Digidexo.com

nyrekreft historier

Historia doustnych środków antykoncepcyjnych

Doustne środki antykoncepcyjne są tabletki zawierające wersje syntetycznych estrogenów i progesteronu, które przeszkadzają w owulacji, a tym samym zapobieganiu ciąży. Zwolennicy antykoncepcyjne wezwał rozwoju doustnych środków antykoncepcyjnych, aby umieścić antykoncepcję mocno w rękach kobiet.

Rozwój

W połowie 1950 roku, Margaret Sanger, który pierwszy wymyślił antykoncepcji przez pigułki, spotkałem naukowca, Gregory Pincus, który miał pomysł, jak stworzyć tę pigułkę. Sanger przekonany Planned Parenthood na finansowanie badań z Pincus.

Enovid

Pincus wraz z lekarzem, John Rock, z powodzeniem przetestowany syntetyczną wersję progesteronu w doustnej antykoncepcji. Stwierdzili oni, że dodanie estrogenów do formułowania zmniejszone krwawienie przełomowe. Nazwali kombinacji pigułki Enovid.

Akceptacja

US Food and Drug Administration zatwierdziła Enovid zaburzeń miesiączkowania w 1957 roku i do antykoncepcji doustnej w 1960 roku Według Andrea Tone w książce urządzenia i pragnień: Historia antykoncepcji w Ameryce, rosnące obawy amerykańskich przeludnienia ułatwiły akceptację doustnych środków antykoncepcyjnych.

Efekty

Kobiety szybko przyjęła doustne środki antykoncepcyjne następujące FDA zatwierdzenia Enovid, ale niektóre państwa nadal zakaz antykoncepcji. Sąd Najwyższy zniósł zakazy antykoncepcyjne w Griswold przeciwko. Connecticut (1965). Doustne środki antykoncepcyjne doprowadziły drogę do rewolucji seksualnej z 1960 roku, według Williama F. Bynum w książce zachodniej tradycji Medycznej: 1800 do 2000.

Najnowsza historia

Od 1960 roku, badanie jamy ustnej antykoncepcji koncentruje się na zwiększeniu bezpieczeństwa, podczas gdy pigułki zmniejszając jego działania uboczne. Badacze osiągnąć te cele poprzez zmniejszenie ilości estrogenów zawartej w tabletce, jak również rozwój innych wersjach syntetycznego progesteronu.

Terapi for behandling av lever, bryst, og nyrekreft

Som med alle typer kreft, behandling for leveren, bryst eller nyrekreft avhenger av hvilken type kreft du har og hvor langt at kreften har spredd seg eller spredning. Det avhenger også av hvilket stadium av kreft du er i. Det avhenger også av hvor sunn du er som person og hva du ønsker personlig. Behandlingstilbud florerer for alle tre typer kreft.

Kirurgi eller invasiv undersøkelse

Leverkreft er vanligvis best behandles med kirurgi. Hvis kreft er fanget tidlig, kan legen velge å fjerne en del av leveren med svulsten; dette er kontroversielt, men vil så mange pasienter med leverkreft tilbakefall når bare en del av deres leveren er fjernet. En levertransplantasjon kan være det beste alternativet. Det er andre invasive teknikker som noen ganger brukes til å behandle leverkreft, inkludert cryoablation og radiofrekvensablasjon. I cryoablation vil legen sette flytende nitrogen inn i tumoren og fryse kreftcellene. Radiofrekvensablasjon er det motsatte av cryoablation; den bruker varme og elektrisitet til å drepe kreftceller. Legen din kan også velge å injisere alkohol inn i svulsten, og dermed drepe kreftcellene.

Brystkreft kan behandles med kirurgi. Det avhenger av hvor langt kreften har spredd seg. Legen kan utføre en lumpectomy, hvor den del av brystet som påvirkes av svulster er fjernet. Selvfølgelig kan du må gjennomgå en mastektomi, der alle dine bryst er fjernet, noen ganger inkludert muskel under. Lymfeknuter kan også trenge å bli fjernet, noe som sikrer alle av kreft blir fjernet.

Kirurgi er også ofte brukt til å behandle nyrekreft. Legen kan anbefale en nefrektomi, som innebærer fjerning av en nyre, noen ganger også inkludert binyrene og omkringliggende lymfeknuter. Legen din kan bare ønsker å fjerne svulsten eller den delen av nyrene som inneholder svulsten. Cryoablation kan også brukes for nyrekreft, så vel som embolisering. Embolization innebærer å stoppe opp hovedpulsåren til nyrene, og dermed kvele svulsten og holde den fra å motta næringsstoffer den trenger for å overleve.

Kjemoterapi

Kjemoterapi er en vanlig behandling for mange typer av kreft. Ved behandling av leverkreft, kan chemoembolization brukes som bruker den samme teknikk som embolisering, der hovedpulsåren som leverer leveren er stoppet opp. Deretter mellom at stans, og leveren, blir chemo medikamenter leveres i form av injeksjon.

I brystkreft, kan chemo brukes sammen med kirurgi, eller det kan anvendes alene. Noen ganger er det brukt før kirurgi for å hjelpe krympe svulsten ned til et mer håndterlig størrelse, slik at det kan være lettere fjernes. Noen ganger chemo brukes etter operasjonen som et forebyggende teknikk for å sørge for at alle av kreft er ødelagt. Hvis kreften har spredning over hele kroppen din, kan chemo narkotika brukes til å holde kreften i sjakk eller lindre symptomene du kan være følelsen.
I nyrekreft, er cellegift brukes oftere hvis kreften har spredning, eller spre seg. Chemo kanskje ikke fungerer så godt for nyrekreft, som det gjør for andre typer kreft.

Målrettet / Hormon / biologisk behandling

Nexavar er en type målrettet medikamentterapi brukt i noen leverkreftpasienter. Det hjelper til å stoppe svulsten fra å få flere blodkar, og dermed kutte av blodtilførselen til tumor.
Det er visse målrettede narkotika behandlinger tilgjengelig i behandling av brystkreft også. Herceptin er en type som blokkerer HER2-proteinet, og dermed ødelegge kreftceller. Avastin kan også brukes til å skjære av blodtilførsel til kreftcellene. Hormonterapi kan også anvendes ved behandling av brystkreft, spesielt etter kirurgi eller hvis kreft har spredd seg. Eksempler på hormonbehandling inkluderer Tamoxifen og Arimidex.

Ved behandling av nyrekreft, kan biologiske eller målrettet terapi benyttes. Biologisk behandling bidra til å bekjempe kreften ved å få immunsystemet involvert. Målrettede medisiner kan også brukes, inkludert Nexavar og Sutent. Disse to stoffer hjelpe til å kutte av blodtilførselen til tumorer. TORISEL er også en annen form for målrettet terapi som har ødeleggende virkninger på kreft. De målrettede behandlinger fungerer ved å blokkere nødvendige signaler for kreftcellene.

Stråling

Stråling kan brukes i alle de tre former for kreft og brukes på området der tumoren er plassert. Den bruker sterke former for energi i form av stråler rettet mot tumor og omkringliggende vev. Det er noen ganger brukt før kirurgi for å hjelpe krympe svulsten størrelse, noe som gjør det lettere å fjerne. Noen ganger er det brukt etter operasjonen for å hjelpe rense kroppen for eventuelle tiloversblevne kreftceller. Det kan også brukes for å kontrollere kreft og holde symptomene i sjakk.

Alternative behandlinger

Alternative behandlinger er ofte brukt for ikke å behandle kreften selv, men for å hjelpe deg å lindre noen av kreft symptomer og effekter av behandlingene på kroppen din. Akupressur og akupunktur er to måter å gjøre dette. Du kan også bli involvert i yoga eller annen form for aktivitet som hjelper deg å slappe av. Å bli involvert i en støttegruppe kan også være en fantastisk emosjonell form for terapi når du er varig slik harde løpet av behandlinger.

Nyrekreft behandlingstilbud

Nyre kreft refererer til kreft som oppstår i ett eller begge nyrer. Den vanligste typen kreft er forårsaket av nyrecellekreft, som er ansvarlig for ni av ti tilfeller av kreft. Mange av de vanlige former for behandling av kreft, deriblant kjemoterapi og stråling, ikke er effektive metoder for behandling av nyrekreft; kirurgi og bioterapi er vanligvis anbefales.

Kirurgi

Det er to kirurgi alternativer for nyrekreft partials. Den første er en fullstendig eller radikal nefrektomi. Dette involverer fjerning av hele nyren som er påvirket med cancer. Dette er vanligvis anbefalt for de fleste pasienter, fordi det sikrer at alle kreftcellene er fjernet. Pasienter kan fortsatt fungere normalt med én nyre, etter en periode med oppgang. Men hvis pasientene har en annen helsetilstand eller svekkelse som hemmer deres andre nyre fra å fungere normalt, og / eller om det er kreftceller i begge nyrer, en radikal nefrektomi kan ikke anbefales. Dersom et radikal nefrektomi ville resultere i et tap av normal nyrefunksjon, kan en delvis nefrektomi utføres. Dette innebærer å fjerne kun den del av nyrene med kreftceller. Radikale nephrectomies er mest effektive når svulsten er 4 cm i lengde eller mindre, selv om de kan arbeide med pasienter med svulster opp til 7 cm i lengde.

Kirurgiske Alternatives

Noen pasienter er ikke frisk nok til å tåle selv en delvis nefrektomi, på grunn av alder eller annen svekkelse. Disse pasientene trenger fortsatt behandling for å ødelegge kreftceller. Standard systemisk kjemoterapi (cellegift levert intravenøst) er vanligvis ikke effektive. Alternativer til kirurgi inkluderer cyrosurgery (frysing kreftcellene), radiofrekvensablasjon (brenning av kreftceller) og embolisering (kutte av blodtilførselen til svulsten).

Bioterapi and Drug Therapy

Bioterapi og medikamentell behandling kan gis som frittstående behandlinger, eller i tillegg til kirurgi eller et kirurgisk alternativ. De kan administreres som kurativ behandling, for å forsøke å kurere kreft, eller som palliativ behandling, for å lindre smerte og forlenge livet for pasienter med uhelbredelig nyrekreft. Sorafenib, Sunitinib, Temsirolimus, Everolimus og Bevacizumab er legemidler som brukes i behandling av nyrekreft. De virker ved å gripe inn med tumorvekst, enten ved å kutte av oksygen, blod eller en annen vekstfaktor til svulsten. Bioterapi har også vist seg svært effektiv ved behandling av nyrekreft hos noen pasienter. Bioterapi innebærer å stimulere kroppens eget forsvar mot kreft. Cytokiner, den bioterapi brukes i nyrekreft behandling, arbeider i mellom 10 prosent og 20 prosent av pasientene, å krympe svulster opp til 50 prosent av sin størrelse.

Oversikt over nyrekreft Stages

Stadier av kreft fortelle legen hvor langt kreften har spredd seg i hele kroppen. I nyrekreft stadier definere hvor mye av nyrene er involvert og om kreften har spredd seg til omkringliggende områder eller til andre deler av kroppen.

TNM System

TNM-systemet er felles for scenen av alle krefttilfeller; "T" står for svulst, "N" betyr (lymfe) noder og "M" betyr metastaser (spredning til andre deler av kroppen). Kombinasjonen av disse gir legen informasjonen for å nevne stadium av kreft.

Stage 1

Svulsten er 7 cm (2 3/4 tommer) på tvers av eller mindre og ligger fullstendig inne i nyrene. Det er ingen spredning til omkringliggende vev eller lymfeknuter.

Stage 2

Svulsten er større enn 7 cm, men det ligger fremdeles helt innenfor nyrene uten spredning til omkringliggende områder eller lymfeknuter.

Stage 3

Kreften har spredd seg til en lymfeknute og kan også ha spredt seg til vevet rundt nyrene eller til en av de store årer rundt nyrene.

Stage 4

Svulsten har spredt seg utenfor nyrene og innebærer mer enn en lymfeknute; dette stadium kan også bety at kreften har spredd seg til en annen del av kroppen.

Nyrekreft kur rate

The American Cancer Society anslår at det vil være 57 760 nye tilfeller av nyrekreft i USA i 2009 Hos voksne den vanligste typen av nyrekreft kalles nyrecellekarsinom. Hos barn er det Wilms tumor. Den kur rate avhengig av stadium av kreft da diagnosen.

Symptomer og Diagnose

Mange nyre kreft blir ikke oppdaget i den tidlige fasen, fordi det er få symptomer. Som kreften vokser det kan gi symptomer som for eksempel blod i urinen, smerter i korsryggen på den ene siden, en klump i nedre rygg, tretthet, vekttap, hevelse i bena eller ankler, og feber av ukjent årsak. En diagnose begynner med imaging tester (CAT scan, MR, ultralyd, røntgen, bein skanner), laboratorietester, og deretter en biopsi tatt gjennom en teknikk som kalles en tynn nål aspirasjon. Under biopsi, vil en patolog ser på cellene under et mikroskop for å bestemme graden og scenen. Bedømmelsen er basert på utseendet av cellene, og angir hvorvidt deres vekst er fort eller sakte. Staging bestemmer sin størrelse og om den har spredt seg.

Staging

Den amerikanske Joint Committee on Cancer utviklet en iscenesettelse system kjent som TNM-systemet. Den beskriver størrelsen av tumor ("T"), den grad av spredning til lymfeknuter ("N"), og hvorvidt det har spredning til andre organer, eller metastasert ("M"). Etter at TNM kategori har blitt bestemt, blir den informasjon som benyttes for å tildele en samlet trinn 1, 2, 3 eller 4. Forskjellen i alvorlighetsgraden varierer fra trinn 1, hvor tumoren er liten og begrenset til nyrene, til trinn 4 , hvor svulsten kan være hvilken som helst størrelse og har spredd seg til fjerntliggende eller lokale lymfeknuter og / eller organer.

Survival priser

Den kur rate er uttrykt som en overlevelsesrate fordi tilbakefall er alltid en mulighet hvis noen kreftcellene har spredd seg. The American Cancer Society gir fem-års overlevelse basert på scener. De fem-års overlevelse for trinn 1 er 96 prosent, trinn 2 er 82 prosent, scene 3 er 64 prosent, og stadium 4 er 23 prosent. Disse tallene representerer prosentandelen av mennesker som lever i minst fem år etter å ha blitt diagnostisert.

University of California bruker en mer avansert system for staging nyrekreft som også vurderer personens generelle helse. Deres system deler folk inn i lav-, mellomliggende-og høyrisikogrupper. De har funnet fem-års overlevelse for de med kreft som ikke har spredd seg til andre organer til å være 97 prosent for lav-risiko-gruppen, 81 prosent for middels, og 62 prosent for pasienter med høy risiko.

Overlevelses Faktorer

Selv om scenen er den beste indikatoren for å overleve, visse aspekter forkorte overlevelsestiden. To av de faktorer som er et høyt nivå av kalsium i blodet og anemi. Hvis kreften har spredt seg til to eller flere steder i kroppen, og hvis mer aggressiv kjemoterapi trengs mindre enn ett år fra diagnose, er sjansen for å overleve går ned. Leger også vurdere personens generelle evne til å fortsette å utføre normale daglige aktiviteter som en potensiell indikator på overlevelse.

Trender

En uheldig utvikling i kur priser ble publisert i september 2006 Journal of the National Cancer Institute. Forskere har studert data fra 34 503 pasienter med nyrekreft og oppdaget at 1983-2002, dødelighetsratene i USA steg 1,2 til 3,2 dødsfall per 100.000 mennesker. Den ledende forsker, Dr. John Hollingsworth ved University of Michigan Medical School, sa at dette var på grunn av en økning i større, mer dødelige svulster.

Vekttap inspirerende historier

Vekttap inspirerende historier


Hvis du er overvektig, ifølge American Heart Association, er du på høyere risiko for farlige helsemessige forhold, inkludert høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes, hjertesykdom og hjerneslag. Bortsett fra god helse, kan det hende at fedme også være å holde deg fra å gjøre ting som du skulle ønske du kunne gjøre, som å tilbringe en varm dag med turgåing, sykling med dine barn eller iføre seg todelte du har vært beundrer langveisfra.

Disse vekttap inspirerende historier eksemplifiserer kraft av disiplin, engasjement, selv-motivasjon og tro. De viser transformasjon gjennom gradvis og indre forandring. De endringer i livsstil, som inkluderte innarbeide sunne matvaner og fysisk aktivitet, resulterte i vellykket vektreduksjon, bedre helse, og nye og spennende liv eventyr.

Fra sykelig overvektige til olympisk Avstand Triathlete

Det tok Jennifer Dearing fire år å miste 166 pounds. I disse fire årene, forvandlet hun fra en fast-food binge eater, som trengte hjelp av fire menn til å løfte henne på dekk etter å ha falt fra en båt, i en disiplinert, sunn eater med en OL-distanse triathlon under hennes belte og hennes mål om Ironman rase.

Hennes vekttap begynte da Jennifer tok en ernæring klasse og sluttet seg til en ukes detox program som hjalp henne endre hennes diett. Hun begynte å spise en god del av frukt, grønnsaker og magre proteiner i stedet for raffinerte karbohydrater og brus hun hadde binged på.

Hun pakket sunne lunsjer å ta til arbeid og når hun mistet 40 pounds, mister 2 til 4 pounds per uke ved å endre sin diett, begynte hun går på en tredemølle i 20 til 30 minutter om dagen tre ganger i uken. Hun flyttet opp til styrketrening og elliptisk maskin og så til slutt rase trening.

«Det er ingen enkel løsning, måtte jeg endre fra innsiden og ut," sa hun til "Health Magazine."

Mot til å starte dating

Brandon HOLLAS var 380 pounds som en høyskole student ved Texas A & M University. Han vokste opp på god hjemmelaget mat og seks pakker av Dr Pepper. Han følte seg hemmet av sin vekt som ung student tar fatt på det som skulle ha vært en spennende fase i livet hans. Og da både hans 11 år gamle fetter og bestemor ble diagnostisert med diabetes.

Han bestemte seg for at han trengte en forandring og begynte ved å kutte ut brus og regelmessig bruke en ergometersykkel. Innen seks måneder, han mistet 50 pounds. Å vite litt om god ernæring, gjorde han sin egen forskning for å etablere et sunnere kosthold. Hans nye diett besto av mer magert kjøtt, grønnsaker, hele korn, fiber og gode karbohydrater.

Snart han hadde mot til å starte dating. Innen fire år, han mistet 180 pounds, oppnådd sin mastergrad fra Purdue University, så han kunne etablere en karriere i mat markedsføring, og giftet seg med sin college kjæreste.

"Jeg har lært at det ikke er noen raske, enkle veier ut av å være tung. Men [med] en rekke enkle endringer og forpliktelser, er det en ganske enkel ting å gjøre," sa han til CNN.

Overvekt Mor snudde Fitness Instruktør & National Talskvinne

Jennifer Marnell startet sin vekt-tap reisen da hun innså at hun ikke lenger kunne tåle blokader og forlegenhet knyttet til hennes fedme, inkludert en manglende evne til å sitte i noen restaurant boder eller gå på skøyter med sin datter, og deretter bli bedt om å forlate en tur på en fornøyelsespark fordi hun ikke kunne klinke beltet.

Hun sluttet seg til et treningsstudio og startet en lav-fett, lav-kalori diett. Med sin nye diett, treningstimer og ved hjelp av en trener, var hun i stand til å miste 180 pounds i mindre enn tre år.

På sin nye vekt på 120 pounds, dro hun på en karriere som treningsinstruktør og turnerer landet som talskvinne for Golds Gym. Hun ble omtalt på "Oprah Winfrey Show" og i "Mennesker" magasin, og dukket opp i spillet show "Ikke Glem Lyrics».

"Lær å akseptere deg selv for den du er Det kan gjøres det ikke kommer til å bli lett -.... Men det kan gjøres," sa hun til CNN.

Finne den største lykke på 40

På 387 pounds, aktivitet, inkludert riding sykkelen med sine barn, klippe plenen og selv sover var ubehagelig for Phil Novak. Han hadde ryggsmerter og hans lege advarte om at diabetes ventet. Nærmer 40 og har et hjerte-angrep skremme, bestemte han seg for at vekttap var nødvendig.

Han begynte å gå en mil om dagen mens du spiser en lav-karbo diett på 15 til 30 gram om dagen, og deretter flyttet sin øvelse diett opptil en time for å vandre en dag. Han mistet 100 pounds i sju måneder. Han gradvis flyttet til jogging og vekttrening, og innen to år mistet 192 pounds. Hans nye kjærlighet for trening tillater ham å kjøre 30 til 40 miles per uke, vekt tog 2 til 3 timer i døgnet og gjøre yoga.

"Jeg er så stolt av meg selv... For første gang i mitt liv. Foruten mine barn, [dette er] første gang jeg er stolt av meg selv. Jeg har aldri vært lykkeligere i mitt liv!" han fortalte CNN.

I bedre helse ved 50 enn ved 25

Bev samtale med en sykepleier som advarte mot en fremtidig plaget med kroniske helseproblemer som leddgikt og diabetes, forårsaket hennes, på 46, til, endre hennes livsstil etter et liv med dårlig spising og inaktivitet.

Hun begynte å gå raskt hver dag i en time og overført til et kosthold med mer frukt, grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og magert kjøtt. Hun valgte sunnere snacks og gjort måltider lavere i mettet og trans fett, kolesterol, ingen tilsatt sukker og salt. I fire år var hun i stand til å miste 50 pounds og slippe 68 poeng fra hennes kolesterol tall. Hennes helse er så forbedret at hun ikke har de problemene som hun gjorde for fire år før.

"Jeg er i bedre helse nå som jeg var på 25! Stedet for å dvele på pounds tapt eller kalorier spist, jeg fokusert på å gjøre konkrete endringer i livsstil," sa hun i en historie omtalt på WomensHealth.gov.

The History of the Behandling av koronarsykdom

Tidlige forskere som Leonardo da Vinci holdt en rudimentær konsept av funksjon av koronararteriene, men signifikant forståelse unngikk menneskeheten før nesten det 20. århundre. Det var da frasene "hjerteinfarkt" og "koronarsykdom" ble først brukt. Kirurgiske teknikker for å lindre sykdommen hoppet til teten på 1960-tallet.

Tidlig Discovery

Leonardo da Vinci er tenkt å være en av de første til å forsøke å beskrive arbeidet i koronararteriene. Dr. PR Lichtlen, i sitt foredrag "History of koronar hjertesykdom," credits også en annen etterforsker, William Harvey, med å oppdage den "lukkede sirkulasjonen av blod" i 1628 og beskriver sin bevegelse gjennom aorta og lungene.
Andre fortsatte å fremme forståelse av arbeidet i dette systemet, men det var ikke før i begynnelsen av det 20. århundre at kardiologer som William Osler og James Herrick betydelig forbedret forståelse av koronarsykdom, med Herrick coining uttrykket "hjerteinfarkt. " Den første hjerte kateterisering ble utført i 1929, noe som resulterer i en kave av lege interesse, og angiografi (prosessen med å lage blodårer som kan vises ved x-ray) utviklet raskt på 1950-tallet.

Bypass

En endring skjedde i behandling av koronarsykdom i 1967, da Dr. Rene Favaloro innledet den første koronar bypass kirurgi ved Cleveland Clinic. Dette åpen hjerte teknikken tillater en lege å ta en blodåre fra en annen del av pasientens kropp og bruke den til å koble aorta og arterier i hjertet, noe som skaper en "bypass" rundt blokkert, koronararteriene. Blod og oksygen er da i stand til å flyte jevnt til hjertet.

Angioplastikk

Den første koronar angioplastikk ble utført i 1977 av Dr. Andreas Gruentzig på en Zurich sykehus. "Under behandlingen setter inn Dr. Gruentzig et kateter (liten tube) inn i en koronararterie som i stor grad er blokkert, og blåses opp en liten ballong (laget ved sin kjøkkenbord), komprimere oppbygging av plakk mot veggene i arterien," ifølge til The Society for Hjerte-angiografi og intervensjoner.

Stenter

I 1986 ble stenter utviklet, som er små, metall rør som tjener til å støtte åpne arterien og holde den lukker seg igjen etter ballong angioplastikk. Drs. Jacques Puel og Ulrich Sigwart, jobber på et fransk sykehus, satt de første stenter i en menneskelig koronar.

I 1993, US Food and Drug Administration godkjent bruk av Gianturco-Roubin Flex stent. Ett år senere, fikk Palmaz-Schatz stent FDA-godkjenning på et valgfag basis. Disse to trekk resultert i utbredt aksept og bruk av stenter økt drastisk redusere behovet for invasive, høyere risiko operasjoner.

Drug tent

Innen 2002, ble mer enn to millioner koronar angioplasties som utføres årlig over hele verden. Men restenose, en re-blokkering av arterier forårsaket av kroppens forsøk på å helbrede seg selv etter angioplastikk og stenting, fortsatt tvunget 25% av pasientene for å gjennomgå ytterligere prosedyrer. Svaret var et medikament tent, en vanlig metallstent belagt med medikamenter som forstyrret utvikling av restenose og falt prisen for deres inntreden til ca 5%.

Hvordan bli Healthy Selv gamle koner historier

Gamle koner 'tales har gått ned, generasjon til generasjon, siden begynnelsen av språket. I eldre tider, folk var avhengig av disse biter av visdom som ble sendt gjennom den muntlige tradisjonen. I dag har vi alle hørt en eller annen av de historier fordi de har blitt brukt, og blir fortsatt brukt, for å oppmuntre god oppførsel og motvirke dårlig. Likevel er det en god ide å bruke sunn fornuft når du søker gamle koner 'Tales for vårt daglige liv fordi, i noen, kan sannheten bli uskarpt. (For eksempel, er det trygt å bade i badestamper fordi temperaturen i vannet er så varmt det vil drepe alle former for bakterier og bakterier.) Ved å følge noen trinn, kan noen gamle koner 'tales brukes som et middel til å forbedre vår helse.

Hvordan bli Healthy Selv gamle koner historier

•  Spis et eple. Selv om "et eple [seg selv] ... [ikke] beholde... Doktoren borte," epler er fulle av antioksidanter, og disse kan holde sykdommen i sjakk. Epler også øke gode kolesterolet. En ekstra bonus er sitronsyre som hjelper gjenoppretting etter en tung treningsprogram.

Munch på gulrøtter fordi, ifølge denne gamle kjerringrådet, de er ment å være bra for ens syn. Gulrøtter har en overflod av vitamin A som er viktig for synet. Faktisk kan en mangel på vitamin A føre til nattblindhet. Men dette kan samme nytte oppnås gjennom søte poteter, spinat og grønnkål.

•  Husk brødskorpe. Mamma pleide å si: "Spis din skare;. Det er bra for deg" Hun hadde rett. Det synes skorpen har 8 ganger mengden av antioksidanter enn resten av brødet kombinert.

Bake fisk til middag. Fisk er høy i Omega 3 fettsyrer, som er bra for hjernens utvikling. Omega 3 fettsyrer er også bra for et sunt hjerte.

Drikk rikelig med tranebærjuice, sier de gamle kjerringrådet, fordi det vil hindre urinveisinfeksjoner. Selv om dette ble debattert i starten, har det endelig blitt bevist sant. Vitenskapelig studie har vist at tranebærjuice holder bakterier, en felles faktor bak infeksjoner, fra klamrer seg til veggene i blæren; urinveisinfeksjoner er dermed forhindret.

Hold deg innendørs når håret er vått; hvis du ikke gjør det, vil du bli syk. Denne historien er rett og slett at --- en fortelling. Sannheten er at de fleste forkjølelse er fanget i vintermånedene fordi folk flest å holde seg innendørs, stedet der virus spre seg raskt.

"Feed en kald og sulte en feber" er ikke måten å ta vare på en syk familiemedlem eller elsket én. Det er aldri en god idé å hoppe over et måltid. I tillegg er næring nødvendig for å styrke immunforsvaret. Varm suppe og te er gode måter å unngå dehydrering under feber.

Hint

  • Glem 5 sekunders regelen som sier vi har 5 sekunder på å plukke noe opp etter slippe det enten på gulvet eller bakken. Bakterier er på gulvet og på bakken. Unngå høye lyder eller musikk; etter å ha hørt høy musikk eller annen kraftig støy i 15 minutter, lider vi midlertidig tap av hørsel. Dette kan føre til permanent hørselsskade. Ikke gå under en stige fordi noen eller noe kan være på stigen. En bump mot det kan føre til at personen eller objektet til å falle.

Nyrekreft Stages

Nyrekreft er iscenesatt enten ved klinisk iscenesettelse eller patologisk iscenesettelse. Klinisk iscenesettelse betyr at legen tar laboratorietester og imaging tester, som røntgen, MR-tallet, PET skanner og blodprøver, og gjetter hvor avansert svulsten er. Patologisk staging betyr at kirurgi har blitt gjort, vev er fjernet, og vevet har blitt testet. Vanligvis er klinisk staging ikke så nøyaktig som patologisk iscenesettelse.

Staging

Iscenesettelse er basert på tre tall: en T nummer, en N-nummer og en M-nummer. Den T brukes for å beskrive hvor stor hoved tumor er, og hvis tumoren er bare i nyrene eller hvis det har vokst utover nyrene. Den N brukes for å representere kreftvekst i lymfeknuter: celler som er del av immunsystemet som er plassert i hele kroppen. M brukes til å representere spredt av kreft til andre organer. Ulike bokstaver eller tall følge T, N og M for å representere hvor avansert kreft er. Deretter leger ser på disse tre tallene og finne ut hvor de passer på nasjonalt anerkjent iscenesettelse skala skapt av det amerikanske Joint Committee on Cancer.

Stage I

For stadium I kreft, er T nummer enten T1a å T1b. Dette betyr at tumoren er bare i nyrene og er mindre enn 7 cm. Det er ingen kreft i lymfeknutene og kreften ikke har spredd seg, så N og M faktorer er både sies å være 0.

Stage II

For stadium II kreft, er svulsten større enn syv centimeter lang. Dette betyr at faktoren T er 2. De kreftceller er fortsatt begrenset til nyrene, og det er ikke noen kreft i lymfeknutene eller i andre organer. Dette betyr N og M er begge 0 faktorer.

Stage III

Det finnes flere ulike kliniske patologi for Stage III nyrekreft. T faktor kan være T3a, T3b eller T3c. Dette betyr at tumoren vokst stort og er ikke bare i nyrene lenger. Kreften kan ha vokst inn i nærliggende vev som omgir nyre. Det kan også være i vener rundt nyrene, eller i binyrene som ligger ved siden av nyre. For å bli betraktet trinn III med en tumor som har disse egenskaper, både N og M faktorer må være 0. Dette betyr at det ikke kan være en hvilken som helst kreft i lymfeknutene eller i andre deler av kroppen.

Hvis du har kreft i en lymfeknute, så kan du bare være stadium III hvis du T faktor er mellom T1a og T3c. Dette betyr at tumoren kan være utenfor nyrene. Men det kan ikke være så langt utenfor nyrene at det har nådd utover Gerota er fascia (bindevev som omgir nyrene).

Stage IV

Stadium IV kreft betyr kreften som regel ikke kan helbredes. Det er også kalt metastatisk cancer, metastaser, fordi det har oppstått. Metastaser betyr at det er kreft i andre deler av kroppen i tillegg til nyrene.

Stage IV kreft er diagnostisert når du har en T faktor på 4. AT faktor på 4 innebærer kreft som har spredd seg utover Gerota er fascia. Din N faktor kan være 0 eller 1, som betyr at du kan ha kreft i en lymfeknute.

Hvis du har en T faktor mindre enn 4, men kreft i mer enn en lymfeknute, er du også diagnostisert med Stage IV kreft.

Til slutt, hvis du har en M faktor på 1, er kreft et annet sted i kroppen din som er atskilt fra nyrene, og du har Stage IV kreft.

Symptomer på nyrekreft

De fleste individer som lider av nyrekreft forblir symptomfri gjennom de tidlige stadier av sykdommen. Så snart lidelsen har utviklet, en av de første tegn er utseendet av blod i en eller rødhet av urin.

Fakta

The National Institute of Cancer anslår at mer enn 49.000 nye tilfeller av nyrekreft vil bli diagnostisert hvert år, med ca 22 prosent dør av sykdommen. De fleste tilfeller av nyrekreft er et uhell diagnostisert under testing for andre forhold.

Symptomer

Foruten rødhet eller blod i urinen, smerter i flanken, feber og hurtig vekttap er de neste vanligste symptomene.

Årsaker

Overflødig erytropoietin produsert av kreftceller kan utløse høye røde blodlegemer teller. Dette kan føre til hodepine, tretthet, svimmelhet eller visuell forvirring. Tretthet og svimmelhet kan også tilskrives anemi, forårsaket når blødninger i urinen senker antall røde blodceller.

Diagnose

Leger bruker fysiske undersøkelser, blod- og urinprøver, og skanner eller biopsi for å bekrefte symptomer. Noen ganger kan en klump eller utvidelse av nyre kan føles rundt mageregionen under en fysisk undersøkelse.

Betraktninger

Symptomene ikke alltid indikere kreft, men kan peke på andre forhold, for eksempel en cyste eller infeksjon. Likevel, er det best å søke legehjelp når symptomene oppstår fordi nyrekreft har en tendens til å spre seg tidlig til andre organer.

Nyrekreft Tegn og symptomer

Renal cancer, også kalt nyrekreft, er et alvorlig helsetilstand som involverer utvikling av kreftceller hos en pasient s nyre. Ifølge American Cancer Society, er om lag 51.000 personer i USA diagnostisert med nyrekreft hvert år.

Typer

Den vanligste typen av nyrekreft hos voksne er nyrecellekarsinom, som påvirker cellene av rørene i nyrene. En annen vanlig kreft er overgangsordning celle carcinoma, som utvikler i vevet som forbinder nyrene med blæren.

Tidlige stadier

Nedsatt kreft vanligvis ikke forårsaker noen symptomer i løpet av sine tidlige stadier av utviklingen.

Vanlige symptomer

De vanligste tegn på nyrekreft inkluderer smerter i korsryggen, blod i urinen, vekttap, tretthet og tilbakevendende feber.

Mindre vanlige symptomer

Mindre vanlige symptomer på nyrekreft inkluderer hovne ben og ankler, anemi og abdominal hevelse.

Andre symptomer

Sjeldne nyrekreft symptomer inkluderer overdreven hårvekst hos kvinner, synsforstyrrelser, kulde intoleranse og varicocele, som oppstår når blodårene rundt en testikkel forstørre.

Komplikasjoner

Nedsatt kreft kan øke røde blodlegemer, kalsiumnivå og blodtrykk nivåer. Dette kreft tidvis fører til at leveren til å fungere unormalt.

Slik unngår du at nyrekreft

Slik unngår du at nyrekreft


Nyre kreft oppstår når en eller begge av kroppens nyrene bli infisert med kreftceller. Behandlingsalternativene er varierte og omfatter alt fra cellegift for å fjerne de infiserte organer. Mens legene vet fortsatt ikke nøyaktig hva som forårsaker de fleste kreftformer, det er risikofaktorer knyttet til sykdom og noen er spesifikke for nyrekreft. Finn ut om du er i faresonen og begynne å handle i dag for å bidra til å forhindre sammentrekning av nyrekreft.

Bruksanvisning

Oppdage risikofaktorer for nyrekreft

•  Finn ut om din livsstil etterlater deg i fare for nyrekreft. Faktorer som øker sjansene for å pådra seg sykdommen er røyking, fedme, stillesittende mønstre og yrkesmessig eksponering for visse kjemikalier.

Vær spesielt oppmerksom hvis din familie har en historie med kreft. Dette vil naturlig nok sette deg mer utsatt.

Spør legen din dersom noen av de medisiner du nå tar kan øke risikoen for nyrekreft. Enkelte legemidler, som for eksempel ikke lenger tilgjengelig phenacetin, har vært knyttet til nyrekreft.

Vit at, ifølge American Cancer Society, er nyrekreft dobbelt så vanlig hos menn som hos kvinner.

Gjør din del for å hindre nyrekreft

Slutte å røyke hvis du er for tiden en røyker.

Opprettholde en sunn vekt for din alder, kjønn og høyde.

Hold blodtrykket lavt gjennom et sunt kosthold og hyppig trening.

Spis tilstrekkelige mengder frukt og grønnsaker.

9. Unngå eksponering for store mengder skadelige stoffer som asbest, løsemidler og kadmium.

Overvåk blodtrykk. Forhøyede nivåer kan også bidra til sammentrekning av nyrekreft.

Tips og advarsler

  • Når du får en diagnose, er det din rett til å søke en ny mening. Likeledes, hvis du føler at legen din ikke gjør nok for å hjelpe deg å unngå sykdommer, finne en annen lege som vil hjelpe deg.
  • Hvis du ikke har regelmessige kontroller med legen din, du mangler den enkleste måten å bidra til å få sunt og holde seg frisk.
  • Hvis du eller en du er glad i er for tiden arbeider med kreft, ikke gjøre det alene, som depresjon kan være en vanlig bivirkning. Rådgivere og psykologer kan gjøre mye for å hjelpe deg å overleve denne prøvelsen både fysisk og følelsesmessig.
  • Hvis du merker noen store endringer i funksjon av kroppen din, er det svært viktig at du følger opp disse problemene med legen din så snart som mulig.

Recovery Fra nyrekreft Surgery

Etter kirurgi

Effekter og utvinning tid for nyrekreft varierer fra pasient til pasient. De fleste pasienter vil imidlertid føler deg sliten, ubehagelig, sliten og svak. Det finnes medisiner som kan hjelpe deg gjennom denne prosessen. Smertelindring medisin kan være foreskrevet av legen din og kan justeres i henhold til dine behov.

Recovery

Det anbefales å flytte rundt så snart som mulig. Du vil bli gitt salter og næringsstoffer gjennom et drypp til vanlig spising og drikking er mulig. Du vil også bli gitt et kateter, som er en liten tube som er satt inn i urinveiene, og en urinpose. Dette vil bli fjernet i løpet av få dager. Du vil fortsette å komme på sykehuset.

Going Home

Avhengig av hva slags nyre kirurgi har du hatt, enten det er en fullstendig eller delvis fjerning, vil trolig avgjøre hvor lenge du trenger å bo på sykehuset. En gjennomsnittlig er mellom fire og 10 dager, men med denne type operasjon utvinning er aldri stresset. Normale hjemme aktiviteter vil være vanskelig å komme tilbake i, men det er opp til skjønn med hensyn til når du føler deg klar.

Nyrekreft Therapy

Nyrekreft er en tilstand hvori en tumor virkninger på nyrene. Siden nyrene spiller en avgjørende rolle i å filtrere giftstoffer ut av blodet og fjerne avfallsstoffer, kan nyrekreft være en skremmende tilstand. Heldigvis har flere behandlinger blitt utviklet for å kurere nyrekreft.

Immunterapi

Cytokiner er gitt til en pasient for å styrke immunforsvaret med håp om at immunsystemet vil bekjempe kreft.

Target Therapies

Legemidler som Sorafenib, Sunitinib, Temsirolimus, Everolimus og Bevacizumab hindre at forhold som fører til nyrekreft, forebygge denne kreft fra utviklingsland i første omgang.

Kirurgi

Kirurgi involverer fjerning av hele eller en del av pasientens nyre. I noen tilfeller kan pasienten fungere bra med en nyre. Men det er tider når pasienten trenger en nyre donasjon.

Stråleterapi

Strålebehandling for nyrene bruker ekstern strålebehandling for å utrydde eller bremse veksten av kreftceller i nyrene.

Kjemoterapi

I sjeldne tilfeller er kjemoterapi brukes til å bekjempe nyrekreft. Men kjemoterapi fungerer ikke alltid med nyrekreft, i motsetning til andre former for kreft.

History of Diet-kontrollert diabetes

Injisert insulin ble først brukt til å behandle diabetes i 1922, men gamle egyptiske leger skrev den første gjenkjennelig dokumentasjon av sykdommen i ca 3500 f.Kr.. Leger i oldtidens India registreres også diabetiker symptomer og kosttilskudd behandlinger. I de mange mellomliggende årene, diabetes måtte behandles med diett alene. Disse metodene hadde varierende (men nesten alltid minimalt) grad av suksess.

Ancient History

I antikken forsøkt å kurere diabetes ved hjelp av urter og mineraler, men de livsforlengende fordelene med disse forsøkene var ubetydelig.

Tidlig på 1900-tallet

I 1796, en skotsk lege ved navn John Rollo brukt urin testing for å utvikle en low-carb diett ment å redusere mengden av sukker i sine pasienters urin. I begynnelsen av 1900-tallet, Dr. Frederick Madison Allen videreutviklet disse teoriene til å foreskrive en nær-carb-free "sulteforing". Selv om denne metoden redusert sine pasienters glycosuria, forble sykdommen en dødsdom.

Nyere historie

På rundt samme tid som Dr. Allen jobbet på problemet, Dr. Elliott Proctor Joslin (grunnlegger av den fortsatt nyskapende Joslin Diabetes Center) var å melde diabetikere i en live-in program for å bedre studere effekter av kalori begrensning på deres symptomer. Resultatene peker utover karbohydrat begrensning og avhengighet av animalske proteiner for å kontrollere sykdommen, noe som indikerer at å senke det totale kaloriforbruket til pasienten, og å vektlegge ferske vegetabilske matvarer var en mer pålitelig fremgangsmåte for kontroll.

Betraktninger

Dietten at leger anbefaler oftest å støtte klinisk diabetes kontroll er høy-fiber, lav-fett, og lavt i enkle karbohydrater.

Advarsel

Diagnostiserte diabetikere bør aldri forsøke å kontrollere sin sykdom gjennom kosten alene uten legens innspill.

Fun Fact

Oldtidens leger bestemt hvorvidt pasienter hadde diabetes eller ikke ved å smake deres urin. Dersom det hadde en merkbart søt smak, ble pasienten ansett diabetiker. Diagnosticians gikk på å bruke denne øyenbryn øker metode for å overvåke diabetiker blod sukker til det 20. århundre.

The History of Acute Care

Akutt omsorg er begrepet ofte gitt til akuttmottak, ambulerende pasient klinikker og andre sykehus. Målet med en akutt pleie anlegget er å tendens til pasientens behov og stabilisere ham for overføring til en subakutt anlegget for videre oppfølging og behandling, eller stabilisere ham slik at han kan bli sendt hjem med riktige instruksjonene utslipp omsorg.

Eldste History

Gjennom gamle historie er det referanser til sivilisasjoner omsorg for sine skrantende innbyggere. Det var gjennom disse første forsøk på medisin som moderne sykehus og akuttmedisinske sentrene ble dannet. Fra å gjøre det de kunne for å trøste en fallen college på slagmarken, for å pleie en syk familiemedlem i hva slags bosted de kalte hjem, ble de tingene våre forfedre lærte gått ned generasjon til generasjon, med hver generasjon forbedring av nivået av omsorg tilgjengelig.

American History

Det første sykehuset i USA, The Pennsylvania Hospital, ble grunnlagt av Benjamin Franklin og Dr. Thomas Bond i 1751. I flere tiår var dette den eneste sykehuset i USA. Dens mål var å ta vare på de syke fattige, og om det var rom for å ta vare på dem som kunne betale. Denne tradisjonen forble i kraft før 1965 da Medicare overtok. Dette sykehuset er i Philadelphia, Pennsylvania, og er fortsatt i bruk i dag.

Fransk historie

Det første sykehuset ble bygget i Frankrike ble bygget i Paris i 1607. Dens hjørnesteinen ble satt av kong Henri IV. Den ble kåret til Hospital Saint-Louis. Dette sykehuset ble bygget hovedsakelig for å levere akutt og langsiktig omsorg til de som lider av Svartedauden. Det gjenstår i bruk, og fortsetter å fokusere sin hovedstudie på smittsomme sykdommer.

British History

St. Barththolomew tallet, oftere kjenner på Barts i City, er den eldste sykehus i Storbritannia. Ligger i London, det ble bygget i 1123 for å gi akutt omsorg til innbyggerne i London og områdene rundt. Dens hovedvekten var å gi omsorg som ikke kunne gis på pasientens hjem, deretter overføre pasienten hjem så snart han kunne bli tatt vare på der.

Modern History

Fra og med Medicare i 1965, har mer akutte helseinstitusjoner åpnes fordi disse sykehusene er garantert betaling for utførte tjenester til Medicare mottakere. Denne utvidelsen i akutt omsorg har bidratt til bedre pasientbehandling og en høyere pasient overlevelse.

Nyrekreft Behandling: Stage Four

Trinn 4 nyrekreft er mulig å behandle ved å fjerne nyre og ved hjelp av kjemoterapi eller bestråling for å fjerne de gjenværende cancerceller. Stage 4 nyrekreft har en 5 prosent overlevelse, men fjerner nyrene kan bidra til å forlenge en persons liv.

Typer

Flere behandlinger brukes til å kurere Stage 4 nyrekreft. Antigenics sier at vanlige behandlinger inkluderer kjemoterapi, immunterapi og hormonbehandling.

Funksjoner

Stage 4 nyrekreft behandling fokuserer på å øke personens immunsystem for kjemoterapi og hindre at kreften sprer seg til alle organer.

Effekter

Behandling svekker person fysisk og følelsesmessig. Extreme vekttap, håravfall, og et svekket immunforsvar er vanlige symptomer.

Expert Insight

Mange leger fokusere på å lindre smerten forbundet med nyre-kreft i stedet for å herde den. Nyrekreft overlevelsesraten er svært lav.

Betraktninger

Ifølge Cancer.org, der kreften har spredd seg, er personens fysiske og psykiske helse, og plasseringen av svulster vurderes når behandlingsalternativer er foreslått.

Hva er behandlingen for Advanced nyrekreft?

Nyre kreft er unormal vekst eller reproduksjon av celler i nyrene. Nyrene er plassert nær ryggraden, bak mage organer. Nyrekreft er også referert til som nyrecellekarsinom. Kirurgi er ofte det første behandling for nyrekreft. I avanserte tilfeller der operasjon ikke kan fjerne svulster, andre behandlingsalternativer er tilgjengelige.

Embolisering

Embolisering blokkerer blodkar i nyrene. Sammen med blodstrømmen, svulsten også er ute av næringsstoffer og oksygen.

Cryoablation

Cryoablation er prosessen hvor svulster i nyrene er frosset. Å fryse svulster, injiserer legen din gass i svulstene gjennom nåler som han setter inn gjennom små snitt i huden din.

Biologisk Therapy

Biologisk behandling eller immunterapi bruker kroppens egen evne til å bekjempe sykdom å bekjempe nyrekreft. Legen injiserer interferon og interleukin-2 inn i kroppen din. Disse to stoffene er menneskeskapte versjoner av kjemikalier kroppen din gjør naturlig å bekjempe sykdom.

Stråleterapi

Strålebehandling dreper kreftceller med bruk av høy-energi bølger. Strålebehandling brukes vanligvis ved nyrekreft har spredt seg til andre deler av kroppen din, en hyppig forekomst med den avanserte formen av sykdommen.

Målrettede behandlinger

Behandlinger er tilgjengelig som er rettet mot ulike aspekter av nyrekreft vekst. Narkotika sorafenib og sunitinib hjelp blokk næringsstoffer fra å komme inn kreftsvulster, mens Temsirolimus hindrer en svulst vekst.

Nyrekreft hos barn

Nyre kreft kjennetegnes av ukontrollert celledeling i vev lining nyrene. Til tross for at nyrekreft oftest utvikler hos voksne, er barn noen ganger berørt. Wilms tumor er en av de vanligste formen for nyrekreft utvikler seg i barn 3 til 10 år gamle, og står for nesten 95 prosent av alle tilfeller. Umodne nyreceller anses å være en av de mulige risikofaktorer som fører til Wilms tumor. Heldigvis, med fremme av medisinsk teknologi, leger er i stand oppdage Wilms svulster effektivt og planlegge behandling i henhold til pasientens behov.

Symptomer på Wilms Tumor

Ifølge Mayo Clinic, Wilms tumor produserer sjelden noen tegn eller symptomer under sin innledende stadier. Men vanlige symptomer assosiert med Wilms tumor i løpet av sine siste stadier inkluderer hevelse og smerte nær magen, økt blodtrykk, høy feber, nedsatt appetitt og blod i urinen (tilstedeværelse av blod i urinen).

Årsaker og risikofaktorer

Den eksakte årsaken til nyrekreft hos barn er ukjent, men visse faktorer som familie historie av tilstanden, genetiske mutasjoner, rase og kjønn blir ofte ansett for å være mulige risikofaktorer. The Mayo Clinic rapporterer at svarte barn har større risiko for å utvikle sykdommen enn asiater og latinamerikanere, og jenter er mer sannsynlig å utvikle Wilms tumor enn gutter. Den nøyaktige årsak til slike preponderances er ikke kjent.

Tester og diagnose

Vanlige diagnostiske tester for å påvise forekomst av Wilms tumor og andre nyrekreftformer hos barn inkluderer en fysisk undersøkelse og imaging tester som ultralyd og MR for å oppdage unormal celledeling i nyrene.

Behandlingsmetoder

I likhet med de fleste andre kreftformer, ingen behandling er ennå ikke kjent som helt botemidler Wilms tumor og andre nyrekreftformer hos barn. Således leger forsøker å begrense metastase og proliferasjon av kreftceller ved hjelp av kirurgi, kjemoterapi og stråling. Delvis nefrektomi er en av de mest vanlige kirurgiske metoder hvor det skadede parti av nyrene blir fjernet kirurgisk. I sjeldne tilfeller er komplett nephrectomy utført for å kontrollere veksten av kreftcellene.

Barn med høy fare for kreft sanering er ofte anbefales behandlinger som kjemoterapi og strålebehandling etter operasjonen. Anti-kreft legemidler administreres i cellegift for å drepe kreftceller. Stråling bruk høy-energi stråler til å drepe kreftceller og hindre deres spredning.

Time Frame

Tidsrammen for behandlingsmetoder generelt varierer, avhengig av spredning og vekst av kreftcellene. Vanligvis er kjemoterapi gis periodisk i tre til fire måneder, og stråling metoden administreres fire til fem ganger i uken i ca en til to måneder.

Hvordan Screen for nyrekreft

Nyre kreft er en kreft skjema preget av unormal spredning av celler lining nyrene. Nyrecellekarsinom, en form for nyrekreft utvikler seg i cellene lining tubuli i nyrene, er en av de vanligste formene for denne tilstanden påvirker voksne. Pr resultatene av National Cancer Institute, er nesten 50.000 nye nyre krefttilfeller diagnostisert årlig i USA, hvorav ca 11.000 omkomme av sykdommen. Så det er ingen fullstendig kur ennå for nyrekreft, blir en tidlig diagnose ofte ganske avgjørende.

Bruksanvisning

Diagnostisering nyrekreft

gjennomgå en grundig fysisk undersøkelse. I den fysiske undersøkelsen, ville en lege sjekke generelle tegn på helse, inkludert kontroll for symptomer på nyrekreft som klumper eller lesjoner i nærheten mageregionen. Mange ganger din fortid helse historie sammen med dine matvaner er også tatt ned av legen.

Cystoskopi er en annen vanlig diagnostisk metode som brukes for å påvise nyrekreft. I en cystoscopy legen setter en tynn, lang instrument kjent som cystoscope gjennom urinrøret inn i blæren. Den cystoscope er utstyrt med en lyskilde for å hjelpe legen i å undersøke blæren for tilstedeværelse av eventuelle klumper av unormale celler. Denne prosedyren blir generelt utført under lokalbedøvelse for å redusere smerte opplevd.

Vurdere gjennomgår en ultralyd (også noen ganger kalt sonography). En ultralyd benytter høy frekvens bølger av lyd for å skape svart-hvitt bilder av indre organer, inkludert nyrer. Ved å studere disse bildene legen kan finne noen unormale lesjoner eller masse av celler i nærheten eller i nyrene.

Intravenøs pyelogram er en annen metode som brukes for å teste for nyrekreft. I denne fremgangsmåten blir et fargestoff injiseres gjennom en vene; og som denne fargestoff sprer seg i hele kroppen, er en rekke røntgenbilder tatt av nyrene, blæren og urinlederne for å oppdage eventuelle kreftsvulst i dem.

MRI (Magnetic Resonance Imaging) skanne og CT (computertomografi) er noen av de andre vanlige metoder som brukes for å diagnostisere nyrekreft. MR-røntgen involverer bruk av radiobølger, magnet og en datamaskin for å ta detaljerte bilder av indre organer, inkludert nyrer. Disse bildene er følgelig undersøkt for tilstedeværelse av kreftceller. På den annen side, i en CT-skanning, er et fargestoff injiseres gjennom venen din, og deretter bildene er tatt fra forskjellige vinkler av dine indre organer, inkludert nyrer for å sjekke for eventuelle malignitet.