Digidexo.com

ultrafiolett til hemoroide behandling

Hvordan å skaffe penger til medisinsk behandling

Hvordan å skaffe penger til medisinsk behandling


Det er tider i livet at noen i familien din kan ha en alvorlig sykdom og krever spesialbehandling ved et medisinsk senter som spesialiserer seg på en bestemt sykdom. Noen ganger din forsikring vil ikke betale for behandling, eller vil bare betale en del av behandlingen. Noen ganger din forsikring vil betale for behandling, men du fortsatt trenger å reise penger til drivstoff, mat og hotell. Her er noen forslag om å få inn penger til medisinsk behandling.

Bruksanvisning

•  Ring administratoren av din helseforsikring plan, hvis du har en, og finne ut nøyaktig hva som dekkes og hva som ikke dekkes.

Ring medisinsk anlegget du skal besøke. Spør dem spisse spørsmål om kostnadene ved behandlingen. Spør dem om de har noe program for folk med minimal eller ingen helseforsikring dekning. Spør dem om de vet om noen økonomisk støtte fasiliteter knyttet til deres behandlingssenter. Hvis det ikke er noen programmer for økonomisk bistand, spør dem om de vil tillate deg å foreta økonomiske ordninger for å betale eventuelle gjenværende saldo etter behandling.

Sjekk med medlemmer av storfamilien for å se om noen er i stand til å gi økonomisk hjelp med ideen om at du vil betale dem tilbake.

Snakk med din gudshus, hvis du har en. Ofte vil de ha et fond for medlemmer for nødhjelp eller medisinsk nødhjelp. Hvis bestemt religiøs organisasjon ikke kan hjelpe, sende et brev til de største religiøse organisasjoner i byen din som forklarer situasjonen og ber om hjelp.

Snakk med bedriftseiere og spør dem om de vil tillate deg å sette en penge samling plastflaske i sitt forretningssted. Plasser et brev som forklarer din situasjon og behov rundt flasken, og håper at folk vil donere penger som de kommer og går fra etablissementet.

Se om du kan organisere en middag for eksempel en chili supper. Ideen er å få mat organisasjoner å donere mat og deretter å ha frivillige koker maten. Overskuddet brukes til å hjelpe deg sammen med andre kilder til innsamling innsats.

Lag en liste over venner og bekjente fra skole og kirke. Det er ikke nødvendig at du kjenner dem godt. Slå opp deres adresser og skrive brev som forklarer din situasjon. Fortell dem at du ber om unnskyldning for å innføre på deres vennskap, men at du føler at du har noe annet valg enn å spørre.

Hvis du følger trinnene ovenfor, forventer at du vil få den økonomiske hjelpen du trenger. Alltid være sannferdig i forhold til dine behov. Hvis du ikke har midler dekket fortelle folk, og hvis du gjør fortelle people.Constant og konsekvent innsats vil få jobben gjort. Ikke gi opp selv om det kan bli nedslående.

Tips og advarsler

  • Konstant og konsekvent innsats vil få jobben gjort. Ikke gi opp selv om det kan bli nedslående.
  • Vær ærlig.

Hva er årsakene til hemoroider?

Hemorroider, også kjent som hauger, oppstår internt eller eksternt og er hovne, betente årer rundt anus og lavere rektum. Tilstedeværelsen av hemoroider er vanlig hos voksne og kan være arvelig. Symptomer på tilstedeværelsen av hemorroider inkluderer kløe, ubehag eller rektal blødning, som kan føre blod til å være til stede i avføringen eller i toalettskålen eller toalettpapir. Selv om den eksakte årsaken til hemorroider ikke er kjent, er det en rekke mulige årsaker.

Straining under avføring

Når vi anstrenge under avføring, spesielt når vi har vanskeligheter passerer avføring, passerer avføring gjennom strammere lukkemuskelen, som er en muskel i anus som er i stand til å slappe av og trekke seg sammen etter behov. Kraften som vi anstrenge drar hemorrhoidal puter nedover, og dermed forstørre dem. Tvinge avføring gjennom endetarmen er en sannsynlig årsak til hemorroider fordi anstrengoverdrevet kan føre årer rundt anus til å bule eller hovne opp, øker sjansen for å utvikle hemoroider.

Langvarig sitter på toalettet

Den beste tiden å sitte på toalettet er når du er klar til å passere avføring og ikke når som helst før det. Sitter på toalettet i lange perioder av gangen kan sette stress på endetarms regionen ved å legge press på årer rundt anus, noe som kan føre til utvikling av hemorroider. Spise rikelig med fiber-rik mat kan bidra til å redusere straining under avføring og det samme, krever mindre tid på å sitte på toalettet.

Kronisk diaré eller forstoppelse

Kronisk diaré eller forstoppelse kan føre til fakkel-ups, som fører årer rundt anus å strekke under press og bule eller svelle. En aktiv livsstil samt en balansert diett som er rik på fiber kan bidra til å redusere presset på venene og holde deg fra å bli forstoppet og fra utviklings fakkel-ups i fremtiden.

Graviditet

Under graviditet, er det en økt press på venene rundt anus, noe som gjør det vanlig for gravide å utvikle hemoroider. Gravide kvinner kan bli mer forstoppet enn vanlig, og dermed øke deres behov for å belastning mens passerer avføring. I tillegg har en tendens til å utvides i livmoren under graviditet og mer vekt og trykket er lagt på bekken-området, for derved å lage en større press på venene rundt anus.

Aldring

Hemorroider er mer sannsynlig å utvikle seg som vi blir eldre fordi vevet som støtter årer rundt anus, og anus selv, kan begynne å svekke og strekke. En annen grunn kan være at når vi blir eldre, til vevet som støtter hemorroider til den primære muskelen av endetarmen svekker forårsaker hemorrhoidal vev løsne og gli inn i endetarmen.

Fedme

Å være overvektig kan øke sjansene for å utvikle hemoroider på grunn av det faktum at overvektige mennesker har en større bukhulen, noe som får dem til å øve ytterligere press når du passerer avføring. I tillegg, i likhet med gravide kvinner, er overflødig vekt og press legges på bekkenområdet av overvektige mennesker selv når du utfører normale aktiviteter som står eller går, og kan føre til hemorroider.

Hva er årsakene til Alopecia behandling?

Hva er årsakene til Alopecia behandling?


Ifølge hairlosslearningcenter.org, påvirker hårtap (alopecia) ca 35 millioner menn og 21 millioner kvinner i USA, med 40 prosent av menn har merkbar hårtap i en alder av 35 og 65 prosent ved fylte 60 år Mange lyng forhold , slik som diabetes, polycystisk ovariesyndrom, lupus og selv fødsel, kan det føre til hårtap. For de fleste former for alopecia det finnes behandlinger, men for å finne den rette er det viktig å først finne ut hvilken form av tilstanden du har og hva som forårsaket det.

Flekkvis håravfall

Flekkvis håravfall, kjent medisinsk som alopecia areata (AA), er den vanligste formen for hårtap blant barn. Selv voksne kan utvikle AA, barn er mer sannsynlig å få det gjennom soppinfeksjoner, for eksempel tinea capitis (ringorm). Voksen kan utvikle alopecia areata for en rekke grunner, men vanligvis er det et resultat av sopphodebunnen infeksjoner, autoimmune sykdommer, lupus og genetikk. Tester for å fastslå om du har AA bestå av blodprøver, som brukes for å utelukke autoimmune sykdommer, og av og til en skalp biopsi kan være nødvendig. Behandlinger inkluderer steroidinjeksjoner, aktuelle kortikosteroider og UV-lys terapi.

Mann mønster Hårtap

Androgen alopeci, eller hann-mønster baldness, påvirker hår på hodebunnen som er avhengige av androgener (mannlige hormoner) for vekst og vedlikehold. Androgene alopecia sin kjennetegn er hår som tynner fra hårfestet og begynner å falle tilbake i en M form. Den siste fasen av androgen alopesi er total skallethet på issen av hodebunnen i form av en hestesko. Selv om dette er et problem for de fleste menn, kan kvinner også lider av androgen alopeci --- særlig kvinner opplever polycystisk ovariesyndrom eller overgangsalder. Selv om noen mennesker med denne formen for hårtap mister alle sine hår i det berørte området, er gjenvekst mulig, som hårsekkene fortsatt lever.

Uforklarlig hårtap (telogen effluvium)

Forskere er ikke helt sikker på hva som forårsaker telogen effluvium, men de spekulerer i at det kan være knyttet til traumatiske hendelser eller stress. Til enhver tid, er 10 til 20 prosent av våre håret i telogen (hvile) scenen, mens resten er i aktive vekstfasen. Når det er mindre enn dette beløpet er aktiv eller mer enn 20 prosent er i hvile stadium kan det være et tegn på telogen effluvium. Hårtap av denne typen avtar vanligvis som stresset går unna, men for noen mennesker, er TE et mysterium lidelse som fører til håravfall i måneder eller år uten forklaring.

Follikulær Skade fra Traction

Traction alopecia er håret tynning forårsaket av trekkraft til hår og hårsekker. Mesteparten av tiden er dette forårsaket av ekstremt stramme frisyrer, for eksempel hestehale, cornrow flettene og skjøte fletter. På grunn av lokaliserte trekking av hår, follikler over tid bli skadet, forårsaker langsom hår regenerering. Personer med traction alopecia har tynt hår rundt hårfestet, og i sent stadium av tilstanden vil det være synlig skallet der. Traction alopecia kan bare behandles med hell i tidlige stadier.

Hodebunnen Damage

Spesifisert alopesi med arrdannelse er flekkvis håravfall i forbindelse med arrdannelse i hodebunnen. Dette er vanligvis forårsaket av en skade i hodet eller medisinske tilstander som lupus, som kan la et utslett som arr i hodebunnen og hårsekkene og erstatter hår med arrvev. Spesifisert alopesi med arrdannelse i seg selv ikke kan behandles på grunn av den follikulære skade, men håret rundt det berørte området kan behandles for å hindre ytterligere håravfall.

5 trinn til alkohol behandling

5 trinn til alkohol behandling


Alkoholisme er en snikende sykdom som griper sitt offer og ønsker ikke å la gå. Følgelig mange alkoholikere gi opp og ende opp med å dø av relaterte sykdommer (lever og nyresvikt). De som ønsker å unnslippe denne tragiske bortgang vet at de må gjennomgå behandling for å seire.

Innrøm

Mange alkoholikere fornekte sin sykdom. Dette delusional tanke får dem til å avstå fra å søke hjelp siden de ikke tror de trenger det. En person med en overveldende trang til å drikke en tendens til å oppleve uttak når han ikke bort. Når han ikke hengi, har han ingen kontroll over hvor mye han intakes. Realisere dette ukontrollerbar tendens er det første trinnet i alkohol behandling.

Søk hjelp

Den beste tilnærmingen når søker hjelp for alkoholisme er å pin-point rett profesjonell. Behandlingen profesjonelle bør ha kunnskap om vanskelighetene med den rusavhengige lidelse, og burde ha behandlet flere tilfeller lik hans. Hvis du er usikker på hvor du skal søke hjelp, spør din primære helsepersonell (PCP) å anbefale et behandlingssenter. Hvis du ikke har en PCP, ringe 1-800 alkohol for en liste over behandlingssentre i ditt område.

Support System

Etablere et støttesystem som uttrykker "tøff kjærlighet." På grunn av virkningen av sin sykdom (depresjon og irrasjonell oppførsel), kan den alkoholiske være vanskelig å håndtere. Noen ganger, er intervensjon nødvendig og familiemedlemmer blir tvunget til å ta ansvar for problemet ved å ringe etter hjelp gjennom varme-linjer for å styre alkoholiker i recovery. Støttesystemet medlemmer holde seg oppdatert på hennes progresjon ved å kontakte sponsor henne og betale ivrig oppmerksomhet på hennes oppførsel i deres nærvær.

Gruppemøter

Tolv-trinn møter som Anonyme Alkoholikere kan hjelpe den rusavhengige føler inkludert - han vet han er ikke alene. Alkoholikere oppfordres til å gå inn i ett av disse programmene. Men å velge den rette er nøkkelen. Han bør vurdere størrelsen, sted og tid for møtene, for å sikre at det er praktisk for ham. For stor et møte kan føre til at han føler seg uhørt, og for lite kan resultere i ikke nok mulighet til å bånd med andre som ham.

Vellykkede tilfeller

Under behandling, skal den alkoholiserte oppsøke andre som har reist sin vei til å bli frisk og vunnet kampen. De kan være en inspirasjon for henne, for hun ofte føler hun vil aldri slå henne avhengighet. Teorien, "Hvis jeg kan gjøre det, så kan du," gjelder her. De som overvant alkohol avhengighet er mer tilbøyelige til å forstå hennes prøvelser mens under behandling.

Overvinne Det

Alkoholisme er en dødelig sykdom, og bør umiddelbart opp. Det finnes ingen kur for alkoholisme, men du kan gjenopprette fra det, hvis du er bestemt. Vinne denne sykdommen ikke bare forbedrer fysisk helse, men bygger også personlig karakter.

Alternativer til CPAP behandling

Søvnapné er en tilstand som forårsaker en persons pust til å bli avbrutt flere ganger i løpet av natten. Dette inkonsekvent pustemønster kan føre til hjertesykdom og slag sammen med flere andre mer alvorlige forhold. En av behandlingene for søvn Apena er en enhet som kalles en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin. Men noen mennesker anser CPAP ubehagelig og ønsker et alternativ til å behandle sine søvnapné.

Mouth Fixtures

Et alternativ til apparatets er noe som tannleger har vært foreskriv til pasienter for en lang tid. Ifølge Dr. Arnold L. Chassanoff av American Board of Dental Sleep Medicine, forskning det siste tiåret tyder på at en munn ligaen kan være like effektiv på å hjelpe en person med søvnapné å få kvalitet søvn som en CPAP-maskin. En munn fiksturen beveger den nedre kjeven litt forover, og dette åpner opp for å tilveiebringe luftvei mer luftstrøm og bedre søvn. Det er ikke for alle, men det er noe som har vist seg å få resultater i visse tilfeller.

Kirurgi

Ifølge apenatreatmentguide.com, kan kirurgi være et alternativ til CPAP maskin for noen mennesker lider av søvnapné. Luftveis blokkering under søvn er forårsaket av en rekke forskjellige mulige problemer, og halsen kirurgi for å fjerne en blokkering kan bidra til å eliminere søvnapné. Det kan være noe så vanlig som å fjerne mandlene, eller noe mer terapeutisk som å installere implantater inn i halsen for å holde luftveiene åpne når hals musklene slappe av. Du kan også ha en avveket septum som forårsaker dine pusteproblemer som kan bli løst med kirurgi. Nasale passasje kirurgi er et alternativ til apparatets hals like kirurgi kan være.

Livsstil endringer

Snakk med legen din om hva som kan være årsaken til søvnapné, og jobbe mot å fjerne problemet. I noen tilfeller kan det være å drikke alkohol som forårsaker luftveiene til å innsnevre som alkohol slapper hals musklene og bevirker at luftpassasjen for å lukke om natten. Hvis du er overvektig, kan den ekstra vekten i nakken være å trykke ned på luftpassasjen om natten når musklene er avslappet, får deg til å slutte å puste. En endring i livsstil kan være din alternativ til CPAP-maskin.

En rask guide til acne behandling under graviditet

Under graviditet, kan en kvinnes forhøyede hormonnivået forårsaker akne å blusse opp eller gjøre eksisterende akne enda verre. For kvinner som ikke er gravide, er akne behandles med resept eller over-the-counter narkotika. Gravide kvinner, derimot, er motet fra å bruke de fleste medikamenter på grunn av effekten de kan ha på det ufødte barnet. Det er flere naturlige og over-the-counter behandlinger som anses som trygt under svangerskapet, men det er alltid lurt å se en hudlege før du bruker en behandling.

Medikamenter som bør ikke brukes under graviditet

Acutane eller isotretinoin, er en kraftig oral medisin brukes til å behandle akne. Acutane har vist seg å forårsake fosterskader hos 25 til 35 prosent av barn født av kvinner som bruker det under svangerskapet. Det øker også risikoen for spontanabort og spedbarnsdød.

Hormonterapi, for eksempel østrogen har vist seg å være effektiv i behandling av akne for mange kvinner. Imidlertid er denne behandlingen ikke anbefalt under graviditet, da det kan føre til fosterskader.

Tetracyclin er en muntlig antibiotika som brukes til å behandle akne. Tetracyclin kan føre til misfarging av barnets permanente tenner samt hemmer bein vekst. På grunn av disse faktorene, er det best å unngå disse antibiotika unntatt hvis anbefalt av en lege.

Retin-A er en aktuell akne krem. Ikke nok er kjent om hvordan denne medisinen kan påvirke det ufødte barnet. Av den grunn bør du unngå denne medisinen mindre du får beskjed om noe annet av en helsepersonell.

Akne behandlinger som kan brukes under graviditet

Over-the-counter produkter som inneholder benzoylperoksid regnes som trygge for gravide å bruke. Noen over-the-counter narkotika inneholder salisylsyre, som bør unngås, så alltid lese ingredienslisten på eventuelle akne produkter du vurderer. Og ta kontakt med en helsepersonell før du bruker noen over-the-counter akne behandling.

Tea tree olje, en essensiell olje avledet fra bladene av planten Melaleuca alternifolia, blir ofte brukt til å behandle akne. Denne behandling, som kan fremstilles ved å kombinere 95 deler vann til 5 deler te treet olje, har langt færre bivirkninger enn benzoylperoksyd. Men ikke fullt så effektiv som benzoylperoksid, er tea tree olje trygt å bruke under graviditet.

Honning er en naturlig akne behandling som også kan brukes under graviditet på grunn av sine antibakterielle egenskaper som virker mot akne. Anvende honning til ansiktet ditt kan hjelpe drepe akne-forårsaker bakterier. Honey har ingen kjente bivirkninger, noe som gjør det til et godt valg i løpet av svangerskapet. Bare bruke ren honning til ansiktet ditt, la det sitte i noen minutter, og skyll av med vann.

Hvordan virker Stråleterapi hjelpe til med behandling av kreft?

Hvordan virker Stråleterapi hjelpe til med behandling av kreft?

Introduksjon

Når en celle blir skadet og begynner å vokse ut av kontroll, er det anses kreft. Disse cellene fortsette å vokse ukontrollert til store masser kalles tumorer er dannet og begynner å fortrenge funksjonene til de organer rundt eller i nærheten av det berørte området. For å bidra til å stoppe veksten av disse cellene, er en vanlig form for behandling stråling.

Hva er medisinsk Stråling?

Den stråling som brukes til å behandle kreft er en form for energi som kommer i bølger. Når rettet i en strøm på et bestemt område, kan de strålingsbølger manipulere DNA i kreftcellene. Strålingen som anvendes for kreftbehandlinger bryter av et stykke av DNA i kreftcellene, slik at cellen kan ikke lenger dele seg og vokse.

Process

Stråling kan gis internt, eksternt eller systemisk. Intern stråling innebærer implantere pellets eller ledninger som overfører stråling en begrenset avstand. Dette dreper kreftceller innenfor et bestemt område på implantatet. Ytre stråling innebærer bruk av spesialisert utstyr som avgir en konsentrert stråle av stråling ved en bestemt cancer påvirket område. Systemisk stråling involverer bruken av radio-farmasøytiske forbindelser. Disse stoffene når de er tatt eller injisert samles og blir gitt ut i de berørte av kreft i kroppen områder. Disse er som oftest brukt for bein og skjoldbrusk kreft.

Stråling vs. Kjemoterapi

En annen vanlig form for kreftbehandling kalles kjemoterapi. Stråling skiller seg fra kjemoterapi ved at kun et bestemt område er rettet. Dette tillater at behandlingen bare påvirke den del av kroppen som har blitt infisert med kreft. Begge former for behandling målceller som formerer på en akselererende hastighet. Imidlertid, siden stråling er lokalisert, er det mindre totale skade av friske celler, med like gode resultater på kreftrammede området. Dessverre, når kreft har begynt å spre seg til andre deler av kroppen, blir kjemoterapi den bedre behandling alternativ som det er rettet mot kreftceller i hele kroppen.

Matvarer som hjelpe til med behandling av sigdcelleanemi

Sigdcelleanemi får kroppen til å produsere harde, halvmåne eller sigdformede røde blodlegemer. Disse blodceller har en kortere levetid enn runde blodceller, noe som fører til anemi. Sigdformede røde blodlegemer bli fanget i blodkar, hindrer blodgjennomstrømning. Sigdcelleanemi lider føler smerte og kan oppleve organskade. US National Library of Medicine nettsted sier omtrent én i 12 afrikanske amerikanere har sigdcelle genet. Noen matvarer hjelpe behandle sigdcelleanemi.

Symptomer

En blodprøve skjermer nyfødte for å se om de har sigdcelleanemi trekk, men tegn på sykdommen vanligvis ikke møter opp til fire måneder gammel. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier tegn og symptomer på sigdcelleanemi er knyttet til smerte og anemi. Disse symptomene er kortpustethet, brystsmerter, svimmelhet, hodepine, kalde hender og føtter, blek hud og akutt eller kronisk smerte i bein, lunger, mage og ledd.

Matvarer med Iron

Spis et balansert kosthold fylt med jern-rik mat hvis du har sigdcelleanemi. Foods i alle de store matvaregrupper inneholder jern. Sandra Luthringer, registrert kostholdsekspert på The Regional Cancer Center i Erie, Pennsylvania, sier høy-protein matvarer som rødt kjøtt, lever, tunfisk fisk, skalldyr, eggeplommer, bønner og erter inneholder jern. Andre matvarer inneholder jern-forsterkede frokostblandinger, havregryn, kremen av hvete, grønne grønnsaker, tørket frukt, sviske juice og melasse. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier folsyre i bladgrønnsaker hjelper kroppen å produsere flere røde blodceller.

Vitamin-C Rich

Frukt og grønnsaker, særlig de rike på vitamin C, hjelp med sigdcelleanemi behandlinger fordi de bistå i jern absorpsjon. Luthringer sier disse matvarer inneholder sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt, tomater og tomatjuice, jordbær, honningmelon, kiwi, grønn paprika, brokkoli og blomkål. Ta vitamin C-tilskudd hvis legen din anbefaler det. Ellers får de fleste av dine vitaminer fra kosten din. Vanninnholdet i disse matvarene reduserer også dehydrering, en tilstand som forårsaker smerter i sigdcelleanemi lider.

Foods å unngå

Enkelte matvarer, selv friske matvarer, inhiberer absorpsjon og jern bør begrenses eller unngås fordi de forstyrrer sigdcelleanemi behandling. Fibrene og fytater i hel-korn korn og brød hindrer jern absorpsjon. Kalsium og fosfor i meieriprodukter begrense jern absorpsjon. Unngå eller begrense kaffe eller te, fordi de begrenser jern absorpsjon og ikke hydrat så vel som vann.

Viktigheten av Diet

Et balansert kosthold hjelper folk med sigdcelleanemi administrere deres tilstand. Ifølge legene. Lewis Hsu og William Muller på DrSpock.com, hjelper en sunn diett barn med sigdcelleanemi unngå fedme, noe som kan forverre tilstanden, og hindrer sykdommer. Sigdcelleanemi lider har større risiko for å utvikle hjertesykdom, kreft, slag og diabetes som de blir eldre, og et sunt kosthold fungerer som et forebyggende tiltak.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel Forstuinger

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel Forstuinger


Når du alvorlig forstuing eller belastning en muskel eller annet mykt vev, kan reseptbelagte legemidler vel bli en del av helhetlig behandlingsplan. Smertestillende, anti-inflammatoriske medisiner og muskel relaxers, derimot, vil ikke "kurere" muskelskade. De vil arbeide for å avlaste spenningen i det skadde området slik at det kan gro. Du må gjøre alt du kan for å hjelpe medisinen gjøre jobben sin.

Bruksanvisning

Få Reseptbelagte legemidler

•  Bestem deg for om du vil gå til et sykehus akuttmottaket eller gjøre en avtale for å se en helsearbeider for en diagnose når muskelskader er svært alvorlig. Vær forberedt på å dele din medisinske historie slik at en beslutning kan tas om hvilke medisiner kan være best for deg.

Se en lege for en undersøkelse av muskel forstuing eller belastning området. Du vil sannsynligvis bare bli gitt en stresstest eller enkel fysisk eksamen, men du må kanskje røntgen eller ytterligere tester for å utelukke beinbrudd eller andre komplikasjoner.

Be om resept smertestillende hvis du ikke tåler smerte godt, eller hvis smertene er overveldende. Legen din kan foreskrive andre medisiner for å bruke, samt, som muskelavslappende eller flere anti-inflammatoriske legemidler.

Bruk Reseptbelagte legemidler til behandling Forstuinger

Fyll dine resepter og bruke dem sammen med is terapi og andre metoder for å behandle forstuing.

Fortsett å bruke alle dine medisiner eller få påfyll mens du begynner fysioterapi (som strekker seg) for å gjenopprette normale bevegelsesutslag. Finn tøyningsøvelser i "Stretching for Dummies" (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Stabilisere skader mens du søker medisinsk behandling. Bruk en gel pack, glidelås pose med is eller en pose med frosne blåbær eller erter som en is komprimere til umiddelbart å behandle smerter og betennelser.
  • Reseptbelagte smertestillende midler har mange bivirkninger. Snakk med apoteket om dem hvis du har spørsmål.
  • Følg alle produsentens og legens retninger når du tar reseptbelagte legemidler, blant annet om ikke å spise eller drikke alkohol.

Homeopatiske Metoder til behandling av depresjon

For de som søker alternativer til tradisjonell behandling av depresjon, kan homeopatiske metoder være gunstig. I behandling av depresjon, symptomene opplevd er nøkkelen til å velge det beste løpet av behandlingen. The American Institute of Homeopathy forklarer at homeopati faktisk ikke behandle depresjon, men heller det tilbyr løsninger til symptomer på depresjon.

Opptak Symptomer

Depresjon ser ikke det samme fra person til person. Hver enkelt opplever ulike symptomer, så en homeopatisk middel vil ikke fungere for alle. Dette er hvorfor det er viktig å ta en opptelling av hva du opplever med depresjon. Lag en liste over dine symptomer. Noen vanlige symptomer på depresjon inkluderer irritabilitet, søvnløshet, vekttap og tretthet.

Neste sats alvorlighetsgraden av hvert symptom. En en skala fra 1 til 10, rangere hver symptom, der 1 er ikke forstyrrende av livet aktiviteter eller smertefull, til 10 er ulidelig smertefullt eller helt hindrer deg fra å leve ditt daglige liv.

Identifisere Triggers

Nå som du forstår hvordan depresjon påvirker deg, er det viktig å finne ut hva som forårsaker depresjon. Hva utløser disse symptomene? Du føler deg spesielt irritabel når du er på jobb? Blir du nervøs når du må snakke i telefonen? Ta en titt på livet ditt, og forstå hva som skjer som kan forårsake disse symptomene, som vil være viktig i å velge et behandlingsalternativ.

Vurderer alternativer

Avhengig av symptomene dine og holde din personlighet i tankene, kan det være tusenvis av behandlingstilbud. Hvis nervøsitet og irritabilitet er problemer, kan du prøve Avena sativa. Avena sativa bidrar til stress og nervøsitet, hodepine, spesielt hvis tilstede. Chamomilla er nyttig for dem som opplever nervøs irritabilitet også.

Søvnløshet og søvnløshet er ofte symptomer på depresjon. Søvnløshet kan inkludere våkne ofte hele natten, ligge våken mens du prøver å sove, våkne opp for tidlig eller ikke sove i det hele tatt. For søvnløshet på grunn av depresjon, er Gelsemium et alternativ, spesielt for dem som ikke kan sovne på grunn av racing tanker om arbeid eller andre oppgaver.

Noen dagligvarebutikker og apotek selger homepathic søvn hjelpemidler som ofte er tilgjengelig over disk, og kan ikke være vanedannende. Aconitum og Ignatia er også brukt i tilfeller av søvnløshet på grunn av depresjon, særlig på grunn av sorg. Ifølge AltMD.com, "Disse preparater er tatt på 6c styrke hver 15 til 30 minutter for tre doser daglig over en periode på et par uker."

Arsenicum album er et annet alternativ for de som opplever en kombinasjon av utmattelse, usikkerhet og angst.

Begynnelsen Behandling

Det anbefales sterkt at du søker hjelp hos en profesjonell homeopat. Hun vil kjenne de riktige spørsmålene å stille, og kan ha et vell av kunnskap om behandlinger. The National Center for Homeopathy har en database med homøopatiske utøvere, slik at du kan finne en lokal en.

Hvis du velger å ikke oppsøke en homeopat, men ønsker å begynne homeopatisk behandling uansett, snakke med en homeopati ekspert på en lokal helse butikken for å få mer informasjon om dosering og samhandling før du begynner en behandling.

Neste trinn

Fordi depresjon er så kompleks og individualistisk, er det ingen som middel garantert å hjelpe noen. Depresjon er en alvorlig sak. Hvis homeopatisk behandling ikke fungerer, søker profesjonell psykisk helsevern, spesielt hvis du føler deg suicidal, eller liker du kan skade noen. Hvis du føler deg suicidal, ring en nødsituasjon linje som 911, eller ringe en hot line for eksempel 800-selvmord eller 800-23-TALK umiddelbart.

Urter brukes til behandling av prostatakreft

Den vanligste typen kreft overfor menn er prostatakreft behandles vanligvis med legemidler og invasiv kirurgi. Ofte er prostatakreft funnet tidlig, hovedsakelig på grunn av PSA (prostata-spesifikt antigen) test, som overvåker nivået av proteiner som produseres av prostata. Når prostata cancer er blitt oppdaget, vil en lege prøver å identifisere hvor aggressiv og avansert er det i pasienten. Forståelig nok har noen pasienter søkt helhetlige fremgangsmåter for behandling av kreft og dens ettervirkninger, ofte i tillegg til tradisjonell behandling. Alle behandlinger skal gis i samarbeid med en lisensiert lege.

Damiana

Tatt fra bladene av damiana urt, er denne urten tilgjengelig i enkelte te og i ulike tablettform, eller kan røykes som tobakk. Det er også ofte brukt som et naturlig afrodisiakum og til å behandle depresjon. Ifølge den britiske Herbal Medicine Association, om det har en euforisk effekt på sine brukere, det har ikke noen ekte medisinsk verdi. For kreftpasienter, er dosen variabel avhengig av konsentrasjonen. Pasienter har rapportert milde avførende effekt av damiana.

Polysakkarid Kureha

Denne soppekstrakt stimulerer immunforsvaret og er en kraftig antioksidant. The California Pacific Medical Center Research Institute har funnet PSK å være en god anticancer alternativ, og det er en av de mest solgte urte behandlinger i det landet. PSK angriper enzymer som forårsaker spredning av cancer. Av denne grunn blir det ofte brukt til å lage strålebehandling mer effektiv. For prostatakreft behandling, er daglig dose 6000 mg.

Milk Thistle

Frukten av melk tistel er også en kreft-bekjempelse agent. Den brukes ofte for å få fart på proteinsyntesen og cellefornyelse. Noen ganger, urte-behandlinger inneholde melk tistel blader, men det er allment antatt at bladene ikke har de samme medisinske egenskaper. Kreftpasienter rådes til å ta 360 mg daglig.

Soy Isoflavone Concentrate

Ekstraheres fra soya urter, har soyaisoflavoner konsentrater blitt observert å hindre østrogen celler fra å komme i kontakt med forskjellige typer av cancer, slik at det anses som terapeutisk verdifulle. Det har også blitt funnet å kvele veksten av kreftceller. Daglig dose er 3000 mg.

Sulfuraphane

Sulfuraphane har vist verdien i å forebygge og behandle prostatakreft. Det fungerer ved å fremme proteiner for svulst undertrykkelse og indusere enzymer som angriper xenobiotiske celler. Anbefalt daglig dose er 200 til 400 mg for forebygging, og 600 mg for behandling.

Homøopatiske midler til behandling av hypertensjon

Omtrent en tredjedel av alle amerikanske voksne lider av høyt blodtrykk eller hypertensjon, definert av National Heart, Lung and Blood Institute som blodtrykk som er konsekvent 140/90 mm / HG (millimeter kvikksølv) eller høyere. Hypertensjon kan føre til hjerneslag, koronar hjertesykdom, hjertesvikt, nyresykdom og andre alvorlige sykdommer. Homøopatisk medisin tar en unik tilnærming til behandling av hypertensjon --- og all sykdom --- ved hjelp av små mengder av stoffer som i større mengder kan føre til at de aller symptomer som behandles.

Rasjonale bak Homeopati

Homeopatisk medisin er basert på to prinsipper: Likhetsloven og potentisasjon. Den tidligere, ifølge Truestar Helse Encyclopedia, mener at de fleste symptomene kan lindres ved å tilføre små mengder utvannet forbindelser av stoffer som med full styrke kan utløse symptomene blir målrettet. Potentisasjon er prosessen med å få homøopatiske legemidler klare for bruk, og innebærer en rekke fortynninger og kraftige rystelser, kjent som succussions. Denne prosessen er designet for at stoffer som ellers kan være giftig trygt for menneskelig konsum.

En advarende Note

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, en del av National Institutes of Health, advarer om at forskning på sikkerheten til homeopatisk behandling har vært begrenset, noe som gjør det umulig å gi disse praksis en omfattende godkjenningsstempel. Den konkluderer også at studier så langt har dukket opp svært lite bevis for å støtte de helbredende påstander om homøopatisk medisin. Det er ingen ensartet føderale lover som regulerer lisensiering og sertifisering av homøopatiske utøvere, så sørg for å undersøke bakgrunnen til en homeopat og sjekk ut hans statlige legitimasjon.

Spesifikke tiltak

Den NativeRemedies nettstedet tilbyr en liste med homøopatiske midler til behandling av høyt blodtrykk som inkluderer de typer mennesker som er tenkt mest sannsynlig å dra nytte av hver. Hvis du er impulsive, fantasifull, noe klaustrofobisk og har en craving for salt eller søtsaker, så kanskje Argentum NITRICUM er homøopatisk middel for hypertensjon. Det er også et foretrukket behandling for de som har høyt blodtrykk er ledsaget av hodepine, diaré og svimmelhet. Hvis du opplever stressrelatert hypertensjon i en høytrykks arbeidsplassen, kan det være lurt å vurdere Aurum metallicum.

Hvis hypertensjon utløses av varme eller intensitet og er ledsaget av alvorlig hodepine, svimmelhet, overfølsomhet for lyd og lys, og kalde hender og føtter, kan Belladonna være behandling av valget for deg. Hvis du blir lei lett, bør du vurdere Calcarea carbonica. Hvis, derimot, er typen som holder nag og har en tendens til å frykte ugunstige utfall fra relativt uskyldige hendelser du kan Natrum muriaticum være det beste valget for deg.

Hpathy.com viser noen andre homeopatiske midler for hypertensjon at det kan være lurt å vurdere. Disse inkluderer Solblom, som kan være riktig for deg hvis du opplever symptomer på angina, svak puls og kortpustethet; Aurum muriaticum, som også retter seg mot takyarytmi og hjertebank; og Rug cornatum, et godt valg hvis hypertensjon er ledsaget av Kronisk hodepine. Fremdeles andre løsninger inkluderer Veratrum album, Cactus grandiflorus, Coffea cruda, Lobelia inflata og Spartium scoparium.

Rett til å nekte Mental Helse Behandling for ungdom

Rett til å nekte mental helse behandling er kontroversielt; mer så om barn og unge. Dette skaper ofte en kamp mellom pasient og lege.

Barn

Foreldre og foresatte har myndighet til å nekte behandling for sine barn inntil en viss alder. Når barnet når staten bestemt alder, de har en aktiv stemme i sin behandling.

Mental Helse Professionals

Behandlingsnekt av et barn eller forelder kan skape fiendskap mellom lege og pasient. Legen kan søke å forsvare klinisk skjønn og behandling forslag.

Fare for selv

Staten har myndighet til å tvinge sykehusinnleggelse og / eller behandling dersom barnet er ansett som en fare for seg selv eller andre.

Retningslinjer

Vurdering av kompetanse bør vurdere ungdommens evne til å forstå behandlingen og være i stand til å gjøre et valg, ytterligere forstå konsekvensene. De bør informeres om risiko og bivirkninger av behandling og risiko ved å nekte behandling. Instruksjon om informert samtykke til behandling og diskusjon med barnet og familien angående formål og nytte av den foreslåtte behandlingen skal utføres.

Betraktninger

En ungdom som er kompetent vil ha støttende foreldre og stole på sin lege. De bør være fri fra å ha noen trykket eller misforstått informasjon for å svekke dømmekraften.

Hemorrhoid Ultralyd behandling

Hemorroider er en tilstand som refererer til hovne og betente årer rundt anus eller lavere rektum. Hemorroider oppstår enten inne i anus (intern) og rundt utsiden av anus (ekstern). Omtrent 10 millioner amerikanere besøke deres lege hvert år på grunn av ubehag forårsaket av hemoroider, og nesten 90 prosent av amerikanerne vil oppleve hemorroider på et tidspunkt i livet. Selv om de fleste vanlig hos personer eldre enn 50, kan hemorroider også være mer utbredt i løpet av svangerskapet, og blant dem som lider av kronisk forstoppelse eller diaré. Symptomer inkluderer sårhet, blødninger, utflod og kløe.
Selv om mindre tilfeller av hemorroider kan løses ved endringer i kosthold og avføringsmønster, mer alvorlige tilfeller krever medisinsk behandling. Tradisjonelt har hemorroider blitt behandlet ved koagulering medisinsk terapi, noe som reduserer blodstrømmen til hemoroide, ved hjelp av gummibånd ligering, varme, lasere eller elektrisk strøm, eller ved en hemorrhoidectomy, som kirurgisk fjerner hemoroide. Men innføring av hemoroide ultralydbehandling har en tredje, mindre invasiv og mer effektiv metode for behandling av moderate til alvorlige tilfeller av hemorroider.

FDA Godkjenning

Hemorrhoid ultralyd behandling, også kjent som Doppler-guidet hemorrhoidal arteriell ligation, ble godkjent av US Food and Drug Administration som et kirurgisk metode for å behandle hemorroider i august 2006 Før å bli godkjent i USA, ble prosedyren brukes mye i Europa . Den ble utviklet av i 1995 av Dr. K. Morinaga, en japansk kirurg.

Minimal Invasive

Hemorrhoid ultralyd behandling, som bruker et instrument som kalles en ultralyd blodstrøm detektor, er minimal invasiv og relativt smertefri. Med noen sedering (avhengig av pasienten og legen) og lokalisert rektal anestesi, er proktoskopet inn i endetarmen. Den rektale arterier som forsyner blod til hemoroide identifiseres med ultralydsignaler og deretter ligert (festes) til å stoppe blodstrømmen til hemorrhoidal vev, som deretter krymper og forsvinner. Ultralyd behandling regnes som den beste behandling for blødning hemorroider som blødningen stopper umiddelbart.

Quick Recovery

Doppler-guidet hemorrhoidal arteriell ligation tar ca 20 minutter å fullføre og innebærer ikke et sykehusopphold. Pasientene kan ofte gå tilbake til arbeidet samme dag som prosedyren. Den eneste fremgangsmåten for fremstillingen er bruken av et klyster.

Sikker og Effektiv

Pasienter opplever mindre ubehag og smerter både under og etter inngrepet sammenlignet med konvensjonelle behandlinger og operasjoner (spesielt Hemorrhoidectomy). I tillegg har ultralydbehandling for hemorroider blitt vist å være effektive i kliniske studier, ledsaget av en lav risiko for komplikasjoner.

Bruk i USA

Ultralyd behandling terapi ble først brukt i USA på Florida Hospital Digestive Health Center. Men fordi så mange FDA-godkjente behandlinger er tilgjengelig for leger og deres pasienter til behandling av moderat til alvorlig hemoroider, bør du sjekke med ditt forsikringsselskap om dekning av denne prosedyren.

Medisinsk behandling for Flash Burns

Eksponering for ultrafiolett lys kan utløse en flash brenne, noe som fører til betennelse av hornhinnen. Det er en vanlig skade hos dem som bruker sveisepistol, men kan forekomme fra noen kilde for UV-lys som vanlige sol og solarium. Du trenger å se en lege for å få medisinsk behandling.

Behandlingsmålene

Behandlinger som mål å lette smerter under healing prosessen og beskytte øynene mot ytterligere skade og infeksjon. I tillegg til medisinsk behandling, må du ta visse egenomsorg tiltak.

Øyedråper

Legen din kan gi deg en eller flere typer øyedråper. De omfatter de som begrenser bevegelse av ciliary musklene i øyet for å fremme hvile og smertereduksjon, drops steroid å lette betennelser og antibiotika dråper for å hindre infeksjoner.

Smertestillende medikamenter

Du kan bruke over-the-counter smertestillende medikamenter som aspirin eller Tylenol i tillegg til dine aktuelle øye behandlinger. I sjeldne tilfeller kan du kreve sterkere reseptbelagte midler, ifølge Emedicinehealth.com.

Utfyller Medisinering

Visse egenomsorg tiltak kan utfylle din medisinske behandlinger. Legen din kan anbefale seg polstring over øynene dine for å tillate dem å hvile. Bruke solbriller hvis de føler følsom for lys. Du kan også bruke kunstige tårer for å lindre ubehag.

Følg opp

Du bør møtes med din øyelege 24 til 48 timer etter skaden å sørge for at healing utvikler seg riktig. Hold noen oppfølging avtaler han tidsplaner. Dette er spesielt viktig fordi infeksjoner ikke kan manifestere med en gang

Ultrafiolett Lysterapi for Hives

Elveblest er en hud tilstand som er preget av intense, kløen renner. Disse renner: kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, en infeksjon, eller til og med en nervøs tilstand. En form for terapi som blir mer og mer populært i behandlingen av denne tilstanden er ultrafiolett lys terapi, som påvirker huden på måter som gjør at kroppen til å helbrede de renner naturlig.

Konsultasjon

Før du begynner på et ultrafiolett lys terapi, ta kontakt med legen din om behandlingen er det rette valget for deg. Noen forhold som forårsaker elveblest kan lettere styres via medisiner (som også kan være billigere enn ultrafiolette lys behandlinger). I tillegg, hvis du har negative reaksjoner på ultrafiolett lys, deretter behandling som benytter den aktuelle bølgelengden kunne gjøre mer skade enn godt.

Finn en klinikk

Ultrafiolett lys terapi er vanligvis utføres på en klinikk. Som sådan, er det viktig at du velger en klinikk som føles riktig for deg. Snakk med legene som skal utføre inngrepet og se hvor profesjonelle de er. Sørg for at de forklare terapi, og at de viser mulige bivirkninger og risiko sammen med fordelene at behandlingen kunne ha. Det er viktig å huske på at for denne behandlingen skal virke, mer enn én økt vil trolig være nødvendig.

Risiko

Ultrafiolett lys terapi bruker spesielle lamper som produserer ultrafiolett lys. En pasients hud blir utsatt for en stråling som kan føre til kreft og skade øynene, blant andre ting. Briller skal brukes under prosedyren, og pasienten bør overvåkes nøye for å sikre at de ikke utvikle hudkreft. Hudirritasjon og følsomhet i form av en sol brenne er også vanlig.

Siste Behandling for Vitiligo

Vitiligo er en progressiv hud uorden preget av tapet av melanin, et naturlig pigment som gir huden sin typiske utseende. Mens tilstanden er lettere å oppdage i mørkhudede personer, rammer det folk av alle raser. Selv om det i dag ingen kur for sykdommen, flere moderne behandling alternativer er tilgjengelige, og nye eksperimentelle behandlinger er også under etterforskning.

Solkremer

Ifølge American Vitiligo Research Foundation, er det fire hoved moderne metoder for å behandle dine vitiligo symptomer. Det enkleste alternativet er bruk av avanserte solkrem produkter for å beskytte din upigmentert hud og stoppe pigmentert hud fra mørkere videre. Hvis du bruker solkrem, velg et produkt med en solfaktor (SPF) på minst 30. Solkremer av denne styrken vil stoppe enhver hud rødhet (erytem) og beskytte hudcellene 'DNA fra solskader.

Makeup og micropigmentation

En annen moderne behandling alternativ er bruk av makeup designet for å skjule vitiligo karakteristiske hvite flekker. Spør din hud spesialist (hudlege) for informasjon om hvordan du skaffer en nyanse av makeup som passer for din hudfarge.

Hvis vitiligo påvirker området nær munnen din, eller hvis din naturlige hudfarge er mørk, kan du også få lindring ved micropigmentation, eller tatovering. I noen tilfeller kan det være vanskelig å lokalisere et fargestoff som samsvarer med huden farge. I tillegg kan naturlig falming av en tatovering føre til en eventuell farge mismatch.

Hudfarge Restaurering Behandlinger

Du kan også prøve medisinsk behandling for å gjenopprette din naturlige hudfarge. Visse aktuell kortikosteroid kremer kan brukes til gradvis mørkere huden din. Vanligvis frembringer denne teknikken resulterer i to til tre måneder. Men hvis du ikke får et godt resultat i dette tidsrommet, lengre behandlinger er generelt ikke effektive.

Hvis vitiligo er begrenset til små flekker, kan du dra nytte av aktuelle programmer av medisinen oxsoralen. Siden denne forbindelsen vil gjøre huden din svært lysfølsom, er bruken generelt begrenset til veiledet behandling i din hudlege kontor.

Hele kroppen behandling for å gjenopprette den naturlige farge innebærer bruk av lys-sensibiliserende medisinering psoralen i kombinasjon med kontrollerte doser av ultrafiolett lys. Denne teknikken er kjent som PUVA fotokjemoterapi. Du kan også gjennomgå mini-pode kirurgi til transplantasjon normalt pigmenterte celler til områder rammet av vitiligo.

Depigmentation

En fjerde moderne behandling alternativ er bruk av aktuell krem ​​monobenzene eter av hydrokinon (benokin), som fjerner pigmentering fra normale hudceller og jevner ut din generelle hudfarge. Denne metoden kan være egnet hvis vitiligo dekker store deler av kroppen din. Depigmentation er permanent, og fører til livslang økt følsomhet for sollys.

Eksperimentelle behandlinger

Som i 2009, flere eksperimentelle vitiligo behandlingstilbud er i utvikling. Et eksempel er MKTP transplantasjon, som allerede er i bruk utenfor USA. Denne teknikk innebærer anvendelse av en gel inneholdende pigmentceller (melanocytter) dyrkes i laboratoriet fra et individs sunn hud. En annen tidig behandling kombinerer bruk av piperin, et kjemisk stoff som finnes i sort pepper, med ultrafiolett lys. Spør din hudlege for ytterligere informasjon om eksperimentelle metoder for behandling av vitiligo.

Discoid Eksem Behandling

Discoid eksem, ofte referert til som nummular eksem eller nummular dermatitt, er en relativt sjelden form for eksem som vanligvis rammer menn i høy alder. Det vil ofte presentere seg som flekker av rødt, hevet hud om størrelsen og formen på en mynt på armer, ben, rumpe og rygg. Etter den første blusse opp, vil de fleste mennesker som lider av discoid eksem vanligvis opplever gjentatte episoder med disse heller kløende flekker i hele resten av sitt liv. Men det finnes behandlinger som kan hjelpe administrere og kontrollere tilstanden, ikke kurere det.

Fuktighetskremer

En av de enkleste (og sannsynligvis billigste) behandlingsformer for discoid eksem vil innebære bruk av en over-the-counter fuktighetskrem til de berørte områder av huden. Hva disse typer produkter gjøre er egentlig å opprettholde fuktigheten i huden, noe som kan lette ubehag, tørrhet og kløe som ofte følger en blusse opp. Selv når du ikke lider av de røde, kløende flekker, er det tilrådelig å fortsette å bruke fuktighetskrem, da det kan holde en blusse opp i sjakk.

Hydrokortison

En annen hjem middel du kan bruke i behandlingen av discoid eksem er bruk av en hydrokortison krem. Disse er tilgjengelige i reseptfrie styrke, slik at du kan starte med å prøve et slikt produkt før du flytter til en resept salve. Påføring hydrokortison direkte på myntformede patcher vil ikke nødvendigvis fjerne dem opp, men det kan avlaste mye kløe og inflammasjon du er inne i.

Aktuelt steroider

Mens hydrokortison er en ganske mild aktuell steroid, kan det hende du trenger for å få en resept på en høyere konsentrasjon steroid krem, spesielt hvis du lider av en moderat til alvorlig tilfelle av discoid eksem. En resept konsentrasjon av en aktuell steroid fungerer nesten akkurat som hydrokortison, som det til slutt behandler både kløe og inflammasjon, bare i en høyere dose.

Antihistaminer

Når lider av discoid eksem, kan det være lurt å tenke på å plukke opp en muntlig form for behandling også. En av de mer effektive, vil være en over-the-counter antihistamin. Hva dette tjener til å gjøre er å blokkere histamin produseres av kroppen din som forårsaker de røde, hevet flekker å klø.

Antibiotika

Mens det meste av behandlinger for discoid eksem fokus på styring av kløe og betennelse, bør du også vurdere den andre siden av dette ubehagelig tilstand. Antibiotika er en svært effektiv måte å sikre at eventuelle patcher som kan bli ødelagt og gråter ikke bli infisert. Denne typen medisiner kan, i enkelte mennesker, faktisk bidra til å rydde opp et utbrudd.

Lysbehandling

Noen lider av discoid eksem kan finne positive resultater fra å gå gjennom en form for behandling som kalles fototerapi. Dette er en prosess hvor ultrafiolette stråler er rettet på huden for å behandle tilstanden. Virkelig, den mest effektive form for lysbehandling, ifølge Mayo Clinic, ville være naturlig, betyr bare ligge ute i solen. Men, kan kunstig UV-stråler også gjøre susen. Den eneste virkelige problemet med denne formen for behandling er økt potensial for hudkreft.

Hjem behandling for hudkreft

Det er tre hovedtyper av hudkreft: melanom, plateepitelkarsinom og basalcellekarsinom. Vanligst du ville søke råd og behandling fra en onkolog og / eller hudlege. Men det er noen hjemme behandlinger og forholdsregler du bør følge i tillegg til medisinsk behandling du får fra legen din for å sikre at du får mest mulig ut av behandlingen plan og har en sikker utvinning.

Beskyttelse mot solen

Det er veldig viktig å beskytte huden mot solens skadelige ultrafiolette stråler, spesielt etter å ha medisinsk behandling eller fjerning av hudkreft. Unngå å være i solen mellom klokken 10 og 16:00, da dette er når den er på sitt sterkeste. Men uansett hvilken tid på dagen du er ute, er det viktig at du bruker de riktige klærne for å beskytte huden din, for eksempel en lang ermet skjorte, en lue med en kant som skygger i ansiktet, nakke og ører, og bukser , snarere enn shorts, som dekker bena.
Bruk alltid solkrem med en solfaktor på minst 15 som beskytter mot både UVB og UVA-stråler, og holde seg borte fra solstudio og soling.

Selvransakelse

Du er din første forsvarslinje hvor kroppen din er opptatt av, så gjør regelmessige egen undersøkelser for å se etter tegn på hud unormalt. Se etter eventuelle endringer i huden din, spesielt der du har føflekker eller hud vekster. Vær også klar over endringer i fargen på huden og føflekker, samt eventuelle endringer i form eller størrelse. Lær hvor lymfeknuter er slik at du kan sjekke dem for hevelse regelmessig. Hvis du finner noe utenom det vanlige, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Administrerende Bivirkninger fra kreft behandlinger

Stråling og kjemoterapi kan være svært vanskelig på en person, så lære å håndtere sine bivirkninger er avgjørende. Spis et sunt kosthold og tar noen medisiner som legen har foreskrevet for å hjelpe med slike symptomer som kvalme og oppkast. Alltid konsultere med legen din om dine spesifikke bivirkninger.

Curaderm

Curaderm er en krem ​​laget med aubergine som brukes direkte på huden. Det fungerer ved å komme dypt inn hudceller og hjelper oppløse kreftceller. Når kremen påføres det bør være dekket med et beskyttende dekke, så som mikrobånd, for å holde krem ​​på området for en lengre tidsperiode. Kremen, som skal anvendes flere ganger om dagen, sies å ha en 78 prosent suksessraten i behandling av hudkreft og forstadier til kreft-celler. Det kan ta en uke til noen måneder for å se resultater.

Kommunikasjon

Det er svært viktig å holde kommunikasjonslinjene med legen din åpen, fordi du er den som vil legge merke til eventuelle forskjeller i huden din. Rapportere eventuelle endringer så raskt som mulig slik at du fange ting tidlig, som nøkkelen til vellykket utvinning er tidlig deteksjon.

Hemorroider Alternativ Behandling

Hemorroider er betente årer i anus som kan forårsake smertefulle symptomer som kløe, svie og blødning. Smerte og ubehag forbundet med hemoroider kan ofte være ganske smertefullt, noe som gjør hverdagslige aktiviteter som å gå eller sitte nesten umulig. Heldigvis, i tillegg til konvensjonelle behandlingstiltak, finnes det en rekke alternative behandlinger som forsøker å tilveiebringe lindring av smertefulle symptomer hemoroider kan produsere.

Urter

Vanlige urter for å behandle hemorroider er slakter kost, trollhassel og berberis root. Bruk slakter kost for å fremme blodstrøm og generell vein helse. Ta 2:59 100-milligram kapsler daglig. Ikke bruk slakter kosten hvis du er sykepleier eller gravid, eller tar alfablokkere eller MAO-hemmere. Trollhassel er påføres direkte på hemorroider ved hjelp av en bomullspinne. Denne naturlige snerpende vil hjelpe til å redusere betennelse og gi en beroligende lettelse for ubehag. Barberry roten er en væske som skal tilsettes til vann for å hjelpe til å hindre forstoppelse og opprettholdelse av normal lever og galleblæren funksjon. Bland 2 milliliter i en liten mengde vann og ta tre ganger daglig. Ikke bruk dette produktet hvis du er sykepleier eller gravid.

Sjekk med legen din før du bruker noen urte-behandlinger, spesielt hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller lider av andre medisinske tilstander. Følg alltid doseringen på etiketten.

Aromaterapi

Denne formen for behandling fokuserer på bruk av essensielle oljer fra planter. Ved inhalering eller topisk anvendelse, er disse oljer absorbert i kroppen for å hjelpe til i å behandle og lindre symptomene som er forbundet med hemorroider. Jasper og lavendel oljer er vanligvis foreslått for behandling av hemoroider. Plasser fem dråper hver av jaspis og lavendelolje i to spiseskjeer med aprikos eller søt mandelolje. Bland to dråper lavendelolje med en dråpe geranium olje og en unse av søt mandel eller aprikos olje. Bruk en bomullsdott å bruke blandingen direkte på hemorroider. Eteriske oljer kan også tilsettes til en Sitz bad for lindring av eksterne hemorroider. Sett ca 20 dråper hver av einer og lavendel olje i et varmt bad på omtrent fire inches av vann. Trekke i ca 20 minutter. Hold deg unna proprietære blander som rav olje og velsignelse olje, som de har en fin aroma, men ikke har den medisinske effekter som er nødvendige for å behandle hemorroider.

Homeopati

Homøopatisk behandling innebærer vekke kroppens evne til selv helbrede å behandle hemorroider ved å produsere identiske symptomer som plager personen. Det er ingen betydelige vitenskapelige bevis som støtter denne metoden for behandling; men mange mennesker hevder å finne lindring fra den. Bestem hvilke symptomer du lider av å finne riktig homøopatisk middel. For skarp smerte, ømhet, verkende og hovne hemorroider, bruker hestekastanje. Ta en til to kapsler daglig med mat. Ikke bruk hestekastanje hvis du er sykepleier eller gravid. Bruk aloe vera gel topically for hovne eller prolapsed hemorroider. Påfør med en bomullsdott så ofte som nødvendig.

Hvis du opplever bare sårhet i anal regionen, bruke Arnica kapsler. For hevelse, blødning og kløe hemorroider prøve calcarea fluorica kapsler. Grafitt kan brukes til sårhet, kløe og svie ved oppløsning av 3-5 piller i munnen opp til tre ganger daglig. For skarpe smerter og spasmer, prøv Ignatia. Hamamelis kan brukes til såre og blødende hemoroider.

Sjekk med legen din før du bruker noen homeopatisk behandling, spesielt hvis du er gravid, ammer, har en annen medisinsk tilstand, eller tar noen medisiner. Noen av disse produktene er giftige hvis feil dosering blir tatt. Det anbefales ikke at du prøver å behandle deg selv med homeopatiske metoder. Bruk aldri en potens høyere enn 30X eller 30C, med mindre under behandling av en homeopathic utøveren.

Akupunktur

Akupunktur er en form for tradisjonell kinesisk medisin som baserer sin praksis på å gjenopprette den ubalanserte yin og yang av kroppen. Akupunktur stimulerer spesielle steder av kroppen ved å sette små nåler inn i huden. Verdens helseorganisasjon har anerkjent akupunktur som en effektiv form for behandling for smerter. Kinesisk medisin mener at det er nervebanene som kobler ulike kroppspoeng til anus. Fokuset i å søke lindring fra hemorroider gjennom akupunktur er å eliminere stagnasjon av blodstrøm. Et felles organ punkt for behandling er ørene. Når legemet punktet eller punktene identifiseres, blir nålene vanligvis holdes i huden i ca. 30 minutter.

Foods

Det finnes en rekke matvarer som kan brukes til behandling av hemorroider og deres ofte pinefull symptomer. Å bidra til å drepe bakterier og redusere hevelse, bruke løk eller hvitløk. Fjern det ytterste laget av enten et stykke hvitløk eller et stykke løk og sette den direkte inn i endetarmen. Dette vil bidra til å utvise fekalt stoff fra kroppen, sammen med bakterier, og redusere inflammasjon. Ikke bruk denne metoden hvis din hemorroider er blødning.

Sitronsaft er et annet alternativ. Skjær en sitron i fire like deler, slik at skallet vedlagt. Plasser noen sitronbåter i en liter vann og kok i ca 15 minutter. Drikk en kopp av denne blandingen per dag for å fremme bløt avføring og forhindre forstoppelse. Saften bidrar også til å styrke kapillarrørene og blodkar. Potet stikkpiller er et annet alternativ. Skrelle en potet og skjær den i små, kjegleformede stykker. Sett dem inn i endetarmen som du ville en stikkpille, tre ganger i uken. Dette vil fremme sunne avføring og lindre smerte.