Digidexo.com

grunner til hyppig bihulebetennelse

Grunner til hyppig vannlating hos barn

Grunner til hyppig vannlating hos barn


Barn som arbeider med pottetrening kan urinere så ofte som en gang i timen, men for de fleste barn bruker badet mer enn en gang annenhver time kan indikere et problem. Det finnes flere vanlige og behandles problemer som fører et barn å må tisse oftere enn normalt. Rådfør deg med barnelege hvis du er bekymret for barnet ditt opplever kanskje en av disse problemene.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner, eller UVI, er vanlig hos barn. Om lag 8 prosent av jentene og 1 til 2 prosent av guttene vil ha en i en alder av 5. En UTI er forårsaket av bakterier i urinveiene, som inkluderer blæren. Hos spedbarn og småbarn, kan symptomene være feber eller oppkast. Et barn som er førskole-alder eller eldre og har en UTI kan føle at hun trenger å urinere ofte. Hun kan bruke badet ofte, men vil trolig bare produsere en liten mengde. Hun kan også klage over brenning når hun går på do, sengevætere om natten eller har feber. Du kan bidra til å forhindre en UTI ved å lære barn hvordan du skal rense seg selv etter bruk av badet. En lege kan forskrive antibiotika som vanligvis vil rydde opp infeksjonen i to til tre dager.

Type 1 Diabetes

Ca 13.000 barn er diagnostisert med type 1 diabetes hvert år. Denne sykdommen forekommer når bukspyttkjertelen slutter å gjøre insulin, som er et hormon som hjelper legemet bryte ned glukose i blodet. Barn som utvikler type 1 diabetes kan urinere ofte, gå ned i vekt, begynne å tisse i sengen eller være unormalt trøtt eller tørst. Det finnes ingen kur for diabetes, men det kan kontrolleres med et sunt kosthold som ikke er for høy i sukker. Barn må også sjekke blodsukkeret et par ganger om dagen ved å kjøre en dråpe blod gjennom en liten maskin, og må få insulin injeksjoner ofte. I tett samarbeid med barnets lege er også svært viktig å håndtere sykdommen.

Blindtarmbetennelse

Blindtarmbetennelse oppstår når vedlegget blir betent. Det forekommer oftest hos barn i alderen 11 og 20, og er ikke veldig vanlig hos små barn. Symptomer inkluderer alvorlig mage smerter, kvalme, feber, diaré og hyppig vannlating. De mest sannsynlige symptomene for barn under to år har oppkast og en hoven mage. Blindtarmbetennelse er svært alvorlig. Hvis vedlegget ikke er kirurgisk fjernet innen 24 til 72 timer med symptomer starter, kan det sprekke og spre smitte i hele kroppen, men barnet skal komme seg helt etter at tillegget er fjernet.

Overaktiv blære

Overaktiv blære er en slags paraplybegrep for en rekke problemer som forårsaker hyppig vannlating. Et barn kan ha blæren muskler som ikke har fullt utviklet og har spasmer, forårsaker behovet for å urinere ofte. Hun kan også bli stresset eller engstelig om noe; for eksempel starten av et nytt skoleår eller slåss mellom hennes foreldre. Hun kan også være allergisk mot noe i hennes diett, eller være forbruker koffein. Mange barn med en overaktiv blære vil vokse problemet etter alder 5. Hvis ikke, kan en lege foreskrive medisiner eller øvelser barnet kan gjøre for å styrke blæren muskler.

Årsaker til Hyppig Sinus Infeksjoner

Hyppige bihulebetennelse (sinusitt) kan være både smertefullt og irriterende. Sinus er små hulrom som finnes inne i skallen og ansiktet. Når bihulene blir betente eller tilstoppet, kan bihulebetennelse skje. Personer som lider av forkjølelse på regelmessig basis kan være mer utsatt for hyppige bihulebetennelse. Bihulebetennelse må være diagnostisert av en lege og blir behandlet med antibiotika.

Nasal Polypper

En vanlig årsak til hyppige bihulebetennelse er nesepolypper. Nesepolypper er små humper som vokser inne i sinus cavitities og forårsake smerter og press.

Kroniske allergier

Kroniske allergikere er også i fare for hyppige bihulebetennelse. Allergener blir tilstoppet i bihulene, som forårsaker betennelse, hodepine og ansiktssmerter.

Virus

Personer som lider av forkjølelse eller flus på regelmessig basis er mer utsatt for bihulebetennelse. Når virus angriper neseganger og bihuler, blir hulrommene blokkert med slimete, og bakterier multipliserer raskt inne i bihulene. (Sinus infeksjoner er forårsaket av denne bakterien.)

Miljøforhold

Varme, kulde, tørr luft, høydeendring, tung røyk eller parfymedufter kan også føre til hyppige bihulebetennelse. Når folk blir utsatt for tøffe elementer på en regelmessig basis, er de mer utsatt for kronisk rhinitt (betennelse i nesegangene), som ofte fører til bihulebetennelse.

Svekket immunforsvar

Personer som lider av svekket immunforsvar, for eksempel cystisk fibrose eller HIV-pasienter, er i faresonen for å utvikle kronisk bihulebetennelse. Fordi de ikke kan bekjempe bakterielle eller virale infeksjoner effektivt, kan disse menneskene oppleve flere bihulebetennelse enn personer med sunt immunforsvar.

Årsaker til hyppig Nosebleeds

Årsaker til hyppig Nosebleeds


Innsiden av nesen er foret med vev som inneholder hundrevis av små blodkar. Disse blodårene er skjøre og lett for å blø, noe som gjør en neseblødning en vanlig tilstand. Mesteparten av tiden, neseblod er ingenting å bekymre seg for og stoppe raskt etter de starter. Men kan neseblod som oppstår mer enn en gang i uken være tegn på en mer alvorlig helsetilstand, så de bør overvåkes nøye.

Tørr luft

Tørr luft er den vanligste årsaken til neseblod. Eksponering for tørr luft fører til neseslimhinnen tørke ut. Dette skaper crusty buildup i nesen, som klør. Når du skraper eller plukke på denne skorpen, irriterer det slimhinnen i nesen, som kan blø. Hvis dine hyppige neseblod oppstår i hovedsak i vinter når du kjører varmen, er det sannsynligvis på grunn av tørr luft. Vurdere å investere i en luftfukter for å løse problemet.

Forkjølelse og infeksjoner

Noen ganger folk med forkjølelse, bihulebetennelse eller andre virus som påvirker nesegangene opplever neseblod. Når forkjølelse eller virus, skaper legemet ekstra slim i respons til den kalde, og dette irriterer slimhinnen i nesen. Når du blåser nesen gjentatte ganger, kan dette føre til blødning. Selvfølgelig er vinteren ofte tenkt som "kalde og influensasesongen", så kombinasjonen av kaldt symptomer og den tørre luften vil gjøre en neseblødning enda mer sannsynlig.

Allergier

Personer med allergi er ofte foreskrevet antihistaminer og slimhinneavsvellende midler til å hjelpe dem med å håndtere sin stadig rennende, tett nese. Mens disse medikamentene kan gjøre underverker på allergisymptomer, kan de også bidra til hyppige neseblod, ifølge Nemours, en stor barns helse organisasjon. Medikamentene som ikke bare tørker ut mye slim, men de kan også tørke ut neseslimhinnen, slik at nesen mer utsatt for blødning, spesielt hvis pasienten blåse sin nese ofte etter at medikamentet slites av.

Nesehulen Shape

Formen av nesehulen kan også føre til hyppige neseblod. En merkelig septum er en tilstand karakterisert ved at skilleveggen mellom de to neseganger (septum) ikke er i nøyaktig midt i nesen. Ifølge American Academy of Øre, dersom avviket er alvorlig, vil bihulene på den ene siden av nesen har problemer med å renne ut igjen, som fører til gjentatte problemer med bihulebetennelse, tett nese og neseblod. En merkelig septum kan repareres kirurgisk.

Alvorlige årsaker

De fleste årsaker til hyppig neseblod er små og behandles. Men hvis du opplever dem på en jevnlig basis, bør du oppsøke lege fordi de kan indikere en mer alvorlig medisinsk problem. The Mayo Clinic sier at hyppige neseblod kan være tegn på blødningsforstyrrelser eller leukemi, spesielt når ledsaget av hyppige uforklarlige blåmerker. Arvelig hemoragisk telangiectasia, en genetisk lidelse som skaper blodkar unormalt, kan også føre til hyppige neseblod. Disse forholdene krever medisinsk diagnose og intervensjon.

Hva er årsaken til hyppige migrene hodepine?

Hyppige migrene kan føre til alvorlige symptomer som kan vare i flere dager og føre til vanskeligheter med å utføre arbeid, å ta vare på deg selv og administrere din husstand. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha hyppige migrene, som kan være forårsaket av hormonelle problemer, visse typer matvarer og livsstilsfaktorer som kan endres eller justeres for å redusere hyppighet og varighet av hodepine.

PMS

Endringer i hormonnivået før mensen som er forårsaket av premenstruelt syndrom (PMS) kan gi migrene som følger en månedlig mønster.

Prevensjon piller

P-piller kan føre til hyppige eller verre migrene hos kvinner som har en historie med hyppige eller alvorlig hodepine.

Foods

Visse matvarer og tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG), fermentert mat som ost eller brød og krydder som salt og krydder kan forårsake hyppige migrene.

Koffein

Drikkevarer og mat som har koffein som sjokolade, kaffe og brus kan føre til hyppige migrene hvis du regelmessig spiser disse matvarene.

Ikke spise

Ofte å hoppe over frokosten eller andre måltider kan føre til at du har hyppige migrene på grunn av mangel på sukker og andre næringsstoffer i hjernen.

Stress

Emosjonelt stress forårsaket av din jobb, økonomi eller familiesituasjoner kan utløse hyppige migrene som negativt påvirker din jobb ytelse og personlige relasjoner.

Fysisk aktivitet

Intens fysisk aktivitet som lange treningsøkter eller å ha sex kan føre til migrene som kan gjøres verre av dehydrering.

Årsaker til hyppig Migrene

Å ha hyppige migrene kan sette en demper på din evne til å fungere på jobb, hjemme og på skolen, og få deg til å bli irritabel og kort lunte. Årsakene til hyppige migrene varierer for hver person og inkluderer visse miljøforhold, personlige vaner og hormonelle endringer. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til hyppige migrene.

PMS

Hvis din migrene oppstår vanligvis i dagene før mensen, kan de være forårsaket av hormonsvingninger som følge premenstural syndrom (PMS).

Koffein

Drikke koffein kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du er en tung kaffe eller brus drikker.

Alkohol

Regelmessig drikker alkohol kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du drikker øl eller rødvin.

Kunstig søtstoff

Hvis du spiser mat med kunstige søtningsmidler, spesielt aspartam, kan det hende du har hyppige migrene.

Hoppe over måltider

Regelmessig hoppe over måltider på grunn av en travel timeplan eller en spiseforstyrrelse kan føre til hyppige migrene.

Været

Hvis du bor på et sted med hyppige værforandringer, for eksempel ved kysten eller i fjellet, kan du oppleve hyppige migrene på grunn av endringer i barometertrykk.

Stress

Stress på jobb, hjemme eller på skolen kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du ikke får nok søvn.

Årsaker til hyppig vannlating hos barn

Det kan være frustrerende når din tidligere toalett-trent barnet begynner å ha hyppig vannlating og urin ulykker. Hyppig vannlating hos barn kan føre til inkontinens i løpet av dagen eller over natten, og kan forårsake forlegenhet og sosial tilbaketrekning i barnet ditt. Ifølge Mayo Clinic og National Center for Diabetes, Digestive og nyre sykdommer, årsaker til hyppig vannlating hos barn inkluderer livsstilsfaktorer og blære lidelser.

Slow Development

Utvikling av et barns evne til å holde urin i kan oppstå langsomt og kan føre til hyppig vannlating, særlig om natten mens hun sover.

Kapasitet

Barn har mindre blærekapasitet enn voksne gjør, og er ikke i stand til å holde så mye urin så lenge som en voksen kan.

Følelser

Hvis barnet opplever følelsesmessig stress eller angst, hyppig vannlating og urin ulykker kan forekomme, noe som og kan resultere i enda mer angst.

Vaner

Drikke en stor mengde vann, juice eller koffeinholdige brus kan føre til at barnet å produsere en overdreven mengde urin, spesielt på natta.

Infeksjoner

Hyppig vannlating kan være forårsaket av blære eller urinveisinfeksjoner. Disse typer infeksjoner er mer vanlig hos jenter som følge av spredning av vaginal bakterier til urinveiene.

Blæreforstyrrelser

Strukturelle problemer av blæren, nyrene eller urinveiene, samt blæreirritasjon på grunn av allergiske reaksjoner på matvarer eller medisiner, kan føre til hyppig vannlating hos barn.

Hva er årsakene til Hyppige Feber hos barn?

Hva er årsakene til Hyppige Feber hos barn?

En feber stiger vanligvis fra en underliggende virus eller infeksjoner. Feber hos barn er en naturlig reaksjon i kroppen som bekjemper bakterier og stimulerer barnets immunsystem til å avverge smittsomme bakterier og virus. Selv om feber hos barn kan være en positiv, naturlig reaksjon å avverge sykdommer, kan hyppige feber betegne et problem som krever legehjelp.

Årsaker

Hyppig feber kan være forårsaket av en rekke årsaker, men er vanligvis forårsaket fra gjentatte virus og bakterieinfeksjoner. Barn som lider av gjentatte forkjølelser at framdriften i øret og bihulebetennelse er mer sannsynlig å oppleve hyppige feber symptomer. Ulike typer relapsing infeksjoner som tuberkulose, malaria og tyfus kan også føre til hyppige feber hos barn. Arvelige lidelser som middelhavsfeber, kan autoimmune sykdommer som lupus og juvenil revmatoid artritt og endokrin kjertel lidelser som hypertyreose også føre til hyppige feber hos barn. Barn som lider av hyppige feber kan også ha alvorlige underliggende forhold, for eksempel nyrekreft, noe som fører til vedvarende feber hos barn.

Diagnostisering Ukjente årsaker til hyppig Fever

I visse tilfeller barneleger ikke klarer å finne årsaken til hyppig feber hos barn og ytterligere testing må utføres for diagnose. Å diagnostisere en mystisk, hyppig feber hos barn, barneleger stole på positronemisjonstomografi scan, også kjent som PET scan, som bruker radionuklide bildebehandling til å produsere tredimensjonale bilder av et barns organer som hjerte, hjerne eller lever. PET skanner er ideelle for å arbeide med barn, gi tidlig diagnostikk med minimalt invasive prosedyrer.

Behandlingstilbud

Barn som opplever feber som følge av virus eller kalde infeksjoner kan føle smerter, frysninger og generelle ubehag fra feber symptomer. Ikke-aspirin feber medikamenter kan bli brukt til å redusere og behandle alle feber symptomer hos barn. Barn som lider av hyppige feber bør få så mye hvile som mulig for å få styrke til å helbrede fra infeksjoner som forårsaker feber symptomer. Disse barna er svært utsatt for å bli dehydrert og bør oppmuntres til å drikke så mange medier som mulig. Unngå å tilby barnet ditt kullsyre brus eller fruktjuice og i stedet oppmuntre dem til å suge på is chips eller drikke pediatrisk elektro re-hydration løsninger eller vann.

Hjem Rettsmidler

Prøv å gi barnet ditt en lunken bad for å gi lindring fra feber symptomer. Også, kle ham i klær som ikke er for tung eller varm.

Advarsel

Feber hos barn har en tendens til å vare maksimalt to dager og kan nå temperaturer så høye som 101 grader Fahrenheit til 103 grader Fahrenheit. Feber som varer lenger enn noen få dager eller når temperaturer høyere enn 103 grader Fahrenheit bør tas opp av barnelege umiddelbart for å utelukke alvorlige underliggende forhold og forhindre mulige komplikasjoner.

Årsaker til hyppig diaré

Diaré er forårsaket av problemer i fordøyelsessystemet som resulterer i løs, vannaktig og noen ganger hyppig avføring. Når maten er spist, forblir det flytende under mesteparten av fordøyelsesprosessen. De fleste væsker er absorbert når de passerer gjennom kolon slik at bare halvfaste avføring forbli. Imidlertid, i tilfeller av diaré, mat og væsker er ikke absorberes tilstrekkelig, på grunn passerer for raskt eller i for stor en mengde gjennom tykktarmen. Resultatet er en vassen, løs avføring. Diaré er vanligvis ikke en alvorlig tilstand, men det kan bli brakt videre av en rekke faktorer.

Viral gastroenteritt

Viral gastroenteritt er ikke noe mer enn magen influensa. Den er den mest vanlige årsak til hyppige diaré. Det er en mild, viral infeksjon som ofte fører til forstyrrelser i fordøyelsessystemet, noen ganger fører til diaré. Denne typen diaré generelt avtar i løpet av få dager, etter at viruset har gått sin gang.

Matforgiftet

Diaré er ofte forårsaket av matforgiftning. Ved inntak av matvarer forurenset med bakterier, ettervirkninger forårsake problemer i fordøyelsessystemet som fører til diaré.

Reisende diaré

Matvarer kan også være forurenset med parasitter. Når disse parasittene inn i kroppen, de ender opp i fordøyelsessystemet, forårsaker diaré. Denne "reisende diaré" er bare vanlig når du reiser til land som ennå ikke er fullt utviklet.

Medisiner

Mange medisiner som avføringsmidler som inneholder magnesium, eller kjemoterapi behandlinger kan føre til diaré. Men diaré er oftest forårsaket av bruk av antibiotika. Antibiotika dreper både gode og dårlige bakterier, som forstyrrer den naturlige balansen i tarmen. Denne forstyrrelse blir tidvis føre til en bakteriell infeksjon, og forårsake diaré.

Medisinske tilstander

Diaré er ofte et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand som irritabel tarm, cøliaki eller Crohns sykdom. Alle disse forholdene håndtere forstyrrelser i fordøyelsessystemet.

Malabsorpsjonssyndrom

Enkelte individer er i stand til å absorbere og fordøye visse matvarer eller næringsstoffer i mat. Hvis maten ikke blir absorbert ordentlig, vil det resultere i diaré. Noen individer kan ikke tolerere protein som finnes i kumelk (laktoseintoleranse), mens andre ikke kan behandle sukker som finnes i frukt (fruktose intoleranse).

Kirurgi

Diaré er ofte en bivirkning av kirurgi. Pasienter som har gjennomgått galleblæren fjerning kirurgi eller abdominal kirurgi ofte sliter med diaré.

Årsaker til Hyppig og påtrengende vannlating

Årsaker til Hyppig og påtrengende vannlating


Hyppig og presserende vannlating er to separate symptomer som, sammen, er tegn på potensielt alvorlige medisinske tilstander. Hyppig vannlating er løst definert som behovet for å urinere mer enn vanlig; antall ganger varierer fra person til person. Påtrengende vannlating, på den annen side, er den plutselige, ofte ubehagelig, trenger å urinere. De vanligste årsakene til dette er urinveisinfeksjon, diabetes, graviditet, prostataproblemer, interstitiell cystitt, diuretika og nevrologiske problemer.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon, eller UTI, er en infeksjon som ligger hvor som helst i urinveiene, fra nyrene til urinrøret. De oppstår når bakterier inn i urinrøret og blæren. Andre symptomer er feber, magesmerter, brennende eller smertefull vannlating og grumsete eller blodig urin. Behandlingen krever antibiotika, som skal startes så snart som mulig for å hindre smitte i å spre seg til nyrene og blodet.

Diabetes

Hyppig vannlating er et vanlig tegn på type 1 og 2 diabetes mellitus og diabetes insipidus. Diabetes mellitus, ofte referert til som diabetes, er karakterisert ved utilstrekkelig insulin i kroppen, forårsaker en høy konsentrasjon av glukose. Kroppen ofte forsøker å kvitte seg med overflødig glukose ved å øke urinproduksjonen. Diabetes insipidus fører til hyppigere, fortynnet vannlating på grunn av ulike årsaker, for eksempel hormonmangel eller hypofyse dysfunksjon.

Graviditet

Hyppig og presserende noen ganger vannlating oppstår under svangerskapet. Som livmoren vokser, det gradvis presser på de omkringliggende organer, inkludert blæren.

Prostata Problemer

Som graviditet hos kvinner, kan en forstørret prostata forårsaker hyppig vannlating hos menn. Som det innsnevrer urinrøret, kan det blokkere strømmen av urin. Blæren vil kontrakten ved små mengder urin, så dette blokkering fører til hyppigere vannlating av mindre mengder.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt er en betennelse i interstitielle celler i blæren, som tillater den å utvide og kontrakt. Årsaken til denne tilstanden er ukjent, men det fører ofte hyppig eller haster vannlating.

Diuretika

Diuretika brukes til å behandle høyt blodtrykk og væskeansamling ved å opptre på nyrer, spyle overflødig væske fra kroppen. Å kvitte seg med væsken, kroppen må urinere oftere.

Nevrologiske problemer

Skader på nerver som forsyner blære og urinveiene kan føre til hyppige eller påtrengende vannlating. Hjerneslag, svulmende disker i ryggraden, kan skade og til og med graviditet påvirke nervesystemet og manifest som urinveisproblemer.

Årsaker til Hyppig Nocturnal Urination

Hvis du eller barnet ditt i løpet av fem år begynner å oppleve sengevæting, kan det hende du har en type urininkontinens som heter nattlig inkontinens. Å miste kontroll over blæren mens du sover kan føre deg til å være flau og kan vekke deg opp etterpå, noe som resulterer i en mangel på søvn. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til hyppig nattlig vannlating inkluderer blære lidelser og visse medisinske tilstander.

Medisiner

Hvis du tar medisiner som diuretika, litium eller for mye vitamin D, kan du ha hyppig natta vannlating på grunn av overproduksjon av urin.

Hormoner

Endringer i hormoner under svangerskapet, overgangsalder eller etter fødsel kan svekke lukkemuskelen som lukker blæren, noe som resulterer i hyppige nattlige vannlating.

UVI

Urinveisinfeksjoner (UVI) kan føre til at du tisser under søvn på grunn av irritasjoner til musklene som kontrollerer blæren.

Blæren sykdom

Svekkelse eller skade av blæren av kreft, hjerneslag, kan Parkinsons sykdom eller multippel sklerose forårsake tap av blærekontroll i løpet av natten.

Diabetes

Diabetes kan føre til vannlating under søvn hos både barn og voksne, spesielt hvis tilstanden ikke er under kontroll.

Seksuelt misbruk

Seksuelle overgrep kan føre til nattlige vannlating hos barn og voksne som følge av skader i urinveiene.

Hva er årsaker til hyppig lavt blodsukker hos diabetikere?

Diabetes er en sykdom forårsaket av høye nivåer av sukker i blodet. Diabetikere trenger insulin injeksjoner eller oral medisin for å holde blodsukkeret stabilt. Men noen ganger blodsukkeret faller til lave nivåer, forårsaker et lavt blodsukker reaksjon som er ubehagelig og til og med farlig for diabetikere. Det er mange grunner blodsukkernivået til ofte bli for lavt hos diabetikere.

Insulin

Insulin er den viktigste årsaken til hyppige lavt blodsukker hos diabetikere. Lavt blodsukker er en bivirkning av mange diabetes medisiner. Hvis du tar insulin skudd eller piller og blodsukkeret faller ofte for lav, kan insulindosen din må justeres. Du kan være å ta for mye insulin eller det kan være feil type for deg. Det kan være luft i sprøyte eller penn som må fjernes før injeksjoner. Hvis du har vært å gi deg selv injeksjoner i samme området i lang tid, bygger arrvev opp i en klump, og insulin kan bli fanget i klump. Roterende de områdene av kroppen som mottar injeksjoner kan bidra til å forhindre vev buildup.

Mat

Hvis du ikke spiser kort tid etter å ha tatt din diabetes medisin, kan blodsukkeret faller. En vanlig rutine og et vanlig kosthold er nødvendig for å holde blodsukkeret stiger og faller. Riktig mengde og type mat har å bli spist på den tiden legen har satt medisinering beløp for.

Karbohydrater

For diabetikere, er det to forskjellige typer av karbohydrater. Langsomtvirkende karbohydrater, slik som korn, ris, pasta, brød, frukt, mil og poteter hjelpe deg å holde blodsukkernivået opp for en lengre periode. Hurtigvirkende karbohydrater som godteri, sjokolade og sukkerholdige drikker heve blodsukkernivået raskt, men da det faller for fort. Bare spise hurtigvirkende karbohydrater når blodsukkeret faller for fort, og du trenger å ta dem opp for å hindre at en diabetiker koma.

Aktivitet

Diabetikere som får mer mosjon enn vanlig kan finne blodsukkernivået synker. Kroppen din bruker mer energi når du er aktiv, så juster mengden mat du spiser når du vet at du vil få mer trening.

Alkohol

Inntak av alkohol kan føre blodsukkeret til å slippe, spesielt hvis du drikker den på tom mage. Noen ganger stiger det, så faller raskt; andre ganger kan det ikke falle før et par dager etter at du drikker. Måten kroppen bryter ned alkohol kan forstyrre leverens evne til å heve blodsukkernivået.

Vekttap

Å spise mat som er bedre for deg kan få deg til å miste vekt. Når du er diabetiker, jo mindre fett du har, fungerer bedre insulin i kroppen din. Når du mister vekt, må du kanskje insulindosen justeres for å hindre at blodsukkeret faller for lavt.

Årsaker til hyppig vannlating

Hyppig vannlating er definert som behovet for å urinere mer enn vanlig. En person som vanligvis går tre til fire timer mellom urinering som plutselig ikke kan vente lenger enn en time arbeider med hyppig vannlating. Denne tilstanden har mange årsaker, noen enkle og noen alvorlige.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon vil føre til en person til å urinere oftere fordi infeksjonen inflames blæren, noe som gjør den i stand til å holde mindre urin.

Graviditet

Graviditet er en vanlig årsak til hyppig vannlating. Faktisk, mange kvinner vet at de er gravide når de har en plutselig, uforklarlig behov for å urinere ofte.

Diabetes

Den tidligste symptom på diabetes er ofte hyppige behov for å urinere. Dette er på grunn av den overskytende sukker i urinen, noe som gjør blæren føler fyldigere enn den faktisk er.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt er en sykdom som forårsaker mild til intens smerte i blæren. En bivirkning av denne smerten er hyppig trang til å urinere i håp om å gjenoppleve smerte.

Blærekreft

Blærekreft er en uvanlig årsak til hyppig vannlating. De fleste tilfeller kan forklares med mindre alvorlige forhold. Hyppig behov for å urinere ofte kombinert med en evne til å faktisk gjøre det i blærekreft.

Vanlige årsaker

De fleste mennesker som tror de har et problem med hyppig vannlating finner ut at de er rett og slett drikker for mye væske sent på kvelden, eller de tar i for mye koffein

Hva er årsakene til hyppig neseblødning?

Neseblødning er ganske vanlig, og sjansene er, har du sannsynligvis hatt en før. Sporadisk neseblødning vanligvis ikke et tegn på problemer. De små blodårene som linje innsiden av nesen er skjøre, så det er ikke rart at de lett kan blø. Men noen ganger neseblødninger kan bli hyppige. Dette kan være en indikasjon på en mer alvorlig problem.

Miljø

En av de vanligste årsaker til hyppig neseblødning er tørr luft. Mange mennesker får neseblod oftere om vinteren, når varmen er på, og luften er tørketrommel. Den tørre luften bevirker at membranene i nesen for å tørke ut og noen ganger sprekke. Visse områder av landet og verden generelt er også tørrere enn andre. Arid, ørkenklima har mye mindre fuktighet og boliger kan trenge å bli supplert med en luftfukter for å gjøre luften fuktigere.

Dårlige vaner

Du kan faktisk være en ansvarlig for hyppig neseblødning. Dårlige vaner som nese-plukking kan øke sjansene for neseblødning. Fordi membran og blodkar inne i nesen er så følsomme, kan en hvilken som helst irritasjon forårsaket av plukke føre til blødning. Hyppig, kraftig nese-blåser kan også være en faktor. Personer som er utsatt for allergier og andre kilder til kronisk overbelastning kan pusse nesen for mye eller for hardt, noe som kan føre til irritasjon.

Medisinske tilstander

Det er noen medisinske tilstander som kan være ansvarlig for hyppig neseblødning. Den vanligste er bihulebetennelse, forkjølelse, allergi og en merkelig septum. Disse forholdene kan føre til hyppige lunger, noe som kan irritere hinner og blodkarene i nesen. Medisiner som brukes til å behandle tilstander som bihulebetennelse, forkjølelse og allergi (som decongestants og histaminer) kan også tørke opp membraner i nesen.

Side Effects

Neseblødning er ofte en bivirkning av visse medisiner. Noen medisiner som warfarin, heparin og selv vanlige aspirin er kjent som antikoagulantia. De fungerer ved å tynne blodet for å kontrollere symptomer på sykdommer som blodpropp og høyt blodtrykk. Imidlertid kan den fortynning av blod resultere i blødning lettere og neseblødning.

Mer alvorlige problemer

Av og til, kan hyppige neseblødninger være et symptom på en mer alvorlig problem. De kan være en indikasjon på noen form for blødningsforstyrrelser, som også kan føre til andre symptomer som lett blødning og blåmerker. Sykdommer som arvelig hemoragisk telangiectasia og selv leukemi kan gi neseblødning. Hvis du har neseblødning, bør legen utelukke noen mulighet for at du kan ha en av disse sykdommene.

Grunner til ikke å kjøpe langsiktig omsorg forsikring

Grunner til ikke å kjøpe langsiktig omsorg forsikring


Langsiktig omsorg forsikring er utformet for å gi dekning til personer som ender opp begrenset til et sykehjem eller annen type langsiktig omsorg anlegget. Langsiktig omsorg forsikring er en type dekning som supplerer medisinske forsikringer.

Time Frame

Langsiktig omsorg forsikringer har alle en venteperiode før dekningen trer i kraft. Denne tidsrammen varierer fra politikken til politikk, vanligvis 60-120 dager. Ventetiden er et eksempel på en grunn til ikke å kjøpe langsiktig omsorg forsikring.

Eksisterende Dekning

Et flertall av helseforsikring politikk inneholder bestemmelser for langsiktig dekning. Før en person investerer i en egen langsiktig omsorg forsikring, undersøke hva som er tilgjengelig i denne forbindelse i en eksisterende helse-forsikring er viktig.

Betraktninger

En annen grunn til at det kan være behov for denne type forsikring er den gjennomsnittlige forbruker enten aldri vil inngå en langsiktig omsorg anlegget eller ikke vil være der lenge nok til å kreve dekning utover tradisjonell helseforsikring, ifølge Consumer Reports.

Effekter

Den ultimate effekten av å kjøpe langsiktig omsorg forsikring for mange forbrukere er å ende opp "overinsured." Disse personene betale premie for forsikringsdekning de rett og slett ikke trenger.

Advarsel

Når du shopper for langsiktig omsorg forsikring, må en forbruker å være sikker på at hun arbeider med en hederlig agent eller megler. Det finnes en rekke pågående langsiktige forsikring svindel i bevegelse på et gitt punkt i tid.

Hva er årsakene til hyppig kvalme?

Kvalme er ikke en spesifikk sykdom, men et symptom på forhold som kan føre til oppkast og andre ubehagelige fysiske plager i mage-og tarm systemer i kroppen. Kronisk eller hyppig kvalme kan være svært ubehagelig og fysisk belastende og kan være en indikator på alvorlig sykdom, inkludert gastrointestinale infeksjoner, mage reflukssykdom (GERD), hodeskade og indre øre problemer. Andre forhold som kan være indisert ved kronisk eller hyppig kvalme inkluderer diabetes, galleblæren sykdom og inflammatorisk tarmsykdom.

Infeksjoner

Ifølge Benjamin Wedro, MD, FAAEM, som praktiserer akuttmedisin i La Crosse, Wis., Og er en klinisk professor ved University of Wisconsin, kan infeksjoner være en av de viktigste årsakene til hyppig kvalme som fører til oppkast. Helicobacter pylori, bakterier som forårsaker magesår, kan være en smittsom agent, som kan parasittsykdommer, forårsaker kronisk og hyppig kvalme. Norovirus og rotavirus er også vanlige mageinfeksjoner som forårsaker hyppig kvalme.

GERD

Dr. Wedro indikerer at mage-esophageal reflux sykdom, også kjent som GERD, kan være en annen årsak til hyppige kvalme. Når slimhinnen i magesekken og spiserøret er irritert, kan en person føler seg kvalm og også oppleve acid reflux. Denne følelsen kan være et resultat av å spise mat som irriterer slimhinnen i magen, spiser for mye, eller spise og deretter legge ned uten at maten å fordøye. GERD er en kronisk sykdom som ofte behandles med medisiner i tillegg til livsstilsendringer.

Diabetes

En av de alvorlige symptomene av diabetes kan være kronisk eller hyppig kvalme. Ifølge Dr. Wedro, når en persons blod sukker er ute av balanse, kan hun oppleve kvalme. Hvis en person er en kjent diabetiker og opplever kvalme på regelmessig basis, bør han være på vakt for å sjekke hans blodsukkeret og justere sin insulin etter behov. For personer som opplever hyppige kvalme uten en kjent og lett identifiserbar årsak, er diabetes ofte en av de potensielle problemene en lege ser for under eksamen.

Galleblæren sykdom

Galleblæren er et organ som ligger på høyre side av den øvre del av magen. Det er gjemt mellom leveren og tarmen og forsyninger fordøyelsessafter som bidrar med bestått av mat gjennom fordøyelseskanalen. Dr. Wedro sier at når galleblæren ikke fungerer som den skal eller er syk, kan en person oppleve kronisk og hyppig kvalme som et symptom. Den vanligste behandlingen for galleblæren sykdom er diett endring eller kirurgisk fjerning av galleblæren.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom (IBD) er en tilstand der tarmsystemet er kronisk betent og irritert. Andre navn på denne tilstanden er Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Ifølge Dr Wedro, kan personer med IBD opplever kronisk og hyppig kvalme, ofte en advarsel tegn på at et anfall av diaré eller oppkast er i ferd med å skje. Personer med denne tilstanden er ofte behandles med medisiner og endringer i livsstil. Den underliggende årsaken til IBD er ikke kjent.

Hva er årsakene til hyppig vannlating?

Hva er årsakene til hyppig vannlating?


Den plutselige trang til å urinere normalt oppstår fra irritasjon til blæren. Dette irritasjon kommer fra ulike kilder som medisinske tilstander eller medisiner blir tatt. Når blæren føles trykk eller irritasjon, spasmer utvikle seg, øker behovet for og hyppigheten av urinering. Innsnevring ned årsakene til hyppig vannlating vil hjelpe finne din sak og gjør det mulig å jobbe mot en løsning.

Medisinske tilstander

En forstørret prostata - eller en infeksjon i prostata - kan føre til hyppig vannlating hos menn. Som prostata utvides, skyver den mot blæren, noe som resulterer i et behov for å urinere. Blære infeksjoner hos menn og kvinner resultere i smertefulle oppfordrer til å urinere, noen ganger med bare dråper urin kommer ut av blæren. Aktiv blærer forårsake spasmer som lidende føler behov for å urinere ofte. Sjekk med legen din hvis hyppig vannlating forstyrrer ditt daglige liv.

Stress

Psykiske tilstander som stress og angst kan utløse behovet for å urinere ofte. Kroppen reagerer på stress ved å stramme musklene i nakke, skuldre og selv blæren. Når blæren føles disse påkjenninger, blir behovet for å urinere krevende og ubønnhørlig.

Caffiene

Koffein er en naturlig vanndrivende som fjerner vann fra kroppen. Drikker store mengder kaffe og te som inneholder koffein kan bidra til hyppigheten av urinering.

Medisiner

Visse medisiner kan bidra til presserende vannlating. Kontroller beholderen eller litteratur ledsagende medisin for å bestemme om hyppig vannlating er en bivirkning. Diuretika forårsake presserende vannlating hos folk som medisin røyter unødvendig vann fra kroppen. Spør legen din hvis du tror visse medisiner forårsaker hyppig vannlating. Legen din kan endre eller justere dosen av medisinen.

Hva er årsakene til kronisk bihulebetennelse?

Kronisk bihulebetennelse, eller bihulebetennelse, er et vanlig problem; det er anslått at 37 millioner amerikanere lider av en kronisk bihulebetennelse hvert år. For å forebygge og behandle en kronisk bihulebetennelse, vil du først trenger å vite hva som forårsaker det.

Common Cold

Kulden er den vanligste årsaken til kronisk bihulebetennelse fordi det fører til bihulene for å bli opphisset. Hvis en kronisk bihulebetennelse er forårsaket av en kald, vil det vanligvis gå bort i løpet av to uker uten behandling.

The Flu

Influensa fører til at våre neser å bli fylt med slim. Vanligvis vil influensa bare vare en uke, men det ofte etterlater våre bihulene betent, forårsaker infeksjon.

Høysnue

Utendørs, er våre neser utsatt for støvpartikler og andre allergener, som blokkerer våre nesegangene, forårsaker en kronisk bihulebetennelse.

Fungus

Sopp, så som sort mugg, kan finnes i fuktige og mørke steder. Hvis ikke noe gjøres for å fjerne sopp, kan det inhaleres og forårsake kroniske bihulebetennelse.

Acid reflux sykdom

I nyere studier, acid reflux sykdom eller GERD, kan føre til kronisk bihulebetennelse. Selv om syren ikke når bihulene, det øker betennelse i neseslimhinnen, som deretter blokkerer de bihuler, som forårsaker infeksjonen.

Hva er årsakene til Hyppige gjær infeksjoner?

Hyppige gjær infeksjoner kan bety mer enn irritasjon og ulempe. Hyppige gjær infeksjoner kan være forårsaket av alvorlige forhold.

Hva er en gjær infeksjon?

Vaginal gjær infeksjoner hos kvinner er forårsaket av en overvekst av gjærsopp som kalles Candida albicans. Mens gjær er alltid til stede i skjeden, en overvekst av denne gjær resulterer i en infeksjon.

Gjær infeksjoner kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet å ta medisiner som antibiotika eller p-piller, hormonelle endringer, iført trange klær, eller selv å spise mye sukker.

Symptomene på en vaginal gjær infeksjon inkluderer irritasjon, kløe og brenning av vaginal området, utflod og smerter under samleie eller ved vannlatning.

De fleste kvinner vil oppleve en gjær infeksjon på et tidspunkt i løpet av livet. Imidlertid kan hyppige gjær infeksjoner signal andre forhold eller problemer som trenger behandling.

Årsaker

Hyppige gjær infeksjoner kan være forårsaket ved å innføre kjemikalier eller gjenstander inn i skjeden som stimulere veksten av sopp. Dette inkluderer hyppig skylling, daglig bruk av produkter som feminine deodorant spray og badeprodukter som er i utvidet kontakt med skjeden (boble bad, badesalt), og utvidet bruk av pads og tamponger. For å unngå hyppige gjær infeksjoner forårsaket av disse faktorene, unngå bruk av Douches, spray og boble bad, og ved bruk av pads og tamponger, endre dem ofte.

Og samtidig unngå de faktorene som forårsaker vaginal gjær infeksjoner vil ofte hindre dem for de fleste kvinner, hyppige gjær infeksjoner som ikke kan forebygges er ofte et resultat av medisinske tilstander.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som demper immunsystemet kan føre til hyppige gjær infeksjoner. Blant disse forholdene er:

Graviditet
GO
Diabetes mellitus
GO
HIV / AIDS
Kreft blir behandlet med immun-undertrykkende narkotika.

Hvis du har hyppige vaginal gjær infeksjoner, snakk med legen din om eventuelle andre medisinske tilstander som du kan ha som kan være årsaken.

Tilbakevendende Vulvovaginal Candidainfeksjon (RVVC)

Hvis du opplever hyppige gjær infeksjoner, se din lege eller helsepersonell. Dine hyppige gjær infeksjoner kan være tilbakevendende vulvovaginal candidiasis. Selv RVVC er oftest et problem for kvinner med sykdommer som demper immunsystemet, kan RVVC også forekomme hos ellers friske kvinner.

RVVC er ofte behandlet med en soppdrepende medisiner som brukes for en varighet på inntil seks måneder.

Response

Mange kvinner som opplever symptomer assosiert med gjær infeksjoner behandle seg selv ved hjelp av over-the-counter medisiner. Men hvis du opplever symptomer på gjær infeksjoner ofte, kan du være forverre problemet ved å bruke disse produktene, eller at du ikke har en gjær infeksjon, men heller en annen, potensielt farlig vaginal infeksjon.

Se din lege eller helsepersonell hvis du ofte opplever symptomer på gjær infeksjoner for å utelukke andre tilstander.

Årsaker til hyppig Acid Reflux

De fleste opplever litt sure oppstøt, eller halsbrann, en gang i en stund. Noen, men er plaget med denne smertefulle problem med jevne mellomrom. Når halsbrann oppstår ofte, legene anser det som en lidelse som kalles acid reflux sykdom eller gastroøsofageal reflukssykdom. Forskerne vet ikke hvorfor noen mennesker får sykdommen, og noen ikke. Visse faktorer er kjent for å forårsake eller forverre acid reflux sykdom hos folk som har det.

Strukturelt problem

I noen mennesker, blir lukke mellom spiserør og mage svak, slik at magesyre og enzymer for å reise opp i halsen. Disse fordøyelsessafter kan skade spiserøret over tid, noe som vanligvis gjør den sure oppstøt enda verre.

Diet

Tradisjonelt Legene rådet halsbrann lider å unngå mange matvarer, men en 2006 anmeldelse av Stanford University of 100 publiserte studier fant ingen nytte for noen spesiell diett i forhold til å forbedre acid reflux. Enkeltpersoner kan oppleve at enkelte matvarer føre til hyppige sure oppstøt i sin egen situasjon, og bør unngå disse matvarene.

Røyking og alkohol

Noen folk som røyker tobakk, og noen som drikker alkohol finner disse aktivitetene forverre acid reflux.

Søvnvaner

Å sove i en utsatt posisjon kan forårsake acid reflux. Folk kan prøve å arrangere puter slik at overkroppen er på en 15-graders vinkel. I tillegg, ikke spise innen 3 timer før søvn kan hjelpe.

Fedme og graviditet

Noe som setter press på magen kan føre til hyppige sure oppstøt, inkludert graviditet eller å være betydelig overvektig.

Grunner til at folk Diet

Grunner til at folk Diet


Det er mange forskjellige grunner til at folk kosthold. Utseende, helse, energi og mental helse er alle gode grunner til å se hva du spiser. Det viktigste å huske om slanking er å gjøre det for deg selv, ikke for noen andre. Stikker til en diett kan være tøff, så sørg for at dine grunner er basert på dine beslutninger.

Bedre Body

Kanskje den vanligste årsaken til slanking er å forbedre ens utseende. En økning i aktivitet og en reduksjon i kaloriinntak er den beste måten for alle å gå ned i vekt. Selv krasje dietter som eliminerer en hel matvaregruppe fra ens matvaner er sjelden effektiv på lang sikt, kan enkelt å spise sunt i en smart forholdet til din caloric utgang dramatisk redusere ens waistline.

Helse Issues

Mange er tvunget til å leve på en begrenset diett hele livet på grunn av medisinske årsaker. For eksempel, må folk som ikke kan behandle gluten kjøpe glutenfrie produkter og styre klar av brød. Beslutningen om å diett av medisinske grunner er en samtale beste hadde med familien din lege, som vil gi veiledning om den beste måten å spise for eventuelle helsemessige tilstand.

Energi

Mat er drivstoff, først og fremst. Hva du putter inn i kroppen din avgjør hvordan kroppen din kjører. En kropp drevet av junk food føles ofte svak og umotivert, mens et organ drevet av ferske råvarer, frukt, grønnsaker og fullkorn går mer effektivt. Noen slankere se hva de spiser for å bidra til å øke energinivået i løpet av dagen.

Mental Helse

"Du er hva du spiser." Dette ordtaket gjelder for mental så vel som fysisk helse når det kommer til slanking. Hvordan hjernen fungerer er påvirket av hva du putter inn i kroppen din. For eksempel, en kveld med drikking påvirker hjernen din mentale kapasitet akkurat som en kveld med iskrem og kaker kan ha lignende effekter på hjertet.