Digidexo.com

giktfeber revmatisk

Tegn og symptomer på revmatisk feber hos barn

Tegn og symptomer på revmatisk feber hos barn


Giktfeber generelt frem mellom to og fire uker etter en strep hals infeksjon og forårsakes av en forsinket reaksjon av autoimmune system. Det utvikler seg hos barn som en komplikasjon av strep hals som ikke er tilstrekkelig behandlet og er mest utbredt i barn i alderen fem til 15. Revmatisk feber påvirker hjernen, hud, ledd og hjerte-karsystemet. Symptomer på revmatisk feber inkluderer leddbetennelse, betennelse i hjertet, støt under huden, utvikling av utslett og endret bevegelse.

Leddsmerter

Ifølge Lucille Packard Children Hospital ved Stanford, en av de viktigste kriterier som brukes for å diagnostisere revmatisk feber er polyartritt, eller inflammasjon av flere ledd. De vanligste leddene berørt er håndledd, ankler, albuer og knær, selv om det er mulig å ha smerter eller ømhet i hofter, hender, føtter og skuldre. Leddsmerter kan flytte fra ett ledd til et annet i løpet av flere dager.

Carditis

Betennelse i hjertet, eller hjertebetennelse, er et annet symptom på revmatisk feber. Symptomer inkluderer hjerte knurrer, kortpustethet, rask hjerterytme, flagrende hjerterytme og brystsmerter. Hvis venstre ubehandlet, kan revmatisk feber føre til permanent skade på hjertet.

Subkutane knuter

Barn med revmatisk feber ofte utvikle subkutane knuter nærheten benete områder nær store ledd. Disse små humper befinner seg under barnets hud og ikke forårsake smerte. Ifølge Merck Online Manual, om lag to prosent av barn med revmatisk feber utvikle knuter, vanligvis sammen med andre symptomer.

Utslett

Ifølge Mayo Clinic, erytem marginatum, et rosa eller rødt utslett med uregelmessig utforming eller merkelige kanter, er et annet symptom på revmatisk feber. Utslettet kan bli noe hevet og ofte utvikler på barnets ben eller armer eller på stammen av barnets kropp.

Sydenham Chorea

Ifølge Merck Online Manual, Sydenham Chorea forekommer i om lag ti prosent av barn smittet med revmatisk feber. Tilstanden er preget av jerky, ukontrollert bevegelse av kroppen, følelsesmessige utbrudd, tunge darting, grimaser, redusert finmotorikk og en uregelmessig grep. Den er forårsaket av revmatisk feber største virkning på det nevromuskulære system, som resulterer i endret bevegelighet og ofte en endring i håndskrift ferdigheter. Dette påvirker ofte ansikt, føtter og hender, selv om det kan også påvirke ben og armer. Chorea kan være ledsaget av atferds utbrudd som gråter eller ler på upassende tider.

Andre symptomer

Andre symptomer inkluderer feber, ubehag i magen, redusert matlyst, tretthet og vekttap.

Hornhinnesår & revmatiske sykdommer

Hornhinnesår & revmatiske sykdommer


To forhold som kan påvirke folk i alle aldre er hornhinnesår og revmatiske sykdommer. En corneal ulcerasjon er en åpen eller sår direkte på øyet, på hornhinnen. Hornhinnen er klar membran som dekker den fargede delen av øyet, kjent som iris. Reumatiske sykdommer er svekkende sykdommer som kan forårsake inflammasjon, smerte og hevelse av leddene. Folk som lider av disse sykdommene kan lider av kroniske smerter og kan finne det vanskelig å utføre daglige gjøremål i dagliglivet.

Hornhinnesår

En corneal ulcerasjon er oftest forårsaket av infeksjon. Dette kan omfatte bakterier, sopp og virus-infeksjoner. Folk som bruker kontaktlinser har en økt risiko for å utvikle hornhinnen sår, så vel som de som har lidelser som Bells parese. Symptomene forbundet med en hornhinnesår kan inkludere hovne øyelokk, smerte i øyet, røde øyne, rive, pus drenering fra øyet, uskarpt syn og smerter når man ser direkte på sterkt lys. I noen tilfeller kan synlig på hornhinnen en hvit flekk. Behandling for en hornhinnesår kan omfatte fjerning av kontaktlinser, antibiotika øyedråper for å bekjempe infeksjonen forårsaker sårdannelse og muntlig medisiner for smerter. Reseptbelagte øyedråper kan også bidra til å redusere smerter forbundet med denne tilstanden. Personer som utvikler alvorlig hornhinne sår som kan perforere hornhinnen, kan ha behov for å gjennomgå en operasjon kjent som en hornhinnetransplantasjon. Det er viktig å oppsøke lege for eventuelle øyeskader eller øyelidelse. Ifølge Emedicinehealth.com, kan selv mindre øyeskader føre til tap av synet i det berørte øyet.

Artrose

En av de mest vanlige revmatiske sykdommer er osteoartritt. Ifølge WebMd.com, påvirker denne tilstanden ca 27 millioner amerikanere. Osteoartritt bevirker at leddene i kroppen til å slites ned i løpet av en tidsperiode, og dette kan føre til betennelse i leddene, skader på ledd og smerte. Artrose rammer oftest hofter, knær, nakke, fingre og rygg. Symptomene forbundet med slitasjegikt kan omfatte leddsmerter, stivhet, varme leddene, hevelse i de berørte leddene, muskelsvakhet, økt smerte mens du går, vanskeligheter med bøyd over og problemer med å gjennomføre daglige oppgaver som å børste håret eller får kledd. Behandlinger for revmatiske sykdommer som artrose kan inkludere anti-inflammatoriske medisiner, mosjon, redusere stress og hvile.

Lupus

Lupus er en revmatisk sykdom som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Årsaken til lupus er ukjent, og det kan føre til symptomer som tretthet, leddsmerter, stivhet i ledd, følsomhet for sollys, utslett over kinnene, håravfall, anemi, blodpropper, anfall, slag, brystsmerter og misfarging av fingre og tær ved eksponering for kulde. For å diagnostisere lupus, kan legen din ta en blodprøve som kalles en antinukleære antistoff test eller ANA. En positiv ANA test er en indikasjon på at pasienten lider av lupus, sier WebMd.com.

Revmatiske sykdommer hos barn

Revmatiske sykdommer hos barn


Leddgikt er en kategori av revmatiske sykdommer. Arthritis seg selv består av minst 100 sykdommer. Ifølge Barnas Hospital Boston, kan disse sykdommene påvirker barn i alle aldre, kjønn og rase.

Typer

Det finnes mange typer av revmatiske sykdommer, inkludert osteoarthritis, juvenil idiopatisk artritt og polymyositt.

Effekter

Barn som lider av revmatiske sykdommer vil ha kroniske smerter og hevelse i leddene, noe som påvirker mobilitet.

Årsaker

Legene vet ikke hva som forårsaker revmatiske sykdommer hos barn, men de tror at genetikk, traumer og infeksjoner kan være medvirkende faktorer.

Identifikasjon

En spesialist som kalles en revmatolog vil ta barnets komplett familie og medisinsk historie for å bidra til å identifisere årsaken til revmatisk sykdom. Spesialisten vil også bestille blod arbeid, og røntgen av bein og ledd.

Behandlinger

Det finnes ingen kur for revmatiske sykdommer. Medikamenter som ibuprofen blir brukt for lindring av smerte og inflammasjon. Øvelser som gåing og svømming redusere stivhet og hjelpe med fleksibilitet i leddene.

Hvordan behandle revmatisk feber

Revmatisk feber er en forsinket reaksjon på gruppe A beta hemolytisk streptokokk (GAS) faryngitt. Det er en klinisk diagnose og ikke en spesifikk sykdom. Revmatisk feber vanligvis rammer barn mellom fem og 15 år gamle, og først og fremst rammer bindevev særlig de i hjernen, hjertet, ledd og hud. Cardiac engasjement skjer i 30 til 70 prosent av pasientene har sin første anfall av revmatisk feber. Følgende trinn viser hvordan å behandle en sak av revmatisk feber.

Hvordan behandle revmatisk feber

Unn revmatisk feber ved å eliminere GAS faryngitt, undertrykke betennelse forårsaket av immunsystemet og gi støttebehandling for hjertesvikt.

Bruk oral penicillin V som stoffet for behandling av gass faryngitt. En enkelt intramuskulær injeksjon av benzatin penicillin G er også effektive. Administrer erytromycin eller en første generasjons cefalosporin for pasienter som er allergiske mot penicillin. Alternativer er azitromycin i fem dager, klaritromycin eller et smalspektret første generasjons cefalosporin i ti dager.

Gjenta en ti dagers kur med samme antibiotika for tilbakevendende GAS faryngitt

•  Vurder kirurgi for å korrigere hjerteklaffsvikt forårsaket av revmatisk feber. Dette er ofte nødvendig som et livreddende tiltak siden 40 prosent av pasienter med akutt revmatisk feber utvikle mitralstenose som voksne. En mitralklaffen erstatning, mitral valvulotomy eller perkutan ballong valvuloplasty kan være indisert hos pasienter med kritisk stenose.

Sett mitralklaffen som den foretrukne kirurgiske alternativ i tilbakevendende tilfeller av revmatisk feber for pasienter med annuloplasty eller andre reparasjoner.

Revmatiske & Immunologiske sykdommer

Revmatiske og immunologiske sykdommer er sykdommer som kjennetegnes av betennelse som en primær symptom og som vises i personer med svekket immunforsvar. Det er bokstavelig talt hundrevis av sykdommer og lidelser som faller inn under denne generelle kategorien, selv om noen av dem er så sjelden at de rammede kan bare nummer i hundrevis. I den andre enden av spekteret av revmatiske og immunologiske sykdommer er andre lidelser som er diagnostisert utbredt over hele verden.

Betraktninger

Et par av de sykdommer som faller inn under paraplyen av revmatiske og immunologiske sykdommer vises også i mennesker hvis immun systemer fungerer som normalt. Hvis imidlertid deres årsak kan spores tilbake til en undertrykt immunsystemrespons, disse sykdommer er generelt mye mer vanskelig å behandle enn i andre pasienter.

Expert Insight

En av USAs fremragende sentre for behandling av disse sykdommene er Cleveland Clinic Institutt for Revmatiske og Immunologiske sykdommer. Sine årlige rapporter gir en god oversikt over det brede spekter av sykdommer i denne bred kategori. I 2006, for eksempel, avdelingen diagnostisert 8257 tilfeller av revmatiske og immunologiske sykdommer, alt fra kjente plager til de som er mye sjeldnere. Dette var et hopp på nesten 25 prosent fra 6611 tilfeller diagnostisert i 2005.

Typer

The Cleveland Clinic lister opp sykdommer diagnostisert i 2006 (etterfulgt av antall pasienter diagnostisert med hver i parentes) som følger: osteoporose (1569), revmatoid artritt (1.565), fibromyalgi (1354), systemisk lupus erythematosus (562), bursitt ( 516), Wegeners granulomatose (365), slitasjegikt (345), urinsyregikt (333), psoriasisartritt (253), vaskulitt og uspesifikke arteritis (250), sklerodermi (241), juvenil revmatoid artritt (213), gigantiske celle arteritis (110 ), ankyloserende spondylitt (103) og polymyositt (101). Andre sykdommer, som hver ble diagnostisert på mindre enn 100 pasienter, omfatter dermatomyositt (96), Takayasus sykdom (78), hypersensitivitet angiititt (43), cerebrale arteritt (39), Bechet sykdom (33), polyarteritis nodosa (27), Reiters syndrom (26), pseudogout (16) og Henoch purpura Schönlein (12).

Betydning

Selv om noen sykdommer i denne kategorien er svært sjelden faktisk, andre er utbredt og forårsake betydelig lidelse for millioner av amerikanere og andre over hele verden. The American College of Rheumatology (ACR) tilbyr noen enkle, men nyttige innsikt i mekanismen av autoimmun sykdom. ACR forklarer at immunsystemet er designet for å beskytte oss mot skadelige stoffer i miljøet og "se etter noen tidlig skade i cellene våre." Men immunsystemet noen ganger går haywire, mistolker signalene den mottar. "Som et resultat, har vårt forsvar ikke anerkjenne vår egen kropp på jobb, og begynne 'angripe' celler," og dermed utløser autoimmune lidelser.

Behandling

Fordi det er ingen reell kur, fokus for behandlingen for revmatiske og immunologiske sykdommer har rutinemessig vært lindring av symptomer. Dette er vanligvis oppnås med reseptbelagte og over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) og kortikosteroider. De siste årene har det imidlertid vært en økning i forskning på biologisk terapi "rettet mot de små molekyler som orkestrere vårt eget immunrespons," i henhold til ACR. Slik forskning holder løftet om mer effektive former for behandling i fremtiden.

Hvordan diagnostisere Revmatisk hjertesykdom

Hvordan diagnostisere Revmatisk hjertesykdom


Revmatisk hjertesykdom oppstår vanligvis på grunn av en komplikasjon etter ubehandlet halsbetennelse. Det oppstår når antistoffer, produsert for å avverge strep infeksjon, begynner å angripe andre områder av kroppen. Når dette skjer i hjertet, ventilene arr og bli betent forårsaker muskel til å bli svak.

Hvordan diagnostisere Revmatisk hjertesykdom

•  Gi en detaljert medisinsk historie med legen din, inkludert alle tidligere historie inkludert nylige forkjølelse eller feber. Disse symptomene gir nøkkelindikatorer for mistanke om en aktiv strep infeksjon som kan føre til revmatisk hjertesykdom.

gjennomgå en elektro test for å kartlegge de elektriske aktiviteter i ditt hjerte. Endringer eller unormal aktivitet generelt krever ytterligere testing, for eksempel en ekkokardiogram. Denne testen gir en ultralyd av hjertet for å hjelpe legen i å gjøre en definitiv diagnose.

Vit at din lege kan være lurt å ta blodprøver, inkludert en som viser tilstedeværelsen av streptokokker antistoffer. Denne testen gjør det mulig for legen din for å se om du kan ha hatt en streptokokkinfeksjon.

Plan på å ha en kiste x-ray gjort. Et røntgenbilde kan gi legen en indikasjon på størrelsen på hjertet og graden av betennelse tilstede.

Overvåk temperaturen bør du bli syk. Hvis du utvikler en sår hals oppsøke lege for å vurdere for noen tegn til strep. Hvis du er foreskrevet antibiotika, ta alle piller foreskrevet, selv om du begynner å føle deg bedre.

Hvordan leve med revmatisk feber

Revmatisk feber kan skape kaos på menneskekroppen. Selv om det er velkjent for sykdommen skader på hjertet, er sannheten at det kan ta en toll på andre områder av kroppen også. Revmatisk feber er en sykdom som forårsaker betennelse i mange områder, inkludert hjerte, hjerne, blodkar, hud og ledd. Som regel er sykdommen et resultat av en bestemt type streptokokkinfeksjon som den som finnes i skarlagensfeber og halsbetennelse. Det forekommer oftest blant barn i alderen 5 og 16. Det er viktig å forstå sykdommen og hvordan å leve med det.

Hvordan leve med revmatisk feber

•  Vær sikker på en korrekt diagnose. Revmatisk feber er en komplisert sykdom som kan være vanskelig å diagnostisere, spesielt siden ikke alle leger er enige om tilstanden. Mange av symptomene, som er dekket i trinnet nedenfor, kan også være knyttet til en rekke andre tilstander og sykdommer. Av den grunn, er det sannsynligvis en god idé å få en andre, tredje, eller fjerde mening før du godtar diagnosis.Because av meningsforskjeller om revmatisk feber, kan det være vanskelig å positivt diagnostisere tilstanden. Flere prøver må kjøre. Disse vil omfatte blod arbeid og en EKG (elektrokardiogram). De kan også omfatte ytterligere tester på hjertet, så vel som forskjellige typer av kulturer.

gjenkjenner symptomene, som inkluderer brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, tretthet, feber, hodepine, magesmerter, leddsmerter og / eller betennelse, hud knuter, ømme lymfeknuter, muskelproblemer, utslett, og til og med vekttap.

skaffe riktig behandling for sykdommen. Venstre ukontrollert, revmatisk feber kan være farlig. Behandlingen bør ha tre hovedmål. Den første er å eliminere enhver gjenværende infeksjon. Det andre er å redusere betennelse i hjertet og leddene. Den tredje er å eliminere fysiske aktiviteter som kan legge for mye stress på allerede ødelagte deler av body.Antibiotics som penicillin vil bli foreskrevet for å drepe resterende infeksjon. De kan være foreskrevet over en lengre periode. Anti-inflammatoriske medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe avtale med betennelser i huden, ledd eller hjertet. Dette vil bidra til å redusere svelling og smerte som er et resultat av betennelse. Endelig vil sengeleie være nødvendig for alt fra 3 til 15 uker for å tillate legemet å riktig helbrede.

Identifisere mulige komplikasjoner av sykdommen. Utbruddet av revmatisk feber kan føre til langvarig hjertesykdom. Det kan oppstå skader på hjerteklaffen og reoccurring endokarditt. Hensyn må tas for å unngå ytterligere infeksjoner og antibiotika vil ofte være nødvendig før visse typer medisinske prosedyrer. I tillegg, på grunn av stress forårsaker sykdommen på kroppen, er det mulig at visse restriksjoner kan ilegges av legen.

Erkjenne at sykdommen kan skje igjen. Selv om noen leger antyder at revmatisk feber forekommer bare en gang, de fleste er uenige. De fleste tilbakefall vil skje i løpet av de første fem årene. Etter det, sjansene for tilbakefall reduseres betydelig.

Ta alle medisiner foreskrevet og følg alle legens ordre. Gjør noe mindre enn det vil høyst sannsynlig resultere i alvorlig skade på hjertet og / eller andre områder av kroppen.

Rapport gjentakelse av symptomer eller eventuelle nye symptomer til lege umiddelbart.

Gå til legevakten umiddelbart hvis noen symptomer på hjerteinfarkt oppstår.

Hint

  • Føl deg fri til å ringe legen din med flere spørsmål om sykdommen.
  • Forskning tilstanden på nettet eller i biblioteket for å få en bedre forståelse av dens årsaker og virkninger.
  • Aldri ignorere noen form for hjerte-relaterte symptom.

Revmatisk hjertesykdom

Revmatisk hjertesykdom er en sykdom i hjertet som er forårsaket av infeksjon med gruppe A beta-hemolytiske streptokokker bakterier (gass). En person kan utvikle revmatisk hjertesykdom hvis han eller hun har GAS faryngitt, som er en bestemt type "strep hals", og ikke får riktig medisinsk behandling. Revmatisk hjertesykdom begynner som en akutt betennelse i hjertet, og kan utvikle seg til en kronisk sykdom med varig skade på hjertet. I 2005, revmatisk hjertesykdom drepte 3365 mennesker i USA, ifølge American Heart Association 2009.

Historie

Før utviklingen av penicillin, revmatisk hjertesykdom var en stor killer, særlig for barn. I 1950 om lag 15.000 mennesker i USA døde av revmatisk hjertesykdom. Ifølge American Heart Association, har riktig bruk av antibiotika enormt redusert antall tilfeller av revmatisk hjertesykdom, selv om det fortsatt er den ledende årsak til hjerte-dødsfall for unge mennesker i utviklingsland.

Funksjoner

GAS strep hals er oftest sett i barn i alderen 5 til 15, men folk i alle aldre kan fange den. Symptomene inkluderer en sår hals som vanligvis kommer plutselig, smertefull svelging, feber og hodepine. Noen med GAS strep hals kan også ha magesmerter, kvalme eller oppkast. Strep hals blir behandlet med antibiotika, vanligvis penicillin. Den eneste måten å vite sikkert om en sår hals er fra GAS er å ha en hals kultur. Hvis GAS halsbetennelse ikke behandles, kan det utvikle seg til revmatisk feber, som noen ganger kommer med et rødt utslett, hovne, smertefulle ledd, støt på huden, hjertebank, eller unormale bevegelser (Sydenhams chorea). Revmatisk feber kan påvirke hjertet, får hjertet til å bli betent. Betennelsen kan føre til permanent arrdannelse i hjerteklaffene.

Når revmatisk feber fører til permanente skader på hjertet, det kalles revmatisk hjertesykdom. Revmatisk hjertesykdom kan bety et liv med hjerteproblemer, og noen ganger kirurgi, for eksempel en hjerteklaff erstatning, er nødvendig. Folk som har hatt revmatisk feber har høy risiko for å utvikle den igjen etter en annen GAS infeksjon, selv uten symptomer.

Behandling

Strep hals er behandlet med antibiotika. Hvis strep hals utvikler seg til revmatisk feber, vil legen normalt foreskrive en injeksjon av et langtidsvirkende antibiotika for å rydde opp infeksjonen, sammen med høye doser av anti-inflammatoriske medisiner for å redusere betennelse i leddene og / eller hjerte. Leger vanligvis foreskrive sengeleie, og vil overvåke hjertet for eventuelle problemer. Hvis hjertet er betent, er pasienten vanligvis satt på streng sengeleie.

Hvis revmatisk feber blir kronisk revmatisk hjertesykdom, kan pasienten må ta antibiotika kontinuerlig for livet, eller før kirurgi eller besøk til tannlegen. Hver person med revmatisk hjertesykdom må ha hans eller hennes hjertefunksjon vurderes av en hjertespesialist for å se om kirurgi eller andre inngrep er nødvendig.

Forebygging / løsning

Forebygging av revmatisk hjertesykdom er alltid det beste løpet. Det er viktig for personer med symptomer på mulig strep hals for å se legen, spesielt barn mellom fem og 15. Alle som er diagnostisert med GAS strep hals må fullføre hele løpet av antibiotika foreskrevet av lege, og se legen hvis symptomene ikke forsvinner, eller hvis symptomene blir verre.

Betraktninger

De fleste sår hals er forårsaket av virus eller andre typer bakterier, og er ikke GAS halsbetennelse. Det er ingen grunn til panikk over hver sår hals. Men hvis du mistenker at du eller barnet ditt kan ha strep hals, se en lege og følge hans eller hennes retninger. Vi er heldige som har medisiner som kan hindre revmatisk hjertesykdom, og vi må være forsiktige med halsbetennelse og ta mulig halsbetennelse alvor.

Revmatisk hjertesykdom hos barn

Revmatisk hjertesykdom er permanent skade på hjerteklaffene forårsaket av revmatisk feber. Revmatisk feber kan utvikle hvis noen med en type halsbetennelse forårsaket av gruppe A beta-hemolytiske streptokokker bakterier (GAS) ikke får riktig antibiotikabehandling. The American Heart Association sier at gass er den vanligste typen av bakteriell infeksjon av halsen. Ifølge American Heart Association, de fleste tilfeller av revmatisk feber forekommer hos barn i alderen 5 til 15, så det er viktig for foreldre å være klar over risikoen for revmatisk hjertesykdom.

Historie

Utviklingen av penicillin i 1950 sterkt redusert antall tilfeller av revmatisk hjertesykdom. Ifølge American Heart Association, om lag 15.000 mennesker døde av revmatisk hjertesykdom i 1950 i USA; i 2005 at antallet hadde sunket til 3365. Tragisk nok er revmatisk hjertesykdom fortsatt den ledende årsaken til hjerterelatert død hos unge mennesker i utviklingsland.

Symptomer

Et barn med halsbetennelse vil vanligvis ha en plutselig innsettende sår hals, vondt å svelge, hodepine og feber. Barn med strep hals kan også ha rødhet i halsen / mandlene, magesmerter, kvalme eller oppkast.

Hvis et barn utvikler revmatisk feber, kan hun ha ledd som er smertefull, hoven og rød; smerter som flytter fra ett ledd til et annet; kortpustethet; utslett; tretthet; feber og små, smertefri støt under huden. Ifølge American Heart Association, disse symptomene vanligvis begynner om to eller tre uker etter halsbetennelse.

Revmatisk feber kan føre til betennelse i hjerteklaffene, som kan føre til permanent arrdannelse og en levetid på hjerteproblemer. Symptomer på revmatisk hjertesykdom avhenger av type og alvorlighetsgraden av skaden, og kan omfatte brystsmerter, svimmelhet og kortpustethet.

Diagnose

Den eneste måten å vite sikkert om en sår hals er forårsaket av gruppe A streptokokker er ved å gjøre en hals kultur. Barnets lege kan få mistanke gruppe A streptokokker basert på hans symptomer. Revmatisk feber er diagnostisert basert på en barnets symptomer. Hvis barnets lege mistenker revmatisk hjertesykdom etter et anfall av revmatisk feber, vil barnet ditt trenger å bli vurdert av en kardiolog som vil kjøre tester, for eksempel en ekkokardiogram, for å se etter skade på hjertet. Et barn med revmatisk hjertesykdom kan også utvikle et hjerte bilyd at en lege kan høre med et stetoskop.

Behandling

Leger forskrive antibiotika for å behandle strep hals. Riktig antibiotikabehandling vil vanligvis kurere halsbetennelse før det utvikler seg til revmatisk feber.

Hvis et barn utvikler revmatisk feber, vil hennes lege vanligvis fore en injeksjon av et langtidsvirkende antibiotika for å behandle bakteriell infeksjon, sammen med høye doser av anti-inflammatoriske medikamenter. Leger vil også vanligvis foreskrive sengeleie for et barn med revmatisk feber, og streng sengeleie (bare får å bruke toalettet) for et barn med mistanke om betennelse i hjertet. Noen mennesker med revmatisk feber må ta antibiotika for resten av sitt liv for å hindre ytterligere skade på hjertet.

Behandling av revmatisk hjertesykdom, avhenger av alvorligheten av skaden. Personer med skade på ventiler generelt må ta antibiotika før og etter operasjoner og tannlegetime for resten av sitt liv, for å hindre smitte. Noen mennesker med revmatisk hjertesykdom bare må overvåkes for endringer i deres tilstand, mens andre kan ha behov for medisiner. Personer med mer alvorlig skade kan trenge kirurgi for å sette inn en stent i en hjerteklaff, eller kirurgisk ventil erstatning.

Betraktninger

Siden antibiotika er så effektive for behandling av strep hals, er det ingen grunn til panikk hvis barnet ditt utvikler en sår hals. Et barn med symptomer på strep hals bør se sin lege med en gang, og foreldrene må sørge for at deres barn tar foreskrevet antibiotika som anvist til alt er borte, selv etter at han føler seg bedre. Selv om revmatisk hjertesykdom er svært alvorlig og potensielt dødelig, det er helt forebygges med riktig medisinsk behandling.

Tegn og symptomer på Revmatisk hjertesykdom

Tegn og symptomer på Revmatisk hjertesykdom


Revmatisk hjertesykdom er en livslang hjerte tilstand der hjerteklaffene er ødelagt av betennelsen som oppstår med revmatisk feber. De hjerteklaffer kan bli arrete, og blod er forhindret fra å strømme i den retning eller kvantitet som det skal.

Årsak

Revmatisk hjertesykdom er forårsaket av revmatisk feber, noe som kan resultere fra en ubehandlet strep halsinfeksjon.

Identifikasjon

Alle er mottakelige for strep hals virus og kan oppleve akutt revmatisk feber, men barn i alderen fem til 15 oftest lide.

Tegn på infeksjon

Revmatisk feber oppstår vanligvis to til tre uker etter en strep halsinfeksjon. Vanlige symptomer assosiert med revmatisk feber innebære en generell følelse uvel, feber og leddsmerter og hevelse som veksler steder i kroppen.

Betydning

Ifølge American Heart Association, er revmatisk hjertesykdom den ledende årsaken til kardiovaskulær død blant personer i alderen 50 og under i verdens utviklingsland.

Forebygging

Den viktigste metode for forebygging for revmatisk hjertesykdom, er å behandle en infeksjon med streptokokker antibiotika før revmatisk feber er i stand til å utvikle seg.

Revmatisk hjertelidelse

Revmatisk hjertesykdom, også kjent som revmatisk hjertesykdom, er en tilstand forårsaket av hjerte revmatisk feber. Barn med ubehandlet strep hals infeksjoner er spesielt sårbare for revmatisk hjertesykdom, som kan til slutt føre til hjertesvikt.

Tidlige stadier

Barn i alderen 5 til 15 som har mye av ubehandlet eller dårlig behandlet strep hals infeksjoner er spesielt utsatt for å utvikle revmatisk feber og muligens revmatisk hjertesykdom, ifølge University of Virginia (UVA) Health System.

Revmatisk feber symptomer

Utslett, feber, vekttap, magesmerter, rykninger og leddbetennelse fore 04:59 uker etter mulig strep hals kan tyde på revmatisk feber.

Skade på hjertet

Revmatisk feber påvirker alle organer og ledd i kroppen, og er kjent for å forårsake skade på hjerteklaffene. Dette gjør at hjertet må jobbe hardere for å pumpe blod.

Alvorlighetsgrad

Noen revmatiske hjerte lidelser er milde og kan løse på egen hånd. Andre kan føre til hjertesvikt, som oppstår når hjertet ikke kan pumpe ut alt blodet inn i det.

Behandling

Revmatisk hjertelidelse behandling inkluderer sengeleie, antibiotika, hjerte medisiner, og i ekstreme tilfeller av skade på ventiler, kirurgisk ventil reparasjon eller utskifting.

Symptomer på Revmatisk hjertesykdom

Ubehandlet strep hals kan føre til revmatisk feber, en tilstand som berører alle ledd og organer i kroppen, inkludert hjertet. Revmatisk hjertesykdom kan være en livstruende resultat av en dårlig behandlet strep infeksjon og oftest rammer barn i alderen 5 til 15.

Betraktninger

Noen barn med revmatisk hjertesykdom kan ikke vise noen symptomer når en tidligere infeksjon har påvirket deres sirkulasjonssystemet, ifølge Seattle Children Hospital.

Leddsmerter og betennelser

Varig leddsmerter og betennelser er vanlig med revmatisk feber, men kan også indikere revmatisk hjertesykdom.

Pusteproblemer

Kortpustethet, særlig når engasjerende i aktivitet eller liggende, kan tyde på hjerteklaff unormalt at noen mennesker med revmatisk hjertesykdom utvikler, ifølge Seattle Children Hospital.

Brystsmerter og hevelse

Noen ganger hjertets muskel veggen eller tynn sac rundt hjertet blir betent i de som lider av revmatisk hjertesykdom. Dette fører til brystsmerter og hevelse.

Revmatisk feber symptomer

Revmatisk feber symptomer inkluderer vekttap, magesmerter, rykninger og utslett.

Hvordan behandle Revmatisk hjertesykdom

Hvordan behandle Revmatisk hjertesykdom


Revmatisk hjertesykdom resultater fra en komplikasjon ved en strep infeksjon stort sett i halsen. Da forblir ubehandlet, kan dette påvirke hjertet og føre til at det å arr eller bli betent og dermed svekke hjertemuskelen. Når betennelsen skyldes revmatisk feber, kan det etterlate hjerteklaffene arrete og mitt selv fremgang til mitralstenose. Her er antydet for behandling av denne sykdommen.

Hvordan behandle Revmatisk hjertesykdom

•  Ta alle medisiner foreskrevet av legen din. Hvis legen forskriver antibiotika, ta alle doser foreskrevet for å unngå komplikasjoner.

Gi din lege en fullstendig medisinsk historie, inkludert alle nylig sykdom. Dette gjør at din lege for å velge en behandlingsplan som fungerer best for deg.

Finn ut hva øvelser og over-the-counter medisiner kan bidra til å kontrollere symptomer som følge av revmatisk hjertesykdom.

kjøp over-the-counter aspirin tabletter for å hjelpe til med leddbetennelse som kan oppstå. Du må sjekke med legen din før du tar disse pillene for å konstatere at det ikke er noen kontraindikasjoner i å ta disse medisinene.

Vær oppmerksom på at legen min forskrive antibiotika og steroider under infeksjonen er akutte faser. Når dette stadiet har forsvunnet, kan det hende du må fortsette på antibiotika for å hindre eventuelle reoccurrences av denne sykdommen.

Forbered mulig operasjon hvis hjerteklaffene har blitt skadet til et punkt der de har nedsatt funksjon. Noen ganger kan en lekker ventil kan repareres, men ofte hele ventil må byttes ut for å avhjelpe problemet.

Finn en støttegruppe for andre med revmatisk hjertesykdom. Ved å gjøre dette, får du emosjonell støtte fra andre i en lignende situasjon, og kan dele og øke din egen kunnskapsbase om mestring med revmatisk hjertesykdom.

Hvordan bruke johannesurt å behandle revmatiske smerter

Hvordan bruke johannesurt å behandle revmatiske smerter


Revmatisme er en generell medisinsk begrep som brukes for å beskrive en rekke ulike lidelser som forårsaker smerte og svakhet. Når folk snakker om revmatiske smerter, de vanligvis refererer til leddgikt symptomer. Selv om begrepet ikke blir brukt i det medisinske miljøet lenger, kan det fortsatt vise til forhold som senebetennelse, fibromyalgi og repeterende-motion skade. På grunn av sin anti-inflammatorisk og antidepressive egenskaper, er johannesurt ofte brukt som et naturlig middel for å behandle revmatiske smerter.

Bruksanvisning

•  Oppsøk en spesifikk diagnose for årsaken til revmatiske smerter. Siden begrepet kan referere til så mange forhold og typer smerter, er det viktig å vite nøyaktig hva som forårsaker smertene.

Unn noen betydelige underliggende medisinske tilstander som kan være årsaken til smertene før du slår til johannesurt som en kilde til lettelse. Revmatiske smerter kan være et symptom på alvorlige immunsystemet sykdommer som lupus, som bør behandles med hjelp av legen din.

Diskuter din plan med legen din og be om en henvisning til en helhetlig utøveren hvis hun er ukomfortabel med ditt valg å bruke homøopatiske midler. Gjør, men snakk med legen din om eventuelle interaksjoner av johannesurt med dine vanlige medisiner.

Bruk Johannesurt både internt og eksternt for å behandle smerte. I tillegg til å jobbe som en anti-inflammatorisk agent, er St. John 'Wort ofte brukt som et antidepressivum og anti-angst agent. Den sederende effekten av urten kan redusere eventuelle emosjonelle plager forårsaket av revmatisme.

Kjøpsjohannesurt i kapselform på ditt lokale helse-mat butikk, apotek eller dagligvarebutikk. På grunn av sin økende popularitet som en antidepressant, er kapsler av gras selges i mange praktiske steder.

6. Bruk et preparat som inneholder minst 3 prosent av den aktive bestanddel, hypericin, i hver 300 mg. kapsel. En voksen dose av urten er en kapsel tas 3 ganger om dagen.

Påfør en olje ekstrakt av johannesurt til leddene som skaper smerte. Oljen er lettere å finne i helsekostbutikker enn i apotek. Lokal applikasjon kan gi noen midlertidig lindring ved å utvide kapillærene og øker blodtilførselen til området.

Tips og advarsler

  • Forbered deg på en ventetid. Noen ganger kan det ta opp til seks uker å føle den fulle effekten av johannesurt når det er tatt internt.
  • Mens du bruker johannesurt, være ute av solen. Urten kan gjøre deg utsatt for solbrenthet.

Symptomer på Revmatisk Artritt

Symptomer på Revmatisk Artritt


Revmatisk artritt er en form for artritt forårsaket av en autoimmun sykdom. Alle de typiske symptomene på leddgikt er typisk for revmatisk leddgikt, inkludert felles betennelse og hevelse. En ekstra symptom på revmatisk leddgikt som ikke er typisk for andre typer leddgikt er at bein har en tendens til å slites ned og smerte er også tydelig i musklene. Organer kan også bli påvirket, noe som fører til en rekke symptomer som ikke er relatert til ledd eller muskelsmerter.

Betennelse

Revmatisk leddgikt får kroppen til å angripe sine egne ledd, som fører til betennelse. Denne betennelsen fører til at kroppen til å sende mer blod til området, noe som resulterer i hevelse.

Ledd- og muskelsmerter

Ledd- og muskelsmerter er den primære symptom for personer med revmatisk leddgikt. Leddene er vanligvis det første området til å bli betent, med smerter senere flytter inn i musklene som de prøver å kompensere for den ekstra slitasje på ledd og bein.

Stivhet

Personer med revmatisk leddgikt vanligvis lider av ekstrem stivhet, noe som begrenser deres mobilitet. Denne stivhet oppstår når melkesyre utløses av inflammasjon i muskler og ledd. Melkesyre bygger seg opp for å reparere musklene, og pasienten føler seg stiv og har problemer med å bøye sine ben og armer.

Rødhet

Når et område blir betent, kroppen rushes blod til området for å bidra til å helbrede skaden. Dette resulterer i synlig rødhet i området, og huden kan variere i farge fra rød til purpuraktig blå.

Fatigue

En vanlig symptom som er bestemt for personer med revmatisk artritt i motsetning til typiske artritt er tretthet og tap av energi. Pasienter blir trøtt når sykdom påvirker organer i kroppen, i motsetning til sine sammenføyninger.

Tap av appetitt

Hvis sykdommen påvirker magen organer, vil pasienter opplever et tap av matlyst. Dette er et symptom som ikke oppleves ofte, men det er tidvis sett hos pasienter med revmatisk leddgikt.

Revmatisk feber Alternativ Homeopatiske medisiner

Revmatisk feber er en sykdom som oppstår etter strep hals på grunn av manglende behandling eller ineffektiv behandling. Sykdommen rammer vanligvis barn mellom 5 og 15, men det kan skje igjen senere i livet i 20-årene og 30-årene. Behandling av revmatisk feber med tradisjonell medisin inneholder antibiotika og betennelsesdempende medisiner. Homøopatisk medisin tilbyr et alternativ til tradisjonell medisin for revmatisk feber.

Ved hjelp av homeopatisk medisin

Homøopatisk medisin behandler hele kroppen og oppfordrer til en naturlig reaksjon av kroppen som vil kurere sykdommen er under behandling. En homøopatisk utøveren vil bestemme riktig medisinering basert på symptomene på sykdommen sammen med temperament og emosjonelle tilstanden til pasienten. Behandlingene vil føre til sykdomslignende symptomer hos friske mennesker. Når disse medikamentene blir gitt til syke pasienter, produserer kroppen et healing respons.
Du kan velge å rådføre seg med en homeopathic utøveren eller bruke egenbehandling. Revmatisk feber kan føre til alvorlige komplikasjoner, og bør behandles av en profesjonell homeopathic utøveren. Betennelsen skyldes revmatisk feber kan føre til skade på hjertet og lungene hvis den ikke behandles riktig.

Behandlinger

Du vil bli behandlet med arsenicum hvis revmatisk feber fører til angst og ekstrem rastløshet.
Din homøopatisk lege vil anbefale anacardium når smertene er intense i brystet som indikerer smerte i hjertet.
Andre behandlinger for revmatisk feber i homøopatisk medisin inkluderer Aconitum, arnika, kaktus, bryonia, belladonna, Drosera, Gelsemium, kalmia, Nux vomica, rhus tox, salisylsyre og Eupatorium perfoliatum. Den medisinske navnet for homøopatisk kaktus er kaktus grandiflorus og er avledet fra natt blomstringen cereus kaktus. Du bør aldri blande medisiner i homøopatisk medisin. Bruk kun én metode om gangen for å behandle en sykdom.

Dosering

Styrken av medisin som du vil motta i homøopatisk medisin avhenger av tilstanden. Kroniske tilstander mottar en dose som er høyere potens enn en tilstand som er ny. Din homeopathic utøveren vil bestemme riktig dose til å behandle revmatisk feber. Din følsomhet for behandlinger er også en avgjørende faktor i å velge riktig dosering.

Høyere potens medikamenter blir vanligvis gitt i lave doser og ikke på en daglig basis. Andre medisiner med lavere potenser kan gis hvert par timer.
Homøopatisk lege vil overvåke dine symptomer og øke eller senke styrken og doseringen etter behov i henhold til hvordan du utvikler og følelse.
Du vil ta din homeopatiske medisiner før symptomene på revmatisk feber stoppe helt. Først når tilstanden avkastning vil du ta en ny dose. Selv om bare én dose stopper dine symptomer, er at alle medisiner som du vil bli pålagt å ta.

Forsiktig

Alltid diskutere bruk av alternativ medisin med legen din eller oppsøke en lisensiert homøopatisk lege før du bruker disse medikamentene. La legen din vet om alle medisiner og kosttilskudd du bruker. Uønskede interaksjoner kan føre til. Ved utilsiktet overdose samtale Gift på 1-800-222-1222 eller 911 for å få hjelp.

Revmatiske betingelser og årsaker

Revmatiske betingelser og årsaker


Statens institutt for leddgikt og muskel-og hudsykdommer rapporterer at det er mer enn 100 revmatiske diseases.These inkluderer bindevevssykdommer og autoimmune sykdommer. Den første typen påvirker bindevev, slik som felles kledning som støtter rammen av legemet skjelett og indre organer. Den autoimmune typen fører til at immunsystemet til å skade kroppens friske vev.

Fibromyalgi

Fibromyalgi forårsaker smerte i vevene. Det påvirker spesielt vev som støtter ledd og bein. Lokalisert ømhet og smerter i muskler og sener karakteriserer sykdommen. Nakke, skulder, hofter og ryggrad er smertefulle. Søvnforstyrrelser er til assosiert med fibromyalgi.

Revmatoid Artritt

Denne inflammatorisk sykdom er en av de best kjente. Det påvirker slimhinnen i leddene. Smerte, stivhet og hevelse resultat. Til slutt blir de skadet ledd, og pasienten mister mobilitet. Leddene påvirket er oftest i hender og føtter. Det forekommer på begge sider av kroppen likt, et karakteristisk trekk blant artrittiske tilstander.

Sklerodermi

Systemisk sklerose påvirker ikke bare huden. Det påvirker også blodkar og ledd. Det påvirker noen ganger lungene og nyrene. Skin herding er symptomet på sykdommen. Det er forårsaket av en overdreven produksjon av kollagen i de berørte områdene.

Urinsyregikt

Betraktes som en form for leddgikt, er gikt forårsaket av små skarpe krystaller eller urinsyre bosatte seg i leddene. De forårsaker betennelse fra tid til annen. Leddene blir hovne og det er smertefullt. Urinsyregikt er ofte funnet i de større tær.

Tendinitt

Når sener blir betent, det er smerte og begrensning av bevegelse i leddene i nærheten sener. Dette noen ganger skyldes reumatisme. Imidlertid kan symptomene også være på grunn av skade på senen eller overdrive.

Bursitt

Bursitt er forårsaket av en betennelse som kan stamme fra en arthritic tilstand. Den bursa, små sekker av væske med oppgaven med å redusere friksjonen mellom bein og i leddene blir betente. En annen mulig årsak er infeksjon i bursa. Lider kan ha smerter og ømhet. I tillegg kan omgi leddene ikke være fleksibel.

Hva er Revmatisk smerte?

Hva er Revmatisk smerte?


Revmatiske smerter er at smerter som kommer med symptomer på revmatiske sykdommer. Smerten påvirker bindevev av kroppen og er forårsaket av betennelse.

Symptomer

Reumatiske smerter vanligvis føles som en dyp smerte i en bestemt felles eller i et bestemt sett av ledd, for eksempel i knokene på hånden. Smerten kan endre seg i intensitet avhengig av miljøforhold som for eksempel varme eller kulde. Områder med revmatiske smerter kan være følsomme for berøring og smertefullt på å flytte. Området kan vokse rød, varm og sår på grunn av betennelse.

Årsaker

Reumatiske smerter er forårsaket av immunsystemet angriper legemet (autoimmune sykdommer). Det er foreløpig ikke kjent hva som egentlig forårsaker revmatisk sykdom, men genetikk, hormoner og miljø er tenkt å bidra til utviklingen av revmatisk sykdom.

Revmatiske lidelser

Lidelser som kan forårsake revmatiske smerter inkluderer revmatoid artritt, spondyloartropatier, bursitt og senebetennelse. Mer enn 100 revmatiske sykdommer eksisterer.

Hjerneslag som følge av Revmatisk hjertesykdom

Revmatisk hjertesykdom er en tilstand forårsaket av revmatisk feber som vanligvis rammer barn i alderen 4 og 18. Virkningene av RHD vare livet ut og kan føre til slag.

Funksjoner

RHD skader hjertet ved forårsaker betennelse. Tegn på hjerteproblemer inkluderer brystsmerter, tretthet, kortpustethet og en uregelmessig puls, per HealthCentral Network.

Effekter

Betente hjerteklaffer og fartøy kan føre til hjerneslag, fordi blodet ikke kan strømme riktig fra hjertet til hjernen til å levere oksygen og andre næringsstoffer.

Betraktninger

Ifølge American Stroke Association, kan en blodpropp i hjertet på grunn av RHD ikke bare forstyrre blodstrømmen til hjernen, men kan også løsne og reise til hjernen.

Forebygging

ASA indikerer en lege vil ofte foreskrive antikoagulantia eller antiplatelets å hindre blodpropp fra forming. Disse inkluderer aspirin og warfarin.

Oppløsning

Kirurgiske alternativer for RHD inkluderer hjerte ventil erstatning eller åpne en svært smal ventil for å forebygge hjerneslag. En ballong valvuloplasty er en ikke-kirurgisk alternativ som innebærer sneglet en ballong-tipset kateter inn i hjertet og blåse opp ballongen for å åpne ventilen.

Definisjon av revmatiske sykdommer

Revmatiske sykdommer er helsemessige forhold som først og fremst påvirker kroppens ledd, sener, leddbånd, muskler og bein. Ofte er de preget av betennelser i forbindelse med varme, hevelse, rødlig farge og smerte. Revmatiske sykdommer som følge av tap av funksjon mellom en eller flere av de sammenbindende eller benstrukturer av kroppen. Det finnes flere typer revmatiske sykdommer.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand preget av smerter i kroppen, søvnløshet, tretthet, angst, depresjon og andre symptomer. Fibromyalgi er også assosiert med muskelømhet på sene og felles steder. Fibromyalgi er en form for leddgikt-og er svært vanskelig å diagnostisere. Symptomene på fibromyalgi kan til tider overlapper med symptomer på annen sykdom Det er en kompleks medisinsk tilstand.

Lupus

Lupus, som er et kort ord for "systemisk lupus erythematosus" (SLE), er også en reumatisk sykdom som påvirker ledd og organer i kroppen. Dens symptomer varierer avhengig av type lupus aktuelle sykdommen. Huden av personer som lider av lupus er preget av utslett. Håravfall resulterer ofte, og nefritt og leddgikt er også symptomer på sykdommen.

Gikt

Artritt er en av de mest vanlige revmatiske sykdommer. Sykdommen er preget av hyppige leddsmerter, leddstivhet, og felles betennelser. Det finnes mange typer leddgikt. Noen av de vanligste inkluderer slitasjegikt, revmatoid artritt, juvenil artritt og psoriasisartritt. Revmatoid artritt har ingen kjent kur, men smerten forbundet med sykdommen kan styres og kontrolleres med smertestillende medikamenter.

Polymyalgia rheumatica

Polymyalgia revmatiske - eller PMR, som det kalles - er nok en form for revmatisk sykdom. Denne tilstanden er preget av muskelstivhet, nakkestivhet og smerter rundt skuldre og hofter. I tillegg kan pasienter med PMR også utvikle andre typer artritt. Andre symptomer på PMR ligner symptomer assosiert med leddproblemer.

Hva er Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk problem. Navnet kom fra Dr. James Parkinson, som var den første personen til å beskrive sykdommen. Denne sykdommen forårsaket av gradvis tap av kroppens celler i enkelte deler av hjernen som kalles substantia nigra. Tap av disse celler fører til en mangel på kjemisk dopamin. Symptomer på Parkinsons sykdom inkluderer skjelvende hender, sakte bevegelser, tap av balanse, og stivhet i noen deler av kroppen.