Digidexo.com

årsaken til hyppige migreneanfall

Hva er årsakene til hyppig kvalme?

Kvalme er ikke en spesifikk sykdom, men et symptom på forhold som kan føre til oppkast og andre ubehagelige fysiske plager i mage-og tarm systemer i kroppen. Kronisk eller hyppig kvalme kan være svært ubehagelig og fysisk belastende og kan være en indikator på alvorlig sykdom, inkludert gastrointestinale infeksjoner, mage reflukssykdom (GERD), hodeskade og indre øre problemer. Andre forhold som kan være indisert ved kronisk eller hyppig kvalme inkluderer diabetes, galleblæren sykdom og inflammatorisk tarmsykdom.

Infeksjoner

Ifølge Benjamin Wedro, MD, FAAEM, som praktiserer akuttmedisin i La Crosse, Wis., Og er en klinisk professor ved University of Wisconsin, kan infeksjoner være en av de viktigste årsakene til hyppig kvalme som fører til oppkast. Helicobacter pylori, bakterier som forårsaker magesår, kan være en smittsom agent, som kan parasittsykdommer, forårsaker kronisk og hyppig kvalme. Norovirus og rotavirus er også vanlige mageinfeksjoner som forårsaker hyppig kvalme.

GERD

Dr. Wedro indikerer at mage-esophageal reflux sykdom, også kjent som GERD, kan være en annen årsak til hyppige kvalme. Når slimhinnen i magesekken og spiserøret er irritert, kan en person føler seg kvalm og også oppleve acid reflux. Denne følelsen kan være et resultat av å spise mat som irriterer slimhinnen i magen, spiser for mye, eller spise og deretter legge ned uten at maten å fordøye. GERD er en kronisk sykdom som ofte behandles med medisiner i tillegg til livsstilsendringer.

Diabetes

En av de alvorlige symptomene av diabetes kan være kronisk eller hyppig kvalme. Ifølge Dr. Wedro, når en persons blod sukker er ute av balanse, kan hun oppleve kvalme. Hvis en person er en kjent diabetiker og opplever kvalme på regelmessig basis, bør han være på vakt for å sjekke hans blodsukkeret og justere sin insulin etter behov. For personer som opplever hyppige kvalme uten en kjent og lett identifiserbar årsak, er diabetes ofte en av de potensielle problemene en lege ser for under eksamen.

Galleblæren sykdom

Galleblæren er et organ som ligger på høyre side av den øvre del av magen. Det er gjemt mellom leveren og tarmen og forsyninger fordøyelsessafter som bidrar med bestått av mat gjennom fordøyelseskanalen. Dr. Wedro sier at når galleblæren ikke fungerer som den skal eller er syk, kan en person oppleve kronisk og hyppig kvalme som et symptom. Den vanligste behandlingen for galleblæren sykdom er diett endring eller kirurgisk fjerning av galleblæren.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom (IBD) er en tilstand der tarmsystemet er kronisk betent og irritert. Andre navn på denne tilstanden er Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Ifølge Dr Wedro, kan personer med IBD opplever kronisk og hyppig kvalme, ofte en advarsel tegn på at et anfall av diaré eller oppkast er i ferd med å skje. Personer med denne tilstanden er ofte behandles med medisiner og endringer i livsstil. Den underliggende årsaken til IBD er ikke kjent.

Hva er årsakene til hyppig vannlating?

Hva er årsakene til hyppig vannlating?


Den plutselige trang til å urinere normalt oppstår fra irritasjon til blæren. Dette irritasjon kommer fra ulike kilder som medisinske tilstander eller medisiner blir tatt. Når blæren føles trykk eller irritasjon, spasmer utvikle seg, øker behovet for og hyppigheten av urinering. Innsnevring ned årsakene til hyppig vannlating vil hjelpe finne din sak og gjør det mulig å jobbe mot en løsning.

Medisinske tilstander

En forstørret prostata - eller en infeksjon i prostata - kan føre til hyppig vannlating hos menn. Som prostata utvides, skyver den mot blæren, noe som resulterer i et behov for å urinere. Blære infeksjoner hos menn og kvinner resultere i smertefulle oppfordrer til å urinere, noen ganger med bare dråper urin kommer ut av blæren. Aktiv blærer forårsake spasmer som lidende føler behov for å urinere ofte. Sjekk med legen din hvis hyppig vannlating forstyrrer ditt daglige liv.

Stress

Psykiske tilstander som stress og angst kan utløse behovet for å urinere ofte. Kroppen reagerer på stress ved å stramme musklene i nakke, skuldre og selv blæren. Når blæren føles disse påkjenninger, blir behovet for å urinere krevende og ubønnhørlig.

Caffiene

Koffein er en naturlig vanndrivende som fjerner vann fra kroppen. Drikker store mengder kaffe og te som inneholder koffein kan bidra til hyppigheten av urinering.

Medisiner

Visse medisiner kan bidra til presserende vannlating. Kontroller beholderen eller litteratur ledsagende medisin for å bestemme om hyppig vannlating er en bivirkning. Diuretika forårsake presserende vannlating hos folk som medisin røyter unødvendig vann fra kroppen. Spør legen din hvis du tror visse medisiner forårsaker hyppig vannlating. Legen din kan endre eller justere dosen av medisinen.

Hva er årsakene til Hyppige Feber hos barn?

Hva er årsakene til Hyppige Feber hos barn?

En feber stiger vanligvis fra en underliggende virus eller infeksjoner. Feber hos barn er en naturlig reaksjon i kroppen som bekjemper bakterier og stimulerer barnets immunsystem til å avverge smittsomme bakterier og virus. Selv om feber hos barn kan være en positiv, naturlig reaksjon å avverge sykdommer, kan hyppige feber betegne et problem som krever legehjelp.

Årsaker

Hyppig feber kan være forårsaket av en rekke årsaker, men er vanligvis forårsaket fra gjentatte virus og bakterieinfeksjoner. Barn som lider av gjentatte forkjølelser at framdriften i øret og bihulebetennelse er mer sannsynlig å oppleve hyppige feber symptomer. Ulike typer relapsing infeksjoner som tuberkulose, malaria og tyfus kan også føre til hyppige feber hos barn. Arvelige lidelser som middelhavsfeber, kan autoimmune sykdommer som lupus og juvenil revmatoid artritt og endokrin kjertel lidelser som hypertyreose også føre til hyppige feber hos barn. Barn som lider av hyppige feber kan også ha alvorlige underliggende forhold, for eksempel nyrekreft, noe som fører til vedvarende feber hos barn.

Diagnostisering Ukjente årsaker til hyppig Fever

I visse tilfeller barneleger ikke klarer å finne årsaken til hyppig feber hos barn og ytterligere testing må utføres for diagnose. Å diagnostisere en mystisk, hyppig feber hos barn, barneleger stole på positronemisjonstomografi scan, også kjent som PET scan, som bruker radionuklide bildebehandling til å produsere tredimensjonale bilder av et barns organer som hjerte, hjerne eller lever. PET skanner er ideelle for å arbeide med barn, gi tidlig diagnostikk med minimalt invasive prosedyrer.

Behandlingstilbud

Barn som opplever feber som følge av virus eller kalde infeksjoner kan føle smerter, frysninger og generelle ubehag fra feber symptomer. Ikke-aspirin feber medikamenter kan bli brukt til å redusere og behandle alle feber symptomer hos barn. Barn som lider av hyppige feber bør få så mye hvile som mulig for å få styrke til å helbrede fra infeksjoner som forårsaker feber symptomer. Disse barna er svært utsatt for å bli dehydrert og bør oppmuntres til å drikke så mange medier som mulig. Unngå å tilby barnet ditt kullsyre brus eller fruktjuice og i stedet oppmuntre dem til å suge på is chips eller drikke pediatrisk elektro re-hydration løsninger eller vann.

Hjem Rettsmidler

Prøv å gi barnet ditt en lunken bad for å gi lindring fra feber symptomer. Også, kle ham i klær som ikke er for tung eller varm.

Advarsel

Feber hos barn har en tendens til å vare maksimalt to dager og kan nå temperaturer så høye som 101 grader Fahrenheit til 103 grader Fahrenheit. Feber som varer lenger enn noen få dager eller når temperaturer høyere enn 103 grader Fahrenheit bør tas opp av barnelege umiddelbart for å utelukke alvorlige underliggende forhold og forhindre mulige komplikasjoner.

Hva er årsakene til hyppig Honking tørr hoste?

En hyppig tørr hoste kan være irriterende og holde deg fra å få en god natts søvn. Symptomer på en hyppig, honking tørr hoste kan behandles med hjem rettsmidler som varm te og honning; over-the-counter pastiller, spray, sirup eller reseptbelagte medisiner. Årsakene til en hyppig honking tørrhoste er infeksjoner og allergier.

Allergier

Sesongmessige allergi mot pollen samt støv og kjæledyr dander allergier kan føre til at du har en hyppig tørrhoste.

Astma

Astma er en kronisk tilstand som kan føre til at du har en hyppig honking tørr hoste, særlig under eller etter trening.

Forkjølelse

Forkjølelse kan føre til at du utvikler en hyppig, honking tørr hoste i flere uker, selv etter de andre symptomene har forsvunnet.

GERD

Hvis hyppige, tuting tørr hoste er ledsaget av en dårlig smak i munnen og halsbrann, kan det være forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Kikhoste

Kikhoste, også kjent som kikhoste, er en smittsom sykdom som kan føre til en hyppig honking tørr hoste. Du kan forebygge smitte ved å bli vaksinert mot den.

Røyking

Hvis du er en røyker, kan kjemikalier i tobakk irritere munnen, lungene og halsen, og føre til at du har en hyppig honking tørr hoste.

Hva er årsakene til Hyppige gjær infeksjoner?

Hyppige gjær infeksjoner kan bety mer enn irritasjon og ulempe. Hyppige gjær infeksjoner kan være forårsaket av alvorlige forhold.

Hva er en gjær infeksjon?

Vaginal gjær infeksjoner hos kvinner er forårsaket av en overvekst av gjærsopp som kalles Candida albicans. Mens gjær er alltid til stede i skjeden, en overvekst av denne gjær resulterer i en infeksjon.

Gjær infeksjoner kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet å ta medisiner som antibiotika eller p-piller, hormonelle endringer, iført trange klær, eller selv å spise mye sukker.

Symptomene på en vaginal gjær infeksjon inkluderer irritasjon, kløe og brenning av vaginal området, utflod og smerter under samleie eller ved vannlatning.

De fleste kvinner vil oppleve en gjær infeksjon på et tidspunkt i løpet av livet. Imidlertid kan hyppige gjær infeksjoner signal andre forhold eller problemer som trenger behandling.

Årsaker

Hyppige gjær infeksjoner kan være forårsaket ved å innføre kjemikalier eller gjenstander inn i skjeden som stimulere veksten av sopp. Dette inkluderer hyppig skylling, daglig bruk av produkter som feminine deodorant spray og badeprodukter som er i utvidet kontakt med skjeden (boble bad, badesalt), og utvidet bruk av pads og tamponger. For å unngå hyppige gjær infeksjoner forårsaket av disse faktorene, unngå bruk av Douches, spray og boble bad, og ved bruk av pads og tamponger, endre dem ofte.

Og samtidig unngå de faktorene som forårsaker vaginal gjær infeksjoner vil ofte hindre dem for de fleste kvinner, hyppige gjær infeksjoner som ikke kan forebygges er ofte et resultat av medisinske tilstander.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som demper immunsystemet kan føre til hyppige gjær infeksjoner. Blant disse forholdene er:

Graviditet
GO
Diabetes mellitus
GO
HIV / AIDS
Kreft blir behandlet med immun-undertrykkende narkotika.

Hvis du har hyppige vaginal gjær infeksjoner, snakk med legen din om eventuelle andre medisinske tilstander som du kan ha som kan være årsaken.

Tilbakevendende Vulvovaginal Candidainfeksjon (RVVC)

Hvis du opplever hyppige gjær infeksjoner, se din lege eller helsepersonell. Dine hyppige gjær infeksjoner kan være tilbakevendende vulvovaginal candidiasis. Selv RVVC er oftest et problem for kvinner med sykdommer som demper immunsystemet, kan RVVC også forekomme hos ellers friske kvinner.

RVVC er ofte behandlet med en soppdrepende medisiner som brukes for en varighet på inntil seks måneder.

Response

Mange kvinner som opplever symptomer assosiert med gjær infeksjoner behandle seg selv ved hjelp av over-the-counter medisiner. Men hvis du opplever symptomer på gjær infeksjoner ofte, kan du være forverre problemet ved å bruke disse produktene, eller at du ikke har en gjær infeksjon, men heller en annen, potensielt farlig vaginal infeksjon.

Se din lege eller helsepersonell hvis du ofte opplever symptomer på gjær infeksjoner for å utelukke andre tilstander.

Hva er årsakene til hyppige urinveisinfeksjoner?

Ifølge National Kidney og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, urinveisinfeksjoner er ved roten av 8,3 millioner leger besøk gjennom hele året. Av grunner ikke helt forstått, kvinner er mer utsatt for UVI enn menn. Årsakene til urinveis infactions spenner fra kroniske helseproblemer av dårlig hygiene. For noen uheldige jenter, sex er nok til å bringe på en UTI.

Samleie

UVI er forårsaket av bakterier fra anus, vagina eller omgivelsene som kommer inn i urinrøret og flytte inn i blæren. Under samleie, er bakterier blir flyttet over alt. Får en UTI under sex er mer vanlig hos kvinner og kan unngås ved urinering etter sex. Vaske kjønnsorganene etter sex er viktig også, men vannlating vil tvinge noen utenlandske bakterier ut av tarmkanalen før det gjør det til blæren.

Diabetes og andre immun Nedskrivninger

Diabetes er den mest vanlige tilstand for å forårsake hyppige urinveisinfeksjoner. Imidlertid er de med andre sykdommer som svekker immunsystemet mer sannsynlig å oppleve hyppig utis også. Immunsystemet er svekket og kan ikke bekjempe infeksjoner samt en sunn kropp kan. Som et resultat, selv små avvik, som for eksempel å glemme å tørke forfra og bakover etter bruk av badet, kan forårsake alvorlige UVI.

Uriktig Perineal Care

Perineal er bestemt til området fra kjønnsorganene til anus. Etter urinering eller avføring, må området tørkes foran til bak bare, fra kjønnsorganene til anus. Tørke fra anus til kjønnsorganene vil introdusere avføring eller andre bakterier inn i urinrøret, forårsaker en rask urinveisinfeksjon. Feilaktig perineal omsorg er et problem for de eldre eller sengeliggende folk, som vaktmester kan feil rydde feil.

Bruk av kateter

Katetre utgjøre en alvorlig risiko for hyppige urinveisinfeksjoner. Et kateter blir satt inn i urinrøret for å tillate at urin kan strømme gjennom slangen og inn i en beholder. Imidlertid, hvis det området hvor kateteret kobles til urinrøret ikke blir ordentlig rengjort og konsekvent, vil bygge seg opp bakterier og gjøre sin vei inn i urinveiene. Dette problemet er sett oftere hos eldre og andre langtidspasienter.

Andre årsaker

Andre risikofaktorer for hyppige urinveisinfeksjoner er dehydrering, graviditet, nyrestein eller nyresykdom, og overgangsalder. Leger er nå lære at en kvinnes immunsystem kan være risikofaktor for urinveisinfeksjoner. Noen kvinner mangler beskyttende elementer som skylle ut dårlige bakterier. Som et resultat av bakterier fester seg til visse celler i urinveiene og kan indusere UVI med selv en liten innføring av nye bakterier eller irritasjon av urinrøret, som i etter samleie.

Hva er årsakene til hyppige benbrudd?

Hva er årsakene til hyppige benbrudd?


Et beinbrudd er en sprekk i beinet. Det fører til smerte, hevelse og blåmerker på grunn av indre blødninger. Smerten kan gjøre det vanskelig for den skadde området til å flytte eller bære noen vekt. Mange mennesker aldri vil oppleve et brudd, men andre har sykdommer som forårsaker hyppige benbrudd.

Fysisk Trauma

Den vanligste årsaken til brudd er fysiske traumer. Brudd forårsaket av traumer kan skje med hvem som helst, men de er mest vanlig hos folk som spiller fullkontaktsport. Barn har også en tendens til å sprekke bein ofte fordi de kjører rundt mer enn voksne gjør.

Osteoporose

Osteoporose er en sykdom i ben, idet benene får tynnere og svakere på grunn av en mangel på kalsium. Osteoporose oftest rammer eldre, og mange vet ikke at de har det før de opplever et beinbrudd.

Bone Cyste

Hyppige sprekkene kan bety at du har et bein cyste, som er et væskefylt hulrom i benet. Cyste kan gå bort av seg selv, eller det kan bli større. Hvis cyste forstørrer, kan det føre til at berørte bein å forkorte.

Paget sykdom

Pagets sykdom er forårsaket av benvev blir brutt ned og reformert unormalt. Den nydannede benet er større og svakere. Frakturer er en av de viktigste indikatorene på Pagets sykdom.

Osteogenesis Imperfecta

Osteogenesis imperfecta, oftere kalt "benskjørhet," er en genetisk lidelse som fører bein å enkelt brudd. Denne sykdom er karakterisert ved hyppige brudd i hele persons levetid.

Hva er årsakene til hyppig Bloody Nose?

Hva er årsakene til hyppig Bloody Nose?


Neseblod, også kalt neseblødning, er en vanlig foreteelse for utsatte pasienter. Noen mennesker er mer utsatt for neseblod enn andre. Enkelte miljøfaktorer kan bidra til sporadisk neseblødning. Hvis neseblod en tendens til å være hyppigere eller mer alvorlig, kan det være alvorlige bakenforliggende årsaker.

Vanlige årsaker

Det er flere vanlige årsaker til sporadiske neseblod. Tørr, oppvarmet luft er den vanligste årsaken, etterfulgt av mindre skader i neseslimhinnen, inkludert nese-plukking, nysing og blåser. Andre godartede årsaker er allergi, mindre ansiktsskader og forkjølelse. I vintermånedene, kan en luftfukter legge fuktighet til tørr, oppvarmet luft for å redusere hyppigheten av neseblod.

Noen mennesker har svært tynne, overfladiske blodkar som har en tendens til å bryte enkelt. I ekstreme tilfeller kan en vene eller arterie i nesen bryter ut ofte. Kauterisasjon av venen kan være nødvendig for å hindre hyppig, alvorlig blodtap. Kauterisering er en mindre poliklinisk prosedyre gjøres under lokalbedøvelse. ( http://www.noseandsinus.net/PDF%20Documents/Nosebleeds_Cauterization_PT-INFO.pdf )

Alvorlige årsaker

Hvis neseblod er svært hyppige (mer enn en gang i uken), svært alvorlig (blødning kan ikke stoppes), eller er ledsaget av andre symptomer som blødninger eller blåmerker andre steder på kroppen, kan det være en mer alvorlig årsak.

Noen lidelser, for eksempel høyt blodtrykk og blødningsforstyrrelser, kan føre til hyppige neseblod. Sykdommer som leukemi eller en arvelig tilstand som kalles hemoragisk telangiectasia kan gi hyppige neseblod også.

Hvis neseblod er hyppige eller alvorlige, bør du oppsøke lege for å utelukke underliggende årsaker. Hvis en medisinsk tilstand eksisterer, bør årsaken rettes til redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av neseblod.

Farmakologiske årsaker

Kjemiske irritanter og medisiner kan også forårsake neseblod. Noen nasal allergi spray kan irritere vevet, noe som kan føre til at nesen til å blø. Legemidler som kan forårsake neseblod inkluderer aspirin og andre blodfortynnende som Coumadin. Narkotika inhalert gjennom nesen, som kokain, kan også føre til hyppige neseblod.

Hindre Nosebleeds

Fukting tørr luft er den første linjen i forsvaret mot hyppige neseblod. Etter det, vurdere å behandle allergi med oral medisin i stedet for nesespray, og bruke en saltvannsnesespray for å holde passasjer fuktig.

Bruk verne head gear når engasjerende i potensielt farlige idretter som fotball, fotball og baseball.

Hvis neseblod er hyppige, gå til en lege for å utelukke en underliggende lidelse eller sykdom.

Hvis neseblod skyldes medisiner, spør legen din om et alternativ. Ellers holde vev hendig og kjenner den riktige måten å stoppe en neseblødning.

Stoppe en Neseblod

Med hodet hevet over ditt hjerte, klem neseborene sammen forsiktig ved bruk av vev for å demme opp for blodstrømmen. Hold neseborene sammen i minst 5 til 7 minutter. Len deg forover, ikke bakover for å holde blodet fra sildrende ned i halsen din. Påfør en kald komprimere til neseryggen å innsnevre blodårene. Ikke blås; trenger du ikke ønsker å fjerne eventuelt blodpropp som danner.

Hva er årsaken til hyppige migrene hodepine?

Hyppige migrene kan føre til alvorlige symptomer som kan vare i flere dager og føre til vanskeligheter med å utføre arbeid, å ta vare på deg selv og administrere din husstand. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha hyppige migrene, som kan være forårsaket av hormonelle problemer, visse typer matvarer og livsstilsfaktorer som kan endres eller justeres for å redusere hyppighet og varighet av hodepine.

PMS

Endringer i hormonnivået før mensen som er forårsaket av premenstruelt syndrom (PMS) kan gi migrene som følger en månedlig mønster.

Prevensjon piller

P-piller kan føre til hyppige eller verre migrene hos kvinner som har en historie med hyppige eller alvorlig hodepine.

Foods

Visse matvarer og tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG), fermentert mat som ost eller brød og krydder som salt og krydder kan forårsake hyppige migrene.

Koffein

Drikkevarer og mat som har koffein som sjokolade, kaffe og brus kan føre til hyppige migrene hvis du regelmessig spiser disse matvarene.

Ikke spise

Ofte å hoppe over frokosten eller andre måltider kan føre til at du har hyppige migrene på grunn av mangel på sukker og andre næringsstoffer i hjernen.

Stress

Emosjonelt stress forårsaket av din jobb, økonomi eller familiesituasjoner kan utløse hyppige migrene som negativt påvirker din jobb ytelse og personlige relasjoner.

Fysisk aktivitet

Intens fysisk aktivitet som lange treningsøkter eller å ha sex kan føre til migrene som kan gjøres verre av dehydrering.

Hva er årsakene til hyppig neseblødning?

Neseblødning er ganske vanlig, og sjansene er, har du sannsynligvis hatt en før. Sporadisk neseblødning vanligvis ikke et tegn på problemer. De små blodårene som linje innsiden av nesen er skjøre, så det er ikke rart at de lett kan blø. Men noen ganger neseblødninger kan bli hyppige. Dette kan være en indikasjon på en mer alvorlig problem.

Miljø

En av de vanligste årsaker til hyppig neseblødning er tørr luft. Mange mennesker får neseblod oftere om vinteren, når varmen er på, og luften er tørketrommel. Den tørre luften bevirker at membranene i nesen for å tørke ut og noen ganger sprekke. Visse områder av landet og verden generelt er også tørrere enn andre. Arid, ørkenklima har mye mindre fuktighet og boliger kan trenge å bli supplert med en luftfukter for å gjøre luften fuktigere.

Dårlige vaner

Du kan faktisk være en ansvarlig for hyppig neseblødning. Dårlige vaner som nese-plukking kan øke sjansene for neseblødning. Fordi membran og blodkar inne i nesen er så følsomme, kan en hvilken som helst irritasjon forårsaket av plukke føre til blødning. Hyppig, kraftig nese-blåser kan også være en faktor. Personer som er utsatt for allergier og andre kilder til kronisk overbelastning kan pusse nesen for mye eller for hardt, noe som kan føre til irritasjon.

Medisinske tilstander

Det er noen medisinske tilstander som kan være ansvarlig for hyppig neseblødning. Den vanligste er bihulebetennelse, forkjølelse, allergi og en merkelig septum. Disse forholdene kan føre til hyppige lunger, noe som kan irritere hinner og blodkarene i nesen. Medisiner som brukes til å behandle tilstander som bihulebetennelse, forkjølelse og allergi (som decongestants og histaminer) kan også tørke opp membraner i nesen.

Side Effects

Neseblødning er ofte en bivirkning av visse medisiner. Noen medisiner som warfarin, heparin og selv vanlige aspirin er kjent som antikoagulantia. De fungerer ved å tynne blodet for å kontrollere symptomer på sykdommer som blodpropp og høyt blodtrykk. Imidlertid kan den fortynning av blod resultere i blødning lettere og neseblødning.

Mer alvorlige problemer

Av og til, kan hyppige neseblødninger være et symptom på en mer alvorlig problem. De kan være en indikasjon på noen form for blødningsforstyrrelser, som også kan føre til andre symptomer som lett blødning og blåmerker. Sykdommer som arvelig hemoragisk telangiectasia og selv leukemi kan gi neseblødning. Hvis du har neseblødning, bør legen utelukke noen mulighet for at du kan ha en av disse sykdommene.

Hva er årsakene til hyppig vannlating hos menn?

Hyppig vannlating er en medisinsk tilstand der behovet for å urinere skjer oftere enn det har tidligere. I mange tilfeller, også fører det ubehag eller smerte i blæren. Hyppig vannlating kan være forårsaket av andre underliggende helsemessige forhold, og bør diskuteres med lege.

UVI

UVI (urinveisinfeksjoner) er bakterielle infeksjoner i blæren (eller nyrer) som kan redusere evnen av blæren for å holde urin. UVI er kjent for å føre til hyppige vannlating hos menn.

Aldring / prostata utvidelse

Ifølge National Institutes of Health (NIH), er nedbrutt utvidelse vanlig i eldre menn, som berører mer enn 50 prosent av menn i 60-årene. En forstørret nedbrutt kan legge press på blæren, noe som øker behovet for å urinere.

Kreft

Blære kreft, noe som vanligvis tar form av en svulst, kan føre til hyppig vannlating.

Medisinering

Diuretika er en type medisin som er utformet for å gjøre kroppen urinere oftere. De er ofte foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk, noe som er vanlig blant menn.

Nyrestein

Nyrestein, små ansamlinger av krystaller dannet av avfall i urin, har også vært kjent for å føre til hyppige vannlating.

Hva er årsakene til hyppig & Inkonsekvent Night Urinering på menn?

Hva er årsakene til hyppig & Inkonsekvent Night Urinering på menn?


Hyppig vannlating er definert som behovet for å urinere oftere enn hva som anses normalt. Nokturi er navnet på hyppig natten vannlating forårsaker en person til å stå opp flere ganger gjennom hele natten for å urinere. De fleste mennesker kan sove seks til åtte timer uten å måtte stå opp og urinere.

Mange ting kan føre til en mann å lide av nokturi. En av måtene å prøve å bekjempe den nattlige problemet er ved å redusere væskeinntaket et par timer før leggetid. Hvis dette ikke hjelper på problemet så kan det være en underliggende årsak som forårsaker hyppige og noen ganger inkonsekvent natt vannlating.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon er vanlig i både menn og kvinner, og kan føre til hyppig vannlating. Andre symptomer på en urinveisinfeksjon omfatte en brennende følelse med vannlating, misfarget urin (spesielt rød, brun eller rosa), haster å urinere og lekker urin.

Forstørret prostata

En forstørret prostatakjertel kan trykke mot en manns blære forårsaker ham til å føle seg som om han trenger å urinere ofte, selv om blæren ikke er helt full. Hvis en mann viser symptomer som en avbrutt eller svak damp av urin, eller hyppig vannlating forekommer særlig om natten, bør han oppsøke lege. En forstørret prostata bør tas på alvor, og symptomene kan også være et tegn på prostatakreft, ifølge medical-look.com.

Diabetes

En annen mulig årsak til hyppig vannlating hos menn er diabetes. Diabetes viser ulike symptomer som kan inkludere hyppig vannlating, sterk tørste, vekttap, kvalme, uskarpt syn og tretthet. En lege kan utføre noen enkle tester for å fastslå om en person er diabetiker og hvordan du skal behandle problemet.

Andre mulige årsaker

Mange andre underliggende problemer kan føre til hyppig vannlating hos menn, inkludert visse medisiner, urininkontinens, overaktiv blære, interstitiell cystitt og nevrologiske lidelser. Legen din vil ta din medisinske historie, og vil mest sannsynlig utføre en fysisk undersøkelse. Han vil også stille spørsmål knyttet til hyppig vannlating og utføre andre tester for eksempel en urinanalyse, og en cystometry (måling av blæretrykk). Når legen er i stand til å lokalisere problemet med hyppig vannlating, kan han begynne riktig behandling.

Hva er årsaken til hyppige urinveisinfeksjoner?

Blære infeksjoner, også kjent som urinveisinfeksjoner eller UTI-tallet, er alvorlige helseproblemer som først og fremst rammer kvinner. Menn kan også få alvorlige urinveisinfeksjoner, men ikke så ofte som kvinner. Det er mange årsaker, men med egnede forholdsregler, kan disse infeksjoner ofte unngås. Hvis blæren infeksjoner går ubehandlet, vil bakteriene flytte opp i urinlederne og videre inn i nyrene, forårsaker flere skader og helserisikoer.

Bakterier

En viktig årsak til blære infeksjoner er fekal forurensning, spesielt bakterier kjent som E. Coli. Feil tørke --- tørke fra tilbake til forsiden --- kan trekke bakterier fra endetarmsområdet og inn i urinrøret. Kvinner bør alltid tørke forfra og bakover for å hindre at dette skjer. Riktig hygiene vil bidra til å forhindre infeksjoner. Samleie og iført trange klær kan også tvinge bakterier inn i urinrøret. Andre irritanter er boblebad og såpe.

Sjelden vannlating

Holde urin i blæren for en lengre periode kan tillate bakterier å blomstre. Drikker masse vann og tømme blæren ofte vil fortynne urinen og bidra til å hindre bakterier i å formere seg. Bruke membran som prevensjon kan legge press på blæren, og kan også føre til infeksjon.

Hindringer

Hos menn kan urinveisinfeksjoner være forårsaket av en genetisk obstruksjon. Mangel på omskjæring kan sette unge gutter i fare i løpet av sitt første leveår, men infeksjoner på grunn av omskjæring er sjelden hos menn etter den tid. Bakterier kan forårsake infeksjon i løpet av det første året av livet når det samler seg under forhuden.

Graviditet

Under graviditet, slapper utgivelsen av hormonet progesteron og strekker urinlederne. Den voksende livmoren kan komprimere urinlederne og blæren gjør det vanskeligere å tømme blæren ved vannlating. Dette avslapping og komprimering kan begrense og forsinke den utgående strømmen av urin som gjør at bakterier til å trives. Selv om hyppig vannlating kan være upraktisk, mamma-å-være behov for å ense hennes kroppens signaler og tømme blæren samt muligens med hvert bad besøk.

Invasive Medisinske behandlinger

Visse medisinske prosedyrer som en kateterisering kan introdusere bakterier inn i urinblæren, og hvis den forblir ubehandlet, på opp i nyrene. Hvis kateterrøret blir rørt mot en hvilken som helst ikke-steril overflate, kan det forurensede enden forårsake problemer. Røret av kateteret forårsaker irritasjon og presser opp bakterier inn i urinrøret. Også, dersom åpningen av urinrøret ikke er skikkelig rengjort og fremstilles, vanligvis med Betadine løsning, infeksjon av blæren vil være resultatet.

Hva er årsakene til hyppig vannlating med hydroklortiazid?

Forhold Behandlet

Leger foreskrive hydroklortiazid å redusere væskeretensjon og lavere blodtrykk. Begge disse forholdene ofte følger hjertesykdom og dårlig sirkulasjon. Stoffet øker mengden av væske som utskilles gjennom urinering, som fører til den ønskede effekten av hyppige turer på do for de som tar medisinen. Som kroppen kvitter seg med overflødig vann, blodvolum og trykket avtar, som gjør hevelse fra vann oppbevaring.

Restriksjoner

De som tar hydroklortiazid vil bli gitt kosten forholdsregler for å redusere sitt inntak av natrium og øke deres kalium forbruk. Når kombinert, disse dietthensyn hindrer legemet fra å holde på vann, noe som øker volumet av blodet og blodtrykket øker. Vannretensjon også resulterer i ødem, hevelse i ekstremiteter som føtter og hender.

Pasienter må informere sine leger alle helsemessige forhold og medisiner de tar. De med nyresykdom kanskje ikke kvalifiserer til å ta hydroklortiazid som økningen i vannlating kan overtax nyrene. Interaksjoner mellom hydroklortiazid og andre legemidler har blitt dokumentert, og tar andre medisiner kan hindre hydroklortiazid fungerer som den skal.

Overflødig Urinering og bivirkninger

Hydroklortiazid bare øker frekvensen av urinering i noen uker, avhengig av hvor raskt kroppen kvitter seg med overflødig væske. Bivirkninger fra mineral ubalanser bør rapporteres til legen, spesielt hvis vedvarende eller alvorlig. Pasienter bør se etter muskelkramper eller svakhet, ekstrem tørste, overflødig tretthet, kvalme eller oppkast, diaré, hodepine, tap av appetitt eller hårtap.

Hva er årsakene til hyppige luftveisinfeksjoner og akutt astma?

Astma er en kronisk sykdom i lungene, som forårsaker betennelse i luftveiene. Hyppige luftveisinfeksjoner forårsaker ikke astma, men kan utløse astmatiske episoder i de som lider av denne tilstanden.

Identifikasjon

Astma er en sykdom i lungene som forårsaker betennelse og innsnevring av luftveiene. Denne tilstanden kan føre til tungpustethet, hoste, tetthet i brystet og kortpustethet. Astma kan utvikle seg i mennesker i alle aldersgrupper, men er mest vanlig hos barn.

Luftveisinfeksjoner

Respiratoriske virusinfeksjoner som rhinoviruses, influensa, coronavirus og respiratorisk syncytialt virus (RSV), kan utløse akutte astmaanfall hos dem som lider av astma. Dette gjelder spesielt for barn i alderen 9 til 11 år gammel. Ofte er disse luftveisinfeksjoner kan avsløre en underliggende astmatiske plager.

Chlamydia pneumoniae

Chlamydia pneumoniae er en vanlig årsak til lungebetennelse hos barn og voksne. Omtrent fem prosent til 20 prosent av lungebetennelse er forårsaket av denne organismen. Mens klamydia lungebetennelse er ikke ansvarlig for astmaanfall hos barn, er det tenkt å være en årsak til astma hos voksne.

The Immune System

Tidlig eksponering for luftbårne allergener eller visse virusinfeksjoner, kan skade immunforsvaret, mens det utvikler seg. Legene tror dette kan være en årsak til astma, samt eksponering mot støvmidd, tobakksrøyk og kjæledyr dander.

Betraktninger

Visse luftveissykdommer kan utløse astma symptomer samt eksponering for allergener. Hvis du lider av astma, konsultere legen din om behandlingsplan til beste adressere symptomene du opplever.

Hva er årsakene til Hyppig Kvalme & Oppkast i en tenåring?

Hva er årsakene til Hyppig Kvalme & Oppkast i en tenåring?


De fleste tenåringer vil oppleve et anfall av kvalme fra tid til annen, men tilbakevendende kvalme og oppkast kan signalisere en mer betydelig problem at foreldre bør få sjekket ut.

Migrene

Ifølge Dr. Holly Phillips i New York stasjonen CBS News, 25 prosent av tenåringer lider av tilbakevendende migrene, som inkluderer ikke bare smertefull hodepine, men en urolig mage og oppkast.

Spiseforstyrrelser

Tenåringer som sliter med bulimi ofte binge på deres favoritt mat, og deretter fremkalle brekning tømmes ut av all maten de spiste, ifølge Mayo Clinic.

Graviditet

Mens ungdoms graviditet symptomer på ungdoms jenter er ikke så forskjellig fra voksne kvinner, de ofte opplever kvalme og oppkast i løpet av de første månedene av svangerskapet, spesielt om morgenen.

Laktoseintolerante

Noen barn og tenåringer kan oppdage at å spise melkeprodukter gir dem en urolig mage eller gjør dem føler seg oppblåst. De har følsomhet for laktose, sukker i melk, og vil føle seg syk så lenge de fortsetter å drikke det.

Behandling

Mens behandlingen kan variere på grunn av kvalme og oppkast, er det første du vil gjøre fylle på Teena € ™ s væske med elektrolytter, med noe som Gatorade eller fruktjuice og starte et tørt diett.

Årsaker til hyppig Migrene

Å ha hyppige migrene kan sette en demper på din evne til å fungere på jobb, hjemme og på skolen, og få deg til å bli irritabel og kort lunte. Årsakene til hyppige migrene varierer for hver person og inkluderer visse miljøforhold, personlige vaner og hormonelle endringer. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til hyppige migrene.

PMS

Hvis din migrene oppstår vanligvis i dagene før mensen, kan de være forårsaket av hormonsvingninger som følge premenstural syndrom (PMS).

Koffein

Drikke koffein kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du er en tung kaffe eller brus drikker.

Alkohol

Regelmessig drikker alkohol kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du drikker øl eller rødvin.

Kunstig søtstoff

Hvis du spiser mat med kunstige søtningsmidler, spesielt aspartam, kan det hende du har hyppige migrene.

Hoppe over måltider

Regelmessig hoppe over måltider på grunn av en travel timeplan eller en spiseforstyrrelse kan føre til hyppige migrene.

Været

Hvis du bor på et sted med hyppige værforandringer, for eksempel ved kysten eller i fjellet, kan du oppleve hyppige migrene på grunn av endringer i barometertrykk.

Stress

Stress på jobb, hjemme eller på skolen kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du ikke får nok søvn.

Årsaker til Hyppige Perioder

Årsaker til Hyppige Perioder


Den gjennomsnittlige kvinnen har en menstruasjon hver 24. til 29 dager, men menstruasjonssykluser som varierer mellom 23 og 35 dager er også ansett som normalt. Syklusen kan variere ganske betydelig avhengig av kvinnen. Når man blø oftere enn dette er det som kalles polymenorrhea, er årsaken til som noen ganger kan tilskrives spesifikke forhold eller er ukjent. Når årsaken til hyppige menstruasjonsblødning ikke kan diagnostiseres, anses det dysfunksjonelle livmor blødning.

Medisiner

Tar visse medisiner kan forstyrre menstruasjonssyklusen, forårsaker blødning midtveis i syklus. Denne tilstanden, som kalles intermenstrual blødning, kan være forårsaket av medisiner som antikoagulantia eller perorale p-piller.

Stress og hormoner

Andre faktorer som kan føre til hyppige menstruasjon inkluderer stress eller varierende hormoner. Hormoner svinge vilt når en kvinne er perimenopausal. Stress kan føre til en uventet menstruasjon, eller den kan gjøre det motsatte, og føre en kvinne til å savne henne vanlig periode. Når en kvinne opplever stress hun avgir hormon kalt kortisol, som påvirker østrogen, progesteron og DHEA, som alle er kjønnshormoner. Når kvinner er i perimenopausal fase eller fullt menopausal de kan blø uregelmessig eller etter å ha sex fordi den vaginale slimhinnen har tynnet, noe som gjør skjeden mottakelig for infeksjon eller inflammasjon, som begge kan forårsake postcoital blødning.

Når en kvinne nærmer seg slutten av hennes år med fruktbarhet, er hun i overgangsalderen overgangen, noe som betyr at østrogen fortsetter å bli utskilt men progesteron sekresjon svinner. Dette resulterer i vekst av endometrium, eller livmorslimhinnen, og for mye vev er fremstilt, noe som kan føre til unormal blødning.

Spiralen

Når en kvinne har en spiral (intrauterin enhet) dette kan resultere i blødninger utenom. Spiralen er en prevensjon enheten som er satt inn i en kvinnes vagina.

Kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer, eller seksuelt overførbare sykdommer, som for eksempel gonoré og klamydia, føre til unormale hyppige menstruasjonen.

Fibroids

Når en kvinne har livmor polypper eller fibroids kan dette føre henne til å blø tyngre enn vanlig når du er på hennes periode eller blø mellom periodene. Fibroids vokse fra den muskelen som gjør opp i livmoren. Fibroids er også referert til som myomas og leiomyomas. Fibroids kan øke lengden på perioden. Når en kvinne blør for mye under hennes periode hun kan bli jernmangel (blodfattig).

Hva er årsaker til hyppig lavt blodsukker hos diabetikere?

Diabetes er en sykdom forårsaket av høye nivåer av sukker i blodet. Diabetikere trenger insulin injeksjoner eller oral medisin for å holde blodsukkeret stabilt. Men noen ganger blodsukkeret faller til lave nivåer, forårsaker et lavt blodsukker reaksjon som er ubehagelig og til og med farlig for diabetikere. Det er mange grunner blodsukkernivået til ofte bli for lavt hos diabetikere.

Insulin

Insulin er den viktigste årsaken til hyppige lavt blodsukker hos diabetikere. Lavt blodsukker er en bivirkning av mange diabetes medisiner. Hvis du tar insulin skudd eller piller og blodsukkeret faller ofte for lav, kan insulindosen din må justeres. Du kan være å ta for mye insulin eller det kan være feil type for deg. Det kan være luft i sprøyte eller penn som må fjernes før injeksjoner. Hvis du har vært å gi deg selv injeksjoner i samme området i lang tid, bygger arrvev opp i en klump, og insulin kan bli fanget i klump. Roterende de områdene av kroppen som mottar injeksjoner kan bidra til å forhindre vev buildup.

Mat

Hvis du ikke spiser kort tid etter å ha tatt din diabetes medisin, kan blodsukkeret faller. En vanlig rutine og et vanlig kosthold er nødvendig for å holde blodsukkeret stiger og faller. Riktig mengde og type mat har å bli spist på den tiden legen har satt medisinering beløp for.

Karbohydrater

For diabetikere, er det to forskjellige typer av karbohydrater. Langsomtvirkende karbohydrater, slik som korn, ris, pasta, brød, frukt, mil og poteter hjelpe deg å holde blodsukkernivået opp for en lengre periode. Hurtigvirkende karbohydrater som godteri, sjokolade og sukkerholdige drikker heve blodsukkernivået raskt, men da det faller for fort. Bare spise hurtigvirkende karbohydrater når blodsukkeret faller for fort, og du trenger å ta dem opp for å hindre at en diabetiker koma.

Aktivitet

Diabetikere som får mer mosjon enn vanlig kan finne blodsukkernivået synker. Kroppen din bruker mer energi når du er aktiv, så juster mengden mat du spiser når du vet at du vil få mer trening.

Alkohol

Inntak av alkohol kan føre blodsukkeret til å slippe, spesielt hvis du drikker den på tom mage. Noen ganger stiger det, så faller raskt; andre ganger kan det ikke falle før et par dager etter at du drikker. Måten kroppen bryter ned alkohol kan forstyrre leverens evne til å heve blodsukkernivået.

Vekttap

Å spise mat som er bedre for deg kan få deg til å miste vekt. Når du er diabetiker, jo mindre fett du har, fungerer bedre insulin i kroppen din. Når du mister vekt, må du kanskje insulindosen justeres for å hindre at blodsukkeret faller for lavt.

Hva er årsakene til Infant hyppig vannlating?

Hyppig vannlating hos et spedbarn, eller frekvens, kan føre til at du går gjennom flere bleier i timen. Frekvens resultater fra en rekke forhold, hvorav de fleste barnelege kan enkelt behandle hvis fanget tidlig nok.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner ofte føre til hyppig vannlating hos barn i alle aldre, inkludert spedbarn. Imidlertid kan urinveisinfeksjoner eksistere uten dette symptomet og kreve behandling av antibiotika.

Nedsatt tubulær acidose

Renal tubulær acidose oppstår når ditt barns nyrer kan ikke riktig kast syre. I sin tur, disse feilfungerende nyrer forårsake frekvens. Du bør behandle denne tilstanden alvorlig.

Vulvovaginitis

Irritasjon i vaginalområdet, og ved åpningen av uretra kan føre til hyppig vannlating. Sjampo og såper ofte ha denne effekten på spedbarn.

Misforståelse

Ikke forveksle hyppighet med polyuri. Frekvens betyr vannlatning oftere enn vanlig, samtidig som polyuri refererer til et større volum av urin på en gang.

Advarsel

En profesjonell kan enkelt behandle de fleste årsakene til spedbarn frekvens, så det er viktig ikke å ignorere symptomene. La barnet ditt gå ubehandlet i en tilstand som urinveisinfeksjon kan føre til permanent skade nyrene hennes.