Digidexo.com

konsekvenser av vitrektomi

Årsaker og Konsekvenser av Occupational Stress

Yrkesmessig stress, også kjent som arbeid stress eller jobbrelatert stress, påvirker arbeidstakere på forskjellige måter. Yrkesmessig stress er ikke bare knyttet til enkelte bransjer, men varierer også i henhold til helse historier av arbeidere. Ifølge National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH), typiske årsaker til yrkesmessig stress omfatter arbeider lange timer og jobbusikkerhet. Andre årsaker til yrkesmessig stress kan omfatte problemer med overordnede eller kolleger. En av de største konsekvensene av yrkesmessig stress er savnet arbeidstid. Andre konsekvenser av yrkesmessig stress kan omfatte depresjon og andre psykiske problemer, og helseproblemer relatert til stress blant annet hjertesykdom og høyt blodtrykk.

Betydning

Yrkesmessig stress står for mer enn fire ganger så mange sykedager som vanlig sykdom, ifølge NIOSH. Folk som opplever yrkesmessig stress bruker også sine helsetjenester fordeler mer, forårsaker en økning i totale helsekostnader.

Typer

NIOSH skiller yrkesmessig stress inn i tre kategorier: angst, stress og nevrotiske lidelser. Angst er forårsaket av overdreven stress, og nevrotiske lidelser refererer til psykiske helseproblemer (inkludert depresjon) som kan være forårsaket av yrkesmessig stress.

Risikofaktorer

NIOSH og Centers for Disease Control både rapporterer at næringen har høyest risiko for arbeidsbetinget stress for arbeidstakere. For eksempel, i 2001, rapporterer CDC at 63,5 prosent av rapporterte tilfeller av yrkesmessig stress var i teknisk industri, salg industrien og folk som arbeider i administrative stillinger. Andre risikofaktorer for yrkesmessig stress kan inkludere kvinner, ikke-minoriteter og alder av arbeidstakere (arbeidstakere under 25-44 rapporterte de fleste tilfeller av yrkesmessig stress ifølge en CDC studie i 2001).

Effekter

Yrkesmessig stress påvirker ikke bare arbeiderens emosjonelle og fysiske helse, men også livene til hans familie, venner og kollegaer. Yrkesmessig stress kan også være knyttet til vold på arbeidsplassen: NIOSH melder at opp til en tredjedel av arbeidstakere rapporterer noen form for misbruk eller trakassering på arbeidsplassen. Andre effekter av yrkesmessig stress kan omfatte alkohol og rusmisbruk.

Forebygging / løsning

Den nye informasjonen om konsekvensene av yrkesmessig stress har ført til en strategi kalt "Work-Life Balance." Dette er en strategi som kan implementeres av både arbeidstakere og deres arbeidsgivere. Arbeidere kan øke work-life balance ved å praktisere stress lettelse øvelser, setter begrensninger på hvor mye de vil jobbe, og tilbringe mer tid med sine familier. Arbeidsgivere kan også ha work-life programmer i arbeid som kan omfatte ansatt assistanse på stedet barnehage, fleksibel arbeidstid og velvære programmer.

Konsekvenser av Uhygieniske Homes for barn

Konsekvenser av Uhygieniske Homes for barn


Californias guvernør Office of Justice Planleggingen har studert betydelig faglig og medisinsk forskning om barn som vokser opp i utilfredsstillende forhold. Funnene viser at barn utvikler innenfor kaos "opplevelse stress og traumer som i betydelig grad påvirker deres generelle sikkerhet og helse, inkludert deres atferdsmessige, emosjonelle og kognitive funksjoner." Disse barna har lav selvfølelse, en følelse av skam, substandard sosiale ferdigheter og er mer sannsynlig å ha overdreven skole fravær priser.

Fysiske forhold

Uhygieniske hjemmemiljøer kan utsette barn for smittsomme sykdommer relatert til dårlig hygiene og manglende hygiene. Infiserte barn i sin tur smitte andre barn med hvem de kommer i kontakt.

Diaré, noe som fører til irritasjon i indre foring av tarmen, er vanlig hos barn som lever i slike forhold. Det kan være forårsaket av farlige bakterier som salmonella og E. coli, virus og parasitter, og spres ved hånd-til-munn kontakt med infiserte elementer.

Bakterier og irritanter kan forårsake svært smittsom øyekatarr som påvirker øynene. Astma kan være forårsaket og forverret av skitt, støv og innånding av andre luftbårne irritanter.

Andre faktorer

Uhygieniske boliger kan også være boliger som er i forfall. Utilities, som gass, vann og elektrisitet kan ikke være funksjonell eller slått på, å ha alvorlige negative effekter på livet til barn i hjemmet. Hjemmet kan være usikre, så vel. Usikrede medisiner, brannfare, og andre farer kan risikere sikkerheten til barna.

Uhygieniske boliger kan være uhygienisk fordi de voksne i hjemmet kan ha fysiske, psykiske eller rusmiddelspørsmål som har forårsaket disse forholdene. Hvis de voksne ikke kan se etter hjemmet, er deres evne til å ivareta sine barn også tvilsom. Funnene i Californias guvernør Office of Justice Planlegging er at når disse barna blir voksne, er de sannsynligvis til å etterligne forholdene der de utviklet og atferd av sine vaktmestere hvis intervensjon ikke forekommer.

Konsekvenser for voksne

Hvis et hjem er ansett som en helserisiko for barna, kan situasjonen bli erklært et tilfelle av omsorgssvikt og overgrep, og lokale myndigheter har makt til å fjerne barna og plassere dem i statlig omsorg. Foreldre eller foresatte blir rettsforfulgt og mulig fengsling hvis de blir funnet skyldig i omsorgssvikt og barnemishandling. De vil også ha problemer med å få barna tilbake til deres varetekt inntil de uhygieniske forholdene er utbedret og de kan bevise at de har et sanitær, hygienisk og trygt hjem.

Konsekvenser av koronar hjertesykdom

Koronar hjertesykdom (CHD) er vanligvis forårsaket av aterosklerose, som oppstår når blodårene blir hardere med fettavleiringer. Av og til CHD er referert til som koronarsykdom. Det finnes en rekke potensielle konsekvensene knyttet til CHD, noen som kan være livstruende.

Heart Attack

Når blodstrømmen til hjertet er redusert eller stoppet av blokkerte arterier, kan et hjerteinfarkt oppstår, ifølge MedlinePlus.

Stabil Angina

Stabil angina er en medisinsk betegnelse for brystsmerter som ikke nødvendigvis er forbundet med et hjerteinfarkt, ifølge MedlinePlus. Det er en potensiell resultat av CHD.

Ustabil angina

Ustabil angina, som er definert som å klemme brystsmerter som muligens indikerer en forestående hjerteinfarkt, kan resultere fra CHD, ifølge MedlinePlus.

Kortpustethet

Kortpustethet er en mulig konsekvens av CHD og kan begrense ens evne til å utøve eller gjøre andre anstrengende aktiviteter, ifølge MedlinePlus.

Sudden Death

Plutselig død gjennom hjertesvikt kan forekomme hos personer som har CHD, ifølge MedlinePlus.

Statistikk

CHD er nr en morder av både menn og kvinner i USA, ifølge MedlinePlus. Tidlig oppdagelse kan redusere mulige konsekvenser gjennom medisinsk behandling og kosttilskudd endringer.

Konsekvenser av tidlig overgangsalder

Tidlig menopause er definert som menopause som forekommer ved eller før 40 års alderen. Ifølge Cleveland Clinic, gjennomsnittsalderen for menopause er 51. Før inn i overgangsalderen, kvinner går gjennom en periode med perimenopause, der hormonnivåene i kroppen slipp. I denne perioden, menstruasjonen blir uregelmessig. Når en kvinne har hatt ett helt år uten mensen, er hun sies å være postmenopausal. Det er visse helserisiko og konsekvenser forbundet med overgangsalderen, og tidlig menopause, at kvinner må være klar over.

Konsekvenser av overgangsalder

Kvinner går gjennom tidlig overgangsalder opplever mange av de samme bivirkningene og symptomer som kvinner går gjennom overgangsalder i alle aldre erfaring. Disse bivirkningene inkluderer humørsvingninger, irritabilitet, hetetokter, et mulig tap av libido eller smerter under sex, økt risiko for vaginal infeksjon, og potensielt menopause-relaterte depresjon. Selv om de fleste av disse bivirkningene er ikke verre for kvinner går gjennom tidlig overgangsalder, kan menopause-relaterte depresjon bli forverret av det faktum at en kvinne er yngre når inn i overgangsalderen, og er dermed sorg over tapet av sin fruktbarhet i yngre alder.

Infertilitet

Tidlig menopause nesten universelt forårsaker infertilitet, for eggløsning ikke lenger forekommer. En mulig unntak til dette er tidlig overgangsalder forårsaket av for tidlig eggstokksvikt. Prematur eggstokksvikt er en tilstand der eggstokkene slutter å produsere egg. Årsakene til dette er uklart; det kan være et resultat av en autoimmun sykdom, genetikk, eller medisinsk behandling for en urelatert tilstand. Selv om kvinner som har perioder stoppe som følge av for tidlig eggstokksvikt anses å være i tidlig overgangsalder, kan de av og til eggløsning og / eller har en periode. Ca 8 to10 prosent av kvinner med tidlig eggstokksvikt har vært i stand til å unnfange et barn, til tross for at regnet overgangsalderen.

Osteoporose

Ifølge Cleveland Clinic, kvinner som har lavere østrogennivå i kroppen som følge av gjennomgått overgangsalder er en større risiko for osteoporose. Denne risikoen forsterkes hos kvinner som går gjennom tidlig overgangsalder, siden kroppene deres har en lengre tid når de ikke har fordelene av høyere nivåer av østrogen.

Hjertesykdom

Ifølge Consumer Health Reports, kvinner som har gjennomgått overgangsalder har en høyere risiko for hjertesykdom, slag og hjerteinfarkt enn premenopausale kvinner. Consumer Health Reports sier at kvinner som har gjennomgått overgangsalder har dobbelt så stor risiko for kvinner som ikke har, selv om kvinner i overgangsalderen er yngre enn premenopausale kvinner. Cleveland Clinic sier også at denne økte risikoen for hjertesykdom er mer uttalt hos kvinner som har tidlig overgangsalder, fordi en gang de har en kortere periode der kroppen produserer tilstrekkelig høye nivåer av østrogen.

Andre risikoer

Cleveland Clinic antyder at tidlig overgangsalder forverrer også risikoen for visse andre tilstander som forekommer oftere hos postmenopausale kvinner. Disse forholdene omfatter grå stær i øynene, tannkjøttsykdom, tap av tenner og tykktarmssykdom. Igjen er det høyere risiko knyttet til østrogennivået i kroppen.

Konsekvenser av For mye kalsium

Konsekvenser av For mye kalsium


I mange tilfeller, hyperkalsemi, eller for mye kalsium i kroppen kan være vanskelig å oppdage. Leger noen ganger kan tilskriver symptomene på hyperkalsemi til andre sykdommer eller lidelser, og som kan være farlig. Det er viktig å regulere inntaket av kalsium basert på det faktum at kroppen din trenger en viss mengde kalsium for å utføre riktig og holde seg sterk.

The Cause

Hypertyreose ikke tillater kroppen å behandle kalsium riktig og derfor er ansvarlig for 90 prosent av hyperkalsemi tilfeller. Endokrine lidelser som Addisons sykdom, kreft og myelom også kan føre til at kroppen til å blokkere kalsium fra å fungere på riktig måte i kroppen. Hvis du har noen av disse forholdene, trenger du en lege til å hjelpe deg med å planlegge for riktig inntak av kalsium.

Symptomer

Vær oppmerksom på symptomer, inkludert dehydrering, hyppig vannlating, forstoppelse, forvirring, tretthet og oppkast. Dette er de vanligste problemene som presenterer når en kropp lider av hyperkalsemi. Du trenger å drikke rikelig med væske og til å kontakte lege når disse symptomene oppstår. Kvalme kan forårsake oppkast og brekninger som kan føre til et organ som skal dehydratiseres.

Store advarsler

Hyperkalsemi kan få alvorlige konsekvenser, herunder beslag, nyresvikt, koma og død i noen tilfeller. Noen med hyperkalsemi lider spasmer og kramper som kan vare i flere dager etter kalsiumnivåene tilbake til det normale. Dette er spesielt vanlig hos eldre. Den viktigste grunnen til å kontakte lege dersom du tror at du har konsumert for mye kalsium er at bare en lege kan diagnostisere visse vilkår. Noen av disse inkluderer høyt blodtrykk, hjerterytmeforstyrrelser og nyrestein.

Kjenner fakta

Utdanne deg selv om din kalsiuminntak og forstå det grunnleggende. Kalsium er kjent for sin evne til å styrke tenner og bein, men du kan oppleve bensmerter hvis for mye kalsium er til stede i kroppen din. Snakk med legen din og bekrefter at du tar riktig dose. Som kan hjelpe deg å unngå langsiktige rammebetingelser som for eksempel smerter i hele muskel-skjelettsystemet og problemer med nervesystemet.

Hva er en vitrektomi?

Hva er en vitrektomi?


En vitrektomi er en prosedyre som fjerner noe av glasslegemet, eller gel, fra øyet. Den glasslegemet fjernes for å håndtere problemer i bakre del av øyet. Det er også utført for å fjerne blod, fremmedlegemer eller arrvev fra øyet.

Grunner for en vitrektomi

En vitrektomi kan utføres dersom en pasient lider av en frittliggende netthinnen, blødning inne i øyet, en macular hull eller komplikasjoner fra foregå øyekirurgi.

Prosedyre

En vitrectomy utføres gjennom små snitt i øyet. Kirurgen setter fiberoptisk lys og instrumenter for å klippe ut og ta ut glasslegemet gjennom disse små kutt.

Andre teknikker

Noen ganger kan en laser er brukt i løpet av prosedyren for å stoppe blødning i øyet. Etter kirurgi, silikonolje noen ganger plassert i øyet for å holde netthinnen løsner igjen.

Postoperative resultater

Selv om det kan være noen hevelse og kløe følge prosedyren, vil de fleste postoperative ubehag forsvinne noen dager etter vitrektomi.

Bivirkninger

Noen pasienter vil fortsette å oppleve tåkete syn i opp til en uke etter inngrepet.

Vitrektomi Prosedyrer

Vitrektomi er en form for øye kirurgi som er utviklet for å fjerne en del av eller hele glasslegemet (den klare geleaktig substans inne i øyet). Det er flere prosedyrer knyttet til vitrektomi. Pars plana vitrektomi er generelt kirurgisk operasjon i forbindelse med fjerning av en del av eller hele glasslegemet. Visse andre framgangsmåter ofte følger med eller danne en del av vitrektomi kirurgi.

Pars Plana vitrektomi

Den pars plana vitrektomi refererer til generell kirurgi utviklet for å fjerne tåkete glasslegemet. Av og til, blod eller andre agenter, noe som gjør det vanskelig å se, sky dette klart indre gelé inne i øyet. Den pars plana vitrektomi fjerner dette tåkete område. På grunn av suksessen til den opprinnelige pars plana vitrektomi, har vitrektomi prosedyrer utvidet til å omfatte andre relaterte prosedyrer. Ytterligere vitrektomi prosedyrer inkluderer fjerning av øyet arrvev, og fjerning av den klare gel for å gi medisiner som skal injiseres inn i øyet.

Membranectomy

En membranectomy er ofte utført som en del av vitrektomi prosedyrer. Dette innebærer separering av lagene av øyet ved hjelp av væske, i en prosess som kalles "viscodissection," for å bruke små tenger eller plukker å fjerne arr eller andre usunne vev fra retina. Denne prosedyren er ofte utført som en del av eller i tillegg til en standard vitrektomi.

Fluid-Air Veksling

Fluid-luft utveksling er også ofte innlemmet i vitrektomi prosedyrer. Dette innebærer bruk av en luft-injeksjon for å fjerne intraokulær væske fra øyet. Intraokulært trykk blir samtidig brukt for å tillate at øyet for å holde sin form og netthinnen til å forbli på plass. Når lufttrykket opphører, vil den intraokulære væsken igjen komme tilbake inn og fylle opp øyet.

Luftgassveksling

Luft-og gassutveksling er et alternativ til bruk av fluidluftgjennomgang under et vitrektomi prosedyre. I en luft-gass-utveksling, blir gass (eller en blanding av luft og gass) innføres i øyets bakre segment. Disse gassene (vanligvis svovel perfluoropropane eller heksafluorid) hjelpe luften for å utvide og forbli i øyet lenger mens netthinnen er hjulpet på plass av en tamponade. Den tamponade bidrar til å tette hull i netthinnen eller retina holde på plass mens glasslegemet blir fjernet. Når luft-gass-blandingen forlater øyet, den intraokulære væsken igjen fyller øyet opp igjen.

Recovery

Vanligvis tar restitusjonsperioden etter en vitrektomi prosedyren noen uker. I løpet av denne tiden, er øyedråper som brukes og pasienten anbefales å avstå fra anstrengende arbeid og tunge løft. Av og til blir gassbobler innføres i øyet slik at netthinnen til å forbli på plass, og dersom dette er tilfelle, kan det hende at pasienten har til å opprettholde en viss hodeposisjonen under utvinning perioden.

Risiko for å ha en vitrektomi

Hvis en person opplever netthinneavløsning, en tilstand der det er skade på netthinnen, må umiddelbare tiltak settes i verk for å hindre ytterligere skade og tap av synet. En av de prosedyrer som kan være nødvendig kalles en vitrektomi, og selv om det høres skremmende og medfører en risiko for komplikasjoner som kan oppstå, er det ofte nødvendig for å redde en persons syn.

Vitrektomi

En vitrektomi er kirurgisk fjerning av glasslegemet gel fra midten av øyet. Øyet er kuttet ved hjelp av små kirurgiske verktøy, og i glasslegemet gel suges ut for å gi bedre tilgang til baksiden av øyet og retina. Etterpå blir øyet er fylt med gass eller silikonolje for å gjenopprette trykket fra den nå fjernet glasslegemet gel.

Glaukom

En mulig komplikasjon av en vitrektomi er neurovascular glaukom. Dette skjer når nye blodkar vokser etter operasjonen og blokkere drenering kanaler. Dette fører til en sikkerhetskopi av væsker som setter press på øyet. I omtrent tre prosent av pasienter som utvikler denne tilstanden, det resulterer i permanent blindhet.

Væske buildup

Det er en risiko for at det vil være en væske samler seg i gjennomsiktige dekselet av øyet etter en vitrektomi utføres. Dette er ofte referert til som et cornealt ødem, og det kan føre til en oppbygging av trykk på øyet, uskarpt syn og skade på vev.

Infeksjon

Som med en hvilken som helst operasjon, er det alltid en risiko for infeksjon. En vitrektomi er ikke annerledes, og det er en risiko for infeksjon rundt øyet, i øyet og i retina når fremgangsmåten utføres. Dette er en komplikasjon som kirurger streber etter å unngå, men det har vært kjent å forekomme.

Blødning

Ofte et vitrektomi utføres fordi det var blødning i glasslegemet gel i øyet. Så snart gelen er suges ut og deretter erstattes, kan den opprinnelige problemet med blødning gjentas. Dette kan føre til permanent blindhet eller alvorlige skader i øyet av pasienten opplever dette tilbakevendende symptom.

Risiko for vitrektomi kirurgi for en Macula hull

En vitrektomi er kirurgisk fjerning av glasslegemet, gel-lignende stoff som fyller midten av øyet, etterfulgt av en innføring av luft og gass til hullet. Fremgangsmåten er ofte gjort for å reparere hull som dannes i makula, et område av netthinnen, på grunn av den naturlige aldrings av øyet. Som de fleste operasjoner, er noen risiko forbundet med vitrektomi.

Katarakt

Utvikling av grå stær, tilstanden der visjon blir disig og tåkete, er en vanlig risiko forbundet med vitrektomi prosedyren. Selv om grå stær ofte utvikler med alderen, har en tendens tilstanden til å utvikle raskere etter en vitrektomi.

Infeksjon

Som med de fleste operasjoner, infeksjon er en av de mest vanlige komplikasjoner, og mens de effektene kan være liten, kan de noen ganger føre til mer alvorlige tilstander. Infeksjon som oppstår i øyet etter en vitrektomi kalles endoftalmitt, og kan noen ganger føre til blindhet. Ifølge vitreoretinal Surgery, PA, oppstår denne infeksjonen i ett av 1000 tilfeller.

Netthinneavløsning

Selv om netthinnen kan løsne spontant, enhver operasjon som involverer øyeeplet øker risikoen for løsrivelse. Den løsgjøring kan skje relativt raskt etter behandlingen, eller til og med opp til flere måneder eller år etter at operasjonen er fullført.

Eye Damage

Reise med fly, må unngås i flere måneder etter at vitrektomi er fullført eller inntil legen sier det er OK hvis hullet ikke er helt leget, og gassen er fortsatt til stede i hullet, kan den trykkforandring i flyet forårsake alvorlig skade øyet.

Delvis gjenoppretting

Selv om det ikke er ansett som en risiko eller komplikasjoner av kirurgi, kan delvis bedring av syn være et problem for noen pasienter. Etter operasjonen, pasientene er å forbli i en ansikt-ned-stilling for spesifisert tidsperiode. Hvis pasienten ikke er i stand til å følge gjennom med hele angitt tid, ikke kan oppnås total utvinning av visjonen.

Vitrektomi og Post operativ behandling for trykk i øyet

En vitrectomy er en vanlig operasjon som gjenoppretter, bevarer og forbedrer visjon. Denne fremgangsmåten følger med risiko for post-operative trykk i øyet, eller okulær hypertensjon, som truer med å ødelegge den optiske nerven.

Bruksområder

En vitrectomy utføres for netthinnelidelser og andre øyesykdommer som påvirker observasjonsevne, inkludert netthinneavløsning, diabetiker glasslegemet blødning, og post-katarakt kirurgi komplikasjoner.

Funksjoner

En vitrectomy utføres i en operasjonsstue under lokalbedøvelse med sedasjon. Den glass gel i øyet er fjernet og erstattet med en blanding av gass og luft.

Recovery Time Frame

Etter en vitrektomi, må pasienten stanse all aktivitet og ligge med ansiktet ned i to til tre uker for å unngå okulær hypertensjon. Full visuell utvinning kan ta noen måneder.

Opprettholde Hode

Etter operasjonen må pasienten unngå å se oppover eller liggende på baksiden for å unngå å heve intraokulært trykk.

Flytrafikken

Pasienter må unngå flytrafikken for et par måneder etter operasjonen. Endringen i atmosfæretrykk kan føre til en gassboble i øyet til å ekspandere, heve trykk i øyet.

Øyedråper

Kirurgen kan foreskrive spesielle øyedråper for å unngå forhøyet trykk i øyet.

Vitrektomi Cataract Fjerning

Det menneskelige øye består av en rekke deler. Stoffet som skiller linsen, som fokuserer på øyet, fra retina er kjent som glasslegemet, en klar gel-lignende materiale som fyller det meste av øyet. En vitrektomi kan utføres i individer som lider av en mangel på klarhet i glasslegemet, for å fikse arr, eller for å avlaste trykket på netthinnen. Gjør du det, dessverre, kan forårsake grå stær som ytterligere kan svekke funksjonen av et individs øye.

Hvorfor har en vitrektomi

Ethvert antall tilstander kan nødvendiggjøre en vitrektomi, fjerning av glasslegemet gel fra resten av øyet. Netthinneavløsning eller fibrose er vanlige årsaker, mens andre krever en slik operasjon for å reparere blødning, skader på øyet, eller vedvarende infeksjoner som ikke svarer til andre former for terapi. Øyet blir deretter forseglet med en erstatning for glasslegemet, vanligvis en gassboble eller silikonolje. Selv om dette ofte fører til ubehag, må ytterligere komplikasjoner bli vurdert av en lege i tilfelle ytterligere kirurgi er nødvendig.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan kreve ytterligere kirurgi for å fullt ut reparere et øye. Vitrektomi kan nødvendiggjøre kataraktfjerning på grunn av en kjernefysisk stivnet katarakt, en komplikasjon på grunn av linsen i øyet herding etter kirurgi. Vitrektomi ofte fører til kataraktdannelse, eller akselerasjon av grå stær som allerede er til stede i øynene til visse individer. Dette problemet gjør det vanskelig for pasienter etter et vitrektomi å se klart. Fordi en slik operasjon ikke kan føre til full restaurering av perfekt syn, noen leger anbefaler bruk av bifokale kontakter følgende vitrektomi katarakt flyttinger.

IOL Prosedyre

Etter vitrektomi grå stær, mange pasienter fortsatt trenger korrigerende linser eller briller. For å avhjelpe problemene med katarakt kirurgi etter en vitrektomi, mange leger anbefale bruk av en IOL - en intraokulær linse - som er plassert inn i øyet permanent og brukes til å forbedre synet hvis en linse er skadet. Prosedyren er normalt gjort etter den første operasjonen for å fjerne grå stær resultater i ufullkommen visjon, og kan redusere avhengigheten av den enkelte lider av synsproblemer etter at glasslegemet fjernes. Bifokale linser kan også hjelpe en person for å se mer tydelig etter vitrektomi grå stær, selv om mange pasienter kan velge en kirurgisk implantasjon som vil forbedre synet fra alle avstander og under alle forhold.

Gjenopprettingstiden fra vitrektomi Surgery

En vitrectomy er en ofte utføres øye kirurgi brukes til å løse en rekke forhold som involverer øyets vitale strukturer. Prosedyren innebærer helt å fjerne glasslegemet (øyevæske) og erstatte den med en luft-og gassblanding, noe som krever betydelig tid og utvinning etter behandling behandling.

Recovery tidsvariabler

Lengden av tid som kreves for utvinning vil avhenge av alvorligheten av den underliggende sykdommen. Forhold som kan kreve vitrektomi prosedyrer inkluderer netthinneavløsning, diabetiker glasslegemet blødning, macula hull (s), epiretinal membran, proliferativ vitreoretinopathy, fremmedlegeme fjerning, og endoftalmitt.

Eye Shield

En plast øye Skjold skal brukes når du sover for den første uken etter operasjonen, og bør brukes i minst de tre første dagene etter operasjonen når du dusjer.

Liggende med forsiden ned

Pasienten er ofte beskjed om å ligge med ansiktet ned og forbli immobile i opptil tre uker etter operasjonen. Dette er for å sikre tilfredsstillende helbredelses som naturlig øyevæske langsomt erstatter luft og gassblandingen som ble plassert i øyet under kirurgi.

Øyedråper

Øyedråper brukes vanligvis for et par uker etter operasjonen for å redusere betennelse, hindre smitte, minimere arrdannelse av eleven, gi trøst, og for å opprettholde lavt trykk i øyet.

Reise

Pasientene må avbryte alle reiseplaner for minst et par måneder etter operasjonen. Dette er på grunn av de ekstreme risiko for endringer i lufttrykket, som utgjør en farlig risiko for for gjenværende luft, og gassblandingen i øyet. Kun legen kan fortelle deg når det er trygt å fly.

Total Healing Tid

De fleste healing vil skje i løpet av de fire til seks uker etter operasjonen, men full utskifting av luft og gassblanding, samt full visuell utvinning, kan ta opp til et par måneder. Konsistente oppfølgingskontroller er nødvendig.

Skadelige konsekvenser av rusmiddelmisbrukNarkotikamisbruk har lenge vært et problem i USA. Illegale og juridiske stoffer blir brukt i en rekke måter, og en rekke grunner. Lovlige stoffer som alkohol, nikotin, koffein og reseptbelagte medisiner kan være like vanedannende som gate medisiner når det brukes på feil måte, og alle rusmidler har negative konsekvenser som inkluderer avhengighet.

Avhengighet

Når noen stoffet er brukt gjentatte ganger for lenge nok av en enkeltperson, utvikler toleranse som person, behovet for å bruke mer av det samme stoffet for å oppnå samme grad av beruselse, eller eufori, tidligere har opplevd. Toleranse er det første tegnet på at avhengighet finner sted.

Juridisk

Alkohol eller narkotika-relaterte juridiske problemer er vanligvis en av de første indikasjoner på at det foreligger et problem. For lovlige rusmidler, juridiske problemer oppstår når en person forsøker å kjøre mens du bruker eller bruker nok av stoffet til å påvirke hans oppførsel til poenget med å tiltrekke seg oppmerksomheten til juridiske myndigheter.

Financial

Folk ofte bruke penger på legemidler som skal reserveres for andre behov. Mens harde stoffer som kokain og heroin er vanligvis forbundet med økonomiske problemer, personer som bruker nikotin og alkohol ofte faller i denne kategorien av rusmiddelbrukere også.

Forholdet problemer

Folk som misbruker og blir avhengige av stoffer ofte sette sitt narkotikabruk, og avhengighet før deres kjære. Dette fører til mistillit å utvikle seg i familiemedlemmer og signifikante andre, og ofte skilsmisse eller andre separasjon oppstår på grunn av brukerens rusproblem.

Helseproblemer

Dersom en individuell bruker selv juridiske stoffer som nikotin eller alkohol lenge nok og i store nok mengder, vil hun utvikle helseproblemer som en konsekvens av å bruke stoffet. Alle legemidler har relaterte helseproblemer hvis de blir misbrukt og brukt til overmål, og de helsemessige problemene er direkte knyttet til stoffet som brukes.

Død

Narkotikamisbruk slutt dreper overgriperen. Mens noen stoffer er mer sannsynlig å forårsake hjertestans på grunn av overdose (kokain, metamfetamin og heroin), vanlige stoffer som alkohol, nikotin, og cannabis (marihuana) føre til gradvise helseproblemer som kan føre til død av kreft, lungesykdom eller leverproblemer, sammen med andre mulige dødelige helseproblemer.

Konsekvenser av et dårlig kosthold

Konsekvenser av et dårlig kosthold


Maten vi spiser er drivstoff kroppen vår trenger for å fungere skikkelig. Når kroppen ikke får de næringsstoffene den trenger, negative helseeffekter følge. Et dårlig kosthold kan ha mer enn bare konsekvenser for den fysiske kroppen. Dietten kan også påvirke tenkning og mental funksjon.

Vektproblemer

Vektproblemer, som kan føre sine egne helseproblemer, er en merkbar effekt av et dårlig kosthold. Vektproblemer oppstår når flere kalorier forbrukes enn kroppen krever for energi. Spise en diett som er utilstrekkelig i kalorier kan føre til en kropp til å være undervektig, så vel. Underernæring betyr ikke nødvendigvis en mangel på mat, men i stedet er det en mangel på næringsstoffer, og kan oppstå i både overvektige og undervektige individer.

Fordøyelsesproblemer

Et dårlig kosthold kan føre til fordøyelsesproblemer. For eksempel kan en diett som mangler kostfiber føre til sykdom og sykdom, og starter med forstoppelse, vektøkning og treghet. Frukt, grønnsaker og helkorn er sunne kilder til kostfiber.

Hjertesykdom

Et dårlig kosthold er en medvirkende faktor for hjertesykdom. Dietter høy i mettet fett, som smør, margarin og animalsk fett, forårsaker blodårene blir tette. En diett høy i grønnsaker, frukt, hele korn og magert protein bidrar til å forebygge hjertesykdom.

Mangel på energi

Dietter som ikke inneholder en tilstrekkelig mengde næringsstoffer kan føre til tretthet og mangel på energi. En sunn diett trenger en tilstrekkelig mengde av protein, karbohydrater og hele korn som inneholder vitaminer og mineraler for riktig funksjon i kroppen.

Type 2 Diabetes

Dårlige spisevaner kan føre til fedme, som er en risikofaktor for type 2 diabetes. En sunn diett kan forebygge sykdommen fra å oppstå, sammen med de alvorlige bivirkninger for de som er diagnostisert med diabetes, ifølge Mayo Clinic. The Mayo Clinic anbefaler et sunt kosthold og vekttap for å hindre utbruddet av type 2 diabetes.

Svekket immunforsvar

Et dårlig kosthold kan svekke kroppens immunsystem ved å unnlate å gi de næringsstoffene den trenger for å fungere skikkelig. Dietter kan mangle ernæringsmessig kvalitet gjennom dårlige valg eller dårlig kvalitetsmat. Dietter må inneholde en tilstrekkelig mengde av visse næringsstoffer, inkludert sink, vitamin C, vitamin E, vitamin A, jod, vitamin B6 og antioksidanter for å fungere skikkelig.

Konsekvenser av GMO Lettuce

Konsekvenser av GMO Lettuce


GMO matvarer inneholder genmodifiserte organismer. Denne vidt begrep betyr å endre en plante eller dyr genetiske strukturen for å oppnå visse egenskaper som størrelse, farge, motstand mot ugressmidler eller patogener eller økt avkastning. For eksempel er Monsanto frøbedrift.Med RS 17290001 salat genetisk modifisert til å gi en attraktiv farge og vekt. Andre egenskaper inkluderer forsinke innhøstingen tid, motstand mot Bremia lactucae sopp og salat Mosaic Virus. Genteknologi gjør det mulig seedet selskaper til å produsere planter med frø som er steril, selv om denne teknologien ikke er kommersielt tilgjengelig. DuPont og Syngenta selskaper også patentere genmodifiserte frø.

Landbruk

En insentiv for bønder å plante genmodifisert frø er dens motstand mot ugressmiddel. En konsekvens av å plante GMO avlinger er at bøndene kan bruke ugressmiddel mindre discriminately, noe som resulterer i mer ugressmiddel soaking i jorden. En nyere konsekvens er fremveksten av herbicidmotstandige ugress. I stedet for å rotere avlinger og la jorda å restituere seg, bønder bruker mer kunstgjødsel utviklet for å fungere med den modifiserte frø til kunstig gi de næringsstoffene plantene trenger. En annen konsekvens er at økologiske bønder felt er forurenset av GMO planter som fugler eller insekter fra en nabo GMO feltet naturlig pollinere sine avlinger.

Helse

Helsemessige konsekvenser av å konsumere genmodifiserte matvarer er ukjent. En 2007 studie av forskere ved University of Central Florida viste at salat som ble genmodifisert til å produsere insulin kan ha potensial til å kurere Type-1 diabetes. På den annen side, forbrukere rapportere alvorlige allergiske reaksjoner inkludert elveblest og andre immunsystem lidelser etter å ha spist mat som inneholder genmodifiserte organismer. I "The World According to Monsanto," Marie-Monique Robin forklarer at produsentens testing av glyfosat - en viktig ingrediens i ugressmidler - viser at det ikke er skadelig for pattedyr fordi den ikke kan trenge gjennom celleveggene. Men i proprietære blandinger av ugressmidler, er glyfosat blandet med dispergeringsmidler og vaskemidler som gjør det mulig å trenge gjennom celleveggene. En 1997 studie publisert i "American Journal of Epidemiology" linker ugressmiddel bruk i Ontario, Canada med økt forekomst av sen spontan abort. Ytterligere forskning av professor Eric-Giles Seralini av Caen University i Frankrike knytte ugressmiddel bruk med økt forekomst av lymfom og myelomatose.

Matforsyning

Som store kommersielle leverandører av genmodifiserte frø søke å selge mer av deres patenterte produktet, reduserer valget av frøvarianter tilgjengelig for bønder og andre forbrukere. Cary Fowler og Pat Mooney rapport i "knuste: Mat, Politikk, og tap av biologisk mangfold" at National Seed Storage Laboratory (NSSL) - den største frøbanken i USA - ligger 497 varianter av kommersielt tilgjengelig salat i 1903. Innen 1980, bare NSSL hadde 36 varianter av salat. Færre varianter kan ha katastrofale konsekvenser for verdens matvareforsyning i tilfelle av en sykdom som desimerer de resterende varianter.

Rettslige konsekvenser

Monsanto er en av de største produsentene av GMO frø. Monsantos patenter på frø de selger etter å legge til eller endre plantens gener. Writer Michael Pollan sier at bøndene må signere en kontrakt med Monsanto som gir selskapet rett til å inspisere anleggene i feltet for å bevise at de er Monsantos åndsverk. Bønder må også bli enige om ikke å spare frø fra sine avlinger til å plante i senere år. Monsanto saksøkt kanadiske bonden Percy Schmeiser of Saskatchewan når jordene var forurenset med Monsanto produkt til naturlig pollinering.

Konsekvenser av avbrutt søvn

Konsekvenser av avbrutt søvn


En mai 2008 Better Sleep Council artikkelen siterer studier som anslår at $ 150 000 000 000 per år er tapt i produktivitet og sykefravær på grunn av søvnproblemer. En Rådet undersøkelse i 2007 viste også at respondentene knyttet til dårlig ytelse på jobb til kronisk søvnmangel, blant annet dårlig kvalitet og nøyaktighet i arbeidet, problemer med dom eller tenke klart, og har problemer med minne for viktige detaljer. Men bare 13 prosent av arbeidstakere indikerte at de var villige til å sette i tid og krefter på å forbedre sin søvn, en figur ikke så overraskende gitt at det krever endringer i livsstil.

Vanlige Søvnproblemer

De fleste mennesker lider på et eller annet fra vanlige problemer knyttet til dårlig søvnhygiene, for eksempel søvnløshet, altfor tidlig oppvåkning, eller komme inn i vanen med å gå til sengs for sent tidspunkt. Som enhver forelder vet, kan en ny baby i huset forårsake betydelig søvnmangel før barnet begynner å sove gjennom natten. Personer som gjør skiftarbeid er også gjenstand for søvnproblemer fordi den biologiske eller kroppsrytme kan bli alvorlig forstyrret. Noen av disse forstyrrelsene kan ganske enkelt løses med grunnleggende søvn hygiene teknikker. Men når de blir kronisk og påvirke fungerer, er nødvendig behandling. Selv 30 minutter av søvnmangel gjentatte over flere netter kan føre til en monterings søvn gjeld som ikke kan tilbakebetales, og som vil påvirke fysisk og mental funksjon.

Konsekvenser av kronisk søvnforstyrrelser

Personer som har dårlig søvnhygiene, og har mistet synet av vaner og rutiner som vanligvis klar dem for søvn ikke nødvendigvis har faktisk søvnsykdommer. For eksempel, avslutter personer med obstruktiv søvnapné puste flere ganger i løpet av natten, jerk våken prøver å få pusten, deretter gjenta syklus over og over. Ubehandlet, lider de av overdreven søvnighet på dagtid, problemer med konsentrasjon og hukommelse, irritabilitet, tretthet, hjerneslag, pulmonal hypertensjon og høyt blodtrykk. Søvnapné kan også forårsake myokardiskemi, der hjertet ikke får nok nærende oksygen å mate muskel. En studie fra 2003 viste at kvinner som sov fem timer eller mindre per natt er 45 prosent større sannsynlighet for å ha hjerteinfarkt. En fersk studie også knyttet mangel på søvn og feil i nervebaner i hjernen med psykiske lidelser som depresjon.

Effekten på Bed Partnere

Sove med en partner med søvnapné, restless leg syndrom eller en annen kronisk søvnforstyrrelser kan plassere deg i fare for søvn problemer. Det har blitt anslått til en partner mister åtte timers søvn i uken når de blir forstyrret av en snorer, og dermed sette opp partner for alvorlige søvn gjeld. Det samme skjer når en person snakker i søvne eller gjør bevegelser som holder partner våken.

Søvnhygiene Works

Grunnleggende søvnhygiene strategier kan hjelpe noen mennesker bringe sine søvnsykluser under kontroll. Bruk soverommet kun for søvn. Ikke les, se på TV eller arbeide i sengen. Du ønsker å assosiere sengen med søvn og kjærlig partner. Rommet bør være ryddig, kjølig og rolig å oppmuntre søvn. Sørg for at sengen gir deg den støtten du trenger for å forebygge smerter som kan forårsake søvnløshet. Ikke drikk koffeinholdige drikker i nærheten sengetid. Faktisk kvitte deg helt av koffeinholdige drikker er optimal, spesielt hvis du er følsom for koffein eller sukker. Gå til sengs på samme tid hver kveld, og våkner på samme tid hver morgen, selv i helgene eller på ferie. Søke behandling fra en kvalifisert lege hvis dine søvnvansker bli kroniske og begynner å påvirke livet ditt. Han kan hjelpe deg med å sette sammen en behandlingsplan for å hjelpe både deg og din partner start sove og føler deg bedre.

Konsekvenser av Hoppe over måltider

Konsekvenser av Hoppe over måltider


Folk hopper over måltider for ulike grunner, for eksempel en travel timeplan eller prøver å gå ned i vekt. Hoppe over måltider virker som det skal være en rask måte å gå ned i vekt fordi du tar inn færre kalorier. Dessverre er realiteten at å hoppe over et måltid er ikke bare kommer til å gjøre deg mer sulten senere, men også det kommer med uventede konsekvenser.

Vektøkning

Vektøkning er kanskje en av de mest uventede konsekvensene av hoppe måltider, men det er en uunngåelig virkeligheten. Når du hopper over et måltid, bremser kroppen din metabolisme å kompensere for mangelen på mat. Kombinert med ekstra sult gjør det lettere å overspise ved neste måltid, i hvilket tilfelle du ende opp med like mange eller flere kalorier samt en langsom metabolisme for raskere vektøkning snarere enn vekttap.

Diabetes

Lengre perioder hoppe over måltider og spiser et stort måltid senere kan potensielt føre til diabetes. Ifølge New York Times skribent Tara Parker-Pope, spise en eneste stort måltid etter hopper to måltider medfører endringer i metabolske system og til slutt forsinket insulin release etter å ha spist. Denne forsinkelsen i insulin over en lang periode kan ende opp som resulterer i diabetes.

Ketose

Prosessen med ketose kan starte når du konsekvent hoppe over måltider og ikke spiser nok for kroppen å administrere. Ketosis oppstår når legemet renner ut av karbohydrater og begynner å bryte ned fett i kroppen når den står på en fastende metabolsk rate. Ketose fører en rekke problemer, inkludert tretthet, kvalme, lavt blodtrykk og mulig skade en ufødte baby. I verste fall, kan gravide kvinner faktisk ende opp med å ha en dødfødsel som kroppen ikke er i stand til å støtte barnet.

Cravings

Når du hopper over måltider, begynner kroppen din gjør du begjærer mat av ulike typer. Når du begjærer mat, er det lett å hente den candy bar, bolle eller lignende høyt sukker, høyt kalori snack. Problemet med disse høyt kalori mat er at de har liten næringsverdi, noe som resulterer i flere krav som sukkeret er oppbrukt raskt.

Langsiktige konsekvenser av Shoulder Separation

Langsiktige konsekvenser av Shoulder Separation


Skulder separasjoner finnes oftest hos personer som er involvert i kontakt friidrett, for eksempel fotball, hockey, bryting eller baseball. Quarterbacks som er plyndret, noen ganger lider skilt skuldre som deres skulder treffer bakken hardt. I andre tilfeller kan en fallulykke eller en bilulykke forårsake skulder separasjon. Skulder separasjoner kan være mindre. Likevel, avhengig av nivået av skaden, skade på leddbånd og kirurgi involvert, langsiktige konsekvenser kan påvirke utvinning og fremtidens mobilitet.

Definisjon

Skuld separasjon skade kan være delvis, eller det kan være en total separasjon av de to delene av skulderen - krageben eller kragebeinet og acromion eller skulderblad. Både kragebenet og skulderbladet blir holdt sammen av den acromioclavicular felles, og de coracoclavicular leddbånd. En skulder separasjon oppstår når "disse leddbånd er delvis eller helt revet og skaden er klassifisert i henhold til hvor alvorlig disse leddbånd er skadet," i henhold til WebMD nettsiden.

Type I og II

En Type I Shoulder separasjon kan oppstå fra en forstuing eller delvis rive av leddbånd og heve til en delvis rive av AC ligament, der CC ligament forblir uskadd. I en Type II skade, blir AC leddbånd helt revet, kragebeinet kan blir delvis adskilt fra acromion og "CC ligament er enten ikke skadet, eller delvis revet," ifølge nettstedet WebMD. De langsiktige effektene er små og vanligvis vil gro i et par uker, med minimal bruk av skulderen. Over tid kan skuld avbrudd vanligvis resultere i en erosjon av leddbrusk og etter hvert utvikler "slitasje" leddgikt.

Type III

A Type III skulder separasjon skade er langt mer alvorlig fordi skade resulterer i en komplett tåre eller AC separasjon. Naturen av konsekvenser, både på kort og lang sikt, vil være avhengig av alder og aktivitetsnivå hos pasienten involvert. En eldre person som lider av en type III skade kan realisere mekanikerne av musklene som fungerer for å flytte armen blir endret og kan føre til mer ", slitasje av rotator cuff muskler og sener. Slitasjen kan forårsake smerter, svakhet og tap av bevegelse, "i henhold til Hospital for Special Surgery nettside.

Typer IV til VI

Type IV til VI skulder skader er mer alvorlig og vil kreve artroskopisk behandling, men likevel resultere i mindre eksponering for langsiktige komplikasjoner. A Type IV skade innebærer en dårligere forvridning av sidekanten av krageben og distal krageben forskyves posteriorly inn i eller gjennom trapezius. A Type V skade innebærer en overdrivelse av den vertikale forskyvning av krageben fra scapula- coracoclavicular mellomrommet, ifølge nettstedet Brown University Divisjon for biologi og medisin. A Type VI skaden innebærer en dårligere forvridning av sidekanten av krageben. Type IV til VI bære noen aspekter av en Type III skade.

Konsekvenser av sukkerforbruket

Mens det er vanligvis ikke skadelig å spise begrensede mengder av sukker, kan hyppig eller overdreven sukkerinntak føre til ulike negative konsekvenser. Disse effektene kan komme timer, måneder eller år etter å ha spist sukker. Det er viktig å tenke på at disse konsekvensene ikke bare oppstå fra forbruket av matvarer som inneholder faktiske rørsukker; maissirup, glukose og laktose har tilsvarende kumulative effekter.

Kortsiktige Problemer

Noen konsekvenser av sukkerinntak kan skje samme dag du spiser den. Sukker-laden matvarer kan gi korte toppene i energi, men ofte resultere i utmattelse og sult så lite som en halv time senere. Dette skjer som kroppens blodsukker og insulin nivåer stige og falle raskt. The National Institutes of Health bemerker sukkerholdige matvarer kan fremme hyperaktivitet hos små barn, men dette ennå ikke definitivt bevist.

Tannråte

Overflødig sukker forbruk også har konsekvenser med hensyn til tannhelse. Sukker bidrar til plakk utvikle og skade tannemaljen, fordi plakk strømmer på sukker og skaper emalje-nedbrytende syre. Dette fremmer hulrom og annen skade på tennene. Når en gravid mors tennene råtner, kan den overføre bakterier til det ufødte barnet som forårsaker hull i tennene, ifølge National Center på Health.

Langsiktige konsekvenser

Sukkerforbruket fører også folk til å gå opp i vekt, selv om det ikke er den eneste grunnen til at dette skjer. Sukkerholdige matvarer inneholder mange kalorier, selv i små porsjoner, og det er vanskelig å forbrenne så mange kalorier gjennom trening. Overvektige mennesker ofte bli overvektige, noe som kan føre til ytterligere konsekvenser. Fedme fremmer hjertesykdom og høyt blodtrykk; det er også sannsynligvis en av årsakene til diabetes. Fedme øker sjansen for å utvikle kreft eller å ha et hjerneslag, i henhold til vekt-kontroll Information Network. Alle disse helsemessige konsekvenser det skal redusert livskvalitet, høye medisinske kostnader og redusert levealder.

Annet Risiko

En 2008 studie publisert i PLoS Genetics fant overforbruk av sukker kan fremme aldring. Det kan også øke sjansen for å utvikle sykdommer vanligvis opplevd på senere tider. En april 2009 studie publisert i International Journal of Dermatology pekte på sukker og melkeprodukter som årsaker til akne.

Munn Griller og deres konsekvenser

Munn Griller og deres konsekvenser


Med hip-hop musikk popularitet i mainstream kultur, moter utstilt ved hip-hop-artister allment imitert av fans av sjangeren. Ett av disse elementene kalles mote munningen grill, en form for smykker som er slitt over tennene. Iført munn griller, kan imidlertid føre til konsekvenser som involverer oral helse og hygiene.

Griller

Munn Grillene er metall smykker som passer på toppen av tennene. Griller er vanligvis avtagbart, men de kan også være permanent festet til tennene. Vanligvis laget av gull, sølv eller platina, er munnen griller ofte implantert med diamanter eller andre edelstener. Avhengig av hvilken type materialer som brukes, kan griller varierer i pris, med mer forseggjorte griller koster tusenvis av dollar. Bruken av munnen griller bare ble popularisert på midten av 2000-tallet. For disse grunner, er de langsiktige konsekvensene av iført munn griller ikke definitivt kjent.

Case Study

I 2007, Drs. William Hollowell og Noel Childers of Department of Pediatric Dentistry ved University of Alabama i Birmingham School of Dentistry publisert en case-studie som dokumenterer "de muntlig og dental manifestasjoner", som oppstod i en 16-år gammel mann som jevnlig hadde på seg en munn grill. Saken Studien bemerket pasientens «tøylesløs anterior forfallet i en munnhulen som tidligere hadde vært hulrom fritt på alle tidligere vanlige hygiene besøk." Grillen ble sett på som viktig medvirkende faktor til tenåringens dental problemer.

Dental Hygiene

På sin hjemmeside, American Dental Association (ADA) bemerker at fra og med datoen for offentliggjøring var det ingen studier som indikerer munnen griller er skadelig for munnen --- selv om ADA påpeker også det finnes også noen studier som viste sikkerhet munn griller. Noen low-end Grillene er laget av ikke-edle metaller kan kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. ADA advarer alle som iført en munn grill å være spesielt årvåken i tannpuss og bruk av tanntråd. ADA råder ytterligere noen iført flyttbare griller for å begrense hvor mye tid de er slitt og for å fjerne grillen før du spiser.

Potensielle konsekvenser

I henhold til ADA, kan mat og annet rusk lett bli fanget mellom tennene og grillen. Dette kan tillate å samle bakterier, som vil produsere syrer. Disse syrene kan da bidra til tannråte og skade tannkjøttet. En annen negativ bivirkning av denne bakterien kan være dårlig ånde. Munn griller kan også irritere den muntlige vev på innsiden av munnen, potensielt forårsake sår og sår i munnen. Griller kan også være slit til tannemaljen på motstridende tenner, som tjener til å bære emaljen på disse tennene unna.