Digidexo.com

leverflekker på anklene

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?


Å miste pulsen i anklene kan være et tidlig tegn på en rekke alvorlige helsemessige forhold som krever profesjonell legehjelp. Hvis tapet av en puls er ledsaget av alvorlige traumer eller akutt etappe hevelse, kontakt lege umiddelbart. Pulsen i ankelen kan bli funnet like bak mediale malleol, eller bump på innsiden av ankelen, og er laget av den bakre tibial arterien. Denne arterie er en av tre arterier som gir blodet til foten, slik at det er vesentlig for foten funksjon og helse.

Arteriell trombose

Akutt tap av blodtilførselen til nedre lem kan resultere emboli, eller blodpropp. Arterielle blodpropper er vanligvis forårsaket av traumer eller tourniquet bruk. I den nedre ekstremitet, arterielle blodpropper som vanligvis dannes på toppen av benet, til den femorale bifurkasjonen, eller bak kneet på popliteal trifurcation. Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig for å forebygge muskel død ved å gjenopprette blodtilførselen til underekstremitetene.

Arteriell sykdom

Arteriell sykdom i den nedre ekstremitet kan være forårsaket av en rekke forhold. The Society for Vascular Surgery sier at én av tre personer over 70 år har perifer arteriell sykdom (PAD), som resulterer i redusert pulser i underekstremitetene. PAD er forårsaket av forkalkning i arterieveggene. Mange helse faktorer bidrar til utviklingen av denne sykdom, så som høyt kolesterol, høyt blodtrykk, røyking og diabetes. En lege vil kunne diagnostisere PAD og gi behandlingstilbud.

Kirurgiske prosedyrer

Arteriell forkalkninger, traumer eller clotting kan føre til en redusert blodtilførsel til foten. For å gjenopprette blodtilførsel, kan en kirurg koble to separate arterier, omdirigere blodstrømmen til vitale strukturer. Resultatet av denne fremgangsmåten er tap av en puls som tidligere var til stede.

Lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, kan gjøre det svært vanskelig å føle pulser, spesielt i ankler. Dehydrering, blodtap og medisiner er alle vanlige årsaker til lavt blodtrykk som kan behandles. Lavt blodtrykk er ofte ledsaget av svimmelhet, spesielt når du står opp fra sittende stilling. Det første trinnet i behandling av denne tilstanden er utskifting av væsker, vanligvis ved å drikke vann hvis pasienten er i stand til. Hvis tilstanden vedvarer, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp.

Hva er årsakene til Hårtap på anklene?

Selv om hårtap på hodebunnen og ansiktet er mer merkbart enn på andre deler av kroppen din, noen form for hårtap er grunn til bekymring. Tap av hår på anklene kan skje langsomt eller utvikle seg raskt, avhengig av årsaken. Ifølge Mayo Clinic og USA National Library of Medicine, årsaker til håravfall på anklene inkluderer friksjon og hudlidelser.

Alopecia

Alopecia er en type hårtap som kan være midlertidig eller permanent, og kan påvirke små områder av hår eller alt håret på kroppen, inkludert ankler.

Friksjon

Friksjon fra sokker, bukser eller strømpebukse kan føre til hårtap, som kan strekke seg opp beinet.

Hormoner

Svingninger i hormonene dine på grunn av fødsel, overgangsalder eller aldring kan også føre til at kroppen din håret å tynne og faller ut.

Kløe

Skrape ankler gjort kløende av svette eller hudirritasjoner kan føre til hårtap på anklene, også.

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som fører tykke skjell og flak på huden, og kan også føre til tap av håret hvis det skjer på anklene.

Ringorm

Ringorm er en type av soppinfeksjon som kan forekomme hvor som helst på kroppen, og kan forårsake en sirkulær utslett og tap av hår i området av utslett.

Symptomer på gikt i anklene

Gikt er en artrittisk tilstand forårsaket av for mye urinsyre, noe som er essensielt avfall, i en persons blod. Vanligvis vil symptomene blusse opp nesten plutselig, uten forvarsel eller reell indikasjon før et angrep. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til mer alvorlige problemer med ledd og sener, spesielt i det berørte området. Men det finnes en rekke symptomer på gikt, i dette tilfellet gikt påvirker anklene, som kan hjelpe indikert hvorvidt du lider av denne tilstanden.

Hevelse

Den vanligste symptom av gikt i anklene vil være en knute eller inflammasjon i leddet innenfor dette område av kroppen.

Ømhet

Denne hevelsen er ofte ledsaget av en viss grad av ømhet til de berørte ankelen. Ankelen vil vanligvis være noe øm å ta på.

Pain

Mange ganger er dette ømhet så intens at den til slutt vil være smertefull, selv uten noe press plassert på ankelen.

Burn

Noen ganger vil en person arbeider med gikt i ankelen også lider av en brennende følelse innenfor denne felles.

Stivhet

På grunn av svelling eller betennelse, vil mange folk som arbeider med gikt i anklene også legge merke til en viss stivhet i leddet, å begrense eller redusere evnen til å bøye seg og rotere dette område av kroppen.

Behandling for leverflekker

Medisinsk referert til som solar lentigo, leverflekker er mørke flekker på huden forårsaket av alder og soleksponering. De er faktisk ikke forårsaket av problemer med leveren, som er vanligvis antatt. På midten alder, blir folks hud mindre flinke til å utvinne fra soleksponering, øke forekomsten av slike flekker. Men takket være moderne teknologi, det finnes midler for å eliminere disse stygge flekker.

Kryoterapi

Kryoterapi, også referert til som cryosurgery, er den fremgangsmåte for anvendelse av lokaliserte frysing behandling for å befri huden av misfarging og urenheter. Ofte brukt for slike urenheter som vorter og hud koder, kan kryoterapi også være en effektiv behandling for leverflekker. Kryoterapi er avhengig av flytende nitrogen, et stoff som finnes hovedsakelig i gassform i den naturlige verden. Nitrogenet blir avkjølt til en temperatur på omtrent -109 grader F. Det er da nøye påføres huden av en medisinsk profesjonell i det berørte sted. Prosedyren varer bare et par sekunder, forårsaker minimal ubehag hos de fleste pasientene. Som huden leges fra ekstrem kulde, vokser det tilbake uten leveren flekk misfarging.

Lasere

Laserbehandling er enda en måte å fjerne leverflekker. Ofte er to eller flere sesjoner nødvendig. Laserfjerning er avhengig av bruk av et sterkt konsentrert lysstråle. Denne strålen trenger inn i lagene av huden, ødelegge det påvirkede vev. Som huden regenererer, vokser det tilbake normalt uten tilstedeværelse av en flekk. En av de mest brukte former for laserkirurgi er det pulsede laser-lys. Denne laseren sender lyspulser på det berørte området i stedet for en solid bjelke. Hver behandling økt varer ca 20 minutter, og smerten er minimal hvis den finnes i det hele tatt.

Kjemisk Peel

En kjemisk peeling bruker en spesiell kjemisk løsning, administrert av en medisinsk faglig, som oppløser den skadede, lever-spotted vev. I stedet for det ødelagte vev vokser ikke-misfarget hud. Lengden og fremgangsmåte for anvendelse av kjemisk peeling varierer avhengig av kjemikalieblandingen anvendes - vanligvis karbolsyre, trikloreddiksyre eller alfa-syren. Når først brukt, kan den kjemiske forårsake prikking eller kløe. Etter peeling, kan det være noen svært kortsiktig rødhet eller irritasjon.

Microdermabrasion

Microdermabrasion er teknikken for exfoliating de øverste lagene av huden for å fjerne døde celler, glatte ut rynker og redusere mørke flekker, som for eksempel leverflekker. Det finnes flere metoder for å gjennomføre microdermabrasion. Man er bruken av kremer som inneholder harde, slipende partikler, som gnis mot huden. En annen er bruk av slipende årer som gnis mot huden for å sand ned døde celler. Selv microdermabrasion på egen hånd vil sjelden kvitt en pasient med leverflekker helt, er det effektivt når det brukes sammen med en kjemisk peeling.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon i føttene og anklene

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon i føttene og anklene


Mange mennesker opplever dårlig sirkulasjon i føttene og anklene, forårsaker disse områdene blir hovne. Visse faktorer kan bidra til denne tilstanden slik som høyt blodtrykk, hjertesykdommer, eller til og med diabetes. Det er noen ting du kan gjøre for å øke blodsirkulasjonen til føttene og anklene. Disse metodene er ganske enkel og kan redusere hevelse som kommer med dårlig sirkulasjon.

Bruksanvisning

Elevate føtter. Når du ligger nede, for å plassere puter eller puter under føttene heve dem over hjertet og øke blodsirkulasjonen.

•  Hold deg aktiv. Turgåing er en god måte å øke blodsirkulasjonen til føttene og anklene, så prøv å ta en tur hver dag. Hvis du står hele dagen på jobb, kan du prøve å gå på plass eller selv prøve ting som du vrir på tærne. Disse aktivitetene hjelpe med sirkulasjon.

slites løs sokker. Tight aksjer kan avskåret sirkulasjon og føre til hevelse.

Sitt med bena uncrossed. Krysser bena kan begrense sirkulasjon, så alltid være bevisst på hvordan du sitter. Minn deg selv til å sitte uten å krysse bena.

Bruk støttestrømper. Disse strømper er utformet på en slik måte at de bidrar til blodstrømmen fra det nedre benet til hjertet.

Masser bena. Masser i en oppadgående bevegelse. Dette bidrar til å forbedre sirkulasjonen ved å dirigere blodet fra venene tilbake til hjertet.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med legen din hvis du har noen bekymringer med hevelse eller sirkulasjon.

Hvordan styrke anklene og hindre Forstuinger

Denne artikkelen vil gi deg tips for å bidra til å styrke anklene og hindre forstuinger, spesielt hvis du er en idrettsutøver.

Bruksanvisning

•  Sørg for å strekke på kalver ut på en daglig basis, og massere dem hvis de er ømme. Dette bidrar til å hindre dem fra å bli stramt og minimere sårhet fra trening, løping, eller sport.

Styrke musklene på forsiden av leggen som omgir leggen. En god øvelse som du kan gjøre når som helst for å styrke denne muskelgruppen er når du sitter ned, øker du tær gjentatte ganger at du spiller et piano og trykke på tastene. Sørg for å heve tærne så høyt du kan mot din shin til du føler at det brenner. Gjør dette daglig.

Do rikelig med kalv reiser. Den beste kalv raise øvelse å gjøre er en enkelt etappe kalv raise der du holder en manual i motsatt hånd av kalven du arbeider. Dette styrker ikke bare kalvene enormt, men det kan også legge til 1-2 inches til din vertikale hopp.

Bruk en flex band eller band som gir god motstand å jobbe anklene. Sitt på bakken med føttene foran deg og sette bånd rundt en av anklene. Nå trekker hardt på bandet for å gi motstand og jobbe med å bevege ankelen i alle 4 retninger. Gjør 3 sett på hver ankel hverdags.

Tips og advarsler

 • Disse tipsene vil hjelpe deg å unngå en ankel forstuing og styrke dem

Øvelser for leddgikt i anklene

Artritt er en degenerativ ledd tilstand som kjennetegnes av en gradvis nedbrytning av leddbrusk og stabilitet, noe som kan føre til svake ledd og leddsmerter. Det finnes ingen kur for leddgikt, men trener de berørte ledd for å opprettholde styrke og bevegelsesutslag kan begrense dens innvirkning på dag-til-dag-aktiviteter.

Balanse

Balansere på en fot er en ekstremt gunstig ankel øvelse som ofte blir oversett. Balansere på en fot styrker ankelen og støtte muskler, og bidrar til å hindre skade på ankelen. Ankler med dårlig balanse er mer sannsynlig å rulle og bli forstuet, og tilbakevendende skader fører ofte til leddgikt. Den beste delen om å bruke balanse som en ankel øvelsen er at trening kan ofte utføres mens du gjør normale daglige aktiviteter. Hver gang du står på plass, som venter i kø eller ridning i en heis, kan du raskt styrke anklene ved å stå på en fot. Hvis saldoen er ikke veldig bra det indikerer svake ankler; saldoen vil øke over tid som styrker musklene.

Toe Alphabet

For å opprettholde bevegelsesområde i anklene er det viktig å strekke og bevege dem i alle retninger. En nyttig øvelse for å oppnå dette målet er å stave ut alfabetet med føttene. Konkretisere alfabetet i luften vil tvinge anklene å bevege seg i alle retninger. Siden dine ankelbevegelser vil være bevisst, vil du være klar over problemer og forbedringer i omfanget av bevegelse. Hvis du sitter på en sofa eller stol og stikke beina ut foran deg, kan du trene begge anklene samtidig.

Kalv høyninger

For ytterligere å styrke leggmuskelen og ankelen du kan gjøre kalv høyninger. Calf er gjort ved å stå med føttene en naturlig avstand fra hverandre og bare presser opp på tips-tærne og deretter la føttene til å gå flatt igjen. For å få et bedre utvalg av bevegelse, prøv å stå med hælene på kanten av små drop-off, for eksempel en trapp eller en vekt plate. Du trenger ikke å bruke vektmotstand med kalv reiser, men du kan legge vekt til heisen hvis du ønsker ved å holde manualer i hendene.

Hvordan behandle leverflekker

Som kroppen aldre, pigmenter i huden kjempe for å beskytte kroppen mot eksponering for solen. En av de mest kommentar skiltene er leverflekker, også kjent som alder flekker. Leverflekker er misfarget flekker av tan og brun som vises på huden på ryggen av hender, armer, ansikt, bryst og noen ganger tilbake. Leveren oppfattet seg selv er relativt harmløse, men deres utseende kan være discomfiting. Behandling av leverflekker kan bidra til å redusere deres utseende.

Bruksanvisning

•  Unngå å bli utsatt for solens skadelige stråler. Leverflekker er forårsaket av år med akkumulert tid tilbrakt i solen, slik at du kan hindre ytterligere leverflekker vises ved å begrense mengden av tid brukt i direkte sollys.

Beskytt huden din når du er i solen med solkrem. SPF 30 gjennom SPF 65 er utformet for å fullstendig blokkere ut skadelige solstråler, og vil hjelpe deg å unngå utseendet og mørkere dagens leverflekker. Du kan også være lurt å beskytte ansiktet og hodet med en bredbremmet hatt under arbeidet og sitte utendørs.

Påfør en hud-bleking krem til alder flekker å falme dem. Noen kremer er ikke kraftig nok til å redusere forekomsten av leverflekker nok, og kanskje må gjøres på nytt. Søk etter kremer som inneholder Aloe Vera og Kojic Acid.

Bland en hjemme bøte for en fjerdedel av en kopp sitronsaft med to spiseskjeer med salt. Bruk denne blandingen til leverflekker til naturlig bleke huden. Sørg for å skylle huden og tilføre fuktighet etter påføring for å unngå overdreven tørking av sensitiv hud.

Snakk med legen din om kirurgiske prosedyrer, for eksempel laser fjerning behandling, syre skreller og flytende nitrogen applikasjoner. Ett av problemene med slike behandlinger er imidlertid at ytterligere misfarging av huden kan forekomme. Reseptbelagte kremer som inneholder antioksidanter er også tilgjengelig, og har en tendens til å produsere mer holdbare resultater enn over disk behandlinger.

Tips og advarsler

 • Forebyggelse av aldersflekker er en av de mest effektive behandlinger. Alltid beskytte huden mot solskader for å unngå fremtidige problemer.
 • Sørg for å ha legen din undersøke uvanlige flekker på huden for å utelukke hudkreft. Mens de fleste leverflekker er relativt harmløse, fra tid til annen hudkreft vekster kan bli oversett eller misforstått som leverflekker.

Hjem rette for kløe på leggene og anklene

Mange mennesker lider av kløende hud, spesielt på leggene og anklene. Denne ubehagelig hudens tilstand kan være forårsaket av ulike ting. Når over-the-counter kremer og reseptbelagte medisiner ikke fungerer kan du slå til noen svært effektive hjem rettsmidler.

Baking Soda

Baking soda har vært i bruk i mange år for å redusere kløe og hevelse, samt behandling av slike forhold som bie stikk. En annen positiv ting er at natron er lett tilgjengelig og billig.
Tilsett 1 kopp natron til en balje med varmt vann og suge leggene og føttene i blandingen i 30 til 60 minutter, deretter la huden lufttørke. For mer lokaliserte klør, kan en lime gjøres ved å blande tre deler natron med én del vann. Påfør lim til kløende hud, selv om det ikke bør brukes hvis huden er brutt.

Aloe Vera

Aloe vera er en effektiv behandling for brannsår og solbrenthet, så vel som å redusere klør. Bare smekk av et blad fra en aloe vera plante og skjære den ned i sentrum. Gni gel på kløende hud og la den suge i.
Hvis du ikke har en aloe vera plante kan du kjøpe gel for ca $ 7 eller $ 8 i apotek delen av mange butikker.

Brennesle

Hvis du trykker på en brennesle anlegget vil det føre til en flammende rødt utslett som svir. Men ironisk nok er det svært effektivt for behandling av allergi og utslett når den forbrukes som en te eller tatt i supplement form. Det kan bli funnet i eter av disse variantene en helsekostbutikker. Tar bare to om dagen vil hjelpe en person bli kvitt et hudutslett.

Slik unngår du at leverflekker

Aldring er noen ganger ikke så grasiøs og golden som andre folk gjør det se ut (spesielt i reklame). Bortsett fra de ulike medisinske problemer du vil stå overfor, er det også spørsmålet om de estetiske bompenger på aldring, for eksempel rynker og leverflekker. Mens en kur for aldring har ennå å bli oppdaget, er det visse ting du kan gjøre for å hindre at den fryktede leverflekker fra spratt opp.

Bruksanvisning

Slik unngår du at leverflekker

•  Hold deg innendørs så mye som mulig. Solen er skadelig for huden din. Sørg for at du beskytte deg selv ved å bruke klær for å blokkere solen eller ved å bruke solkrem over, inkludert ansiktet og halsen.

Få hendene på noen antioksidanter. Antioksidanter bidra til å spre de bygge-ups som vil til slutt sette inn seg på huden din i form av en lever spot. Grønn te og blåbær er to av de sterkeste antioksidanter, men hvis de ikke passer deg, det er mange andre å velge mellom.

Gi din hud vitaminer. Dette kan gjøres gjennom kosttilskudd eller en fuktighetskrem. Fuktighetskrem anbefales å gå sammen med solkrem for å holde huden fuktig og sunn.

OBS: Vær forsiktig med produkter du bruker før du går inn i solen. Noen kosmetiske produkter som parfyme, aftershave og barbering kremer kan tørke ut huden og la den svekket til de skadelige UV-stråler fra solen. Hvis du skal ut i solen kan det være lurt å unngå den søte luktende ting med alkohol i den. Prøv å finne en fuktighetskrem eller solkrem som har en gunstig lukt.

Hold huden din beskyttet hele året. Sommeren er ikke den eneste gangen solen kommer ut. I de kjøligere månedene, er det lettere å beskytte huden din med lengre klær, men likevel være oppmerksomme på at solen kan skade deg. Hvis du bor i høyereliggende områder, vil solens skader på huden din økes, så ta ekstra forholdsregler.

Slik unngår blemmer på føttene og anklene

Da vi startet nye prosjekter og aktiviteter, er det lettere å utvikle blemmer på ankler og føtter. Kanskje er føttene ikke er vant til friksjon, eller kanskje vi ikke bruker riktig fottøy. Følg trinnene nedenfor for å beskytte føttene og anklene, og unngå å få blemmer.

Bruksanvisning

•  Når du gjør aktiviteter som produserer friksjon på føtter og ankler, slitasje riktig montering sko. Dette er et par sko som ikke la foten lysbilde rundt inne, og skaper friksjon. Selvfølgelig, de er ikke for lite heller.

Bruk alltid godt montering. Sokker som er for stor gjeng opp og sokker som er for lite, skli av føttene.

Bruk god bomullssokker. Det er veldig viktig å holde føttene tørre. Syntetiske fiber sokker vil oppfordre føttene til søt. Tynne sokker vil ikke tilby god beskyttelse.

Bruk aldri våte eller fuktige sokker eller sko. Igjen, det er svært viktig å holde føttene tørre. Våt hud vil blemme enklere, og ikke minst øke risikoen for soppvekst.

Når følelsen en blemme kommer på, stoppe aktiviteten. Behandle det med en gang med en flytende bandasje, eller beskytte den med gasbind tape. Deretter gjenoppta aktiviteten.

Hvordan får jeg kvitt leverflekker, pigmentflekker og mørke ringer under øynene?

Hvordan får jeg kvitt leverflekker, pigmentflekker og mørke ringer under øynene?


Ingen liker å forholde seg til å måtte kvitte seg med mørke ringer under øynene, pigmentflekker og leverflekker, men de skjer naturlig med alderen. Alder flekker eller leverflekker er små, brune flekker vanligvis forårsaket av overeksponering for solen. Alder flekker er ufarlig, men kan påvirke utseendet. Arv og dårlig helse er vanlige årsaker til mørke ringer under øynene. Det kan virke umulig å bli kvitt pigmentflekker, leverflekker og mørke ringer under øynene uansett årsak.

Bruksanvisning

Diett

•  Spis mat rikelig i jern og vitamin C. Disse næringsstoffene bidrar til å reparere og gi næring til huden. Mørke ringer under øynene og pigmentflekker eller leverflekker kan være en indikator på en vitamin mangel.

Kutt ned på matvarer og salt mat med høyt fettinnhold. Salte matvarer føre til væskeansamlinger under øynene og gjør de mørke sirkler skiller seg ut.

Drikk seks til åtte glass vann daglig for å fjerne skadelige giftstoffer og holder huden fuktig.

Prøv å begrense alkohol, søtsaker og koffein. Disse hemme sirkulasjon.

Hjem Rettsmidler

Bruk frisk aloe vera gel på pigmentflekker eller leverflekker for å redusere farge. Gni de pigmentflekker eller leverflekker med fersk hvitløk eller rødløk. Fargen skal lysne i løpet av få uker.

Bruk den gamle skjeen triks for å bli kvitt mørke under øynene sirkler. Plasser to teskjeer i kjøleskapet til de er kalde. Legg dem over øynene dine i ca 15 minutter. Du kan gjenta dette som nødvendig med ytterligere to skjeer.

bryte en Vitamin E kapsel i to, kutte i på midten horisontalt. Påfør oljen rett på leverflekker, og ikke skyll. Du kan gjenta dette daglig. Du kan ta vitamin E tilskudd for de samme resultatene.

Sun Eksponering

Limit soleksponering. Soling kan forverre pigmentflekker og mørke ringer under øynene, og kunne dem mørkere. Ingen soleksponering er best, men hvis du må gå ut dørene, unngå solen mellom klokken 10 og 14:00 når UV-stråler er den sterkeste.

9. Påfør solkrem regelmessig. Studier viser de som bruker solkrem har færre pigmentflekker.

Bruk klær som beskytter huden mot solen. Bære en lue for å beskytte ansiktet.

Hvordan Fade leverflekker

Hvordan Fade leverflekker


Leverflekker, eller lentigines, er flat brun, grå eller sorte områder av huden med økt pigmentering. Disse oppstår på områder av huden som er mest utsatt for sol i løpet av årene, for eksempel i ansiktet, på baksiden av hendene, skuldrene, og toppene av føttene. Det er lovende og effektive behandlinger for lysne fargen på leverflekker og reversere effektene av solskader. Viktigst, fortsatt bruk av huden beskyttelse, som for eksempel solkrem, hindrer dannelsen av fremtidige leverflekker.

Bruksanvisning

•  Påfør solkrem eller sunblock daglig. Begrense soleksponering og unngå å få solforbrenning.

Gni på leveren oppfattet hud-lightening kremer eller anti-aldring kremer som inneholder hydrokinon eller antioksidanter som alpha hydroxy syrer, retinoider, vitamin C, og azelainsyre. Tretinoin krem ​​er også effektive i å redusere synligheten av mørke pigmentering.

Planlegge en avtale med en lege for reseptbelagte medisiner.

Påfør aktuell medisinering slik som retinsyre å forbedre teksturen i hudens overflate.

Planlegg en avtale med en lege for ablativ behandling og kirurgiske resurfacing behandlinger, for eksempel kjemisk peeling, kryoterapi, og laserterapi.

Tips og advarsler

 • Anti-aldring og falming kremer kan kjøpes på lokale narkotika butikker.
 • Over-the-counter visne kremer ikke kan være like effektivt som foreskrevet medisiner og kirurgiske resurfacing behandlinger.
 • Effektiviteten av solkrem har mer å gjøre med hvor mye og hvor ofte den brukes heller enn mengden SPF beskyttelse. Påfør solkrem til alle områder av huden som kan bli utsatt for solen, og bruke den på nytt noen få timer. Hvis brukt riktig, solkrem med SPF 15+ gir god nok beskyttelse mot solens skadelige UV-stråler.
 • Ablativ behandling og kirurgiske resurfacing behandlinger er mer invasive, men raskt og effektivt fjerne brune flekker.

Hvordan Lysere leverflekker

Leverflekker, også kjent som alder flekker eller senile lentigines, er flekker av økt pigmentering. Det finnes utallige årsaker til leverflekker; den vanligste er over eksponering for sollys og naturlig aldring. Disse stedene er svært vanlig etter 55 år og forekommer hovedsakelig på pannen eller ryggen av hendene. Leverflekker er harmløse og ikke trenger å bli behandlet medisinsk. Men siden de er permanente merker på huden som kan påvirke utseendet på huden din, kan det være lurt å lette eller fjerne dem.

Bruksanvisning

Kjøp og bruke en over-the-counter bleking krem som inneholder hydrokinon for å lysne dine leverflekker. Hvis den brukes som anvist, kan disse typer bleking kremer lette leverflekker gradvis over et par måneder. Les alltid instruksjonene i emballasjen.

Massasje frisk sitronsaft på leverflekker. Skjær en frisk sitron i to og gni forsiktig den direkte på huden din. La den stå på i ca 15 minutter, og skyll og tørk. Bruk kun friske sitroner, og unngå å bruke konsentrert sitronsaft som kommer i små plastsitronformede flasker. Denne typen sitronsaft inneholder sukker, konserveringsmidler og andre kjemikalier som kan irritere huden din.

Gjennomgå dermabrasion. Denne behandlingen utføres av en lisensiert hudlege. Dermabrasion innebærer å bruke en steril, roterende børste for å fjerne det øverste laget av huden din. En ny hud laget vil vokse på sin plass etter terapi. Skorper vil midlertidig danne under healing prosessen og vil forsvinne i løpet av to uker.

gjennomgå en kjemisk peeling for å hjelpe lette leverflekker. Denne prosedyren er effektiv i lightening hud misfarging som leverflekker. Kjemisk peeling utføres av hudleger. Etter å ha vurdert huden din, vil han søke en sur løsning som trichloracetic eller betahydroxy syre til huden din. Syrer vil oppløse det ytterste laget av huden din, ned til leverflekker. Huden vil da begynne å skrelle og ny hud vil dannes i noen dager.

Tips og advarsler

 • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på hud-lightening behandlinger.

Hvordan lindre vann oppbevaring i anklene på grunn av diabetes

Hevelse eller ødem er et problem som vanligvis forbindes med diabetes på grunn av medisiner som brukes til å behandle tilstanden. Tiazolidindioner medisiner brukes for diabetes fordi de hjelper kroppen med å produsere insulin. En av de viktigste bivirkninger er hevelse, spesielt i bena og føtter eller ankler. Dette kan være plagsomt, men det finnes tiltak som kan iverksettes for å bidra til å redusere hevelse i føtter og ankler.

Hvordan lindre vann oppbevaring i anklene på grunn av diabetes

•  Ta kontakt med legen din hvis du opplever hevelse i anklene. Løse problemet kan være så enkelt som å bytte medisiner til en som kanskje ikke forårsake så mye hevelse. Hvis problemet vedvarer, er det andre metoder for å bidra til å redusere hevelse.

Prop føttene over ditt hjerte til å bidra til å minske hevelse. Bruk puter å heve føttene til et høyere nivå.

Bruk støttestrømpe SIF du må være på føttene i lengre tid. Dette bør bidra til å begrense hevelse.

Drikk rikelig med vann for å skylle systemet av unødvendig væske. Dette kan ikke virke som det er fornuftig, men det vil hjelpe

Vurdere å ta et vanndrivende (vann piller) for å kvitte kroppen for overflødig væske. Rådfør deg med legen din før du tar disse pillene.

Øvelse bena ved å vandre rundt for å bidra til å flytte væsken til andre områder, så det vil ikke bygge opp i ankler og ben.

Limit salt eller natrium inntak, som kan legge til vann oppbevaring.

Unngå langvarig stående på føttene, fordi dette trekker væske til dine føtter og ankler.

Hint

 • Hvis hevelse vedvarer, kan det være en indikasjon på et annet helseproblem, og du bør søke råd fra legen din.

Slik unngår du at Spider årer rundt anklene mine

Spider årer oppstå når vein vegger blir svake og blod bassenger inne eller det er økt press på anklene. Den eksakte årsaken til edderkopp årer er ukjent, men arv og alder er to av de viktigste faktorene i utviklingen. Selv om du kan utvikle venene i alle aldre, de fleste topp mellom 50 til 60 år. Mange ting kan bidra til edderkopp årer som langvarig stående eller sittende, bindende klær, medisiner, fedme, svangerskap og varme. Kvinner er også mer sannsynlig å få edderkopp årer med en 4-1-forhold til menn.

Bruksanvisning

Den Huskeregler for å forebygge Spider årer i Ankler

Hev bena når det er mulig, holde føttene høyere enn hjertet nivå, redusere blodstrømmen til anklene.

Unngå tettsittende klær som innsnevrer ankelen området, krysset bena på ankelen mens du sitter, og unngå å sitte eller stå i en stilling i lengre tider.

Sørg for å få bevegelse daglig, selv om det er å ta trappene i stedet for heisen, gå under lunsjpausen, eller svømme noen runder på ditt lokale gym hver morgen. Ved å bruke og arbeide på bena, blir trykket redusert i venene og blod er fordelt over hele kroppen.

Mens du står eller sitter i lang tid sørge for å bevege anklene og føttene til å holde blodet flyter. Når du er på lang bil eller fly ritt kan det være nødvendig å bruke kompresjonsstrømper eller slangen. Disse reduserer press på venene, er risikoen for blodpropp, og holde blod fra pooling i visse årer, en mulig årsak til edderkopp årer. Også på lange bilturer, prøv å stoppe noen få timer for å ta en rask spasertur.

Administrere vekt er viktig også fordi fedme legger ekstra press på bena øker risikoen for edderkopp årer i anklene.

Tips og advarsler

 • Sørg for å oppsøke lege dersom edderkopp årer er hovne, blødning, eller gjøre det vanskelig å stå eller gå.

Fettsuging på anklene

Fettsuging på anklene


Ankel fettsuging, først utviklet i 1960, har blitt en stadig mer populær prosedyre, særlig blant kvinner som ønsker å bruke hæler eller korte kjoler. Ifølge Ethel Frese, som underviser treningsfysiologi ved St. Louis University, du kan ikke "spot-redusere" fett. I stedet har ankel fettsuging blitt utviklet for å trimme fett ankler der kosthold og mosjon har mislyktes.

Funksjon

Fettsuging på anklene er en behandling for å fjerne "cankles", en dagligdags frase for fettlagre i området mellom anklene og leggene. Fat ankler forårsake en mangel på definisjon i det nedre ben. Fettsuging fjerner noe av lokalisert fett og gjenoppretter en mer tradisjonell form til ankelen området.

Prosedyre

Ankel fettsuging utføres under narkose. Et lite rør som kalles en kanyle føres inn i hver ankel; fettcellene er løsnet og suges ut. Fjerne fett på denne måten gjør at området er mindre sannsynlighet for å utvikle fett i fremtiden på grunn av reduksjon i fettcellene.

Typer

Det finnes flere typer fettsuging for anklene. Tradisjonell fettsuging bruker en kanyle bare. Nyere teknikker, slik som smartlipo og CoolLipo, bruker lasere for å smelte fettet; ankelen fett blir deretter enten ut via en kanyle eller tillates å forbrenne og utvise naturlig gjennom kroppen.

Kostnad

Ifølge "Wall Street Journal", ankel fettsuging koster ca $ 4000 til $ 6000. Disse kostnadene omfatter kirurgiske avgifter, samt anestesi og etter operasjonen avtaler.

Risiko

De fleste av blodkar i beinet er lokalisert nær leggbena; derimot, er det saphenous vein nærmere overflaten. Punktering denne vene under operasjonen kan forårsake blødninger og postoperativ blåmerker.

Arrdannelse er også en bekymring med ankelen fettsuging. Pasienter kan ha permanente merker hvor kanylen skal settes inn. Disse arr kan helbrede sakte eller utvikle hyperpigmentering.

Pasienter bør gi sin kirurg med en full medisinsk historie før under ankelen fettsuging. Dette vil redusere risikoen for inngrepet.

Betraktninger

Pasienter bør ha en grundig konsultasjon med en lege før under fettsuging på anklene. Ifølge Dr. Kathya Zinszer ved Temple University School of Podiatric Medicine, kan lubne anklene være et tegn på andre helseproblemer, inkludert diabetes, høyt blodtrykk, væskeansamling og hjertesykdom. Disse underliggende årsaker bør utelukkes før du fortsetter med ankelen fettsuging.

Hva er leverflekker på hendene?

Som du alder, kviser ofte referert til som leverflekker kan begynne å dukke opp på ryggen av hendene. Selv om mange mennesker har en arvelig disposisjon for dem, dermasurgeons er nå i stand til å trygt lysere og fjerne disse merkene med gode resultater.

Navn

Leverflekker er også kjent som lentigos og lentigines.

Definisjon

Leverflekker er avrundet og skarpt definert, flate flekker i huden som kan være svart, brun eller grå i fargen.

Dannelse

Liver flekker dannes når epidermis, eller toppoverflatelaget av huden, utvides med ytterligere pigment og utvikler en stor fregne. De kan enten vises på egenhånd eller klynget sammen i små grupper.

Misforståelse

Selv om noen mener at leverflekker kan være en forløper til hudkreft, er dette ikke tilfelle. Leverflekker er ikke kreft, heller ikke de føre til kreft.

Forebygging

Unngå overdreven eksponering for sol og regelmessig bruke solkrem kan minske sannsynligheten for at du vil utvikle leverflekker.

Behandlinger

Skulle du ønske å ha leverflekker på hendene lettet, kan legen forskrive en blekekrem som hydrokinon som kan brukes enten alene eller i tillegg til milde steroider. Hvis du ønsker å ha dine leverflekker fjernes, kan legen din foreslå at du har en kjemisk peeling eller dermabrasion (sliping ned overflaten laget av huden).

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene


Støttestrømper, også kalt kompresjonsstrømper, presse beinet for å redusere hevelse og forbedre blodsirkulasjonen. De er foreskrevet av leger for personer med åreknuter, ødem og andre etappe problemer. Hvis strømpene ikke passer deg godt, kan de haug på ankelen. For å holde en formtilpasset pair fra bunching, ta godt vare på dem og erstatte dem etter behov.

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene

Få noen på legens kontor for å måle deg for strømper. Mål omkretsen av låret like over ankelen, det største området av kalv, og den største delen av låret ditt. I tillegg måle lengden fra baksiden av kneet til gulvet, og fra toppen av låret til gulvet. Bruk disse målingene til å kjøpe riktig størrelse strømper, som vil variere mellom produsenter. Hvis målingene ikke er i samsvar med en størrelse, besøke en medisinsk forsyning butikken for å bestille tilpassede-montert strømper.

Mål deg på nytt hvis du har mistet vekt, noe som kan være årsaken til bunching. Bestill et nytt par hvis det er nødvendig.

Care for støttestrømper så strikken holder seg hard for så lenge som mulig. Vask strømpene i varmt vann, enten i vaskemaskinen - i en mesh vaskepose beregnet for finvask - eller for hånd. Heng støttestrømper til tørk eller tørke dem i tørketrommel ved hjelp av en lav innstilling.

Bytt støttestrømper som strikken slites ut eller om de har hull. Ifølge New York University Vein Center, en gang strømper er lett å sette på, er det på tide å bytte dem ut. Et par vil vanligvis vare tre til seks måneder.

Informasjon om Psoriasis på anklene & Feet

Psoriasis er en kronisk inflammatorisk hudsykdom som fører til runde flekker av tykk, rød hud dekket med sølvfargede eller hvite skjell. Det skjer oftest på albuer, knær, ben, korsryggen, hodebunn og føtter. Betennelse av psoriasis og sprukken hud det fører til på bunnen på føttene kan være ganske smertefullt.

Fotpleie

Når ankel og fot psoriasis blusser opp, anbefaler Psoriasis Support Programme soaking føttene i salt vann i 10 minutter tre ganger om dagen. Spre tærne for å sørge for at hele foten kontakter vannet. Tørk føttene nøye, være sikker på å tørke mellom tærne.

Sko

The Psoriasis Support Programme anbefaler også iført lys og komfortable sko og unngå sko med spiss tå, fordi slike sko kan skade både hud og bein. For å avlaste presset på huden, bruk skum, kork eller vannfylte sålene.

Behandling

Målet med psoriasis behandlingen er å redusere inflammasjon. Ifølge podiatrist Marc Mitnick, aktuelle behandlinger er vanlig og inkluderer hydrokortison krem, Anthralin, kull-tjære salver, Dovonex og Tazorac. Disse medikamentene har fordeler og ulemper, og må diskuteres med legen din.

Effekt av Psoriasis på tåneglene

Ifølge Mitnick, 50 prosent av personer med psoriasis på føttene etter hvert utvikle skader på vekstplater av tåneglene. Andre tånegl endringer kan omfatte gul misfarging og løsrivelse og smuldrer av spiker.

Betraktninger

En mulig bivirkning av psoriasis på føttene er utvikling av psoriatisk artritt, som i henhold til Mitnick, utvikler seg til slutt i omtrent 5 til 7 prosent av personer med foten psoriasis.