Digidexo.com

insulin intox

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Insulinresistens er et helse-tilstand der kroppen blir immun mot insulin. Kroppen er ikke i stand til å svare på insulin som har blitt sluppet ut i blodet som deretter induserer bukspyttkjertelen til å lage mer insulin for å kompensere. Insulinresistens er en tilstand som er vanlig i pre-diabetes og øker risikoen for tidlig innsettende hjertesykdom. Standard behandling for insulinresistens omfatter generelt medikamenter, så vel som en diett og mosjon. Fordi reseptbelagte medikamenter kan føre til ubehagelige bivirkninger, og noen velge å reversere insulinresistens naturlig.

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Juster kostholdet ditt. Ved å følge en lav-glykemisk diett, kan du være i stand til å reversere insulinresistens. En lav glykemisk diett er en som inkluderer betydelig protein, grønnsaker, og moderate porsjoner av hele korn karbohydrater samt frukt og grønnsaker. The South Beach Diet er en lavere-karbohydrat diett plan som er godt balansert. Bearbeidede karbohydrater som hvitt brød og pasta vil gjøre insulinresistens verre. Erstatt dem med hvete brød og pasta i kostholdet ditt.

Suppler kosthold med vitaminer og mineraler. En omfattende multivitamin bør tas daglig. En supplement som er anbefalt å behandle insulinresistens er krom picolinate. Ifølge Dr. Barry Mennen, styrer krompikolinat insulin nivåer samt blodsukker. Det kan hjelpe i vekttap og redusere karbohydrat cravings. Den anbefalte dosering for voksne er mellom 50 og 200 mcg per dag.

Beveg kroppen din regelmessig. Kosthold og mosjon arbeide sammen for å reversere insulinresistens. Det er integrert å trene minst fire til fem dager per uke for å ha en innvirkning på insulinnivået. Hver treningsøkt kan være så lite som 30 minutter eller så lenge som 60 minutter. Prøv noen form for lav-effekt aerobic trening, som svømming og rask gange, tre til fire ganger per uke. Legg i styrketrening to dager per uke. To eksempler på styrketrening er vekttrening og pilates.

Reduser inntak av koffein. Koffein trenger ikke å være fullstendig eliminert fra kostholdet ditt, men for mye kan redusere insulinfølsomheten og påvirker blodsukkernivået. Fordi det er viktig å stabilisere blodsukkeret, forbruker store mengder koffein er mot sin hensikt.

praktisere yoga regelmessig. Vekttap bidrar til å reversere insulinresistens. Yoga bistår i vekttap ved å redusere mengden av kortisol som produseres av kroppen ved fremmer avslapning. Kortisol er vanligvis forårsaket av stress; for mye kortisol i kroppen ofte fører til vektøkning, spesielt i magen.

Hint

 • Møte med en ernæringsfysiolog for å konstruere den mest effektive diett plan for dine individuelle behov.
 • Før du starter en diett og treningsprogram, sørg for å snakke med helsepersonell. Ikke alle tilfeller av insulinresistens kan administreres gjennom kosthold og mosjon alene; noen mennesker kan også kreve medisiner for å kontrollere tilstanden.

Hvorfor Høy insulin fører hjertesykdom

Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen som svar på blod sukker eller glucose. Hvis du har høyt insulin, er det viktig å forstå at den forblir ubehandlet, høye insulinnivåer kan føre til hjertesykdom.

Statistikk

Ifølge American Heart Association, cirka 50 millioner amerikanere lider av en metabolsk syndrom, som ofte er preget av høye insulinnivået.

Symptomer

Høye insulin nivåer kan påvirke måten kroppen behandler glukose, slik at det lagres som fett i stedet for energi. Insulinresistens kan føre til mørke hudområder, også kalt acanthosis nigricans, og kan vises under armene, på baksiden av halsen eller på andre områder av kroppen. Men mange med høy insulinnivået ikke har symptomer.

Signs

Det er flere tegn på insulinresistens eller høye insulinnivåer, inkludert fedme, høyt blodsukkernivå, høye triglyserider, høy low-density lipoprotein, lav high-density lipoprotein og høyt blodtrykk; disse kan sette stress på kardiovaskulær funksjon og øke risikoen for hjertesykdom.

Betydning

Høye insulin nivåer kan også føre til artherosclerosis, som er når fettlagre eller plakk klynger seg til veggene i blodårene og fører til blokkeringer. Disse blokkeringer kan føre til at du blir mer utsatt for hjerteinfarkt og slag fordi kroppen ikke får nok blod.

Behandling

I tillegg til en lav-karbohydrat diett, er det viktig å holde vekten eller redusere vekten din så det er innenfor akseptable områder. Regelmessig mosjon er avgjørende for å opprettholde riktig insulin nivåer. I tillegg til livsstil endring, kan medisiner være foreskrevet for å hjelpe deg å miste vekt og forebygge eller kontrollere type 2 diabetes, blodtrykk og andre problemer.

Hvordan virker Insulin Arbeid i kroppen?

Sammenbrudd

Insulin er den primære hormon i legemet som benyttes til sammenbrudd glukose. Glukose er hva karbohydrater slå inn når de er fortært. De er enten brukes til energi med en gang eller lagres i leveren og musklene i form av glykogen. Når kroppens glykogenlagrene er fulle, kan noen karbohydrater spises etter som fører til vektøkning.

Fast År

Insulin frigjøres av bukspyttkjertelen etter inntak av karbohydrater for å stabilisere blodsukkernivået. Hvis karbohydrater som ble inntatt er det som kalles "enkle karbohydrater," de vil pigg blodsukkeret raskt. I sin tur vil dette føre til insulin for å bli sluppet raskt, så vel. Dette kan føre til topper og daler i daglige energinivå. På den annen side, når komplekse karbohydrater er spist, motsatt innvirkning skjer. Blodsukker ikke blir tilsatt så raskt og insulin frigjøres i et langsommere tempo. Dette fører til mer vedvarende energi.

Insulin Reisitance

Ofte, folk utvikle en tilstand som kalles insulinresistens. Dette er en tilstand der vev i kroppen din slutter å reagere på frigjøring av insulin. Diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol noen ganger alt skje samtidig. Når disse kumulative lidelser alt finne sted på samme tid, er den kalt insulinresistens-syndrom.

Diabetes

Diabetes er en svært snakket om tilstand som holder får mer beryktet hver dag. Det er to typer av diabetes som kan forekomme. De er type I og type II. Grunnen til diabetes ligger hos pancreas. I type I diabetes, som er mer alvorlige form, betyr bukspyttkjertelen ikke frigi insulin i det hele tatt. Av denne grunn, insulin må tas for å regulere glukosemolekyler som strømmer gjennom blodet. I type II diabetes, bukspyttkjertelen fortsatt frigir insulin, men det er ikke på optimalt nivå. I dette tilfellet, kan medikamenter bli tatt. Begge disse situasjoner kan oppstå ved fødselen, eller de kan forekomme i løpet av tiden. Livsstil og kosttilskudd endringer er også anbefalt for både som carb telling og unngå store mengder alkohol og søtsaker.

Insulin Resistance Definition

Insulin Resistance Definition


Insulinresistens er en tilstand der kroppens celler ikke reagerer normalt på insulin. Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen, et organ som ligger like bak magen. Insulin transporterer blodsukker til alle kroppens celler. Når muskler, fett og leverceller slutter å reagere normalt på insulin, blodsukkernivået holder seg høy. Bukspyttkjertelen begynner å lage mer insulin for å kompensere, men det er som om cellene er døve til samtalen av insulin; de bare ikke svare på det. Hvis venstre ubehandlet, kan type 2 eller voksen-utbruddet diabetes føre til. Heldigvis, endringer i kostholdet, økt mosjon og miste vekt ofte stoppe eller reversere insulinresistens.

Årsaker

Legene er ikke sikker på hva som forårsaker insulinresistens, men de tror flere faktorer føre til denne tilstanden. Genetisk disposisjon, overvekt, spise en dårlig diett høy på sukker og fett og fører en stillesittende liv ser ut til å følge med insulinresistens.

Funksjoner

Leger diagnostisere insulinresistens etter gjennomgang laboratorieresultater. Funksjoner av insulinresistens inkluderer høyt fastende blodsukker, høyt blodtrykk og høye triglyserider. Hvis pasienten er også overvektig eller har en familiehistorie med voksen alder (type 2) diabetes, legen kan vurdere disse faktorene også når du gjør en diagnose.

Time Frame

Insulinresistens tar vanligvis mange år å utvikle. Når det ikke utvikles, men det kan utvikle seg raskt til diabetes, en meget alvorlig medisinsk tilstand.

Forebygging / løsning

Mens det er lite som kan gjøres om ens genetiske makeup, kan mye gjøres for å forebygge og reversere insulinresistens. Spise en balansert diett lav på sukker og bearbeidet mat, får moderat mosjon og å holde vekten og Body Mass Index (BMI) nivåer innenfor en sunn / normal rekkevidde kan stoppe eller reversere insulinresistens.

Expert Insight

Ifølge American Diabetes Association, 57 millioner mennesker har pre-diabetes forhold. Oven normal blodsukkernivået, ett symptom på pre-diabetes, er en advarsel tegn på at diabetes kan være under oppseiling. Ved å ta skritt for å redusere vekt, forbedre kostholdet, og øke mosjon, kan enkeltpersoner være i stand til å forhindre eller forsinke utviklingen av diabetes.

Insulin Resistance & Progressive nærsynthet hos barn

Insulin er et hormon som forårsaker celler til å ta opp glukose i blodet. Nærsynthet (også kjent som nærsynthet) har anslagsvis 20 prosent utbredelse i USA. Det har vært foreslått en forbindelse mellom insulinresistens og myopi hos barn.

Nærsynthet

Nærsynthet oppstår vanligvis når øyeeplet er litt lengre enn normalt. Som et resultat av lysstråler fokus i et punkt foran det netthinnen, forårsaker nærsynthet. Det finnes to typer av nærsynthet, ungdom utbruddet og voksen angrep.

Insulinresistens

Når den frivillige muskel i kroppen, skjelettmuskel, ikke tar glukose ut av blodet dette kalles insulinresistens. Jobben til insulin er å legge til rette for denne samlingen av glukose. Insulinresistens skjer for det meste i skjelettmuskel, men også i leveren og fettvev

Forbindelse mellom nærsynthet og Blood Sugar

Dietter høy i sukker, noe som fører til høyere blodsukker, produsert endringer som fører til en nærsynt stat i lab rotter og kaniner. Studier har også vist nærsynte pasienter som har flere hulrom (som er forårsaket av overskytende sukker) enn ikke-nærsynte pasienter.

Insulinresistens hos barn og nærsynthet

Nærsynt barn har en større kroppsmasseindeks enn ikke-nærsynte barn. Barn i gjennomsnitt har høye sukker dietter som kan føre til insulinresistens og fedme. Studier har også vist at stivelse kan forårsake ujevn utvikling av øyeeplet som fører til nærsynthet.

Tips

Har barn unngå et høyt sukker diett, spesielt overdreven godteri forbruk og brus. De fleste soda inneholder høy fruktose maissirup som i sin vanlige form utløser en høy insulinrespons forårsaker cellene til å bli mer motstandsdyktig mot insulin.

Insulin Resistance & gjær infeksjoner

Insulin Resistance & gjær infeksjoner


Insulinresistens kan føre blodsukkernivået å øke noe som kan føre til utallige helsemessige komplikasjoner. En mangel på fungerende insulin i kroppen som forårsaker blodsukkernivået å stige til usunne nivåer som kan føre til infeksjoner, for eksempel gjærinfeksjoner.

Identifikasjon

Insulinresistens oppstår vanligvis ved type 2-diabetikere. Resistance er forårsaket av mange faktorer, inkludert en diett tung i karbohydrater, mangel på mosjon og en stillesittende livsstil. Kroppen slutter å bruke insulinet som blir produsert av bukspyttkjertelen og blodsukker nivåer stige.

Diagnose

Insulinresistens, sammen med diabetes, kan bli diagnostisert av lege, normalt en endokrinolog, som vil bekrefte høye blodsukkerverdier. Blodprøver bestemme pasientens glukose gjennomsnitt, og dette kan forklare reoccurring gjær infeksjoner.

Gjær infeksjon Årsak

Gjær infeksjoner oppstå når nivåene av gjær, spesielt en sopp som kalles Candida, oppveier mengden av gode bakterier, normalt balansering i tykktarmen eller vagina. Ubalansen kan forårsake kløe, en brennende følelse, og generelt ubehag i vulva og vagina.

Effekter

Insulinresistens får kroppen til å frastøte de fleste eller alle av insulin som blir produsert i kroppen, noe som fører til mange komplikasjoner på grunn av de høye nivåer av glukose i blodet. Gjær infeksjoner forekommer ofte i denne situasjonen, fordi det overskytende sukker i kroppen oppmuntrer gjær til å vokse og stopper også bakterievekst.

Forebygging / løsning

Insulinresistens kan forebygges i samme måter Type 2 diabetes kan forebygges med riktig trening og en diett lav på karbohydrater. Gjær infeksjoner er kurert med enten en over-the-counter eller reseptbelagte fløte og en endring i dietten. Naturlig rettsmidler inkluderer ofte acidophiles, noe som øker mengden av gode bakterier i kroppen.

Insulin Resistance & Vekttap

Over 80 millioner mennesker lider av insulinresistens, et alvorlig problem som, hvis venstre ubehandlet, kan føre til type 2 diabetes og hjertesykdommer. En av de beste måtene å bekjempe insulinresistens er å spise sunn mat og få rikelig med mosjon, som begge vil hjelpe deg å miste vekt og holde den av. Ved å gjøre dette, vil du være i stand til å opprettholde en sunn livsstil og være mye mindre sannsynlighet for å utvikle alvorlige, livstruende sykdommer.

Hva er insulinresistens?

Insulinresistens er en tilstand som oppstår når kroppen produserer insulin, men ikke bruker den riktig. Et hormon som produseres av bukspyttkjertelen, hjelper insulin kroppen din bruk glukose for energi. Når du spiser, kroppen bryter ned maten til glukose som senere reiser gjennom blodet til drivstoff de ulike cellene i kroppen din. Når blodsukkeret stiger etter et måltid, bukspyttkjertelen deretter utgivelser insulin for å hjelpe cellene ta i glukose. Men hvis du er insulinresistente, trenger cellene ikke reagerer riktig på insulin, så du trenger mer for å hjelpe glukose inn i cellene. Deretter bukspyttkjertelen produserer mer, men til slutt bukspyttkjertelen kan ikke holde tritt med etterspørselen etter mer insulin, forårsaker glukose å bygge opp i blodet, en tilstand som vanligvis er en forløper til diabetes.

Forbedre Insulin Resistance: Diet

Insulinresistens kan være et resultat av arv, overvekt og ikke trener nok. Selv om du ikke kan gjøre mye om genetikk, kan du forbedre denne tilstanden ved å miste vekt og holde den av. En av de beste måtene å miste vekt er å spise bedre og trene mer. Hvis du tenker på hvordan folk utviklet seg, jaktet de for mat (intens trening) og spiste naturlig mat. Dessverre har vårt samfunn flyttet inn i en mer stillesittende livsstil, hvor mange av oss sitter på pulter hele dagen og spise mye av bearbeidet, raffinert mat. For å snu dette mønsteret, må du holde deg unna matvarer som er høy i raffinerte karbohydrater som hvitt brød, pasta og hvit ris samt kjeks, sukkerholdige frokostblandinger, poteter og desserter. Du bør også unngå mat med transfett, konserveringsmidler og høy fruktose mais sirup. I stedet, spise hele ferske matvarer med mye protein og komplekse karbohydrater som magre meieriprodukter, magert kjøtt, belgfrukter, høy-fiber hele korn, og mye frukt og grønnsaker, spesielt blad grønne. Disse typer matvarer tar lengre tid å fordøye, og vil holde insulin nivåer fra spiking. Sunt fett som de som finnes i egg, avokado, linfrø og kaldt vann fisk som tunfisk og laks er også viktig i å forbedre insulinresistens.

Trening

I tillegg til å spise et sunt kosthold, vil trening hjelpe med både insulinresistens og vekttap. Ved å gjøre bare 30 minutter med trening om dagen i tre til fem dager i uken, kan du forbedre din metabolske funksjon. Du kan også nytte av å gjøre styrke øvelser to til tre ganger per uke. Trene hjelper også lavere stressnivå og hjelper deg å sove bedre, som vil i sin tur bidra til å redusere overspenning i blodsukkernivået.

Så hvis du tilfeldigvis være insulinresistente, fortvil ikke, vel vitende om at hvis du mister vekt gjennom et sunnere kosthold og ved å få mer trening, kan du forbedre din tilstand, og kanskje til og med fjerne den helt.

Dietter for folk som gjør for mye insulin

Beta-cellene i bukspyttkjertelen vår produserer hormonet insulin. Insulin hjelper oss ta opp glukose, vår viktigste energikilde, fra blodet vårt. Når kroppen vår produserer overdreven insulin, fører det til hyperinsulinemi. Ifølge Dr. Linda Steinkrauss i Journal of Pediatric Nursing, "Barn med medfødt hyperinsulinisme er i faresonen for gjentatte, alvorlige episoder av hypoglykemi som kan forårsake anfall, hjerneskade, og forsinket utvikling." Hos voksne kan det føre til hodepine, følelsesmessig ustabilitet, koma og død. Kosthold er et sentralt element i å opprettholde våre blodsukkernivået, spesielt i denne tilstanden.

Meal Planning

Det vanligste symptomet på hyperinsulinemi er hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Derfor er det viktigste målet med diett terapi for å opprettholde en normal tilfeldig blodsukkernivået (60 til 120 milligram / desiliter) til enhver tid. For å gjøre dette, bryte dine måltider i seks like store deler, eller ha tre måltider med tre riktig snacks i mellom. Pass på at du ikke overspise i å gjøre det, og holde seg til kalori grenser.

Kosten modifikasjoner

Ifølge en studie utført av Dr. Todd Kellogg i juli 2008, da pasienter som lider hyperinsulinemic hypoglykemi er gitt en høy karbohydrat diett, blodsukkernivået heve til farlige nivåer (hyperglykemi) og deretter raskt tilbake til staten for hypoglykemi. På den annen side, pasienter på et lavt karbohydrat diett påvise små endringer og føler betydelig forbedring. Derfor bør du følge en diett lav på karbohydrater, spesielt enkle karbohydrater som sukker. Konsumere komplekse karbohydrater med lav glykemisk indeks (absorpsjonshastigheten) som hele korn korn, hel hvete brød, grøt, parboiled ris og grønnsaker med huden sin på. Substitute magre meieriprodukter i stedet for vanlig de av samme grunn. Spis epler, pærer og plommer med skinn til et høyt fiberinntak. Unngå bakte poteter, ris, pasta, pretzels og vannmeloner for enhver pris.
Få dine proteiner fra magert kjøtt bare og fjærfe tilberedes uten hud. Bønner, erter og kikerter er høy i fiber samt protein.
En studie av Dr. Edith Feskens publisert i American Journal of Epidemiology viser at et høyt inntak av fett, mettet og monosaturated fettsyrer og alkohol er assosiert med hyperinsulinemi. Unngå stekt mat og smør, ost og hele melkeprodukter. Ikke spis chips, pommes frites og andre matvarer som inneholder transfett. Prøv å ha så lite olje som mulig.

Advarsel

Alvorlig hyperinsulinemi hypoglykemi er et medisinsk nødstilfelle. Umiddelbart konsumere hurtigvirkende karbohydrater som glukose, sukker eller fruktsaft. Glukagon injeksjoner gis til dem som blir bevisstløs. Kontakt lege så snart som mulig.

Vekttap og Insulin

Folk som tar insulin for å regulere blodsukkeret blir ofte plaget av uønsket vektøkning. Selv om insulin kan føre til at kroppen til å lagre ekstra glukose som fett, kan du gjøre endringer i kosthold og livsstil for å holde vekten i sjakk.

Hva er insulin?

Insulin er et hormon som er laget av grupper av øyceller, som er plassert i bukspyttkjertelen. Insulin hjelper cellene i hele kroppen absorbere og bruke glukose (sukker) som gjenstår etter kroppens fordøyelsessystem bryter ned mat. Glukose blir så brukt for energi.

Betydning

Uten insulin, ville våre organer i hovedsak være i en konstant tilstand av sult. Insulin gir cellene med den energien de trenger - glukose - for å utføre livsviktige funksjoner. Uten hjelp av insulin, vil cellene være ute av stand til å få tilgang til de kaloriene som finnes i glukose.

Insulin Deficiancies og Resistance

Folk som er mangelfull i insulin er klassifisert med type 1 diabetes. Insulin manglene er behandlet med utskifting insulin via skudd eller pumper. Personer som lider av type 2 diabetes, den mer vanlige typen diabetes, blir resistente mot insulin. Dette betyr at selv om nivåene av insulin i blodet bekker er normal eller til og med over gjennomsnittet, ikke er i stand til å bruke den kroppen sin. Insulinresistens er behandlet ved hjelp av medisiner, en forsiktig diett og, i noen tilfeller, insulin skudd.

Vektøkning

The Mayo Clinic sier at insulin og vektøkning går hånd i hånd. Mens insulinbehandling jobber for å holde diabetes under kontroll, er det uheldig bivirkning at overflod av glukose i kroppen slynger opp med å bli omdannet til fett.

Lifestyles Endringer

Før du tar insulin du kan ha vært i stand til å spise store mengder mat uten å få vekt, fordi kroppen din ikke bruke mat som den burde ha. Men nå som du er på insulin, er kroppen din i stand til å få det den trenger fra mat, slik at du skal slippe å spise så mye. Tar insulin som anvist, ser ditt kaloriforbruk, spise en godt balansert kosthold og vær fysisk aktiv kan hjelpe deg å opprettholde din nåværende vekt og også hjelpe deg å miste vekt.

Medisinering Choices

Hvis du finner ut at å spise en godt balansert kosthold og innlemme daglig fysisk aktivitet ikke hindre vektøkning, snakke med legen din om andre diabetes medisiner. Noen diabetes medisiner er i stand til å fremme vekttap, og kan også tillate deg å redusere mengden av insulin du tar.

Forholdsregler

Ikke bli fristet til å hoppe over måltider eller insulindoser for å miste vekt. Vanrøkt å spise riktig eller ta insulin kan forårsake hypoglykemi, som er et svært lavt nivå av blodsukker. Hvis venstre ubehandlet, kan hypoglykemi føre til svimmelhet, kramper og bevisstløshet. Tidlige tegn inkluderer svetting, angst, skjelving, sult, hodepine og skyet visjon.

Må Vekttap & Exercise Forbedre Insulin Sensitivity?

Forstå sammenhengen mellom mosjon, vekttap og insulin sensitivitet er nøkkelen til effektivt å administrere din vekt. Som den primære transport hormon i kroppen din, er insulin en av de viktigste faktorene som bestemmer om alle måltider blir lagret som fett eller ikke. Heldigvis er insulin et hormon hvorpå du kan trene ganske rigid kontroll. Hvis du skulle lure på om de beste måtene å maksimere effekten av insulin på kroppen din, og dermed fører til bedre fysisk form, kom deg til rett sted.

Om Insulin

Insulin er den primære lagringshormon i kroppen din. Insulin blir vanligvis produsert i respons til forhøyede blodsukkernivåer, noe som skjer etter inntak av karbohydrater. Mengden insulin frigjøres står i forhold til de overskytende mengder sukker i blodet. Insulin deretter kommer inn i blodet, "samle" den flytende glukose og skyt det inn enten muskel eller fettceller. Der energien er skytteltrafikk inn i muskelcellene, er det brukt for vev reparasjon formål og er effektivt "brukt opp". Der det er skytteltrafikk inn fettceller, blir det lagret for senere bruk, noe som resulterer i adipose (fett) vev akkumulering.

Insulinfølsomhet og Du

Hvor insulin release opptrer i store mengder for ofte, vil kroppens celler slutt downregulate deres følsomhet for insulin. Dette innebærer at legemet vil ha til å produsere mer insulin for å frembringe den samme effekt. Hvis venstre ukontrollert, vil dette back-og-tilbake prosessen til slutt utvikle seg til diabetes. Som et praktisk eksempel, hvis du noensinne har kjent noen som kunne spise stivelsesholdige karbohydrater hele dagen lang og aldri opp i vekt, at personen var trolig svært insulin sensitiv --- kroppen hans var svært effektiv på å bruke insulin.

Insulinfølsomhet og vekt

Gjentatte og langvarig insulin toppene er ikke den eneste måten at kroppen din kan bli mindre sensitive for effektene av insulin. Vektøkning (spesielt fett gevinst) er en annen gjerningsmann som kan tvinge kroppen til å ringe en uforholdsmessig mengder insulin for å regulere blodsukkeret. Ettersom kroppen akkumuleres flere og flere overskytende fettvevet, blir det mer og mer vanskelig for insulin til å trenge inn i disse cellene for å levere eller lagre glukose. Motsatt, jo slankere du er, jo mer insulin sensitiv du vil bli.

Insulinfølsomhet og trening

Relativ magerhet ikke er den eneste bestemmende faktor. Anfall av trening også spille en rolle i å bestemme forbigående insulinfølsomhet. I tiden etter langvarig trening (enten cardio eller styrketrening), klargjør kroppen selv for reparasjon, bli midlertidig mer insulinfølsomhet og skyt de aller fleste av næringsstoffene i blodet til musklene, i stedet for å lagre det som fett. Dermed er etter trening en av de få gangene du ønsker å øke insulinnivået, så vil det hjelpe kroppen din igjen.

Betraktninger

Tar en aktiv tilnærming til gunstig manipulere insulinfølsomhetsnivåer er ett stort skritt mot å oppnå bærekraftig vektkontroll. Den enkleste måten å oppnå dette målet er å holde seg til en lavere-carb diett for hvert måltid bortsett fra den ene umiddelbart etter treningsøktene. I løpet av dagen, bare spise karbohydrater som kommer fra frukt og grønnsaker. Etter treningen, når kroppen din er primet til å bruke insulin for positive formål, forbruker en høyere-carb måltid sammen med noen protein for å maksimere fordelene. Etter denne tilnærmingen vil hjelpe deg å gå ned i vekt, noe som ytterligere øker insulinfølsomhet og eskalerende fordelene.

Hvordan bruke insulin for å bygge muskler

Muscle er vanskelig å bygge. Og med all den "informasjon" i muskel magasiner som har en tendens til å motsi hverandre, er det vanskelig å vite hva som fungerer og hva som ikke virker. Det som er kjent er at insulin er et veldig kraftig hormon som, hvis regulert riktig, kan være en venn i stedet for en fiende. Den har potensial til å gjøre deg overvektig, eller det kan gjøre deg muskuløs hvis manipulert riktig.

Hvordan bruke insulin for å bygge muskler

Gjør en kort karbohydrat uttømming. Eliminere så mange karbohydrater som mulig i løpet av dagen. Fiber, frukt og grønnsaker er bra, men ikke sukker eller stivelse. De eneste unntakene fra denne regelen er måltider etter en treningsøkt (protein shakes) og middag. Hvis du frata deg av karbohydrater, øker insulinfølsomheten for en tid. Dette vil hjelpe deg å bygge mer muskler. Etter en økt, har 50 til 100 g av karbohydrater og 30 til 60 g protein innen 2 timer. Nipp på shake, ikke drikker alt på en gang.

Gjør en 1 til 3-dagers karbohydrat uttømming. Denne metoden bruker litt lenger karbohydrat uttømming. Det øker ikke bare insulinfølsomheten til neste gang du har karbohydrater, men hjelper også tømme kroppen for mer lagret sukker. I 1 til 3 dager, spise så få karbohydrater som mulig, ikke mer enn 50 g per dag (ikke inkludert fiber). Hold kalorier høyt, spise masse proteiner, kjøtt og meieriprodukter. Etter 1 til 3 dager, avslutt med en god treningsøkt for å brenne så mye sukker som mulig ut av kroppen din, og deretter ha en protein shake med 100 g karbohydrater. På dette punktet, spise så mange karbohydrater som du kan i løpet av de neste 24 timene. Også holde proteininntaket høyt for de 24 timene, men kutte ned på fettinntaket.

Gjør en 1-til 2-ukers karbohydrat uttømming. Dette er en litt mer ekstrem og mer vanskelig å gjøre. De samme reglene som ovenfor gjelder: 50 g karbohydrater per dag (ikke inkludert fiber). Men med denne metoden du ønsker å prøve å konsumere minst 2 g protein for hver kilo kroppsvekt. Så, hvis du veier £ 175, må du spise 350 g protein noensinne dag. Dette vil hjelpe kroppen bygge muskler, og vil hjelpe deg med å helle opp også. Spis så mye av protein fra mat som mulig; prøv å ikke ha mer enn en protein shake, 2 på de fleste, per dag. Komme av dette 1 til 2 ukers diett på samme måte som over, men du kan fortsette å forbruke ekstra karbohydrater for 2 til 3 dager i stedet for bare 1. Vær forsiktig, skjønt. Hvis du går for lenge på høy-karbo diett, vil du sannsynligvis ha en smitteeffekt og begynne å lagre noe av det som fett. To dager er nok, så gå tilbake på en moderat carb diett i 2 uker før du prøver igjen.

Hint

 • Ta krom picolinate å bidra til å maksimere kroppens respons på insulin; 200 mcg en eller to ganger om dagen er nok.
 • For å holde dine gevinster mager, holde maten høy kvalitet. Hold kaker, brus, etc., til et minimum, selv på carb dager.
 • Begynne i det små, med kortere uttømming, og deretter prøve 1 til 3 dager, deretter en uke og deretter opp til 2 uker. Du vet ikke hvordan kroppen vil reagere på en lang karbohydrat uttømming; noen mennesker kan håndtere bare et par dager på det meste, andre har ingen problem.
 • Ikke overstige et to-ukers uttømming av helsemessige årsaker.

Diett for insulin resistente pasienter

Som fedme nivåer øker over hele verden, er antall personer som er insulinresistente også økende. Insulinresistens er en tilstand også kjent som pre-diabetes, hvor kroppen ikke lenger reagerer på riktig måte til insulin krever stadig økende mengder til å stabilisere seg på riktig blodsukkeret. Mens noen kanskje vurdere en nedgang i full blåst diabetes uunngåelige, kan insulinresistens reverseres hell med tilslutning til en skikkelig diett plan.

Om Insulin

Kroppens viktigste energikilde er glukose eller blodsukker. Glukose dannes i hovedsak gjennom fordøyelse av karbohydrater, med blodsukkernivået blir bestemt av hvor raskt de karbohydrater passere gjennom fordøyelsesprosessen og inn i blodet. Ved avføling av forhøyede blodsukkernivåer, reagerer bukspyttkjertelen ved å produsere insulin, som er et hormon lagring at "bærer" blodsukkeret i muskel og fettceller for energi og lagring. Når blodsukkeret er kronisk forhøyet for en periode av tid, kroppens celler begynner å bli ufølsom for virkningene av insulin, som krever mer og mer for å fjerne glukose fra blodet. Etter hvert celler ikke svarer til insulin helt, noe som resulterer i diabetes.

Reverse Insulin med Diet

Reversere en tilstand av insulinresistens kan oppnås med et riktig kosthold, gjenopprette riktig insulinfølsomhet. Den enkleste måten å gjøre dette på er gjennom en prosess med substitusjon, og erstatte høy glykemisk indeks karbohydrater med lav glykemisk indeks karbohydrater. Glykemisk indeks er en skala som viser hvor raskt spesielt karbohydrater (karbohydrater) er fordøyd, med slow-fordøye karbohydrater som har en ubetydelig innvirkning på blodsukkeret. Holde blodsukkeret lavt og stabilt vil tillate kroppen til å bli mer insulin sensitiv. Så eliminere inntak av bearbeidet mat, sukker og raffinert mel (hvitt mel) karbohydrater fordi de har størst innvirkning på blodsukkeret. Erstatte disse elementene med hele korn, frukt og grønnsaker. Mens insulinresistens ikke vil reversere magisk over natten, bør du merker endringer i blodsukkeret profil innen noen få måneder med bevisst å endre kostholdet ditt.

Andre endringer

Bortsett fra forbruk av lav glykemisk karbohydrater, inkluderer rikelig mengder magre proteiner og sunt fett i kostholdet ditt. Insulinresistens er utløst av fedme, også, så å holde deg på et håndterlig vekt kan bidra vinne kampen mot pre-diabetes. Kvalitet magre proteinkilder inkluderer sjømat, kylling og kalkun, mens sunt fett inneholder olivenolje, oliven, belgfrukter, kokosnøtter og fiskeolje.

Hvordan injisere insulin

Hvordan injisere insulin


Diabetes rammer mer enn 20 millioner amerikanere og mer enn 320 millioner mennesker verden over. Siden diabetes kan være en livstruende sykdom på grunn av de mange komplikasjoner det kan føre til, er det viktig å nærme behandling med nøyaktighet. I tillegg til livsstil og kost modifikasjoner, kan det bli nødvendig å administrere medikamenter, inkludert insulin. Avhengig av resept, kan du injiserer insulin via sprøyte eller en insulinpenn. I begge tilfeller er det noen grunnleggende ting du bør vite om hvordan du injiserer insulin til behandling av din diabetes.

Hvordan injisere insulin

Rull en ampulle med insulin frem og tilbake mellom håndflatene dine hender flere ganger før du fyller sprøyten. Dette vil bidra til å videreformidle eventuelle partikler som har slått seg ned slik at du får en jevn konsentrasjon i hver dose. Gjør det samme rullerende prosess med ferdigfylte sprøyter. Imidlertid bør insulin penner ristes opp og ned i tillegg til å rulles flere ganger. Dette risting ned bevegelse vil utløse glasskulen inne i pennen for å blande insulinet grundig.

•  Klem huden på injeksjonsstedet lett og målrette sprøyten (eller penn) på enten en 45 eller 90 graders vinkel for å sikre at insulin injiseres under fettlaget av huden. Vær oppmerksom på at en 45 graders vinkel er best for barn og de voksne som er veldig tynn.

Roter injeksjonssteder, men ikke kroppsdeler som en gang anbefales. Insulin er best absorbert gjennom magen, så roterende injeksjonssteder i dette området er ideelt. Hvis det hjelper, visualisere magen som et rutenett som inneholder 8 like store firkanter. Tildele hver rute en dag i uken og deretter rotere blant dem en om gangen som du avanserer gjennom uken.

Velg påfølgende injeksjonssteder minst en tomme vekk fra forrige sted.

Merk at det ikke er nødvendig å pensle på injeksjonsstedet med alkohol tilgjengelig huden er ren ved tidspunktet for injeksjonen.

Hint

 • Hvis ønskelig, kan du injiserer insulin gjennom klær.
 • Aldri riste en ampulle med insulin siden dette skaper luftbobler som kan ende opp i sprøyten og hindre riktig mengde insulin fra å være i injeksjons dose.
 • Bland aldri en type insulin med en annen i samme sprøyte. Reaksjonstiden varierer mellom insuliner og blande dem kan gjøre resultatene deres ustabil.
 • Unngå å injisere insulin i en muskel. Ikke bare er dette sannsynligvis vil være smertefull, men kan forårsake at insulinet til å bli absorbert for raskt og forårsake lavt blodsukker.

Slik Self injisere insulin

Slik Self injisere insulin


Forekomsten av diabetes fortsetter å vokse i det moderne samfunn. De langsiktige effektene av diabetes inkluderer hypertensjon, erektil dysfunksjon, amputasjon og blindhet. Det er viktig for insulinavhengige diabetikere for å styre deres diabetes og forhindre eventuelle ytterligere negative utfall av sykdommen. Administrerende insulin og kosthold er to av de beste måtene å gjøre dette.

Slik Self injisere insulin

Kontroller at alle forsyninger er beordret til en lege spesifikasjoner. Typen av insulin og dosering er avgjørende for korrekt å opprettholde glukosenivåer. Nåler og sprøyter er også tilpasset til insulindoseringen.

Følg generelle forholdsregler og rengjør nærområdet der skuddet er under utarbeidelse. Rene insulin flasker og injeksjonsstedet.

Injiser nål inn i flasken, klemme ut all luft. Tegn på sprøyten inntil riktig dosering er nådd. Undersøk sprøyten for eventuelle luftbobler.

skyter nålen inn i en hvilken som helst fettvevet område av kroppen. Insulin er mindre smertefull fordi de ikke trenger å nå en blodåre. Injiser insulin i det umiddelbare området under huden.

Endre de områdene på kroppen hvor skuddet er injisert. Ved å bruke det samme området gjentatte ganger kan føre til at området av huden til å bli hard. Tenk deg en tic, tac, tå-området på kroppen og periodevis injisere i ulike områder av den imaginære bord på kroppen.

finne en gammel blekemiddel flaske og plassere nåler inni. Kast aldri nåler direkte i papirkurven. Skru lokket tilbake på blekemiddel flaske og tape flasken lukket. Dobbel bag bleke flasken før du kaster.

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home


I 2004 utstedte The Environmental Protection Agency nye anbefalinger for deponering av sprøyter og lansetter. Inntil da var de fleste insulin brukere anbefales å bare kaste sine brukte kryss og lansetter i søpla. EPA retningslinjene nå anbefaler at nåler og skarpe gjenstander ikke bør settes i søpla, siden de kan skade waster arbeidere eller utgjøre en helserisiko ved å overføre sykdommer som HIV og hepatitt.

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home

•  Ta kontakt med din kommune, lokale helsestasjon eller sanitær avdeling for å finne ut den godkjente metoden for avhending for byen eller byen der du bor.

Snakk med apoteket eller helsepersonell om miljøstasjoner. De kan være plassert på sykehus, legekontor, apotek, eller andre områder i samfunnet. Hvis det ikke er returpunkt i ditt område, kan du bruke en post-back program. Spør legen din eller søk på nettet etter programmer.

Ring den nordamerikanske sprøyte Exchange Network på 253-272-4857 for å lære mer om utveksling av brukte nåler for nye nåler.

Finn ut om lokale avhendings programmer ved å kontakte Coalition for Safe Community Needle Deponering på 1-800-643-1643.

Kjøp en sharps ødeleggelse enhet. Disse enhetene svingen, klipp eller smelte den skarpe, noe som gjør det trygt for vanlig søppel disposisjon. Å finne en, sjekk med ditt lokale apotek eller Internet narkotika butikker og medisinsk forsyning selskaper.

Hvordan administrere en Insulin Shot

Administrering av insulin hjemme er enkelt. Oppbevar insulin ampuller i kjøleskapet og sett det etter at prosedyren er fullført. Sørg for å ha mange sprøyter og ikke bruke noen. Legen skal ha gitt deg en boks til å kaste brukte sprøyter riktig.

Hvordan administrere en Insulin Shot

Hvordan administrere en insulin skutt

•  Bland insulin hetteglasset før bruk. Ikke rist det siden dette ikke er nødvendig, og kan føre til et problem med sin forutsigbarhet. Bare rolle hetteglasset mellom håndflatene.

Sett sprøyten inn i toppen av hetteglasset. Du må stikke nålen inn i gummi topping av hetteglasset og trekke tilbake på sprøyten for å få insulin inn i den.

•  Ta sprøyten ut av ampullen når den er fylt opp til den nødvendige mengden av insulin.

Sjekk sprøyten for noen bobler. Noen ganger bobler samler seg når man trekker ut insulin inn i sprøyten. Enten trykke ut boblene eller erstatte insulin i hetteglasset og prøv igjen.

Injiser sprøyte i overarmen til personen. Vær forsiktig når du gjør dette.

Hint

 • Du kan trekke tilbake på sprøyten før injeksjon for å se om det er noe blod som kommer inn i sprøyten. Hvis det er blod, og trekk sprøyten ut og tøm den i kjøkkenvasken. Forsøk igjen med en ny beholder, og en ny sprøyte.
 • Ikke gi mer insulin enn hva legen bestilt.
 • Hvis du ikke husker om du hadde ga insulin skudd, så bare hoppe over å gi det til neste gang den personen trenger det; det er bedre å få mindre enn for mye.

Hva er insulin?

Hva er insulin?


Insulin gjør at glukose (sukker) som ligger i blodet ditt til å skrive inn celler. Når det er i cellene dine, er det brukt for energi. Insulin holder blodsukker innenfor et normalt område. Hvis kroppen ikke produserer insulin, vil mengden av sukker i blodet ditt øke til usikre nivåer. Sukker nivåer for de fleste er rundt 100, men kan gå opp til 150 opp til to timer etter å ha spist.

Typer

Det finnes forskjellige typer av insulin for type 1 og type 2 diabetes. Ulike typer jobber også på forskjellige måter. Hurtigvirkende insulin, slik som Novolog, Apidra og Humalog fungerer umiddelbart ved introduksjon til kroppen. Korttidsvirkende insulin, slik som Humulin-R fungerer akkurat nå, og er ikke tids utgitt. Middels langtidsvirkende insulin, slik som Humulin-N kommer inn i kroppen, må da bli absorbert av kroppen før det begynner å fungere. Langtidsvirkende insulin, slik som Levemir og Lantus er tatt en gang om dagen og arbeid gjennom en 24-timers periode. Det bygger også opp i systemet.

Funksjoner

Insulin gjør at diabetikere å kontrollere blodsukkeret. Selv om en diabetisk diett likevel må overvåkes, vil det tillate ham å spise ulike typer sukker, slik som laktose og glukose i moderate mengder. Noen diabetikere kan også spise sukker i form av godteri, selv om det ikke er anbefalt.

Time Frame

Langtidsvirkende insulin kommer inn i systemet raskere dersom det injiseres i en muskel eller små blodkar, men er mer konsistent når gitt i magen i navle-området. Dersom du trener før du tar din skutt, og insulinet injiseres i en muskel som ble brukt under øvelsen, vil insulin inn systemet raskere. Bruke varme til injeksjons stedet hjelper også insulin inn systemet raskt.

Advarsel

Det er noen bivirkninger av insulin. Hurtigvirkende insulin kan forårsake sever hypoglykemi (alvorlig lavt blodsukker) opp til 10 til 15 minutter etter å ha tatt den. Det er også knyttet til vektøkning, særlig i mennesker med type 2 diabetes hvis de er overvektige når stirrer insulinprogrammet. Langsiktig insulin kan føre til tap av fettvev nær injeksjonsstedet, slik at injeksjonsstedet bør endres ofte. Sjeldnere bivirkninger inkluderer hevelse, ødem og allergiske reaksjoner på insulin.

Betraktninger

Hvis du tar insulin, må du holde deg hydrert. Dehydrering senker blodstrømmen til huden, som hindrer absorpsjon av det injiserte insulin. Pass på at du lagrer insulin riktig, ellers kan miste sin effektivitet. Sjekk alltid din resept før du forlater apoteket, spesielt hvis du tar en av de Humulins --- er det lett for apoteket for å gjøre en feil når du fyller resept.

Insulin Fakta

Insulin er et polypeptid-hormon som utskilles fra bukspyttkjertelen som hjelper kroppen i bruk og syntese av glukose. Det er et vesentlig element i riktig funksjon av det vaskulære system, lever-system, muskelsystem og hjerne. Noen mennesker lider av en mangel på insulin regulering kalt diabetes, noe som er mulig å behandle med klarte insulin omsorg gjennom piller, daglige skudd, eller endringer i livsstil.

Funksjon

Insulin regulering er en funksjon av det endokrine system, en gruppe av nipler som styrer hormoner, vevsvekst, metabolisme og celleutvikling. Det er ansvarlig for styringen av glukose, eller sukker, i cellene i kroppen. Glukose er en viktig kilde til energi, og er brakt inn i kroppen gjennom inntak av mat. Etter glukose brytes ned og absorberes i blodstrømmen fra fordøyelsessystemet, er insulin frigjøres fra bukspyttkjertelen og letter sin konvertering til cellulær energi. Når insulin er lav, er glukose ikke absorberes av cellene, og sukkeret forblir i blodstrømmen, hvor den kan forårsake alvorlig skade over tid og kan føre til koma og død.

Sammensetning

Insulin består av to peptidkjeder som inneholder femtiett aminosyrer. Molekylvekten av insulin gjennomsnitt seks tusen dalton, og denne vekt og sammensetning er konsistente over de fleste virveldyr, noe som betyr at det er mulig å behandle mennesker med insulin høstet fra andre dyr. Mange diabetikere behandlinger bruke insulin som er høstet fra griser eller kuer. Det har også vært tilfeller der insulin samlet fra visse arter av fisk har gitt tilstrekkelig glukoseregulering hos mennesker.

Insulinbehandling

Insulin kan injiseres eller svelges for å regulere glukoseopptak når insulin er ikke produsert av kroppen, slik som i type 1 diabetes, eller legemet er blitt resistente overfor insulin, som i type 2 diabetes. Personer som lider av en av disse typer diabetes må være forsiktig når inntak behandlet sukker, karbohydrater og alkohol, da disse er vanlige kilder til glukose. Mens disse matvarene ikke er begrenset, bør de tas i moderasjon og med passende doser av insulin for å unngå ubehagelige eller farlige bivirkninger.

Advarsel

Når insulin ikke er riktig regulert av kroppen eller eksterne behandlinger, kan to ekstreme bivirkninger oppstår. Betegnelsen "hypoglykemi" brukes for å beskrive det som skjer med kroppen når cellene ikke mottar mengden glukose de trenger på grunn av lav eller ingen insulin regulering. Hypoglykemi påvirker funksjonen av det sentrale nervesystemet og fører til ørhet, koma, bremset tanke og forstyrret tale mønstre. Hvis legemet har produsert en vesentlig overskudd av insulin eller mottar en ekstremt stor dose av insulin, den motsatte tilstand, insulinoma, vil oppstå. Insulinom kan være dødelig hvis ubehandlet, med ofrene skli inn i "insulinsjokk", ligner på en hypoglycemic koma. Insulinom er sjelden, oftest oppstår som følge av utilsiktet overdose.

Historie

Insulin ble identifisert som et stoff i bukspyttkjertelen i 1869 av tyske medisinstudenten Paul Langerhans, selv om dens funksjon og egenskaper ikke var kjent. Sitt forhold til blodsukkeret ble opplyst av polske forskere i 1889, men insulin var ingen isolert og spesielt undersøkt før tidlig på 1920-tallet. Den første insulin injeksjon gitt å kunne behandle en diabetiker ble gitt i 1922 i Toronto, og intense studier og manipulasjon av proteinet har båret på siden da.

Hvordan Initiere Insulin Therapy

Hvordan Initiere Insulin Therapy


Diabetes mellitus påvirker hvordan kroppen bruker glukose eller blodsukker. Glukose er kroppens primære drivstoff kilde. Diabetikere har overdreven glukose i blodet; insulin senker blodglukose. Behandling av type 1 diabetes, eller insulinavhengig, krever insulininjeksjoner, mens pasienter med type 2 diabetes, eller ikke-insulinavhengig, vil kreve insulinbehandling på et eller annet punkt. Men fastleger ofte forsinke overgangen fra muntlige diabetes medisiner til insulinbehandling hos pasienter med type 2 diabetes. Starte pasienter på en insulinbehandling er ikke vanskelig. Arbeider sammen, kan leger og pasienter utvikle en effektiv diabetes behandling plan.

Hvordan Initiere Insulin Therapy

•  Etablere individualiserte blodsukker mål nivåer. Legen din vil følge de retningslinjer som er fastsatt av American College of Endocrinology.

Bruk en blodsukkermåling meter til selv overvåke blodsukkernivået. The American Diabetes Association anbefaler pasienter overvåke sine blodsukkernivået tre eller flere ganger daglig.

Spor blodsukkernivået. Tallene vil vise om reseptbelagte orale diabetes medisiner som kontrollerer blodsukkernivået. Hvis ikke, bør du begynne insulinbehandling. Du kan forbli på muntlige diabetes medisiner når du begynner insulinbehandling.

Snakk med legen din. Du kan ha en rekke frykt begynner insulinbehandling. Din lege vil lære deg hvordan du bruker insulin og hvordan å beregne og justere dosen. Din lege vil matche din insulinregime til dine individuelle behov, bekymringer og evner.

Overvåk insulinbruk når du begynner insulinbehandling som anvist av legen din. En vanlig dose for utgangs insulin terapi er 0,15 enheter / kg kroppsvekt / dag. Det finnes flere typer insulin, hurtigvirkende insulin, langtidsvirkende insulin og mellomliggende alternativer. Avhengig av dine behov, kan legen forskrive en kombinasjon av insulin medisiner.

Fortsett å selv overvåke blodsukkernivået en gang eller to ganger om dagen. Din lege vil bruke denne informasjonen til å justere insulindosen din for å møte dine blodsukker mål nivåer.

Ha en glykosylert hemoglobin (HbA1c) test. Denne testen måler den prosentandel av blodsukker festet til hemoglobin, oksygen-bærer-proteinet i røde blodceller. The American Diabetes Association anbefaler et A1C nivå under 7 prosent. Spør legen din hva din A1C målet nivået er. Du bør testes hver tredje måned for å sikre din diabetes behandling plan fungerer. En forhøyet A1C nivå kan signalisere behov for en endring i insulinregime.

Endre insulinregime, hvis du ikke er på målet ditt tre til seks måneder etter at du begynner insulin therapy.Your lege vil basere beslutningen på blodsukkernivået og resultatene av A1C test.

Bivirkninger av Lantus (insulin glargin)

Lantus er en patron system brukes til å behandle diabetes. Det er en løsning som består av insulin glargin og en klar væske, og det injiseres for å kontrollere og regulere blodsukkernivået. Det blir normalt tatt en gang om dagen, og pasientene må rotere injeksjonssteder. De fleste mennesker tar Lantus opplever få, om noen, bivirkninger, men det er viktig å være klar over endringene du opplever mens du tar det fordi noen bivirkninger kan tyde på et alvorlig problem.

Malaise

Hvis du opplever svakhet, frysninger eller tretthet og søvnighet ved bruk av Lantus, bør du kontakte legen din umiddelbart fordi det kunne signalisere en alvorlig komplikasjon.

Mental State

Hvis du begynner å føle seg forvirret, svak eller lider noe tap av bevissthet, eller hvis du begynner opplever hodepine, svimmelhet eller endringer i synet ditt, må du kontakte legen din.

Sult og tørst

Hvis du er plutselig mye mer sulten eller tørst, eller hvis du finner deg selv urinering oftere etter at du begynner å bruke Lantus, bør du kontakte legen din. Dette kan signalisere en mer alvorlig komplikasjon.

Hjertefrekvens og Breathing

En rask hjerterytme eller rask og overfladisk pust mens du bruker Lantus skal umiddelbart meldes til legen din.

Tale

Hvis du begynner å snakke utydelig tale eller stemmen din blir hes for ingen annen grunn mens du bruker Lantus, må du kontakte legen din.

Injeksjonsstedet

Noen mennesker opplever rødhet, kløe eller smerter på injeksjonsstedet ved bruk av Lantus. Dette er en vanlig bivirkning, og ikke et tegn på en mer alvorlig problem.