Digidexo.com

håravfall lever

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

Ifølge Lupus Foundation of America, vil om lag 45 prosent av pasienter med lupus opplever håravfall på et tidspunkt i løpet av sin sykdom. Lupus-relaterte hårtap kommer i mange former. Noen ganger blir håret skur fra hele hodet. Noen ganger er håravfall usammenhengende. Lupus i seg selv kan føre til hårtap, så kan visse lupus behandlinger. Forebygging av håravfall er mer effektivt enn det som er å behandle tapet når det har begynt, men uansett scenen du er i, har du muligheter for å takle din lupus-relaterte hårtap.

Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus

•  Forstå typer hårtap. Shedding hår fra hele hodet er vanlig ved utbruddet av lupus. Flekkvis hårtap er vanligvis forbundet med en lupus-relaterte skalp utslett, for eksempel en discoid utslett, som skader hårsekkene. Prednison og immunsuppressive legemidler som brukes til å behandle lupus kan føre til hårtap hos noen pasienter. Shedding håravfall stopper vanligvis når sykdommen er brakt under kontroll, og håret vokser vanligvis tilbake. Flekkvis håravfall assosiert med skadede hårsekker er permanent. Narkotikarelatert håravfall stopper vanligvis når du slutter å ta medisinen.

Se legen din. Selv om det ikke er enkelt lupus behandling som fungerer for alle, og prøving og feiling er vanligvis involvert i å få lupus under kontroll, håndtere sykdommen er avgjørende for å stoppe eventuelle hårtap du allerede opplever, og for å forhindre fremtidig hårtap. Hvis du har en skalp utslett, kan jo før legen behandle utslett og hindre den fra å spre seg, jo mindre permanent håravfall du vil møte. Hvis medisiner som forårsaker hårtap, kan legen din hjelpe deg med å finne et annet behandlingsalternativ. Når lupus er under kontroll, bør Shedding håravfall stoppe, og håret skal vokse tilbake.

Ta gode livsstilsvalg. Å leve sunt er viktig i forvaltningen av lupus og forebygge fremtidige flare-ups som kan resultere i hårtap. The Mayo Clinic anbefaler å få nok hvile, trene i 30 minutter om dagen og spise en diett rik på hele korn, frukt og grønnsaker. Det anbefaler også å bruke en solkrem hver dag og bor ute i solen så mye som mulig fordi ultrafiolett lys har vært knyttet til å utløse lupus flares.

Hint

 • Hvis håret ditt tap er alvorlig, be legen om å henvise deg til en hudlege, som kan hjelpe deg å utforske andre behandlingsalternativer.
 • Selv om du tror dine medisiner som forårsaker hårtap, aldri avslutte enhver behandling uten å snakke med legen din.

Tegn og symptomer på Håravfall hos barn

Den amerikanske Håravfall Association (Ahla) sier at hårtap hos barn (pediatrisk alopecia) står for tre prosent av alle besøk til barneleger kontorer nasjonalt. Tegn og symptomer er oftest alarmerende plutselig.

Normal Håravfall

Menneskelig hår vokser i gjennomsnitt seks inches per år. Vanligvis er 100 til 120 hårstrå skur i løpet av en dag, og er stadig erstattet av ny vekst.

Infeksjon

Soppinfeksjon tinea capitis (ringorm i hodebunnen) er den vanligste årsaken til plutselig hårtap hos barn. Symptomer inkluderer bare flekker der håret har brukket av ved hodebunnen, sorte prikker og kløe. Det blir behandlet med anti-soppmidler.

Sykdom

Alopecia areata, en autoimmun sykdom, som forårsaker plutselig håravfall --- ofte over natten --- resulterer i glatte flekker på et barns hode. Alopecia totalis forårsaker plutselig og fullstendig skallethet. Hudleger kan forskrive medisiner for å undertrykke immunsystemet og stimulere hårvekst; disse vil imidlertid ikke hindre fremtidige hårløse flekker.

Kjemoterapi

Mange kjemoterapi medisiner føre til hårtap, noen innen et par uker etter det første kurset av behandling. Hår kan vises på et barns pute, eller komme ut når du børster håret hennes.

Emotional Impact

The American Academy of Dermatology slår fast at "de følelsesmessige aspektene ved å leve med hårtap kan være utfordrende." Foreldre bør gi trygghet til sine barn lider av hårtap.

Hodebunnen infeksjoner som forårsaker Håravfall

Hårtap kan være traumatisk, særlig når store mengder av håret er tapt i løpet av en kort tidsperiode. En rekke betingelser kan føre til hårtap, inkludert hodebunnen infeksjon. Heldigvis hodebunnen infeksjoner kan ofte være effektivt behandles, og håravfall reverseres. Regelmessig hodebunn vedlikehold og god hygiene kan også hindre hodebunnen infeksjoner. Dette inkluderer å holde hår apparater som kammer og børster rent, og aldri dele dem.

Ringorm

Ringorm er en sopp som forårsaker kløende, ringformede flekker på huden. Tinea capits er den medisinske betegnelsen på en soppinfeksjon i hodebunnen. Ringorm forårsaker usammenhengende skallethet hos sine ofre. Det kan også føre til at håret til å bli svak og skjør, noe som resulterer i håret brekker. Det kan effektivt behandles med en aktuell eller oral medisin.

Follikulitt

Follikulitt refererer til betennelse i hårsekkene. Det kan være forårsaket av en rekke forhold. Det kan forveksles med akne, med betennelse rundt de infiserte hårsekker. Follikulitt kan være forårsaket av infeksiøs årsaker som for eksempel olje, eller smittsomme årsaker som invasjon av bakterier og virus til follikler som er blitt skadet av friksjon. Behandlinger inkluderer antibiotika eller steroider.

Peidra

Peidra fører herdet knuter for å danne på håret sjakter. Det er ikke ofte sett i hodebunnen, men når det skjer er det ofte forveksles med en lus eller en bakteriell infeksjon. Det kan skje enten som svart peidra eller hvit peidra. Enten type faktisk kan sameksistere med en bakterieinfeksjon. Det kan overføres fra person til person. Peidra kan føre til at håret til å svekke og håret til å bryte. Peidra er ofte behandles ved å barbere området infisert hår. En mindre drastisk behandling for peidra er å vaske håret og hodebunnen med sjampo laget med salisylsyre eller azol anti-fungals.

Demodex folliculorum

Demodex folliculorum er en parasitt som forårsaker en av de vanligste formene for hodebunnen infeksjoner, faktisk en angrep av hodebunnen. Det er spesielt vanlig hos personer som lider av akne eller mannlig mønster skallethet. Parasitten lever på død hud og oljer, som begge er felles med akne og mannlig mønster skallethet. Denne parasitt og påfølgende infeksjoner kan bli behandlet ved topisk gel. Mens gelen kan kurere infeksjonen, kan det ikke reversere effekten av mannlig skallethet.

Sebhorreic Dermatitis

Sebhorreic dermatitt tar form av smertefulle og kløende betennelse. Det er forbundet med fungal infeksjon og kan forekomme på forskjellige områder av huden, inkludert hodebunnen. Når sebhorreic dermatitt oppstår i hodebunnen, kan det bidra til midlertidig hårtap. Denne sykdommen er vanlig hos barn og eldre voksne over 50 år, men uvanlig hos yngre voksne. Det er også mer vanlig hos menn enn hos kvinner. Mange tilfeller av sebhorreic dermatitt kan effektivt behandles med medisinert flass sjampo tilgjengelig over disk. Antibiotika kan også være foreskrevet.

Årsaker til plutselig håravfall

Årsaker til plutselig håravfall


Plutselig håravfall er sørgelig og er forårsaket av en rekke forhold og problemer.

Hårvekst Patterns

Den gjennomsnittlige personen har om lag 100.000 hår på hodet. Det er vanlig å kaste 50 eller flere hår om dagen. Hår vokser i sykluser. Et hårstrå kan vanligvis leve tre år før den faller ut. Når et hår faller ut, begynner hårsekken til å vokse et nytt hår. Hvis du begynner å miste håret raskere enn vanlig, og hårsekken produserer ikke en annen hår å erstatte den, vil du ende opp med hårløse flekker.

Alopecia areata

Den autoimmune sykdommen Alopecia areata resulterer i håravfall. Du vil miste håret over hele kroppen.

Telogen effluvium

Hårtap skyldes telogen effluvium er forårsaket av følelsesmessig eller fysisk støt eller stress. Hårsekken skyver håret ut av hodet tidlig, men vanligvis et nytt hår vil vokse tilbake innen en måned eller to.

Traction Alopecia

Traction Alopecia er når en frisyre trekker håret for hardt og får håret til å falle ut i dette området.

Mann mønster baldness

Mann mønster skallethet er en vanlig forekomst hos menn. Det er en arvelig tilstand.

Andre årsaker til skallethet

Andre årsaker til plutselig håravfall er: dårlig ernæring, visse medisiner, diabetes, lupus, cellegift, stråling, fødsel, overgangsalder, hormonelle endringer, street narkotika, skjoldbrusk lidelser og psykiske lidelser.

Måter å stoppe håravfall

En rekke forhold kan være ansvarlig for hårtap. Den korrekte løsning vil avhenge av årsaken til hårtap. Hormoner, sykdom, dårlig kosthold og stress er bare noen av problemene som kan føre til tap av hår. Disse problemene og andre kan korrigeres med riktig hår tap behandling.

Vitaminer

Alle funksjoner i kroppen krever god helse og ernæring til å operere effektivt. Dette inkluderer sterk sunn hårvekst. Ernæring er viktig for sunn hårvekst og vitaminer er en viktig del av å sørge for at du får riktig ernæring for å støtte denne kroppen fungere. Vitaminer vil ikke kurere eller stoppe håravfall over natten, men når håravfall er et resultat av dårlig ernæring, kan det begynne å bringe kroppen tilbake i balanse og forebygge fremtidig hårtap oppstår.

B-vitaminer er viktig i voksende sterkere hår. Inositol er en av B-vitaminer som finnes i tørkede bønner, honningmelon, kikerter, sitrusfrukter unntatt sitroner, linser, svinekjøtt, havre, hele korn og ris. En diett som mangler dette viktige B-vitamin kan føre til hårtap. Legge inositol til kosthold kan resultere i å stoppe håravfall hvis det er en mangel som er årsaken til problemet.

Biotin er en B-vitamin som kan forhindre håravfall når det er lagt til dietten. Biotin er funnet i eggeplomme, lever, gjær, nyre og melk.

Hormoner

Et hormon ubalanse kan være årsaken til hårtap hos både menn og kvinner. En ubalanse kan oppstå i en hvilken som helst av de hormoner som produseres av kroppen, og en korreksjon av denne ubalanse kan være i stand til å stoppe håravfall.

Graviditet, p-piller og en overaktiv eller underactive skjoldbruskkjertelen kan føre til hårtap. Testosteron og en overproduksjon av det mannlige hormonet kan føre til hårtap hos både menn og kvinner. Korrigere denne ubalansen kan stoppe håravfall fra å bli overdreven.

Herbal rettsmidler

Problemer med hodebunnen kan være kilden til håravfall problemer. Urtemedisiner kan løse disse problemene ved å forbedre sirkulasjonen i hodebunnen, løse tørr hud problemer og rengjøring av hodebunnen og håret grundig.

Grønn te er brukt som en metode for å stoppe eller hindre hannkjønnsmønsterskallethet. Denne type skallethet eller hårtap kan stoppes med grønn te ved å blokkere produksjonen av DHT. Grønn te kan tas som en drikk, eller det kan være tatt i et supplement form.

Brennesle er en annen urt som brukes til å stoppe håravfall. Mineralene som finnes i brennesle kan oppmuntre hårsekkene til å vokse nytt hår. Dette urtemedisin er best brukt sammen med en behandling som blokkerer dannelsen av DHT. Saw Palmetto og grønn te kan både oppnå dette.
Aloe vera brukes til å stimulere hårvekst ved å gni gelen fra anlegget direkte på hodebunnen. Superoksid dismutane og nitrogenoksid kombineres for å bidra til å stimulere hårsekkene til voksende nye hår med aloe vera.

Ikke alle hårtap vil svare på urtemedisiner. Prøve noen forskjellige remedier for å finne en som vil fungere for din situasjon.

Mat for håravfall

De samme matvarer som er bra for din kropp og din helse er utmerket for håret ditt. Disse matvarer er høy i protein, lite karbohydrater og har et redusert fettinnhold. Hva du plasserer på parabolen din kan hjelpe i behandlingen av håravfall og i å hjelpe til å holde håret sunnere lenger.

Spise sunt

Den gjennomsnittlige hår har om lag 100.000 til 150.000 hår og mistet opptil 100 av dem en dag. Hvis du ikke gir nok næringsstoffer til kroppen din, vil håret ditt ikke får nok omsorg til å vokse og være sunn. Å spise naturlig mat er en stor kilde til næring for håret.

Selv om det er mange behandlinger som gir resultater, en rekke naturlige behandlinger gi hjelp til alle som plaget med håravfall. De første naturlige forsvarslinjer blant annet legge fettsyrer som valnøtter, fisk, rapsolje og soya i kostholdet ditt. Jern-rik mat som brokkoli eller lever og matvarer som inneholder vitamin B-12 --- egg, kjøtt og fjærfe --- kan også bidra til å reversere hårtap. Spise mer frukt og grønnsaker er viktig for sunn hårvekst også.

Hårvekst Mat

Hair-vekst mat rettsmidler kan være forberedt hjemme og brukes til å behandle alle typer hårtap hos både menn og kvinner:

Honey
Honning har en høy næringsverdi og har blitt viden kjent gjennom tiden for behandling av hårtap. Påfør en håndfull rosmarin blomster og en halv kilo honning til én liter hvitvin. Kondensere sammen, og deretter legge en fjerdedel av en halvliter søt mandelolje. Rist godt og hell en liten mengde i en kopp. Varm før gnidning inn i hodebunnen, og deretter gre gjennom inntil håret er tørt. Gjenta daglig.

Hvitløk
På grunn av sin antibakterielle kvalitet og antioksidanter kan hvitløk gi follikler i hodebunnen og med riktig mengde vitaminer og næringsstoffer som trengs for å vokse hår. Slice hvitløk og massere det inn i hodebunnen til de kritiske flekker eller hvor du legger merke hårtap. Dette vil øke sirkulasjonen, binding av hårvekst.

Almond
Mandelolje har en spektakulær effekt på hodebunnen. Masser noen dråper inn dine follikler eller huden minst to eller tre ganger om dagen for et par måneder. Anvendelsen vil være nok til å stoppe skader og øke hårvekst.

Pumpkin
Gresskar-kjerneolje er kjent for å påvirke den DHT-nivå, en type av testosteron som hemmer hårvekst. Kan fås oljen til enhver naturlig eller urtemedisin butikken, og instruksjoner må følges for dosering.

Det finnes ingen garantier for at matvareløsninger vil fungere for deg eller din hår-tap problem. Konsultasjon med en dyktig spesialist for å diskutere alternativer er også anbefalt.

Vitaminer for å hjelpe Håravfall

Hårtap rammer mer enn halvparten av kvinner og menn i Amerika, og kan være forårsaket av en rekke forskjellige ting. Dårlig ernæring, hann-mønster baldness, bivirkninger av medisiner, kjemikalier, stress og sykdommer er de vanligste årsakene til hårtap. En vanlig misforståelse er at menn opplever hårtap mer enn kvinner. Ifølge American Academy of Dermatology, påvirker håravfall mer enn 30 millioner kvinner i USA. Nesten 30 prosent av menn og kvinner vil oppleve hårtap i en alder av 30. Femti prosent vil lide hårtap i en alder av 50. Vitaminer og mineraler kan spille en viktig rolle i å opprettholde sunt hår, samt å hindre hårtap.

B-vitaminer

B-vitaminer er uten tvil den mest kritiske vitaminer for sunn hårvekst. Ifølge Ted Daly, MD, en klinisk professor i dermatologi ved Nassau University Medical Center, er vitamin B12 et næringsstoff at håret ikke kan leve uten. Kvinner som søker behandling for hårtap er ofte diagnostisert med vitamin B12 mangel. Daly sier at vitamintilskudd er nødvendig for å gjeninnføre B12-nivåer i kroppen. Dette forbedrer ofte håravfall. Biotin er også viktig å ny hårvekst. Biotin kosttilskudd er ofte foreskrevet av hudleger i tillegg til andre medisinske hår-tap behandlinger. Til slutt hjelper folsyre fremme hår regenerasjon og hindrer hårtap.

Vitamin E

Vitamin E øker oksygenopptak og bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Økt blodsirkulasjonen til hodebunnen kan spille en viktig rolle i å redusere hårtap og oppmuntrende hårvekst. En studie utført på 28 frivillige ved School of Pharmaceutical Sciences ved University of Science Malaysia funnet ut at å ta daglige kosttilskudd av en patentert tocotrienol (vitamin E) kompleks kan øke hårveksten med 42 prosent hos personer som lider av mannlig mønster skallethet.

Vitamin A

Vitamin A er essensielt for sunt hår. Det hjelper å holde hårrøttene smurt, som fremmer sunne hårsekker. Et ord av forsiktighet, ifølge National Institutes of Health, kan for mye vitamin A føre til vitamin A toksisitet (hypervitaminose A) som faktisk forårsaker hårtap.

Andre vitaminer og mineraler

Vitamin-C-mangel fører ofte håret brekker. Øke det daglige inntaket av vitamin C kan hjelpe i dannelsen av kollagen. Collagen bidrar til å forbedre hodebunnen sirkulasjon og styrker håret. Tar en jern supplement kan også bidra til håravfall. En studie vises i mai utgaven av "Journal of American Academy of Dermatology," ved Cleveland Clinic hudleger, tyder på at behandling av jernmangel kan gjenopprette hårvekst. Doktor George Cotsarelis, direktør ved University of Pennsylvania hår og hodebunn Clinic, fastholder at folk tar jerntilskudd er mer sannsynlig å regrow hår. Kobber og sink kan også bidra til å forhindre håravfall.

Protein

Protein er også en viktig del av hårvekst. Protein kommer fra kjøtt, egg, melkeprodukter, soyaprodukter og fisk. Tilstrekkelig daglig mengde protein kan hjelpe med hårtap. Ifølge en 2004 artikkel i "Forebygging" bladet "Uten tilstrekkelig protein, gjør cellene i kroppen din ikke fungerer effektivt, og kan ikke gjøre nye hår for å erstatte gamle hår som er blitt utgytt."

Botanisk Håravfall behandling

Mennesker har ca 90.000 til 140.000 hår på hodet. Det er normalt å miste ca 50 til 100 hår om dagen. En jevn håravfall mer enn dette beløpet, vil imidlertid føre til merkbar hår tynning eller skallethet. Før du prøver å behandle hårtap, bør du lære om mulige årsaker til det. For å sikre at du vet den virkelige årsaken til hårtap, kan det være lurt å rådføre seg med en lege, hudlege eller sertifisert trichologist. Botanisk hårtap behandling kan være svært effektive, og fører til lite eller ingen bivirkninger i det hele tatt hvis det brukes riktig. Her vil du lære de terapeutiske kvaliteter av disse naturlige ingredienser.

Årsaker til Håravfall

Det er et bredt spekter av årsaker til håravfall. I de fleste tilfeller, spesielt hos menn, det er genetisk. Noen andre vanlige årsaker er hormonelle ubalanser, kjemoterapi, narkotika bivirkninger og mineralmangel. Noen ganger kan en dramatisk endring i kosthold og sykdom slik som lever og nyre sykdommer kan forårsake midlertidig hårtap også. Denne typen hårtap, likevel, korrigerer seg vanligvis i løpet av få måneder. I noen sjeldne tilfeller kan folk også miste håret på grunn av soppinfeksjon og stress.

Urter for Hårtap

Når du handler for en urte sjampo og balsam, se etter disse ingrediensene.
Basil - Det sies å være en stor hårvekst stimulerende med beroligende og rensende effekt.
Burdock - Foruten å stimulere hårvekst, har burdock også antibakterielle og anti-flass kvaliteter.
Horsetail - rik på aminosyrer, fytosteroler og silika, kan denne type urt bidra til å styrke håret og gjøre det mer spenstig.
Nettle - Det er en svært nærende urt, full av vitaminer, aminosyrer og mineraler. Nesle er anti-sopp og kan stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen, noe som resulterer i bedre hårvekst.
Persille - Høy på vitaminer og fettsyrer, har det både rensende og styrkende krefter. Persille olje kan gnis direkte på hodebunnen for å få raskere hårvekst.

Eteriske oljer for Håravfall

Sedertre - Det er svært gunstig for håravfall og hår tynning, som det har stimulerende, beroligende og snerpende egenskaper og kan brukes på en rekke skalp forhold.
Rosemary - Dette er en av de mest effektive essensielle oljer for hårpleie. Det kan styrke håret og forhindre håravfall. Hvis du har høyt blodtrykk, ta kontakt med legen din før du bruker denne type olje.
Sage - Som nesle, forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen og stimulerer hårvekst. Imidlertid bør gravide og epileptikere ikke bruke den.

Timian - Denne typen essensielle oljen kan styrke hodebunnen og hindre håret tynning. Hvis du har høyt blodtrykk, kan du prøve å bruke det i moderate mengder.
Ylang Ylang - Det passer for alle skalp forhold og bidrar også normalisere talgproduksjonen, som er utmerket for hårvekst.

Forsiktig: Eteriske oljer er svært volatile, og bør ikke brukes "ryddig" eller ufortynnet. Alltid fortynne det i en base olje som jojoba, oliven og mandel før bruk. Alltid teste for allergisk reaksjon før du kjøper en eterisk olje og aldri ta det internt.

Lag din egen Essential Oil Treatment

I en bolle eller liten flaske, bland 2 ss base olje av ditt valg med 15 til 30 dråper av noe eterisk olje over.
Bruk den til å massere hodebunnen grundig. Dekke hodet med et plastlokk eller fuktig, varmt håndkle.
Skyll den av med urte sjampo etter ca 30 minutter.

Lag din egen Herbal Oil Treatment

Kombiner en kopp base olje av ditt valg og 2-4 spiseskjeer av noe tørket urt over i en lufttett beholder.
La stå i ca en uke. Rist beholderen en gang eller to ganger om dagen.
Sil av oljen og kast urtene.
Oppbevar den i en mørk glassflaske, på et kjølig og mørkt sted. Holdbarheten er ca 3-4 uker.
Bruk den til å massere hodebunnen, samme som instruksjonene over.

Hvordan leve med Hodgkins sykdom

Hvordan leve med Hodgkins sykdom


Hodgkins sykdom, den kategorien av kreft som påvirker lymfesystemet, er sjelden. Ifølge American Cancer Society, bare ca 4 prosent av alle nye krefttilfeller er Hodgkins sykdom. Overlevelsesraten er over 94 prosent, noe som gjør den til en av de mer treatable former for kreft. Likevel kan det være vanskelig å leve med sykdommen hvis du ikke er forberedt.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om kliniske studier. Det er vanligvis kliniske forsøk som er ute etter å finne mer effektive måter å behandle Hodgkins sykdom. Besøk American Cancer Society nettsted (se Resources nedenfor) for å lære mer om kliniske studier.

Snakk med folk du elsker om din tilstand. Noen ganger bare snakker om hvordan du føler kan ha en enorm innvirkning på din sinnstilstand og ta bort noe av din frykt og angst.

Vær forberedt på å håndtere bivirkninger forbundet med behandlingen. Du vil sannsynligvis få kvalm og lider av noen tretthet. Håravfall er også en svært vanlig bivirkning.

Hvis pasienten er et barn, vil de sannsynligvis bli skremt og kan trenge et positivt eksempel for å hjelpe dem til å opprettholde mot. Alltid være oppmuntrende og positive.

Husk å planlegge regelmessige oppfølgings avtaler med onkolog å nøye overvåke helsen din.

Tips og advarsler

 • Alltid be om en second opinion på diagnostisering og behandling av Hodgkins sykdom. En annen mening brukes både for å bekrefte diagnosen og for å sørge for at du har blitt informert om alle potensielle risikoer og behandlingstilbud.
 • Ta del i alle behandlings diskusjoner når du arbeider med dine leger. Du har juridisk rett til å akseptere eller avvise enhver behandling.
 • Husk at det er ingen skam i å spørre om hjelp håndtere frykt og angst du kan utvikle mens du prøver å leve med Hodgkins sykdom. Spør legen din om antidepressive medisiner og støttegrupper.
 • Slutte å røyke før behandlingen starter for Hodgkins sykdom. Røyking kan forverre bivirkninger av behandlingen.

Hvordan leve med nakkesmerter

Hvordan leve med nakkesmerter


Leve med nakkesmerter er en realitet for mennesker med kroniske problemer som ikke kan løses gjennom medisinsk intervensjon. Det finnes imidlertid en rekke ting som kan gjøres for å lindre smerte eller redusere ubehag, noe som gjør det mer utholdelig. Les videre for å lære å leve med nakkesmerter.

Hvordan leve med nakkesmerter

Lær å leve med nakkesmerter

Gjør så mye som mulig for å endre faktorer som bidrar til nakkesmerter. Dette inkluderer å erstatte dårlige puter, endre datamaskinen stol og sitter vekk fra kalde luftstrømmer som kan bidra til muskelstivhet.

Legg merke effekten av dårlig holdning på kroppen din. Hvis du begynner å føle stiv etter 30 minutter av å sitte i samme stilling, blir vant til å ta små pauser og strekk.

Klargjør for vanskelige dager og netter. Spør legen din for en resept eller spørre om riktig type over-the-counter medisiner for å ta hvis smerten blir overveldende.

Få hyppige massasje på nakke og skuldre. Lær å massere nakken din på egen hånd, kan du be en venn om hjelp eller besøke et massasjeterapeut. Ha en massasje minst en gang i måneden for å hjelpe deg med å håndtere smerte og spenning.

Oppsøk en profesjonell vurdering. Nakkesmerter kan være forårsaket av en skadet eller fortrengt disk. Hvis du bor sammen med disk-relaterte smerter, kan en profesjonell hjelpe deg å vurdere skadeomfanget og vurdere alternativene.

Få en oppvarming pad og bruke den til å lindre kronisk ubehag. Akutte smerter ikke reagerer godt på varmen.

Lær om øvelser du kan gjøre for å øke styrken i nakke og skulder muskler. Svakhet kan ofte føre til smerter, så trener området kan noen ganger bidra til å minske problemet.

vurdere alternative behandlinger, for eksempel akupunktur eller kiropraktor behandling.

Hint

 • Lære å leve med nakkesmerter betyr ikke å måtte lide gjennom den. Husk alltid at det er forskjellige nivåer av smerte. Generelt ubehag, forårsaket av stress eller dårlig holdning, kan lindres ved hjelp av visse ergonomiske elementer eller gjør områdespesifikke øvelser.
 • Dealing med kroniske nakkesmerter ofte betyr å endre dine vaner. Selv slike ting som din kjørestilling kan forverre nakkesmerter.
 • Akutt nakkesmerter som vises etter en ulykke, et fall eller en generell skade bør behandles av en kvalifisert lege så snart som mulig.
 • Aldri ignorere varige smerter, håper at det vil blekne med tiden. Smerter som forstyrrer livet ditt bør tas på alvor og brakt til seg oppmerksomheten til en profesjonell.

Må Lus tendens til å leve i farget hår?

Må Lus tendens til å leve i farget hår?


Hodelus er parasitter som plager mennesker med kløe, irritasjon og noen ganger infeksjon i hodebunnen. Hodelus legger egg og eliminere avfall på sin lidende hodebunnen. Men lider av hodelus er ikke en refleksjon av din hygiene eller hvor godt du ta vare på barnet, som trolig har kontrakt de små bugs fra en klassekamerat. Hodelus har ikke mange preferanser.

Hodelus

Hodelus er sesamfrø store insekter som hjemsøke hodebunnen, spesielt bak ørene og like over nakken. Hodelus lever av blod de svelges fra biter. Siden lus ikke kan hoppe eller fly, de er spredt gjennom nær kontakt eller deling av personlige gjenstander som hårbørster og hatter. Med mindre rykket mig i hodebunnen, trenger hodelus ikke forlate hodebunnen til de dør. Trenger menneskeblod for å overleve, trenger hodelus ikke leve lenge en gang fjernet fra hodebunnen.

Symptomer

En person kan ha hodelus og ikke har noen åpenbare symptomer. Ifølge WebMD, kan kløe i hodebunnen starte uker eller måneder etter lus har begynt å spre seg. Selv om lus ikke bære sykdom, kan infeksjoner dannes fra skrape hodebunnen når huden er ødelagt og begynner å piple.

Fargebehandlet hår

Lus ikke diskriminerer. De vil leve i rene, skitne, krøllete, rett, naturlig eller farget hår. Den MadSci Network forklarer at det er ingen bevis for at dye eller blekemiddel dreper eller hindrer hodet lus, i konsentrasjoner som normalt brukes, så farget eller farget hår er ingen beskyttelse. MadSci advarer "Ved hjelp av disse produktene for å drepe lus vil føre til skade på hodebunnen, brenner til hodebunnen, tap av hår og andre farer."

Behandling

Fordi lus ikke vil forsvinne på egen hånd og kan ikke vaskes bort med vanlig sjamponering, bør behandlingen startes så snart symptomene begynner. Over-the-counter og reseptbelagte styrke sjampo og kremer er oftest brukt for å bli kvitt hodelus. Siden lus legger egg i håret og på hodebunnen, kan det være nødvendig å gjennomføre to eller tre runder med behandling for å eliminere all lus. Vaske sengetøy og klær i varmt vann vil også bidra til å fjerne lus, deres avfall og egg.

Hvordan leve livet med Intensjon

Hvordan leve livet med Intensjon


Intensjonen kan være forskjellen mellom å leve et meningsfullt, gledelig liv og leve et liv uten mening. Det er mange ting folk ønsker å oppnå i livet. Men hvis det ikke er noen hensikt å begynne med, ingen av disse ønskene kommer til å realiseres. Intensjon er sammenlignbar med et kompass som leder deg gjennom livet. Du kan bruke den og følge den, eller du kan fjerne seg fra det og gå i en annen retning. Uansett hva du velger å gjøre, er du den personen i kontroll.

Hvordan leve livet med Intensjon

reflektere over livet ditt. Spør deg selv om du er der du ønsker å være og om du har gjort alt du ville. Ta hensyn til de ønsker og drømmer du hadde som barn.

Sett mål for deg selv. Skriv ned kortsiktige mål du ønsker å oppnå; posten daglig, ukentlig, annenhver uke eller månedlig mål også. Legg langsiktige mål på listen; disse kan være målene du ønsker å oppnå i et år, to år eller fem til 10 år.

Minn deg selv hver morgen hva målet ditt er for dagen. Set intensjoner i løpet av dagen for å nå dette målet.

Opprettholde en positiv tenkemåte og syn på livet. Tenke negativt er ikke til å bidra til å motivere deg til å nå dine mål, og kan påvirke din selvtillit. Hvis en av dine mål er å løpe maraton, og du tenker at du ikke kan gjøre det, har du mest sannsynlig ikke vil gjøre det. I stedet, fortell deg selv at du kan gjøre det.

Har små prestasjoner føre til store. Før du kjører maraton, komplett kortere løp. Dette bygger selvtillit, selvtillit og motivasjon til å holde det gående. På maraton dagen din tillit til deg selv er høyere, fordi du allerede har oppnådd så mye å komme til ditt endelige mål.

Feire og belønn deg selv når du når et mål; kjøpe en ny kjole, få håret ferdig, gå ut til middag eller invitere venner over for en fest. Legge vekt på dine prestasjoner uansett hvor stor eller små de er. Dette bidrar til å stimulere deg til å holde nå for dine mål og til å leve ditt liv med hensikt.

Hvordan leve med multippel sklerose

Hvordan leve med multippel sklerose


Når du mottar en diagnose av multippel sklerose, endrer verden. Spørsmål om hva fremtiden vil holde med denne sykdommen i livet ditt og hvordan din livsstil vil endre rase gjennom hodet ditt. Leve et bedre liv med MS ved å bygge et nettverk av venner, familie og dine leger.

Hvordan leve med multippel sklerose

•  Forvent at MS vil endre måten du lever livet ditt. Symptomer som tretthet og muskelsvakhet kan utfordre din evne til å fungere fullt ut i hverdagslige aktiviteter som arbeid og familieliv. Snakk med legen din om medisiner og utstyr som kan hjelpe til å redusere tretthet og utvikle et sunt resten mønster for å opprettholde din styrke.

ta medisinen som foreskrevet av nevrolog. Suksessen til en hvilken som helst av de sykdomsmodifiserende behandling er avhengig av den gjennomgående administrering av medikamenter på riktig måte og dosering. Få en kalender for å hjelpe deg med å tegne ut når du bør gi dine injeksjoner og hvilket område av kroppen din du skal injisere hver dag eller uke.

Spis godt og trene til din beste evne. Den stillesittende liv pålagt mange mennesker med MS kan føre til sekundære helseproblemer som hjertesykdom og fedme. Snakk med legen din om å utvikle en ernæringsmessig plan for å opprettholde en sunn vekt og be om en henvisning til en fysioterapeut som kan utforme et program strekk og trening som vil holde deg aktiv så lenge som mulig.

Søk hjelp fra en utdannet rådgiver eller terapeut hvis du føler deg overveldet av frykt for fremtiden med denne sykdommen. MS er veldig uforutsigbar, og etterlot mange med denne sykdommen å grue tidens gang og følelsen av å ikke vite hvordan de vil bli påvirket av det som tiden går.

Forstå at dine opprinnelige planer for livet må kanskje endres. MS har en tendens til å slå til når folk flest bare starte opp i livet, i 20-årene og 30-årene. Idédugnad om hvordan du kan tilpasse din trening og ferdigheter i ulike yrker før du finner ut at du ikke er i stand til å fortsette i karrieren du hadde satt ut selv.

Hint

 • Enhver diagnose av en alvorlig sykdom som for eksempel multippel sklerose kan gi følelser av alvorlig depresjon og til og med selvmordstanker. Hvis du eller noen du kjenner lider av depresjon søke medisinsk hjelp i håndteringen av denne alvorlige tilstanden.

Hvordan å leve med migrene

Hvordan å leve med migrene


Migrene er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. De forsvinner vanligvis etter fylte 50. Livsstilsendringer og medikamentell behandling kan gjøre leve med migrene mer utholdelig.

Hvordan å leve med migrene

•  Hold oversikt over hva du gjør når du får en migrene, slik at du kan identifisere triggere.

Se legen din om migrene medisiner som metysergid, eller be om å ta aspirin eller resept kodein ved første snev av en hodepine.

•  Unngå allergener. For noen mennesker, søtsaker (spesielt sjokolade), kan melk, alderen ost, bearbeidet mat eller rødvin sette av en migrene.

Hold hormonnivået i sjakk med regelmessig mosjon. Hormonelt aktive kvinner har større risiko for å utvikle migrene. Hvis din migrene synes å skje i tiden rundt mensen, ta en vanndrivende (for å hindre vannretensjon) hver dag i tre dager før du forventer å starte mensen.

Relax. Det finnes bevis på at overarbeidede perfeksjonister er mer utsatt for å få migrene.

6. Pust dypt. Høye doser av oksygen kan lette migrene.

våkne opp på samme tid hver dag og få nok hvile. Forstyrre din naturlige søvnmønster oppfordrer migrene.

Prøv å ta magnesium. Tar kosttilskudd kan hjelpe kvinner som er magnesium-mangelfull kontroll migrene.

Prøv å bytte fra p-piller til en annen form for prevensjon. Orale prevensjonsmidler har vært kjent for å øke hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene.

Hint

 • Diuretika føre til at du mister kalium. Spis mat med høyt kalium mens du tar diuretika. Laks, tunfisk, bananer, tørket aprikos og kokte poteter (hud-on) alle har høye nivåer av kalium.
 • Alle som lider av migrene bør være under omsorg av en lege.
 • Aldri ta mer enn 8 aspirin i 24 timer.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, ta kontakt med en lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan leve med Migrene Every Day

Å leve med migrene på daglig basis er så frustrerende som det er smertefullt. Mens migrene kan unnvike ens kontroll, migrenepasienter har noen alternativer for myndiggjøring til disposisjon. Journalføring og personlig medisinsk behandling kan innpode en følelse av håndterbarhet og håp.

Hvordan leve med Migrene Every Day

opplyse deg om migrene. Migrenepasienter (migrenepasienter) føler fengslet av migrene og trusselen om migrene. Selv om migrene er ødeleggende uten effektiv behandling, kan migrene styrke seg selv. Expert informasjon om migrene åpner døren til fysisk og følelsesmessig lettelse. The National Migrene Association, Migrene Awareness Gruppe: En National Forståelse for migrenepasienter (MAGNUM) nettsted (migraines.org) gir migrene behandling og styringsinformasjon.

Hold en migrene journal. Ved hjelp av en månedlig kalender side, merk hver dag med og uten migrene. Tildel et intensitetsnivå på 1 til 10, hvor 10 er mest alvorlig. Legg merke til at varigheten av migrene. Liste utløser som kan ha bidratt til migrene. Bruk MAGNUM gratis nedlastbare utløser migrene arbeidsbok. En hodepine journal er en viktig faktor i å finne en migrene løsning.

Finn en nevrolog som er kompetent i behandling av migrene. Ifølge MAGNUM, nevrologer erkjenner migrene sykdommen er "grovt misdiagnosed, underdiagnostisert, misforstått." Å vite hva spørsmål å stille, og hvilke tegn du skal se etter vil hjelpe deg å finne den migrene omsorg riktig for deg. MAGNUM råder til å lytte etter en nevrolog å spørre i inngående spørsmål om hvordan du opplever migrene. Spørsmål inkluderer, men er ikke begrenset til: hvilken type smerte du opplever, hvor lenge smertene varer og hvor er smertene lokalisert. En migrene-savvy nevrolog vil også diskutere triggere, for eksempel mat og værmønstre. Et notat: Det synes å være uenighet selv blant migrene spesialister om hvilken rolle, om noen, spiller stress i migrene hendelser. Dagboken din skal hjelpe deg med å isolere stress faktor i den individuelle opplevelsen. En medisinsk migrene ekspert vil diskutere dine migrene på lengden samt utføre en fysisk og nevrologisk undersøkelse. Gå til en første avtale med alle relevante opplysninger. Ta med en liste over resepter og kosttilskudd du tar. Inkluder doser.
Som avtale inntektene, ta hensyn til legens svar. Du skal vurdere henne så mye som hun undersøker deg. Hvis legen synes uinteressert i migrene medisiner eller ikke reagerer på den intense natur migrene smerte, ta det i betraktning. Vil du ha en lege som ikke forstår den elendighet som plager livet ditt? La legen vet at du ønsker å delta i din migrene ledelse.

Lær om alternative løsninger. For eksempel kan du oppleve behandling og forebyggende lindring fra urter, biofeedback, yoga og puste med magen. Spør nevrologen din for veiledning. Dette er et område migrene spesialist vil forstå og støtte.

Hint

 • Bruk ressurser MAGNUM er å finne en passende nevrolog i ditt område.

Hvordan å leve med PKU

Hvordan å leve med PKU


De genetisk lidelse fenylketonuri, ofte kalt PKU pasienter, krever til sterkt begrense inntaket av aminosyren fenylalanin, finnes hovedsakelig i protein. En person kan leve med PKU og ikke lider av noen av dens komplikasjoner hvis en spesiell diett er implementert i løpet av barndom og fulgt for livet.

Hvordan å leve med PKU

Administrer Barndom PKU

•  Forstå at kosttilskudd restriksjoner er den vanligste og mest effektive metoden for å hjelpe PKU-positive mennesker lever med sykdommen. Mens genterapi behandlinger er under utvikling, vil de ikke være egnet til medisinsk bruk til menneskelige pasienter for en stund.

Hjelp barnet ditt ved å vektlegge together, hobbyer og aktiviteter i stedet for mat, spesielt på anledninger som Thanksgiving, når proteinrik kalkuner gjøre ikke-PKU lider 'munn vann.

Kontroller ditt barns skole har fullstendig og total bevissthet om de nødvendige kosttilskudd restriksjoner. Mens en lege eller ernæringsfysiolog gjør en bedre kilde for nærmere detaljer, generelt, PKU-pasienter må sterkt begrense eller eliminere proteinrik mat fra kostholdet. Disse inkluderer kjøtt, fisk, egg, nøtter, belgfrukter og meieri. Den sukker erstatning aspartam skaper også fenylalanin når fordøyd og må unngås.

La barnet ditt til å administrere sin egen diett på et tidligst mulig alder. Dette vil hjelpe ham til å føle mer kontroll over sin egen PKU og vil gjøre mestring enklere.

Administrer PKU gjennom voksenlivet

Fortsett å følge en streng PKU diett inn i voksenlivet. Mens legene på en gang fortalte PKU-pasienter at kostholdet kan bli avviklet etter ungdomsårene, det er stor uenighet i den moderne medisinske miljøet som til visdom av slike råd. Feile på siden av forsiktighet og feste med kostholdet.

verve hjelp av en kostholdsekspert for å hjelpe deg når du lever med PKU. En kostholdsekspert kan hjelpe plan som passer menyer for spesielle anledninger og kan gi deg tips om strategier for å spise på restauranter. Vanligvis er en fenylalanin "poeng" system brukes som sporer mengden av daglig fenylalanin. Voksne må vanligvis begrense sitt inntak til 400 til 500 mg per dag.

Velg en forsikring leverandør som vil hjelpe skulder bekostning av protein-fri mat og formel. Din lege eller ernæringsfysiolog vil være i stand til å foreslå selskaper som tilbyr slik dekning.

Hint

 • Unnlatelse av å oppdage eller behandle PKU i barndom vil nesten helt sikkert føre til mental retardasjon av barnet. En enkel test gitt kort tid etter fødselen kan fortelle hvorvidt barnet er positivt for PKU. Negative konsekvenser av sykdommen vil begynne å manifestere i en alder av 2-3 måneder, så tidlig påvisning er av avgjørende betydning.

Grunner for en forstørret lever og milt

Flere lidelser kan føre til en forstørret lever og milt, en tilstand som kalles hepatosplenomegaly. De underliggende sykdommer som resulterer i hepatosplenomegali arves metabolske sykdommer kjennetegnet ved enten ikke produserer nok av en av enzymer som er nødvendig for å behandle lipider, eller de enzymer man har ikke fungerer skikkelig. Åtte lidelser er kategorisert som lipid lagring sykdommer, selv om ikke alle resultat i hepatosplenomegaly. Denne artikkelen vil ta bare med de som gjør det.

Funksjon

Lipider er fett-lignende stoffer som er en del av membraner som finnes i og mellom cellene og i myelin skjede som strøk og beskytter nervene. Lipider omfatter oljer, fettsyrer, voks, steroider som kolesterol, og østrogen, og andre beslektede forbindelser. Normalt kroppens enzymer konvertere disse lipider i mindre komponenter som gir energi for kroppen. Når disse enzymer ikke fungerer på riktig måte, i stedet for å bli omdannet de lagres som fett. Overdreven lagring kan forårsake permanent cellulære og vevsskade, spesielt i hjernen, det perifere nervesystemet, lever, milt og benmarg.

Identifikasjon

Fire metabolske forstyrrelser resultere i både en forstørret lever og milt: Gaucher sykdom, Niemann-Picks sykdom, Farber sykdom og Sandhoff sykdom (Variant AB). Disse sykdommer har ikke herder. Alt som kan tilbys, generelt, er støttende terapi.

Gaucher

Gaucher sykdom er en mangel på enzymet glucocerebrosidase, noe som fører til fatty materiale å "samle i milt, lever, nyrer, lunger, hjerne og benmarg," ifølge nettsiden til National Institute of nevrologiske lidelser og Strokes (ninds) . Andre enn hepatosplenomegaly symptomer er "leverfunksjonsfeil, skjelettlidelser og bein lesjoner som kan forårsake smerter, alvorlige nevrologiske komplikasjoner, hevelse i lymfeknuter og (noen ganger) tilstøtende ledd, oppblåst mage, en brunaktig farge til huden, anemi, lavt antall blodplater, og gule flekker i øynene, "i henhold til instituttet. Selv om det rammer begge kjønn like, er det mest vanlig i de av Ashkenazi jødisk avstamning. Det er tre subtyper. Type 1 og type 3 reagerer på behandlinger som kan forbedre livskvaliteten, men det er ingen kur. Type 2 lider vanligvis dø før fylte to.

Niemann-Picks

Ifølge ninds, er Niemann-Picks en gruppe lidelser "forårsaket av en opphopning av fett og kolesterol i cellene i leveren, milten, beinmarg, lungene, og hos noen pasienter, hjernen. ... Et karakteristisk kirsebær-rød halogen utvikler rundt sentrum av retina i 50 prosent av pasientene. " Det er fire underkategorier, typer AD. Type A, den mest vanlige, forekommer hos spedbarn som sjelden lever lenger enn 18 måneder når de kontrakt sykdommen. Denne type "forekommer oftest i jødiske familier." Type B er en juvenile utbruddet skjema. Sammen med hepatosplenomegaly, symptomer også inkludere "ataksi, perifer neuropati, og lungeproblemer at fremgangen med alderen, men hjernen er vanligvis ikke berørt." Disse barna kan leve inn i voksenlivet, men ofte trenger oksygen på grunn av lungeproblemer. Typer C og D kan utvikle når som helst og vanligvis forårsake omfattende hjerne engasjement. Det er ingen herding og behandling er kun støttende.

Farbers

Ifølge ninds, denne sykdommen forårsaker "en akkumulering av fettholdig materiale i leddene, vev og i sentralnervesystemet." Denne sykdommen vanligvis begynner i tidlig barndom, men kan oppstå senere i livet. Spedbarn som erverver sykdommen vanligvis dø før fylte 2. Symptomer kan inkludere "oppkast, leddgikt, hovne lymfeknuter, hovne ledd, leddkontrakturer (kronisk forkorting av muskler eller sener rundt leddene), heshet, og xanthemas, som tykkere rundt leddene som sykdommen utvikler seg. " Barn som utvikler hepatosplenomegaly, vanligvis dø innen seks måneder. Kortikosteroider brukes til å kontrollere smerte og benmargstransplantasjon eller kirurgi er gjort for å redusere granulomer (betent vev).

Sandhoff

Sadhoff er en alvorlig form for Tay-Sachs sykdom. Ifølge ninds, overflater sykdommen i en alder av ca seks måneder. Andre enn hepatosplenomegaly symptomer er "progressiv forverring av sentralnervesystemet, motorisk svekkelse, tidlig blindhet, merket skremmeeffekt for lyd, spastisitet, muskelrykninger (sjokklignende sammentrekninger av en muskel), kramper, macrocephaly (en unormalt forstørret hode) og kirsebær -Rød flekker i øyet. Andre symptomer kan være hyppige luftveisinfeksjoner, bilyd i hjertet, dukke-lignende ansiktstrekk. " Det er ingen behandling. Anfall kan kontrolleres med anti-krampe medisiner, men barn vanligvis dør av luftveisinfeksjoner etter alder tre.

Hvordan leve med PCOS

Hvordan leve med PCOS


Leve med ukontrollerbare hormoner, savnet menstruasjonssykluser og problemer med insulin nivåer er vanskelig nok! Men når fruktbarhet problemer og vektøkning bli et problem, kan din følelsesmessige velvære være i faresonen for depresjon. Behandle symptomene på polycystisk ovariesyndrom er i løpet av handlingen.

Hvordan leve med PCOS

•  Snakk med legen din for å finne ut om medisiner hvis det er nødvendig. Bortsett fra de vanlige symptomene, kan Polycystisk ovariesyndrom også gjøre blodsukkeret svinger forårsaker insulinresistens.

Konfronter fertilitetsproblemer dersom du blir gravid er blitt et område av bekymring. Med hjelp av en fruktbarhet spesialist du kan finne det er et stoff som kan øke sjansene dine for å bli gravid eller at kirurgi er et levedyktig alternativ for deg å hoppe starte eggløsning.

•  Tenk p-pille hvis du ikke ønsker å bli gravid. P-piller kan bidra til å regulere menstruasjonssyklusen og få deg tilbake på sporet. Det kan også hjelpe med mannlige hormonnivåer som kan være årsaken deg å ha overflødig ansiktshår.

Hold kosthold og ernæring en topp prioritet! Livsstilsendringer (selv moderat) kan forbedre symptomer på PCOS og redusere sjansene for fremtidige komplikasjoner.

Hold deg aktiv! Finn en øvelse som du liker og hold deg til den. Implementere en strekk rutine i morgen, og du vil føle deg oppløftet og klare til å starte dagen!

Bli med i en støttegruppe for mennesker som lider av polycystisk ovariesyndrom. Du kan finne andre måter å takle situasjoner som kan påvirke deg. Hvis alvorlig depresjon er et problem, søke ytterligere profesjonell rådgivning med en gang.

Hint

 • Alltid snakke med legen din om de medisiner du tar før du prøver å bli gravid. Noen stoffer kan være farlig under graviditet eller mens du ammer.

Hvordan leve med Fibromyalgi

Hvordan leve med Fibromyalgi


Fibromyalgi forårsaker smerter over hele den lidende kropp, og det har ingen kur. Årsaken til tilstanden er ukjent, selv om nyere forskning viser at en oversensitivity plassert i smerte sentrum av hjernen kan være den skyldige. Det er ingen måte å bli kvitt tilstanden helt, men det finnes behandlinger, for eksempel mosjon, som kan gjøre å leve med fibromyalgi enklere.

Hvordan leve med Fibromyalgi

En prøve over-the-counter narkotika, som er godkjent av legen din. Bruke paracetamol å hjelpe leddstivhet og generell smerte. Bruke ibuprofen eller aspirin for å hjelpe med betennelse.

Ta antidepressiva hvis de er skrevet ut til deg. Spør legen din om de nyere antidepressiva som hjelper pasienter med både depresjon og smerter kan hjelpe deg å leve bedre med fibromyalgi.

Få en resept på muskelavslappende. Bruk denne medisinen for å hjelpe deg å slappe av og være ute av smerte lenge nok til å få helbredende søvn.

Spør legen din om anti-beslag medisiner som kan være nyttig. Vurdere disse legemidlene nøye for å sikre fordelene oppveier de mulige bivirkningene.

Tren regelmessig for å hjelpe med smerte. Hold trene, selv om det vil føre til mer smerter i begynnelsen. Stick med en skånsom øvelse diett for å gå eller andre ikke-anstrengende aktivitet som vil hjelpe deg til å takle smerte og stivhet lang sikt.

Fortsette å prøve ulike behandlinger for å finne en som fungerer. Bruk forskjellige kombinasjoner av over-the-counter og reseptbelagte legemidler, sammen med regelmessig mosjon.

Reduser stress og lære å slappe av. Reduksjon av stress har blitt vist å redusere symptomene på fibromyalgi.

Hvordan behandle lever Parasitter

Mens tanken på parasitter som lever i kroppen din er neppe behagelig, er det likevel svært viktig å diagnostisere og behandle lever parasitter umiddelbart. Noen arter kan utgjøre store langsiktige helserisiko hvis igjen alene. Leveren er det til nytte for deg, så ta skritt for å kaste ut noen snyltere før de har en sjanse til å slå dine vitale organer i en buffet.

Hvordan behandle lever Parasitter

•  Kjenn symptomene på parasittangrep. Menneskelige parasitter kan være vanskelig å diagnostisere, siden det kan være en rekke symptomer. Se etter magesyke, oppblåst mage, forstoppelse eller diaré, blodig avføring, astma, anemi, utslett og følelse av utmattelse og nervøsitet. Noen infestations også resultere i smerter i øyet, søvnløshet og kompromittert immunitet.

Pocket din stolthet og se legen din. Forlegenhet og avsky faktorer er ingenting sammenlignet med hva lever parasitter kan gjøre med deg. Vanlige parasitter er bendelorm og rundorm, også kalt helminthes. Disse skadedyr bor i ulike områder, blant annet leveren, hvor de forbruker næringsstoffer som bør være fordel deg mens skiller ut avfallsstoffer som kan gjøre deg svært syk. Venstre udiagnostisert og ubehandlet, kan parasitter føre til alvorlige helseproblemer.

Vær oppmerksom på risikofaktorene. Hvis du har drukket forurenset mat som feilaktig vasket grønnsaker, ustekt fisk eller forurenset vann, kan det hende du har plukket opp lever parasitter. Du kan også være i fare hvis du har møtt mennesker eller dyr avføring brukes som gjødsel eller hvis du har svømt i forurenset vann.

Fortell legen din hvor du har vært og hva du har gjort. Dette vil bidra til å bestemme hva Hitchhikers du kan ha plukket opp og hvordan best å gi dem støvelen. Praziquantel er en av de mest vanlige stoffene som brukes til å behandle lever parasitter i mennesker og dyr. Imidlertid kan parasitter som Fasciola hepatica ikke svare på Praziquantel, slik at andre medisiner som triclabendazole eller bithionol kan gis i stedet.

gjennomgå en operasjon, hvis det er nødvendig. Vanligvis bare et alvorlig angrep av lever parasitter krever kirurgi. Kirurgi kan være nødvendig for å innpode narkotika inn i leveren eller gallegangene eller til drenering abscesser og blokkerte kanaler. Hvis et stort antall parasitter er til stede, kan de være nødvendig å kirurgisk ekstraheres gjennom en fremgangsmåte slik som endoskopi.

Pass på at parasitter som invadere ett område ikke bare flytte til et annet nabolag. For eksempel kan amøbe forårsake abscesser eller sår på det punktet av oppføringen til blodet, men de kan reise på å bosette seg i leveren. Hold alle avtaler for oppfølging for å sikre at de lever parasittene ikke kommer tilbake.

Iverksette tiltak for å hindre fremtidige invasjoner. Redusere eksponering for risikofaktorer som forurenset mat og vann. Vurdere alternative behandlinger for å hindre fremtidige angrep av parasitter. Naturlig rettsmidler inkluderer svart valnøtt skrog oljer, malurt kapsler, fersk malt nellik og andre urter. Søk på nettet etter informasjon om parasitt rensing programmer og snakke med legen din om alternativer.