Digidexo.com

overproduksjon av bindeve

Overproduksjon av HGH hos barn

Overproduksjon av HGH hos barn


Ifølge Science Encyclopedia, vil overproduksjon av HGH (human growth hormone) hos barn føre til medisinske tilstander som giantism. Barn som lider av denne tilstand og til nå høyder på over åtte fot.

Effekter

Barn som organer overprodusere HGH vil ha unormale vekstmønster, synsproblemer og humørsvingninger.

Årsaker

Enkelte svulster forårsake at kroppen skal overprodusere HGH hos barn. Genetikk kan også disponere et barn til å produsere for mye HGH.

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt et barn er overproducing HGH, vil en lege måle HGH nivåer gjennom blod arbeid.

Behandling

Hvis det blir oppdaget en svulst, vil en lege utføre kirurgi for å fjerne den for å stoppe overproduksjon av HGH. For et barn som overproduces hormoner på grunn av genetiske årsaker, vil en lege å administrere medikamenter for å hemme produksjonen HGH.

Advarsel

Dersom barnet har kirurgi for å fjerne en svulst antas å være årsaken til overproduksjon av HGH, kan hennes blodsukkernivået reduseres, noe som kan resultere i hypoglykemi.

Hva er årsaken til overproduksjon av gjær i kroppen?

Antibiotika

Antibiotika har vist seg å være ansvarlig for spredning av soppinfeksjon. Når tatt å drepe bakterielle infeksjoner, drepe de dårlige bakterier og gode bakterier. Antibiotika må tas over en lengre tidsperiode (vanligvis 5 til 10 påfølgende dager) for å være effektive til å drepe infeksjoner. Hvis den enkelte ikke tar full løpet av behandlingen, bakterier kan ikke være fullstendig eliminert og kan de resterende bakterier kan mutere og utvikle antistoffer som krever sterkere antibiotika.

Lave eller svekket immunforsvar

Svekket immunforsvar som de med HIV og de som har dårlige matvaner kan bidra til gjær infeksjoner. Visse medisiner og mangel på fysisk aktivitet også er medvirkende faktorer. Høyt forbruk av sukker kan føre til overproduksjon av gjær infeksjoner siden gjær sopp strømmer på sukker. Folk som er diabetiker har større mottakelighet for å utvikle gjær infeksjoner siden deres blodsukkeret stiger med jevne mellomrom.

Thrush

Thrush er en candida sopp i fordøyelseskanalen, hud og munn av de fleste friske mennesker. Noen sykdommer, medisiner og stress kan bidra til overvekst av denne soppen. P-piller, kan antibiotika, kortikosteroider, kreft, tørr munn og røyking også føre til en overutbygging av gjær infeksjoner.

Gjær infeksjoner i huden

Eldre voksne kan utvikle gjær infeksjoner under brystene, på magen eller på annen hudfolder på kroppen, slik som vaginal gjær infeksjoner. Vaginal gjær infeksjoner er vanlig fordi den fuktig miljø av skjeden er perfekt for gjær å vokse. Tilsetningen av fuktighet i området av vagina, for eksempel i løpet av menstruasjonen og nærvær av spermier fremmer også overvekst. Tilsvarende er bleieutslett kategorisert som en soppinfeksjon.

Gjær i blodet

Systemisk candidiasis er en medisinsk tilstand som rammer folk med nedsatt immunforsvar og vises i andre deler av kroppen som spiserøret og på huden. Når soppen overgrows i fordøyelseskanalen, dets rhizoids eller røtter koble seg til tarmveggene. Dette kan føre til forgiftning av de indre organer, inkludert hjernen og leveren. Når rhizoids feste seg til tarmkanalen, kan de forårsake punkteringer slik at giftstoffer og matrester å lekke inn i blodet. Denne type candidiasis kan føre til multippel organsvikt og har en 80 prosent dødelighet hvis venstre ubehandlet.

Hva er behandlingen for Overproduksjon av østrogen?

Østrogen er ansett som det kvinnelige hormonet selv om både menn og kvinner produserer den. Den er produsert i den adrenale kjertler, eggstokker og fettvev og hjelpemidler i funksjon av kvinnelige reproduksjons. Telleren eller motstridende hormonet østrogen er progesteron. Økningen av progesteron i kroppen reduserer nivået av østrogen og vice versa. Østrogen er et viktig hormon, men overproduksjon av det kan føre til alvorlige problemer for mange kvinner.

Symptomer på Overproduksjon av østrogen

Premenopausale kvinner kan oppleve alvorlige og hyppige menstruasjonssykluser som følge av overproduksjon av østrogen. PMS symptomer som oppblåsthet, humørsvingninger, migrene og ryggsmerter er også symptomer. Det kan føre til mer alvorlige problemer som brystkreft og cyster på eggstokkene.

Hormonbehandlinger

P-piller er vanligvis brukes til å behandle overproduksjon av østrogen. Pillene inneholder hormoner, inkludert progesteron, som lure kroppen til å tro den er gravid. Derfor, p-piller også senke nivåene av østrogen som kroppen produserer. Dette er den vanligste behandlingen for yngre kvinner med alvorlige og hyppige perioder.

For kvinner i overgangsalderen, er hormonbehandling terapi noen ganger brukt til lavere østrogennivå. Dette er ganske enkelt å gi kvinnen passende mengde progesteron hun trenger for å balansere produksjon av østrogen.

Topiske kremer inneholdende progesteron kan også redusere nivået av østrogenhormoner.

Behandling gjennom en sunn livsstil

Lav-fiber dietter har vært knyttet til høye østrogennivå. Kvinner med dette problemet oppfordres til å øke fiberinntaket. Økende aerob aktivitet reduserer nivået av østrogen som produseres. Forbruker en diett rik på fiber og med en vanlig øvelse diett hjelper også kontrollere vekten. Overflødig fett utløser også produksjonen av østrogen, så det er enda viktigere å føre en sunn livsstil.

Hva er årsaken til overproduksjon av mage syre?

Kroppen din produserer magesyre til hjelp i fordøyelsen av maten og å drepe potensielt skadelige bakterier. Magesyre spiller en stor rolle i å holde kroppen vår fungerer; men kan sporadisk overproduksjon av magesyre føre til ubehag eller til mer alvorlige skader. Ifølge MedlinePlus.com, er et Helicobacter pylori-infeksjon svært vanlig i overproduksjon av magesyre.

Helicobacter pylori

Ifølge MedlinePlus.com, Helicobacter pylori bakterier svekke magens slimete belegg, noe som bidrar til å beskytte magesekken fra syren. Når svekket, magen er utsatt for smerte og skade fra den syre, noe som gjør H. pylori en betydelig bidragsyter til overproduksjon av magesyre. H. pylori bidrar til dannelsen av magesår (hull i magesekken eller det slimete belegg) og kronisk gastritt, som er mage betennelse.

Årsaker og risikoer

Ifølge MedlinePlus.com, kan de H. pylori bakterier overføres fra person til person. Derfor, folk som bor i uhygieniske omgivelser er mer sannsynlig å bli smittet av den. Skjønt magens syre er i stand til å drepe de fleste bakterier som forbrukes, er det ute av stand til å bekjempe H. pylori. Infeksjon med H. pylori garanterer ikke problemer. De med unormale immunforsvar, eller som drikker kaffe eller alkohol og røyk er mer sannsynlig å utvikle problemer fra H. pylori bakterier enn folk som ikke har problemer med deres immunsystem eller drikke disse irritanter.

Symptomer og behandling

Ifølge MedlinePlus.com, symptomene på en H. pylori bakteriell infeksjon er at av magesår og kronisk gastritt. Disse symptomene er magesmerter, ukontrollerbar raping og oppkast, oppblåsthet og fylde, dårlig fordøyelse, mild kvalme og sult etter nylig å ha spist. Behandling av en infeksjon inneholder antibiotika for å bli kvitt den H. pylori. Hvis du har et sår eller kronisk gastritt, behandling inkluderer også syrenøytraliserende for å håndtere symptomene på din sår og betennelser.

Andre årsaker

Skjønt H. pylori er den vanligste årsaken til overproduksjon av magesyre, er det noen andre ting som bidrar til det også. Først leve et dårlig forvaltet stressende liv kan øke din irritasjon av magesyre, forårsaker magebesvær og høyt blodtrykk. Stress kan også redusere styrken på immunsystemet som beskytter deg mot bakterier. Alkohol og koffein også bidra til de skadelige effektene av magesyre. Koffein kan føre til kvalme og mageirritasjon.

Livsstilsendringer

For å redusere risikoen for å pådra en H. pylori-infeksjon, er det viktig å rense miljøet når det er mulig. Holde deg selv bakteriefrie minsker risikoen for noen form for infeksjon. For å redusere andre årsaker magesyre overproduksjon, kan du redusere stress i livet ditt. Ifølge Mayo Clinic, meditasjon og trening som yoga er gode måter å lindre stress. Også, redusere forbruket av irritanter som koffein og alkohol kan bidra til å forhindre sår og administrere alle at du allerede har.

Virkningene av Massasjeterapi på Kortisol Overproduksjon

En overproduksjon av kortisol er assosiert med øket angst og stressnivå og til og med depresjon av immunsystemet. Effektene av massasjeterapi, men er tallrike til produksjon av kortisol, så vel som et individs humør.

Kortisol og Mood

Overproduksjon av kortisol via Hypotalamus-hypofyse-binyre (HPA) akse system er delvis ansvarlig for økt angst og stressnivå. Dette påvirker også vårt humør; kontinuerlig utskillelse av kortisol og unormal HPA-aksen funksjon kan føre til depressive stemninger, tretthet, utmattelse og andre psykiske lidelser.

Kortisol minker

Tallrike studier har blitt gjennomført som viser kortisol nivåene reduseres hos personer som behandles med massasje terapi. I en oversiktsartikkel av Dr. Tiffany Field og fire andre forskere publisert i "International Journal of Neuroscience" i 2005, ble det studier presentert i hvilke personer som ble stresset og / eller deprimert ble behandlet med massasje terapi. I disse tilfellene ble en 30 prosent omtrentlig reduksjon i kortisolnivåer sett.

En annen studie av Leger Lawler og Cameron publisert i "Annals of Behavioral Medicine« I 2006 viste at kortisolnivåer og migrene frekvensen redusert for deltakere som ble behandlet med ukentlige massasje terapitimer.

Stress lindrende effekter

Siden høye kortisolnivåer er assosiert med høyt stress og angst nivåer, lindrer massasje terapi stress ved å senke kortisolnivå. To av de viktigste årsakene til at folk som mottar massasje terapi føler seg mindre stresset er fordi terapi fremmer avslapning, og skaper en avledning bort fra stressende tanker og følelser og fremmer blodsirkulasjonen i hele kroppen.

Hva er binyrene lidelse?

De menneskelige binyrene er ansvarlig for mange funksjoner, blant annet å opprettholde forbrenningen og graviditet og kontroll med kjønnsmodning hos barn. Når noe går galt i binyrene selv eller i en del av kroppen som påvirker binyrene, da binyrene lidelser oppstår. Noen eksempler på disse binyrene lidelser er sykdommer som Cushings syndrom og medfødt adrenal hyperplasi.

Funksjon

Binyrene kan finnes på toppen av begge nyrer hos en person. De er formet som en trekant, og er omtrent en tomme høy og tre inches lang. Den indre del av binyrene kjent som binyremargen utskiller hormoner, med adrenalin være en, som har en effekt på slike kroppsfunksjoner som hjertefrekvens, svette, og blodtrykk. De ytre delene av binyrene produserer hormoner som omhandler fett, proteiner og karbohydrater. Mannlige kjønnshormoner og stoffer som styrer salt og kalium nivåene er også utskilt fra denne binyrebarken.

Effekter

Binyrene lidelser skje noen ganger når den delen av den menneskelige hjerne kalles hypothalamus er ikke i stand til å produsere hormoner som blir brukt til å styre binyrene. Hypofysen er også ansvarlig for en slik hormonproduksjon, og hvis de ikke fungerer som de skal da binyrene lidelser kan føre til. Troubles inne binyrene som infeksjon eller sykdom bidrar også til lidelser, med produksjon av hormoner i for høye eller lave mengder den viktigste faktoren.

Betydning

En adrenal lidelse er Cushings syndrom, som forekommer hovedsakelig hos voksne mellom 25 og 50. Det er vanligvis utfelt av binyrene som produserer for mye kortisol, et hormon som styrer stress. Tumorer i hypofyse region ofte føre dette noe som resulterer i overproduksjon av Cushings syndrom. Sykdommen er preget av slike symptomer som fedme, diabetes, sterk hår på kroppen, tretthet, hypertensjon og sammen med eventuelle seksuelle problemer.

Funksjoner

Medfødt adrenal hyperplasi er en binyre lidelse som er genetisk opprinnelse. Kroppen kan ikke produsere nok kortisol og gjør for mye av et hormon som kalles androgen. Symptomene på medfødte adrenal hyperplasia inkluderer kortpustethet, kviser, uregelmessig menstruasjon hos kvinner, ansiktshår hos kvinner, og i alvorlige tilfeller dehydrering, lavt blodsukker og lavt blodtrykk. Det kan også oppstå problemer med å ha et høyt nok nivå av salt i kroppen, og godartede eller ufarlige tumorer hos menn.

Typer

Det er andre binyrene lidelser som er mye sjeldnere enn disse. De omfatter kreft i binyrene, som oppstår i bare to av en million mennesker. Pheochromocytoma er en sykdom som involverer dannelsen av en tumor i medulla del av hjernen som fører til høyt blodtrykk, med 800 tilfeller rapportert årlig i USA. En tilstand som kalles hyperaldosteronisme er ganske sjelden og rammer kvinner i aldersgruppen mellom 30 og 50, med hypertensjon kommer om på grunn av for mye av et hormon som styrer natrium og kalium nivåene i kroppen.

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult


Binyrene er ansvarlig for viktige hormonproduksjonen i kroppen din. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan kroppen oppleve mange bivirkninger, inkludert metabolisme endringer og endrede følelser av sult.

Binyrene Funksjon

Ligger på toppen av nyrene binyrene er en del av din endokrine systemet. Kjertlene arbeide i forbindelse med hypofysen og hypothalamus. Dette teamet hjelper til med å kontrollere kroppens produksjon av kortisol, adrenalin, noradrenalin, og aldosteron.

Binyrene Ubalanse

Svulster, sykdom eller medisinske bivirkninger kan svekke binyrene funksjon. De resulterende kortikosteroid ubalanse påvirker regulering av stoffskiftet. Noen unormal adrenal hormon produksjonen vil påvirke kroppen og kan føre til alvorlig sykdom.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er preget av under-produksjon av adrenal hormoner. Kroppen din blir svært følsomme for insulin, og du kan bli hypoglycemic. Ifølge Merck Medical Manual, kan Addisons føre til mangel på matlyst. Motsatt kan ekstrem sult for salt mat oppstå under perioder med lavt blodsukker indusert av sykdommen.

Cushings syndrom

Cushings syndrom er karakterisert ved overproduksjon av hormonet, kortisol. Dette over-produksjon kan stamme fra en tumor, eller fra bruken av kortikosteroider. Personer som lider av Cushings lider mange symptomer, deriblant glukoseintoleranse og vektøkning, spesielt gjennom torso.

Betydning

Unormal produksjon av kortisol, på grunn av binyrene dysfunksjon kan påvirke den delikate hormonelle balansen i kroppen din. Kortisol er ansvarlig for riktig metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner i kroppen din.

Om naturlig progesteron for Krympende Fibroids

Selv om deres årsaken er ukjent, er det holdepunkter for at østrogen dominans kan føre til dannelse og vekst av livmor fibroids. Progesteron er ofte brukt som et alternativ behandling for å motvirke effektene av østrogen dominans.

Teorier / Spekulasjoner

Progesteron virker å undertrykke overproduksjon av østrogen i perimenopausal kvinner. Det er vanligvis lavere nivåer av progesteron under perimenopause, så progesteron må legges.

Størrelse

På grunn av overdreven østrogennivåer, kan fibroidene utvikles etter 25 år Fibroider kan variere i størrelse, og kan være så liten som en ert, eller så stor som en grapefrukt. De kan vokse inne i livmoren (egenutført fibroids) eller form på utsiden av livmoren fester et stilk (subserous fibroids).

Fordeler

Fordelene ved å ta en progesteron supplement inkluderer redusert kraftig blødning, færre store klumper, reduksjon i størrelsen på livmor og krymping av eksisterende fibroids. Lindre noen av disse symptomene vil resultere i en høyere livskvalitet.

Time Frame

For å bruke en progesteron krem, bruke en eller to ganger om dagen ved behov, som starter på den tolvte dagen etter den første dagen av menstruasjonen gjennom tjuesjuende dagen. Det anbefales å rotere de områdene der du påføre kremen slik at du ikke overdrive ett område. Det er best å anvende hvor huden er tynnere, slik som den øvre brystområdet, innsiden av lårene eller indre armer.

Betraktninger

Snakk med legen din om alternative behandlinger, herunder bruk eller progesteron krem, akupunktur og urtemedisiner. Om nødvendig, får en ny mening.

Betydning

Progesteron behandling er en relativt enkel og pasientvennlig behandling av fibroider. I forbindelse med et sunt kosthold, mosjon rutine og stress, muskelknuter kan ofte bli betydelig redusert.

Hvordan Donate jeg egg i Seattle, Washington?

Hvordan Donate jeg egg i Seattle, Washington?


Kvinner som er befruktningsudyktig eller, uansett grunn, ikke er i stand til å unnfange stole på eggdonorer å hjelpe dem unnfange et barn. Kvinner som er interessert i å donere eggene sine i Seattle må gjennomgå en omfattende screening prosessen, etterfulgt av en diett av fruktbarhet medisiner og egguthenting. Fra start til slutt, tar prosessen cirka tre uker, etter som givere er kompensert sjenerøst. De fleste donorer er fornøyd med sin erfaring, men kvinner bør være klar over risikoen som er involvert i eggdonasjon prosessen.

Hvordan Donate jeg egg i Seattle, Washington?

Den Eggdonasjon Process

Finn en eggdonasjon klinikk nær deg. FertilityNation.com inneholder en liste over eggdonasjon klinikker i og i nærheten av Seattle. For å starte eggdonasjon prosessen, ta kontakt med klinikken som passer best til dine behov, og pass på at du har tilgjengelig transport til anlegget.

Fyll ut en screening spørreskjema vedrørende din fysiske helse; medisinsk og genetisk historie; narkotika, alkohol og tobakk; og slektshistorie. Givere bør være mellom 21 og 31 år gammel, i god fysisk helse og med ingen familiehistorie med genetiske lidelser.

Fullfør flere in-person intervjuer for å sikre at du er en akseptabel kandidat og for å sikre din forståelse av eggdonasjon prosessen.

gjennomgå en fysisk evaluering for å teste for seksuelt overførbare sykdommer og vurdere din fysiske helse.

Registrer en informert samtykkeskjema. Hvis du er gift, må mannen din også signere skjemaet.

Ta p-piller og fruktbarhet medisiner for å stimulere eggproduksjon i eggstokkene. Disse medikamentene vil bli injisert i løpet av 10-12 dager. Givere må avstå fra samleie i denne perioden.

Vær tilgjengelig for å gå til klinikken som planlagt i løpet av din donasjon syklus. Du kan overvåkes hver dag eller annenhver dag for en blod uavgjort og ultralyd. Den egguthenting vil bli planlagt når eggene har nådd modenhet.

Hint

  • Noen kvinner har rapportert fysiske problemer etter å donere egg. Disse inkluderer oppblåsthet, smerter, kramper, vekt endringer og overproduksjon av egg.
  • Én av fem egg givere rapporterer varige psykologiske effekter, inkludert bekymring over velferden til sine biologiske barn.

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn


Nevn en gjær infeksjon i et rom fullt av kvinner, og de fleste av dem vil begynne å vri seg. Men menn er utsatt for gjær infeksjoner. Som med kvinner, kan disse infeksjoner føre til en stor grad av ubehag til de er vellykket behandlet.

Genital gjær infeksjoner

I motsetning til populær oppfatning, kan menn få genital gjær infeksjoner akkurat som kvinner gjør. Menn med et svekket immunforsvar, for eksempel fra andre sykdommer, er mer sannsynlig å utvikle en genital gjær infeksjon. Ifølge Mayo Clinic, presenterer det normalt seg som et rødt, kløende utslett på eller rundt penis. Menn kan bruke en aktuell soppdrepende medisiner markedsført for vaginal gjær infeksjoner å behandle en genital gjær infeksjon.

Oral gjær infeksjoner

En muntlig gjær infeksjon, også kalt candidiasis i munn eller trost, er en soppinfeksjon i munn eller svelg. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gjær infeksjoner i halsen er uvanlig. Selv trost er mest vanlig hos spedbarn, kan voksne som nylig har brukt antibiotika eller de med nedsatt immunforsvar (for eksempel eldre) også utvikle denne typen infeksjon. Behandling er normalt med soppdrepende pastiller eller munn.

Skin gjær infeksjoner

Ifølge National Institutes of Health, unge voksne menn og mannlige tenåringer er spesielt utsatt for en type gjær infeksjon på huden som kalles tinea versicolor. Gjær som forårsaker denne infeksjonen oppstår normalt på alles hud. Når gjæren koloniserer og overproduces, kan det skape rosa flekker eller, på mennesker med mørk eller brun hud, hvite flekker og flekker. Det kan behandles med antimykotiske kremer eller salver. En annen populær behandling er å bruke en flass shampoo som en lotion på de berørte områdene for en til to uker, slik at den på i ti minutter og deretter skylle den av.

Systemiske gjær infeksjoner

En systemisk gjær infeksjon er en som har infisert i hele kroppen, inkludert blod. Ifølge CDC, er denne typen infeksjon sjelden hos friske personer. Menn som nylig har hatt operasjon eller har annen sykdom som kompromitterer sitt immunforsvar (for eksempel diabetes eller HIV) er mer sannsynlig å utvikle en systemisk gjær infeksjon. Systemiske gjær infeksjoner kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene ligne andre typer av sykdom, slik som influensa. Disse inkluderer feber, frysninger og verkende ledd. En blodprøve kan bekrefte om en person har en systemisk gjær infeksjon. Behandlingen kan være gjennom antifungal piller eller som et fluid administreres via IV (intravenøst).

Advarsel

De fleste typer av gjær infeksjoner er ikke smittende, men heller medfører en overproduksjon av gjær som forekommer naturlig på og i legemet. Imidlertid kan en mann med en genital gjær infeksjon infisere en kvinne som han har hatt ubeskyttet sex. Inntil begge parter har blitt behandlet for gjær-infeksjon, er det mulig for dem å passere infeksjonen frem og tilbake.

Hyperactive Adrenal Thyroid Symptomer

Våre binyrene, som ligger på toppen av hver av våre nyrer, produsere nødvendige hormoner i kroppen vår (adrenalin, noradrenalin, og fem grupper av steroider). Skjoldbruskkjertelen, som ligger ved foten av vår hals, under vår adamseplet, produserer også viktige hormoner: tyroksin og trijodtyronin. Når disse to viktige kjertler blir hyperaktive og produsere mer hormoner enn nødvendig, er kroppen vår påvirkes negativt, produsere symptomer som kan være alt fra dehydrering til diabetes (binyrene) eller økt appetitt til uregelmessig hjerterytme (skjoldbruskkjertelen).

Binyrene Formål

Hovedformålet med våre binyrene er å hjelpe oss i tider med stress. Binyrene gjøre dette ved å produsere hormoner som hjelper oss med å håndtere følelsesmessige, mentale og fysiske belastninger som skoleeksamener, shopping, sykehusinnleggelser, og trusler mot ens liv eller lemmer.

De adrenalin og noradrenalin hormoner er de til hjelp i vår kamp eller flukt reaksjoner på fare og fysiske trusler. Og steroid klasse (mineralkortikoider - aldosteron, og glukokortikoider - kortisol) hjelpemidler i å opprettholde riktig mineral, elektrolytt, og kjemiske nivåer i kroppen vår, som serverer å hindre hjertesvikt og andre helsemessige forhold.

Hyperaktiv binyrene Symptomer

Når binyrene produsere mer hormoner enn nødvendig, er våre kropper bombarderes med for mye av en god ting. Dette, dessverre, kan ha svært negative konsekvenser. For eksempel kan de følgende symptomer kan forventes dersom glukokortikoid hormon kortisol er over produsert: bendannelse hemmes, sårheling er forsinket, og evnen til å absorbere kalsium er undertrykt.

Ettersom dette hormonet påvirker mange systemer i kroppen, kan over produksjonen medføre sykdommer som Cushings sykdom. Cushings sykdom påvirker organ fungerer så vel som metabolisme prosesser; derfor kan dens negative metabolske innflytelse også resultere i slike tilstander som diabetes.

Andre binyre Symptomer

Et annet sett av symptomer som kan resultere skyldes overproduksjon av binyrene hormonet aldosteron, som fungerer som en regulator av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk. Overproduksjon av dette hormonet kan produsere en uregelmessighet i nivåene av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk selv.

Thyroid Formål

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for regulering av kroppstemperatur, vekt og generelle metabolisme. Dette betyr at skjoldbruskkjertelen også direkte påvirker hastigheten hjertet vil slå på, samt hvor hurtig og effektivt på andre organer i kroppen vil operere. Ingen liten prestasjon for en så liten kjertel.

Hyperaktive Thyroid Symptomer

Nervøsitet, hender som skjelver, hud som er varm og fuktig, samt muskelsvakhet er noen symptomer på hyperaktiv skjoldbruskkjertelen. Andre symptomer på denne tilstanden er hjertebank, hurtig puls, tungpustethet, søvnløshet og tretthet. I tillegg kan disse symptomene også oppleves som følge av en hyperaktiv thyroid: en øket appetitt, vekt eller hårtap, en manglende evne for å tåle varme, menstruasjon, som er meget lett eller ikke-eksisterende, en økning av avføringen og en stirrende blikk.

Årsaker til Fasting hypoglykemi

Fasting hypoglykemi

Fastende hypoglykemi er en ikke-diabetisk tilstand hvor blodsukkeret faller eller synker til en unormalt lavt nivå. Fastende hypoglykemi er definert som et blodsukker på under 50milligrams per desiliter (mg / dl). Medisinsk kjent som postabsorptive hypoglykemi, er denne tilstanden av lavt blodsukker vanligvis forårsaket av et stoff, hendelse eller sykdom som rammer den enkelte.

Anoreksi

For noen mennesker kan forårsake anoreksi fastende hypoglykemi, på grunn av en berøvelse av mat. Som en person berøver hennes kropp av mat, mengden av tilstedeværende glucose i blodet til slutt påføres et fall, noe som resulterer i hypoglykemi. Imidlertid er denne tilstanden ofte knyttet til flere lengre perioder med sult hvor eventuelle glukose reserver, som de som finnes i leveren, har blitt brukt opp.

Sykdom eller sykdom

En annen vanlig årsak til faste hypoglykemi er en faktisk sykdom eller sykdom. I denne situasjonen, en sykdom i nyrene, kan leveren eller hjerte endre måten glukose er sluppet ut i blodet, det være seg etter måltider eller perioder med å avstå fra mat. Dette resulterer i en reduksjon av blodsukker og til slutt hypoglykemi.

Svulster

Sjeldne bukspyttkjertelen svulster kan også forårsake fastende hypoglykemi. Som en svulst utvikler innenfor bukspyttkjertelen, kan det føre til en oppsving i insulin produksjon, forårsaker glukose å bli flyttet inn i cellene mye raskere enn normalt og redusere mengden av sukker i blodet. Det er imidlertid ikke bare pankreatiske tumorer som kan utgjøre denne type problem for mennesker. Nesten en hvilken som helst tumor i kroppen kan "brennes opp" mer glukose enn vanlig og påvirke nivået av glukose i blodet.

Medisiner

Fasting hypoglykemi er ofte forårsaket av medisiner, som etanol, haloperidol, kinin og sulfonamider, for å nevne noen. Slike stoffer kan faktisk endre måten som glukose anvendes i kroppen, slik at nivået faller og hypoglykemi å danne.

Hormoner

Det er også mulig at hormonmangler, spesielt hos barn, kan føre til faste hypoglykemi. En overproduksjon av insulin, "carb-brenning" enzymer og utilstrekkelige hormoner i hypofysen eller binyrene kan alle får blodsukkeret til å slippe.

Alkohol

Alkohol er en annen mulig årsak til fastende hypoglykemi. Med dette stoffet, kan fordøyelsesprosessen involvert med alkohol hemme lever utgivelsen av glukose, forårsaker et fall i blodsukkeret.

Tips for å kurere Hyperhidrosis

Hyperhidrose er en medisinsk betegnelse for overdreven svetting. Mange steder av kroppen kan være involvert, men de håndflatene, under armene og fotsålene er de mest vanlige. Hyperhidrose kan være belastende, og mange berørte enkeltpersoner, selvbevisst om deres tilstand, bestemmer seg for å søke legehjelp. Selv om forvaltning av hyperhidrose kan være vanskelig, kan en lege hjelpe guide beslutninger om den beste behandling.

Årsaker

Hyperhidrose kan være følelsesmessig indusert, lokalisert eller generalisert. I lokalisert hyperhidrose, er det problemer med nerver som kontrollerer svette: det kan være for mange ekkrine (svette) kjertler i ett område, eller en vaskulær abnormitet kan føre til overdreven svetting. I generalisert hyperhidrose, er svetting forårsaket av en underliggende prosess, slik som en nevrologisk sykdom, metabolske sykdommer (for eksempel diabetes, hypertyroidisme, gikt, menopause), eller oppstår på grunn av bruken av visse medikamenter (for eksempel propranolol, trisykliske antidepressiva, selektive serotonin reopptakshemmere). I noen tilfeller, ingen årsak til hyperhidrose kan bli identifisert (betegnet "idiopatisk").

Aktuell og muntlig behandlinger

Hvis over-the-counter antiperspiranter og deodoranter ikke fungerer, kan en lege foreskrive en medisin som kan hjelpe. Det finnes en rekke potensielle behandlinger, inkludert aktuelle agenter, systemiske midler, iontophoresis, Botox-injeksjoner og med kirurgi.

Aktuelle agenter

Antikolinergika, borsyre, løsninger som inneholder garvesyre, aluminiumklorid, glutaraldehyd, metenamin og kaliumpermanganat er tilgjengelige aktuelle agenter for hyperhidrosis. Hver medisiner kan brukes direkte til det berørte området, vanligvis om natten, helt til et positivt resultat er sett. Men kan disse agentene forårsake irritasjon, beising, og desensitivisering. Den mest brukte topiske middel er aluminiumklorid.

Systemiske midler

Hvis topiske midler ikke er effektive, er det mulig neste trinn i behandlingen av hyperhidrose å bruke p-antikolinerge midler slik som oksybutynin, Propantheline bromid, glykopyrrolat eller benztropin. Antikolinergika er tenkt å påvirke nevrotransmitter som regulerer svetteproduksjonen kalles acetylkolin. Bivirkninger kan imidlertid begrense bruken av disse midler.

Iontoforese

Når topiske og systemiske midler er ineffektive, noen individer gjennomgår iontoforese, en prosedyre der en galvanisk strøm føres over de involverte området. Vann blir vanligvis brukt for å lede den elektriske strøm. Iontoforese synes å være effektiv i et flertall av individer som gjennomgår prosedyren.

Botulinum toxin (Botox)

Selv et relativt nytt alternativ i behandlingen armamentarium, har injeksjoner av botulinum toxin (Botox) er evaluert i hyperhidrose involverer underarmene og palmer og ser ut til å være effektive. Botox virker ved å lamme nervene ansvarlige for overskytende svette produksjon. Resultater siste fire til 12 måneder, og dermed behandling med Botox må gjentas for å opprettholde resultatene.

Kirurgi

En kirurgisk prosedyre som kalles sympathectomy kan permanent behandle hyperhidrose. Under sympatektomi, fjerner en lege svettekjertlene som er ansvarlige for svette overproduksjon. Denne prosedyren er ansett når alle andre behandlinger har mislyktes.

Sklerodermi Informasjon

Sklerodermi er en kronisk autoimmun revmatisk bindevevssykdom. Et annet navn for sykdommen er systematisk sklerose. Sklerodermi er ikke smittsom eller smittsomme, og er ikke en form for kreft. Symptomene og problemer forbundet med lidelsen variere fra individ. For noen er sykdommen en mild plage, mens for andre er det livstruende. Jo raskere diagnosen stilles og behandling startet, jo bedre en persons prognose og livskvalitet er.

Prevalens

Den Sklerodermi Foundation sier det er 300.000 mennesker med sykdommen i USA, en tredjedel av disse har den systematiske form.

Symptomer

Symptomene varierer blant pasienter, men kan inkludere Raynauds syndrom eller overfølsomhet for kulde i ekstremitetene og stress, som fører til blodkar innsnevring i hender og føtter forårsaker nummenhet, smerte og misfarging av fingre og tær. Gastroøsofageal reflukssykdom eller Gerd, der syre ryggen opp i spiserøret, er også vanlig blant sklerodermi lider. Endringer i huden som hevelse i hender og fingre, tykke flekker av hud og stramme huden på hender, ansikt eller munn er vanlige symptomer. Ovale flekker av tykk hud, som er hvit med lilla grenser, er vanlig hos mennesker med Morphea, en lokalisert type sklerodermi. Striper av hard hud på armer, ben eller pannen er vanlig hos mennesker med lineær sklerodermi, en annen lokalisert typen av sykdommen.

Årsak

Den eksakte årsaken til sklerodermi er ikke kjent, men studier har funnet at en overproduksjon av kollagen er involvert i sykdommen.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for å utvikle sklerodermi inkluderer å være en Choctaw indiansk i Oklahoma, som er afrikansk-amerikansk, å være kvinne og mellom 25 og 55 år.

Betraktninger

Eksponering for silikastøv, kan oppløsningsmidler som tynner og cytostatika være knyttet til utviklingen av sklerodermi.

Behandling

Det finnes ingen kur for sklerodermi men behandlingsalternativer er tilgjengelige for å forbedre livskvaliteten. Medisiner for å behandle GERD, blodtrykket medisiner for å utvide blodårene til å hjelpe med Raynauds syndrom og immun undertrykke legemidler brukes. Fysioterapi for å hjelpe med mobilitet og smerte, sammen med kosmetiske prosedyrer for å fikse hudlesjoner er andre behandlingsalternativer ansatt. Amputasjon for sår som danner på fingrene på grunn av gangren utviklet på grunn av Raynauds syndrom, og lungetransplantasjon ved høyt blodtrykk utvikler i arteriene til lungene er også behandling for tilstanden.

Definisjon av gallestein

Ifølge Mayo Clinic, kan gallestein være så liten som et sandkorn eller så stor som en golfball. Leger diagnostisere gallestein ved hjelp av blodprøver, mageultralydundersøkelser og andre diagnostiske tiltak. Når gallestein blir symptomatisk, kan din lege indikere en kolecystektomi, galleblæren fjernes eller gallestein-oppløsende medisiner.

Betydning

"Gallestein er herdet forekomster av fordøyelsesvæske som kan dannes i galleblæren", ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

Selv om mange mennesker med gallestein aldri oppleve symptomer, kan gallestein forårsake andre symptomer hvis de blir forstuet i en kanal og føre til blokkering. Disse symptomene omfatter plutselig, intens smerte i øvre høyre del av magen, ryggsmerter og høyre skuldersmerter.

Typer

Kolesterol gallestein og pigment gallestein er de to vanligste typene av gallestein. Kolesterol gallestein er vanligvis gul og består hovedsakelig kolesterol mens pigment gallestein er vanligvis mørk brun eller svart og inneholder bilirubin, et kjemikalie som bryter ned de røde blodcellene i galleblæren.

Årsaker

Selv leger er ikke sikre på hvorfor gallestein utvikle, tror de at kolesterol og bilirubin overproduksjon i galle, fordøyelsesvæske i galleblæren, bidrar til gallestein utvikling. I tillegg, når galleblæren ikke tømmes effektivt, kan gallen bli over konsentrert og bidrar også til dannelse av gallesten.

Forebygging / løsning

For å forebygge gallestein, opprettholde strenge måltid tidsplaner, holde seg fysisk aktiv og opprettholde en sunn vekt i henhold til legens råd.

Gjær tarmkanalen Cleanse

Gjær finnes naturlig i tarmen og betraktes ikke som skadelig med mindre du har en bakteriell ubalanse. Ifølge Komplett Candida Gjær guidebok, sunne bakterier i kroppen din hindre overproduksjon av gjær, men kan bli svekket når du er på medisiner. Som bakteriene er svekket, gjær multipliserer og forårsaker helseproblemer som irritabel tarm syndrom, forstoppelse eller diaré. Å behandle denne tilstanden, rense kroppen for overflødig gjær gjennom kolon-rensing, vitamintilskudd og slanking.

Rens

Når gjærproduksjonen er høy, kan den utvide seg til blodet og føre til alvorlige helsemessige forhold. Et kolon renset kan bidra til å forhindre det. Kolon-rensing kits selges på mange drugstores og naturlige helsekostbutikker. Colon-rensing kosttilskudd kan ta en uke til to uker å tømme ut giftstoffer, ifølge Komplett Candida Gjær guidebok. Colonic behandlinger er en alternativ, raskere alternativ som raskt renser kolon ved hjelp av et klyster for å spyle ut avfall.

Diet

Hva du spiser kan hindre gode bakterier fra å kontrollere gjær i kroppen din. Gjær krever sukker som finnes i enkle karbohydrater til å vokse og overleve i henhold til Complete Gjær Candida Guidebook. Å svekke gjær, drastisk redusere sukkerinntak. Hvitt mel, snacks og desserter må elimineres for å kontrollere tilstanden din. Frukt, eddik, sopp og selv alkohol må elimineres for å svekke gjær. Alkohol konverterer til sukker og kan forverre symptomene dine. Sunn slanking alternativene inkluderer grønnsaker, grovt brød og rikelig med fisk. Hold deg på denne diett for tre til fem måneder å fullstendig rense kroppen for gjær.

Vitamintilskudd

Probiotiske vitaminer kan hjelpe kroppen din gjenopprette gode bakterier, som bidrar til å balansere mengden av gjær. I tillegg til probiotika, kan soppdrepende kosttilskudd redusere gjær nivåer når det tas på en daglig basis. Denne behandling er nyttig når det anvendes i kombinasjon med kolon-rensing og kosten, som det vil drepe gjenværende gjær i tykktarmen. Probiotika og soppdrepende kosttilskudd kan bli funnet på vitamin og narkotika butikker, samt helsekostbutikker. Probiotika kan også bli funnet i soyaprodukter og yoghurt, i form av levende og aktive kulturer.

Tester for Candida

Candida er en sopp gjær som vokser i den menneskelige fordøyelseskanalen, kjønnsorganer, munn og hals, hjerteklaffer, blodet og vagina. Immunsystemet regulerer veksten av candida, men hvis kroppens immunsystem er svak, det vokser hemningsløst og forårsaker infeksjon. Symptomene på Candida overproduksjon, ofte referert til som Candida eller Candida-infeksjon, varierer mye, og kan påvirke flere systemer i kroppen. Er nødvendig medisinsk testing for candida å bestemme riktig behandling.

Symptomer

Vanlige symptomer på candida er gass, hodepine eller migrene, utmattelse, cravings for mat eller alkohol, angst, manglende evne til å tenke, hyperaktivitet, diaré, hyperaktivitet, forstoppelse, kløe, kviser, depresjon, betennelse i sinus passasjer, problemer med hukommelse, hoste og øreverk, problemer med libido, dårlig fordøyelse og refluks, og kroniske smerter. Symptomene kan variere mellom forskjellige systemer i kroppen.

Avføringsprøve

Testing for candida begynner vanligvis med en krakk-analyse, som undersøker innholdet av bakterier og mikroflora, gjær og patogener. En avføringsprøve vil bidra til å bestemme om gjær er kilden symptomer.

Blood Test

Candida kan også testes gjennom en blodprøve fra et rør eller en finger stikk, som blir sendt til et laboratorium for å bestemme hvilke antistoffer er tilstede. Blodprøven kan tas på et legekontor, lab eller hjemme.

Throat Kultur

En hals kultur kan bli tatt for å teste for Candida eller diagnostisere veksten av andre bakterier eller sopp i halsen. Under testen spinner en lege på baksiden av halsen. Prøven blir satt i en kopp som tillater den å vokse. Hvis infeksjonen vokser, vil kulturen være positiv og en lab tekniker vil bruke kjemiske tester og et mikroskop for å finne ut hva slags infeksjon er årsaken til symptomene.

Tissue Biopsi

Hvis infeksjonen er systemisk, kan en lege ta prøver fra ulike organer og en patolog vil vurdere vevet under et mikroskop. Dette vil bidra til å avgjøre i hvilken grad candida har spredd seg.

Behandling

Flertallet av candida-infeksjoner kan bli behandlet med reseptbelagte medikamenter eller over-the-counter soppmidler, men det ofte avhenger av plasseringen av infeksjonen. De fleste medisiner kan tas oralt eller som en aktuell krem. En alvorlig eller systemisk candida infeksjon kan kreve sykehusinnleggelse.

Komplikasjoner

Hvis candida forblir ubehandlet, kan det sprekke intestinal fôr og inn i blodbanen, noe som kan føre til utvikling av dødelige sykdommer. Som det sprer seg til andre deler av kroppen, det multipliserer og kan forårsake problemer i leddene, muskelsmerter, tretthet, urinveisinfeksjoner og problemer med andre organer. Hvis kroppens immunsystem er ikke i stand til bekjempelse av infeksjonen, kan det resultere i blodforgiftning (sepsis). I dette tilfellet har infeksjonen spredt over hele kroppens vev og lymfesystemet.

Hva Er Edmonton-protokollen?

En innovativ kirurgisk behandling for type1-diabetes ble kjent som Edmonton protokollen fordi legene. James Shapiro og Jonathan Lakey fra University of Alberta i Edmonton utviklet prosedyren på slutten av 1990-tallet. The Edmonton protokollen innebærer transplantere cellene som produserer blodsukkerregulerende hormoner inn i pancreases av pasienter med type 1 diabetes. Mer enn halvparten av pasientene som har gjennomgått den Edmonton protokollen har hatt sine diabetes bringes helt eller delvis under kontroll uten insulin i minst ett år.

Type 1 Diabetes

Personer med type 1 diabetes mangler tilstrekkelige konsentrasjoner av insulin i sine bloodstreams. Insulin binder seg med sukker som kroppen produserer fra mat og tillater disse sukkere til å trenge muskelceller. Når insulinkonsentrasjonen forblir kronisk lav, folk utvikle en tilstand som kalles hypoglykemi og erfaring ekstrem sult og tørst, hurtig vekttap, uklart syn og tretthet. På lang sikt kan personer med type 1 diabetes opplever irreversibel skade på deres hjerter, blodårer, øyne, nyrer, hud, føtter og hørsel. Alvorlig hypoglykemi kan føre til organsvikt og død.

Bukspyttkjertelen øyceller

Spesialiserte celler i bukspyttkjertelen er kjent som beta-celler produserer insulin. Companion alfaceller som produserer hormonet glukagon, som øker mengden av sukker i blodet, bli med betaceller å gjøre opp klynger kjent som Isles of Langerhans. Leger og forskere refererer til alfa og betacellene som bukspyttkjertelen øyen celler.

Hva i Edmonton Protocol Innebærer

The Edmonton protokollen innebærer nøye utvalg av pankreas holme celle mottakere, nøye utvalg av celle givere, en kirurgisk injeksjon og administrasjon av tre immunsystem-undertrykke narkotika. For å kvalifisere for prosedyren, må en pasient har hatt type 1 diabetes i minst fem år, har problemer med å gjenkjenne tegn på hypoglykemi og lider alvorlige komplikasjoner fra hypoglykemi tross bruker insulin som foreskrevet.

Bukspyttkjertelen holmer celler for transplantasjon skal utvinnes fra pancreases fjernet fra nylig avdøde voksne. Personer som er mellom 51 og 65 år og som har en kroppsmasseindeks på minst 24 på tidspunktet for dødsfallet gjør de beste giverne av bukspyttkjertelen celler. To pancreases er nødvendig for å levere nok øyceller i en transplantasjonsmottaker.

Å transplantere øyen celler, setter inn en kirurg en nål inn i portvenen av mottakerens bukspyttkjertelen og injiserer cellene via et kateter. Mottaker får lokalbedøvelse før injeksjonen, og kirurgen bruker en skanning x-ray for å finne portvenen og plassere nålen. Etter operasjonen tar transplantert resipient daclizumab (Zenapax), sirolimus (Rapamune) og tacrolimus (Prograf) for å forhindre avstøtning av transplanterte cellene.

Risiko og komplikasjoner av protokollen

Fordi tilgang til Isles of Langerhans krever sette inn en nål rundt og under leveren, Edmonton protokoll pasienter kjøre en risiko for å få leveren punktert under prosedyren. Andre kirurgi relatert risiko og komplikasjoner omfatter infeksjoner, blodpropp i portvenen, overdreven blødning fra leveren og årer på baksiden av øyet, overproduksjon av kolesterol i leveren og toppene i blodtrykket. Ingen Edmonton protokoll pasienter har dødd av kirurgiske komplikasjoner.

Resultater for pasientene

Shapiro og Lakey rapportert Edmonton protokoll pasientens utfall i 28 september 2006, nummer av New England Journal of Medicine. På det tidspunktet hadde 36 personer gjennomgått bukspyttkjertelen holme transplantasjon prosedyren. Seksten av de pasientene som var i stand til å avbryte injisere insulin i minst ett år, og en annen 10 prosent av pasientene som var i stand til å redusere antallet av de insulin-injeksjoner som trengs hver dag. De resterende 10 pasienter avvist transplantasjon øyen celler. I april 2009, da utviklerne av Edmonton protokollen markerte 10-årsjubileet for prosedyren, Shapiro bemerket at de 110 pasientene hans team hadde behandlet hadde oppnådd resultater som ligner på de som er rapportert i 2006.

Testosteron behandling for menn med hodeskader

Hvis hjernen din har blitt skadet av et hjerneslag, hjerteinfarkt, eller traume mot hodet, kan din hypothalamus og hypofysen bli skadet og forårsake en betydelig nedgang i testosteron. Testosteronbehandling kan være foreskrevet av legen din for å forhindre bentap, øke muskelmasse, og forbedre røde blodlegemer.

"Ifølge Digital Urology Journal, vellykket forvaltning av testosteronbehandling krever riktig evaluering og en forståelse av fordeler og risiko av behandlingen (se referanser 1)."

Symptomer

Lave nivåer av testosteron kan føre til tretthet og depresjon, tappe din energi nivå. Hvis du opplever nedsatt seksuell funksjon, dårlig konsentrasjon, eller uvanlig irritabilitet, kan du dra nytte av testosteronbehandling.

Diagnose

Legen din vil utføre en fysisk undersøkelse og ta din medisinske historie.

En total testosteron blodprøve og urin eller spytt testing vil bli utført av laboratoriet, for å fastslå dagens testosteronnivå, og å bestemme hvilken behandling som er nødvendig.

Behandling

Det er en potensiell risiko med enhver terapi, så ta kontakt med legen din for å bestemme den beste behandlingsalternativet for deg. Mulige behandlinger inkluderer injeksjoner og patcher.

Injeksjon: Pasienten kommer inn på legekontoret hver to til fire uker, og mottar en testosteron skutt inn i muskelen. Mellom injeksjonene dine testosteronnivå kan variere sterkt, forårsaker humørsvingninger.

Transdermiske lapper: En patch leverer en testosteron-holdig gel gjennom huden ved styrte intervaller. Hver dag du bruke oppdateringen på en annen del av nedre del av magen, overarmen eller skulderen. Pasienter ha lappen for 12 til 24 timer, og kan holde plasteret på mens bading eller engasjert i tung trening. Bivirkninger kan være kløe og irritasjon på applikasjonsstedet, akne, væskeretensjon, og noen menn vil ha midlertidig unormal bryst utvikling.

Kinn testosteron patch: foreskrevet av legen din, kommer kinn testosteron i form av en tablett-formet patch, og bør brukes to ganger daglig til venstre og høyre fortenner i øvre tannkjøtt. (Tennene rett til venstre og høyre for de to fortennene). Plasteret skal påføres hver 12. time, alternerende sider med hver dose. Som munn testosteron patch mykgjør og former seg etter formen på tannkjøttet, vil medisinen gradvis bli utgitt. Alle deler av plasteret som ikke er oppløst innen 12 timer bør fjernes fra munnen. Å pusse tennene, tyggegummi, spise eller drikke er tillatt mens du bruker plasteret, men sjekk tannkjøttet etter disse aktivitetene for å sikre at oppdateringen er fortsatt på plass.

Du kan oppleve hodepine, tannkjøtt irritasjon, eller en bitter smak i munnen de to første ukene av behandlingen. Hvis du opplever problemer med å puste eller urinerer, gulfarging av øyne, oppkast, eller hevelse i hender, føtter, ankler, eller ben, ringe legen din umiddelbart.

Risiko

Testosteronbehandling kan føre til søvnapné, testikkel krymping, begrense sperm produksjon, og stimulere til overproduksjon av blod.

Legen din vil kontrollere blodprosent og testosteronnivå med jevne mellomrom for å hindre eventuelle komplikasjoner.

Ved hjelp av testosteron kan øke risikoen for å utvikle prostatakreft, så legen kan bestille lab arbeid for å overvåke prostata nivåer. Hvis du for øyeblikket har prostatakreft, kan det hende at svulsten vokser raskere med testosteronbehandling.

Hva er årsaken til prostatakreft Pain & Ubehag?

Prostata er en valnøtt-sized kjertel i nærheten av blæren som produserer noen av komponentene i sædvæsken. Smerte og ubehag i denne gland kan stamme fra en av flere årsaker.

Fakta

Det er tre hovedårsaker til prostataproblemer: prostatitt, godartet prostatahyperplasi (BPH) og prostatakreft. Prostatitt er vanligvis assosiert med bakteriell infeksjon; BPH (prostataforstørrelse) forårsakes av overproduksjon av celler i prostata.

Betydning

Prostatitt og BPH kan føre til alvorlige infeksjoner og ubehag, men lar seg behandle gjennom en rekke tilnærminger. Prostatakreft, mens mye mer alvorlig og potensielt livstruende, er vanligvis behandles hvis fanget i en tidlig fase.

Symptomer

Prostatitt symptomer inkluderer vannlating problemer og smerter i bekkenet, korsryggen og beina. BPH symptomer inkluderer vannlating problemer, med mer alvorlige tilfeller fører til smertefull infeksjon og potensiell blæren eller nyreskade. Prostata kreft symptomer inkluderer smertefull vannlating, smertefull ejakulasjon og smerter i bekkenet, hofter eller rygg.

Diagnose

På grunn av overlappingen i mulige symptomer, må diagnose mellom former av prostata smerte gjøres av en lege.

Advarsel

Alle prostata problemer er potensielt alvorlige. Søke medisinsk hjelp omgående dersom symptomene skulle oppstå.