Digidexo.com

Hydrogenperoksyd

Tannpine hjemme rettsmidler med hydrogenperoksyd

Hydrogenperoksid er en svak syre med blekeevne. Den er produsert av både dyre- og planteceller. Det dannes også naturlig i miljøet av sollys som virker på vannet. Hydrogenperoksid 3% er tilgjengelig i lokale drugstores eller apotek. Det er trygt å håndtere av mennesker, men det bør ikke inntas som en tannpine middel.

Munn skyll

Virvle en cap full av 3% hydrogen peroxide løsning i munnen. Ikke svelge hydrogenperoksid. Spytte det ut og skyll munnen med varmt vann etterpå.

Skylle munnen med hydrogen peroxide vil hjelpe drepe tannpine-bakterier og lindre noe ubehag.

Man kan bruke hydrogenperoksyd flere ganger om dagen for lindring. Gurglevann med det etter hvert måltid for å fjerne bakterier og bakterier, så vel som for å løsne eventuelle stykker av mat.

Varmt eller kaldt kompress

En varm eller kald kompress kan brukes på kinnet etter å ha brukt en hydrogen peroxide munnskylle rette for å gi ekstra tannpine lettelse. Pakk en ispose i en dishtowel for en kald komprimere og fylle opp en plastflaske med varmt vann for å bruke en varm komprimere til kinnet.

Typer Peroxide

Typer Peroxide


Peroxide kan kjøpes over disk i mange av sine mest vanligste formene. Hydrogenperoksid er ofte funnet ved førstehjelp forsyninger samtidig benzoylperoksid er mer sannsynlig å bli funnet med ansikts renset og akne behandlinger. Når du bruker peroxide, uansett type, bør du alltid følge produsentens anvisninger. Hold væske peroxide, tenner Whitening kits og andre produkter som inneholder peroxide utilgjengelig for små barn.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er ofte brukt som desinfeksjonsmiddel. Det er en klar, ikke-brennbar væske som er litt tykkere enn vann, og kan fortynnes med vann ved behov. Hydrogenperoksid blir vurdert som en erstatning for kloreringsprosessen i mange avfallsselskaper som et tryggere alternativ til tradisjonelle blekemiddel. I de fleste anvendelser hydrogenperoksyd er lik i kostnad for klorering og er antatt å ha mindre miljømessig virkning enn klorering.

Benzoylperoksid

Benzoyl peroxide er ofte brukt til å rense huden og bidra til å rydde opp akne problemer. Brukes som en aktuell agent i krem ​​eller flytende form, benzoylperoksid bidrar til å bekjempe bakterier under huden, redusere akne. Benzoyl peroxide kan også bli funnet i noen tenner Whitening og hår-lightening produkter.

Lipidperoksidase

Lipid peroksyd er den kjemiske skader på flerumettede fettsyrer ved frie radikaler. Den skade er gjort på cellemembraner, og resulterer i produksjon av lipid peroksyd. Høyere enn normalt nivå kan føre til alvorlige helseproblemer som slag eller hjertesykdom.

Karbamidperoksid

Karbamidperoksid er en forbindelse peroksyd dannes når hydrogenperoksid er kombinert med urinstoff. Ofte brukt som en tenner Whitening produkt, er karbamidperoksid ofte brukt i ulike former og sterke til å behandle munnsår og fjerne ørevoks.

Bivirkninger

Bivirkningene av aktuell bruk av peroxide vanligvis omfatter rødhet, flassing eller flassende hud, utslett og en brennende følelse. Vanligvis er disse bivirkningene gå bort over tid. Du kan minimere bivirkningene ved å bare bruke peroxide så ofte som nødvendig for å se de ønskede resultater. Hvis bivirkningene ikke går bort, eller hvis de blir verre, bør du rådføre deg med en medisinsk faglig.

Hva er årsakene til et belegg på tungen?

Hva er årsakene til et belegg på tungen?


Det er tre typer belegg tungen - hvit tunge, gul tunge og svart, hårete tunge. Alle oppstå av forskjellige grunner. Ifølge Mayo Clinic, alle er vanligvis midlertidige, ufarlige tilstander.

Hvit Tongue

Et hvitt belegg oppstår når de små humper på tungen, kjent som papiller, bli betent. Betennelse skjer vanligvis på grunn av dehydrering, feber, puster gjennom munnen eller røyking. Matrester, bakterier og døde celler deretter få fast mellom hoven papiller og skape hvitt belegg.

Gul Tongue

Et gult belegg på tungen er også forårsaket av betennelse i papiller, som deretter samle gule bakterier. Røyking, puster gjennom munnen, dehydrering og feber alle føre til at papiller å bli betent.

Svart, Hårete Tongue

Svart, hårete tunge er preget av svart eller brun misfarging av tungen, sammen med en hårete eller furry belegg. Svart, hårete tunge er ufarlig. Ifølge National Institutes of Health, det noen ganger oppstår hos personer med AIDS.

Årsakene til svart, hårete tunge inkluderer dårlig munnhygiene og overdreven bruk av medisiner som inneholder bismuth, som Pepto-Bismol. Andre årsaker omfatter bruk av antibiotika, som kan forandre den normale bakterieinnhold i munnen. Heavy tobakksbruk er også en årsak.

Behandling av hvit tungen

Børsting tungen kan hjelpe bli kvitt hvit tungen. Drikke mye vann og spise crunchy matvarer - for eksempel epler, brokkoli eller popcorn - kan også bidra til å fjerne den hvite rusk fra tungen. Røykere bør slutte å røyke.

Behandling av Yellow Tongue

For gul tunge, Mayo Clinic anbefaler en hjemmebehandling involverer skånsom børsting av tungen med en løsning av en del hydrogenperoksyd og fem deler vann. Gul tungen kan indikere et problem med leveren eller galleblæren, selv om det er sjelden.

Behandling av svart tunge

Å pusse tennene og tungen to ganger om dagen er anbefalt behandling for svart, hårete tunge.
Hvis belegg på tungen av enhver type vedvarer i mer enn syv til 10 dager, bør du oppsøke lege eller tannlege.

Old Fashioned Cures & hjem rettsmidler

Old Fashioned Cures & hjem rettsmidler


Folk bør ikke rabatt gammeldags kurer og hjem rettsmidler. Mange av disse botemidler og rettsmidler faktisk fungerer. Så du bør lytte til bestemor når hun forteller deg å drikke kylling noodle soup kjøttkraft neste gang du er forkjølet. Disse kurer og hjem rettsmidler også er helt naturlig og ikke forårsake skadelige bivirkninger, i motsetning til mange medisiner på markedet i dag.

Gammeldags Cure for verkende muskler

Hvis du er ute etter en måte å lindre dine verkende muskler etter trening, prøv dette gammeldags blanding. Bland sammen en kopp olivenolje og en ss. av pepperrot. Vent en halv time deretter gni blandingen over dine verkende muskler. Denne vaksinen fungerer også på musklene som verker på grunn av influensa.

Hjem rette for hoste

Over-the-counter hoste sirup har mange bivirkninger. Det kan også gjøre deg søvnig. Du kan unngå alt dette ved å blande en ts. honning med saften av en sitron kile. Drikk det hver gang du begynner å hoste ukontrollert. Husk at en liten bit av hoste er bra. Det blir slimet ut av lungene. Bruk dette hjemme bøte bare når hosten kommer ut av kontroll.

Hjem rette for Whitening tenner

Bland en halv ts. natron med en halv ts. av hydrogenperoksyd. Dette vil danne et lim som du kan bruke på tennene. Pensle lim på og deretter la den i tre minutter. Pass på at du ikke svelge denne blandingen. Hvis du føler behov for å spytte, så gjør det i vasken på badet. Når de tre minuttene er opp, skyll munnen med vann og deretter pusse tennene på vanlig måte. Natron er en ingrediens i enkelte tannkremer, men det er hydrogenperoksyd som faktisk gjør bleking.

Hvordan behandle gingivitt med naturlig rettsmidler

Hvordan behandle gingivitt med naturlig rettsmidler


Gingivitt er en betennelse i tannkjøttet på grunn av en opphopning av plakk, bakterier og matrester i munnen. De fleste voksne har noen stadium av gingivitt. I sin mest alvorlige form, gingivitt forårsaker smertefulle, hovent tannkjøtt, noe som gjør det vanskelig å spise. Tap av underliggende ben kan også forekomme. Medisinske behandlinger inkluderer skraping under tannkjøttet, oral kirurgi og antibiotika for de verste tilfellene, men du kan hindre eller reversere gingivitt med flere naturlige metoder.

Daglig munnhygiene

Tannpuss og tanntråd tennene er den første linjen i forsvaret i naturlig behandling for tannkjøttbetennelse. Urte tannkrem med mynte, babool, neem, hellig basilikum, kull, natron, anis og myrra er gode alternativer til tradisjonelle masse splitter tannkremer. Disse ingrediensene hindre infeksjonen i å spre og redusere betennelser. Munnskyllevann som inneholder salvie eller peppermynte olje, mentol og kamille tinktur er også effektive. Masser gummier daglig med en gummitupp stimulator for å øke blodstrømmen til tannkjøttet, noe som i sin tur fremmer helbredelse.

Kosttilskudd

Studier har vist at noen personer med gingivitt er mangelfull i koenzym Q10, som er et viktig næringsstoff som trengs av hver celle i kroppen. Tar kosttilskudd laget av naturlige midler er en måte å stanse forringelse av tannkjøttet og la helbredelse skje. Andre vitaminer og kosttilskudd effektive i å forbedre helsen til tannkjøttet er kalsium, folsyre, som reduserer inflammatorisk respons, og vitamin C, noe som bidrar til å bygge sunt vev.

Ernæring

Å spise riktig mat kan også gå en lang vei mot sunnere tannkjøtt. En forbindelse i tyttebær har anti-heft egenskaper som bidrar til å forhindre plakk fester seg til tennene. Mat lavt i mettet fett og de rike på fiber fremme sunt tannkjøtt. Inkluder massevis av frisk frukt og grønnsaker. Krydret og fet retter kan forverre gingivitt. Du bør også unngå sukker, hvitt mel, brus og sirup, mens begrense sjokolade og kaker. Sukkeret i disse elementer er kjent for å forverre tilstanden.

Gnir og skyller

Bruke en aktuell gni eller ved hjelp av en naturlig skylling i munnen kan akselerere healing. Stoffer som fedd olje, aloe vera papirmasse, bakepulver og vann kan bli gnidd langs tannkjøttet for lindrende lettelse. En kombinasjon av to teskjeer av hvit eik bar, en teskje av myrra, 3/4 teskje av peppermynte og 1/8 teskje av fedd pulver blandet sammen kan brukes til tannkjøttet to ganger daglig. Grønn te ekstrakt hemmer Streptokokker bakterier. Gurgle to ganger daglig med vann og en klype salt eller en teskje av triphala pulver. Like mengder av hydrogenperoksyd og vann fremkaller en annen gurglevann som er effektiv mot gingivitt. En sterk te laget av salvie og havsalt har antiseptiske egenskaper som reduserer betennelse og fremme helbredelse.

Hvordan bli kvitt ørevoks i et barn

Selv ørevoks er et naturlig produkt av kroppen, har for mye ørevoks kan forårsake hørselsproblemer eller ubehag hos barn. Hvis du ønsker å prøve å bli kvitt ørevoks i et barn, følger du disse trinnene.

Hvordan bli kvitt ørevoks i et barn

å bruke hydrogenperoksyd. Ved hjelp av en dropper legge til en liten mengde hydrogen peroxide til barnets øre. La det boble, og slå barnets øre til avløp. Dette kan bidra til å løsne ørevoks.

Bruk naturlig tilnærming. Noen få dråper olivenolje eller mineralolje i barnets øre kan myke opp ørevoks. Myknet voks vil ofte komme ut på egen hånd.

Hvil barnets øre på et varmt vann flaske eller på en varm klut. Varme kan hjelpe smelte ørevoks slik at det kan renne. Vær sikker på at temperaturen på overflaten er varm og ikke varm.

Kjøp en over-the-counter ørevoks fjerning løsning eller kit.

Kontakt ditt barns barnelege. Han kan ha en foretrukket fremgangsmåte for å løsne og fjerne ørevoks. Legen kan myke opp og skrape bort ørevoks fra barnets øre.

Gå for forebygging. Hold barnets ører rent med en myk vaskeklut på det ytre øret. Du vil også ønsker å være sikker på å holde barnet hydrert. Dehydrering kan gjøre ørevoks hardere.

Hint

  • Rådfør deg med barnets barnelege før du bruker noe for å fjerne barnets ørevoks.
  • Bruk aldri en bomullspinne for å rengjøre ørevoks fra et barns øre. Du kan pakke den ørevoks i øret dypere gjøre problemet verre.

Hvordan Kill Lupus Candida

Lupus pasienter har endret immunforsvar. Også mange er på behandlinger som demper immunsystemet. Derfor lupus pasienter er mer utsatt enn de fleste til infeksjoner som Candida, kjent som "trost." Thrush er den vanligste soppinfeksjon sett i lupus pasientene. Candida albicans er de vanligste artene av candida familien, vanligvis infiserer munn, svelg, og skjeden (som "gjær infeksjoner").

Hvordan Kill Lupus Candida

•  Bruk et hjem rette, hvis du ikke ønsker å gå til legen ennå. Gjør det ved å kutte et tre prosent hydrogenperoksyd (H2O2) oppløsning til halv-styrke ved å blande den en-til-en med vann. Skrape av hvitt belegg i munnen, slik at H2O2 kan brukes direkte til de røde sår under. Påfør løsningen med en bomullspinne. Deretter swish og gurgle med resten av løsningen for å få resten av munnen og halsen. Ikke svelge den.

•  Gå til en lege hvis hvithet av trost er for langt tilbake i halsen å nå med H2O2 løsning, eller om løsningen ikke har ført til bedring innen en uke. Legen vil foreskrive en av flere mulige soppdrepende medisiner, som er oppført i linken eCureMe i Resources nedenfor.

advare alle leger om trost, før de forskrive antibiotika for eventuelle andre problemer du måtte ha. Antibiotika kaste av bakteriell mix og kan gjøre trost problemet verre.

Forgiftning Fra Permanent Markers

Forgiftning Fra Permanent Markers


Selv om det ikke er noen bestemt navn for tilstanden, må permanente markører inneholde et farlig kjemikalie som kan forårsake hud forgiftning. Mens de fleste markører anses å være ikke-giftig, mange merker inneholder et kjemikalie som kalles Xylen som kan utløse en allergisk reaksjon, spesielt når blekket påføres direkte på huden.

Xylen

Xylen inneholder tre isomerer: orto-xylen, meta-xylen og para-xylen. Alle tre er fargeløs, brennbar væske preget av en søt lukt. Inntreden i kroppen kan oppstå ved innånding, svelging eller hud og øyekontakt. Ved lave nivåer fungerer det som et irritasjonsmoment for øye og slimhinner; ved høyere konsentrasjoner det fungerer som et narkotisk stoff. Ekstremt høye nivåer har vært knyttet til leversvikt, hukommelsestap og død. Det er viktig å merke seg at slike store mengder xylen ville kreve eksponerings langt utover kapasiteten til en enkelt markør.

Symptomer på eksponering

Akutt eksponering for xylen kan være kvalme, hodepine, svimmelhet, tretthet, irritabilitet, irritasjon i øyne, nese og hals, og tap av motoriske ferdigheter. Det er mulig, ved bruk av en permanent markør for en lengre tidsperiode uten ventilasjon, for slik eksponering kan forekomme.

Kronisk eksponering kan forårsake lever-og nyreskader, konjunktivitt, eksem, og tørrhet i nese og hals.

Nødprosedyrer

Hvis Xylen er introdusert inn i øynene, må du skylle umiddelbart med kaldt vann i minst 15 minutter. For hudeksponering, vask med såpe og vann. For innånding, fjern personen til frisk luft. Skulle offeret slutter å puste, utføre HLR og kontakt krisepersonell umiddelbart. Dersom det svelges, ikke fremkalle brekning. Har offeret drikke store mengder vann og varsle krisepersonell.

Xylen i Markers

En permanent markør er designet for å kunne skrive på nesten alle overflater. Dette blekket får sin permanens ved å være vanntett. Dette gjør rengjøringen blekket vanskelig, selv ved hjelp av såpe. De fleste markører har blekk som inneholder xylen, som anvendes som et løsningsmiddel. Ved hjelp av et slikt løsningsmiddel i en konsentrert form vil faktisk fjerne trykksverte. Permanent da blekket er lik spraymaling ved at den avgir gasser som inneholder ikke-flyktige forbindelser. Disse røyk, men anses ikke-dødelig i doser som vanligvis finnes i blekk og maling, er meget brannfarlig.

Andre kilder til Xylen

Xylen kan også bli funnet i følgende produkter: motor og flydrivstoff; som løsemiddel i lakk, lakk, maling og fargestoffer; hydrogenperoksyd; noen parfymer; Myggmidler; vitaminer; lær behandling; og legemidler.

Slik unngår du at Q-feber

Slik unngår du at Q-feber


Q-feber er en infeksjon forårsaket av Coxiella burnetii Rickettsia, som er gjennomført av mange dyr, inkludert fugler, katter, hunder, tamme flokkdyr og flått. Q-feber er en yrkesrisiko for folk som arbeider med dyr, fordi det vanligvis er kontrahert av inhalering dråper fra forurensede fødsels produkter, avføring og urin. Upasteurisert melk kan også bære Coxiella burnetii i sjeldne tilfeller. Følgende trinn viser hvordan du kan forhindre et tilfelle av Q-feber.

Slik unngår du at Q-feber

Motta en kommersiell vaksine kalt Q-Vax for Q-feber hvis du er i Australia. Rådfør deg med US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases å motta en eksperimentell vaksine i USA.

Treat Q-feber tidlig for å holde den fra å bli kronisk. Start en fem-dagers profylaktisk behandling av doksycyklin eller tetracyklin løpet av de første 8 til 12 dager etter eksponering.

Kast potensielt smittsomme dyreprodukter grundig og desinfisere forurensede områder med såpe og vann. Rensing kan også utføres med en halv times eksponering for oppløsninger av 70 prosent etanol, 5 prosent hydrogenperoksyd eller 5 prosent kvaternært ammonium.

Vask hendene grundig etter avhending av animalske produkter. Dette er spesielt viktig for personer med risiko for Q-feber som bønder og veterinærer.

Bruk passende forholdsregler rundt husdyr, spesielt gravide seg. Pasteurisere melk som mulig forebyggende for Q-feber og unngå upasteurisert melk eller melkeprodukter. Sørg for at sauer brukes til forskningsformål er seronegative.

Over the Counter medisiner for Oral Thrush

Over the Counter medisiner for Oral Thrush


Trøske, også kalt candidiasis, er en overvekst av sopp i munnen. Trøske kan skyldes en svekket immunsystem, reseptbelagte medisiner, dårlig munnhygiene, noen medisinske prosedyrer, seksuell overføring eller gjennom overføring fra en mor til hennes nyfødte. Flere reseptfrie behandlinger kan behandle trost. De er ment for milde tilfeller. Du bør oppsøke lege hvis tilstanden vedvarer.

Apple Cider Eddik

Lag en munn skyll ved å plassere 1 ss. av organisk eller ufiltrert eplecider eddik i en kopp varmt vann. Skyll munnen fire ganger om dagen. Du kan også drikke en 8-oz. glass av denne løsningen en gang om dagen. Eddik eple fungerer det inneholder naturlige enzymer som kan kontrollere tilstedeværelsen av Candida i kroppen. Det hjelper støtter veksten av sunne bakterier, noe som motvirker overvekst av candida.

Hydrogenperoksid

En oppløsning av 3 prosent hydrogenperoksyd er et annet alternativ. Swish den i munnen i 30 sekunder flere ganger om dagen før symptomene avta.

Salt Water

Løs opp 1/2 ts. av salt i en kopp varmt vann. Swish denne skylling i munnen og så spytte den ut. Gjør dette flere ganger om dagen før symptomene avta.

Baking Soda Rinse

Skylle munnen med en løsning av 1 ts. av natron oppløst i en kopp varmt vann fungerer også for milde tilfeller av trost. Swish oppløsning i munnen tre ganger om dagen. Deretter redusere behandling til en gang om dagen før symptomene er borte. Du kan også prøve å pusse tennene med natron en gang om dagen, sammen med å skylle munnen. Natron hjelper opprettholde en normal pH i munnen.

Acidophilus

Friske voksne med trøske kan være i stand til å håndtere smitte ved å ta acidophilus kapsler eller flytende funnet på et apotek eller naturlig mat butikk. Acidophilus ikke ødelegge sopp, men det kan bidra til å gjenopprette den normale bakteriefloraen i munnen og i resten av kroppen din.

Forberedt Oral Rinse

Ved hjelp av en over-the-counter muntlig skyll laget med et konsentrat av stannous fluor er en effektiv behandling for mild trøske. Det er alkohol gratis og fungerer i åtte timer.
For de tre første dagene, skyll tre ganger om dagen - i morgen, ettermiddag og kveld. For de neste tre dagene, skyll to ganger om dagen - i morgen og kveld. For de neste fem dagene, skyll en gang daglig rett før du går til sengs. Swish skylling enn alle overflater i munnen, og pass på å få kontakt med tennene, tannkjøttet, tungen og palett i ett minutt. Ikke spis eller drikk i minst 15 minutter etter skylling.

Oral Spray

Bruk en muntlig spray til å smøre deg munnen når du har trøske. Personer som har trost har ofte en tørr munn. Flere over-the-counter er tilgjengelige. Den muntlige spray er laget av dimetikon og poloxamer 407 silikoner og ekstrakt av Spilanthes, en naturlig urt som forbedrer spytt flyt. Sprayen også lindrer svie, og er alkohol gratis. Bruk den i løpet av dagen etter behov ved å bruke tre eller fire spray til tungen. Deretter swish tungen over tennene, tannkjøttet og andre overflater i munnen.

Pastiller

Sukkerfrie pastiller bidra til å holde munnen fuktig når du har trøske. Sukker fremmer veksten av trost.

Gratis tånegl sopp Cures

Soppinfeksjoner er vanlige i de sifrene i hender og føtter. Soppen som vokser på tånegl er forårsaket av sopp gruppe dermatofytter. Det strømmer på keratin som vanligvis finnes på tånegl og vanligvis hekker på tånegl. Det finnes ulike behandlinger for soppen; denne form for sopp kan trygt behandles - billig - hjemme.

Apple Cider Eddik

Soppinfeksjoner vanligvis vise seg å være sta og kan vises flere ganger om forsiktig behandling er ikke tatt. Tånegl kan bli smittet fra treningssentre, dusjkabinetter og eventuelle fuktig miljø. Soppen forårsaker misfarging av spiker, og, hvis riktig behandling ikke er gitt, kan det være smertefull. En bevist hjemme bøte er soaking foten i et varmt vannbad etter å ha lagt noen eple cider eddik. Eddik er en del av hver pantry så ville være ganske billig. Bruk to deler eddik og 1 del vann. Sug 3 ganger om dagen og fortsette en uke etter at symptomene avtar. Sørg for at foten holdes tørr. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke et papirhåndkle for å tørke foten.

Hydrogenperoksid

Et annet hjem rette er soaking foten i hydrogen peroxide. Ta to deler hydrogenperoksyd og tilsett 1 del varmt vann. Suge i 25 til 30 minutter tre ganger om dagen og fortsette en uke etter symptomer på soppinfeksjon fade. Alternativt kan pasienten suge en bomullsdott i hydrogen peroxide og bruke den direkte til tånegl med nøye hensyn til området mellom sifrene. Sørg foten holdes tørr.

Listerine og Red Pepper

Tånegl soppinfeksjoner er ganske sta, men bruk av naturpreparater, som er smertefullt, kan vise seg å være effektive. En slik løsning er rød pepper. Ta 1 ts. rød pepper og sjenerøst slukke tå hver kveld. Bind den med gasbind og ta den av i morgen. Gjenta hver nigh, holde tånegl tørr om morgenen.
Et annet middel er bruk av Listerine munnvann. Ta en bomullsdott og liberalt våt det i Listerine og bruke den til spiker et par ganger om dagen. Infeksjonen vil begynne å forbedre nesten umiddelbart.

Hydrogenperoksid som et middel for ekstern gjær infeksjon

En gjær infeksjon forårsaker smerte og ubehag som kan ta mer enn en uke å gå unna. Uansett hvor infeksjonen er på kroppen din, behandle det med en kombinasjon av endringer i kostholdet og hydrogen peroxide. Denne kjemiske, når de blandes med vann, kan drepe uønskede bakterier, og å gi oksygen for celler i infeksjonen.

Hvordan du rengjør en infeksjon med Hydrogenperoksid Solution

Tilsett 1 ts. av hydrogenperoksyd til en kopp vann og blanding. Ifølge Hvordan End gjær infeksjon, ta vare å unngå å legge mer peroxide --- dette kan inflame området rundt en infeksjon og forårsake en brennende følelse. Hell forsiktig løsningen på det berørte området.

Hvis du foretrekker å gi kroppen din mer eksponering for peroxide, vurdere soaking i en peroxide bad. Fyll et badekar med vann og tilsett en halvliter full styrke hydrogen peroxide, deretter røre vannet med hånden. Sug i dette bad i minst 10 minutter.

Før du prøver en av disse metodene, spør legen din om alvorlighetsgraden av infeksjonen. Ifølge Natural Cures, vil en peroxide løsning ikke hjelpe en infeksjon i en kritisk fase.

Kosttilskudd endringer

Legg hydrogen peroxide til kosthold i form av fruktjuice. Mange frukt og grønnsaker --- spesielt vannmelon og tranebær --- inneholder peroxide at du enkelt kan absorbere ved å drikke juice. Drikk store mengder vannmelon eller tranebærjuice hver dag frem til infeksjonen leges.

Også unngå usunn mat. Inntil infeksjonen avtar, holde seg borte fra alkohol, koffein, melkeprodukter og brus. Naturlig rettsmidler tyder på at du erstatter dem med nøtter, olivenolje og linfrø --- kan du også spise magert kjøtt som kalkun eller kylling. Spis så mange grønnsaker som mulig for å gi kroppen din de vitaminene den trenger.

Hvordan bruke Hydrogenperoksid for Behandling av Thrush

Candidainfeksjon er forårsaket av en parasittisk sopp av Candida arter - Candida albicans er den vanligste. Det kalles trost når den vises i munnen og ofte referert til som en gjær infeksjon når den dukker opp i skjeden. Det er en parasittisk sopp som vanligvis infiserer vagina, munn og svelg. (Thrush refererer også til en bakteriell infeksjon av hestens hover.) Thrush og andre Candida-infeksjoner kan oppstå når en annen sykdom har svekket immunsystem. For eksempel er det vanlig blant HIV-pasienter. Hydrogenperoksid kan brukes til å behandle trost.

Hvordan bruke Hydrogenperoksid for Behandling av Thrush

Fortynn 3 prosent hydrogenperoksyd (H2O2) oppløsning 1 til 1 med vann (halv styrke).

•  Skrap av hvitt belegg i munnen for å avsløre den røde svever under slik at H2O2 kan få til det.

•  Påfør H2O2 blandingen direkte til stiger med en bomullspinne.

Hell litt av løsningen i en kopp og swish den i munnen, men ikke svelge. Gurgle for å nå den bakre delen av munnhulen.

Se legen din for spesialisert medisin hvis du ikke ser bedring innen en uke, eller hvis infeksjonen kommer for langt tilbake for å komme med hydrogenperoksid uten å svelge. Med alle de andre mulige behandlinger tilgjengelig, er det ingen grunn til å begrense deg til bare hydrogen peroxide hvis det ikke fungerer.

Hint

  • Ikke ta antibiotika for trost. Kaste av bakteriesammensetningen i kroppen din kan også ta med trost på.
  • Unngå oral kontakt med andre under infeksjonen.

Hvordan behandle Battlefield Sår med sukker

Sukker --- og sin fetter, honning --- har blitt brukt til å behandle sår i tusenvis av år. Moderne forskning har bevist sin medisinske evner, inkludert å gi aktuell næring, stimulere vev vekst, redusere betennelse og utstilling av bredspektret antimikrobielle handling. Battlefield forholdene krever effektive, rimelig, enkel å bruke og ikke-giftige metoder for behandling av sår. Sugar oppfyller disse vilkårene, og bør inkluderes i alle medic forsynings kits.

Hvordan behandle Battlefield Sår med sukker

Sukker og Sugar Paste

behandle sår med nekrotisk appelsinhud med vanlig sukker. Rengjør området rundt såret. Omgir såret med vaselin eller stomi ringen for å bidra til å inneholde sukker. Hell sukker liberalt på såret, dekker den helt og jevnt. Påfør dressing. Gjenta to til fire ganger daglig til infeksjonen er helbredet, skylle såret etter behov før du legger mer sukker.

Bruk sukkerpasta for andre sår. Bestem den type og størrelsen av såret, og tykkelsen av det lim som kreves. Bruk tynn pasta, med en honning-lignende konsistens, for sår med små åpninger, for eksempel omfattende sporing bihulene. Bruk tykk pasta, likner modelleire, for sår med store åpninger, for eksempel trykksår.

Klargjør sukkerpasta. Både Seal og Newton oppgir at sukkerpasta bør være forberedt på et apotek. Hvis pastaen er utarbeidet i feltet, bruke ekstrem forsiktighet for å unngå forurensning. Bland polyetylenglykol med hydrogenperoksyd. Legg sukker. Bland med en blender eller visp til en jevn røre. Oppbevar pastaen ved romtemperatur i opp til seks måneder, eller ved 2 til 8 ° C i opp til ett år.

Påfør sukker lime. Som for sukker, rense såret og området rundt. Hvis du bruker tykk pasta, forme pastaen med hansker til passende størrelse og form. Umiddelbart pakke såret hulrom. Sørg for at såret er dekket helt og jevnt. Dekk med en frisk dressing. Hvis du bruker tynn pasta, fylle en sprøyte med lime. Bruke røret eller kateter for å bruke lim på såret eller vanne lomme passasjer. Dekk med frisk dressing.

Påfør lim to ganger daglig for optimal antibakteriell effekt. Mer alvorlige sår kan kreve pakking hver tredje til fjerde time. Slutte å bruke sukkerpasta når infeksjonen er løst, eller fortsette daglige behandlinger til fullstendig helbredelse oppstår.

Notater

sukker lim skal oppløses innen fire timer, og vil fungere som en irrigant, fjerner behovet for å skylle såret ytterligere.

Se for blødning mens granulasjonsvev former. Påfør ikke-impregnerte dressinger til såret for å holde det fuktig og tillater epithelialization å oppstå.

Skin rundt såret kan vise maserasjon forårsaket av økte eksudater. Bruk riktig barriere beskyttelse som en del av plan for omsorg for å hindre komplikasjoner.

forvente såret for å forbli fuktig under behandlingen, selv om sukker skaper lav vannaktivitet og høy osmotisk trykk.

I slutten av helbredende etapper, erstatte sukker lim med silastic skum, hvis ønskelig.

Hint

  • Forskere har funnet sukker mest effektive på infiserte og illeluktende sår.
  • Bruk sukkerpasta med forsiktighet hvis pasienten har nedsatt nyrefunksjon, fordi absorbert polyetylenglykol utskilles gjennom nyrene. Dessuten kan høye nivåer av denne ingrediensen blod være nyretoksiske.
  • Under EU regelverk, må en kar med sukkerpasta, brukes kun til én pasient og kastes innen 24 timer etter åpning. Mens ingen tilsvarende amerikanske regler gjelder, bruk sunn fornuft og universelle forholdsregler for å hindre forurensning av lim og spredning av smittsomme patogener.

Eddik Hjem Rettsmidler For Toe sopp

Tær er ofte fuktig, fuktig og varm, noe som gjør dem til et attraktivt grobunn for sopp. Toe sopp kan føre til at du ubehag via tånegl skjemmende eller misfarging, for ikke å nevne en stygg lukt (takk til alle som rusk bosatt i henhold neglene). Hvis du leter etter et alternativ til muntlig soppdrepende medikamenter og deres mulige bivirkninger, kan du prøve følgende eddik hjem rettsmidler for å bli kvitt toe sopp.

Grunnleggende

Fungus avskyr sure miljøer, som gjør eddik ideelt middel for å bekjempe toe sopp. Bruk eddik for å lindre kløe, berolige ubehag og gjenopprette pH-balansen, som du trenger på sitt høyeste nivå for å bli kvitt onychomycosis (sopp).

Mens du kan velge fra en hvilken som helst eddik type, kan eple cider eddik gir de beste resultatene i din sopp kampen. Apple cider eddik fungerer som en sterk snerpende og reduserer betennelse; vekselvis ved hjelp av eddik og hydrogenperoksyd på alternative dager for en enda større mulighet for å drepe bakterier og virus.

Aktuelle rettsmidler

Sug foten tre ganger daglig i minst 30 minutter i et badekar blanding av 50 prosent vann og 50 prosent eple cider eddik. Alternative kalde bad med varme bad, en gang om morgenen, en gang i ettermiddag (hvis mulig) og en gang om kvelden. Når du er ferdig soaking foten din, kan du bruke en myk klut eller tørt håndkle til å tørke tærne.

Snarere enn å suge foten i et bad, prøve å bruke to dråper eple cider eller destillert hvit eddik direkte på stadig økende antall av en infisert tånegl to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om kvelden. Påfør eddik med en dropper flaske eller bruke en fuktet bomullspinne for å bruke eddik. Sørg for at du holder pinnen fast på det berørte området lenge nok til at den har tid til å jobbe mot sopp.

Hvis du regelmessig bruke eddik til bunnen av din tånegl, bør du se normal spiker vekst på neglen base. Fortsett behandlingen til den infiserte neglen vokser rett utenfor kroppen. Som den infiserte neglen vokser ut, klipp og fil spiker. Enhver ny spiker som vokser daglig er utsatt for sopp reinfeksjon, så ikke gå glipp av en eddik søknad.

Resultatene kan vises hvor som helst fra tre uker til tre måneder for enten aktuell behandling, men ditt fulle sopp healing bør skje når sunn spiker vokser fra infiserte delen av neglen.

Oral Remedy

Aktuelt eddik bruk skal hjelpe deg å lindre toe sopp, men du kan også bruke eple cider eddik som en muntlig anekdote. Eddik har en sur smak, men det er ikke giftig og har hatt en lang historie som en medisinsk verktøy.

For å redusere den sure smaken av eple cider eddik, blande eddik med en kullsyreholdig drikke eller fruktjuice. Skyll munnen eller pusse tennene etter hver bruk, som å drikke noe syrlig drikke kan føre til tannråte.

Hvis toe sopp ikke viser mye forbedring etter bruk eddik, bør du kontakte lege for å diskutere alternative løsninger.

Testene som brukes i identifisering av bakterier

Bakterier er blant de mest tallrike og mangfoldig gruppe av organismer på planeten. Det avgjørende bakteriologi anvender en rekke nærings-og biokjemiske tester for å identifisere bakterier. Tradisjonelt har disse metodene ofte krevde omfattende tid til kultur, isolere og teste bakterier. Imidlertid har de siste teknologiske fremskritt tillatt raske deteksjonsmetoder skal utvikles.

Farging

Gramfarging blir ofte anvendt som et innledende trinn i bakteriell identifikasjon og bruker en flekk, decolorizer, og farge for å identifisere bakterier i henhold til deres cellevegg. Andre fargemetoder inkluderer syrefaste flekker, spore flekker og negativ farging.

Cellemorfologi

Når sett under mikroskopet, kan bakterier bli kategorisert i henhold til formen av deres celler. Disse former inkluderer bacilli (stavformet) bakterieceller og cocci (sfæriske formede bakterieceller).

Nutrient Agar

Bakterier er ofte samtidig på flere agar retter hver inneholder varierende næringsstoffer. Bakterier kan bli videre isolert av de næringsstoffer som kreves for veksten, koloni morfologi, og i noen tilfeller, stoffer som inhiberer veksten.

Biokjemiske tester

Reaksjonen av bakterier til visse stoffer som kan hjelpe til med identifikasjon. For eksempel detekterer en katalaseprøve nærvær av katalase enzymet ved tilsetning av hydrogenperoksyd og observere for dannelsen av oksygenboblene.

Serologisk

Antistoffer kan benyttes for å påvise svært spesifikke proteiner i en bakterie. Dette har muliggjøre utvikling av agglutinasjon tester, ELISA (enzyme-linked immunosorbent assay), og Western Blot.

DNA

I økende grad er metoder blir utviklet og ansatt som tillater bakterier å bli identifisert i henhold til genetiske markører innenfor sitt genom. Disse metodene gir mulighet for mye raskere identifisering og en betydelig mengde av automatisering til bakteriell identifikasjon.

Mat Grade Hydrogenperoksid & Candida

Mat Grade Hydrogenperoksid & Candida


Candida kan manifestere seg i ulike deler av kroppen som en plagsom infeksjon. Hydrogenperoksid kan drepe soppvekst bidra til å løse denne tilstanden.

Thrush

Candida albicans, en type av gjærsopp, kan forårsake infeksjon i munnen, en tilstand kjent som trost. Symptomer inkluderer hvite flekker og smertefulle lesjoner i munnen, ifølge Netdoctor.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid, et vanlig stoff som finnes i drugstores og supermarkeder, har desinfiserende egenskaper som gjør det til et populært hjemme bøte for en rekke plager.

Effekt på Fungus

Hydrogenperoksid dreper både bakterier og sopp. Candida-remedies.com bemerker at kroppen produserer hydrogen peroxide naturlig som et forsvar mot mikroorganismer.

Behandling

Candida-remedies.com anbefaler å påføre en blanding av 3 prosent hydrogenperoksyd og en kopp vann til det infiserte området. Netdoctor bemerker at hydrogenperoksid kan også hjelpe pasienter utføre daglige munnhygiene rutiner med mindre smerter før infeksjonen avtar.

Advarsel

Hydrogenperoksid kan føre til sykdom eller død i høye konsentrasjoner. The Food and Drug Administration (FDA) advarer om at 35 prosent "Food Grade" konsentrasjon kan skade fordøyelsessystemet ved svelging.

Betydningen av Urea Hydrolyse Test

Betydningen av Urea Hydrolyse Test


Det finnes mange typer bakterier. Noen er skadelig, noen er nyttige og noen er verken. Evnen til å skille mellom disse bakteriene er avgjørende for forebygging og behandling. Ofte kan bakterier bli identifisert ved deres evne til å reagere med kjemiske forbindelser. Urea er en slik forbindelse og ureahydrolyse testen brukes til å skille fra hverandre grupper av bakterier.

The Reaction

Når en bakterie inneholder enzymet urease det kan bryte ned urea. Produktene av denne hydrolysereaksjon er ammoniakk og karbondioksyd. Av seg selv, ville dette ikke være merkbar. Når reaksjonen skjer i nærvær av pH-indikatorer, derimot, produserer den en merkbar farge. Ammoniakk fører til en grunnleggende (basisk) pH-verdi for å utvikle og pH-indikator vil derfor endre farge. Den mest brukte indikator for denne testen er fenolrødt, som vil bli rosa ved eksponering for ammoniakk.

Utfører testen

Testen kan utføres i flytende eller fast medium. For en væske-basert test, blir bakteriene blir undersøkt oppløst i en væske inneholdende urea og fenolrødt. For solid test, er bakterier dyrket på en solid, agar-baserte medier som inneholder urea og fenol rødt. I begge tilfeller, er utseendet av rosa farge et positivt resultat. Den forekommer vanligvis i løpet av en dag eller to. Dette betyr at bakterier inneholder urease.

Bruksområder

Mange bakterier som finnes i tarmen inneholde urease. Men få kan bryte ned urea raskt. Det er derfor mulig å innskrenke identiteten til en bakterier basert på urea hydrolyse. Den hyppigst testet grupper som er positive er Proteus, Morganella og Providencia.

Begrensninger

Mens ureahydrolyse testen gir verdifull informasjon, er det ikke definitive. Der er flere bakterier som kan bryte ned urea og flere tester for å skille mellom dem. Slike tester gir informasjon om organismer morfologi og struktur, oksygenbehov og evne til å reagere med hydrogenperoksyd, sukrose og citrat. All denne informasjonen tatt i samlet er vanligvis nok til å klassifisere og navngi en ukjent bakterie.

Spesielle omstendigheter

Den test som er beskrevet ovenfor gjelder for identifisering av en bakterie som kan dyrkes utenfor menneskekroppen. I noen situasjoner er imidlertid å skaffe en bakterieprøve ikke er mulig eller krever en invasiv prosedyre. Dette skjer når en lege mistenkte en pasient har heliobacter pylori, organismen ansvarlig for mange sår lidelser. I denne situasjonen kan heliobacter fremdeles bli identifisert ved sin evne til å bryte ned urea. Pasienten gis en kapsel av merket urea til å svelge. Siden karbondioksyd er et produkt av urea sammenbrudd, vil pasienten puster ut-merket karbondioksid dersom heliobacter pylori er til stede.

Hvordan identifisere Tarmparasitter

Innvollsparasitter lever inni oss, fôring seg på våre næringsstoffer og matforsyning, forlater kroppen vår i fare. Innvollsparasitter kan ødelegge våre vev og celler og produsere giftig avfall i kroppen vår, noe som gjør en svært syk.

Innvollsparasitter har blitt en farsott i enkelte underutviklede land, og i USA alene, er det sagt at omtrent 50 prosent av befolkningen lever med parasitter i dem.

Infeksjon kan oppstå nesten overalt. Det er ikke nødvendigvis på grunn av en uhygienisk tilstand. Man kan bli infisert med parasitter fra en ren insektbitt.

Noen parasitter kan føre til merkbare symptomer, som diaré, mens andre parasitter forårsaker ingen symptomer i det hele tatt. Parasitt infeksjoner kan gå udiagnostisert eller feildiagnostisert, som noen parasitter er i stand til å bevege seg gjennom blodet til alle organ, forårsaker problemer som ikke er ofte anerkjent som parasitt relatert.

Å vite hvordan å identifisere innvollsparasitter vil hjelpe deg å hjelpe din velvære.

Hvordan identifisere Tarmparasitter

De fleste parasitter kan ikke identifiseres med det menneskelige øyet. Men pinworms er synlig for det menneskelige øyet. Pinworms komme ut av anus om natten for å legge egg. Ved hjelp av en lommelykt man kan se i området, for å se om pinworms er til stede.

Ved hjelp av tape er også et alternativ. Ta et stykke tape, trykker den til dine anus flere ganger og undersøke tape for pinworms.

For å diagnostisere infeksjon med et mikroskop, å oppløse en liten mengde av en avføringsprøve i en veterinær grad av natrium-nitratoppløsning. Bruk omtrent en fingerbøll full av løsningen og en svært liten del av avføringsprøven, ikke mer enn størrelsen av en fingernegl.

Etter at de forurensende stoffer i avføringen har steget, danne en film på toppen av væsken, bruker et dekkglass for å ta en prøve av filmen, og plassere den rene dekselet gli over prøvesiden.

Bruk begge, 10x og 100x forstørrelse innstillinger, søk lysbildet.

Identifisering av symptomene på parasitter vil hjelpe til å gjenkjenne angrep av parasitter i kroppen.

Parasitt symptomer inkluderer gass, oppblåsthet, kramper, diaré eller forstoppelse. Du kan oppleve vedvarende hudproblemer, ekstrem nervøsitet, tretthet, eller anemi.

Dersom du har symptomer på menneskelige parasitter, planlegge et besøk med legen din.

Hvis parasitter er mistenkt, vil legen bestille en krakk analyse. Krakken analysen blir brukt til å detektere parasitter.

En streng test er noen ganger brukt til å påvise parasitter. Svelge en streng, vil legen deretter trekke den opp igjen. Strengen blir deretter testet med prøver av mageinnholdet.

Hint

  • For å unngå parasitt-infeksjon vaske all frukt og grønnsaker i en blanding av vann og hydrogenperoksyd før spising. Bland 1 ts. for hver liter vann. Også, kuttet ut noen hakk eller sprekker i frukt eller grønnsaker som kan hauste parasitter.
  • Vask alltid hendene før hvert måltid og etter å gå på do. Prøv å bruke sko i varme jordarter. Når du reiser til uutviklede land, kan du bruke flaskevann for å pusse tennene og drikker.
  • Parasitter kan forårsake alvorlig skade. Parasitter som bendelorm kan bli opptil 35 meter lang og lå millioner av egg hver dag.

Cure for en gjær infeksjon i munnen

Candida albicans forårsaker vanligvis en soppinfeksjon i munnen, kjent som trost. Små mengder av Candida sopp er til stede i de fleste, i munnen, fordøyelseskanalen og huden. Imidlertid, hvis store mengder forstyrrer balansen av vanlige mikroorganismer, så Candida vokser ut av kontroll og forårsaker symptomer.

Årsaker og symptomer

Gjær-infeksjoner i munnhulen kan være forårsaket av flere faktorer. Visse medisiner som forstyrrer balansen av flora i kroppen er antibiotika, kortikosteroider og p-piller. Sammen med trost disse medikamentene kan også forårsake vaginal gjær infeksjoner hos kvinner. Sykdommer der muntlige Candida-infeksjoner er mer utbredt omfatter diabetes mellitus, Sjøgrens syndrom (redusert spytt), et svekket immunforsvar, ha HIV-infeksjon, AIDS og som får kjemoterapi. Thrush sees også hos babyer, men ikke ansett unormal hvis den varer i flere uker.

Trøske påvirker mennesker uansett alder forårsaker en brennende eller smertefull følelse av tungen og munnen. Dannelsen av hvite flekker (en "cottage cheese" utseende) kan ses og har en tendens til å blø hvis skrapt. Sammen med smerter, noen mennesker har problemer med å svelge.

Diagnosen stilles når en lege undersøker munnen for å finne disse hvite lesjoner. En vattpinne av lesjonen er tatt og sendes til et laboratorium hvor en mikroskopisk undersøkelse kan bekrefte Candida organisme.

Behandling for Thrush

Soppdrepende medisiner er vanligvis foreskrevet for å behandle Candida-infeksjoner. Disse medikamentene kommer i form av væsker, pastiller og tabletter, og er vanligvis gitt i 10 til 14 dager. Sammen med et sunt kosthold, utøvere noen ganger anbefaler å ta en probiotiske eller lakto bacillus acidophilus sammen med foreskrevne medisiner.

Den vanligste form for behandling er nystatin. Det er en oral suspensjon som brukes ved angrep av diagnose og er effektiv. Nystatin ikke er absorbert i blodstrømmen slik at den virker direkte i området for infeksjon. Den vanligste måten å ta Nystatin er å swish og svelge væsken. Den strøk munnen og dreper sopp ved å forstyrre deres cellemembraner og forårsaker soppinfeksjon å bryte ned.

Ketoconazoles er soppdrepende preparater som Mycelex, Monistat og Nizoral. Diflucan og Sporanox opptre på en lignende måte som Ketoconazoles med én daglig dose, men de er kostbare.

Alternative løsninger for trost inkluderer grapefruktkjerneekstrakt, capricin te, druekjerneolje, hvitløk og Gentian fiolett.

Viktigst er terapeutisk diett for å hindre gjenvekst av gjærorganismen. I denne dietten, må man unngå raffinerte karbohydrater, sukker, mel og alkohol. Også matvarer som har blitt tørket, fermentert eller som inneholder gjær eller mugg må utelukkes.

Sterilisering av tannbørsten i husholdningen hydrogenperoksyd vil også bidra til å forhindre re-kontaminering av denne organisme som lever på børsten. Thrush må behandles effektivt eller det kommer tilbake.