Digidexo.com

fibromyalgi mat

Matvarer for å unngå på fibromyalgi kosthold

Matvarer for å unngå på fibromyalgi kosthold

Fibromyalgi er en muskel-lidelse preget av utbredt muskel-og leddsmerter, tretthet og søvnuregelmessigheter. Det påvirker generelt kvinner, men symptomene og alvorlighetsgraden kan variere for forskjellige individer. Ikke alle pasienter opplever symptomatisk lindring når de unngår visse matvarer, spesielt siden fibromyalgi symptomer er mangfoldig. Imidlertid bør fibromyalgipasienter eliminere visse typer mat fra kostholdet for en samlet lettelse.

Kunstig søtstoff

Kunstige søtstoffer som aspartam, kan NutraSweet og sakkarin forverre fibromyalgi symptomer. Fibromyalgi lider tendens til å ha svært aktive NMDA-, eller N-metyl-D-asparaginsyre, smertereseptorer som forårsaker den intense smerter at de opplever. Aspartam er et excitotoxin som stimulerer NMDA smertereseptorer i fibromyalgi pasienter. I en studie publisert i 2001 "Annals of Farmakoterapi," forskere oppdaget at fibromyalgipasienter som unngikk aspartam opplevd en generell følelse av velvære.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler

MSG, eller mononatriumglutamat, og nitrater er tilsetningsstoffer som brukes til å forbedre smaken og bevare mange bearbeidet og frossen mat. MSG vises i enkelte asiatiske matvarer, mens nitrater fungere som konserveringsmidler i kjøttpålegg som skinke, bologna og bacon. Fibromyalgi lider har lav toleranse nivåer mot MSG og nitrater, som er klassifisert som excitotoxins som stimulerer NMDA smertereseptorer.

Nightshade Planter

Grønnsaker fra søtvier familien som tomater, poteter, aubergine og grønn paprika kan forårsake allergiske reaksjoner, og øke smerter og ubehag i noen fibromyalgipasienter, ifølge en rapport fra The Collaborative Støtteprogrammer av New Jersey Institute for velvære og gjenoppretting tiltak. Siden søtvier grønnsaker er også svært næringsrik, må du identifisere søtvier matvarer som forårsaker allergi eller smerte. Start ved å eliminere alle de søtvier matvarer i en periode på to måneder, og deretter langsomt gjeninnføre dem etter denne perioden, en om gangen, for å observere om fibromyalgi symptomene kommer tilbake. Hvis matvarer ikke utløser en allergisk reaksjon, gå videre og spise dem.

Gjær og Gluten

Gjær og gluten forverre gjær infeksjoner og glutenintoleranse, henholdsvis i fibromyalgi pasienter. Gjær og gluten er generelt funnet sammen i bakt matvarer som brød, kaker og andre bakverk. Gjær hjelpemidler soppvekst i kroppen og kan føre til ledd-og muskelsmerter, mens fibromyalgi relatert tretthet kan føre til fordøyelsessykdommer inkludert gluten intoleranse. En studie i april 2014 utgaven av "Rheumatology International" bemerker at glutenintoleranse eller intoleranse kan være en underliggende årsak til fibromyalgi syndrom.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi er preget av intense smerter i ulike "triggerpunkter" i hele kroppen. Det er ingen kjent årsak til fibromyalgi, men for noen mennesker, er tilstanden utløses av en bilulykke, ekstremt stress eller plutselig sykdom. Selv om det ikke er noen spesifikk test for å diagnostisere fibromyalgi, er lidelsen meget reell. Nyere forskning viser at fibromyalgipasienter føler smerte mer akutt; PET-skanner og MRI viser at personer med fibromyalgi har ulike mønstre av blodgjennomstrømningen i hjernen som respons på smerte eller berøring. Behandling av fibromyalgi kan være svært vanskelig, skjønt; for mange pasienter, tradisjonell vestlig medisin tilbyr svært lite hjelp. De fleste leger plassere Fibromyalgi pasienter på antidepressiva for å behandle smerte. Mens dette kan være nyttig for noen pasienter, mens andre opplever alvorlige søvnmangel og krever søvn hjelpemidler for å hjelpe kortslutte våkenhet / smerte syklus. Noen leger er å snu til mer naturlige tilnærminger i behandling av fibromyalgi, og L-theanine er ett av verktøyene. Les videre for å lære hvordan du bruker L-theanine for fibromyalgi smerter.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

•  Snakk med legen din om å ta L-theanine for fibromyalgi smerter før du begynner. L-theanine kan samhandle med andre kosttilskudd eller reseptbelagte legemidler du tar, så en konsultasjon med legen din er veldig viktig.

•  Gå til en lokal helse-mat butikk og snakke med en av de funksjonærer. Spør om deres tilførsel av L-theanine. Du ønsker å ta ren L-theanine, og ikke en blanding som inneholder L-theanine og andre stoffer.

Ta en kapsel av L-theanine før sengetid, med 8 oz. vann. L-theanine ikke bare har smertereduserende egenskaper, men også hjelper deg til å synke inn i restorative søvn. Bedre søvn settes til mindre smerte for folk flest. Øke dosen etter behov.

Drikk grønn te med jevne mellomrom i løpet av dagen. Grønn te har en liten mengde koffein i det (ca 20g per kopp) og inneholder L-theanine også. I mange kulturer, drikker 10, 20 eller flere kopper grønn te er vanlig, og grønn te er en immun booster.

Vær ekstra L-theanine i perioder med stress eller økt smerte - eller for kvinner, rundt menstruasjon. Den ekstra L-theanine vil hjelpe land opp kroppen og kjempe mot smertene.

Hint

  • Ikke ta mer enn anbefalt dose av L-theanine.

Naturlige behandlinger av Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk smerte tilstand som påvirker hver system i kroppen. Ifølge Centers for Disease Control, 5 millioner mennesker lider med fibromyalgi. Det finnes ingen kur for fibromyalgi, men det finnes behandlingstilbud som hjelper lindre smerte og forbedre en persons måte å leve på. Noen av de mest effektive behandlingstilbud er naturlig.

Livsstil

Spis en godt balansert kosthold for å forbedre symptomer på fibromyalgi. Spis kjøtt lavere i fett, spise høy-fiber grønnsaker, og inkluderer lav-karbohydrat frukt og mat med høyt omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Hold deg unna stekt mat, sukker, alkohol og koffeinholdige drikker. Også, få i de anbefalte 64 gram vann daglig.

Trening

Starte et treningsprogram. Fibromyalgi lider bør begynne en enkel, langsom treningsprogram og jobbe opp til mer anstrengende trening. Turgåing, sykling og yoga er gode øvelser for fibromyalgi pasienter å gjøre. Husk alltid å strekke å unngå smerte. Jobbe opp til 30 minutter til 1 time treningsøkter tre ganger i uken for best resultat.

Stress Management

Vær proaktiv i å kontrollere stress. Stress gjør smerter forbundet med fibromyalgi verre. Øv mestring som meditasjon og guidede bilder å takle stressende situasjoner. Bli med i en støttegruppe for å få hjelp med mestring og for støtte fra andre fibromyalgi lider.

Kosttilskudd

Kontakt lege og bestemme hva kosttilskudd for å ta som en del av en naturlig behandling program for fibromyalgi. Noen kosttilskudd anbefales for å hjelpe med Fibromyalgi symptomer er magnesium citrate, som bidrar til å redusere muskelsmerter; B-vitaminer, som øker energien; melatonin for å bedre søvn; og vitamin D, som hjelper med konsentrasjon, smerter og energinivå.

Urter

Snakk med en lege for å bestemme hva urter kan hjelpe Fibromyalgi symptomer. Siden det amerikanske Food and Drug Administration ikke skjermen urter, er det best å gjøre omfattende forskning og snakke med kunnskapsrike fagfolk før du tar noen konkrete funn. Noen urter anbefales for fibromyalgi er ingefær, noe som bidrar til å bekjempe tretthet, og gurkemeie for å redusere smerter og betennelser.

Fysiske Behandlinger

Prøv akupunktur, akupressur, massasje terapi, fordøyelsessystemet renser, lysterapi, reiki og trigger-punkt terapi for å lindre fibromyalgi symptomer. Disse naturlige behandlinger for fibromyalgi arbeid ved å lindre smerte og hjelpe med avslapping, sammen med å eliminere giftstoffer fra kroppen. Kontakt alltid en sertifisert profesjonell i hvilken disiplin valgt. For en godt avrundet naturlig behandling plan, søke råd hos en osteopat.

Andre alternative behandlinger

Andre alternative behandlingstilbud som kan hjelpe med Fibromyalgi symptomer er refleksologi, hypnose, dans terapi, aromaterapi, humor terapi, biofeedback og hydroterapi.

Hjem behandling for Fibromyalgi

Fibromyalgi er klassifisert som en lidelse hvor nervesystemet blir følsomme for smerte, forårsaker utbredt smerte i hele kroppen. Denne smerten er ikke konstant, Som lidelse voks og synker. Under enkelte perioder symptomene er alvorlige, og andre ganger føler deg stor. Det finnes ingen kjent kur for fibromyalgi, men riktig hjemmetjenesten kan bidra til å avlaste mange av sine symptomer.

Stress

En av de vanligste utløser av en fibromyalgi oppblussing er stress. Ved å redusere stress, kan du også redusere symptomer. Det er viktig å utpeke tid hver dag til å slappe av. Lær dine grenser og ikke føler seg dårlig hvis du har å si nei til ting. På den annen side er det viktig å holde engasjerende i den vanlige rutinen, fordi inaktivitet vil gjøre at du føler deg verre. Også prøve avslapping teknikker som dyp-pust og meditasjon.

Vaner

En av de viktigste symptomene på fibromyalgi er utmattelse. Ifølge Mayo Clinic, vil folk med fibromyalgi våkner opp sliten, selv etter en natt med full sove. Legene mener at personer med tilstanden ikke er i stand til å nå dypt restorative søvn på grunn av faktorer som søvnapné og restless leg syndrom. Ifølge Mayo Clinic, etablere vaner som du går til sengs og stå opp på samme tid hver dag kan hjelpe deg med å komme inn i en rutine hvor restorative søvn er nådd. Det vil også kutte ned på behovet for napping i løpet av dagen. Spise et sunt kosthold er like viktig. Junk mat og koffein kan øke alvorlighetsgraden av symptomer på fibromyalgi.

Trening

Selv trener kan forverre smerten din først, hvis du fortsetter det, kan bidra til å begrense dine Fibromyalgi symptomer. Ikke delta i anstrengende aktivitet som vektløfting. For mennesker med fibromyalgi, svømming, sykling og turgåing er den mest gunstig. Besøk en fysioterapeut for å få hjelp kommer opp med en rutine. Stretching hver morgen kombinert med å opprettholde god holdning er også nøklene til å bekjempe symptomer på fibromyalgi.

Fibromyalgi vekttap matvarer

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som forårsaker smerter i hele kroppen, inkludert dine ledd, leddbånd, muskler og sener. Ifølge Deirdre Rawlings, forfatter av "Mat som hjelper vinne kampen mot Fibromyalgi," tilstanden kan også forstyrre hormoner og ved å føre til en ubalanse. Som et resultat, kan du oppleve vektøkning eller vekttap. Over-the-counter smertestillende medikamenter og med reseptbelagte antidepressiva er tilgjengelige for å behandle fibromyalgi, og spise mat som inneholder mye fiber og lite sukker og fett kan lindre noen av symptomene forbundet med tilstanden.

Fiber

Kostfiber kan finnes i hele korn brød, bønner, grønnsaker, frukt, nøtter og frø. Disse matvarer gir energi er nødvendig for sunn funksjon, og kan bistå i å senke low-density lipoproteiner, kolesterol som bygger seg opp i kroppen og kan føre til hjertesykdom og andre helsemessige komplikasjoner. På grunn av den lave kalori greven av grønnsaker og frukt, kan du spise dem i høye volumer uten å bekymre deg å få vekt. Hel-korn brød og pasta er nyttig i målet ditt å gå ned i vekt, da de brytes langsomt ned under fordøyelsen, som betyr at du vil føle deg mett lenger og spise mindre. Ikke forbruke enkle karbohydrater finnes i hvetemel og kaker, som de gir lite næring og øke blodsukkeret, som kan føre til type 2 diabetes.

Protein

Begrense rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Ikke bare er rødt kjøtt høy i kalorier, det er også høy i mettet fett, noe som over tid kan føre til fedme. Sats på magert kjøtt, som for eksempel skinn kylling, fisk eller kalkun, for å få ditt daglige behov av animalsk protein. Ifølge Artritt Foundation, kan du også finne store mengder protein i nøtter, frø, linser, bønner, tørkede erter og tofu. Laks, tunfisk, sardiner, ansjos og makrell er høy i protein og omega-3 fettsyrer, et næringsstoff som fungerer på samme måte som ikke-steroide anti-inflammatoriske ved å redusere betennelse. Andre kilder til protein er egg, meieriprodukter og soyaprodukter. Meieriprodukter bør være lav-fett eller ikke-fett for å unngå mettet fett.

Mettet fett

Motstå trangen til å hengi seg til sukkerholdige og stekt mat, som de er høy i mettet fett. I stedet for å ta knekken på mat, kan du prøve et sunt alternativ som koking, baking eller broiling å kutte ned på fettinntaket. Mettet fett kan også bli funnet i matlaging produkter som smør og margarin, og bør skiftes ut med vegetabilske oljer som oliven eller peanøttolje. Disse oljene er enumettet fett, et sunt fett som reduserer risikoen for hjertesykdom. Unngå bearbeidet mat og spesielt bearbeidet kjøtt, som høyt natrium innhold kan påvirke blodtrykket og forverre smerte, ifølge Rawlings.

Diett for Fibromyalgi lidende

Det er kjent at visse næringsstoffer kan tilby helsemessige fordeler. Endring av kosthold kan være gunstig for dem som lider av fibromyalgi (FMS), en tilstand som forårsaker smerte og ekstrem trøtthet. Selv om det ikke er en bestemt diett for de med fibromyalgi, endre en diett for bedre ernæring er absolutt verdt et forsøk som det vil forbedre generell helse.

Uten stimulerende

Fibromyalgi er en tilstand som innebærer unormal reaksjon i nerveender. Herunder produkter i kostholdet som forverre disse nervene vil bare gjøre tilstanden verre. Aspartam og tilsetningsstoffer som MSG (mononatriumglutamat) og nitrater kan stimulere systemet og forårsake reaksjoner. En annen stimulerende å vurdere er koffein. I tillegg til kaffe, er koffein i te, coladrikker og sjokolade. Les etikettene nøye for å unngå disse sentralstimulerende midler.

Gluten-Free

Mange symptomer, inkludert trøtthet, magesyke og hodepine, er de samme i begge gluten intoleranse og fibromyalgi. Noen med fibromyalgi har funnet lindring av sine symptomer ved å unngå gluten, et komplekst protein som finnes i hvete, rug og bygg. For å unngå gluten, eliminere brød, pasta og bakevarer fra kostholdet ditt. Sjekk også stoffene i andre tilberedte matvarer (som sauser og supper) å sørge for at de er glutenfrie. Det er mange produkter nå tilgjengelig i dagligvarebutikker som er laget med ris i stedet for hvete.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker gir utmerket ernæringsmessig verdi. De er komplekse karbohydrater og høy i vitaminer. Det er foretatt, men en forbindelse mellom søtvier frukt og grønnsaker og artritt. Siden fibromyalgi er ansett som en form for leddgikt, holde disse matvarer fra kostholdet kan bidra til å forbedre symptomer. Tomater, poteter, aubergine og paprika er i søtvier familien.

Junk Food

Unngå bearbeidet mat som inneholder tilsetningsstoffer og kunstige ingredienser. Mange pakket mat er også høy i overkant sukker og salt som endrer blodsukker og blodtrykk, økt tretthet. Høye-sukret drikke, som brus, har ingen ernæringsmessig verdi og bør ikke inngå i en fibromyalgi kosthold.

Eksperiment

Hver person med fibromyalgi har litt forskjellige symptomer. Det kan være mer alvorlig hos ett symptom over et annet, slik det vil være nødvendig å justere diett deretter. Eksperimenter ved å legge til og fjerne mat ett om gangen fra dietten for å se om det er en forskjell. Når den rette balansen i kostholdet er nådd for en bedring av den generelle helse, prøv å hold deg til det så mye som mulig.

Hvordan Reverse Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som påvirker muskler og bløtvev. Den primære klage blant mennesker som lever med fibromyalgi er utbredt muskel-og leddsmerter. Imidlertid kan fibromyalgi også produsere en rekke andre plager som fordøyelsesproblemer, depresjon og ekstrem trøtthet. Det finnes ingen kur for fibromyalgi, men det finnes måter å reversere eller forbedre formen din.

Hvordan Reverse Fibromyalgi

sove minst åtte timer i natt for å forbedre formen din, og ta jevnlige pauser for å lade opp kropp og sinn. Tretthet er vanlig med fibromyalgi.

Oppgave i 30 minutter om dagen - turgåing, aerobic, svømming eller sykling. Regelmessig aktivitet eller bevegelse kan øke energinivået og bekjempe tretthet og muskelsmerter.

Kjenn dine begrensninger. For å bekjempe tretthet, gjenkjenne dine personlige begrensninger, og om nødvendig, delegere ansvar å lindre psykisk og følelsesmessig stress. Eliminere kronisk stress kan også innebære en sysselsettingsendring eller kutte ned på fritidsaktiviteter.

•  Vurder massasje terapi. Massasje forbedrer blodsirkulasjonen, slappe tenses muskler, øke mobiliteten og stimulere produksjonen av naturlige endorfiner som reduserer smerte.

Vedta sunnere matvaner. Visse matvarer kan forverre fibromyalgi. Gjør kosthold modifikasjon og redusere inntaket av fet mat, stekt mat, rødt kjøtt, brus, alkohol og koffein. Velge sunne frukt og grønnsaker, og begrense sukker inntaket.

Eksperimenter med smertestillende. For å redusere muskel-og leddsmerter, ta over-the-counter smertestillende medikamenter som paracetamol eller aspirin. Ta som anvist.

Snakk med legen din om en antidepressant. En lav dose antidepressiva kan lindre symptomer på fibromyalgi. Disse medikamentene øker produksjonen av serotonin, som kan redusere smerte og tretthet.

Hint

  • Lyrica er den første medisinen godkjent av Food and Drug Administration for å behandle fibromyalgi. Snakk med legen din for å se om Lyrica er riktig for deg. Alternative behandlingsformer som meditasjon, akupunktur, aromaterapi og kiropraktisk behandling kan reversere eller forbedre fibromyalgi.

Fibromyalgi Dietter

Fibromyalgi Dietter


Fibromyalgi er langt fra å være en sjelden lidelse. Anslagsvis 10 millioner mennesker i USA lider av dette syndromet. En sunn diett som er lav i fett og høy i fiber, med en vekt på magre proteiner, hele korn, friske frukter og grønnsaker kan være nyttig for å redusere symptomer.

Karbohydrater og fiber

Unngå raffinerte karbohydrater som hvitt mel, sukker og bearbeidet desserter. I stedet fokuserer på hele korn som er naturlig høyere i fiber.

Bruk honning i moderasjon.

Kostfiber inntaket bør være det meste fra løselig fiber mat som frukt, havre og belgfrukter.

Protein Kilder

Øke forbruket av fjærfe, fisk og vegetabilske proteiner. Gode ​​kilder til vegetabilsk protein inkludere belgfrukter og soyabønner.

Når du velger kjøtt eller fjærfe, fjerne all synlig fett og hud.

Unngå all bearbeidet kjøtt, spesielt de som er kurert, røykt eller nitrat-herdet, slik som bacon, pølser og lunsj kjøtt.

Grønnsaker og frukt

Spis et utvalg av grønnsaker. Gode ​​valg er brokkoli, spinat, gulrøtter, squash, grønne bønner og rosenkål.

Hel frukt er et bedre valg enn juice. Dette er på grunn av nivået av fiber i hele frukten. De beste frukt er epler, bær, kiwi, fersken og honningmelon.

Fett og Dairy

Inkluder omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Gode ​​valg er linfrø, fet fisk som laks eller tunfisk, nøtter og olivenolje eller vegetabilsk olje.

Nedgang mettet fett og feste med flerumettet og enumettet fett i stedet.

Velg soyamelk eller redusert fett kumelk hvis du ikke er intolerant. Spis redusert fett eller fettfri ost og yoghurt.

Noen individer blir hjulpet ved å eliminere melkeprodukter alle sammen. Bytte til soya, mutter eller ris-baserte produkter kan være nyttig.

Sunn Fluids

Det er viktig å drikke 6 til 8 glass friskt vann daglig. Dette bidrar til å skylle ut giftstoffer.

Begrens inntaket av kaffe. Urtete er tillatt.

Eliminer brus, både vanlig og kosthold. De er svært sure og mangler næringsinnhold.

Alkohol bør unngås, bortsett fra sporadiske glass vin, som er rike på anti-inflammatoriske midler.

Hva skal unngås

Unngå smaksforsterker mononatriumglutamat (MSG) og kunstig søtningsmiddel aspartam. Hver fungerer som en excitotoxin som kan overstimulate området av hjernen som er ansvarlig for smerteoverføring.

Produkter som inneholder aspartam inkluderer diett brus, kunstige søtstoffer (Equal, NutraSweet), og pakket diett desserter.

Produkter med høyt mononatriumglutamat inkluderer orientalsk mat, supper, sauser og salatdressinger.

Sjekk mat etiketter nøye før du kjøper, og spørre om disse ingrediensene når du spiser ute.

Avsluttende tanker

Probiotika som yoghurt og kefir er spesielt viktig for riktig fordøyelse og acidophilus tilskudd.

Tar en over-the-counter plantebasert fordøyelsesenzym med måltider kan hjelpe til med fordøyelsen. Også, unngå å drikke under måltider, noe som åpner for et høyere nivå av naturlige fordøyelsesenzymer.

Det er mange mulige årsaker til forverring av fibromyalgi symptomer. Prøv å holde en journal av matinntaket og symptom sammenheng for bedre å kunne fastslå hva som gjør at du føler deg bedre.

Fibromyalgi & Vekttap dietter

Fibromyalgi er en smertefull tilstand som påvirker nesten fire millioner mennesker i USA alene. Selv om ingen spesifikk diett har vært "offisielt" anbefales for personer med fibromyalgi har pasienter rapportert at enkelte matvarer er bedre eller verre på kontroll av symptomer. Dermed vil en skikkelig vekttap diett for fibromyalgi lider ta hensyn til dette, skreddersy en ernæringsmessig tilnærming som vil gi de beste fordeler til både vektkontroll og sykdom ledelse.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en sykdom i muskel-skjelettsystemet, er årsaken som fortsatt ukjent. Personer som lider av fibromyalgi har symptomer som muskelsmerter, søvnvansker, hodepine og irritabel tarmsyndrom, blant andre. Kvinner er langt den mest hyppige lider av fibromyalgi, som mellom 80 og 90 prosent av pasientene er kvinner.

Fibromyalgi og kosthold

Selv om det er ingen offisiell diett for fibromyalgi, er det likevel en rekke forslag som har blitt funnet nyttig når du arbeider med sykdommen. Generelt, personer med fibromyalgi har å konsumere en sunnere og mer naturlige diett enn de uten sykdommen, så bearbeidet mat ofte har en tendens til å utløse symptomer. Dette er neppe en negativ når det kommer til vekttap slanking, så halve kampen i kosten er eliminere forbruket av bearbeidede varer.

Implementering av en Fibromyalgi Diet

Den enkleste løsningen for å håndtere både symptomer på fibromyalgi og vekt kontroll problemer er å implementere en lav glykemisk indeks kosthold. Den glykemiske indeks (GI) er en skala som måler effekten av en rekke matvarer på blodsukkeret. Som leger har funnet ut at å kontrollere blodsukker pigger er nøkkelen til å håndtere vekt og fibromyalgi, kan en lav-GI diett slå to fluer i ett smekk.

Lav-GI Diet Advice

Ifølge glykemisk indeks, karbohydrater med han minst innvirkning på blodsukkeret er grønnsaker, frukt og helkorn. Derfor bør du helt eliminere forbruket av alle karbohydrater som ikke faller inn i disse kategoriene. Dette inkluderer alle kalori-holdige drikker, all bearbeidet (pre-forberedt) mat, og alle raffinert (hvitt mel) objekter. Hold deg til en diett av magre proteiner, frukt, grønnsaker, hele korn, og sunt fett (for eksempel oljer og naturlige fettstoffer - mandler, avokado og kokosnøtter).

Betraktninger

Forbruk av essensielle fettsyrer kan også dra fibromyalgi lider ved å gjenoppleve betennelse. Disse inkluderer omega 6 og omega 3 fett, men som du vil være forbruker nok av omega 6 fettsyrer fra kjøtt, trenger du bare å supplere med omega 3 fett som fiskeolje. Fiskeolje har også vist seg å nytte vekttap, så dette er en annen dual løsning for personer med fibromyalgi som er ute til kosthold.

Fibromyalgi og vekttap

Fibromyalgi er en tilstand som forårsaker kroniske smerter i hele kroppen. Pasienter med denne tilstanden ofte opp i vekt for et par grunner. Hormonell ubalanse skape et miljø i kroppen som bremser stoffskiftet, og fører til økt vekt. Tretthet og manglende evne til å utøve iherdig gjøre det vanskelig for pasientene å gå ned i vekt med tradisjonelle tilnærminger. En spesiell diett utviklet spesielt for fibromyalgipasienter kan hjelpe dem å miste overflødig vekt.

Hormonell ubalanse

Hormonene rammet av fibromyalgi er serotonin, skjoldbruskkjertel, insulin og kortisol. Disse hormonene blir ubalansert med fibromyalgi og kan føre til en demping av metabolisme. Den vekt som er oppnådd er ofte et resultat av en nedsatt stoffskifte, ifølge FibromyalgiaSymptoms.org.
De metabolske endringer i kroppen resultere i en gjennomsnittlig vektøkning av 32 pounds. Disse ubalansene og metabolske forandringer gjøre det svært vanskelig for en pasient med fibromyalgi å gå ned i vekt.

Søvnkvalitet

Fibromyalgi fører også til søvnforstyrrelser som påvirker pasientens evne til å oppnå søvnkvalitet. Rastløse bein og søvnapné er vanlig hos disse pasientene, noe som ytterligere påvirker kvaliteten på søvn fikk hver natt. Mangel på søvnkvalitet påvirker appetitten og spiller en rolle i vektøkning Fibromyalgi pasienter opplevelse.
Hypocretin produksjonen øker når det er en mangel på søvnkvalitet, noe som fører til økt appetitt og tretthet.

Diett for vekttap

Fibromyalgi pasienter kan gå ned i vekt hvis de holde seg til en godt balansert kosthold og ta hensyn til sukker og fett de spiser. Lean kilder til proteiner inkluderer kylling, fisk og kalkun og er å foretrekke for en lav-fett diett. Hold høyere-fett rødt kjøtt til et minimum på et vekttap diett.
Karbohydrater bør komme fra grønnsaker, frukt og mat med høyt fiber. Unngå bearbeidet mel og matvarer som inneholder sukker i store mengder.

Trene med Fibromyalgi

Turgåing er en skånsom trening som kan hjelpe pasienter ned i vekt. Målet med et vekttap treningsprogram er 30 til 60 minutter om dagen tre til fem dager i uken. Begynn sakte med 5 eller 10-minutters turer hvis du ikke er i stand til å gå i 30 minutter etter hverandre. Legg et par minutter til øvelsen rutine hver dag og bygge opp til 30-minutters mål.
Svømming er en annen øvelse som er lett på leddene og gir en god kardiovaskulær trening. Ikke overdriv det i begynnelsen og risiko skade eller slapphet.

Rest

Planlegg å få åtte-ni timers søvn hver natt. Behandlinger for rastløse ben syndrom og søvnapné kan hjelpe til å få søvnkvalitet. En god natts søvn vil hjelpe med appetitt kontroll og tretthet i løpet av dagen, noe som kan resultere i vektøkning.

Fibromyalgi High Protein Diet

Ifølge Sharon Ostalecki, Ph.D., grunnlegger av nonprofit HOPE (Hjelper vår smerte og utmattelse, Inc.), som har som oppgave det er å fremme en større forståelse av fibromyalgi, bør lider av fibromyalgi legge mer proteinrik mat til sin dietter. Proteiner som fisk / skalldyr, melk, magert kjøtt, svinekjøtt, egg og kylling inneholder essensielle aminosyrer som er viktige for god muskel helse. Vegetabilske proteiner har færre essensielle aminosyrer, noe som gjør dem mindre nyttig til fibromyalgi pasienten. Den ideelle oppskrift for bekjempelse av symptomer på denne sykdommen er en blanding av vegetabilske og animalske proteiner.

Protein og Fibromyalgi

Fibromyalgi påvirker rundt 6 millioner amerikanere. Etter en høyproteindiett kan bidra til fibromyalgi lider opprettholde mer normale celler og vev i kroppen, noe som resulterer i mindre muskelsmerter og leddstivhet.

Protein, en av de mange næringsstoffer som trengs for å opprettholde sunne celler, organer og vev, utgjør 10 til 20 prosent av menneskekroppen. En unnlatelse av å opprettholde den sårt trengte protein i kroppens vev og muskler (de områdene hardest rammet av fibromyalgi), vil føre til mer smerte for fibromyalgi lidende

Ulempene ved en High Protein Diet

En høy protein diett kan føre til tap av kalsium gjennom urinen. De på en høy-protein diett bør ta kalsiumtilskudd.

Store mengder protein i personer med nyreproblemer kan føre til tap av nyrefunksjon. Hvis du har nyreproblemer, snakk med legen din før du starter en høy-protein diett.

Hold en sjekk på mengden fett i proteiner som biff, svinekjøtt og meieriprodukter for å hindre høyt kolesterol, en faktor i ethvert kosthold.

Hvor mye er nok?

Tretti til femti prosent av den totale kaloriinntaket bør komme fra proteiner. Vurdere å innlemme disse kjøttprodukter i kostholdet ditt:

Fisk og skalldyr
Enhver type sjømat er en god kilde til protein, spesielt for fibromyalgi pasienter. Sjømat er lav i fett og inneholder omega-3 fettsyrer som er bra for hjertet.

Beef
Velg magert storfekjøtt for å begrense mengden av kolesterol og fett.

Svinekjøtt
Senter kutte svinekoteletter og svinekjøtt tenderloins, fungerer bra for dem på en høy-protein diett. Hold deg unna høy fett svinekjøtt som ribbe og bacon.

Egg og kylling
Egg er høy i protein, men begrense hvor mange du spiser for å kutte ned på kolesterol. Kylling er en annen kilde til protein. Velg hvitt kjøtt i stedet for mørkt kjøtt og fjerne huden for å redusere fett.

Kan du få nok protein uten å spise kjøtt?

Disse matvarer inneholder også en betydelig mengde protein og kan være nyttig i lettelser symptomer på fibromyalgi:

Soyaprodukter
Produkter laget av soyabønner er høy i protein. Legge tofu å røre frites er en god leveringssystem for protein.

Beans
Bønner er høy i protein. Innlemme bønner i kostholdet ditt, men ikke legg fett (for eksempel bacon) som smakstilsetning.

Meieriprodukter
Fettfattig yoghurt, fettfattig ost og skummet melk er gode tilføyelser på høy-protein diett.

Hva er noen matvarer for Fibromyalgi?

Hva er noen matvarer for Fibromyalgi?


I en artikkel med tittelen "Fibromyalgi Diet Connection" som dukket opp på WebMD, Michael McNett, MD, som leder Fibromyalgi Behandling Centers of America, sier at Fibromyalgi er ikke en bestemt sykdom. Snarere "Fibromyalgi er mer som et symptom kompleks, og ulike mennesker synes å ha ulike grunner til at de får dette symptomet kompleks," sier han. "Så hva som fungerer for en person veldig ofte ikke fungerer for en annen." Imidlertid er mange mennesker å finne lindring ved å endre kostholdet.

Symptomer

Fibromyalgi påvirker nesten 4% av den amerikanske befolkningen, og de fleste lider er kvinner. Det er preget av muskel-og leddsmerter og overveldende tretthet. Dessverre, kan folk som lider av denne sykdommen aldri få nok hvile til å føle lettelse.

Diet muligheter

Ernæringsfysiolog Samantha Heller, MS, RD, som også dukket opp i den samme artikkelen på WebMD, anbefaler å spise en diett lav på mettet fett. Magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker er også anbefalt.

Tidsskriftet av <i> Komplementær og Alternativ Medisin </ i> publisert en studie i 2001 som uttalt folk som spiste enten et vegetarisk kosthold eller en hel mat diett funnet at deres Fibromyalgi symptomer redusert.

Fordelaktig Foods

Når du følger et vegetarisk kosthold, se etter alternativer til kjøtt for gode kilder til protein. Belgfrukter som bønner, nyre bønner, marineblå bønner, svarte bønner, er alle fordelaktig. Linser er også anbefalt.

Andre gode proteinkilder er: nøtter, frø, kylling, kalkun, sjømat, fisk, egg og hele korn. Å spise mager fisk og egg gir også ekstra omega-3 fettsyrer i kostholdet.

Velg grønnsaker som er mørkegrønn som spinat, nepe greener, grønne grønnsaker, og brokkoli for ekstra næringsstoffer. Andre gode grønnsaker inkluderer squash, blomkål, selleri, gulrøtter, mais, grønne bønner, voksbønner og erter. Velg fersk frukt som epler, appelsiner, grapefrukt, jordbær, tranebær, bjørnebær og bringebær.

Skadelige matvarer

Søtstoffer som inneholder aspartam bør unngås fordi aspartam kan forverre fibromyalgi symptomer. Aspartam kan bidra til å stimulere smertereseptorer i nervesystemet.

Mononatriumglutamat (MSG), tilsetningsstoffer, og nitrater skal ikke brukes. Matvarer som kan inneholde disse stoffene omfatter noen asiatiske matvarer, skinke, Bologna, og bacon. Tilsetningsstoffer kan også øke stimuleringen av smertereseptorer.

Kroniske gjær infeksjoner er ofte en sekundær symptom på fibromyalgi. Matvarer som kan forverre spredning av gjær er sukker, fruktose, og enkle karbohydrater. Gjær kan også legge til kroniske gjær infeksjoner og bør ikke bli spist av fibromyalgi pasienter. Sukker i blodet også føre til tretthet, en bivirkning som fibromyalgi lider ønsker å unngå.

Matvarer og drikkevarer som inneholder koffein, som kaffe, te, brus og sjokolade, bør også unngås. Den raske utbrudd av energi levert av disse drikkene kan slå inn i en hard krasj, forlater fibromyalgi lidende ekstremt sliten.

Selv tomater, paprika, poteter og auberginer har vært forbundet med leddgikt flares, de er høy i ernæringsmessig verdi, og bør spises hvis de ikke ser ut til å utløse smerte.

Kosttilskudd

Kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer er nyttige for å lindre fibromyalgi symptomer. Matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer er fiskeolje, linfrø, valnøtter og egg. Tar en god multi-vitamin er også en viktig måte å lindre symptomer.

Diet Fakta for Fibromyalgi

Den vitenskapelige samfunnet fortsatt delt over virkningen av kosthold på fibromyalgi, en kronisk tilstand som forårsaker smerte og ømme punkter i kroppen. Men den nasjonale Fibromyalgi Association og andre eksperter har identifisert visse matvarer fibromyalgipasienter bør unngå.

Betraktninger

Ifølge National Institute for Health, utvikle en eneste effektive behandlingen er vanskelig fordi snarere enn en sykdom, er fibromyalgi egentlig en samling av symptomer som oppstår sammen, men ofte varierer mellom individer.

Symptomer

Firbromyalgia symptomer er smerter, søvnforstyrrelser, hodepine, rastløse ben syndrom, temperatur følsomhet, kognitive og hukommelsesproblemer, og andre symptomer.

Alternative behandlinger

Selv om myndighetene som National Institute of Health understreke ingen spesifikk diett har vist seg å påvirke fibromyalgi, noen mennesker bruker alternative behandlingsformer som massasje, trening, akupunktur, urter og kosttilskudd for å behandle symptomene.

Matvarer for å eliminere

I The Fibromyalgi Cookbook, oppfordrer forfatteren Mary Moeller pasienter for å eliminere sjokolade, brus, kaffe og alkohol, og for å unngå stekt mat, rødt kjøtt og visse kunstige søtstoffer.

Spis godt

Ifølge National Fibromyalgi Association, kan pasienter øke deres immunsystem ved å spise et sunt, balansert kosthold.

Hemmelige Food Cures for Fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand preget av utbredt muskel-skjelettsmerter og kronisk tretthet. Denne diagnosen oppstår vanligvis etter at alle andre mulige plager har blitt klinisk eliminert. Ingen virkelige herde har blitt funnet for fibromyalgi; derfor må lider ty til behandling av symptomer. Diett justeringer ser ut til å dra noen mennesker ved å redusere både hyppigheten og alvorlighetsgraden av smerte.

Fibromyalgi og matdepartementet

Selv om den eksakte forholdet mellom mat og smerte er fortsatt uklart, noen forskere mener at matallergier er roten årsaken til fibromyalgi. Dr. Kelly Krohn av Oregon Health Science University har knyttet flere vanlige fibromyalgi symptomer til mat sensitiviteter. Og, så tidlig som i 1930, forskere AG Rowe et al. gruppert flere av symptomene, knyttet dem til matallergier, og foreslo diagnosen "allergisk toxemia." På den annen side, i stedet for en faktisk allergi, kan det hende at visse matvarer, særlig de som er inkludert i en dårlig ernæringsmessig balansert eller mangelfull diett, rett og slett ikke opprettholde legemet på sitt maksimale nivå helse.

Hva slags mat er best?

Magert kjøtt, spesielt fjærfe eller fisk, økologisk dyrkede frukt og grønnsaker, hele korn høy-fiber matvarer som bønner og belgfrukter, og høy nærings ikke-bearbeidet mat synes å tilby de mest lindrings fordeler. Matvarer skal tilberedes til ytterligere eliminere gjenværende giftstoffer og for å hjelpe fordøyelsen. Baking, krypskyting, dampende eller lav-fett sautéing er alle akseptable matlaging teknikker. Steking mat anbefales ikke. Husk også å få rikelig med vann i kosten.

Matvarer for å unngå.

De fleste kilder anbefaler å unngå rødt kjøtt, selv om noen mennesker med fibromyalgi inkluderer magert kjøtt i kosten. Melkeprodukter, inkludert melk, yoghurt, ost, er ikke anbefalt, unntatt i små daglige porsjoner. Det er enighet om at kaffe, alkohol, raffinert sukker, bearbeidet mat og såkalte "raske" matvarer bør unngås helt.

Hvordan kan jeg lage mat for min familie gjøre?

Med noen få unntak, som gir rikelig med meieri for barn i vekst, er denne dietten bred nok for andres bruk; Det er en generell sunn livsstil-diett. Med en liten tanke og kreativitet, kan retter som vil glede hele familien passer i denne diett restriksjoner.

Hvor snart vil jeg føle resultater?

Hvis du er en av de mange som har nytte av disse endringene i kostholdet, vil resultatene bli følt i løpet av kort tid. Noen rapporterer nesten umiddelbar lettelse, mens andre sier at i løpet av dager eller uker de begynte å føle seg bedre.

Matvarer for å hjelpe Fibromyalgi

Matvarer for å hjelpe Fibromyalgi


Fibromyalgi er en lidelse som fører til smerte, ubehag og tretthet. Det er ofte vanskelig å diagnostisere og behandle. Det finnes ingen kjent kur for fibromyalgi, men det er skritt du kan ta for å lindre noen av symptomene. Å gjøre endringer i livsstil og ernæring kan lindre noen symptomer forbundet med fibromyalgi.

Foods å fjerne

Fjern sjokolade, kullsyreholdige drikker, alkohol og kaffe fra kostholdet ditt hvis du har fibromyalgi. Ingen av dem tilbyr helsemessige fordeler som ikke kan produseres av sunnere matvarer og drikkevarer.

Matvarer for å unngå

Unngå melkeprodukter med høyt fett, stekt mat, junk mat, salt, konserveringsmidler, hvitt sukker og mel. Mary Moeller, forfatter av Fibromyalgi Cookbook og The Fibromyalgi ernæring Guide, foreslår å kutte ut salt-gravet og røkt rødt kjøtt for de beste resultatene.

Foods å fokusere på

Spis magert kjøtt som kylling, kalkun og fisk. Inkludere i kosten små mengder med magre meieriprodukter eller fettfri melk. Mary Moeller antyder spise ferske egg, usaltet nøtter, bønner, rå grønnsaker, hele korn, små mengder frukt, og oljer som er rik på enumettet fett og omega-3 fettsyrer.

Livsstils forslag

Drikk åtte eller flere glass vann hver dag. Strekke og trene hver dag for å holde kroppen i god form. Hold styr på hva du spiser på en daglig basis for å koble dine matvalg med statusen for fibromyalgi symptomer.

De beste dietter for å redusere smerte i Fibromyalgi

For mange mennesker rammet av fibromyalgi, hver behandlingsalternativ (medisiner, TI enheter, massasje, fysioterapi) tilbyr noen lettelse i en kombinasjon, men en av de viktigste måtene å redusere flareups av fibromyalgi er med ernæring. Du kan bare ikke forvente en brukt opp bilen for å kjøre på noe mindre enn godt drivstoff, så hvorfor ville du forvente at kroppen din til å kjøre uten riktig drivstoff?

Ernæring for Fibromyalgi Offer

Spis hele fiber. Dette vil hjelpe til med IBS at mange mennesker med fibromyalgi har.

Spis en diett rik er grønnsaker og frukt. Jo mer du kan spise i sin rå form, jo ​​bedre. Dette vil hjelpe kroppen din gevinst næringsstoffer fra den naturlige tilstanden av frukten. Du bør også vaske alle frukter og grønnsaker for å sørge for at de er fri for giftstoffer.

Spis høykvalitets karbohydrater, slik som de i belgfrukter, grønnsaker og frukt.

Å spise flere små måltider om dagen kan øke energinivået samt hjelpe kroppen din i fordøyelsen.

Drikk mye vann. Vann er grunnlaget for at god brensel, og det fører bort de giftstoffer som det hydrater kroppen. Gjør det til en vane å bære en vannflaske med deg uansett hvor du går.

Ta en kvalitet daglig multivitamin med jern og mineraler. Du bør også ta en Omega-3 tilskudd, noe som bidrar til å smøre leddene og hjelper til med hjernens funksjon og metabolisme. Det kan være lurt å ta ekstra magnesium og eplesyre for å redusere betennelse.

Matvarer for å unngå

Unngå så mange bearbeidet mat som mulig. Spise mat nær sin naturlige tilstand reduserer toxin inntak og øker vitamin og mineral inntak. Du kan finne dette lettere å gjøre hvis du forberede frukt og grønnsaker så snart du bringe dem hjem, noe som gjør dem en hendig snack eller et måltid.

Du kan oppleve at du har en intoleranse overfor noen korn, særlig hvete. Prøv å kutte hvete fra kostholdet ditt for et par uker og se om du føler deg mindre oppblåst.

Koffein, sukker og alkohol alle irritere muskler og øke stress. Prøv å erstatte kaffen med en kopp urtete hvis du må ha den varm drikke først i morgen. Hvis du trenger å blidgjøre noe, bruke honning eller en liten mengde av rå sukker.

Sjokolade, høy i fett og meieriprodukter, som kan forverre betennelser, bør spises bare som en og annen godbit.

Alle bør unngå aspartam og saccarin, spesielt ofre for fibromyalgi. Disse er kjemikalier som ikke har noe sted i den menneskelige kroppen.

Kullsyreholdige drikker, selv dietten seg, er vanndrivende og stjele vann fra kroppen din.

Så mye som vi alle er trukket til det, junk food er bare tomme kalorier og slam for din "motor" og bør fjernes fra menyen.

Kosthold & trening for Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som manifesterer seg med trøtthet, muskelsmerter, stivhet og ømme flekker over hele kroppen. Fibromyalgi angriper om lag 2 prosent av befolkningen i USA, og rammer flere kvinner enn menn. Selv om sykdommen kan være smertefull og selv ødeleggende for mange, er det ikke livstruende. Et sunt kosthold og moderat trening kan være nyttig i å lindre mange av de ubehagelige symptomene.

Diet

Et sunt kosthold kan bidra til å minske noen av symptomene på fibromyalgi. Spis sunt fett som olivenolje og linfrøolje, og drikke seks til åtte glass vann daglig. Dobbelt opp på antioksidant matvarer, inkludert frukt - spesielt blåbær, kirsebær og tomater. Grønnsaker med høyest antioksidant-innhold er spinat, paprika og grønnkål. Få dine anti-inflammatorisk omega 3 fettsyrer fra fet fisk: laks, tunfisk, kveite, ørret og sardiner.

Unngå eller begrense raffinert og bearbeidet mat som inkluderer pasta, brød og frokostblandinger, samt tilberedte måltider, som ofte inneholder transfettsyrer. Ifølge National Fibromyalgi Research Association, mange folk som gir opp sukker for en periode finne noen lettelse fra symptomer. Alkohol og koffein forbruk kan også forverre symptomene.

Mange matvarer inneholder allergener som kan utløse noen symptomer på fibromyalgi. Disse matvarer inneholder mais, soya, melk og hvete, samt konserveringsmidler lagt til mat. Du kan begynne å eliminere noen av disse matvarene sakte for å se hvilke matvarer utløse symptomer.

Trening

Trening kan være svært effektive i behandling av fibromyalgi. Det kan forbedre søvnmønster og lindre noe av smerten. Start treningsprogram veldig sakte, går for lav innvirkning øvelsen. Turgåing og sykling er gode aktiviteter til å begynne med, og du kan starte ved å gjøre bare fem eller ti minutter daglig. Trening hjelper kroppen produsere serotonin og adrenalin, både gunstig i lindre smerte. Yoga er bra for å øke fleksibiliteten og blodstrøm, og hjelper deg til å slappe av, lindre noen av stress og angst som ofte følger med fibromyalgi.

Kosthold og mosjon Anbefalinger for Fibromyalgi

Fibromyalgi pasienter lider av kronisk tretthet og smerter, som ofte hindrer dem fra å ta del i normale deler av dag-til-dag liv som arbeidende, trene og nyte sosiale aktiviteter. Endre en persons kosthold og legge en øvelse diett, men kan forbedre sine symptomer.

Kosthold anbefalinger

Når du arbeider med fibromyalgi, bygge din diett rundt matvarer som er rike på vitaminer og mineraler og matvarer som vil hjelpe i absorpsjon av disse sårt tiltrengte næringsstoffer. Det er også viktig å spise mat rik på antioksidanter, som kjemper mot kjemikalier i kroppen som fører til økt tretthet, økt muskel følsomhet og lavere smerteterskel. Unngå mat som kan svekke immunforsvaret og forebygge vitamin og mineral absorpsjon.

Anbefalt mat inkluderer: rødt kjøtt og fjørfe som er høy i jern og protein, grønnsaker og bønner som er rike på magnesium, frukt og grønnsaker som er rike på antioksidanter, og matvarer som inneholder hjerte-sunt fett som nøtter (som valnøtter og mandler ) som moderate mengder fett hjelper kroppen absorbere næringsstoffer. Noen pasienter med fibromyalgi har rapportert at lav-natrium, næringsrike supper og stuinger med grønnsaker, bønner og kjøtt, når det spises på en daglig basis, kan hjelpe dem til å føle deg mer energi og mindre smerter.

Matvarer for å holde seg borte fra inkluderer de som inneholder koffein, alkohol og / eller store mengder sukker, noe som kan hindre opptaket av noen viktige næringsstoffer for fibromyalgi pasienter.

Øvelse anbefalinger

Selv om mange fibromyalgi lider unngå trening på grunn av smerter og tretthet det fører dem, kan kardiovaskulær trening være en viktig komponent for å redusere symptomer. Trening kan hjelpe deg å kjempe depresjon og har større optimisme når du arbeider med helseproblemer. Kardiovaskulær trening fører også til økt blodsirkulasjon og oksygenmengdene levert til musklene, noe som reduserer smerter og plager.

Nøkkelen for fibromyalgipasienter er å ta fatt på en moderat mosjon plan som ikke vil bli altfor taxing på deres system, og det inkluderer restorative komponenter, for eksempel yoga og sport massasje, for å hjelpe sine muskler og ledd gjenopprette. Pasientene bør også være sikker på å gi kroppen sin tilstrekkelig hvile mellom treningsøkter (anbefalinger spenner 24 til -36 timer).

Fibromyalgi døgnbehandling

Fibromyalgi døgnbehandling


Den medisinsk tilstand som kalles Fibromyalgi er en tilstand der en person rammet vil oppleve smerter i hele helheten av kroppen i tillegg til områder som er veldig øm. Områder av kroppen som muskler, sener, ledd og leddbånd kan ha smerter. Musklene er på beina gjennom sener mens bein er forbundet med leddbånd. Søvn kan inturrupted og personen med tilstanden kan oppleve kronisk tretthet. Fabromyalgia kan være så alvorlige at at daglige aktiviteter, som arbeid og hus husarbeid kan adversly påvirket. Denne tilstanden rammer kvinner mer enn menn, og kan dukke opp i ulike aldre.

Årsaker og tester

Det er ingen kjente eksakte årsaken til fibromyalgi. Man antar at defekter med kjemikalier i hjernen som er ansvarlig for overføring av smerte meldinger, forårsake tilstanden. Fibromyalgi har i dag ingen kur eller medisinske tester. Den medisinske tilstanden er isolert gjennom tester for urin, blod, lumbale kraner og søvn som avviser andre forklaringer eller betingelser. Når Fibromyalgi er diagnostisert, er det ulike behandlingstilbud som narkotika, fysioterapi, atferdsterapi blant andre anbefalinger. Igjen, disse behandlingene er ikke kurer, men bare lindre symptomene dermed forbedre pasientens livsstil.

Symptomer

Tilstanden vil øke smerter i kroppen hvis venstre udiagnostisert og ubehandlet. Dette vil føre til problemer for noe tha pasienten kan prøve å gjennomføre. Andre tegn og symptomer er knyttet til fibromyalgi. Disse symptomene er muskelspasmer, migrene, mageproblemer og problemer med å spise, tygge og svelge mat. Depresjon kan bli et problem også med forverring fibromyalgi gjøre tilstanden og livet vanskeligere å takle.

Medisin

Medisiner er en form for døgnbehandling for fibromyalgi pasienter. En diett av antidepressiva kan gis til pasienter. Antidepressiva er relaxers og brukes til å motvirke effekten av depresjon samt senke smerter i kroppen og gir en bedre kvalitet på søvn. Smerte medisin brukes i fibromyalgi tilfeller. Denne medisinen tar bort smertene, men kan ikke være effektiv i å håndtere smerte hvis pasienten ikke ta det regelmessig.

Kognitiv atferdsterapi

Flere andre behandlinger er tilgjengelige for fibromyalgi pasienter. Kognitiv atferdsterapi brukes til å endre negative tankemønstre i møte med høyt stress scenerios. De negative mønstre vil bli erstattet med positive mønstre av tenkning i denne behandlingen. Denne behandlingen alternativet er nessassary å takle sykdommen. Forstå tilstanden og dens tegn og symptomer vil hjelpe pasienten falt godt som de ikke er i mørket om hva de opplever.

Utdanning og trening

Utdanne deg selv vil oppmuntre deg i tider med smerte og lidelse, så vil du vite hva som skjer, og du vil kjenne at kroppen din ikke er permanent skadet. Fibromyalgi utdanning kommer gjennom peer grupper, forelesninger, mennesker og skriftlig materiale. Trening bidrar til å holde kroppen løs pluss bedre søvn og smerteproblemer. Konsultere med en profesjonell før formulere en øvelse diett.

Dietter som hjelper Fibromyalgi symptomer

Fibromyalgi er en kompleks tilstand blir undersøkt av medisinsk vitenskap. Symptomer er ensartet i pasienter. Kroniske smerter, søvnforstyrrelser og tretthet er de vanligste. Behandling av fibromyalgi er så forskjellige som de som lider av sykdommen.

Stress

Stress påvirker appetitten, mat cravings og fordøyelsessystemet. Stress utløser også fibromyalgi symptomer. Dette gjør formulere en jevn diett vanskelig for fibromyalgi pasienter.

Dietter lav i Koffein

Leger anbefaler pasienter som lider av søvnforstyrrelser unngå matvarer med koffein på grunn av negativ innvirkning på søvnmønster.

Lav-fett diett

Mange fibromyalgipasienter rapporterer at en lav-fett diett gir mer energi og mindre muskelsmerter. Starte et sunnere kosthold øker cravings for fet mat eller sukker. Dette er normalt og vil passere.

Aspartam-Free dietter

Fibromyalgipasienter bør kutte ned på sukker og unngå å bruke aspartam, sukker erstatning inneholder asparaginsyre, som utløser smerte reseptorer i ryggmargen. Enhver smerte vil bli mer intense.

Unngå "reaksjon" Foods

Matvarer som negativt påvirker kroppen (fordøyelsesbesvær, oppblåsthet) bør unngås. Noen vanlige matvarer for å unngå er meieriprodukter og hvete.

Low-carb, fornuftig kosthold

Mange fibromyalgipasienter finne en low-carb diett som fungerer best. Spis frisk frukt og grønnsaker, drikke seks til åtte glass vann daglig, spiser magert kjøtt for å holde kroppen sunn og eliminere stoffer som utløser fibromyalgi symptomer.