Digidexo.com

svie på hender

Bivirkning av ringing i ørene av Aldactone

Bivirkning av ringing i ørene av Aldactone


Aldactone er en vann pille som hindrer kroppen fra absorberende for mye salt. Den holder også kaliumnivået fra å gå for lavt. Den behandler en tilstand som kalles hyperaldosteronisme som forårsaker binyrene til å produsere for mye av hormonet aldosteron. Som med alle reseptbelagte medisiner det er mulige bivirkninger, samt fordeler.

Øresus

Ifølge Drugs.com, øresus er ikke et børsnotert bivirkning av Aldactone. Det er mulig at noen bivirkninger som ikke er listet opp eller kjent. MedlinePlus foreslår å kontakte legen din eller FDA MedWatch program for å rapportere ukjente bivirkninger.

Tinnitus

Ringing i ørene kan være forårsaket av en tilstand som kalles Tinnitus. Tinnitus er forårsaket av hørselstap, svært høye lyder, allergier, svulster og hjerte-eller blodkar problemer. The National Institute on døvhet og Other Communication Disorders sier at over 200 medisiner kan forårsake tinnitus i tillegg. Det står å kontakte din lege eller apotek for å se om Aldactone eller andre legemidler, kan du bli tatt kan være en av dem.

Aldactone bivirkninger

Ifølge Medline Plus; Aldactone kan forårsake følgende bivirkninger: brekninger, magesmerter, munntørrhet, svimmelhet, forstørrede bryster hos menn og kvinner, uregelmessig menstruasjon, økt hårvekst, døsighet eller rastløshet.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du opplever noen av følgende bivirkninger mens de tok Aldactone, antyder Medline Plus kontakte legen din umiddelbart; muskelsvakhet, smerter eller svie i hender eller føtter, uvanlige blødninger, blåmerker, gulfarging av hud eller øyne, elveblest, blod i avføring, redusert vannlating eller besvimelse.

Advarsel

Ifølge Medline Plus, har Aldactone forårsaket svulster i forsøksdyr. Det står å snakke med legen din om eventuelle potensielle farer som kan oppstå som et resultat av å ta Aldactone.

Cabergoline Treatment

Cabergoline Treatment


Pasienter som tar kabergolin til å senke mengden av prolactin i deres blodstrømmer. Prolaktin utløser melkeproduksjonen hos kvinner, men menn har noen av hormonet også. Når konsentrasjonen av prolaktin blir for høy fordi en svulst har dannet på hypofysen eller fordi pasienten tar visse medisiner, for eksempel antipsykotika, mennesker lider en tilstand som kalles hyperprolaktinemi. Når du tar kabergolin å behandle hyperprolaktinemi, må pasientene overvåkes nøye for terapeutisk fremgang og potensielt alvorlige bivirkninger.

Hyperprolaktinemi Symptomer

Kvinner som lider av hyperprolaktinemi kan oppleve lekker fra sine bryster, tap av menstruasjonssykluser og infertilitet, ifølge en Johns Hopkins University faktaark. Menn med hyperprolaktinemi kan ha sine bryster hovne opp og oppleve en reduksjon i sperm produksjon. Både menn og kvinner med for mye prolaktin i sine systemer kan miste deres sex stasjoner.

Dosering

Pasientene starter på kabergolin terapi ved å ta halvparten av en 0,5 mg tablett to ganger hver uke. Den ukentlige dosen kan økes med 0,25 mg ved 4-ukers intervaller til pasientens totale ukentlige dose når en mg. Leger bør jevnlig teste pasienter for å se etter skader på ventiler i hjertet. I tillegg bør pasientenes prolaktinnivå skal vurderes regelmessig. Når pasienter opprettholde en konstant konsentrasjon av prolaktin i blodet stream i 6 måneder, kan de slutte å ta kabergolin.

Vanlige bivirkninger

Sammenlignet med en annen medisiner som brukes til behandling hyperprolaktinemi, bromokriptin (f.eks Parlodel fra Novartis), kabergolin forårsaket færre bivirkninger. Likevel har mer enn 5 prosent av kabergolin behandlede pasienter rapportert opplever kvalme, brekninger, svimmelhet, forstoppelse, allover svakhet (dvs. asteni), tretthet, urolig mage og magesmerter. Andre bivirkninger som påvirker mer enn 1 prosent av kabergolin brukere er munntørrhet, diaré, svimmelhet og svie i hender og føtter (dvs. parestesier).

Sjeldnere bivirkninger

Mindre vanlige rapporterte bivirkninger fra kabergolin bruk har tatt med besvimelse, hevelse, søvnløshet, angst, kviser, unormalt syn, hjertebank, neseblod og vektendring.

Advarsler

Bruken av høye doser av kabergolin har vært assosiert med hjerteskader, særlig hos pasienter som har tatt mer enn 2 mg av kabergolin per dag. Tar for mye kabergolin kan også føre til besvimelse, hallusinasjoner og tett nese.

Kontra

Pasienter med ukontrollert høyt blodtrykk eller noen historie med fiber vekster i eller rundt hjerteklaffene, lungene eller ytre foring av magen kan ikke ta kabergolin tabletter. Kan heller ikke alle som har en allergi mot medisiner som stammer fra ergot, som Sandoz er Cafergot (koffein og ergotamin) eller Valeant sin Migranal (dihydroergotamin).

Cabergoline Produkter

Ingen Selskapet produserer i dag et merkenavn versjon av kabergolin for det amerikanske markedet. Generiske kabergolin tabletter er tilgjengelig fra Cobalt Laboratories, Ivax Pharmaceuticals, Par Pharmaceuticals og Teva Pharmaceuticals.

Hva som forårsaker sopp på hender?

Grunnleggende

Sopp er organismer som kan vokse på kroppen og forårsake infeksjoner. De forekommer både naturlig og unaturlig, og holdes i sjakk av kroppens bakterier forsvarssystem. Sopp foretrekker varme, fuktige steder, som betyr at de vokser godt på levende organismer. For mennesker, kan soppinfeksjoner spire opp i armhulene, lysken og noen ganger hender.

Typer

Sopp på hendene kan være forårsaket av noen forhold. Den første, gjær onykomykose, oppstår når det er en soppinfeksjon av neglene. Soppen er særlig vanskelig å helbrede, som det tar å holde på overflaten eller kanten av negler og beveger seg innover. Det er mest vanlig hos voksne menn. Den neste, dermatofytter infeksjoner, konsumere protein som finnes i negler og hår, og trekker dem til hånden. Endelig er tinea manuum en soppinfeksjon på håndflaten og mellom fingrene på hånden. Det manifesterer seg som en skjellende utslett og er ledsaget av kløe og svie. Det kan behandles med kremer eller piller.

Årsaker

Det finnes en mengde årsaker for en soppinfeksjon av hånden. For det første kan det hende at immunsystemet er svekket av en sykdom, eller stress. Antibiotika foreskrevet for et annet problem kan drepe sopp-kontrollerende bakterier. En spesielt varmt eller fuktig miljø kan rette soppvekst, som kan en mangel på hygiene. Fukt kan oppmuntre soppvekst på hendene, som kan manikyr eller pedikyr.

Waking Up med prikking og nummenhet i hender

Waking hele natten med prikking og nummenhet i hendene kan være utmattende og frustrerende, spesielt hvis det skjer på en jevnlig basis. Siden disse følelsene kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander, bestemme den underliggende problemet er første steg til å motta riktig behandling og eventuell lettelse.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel er en smal passasje i håndleddet gjennom hvilke sener og median nerve løp. Median nerve er ansvarlig for motoriske og sensoriske funksjoner i tommelen, pekefinger, langfinger og ringfinger. Noe som øker presset på denne nerve forårsaker carpal tunnel syndrom. Smerter, prikking og nummenhet kan utstråle fra håndleddet ned til hånden eller oppover til armen, til slutt fører til svakhet i hånden, tap av grep styrke og tendensen til å slippe gjenstander. Carpal tunnel syndrom kan skyldes skade som fører til hevelse i håndleddet, væskeansamling på grunn av graviditet eller andre medisinske tilstander, som diabetes, revmatoid artritt, hypotyreose eller hormonelle lidelser. Den mest utbredte årsaken derimot er repeterende fleksjon og ekstensjon av hånden, særlig når det gjøres med stor kraft, i lange perioder av gangen.

Cervical spondylose

Cervical spondylose er en tilstand som følge av aldersrelatert slitasje av ryggvirvlene i nakken, vanligvis oppstår etter fylte 40. forverring av bein og brusk kan føre bein spurs (utvekster) for å danne på ryggvirvlene som kan komprimere nerver, forårsaker smerte, stivhet og muskelspasmer i nakke, skulder, arm, eller brystet. Nummenhet, svakhet og prikking kan oppleves i armer, hender, ben eller føtter. Andre symptomer inkluderer en mangel på koordinering, vanskeligheter med å gå og unormale reflekser.

Thoracic Outlet Syndrome

Thorax utløp er det lille området mellom kravebeinet (kragebenet) og brystkassen gjennom hvilke blodårer og nerver passerer på vei til armene. Kompresjon på nerver eller blodårer kan føre til nummenhet, smerter, svakhet og prikking i midten, ring og små fingre og i indre underarm. Nålestikk opplevelser kan også bli følt i nakke og skuldre, og blir ofte utløst av bære tunge gjenstander. Thoracic outlet syndrom kan skyldes tilstedeværelsen av en ekstra cervical ribbe eller tett bryst eller nakke muskler. Vanligvis personer som lider av denne tilstanden har en historie med en skulderskade eller overforbruk av skulderen.

Perifer nevropati

Perifer nevropati er en lidelse der nervene i det perifere nervesystemet (PNS) er skadet. Symptomene er avhengig av typen av nerver påvirkes. Sensoriske nerveskader forårsaker smerter, prikking, nummenhet og svie, mens motor nerveskader forstyrrer muskelkontroll og forårsaker kramper og svakhet. Perifer nevropati kan være forårsaket av sykdom av nerver i seg selv eller ved andre sykdommer slik som diabetes, alkoholisme og reumatoid artritt. Andre mulige årsaker er ernæringsmessige mangel, bly eller kvikksølvforgiftning eller tilstedeværelse av svulster.

Cubital Tunnel Syndrome

Ulnar nerve passerer gjennom en benete passasje bak albuen kalt cubital tunnel. Treffe din "funny bone" er faktisk treffe din ulnar nerve. Trykk eller irritasjon i ulnar nerve fører prikking og nummenhet i de to siste fingrene og håndflaten. Nummenhet er vanligvis utløses ved å holde albuen bøyd i lange perioder av gangen. Oftest opptrer cubital tunnel syndrom som følge av skade på albuen fra frakturer, forvridning eller vridning, men kan også skyldes arbeid som krever repeterende albue fleksjon.

Årsaker til svie og prikking Feet

Årsaker til svie og prikking Feet

Symptomer

Hvis føttene brenne og prikke, kan det være et tegn på en mer alvorlig sykdom. Hvis du har gjort mye gåing, løping eller fysisk aktivitet i de siste dagene, og har ingen andre symptomer, kan din brennende eller prikkende føtter være et resultat av overanstrengelse. Hvis du har vært utsatt for solbrenthet, kan dine kriblende føtter være et resultat av soleksponering. Men hvis du har andre symptomer forbundet med brennende eller prikk føtter, bør du få sjekket ut av en lege så snart som mulig. Hvis du er overvektig, har luftveisproblemer, en alvorlig hodepine, oppkast, kvalme, menstruasjonsforstyrrelser, eller annen alvorlig og alarmerende symptom, er det sannsynlig at dine prikking føttene er tegn på en mer alvorlig sykdom. Oppsøke lege umiddelbart og diskutere dine symptomer med ham for å finne en personlig diagnose.

Årsaker

Svie og prikking føtter kan være et resultat av dårlig sirkulasjon, solbrenthet eller fysisk anstrengelse. Hvis brenning og kribling føtter er ditt eneste symptom, og du har gjort mye fysisk anstrengelse eller vært ute i solen for en lengre periode, kan det være lurt å overvåke dine symptomer før du ser en lege. Hvis dine andre symptomer inkluderer vektproblemer, kan kriblende føtter være et tidlig tegn på diabetes. Hvis du har luftveisproblemer, hodepine, oppkast, menstruasjonsforstyrrelser eller kvalme i forbindelse med kriblende føtter, kan det hende du har hiv eller en alkoholrelatert lidelse. For å redusere smerte av brennende og kriblende føtter, ta paracetamol eller suge føttene i kaldt vann i 10-minutters intervaller. Disse midlertidige rettsmidler er på ingen måte en kur for eventuelle lidelser knyttet til brenning og kribling føtter og det er viktig at du ser en lege dersom symptomene blir alvorlige eller skremmende.

Advarsler

Svie og prikking føtter kan være et resultat av hiv og aids, eller et sent stadium alkohol uorden. Ikke unngå å se en lege hvis du tror dine svie og prikking føttene kan være relatert til disse lidelsene. Prikk føtter kan også være et resultat av mer alvorlige forstyrrelser slik som Bamforth syndrom, en sjelden sykdom hvor det er en åpning i taket av munnen, noe som resulterer i skjoldbruskforstyrrelser. Kriblende føtter kan også være et resultat av en farlig rygg skade, så hvis du har hatt en bilulykke eller annen skade nylig bør du oppsøke lege umiddelbart om dine kriblende føtter. Kriblende føtter kan også skyldes immobilisering, så hvis du ikke har trent så mye som du skal, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

Over mot produkter for herding tørre hender

Tørr hud er et vanlig problem, særlig på hendene, som er utsatt for konstant hånd vasker, husholdningsvaskemidler og været. Tørre hender ofte er rød, irritert og kløende, og kan bli eksentrisk, skalert og sprakk. Heldigvis har du mange over-the-counter alternativer for å kurere tørr hud raskt og hindre det på lang sikt.

Salver og oljer

Salver har størst evne til å felle fuktighetskrem i huden; dessverre, de er også greasiest form for fuktighet. Dette greasiness kan minimeres ved hjelp av bare en liten mengde salve, men gni den godt inn. Som et alternativ til merkevarer salver, kan du bruke noen vanlige husholdningsprodukter, slik som vegetabilsk fett, som et billig fuktighetskrem. Oljer, mens mindre fet enn salver, er fortsatt effektive. Du kan bruke babyolje, vegetabilsk olje eller mineralolje direkte til tørre hender.

Håndkrem

Krem kremer er en effektiv form for fuktighet som ikke la en fet hinne på huden. Krem kremer, som vanligvis er hvit, har en tendens til å forsvinne inn i huden. Som sådan, er de uendelig mye mer populært enn salver og oljer. Mange bedrifter gjør krem ​​kremer spesielt for tørre, sprukne hender, men du kan også bruke krem ​​kremer beregnet for hele kroppen til å behandle dine tørre hender.

Lotions

Lotion er suspensjoner av fet kjemikalier i alkohol og vann. Lotion er den enkleste å bruke av alle disse kremer, og er den minst fettete og mest populære valget. Men på grunn av deres alkoholinnhold, lotions kan faktisk tørke ut huden hvis det brukes for mye, og de absolutt ikke "låse inn" så mye fuktighet som ville mer "fet" fuktighetskremer. I tillegg kan enkelte kremer føre til at du har hudirritasjoner eller allergiske reaksjoner, på grunn av dufter, konserveringsmidler, solkremer, urea og alpha hydroxy syrer. Skulle du støte på disse problemene, spør på apoteket å anbefale en annen fuktighetskrem.

Dermatitis Behandling

Spesielt tørre hender kan utvikle eksem, eller betennelse i huden. I mildere tilfeller kan du behandle dette over disk, med kortison kremer eller salver. Påfør kortison krem ​​bare til de røde flekker i huden, med mindre beskjed om noe annet, maksimalt to ganger per dag. Hvis noe du bruker på huden din forårsaker svie eller kløe, snakk med legen din om det. Resept-styrke kremer er vanligvis nødvendig for å behandle mer alvorlige nivåer av betennelse.

Hvordan Stopp svette hender

Overdrevet svette hender er mer enn bare en problemfri, og kan være en indikasjon på en underliggende medisinsk tilstand. Mens angst pleide å bli tolket som en hovedårsak for svette håndflater, er det bare én slik grunn blant mange. Nesten tre prosent av amerikanerne lider av overdreven svetting, kalt hyperhidrosis. Noen behandlingstilbud omfatter ekstra styrke antiperspiranter, muntlig medisiner, elektrisk terapi og kirurgi. Dessverre er det ingen billige løsninger for svette håndflater; hvis forårsaket av angst, kan avspenningsteknikker hjelpe, men hvis det er et symptom på hyperhidrose, trenger du en lege for å overvåke behandlingen.

Hvordan Stopp svette hender

•  Finn ut om din svette håndflater er knyttet til angst. Hvis de er, så arbeider med en terapeut for å avlaste en angstresponsen kan minimere svette hender. Hvis terapi alene er ikke nok til å redusere angst, så bør du snakke med legen din om muntlige medisiner.

Påfør antiperspiranter til hendene hvis svette er fra hyperhidrosis. Drysol er en spesielt formulert resept-styrke antiperspiranter. For å bruke det, gni det på hendene og la det lufttørke. Det kan bare brukes et par ganger i uken, ellers hendene kan bli over-tørr.

Spør legen din om alternative behandlinger. Botulinumtoksin (Botox) har vist seg å dramatisk redusere svetting, som har en rekke andre medikamenter, inkludert oksybutynin, glykopyrrolat, Propantheline bromid og benzatropine. Hver av disse har forskjellige alvorlige bivirkninger, så det er viktig å diskutere dem med legen din. Hver person er forskjellig, så du kan finne at en medisin som fungerer for deg, mens en annen ikke.

Finn ut om hvorvidt lokale dermatologi klinikker tilbyr iontophoresis, som bruker elektrisk stimulering for å redusere svetting. Mange rapporterer suksess med det, men det er ineffektiv for andre. En vanlig bivirkning er et svakt grep. Igjen, snakk med legen din om dine muligheter.

Be om informasjon om kirurgi. Den kirurgiske prosedyren for hyperhidrosis kalles endoskopisk thorax sympatektomi. Det fungerer ved å kutte av svettekjertlene i hendene fra det sympatiske nervesystemet. Den har en høy suksessrate, men kan føre til svette skifte til andre områder. På toppen av det, kan de nervene som forteller hendene til å svette regenerere, noe som resulterer i svetting. De fleste leger vil ikke la deg gjøre denne prosedyren med mindre du har prøvd andre metoder for å redusere svetting, på grunn av sin permanency. Før du går gjennom med det, sørg for at du vet alt om risiko og fordeler.

Hint

  • Når du først begynner å bruke ekstra styrke antiperspiranter, kan det hende du trenger å bruke dem daglig inntil de er effektive, og deretter gjenta en eller to ganger i uken.
  • Mange av disse fremgangsmåter har alvorlige bivirkninger. Sørg for at du bruker medisiner med tilsyn av lege.

Hvordan bli kvitt svette hender

Hvordan bli kvitt svette hender


Ifølge National Institutes of Health, overdreven svetting, eller hyperhidrose, påvirker anslagsvis 2,5 prosent av befolkningen. Overdreven flaten svetting kan føre til hudirritasjon, soppinfeksjoner og bakterielle infeksjoner i huden. Svette håndflater kan også forstyrre arbeid og relasjoner, og kan forårsake alvorlig skade en persons selvtillit og selvfølelse, ifølge Columbia University Medical Center. Mens den eksakte årsaken til overdrevent svett flatene ikke er kjent, er det antatt å skyldes en hyperaktiv sympatiske nervesystemet. De fleste behandlinger for hyperhidrosis fokusere på denne teorien.

Hvordan bli kvitt svette hender

utelukke andre mulige medisinske årsaker til overdreven svetting ved å gå til generelle lege eller en hudlege. Fordi noen vanlige medisiner kan føre til overdreven svetting, inkludert visse antidepressiva, vil hele medisinske historie må evalueres før en diagnose eller behandling kan vurderes.

Påfør antiperspirant til håndflatene for å redusere svetting. Ifølge National Institutes of Health, sterke antiperspiranter, som for eksempel de som inneholder 15 prosent eller mer aluminiumkloridhexahydrat, hjelpe kontroll svette ved å plugge svettekanalene. For palm program, bør antiperspirant brukes om natten og vaskes av i morgen.

Styr stress og angst med biofeedback eller andre midler. Svette håndflater er en normal reaksjon på stress og angst, og kroniske angstlidelser kan forårsake eller forverre overdreven svetting i håndflatene.

Prøv å iontophoresis, en FDA-godkjent behandling som krever innlevelse av hendene i en gryte fylt med vann. Under denne behandlingen, sender en spesiell enhet en strøm av elektrisitet gjennom vannet, og spenningen blir gradvis inntil en prikkende følelse er filt. Ifølge American Academy of Dermatology, må iontoforetiske behandlinger gjentas annenhver dag i minst en uke før det er en merkbar nedgang i svette. Iontoforetiske maskiner krever en resept, og bivirkninger kan være smerte, blemmer eller sprukket.

Ta en oral medisin for tilfeller av svette hender som ikke klarer å svare på hjem rettsmidler eller biofeedback. Flere stoffer er tilgjengelig som har vist seg å være effektiv på å bli kvitt svette hender, inkludert glycopyrrolate, Propantheline bromide, oksybutynin og benzatropine. The American Academy of Dermatology sier at betablokkere er effektive i noen tilfeller, spesielt når stress eller angst bidrar til overdreven svetting.

Få Botox-injeksjoner i håndflatene for å behandle overdreven svetting. Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, er Botox effektiv på å kontrollere svette håndflater i flere måneder av gangen, og studere resultatene publisert i en 2001 utgaven av "American Family Physician" viste at Botox reduserer svette i håndflatene ved å hemme frigjøring av acetylcholin, en nevrotransmitter som er involvert i stimulering av svettekjertlene.

Be legen din om endoskopisk thorax sympatektomi (ETS), som er et kirurgisk inngrep utføres med små kameraer og snitt. Ifølge Society of Thoracic Surgeons, innebærer kirurgi fjerne eller ødelegge den delen av det sympatiske nerve, kalt T2 ganglion, som er forbundet med svette i håndflatene. Mens ETS kirurgi kan kurere noen tilfeller av overdreven flaten svetting, bærer det en høy risiko for permanente, og alvorlige bivirkninger, i henhold til den internasjonale hyperhidrose Society.

Hint

  • Hvis du raskt vil tørke opp svette håndflater, smøre litt maismel mellom håndflatene.

Hva forårsaker rødme og svette hender?

Svett palm syndrom har en medisinsk navn kalt palmar hyperhidrosis. Det er mer enn en flau eller ulempe for noen mennesker, påvirker deres livskvalitet. Hyperhidrose er et resultat av en overaktiv produksjon av svette gjennom det autonome nervesystemet som kommer i brysthulen.

Gener

The Center for hyperhidrosis rapporterer at nesten 40 prosent av tilfellene av rødme og svette hender er genetisk.

Progresjon

Symptomene på palmar hyperhidrosis kan starte i barn og gradvis forverres gjennom ungdomsårene og voksen alder.

Fedme

Fedme og skjoldbrusk lidelser ofte er knyttet til overdreven svetting.

Sykdom

Svette håndflater kan være et resultat av en medisinsk tilstand, for eksempel endring av hormoner i overgangsalderen, psykiatriske lidelser eller hypertyreose.

Sykdom

Andre sykdommer i det endokrine systemet som diabetes, kan Addisons sykdom eller hypoadrenalism forårsake rikelig palm svetting.

Stress

Stress eller angst kan utløse kjertlene til å produsere mer svette som kroppen forbereder seg på en defensiv posisjon.

Om Prikking Hender Symptomer

Noen ganger årsakene kriblende hender er mindre. For eksempel kan du oppleve prikking hender i et minutt eller to hvis du sovnet liggende på toppen av en eller begge hendene. Men prikking hender kan også være et tegn på noe mer alvorlig - selv en snarlig medisinsk krise.

Typer

Det finnes flere ulike typer av hånd kriblende: kribling som oppstår i begge hender, kribling som oppstår i den ene hånden og kribling som oppstår i fingrene. Kribling som oppstår i den ene hånden eller bestemte fingre er vanligvis forårsaket av et problem med den hånden eller fingeren, mens prikking i begge hender eller alle fingre er vanligvis forårsaket av en underliggende tilstand i kroppen.

Prikking i begge hender

Fordi diabetes kan skade nerver, fører det ofte prikking i både hender og føtter. Alkoholmisbruk, multippel sklerose og vitamin B13-mangel også føre til nerveskader og kan føre til prikking i begge hender. I tillegg kan prikking i begge hender være et tegn på hjertesykdom og kan oppstå i løpet av et hjerteinfarkt. Carpal tunnel syndrom er en nerve problem som ofte rammer begge hender.

Prikking i One Hand

En kriblende følelse i den ene hånden kan være et symptom på et slag, som er en alvorlig medisinsk tilstand som krever umiddelbar handling. Andre mindre bekymringsfulle årsaker til prikking i den ene hånden inkluderer nerveskader som er et resultat av en håndskade eller prikking som er resultatet av en infisert kutt.

Prikking i fingrene

Prikking i en bestemt finger vil vanligvis være forårsaket av en skade på den finger som har resultert i nerveskader eller infeksjon. Frostbite er en annen vanlig årsak til prikking i fingrene.

Løsning

Fordi hånden prikking kan være han tegn på en alvorlig medisinsk tilstand som hjerteinfarkt eller hjerneslag, bør du oppsøke legen din om alle kribling som ikke kan tilskrives handlinger som å sove på armen eller å ha armen hevet over hodet. Hånd kriblende som er et resultat av carpal tunnel syndrom kan fikses med en mindre operasjon. Livsstilsendringer kan lette kriblende forårsaket av diabetes.

Konvensjonell behandling for svette hender

Hyperhidrosis oppstår når svetten utskilles i mengder større enn hva som faktisk er nødvendig for å kjøle ned kroppen. Det kan påvirke mange områder av kroppen, men svette hender kan være spesielt frustrerende for noen mennesker, som det kan føre til forlegenhet i nye sosiale situasjoner. Det finnes flere ulike behandlingstilbud for de som lider av denne tilstanden.

Reseptbelagte behandlinger

En fastlege eller hudlege kan foreskrive spesielle antiperspiranter å hjelpe tamme svette håndflater. Antiperspiranter som inneholder aluminium-klorid anvendes til å behandle hyperhidrose. Påfør antiperspirant til palmer om kvelden før sengetid. La det tørke før du går til sengs.

Antikolinerge midler som glycopyrrolate arbeid ved å blokkere handlinger acetylkolin, en kjemisk budbringer i kroppen som bidrar til å stimulere svettekjertlene. Symptomer generelt bedre i ca to uker.

Iontoforetiske Behandlinger

For iontoforetiske behandlinger, må pasienter søker hjelp av en hudlege. I denne prosedyren, leverer en dermatolog et lavt nivå av elektrisk strøm til hendene for omtrent 15 til 30 minutter mens pasientens kropp er nedsenket i vann. Det er tenkt å midlertidig stoppe svettekjertlene. Behandlinger utføres en gang om dagen i ca to uker etterfulgt av vedlikeholdsbehandling.

Botox behandlinger

Botox kan også gis av en lege. Mens Botox blir generelt brukt i behandling av rynker, kan den også behandle hyperhidrose ved å blokkere nerver som utløser svettekjertlene. Det tar vanligvis flere injeksjoner for å oppnå ønskede resultater. Resultatene vare ca fire måneder.

Kirurgi

I noen tilfeller kan kirurgi være et alternativ. Cutting nervene som bærer meldingene fra de sympatiske nervene til svettekjertlene kan bidra til å stoppe svette håndflater helt. Operasjonen utføres ved hjelp av en prosedyre som kalles endoskopisk thorax sympatektomi, som krever tre små snitt. Det kan utføres som et poliklinisk prosedyre eller en en-dagers sykehusinnleggelse. Etter operasjonen, svette på hender stopper permanent.

Klær

Når du shopper, velger naturlig fiber klær. Slitasje naturlige stoffer, som bomull, ull og silke, som lar huden puste. Selv om svette håndflater er bekymringen, kan mer luft til huden bidra til å redusere svette håndflater.

Unngå iført hansker unntatt i de kaldeste været. For idrettsaktiviteter, bære en hanske eller annet atletisk utstyr på hendene bare når det er absolutt nødvendig.

Håndvask

Vask hendene ofte. Jevnlig vask bidrar til å holde bakterier ut av huden.

Kløende Hender & Føtter Symptomer

Kløende hender og føtter er ofte på grunn av allergiske reaksjoner, bakterier eller sopp. De fleste årsaker til kløende hender og føtter er relativt ufarlig, men en lege bør konsulteres for å utelukke komplikasjoner og begynne behandlingen.

Allergier

En allergisk reaksjon på ytre agenter som kjemikalier, insektbitt, planter og dyr, eller til og med klær kan forårsake kløende hender eller føtter. Visse medisiner eller mat kan også forårsake en allergisk reaksjon.

Dyshidrosis

Dyshidrosis er en hud tilstand som forårsaker et kløende utslett på håndflatene og fotsålene. I alvorlige tilfeller, sprukken hud og blemmedannelse kan forekomme. Kortikosteroider kan forskrives som behandling.

Eksem

Eksem, også kalt dermatitt, er en vanlig hud sykdom som forårsaker kløe, hevelse og rødhet. Reseptbelagte kremer kan lindre symptomer og fremme helbredelse.

Psoriasis

Psoriasis kan oppstå hvor som helst på kroppen, inkludert hender og føtter. Rød flassende hud, kløe og smertefulle ledd er symptomer på psoriasis.

Keratolysis

Keratolysis er en bakteriell infeksjon som påvirker fotsålene og håndflatene. Dreven svetting og tettsittende klær kan forverre tilstanden og anti-bakterielle medisiner er ofte brukt for behandling.

Fotsopp

Fotsopp vanligvis påvirker føtter og tær, men i noen tilfeller soppen kan spre seg til hendene. Dette kan føre til kløe, rødhet, blemmer og flassende hud. Anti-fungal medisiner vil vanligvis klare opp fotsopp.

Syndrom Involvering Club Føtter og hender

"Clubbing" og "klumpfot" er to urelaterte tilstander som involverer deformiteter i hender, føtter, fingre og tær. De to har forskjellige funksjoner og formål, i henhold til Merck Manual.

Clubbing

Clubbing refererer til en utvidelse av tips av fingre eller tær og et tap av vinkelen der neglene dukke opp.

Klumpfot

Klumpfoten er en medfødt misdannelse hvor foten er vridd ut av form og posisjon. Hos eldre barn, kan klumpfot være forårsaket av skade.

Statistikk

Hos voksne er 75 prosent til 85 prosent av clubbing på grunn av lungesykdom og den resulterende hypoksi, i henhold til "Encyclopedia og Dictionary of Medicine, Nursing, og Allied Health."

Koblede Disorders

Bing er ofte et resultat av hjertesykdommer, eller sykdommer i leveren og mage-tarmkanalen. Clubbing kan også være et tidlig stadium av hypertrofisk slitasjegikt.

Betraktninger

Klumpfoten er ofte et resultat av foten blir vridd på grunn av fosterets stilling i livmoren; Men dette er ikke sant klumpfot, i henhold til "Merck Manual of Medical Information:. Home Edition"

Hvordan virker Såpe Rene hender?

Kjemien i vann, smuss og olje

Såpe er en svært nyttig stoff som tillater oss å mer effektivt rense våre hender. For å forstå hvordan såpe renser våre hender, må du først forstå kjemien bak vann, smuss og fett. Vann er et polart molekyl. Dette betyr at vannmolekylene (hydrogen og oksygen) 2 har en tendens til å separere i positive og negative ender. Nå noen stoffer, slik som skitt og salt, er vannløselige. Dette betyr at de er i stand til enkelt å oppløse i vann, fordi deres molekyler har enten positivt eller negativt ladet deler (ioner) som er tiltrukket av ladningene i polare vannmolekylene (de er hydrofile). Dette gjør det mulig for dem å bli separert i vannet og oppløses. Andre stoffer, slik som fett og olje, er ikke vannløselige. Dette betyr at de ikke er i stand til å oppløse i vann, fordi deres molekyler ikke inneholder positive og negative deler (ioner), og slik at de ikke er tiltrukket av vannmolekylene (de er hydrofobe). Dette betyr at de ikke blir skilt når de kommer i kontakt med vann, og så de er ikke i stand til å løse opp i vann.

Kjemi til Soap

Såpe er i stand til å løse problemet med fett og olje er ikke å være vannløselige. Dette er på grunn av den kjemiske sammensetning av såpe. Såpe har en ionisk leder og en ikke-polar hale. Dette betyr at hodet av en såpemolekylet er tiltrukket av vann, og halen er tiltrukket av olje og fett. Så når såpe kommer i kontakt med en olje, kobler den oljen til vannet og tillater den å bli vasket av. Andre vannoppløselige smuss på hendene kan vaskes av med bare vann, som nevnt ovenfor. Dessuten er såpe i stand til å redusere vannets høy overflatespenning, noe som er forårsaket av de mange hydrogenbindingene som holder vannet samlet. Når såpe er brukt, er vannets overflatespenning reduseres; Derfor, er vannet i stand til å spre seg mer, fordi det ikke blir holdt tett sammen som ved hydrogenbindinger. Dette gjør at vannet mer effektivt løse opp smuss og olje på hendene.

Ulemper ved vask med såpe

Såpe har mange fordeler, men det har også ulemper. En ulempe med såpe er at er Fjerner oljer, og dette inkluderer naturlige oljer som finnes på hendene. Det er derfor, etter bruk av såpe, kan hendene bli veldig tørr. For å løse dette problemet, mange såper har oljer lagt til dem som fungerer for å erstatte naturlige oljer på hendene. En annen ulempe med vanlig såpe, er at den ikke drepe bakterier, og etter vasking, kan noen bakterier fremdeles være igjen på hendene. For å løse dette problemet, noen såper inneholder antibakterielle stoffer, og disse såper er i stand til å fjerne smuss og olje, og drepe bakterier.

Tegn og symptomer på dårlig sirkulasjon til hender og føtter

Tegn og symptomer på dårlig sirkulasjon til hender og føtter


Dårlig sirkulasjon, et resultat av mange problemer i sirkulasjonssystemet og til og med valg av livsstil, er preget av blokkerte eller innsnevrede arterier. Selv om mange symptomer kan synes å være små bry, kan dårlig sirkulasjon føre til mer skadelige forhold som høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, hjerneslag, perifer karsykdom, nyreskader, aneurismer, arteriosklerose, Raynauds sykdom, og flebitt. Det er viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på dårlig sirkulasjon, slik at rask diagnose og behandling kan søkes. En diagnose vil bli gjort med en pasients sykehistorie, familiehistorie, og livsstil, og deretter en skikkelig behandling anbefales. Følgende vanlige tegn på dårlig sirkulasjon bør ikke ignoreres.

Fornemmelser i hender og føtter

En endring i sensasjonen av hender og føtter er en første indikasjon på sirkulasjons problemer. Nummenhet, prikking (en følelse av prikking og stikking), problemer med kresne temperatur, et tap av følelse, eller en konstant kald følelse er blant de vanligste symptomene. Mer alvorlige tegn, som misfarging, kan indikere cyanose, eller mangel på oksygen. Hvis hender eller føtter blir mørkere i fargen, eller huden tinges blå eller lilla, søke hjelp fra en lege så snart som mulig.

Smerter og kramper

Selv hendene vil vise mange symptomer på dårlig sirkulasjon, er føttene og ben ofte hardest rammet av denne tilstanden. Kramper eller en følelse av tretthet i bena, rumpe, eller føtter under aktivitet bør ikke ignoreres. Ofte kan de føtter, ankler og ben hovne opp ubehagelig. Åreknuter, edderkopp årer, og smertefulle flekker av hud er ytre tegn på at dårlig sirkulasjon er til stede.

Hud havari og Healing Problemer

En annen bivirkning av dårlig sirkulasjon, kan pasientene merke at skader i bein og føtter ikke leges så raskt som en gang før. Disse er referert til som "hud breakdowns" og virke som sår eller lesjoner på beina, eller bare kutt eller riper som ikke kan leges på egen hånd. For de med dårlig sirkulasjon, forebygge skade er viktig og krever ekstra forsiktighet. Støttende fottøy kan være slitt, liktorn og hard hud bør behandles av en medisinsk faglig, og forsiktighet må brukes for å unngå eventuelle skader på tærne.

Kan Heart Disease Årsak kalde hender og føtter?

Hjertet pumper blod gjennom arterier, vener og kapillærer. Denne flyt av blod er også det som bringer varme til kroppen. Eventuelle problemer i hjerte-karsystemet kan forårsake forstyrrelser i andre deler av anatomien. Ett av symptomene på et hjerte problem kan være kalde hender og / eller føtter.

Sirkulasjon

Det er faktisk dårlig sirkulasjon som vil presentere som kald hånd og fot. Hjertet pumper oksygen og næringsstoffer gjennom blod og holder i sirkulasjonssystemet går.

Dårlig sirkulasjon

Ulike typer hjertesykdom kan føre til kalde hender og føtter. Et hjerteinfarkt, blokkerte arterier, en aneurisme og aterosklerose er noen av hjerteproblemer som svekker sirkulasjonen.

Trening

Mangel på mosjon kan påvirke hjertet og sirkulasjonssystemet. Denne mangelen på blodstrømmen kan presentere i kalde hender og føtter.

Betraktninger

Røyking - en ledende årsak til hjertesykdom - fører også sirkulasjonsproblemer og kan forverre tilstanden av å ha kalde hender og føtter. Alkoholforbruk vil også forverre problemet.

Andre årsaker

Hjertesykdom er ikke den eneste årsak til kalde hender og føtter. Skader eller traumer, jernmangel, Raynauds sykdom og skjoldbrusk forhold er noen av de andre årsakene til kalde hender og føtter. Alltid ha dette symptomet sjekket av en lege.

Botemidler for svette hender & føtter

Botemidler for svette hender & føtter


Svette håndflater (palmar hyperhidrose) og svette føtter (plantar hyperhidrose) kan variere i alvorlighetsgrad fra en lite fuktighet her og der for å dryppende svette. For sistnevnte blir en kur for svette hender og føtter en livsforvandlende fenomen. Slike behandlinger er varierte og spenner fra enkle medisiner til all-out kirurgi. Uansett banen forfølger, de dagene av å måtte bekymre dryppende føtter ødelegger ens sandaler eller forårsaker soppvekst eller svette hender soaking papir de berører skal nå være over.

Medisiner

Medisiner utviklet for å håndtere overdreven svetting finnes, og for mange mennesker de fungerer helt fint. Kort kirurgi, disse er en plaget persons beste alternativene. Drysol er en resept antiperspirant, en aluminium klorid aktuell løsning som vanligvis foreskrevet for de med mindre ekstreme tilfeller av hyperhidrosis. Robinul er en muntlig antikolinerge medisiner som hindrer frigjøring av acetylkolin (signalstoffet som gjør eccrine svette kjertel overarbeid), selv om det har vært kjent for å ha ubehagelige bivirkninger, som tåkesyn, tørr munn, forstoppelse, og til og med urinretensjon. Selv Botox brukes til å "kurere" svette hender og føtter; det injiseres i hender eller føtter, og som Robinul, hindrer frigjøring av acetylkolin.

Kirurgi

Svette hender kan kureres gjennom kirurgi kjent som sympathectomy. A sympatektomi avtaler med roten av problemet: økt aktivitet i sympathic kjede av det autonome nervesystemet, som ligger i brysthulen. Prosedyren utføres endoskopisk, med én til to snitt er gjort på hver side av brysthulen. Den fiberoptiske kamera og andre instrumenter blir deretter satt inn, og legen fortsetter å arbeide. Dette er en poliklinisk prosedyre, som betyr at pasientene kommer til å gå hjem samme dag. En lignende operasjon, lumbar sympatektomi, som fokuserer på korsryggen av det sympatiske kjeden, kan kurere overdreven fot svette. Selv om operasjonen er nesten alltid vellykket, er det alltid en liten risiko det vil ikke hjelpe.

Hvor Go

Operasjoner som en sympatektomi er utført av spesialister, noen ganger på sykehus, men også på svært spesialiserte kirurgiske sentre som omhandler spesifikt med plantar og palmar hyperhidrosis. En lege bør konsulteres når vi leter etter det beste alternativet her.

Hvordan lage din egen Impressions of Baby Feet & hender

Hvordan lage din egen Impressions of Baby Feet & hender


Clay baby føtter og hånd inntrykk er minneverdige keepsakes å holde i en baby album eller visning på vegger eller mantelen plass. Disse kan være profesjonelt gjort, men du kan også gjøre det selv hjemme. Å vite hvordan du kan lage din egen baby hånd og fot leire inntrykk gir deg muligheten til å forevige minnet om ditt barns små, søte føtter og hender.

Bruksanvisning

•  Rull lufttørking leire mellom hendene til en ball for å gjøre det varmt og smidig. Velg en ikke-giftig luft-tørking leire fra en håndverket eller hobby forsyning butikk. Lufttørking porselen er tilstrekkelig, men også andre typer eksisterer.

Rull ballen av leire inn i en avrundet kanter rektangel som form som måler 6-by-8-inches. Det bør være ca 1-tommers tykke.

Fjern fronten fra bilderammen. La tilbake på det. Plasser rullet ut leire form inn i sentrum av bilderammen.

Hold babyens hånd eller fot forsiktig i den ene hånden. Trykk den ned i midten av leire forsiktig, men bestemt. Hold hånden eller foten på plass i 10 sekunder og slipp, etterlater utskriften.

Sitt innrammet leire print sted kjølig og tørt for å lufttørke i 48 timer. Sluttresultatet blir en herdet leire mold av babyens hånd eller fot.

Tips og advarsler

  • Bruk milde babyen såpe og varmt vann for å vaske babyens hender og føtter etter at leire inntrykk.

Hvordan Heal Tørre sprukne hender med eddik

Tørre, sprukne hender er en vanlig tilstand som er lett korrigeres. Når du vasker du hendene flere ganger om dagen, håndtere sterke kjemikalier eller utsette hendene til kaldt vær, er huden din lett ranet av fuktighet. Husholdningen eddik har en rekke praktiske anvendelser, hvorav den ene er herde tørr hud. Den balanserer pH i huden og renser porene. På grunn av sin kostnadseffektivitet og allsidighet, er eddik en smart og sparsommelig løsning for å avslutte alvorlig tørr hud.

Bruksanvisning

•  Vask hendene for å fjerne aktuell skitt eller rusk, og tørk med håndkle. Behandle eventuelle dype lesjoner eller kutt med et antibiotikum.

Hell eddik i et grunt fat eller container. Legg lavendelolje til eddik og bland inntil den er godt innarbeidet. Senk hendene i eddik løsning og suge i ca fem minutter.

Ta hendene fra løsningen og bearbeid hendene tørre med håndkle. La dine hender bør forbli litt fuktig. Du kan føle en liten prikke som eddik siver inn i porene og reparasjoner tørr hud.

Tips og advarsler

  • Hvis du er plaget med tørre, sprukne hender, dyppe dem i eddik nattlig kan legge fuktighet og mykhet. Etter eddik behandling, bruke en fuktighetskrem laget for å behandle alvorlig tørr hud og bruke bomullshansker for å sove. Dette vil hindre at lotion fra å gni ut av hendene dine mens du sover, og det vil også bidra til å redusere eddik lukt.
  • Du kan også legge til to spiseskjeer med eddik i badevannet for å behandle hard hud på andre deler av kroppen din. Eddik er også bra for behandling av fet hud, eksem og psoriasis.
  • Eddik kan brukes på ansiktet for å berolige akne irritasjon og eliminere bakterier.
  • Etter behandling av hendene med eddik, unngå å gni øynene dine.
  • Fordi eddik i sår eller kutt kan opprette en brennende følelse, behandle skader med antibiotika før og etter eddik behandling.

Grunner for bruk av parafinvoks på hender

Grunner for bruk av parafinvoks på hender


Solid, snarere gjennomskinnelig parafinvoks har vært brukt kommersielt for eks alt fra stearinlys til mat konserveringsmidler og fyllstoffer til elektrisk isolasjon. Parafinvoks er også blitt oppdaget å være en fordelaktig substans når det gjelder å trivsel. Noen typer er ufordøyelig og selv giftig når spises, men medisinsk eller kosmetisk karakter parafinvoks brukes som terapi for ulike forhold, spesielt for de som involverer hendene.

Fysioterapi

Parafinvoks terapi benyttes for behandling av ledd og muskelsmerter forbundet med rehabilitering. Dens varmelagrende egenskaper er nyttige når forbedret blodsirkulasjon i hendene er målet. Terapi består i å dyppe den hånd i smeltet parafinvoks, og deretter fjerning av hånden fra den smeltede basseng. Voks strøk hånden og leverer et langvarig varme som stimulerer blodårene i hånden og hastigheter healing.

Body Heat

Holde vedheng varme er en av nøklene til å bo komfortabelt i kalde temperaturer som varme forsvinner raskt jo lengre kroppsdel ​​er fra kjernen. Hansker ikke fungerer like godt for dette som parafinvoks gjør. De varmelagrende egenskaper av parafinvoks er nyttig når du prøver å varme ens hender i kalde temperaturer.

Arthritis Relief

Ubehaget av leddgikt i hender og fingre kan lindres ved bruk av parafinvoks. Mye på samme måte kremer og salver som skaper varmefølelse brukes for leddgikt, varmer parafinvoks opp smertefulle ledd og distraherer leddgikt lidende fra verke av leddgikt med en annen, mer komfortabel følelse.

Muskel Avslapning

Når hendene er stive, noen ganger litt varme kan utvide og løsne musklene i fingrene. Parafinvoks terapi er en enkel måte å bruke en enda mengde varme til stive muskler og ledd og gi rom for et bedre utvalg av bevegelse i hendene.

Kosmetiske formål

Parafinvoks har fuktighetsgivende og fuktighets holder evner, noe som gjør det en populær ingrediens for kremer og lotions. Av seg selv, en parafinvoks hånd bad kan frakk og beskytte huden på hendene, jevner bort grove neglebånd og tørre flekker, som det etterlater en fin film, selv etter den tørre voks har blitt revet av fra hendene. Det kan være en gunstig beskyttelse for hendene, spesielt når de er stadig utsatt for kaldt og tørt vær, som kan irritere og gnager huden.