Digidexo.com

quercetin

Quercetin bivirkninger

Quercetin er en bioflavonoid finnes hovedsakelig i rødvin, epler, grapefrukt, løk og svart te. Stoffet er en antioksidant, og kan ha anti-inflammatoriske egenskaper. Noen mennesker tar quercetin som et supplement for å behandle og forebygge ulike helsemessige forhold.

Funksjon

Quercetin, som andre antioksidanter, eliminerer frie radikaler. Dette er ustabile molekyler i kroppen som kan skade nærliggende celler, som fører til aldring effekter, hjertesykdom og til og med kreft. Quercetin kan også være fordelaktig for behandling av allergi, astma og andre inflammatoriske tilstander.

Oral Type

Oral quercetin kosttilskudd har blitt assosiert med hodepine og prikking i hender eller føtter. Halsbrann eller sure oppstøt kan forekomme med større doser, men dette kan ofte forebygges ved å ta quercetin med mat.

Injectable Type

Bivirkninger som er rapportert ved injeksjon form av quercetin omfatter rødming og svetting, kortpustethet, kvalme og oppkast.

Risiko

Sjeldne tilfeller av nyreskader er rapportert etter høye doser injisert quercetin. Også, selv om svært uvanlig, noen mennesker har en allergisk reaksjon på disse kosttilskudd.

Legemiddelinteraksjoner

Quercetin kan minske effekten av fluorokinolonantibiotika. I tillegg er quercetin en phytoestrogen med lignende funksjoner til østrogen hormon, og kan samhandle med hormonbehandling eller andre østrogentilskudd.

Hva gjør quercetin Do?

Hva gjør quercetin Do?


Ifølge American Cancer Society, er quercetin et naturlig forekommende stoff som tilhører en familie av næringsstoffer som kalles flavonoider. Flavonoider er kjent for sine antioksidantegenskaper og har blitt rost for alle typer positive helsemessige resultater, fra allergi lettelse til kreft forebygging. Mens, som verdens sunneste Foods hjemmeside (WHFoods) indikerer, ble flavonoider opprinnelig referert til som "Vitamin P", de er faktisk plante pigmenter.

Funksjon

WH Foods indikerer at funksjonen av flavonoider er først og fremst som en antioksidant. Antioksidanter nøytralisere frie radikaler - celler, cellefragmenter, og stoffer som er blitt oksydert i en slik grad at de kan bli skadelig for andre celler i kroppen - samt beskytter cellene mot ytterligere skade ved de samme frie radikaler. Flavonoider, inkludert quercetin, kan forbedre kroppens opptak og bruk av vitamin C. Likeledes, vitamin C faktisk forbedrer effekten av flavonoider, så vel.

Fordeler

The American Cancer Society siterer Physicians Desktop Reference på sin hjemmeside, oppføring quercetin som et stoff som er nyttig i behandling av allergi og astma på grunn av antihistamin og anti-inflammatoriske egenskaper. Rx List, et nettsted rettet mot å gi resept og narkotika informasjon, siterer en studie publisert i Urology (1999) viser at quercetin kan også være nyttig i forebygging eller eliminering av prostata betennelse.

Teorier / Spekulasjoner

The American Cancer Society viser at - på grunn av sin evne til å forårsake genetiske mutasjoner i bakterier - det var opprinnelig tenkt at quercetin kan ha vært et kreftfremkallende (kreft forårsaker agent). Men i sin artikkel på quercetin publisert i 2008, sier ACS også at dyre-og cellestruktur studier sitert av dem indikerer potensiell bruk av quercetin for kreft forebygging eller behandling. Mange av disse dyrestudier har faktisk vært meget lovende, men videre studier er nødvendig for å fastslå effektiviteten av quercetin i behandling av kreft hos mennesker.

Misforståelse

Det ser ikke ut være tilstrekkelig bevis for gunstig effekt av quercetin på åreforkalkning, virusinfeksjoner, kronisk tretthet eller gastrointestinale sår. Mens Rx Listen angir at det ikke kan være bevis for sin bruk som et antihistamin, nyere studier refereres til av American Cancer Society viser at dette ikke er tilfelle (som nevnt ovenfor).

Kilder

Som tilfellet er med andre flavonoider, kan quercetin finnes i mange plante kilder. Blant disse er epler, løk, rødvin og noen typer te. Mens quercetin er definitivt gunstig for menneskekroppen, gjør American Cancer Society sier at en diett rik på alle typer flavonoider (dvs. som inneholder en høy mengde av frukt og grønnsaker) vil være mer gunstig for kroppen enn noen entall antioksidant eller flavonoid. Quercetin kan også bli funnet i kapsler som et kosttilskudd, men ingen standard doserings målinger finnes for det.

Quercetin: Barnas Fordeler

Quercetin er en kjemisk, kalt en flavonoid, som finnes i epler, rødløk, røde druer og grønn te. Det er også solgt som kosttilskudd. Ifølge American Cancer Society, vises quercetin å ha anti-inflammatorisk og antihistamin egenskaper. Selv om ingen pålitelig bevis har blitt etablert, har noen studier funnet sterke sammenhenger mellom kosttilskudd quercetin og reduksjoner i forekomsten av allergi, hjertesykdom og kreft. Disse er alle potensielle fordeler for barn.

Allergier

Ifølge American Cancer Society, er quercetin kjent for å ha antihistamin egenskaper; det hindrer immunceller fra frigjøre histaminer.

Histaminer er en kjemisk forbindelse produsert av immunsystemet som respons på nærværet av et fremmed stoff i kroppen. En allergisk reaksjon oppstår når immunceller produserer histaminer i respons til godartede fremmedstoffer, slik som pollen.

Legge til frukt og grønnsaker som har store mengder quercetin til ditt barns kosthold kan redusere effekten av allergener. Dette kan resultere i færre astmaanfall og allergi symptomer som elveblest og høysnue.

Hjertesykdom

Flavonoid er kjent for å ha sterke antioksidantegenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center. Legg mat som inneholder quercetin til ditt barns kosthold for å fremme et sunt hjerte og blodkar. Også, starter barna av med et sunt kosthold trener dem til å spise sunt senere i livet.

Anti-Inflammatory

Ifølge American Cancer Society, befolkningsstudier viser at folk som spiser store mengder quercetin har lavere nivåer av LDL (dårlig) kolesterol. Hvis barnet ditt har høyt LDL kolesterol, kan økende forbruk av quercetin-rik mat bidra til å redusere kolesterolnivået.

Hva er fordelene med quercetin dihydrat?

Hva er fordelene med quercetin dihydrat?


Quercetin dihydrat er en potent antioksidant og bioflavonoid finnes i frukt og grønnsaker som druer. Dette er en av de næringsstoffene som gir vinen dens helsemessige-boosting krefter. Antioksidanter er næringsstoffer som bekjemper betennelser og skader fra frie radikaler i kroppen. Som mennesker alder, frie radikaler (UN-paret molekyler) ødelegge celler og vev. Tar antioksidant rike næringsstoffer og spise et sunt kosthold hjelper kjempe mot denne skaden og bevare helsen.

Heart Health

Ifølge "Life Extension" magazine, quercetin gir beskyttelse mot aldersrelaterte sykdommer. Denne forbindelse har anti-hypertensive virkninger; det beskytter blodkar og bedrer blodgjennomstrømningen i hele kroppen. En spansk studie konkluderte med at quercetin redusert blodtrykk hos rotter med høyt blodtrykk med 18 prosent i løpet av 5 uker. Alle disse fordeler bidrar til å holde hjertet sunt, som hindrer hjertesykdom og slag.

Antioksidant Strøm

Antioksidanter bekjempe frie radikaler, forbedre den generelle helsen og bremse aldringsprosessen. Frie radikaler oppstår naturlig som folk alder, men disse un-paret molekyler kan øke enda mer på grunn av levevaner som røyking, alkohol og spise et dårlig kosthold. Quercetin dihydrat er ofte lagt til sportsdrikke og andre vitaminpiller på grunn av sin potente anti-oksiderende egenskaper.

Anti-Inflammatory

Quercetin dihydrat har også anti-inflammatorisk virkning som er avgjørende for å forbedre den generelle helsen. Ifølge "Life Extension" magazine, redusert quercetin aktiviteten av nukleær faktor-kappaB, sammen med de inflammatoriske cytokiner som det stimulerer. NF-kB nivåene er sterkt forbundet med koronare hendelser som hjertesykdom og slag. Holde disse nivåene under kontroll er viktig, og quercetin bidrar til å redusere betennelse forårsaket av disse aktivitetene i kroppen. I tillegg bidrar dette næringsstoffet for å redusere hevelse og andre betennelsesrelaterte problemer i kroppen.

Joint Health

Quercetin forbedrer også felles helse ved å øke fleksibiliteten og redusere betennelse i leddene. Overall, quercetin kosttilskudd nytte kroppen på mange måter. Quercetin er også funnet i matvarer som druer, epler og mørke grønne grønnsaker.

Mat som inneholder quercetin

Quercetin er klassifisert som et flavonoid-en type kjemikalie som finnes i plantebasert mat. Ifølge American Cancer Society, synes det å ha antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper. Dette indikerer det kan være nyttig for en rekke forhold som spenner fra kreft til allergi, men krever mer dyptgående research.A bredt spekter av matvarer inneholder dette potensielt gunstig sammensatte.

Frukt

Du kan finne quercetin i Apple skins, sitrusfrukter, druer, mørke kirsebær og bær-spesielt mørke de liker blåbær, blåbær og bjørnebær.

Grønnsaker og urter

Grønnsaker og urter som inneholder quercetin inkluderer løk, fennikel, grønne grønnsaker og persille.

Andre kilder

Andre kilder til quercetin inneholder olivenolje, te av alle slag, bønner og rød vin.

Hva er fordelene med quercetin Dilhydrate?

Hva er fordelene med quercetin Dilhydrate?


Quercetin dihydrat er en kraftig antioksidant som finnes i frukt og grønnsaker. Det er populært for inkludering i sportsdrikk kosttilskudd for sine mange energi fordeler, men må pares med sukker eller alkohol for å bli mer lett absorberes av kroppen. Det er av denne grunn at rødvin er verdsatt for sin helsemessige fordeler, som det er rikt på quercetin, ifølge Bare 4 Health.

Anti-inflammatorisk virkning

Quercetin dihydrat fungerer som en anti-inflammatorisk, redusere hevelse fra muskelsmerter og kramper, ifølge nettstedet for Life Extension Magazine. Forbindelsen øker også energi, selv om dette kan være på grunn av sin anti-inflammatoriske egenskaper, noe som gir raskere muskelrestitusjon og derfor mer energi. Quercetin kan også ha sykdom-bekjempelse egenskaper og redusere muskelsmerter forbundet med influensa og andre sykdommer.

Antioksidant fordeler

De antioksidant fordelene med quercetin dihydrat er på linje med andre kraftige flavenoids som sitronsyre. Disse forbindelser fremmer fjerning av frie radikaler i blodet, kjempe eksisterende kreft celler, regulering av cellesykluser og stimulere forbedret funksjon av det kardiovaskulære systemet. Ifølge nettstedet til Simply 4 Health, kan forbedringer i kardiovaskulære systemet også bety bedre syn og økt energi.

Blod Fordeler

Ifølge Life Extension Magazine, kan quercetin dihydrat forbedre funksjon av hjertet og redusere risikoen for blodpropp. Dette er relatert til forbindelsen største forbedring av karbohydrat og fett sammenbrudd av celler i hjertemuskelen, samt quercetin evne til å forhindre dannelsen av blodplater fester seg sammen. Et hjerte som er å pumpe mer effektivt er på mye mindre risiko for å utvikle tette blodårer og hjertesykdom eller forårsaker et hjerteinfarkt.

Cardiovascular Disease

Risikoen for hjerneslag og forekomst av hjerte-og koronararteriesykdommer kan reduseres i dietter som er høy i quercetin dihydrat. Denne fordelen er oppnådd gjennom det sammensatte blokkering av glatt muskulatur migrasjon og over-utvikling i koronararteriene, som kan føre til sykdom og hjerteinfarkt. Den sammensatte tillater ikke blod å bare "pinne", og fungerer nesten som en crowd-kontroll offiser for hjertemuskelen ved å holde trafikken i gang i et jevnt tempo uten risikoen ved bruk av blodfortynnende.

Foods høy i quercetin

Foods høy i quercetin


Flavonoid quercetin kan bidra til å holde folks hjerter sunt mens du kjemper betennelse og kreft. Flavonoider er antioksidanter som finnes i frukt og grønnsaker, og kjemikalier forsvare kroppen og dens prosesser. Quercetin kan også bidra til å forhindre sår, grå stær og allergier. De fleste allerede konsumere alt fra 5 til 70 mg daglig av quercetin, ifølge Vitamin Retailer, et kosttilskudd industrien magazine. Magasinet anbefaler folk innta 400 mg tre ganger per dag.

Epler

Epler inneholder store mengder antioksidanter, inkludert quercetin. Helse ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler å spise økologiske epler siden Environmental Working Group inkluderer frukt i sin såkalte "Dirty Dozen" - fruktene mest forurenset av plantevernmidler.

Skinn av epler holder det meste av frukt er antioksidanter, og noen typer epler inneholder mer helsebringende stoffer enn andre. Red Delicious, Ida Rød og Northern Spy epler rangerer som den sunneste. Dr. Weil sier også at quercetin funnet i epler kan bidra til å forbedre hukommelse og kan hjelpe avverge Alzheimers sykdom. For optimalt opptak, spise et eple om dagen.

Tea

Både grønn og svart te inneholder relativt høye nivåer av quercetin. En rød te som heter Rooibos inneholder også quercetin, selv på lavere nivåer enn det som finnes i andre typer te. Svart koffeinfri te holder mest quercetin, etterfulgt av grønn te og deretter koffeinholdige sort te, i henhold til United States Department of Agriculture. Brygget te inneholder mer antioksidanter enn flaske te. Grønn te er spesielt rik på antioksidanten catechin, en annen anti-kreftfremkallende. Tørr grønn te inneholder omtrent tre og en halv ganger mer katekiner enn tørr sort te, ifølge USDA.

Løk

Kroppen absorberer tre ganger mer quercetin fra løk enn fra epler, ifølge en studie fra Wageningen Agricultural University i Nederland. Studien fant også at kroppen absorberer to ganger mer quercetin fra løk enn fra te. Forskere fra Nederland og Irland anslår at en, inneholder 100 g løk alt fra 22 mg til 52 mg av quercetin. Løk inneholder også kalsium, og en studie fra det sveitsiske universitetet i Bern antyder at å spise tørket løk kan øke bentetthet, hjelpe folk avverge osteoporose. Løk inneholder også vitamin C-, kalium-, fiber, jern og protein.

Naturlig måte å behandle høysnue Med quercetin

Du kan bruke quercetin som naturlig måte å behandle høysnue (allergisk rhinitt). Dette flavonoid (et plantebasert pigmentering sammensatte) hindrer immunceller fra frigjøre histaminer, som er proteiner som forårsaker allergiske reaksjoner. Disse reaksjonene resultere i symptomer som rennende nese og kløende øyne forbundet med høysnue. Quercetin er også en antioksidant - en av flere forbindelser som nøytraliserer frie radikaler. Frie radikaler er skadelige partikler som kan ødelegge celler og øke kroppens reaksjon på potensielle irritanter. Ta quercetin som et supplement for å maksimere sin terapeutiske fordeler; men du kan legge til ditt inntak gjennom kosten kilder.

Kilder

For terapeutisk effektivitet i behandling av høysnue, tar quercetin som et supplement anses mest effektive. Som et supplement, er quercetin tilgjengelig i tabletter, kapsler eller softgel skjemaet. Quercetin blir ofte pakket som et supplement med ananas enzymet bromelain, som er kjent for sine egne anti-inflammatoriske egenskaper, og kan muligens forbedre kroppens quercetin absorpsjon.

Nylig har en ny vannløselig form av quercetin molekylet blir tilgjengelige, som også kan forbedre absorpsjon, ifølge Dr. L. Stephen Coles av Los Angeles Gerontology Research Group.

Å øke tilskudd, de viktigste mat kilder til quercetin er frukt og grønnsaker. Spis sitrusfrukter, epler og løk i særdeleshet for å øke kosten kilder til quercetin. Andre matvarer som er høy i flavonoider (inkludert quercetin) er olivenolje, druer, mørke kirsebær og mørke bær som blåbær og bjørnebær.

Dosering

For terapeutisk anvendelse for høysnue, ta 400 mg 20 minutter før hvert måltid (to til tre ganger daglig). Hvis kombinere quercetin og bromelain, bruker like mye bromelain og quercetin med hver dose.

Forholdsregler

Quercetin er ikke anbefalt for barn, så det er ikke tilstrekkelig bevis til å rettferdig effektivitet og risiko.

Ikke ta mer enn 1 g per dag uten å konsultere legen din, da det er meldt om nyreskader ved doser høyere enn dette.

Mens quercetin regnes som trygt å ta, er det rapportert bivirkninger som kan oppstå hos noen mennesker, inkludert hodepine og mageproblemer.

Gravide og ammende kvinner og folk med nyresykdom bør unngå quercetin.

Interaksjoner

Hvis du tar noen av følgende legemidler, ikke bruk quercetin kosttilskudd uten å diskutere dem med legen din først.

Antikoagulantia (blodfortynnende): quercetin kan intensivere blodfortynnende effekt av legemidler som warfarin (Coumadin), klopidogrel (Plavix) eller acetylsalisylsyre, noe som øker risikoen for blødning.

Kjemoterapi narkotika: Laboratoriestudier tyder på at quercetin kan forsterke effekten av populære kjemoterapi medisiner og noen leger føler at inntak av antioksidanter samtidig med kjemoterapi kan være skadelig.

Kortikosteroider: quercetin antas å forårsake disse stoffene til å forbli i kroppen i lengre perioder av gangen.

Ciklosporin: Tar quercetin kan hemme kroppens evne til å absorbere denne kraftige immunsystem-undertrykke narkotika.

Quercetin Allergi

Quercetin Allergi


Quercetin er den naturlige fargestoffer som finnes i eple og løk hud, te og vin. I motsetning til andre allergi lindring medisiner eller kosttilskudd, det fungerer ved å stabilisere mastceller, i stedet for å blokkere histamin. Det vil bo i blodet, noe som gir lengre lindring av symptomer. Mens det hjelper folk avtale med allergi, noen mennesker er faktisk allergisk mot supplement selv.

Omtrent

Quercetin er en antioksidant som har anti-inflammatorisk og antihistamin egenskaper. Det binder seg til kalsium / Calmodulin komplekser, som hindrer histamin fra å bli utgitt.

Følsomhet

Noen mennesker har allergiske reaksjoner på flavonoider som quercetin fordi den inneholder rutin. Unngå rutin kosttilskudd hvis du opplever følsomhet for dette kjemikaliet.

Potensial

Ifølge Dr. Ray Sahel, er rutin allergi sjeldne. Hvis du har blitt diagnostisert med denne allergien, foreslår han at du får en ny mening.

Betraktninger

Personer som er fast bestemt på å være allergisk mot quercetin og rutin kan være tilbøyelig til å være allergisk mot andre stoffer, som for eksempel drue sukker.

Interaksjoner

Når du tar quercetin, unngå medisiner som advarer mot å spise epler, appelsinjuice, løk, grapefruktjuice, granateple juice, hvit, svart og grønn te.

Effekter

Fordi quercetin er en antioksidant, kan ta for mye føre til en pro-oksidant effekt. Mens det er ment å redusere betennelse, kan det faktisk i stedet fremme betennelse hvis du tar for høy for en dose.

Slik unngår du at Allergi Bruke quercetin

Slik unngår du at Allergi Bruke quercetin


Quercetin er en kraftig antioksidant som finnes i en rekke matvarer og noen væsker. Quercetin er også en naturlig antihistamin som bidrar til å forebygge allergi hos dem som lider vanlige allergier. Quercetin er også tilgjengelig i supplement form og er svært rimelig.

Bruksanvisning

•  Legg mat som inneholder quercetin til kosthold. Slike matvarer inneholder rødløk, epler, brokkoli, blåbær og selv rødvin og grønn og svart te.

Ta en quercetin supplement. Quercetin kosttilskudd kommer i ulike former: pulver, kapsler og piller.

Kombiner quercetin med vitamin C eller bromelain. Denne kombinasjonen har vist seg effektive. Enzymet i bromelain hjelper kroppen absorbere quercetin mer effektivt.

Spis rå honning. Pollen er funnet i honning og inneholder faktisk mye quercetin. Spis en spiseskje en dag sammen med dine quercetin kosttilskudd eller mat for økt forebygging av allergi.

Klargjør for allergi sesongen ved å forbruke en høyere dose av quercetin supplement eller spise større mengder av quercetin matvarer.

Quercetin Safety

Quercetin er et plantebasert flavonoid funnet i epler, løk, te, røde viner og noen andre matvarer. Det kan også tas som et kosttilskudd for sin effektivitet som et anti-inflammatorisk og antioksidant.

Dosering

Quercetin kosttilskudd er ikke regulert av US Food and Drug Administration. Derfor kan mengden av quercetin i en bestemt supplement ikke være det beløpet som er hevdet. Høye doser av quercetin kan føre til kvalme og nyreskader. Hvis du opplever slike symptomer, slutter å ta quercetin og konsultere legen din.

Kreftbehandling

Quercetin aktivitet i cellekultur studier har foreslått at forbindelsen kan redusere veksten av visse typer kreft, eller til og med føre til døden av slike kreftformer, muligens på grunn av sin antioksidant eller anti-inflammatoriske egenskaper. Quercetin også kan forebygge tykktarmskreft. Men flere studier er nødvendig, og American Cancer Society advarer at quercetin ikke bør stole på som en primær kreftbehandling. Hvis du er stille tegn på alle typer kreft, kontakt lege.

Vitamin C Følsomhet

Folk som er reagerer dårlig på vitamin C eller sitrusfrukter kan oppleve bivirkninger når du tar en quercetin supplement. Disse kan omfatte fordøyelsesproblemer, sår i munnen og hodepine. Hvis du opplever disse bivirkningene, slutt å ta quercetin og konsultere legen din.

Andre bivirkninger

Andre mulige bivirkninger av quercetin inkluderer prikking i armer og ben. Quercetin også kan redusere effekten av visse antibiotika og kunne endre måten kroppen absorberer andre rusmidler. Konsultere legen din når du tar en quercetin supplement i tillegg til andre legemidler.

Quercetin Astma behandling

Hvis du har allergi og / eller astma, og du ønsker å behandle tilstanden din naturlig, må du studere kvaliteter quercetin, som er et naturlig forekommende stoff i mange matvarer. Quercetin virker på noen allergi-og astma fremkallende stoffer i kroppen din, bremse eller stoppe kroppens vanlige sterk allergisk reaksjon på allergi og astma triggere.

Hva quercetin Er

Quercetin faller i flavonoid klasse av antioksidanter. Dette flavonoid virker på kroppens frigjøring av histaminer og andre inflammatoriske eller allergifremkallende kjemikalier i kroppen din. Når du støter på et stoff som kroppen din reagerer veldig sterkt på, får deg til å nyse, utvikle en tett nese, elveblest, får rennende øyne eller utvikle et astmaanfall, disse kjemikaliene og / eller histaminer øke til et unormalt høyt nivå i kroppen din. Dine nese, øyne og lunger da reagere, ikke til allergifremkallende stoff, men til de histaminer og andre allergi kjemikalier i et så høyt nivå.

Quercetin er knyttet til en av de bedre kjente flavonoider, rutin. Det finnes i blå-grønne alger og hele planteriket. Rutin og quercetin er plantepigmenter som bidrar til å beskytte plantene mot miljømessige påkjenninger.

Hva quercetin Does

Quercetin, som en bioflavonoid, graviterer mot basofile og mastceller i kroppen din. En gang i disse cellene, det fungerer å roe membraner og holder dem fra å overbelaste kroppen din med allergifremkallende kjemikalier og histaminer som kroppen din reagerer så sterkt på. I tilstrekkelige mengder, kan quercetin blokkere din vanlige sterk allergisk reaksjon på stoffet du nettopp har møtt, det være seg dyr dander, pollen eller husstøvmidd.

Hvis du har astma (allergisk), hvilke stoffer du er allergisk mot initiere kroppens immunrespons med histaminer og andre kjemikalier i systemet. Lungene dine reagerer, og det blir vanskeligere for deg å puste; brystet blir stramt, luftrom produsere overflødig slim og du begynner å hoste. Kroppen din gir ut ikke bare histaminer, men også leukotriener. Quercetin arbeider for å hemme frigjøring av dette stoffet i kroppen din.

Hvis din diett er naturlig høy i matvarer som spirer, hele korn, frukt og grønnsaker, er du allerede spiser en diett høy i quercetin. Dette flavonoid er også tilgjengelig som et kosttilskudd, men fordi det ikke er vannløselige, bør du ta det sammen med bromelain (finnes i ananas), som også har anti-inflammatorisk egenskaper.

Naturopathic behandling for migrene

Migrene er alvorlig hodepine. De er ofte ødeleggende og tilbakevendende. Symptomer inkluderer slurring og tap av tale, forvrengt syn som kan inkludere "stjerneskudd" eller kaleidoskop fargemønstre, kvalme og følsomhet i nakke og hodebunn. Siden østrogen spiller en rolle i blodåren endringer som oppstår under et angrep, kvinner er mer utsatt enn menn. Naturlig rettsmidler kan utfylle standard behandlinger samt hverandre. Med unntak av Cayenne, som er tatt ved starten av en episode, bør urter oppført tas med jevne mellomrom for å hindre migrene.

Fordelaktig Urter

Cayenne pulver gjør endringer i nervefibre som stopper dem fra å overføre migrene smerte. Ta ved starten av migrene ved å blande med en stivelsesholdige matvarer.

Donq quai forhindrer migrene, spesielt de knyttet til PMS. Ta 500-1,000mg daglig.

Feverfew stopper angrep ved å hemme frigjøring av serotonin. Ta 25 mg daglig, og øker til 100 mg daglig etter to uker.

Gingko øker cerebral sirkulasjon. Ta ekstrakt som anvist på etiketten.

Quercetin hindrer migreneanfall. Ta 125mg til 250 mg tre ganger daglig mellom måltidene.

Tilden blomst flytende ekstrakt forebygger og behandler migrene knyttet til høyt blodtrykk. Ta 1 ts. tre ganger om dagen.

Kinesisk medisin formler

Radix Plus Drage Bone and Oyster Shell avkok brukes ofte i Japan for å behandle migrene. Fire Stoff Avkok lindrer migrene forbundet med svimmelhet, tåkesyn og muskelspenninger. Gastrodia og Uncaria avkok er spesielt nyttig for å forebygge migrene som forårsaker alvorlige synsforstyrrelser. Major Radix avkok lindrer migrene som er ledsaget av feber og frysninger og kvalme.

Forsiktig om urte behandlinger

Ikke bruk Feverfew hvis du er gravid eller hvis du utvikler en allergisk reaksjon. Hvis du tar Neoral, Sandimunne eller Procardia, unngå quercetin. Ikke ta kinesisk formler som inneholder bupleurum hvis du har feber.

Diet

Ikke spis mat som inneholder aminosyren Acide tyramin. Dette inkluderer ansjos, øl, hard ost, sjokolade, corned biff, tørket kjøtt, fava bønner, gjærede bønner som miso og soyasaus, lima bønner, syltet sild, rødvin, sardiner, surkål og gjær. En enkel servering av de ovennevnte matvarer vil mest sannsynlig ikke provosere en migrene, men konsekvent og overdrevent forbruk kan øke hyppigheten av et angrep.

Noen gunstig mat er mandler, kirsebær, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk og fersk ananas. Ikke overstadig på søtsaker og stivelse. Den midlertidige sugar rush følges av hypoglykemi eller lavt blodsukker. Dette er en velkjent trigger for denne tilstanden. Unngå kaffe og andre typer av koffein. Når du er fri for koffein, kan kaffe være en effektiv behandling for migrene. I begynnelsen av et angrep, drikke en eller to kopper og mover til en mørk, stille rom å hvile.

Foreslåtte Supplements

Ta fiskeoljer som inneholder DHA og EPA. En effektiv dosering er 1000 mg per 10 pounds av kroppsvekt. Det påvirker produksjonen av prostaglandiner, som kan forverre migrene symptomer.

Ta 800-1,000mg av en kalsium og magnesium supplement. En europeisk studie publisert i 1998 utgaven av Neurology fant at 400mg av riboflavin (vitamin B2) en dag i tre måneder redusert hyppigheten av migrene med halvparten i to tredjedeler av de som deltok. Imidlertid bør du rådføre deg med lege før du starter denne typen behandling, og det tar ca en måned å være effektive.

Hjem rettsmidler for betennelse

Betennelse kan oppstå på grunn av en rekke årsaker, inkludert underliggende sykdommer som nyresykdom eller leddgikt. Betennelse kan også være forårsaket av dehydrering, blære infeksjon eller de sene stadier av svangerskapet. Forstuinger og stammer er enda en grunn for betennelse. Imidlertid kan lindre betennelser oppnås ganske enkelt ved hjelp av hjemme rettsmidler.

Blære og nyre Betennelse

Hvis du lider av blære eller nyre betennelse, drikke rikelig med tranebærjuice før infeksjonen og betennelsen har gått bort. Cranberry juice er en naturlig antibiotika, og har fordeler fremfor vanlige antibiotika som noen ganger selv forårsake andre infeksjoner, som for eksempel gjær infeksjoner.

Ginger

Ginger (Zingiber officinalis) besitter de samme medisinske egenskaper som NSAIDs som ibuprofen, som er godt kjent som en anti-inflammatorisk narkotika. Ginger undertrykker prostaglandiner i kroppen som aktiverer inflammatoriske responser. Ingefær brukes også for sin antinausea, smertestillende og sukker-moderer effekter i kroppen.

Pomegranate Juice

Drikk tre åtte-unse glass granateplejuice hver dag for lindring av generell betennelse. Den anti-inflammatoriske effekten av granateple polyfenoler arbeide for å redusere hevelse ved å krympe vev som er mettet med overflødig væske.

Quercetin

En anti-inflammatorisk forbindelse og histamin-inhibitor, quercetin forekommer naturlig i visse frukter og grønnsaker, og er et kraftig fytokjemikalier eller næringsstoff. Gode ​​kilder til quercetin inkluderer brokkoli, rød og gul løk, røde druer, hvitløk og epler. Legge til mer frukt og grønnsaker til din diett som inneholder dette fytokjemikaliene forbedrer inflammatoriske problemer.

Cold Water

Hovne og betente ankler er snart avhjelpes ved å dyppe dem i en bøtte med kaldt vann i noen minutter. Det kalde vannet krymper vev, noe som gir rask lindring til anklene når du har vært på føttene for lange eller har blitt sittende nede for lenge samler væsker. En rask spasertur er en god måte å få blodsirkulasjonen i gang og for å fjerne overflødig væske fra kroppen som forårsaker hevelse.

Bivirkninger av Osteovalin

Osteovalin er et reseptfritt supplement brukt for å forhindre bentap på grunn av alder og for å øke bein vekst. Osteovalin sies å forbedre resultatet av kalsium du kan være med å styrke skjelettet. Dette supplement har noen bivirkninger.

Hva er Osteovalin?

Osteovalin er et reseptfritt og helt naturlig supplement brukes til å redusere bein forverring. Osteovalin sies å begrense osteoklaster og øker osteoblastaktivitet, to aktiviteter som er vitenskapelig nødvendig for bein vekst.

Osteovalin Ingredienser

Osteovalin viktigste ingrediensene er strontium (strontium karbonat), quercetin og hesperidin. Andre ingredienser omfatter rismel, magnesiumstearat, cellulose og silisiumdioksyd.

Bivirkninger av Osteovalin

Bivirkninger til Osteovalin er uvanlig, men kan inkludere diaré; supplement kan også ha bivirkninger hvis det brukes med et annet medikament. Rådfør deg med legen din før du bruker.

Bivirkninger av Strontium

Strontium bruker er lik de av kalsium og det er farlig hvis det brukes for mye. Bivirkninger er hodepine, hudirritasjon, blodpropp, hukommelsesproblemer, kramper og besvimelse.

Annen viktig informasjon

Osteovalin bør ikke tas av de som har nyresykdom, er gravid eller ønsker å bli gravid, ammende eller under 25 år Rådfør deg med legen din før du tar.

Naturlige faktorer i prostata helse

Naturlige faktorer i prostata helse


Prostatakjertelen avgir hormoner og proteiner som hjelper produsere sædvæske. Prostata utvidelse og betennelse kan føre til problemer med vannlating, sammen med en rekke andre ubehagelige symptomer. Prostatakreft er den nummer 1 årsaken til kreft-relaterte dødsfall hos menn eldre enn 75, melder University of Maryland Medical Center. Naturlige tilnærminger som kostendringer og bruk av visse kosttilskudd kan bidra til å fremme prostata helse. Konsultere legen din dersom du er interessert i å bruke naturlige kosttilskudd og / eller andre naturlige helbredende praksis, herunder urter, vitaminer eller mineraler, for noen prostata problem.

Diet

Matvarer kan påvirke prostata helse. The University of Maryland Medical Center sier en diett rik på antioksidanter, har cruciferous grønnsaker som brokkoli og blomkål, og fisk blitt koblet med en redusert risiko for prostatakreft. Den bemerker også den historiske bruken av gresskarkjerner å fremme generelle prostata helse. Lisensiert akupunktør Ban Wong sier antioksidant Lykopen har vært forbundet spesielt med prostata helse. Kokte tomater, rosa grapefrukt, vannmelon, guava, papaya og aprikoser er rike på lykopen. Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler å kutte ned på mettet fett og trans-fett, og spise mer omega-3 og enumettet fett fra fisk, nøtter, frø, olivenolje, rapsolje og avokado. Han anbefaler også å spise mer soyaprodukter; forskning viser asiater har lavere forekomst av forstørret prostata, og soya forbruk kan spille en rolle. Kutte ned på alkohol, koffein og krydret mat kan hjelpe prostatitt, betennelse i prostatakjertelen.

Naturlige kosttilskudd

Den type kosttilskudd som vil gi mest nytte avhenger av arten av prostata problem. Ett supplement spesielt, så Palmetto, kan hjelpe over hele linja ved å fremme generell prostata helse, men det ser ut til å fungere best for krymper en forstørret prostata. For å bekjempe betennelser og andre symptomer på prostatitt, University of Maryland Medical Center sier følgende tillegg kan tilby fordel: cernilton, quercetin, beta-sitosterol, sink, vitamin C, omega-3 fettsyrer, brennesle, kjerringrokk, pau d ' arco og afrikanske pygeum. Wong bemerker at tradisjonell kinesisk medisin ofte syssels urter, slik som han Shou Wu, for å gjenopprette nyre essens, den er linket med prostata helse.

Akupunktur

Wong støtter bruk av akupunktur for å fremme normal prostata funksjon. The University of Maryland Medical Center viser at akupunktur har vist effektivitet for å oppmuntre normal urin flyt og redusere hevelse og betennelse. Dersom pasienten gjennomgår kjemoterapi for prostatakreft, har akupunktur blitt funnet å effektivt behandle kvalme og andre komplikasjoner.

Yoga

Yoga som mål å bedre funksjon og helse for ulike organer, deler av kroppen kroppslige systemer. Sertifisert yoga utøveren Dawn Mahowald, sitert i "Yoga Journal," lærer yoga til urologiske pasienter og anbefaler det som en naturlig metode for å fremme prostata helse. Positurer som mål dette området inkluderer båt positur, baug stille, helt stille, skulder stå, utbredt plogen positur, frosk positur, kriger positur og trekant positur (se Resources). Du bør kanskje vurdere å spørre en yoga-utøver for å hjelpe deg med å utforme en personlig yoga rutine.

Candida gjær Cures

Candida albicans er en sopp som er naturlig tilstede i tarmkanalen og genitale. Men når det er en overvekst av kroppen opplevelser slike symptomer som diaré, hud kløe, sår hals, lunger og genital utflod. Infeksjoner som vaginitis, trost og bleie utslett er alle forårsaket av Candida. Symptomer på dette gjær infeksjon kan behandles, kureres og forebygges.

Næringsstoffer

Acidophilus er en av de mest effektive candida-bekjempelse næringsstoffer som finnes i yoghurt og i piller; sukkerfri yoghurt anbefales. Butikken acidophilus piller i kjøleskapet. Et annet kraftig næringsstoff er eugalan forte som gjenoppretter celle funksjoner for å bekjempe gjengroing og drepe soppen. Ta kaprylsyre i en tidsbestemt frigjøring pillen for å løse opp i tykktarmen, som gjør det mulig for denne anti-soppmiddel til å nå over hele lengden av tykktarmen. Andre viktige næringsstoffer som kjemper candida gjær infeksjoner er inkludere hvitløk kapsler, linfrøolje, quercetin, bromelain, vitamin B-komplekset og kalsium. Detox og gjenoppbygge skadet vev med koenzym A og fri form aminosyre kompleks.

Urter

Urter kan være effektive behandlinger for gjær infeksjoner. Aloe vera juice kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker, og hjelper hvite blodceller ødelegge gjær. Oliven blad ekstrakt er en annen viktig urt som brukes til å behandle candida gjær infeksjoner. Kolorex inneholder et antisoppmiddel som hjelper til å opprettholde den riktige balanse av gjær. Pau d'arco kommer som en te og pre-laget batcher kan lagres i kjøleskapet --- ikke bruke honning eller melk i denne te.

Diet

Diet er en viktig faktor for å kontrollere mengden av gjær i kroppen. Sukkerholdige, raffinert og bearbeidet mat mate gjær, forårsaker eller fortsetter sin overvekst. Avstå fra å spise alderen ost, alkohol, soyasaus, kaker, glutenprodukter, syrlig frukt, rå sopp, poteter, sjokolade og alt som inneholder gjær. Velg rå grønnsaker, fiber og magert kjøtt inntil infeksjonen er under kontroll.

Tips

Hvis du lider av en vaginal gjær infeksjon, nøye sette inn et fedd hvitløk inn i skjeden; en sterk kan knyttes til midten av fedd. La sitte i 15 minutter før du trekker ut. Bruk bomull undertøy som syntetiske undertøy felle fuktighet, noe som drivstoff gjær. Revurdere p-piller hvis du får tilbakevendende infeksjoner. Bruke over-the-counter medisinert kremer som en siste utvei --- kroppen faktisk bygger opp en immunitet mot kremer. En gjær ningsmiddel som diflucan kan være foreskrevet for å behandle candida infeksjon. Babyer som har trost må behandles sammen med sine mødre for å unngå reinfeksjon når ammer. Disse kurer også hindre gjær infeksjoner. Når gjær overvekst avtar, være bevisste på maten du spiser for å unngå tilbakefall.

Grønnsaker å miste vekt

Spise grønnsaker har mange helsemessige fordeler, fra å forebygge hjerte-og karsykdommer til å fremme sunn hud og tenner. Grønnsaker foreta fornuftige og smarte valg når det gjelder å miste vekt. De er lav i kalorier og fett og høy i fytokjemikalier. De gir bulk med få kalorier. Skifte matvarer rike på mettet fett og usunne sukker med grønnsaker i stor grad kan redusere fett og kaloriinntak, oversette til vekttap.

Høy i fiber

Grønnsaker er høy i fiber, og fiber er effektive i å kontrollere vekt. Ifølge fedme forsker Joanne Slavin ved University of Minnesota, kan fiber indusere metthetsfølelse (gjør at du føler full) og treg fordøyelse. Denne dual action kan hjelpe deg kutte ned på å spise unødvendige kalorier. Fiber legger også bulk til maten, tilfredsstillende sult med færre kalorier.

Fiber-tett grønnsaker inkluderer grønne bladgrønnsaker (spinat, Chard, bak choy, grønne grønnsaker), gulrøtter, gresskar, tomater og artisjokker. Bønner og erter er teknisk grønnsaker og er også fibertett. Eksempler inkluderer svarte bønner, garbanzo, linser, soyabønner og gule erter.

Høyt vanninnhold

Mange grønnsaker har en høy konsentrasjon av vann, inkludert kål, blomkål, brokkoli, spinat, jicama, bønnespirer, sopp, selleri og reddiker. Vann-rike grønnsaker fungere som naturlige appetittdempende, fylle deg opp og redusere ditt ønske om mat. En studie publisert av American Journal of Clinical Nutrition understreker dette poenget: Kvinner som spiste supper (høyt vanninnhold) før måltider inntatt færre kalorier enn de som ikke gjorde det.

En god måte å sette denne kunnskapen i praktisk vekttap: Spis supper styrket med masse grønnsaker før måltider. Du kan også spise en stor salat før hovedmåltidet for å tilfredsstille sult og redusere totale kaloriinntaket.

Fettforbrennende Grønnsaker

Noen grønnsaker er thermogenic --- mer energi er nødvendig for å behandle disse matvarene. Resultatet? Kroppen naturlig øker metabolic rate og brenner mer kroppsfett. Chilipepper, kål, selleri, rosenkål, brokkoli og blomkål faller inn under denne kategorien. Grønnsaker som dobbelt opp som krydder, som hvitløk og løk er fett smi også. Hvitløk aktive sammensatte, allicin, kan redusere usunt fett og lavere dårlige kolesterolet. Den ydmyke løk inneholder høye nivåer av quercetin (også finnes i grønne grønnsaker og bønner), en potent antioksidant som kan hemme opphopning i fettceller.

Måter å spise grønnsaker

Grønnsaker er veldig allsidig og best spises rå. Kast en rekke grønnsaker sammen for å lage en salat eller skape interessante supper. Du kan juice dem for en forfriskende drink eller puré dem til å legge til matlaging. Du kan også damp, sauté eller grill grønnsaker. Men hva du putter på grønnsakene kan gjøre eller ødelegge dietten. I stedet for slathering dem med smør eller dressinger og sauser laget med usunt fett, bruke enkle, hjemmelagde dressinger med sunne oljer, som oliven og safflower, og minimal krydder. Naturlige no-fett krydder som sitronsaft, krydder og urter legge smaken uten å legge kalorier.

Naturlig rettsmidler for å kurere Fungal Bihulebetennelse

Betennelse eller infeksjon i bihulene av sopp kalles sopp bihulebetennelse. Sopp kan finnes overalt på kloden, inkludert den menneskelige kropp. Noen sopp sameksistere i en naturlig balanse med andre mikroorganismer som kolonisere kroppene våre. Overvekst av sopp-elementene er antatt å føre til at denne type sinusitt. Lettelse kan oppnås ved hjelp av naturlig rettsmidler som behandling.

Symptomer

Sinusitis kan være forårsaket av en bakterie eller soppinfeksjon, og er antatt å følge en kald.

Fungal bihulebetennelse kan klassifiseres som fire typer: sopp ball, allergisk sopp bihulebetennelse, kronisk invasiv bihulebetennelse og akutt invasiv bihulebetennelse.

Fungal ball bihulebetennelse er en overvekst av sopp elementer. Hatt gjentatte bihulebetennelse er en predisponerende faktor for denne typen.

Allergisk sopp sinusitis er den mest vanlige form. Nesepolypper og tykke drenering kan sees ved undersøkelse av nesen.

Akutt invasiv bihulebetennelse avanserer raskt. Denne infeksjon kan vokse dypt inn i vev og bein.

Kronisk invasiv sinusitis er lik den akutte type som den kan vokse dypt inn i vev og ben, men det fremskritt langsommere.

Akutt og kronisk sinusitt invasiv er den mest alvorlige type soppinfeksjon, men den minst vanlige.

Symptomer på de fire typer av soppinfeksjoner er lik den bakteriell type. Smertefullt trykk bak kinnben, pounding hodepine og tett nese kan oppleves. Andre mulige symptomer er tykke, grønn-gult slim, post-nasal drypp, irriterende hoste og dårlig ånde.

Valget av naturlige rettsmidler for å kurere sopp bihulebetennelse kan brukes dersom en mild infeksjon mistenkes.

Rettsmidler

Inhaling damp damp med hakket, frisk hvitløk er en enkel, men effektiv naturlig rette for en sopp bihulebetennelse. Bukker hodet over en bolle med varmt vann, og innhalering av røyk, kan tynne den tykt slim, slik at drenering. Hvitløk juice eller kapsler kan også bli fortært, hvitløk som er antatt å ha antibakterielle og antisoppegenskaper.

En ananas enzym kalt bromelain er tenkt å bryte ned slim, bekjempe infeksjoner og lindre symptomer på bihulebetennelse.

Både oliven blad ekstrakt og goldenseal er tenkt å være effektivt i bekjempelse av sopp-og bakterie bihulebetennelse.

Forbruker eple cider eddik i vann kan være gunstig fordi det reduserer slimproduksjon.

Vitamin C har evnen til å styrke immunsystemet og redusere allergiske reaksjoner. Histamin er produsert i kroppen og kan føre til betennelse og hevelse i slimhinnene. Vitamin C kan redusere histamin nivåer, og dermed redusere tette bihuler.

Quercetin er en flavonoid og forekommer naturlig i frukt og grønnsaker. Øke effektiviteten av vitamin C, quercetin blokkerer histamin, noe som kan hemme den inflammatoriske prosessen involvert i bihulebetennelse.

Næringsstoffet sink dreper forkjølelsesvirus. Forkorting av lengden av en kald eller forhindring av en kald, kan redusere risikoen for at sinusitis vil oppstå.

Bygge et sunt immunsystem kan forbedre generell helse. Forbruker et sunt kosthold, trene, og drikke rikelig med vann kan hjelpe i å redusere mottakelighet for infeksjoner.

Hydrering er viktig, fordi den kan tynne ut slimet naturlig produsert av kroppen, tilrettelegging drenering av nesegangene.

Hvis symptomene på bihulebetennelse igjen etter bruk av naturlige rettsmidler, er det lurt å oppsøke lege, som kroppens immunsystem kan bli svekket.

Plasmajet bivirkninger

Plasmajet er et kosttilskudd beregnet for bruk av idrettsutøvere, weightlifiters og kroppsbyggere. Produktet er ment å øke energi under trening, øke utholdenhet og hjelpe fart på produksjonen av muskler i kroppen. Ingredienser som finnes i Plasmajet inneholder vitamin C, quercetin, icariin, gypenoside, adenosin 5'-trifosfat og arginin. Produktet skal kun brukes på de dagene en treningsøkt er planlagt, ifølge produsenten av produktet. Hvis du har noen hatt kontakt helsemessige forhold, særlig de knyttet til kardivaskulær systemfunksjon, bør du unngå bruk av Plasmajet.

Dehydrering

Plasmajet kan føre til dehydrering å oppstå i enkelte brukere. Dette er fordi Plasmajet inneholder ingredienser som er kjent for å øke hastigheten på stoffskiftet. En økt metabolisme kan øke hastigheten som væske utskilles fra kroppen via svette og respirasjon. For å unngå dehydrering mens du bruker Plasmajet, konsumere rikelig med væske (særlig vann). Muskel kramper kan oppstå på grunn av dehydrering, og kan føre til en økt sjanse for muskel tårer, ligament skader og forstuinger oppstår under en anstrengende aktivitet, som for eksempel en treningsøkt.

Forstoppelse

Forstoppelse kan forekomme ved bruk av Plasmajet. Forstoppelse er direkte relatert til væsketap i kroppen, og de bestanddeler som finnes i Plasmajet forårsake at kroppen til å skille ut mer væske gjennom urinering og svette. Unngå forstoppelse mens du bruker Plasmajet ved å øke væskeinntak og følge en diett høy i fiber innhold.

Kvalme

Bruke Plasmajet kan forårsake kvalme. For å få en toleranse for en ny medisin eller supplement, kroppen trenger vanligvis tre til fire dager. Etter denne perioden, bør kvalme være minimal eller helt borte. Hvis kvalme fortsetter å være et problem mens du bruker Plasmajet, vurdere andre workout supplement alternativer.

Søvn Komplikasjoner

Søvn komplikasjoner er en mulig bivirkning av Plasmajet bruk, da Plasmajet inneholder ingredienser kjent for å øke metabolic rate og energi nivå. For å unngå sove komplikasjoner mens du tar Plasmajet, bruker den bare på dager du har tenkt å trene, og bruke den tidlig på dagen. Ikke overskrid anbefalt dose Plasmajet oppført på emballasjen.

Hjerte-problemer

Plasmajet inneholder ingredienser som kan forårsake en økning i hjertefrekvens og øker blodtrykket, for eksempel icariin og arginin. Overskridelse av anbefalt dose av Plasmajet for en lengre periode kan øke risikoen for å oppleve alvorlige bivirkninger, inkludert hjerneslag og hjerteinfarkt. Unngå å bruke Plasmajet hvis du er usikker på om du har noen hatt kontakt helsemessige forhold.