Digidexo.com

rensemiddel til badestamp

Hva er årsaken til Hot Tub Rash?

Mange nyte et avslappende bad i det varme vannet i en badestamp. Noen hevder det gir helsemessige fordeler som går utover avslapning og nytelse. En badestamp suge kan lette muskel- og leddsmerter og hjelpe vaske bort stress. Det kan hjelpe deg å sove, lindre hodepine og lette plager av mange sykdommer. For noen, det gir ikke noe mer enn ren nytelse. Men det kan også føre til badestamp utslett.

Hva er Hot Tub Rash?

Hud som har blitt kløende og utvikler seg til en rød hevet utslett etter et bad i en badestamp er mest sannsynlig en hudinfeksjon. Ofte referert til som eksem eller badestamp utslett, kan denne tilstanden rykke inn i en plagsom tilstand.

Progresjon

Utslettet kan fortsette å danne blemmer rundt hårsekkene. Disse blemmer kan sive og bli fylt med puss. En våt badedrakt er en perfekt grobunn for denne typen utslett, og infeksjonen kan være mer alvorlig under badedrakt området.

Årsaker

Pseudomonas aeruginosa er den skyldige bak badestamp utslett. Denne spiren trives og sprer seg i vann.

Hvordan den sprer seg

Umiddelbar kontakt fra huden til infisert vann er det som forårsaker hot tub utslett. Et utslett ofte vises noen dager etter bading i forurenset vann.

Forebygging / løsning

De fleste badestamp utslett leges av seg selv ganske raskt. Sørg for at boblebadet er i stadig testet og kontrollert med de riktige kjemikalier for å hindre smitte.

Bruken for Food Grade Hydrogenperoksid

Bruken for Food Grade Hydrogenperoksid


Hydrogenperoksyd er et naturlig forekommende væske med en molekylær sammensetning av to hydrogenatomer og to oksygenatomer (H202). Den ekstra oksygenatom gir hydrogen peroxide et løft som gjør den til en oksidant. Mat grade hydrogen peroxide har en styrke på 35 prosent, mens aktuell peroxide (for utvortes bruk) har 3 prosent styrke, og kan inneholde tilsetningsstoffer og stabilisatorer. Mat grade peroxide er etsende og må fortynnes før bruk.

Rengjøring og desinfeksjon

Oksidasjons egenskapene til mat grade hydrogen peroxide gjør det nyttig som et rensemiddel. Brukes som en forbehandling for farget tøy, spesielt organiske flekker som blod og gress, peroxide bryter ned og løser opp flekken. Food grade peroxide vil drepe bakterier og sopp. Brukes til å rengjøre kjøkken og bad overflater, en 3 prosent løsning, plassert i en sprayflaske, vil drepe skadelige bakterier, inkludert E. coli, virale midler, og mugg og mugg sporer. Hydrogenperoksid kan fungere som et alternativ til klor, og kan legges til badestamper og oppvaskmaskin.

Hage og Landbruk

Hydroponic growers bruke hydrogen peroxide trygt rense store mengder vann. Andre gartnere bruke en fortynnet løsning av 3 prosent peroxide som gjødsel og blad spray for planter. En løsning av peroxide og sukker skaper en naturlig insektmiddel for mat og grønnsaker. En sterkere peroxide løsning dreper ugress og invasive planter. Soaking frø i en 3 prosent løsning over natten før planting oppfordrer raskere spiring. Oksydasjonen bidrar til å bryte ned frøet skroget, slik at frøene til å spire raskere. Røtter og borekaks nytte tillegg av peroxide til vannet de finnes, da den ekstra oksygen hindrer algevekst og raskere utvikling.

Personlig hygiene

Ved hjelp av hydrogenperoksid som munnvann frisker pusten, så det dreper bakterier som forårsaker halitosis. Blandet med salt og bakepulver, hydrogen peroxide fungerer som en whitening, lukt-kontrollerende tannkrem. Soaking føttene i en peroxide løsningen bidrar mykne hard hud og liktorn, og helbreder mindre kutt og skrubbsår. Sug tannbørster i en hydrogen peroxide løsning for å holde dem sterilisert og bakterier-free. En svak løsning som brukes på håret bringer ut naturlige høydepunkter.

Medisinske bruksområder

Hydrogenperoksid var en gang en grunnleggende førstehjelp element, behandling av mindre riper og sår i huden. I dag, leger fraråder denne praksisen fordi peroxide forringer de omkringliggende vev, forårsaker mer skade enn godt. Andre medisinske bruksområder for hydrogen peroxide inkluderer fjerning av øret hindringer, spesielt herdet ørevoks, og kjemper gingivitt, der en peroxide munnvann bidrar til å kontrollere vev fornedrelse og halitosis.

Ifølge CancerTutor.com, er bruk av peroksyd som en kreftbehandling meget omstridt. Teorien er at fordi kreftcellene ikke formere seg i et miljø som er høy i oksygen, vil inntak av hydrogen peroxide forbedre bodyâ € ™ s cellulære oksygennivå og hemme kreft vekst.

Løsninger for løs hud

Huden er et organ som skjer for å være den største av integumentary system. Noen av sitt ansvar inkluderer å holde kroppstemperaturen regulert og beskytte muskler og organer, og det er også her den følelse av kontakt stammer. I løpet av tiden, kan huden noen ganger bli løst på ulike områder. Dette kan være på grunn av faktorer som for eksempel brå vekttap, aldring eller graviditet. Når dette skjer, er det ulike virkemidler som kan brukes til å behandle den.

Vekt trening

Selv om huden ikke kan være tonet verket, musklene under den kan. Når det er sagt, hvis du tone opp musklene under løs hud, vil det gjøre huden mer stram. For å gjøre dette, kan du prøve øvelser, for eksempel sirkeltrening, som er rettet mot hele kroppen. Sirkeltrening innebærer å gjøre en øvelse, deretter går videre til en annen før du har gjort en øvelse for alle de store muskelgruppene. Her er et eksempel: dumbbell bryst presser, dumbbell skulderpress, dumbbell enarmede rader, overhead triceps extensions, dumbbell biceps krøller og lunges. Representanter bør være høy i antall, og vektene bør være lys.

Væsker

Væsker har en stor innvirkning på helsen til huden. Vann bidrar til å holde kroppen og huden hydrert. Ifølge Harry Pino, Ph.D., Tufts University, New England, er hydrering viktig, og du bør drikke minst 64 oz. vann daglig. Han anbefaler også å bruke sportsdrikke som inneholder kalium og natrium hvis du trener for å etterfylle elektrolytt tap.

Diet

Får riktig ernæring er en annen del av løs hud. Kroppen og huden er bygget opp av hva du putter i munnen. Hvis du har en diett som er høy i mettet fett og raffinerte matvarer, kan det påvirke huden din på en negativ måte. Av denne grunn, frukt, grønnsaker og mat som er høy i vanninnhold skal konsumeres. Dette bidrar også til å holde musklene hydrert, noe som kan gjøre dem utføre mer effektivt mens du trener.

Vitaminer

Huden kan også dra nytte av ulike vitaminer og mineraler som fremmer elastisitet, styrke og all-around utseende. Det er et proteinstoff i huden kalt "kollagen" som holder huden sterke og hindrer det fra å bryte fra hverandre. Noen vitaminer som kan bidra til å fremme kollagen utvikling er vitamin C, vitamin E, vitamin A, sink, aloe vera og gjærekstrakt.

Eksfoliering

Huden består av mange celler som ender opp med å tørke opp og dø. Eliminere disse hudceller vil fremme sirkulasjon og ny hud vekst. En måte å gjøre dette på er med peeling. Dette gjøres med en kropp pensel, svamp eller loofah, og det kan utføres mens du tar en dusj. Å eksfoliere, bruke en eksfolierende rensemiddel til din børste og skrubbe de områdene av løs hud i sirkelbevegelser. Starter på den laveste delen av kroppen din og arbeid oppover.

Tuck

Hvis den er løs hud på magen, kan du få en kirurgisk prosedyre som kalles en "mageplastikk." Det medisinske navnet for dette er "mageplastikk." Hva den gjør er å fjerne overflødig hud som har samlet seg på magen, og det også reparerer skadede magemusklene under. Prosedyren tar vanligvis ca 2 til 5 timer, og du kan forvente 04:57 uker med utvinning tid før du er i stand til å fungere igjen.

Hvordan unngå hetetokter Natural Way

Hetetokter er generelt beskrevet som opplever fysisk og følelsesmessig drenering sammen med hodepine, kvalme, søvnløshet, svetting og rødhet på brystet, halsen og ansiktet. For å hindre eller redusere hot flash flare ups, er det en rekke naturlige løsninger som du kan utforske å effektivt bekjempe symptomene.

Bruksanvisning

•  Pust dypt og sakte når du føler at en hot flash kommer på. Prøv å utvide brystkasse som du puster å utløse parasympatiske nervesystemet funksjoner og bidra til å regulere normal kroppstemperatur. Også, dyp pusting er et flott for lindrende stress, som også utløser hetetokter.

Spis akkurat den rette mengden mat. Fordøye store mengder mat på en gang øker kroppstemperaturen. Til kvinner som er på deres menopausal alder, ofte resulterer dette til hot flash fakkel-ups. Det ville være bedre å spise mindre og hyppigere måltider i løpet av dagen.

Spis riktig type mat for å unngå å snuble din hot flash knappen. Vær på vakt mot å spise mat som vanligvis utløser anfallene. Varm og krydret mat, samt varm drikke og alkohol er vanlige flash beslutningstakere.

Drikk vann. For alle som er utsatt for å få hetetokter, bor hydrert er avgjørende for kroppens kjølesystem. Drukket opp 48 gram vann i løpet av dagen vil hindre kroppen fra overoppheting.

Slutte å røyke. Tobakk er en av de kjente utløsere av hetetokter. I tillegg til å røyke tobakk sigaretter, er det også viktig å holde seg borte fra å bruke rør eller skråtobakk.

Oppbevares kjølig. Under varme og fuktige årstider, gi opp dine dyner for flere lag med lys dekker å holde deg kjølig. Skru ned termostaten, åpne vinduene og sette ditt hjem ventilasjonsanlegget til å fungere.

Unngå bor utendørs under varme og fuktige årstider. Avkall turer til badestamp. Nøkkelen til naturlig unngå hetetokter fra å komme er ved å bo på kule spots, noe som hindrer kroppen i å varme opp.

Bruk klær med lag og fukttransporterende. For eksempel kan du bruke en lys singlet over en bluse. Dette bør tillate deg å slippe bluse i tilfelle kroppen din plutselig begynner overoppheting. Det er nye stoffer som kan transporterer ut svette vekk fra huden og etterlater den kjølig og tørt.

Ta en yoga klasse for å håndtere stress. Stress vil alltid være en del av livet ditt. Men for å unngå hetetokter, må du lære hvordan du kan redusere stress. Mange kvinner har gjort det ved å gjøre meditasjon, yoga og andre avspenningsteknikker. Får regelmessig massasje er også nyttig i denne forbindelse.

Øvelse daglig. Trening er den sunneste måten å øke aktivitetsnivået, som tilfeldigvis har en positiv effekt i å unngå omtrent alt som utløser hetetokter.

Tips og advarsler

 • Hetetokter begynner vanligvis før en kvinne har sluttet å ha menstruasjon og stoppe et par måneder etter at perioden har stoppet. En vanligvis milde og sjeldne hot flash angrep kan lett bli løst ved hjelp av en vifte og et glass kaldt vann eller juice. Koffein og slankepiller ble også funnet å forårsake hot flash flare ups.

Hvordan lage en Band-Aid

Hvordan lage en Band-Aid


Den viktigste funksjonen til et band-aid er å holde et kutt, skraper eller riper rent mens det gror. Band-hjelpemidler også absorbere blod og andre væsker. Bandasjer er enkle å lage, og i en klemme, noen form for tape fungerer, selv på lang sikt, medisinsk selvklebende tape fungerer best. Sterile gasbind pads fungerer best, men i deres fravær, vil noen ren, lys klut gjøre jobben, til bedre tilgang er tilgjengelig for produkter som er spesielt utviklet for å helbrede sår.

Bruksanvisning

Finn noe for gasbind. Hvit, bomull fungerer best, fordi den inneholder ingen fargestoffer som kan blø i et sår. Kutte stoffet litt større enn såret.

Varm opp midlertidige gasbind med et strykejern, slippe den i kokende vann i noen minutter, eller bruke antibakteriell rensemiddel til puten.

Legg stoffet over såret.

Rull tape biter for å holde puten på plass og skjær dem lengre enn gasbind.

Tape puten på hver side for å holde skitt ut og hold bandasjen på plass. Hvis du ikke har noe tape, bruke strimler av stoff å knytte gasbind på såret.

Endre bandasje minst en gang om dagen for å redusere risikoen for infeksjon.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk stoffer som har høye nivåer av lo. Som huden leges, kan huden vokse inn i lo, noe som gjør det vanskeligere for såret å gro.

Hvordan avverge Flu

Influensa er et begrep som brukes for å beskrive sykdommer forårsaket av en rekke forskjellige influensavirus som kan forårsake symptomer som feber, frysninger, hodepine, muskelsmerter, hoste og utmattelse. Mens de fleste som får influensa igjen uten store komplikasjoner, kan det føre til alvorlig sykdom og død. Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), 5 til 20 prosent av folk få sesonginfluensa og 36.000 av dem dør hvert år. Du kan ta skritt for å unngå å få dette alvorlig sykdom og hindre spredning.

Bruksanvisning

•  Få en influensavaksine. Ifølge Mayo Clinic, er fortsatt influensavaksine det beste alternativet for å unngå influensa. Du kan velge mellom et skudd eller en nesespray, og de fleste mennesker over seks måneder gamle kan få vaksinen. Skuddet er utviklet årlig av produsenter følgende CDC anbefalinger om hvilke typer influensa stammer de forventer vil sirkulere i den kommende influensasesongen, og når vaksinen er en god match, CDC anslår det er 70 til 90 prosent effektiv på å hjelpe forebygge influensa i friske voksne og barn.

Vask hendene grundig og ofte, enten ved hjelp av såpe og vann eller en alkohol-basert hånd desinfiserende produkt. Når du bruker såpe og vann, sørg for at du skumme opp på vasken i 20 sekunder og vaske alle deler av hånden din. Påfør nok rensemiddel til å gjøre hendene helt våt og gni hendene sammen i minst 25 sekunder.

Avstå fra å berøre munnen, øynene eller nesen, siden disse områdene gir influensa-viruset en vei inn i kroppen din. Disse bevegelsene komme naturlig for folk flest så unngå dem kan definitivt ta litt viljestyrke, men er det verdt det, ifølge CDC, som hevder at de er en viktig måte bakteriene spres.

øke immunsystem. Hvis du føre en sunn livsstil med tilstrekkelig hvile, moderat mosjon og et kosthold full av frukt og grønnsaker, vil immunforsvaret være i førsteklasses stand til å bekjempe influensa. Katherine Tallmadge, nasjonal talsperson for American Dietetic Association anbefaler å få de fleste næringsstoffer fra kosten din, men også å ta en multivitamin ", slik at alle baser er dekket."

Bruk en luftfukter og nesespray for å holde nesegangene fuktig. På en ABC News program, Dr. Ken Haller, førsteamanuensis i pediatri ved St. Louis University, understreket at luftfukter kan redusere tiden influensa partikler holde seg i luften siden fuktighet i luften kan holde seg til influensadråper og tvinge dem nedover. Fuktigere nesegangene er også bedre i stand til å forsvare kroppen mot bakterier som forårsaker influensa.

Tips og advarsler

 • Sørg for at din hånd sanitizer inneholder minst 60 prosent alkohol siden det gir den beste beskyttelse mot bakterier.
 • Hvis du gjør får influensa, er det avgjørende å være hjemme fra jobb eller skole for å unngå å spre det til andre mennesker.

Hvordan Administrere Humalog Insulin Pen

Humalog Insulin Pen av Eli Lilly Selskapet er en enkel måte for insulinavhengig diabetikere å administrere sine daglige insulininjeksjoner nøyaktig og med minimal smerte eller ubehag. Kontrollere blodsukkeret er en viktig del av diabetesbehandlingen. Humalog Insulin Pen setter diabetes kontroll i hendene. Følgende trinn vil fortelle deg hvordan du riktig og trygt administrere en dose insulin ved bruk av Humalog Insulin Pen.

Hvordan Administrere Humalog Insulin Pen

Prime Humalog Insulin Pen. Dette kan gjøres ved å holde nede doseknotten av pennen og å sørge for en strøm av insulin kommer ut av tuppen av nålen. Humalog Insulin Pen må primes før hver injeksjon, og når du ser en luftboble i insulinampullen.

Følg sanitære injeksjonsteknikker. Før administrering av insulindosen med Humalog Insulin Pen, vaske hendene med såpe og vann eller bruk en alkohol-basert rensemiddel til å fjerne vanlige bakterier fra hendene. Bruk en bomullsdott dynket i enten rubbing alkohol eller hydrogen peroxide å rense stedet for insulininjeksjon.

Vri Dose knott å ringe på insulindoseringen. Humalog Insulin Pen lar deg ringe opp mellom 1 og 60 hele enheter insulin. Fordi Humalog Insulin Pen ikke vil tillate deg å injisere en dose som er mer enn de resterende insulin i kassetten, kan du av og til nødt til å fullføre insulin injeksjon ved hjelp av et sekund Humalog Insulin Pen.

Sett nålen av Humalog Insulin pennen inn injeksjonsstedet. Skyv Dose knott rett i å administrere insulindosen.

Hold Dose bryteren nede i fem sekunder mens Humalog Insulin Pen nål er fortsatt i huden din. Fjerne Humalog Insulin Pen for tidlig kan føre til feildosering av insulin.

Hva er en Hot Tub Rash?

Badestamp utslett, også kjent som dermatitt, er en infeksjon som påvirker huden. Vanlige symptomer er hud som er kløende eller sår med et rødt utslett. Det er ofte forårsaket av en bakterie som heter Pseudomonas aeruginosa.

Årsaker

Badestamp utslett kommer fra bading i forurenset vann. Siden en badedrakt beholder vann, gjør det infiserte vannet tettere kontakt med huden over lengre tid. Det er ikke begrenset til badestamper, men forurenset bassenger og innsjøer også.

Andre symptomer

Foruten de typiske røde utslett, kan badestamp utslett også presentere seg som blemmer fylt med pus rundt hårsekkene.

Hot Tubs

Fordi vannet i badestamper er varm, desinfeksjonsmidler og klor har kortere lifespans. Dette gjør at forurensninger og bakterier å vokse med mer letthet.

Forebygging / løsning

Hyppig testing for pH og desinfisering din badestamp vil bidra til å kutte ned risikoen for å få hot tub utslett.

Behandling

Vanligvis utslett vil gå bort av seg selv i løpet av få dager. I alvorlige tilfeller vil en aktuell krem ​​være foreskrevet av lege.

Typer Hånd Sanitizers & Antibakteriell såpe

Typer Hånd Sanitizers & Antibakteriell såpe


Ifølge Mayo Clinic, er hyppig håndvask en av de beste måtene å unngå å bli syk og spre sykdom. Voksne og barn kan bruke antibakterielle såper å holde seg frisk. En hånd sanitizer er en alternativ måte å effektivt bli kvitt bakterier når du er borte fra hjemmet eller ikke har rask tilgang til såpe og vann.

Antibakteriell Foam håndsåpe

The Mayo Clinic anbefaler å vaske hendene før grunnleggende aktiviteter som å lage mat, spise, behandling av sår, sette inn eller ta ut kontaktlinser eller berører en syk eller skadet person. Retningslinjene tilsier at du bør kjøre hendene under rennende vann for å suge dem og deretter helt skumme hendene med såpe. Gni hendene kraftig i minst 20 sekunder, og pass på å få mellom fingrene og under neglene. Skyll godt og bruk en engangshåndkle eller hånd tørketrommel for å tørke hendene grundig. Antibakteriell skummende håndsåpe er vanligvis tilgjengelig i flytende form i en flaske som spruter såpe ut som et lett skum. Skummende antibakterielle hånd såper er vanligvis tilgjengelig i bad og kropps butikker.

Flytende Antibakteriell Håndsåpe

I tillegg til å vaske hendene før mange grunnleggende aktiviteter, er det en rekke oppgaver du kan fullføre noe som krever at du vaske hendene etterpå - for eksempel etter å ha håndtert rått kjøtt, bruk av toalett, skifte en bleie, i samspill med et dyr eller rørende kjæledyr leketøy, sengetøy, søppel boksene, blåser nesen, hoste, nysing, behandling av sår og håndtering søppel. Flytende antibakterielle hånd såper jobbe med vann som alle andre såpe. De er designet for å effektivt drepe 99,9 prosent bakterier, men skånsom nok til å brukes på overflater av hendene. Ifølge Everyday Health, kan langvarig bruk av antibakteriell såpe drepe noen av de gode bakteriene som trengs på hendene for å hjelpe bekjempe infeksjoner - så det anbefales at du ikke bruker den hver gang du vasker hendene.

Alkohol-basert rensemiddel

Alkoholbaserte rensemidler ikke krever vann. The Mayo Clinic foreslår å velge en hånd sanitizer med minst 60 prosent alkohol hvis du kjøper en kommersiell rensemiddel. Å bruke, gjelder nok rensemiddel til håndflaten til effektivt å belegge begge hendene helt. Gni hendene sammen i opptil 25 sekunder før alkoholen forsvinner, og hendene føles tørre. De fleste kommersielle alkohol-basert hånd sanitizers dreper opp til 99,9 prosent av bakteriene. De er hendig når på offentlige steder, for eksempel hendelser, skole, arbeid og shoppingområder. Selv om de er gode for desinfiserende hender raskt, hvis hendene viser synlig smuss eller skitt, bør du vaske med såpe og vann.

Skum Hånddesinfiserende

Skum hånd sanitizers kan være et flott alternativ til alkohol-basert hånd sanitizers fordi de er mindre hard og fremme mer fuktighet til huden. Det er noen kommersielle skum hånd sanitizers tilgjengelig som bidrar til å hindre at H1N1-viruset. Disse er vanligvis tilgjengelig på apotek. Skummende hånd sanitizers også drepe 99,9 prosent av bakterier og er foretrukket av brukere fordi du bruker dem ikke skaper den kalde, tørre følelsen av at en alkoholbasert rensemiddel gjør. Ved å la et lag med formelen på hendene - ligner sette lotion på - du får fortsatt beskyttelse hele dagen. Noen skummende hånd sanitizers inneholder alkohol.

Hvordan å behandle akne med agurk Juice

Agurk juice er en naturlig måte å roe og kjøle ned huden. Folk i Midtøsten og Sentral-Asia er kjent for å drikke denne naturlige, vannaktig, men likevel nærings fylt drink. Dette er kjent for å være bra for huden, og du kan til og med bruke den til å behandle akne.

Bruksanvisning

•  Se etter mørke grønne agurker i butikken. Gode ​​agurker har en humpete underlag. Velg agurker som er ca 10 til 20 cm lang.

Agurker er vanligvis vokset og behandlet med kjemikalier så det er ingen valg enn å skrelle den. Du kan også velge økologiske agurker.

Med din peeler, ta av huden. Skjær med en skarp kniv i tynne skiver. Sett skivene i en mugge eller karaffel.

Fyll karaffel med vann, enten romtemperatur eller kjøle seg ned med is.

La agurkene å suge i vannet i omtrent en time. De næringsstoffer, slik som vitamin A, kalium og klorofyll vil fylle vann. Sile agurkene fra vannet, og du har din juice. Drikk juice. Du kan også vaske ansiktet i juice, som det gjør for en flott rensemiddel til å følge vanlig acne rens. Fra å drikke og vaske med det, vil ti har en dobbel effekt av å hjelpe din akne.

Tips og advarsler

 • Ikke legg noe annet å agurk juice, for eksempel sukker.
 • Drikk juice med hvert måltid i stedet for brus eller andre juice drinker.
 • Ikke bruk agurk juice alene for å bekjempe akne. Se hudlege, og bruke den sammen med et program for forebygging og behandling.

Hvordan behandle Venom Fra Bee Stings

Bistikk oppstå når du utilsiktet true en bie eller koloni. Honningbier mister stinger, mens veps og gule jakker holde stinger. Venom er mer enn sannsynlig ufarlig for folk som ikke er allergisk mot bier. Selv om stikket kan være en plage, dette er ikke en livstruende ildprøve med mindre en allergisk reaksjon oppstår. Unn gift fra en bie stikk med husholdning ingredienser så snart bee streik. Det er viktig å se på stikket offeret i 24 timer etter administrasjon av de hjemme behandlinger, for å sikre at ingen allergisk reaksjon oppstår.

Bruksanvisning

•  Undersøk stikket området. Hvis du oppdager en svart flekk, er stinger fortsatt i huden. Fjern umiddelbart før du begynner behandlingene. Bruk en ren nål å skrape hodet av stinger og huden. En pinsett eller lange negler kan også fjerne stinger. Direkte Trekk aldri stinger ut som ekstra giften kan skrive inn huden din som du fjerner stinger fra offeret.

Påfør rensemiddel til det berørte området. Rengjøring av såret vil trekke ut giften fra bie stikk samt hindre infeksjoner. At rensemiddelet for å holde på stikket området i ca syv minutter før du vasker bort.

Redusere hevelse og rødhet ved bruke en ispose. Hvis en ispose ikke er tilgjengelig, kan du bruke frosne grønnsaker eller frossen frukt. Pakk ispose i et håndkle eller klut før du bruker på huden. Hold på bie stikk for omtrent 25 minutter.

Bland en teskje natron med to dråper varmt vann for å danne en lime. Legg til en annen dråpe vann om nødvendig for å få ønsket konsistens. Spre lim over bie stikk å lindre kløe.

Tips og advarsler

 • Hvis smertene vedvarer, ta over-the-counter smertestillende medikamenter. Hvis det er kløe rundt stikket området, ta et antihistamin, for eksempel Benadryl.
 • Hvis du er allergisk mot bistikk, alltid bære din adrenalin autoinjektor med deg. Prøv å unngå høye bee befolkningsområder som skog eller hager. Hvis en brodd oppstår, kontakt lege med en gang. Med mer enn 10 bie stikk eller hvis bee angrepet ansiktsregionen, gå til sykehuset umiddelbart. Behandling gift krever medisinsk hjelp når bee svir deg i nesen, munnen eller ørene.

Benzalkoniumklorid Vs. Alkohol Hand Sanitizer

Benzalkoniumklorid Vs. Alkohol Hand Sanitizer


Benzalkoniumklorid og alkohol hånd sanitizers sammenlignes ofte fordi begge løsninger reduserer bakterier på huden. De aktuelle medisiner, derimot, skiller seg i deres formål, bruk og fordeler.

Formål

En antiseptisk, benzalkoniumklorid dreper bakterier og hindrer infeksjoner i mindre skrubbsår og brannsår. En alkohol rensemiddel også ødelegger bakterier på hendene. Men sanitizer formål er å hindre bakterier fra å spre seg.

Benzalkoniumklorid Usage

Før noen bruker benzalkoniumklorid, bør hendene vaskes grundig. Oppløsningen bør også påføres minst tre ganger om dagen, eller som foreskrevet av en lege.

Hand Sanitizer Usage

Hvis hendene ikke er skitne, trenger en persons hender ikke å bli vasket før du påfører et alkohol rensemiddel. Etter bruk rensemiddel til hendene, bør hendene være kontinuerlig gnidd inntil sanitizer fordamper, vanligvis omtrent 30 sekunder.

Betraktninger

Bruk av produkter med benzalkoniumklorid kan øke risikoen for bakterieresistens. Alkoholbaserte rensemidler ikke har dette innflytelse på bakterier.

Slik beskytter du deg mot skadelige bakterier

Slik beskytter du deg mot skadelige bakterier


"Germs" er den altomfattende begrep for bakterier og virus som kan forårsake sykdommer. Som en første forsvarslinje fra å bli syk, lære å beskytte deg mot bakterier. Disse tiltakene ikke bare holde deg frisk når noe er "gå rundt", men får du det til en vane bakterie beskyttelse i det daglige liv.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din og spør om du er helt oppdatert på alle dine vaksiner. Disse inkluderer en årlig influensavaksine og en lungebetennelse skutt som anbefalt av legen din. Spørre om forebyggende medisiner du kan ta, for eksempel anti-maleria narkotika, spesielt når du reiser til utlandet.

Vask hendene hele dagen, spesielt ved håndtering av mat, før du spiser og etter toalettbesøk. Bruk nok såpe på hendene for å produsere et tykt skum og skrubbe skum i hendene i minst 20 sekunder før du skyller. Steng kranen med et håndkle for å unngå å berøre den med rene hender. Tørke hendene grundig med et rent håndkle.

Påfør en krone størrelse dråpe alkohol-basert rensemiddel til hendene dine etter tørking dem. Gni rensemiddel i hendene og la det fordampe naturlig. Ikke tørk av overflødig.

Unngå å berøre ansiktet eller la gjenstander som telefoner fra kontakter huden din.

Dekk ansiktet med en vev når du hoster eller nyser, og kast vevet og vask hendene.

Evaluer din livsstil. Reduser stress, spise næringsrik mat, holde seg hydrert og få nok søvn. Når stresset, blir kroppen mer utsatt for bakterie invasjoner.

Swine Flu Forebygging på arbeidsplassen

Hindre svineinfluensa både på jobb og hjemme er en viktig del av kampen mot pandemien. Tar visse forholdsregler og rengjøring med desinfeksjonsmidler finnes enkle måter å bidra til å forhindre spredning av svineinfluensa. Forebyggende tiltak blir tatt av personer på arbeidsplassen, skoler og hjem har bidratt til å redusere antall svineinfluensainfeksjoner.

Håndvask

Flere forholdsregler kan tas for å forhindre svineinfluensa både hjemme og på kontoret. Håndvask er den beste måten å hindre spredning av smitte. Håndvask bør skje med såpe og vann. Det anbefales å gni hendene sammen kraftig i minst 20 sekunder. Hånddesinfeksjonsmiddelet kan brukes til å rengjøre hendene når de ikke er synlig skitten. Husk å la hånden sanitizer gel lufttørke, slik at det kan fungere. Tørke av desinfeksjonsmiddel med en klut eller håndkle tillater ikke rensemiddel til å gjøre jobben sin skikkelig.

Vanligvis Delte artikler

Avlukker er begrenset arbeidsområder som kan deles mellom kollegaer. Før en person begynner arbeidet hun skal desinfisere de mest brukte elementer som ikke er disponibel som telefon, datamaskin tastatur, stiftemaskin og andre kontorrekvisita, skrivebord, skuffehåndtak og tabeller. Holde elementer som brukes ofte rene vil bidra til å hindre spredning av svineinfluensa på arbeidsplassen. Unngå deling utstyr med syke kolleger når det er mulig. Hvis må deles utstyr, må du huske å rengjøre utstyret med desinfeksjonsmiddel før bruk for å bidra til å eliminere bakterier som finnes på elementene

Rengjøring med desinfeksjonsmiddel

Harde ikke-porøse overflater og ofte brukte elementer på kontoret kan tørkes ned med desinfiserende våtservietter eller ved å bruke en fortynnet blekemiddel rengjøringsmiddel. Telefoner, skrivebord overflater, arkivskap, dørhåndtak, og tabeller er bare noen av de oftest brukte elementer som kan rengjøres med desinfiserende våtservietter eller en fortynnet kloroppløsning. Desinfiserende kluter bør brukes etter anvisningen på pakken for å garantere maksimale resultater. En fortynnet kloroppløsning kan gjøres ved å blande opp en 10: 1 blekemiddel løsning som tilsvarer 10 deler vann til 1 del blekemiddel. Ved anvendelse av en fortynnet blekeløsning for desinfisering, anbefales det at oppløsningen sprøytes eller påføres på den ønskede overflate og tillates å sette i omtrent fem minutter før tørke, slik at den bleke kan drepe bakterier som finnes på overflaten før de blir fjernet.

Flu Shots

Influensa skudd, både for svineinfluensa og sesonginfluensa, er tilgjengelig gjennom en helsepersonell eller apotek og er en fin måte å bidra til å forhindre spredning av smitte. Influensavaksine infisere enkelte med en liten mengde av influensa virus, slik at den enkelte til naturlig bygger opp immunitet mot influensa, og dette bidrar til individets kropp bekjempe infeksjonen når viruset angir hans legeme. Svineinfluensa vaksinasjon kan ha bivirkninger som kan oppleves av enkelte individer. Ta kontakt med en lege for å diskutere risiko og bivirkninger før du mottar vaksinen.

Syke Kolleger

Unngå kollegaer som ser ut til å ha influensalignende symptomer. Enkeltpersoner bør hoste og nyse inn i albuen for å hindre spredning av bakterier. Enkeltpersoner bør unngå å berøre deres øyne, nese og munn, siden disse er de vanligste stedene for bakterier å gå inn i kroppen. Personer med influensa skal holde seg hjemme fra jobb til symptomene er borte.

Hindre svineinfluensa kan gjøres på arbeidsplassen. Ved å holde arbeidsplassen ren, hyppig håndvask, og motta en influensa skutt en person kan bidra til å hindre spredning av svineinfluensa.

Generaliserings Strategier for å vaske hendene

Generaliserings Strategier for å vaske hendene


Vaske hendene grundig og ordentlig bidrar til å hindre spredning av bakterier og redusere risikoen for sykdom. Hendene skal vaskes ikke bare når de er merkbart skitne, men også etter toalettbesøk, nysing, hoste og blåser nesen. Du bør vaske hendene etter å ha skiftet en bleie, når omsorg for en som er syk, før og etter behandling av et kutt eller sår, og før, under og etter matlaging.

Teknikk

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, bør hendene vaskes med rent, rennende varmt eller kaldt vann. Skumme hendene og kratt i 20 sekunder, vasking under neglene og mellom fingrene. Skyll godt og tørk med et rent håndkle.

Hand Sanitizer

Hvis du ikke har såpe og rent, rennende vann, er det nest beste å bruke et alkoholbasert desinfeksjonsmiddel med minst 60 prosent alkohol. Påfør rensemiddel til håndflaten og gni hendene sammen, slik at alle flater komme i kontakt med rensemiddel. Sanitizers er ikke effektive på synlig skitne hender, og ikke drepe alle bakterier. Ifølge Livsløp, antibakterielle tørre gels er et godt alternativ for folk med sensitiv hud når såpe og vann ikke er tilgjengelig.

Håndvask for barn

Barn kan ikke forstå viktigheten av å vaske hendene. Ifølge MayoClinic.com, bør foreldre og omsorgspersoner lede ved eksempel og vaske sine egne hender når barna gjør. Hvis barnet ditt er ennå ikke høy nok til å nå vasken, holde en stepstool på badet kan bidra til å oppmuntre håndvask. Lag en oversikt for barnet å merke av etter hver vask, noe som vil gi en følelse av prestasjon.

Antibakteriell såpe

Ifølge MayoClinic.com, er antibakteriell såpe ikke mer effektiv på å drepe bakterier enn vanlig såpe og vann. Faktisk kan bruk av antibakteriell såpe fremme utviklingen av bakterier som er immune mot de antibakterielle egenskaper av såpe.

Bruk av Hospital sikkerhetsutstyr

Pasienter kommer til sykehus for behandling av en sykdom eller skade, slik at du ikke vil gjøre dem syke ved å spre smittsomme bakterier. Ta deg god tid når du arbeider med sykehus sikkerhetsutstyr for å utføre alle de nødvendige skritt for å beskytte deg selv og din pasient.

Ved å praktisere riktige prosedyrer med sykehus sikkerhetsutstyr blir du gjør din del for å kontrollere bakterier i et sykehusmiljø.

Hansker

Bruk hansker hvis du kommer til å bli utsatt for blod, forurenset hud, slimhinner eller andre smittestoffer.

Disponibel medisinsk eksamen hansker bør brukes hvis du gir direkte pleie til en pasient.

Fjerne hanskene etter endt pasientbehandling eller etter å kontakte medisinsk utstyr. Hvis du gir omsorg til mer enn én pasient, endre hansker mellom pasienter. Hansker bør ikke vaskes for gjenbruk, som det kan spre smittsomme bakterier.

Hvis du gir pasientbehandling og du skal flytte fra en forurenset del av kroppen - som perineum området - til et rent område - for eksempel ansiktet - skift hansker i mellom prosedyrer.

Kjoler

Bruk en kjole under kirurgiske prosedyrer eller når gi pasientbehandling når du kommer i kontakt med blod eller kroppsvæsker eller pasientens urin eller avføring. En kjole vil beskytte klærne og huden fra å bli forurenset med bakterier.

Etter endt pasientbehandling, fjerne hanskene og vask hendene. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, innebærer riktig håndhygiene vaske hendene med såpe under rennende vann i minst 20 sekunder. Tørke hendene med et papirhåndkle eller bruke lufttørker. Når du er ferdig, kan du bruke en papirhåndkle å slå kranen av.

Hvis du ikke har tilgang til såpe og vann, bruk en alkoholbasert rensemiddel. Påfør rensemiddel til håndflaten og gni begge hendene sammen. Gni over hele overflaten av begge hendene til de er tørre.

Hvis du utfører mer enn en prosedyre på samme pasient, må du endre din kappe mellom prosedyrer.

Munn, nese og øyne Protection

Bruk en ansiktsmaske, ansiktsskjerm eller briller for å beskytte øynene, nese og munn når du gjør pasientbehandling som involverer blod, kroppsvæsker eller sekret, som kan spray i ansiktet ditt.

Rengjøring av Miljøvern

Hvert anlegg bør ha en policy på plass som angir når rutine og målrettet rengjøring bør foregå.

Alle ansatte som er ansvarlig for rengjøring miljø overflater eller annet sikkerhetsutstyr skal bruke enten medisinsk eksamen hansker eller verktøyet hansker.

Bruk en mikrobiocidal desinfeksjonsmiddel som er blitt registrert med Environmental Protection Agency å rengjøre overflater i pasientens rom, for eksempel dørhåndtak, bed rekkverk, nattbord og bad området.

Disse desinfeksjonsmidler, som brukes i henhold til produsentens instruksjoner, vil drepe bakterier som kan forurense pasientens rom og området rundt.

Trygge Injeksjoner

Sterile sprøyter for å injisere medikamenter er utformet for å bli brukt bare en gang, selv om røret og nålen har blitt endret.

Fluidinfusjonsutstyr, slik som en intravenøs pose, bør brukes av en pasient og, etter bruk, fjernes umiddelbart. Når du har brukt en sprøyte eller nål for å legge inn en intravenøs pose elementet blir forurenset.

Hvordan måle Håndvask Compliance

Til tross for viktigheten av håndvask av helsepersonell, 50 prosent av arbeiderne ikke oppfyller standardene, ifølge Institute for Healthcare Improvement. Hånd hygiene er et viktig aspekt av renhet for å hindre spredning av bakterier og sykdommer. Enten du jobber i helseindustrien eller næringsmiddelindustrien, må de ansatte trenes på de riktige teknikker for håndvask for å hindre at pasienter og forbrukere fra å bli syk.

Bruksanvisning

Utdanning

•  Tren dine ansatte om betydningen av håndhygiene. Lær dem å vaske hendene for opptil 20 sekunder med varmt vann og såpe. Ifølge moderne medisin, må de vaske ryggen av sine hender, palmer, negler, fingertuppene, og fingre.

Fortell dine ansatte til å slå av vannet ved hjelp av et papirhåndkle etter vask hendene. Dette hindrer kontaminering med bakterier og virus fra kranen.

•  Ikke la dine kvinnelige ansatte å bære kunstige negler. Negler bør ikke være lenger enn 1/4 av en tomme, som bakterier og virus kan bli næret under negler.

Bruk alkohol-basert hånd sanitizers hvis kranene er ikke lett tilgjengelig. Ansatte bør få beskjed om å bruke et rensemiddel til alkohol er absorbert inn i sine hender.

Observasjon og Undersøkelser

Følg dine ansatte stam å sikre at de overholde håndvasking compliances. Alle trenger å være ansvarlig for sine handlinger hvis de ikke følger håndhygiene applikasjoner.

Finn feilaktig håndvasking teknikker ved å gjennomføre undersøkelser blant ansatte (som leger, sykepleiere, mat personale, etc.). Eksempler på spørsmål i undersøkelsen kan lastes ned på http://www.shea-online.org. Korrigere problemer når samsvarsnivået er lavt.

Observer hvor mye såpe, tørkepapir, og rensemiddel blir brukt av de ansatte for å finne ut om de ansatte er å måle opp til standarder. Bruk motivasjon og positiv forsterkning når de ansatte fungerer godt.

Tips og advarsler

 • Håndhygiene er viktig, selv om de ansatte bruker latekshansker.
 • Håndvask bør være obligatorisk i etablissementer.
 • Plassere håndhygiene bannere nær vaskestasjoner for å minne de ansatte til å vaske hendene.
 • Ikke la sykepleiere eller leger for å besøke pasienter uten å vaske hendene.
 • Ansatte bør ikke få lov til å jobbe i helsevesenet innstillinger før de er utdannet på riktig håndhygiene teknikker.

Riktig håndvask Teknikker for Germs

Riktig håndvask Teknikker for Germs


Virus og bakterier, ellers kjent som bakterier, er overalt, i miljøet på objekter folk berøring, inne i kroppen og på kroppen. Mennesker eksponeres for bakterier daglig. Noen bakterier forårsaker sykdom, mens andre er gunstig. I mange tilfeller bakterier spres ved å berøre. Håndvask er den beste måten å hindre spredning av bakterier.

Bakterier er nødvendig for å opprettholde sunne kroppsfunksjoner, men de også forårsake sykdommer. Håndvask er den beste måten å hindre spredning av smitte. For håndvask for å være effektivt må det gjøres ordentlig.

Doing It Right med rett Supplies

Hyppig håndvask er en viktig komponent i å hindre spredning av sykdom, men hvis det gjøres feil, vil håndvask være ubrukelig. Eksperter er enige om forsyninger som trengs for riktig håndvask er rene, rennende vann, såpe og engangspapirhåndklær.

Riktig Teknikker

God håndvask er mer enn en flyktige bølge av hendene under rennende vann. De beste teknikker for fjerning av bakterier er å slå på vannet, fukte hendene, bruke såpe og gni hendene sammen, noe som gjør et skum. Vask alle deler av hendene, som palmer, mellom fingrene, toppen av hender og negler. Vask hendene i 15 til 20 sekunder. Synge sangen "Happy Birthday" er en god referanse for hvor lang tid du trenger for å vaske hendene. Skylle hendene og tørk grundig med et rent tørkepapir. Skru av kranen med et tørt papir håndkle. Hender kan lufttørkes, så vel.

Disse trinnene er de beste teknikker for å fjerne bakterier fra hendene. Centers for Disease Control og Verdens helseorganisasjon både gjenkjenne disse håndvasking teknikker som viktig for å hindre spredning av sykdommen

Når skal vaske hender

Et sentralt element i riktig håndvask er å vite ganger for å vaske hendene. Vask hendene hvis de er synlig skitne, før du arbeider med mat, etter å ha endret en bleie, toalettbesøk og jobbe med mat. Vask også hendene etter blåser nesen eller hoste. Dyr havnen bakterier, så alltid vaske hendene etter berøring dyr. Andre ganger for å vaske hendene er etter omsorg for en som er syk, før og etter bruk av kosmetikk, før og etter berøring kontaktlinser. Håndvask er viktig for å forebygge sykdom, så hvis du er i tvil, vaske hendene.

Et ord om Hånd Sanitizers

Det kan være tilfeller hvor det er vanskelig å få til en vask med rennende vann, såpe og papirhåndklær. I slike scenarier, kan alkohol gel hånd sanitizers brukes. Hånd sanitizers fjerne bakterier, men ikke alle av dem. For maksimal effektivitet i å fjerne bakterier, gjør du følgende: gjelder rensemiddel til håndflatene og gni hendene sammen, som dekker alle deler av hendene med desinfeksjonsmiddel. Fortsett å gni rensemiddel på hendene før hendene er tørre. Riktig håndvasking teknikkene er fortsatt den beste måten å eliminere bakterier, men hånd sanitizers kan spille en nøkkelrolle i å forebygge spredning av infeksjoner.

Hvordan Desinfiser et boblebad med at Home Products

Hvordan Desinfiser et boblebad med at Home Products


Hjem badestamper er praktisk og en stor luksus å ha på slutten av en travel dag. Men thereâ € ™ sa trade-off for den avslappende overbærenhet, som de krever skikkelig desinfisering omsorg. På grunn av deres høye varme og fuktige miljøer, badekar har en tendens til å rase bakterier. Heldigvis kan felles husholdningsklor drepe skadelige virus og bakterier som er tilstede. Med litt utholdenhet, kan du og dine gjester være trygg i din badestamp.

Bruksanvisning

Tøm ut overflødig vann fra badestampen. Fjern alle løse gjenstander som ikke er festet til badestamp.

Bruk gummihansker som er aktuelle for rengjøring et bad.

Kontroller karet for rest avskum ringer, flekker, merker eller hevet områder som indikerer at ytterligere skrubbing er nødvendig. Sørg for å inkludere avløp, vannstråler, filtre, håndtak, trinn, seter, belysning og vegger i din inspeksjon.

Fukt en myk skuresvamp og hell litt skurepulver på den. Ved hjelp av små sirkulære bevegelser, skure avskum områdene før de er glatt og uten buildup. Vær forsiktig så du ikke skader karet overflate.

Skyll hele området ovenfra ved hjelp av en dusj spray eller hageslange. Spray vann og skyll før restrengjøringspartiklene blir drenert bort og vannet renner klart.

Fyll badekaret med kaldt eller varmt vann til et nivå som dekker alle vannstråler, men ikke noen luftinntak ventiler. Legg flytende blekemiddel i en mengde av 3/4-cup blekemiddel til hver liter vann. Figur mengden blekemiddel youâ € ™ ll trenger på forhånd slik at vann ikke? € ™ t overløp.

Slå dysene på å tillate sirkulasjon av vann gjennom systemet. Kjør i ca 10 minutter, og deretter helt drenere vannet etter å ha slått dysene.

Fyll badekaret med klart vann og kjøre jets å tillate sirkulasjon i hele systemet. Operere dysene i noen minutter og deretter tappe vannet. Tillate badekar lufttørke.

Tips og advarsler

 • Følg råd fra din badestamp produsenten på foreslåtte skuresvamper og pulver for å unngå å skade overflaten ved rengjøring.

Alkohol Hand Sanitizer Effektivitet

Waterless hånd sanitizers er en effektiv metode for å drepe bakterier og bakterier på hendene. Imidlertid bør noen forholdsregler gjøres når du kjøper et rensemiddel for å maksimere effektiviteten.

Innhold

En hånd sanitizer bør inneholde minst 60 prosent alkohol. Andre hånden sanitizers som inneholder mindre kanskje ikke så effektive i å drepe bakterier og virus.

Former for alkohol

Alkoholer i hånden sanitizers kan ikke alltid være oppført som "alkoholer." I stedet for å kontrollere ingredienser slik som etylalkohol, etanol og isopropanol.

Hvordan alkohol Works

Alkohol i hånden sanitizers kommer inn i bakterie- og virusceller og bryter opp cellemembranene. Deretter, endres alkohol cellens struktur hvor det ikke lenger fungerer.

Bruk

Påfør ca 1/2 ts. rensemiddel til håndflatene. Gni hendene sammen kraftig før hendene er tørre. Dette kan på minst 10 til 15 sekunder.

Fordeler

Når det brukes riktig, kan alkoholbaserte rensemidler være mer effektivt enn håndvask i å drepe bakterier og sykdommer.

Non-Anbefalt bruk

Hånd sanitizers er ikke til å bli brukt til å skjære gjennom skitt, blod eller andre kroppsvæsker. Som en regel, hvis hendene er synlig skitne, såpe og vann bør brukes.