovase og Invirase, er et medikament som brukes for behandling av hiv og forebygging av spredningen av HIV. Saquinavir mesylate faller inn under gruppen av medisiner kjent som proteasehemmere, som den blokkerer protein som HIV trenger for å gjenskape. Bivirkninger som indikerer nerveskade omfatter nummenhet, smerter og prikking i hender og føtter. Generalisert muskelsvakhet kan også vises over tid.

Note

Noen av disse medikamentene har alternativer som ikke bærer risikoen for nerveskader; hvis mulig, bytte til disse andre medisiner. For Botox, bruke med forsiktighet, som botulinumtoksin-baserte medisiner bære en høy risiko.

Behandlinger for diabetiker amyotrofi

Diabetiker amyotrophy - også kalt femoral eller proksimale nevropati - er ofte preget av sterke smerter som begynner på den ene siden av kroppen din vanligvis i hofte, lår eller rumpe, ifølge Mayo Clinic. National Institutes of Health rapporterer diabetiker amyotrophy vanligvis ikke skje før midten alder eller senere og er ofte sett hos personer med type 2 diabetes. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men behandlinger er tilgjengelige for å kontrollere smerte, bedre funksjon og forsinke utviklingen av sykdommen.

Effekter

Nerveskader etter hvert oppstår i enkelte personer med diabetes, rapporterer Mayo Clinic. Høyt blodsukker kan skade nervefibre i hele kroppen, men nervene i bena og føttene er mest alvorlig impacted.The National Diabetes Clearing House sier effekten av diabetiker amyotrophy nevropati kan gjøre det utfordrende å gå flytte fra sittende til stående stilling uten hjelp .

Symptomer

Symptomer assosiert med diabetiker amyotrophy kan variere fra mild til alvorlig at noen ganger kan påvirke stammen av kroppen din. Noen mennesker opplever bare mild smerte, mens andre kan lide invalidiserende eller livstruende problemer som kan skyldes hjerte, fordøyelsessystemet eller urinveisproblemer.

Mange mennesker med diabetisk amyotrohpy erfaring betydelig vekttap.

Risiko

Høyt blodsukker hemmer nervene kapasitet til å sende ut signaler. Det reduserer også styrken av veggene i de små blodårene (kapillærer) som gir nervene med oksygen og næringsstoffer.

Andre risikofaktorer for diabetes amyotrophy inkludere protein glycation som oppstår når sukker i kroppen din handling som svar på proteiner, endre sammensetningen av proteiner.

Genetiske betraktninger bortsett fra diabetes gjør noen mennesker mer utsatt for nerveskader.

Røyking og høyt alkoholforbruk kan skade nerver og blodårer, og plassere dem i en større risiko for infeksjon.

Stabalizing blodsukkeret

Den første linjen av behandling for mennesker med diabetisk amyotrophy er å kontrollere blodsukkernivået. Dette omfatter bruk av insulin, får tilstrekkelig trening og dietthensyn.

Blodsukker kan kontrolleres regelmessig med blodsukkermålere. Stabile blodsukkeret kan forhindre eller bremse utviklingen av ytterligere problemer.

The Mayo Clinic sier målet blodsukkeret før måltider er 90 til 130 mg / dL (5 til 7 mmol / L) og mindre enn 180 mg / dL (10 mmol / L) to timer etter å ha spist.

Smertebehandling

En rekke medisiner er tilgjengelige for å bidra til å redusere diabetesrelatert nervesmerter.

Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent Duloksetin og pregabalin uttrykkelig for diabetisk nervesmerter.

Legen din kan forskrive trisykliske antidepressiva (amitriptylin, imipramin og desipramin / Norpramin, pertofrane å lindre smerte.

Noen ganger antiepileptika, for eksempel pregabalin (Lyrica) og gabapentin (Gabarone, Neurontin) brukes også.

Smertestillende medikamenter som inneholder opioider og opioid-lignende stoffer, for eksempel kontrollert-release oksykodon, kan lindre nerve smerte.
.

Akupunktur Detox For Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom fører ødeleggende smerte og normalt påvirker de som gjør jobber som krever repeterende handlinger med hendene. Carpal tunnel er passasjen i håndleddet der median nerve og sener kjøre gjennom, koble fingrene til musklene i armen. Når nerve eller sene stigninger, symptomene varierer fra brenning og kribling i hånden for ekstrem smerte som går opp armen.

Venstre ubehandlet, kan tilstanden føre til permanente nerveskader. Mer enn 400.000 operasjoner oppstår hvert år for å frigjøre carpal tunnel, men akupunktur detox kan gi en levedyktig alternativ behandling for å unngå operasjon.

Velge en akupunktør

Akupunktur, den gamle asiatiske metode for behandling av kroppen ved hjelp av strategisk plasserte nåler for å frigjøre og avgifte gjennom trykkpunkter, har blitt en anerkjent og allment akseptert praksis i moderne medisin. Velg ditt akupunktør så nøye som du ville velge en lege for familien --- spesielt hvis du aldri har hatt akupunktur. Faktisk, mange leger nå også tilby akupunktur. USA har satt strenge standarder for akupunktører, med mange stater utøvere til å holde en mastergrad i orientalsk medisin og bestå en offentlig utstedt styre eksamen.

Hvis du bor i en stat som ikke krever en lisens til å praktisere, se etter en akupunktør sertifisert av den nasjonale kommisjonen for sertifisering av akupunktører. Finn ut hvor lenge hun har vært praktisere akupunktur, hvor hun trente og hvilke sertifiseringer hun holder. Akupunktur bør gi en fredelig, komfortabel opplevelse; å ha et godt forhold til din akupunktør er definitivt et must.

Typer og teknikker for Akupunktur

Du kan finne mange forskjellige akupunktur stiler og teknikker. Kunsten utviklet seg fra det gamle Kina, men har spredt seg til andre områder av Orienten, Europa og Amerika med variasjoner i lagt til original kunst. Flertallet av akupunktører praktiserer kinesisk stil, men du vil også finne koreansk, som bruker hånden til å korrespondere med deler av kroppen og plager; Japansk, som bruker færre og tynnere nåler; og Auricular, som bruker poeng på øret.

Elektroakupunktur legger små elektriske strømmer gjennom nålene med målet om å redusere avta smerte og hevelse. Andre teknikker involverer urter, massasje og selv kopper suges på kroppen.

I et annet alternativ, laser akupunktur, stimulerer utøveren poengene med laserlys --- en teknikk som kan lindre carpal tunnel symptomer. Selv om akupunktur nåler forårsaker ingen smerte når det brukes riktig, kan laser gir et foretrukket alternativ for de som er redd for nåler.

Akupunktur Detox for Carpal Tunnel

For å gjenopprette den naturlige flyten av qi (kroppens energiflyt) og blod, vil behandlingen bestå av omhyggelig plassert, smertefri nåler settes inn punkter på hånden og håndleddet. Du kan føle press på akupunkturpunkter. Akupunktur kan føre til produksjon av naturlige smertefrigjørende kjemikaliene. Din akupunktør kan sette nåler på andre punkter på kroppen i armer, ben, rygg og nakke å behandle andre bakenforliggende årsakene til carpal tunnel syndrom og å finne blokkeringen av energi. Du kan supplere din behandling med fysioterapi og massasje. Antall behandlinger du trenger vil variere avhengig av alvorlighetsgraden og din respons på behandlingen.

Hva er årsakene til nerveskader i føttene?

Det er 20 millioner mennesker i USA lider med perifer neuropati. Betydningen av å vite årsakene og beskytte millioner av nerver i hender og føtter fra nerveskader eller perifer nevropati kan ikke være over vektlagt. Sunn perifere nerver er ansvarlig for å kommunisere med hjernen å signalisere opplevelser av berøring, smerte, varme og kulde. De varsler om skarpe gjenstander, gi deg den delikate motorkontrollen til å plukke opp små objekt og å kontrollere gang.

Fakta

Ifølge Nevropati Association: "En undersøkelse 1999 fant at 8 til 9 prosent av Medicare mottakere har perifer neuropati som sin hoved- eller bidiagnose." De årlige kostnadene til Medicare for denne tilstanden overstiger $ 3,5 milliarder kroner.
Noen av årsakene til nerveskader i føttene er diabetiker perifer neuropati, paresthesis og peroneal nerve parese.

Daibetic Peripferral nevropati

Diabetes er den ledende årsak til perifer nevropati eller skader på nerve føttene.
Dette nevrologisk lidelse påvirker de perifere nerver på grunn av gjennomgående høy ukontrollerte blodsukkernivået. Nerveskader forårsaker kramper, smerter, tap av følelse, prikking og nummenhet i føttene som får verst om natten. Sår og vanskelig å helbrede sår kan utvikle som kan føre til beinet amputasjon.

Paresthesis / Peronal Nerve Damage

Paresthesis påvirker tærne forårsaker unormale nerve opplevelser, pins og nåler som følelser i tær og føtter nummenhet og brennende. Dette skyldes nerveskader, press på nerver, klemt nerve eller nerve entrapment. Skade på peroneal nerve, vil en gren av isjiasnerven føre til tap av følelse og bevegelse i beinet, føtter og tær. Dette kalles en mono-nevropati siden bare én nerve er berørt. Skade på peroneal nerve kan skyldes skade under en kneoperasjon, kne skade eller traumer til kneet, vanligvis holde bena i en krysset posisjon og iført høye støvler ofte.

Risikofaktorer

Diabetikere som har hatt sykdommen mer enn 10 år er i faresonen for å utvikle nerveskader i føttene. Overvektige mennesker kan få nerveskader i føttene på grunn av dårlig blodsirkulasjon forårsaker mangel på oksygen og næringsstoffer får til føttene. Røyking constricts og kompromisser blodkar i føttene forårsaker nerveskader. Andre risikofaktorer inkluderer ikke spise et riktig kosthold med frukt, grønnsaker, proteiner; tilstrekkelig væskeinntak; og mangel på mosjon.

Forebygging / løsning

For å hindre noen av årsakene til nerveskader i føttene, foreta regelmessige besøk til podiatrist, ta skikkelig vare på føttene og slitasje komfortable, riktig tilpasset fottøy. Du kan også slutte å røyke og unngå alkohol, regulere blodsukkeret og blodtrykket nivåer og redusere kolesterolet. Opprettholde et sunt kosthold og regelmessig mosjon rutine og disse vanene vil hjelpe deg å opprettholde en sunnere livsstil og redusere sannsynligheten for nerveskader i føttene.

Nerve skade forårsaket av Radiology

Definisjon

Radiology er definert som bruk av stråling og avbildningsteknologi for å diagnostisere og behandle sykdom. CT, røntgen, MRI, skanner ultralydundersøkelser, og bein alle faller inn i kategorien av radiologi. Strålingsterapi er også brukt for å behandle kreft. En kobling mellom vev og nerveskader og ens eksponering for stråling. Stråling nær nerver kan øke risikoen for nerveskader.

Medical Imaging

Radiologisk bildebehandling bruker bjelker av stråling --- rettet mot en bestemt del av kroppen din --- å produsere et bilde på film eller datamaskin. Fremskritt innen medisinsk bildebehandling --- som computertomografi (CT) --- har tillatt leger til å vise bilder av din indre kropps høyoppløselige. Sammenlignet med konvensjonelle røntgenundersøkelser, CT utsette deg for høyere nivåer av stråling, men tilbyr mye mer detaljerte bilder. Ifølge Mayo Clinic, er en svært liten mengde stråling som brukes under disse skanninger - ikke nok, etter deres mening, for å forårsake kreft. Ifølge en rapport i New England Journal of Medicine 2007, etter deres mening, kan eksponering for denne lille mengden av stråling øker kreft priser i de kommende årene. Mange i det medisinske og vitenskapelige samfunn forblir fordelt over dette emnet.

Nerveskader forårsaket fra radiologi --- eller den lille mengden av stråling din utsettes for under medisinsk bildebehandling --- er svært usannsynlig. Radiologi brukes til å finne skadede nerver for å hjelpe leger fore riten behandling. Ved hjelp av bildediagnostikk for å finne skadede nerver vil ikke gjøre nerveskade verre eller forårsake ytterligere nerveskade.

Men hvis det er en økt risiko for å utvikle kreft etter røntgen eller CT scan, og strålingen bildebehandling blir rettet mot nervene --- man kunne hevde at - utsette nervene til kreft forårsaker stråling kan til slutt føre til nerveskader. Hvis du ta parti med halvparten av det medisinske miljøet og tror stråling bildebehandling er risikabelt, foreslår Mayo Clinic spør legen din for å forklare hvorfor han eller hun føler en CT-skanning er nødvendig. En CT-skanning eller stråling bilde studien bør bare gjøres hvis du har symptomer som krever en.

Kreftbehandling

Strålebehandling --- brukes til å behandle kreft --- bruker bjelker av X-ray (stråling) for å drepe kreftceller. I likhet med medisinsk bildebehandling --- strålebehandling har også som mål bjelker av stråling på presise punkter på kroppen din. Forskjellen er under strålebehandling maskinen ved hjelp av høy-energi stråler og kroppen din blir utsatt for høye nivåer av stråling. Disse høye nivåer av stråling skader cellene til slutt ødelegge dem --- dessverre --- både friske og kreftceller blir ødelagt. Ifølge Mayo Clinic, halvparten av alle mennesker med kreft får strålebehandling. Bivirkninger av stråling avhenger av hvilken del av kroppen din ble utsatt for og hvor mye stråling ble brukt. Hvis kreften er på eller nær store nerver, som din ryggmarg, hals, håndledd eller ankel, risikoen for å utvikle nerveskader fra stråling er høyere. Nerveskader kan forårsake ansikts hengende, tap av hørsel, erektil dysfunksjon, infertilitet, smerter og bevegelseshemninger. Hvis nerveendene er skadet kan du oppleve en permanent brennende følelse --- etter strålebehandling. Stråling forlater også bak smertefulle arr og kan forårsake nummenhet i området der du har arrdannelse.

Legen din kan fortelle deg hvor mye stråling som blir foreskrevet, og hva området strålingen vil være rettet mot. Diskuter risikoen for nerveskader relatert til strålebehandling med legen din, så vel som andre mulige behandlingsalternativer.

Naturlig rettsmidler for alkoholabstinens

Alkohol er et svært vanedannende, dempende stoff som for mange dessverre misbruk. Men hvis du selv har tenkt på å sparke den dårlige vanen og kutte ned på din avhengighet, har du allerede gjør et skritt i riktig retning. Det neste trinnet er å prøve og trekke seg helt hvis avhengighet er virkelig påvirker livet ditt. Her hvordan du gjør dette naturlig.

Loved Ones

Hvis du planlegger å stoppe eller begrense tung alkoholinntak, er første skritt å konsultere kjære og forklare din situasjon og planlegger å endre. Dine venner og familie vil støtte din beslutning og hjelpe deg med å forbedre.

Leger / Rådgivere

Noen individer kan gå så langt som å konsultere med leger og rådgivere. Denne beslutningen er på den enkeltes skjønn, og bør være basert på behov. Hvis du føler at du ikke kan sparke en vane uten profesjonell hjelp, deretter søker det.

Detox Drops

Detox Drops og andre urte medisiner er kosttilskudd som gjør at kroppen din til å endre og tilpasse seg den plutselige mangelen på alkohol (se Ressurser nedenfor).

Leveren Repair

Alkohol er ekstremt vanskelig på leveren. Milk Thistle Extract og løvetann rot er begge gode produkter for å forbedre og reparere leveren (se Ressurser nedenfor).

Unngå Peer Pressure

Mens det er vanskelig å fortelle deg å holde seg borte fra venner som drikker, hvis gruppepress er for mye og fristelsen for sterk, vil du aldri sparke en vane. Hvis du fortsetter å henge med venner som bruker mye alkohol, sørg for at de forstår dine behov og vil ikke friste deg tilbake inn i stoffet. Hvis de gjør det, grøft dem for bedre venner.