Digidexo.com

melkeutslett hos spedbarn

Årsaker til kolon polypper hos spedbarn

Kolon polypper hos spedbarn kan stamme fra genetiske forhold. De polypper oppstår når det er en vekst på overflaten av colon, en del av tykktarmen, som oppstår fra tarmveggen. Tykktarmen er ved slutten av fordøyelseskanalen og absorberer vann for å produsere avfallsprodukter, som deretter passerer ut av kroppen.

Mange kolon polypper hos spedbarn er ikke kreft, men andre er eller har potensial til å bli kreft. Polypper er vanligvis flat eller hevet. Flate polypper er ofte hardere, mindre og har en økt sjanse for å bli kreft.

Familiær adenomatøs polypose

Familiær adenomatøs polypose (FAP) er en arvelig tykktarmskreft. Det er ofte en mutasjon av et gen som forårsaker kreft i å utvikle seg i tykktarmen og rektum. Sykdommen kan bli aktiv i barndommen. Symptomer inkluderer blod i avføring, diaré eller smerter i magen, men noen spedbarn viser ingen fysiske symptomer eller problemer med fordøyelsen.

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, oppstår FAP i omtrent en i hver 6000 barn, noe som gjør den til den vanligste genetiske årsaken polypper. For de med FAP, de kan ha hundrevis eller tusenvis av polypper, som kan være dødelig hvis venstre udiagnostisert.

Juvenile polypose syndrom

Juvenile polypose syndrom (JPS) er en arvelig tilstand som påvirker fordøyelseskanalen og kan være tydelig på spedbarn. De med JPS kan eller ikke kan utvikle polypper eller kan ha hundrevis av polypper, som kan eller ikke kan være kreft. De med JPS krever regelmessig oppfølging og koloskopi for å sikre at polypper er fjernet i de tidlige stadier av utvikling for å redusere risikoen for kreft.

Peutz-Jeghers syndrom

Peutz-Jeghers syndrom (PJS) ikke bare omfatter polypper, men også macules, eller endringer i huden pigmentering mest sett på leppene, munnen, neseborene, hender, føtter og kjønnsorganer. PJS innebærer høy kreft rate. Huden pigmentering er normalt ikke tilstede ved fødselen, men kan utvikle seg i tidlig barndom. Noen spedbarn med PJS lider av kramper, oppkast og forstoppelse.

Kolon polypper hos spedbarn og betennelse

Noen kolon polypper utvikle seg på grunn av Crohns sykdom, ulcerøs kolitt eller andre sykdommer som forårsaker betennelse. I dette tilfellet, polypper er normalt ikke problematisk. Spedbarn med Crohns eller ulcerøs kolitt opplever ofte smertefulle kramper, kvalme og diaré.

Symptomer på kolon polypper hos spedbarn

Mange foreldre til barn med kolon polypper ikke kjenner sine babyer har dem med mindre symptomene er tilstede. Mulige symptomer er blødning fra anus, forstoppelse eller diaré, eller blod i et barns avføring. Ta kontakt med en barnelege hvis barnet ditt opplever noen av disse symptomene, så det kan tyde polypper.

Diagnostisering av kolon polypper hos spedbarn

En lege kan vurdere barnets familie historie og vurdere hennes genetikk å fastslå hvilke markører er til stede for kreft eller andre helsemessige forhold. Det finnes flere metoder for å teste for kolon polypper. Når en lege har mistanke om at et spedbarn har kolon polypper, normalt velger han minimalt invasive prosedyrer først.

En barium klyster innebærer fôring spedbarn en barium løsning før å ta røntgen. Bildene blir tatt av spedbarnets tykktarmen, som vises hvit virkningene av barium. Dersom polypper er tilstede i barnets tarmkanalen, vil de dukke opp på x-stråler som mørke områder.

En sigmoidoskopi er en test hvor et fleksibelt rør med en lett føres inn i barnets rektum. En lege benytter omfanget for å se på en liten del av tykktarmen for å se om kolon polypper er til stede.

En colonscopy tillater legen å se på barnets kolon via aa kamera som er festet til et rør og matet inn i tykktarmen. Anestesi blir brukt for sedasjon under prosedyren. Bildene overføres til en skjerm. Røret har også et verktøy for å fjerne polypper funnet under prosedyren.

En datastyrt tomografi (CT) scan er en maskin som kan lage bilder av barnets kolon. Et fleksibelt rør er satt inn i endetarmen og viser bilder av tarmen på en dataskjerm. Selv om dette er lik en kolonoskopi, kan polypper ikke fjernes under denne testen.

Avføringsprøver brukes til å teste for tegn på kreft, gjennomgå DNA og overvåke endringer i blodet.

Symptomer på hjernehinnebetennelse hos spedbarn

Meningitis er en alvorlig betennelse som påvirker membranen som dekker hjernen og ryggmargen. Når denne membranen, også kjent som hjernehinnene, bli betent på grunn av bakteriell eller viral infeksjon, kan det være en livstruende situasjon for et spedbarn.

Identifikasjon

Identifisere hjernehinnebetennelse hos spedbarn er litt mer komplisert enn å identifisere sykdommen hos barn eller voksne. Mens voksne og barn kan klage over de prototypiske symptomer på stiv nakke, kraftig hodepine og frysninger, hjernehinnebetennelse symptomer hos babyer er ikke like opplagt. I stedet kan du legge merke til at barnet ditt er usedvanlig grinete eller sløv og har feber. Selv om disse symptomene er også tegn på andre sykdommer, når kombinert med andre symptomer, bør hjernehinnebetennelse være en vurdering. Tegn å se opp for er: stivhet (holder kroppen hennes stivt), spesielt halsen; redusert suge og svelge refleks; dårlig appetitt; uvanlig høy-pitched skrik; og svulmende av de myke flekker på babyens hode.

Typer

Mens begge de to vanligste typene av meningitt, bakteriell og viral, utgjøre en alvorlig risiko for spedbarn, er bakteriell meningitt mye farligere. Uten antibiotikabehandling, kan det ofte være dødelig i løpet av noen få dager. Symptomer på bakteriell meningitt komme plutselig og raskt, mens spedbarn med viral meningitt kan vise symptomer på forkjølelse, ørebetennelse eller luftveisinfeksjon før utbruddet av mer alvorlige symptomer.

Betraktninger

Nyfødte og spedbarn er på et høyere risiko for å pådra visse typer bakteriell meningitt, ikke bare fordi de er oftere utsatt for noen av bakteriene, men også fordi de kan ennå ikke har mottatt alle forebyggende vaksinasjoner. Infant hjernehinnebetennelse er ofte tilskrives Gruppe B Streptokokker infeksjoner eller eksponering for E.coli eller listeria i melk eller matvarer.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke forebyggende tiltak som kan iverksettes for å redusere risikoen for meningokokkinfeksjon hos spedbarn. En mor som er kjent for å være en bærer av gruppe B streptokokker bør gis antibiotika mens i arbeid for å unngå overføring av bakterier gjennom fødselskanalen. Stikker til en rutinemessig tidsplan for vaksinasjoner kan redusere et spedbarn risiko for å pådra Hib og pneumokokk, også vanlige årsaker til hjernehinnebetennelse. I tillegg kan foreldre snakke med sine barnelege om fordelene ved hjernehinnebetennelse vaksine.

Advarsel

Dessverre kan ikke alle tilfeller av hjernehinnebetennelse bli spådd eller forhindret, men de kan behandles hvis diagnosen tidlig nok. Hvis barnet ditt viser noen av symptomene på hjernehinnebetennelse, er det viktig å få øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Slik unngår bleie utslett hos spedbarn

De fleste spedbarn vil oppleve bleie utslett på enkelte punkt i sitt første år av livet, og de fleste foreldre med babyer med bleie utslett ville gjøre noe for å hindre at det skjer igjen. Bleie utslett kan være ganske ubehagelig for et spedbarn, ofte forlater ham irritabel og masete. Til tross for hvor vanlig bleie utslett er, er det flere måter å forebygge bleie utslett hos spedbarn, forlater barnet og foreldre glad og sunn.

Slik unngår bleie utslett hos spedbarn

•  Pass alltid på at du bruker riktig størrelse bleie for spedbarn. Bleier som er for stramt vil gni på babyens sensitiv hud og irritere den, slik at forekomsten av bleie utslett mer sannsynlig.

Endre ditt barns bleier ofte for å begrense eksponering for urin og avføring. Når du skifter bleier, bruke bomull baller og varmt vann for å rense spedbarn. La barns hud tørke helt før du setter en ny bleie på. Holde en babyens hud tørr er viktig å forebygge bleie utslett.

Vask bare babyen med mild baby såpe. Andre såper kan være for slipemiddel og irritere et barns hud. Vask aldri et spedbarn mer enn en gang om dagen, da dette kan tørke ut huden hans og legge til rette for bleie utslett. Tørk alltid et barns hud grundig etter bading for å hindre bleie utslett.

La din spedbarnets bunnen luft ut hver dag. Plassere henne på et vanntett pad og fjerne henne bleie. Du kan innlemme dette i sitt daglige "magen tid" eller noen annen del av dagen. Utsette et barns sensitive bunn til luft bidrar til å eliminere irritasjon på grunn av fuktighet og forhindrer bleie utslett.

Bruk bleie utslett salver under bleie utslett bidra til å holde urin fra å komme i kontakt med et barns bunnen. Før påføring av salven, gjøre visse sin bunn er helt tørt. Deretter gjelder det rikelig på områder hvor bleie utslett er sannsynlig.

Hint

  • Spør babyens barnelege for sine anbefalinger om de beste merkene av babyen såpe og bleie utslett salve for å hindre bleie utslett.
  • Barn maismel kan også brukes til å holde et spedbarn tørrere og bidra til å hindre bleieutslett.
  • Baby kluter kan irritere noen spedbarnets hud og bistand i forekomsten av bleie utslett. Bruk bomull baller og varmt vann under bleie endringer i stedet.
  • Hvis et spedbarn hud er ikke helt tørr før du påfører bleie utslett salve, salven faktisk vil felle som fuktighet og hjelpe forverre bleie utslett i stedet for å forebygge det.

Influensa symptomer hos spedbarn

Influensa symptomer hos spedbarn


Babyer kan fange influensa eller influensa, like enkelt som voksne - om ikke enklere. Det kan være svært farlig for spedbarn fordi deres immunsystem ikke er fullt utviklet. Det er symptomer å se etter og måter å beskytte barnet ditt fra å bli syk så ofte. Ta hensyn til noen merkelig oppførsel eller symptomer barnet ditt kan ha mellom oktober og februar, som er influensasesongen.

Typer

Ulike typer av influensa omfatter influensa A, influensa B og magen influensa. Disse siste alt fra 3 til 7 dager, men noen symptomer kan holde ut i over to uker, selv etter at barnet er ikke smittsom lenger. En baby kan bli infisert med noen av disse virusene fra et bredt spekter av kilder, inkludert en annen baby på et sykehus eller barnehage, husholdning bakterier, skoler, slektninger eller forurenset mat eller drikke.

Symptomer

Influensa symptomer hos spedbarn omfatter plutselig feber som overstiger 100 grader F, og lunheten i ansiktet. De kan ha en rødfarget flush rett når de får viruset. En baby kan også ha frysninger, hoste, tap av matlyst, sår hals, rennende nese eller tunge gurgling puste. Hvis barnet gnir hodet ofte mens urolighet, kan han ha en hodepine, som er et symptom også. Hovne kjertler, diaré og oppkast er sikre tegn babyen er syk og bør tas til lege umiddelbart.

Effekter

Disse symptomene kan lage en baby veldig trøtt og fargeløs. Spedbarn har ikke immunsystemet kapasitet til å bekjempe viruset, slik at de ender opp på sykehuset oftere enn ikke. En baby kan ikke spise så godt eller spytte opp oftere, slik at hun kan lide av dehydrering. I ekstreme tilfeller som dette, kan en IV være nødvendig. Hvis den ikke behandles riktig, kan alvorlige forhold eller død inntreffer.

Løsning

Influensa symptomer kan være starten på en annen tilstand, og en baby ubehag og feber kan tilskrives noe mer alvorlig som øreverk, lungebetennelse eller bronkitt. Ikke gi barnet ditt med noen form for medisiner med mindre det er klarert av legen din, for eksempel babyen aspirin. Når du vet barnet ditt er syk med et virus, sørg for å gi rikelig med væske som vann og juice. Prøv å få ham til å holde nede tørrstoff, men hvis han ikke kan, matvarer som frossen frukt barer og iskrem kan gi næring og minst noen ekstra væske. Legen kan bestemme viruset trenger antibiotika, men dette er i ekstreme tilfeller, og det bør være for en kort periode, og i små mengder.

Forebygging

Hygiene er veldig viktig rundt spedbarn. De stadig plukke opp ting, er krypende på gulvet og sette elementer inn i deres munn. Det er viktig å holde hendene vasket hele tiden, så vel som de som håndterer barnet. Desinfisere leker, møbler og gulvet regelmessig med produkter som er trygge for babyer. Vaske klær, sengetøy og tepper regelmessig, så vel med desinfisering vaskemiddel. Influensa skudd er tilgjengelige for alle over 6 måneder gammel, og selv om babyen er for ung til å motta en slik, bør andre familiemedlemmer får en til å senke risikoen for å smitte barnet ditt.

Hvordan kurere gjær infeksjoner hos spedbarn

Hvordan kurere gjær infeksjoner hos spedbarn


Gjær infeksjoner hos spedbarn er ofte forveksles med kjøring av møllen bleie utslett. De er forskjellige.

Gjær infeksjoner hos spedbarn vil presentere seg selv som en mye mer veldefinert utslett. Den utslett vil være ganske rødt og hevet over huden. Videre vil en gjær infeksjon ikke gå bort med tradisjonelle bleie utslett metoder. Infeksjonen vil også forbli utbredt lenger enn en bleie utslett. Vanligvis bleieutslett, når den skal behandles, vil det vare lenger enn noen få dager.

Hvordan kurere gjær infeksjoner hos spedbarn

Hvis du mistenker at barnet ditt har en gjær infeksjon, ringe til barnelege. Lege eller sykepleier kan vurdere symptomene med deg og gi råd om et kontor besøk er hensiktsmessig. Legen vil vanligvis anbefale en resept på en krem ​​som kan brukes til det berørte området. Følg dine leger instruksjoner.

Dette er det viktigste steget. IKKE bruk baby kluter til gjæren infeksjonen er borte. Baby kluter kan ergre problemet. Det har vært vår erfaring at ved å avslutte bruken av baby kluter til infeksjonen er borte, hadde vi mye større suksess. Vennligst forstå vi ikke er forskere eller medisinske forskere, vi bare vet hva som fungerte for vår baby.

Samtidig er vi realister, baby kluter er en forelder beste venn. Antallet bruksområder for en baby tørke er rett der oppe med duct tape! Så når gjær infeksjonen er borte, går vi rett tilbake til vår betrodd venn.

På dette punktet du spør: Ok geni, uten baby kluter, hvordan i all verden skal jeg rydde mitt barnerumpe?

Måten din bestemor gjorde. Med vaskekluter. Du sannsynligvis fått en mor belastning (no pun intended) av babyen vaskekluter på din baby shower. Vi har nok til å rengjøre hele arbeidskraft og nyfødtavdelingen på sykehuset.

Sørg for at de er rene. Kjøre noen rent varmt vann over vaskekluter og vri ut overflødig. Du vil bare at de er fuktig. Legg dem i baby tørk varmere. Dette vil sikre enkel tilgang og en varm behagelig klut for din lille ens bunnen. Rotere dem regelmessig. Fuktige varme vask klær som sitter rundt i flere timer kan føre til andre problemer.

Selvfølgelig bruke en ren klut for hver ny endring eller tørk ned.

Du bør se forbedring innen et par dager. Hvis gjær infeksjon vedvarer, gjør en retur telefonsamtale med barnelege. Forhåpentligvis med disse tipsene og hjelp fra legen din, vil gjær infeksjon være borte. Du og babyen din vil være smilende igjen!

Tegn på astma hos spedbarn

Når et spedbarn viser tegn på astma, kan det være alarmerende for en forelder eller omsorgsperson. Tungpustethet er ofte det første og mest vanlige tegn og kan være ledsaget av andre symptomer. Siden et spedbarn kan ikke verbalt kommunisere, å vite hva skiltene skal se etter kan hjelpe forelder eller omsorgsperson å vite når du skal søke legebehandling.

Identifikasjon

Testing og diagnostisering av astma hos barn kan være vanskelig. Bronkiolene av et spedbarn er veldig små og kan bli lett hindret på grunn av felles øvre luftveisvirus. Selv diagnostisere et spedbarn kan være vanskelig, blir spedbarn fortsatt behandlet dersom tegn på astma er til stede.

Betraktninger

Holde en godt dokumentert historie av en spedbarnets tegn på astma kan hjelpe med en offisiell diagnose når barnet er eldre. Record når episoder med tungpustethet og hoste forekomme, spesielt i kjøligere temperaturer, med eksponering for allergener og under sykdom.

Misforståelse

De fleste astma tegn hos spedbarn ikke er relatert til astma; Men noen øvre respiratoriske nød krever rask medisinsk behandling. Andre sykdommer som kan etterligne astma symptomer hos spedbarn inkluderer et fremmedlegeme inhalert i lungene, bronkiolitt, øvre luftveisvirusinfeksjoner og underutviklede Airway passasjer.

Forebygging / løsning

For å bidra til å eliminere tegn på astma hos spedbarn, til forholdsregler minimere allergener kan anbefales og unngåelse av sigarettrøyk på det sterkeste. Medikamenter administreres gjennom en forstøver, som er foreskrevet av en barnelegen, kan også anvendes for å lindre astma tegn og symptomer.

Advarsel

Dersom et spedbarn viser tegn på astma (øvre respiratorisk distress), er det viktig å søke be medisinsk behandling. Et tidlig tegn vil ofte omfatte tungpustethet. Emergency tegn som kan vise kort tid etter tungpustethet kan inkludere et spedbarn bryst beveger dypt og raskt, blek eller blå ansikt, lepper eller negler, rask pust og problemer med å spise. Disse signalene tyder på at barnet trenger akutt medisinsk behandling.

Symptomer på allergi hos spedbarn

Symptomer på allergi hos spedbarn


Allergier kan påvirke spedbarn på flere måter. Symptomer på allergi hos spedbarn kan ofte villede leger til å tenke at barnet lider av andre enn allergi plager. Hvis du er bekymret for at barnet ditt viser symptomer på allergi, ta kontakt med barnelege umiddelbart og søke hjelp av et allergen spesialist for alvorlige episoder av allergisymptomer.

Typer

Allergener kan deles inn i tre forskjellige kategorier: environmentals, sniffestoffer og matvarer. Miljømessige allergener omfatter kjemikalier som er inntatt, inhalerte eller kommer i kontakt med huden. Eksempler inkluderer klesvask såpe og maling. Sniffestoffer inkluderer støv, pollen og dyr dander. Det er åtte typer matvarer de vanligste å matallergener: skalldyr, gluten, meieriprodukter, tre nøtter, peanøtter og mais.

Identifikasjon

Symptomer på allergi hos spedbarn kan inkludere utslett med hevet humper omtrent samme størrelse som et myggstikk. Elveblest på grunn av kontakt med allergener vil resultere i en gruppe av grupperte støt. Matallergener kan forårsake elveblest som kan være plassert på magen, rygg, innsiden av lår, hender og ansikt. Hevelse i øyne, lepper og ansikt kan også være symptomer på allergi hos spedbarn. Pusteproblemer, kontinuerlig rennende nese, weepy øyne og sår hals er symptomer av sniffe allergier.

Misforståelse

Tendensen til å over-spiser er ofte oversett som et symptom på allergi hos spedbarn. De kan forveksle gass og luft i magen smerter for å være sulten. De kan også sove mer eller mindre enn vanlig, og krever mye mer oppmerksomhet fra foreldrene.

Forebygging / løsning

Kontakt et allergen spesialist som fokuserer på barn med allergi å teste barnet ditt for mulige problemer. Når du vet hva allergener utløse spedbarn, kan du arbeide med spesialist for å lage en plan for forebygging. Ofte enkle trinn for eksempel å fjerne melk fra spedbarnets kosthold kan føre til umiddelbar lindring og resultat.

Advarsel

Leger ofte overse mulige symptomer på allergi hos spedbarn, mista dem for kolikk. Hvis du føler at barnet ditt ikke lider av kolikk, fortsette å presse legen din til å ta en nærmere titt på babyens helse og / eller anbefale deg til en allergi spesialist.

Hva er symptomene på hjertesykdom hos spedbarn?

Ifølge American Heart Association, er rundt 35.000 spedbarn født med medfødte hjertefeil hvert år. Det finnes 15 forskjellige typer hjertemisdannelser som kan føre til spedbarn hjertesykdom. Noen ganger disse feilene korrigere seg selv kort tid etter fødselen. Imidlertid er mange ganger den eneste behandling for hjertesykdom hos spedbarn kirurgi eller mindre invasive hjerte kateterisering prosedyrer.

Fatigue

Spedbarn med hjertesykdom vil ofte trett.

Pustevansker

Spedbarn med hjertesykdom kan ta grunne, svake åndedrag som gjør en skurrende lyd.

Besvimelse

Spedbarn med hjertesykdom kan besvime når øve seg.

Lav vektøkning

Spedbarn med hjertesykdom kan ikke få vekt tilstrekkelig. De kan ha vanskeligheter forbruker nok næring på grunn av problemer med å puste og spise samtidig.

Hudfarge og hevelse

Spedbarn med mer alvorlige hjertefeil kan ha blålig farget hud og kropp hevelse.

Ingen symptomer

Noen ganger spedbarn med hjertesykdom har ingen symptomer i det hele tatt. Den hjertefeil kan oppdages under en rutinemessig legebesøk når barnelege hører et hjerte bilyd eller det kan bli oppdaget av et ekko-kardiogrammet.

Vanlige symptomer på matvareallergi hos spedbarn

De fleste mennesker er allergisk mot noe på et eller annet tidspunkt i livet. Babyer har ofte allergi mot mat, som de vokser fra når de blir eldre. Men selv om noen symptomer på matallergi er rett og slett plagsomt, noen er livstruende, og det er derfor det er viktig å være oppmerksom på eventuelle symptomer barnet kan vise etter å ha prøvd en ny mat.

Hudirritasjon

Kløe og utslett som elveblest eller eksem tendens til å dukke opp ganske ofte med spedbarn matallergier.

Digestive Distress

Kanskje en av de vanligste symptomene på en matallergi hos spedbarn er fordøyelses nød --- kvalme, oppkast, diaré og magesmerter er ofte et tegn på en matallergi.

Hevelse

Hevelse av kroppsdeler, spesielt brystet, munn og svelg, er vanlig i alvorlige matallergier. Hevelse bør tas på alvor - det kan være livsfarlig hvis luftveiene er blokkert.

Pustevansker

Astma, tungpustethet og andre pusteproblemer kan bryte ut på grunn av baby matallergier.

Advarsel

Mat allergi kan være livstruende (anafylaktiske reaksjoner er sjeldne, men kan være dødelig), og en mat allergen som var rett og slett en plage en gang kan plutselig bli mye mer alvorlig neste gang det er konsumert. Sørg for å holde barnet ditt borte fra alle matvarer som forårsaker selv milde problemer inntil barnelege har sjekket henne ut og gitt deg grønt lys.

Acid Reflux Symptomer hos spedbarn

Gastroøsofageal refluks (GER eller sure oppstøt) hos spedbarn oppstår når mat eller magesyre flyter bakover fra magesekken til spiserøret, forårsaker dem til å spytte opp. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearing House (NDDICH), mer enn 50 prosent av spedbarn har GER, og de fleste ikke lider noen andre enn ubehag og spytter opp konsekvenser --- de fortsetter å spise, få vekt og trives. Imidlertid kan spedbarn lider av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), noe som påvirker deres appetitt og evne til å få vekt.

Vanlige symptomer på GER i Spedbarn

Babyer med GER ofte spytte opp, gråte mer, er irritabel når det mates og hoste eller hikke ofte. En baby kan også bue ryggen mens fôring, konsumere tilstrekkelige mengder eller unngå å mate helt. Babyer som lider GER tendens til å våkne ofte om natten; Men da dette er en vanlig foreteelse i spedbarnsalder, det bør ikke anses som en definitiv tegn på GER hvis ingen andre symptomer er til stede.

Vanlige symptomer på GERD

Spedbarn med GERD ofte vise mange av de samme symptomene som GER lider. Men spedbarn med GERD tendens til å være blodfattig, irritabel, har dårlig vekst, choke eller gag mens de spiser og viser en vedvarende aversjon mot mat. De kan også lider av luftveisproblemer som tungpustethet, lungebetennelse og kronisk bihulebetennelse.

Diagnose

GER eller GERD er i utgangspunktet diagnostisert ved konsultasjon mellom foreldre og barnelege. Tester kan være nødvendig for å bestemme alvorligheten av tilstanden. En øvre GI-serien viser spiserøret, magen og den øvre del av tynntarmen etter at barnet er gitt barium til å markere organer; x-ray er studert for noe unormalt. PH-probe anvendes for å måle magesyre og kanaliseres gjennom barnets nese til toppen av spiserøret. En øvre GI endoskopi undersøker spiserøret, magesekken og tynntarmen med en tent sonde kalt et endoskop. En diagnose kan også gjøres gjennom en gastrisk tømming studien, hvor barnet får i et sikkert radioaktivt kjemikalie som er fulgt gjennom mage-tarmkanalen ved et spesielt kamera.

Behandling

I milde tilfeller av GER, er ingen medisiner er nødvendig som de fleste barn vil vokse problemet. Heve babyens hode i crib eller bassinet, holde barnet oppreist etter en fôring eller endre sin fôring tidsplan for å lindre symptomer og ubehag.
For mer alvorlige tilfeller av GER eller GERD, antacids, syreblokkere eller syredemper godkjent for spedbarn er foreskrevet. Kirurgi kan være nødvendig i sjeldne tilfeller.

Advarsel

Alltid konsultere en barnelege før administrering av antacida, urte tinkturer eller andre over-the-counter medisiner til et spedbarn.

Tegn på allergi hos spedbarn

Det siste du ønsker for barnet ditt å måtte forholde seg til er en allergisk reaksjon på noe mat eller miljøfaktor. Likevel symptomer og tegn på allergi hos spedbarn kan være vanskelig å diagnostisere, da de ofte virke som tegn på andre vanlige problemer. Bruk denne listen til å bli kjent med tegn på allergi hos spedbarn.

Identifikasjon

AllergicChild.com forteller at en jente ble diagnostisert med kolikk av legen, inntil moren merke til at de "kolikk ganger" alltid skjedde da moren spiste spesielle meieriprodukter og så ammet datteren. Det syntes å være kolikk viste seg å være en allergisk reaksjon mot melk. Noen allergi hos spedbarn kan gi magesmerter, så spedbarn kan reagere mye måten de gjør når gassy eller kolikk. Hvis barnet ditt viser disse tegnene, merke hvis det er et mønster knyttet til mattilbudet ved amming mor.

Formel-Related

Noen spedbarn er allergisk mot meieribaserte formelen de har fått, og vil svare med fussiness grunn av en opprørt buk, ifølge KidsHealth.org. Hvordan vet du om barnet ditt har en melkeallergi? Se etter de samme symptomene på kolikk, så godt som mulig gagging, nekter å spise, utslett, tungpustethet, hevelse og selv blodig diaré.

Mat-relaterte

Andre matvarer, for eksempel nøtter og skalldyr, er vanlige skyldige i baby allergiske reaksjoner, ifølge AllergicChild.org. Andre sannsynlige matvarer inneholder soya, hvete og egg, samt meieriprodukter som er nevnt ovenfor. Hvis mamma ammer og spiser disse matvarene, er det en mulighet for at barnet kan ha en allergisk reaksjon på dem. Tegn er mulig oppkast, diaré, hud elveblest eller utslett eller problemer med å puste, ifølge BabyDevelopmentNews.com.

Miljø

Mat er ikke den eneste årsaken til allergier, og selv hud elveblest og utslett kan indikere en matallergi, de også kan tyde på en allergisk reaksjon på noen annen del av barnets liv, fra stoff av klær til duften i rensemidler. Hvis barnet ditt lider av eksem eller en annen type eksem, AllergicChild.com anbefaler at du eliminere husholdningsprodukter, vaskemidler, såper og lignende som har syntetiske fargestoffer, dufter, blekemidler eller andre sterke kjemikalier i dem.

Alvorlig

Den mest ekstreme tegn på spedbarn allergi er anafylaksi, som er en sjelden forekomst av plutselig, alvorlig allergisk reaksjon og krever øyeblikkelig legehjelp. Anafylaktiske symptomer inkluderer pustevansker og hevelse, spesielt i hals, nese og munn-området i tilfelle av matallergier. Elveblest og selv bevisstløshet kan oppstå. Hvis noen av disse symptomene er til stede, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Øyeproblemer hos spedbarn

Flere øyeproblemer kan oppstå i løpet av barndom. Ofte problemene gå ubemerket på grunn av barnets utvikling. Ifølge American Optometric Association, har bare 13 prosent av mødre til barn som er yngre enn 2 tatt sine barn å se en optiker. I tillegg er 10 prosent av barn står i fare for udiagnostiserte øyeproblemer. Det er derfor det er viktig for foreldre å gjenkjenne tegn og symptomer på vanlige øyeproblemer. (13)

Konjunktivitt

Konjunktivitt, også kjent som pinkeye, kan også forekomme hos spedbarn. Ifølge Mayo Clinic, hos nyfødte, kan en blokkert rive duct forårsake konjunktivitt. Dette øyet Problemet kan også være et resultat av irritanter som et fremmedlegeme i øyet. Tegn på konjunktivitt inkluderer hovne øyelokk og vassen, puss-aktig utflod fra øyet. Behandling for øyekatarr er vanligvis antibiotika øyedråper eller en antibiotisk salve. (3) (4)

Lazy Eye

Amblyopi, også kjent som lat øye, er vanlig blant spedbarn. Ifølge National Eye Institute, "tilstanden påvirker ca 2:58 ut av hver 100 barn." Lat øye starter vanligvis oppstår rundt 18 måneders alder. Symptomer på lat øye inkluderer øyne som vandrer fra hverandre og manglende dybdesyn. Lat øye kan behandles med medisiner atropin eller en patch. De behandlinger styrke øyet med amblyopi. (4) (5) (6)

Krysset øyne

Skjeling (krysset øyne) er normalt forårsaket av amblyopi. De mest merkbare symptomer er at spedbarnets øyne ikke er justert. Ifølge Forhindre blindhet America, bør foreldre søke hjelp fra en øyelege hvis de merker krysset øyne hos spedbarn fire måneders alder eller eldre. De tidligere foreldre detektere øye problem jo bedre. Den vanligste behandlingen er briller. Imidlertid kan noen spedbarn krever en operasjon for å justere krysset øyne. (7) (8) (9)

Katarakt

I de fleste spedbarn, grå stær er medfødt. Dette øyet problemet kan også være et symptom på en metabolsk sykdom. Ifølge Barnas Hospital Boston, "grå stær forekommer i om lag 0,4 prosent av barn. De kan påvirke det ene øyet (unilateral) eller begge øyne (bilaterale)." Dessverre, grå stær vanligvis ikke viser noen symptomer før de er store nok til å påvirke synet. Briller eller katarakt kirurgi er behandlinger for grå stær. (10) (11) (12)

Andre symptomer øyeproblemer

Samlet sett foreldre bør se etter rive av øynene, unormal øyebevegelse og lysfølsomhet hos spedbarn å oppdage øyeproblemer. Hvis barnet ditt er i fare for øyeproblemer, anbefaler American Optometric Association en vurdering mellom seks måneder og 12 måneder. Tidlig intervensjon av øyeproblemer i barndom er både helse-effektiv og kostnadseffektiv. (13)

Årsaker til diaré hos spedbarn

Årsaker til diaré hos spedbarn


Diaré er et vanlig problem for babyer, men det kan være alarmerende til nye foreldre. Årsakene til diaré hos spedbarn er vanligvis ufarlige, men alvorlig diaré ledsaget av andre symptomer kan være et tegn på en viral eller bakteriell infeksjon, en parasitt, eller en allergi.

Virusinfeksjon

Virus, slik som influensa eller vanlig forkjølelse, kan forårsake diaré. Diaré er forårsaket av virale infeksjoner er vanligvis ledsaget av en rekke andre symptomer, inkludert magesmerter, oppkast, feber, smerter og smerter, og frysninger. Virus kan ikke elimineres med noen medisiner, og krever hvile og væske for å klare seg på egen hånd i tid.

Bakteriell infeksjon

En infeksjon forårsaket av bakterier forårsaker vanligvis diaré sammen med feber, magesmerter og blodig avføring. Salmonella, Stafylokokker og E. coli kan alle forårsake diaré. Babyen kan også ha kramper, feber og blodig avføring med en bakteriell infeksjon. Blodig avføring er alltid en indikator på et alvorlig problem, og en baby med blodig avføring bør alltid tas med til lege for behandling.

Parasitt

Parasitter som lever i tarmen, mage eller tarm som regel forårsake diaré, så vel som oppblåsthet og gass. Parasitter er ofte plukket opp i barnehagen eller andre innstillinger gruppevis omsorg. Parasitter er svært smittsom og bare gå bort med medisiner, slik at en lege skal varsles hvis en parasitt er mistenkt.

Medisinering

Mange antibiotika og medikamenter forårsake diaré, som medisin kan endre balansen av syre i magen. Diaré vil vanligvis gå bort etter at medisinen ikke lenger administreres, men foreldrene bør aldri slutte å administrere medisin som er foreskrevet av en lege uten først å konsultere lege.

For mye frukt

Høye nivåer av frukt eller fruktsaft kan føre til flere mageproblemer for babyer, inkludert diaré, forstoppelse, kramper, oppblåsthet og gass på grunn av overskudd av sukker som går inn i barnets kropp. Redusere mengden frukt eller juice i barnets kosthold er en av de første trinnene som leger anbefaler å ta mageproblemer hos babyer.

Food Allergy

En matvareallergi er en av de vanligste årsakene til diaré hos babyer. Disse allergi kan være et resultat av noe som barnet er inntak direkte eller noe som barnet er inntak via sykepleie. De vanligste matvarer som babyer er allergiske for å inkludere meieriprodukter, nøtter, soya, skalldyr og hvete. Matallergier er vanligvis ledsaget med andre symptomer inkludert gass, magesmerter, elveblest, utslett og pustevansker.

Hva er årsaken til kolikk hos spedbarn?

Foreldre til et spedbarn med kolikk vet hvor frustrerende det kan være når deres nye baby gråter i timevis tross alle forsøk på å trøste og trøste ham. Dessverre er det ingen klare svar på spørsmålet om hvordan å holde en kolikk baby fra å gråte. Leger og forskere har mange teorier om hva som forårsaker kolikk hos spedbarn, men grunnen til at så mange spedbarn utvikler kolikk er fortsatt noe av et medisinsk mysterium.

Funksjoner

Nye foreldre lurer på om deres baby har kolikk bør holde styr på sine babyens symptomer og kontakte henne barnelege. Den gamle tommelfingerregel for å avgjøre om en baby har kolikk er hvis barnet gråter i tre timer eller mer per dag, i minst tre dager i uken, og i tre uker eller lenger. Spedbarn med kolikk fortsette gråt tross alle normale innsats for å berolige eller komfort.
Symptomer på kolikk inkluderer gråt, reflux, magekramper eller sammentrekninger, gryntende i ubehag, balled opp nevene, røde ansikter, og generelt stress og spenninger i musklene.

Typer

Kolikk med stabilisert symptomer som ikke blir verre og ende etter en periode på noen uker til noen måneder regnes som "normal" og legene tror det kan bare være en del av hvordan et spedbarn tarmsystem accustoms seg til de første ukene og månedene av liv.
Kolikk som ser ut til å forverres, ikke reagerer i det hele tatt til kolikk-trøstende teknikker, og forstyrrer normal vektøkning er muligens forårsaket av gastrointestinale problemer, allergier eller psykologiske årsaker.

Årsaker

Hva som forårsaker kolikk hos spedbarn har ikke blitt fullt ut bevist av forskere, men det er flere sannsynlige årsaker.
Det første settet av muligheter innebærer gastrointestinale problemer som reflux, overfølsomhet for gassy mattilbudet av moren, og enten en hyperaktiv eller umoden tarmkanalen.
Allergi mot kumelk i mors kosthold eller til formelen er også vurdert mulighetene for hva som forårsaker kolikk hos spedbarn. Proteinet i kumelk som er et allergen for mange voksne er gått til fordøyelsessystemet til det diende barnet når mor drikker melk eller spiser melkeprodukter og kan forårsake intestinal opprørt. Dette er den samme mulig kolikk-forårsaker allergi at babyer som drikker kumelk-basert formel kan også oppleve. For å bidra til å løse disse mulige årsaker til kolikk, leger anbefaler å eliminere meieri fra morens kosthold eller bytte til en laktose-fri formel.
Mulige følelsesmessige eller psykologiske årsaker til kolikk inkluderer en stressende mor-barn relasjonen (typisk mer vanlig med den førstefødte) og total mors angst. Denne teorien antyder at angst og stress på mors del er anerkjent av barnet og i sin tur fører til stress i barnet, som bevis i seg selv gjennom gastrointestinale problemer.

Forebygging / løsning

Mens det ikke er noen medisinske behandlinger for å "kurere" kolikk, kosttilskudd endringer enten i mor eller i type formel gitt til spedbarn kan bidra til å forbedre kolikk hos noen spedbarn. I tillegg leger anbefaler visse teknikker som kan bidra til å forbedre spedbarn kolikk symptomer. Noen av disse tipsene har tregere, hyppigere feedings, pumping barnets ben opp til magen hennes for å bidra til å eliminere gass, mage massasje, varme bad, speil, og bære barnet i en slynge eller bærer.

Betraktninger

Kolikk bevis vanligvis seg selv i løpet av de tre første ukene av et barns liv og varer ikke lenger enn tre måneder. Omtrent 20 prosent av spedbarn har kolikk, og mens hva som forårsaker kolikk hos spedbarn er uklart, har flere observasjoner blitt dokumentert av forskere. Kolikk ser ut til å mer vanlig i firstborns, babyer som ammes, eldre og mer utdannede mødre, mer stresset og engstelige mødre og mødre som spiser brokkoli, blomkål, kål, løk, sjokolade og melk.

Hva er årsakene til anfall hos spedbarn?

Barn er mest utsatt for anfall når de er spedbarn, når deres hjerner er første utvikling. Å se et spedbarn har et anfall kan være en traumatisk hendelse for foreldre, men det er viktig å registrere hva som skjer med barnet ditt, slik at du kan beskrive hendelsen til en lege. Diagnostisering av beslag og finne årsaken kan være vanskelig hos spedbarn som de ikke er i stand til å formidle hva de føler.

Erkjennelsen Beslag

Identifisere anfall hos spedbarn kan være vanskelig som spedbarn er for ung til å beskrive hva som skjer med dem eller hvordan de føler. Beslag, uventede bølger av elektrisk aktivitet i hjernen, kan være knapt merkbar selv hos voksne. Når spedbarn opplever anfall de kan stirre i flere minutter, selv når det er noe som viftet foran øynene for å distrahere dem. Repetitive, voldsomme bevegelser i armer og ben kan være et tegn på anfall hos spedbarn. Ofte under anfall, vil spedbarnets puste bli påvirket, og de kan slå blå eller blek. En baby ben kan bli stiv, med stivhet vekslende fra side til side, og bena kan rykke ukontrollert til magen. Hvis disse bevegelsene ikke kan holdes tilbake, kanskje et anfall ha oppstått.

Infeksjoner

Spedbarn blir mer mottakelige for sykdom når de kommer to til tre måneder og mister noe av sin immunitet gitt i livmoren. Virus og bakterielle infeksjoner kan føre til oppkast, diaré, sløvhet og feber, kan kombinasjonen av disse påvirke hjernen og fører til en anfall. Infeksjoner, for eksempel røde hunder, herpes simplex og hiv, presentere før fødselen kan også føre til anfall.

Feberkramper

Feberkramper er også forårsaket av feber, men er på grunn av den varierende kroppstemperatur på spedbarnet. Feberkramper er hyppigere hos spedbarn over seks måneder gammel, og er noe vanlig, forekommer i én av 30 spedbarn. Spedbarn vanligvis vokser ut av denne typen anfall og vil ikke å fortsette med medisiner.

Metabolisme

Hjerner krever visse kjemikalier for å fungere og spedbarn kan ikke være i stand til å produsere nok for hjernen til å vokse og fungere riktig. Ubalanser av visse næringsstoffer eller kjemikalier eller enzymer i blodet kan føre til anfall hos spedbarn som har medfødte feil i stoffskiftet.

Andre årsaker

Andre årsaker til anfall hos spedbarn inkluderer shaken baby syndrom, traumer til hjernen ved fødselen, hjerneslag, eller en svulst. Andre hjernen lidelser kan også være ansvarlig. Barnet kan også bli diagnostisert med epilepsi, et anfall lidelse, senere i livet.

Diagnose

Å diagnostisere et anfall, kan legene kjøre flere tester, men det første spørsmålet vil trolig være: Hva betyr beslaget se ut? Det er viktig for foreldre å registrere handlingene til barnet før, under og etter den mistenkte anfall og rapportere det de ser til legen. Hvis handlingene er i samsvar med beslag, kan legen anbefale en EEG-eller elektroencefalogram, som overvåker aktiviteten i hjernen. Blod-og urinprøver kan kjøres for å identifisere eventuelle infeksjoner, virus eller kjemiske ubalanser som kan være årsaken til anfallene.

Vaksine bivirkninger hos spedbarn

Vaksinasjoner er injeksjoner gis til enkeltpersoner, og de gir immunitet mot visse sykdommer. Spedbarn får ca 20 vaksiner. Noen spedbarn kan oppleve bivirkninger fra vaksiner.

Fever

En av de mest vanlige bivirkninger av vaksiner hos spedbarn er feber. En feber på 104 grader Fahrenheit eller mer krever medisinsk behandling.

Beslag

Spedbarn kan få anfall som en bivirkning til vaksiner. Symptomer på anfall som forvirring, kramper og rare ansiktsuttrykk. Hvis et anfall oppstår lege bør søkes umiddelbart.

Alvorlig allergisk reaksjon

Selv om sjeldne, kan en alvorlig allergisk reaksjon på en vaksine oppleves av et spedbarn. Anafylaktiske reaksjoner er en type alvorlig allergisk reaksjon som forårsaker pusteproblemer. Øyeblikkelig legehjelp kreves da dette kan være livstruende.

Hevelse

Spedbarn kan oppleve hevelse på injeksjonsstedet med vaksinasjon. Dette er vanligvis ikke farlig, og avtar ganske raskt.

Sårhet

Sårhet på injeksjonsstedet er en bivirkning av vaksiner på spedbarn. Legehjelp er ikke nødvendig med mindre barnet synes å være i en mye smerte.

Betraktninger

Noen foreldre føler at en bivirkning av vaksiner er autisme. Ingen kobling mellom de to har blitt bevist ennå.

Tegn og symptomer på UVI hos spedbarn

Ifølge American Academy of Pediatrics (AAP), etter den tid barnet er 11 år gammel, 3 prosent av jentene og en prosent av guttene vil ha allerede opplevd en urinveisinfeksjon (UVI). Kjenne tegn og symptomer på UVI hos spedbarn (som oppstår når en del av ditt barns urinveiene blir smittet) vil hjelpe deg mye raskere gjenkjenne tilstedeværelsen av denne ofte oversett bakteriell infeksjon.

Fever

En av de mest vanlige tegn på en urinveisinfeksjon hos spedbarn er feber. En feber indikerer forsøk på babyens kropp til å bekjempe en infeksjon. Selv om det er ofte ledsaget av andre tegn, for mange spedbarn, kan feber være din eneste indikasjon på at barnet opplever en urinveisinfeksjon. Faktisk AAP sier at hvis barnet ditt har feber og ingen andre symptomer, hennes sjanser til å ha en UTI er 5 prosent.

Irritabilitet

Når barnet ditt har en urinveisinfeksjon, han ofte vil vise sin ubehag ved å stille ukarakteristiske irritabilitet, inkludert overdreven gråt og klenging. Denne tilsynelatende uforklarlige irritabilitet ofte oppstår fra magesmerter, brennende, og manglende evne til å urinere som følger en typisk urinveisinfeksjon. Siden den lille ennå ikke kan snakke, avslører hun at hun opplever smerte gjennom endringer i atferd. Vanligvis vedvarende, kan dette overdreven irritabilitet øke når den lille trenger å urinere.

Matvaner

Plutselige eller gradvise endringer i ditt barns matvaner, inkludert oppkast eller diaré, ofte ledsage andre symptomer på en urinveisinfeksjon. Ifølge AAP, endrer du kanskje merke inkludere en nedgang i babyens interesse for mat generelt, som kan også være så alvorlig som en komplett nektet å spise eller oppkast, avhengig av nivået av smerte han opplever. Noen spedbarn med en urinveisinfeksjon kan demonstrere mindre åpenfordøyelsessymptomer, slik som en generell mangel på normal vekst.

Urin Forskjeller

Selv om det ikke alltid til stede, endringer i barnets urin og urin vaner er en av de mest karakteristiske indikasjoner på en urinveisinfeksjon. Når du endrer babyens bleie, kan du merke urinen har en uvanlig stygg lukt. Andre mer subtile urin forskjeller inkluderer uklarhet eller tilstedeværelse av blod, som du kan finne som en flekk på den lille bleie. Selv om dette skjer sjeldnere med spedbarn og babyer, kan du også legge merke til at den lille ser ut til å anstrenge seg for å urinere, men er ikke i stand til å gjøre det.

Betraktninger

Venstre ubehandlet, kan en urinveisinfeksjon føre til alvorlige nyreskader, spesielt for barn yngre enn 2 år, så det er viktig at barnet får medisiner så snart som mulig. Babyens alder og manglende evne til å kommunisere med ord spille en betydelig rolle i å hindre deg fra å avgjøre om han kan ha en urinveisinfeksjon, så det er viktig at du følger nøye med på eventuelle endringer i sin normale atferd eller daglige vaner som kan tyde på at noe alvorlig er galt. Hvis din lille man opplever noen av disse symptomene på en urinveisinfeksjon i mer enn 24 timer, bør du kontakte barnets lege for diagnose og behandling.

Sykdommer hos spedbarn forårsaket av Black Mold

Sykdommer hos spedbarn forårsaket av Black Mold

Hva er Black Mold?

Black mold (Stachybotrys chartarum) er forårsaket av vannskader eller overdreven fuktighet inne i en bygning. Men ifølge Mayo Clinic, er enda svart mold ikke skadelig for mennesker med mindre det kan sees med det blotte øye.

Er Black Mold Farlig?

Eksperter hevder at mens sykdom fra mold er mulig og selv vanlige, mye av det som har skylden på muggsopp (inkludert svart mold) er ikke støttet av vitenskapen.

For eksempel Ray Sahel, MD, forfatter av flere medisinske bøker for legfolk og en ekspert på naturlig rettsmidler, sier at "den publiserte litteraturen i denne forbindelse er av særlig dårlig kvalitet og burde ikke være lettelse på som vitenskapelig gyldig ... for nå . "

The Centers for Disease Control (CDC) sier: "Det er svært få rapporter som toxigenic muggsopp funnet inne boliger kan føre unike eller sjeldne helsemessige forhold ... Disse kasuistikker er sjeldne, og en årsakssammenheng mellom tilstedeværelsen av toxigenic mugg og disse forholdene har ikke blitt bevist. "

Imidlertid har CDC erkjent svart mold kan forårsake lungeblødning hos barn. For eksempel, i 1997, i området i Cleveland hvor lungeblødning var å drepe nesten en tredjedel av babyer, CDC oppkalt svart mold som årsak.

Sykdommer forårsaket av Black Mold

Former er godt kjent for å forårsake sykdom enten ved å sette i gang en allergisk reaksjon, ved infeksjon, eller ved frigjøring av irritasjons biprodukter. De med allergier, astma, en undertrykt immunsystem eller lungesykdom; eldre; gravide; og små barn er mest utsatt for sykdommer forårsaket av mold. Til tross for en og annen skremmende nyhetsartikkel, ifølge Mayo Clinic, disse symptomene - selv hos spedbarn - er vanligvis milde allergiske reaksjoner. Likevel, noen ganger symptomene er dødelig.

Behandling

Vanligvis består behandling av barnet beveger seg bort fra det område hvor støpeformen befinner seg. Dette kan bety bare sperring bruk av et enkelt rom, eller det kan bety å flytte ut av et helt hus. Black mold kan renses, og når den er helt fjernet, er det ingen grunn til barn og foreldre kan ikke vende tilbake til sine hjem.

Dersom alvorlige bivirkninger har forekommet, er det sannsynlig at barnet allerede på sykehuset. Men hvis du har mistanke om babyens negative helsemessige symptomer kan være forårsaket av svartsopp, bør du rådføre deg med barnelege umiddelbart.

Fordøyelsesproblemer hos spedbarn

Ingen foreldre ønsker en syk baby, og når barnet ser ut til å ha problemer med å fordøye maten hennes, er det naturlig å bekymre deg. Heldigvis alvorlige fordøyelsesproblemer er sjeldne i babyer, og vanlige fordøyelsesproblemer er ganske lett å behandle hos spedbarn.

Spytte opp

For noen nyfødte, tar det mange uker for fordøyelsen å fullt moden, noe som resulterer i melk sitter i magen lenger enn den burde, og deretter kommer tilbake opp i spiserøret. Dette er grunnen spytter opp er så vanlig hos nyfødte. Det medisinske navnet for hva som forårsaker spytte opp er acid reflux.

Reflux er ikke et problem med mindre det bryter med spising og vektøkning, gir pusteproblemer eller lunger, blir smertefullt for barnet, eller forårsaker symptomer på kolikk, som inkluderer lange anfall av gråt. Ifølge Dr. William Sears, forfatter av over 40 pediatriske bøker, babyer som er kalt "kolikk" vanligvis har et alvorlig tilfelle av reflux, og bør behandles deretter.

Symptomer på reflux inkluderer haster gråt (for lengre perioder som er typisk for nyfødte), spytter opp eller oppkast etter eller under måltider, fussiness etter å ha spist, en bue tilbake, blir mer komfortabel når oppreist, pipende pust eller dårlig luktende ånde.

Behandlingen inkluderer vanligvis hyppigere og mindre feedings, holde barnet oppreist så mye som mulig, og hever babyens seng, og - i vedvarende tilfeller - reflux medisiner i flytende form.

Oppkast

Bortsett fra opp spytter eller oppkast forårsaket av reflux, babyer vanligvis kaster opp fordi de har en tarmveisinfeksjon. Vanligvis er denne typen oppkast ledsaget av feber eller diaré og varer ca tre dager.

Hvis barnet ditt har færre våte bleier eller synes kort på spytt, kan han være dehydrert og en barnelege bør konsulteres.

Diaré

Vanligvis får barn diaré på grunn av en viral infeksjon. Diaré som ikke går bort, eller er ikke ledsaget av feber, kan også indikere en melkeproteinallergi. Som babyer som lider av oppkast, bør foreldrene se etter en nedgang i våte bleier, noe som kan tyde på at barnet er dehydrert. Hvis dette skjer, ta kontakt med barnelege. Hvis diaré varer mer enn noen få dager, er det også en god idé å ringe barnelege, og bemerker om det er noen blod (rød eller svart) i barnets avføring, eller hvis barnet virker masete eller kolikk, noe som kan indikere en melk allergi. Hvis sistnevnte er tilfelle, bytter til en annen formel eller begrense en ammende mors kosthold vanligvis løser problemet.

Forstoppelse

Det er ikke uvanlig for babyer å grynte eller ta en stund å passere en krakk. Men hvis babyens avføringen er hard eller pellet-aktig, har hun trolig forstoppelse. Vanligvis kan en endring i kosthold løse dette problemet. Hvis barnet ditt er å spise faste stoffer, fokus på høy-fiber matvarer som pærer, svisker og epler, og kutte ned på korn. For babyer starter på helmelk, prøv å redusere mengden melk de drikker. Du kan også legge til en liten bit av vann eller utvannet eplejuice til barnets kosthold til hun er regelmessig igjen.

Konklusjon

I sjeldne tilfeller, symptomer på fordøyelsesvansker - særlig oppkast - kan være et tegn på en intern fødsel defekt. Derfor, hvis barnet har et vedvarende problem, alltid konsultere en barnelege.

Mageproblemer hos spedbarn

Mageproblemer hos spedbarn er vanlig. De spenner fra mild til alvorlig. Hvis barnet ditt virker syk eller har blod i hennes avføring, se barnelege. Legen din kan hjelpe diagnostisere og behandle eventuelle mageproblemer.

Gass

Gass er forårsaket når barnet ditt svelger luft. Spedbarn vil være masete, og magen vil være vanskelig. Gass lettelse dråper kan hjelpe.

Diaré

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har diaré. Se etter en økning i antall skitne bleier sammen med en økning av vann i avføringen.

Reflux

Gastroøsofageal refluks oppstår i babyer når maten ryggen opp i spiserøret etter å ha spist. Spedbarn vil vanligvis ha dårlig vektøkning, irritabilitet etter å ha spist og noen ganger hyppig spytte opp.

Melkeallergi

Vanligvis med melkeallergi, vil blod dukke opp i babyens avføring, eller eksem vil vises på babyens hud. Du vil trenge å bytte formler eller eliminere melkeprodukter fra kosten din hvis du ammer.

Oppkast

Oppkast hos spedbarn er vanligvis forårsaket av gastroenteritt, som er et magevirus. Tilby dine spedbarn små mengder væske. Se etter tegn på dehydrering, som inkluderer færre våte bleier og gråter uten tårer.