Digidexo.com

honning mot hjerte

Medisinske bruksområder for løk

Medisinske bruksområder for løk


Løk er en aromatisk kjøkken stift, dyrkes over hele verden. Mens barn ofte klager om besk smak av løk, og voksne beklage om å kutte løk fordi aroma fører deres øyne å gråte, løk har et stort antall medisinske bruksområder. En økt fokus har blitt lagt vekt på bruk av løk, både i laboratoriet og i kjøkkenet, som en behandling for en rekke sykdommer og deres symptomer.

Hemorrhoid Treatment

Løk kan brukes til å behandle symptomer på hemorroider. Løk inneholder anti-inflammatoriske komponenter kalt isotiocyanater, som hjelper lindre symptomene på hemorroider. Å behandle hemorroider, kan løk juice infunderes i en oljebasert salve og brukes til det berørte området over natten. En alternativ metode for å bruke lok for å behandle hemoroider er gjennom innsetting av en del av løk i rektum over natten. Denne teknikken bør kun brukes hvis det ikke er blødning stede.

Antibakterielle Effects

Løk, sammen med hvitløk, er medlemmer av allium familien av planter. Alle alliums har antibakterielle og soppdrepende egenskaper på grunn av tilstedeværelsen av fytokjemikalier som har vist seg å drepe bakterier i laboratoriestudier. Denne effekten er lik den av et antibiotikum og tillater løk å være en effektiv behandling mot vanlig forkjølelse, bihuler, øreverk, så vel som infeksjon. For å bruke løk som antibakterielt middel, kan løken bli kokt med honning og forbrukes muntlig. Alternativt kan løk eller deres saft bli plassert direkte på eller inn i et infisert område for å forebygge eller behandle infeksjon.

Effektiv Against Cardiovascular Disease

Løk bidra til å forhindre blodpropp, behandle høyt blodtrykk, og forhindre plakk bygge opp i arteriene. Det antas at løk kan kjempe mot hjerte- og karsykdommer fordi at de inneholder en antioksidant. Laboratoriestudier har vist at flavenoids, slik som quercetin, redusere plakk bygge opp i arteriene. Utover fordelene av quercetin, gir forbruket av løk også kroppen med antioksidanter i form av organosvovelforbindelser, som er effektive i behandling av kardiovaskulære sykdommer.

Cancer Prevention and Treatment

Løk har tallrike kjemikalier i dem som har vist seg å være effektive mot kreft. Visse typer av løk er mer effektive mot forskjellige typer av kreft på grunn av varierende konsentrasjoner av spesifikke fenolforbindelser. De kreftbekjempende egenskaper av løk er tenkt å være et resultat av antioksidanter og anti-spredningseffekter av løk i kroppen. Antioksidant kjemikalier, for eksempel flavenoids og isotiocyanater, bekjempe frie radikaler, som er knyttet til kreft. Løk har også anti-spredning egenskaper, som arbeider for å stoppe kreftceller fra å vokse.

Forholdsregler

Informasjon er ansett pålitelig, men ikke garantert for alle lesere. Noe informasjon om medisinsk bruk for løk kan skape en urimelig risiko for personer som velger å bruke eller bruke informasjonen, uten legens anbefaling. Alltid konsultere en lege før du prøver en løsning.

Aspirin og Honey for Acne

Aspirin og Honey for Acne


Folk kommer for aspirin flaske uten å gi det en tanke å lindre smerter, feber og hevelse. Aspirin er en skinnende stjerne, foreskrevet ved lav dosering, i kampen mot hjerte- og karsykdom og kan redusere risikoen for å dø av hjerteinfarkt, samt forbedre sjansen for utvinning av alvorlig hjerneslag. Det er også, når kombinert med honning, en populær aktuell hjemme bøte for akne. Anti-bakterielle egenskaper av honning kombinere med aspirin i en hjemmelaget ansiktsmaske.

Funksjoner

Aspirin og honning kan kombineres hjemme etter behov. De to ingrediensene er allment tilgjengelig i dagligvarebutikker og narkotika butikker. Aspirin knuses eller oppløses i to eller tre dråper av vann før kombinere den med honning å foreta en kornete, klebrig produkt. Eksperimentering er regelen ved fastsettelse av riktig forhold av aspirin til honning. Begynn med tre 325 mg aspirin tabletter, oppløst i en ts. av vann blandet med to ss. av honning.

Typer

Ideelt sett bør ubestrøket 325 mg aspirin brukes til en aspirin og honning akne rettsmiddel. Belagt aspirin kan brukes, men det tar lengre tid å løse opp og kan trenge mer vann enn ubestrøket type. Bruk bare rene aspirin tabletter uten andre tilsetningsstoffer eller andre medisiner.

Honning varianter er mange og varierer fra sted til sted. Lokalt produsert honning er et populært valg for en aspirin og honning akne behandling. All honning inneholder antibakterielle egenskaper, så den typen du velger å blande med aspirin er et spørsmål om preferanser.

Effekter

En aspirin og honning kombinasjonen benyttes på ansiktet for å redusere rødhet og betennelse på grunn av akne. Den påføres på huden for å redusere størrelsen på eksisterende kviser og for å fjerne huden ved gjentatt bruk. Det er også brukt for å vekke en kjedelig ansiktshud ved å redusere rødhet og kan myke opp huden.

Time Frame

Huden lysere og mykgjørende resultatene kan sees etter bruk på grunn av den peeling som oppstår gjennom kornethet av aspirin og pore-reduserende effekt av de kombinerte ingrediensene. Den salisylsyre av aspirin, en vanlig bestanddel i apotek akne medisin, reduserer synlig i størrelsen av kviser og begynner å fjerne dem merkbart med det første aspirin og honning behandling. Opprettholde resultatene og temme nye kviser etter behov, men ikke bruke maske mer enn en gang i uken.

Advarsel

Aspirin og honning masker kan irritere ansiktet ditt, så teste et lite område ved å påføre blandingen og la den ligge på huden i to minutter, deretter skylling og venter 24 timer for å se om det har vært noen negative reaksjoner. Ikke bruk aspirin og honning kombinasjon hvis huden din utvikler et utslett eller irritasjon.

Bruker masken ikke mer enn en gang i uken på grunn av den høye konsentrasjon av salicylsyre.

Hvordan miste barnet Fat

Du og babyen din er nå hjemme og godt. Du er fornøyd, men nå ønsker å gjøre noe med baby fett du har samlet i løpet av de siste 8 eller 9 måneder. Ikke føl daunted av utfordringen, som du kan miste babyen fett ved å følge noen enkle retningslinjer. Å miste babyen fett, du må gjøre noen endringer i ditt daglige liv. Før du vet ordet av det, vil barnet fettet være bare et minne.

Hvordan miste barnet Fat

•  Drikk vann gjennom hele dagen. Du bør prøve å drikke mellom 8 og 12 glass vann fordelt så jevnt som mulig utover dagen. Vannet vil gjøre flere ting for å hjelpe deg å miste babyen fett. Ved å drikke vann vil du unngå andre drikker som brus som vil øke fett. Også, ved å holde deg hydrert, kan du skylle ut giftstoffer og fett fra kroppen din.

amme å miste babyen fett. Prosessen med amming kan bidra til å redusere din baby fett butikker. I tillegg, det brenner også i gjennomsnitt 200 til 500 kalorier pr.

Spis sunn snacks i stedet for høyt sukker matvarer. Det er lett å ta en cookie eller bolle, men du vil ikke miste babyen fett på den måten. Hold frisk frukt rundt å knaske på. Det er velsmakende og svært næringsrik. Du kan også kjøpe 100 kalori snacks fra supermarkedet som er friske.

Konsumere fullkorn når det er mulig. Dette skal praktiseres uavhengig av om du er i ferd med å miste babyen fett. Fullkorn ris, brød og pasta kan hjelpe deg å miste babyen fett ved å gjøre fordøyelsessystemet jobbe litt hardere. Også, og enda viktigere, spise helkorn kan beskytte mot hjerte-og karsykdommer, hjerneslag og diabetes.

Enkel inn lett trening og du vil snart se babyen fett kommer av. Når du føler deg bedre og få energien tilbake, kan du begynne å trene. Hold deg til å ta turer tidlig. Du kan bruke en skritteller for å spore dine skritt og måle fremgangen din når du kommer i bedre form.

Hint

  • En annen grunn til å drikke mye vann er at kroppen kan ofte ta feil av dehydrering for sult. Ved å bo hydrert, kan du ytterligere unngå mat cravings. Spis mindre måltider, men prøver å spise minst 5 ganger per dag. De mindre måltider vil øke metabolic rate, slik at kroppen din vil brenne babyen fett raskere. Det holder deg også fra overspising fordi du aldri kommer poenget med følelsen sultet.
  • Hold deg unna fast food. Hvor mye kalorier i hurtigmat er svimlende, og mettet fett er fryktelig for hjerte-systemet. Du kan jukse hver gang på en stund for å holde deg tilregnelig om nødvendig, men fast food forbruk bør være få og langt mellom.

Fish Oil Vekttap Dosering

Fiskeolje gir mange helsemessige fordeler, med en bonus kobling til vekttap. Tar en høykvalitets fiskeolje er viktig for å hindre fra å konsumere harsk olje eller kvikksølv-Laden fiskeolje. Tar den anbefalte doseringen som et supplement vil hjelpe til med vekttap.

Fordelene av fiskeolje

Fiskeolje er en Omega-3 olje anbefales for hjertet helse for å forebygge mot hjerte-og karsykdommer og senke kolesterolet. Fiskeolje inneholder fettsyrer er essensielle for utvikling av hjernen og hindre depresjon. Fiskeolje øker immunforsvaret, hjelpemidler i riktig funksjon av nervesystemet og hjelper mot tørre øyne. De omega-3 fettsyrer i fiskeoljen reduserer risikoen for utvikling av artritt. Fiskeolje er også stor for å opprettholde sunn, akne-fri hud og skinnende hår.

Dosering for Weight Loss

Den anbefalte dosering for vekttap er 6g om dagen. De fleste kapsler kommer i 1000 mg dose, så du vil trenge for å konsumere seks kapsler om dagen.

Bivirkninger av fiskeolje

Mens fiskeolje har mange store fordeler, er det noen ting å merke mens forbruker dette tillegget. Som fiskeolje reduserer blodpropp, er det ikke anbefales å ta fiskeolje kosttilskudd før under operasjonen.

Andre mindre bivirkninger inkluderer urolig mage eller magesmerter, diaré, økt gass, sure oppstøt / halsbrann / dårlig fordøyelse og en fishy ettersmak når raping. Du minimere gastrointestinale bivirkninger ved å ta fiskeolje supplement med mat og gradvis øke dosen inntak. Det er fiskeolje kosttilskudd med sitron smak å eliminere den fishy ettersmak når raping.

Øvelse boot camp i Dallas

Fitness boot camp har fått mye oppmerksomhet fra de som prøver å komme i form. Dette leirene er vanligvis drevet av personlige trenere, mange av dem har hatt militær erfaring. Disse trenere bruke mentalitet og no-nonsense teknikk av militære boot camp for å få de som registrerer seg i form i en hast.

Jay Johnson Boot Camp Fitness

Jay Johnson Boot Camp Fitness har flere steder i Dallas-området. Johnson trener Dallas Cowboy Cheerleaders og har vært omtalt på flere TV-reality-show. Boot Camp-klasser registrerer mellom 25 og 30 personer. For fire uker, møter leiren tre ganger i uken i en time lange økten. De treningsøktene som sted i løpet av fire ukers rekruttskole inkluderer kickboksing, hastighet og utholdenhetstrening, logg øvelser, militære sit-ups og push-ups, medisin ball øvelser, gerilja øvelser og andre treningsøkter rettet mot hjerte-og muskelkapasitet.

DFW Boot Camp

DFW Boot Camp er en boot camp treningsanlegg for kvinner. DFW Boot Camp ligger 25 miles utenfor Dallas, i Trophy Club. Boot Camp er en fire ukers leir som inkluderer fitness instruksjon, ernæringsmessige rådgiving og motiverende trening. Arbeidet ut økter på denne boot camp varer i en time og kan inkludere lett løping, vekttrening, hinderløyper, kickboksing, pilates, yoga, og hoppe tau. Leiren vil bytte treningsøkter rundt for å unngå kjedsomhet og å gi fullstendig muskel og kardiovaskulær trening.

Få deg i form Boot Camp

Det få deg i form boot camp er drevet av Brad Linder og det er tre steder i Dallas. Dette programmet er egnet for de som er overvektige, og de av alle fitness nivåer, fra nybegynnere til utøvere. Boot camps foregå over fire uker, og tar sikte på å hjelpe klienter miste vekt og tone og fast kroppen sin. Den timelange økter inkluderer kjernetrening, styrketrening, yoga, pilates og sinn øvelser som er ment å lindre stress og gi avslapning.

Dallas fitness boot camp

The Dallas Fitness Boot Camp foregår på Parish Episcopal School. Denne boot camp drives av Jeremy Calahan. Leiren klasser har vanligvis 25 til 30 personer påmeldt og vare alt mellom 30 og 45 minutter. Disse klassene er ikke begrenset til en fire ukers periode, og det anbefales at kundene delta på tre klasser i uken. Øvelsene inkluderer vekttrening, løping, gåing, core trening, plyometrics og fitness spill.

Hvordan bruke kinesisk medisin for halsbrann

Hvis du lider av halsbrann, er du vel klar over at fryktelig følelse av brenning som kan stoppe deg i dine spor. Halsbrann er en tilstand som starter når magesyre beveger seg oppover mot hjertet, forårsaker en reaksjon fra det ekstra substans som er i feil område av kroppen. Hvis du ønsker å prøve en ny måte å lindre ditt hjerte brenne, kan du begynne med kinesisk medisin.

Hvordan bruke kinesisk medisin for halsbrann

Være aggressiv

En starte før halsbrann starter. Du kan bruke en metode som kalles Qigong for å støtte forsvars fra halsbrann. Dette er en gammel tradisjon som gjør at energiene i kroppen til å flyte på riktig måte, og bidrar til å lindre stress. Å gjøre dette hver dag i fem minutter vil gi grunnlag for ikke bare å stoppe din tilstand, men vil også føre til en sunnere livsstil og mindre stress.

Mix i kinesiske urter. Det er 12 urter som brukes i kinesisk medisin som er blandet sammen i en formel som er spesielt rettet mot hjerte brenne, kjent som Chai Hu Shu Gan Tang. På grunn av de konkrete beløpene som finnes i ingrediensene, vil du ønsker å finne en som er ferdigblandet fra en naturlig kinesisk helse-butikken.

Legg i akupunktur. Kinesisk medisin anbefaler også at du kombinerer urter og Qigong praksis med akupunktur for å lindre noen av stress eller ubalanser i kroppen din. Møte med en akupunktør gang hver måned eller seks uker vil gi deg mindre stress og vil begynne å målrette ubalansene i magen.

Endre matvaner. For de som lider av halsbrann, anbefales det at visse matvarer unngås inntil magen syrer begynne å flytte til en balanse. Dette inkluderer å spise et bredt utvalg av grønnsaker, ingefær, bønner og meieri samtidig unngå krydret og fet mat, samt store mengder alkohol.

Typer vitaminer i matvarer

Vitaminer er en essensiell del av enhver balansert kosthold. Ulike vitaminer finnes i ulike matvarer, og de hver spiller en unik rolle i å holde oss friske. Hvis du tror du ikke får nok av en viss vitamin, ta kontakt med helsepersonell. Han kan anbefale at du tar en multivitamin eller øke forbruket av visse matvarer. Alle mat anbefalinger oppført nedenfor er hentet fra Office of Kosttilskudd, en divisjon av USDA.

Vitamin A

Vitamin A spiller en viktig rolle i et syn, bein vekst og utvikling, og reproduktiv helse. Det hjelper også immunforsvaret bekjempe sykdom. Den finnes i gulrøtter, spinat, lever, melk, ost, honningmelon, aprikos, papaya og mango. Forbruker for mye vitamin A kan få huden til å se gul ut, men dette er ikke ansett som en helserisiko. På den annen side kan en A-vitaminmangel føre til synsproblemer inkludert blindhet.

Vitamin E

Vitamin E er viktig for vår hud, hår og negler. Det fremmer også hjertesykdommer og reduserer en persons risiko for kreft. Mat høyt på vitamin E inkluderer solsikkefrø, mandler og de fleste andre nøtter, tomater, avokado, gulrøtter, spinat, sardiner og sild.

Vitamin C

Vitamin C fremmer et sunt immunforsvar og beskytter mot hjerte-og karsykdommer. Det er også viktig for prenatal helse. Vitamin C finnes i appelsiner, kiwi, sitroner, cantaloupe, brokkoli og paprika.

Vitamin D

Fordi det er naturlig finnes i så få matvarer, kan vitamin D være den mest problematiske å konsumere. Vår hud absorberer også Vitamin D fra solen, slik at folk i varmere klima har en tendens til å ha høyere vitamin D-nivåer enn de i kaldere klima. Vitamin D fremmer kalsium absorpsjon og sterke bein. Det reduserer også betennelse. Vitamin D finnes i lave nivåer i lever, ost og eggeplommer. Det er også funnet i huden av laks, tunfisk og makrell. Fiskelever oljer er den beste kilden til vitamin D. Hvis du er bekymret du ikke forbruker nok, snakk med legen din om å ta en tran supplement.

B-vitaminer

B-vitaminer er kroppens primære energikilde. De produserer røde blodceller og er viktig for nervesystemet samt kognitive funksjoner. Et bredt utvalg av matvarer inneholder B-vitaminer, så de er ganske lett å konsumere. Matvarer som rødt kjøtt, egg, fisk, nøtter, bønner, frø, bananer, og spinat er alle gode kilder.

Typer av B-12 injeksjoner

Typer av B-12 injeksjoner


Hvis du lider av B12-relaterte pernisiøs anemi eller har problemer med å absorbere B12 fra tarmen, kan du bli pålagt å ta injeksjoner av dette viktige næringsstoffet. Vitamin B12 er navnet gitt til en gruppe kjemikalier kalles cobalamins og er nødvendig for DNA replikasjon, produksjon av røde blodlegemer, beskytter nervesystemet og vokter mot hjerte-og karsykdommer. Individuelle cobalamins besitte betydelige forskjeller fra hverandre, og kjenne disse forskjellene gjør valget enklere når du velger som er mest hensiktsmessig for deg.

Cyanocobalamin

Cyanocobalamin er den mest injisert form av B12 i USA og brukes til å behandle alle former for vitamin B12-mangel og pernisiøs anemi. Populariteten av cyanokobalamin er på grunn av den hardføre strukturen av molekylet, noe som gjør den mer holdbar og motstand mot luft-skade. Men denne formen for B12 ikke skje på egen hånd i den naturlige verden, og ved inntak gir små doser av cyanid. Når i det menneskelige legeme, vil den lille del av cyanid B12 molekylet gå tapt, og passerte ut av menneskekroppen, og cyanokobalamin blir methylcobalamin. Røykere er mindre i stand til å transformere cyanocobalamin til methylcobalamin på grunn av toksiner og tungmetaller i leveren, noe som gjør denne form for B12 ikke er biotilgjengelig i en stor del av befolkningen.

Hydroxocobalamin

Hydroxocobalamin er en av de naturlige former av vitamin B12 som blir produsert av bakterier og kan steriliseres for injeksjon. Når sammenlignet med cyanokobalamin, er denne form for B12 beholdes i lengre tid i kroppen og slik at den reduserer behovet for hyppig injeksjon. Hydroksokobalamin kan også brukes til behandling av cyanidforgiftning som det vil feste seg til eventuelle cyanid molekyler som det kommer i kontakt med. Når hydroksokobalamin festes til cyanid som sirkulerer i blodet, blir det cyanokobalamin. I denne form er det cyanidharmløst ført gjennom urinen og ut av legemet.

Methylcobalamin

Methylcobalamin er en annen naturlig form av B12 og er en av de aktive former av vitamin som forekommer i menneskekroppen. Den cyanid parti av B12-molekylet har blitt erstattet med en metyl-gruppe, og er mer biotilgjengelig for røykere som ikke kan forvandle cyanocobalamin til methylcobalamin i leveren. Methylcobalamin har vært studert i behandling av enkelte søvnforstyrrelser. I en studie publisert i "psykiatri og klinisk nevrovitenskap" i 1999, fant forskerne methylcobalamin produsert noen begrenset nytte for pasienter som lider av søvn-våkne rytme lidelser.

Adenosylcobalamin

Adenosylcobalamin er en aktiv form av vitamin B12 som finnes i menneskekroppen, og kan enten bli supplert oralt eller ved injeksjon. Ifølge Michael Murray, ND, forfatter av "Encyclopedia of Natural Medicine," adenosylcobalamin har vært støttet av forskning for å være mer effektive enn cyanokobalamin i å forlenge livet til mus som lider av leverkreft.

Beste Vitaminer for menn over 50

Som menn middelaldrende, deres ernæringsmessige behov begynner å endre seg. For eksempel, en mann på 50 år trenger vitamin C for å bidra til å redusere sin risiko for å utvikle både lungekreft og hjerte-og karsykdommer; koenzym Q10 for å bekjempe aldersrelaterte demens og lykopen for både prostatakreft forebygging og å tilby prostata helse støtte. Vitaminer som er rettet mot menns helse kan tilby betydelig fordel og hjelpe en mann føre et sunt, full og produktivt liv godt inn i hans gylne år.

Vitamin C

For å bidra til å redusere oddsen for kontrahering hjertesykdom eller kreft, bør du vurdere å ta en vitamin C supplement. I 1987 ble resultatene av en 25 år lang studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition; av de 870 mennene som deltok i studien, de menn som supplert med mer enn 83 mg vitamin C per dag, var 64 prosent mindre sannsynlighet for å utvikle lungekreft enn menn som supplert med mindre enn 63 mg per dag. Anbefalt daglig inntak (RDI) av vitamin C for menn 19 år og eldre er 90 mg; for menn som røyker, er RDI 125 mg.

Vitamin E

For å hjelpe bekjempe sannsynligheten for å utvikle hjerte-og karsykdommer og redusere risikoen for å utvikle aldersrelatert demens og kreft, bør du vurdere å supplere med antioksidant, har fettløselige næringsstoffer vitamin E. Rollen av vitamin E i å forebygge mange sykdommer blitt forsket voldsomt i siste to tiårene. En studie, publisert i 1993 i New England Journal of Medicine, fant at menn som spiste høyere inntak av vitamin E (60 IU) senket sin risiko for koronarsykdom enn menn som spiste mindre enn 7,5 IE per dag. RDI for vitamin E er satt til 22,5 IU for menn 19 år og eldre.

Lykopen

For prostata støtte og beskytte mot prostatakreft, vurdere å supplere med 8 til 10 mg av antioksidanten caretonoid lycopene daglig. Resultatene av en studie utført av Institutt for Urologi ved St George Hospital i London i 2002 og publisert av Nature Publishing Group demonstrert at supplere med lykopen bidratt til å hemme veksten av svulster hos menn som hadde prostatakreft. Selv om det eksisterer ikke RDI for lycopene, typisk forbruker 8 til 10 mg en dag kan tilby både kreft forebygging og prostata støtte.

Koenzym Q10

For å beskytte mot utvikling av hjerte-og karsykdommer og høyt blodtrykk og redusere oddsen for å utvikle nevrodegenerative sykdommer som Alzheimers og Parkinsons sykdom, bør du vurdere å supplere med koenzym Q10. Selv om ingen RDI finnes for Q10, foreslår Linus Pauling Institute tar 100 til 300 mg daglig. En 1999 studie publisert i tidsskriftet Biofactors viste at i de med hypertensjon og koronarsykdom, supplere med 60 mg av CoQ10 to ganger daglig bidratt til å senke både diastolisk og systolisk blodtrykk.

Vitamin B12 og folsyre

Vitamin B12 er nødvendig for mange funksjoner i hele kroppen, og det er en felles mangel i mange menn over 50. Selv om nødvendig for kroppen å være i stand til å bruke jern på riktig måte, er vitamin B12 også benyttes for røde blodceller og er en viktig komponent for en riktig fungerende nervesystemet. Folsyre er nødvendig for å danne både røde og hvite blodlegemer; det fungerer sammen med vitamin B12 for å forbrenne protein. Supplere med vitamin B12 kan bistå i å forsvare mot hjerte-og karsykdommer samt Alzheimers og eventuelt andre former for demens, spesielt når kombinert med tilskudd av folsyre. En studie som ble publisert i det medisinske tidsskriftet Neurology fant at personer som hadde lavere nivåer av enten folsyre eller vitamin B12 var 50 prosent større sannsynlighet for å gi etter for Alzheimers sykdom. RDI for folsyre er 400 mcg per dag for menn over 19. For vitamin B12, RDI for menn 50 år og eldre er 2,4 mcg.

Tips og advarsler

Alltid snakke med legen din før du starter en vitamin diett, spesielt hvis du er på statin narkotika eller andre kolesterolsenkende medisiner. Aldri ta mer enn den anbefalte dosen av vitamin eller mineral. Les alltid pakningen grundig om anbefalt dosering.

Hvordan ta blåbærekstrakt

Blåbærekstrakt inneholder kraftige antioksidanter. Det er tatt muntlig for en rekke helsemessige årsaker, for eksempel forbedre sin generelle helse; lavere dårlige kolesterolet; bedre balanse og koordinasjon; og bidra til å forbedre hukommelsen. Blåbærekstrakt er "rik på vitaminer og andre næringsstoffer," ifølge Nutra Legacy (se Ressurser). Den inneholder anthocyaniner, som bidrar til å redusere betennelse, og kan også kjempe mot hjerte-og karsykdommer. For å dra nytte av de helsemessige fordelene av blåbærekstrakt, en person må først finne ut hvordan de skal ta den.

Hvordan ta blåbærekstrakt

•  Snakk med legen din eller helsevesenet profesjonell for å finne ut om du kan ta blåbærekstrakt. Siden det senker blodsukkeret, bør folk som er diabetiker eller hypoglycemic ta blåbærekstrakt bare under medisinsk tilsyn, ifølge Forbrukerrådet (se Ressurser). Det samme gjelder for mennesker som tar anti hypertensjon legemidler, siden blåbær ekstrakt har vist seg å senke blodtrykket.

Ta den anbefalte doseringen av blåbærekstrakt som er oppført på emballasjen, med mindre en lege eller helsearbeider har foreskrevet et annet beløp. Noen merker anbefaler en eller to tabletter om dagen, mens andre foreslår at du tar en kapsel fire ganger om dagen. Blåbærekstrakt kan tas med eller uten mat.

Se for uønskede bivirkninger mens du tar blåbærekstrakt. Det kan føre til en lakserende effekt hos noen mennesker. Hvis du opplever uønskede bivirkninger, slutte å ta ekstrakt og søke råd fra legen din.

Hint

  • Kvinner som er gravide eller ammende bør rådføre seg med sin lege før du tar blåbær ekstrakt, ifølge Life Extension (se Ressurser).
  • Hold blåbærekstrakt utilgjengelig for barn.

Fordeler og bivirkninger av magnesium kosttilskudd

Fordeler og bivirkninger av magnesium kosttilskudd


Kroppen din trenger magnesium for sunne tenner, bein og muskelutvikling. Magnesium regulerer også nivået av kalsium og andre mineraler, og ifølge National Institutes of Health er nødvendig for over 300 biokjemiske reaksjoner i kroppen.

Kroppen lagrer magnesium i bein og muskelvev. Selv om magnesium mangel er sjelden i USA, er det bekymring for at mange mennesker ikke har nok lagret magnesium fra kosten. The National Institutes of Health (NIH) rapporterer at det å ha nok kroppens lagre av magnesium kan bidra til å beskytte deg mot hjerte-og karsykdommer og immunsystem lidelser.

Heart Health

Hjertet ditt trenger magnesium for å være sunn. Studier av United States Department of Agriculture Grand Forks Human Nutrition Research Center fant at kronisk magnesiummangel gir høyt blodtrykk, åreforkalkning, og unormal hjerterytme.

Magnesium hjelpemidler i sammentrekning av muskulaturen, for eksempel i hjertet, og øker graden av nødvendige antioksidantenzymer i blodet. Ifølge National Institutes of Health, studier av dietter rike på magnesium, kalsium og kalium viser tilsvarende sunt blodtrykk nivåer.

Insulin Response

NIH Office of Kosttilskudd rapporterer at det er en sammenheng mellom lave nivåer av magnesium og diabetes. Personer med høyt blodsukker har lave nivåer av magnesium i sine nyrer. En økning i inntak av magnesium kan være et middel til å administrere insulin produksjon og blodglukosenivåer.

Bevisene viser at magnesium spiller en stor rolle i karbohydratmetabolismen og insulinrespons, spesielt hos eldre pasienter. Magnesium tilskudd kan være gunstig i å forbedre insulinrespons og handling.

Magekramper og giftige buildup

Magnesium kosttilskudd kommer ofte i form av magnesiumsalter, tabletter, magnesium-citrat, og magnesiumhydroksid. NIH anbefaler at magnesium suppleres fra naturlige kilder som solsikkefrø, greener, og sjokolade.

Kost magnesium utgjør ingen fare for helsen din, men farmakologiske doser av magnesium i kosttilskudd kan gi diaré og magekramper. Personer med nyresykdommer bør unngå magnesium tilskudd på grunn av nyrene 'minsket evne til å fjerne overflødig magnesium, noe som kan føre til giftige nivåer av mineralet.

Overforbruk av magnesium avføringsmidler kan også føre til giftige bygge opp av mineralet. Ifølge NIH, kan dette føre til tap av appetitt, pusteproblemer, lavt blodtrykk, og uregelmessig hjerterytme.

De beste kosttilskudd for pensjonister

De beste kosttilskudd for pensjonister


Når vi blir eldre, behovene til våre kropper forandrer seg, og ofte næringsinnholdet i maten vår er ikke nok til å ta høyde for disse endringene. Ernærings-og urte kosttilskudd kan bidra til å øke mengden av mye nødvendig vitaminer, mineraler og plantekjemikalier vi får hver dag, bidrar til å holde våre leddene bevegelige og øyne glitrende for en god, lang levetid. Når du er en senior, se etter visse kosttilskudd som hjelper støtte god helse.

Fiskeoljer

Fiskeolje, oftest hentet fra deep-sea fisk som laks, krill eller torsk, er rik på omega-3 fettsyrer, som anses avgjørende for sunt liv. Omega-3 finnes i fisk bidrar til å beskytte hjertet mot hjerte-og karsykdommer, fremmer sunn sirkulasjon og forbedrer hukommelsen, humør og konsentrasjon. Domenico Prisco fra Universitetet i Firenze uttalte i en studie publisert i "Blodpropp Research" i 1998 at omega-3 oljer bidratt til å redusere høyt blodtrykk hos pasienter som tok 4 g per dag av fiskeolje. Den anbefalte dosering for fiskeolje er 3000 mg til 6000 mg daglig.

Glucosamine sulfat

Glucosamine sulfate er et kjemikalie som reduserer smerter og betennelser i leddgikt forhold, og regnes som en byggekloss i å reparere brusk skader. Tanveer Towheed fra Queens University hevder i en gjennomgang av 16 vitenskapelige studier publisert 2001 i "Cochrane Database of Systematic Reviews" at glukosamin sulfat er like effektive som ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler i behandling og styring av slitasjegikt. Den anbefalte dosering for glukosamin sulfat er 1500 mg daglig, tatt i opptil tre måneder for å se reduksjon i symptomer.

Vitamin C

Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er en essensiell komponent for liv og brukes til en rekke formål i kroppen, for eksempel for å lage immunceller, beskytte vev fra oksidativ skade og skape collegan for hud og brusk. I en studie publisert i 2004 i "Annals of revmatiske sykdommer," forsker Dorothy Pattison fra University of Manchester funnet at personer med lave nivåer av vitamin C i kosten var den mest sannsynlige til å utvikle inflammatorisk polyartritt, en type leddgikt. Den anbefalte dosering for vitamin C er 500 mg to ganger daglig.

Blåbær (Vaccinium myrtillus)

Blåbær er en urtemedisin rik på antioksidanter og plantekjemikalier. Tas som et supplement, kan blåbær bidra til å forbedre synet, redusere symptomer på åreknuter, forbedre ødem og beskytte hjertet mot hjerte-og karsykdommer. I en studie publisert i "Fremskritt av Gerontology" i 2005, forsker Anzhela Fursova funnet Blåbær var et effektivt supplement for å forebygge grå stær og makuladegenerasjon når tatt for lange perioder av gangen. Den anbefalte dosering for blåbær ekstrakt er 1500 mg daglig.

Advarsler

Mange av disse og andre kosttilskudd kan samhandle med foreskrevet medisiner. På grunn av dette. alle lesere oppfordres til å kontakte sin helsepersonell før oppsøke ernæringsmessige eller urte kosttilskudd.

Typer av Multivitaminer

Typer av Multivitaminer


Multivitaminer består av en rekke vitaminer og mineraler som er pakket sammen til én pille for lettere å øke eventuelle ernæringsmessige mangler i kostholdet ditt. Vitamin inntak bør kompliment et sunt balansert kosthold og holder seg til det anbefalte daglige rasjon eller tilstrekkelig inntak. Det er egne kategorier av multivitaminer på markedet rettet mot de ernæringsmessige kravene til enkeltgrupper. Disse målgruppene består av menn, kvinner, barn og eldre.

Barnas Supplements

Vanligvis disse kosttilskudd inneholder vitamin A og E, biotin, folsyre og mineralet sink. Det er vanlig for barnas multivitaminer for å komme i en sweet-flavored chewable skjema for å gjøre å ta dem mer behagelig. Evidence konflikter om RDA av vitaminer hos barn. Noen eksperter sier de ikke trenger dem i det hele tatt, mens noen hevder at de gjør, men de er enige om at et balansert og variert kosthold er nøkkelen til ditt barns helse. Unngå multivitaminer som inneholder jern som de kan være skadelig for barn. Statistikk viser at jern forgiftning er den viktigste dødsårsaken gjennom utilsiktet overdosering hos barn.

Menns Supplements

Vitaminer og mineraler bidra til å holde immunsystemet og fordøyelsessystemet sunt. Menn trenger mer magnesium enn andre målgrupper som de har en høyere andel muskelmasse enn kvinner. Magnesium kan også beskytte mot hjerte-og prostataproblemer senere i livet. Det er en forskjell i krav for menn og kvinner er vitamin og mineral inntak, hovedsakelig på grunn av nivåene av hormoner i hvert kjønn og de fysiologiske forskjellene mellom de to, men det er enighet om at begge kjønn krever vitaminene A, C, E og sink til bistå i å opprettholde en sunn kropp.

Kvinners Supplements

Kvinner gå gjennom en rekke fysiske forstyrrelser som menstruasjon, graviditet og menopause, og det er på grunn av dette at deres vitamin og mineral krav er justert for å passe i disse prosesser. Tap av blod i den månedlige syklusen betyr at en kvinne kan være mangelfull i jern og må erstatte dette med et supplement. Tar B6 og niacin, kalsium og mangan kan også lindre menstruasjonssmerter. Multivitaminer med klaseormedrue eller isoflavoner (phytooestrogens) kan også hjelpe på tidspunktet for overgangsalder og kan balansere ut hetetokter.

Senior Supplements

Multivitaminer rettet mot seniorer inneholder B6, B12 og folsyre fordi eldre ofte mangler i disse vitaminer og mineraler som blant annet bidrar til å skape røde blodceller og reparere skadede celler. B6 støtter nervesystemet og kan forebygge tretthet og anemi. B12 er kjent for å understøtte hver eneste celle i kroppen og beskytter også mot anemi, mens folsyre kan hindre demens. Eldre mennesker er ernæringsmessig mangelfull i forhold til yngre mennesker fordi de ikke spiser så mye som appetitten reduseres og metabolisme bremser ned.

Næringsinnhold of Olives

Næringsinnhold of Olives


Opprinnelig varslet fra Middelhavet, oliven har en historie med dyrking dateres tilbake minst 5000 år, noe som gjør dem til en av de eldste fruktene fortsatt spist i dag. Over 860.000 tonn tabellen oliven, faktisk, finne veien inn spiskammers, måltider og snacks plater rundt om i verden hvert år. Sammen med pakking rikelig smak, oliven levere hjerte-sunt fett, fiber og et spekter av vitaminer og mineraler, noe som gjør dem en velsmakende og næringsrik tillegg til kosthold.

Hjerte-Friendly Fatty Acids

Ut av alle sine ernæringsmessige fordeler, oliven er mest kjent for sitt fettinnhold - nemlig de enumettede fettsyrer som utgjør mesteparten av sin olje. En 67-gram servering av moden, svart hermetisert oliven - ca 15 store Ones - inneholder 5 gram enumettet fett, sammen med 1 gram mettet fett og 0,6 gram flerumettet fett. Som American Heart Association forklarer, kan enumettet fett rik på oliven bidra til å forbedre kolesterol profil, potensielt redusere risikoen for hjertesykdom og slag.

Helse-Boosting mikronæringsstoffer og antioksidanter

Når det spises hele, oliven forsynings mineraler og antioksidanter som kan være en velsignelse for din helse. Hver 67-gram servering av svarte oliven inneholder 2,2 milligram - eller 12 prosent av ditt daglige behov - av jern, et mineral avgjørende for å opprettholde normal celle funksjon, fremme vekst, syntetisere bindevev og produksjon visse hormoner. Oliven inneholder også kobber, et mineral som bistår i jern metabolisme, bindevev formasjon, genekspresjon og energiproduksjon: en 67-grams porsjon oliven inneholder 0,17 milligram av dette næringsstoffet, eller 8 prosent av ditt daglige behov. I tillegg, oliven er rike kilder antioksidant polyfenoler. Ifølge en 2009 anmeldelse i "International Journal for Vitamin og ernæringsforskning," den viktigste polyphenol i oliven - hydroxytyrosol - kan redusere nivåene av hjerte-farlig oksidert LDL i blodet, noe som potensielt beskytter mot hjerte-og karsykdommer.

Energitetthet og makronæringsstoffer

Selv om de har en imponerende næringsinnhold, oliven er ikke en lav-kalori mat: Hver 67-gram servering inneholder 77 kalorier - eller ca 5 kalorier for en eneste stor, sort oliven. Og mens deres viktigste makronæringsstoff er fett, oliven inneholder også mindre mengder protein og karbohydrat. En porsjon av svart oliven gir 0,6 gram protein og 4 g karbohydrat, omtrent halvparten av den sistnevnte kommer fra fiber. At fiber, faktisk, tilsvarer 8 prosent av anbefalt daglig inntak, potensielt bringer med seg en redusert risiko for tykktarmskreft, diabetes og hjertesykdommer.

Sammenligning Ulike oliven varianter

Næringsinnholdet i oliven kan variere noe mellom ulike typer oliven. Sammenlignet med sorte oliven, en servering av syltede grønne oliven inneholder flere kalorier og fett - 97 og 10 gram versus svart oliven '77 kalorier og 7 gram fett. Grønne oliven inneholder også 2,5 milligram av antioksidanten vitamin E, 12 prosent av ditt daglige behov. I tillegg, på grunn av ulike bearbeidingsmetoder, grønne oliven tendens til å være mye høyere i salt enn sorte oliven: Grønne oliven inneholder 1043 milligram natrium per porsjon, sammenlignet med 492 milligram for sorte - eller 43 versus 21 prosent av anbefalt daglig inntak, hhv. For mye kosttilskudd natrium kan føre til høyt blodtrykk for noen mennesker, samt føre til farlig væskeansamling i folk med nyresykdom, hjertesvikt eller cirrhose.

Ernæring og røyking

Ernæring og røyking


Med hver puff, røykere inhalerer tjære, nikotin, karbonmonoksid og 200 kjente giftstoff inn i lungene. Sigarett røykere har ofte mangler i viktige mineraler og vitaminer, som gjør dem mer mottakelig for infeksjoner og sykdom. Røykere bør spise en diett rik på mineraler og antioksidanter hentet fra både mat kilder og kosttilskudd.

Fakta

Den amerikanske regjeringen har godkjent 599 tilsetningsstoffer i mat, og mange av disse er også brukt i produksjon av sigaretter. Burning disse kjemikaliene endrer deres egenskaper betraktelig, og skaper giftstoffer kjent for å forårsake hjerte-og karsykdommer, kronisk emfysem eller bronkitt og ulike kreftformer. I 2006, Centers for Disease Control rapportert at 21 prosent av den amerikanske befolkningen ble klassifisert som sigarett røykere.

Ernæringsmessige behov Høyere for Smokers

Røykere bør fokusere på å inkludere matvarer høy i kalsium, folat, lykopen, vitamin E, sink, selen og omega-3 og omega-6 essensielle fettsyrer. Å spise mer frisk frukt og grønnsaker øker antioksidantinntaket, men en god kvalitet multivitamin-og mineraltilskudd kan også være nødvendig.

Røyking og Vitamin C

En av kroppens viktigste antioksidanter, vitamin C, er drenert ut av kroppen med hver eneste drag av en sigarett. En vannløselig vitamin som ikke er lagret i kroppen, vitamin C må inntas daglig. Den nåværende anbefalte daglige rasjon (RDA) av vitamin C for friske amerikanere 15 og eldre ble nylig oppjustert fra 60 mg daglig; RDA for mannlige røykere er nå 125 mg og for kvinnelige røykere 110 mg. Anbefaler imidlertid forskere ved Linus Pauling Institute minst 400 mg per dag av vitamin C for friske voksne og mellom 1000 til 2000 mg per dag for storrøykere.

Fiskeolje og vitamin C

Vitamin E tilskudd av 400-800 IU per dag er blitt funnet å være fordelaktig for røykere også. Fiskeolje inneholder et høyt innhold av fettløselige antioksidanter og omega-3 fettsyrer. Fiskeolje kan bidra til å beskytte mot lungeproblemer hos røykere. En studie av over 8000 menn i alderen 45 til 60 funnet at røykere som spiste fisk to ganger per uke eller mer vedvarende mindre røyke-relatert lungeskade enn gjorde de som spiste fisk sjeldnere.

Andre anbefalte Antioksidanter

Det er ganske mange andre mineraler og naturlig forekommende forbindelser vist seg å forsvare kroppen mot hjerte-og annen røykerelatert sykdom, ifølge Dr. Emmanuel C. Opara, et medlem av Sara W. Stedman senter for ernæringsstudier ved Duke University Medical Center. Anbefales kosttilskudd inneholder liponsyre (100 mg / dag), taurin (1,5 g / pr dag), koenzym Q-10 (90 mg / dag eller høyere), selen (200 mcg per dag), hvitløk, ginkgo biloba og polyfenoler, funnet i drue frø ekstrakter og rødvin.

Advarsel

En grense på 2 gram (2000 milligram) daglig av vitamin C anbefales for å hindre diaré eller annen gastrointestinal opprørt. Ernæringsmessige kosttilskudd er nyttig for å redusere helserisiko til røykere, men kan ikke garantere immunitet til kreft eller andre røykerelaterte sykdommer.

Fordeler med Orange & Jasmine Green Tea

Kjent i århundrer som en av de mest duftende av alle te, jasmin grønn te, uten tvil den mest populære parfymert te i verden, har også en rekke helsemessige fordeler. Legg til at notater av oransje eller appelsinskall og du har en antioksidant, kreft-bekjempelse, vekttap fremme drivkraft. Laget fra grønne teblader, jasmin og appelsinblomst notater, denne vilt populær drikk med sine kraftige duft beroliger og lindrer sansene som det helbreder kroppen.

Antioksidanter

Kombinere grønn te, jasmin og appelsin i en kopp te hjelper rense kroppen for frie radikaler som skader celler i kroppen. Grønn te er rik på katekiner, den sterkeste typen polyfenoler, en antioksidant som nøytraliserer frie radikaler og skaden som de forårsaker. Og fordi grønn te er minimalt bearbeidet, disse polyfenoler, particluarly epigallocatechin-3-gallate (EGCG), er mer konsentrert og derfor kraftigere i kroppen. Polyfenoler, en type flavonoid, antas å ha 20 ganger styrken av vitamin C og E, særlig når det gjelder å redusere effekten av aldring. Men la oss ikke banke vitamin C. Rikelig i den oransje, vitamin C, et vannløselig antioksidant, hjelper avvæpne frie radikaler og hindre skade inn og ut av cellene.

Vekttap

Drikking oransje jasmin grønn te kan selvsagt hjelpe til et sunt vekttap diett. Kombinasjonen av koffein, antioksidanter, smak og duft hjelpemidler i en raskere metabolisme og mer utholdenhet for trening. Sjasminte er kjent for å bidra til å hemme fettopptaket og kolesterol, mens grønn te bruker fett som brennstoff, slik at det kan utskilles mer raskt fra kroppen. Og den oransje er rikelig i liminoids, et stoff som er kjent for å fremme generell god helse.

Heart beskyttelse

Appelsiner har lenge vært sies å ha kolesterolsenkende fordeler, så vel som å gi beskyttelse mot hjerte og lunge-sykdom. Men grønn te har også mange hjerte-beskyttende fordeler ved å bryte ned triglyserider i blodet, tynner blodet for å hindre blodpropp, beskytter hjertet med polyfenoler og hjelpe minimere skader og øke utvinningen etter et hjerteinfarkt.

Cancer Prevention

Jasmine, appelsiner og grønn te alle har kreft-bekjempelse egenskaper. I jasmin, er det antatt at lukten i seg selv gjør har kreft bekjempelse egenskaper. Grønn te antioksidanter ikke bare føre til at kreftcellene til å drepe seg selv, men også arrestere nye celler fra utviklingsland i flere typer kreft, inkludert prostata, blære, eggstokkene, og kolorektal. Og det er godt kjent at vitamin C i appelsiner beskytter mot mage, munn, hud, lunge, bryst og tykktarm kreft.

Optimal Forbruk

Mens mye av forskning gjort på fordelene av grønn te er basert på den østlige tradisjon av å konsumere 03:57 kopper om dagen, bare en kopp appelsin og jasmin grønn te om dagen gir nok antioksidanter kan gjøre en synlig forskjell i din generelle helse og velvære.

Næringsinnhold Acai Berry Juice

Acai berry juice er tungt annonsert på internett som den rikeste kilden til vitaminer enn noen annen frukt. Fremmet for vekttap og andre helsemessige fordeler, er dette juice hentet fra en liten rød-lilla frukt innfødt til Sentral-og Sør-Amerika.

Historie

Noen ganger referert til som "komplett naturlig mat", acai Berry har eksistert i tusenvis av år, og brukes til medisinske formål. Antioksidant-fruits.com nevner at de gamle Amazonas-indianernes funnet at acai bær kan bidra til å bekjempe infeksjoner, kontrollere prostata utvidelse og beskytte kroppen mot hjerte-relaterte sykdommer.

Funksjoner

I følge en undersøkelse gjort av Alex Schauss og hans kolleger fra AIBMR Life Sciences, inneholder acai berry den høyeste antioksidant verdi i forhold til noen annen frukt eller grønnsak testet til dags dato.

Powersupplements.com avslører at acai Berry har 10 til 30 ganger så mye antocyaner i forhold til rødvin. Det er også rik på sunne Omega 3, ble omega 6 og omega 9, og 19 forskjellige aminosyrer identifisert i frukten. Det er også ca 8 gram protein i hver 100 porsjoner med frukt. Andre vitaminer og mineraler som er identifisert i acai bær er plantesteroler (slik som B-sitosterol, campesterol og sigmasterol), kalium, magnesium, kalsium, sink, kobber, fiber, vitaminene A, B, C og E.

Helse Fordeler

Searchwarp.com bemerker at acai bær kan bidra til å forebygge kreft med sine antioksidantegenskaper. Faktisk er det antatt å være fem ganger kraftigere enn gingko biloba, som er mye brukt i urte terapi produkter.

Potentials

Den næringsinnholdet i den acai Berry har ikke vært fullt oppdaget, noe som betyr at med sin utrolig næringsverdi, og noen av de andre vitaminer og mineraler, gjenstår å bli sett og anerkjent.

Betraktninger

Det er viktig å merke seg at noen acai berry juice produsenter blander ekte acai berry juice med ekstra juice som guarana sirup og til slutt reduserer næringsinnholdet i acai berry juice. Det er best å få forsyning kun fra autoriserte acai berry juice forhandlere.

Fordeler med juicing Kale

Fordeler med juicing Kale


Kale, som er en fetter av kål, inneholder mange forskjellige vitaminer og mineraler. Fordelene med juicing grønnkål er mange, inkludert sunne doser av jern, kalsium og viktige vitaminer. Kale kan smake ganske bitter på egen hånd, så det er best å juice den grønne grønnsaker med søtere elementer som epler og gulrøtter. Oppbevare fersk grønnkål i kjøleskapet, som det wilts og blir mer bitter hvis utelatt.

Iron

Kale juice er en konsentrert kilde for jern, som bidrar til vern av anemi ved å bære oksygen til blodceller. For å maksimere denne kale juice fordel, sørg for å legge til noen sitrus juice. Syren i sitrus bryter ned jern, noe som gjør det lettere for kroppen å absorbere hele beløpet av det fra kale juice.

Vitamin C

Vitamin C er en annen fordel med grønnkål juice. Dette viktige vitamin fremmer et sunt immunsystem og og beskytter mot hjerte-og karsykdommer. Vitamin C hjelper også menigheten mot visjon problemer, inkludert øyesykdommer, og prenatal helseproblemer.

Vitamin A

Kale juice er en utmerket kilde til vitamin A. Vitamin A, som hovedsakelig finnes i animalske produkter, hjelper øynene fungere normalt. Antioksidanter i Vitamin A nøytralisere frie radikaler som kan skade kroppen, bidrar det til å beskytte mot sykdom og celleskader.

Kalsium

Kalsium, som er en av de store fordelene med juicing grønnkål, hjelper kroppen utvikle sunne bein og tenner. Det hjelper også på blodpropp, sunn muskelfunksjon og overføring av nervesignaler. Kalsium finnes hovedsakelig i animalske produkter, så kale juice kan være svært nyttig for de som ikke bruker meieribaserte elementer.

Black Walnut ernæringsmessige fakta

Svart valnøtt, Juglan nigra, er vanlig i Nord-Amerika og finnes hovedsakelig i Appalachian og Mississippi Valleys. Black valnøtter har en fantastisk søt frukt som er spist av både mennesker og dyreliv. Trærne som er dyrket for nøtter er dyrket i California. Den ernæringsmessige fordelene av svart valnøtt har vært kjent i århundrer av indianere, som inkluderte svart valnøtter i sine dietter og brukte dem til medisinske formål.

Historie

Black valnøtter ble brukt i middelalderen for å avverge det onde øyet for hekseri og hjelpe folk med epileptiske anfall. Indianere brukte svart valnøtter for hudsykdommer som vorter, eksem, psoriasis og øyeirritasjoner og Sties.

Kjemi

Svarte valnøtter er 15 til 20 prosent protein og inneholder spormineraler jern, sink, kobber, natrium, fosfor og magnesium. Black valnøtter inneholder også Juglone, caffeic syre, hyperin og tannin.

Omega-3-olje

Black valnøtter inneholder 60 prosent olje, som er rik på omega-3. De har 700 kalorier per 100 gram nøtter, og når det brukes med et sunt kosthold med fisk, hele korn, frukt og grønnsaker, omega-3-olje fra svart valnøtter beskytter blodårene dine mot hjerte-og karsykdommer og bein mot bein tap. Omega-3 hjelper mot gallestein, hyperaktivitet, lærevansker og søvnforstyrrelser også.

Antioksidanter

Black valnøtter inneholder mineraler kobber og magnesium og ellaginsyre. Dette er antioksidanter som blokkerer metabolske veien til kreft. De kan også bidra til å beskytte friske celler blir ødelagt av frie radikaler og de bidra til å hindre kreftceller fra å kopiere.

Betydning

Ifølge kostholds Journal og Journal på fedme, spise bare fire valnøtter om dagen kan øke nivået av omega-3 olje og ellaginsyre i blodet. Denne liten økning vil bidra til å beskytte ditt hjerte og arterier fra sykdom og ditt system fra kreft. I en studie av 1.200 eldre pasienter som ble matet valnøtter og jordbær, både matvarer rike på omega-3 og ellaginsyre, ble det funnet at disse pasientene var tre ganger mindre sannsynlighet for å utvikle kreft og hjertesykdom enn de som pasient som ikke konsumere disse Et utvalg av matvarer.

Advarsel

Personer som er allergiske mot andre nøtter bør konsultere sin lege før du bruker noen svarte valnøtter produkter. Black valnøtter er ofte funnet i bakevarer og iskrem.

Informasjon Om Øresus

Tinnitus, eller øresus, er et vanlig fenomen som oppstår på et tidspunkt i livet til én av fem personer, ifølge Mayo Clinic. Om lag 15 prosent av folk i USA lider lengre perioder med tinnitus som krever medisinsk diagnose eller behandling, melder den amerikanske Speech-Language-Hearing Association.

Årsaker

De vanligste årsakene til øresus er indre øret skade på grunn av en skade eller infeksjon, hørselstap, eksponering for høy lyd, ørevoks blokkeringer eller endringer i bein innenfor øret kjent som osteosclerosis. Mindre vanlige årsaker inkluderer Ménières sykdom, høyt blodtrykk, åreforkalkning, stress, hode og nakkeskader, godartede hjernesvulster og reseptbelagte medisiner.

Typer

Tinnitus kan påvirke ett eller begge ørene og er noen ganger oppfattes som oppstår utenfor øret heller enn innsiden, ifølge American Speech-Language-Hearing Association.

Time Frame

Hvis tinnitus vedvarer i mer enn én uke, foreslår Mayo Clinic at du søker legehjelp, da dette kan være et tegn på en underliggende sykdom. Det er også viktig å snakke med legen din om tinnitus er ledsaget av svimmelhet eller hørselstap.

Behandling

I noen tilfeller innebærer behandling av tinnitus behandling av den underliggende tilstand som forårsaker ringing i ørene, slik som å fjerne ørevoks, bytte reseptbelagte medisiner eller starte på medisin for høyt blodtrykk eller hjertesykdom. I andre tilfeller, er reseptbelagte medisiner og høreapparater som brukes til å redusere mengden av øresus.

Forebygging

Ved hjelp av hørselsvern når du deltar i støyende aktiviteter eller arbeid og unngå eksponering for høy musikk eller andre lyder kan hjelpe deg å redusere sjansene for å utvikle ringing i ørene. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold beskytter deg mot hjerte-og karsykdommer og høyt blodtrykk som bidrar til tilstanden, rapporterer Mayo Clinic.