Digidexo.com

spise lamme milten

Diett for en sunn Spleen

Diett for en sunn Spleen


Milten spiller en viktig rolle i bekjempelsen av infeksjon. Det bidrar til å drepe bakterier, og å ødelegge utslitte eller ødelagte røde blodceller og skadede blodplater. Det er et par grunner til at en milt ville trenge å bli fjernet, herunder sykdom, skade, eller splenomegali - forstørrelse av milten. Det finnes måter å bidra til å holde milten sunn og fungerer som den skal, hvorav den ene er et sunt kosthold.

Mat å spise

Milten er omtrent på størrelse med knyttneven og ligger gjemt opp under venstre side av mellomgulvet. Det er et organ som vi sjelden tenker på, men dens rolle i bekjempelsen av infeksjoner er avgjørende. Milten din trenger riktig ernæring for å fungere skikkelig. Ditt kosthold kan bidra til å holde milten sunt.
En godt balansert kosthold er best for en sunn milt. Ditt kosthold bør bestå av 50 prosent frukt og grønnsaker, 30 prosent hele korn, og om lag 20 prosent bønner, nøtter, melkeprodukter og kjøtt. Matvarer som er økologisk dyrket er bedre for din milt enn ikke-økologisk mat. Du bør også inkludere matvarer som rødbeter, selleri, fennikel, dill, kylling, hvitløk, kidneybønner, persille, gresskar og neper. Disse matvarer bidra til å holde milten energisk og sterk. Spise feil mat kan strømløs milten din slik at den utfører tregt.

Matvarer for å unngå

For å holde milten sunt, er det like viktig å unngå visse matvarer som det er å konsumere andre. Generelt, prøv å unngå kald mat og mat som er vanskelig å fordøye. Varmere matvarer er lettere på dine organer til å fordøye så vel som å få næringsstoffer fra. Dette gjelder spesielt om vinteren.

Du bør også holde til et minimum matvarer som tomater, tomatsaus, sukker og søte matvarer som melasse og honning. Andre matvarer for å unngå er hvete, meieriprodukter, fett, oljer og nøtter.

Tygg maten godt og unngå å drikke for mye væske med måltider. Prøv å spise din største måltid tidligere på dagen som på elleve i morgen. Milten blir svakere etter hvert som dagen går.

Hva er åreknuter av milten?

Hva er åreknuter av milten?


Åreknuter eller varicer er unormalt oppblåst årer oftest funnet i mage, tarm og spiserør. Varicer kan også forekomme i miltvenen og i venene i en del av milten kalt milt hilum, som ligger på overflaten av milten hvor milt vene og arterie er satt inn i milten. Venstre ubehandlet, kan de blø kraftig, noe som kan være farlig hvis ikke forvaltes riktig.

Spleen

Milten er et lite organ i øvre venstre side av magen i mellom magen og mellomgulvet. Det er ansvarlig for å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner. Den miltvenen returnerer blod fra milt, mage og bukspyttkjertel, til leveren via portvenen. Den portvenen forbinder tarm, mage og milt til leveren og transporterer en stor mengde blod fra disse organene til leveren.

Forekomst

Ifølge Sono World, åreknuter av milten er kroppens måte å kompensere for høyt blodtrykk i portvenen, portal hypertensjon. En stor mengde blod føres gjennom portvenen, slik at eventuelle blokkeringer i det hele tatt i leveren er bundet til å føre til en tilbake-strømning, og en økning i trykket, i henhold til Merck håndbøker. Det kan også være en tilsvarende forstørrelse av milten fulgt av åreknuter i venene mellom milten og mage fører til en utvikling av esophageal varicer på et senere stadium.

Årsaker til portal hypertensjon

Den primære årsaken til portal hypertensjon er skrumplever, leversykdom. Andre betingelser som resulterer i skade og blokkeringer i leveren kan også føre til portal hypertensjon som så kan føre til utvikling av åreknuter i milt, tarmer og spiserøret. Portal hypertensjon kan også være forårsaket av blokkeringer i miltvenen eller portalvenen, på grunn av en tumor eller blodpropp.

Regjerings Retningslinjer for behandling

Hensikten med behandlingen av varicer er å forhindre livstruende blødning. US regjeringen retningslinjer for forebygging av variceal blødning anbefaler at hvis du er diagnostisert med åreknuter, bør du behandles med legemidler, som arbeidet ved å senke blodtrykket i portalen blodåre, for å hindre dem fra blødning, ifølge National Guideline Clearinghouse.

Andre behandlinger

Andre behandlinger inkluderer skleroterapi, injisere en løsning i varicer å gjøre dem krympe; kirurgiske ligation, for å kvele de varicer med band hindre blødning gjort kirurgisk; og injisering av et spesielt stoff i løpet av endoskopi for å redusere trykket i varicer.

South Beach Diet Foods å spise i fase 1

The South Beach Diet fokuserer på faser for å bringe helse til en ny, slankere du. Den første fase er den mest restriktive, og tar sikte på å begrense antallet av karbohydrater som du bruker, så vel som mengden av sukker. Laget av kardiolog Dr. Arthur Agatston, har denne dietten har eksistert siden 2001 og har vunnet popularitet gjennom årene, fordi mange mennesker har sett resultater.

Phase One Retningslinjer

Den første fasen av South Beach Diet varer i to uker. Under fase en kan du spise all den magre proteiner som du vil. I tillegg er det et minimum av grønnsaker må spise, uten maksimum. Dette er ikke en diett som du vil føle deg sulten på. I stedet vil det ha du spise annerledes og vil begrense deg fra å spise visse matvarer.

I fase én, må du spise tre måltider per dag, i tillegg til to snacks, og du kan ha dessert etter middagen. Du er i stand til å drikke alle kaffe og te du ønsker mellom måltidene og oppfordres til å drikke mye vann i løpet av dagen. Ingen frukt, er karbohydrater eller meieriprodukter tillatt. Du kan heller ikke spiser fet mat eller mat som inneholder sukker.

Protein

Til frokost, lunsj og middag du er i stand til å konsumere så mye protein som nødvendig for å kontrollere sulten. Beef valg kan inkludere øye runde, kjøttdeig (90 prosent lean eller slankere), indrefilet, topp loin eller topp runde. Lamme valgene inkluderer sentrum kutt, lampe kotelett eller loin. Svinekjøtt valgene inkluderer kokt skinke, kanadiske bacon, svinekam, og indrefilet. Hvis du er en fan av fjørfe, valgene inkluderer Cornish høne, kalkun bacon (begrenset til to skiver dag) og kalkun eller kyllingbryst. Du kan også nyte sjømat av alle typer, samt myk lav-fett tofu. Du kan også spise egg, og lav-fett eller nonfat lunsj kjøtt.

Grønnsaker

For grønnsaker må du spise minst en halv kopp til frokost og to kopper hver til lunsj og middag; det er ingen maksimal mengde. Vegetabilske valg inkluderer artisjokker, asparges, grønne bønner, voksbønner, svarte bønner, gule erter, brokkoli, bok choy, kål, blomkål, selleri, agurk, aubergine, salat, grønnsaker (6 oz. Per dag), tomater (én per dag), løk (halv per dag), sopp, sennep greener, paprika, pickles (dill only), surkål, sukkererter, spinat, alfalfaspirer, squash og zucchini. Det er noen grønnsaker som bør unngås; disse inkluderer rødbeter, gulrøtter, mais, poteter og yams.

Fett

Optimale fett valg inneholder olivenolje og rapsolje. Andre fett valg inkluderer maisolje, soyaolje, avocado, margarin, oliven og salat dressing (med mindre enn 3 gram sukker). Fett valg er begrenset til en teskje til frokost og en spiseskje hver til lunsj og middag.

Snacks og Treats

Snacks kan bestå av proteiner, grønnsaker eller nøtter. Nøtter kan bestå av mandler (15), paranøtter (4), cashewnøtter (15), macadamia (8), peanøtter (20), pistasjenøtter (30), eller valnøtter (15). Søte godbiter til dessert etter middag kan inneholde sukker gratis godteri, sukker gratis fudgsicle, sukkerfri jello, eller sukkerfri tyggegummi. Søtstoffer kan inkludere sukker erstattere inneholder aspartam, sakkarin, og sukralose.

En liste over matvarer som ikke kan spises rå

En liste over matvarer som ikke kan spises rå


Det er noen matvarer som folk spiser rå, men de vet ikke helserisikoen de tar. Du bør ikke spise enkelte matvarer rå fordi de ikke bare kan gjøre deg syk, men kan lamme deg og muligens føre til døden. Den beste tilnærmingen er å lage mat eller bake behandler grundig.

Honey

Spedbarn bør aldri spise honning ubehandlet fordi den inneholder bakteriesporer som forårsaker botulisme. Botulisme-indusert sykdommer er dødelig hvis den forblir ubehandlet. I motsetning til spedbarn, barn og voksne har høye magesyre som dreper sporer i honning.

Biff og svinekjøtt

Oksekjøtt og svinekjøtt er to av de vanligste matvarer som du ikke bør spise på grunn av den lange listen av sykdommer og sykdommer de forårsaker hvis ikke kokt grundig. Neurocysticercosis er en parasitt fra rå eller kokt svinekjøtt som kan krype fra en persons tarmen opp til hjernen hans. Parasitten kan leve i en persons hjerne for år, og til slutt kan føre til anfall.

Spirer

Siden spirer som bønner og alfalfa er dyrket i varme og fuktige miljøer, de bærer salmonella, E.coli, og bacillus. Vasking spirer ikke bli kvitt sjansen for sykdom hvis du spiser spirer rå eller ukokt fordi bakteriene lever i spirer. Alle som har et svakt immunforsvar, eldre, eller barn har høyere risiko hvis de spiser rå spirer.

Egg

Å spise noe som inneholder rå egg, som cookie dough, setter deg i fare for Salmonella. Noen med en stor immunsystem kan ta det meste av hva de spiser. Mens noen mennesker bruker rå egg som en god ernæringsdrikk, de setter seg selv i fare for å bli syk hver gang.

Å spise for en sunn Spleen

Milten ligger i øvre kvadrant av magen. Det er en viktig fordøyelses og lymfatiske organ. Det kamper infeksjoner og bidrar til å regulere mengden av blod som sirkulerer i kroppen. Milten også ødelegger patogener og gamle celler.

Spise rå frukt og grønnsaker

Spis et bredt utvalg av rå frukt og grønnsaker hver dag. Rå mat ble fortært av våre forfedre i tusenvis av år. Milten er vant til en god mengde av rå mat. Rå mat inneholder vitaminer og enzymer som hjelper milt fungere bedre. Milten er en rensende organ og råvarene hjelper milt avgifte kroppen. Å ta fordøyelsesenzymer med maten vil hjelpe milten din enda mer.

Matvarer for å unngå

Unngå fast food, bearbeidet og fet mat. Matvarer som disse, med liten næringsverdi, er ikke bra for milten. Denne vitale organ trenger nærende mat. Fatty og bearbeidet mat tette milten, noe som gjør det svak. Milten må jobbe hardere for å rense kroppen for avfalls produsert av disse usunne matvarer.

Hydration

Drikk åtte til ti glass vann hver dag. Milten er en viktig del av lymfesystemet, som hjelpemidler i rensing og immunitet. Når kroppen blir dehydrert, fordøyelsessystemet og lymfesystemet treg og avfall henger i kroppen. Mer avfall fører til mer skade fra giftstoffer som kan påvirke din hudfarge, forårsaker vektøkning og med føre til sykdom.

Sunt fett og olje

Spis et utvalg av sunt fett og oljer. Milten trenger sunt fett, for eksempel Omega-3 fettsyrer, for å fungere skikkelig. Disse finnes i solsikkefrø, mandler, egg og laks. Du kan supplere Omega-3 fettsyrer i kosten med tran, finnes på helsekostbutikker.

Mat til å hjelpe støtte funksjon av milten

Mat til å hjelpe støtte funksjon av milten


Milten er et lite organ som ligger i øvre venstre hjørne av bukhulen. Dette organ filtrerer kroppens blod og produserer antistoffer og lymfocytter for kroppens immunsystem. Uten en tilstrekkelig fungerende milt, immunsystem alvorlig kompromittert. Visse matvarer kan være gunstig for sunn funksjon av milten.

Naturlig søt Foods

Naturligvis søte frukter er tett i næringsstoffer som støtter funksjon av milten. Bananer, blåbær og fiken er ideelt for å gi milten med tilstrekkelig nivå av vitamin C og kalium.

Gul og oransje Foods

Ifølge farge korrespondanse system som brukes i kinesisk medisin, gule og oransje matvarer støtte sunn funksjon av milten. Eksempler på slike matvarer inneholder squash, gulrøtter, honningmelon, gule og oransje paprika og aprikoser.

Myk, varm Foods

Myk, varm mat er lettest for kroppen å fordøye og bearbeide. Sørg for å grundig tygge maten før du svelger å gjøre maten så lett på fordøyelsessystemet som mulig.

Raw Foods

Rå frukter og grønnsaker har alle sine vitaminer, mineraler og fordøyelsesenzymer intakte. Mange av disse næringsstoffene er tapt eller brytes ned i kokeprosessen, og det er derfor å spise rå mat når det er mulig er ideelt for helsen til milten.

Foods å spise for å forebygge migrene

Matvarer som kan utløse migrene - sjokolade, ost, alkohol - er godt kjent for de fleste hodepine lider. Mat å spise for å unngå migrene er mindre kjent. Som med utløse mat, migrene forebygging matvarer varierer for ulike individer, men mat som er rik på kalsium, magnesium, omega 3-tallet, og seratonin skapende tryptofan har hjulpet mange migrenepasienter.

Sunt kosthold i migrene forebygging

En lav-fett, er høyt kompleks karbohydrat diett anbefales for å redusere alvorlighetsgraden og forekomster av migrene. Dette ville innebære frisk frukt, rå eller dampede grønnsaker, hele korn som brun ris og hele hvete, og proteinkilder som stekt fisk, bakt kylling, eller soya-basert kjøtt-erstatning. Migrenepasienter bør også unngå frityrstekte matvarer eller krydder som inneholder MSG med mindre du er sikker på at disse ikke utløser migrene for deg.

The Mayo Clinic har rapportert at hoppe over måltider eller faste kan også utløse migrene. En sunn diett og regelmessige måltider - 05:57 mindre måltider per dag i stedet for snacking og deretter over-fylling på ett stort måltid - skal ikke bare redusere migrene, men støtte andre positive helsefaktorer.

Omega-3 fettsyrer og Magnesium

Ifølge MyMigraineConnection.com, omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje kan beskytte nerver og bekjempe betennelser assosiert med hodepine. Fiskeolje kan oppnås ved regelmessig å spise fisk eller ved å ta fiskeolje bilag. The Mayo Clinic ansatte har funnet magnesium ser ut til å hjelpe noen mennesker med alvorlig migrene lettelse. Magnesium finnes i sjømat, hvetekim, grønne grønnsaker, bønner, hele korn, og meieriprodukter. The Mayo Clinic sier også høye mengder av riboflavin kan også hjelpe til med migrene forebygging. Mest sunn mat inneholder riboflavin, men det kan være nødvendig å ta et vitamintilskudd for å få de mengder som er nødvendige for å oppnå lindring av migrene.

Seratonin nivåer slipp i løpet av migrene hendelser, så øker seratonin nivåer kan også bidra til å avlaste migrene. Seratonin er produsert av kroppen fra tryptofan, stoffet ofte beskyldt for å gjøre alle søvnig etter å ha spist Thanksgiving kalkun. I tillegg til kalkun, and og kylling, er tryptofan som finnes i valnøtter, mandler, sesamfrø og gresskarkjerner samt i meieriprodukter. Unngå oster hvis de utløse migrene, men vurdere fettfattig melk, yoghurt eller cottage cheese i moderate mengder for å øke tryptofan inntak.

Urter og kosttilskudd

The Mayo Clinic antyder at Feverfew, Pestrot, og Koenzym Q10 kan være nyttig i migrene forebygging. Urtene Feverfew og Pestrot er tilgjengelig medisinsk som ekstrakter eller supplement kapsler. Koenzym Q10 er et stoff som ligner et vitamin, som bidrar til sunt hjerte-og leverfunksjon. Den er også tilgjengelig i supplement kapsler uten resept.

Lavendel, kamille, ingefær, og peppermynte all hjelp i avslapping som kan bidra til å forhindre migrene eller lette pågående migrene symptomer. Disse urtene kan alle bli fortært i te, anvendt på hodet i et omslag, inhaleres gjennom damp, spist i salater, eller brukes som smakstilsetning i godteri og bakevarer.

Mat å spise for Migrene

Mat å spise for Migrene


Migrene hodepine føre til store smerter som kan vare i flere dager om gangen. Disse typer hodepine kan forårsake lider å oppleve lysglimt, prikking i armer og ben, kvalme og oppkast, og en økt følsomhet for både lys og lyd. Migrene er forårsaket når blodårene forstørre og nervene frigi kjemikalier som brytes rundt blodkar. Noen vanlige årsaker til migrene inkluderer allergiske reaksjoner, lukt, stress, endringer i søvnmønster, eksponering for røyk, hoppe over måltider, alkohol, hormonelle endringer og spenning. Noen matvarer som sjokolade og løk har også vært kjent for å utløse migrene.

Ginger

Drikker ingefær te eller spise ingefær informasjonskapsler er en gammel behandling for å hjelpe med kvalme symptomer, men ingefær kan også bidra til å lindre migrene smerte også. The Department of Environmental Medicine ved Odense Universitet i Danmark har gjennomført studier som viser ingefær har egenskaper som bidrar til å redusere blodplateaggregasjon. Blodplateaggregasjon er liming sammen blodplater i blodet, som ofte danner blodpropper. Redusere denne forekomsten kan hjelpe med smerten forbundet med migrene.

Spinat

Spise mat rik på magnesium som spinat kan også bidra til å forhindre eller redusere migrene. Ifølge Michael Murray, forfatter av Encyclopedia of Nutritional Supplements, har magnesiummangel vært knyttet til hodepine. Mange av de tingene som får folk til å ha en magnesium-mangel er også triggere for migrene, som stress og menstruasjon. Spinat, andre grønne grønnsaker og uraffinert korn er også gode kilder for magnesium.

Cayenne Pepper

Cayennepepper inneholder capsaicin, som er en naturlig smertestillende, brukes for å bekjempe migrene, så vel som andre typer av smerte slik som artritt smerte, kronisk smerte og hals diabetisk nevropati, i henhold til kilder som USDA Nutrient National Database.

Hva du ikke å spise etter galleblæren fjernes

Galleblæren hjelper til med fordøyelsen av maten. Bile slippes ut fra galleblæren blir brukt til å bryte ned maten i fordøyelsessystemet, slik at kroppen absorberer næringsstoffer. Når galleblæren er tatt ut, se hva du spiser, og holde seg unna mat med høyt fett.

Etter kirurgi

Etter galleblæren kirurgi, vil du bli gitt for det meste en flytende diett som væsker er lett på fordøyelsessystemet. En lav-fett diett anbefales under utvinning som når kroppen mangler galle, det kan ikke tilstrekkelig fordøye fett.

Fettrik mat

Uten en galleblæren, er galle ikke så lett produsert, og leveren kan bli overbelastet ved håndtering av store mengder av noen fett, særlig mettet fett og hydrogenert fett. Unngå fet eller stekt mat og rødt kjøtt. Hold deg unna fastfood og bekvemmelighet mat, som for eksempel prepackaged og bearbeidet mat som inneholder cut-up kylling, eske måltider, og frosne matvarer som de ofte er utrolig høy i fett. Matvarer for å unngå å inkludere andre fettrike matvarer som kaker, eggeplommer, fløte, smør, ost, ikke-meieri creamers, iskrem, og saus.

Andre Foods

Krydret mat kan presentere et fordøyelsen problem etter galleblæreoperasjon. Prøv å unngå zesty grønnsaker inkludert kål, agurk, og løk. Også holde bruken av oljer til ikke mer enn 3 ts. per dag.

Tilbake til normal

Snart vil du kunne gå tilbake til et normalt kosthold så lenge du spiser i grunn. Å ha et sunt og balansert kosthold vil ikke skape noen problemer. Hvis du ikke er overbærende og unngå overspising matvarer som kan forårsake ubehag, vil du ikke ha problemer med å spise uten en galleblæren.

Hvordan spise når man ikke kan tygge

Det er viktig å få den beste ernæring kan du gitt tilstanden munnen. Hvis du mangler flere tenner, bare hadde tannarbeid gjort eller har smerter mens tygge, lære hvordan du får de næringsstoffene du trenger uten å tygge.

Hvordan spise når man ikke kan tygge

Blend frukt, vanilje yoghurt, melk og en liten bit av isen for å gjøre frukt og yoghurt smoothies. Disse hjemmelagde smoothies inneholder mye fiber og protein for en sunn frokost eller snack.

Mos supper som inneholder kjøtt, nudler og grønnsaker. Vær forsiktig hvis du plasserer varm suppen i en blender. Du kan legge til væske til blandingen hvis du foretrekker å drikke det, eller holde den på en mer kremaktig konsistens å spise med en skje.

Legg ekstra smør til pannekaker og vafler. Skyll dem i sirup for å gjøre dem myke nok til å svelge uten å tygge. Pass på å ta små biter og svelge nøye.

Dice kyllingbryst eller annet kjøtt i små biter. Du bør være i stand til å mose de små bitene i munnen før du svelger. Du kan også terninger hardkokte egg på samme måte.

Mos bananene med en gaffel. Mikrobølgeovn friske epler med en liten bit av brunt sukker og smør før mose dem med en gaffel. Jordbær og bringebær er andre frukter som du kan mash up å spise uten å tygge.

Unn deg en milkshake, pudding eller iskrem. Hvis du nettopp har hatt tannarbeid gjort, kan den kalde temperaturen være lindrende i tillegg.

Hint

 • Hold et glass vann hendig når du spiser i tilfelle du har en vanskelig tid å svelge maten.

Spiserørskreft Behandling

Spiserøret er et rør i halsen som bærer svelget mat til magen for fordøyelsen. Spiserørskreft starter i celler langs det indre av spiserøret. Det er flere alternativer tilgjengelige for å behandle kreft. Den stadium av kreft er den viktigste faktor i valg av en behandling for spiserørskreft.

Kirurgi

Kirurgi er behandling av valget i de tidlige stadier av esophageal kreft når svulsten eller svulster er svært liten, eller når de er på de ytre lag av spiserøret og har ennå ikke spredt seg til andre områder. Dette innebærer å føre et endoskop ned i halsen og inn i spiserøret. Noen ganger på midten stadier av esophageal kreft, vil kirurgen fjerne den delen av spiserøret og omkringliggende lymfeknuter hvor svulsten ligger og koble spiserøret til magen. I andre tilfeller, vil en del av tykktarmen tas for å erstatte den fjernede delen av spiserøret. Kirurgen kan også bli nødt til å fjerne en del av magesekken under operasjonen, som han vil trekke opp og deretter koble seg til spiserøret. En del av tykktarmen er ofte brukt for å slutte seg til magen til spiserøret. Risikoen for infeksjon er til stede i alle operasjoner, og det er også mulighet for lekkasje og blødninger i det området hvor den resterende del av spiserøret er satt inn igjen.

Kjemoterapi

Kjemoterapi bruker narkotika for å behandle kreft. Esophageal kreftpasienter kan behandles med kjemoterapi før kirurgi eller etterpå. I de senere stadier av sykdommen, når kreften har spredd seg, kan kjemoterapi behandling brukes for å lindre symptomene på esophageal kreft. En ulempe med kjemoterapi er at det fører til kvalme i mange pasienter og fører også til pasientenes håret til å falle ut.

Stråling

Strålebehandling angrep og dreper kreftceller gjennom bruk av energi bjelker kraftige. En maskin kan brukes utenfor kroppen for å sikte bjelkene på kreftceller, eller det kan anvendes inne i kroppen, i nærheten av kreftcellene. Med kreft i spiserøret, er strålebehandling generelt brukt i kombinasjon med kjemoterapi. Stråling brukes noen ganger i løpet av de avanserte stadier av esophageal kreft når svulsten kan ha vokst så stort det stopper mat fra bestått til magen. Strålebehandlingen kan forårsake brenning til huden; kan gjøre det vanskelig for pasienten å svelge; og kan forårsake utilsiktet skade nærliggende organer, som hjerte og lunger.

Hva bør du spise for nyrestein?

Alle som lider av nyrestein forstår hvor vondt denne tilstanden kan være. Selv om det finnes flere ulike typer av nyrestein, den vanligste er kalsium oksalat innskudd som dannes når kroppen din ikke er riktig å filtrere ut avfall. Når du har nyrestein, kan du prøve å passere dem naturlig, eller du må kanskje ha kirurgi for å fjerne dem. Men du kan definitivt redusere sjansene for å få nyrestein ved å gjøre noen endringer i kostholdet ditt.

Reduserende sukker og natrium inntak

Dietter som inneholder mye sukker og natrium kan øke sannsynligheten for at nyrestein vil utvikle seg. Mens du spiser mat som inneholder naturlig sukker (frukt, for eksempel) er vanligvis fint, hvis du spiser mye av høyt sukker bearbeidet mat eller mat med høyt natrium, kan du være å sette deg selv med økt risiko for å få nyrestein. Selvfølgelig er det sunnere å redusere bearbeidet sukker mat og salt mat, så dette er noe å huske på for din generelle helse.

Riktig Fluids

En annen effektiv måte å redusere sjansene for å få nyrestein er å drikke nok vann. Vann vil hjelpe fortynne urinen for å hindre steiner fra forming. Hvis du vet at du er utsatt for nyrestein, kan det hende du trenger å drikke mer enn de generelt anbefalte åtte, åtte unse glass vann per dag, flytte opp til 12 glass daglig.

Effekten av kalsium og Oxalate på nyrestein

Overvåking kalsiuminntak er ikke høy på de fleste folks liste over helseprioriteringer. Kalsium er svært gunstig for kroppens helse og effektivitet, men hvis du lider av nyrestein kan være lurt å overvåke inntaket. Ett godt tips er å kombinere mat med høyt kalsium, spesielt meieriprodukter, med andre matvarer. På grunn av at høy-kalsium maten ikke blir spist av seg selv, ikke kroppen ikke å fordøye den på egen hånd, og dette bidrar til å redusere dannelsen av kalsiumbaserte nyrestein.

I tillegg er det viktig å begrense forbruket av høye oksalat matvarer, inkludert sjokolade, nøtter, bønner, bær og spinat blant andre matvarer. Selv om disse er sunn mat, de kan hjelpe til med utviklingen av nyrestein.

Hvordan spise en Acid Reflux Diet

Hvordan spise en Acid Reflux Diet


Hva er en acid reflux kosthold? En acid reflux kosthold er først og fremst en som unngår matvarer som forverrer acid reflux symptomer.

Milde tilfeller av acid reflux kan være helt kontrollert med en syre reflux kosthold. I mer alvorlige tilfeller, bør det dramatisk minske symptomene.

Endre kosthold vil være vanskelig å gjøre, men denne dietten vil ikke bare avlaste GERD eller acid reflux symptomer, men støtter også vekttap innsats, og vil føre til en sunnere livsstil.

Hvordan spise en Acid Reflux Diet

EAT 5-6 små måltider om dagen - en flott måte å starte acid reflux diett er å bare spise mindre mat flere ganger om dagen. Dette er også bra for stoffskiftet !! Planlegg ut matvarer som du liker og følger acid reflux diett som du kan ta for å arbeide, spise i bilen, etc. Tenk tupperware og plast baggies for små måltider som kan spises hvor som helst.

På be restauranter for en to-go bag og automatisk sette bort noen av maten til å motstå overspising og oppflamming din acid reflux.

Spise mindre måltider gir mindre belastning på musklene som er involvert i syre reflux.

Unngå koffein - Selv om dette kan være vanskelig for alle dere kaffe narkomane der ute, unngå koffein vil redusere acid reflux symptomer.

En acid reflux kosthold bør utelukke kaffe, koffeinholdige te og brus og sjokolade.

For de som trenger en ekstra boost, vurdere å bruke B12-vitaminer for en mye mindre, men ekstra boost.

UNNGÅ syrlig frukt og juice - syrlig frukt vil øke magesyre produksjon og forverre symptomene dine.

Unngå svært sure frukter som: sitroner, appelsiner, grapefrukt, ananas, sure druer og tomater.

Velg i stedet frukt lave i syre som jordbær, bringebær, mango, nektariner og moreller.

Unngå fet mat - Hva en stor motivator for å kutte ut disse fryktelig fet mat som smaker så godt! Fettrik mat øker syreproduksjonen.

Permittere fet mat for acid reflux diett og redusere symptomer og gå ned i vekt.

Unngå alkohol - Alkohol kan forverre din syre refleks eller GERD symptomer. Unngå alkohol for acid reflux kosthold og du vil finne det virkelig effekter hvordan du føler deg.

SPISE en tidlig middag - Spise ditt siste måltid 2 timer før du legger deg til å sove vil lette acid reflux symptomer.

Acid reflux angrep skjer oftest når kroppen er flat, bruke myke puter å støtte opp hodet for mindre sjanse for acid reflux.

Hint

 • Unngå alkohol, koffein, fet mat og spise flere ganger i uken vil gjøre deg til en sunnere og mindre smertefullt deg! Følg disse retningslinjene til beste evne. Også innse, at hver persons kropp er unik. Hvis du kommer til å splurge, holde en journal og rapportere hver gang du splurge og eventuelle bivirkninger du opplever.
 • Noen rapporterer også at krydret mat forverrer acid reflux. For å være ekstra forsiktig, kan det være lurt å unngå krydret mat i acid reflux diett i tillegg.

Årsaker til spiserørskreft

Spiserøret

For å forstå kreftfaren, må du først se på spiserøret - en 10 til 13-tommers langt rør som frakter mat og væske ned i halsen og ned i magen. Veggene i spiserøret har flere lag. Slimhinnen laget er den som linjer innsiden av svelg og spiserør. Den laget under det er submucosa. Under submucosa er et tykt lag av muskel band kalt muskularis propria. Og til slutt, er den ytterste laget adventitia, dannet av bindevev.

Kreft

Gjennom mesteparten av livet ditt, vil hver eneste celle i kroppen din dele, vokse og dø. Nye cellene vil erstatte gamle, og sirkelen av livet går videre. Men hos pasienter med kreft, cellen dør ikke, men i stedet gyter nye, unormale celler. Disse unormale cellene gjøre noe som de fleste andre celler kan ikke - invadere andre vev.

Inne i hver celle er DNA. Normalt, når en celle er opphavet til en annen celle med skadet DNA, dør skadet celle av. Men siden kreftceller ikke dør, bærer de skadet DNA og samles i kroppen. Dette er grunnen til kreft ofte danner tumorer. Noen typer kreft vil imidlertid ikke danne svulster. Som leukemi, f.eks. Dette er fordi de skadede celler er faktisk blir transportert gjennom blodstrømmen i stedet for å samles i en bestemt plass.

Squamos Cells

Innenfor mucosa sjikt, er det to deler: epitel og lamina propria. Den første, epitel, er på toppen av lamina propria, slik at det sjiktet som linjer i spiserøret. Dette laget er sammensatt av mange celler som kalles squamos celler.

De to typene av spiserørskreft

Ifølge American Cancer Society, er det to grunnleggende typer esophageal kreft. Den første er plateepitelkarsinom pasienter. Fordi hele slimhinnen i spiserøret er dekket med squamos celler, kan denne type kreft oppstå hvor som helst innenfor lengden av spiserøret. Det pleide å være den vanligste typen av spiserørskreft, som utgjør om lag 90 prosent av rapporterte tilfeller. Men at antallet har sunket. I dag er det mindre enn 50 prosent av rapporterte tilfeller.

Den andre typen av spiserørskreft er adenokarsinomer. Dette skjer når den ytre slimhinnen i spiserøret (slimhinnen lag) erstattes av vev som er mye som slimhinnen i tarmen. Dette er ofte referert til som Barretts øsofagus. Når dette skjer, er det områder av din esophageal fôr som ikke lenger er dekket i squamos celler, men foret i stedet med kjertelceller. Barretts øsofagus forekommer oftest i nedre spiserør, og derfor er den vanligste stedet av adenokarsinomer.

Årsaker til spiserørskreft

Røyking og drikking overdrevet kan åpenbart føre til kreft. Men noen mindre kjente årsaker til spiserørskreft er: humant papilloma virus (eller HPV) og akalasi, (en tilstand hvor musklene mister sin evne til å bevege maten ned i spiserøret). Personer med HPV er på kreftfaren fordi viruset forvandler proteiner i spiserøret som hjelper undertrykke svulster, noe som fører til tap av forsvar mot unormalt voksende celler.

En annen årsak til spiserørskreft kommer fra sykdommen akalasi. Dette er en ganske sjelden sykdom når de plagede persons nedre spiserør mister muskelkraft for å presse mat i magen. Dette skjer fordi lavere esophageal sphincter (eller LES) ikke klarer å slappe av, og skaper en barriere mellom spiserøret og magen. Hvis det oppdages tidlig nok, kan man begynne behandling og overvåking for å forhindre esophageal kreft på grunn av akalasi. Hvis ubehandlet imidlertid "Det er en økt sjanse for å utvikle esophageal kreft..." I henhold til UCLA Center for Esophageal Disorders.

Hvordan krympe milten

Hvordan krympe milten


Milten kan bli utvidet for et flertall av grunner, blant annet bakterielle infeksjoner, blodpropp, leversykdom og kan også føre til at orgelet til å bli permanent skadet, noe som resulterer i alvorlige skader. Fordi milten viktigste rolle er å bistå i ditt immunforsvar ved å drepe gamle røde blodceller, lagring sunt blod og bistå til å avgifte kroppen, med forstørret milt kan være svært farlig. Her er noen raske tips om hvordan å krympe milten din, hvis den har faktisk blitt forstørret.

Hvordan krympe milten

Hvordan krympe milten

Før du tar noen skritt for å krympe en forstørret milt, bør du rådføre deg først med en medisinsk faglig. Etter en rekke tester og prosedyrer, vil en medisinsk faglig da kunne mer nøyaktig fastslå årsaken til forstørret milt og bedre forstå hvordan det kan løses. Legen vil mest sannsynlig bestille en serie av tester, inkludert blodprøver, en MR, et CAT scan og eventuelt en serie biopsier.

får rikelig med hvile og unngå anstrengende aktiviteter kan bidra til å redusere miltstørrelse og eliminere ytterligere skade. Tillater kroppen å hvile gjør underverker for immunforsvaret, samt indre organer. Tilstrekkelig hvile gjør at kroppen tid til å helbrede og reparere seg selv, som kan være akkurat hva milten trenger å gå tilbake til normal størrelse. I løpet av denne periode med hvile, sørg for å unngå eventuelle sport eller andre strenge aktiviteter som kan føre til ytterligere skade på milten, som forårsaker milten til brudd, noe som kan være livstruende.

Tar en melk tistel supplement hver dag, kan forbedre den generelle helsen til milt og lever, og kan også brukes til å ta med milten tilbake i riktig balanse. Milk Thistle er viktig for kroppen fordi det arbeider for å beskytte og avgifte leverceller som kan ha blitt skadet. Dette er viktig for milt, fordi en forstørret milt er ofte et resultat av en overarbeidet leveren. Tar melk tistel kan bidra til å rette opp dette underliggende problemet, og bringer milten tilbake i likevekt. Prøv å ta 250 mg av Milk Thistle gang til to ganger om dagen for maksimale resultater.

Strålebehandling er en mer avansert behandlingsalternativ for en forstørret milt som du kan prøve hvis kroppen din ikke klarer å svare på andre behandlinger. Strålebehandling bruker høy drevet radioaktive røntgen for å kraftfullt drepe kreftceller, hindrer celler fra å vokse og dele seg. Denne behandlingsmetoden kan brukes med hell for å behandle en forstørret milt ved å injisere svært drevne røntgen i milten og omkringliggende områder, som igjen vil arbeide for å drepe betent miltceller. Denne behandlingen har mange bivirkninger, inkludert tunge oppkast. Denne behandlingen bør bli sett som siste utvei for å behandle en forstørret milt.

Ved å behandle de underliggende årsakene til en forstørret milt, kan du være i stand til å behandle en allerede eksisterende forstørret milt, eller hindre en forstørret milt helt. Fordi en forstørret milt er ofte et symptom på en allerede eksisterende helseproblem i kroppen, ved å oppdage og behandle denne eksisterende problem, kan du ta med milten tilbake til forsvarlig helse. Noen ganger kan dette være tar antibiotika, eller kan være strålebehandling om problemet er forårsaket av en kreftvirus, slik som leukemi og Hodgkins sykdom.

Yoga har faktisk vært et velkjent alternativ behandling for en forstørret milt i tusenvis av år. Visse yoga øvelser kan faktisk bidra til å massere og støtte milten, hvis det gjøres riktig. Yoga standpunkter som Bound Angle, og Warrior positur, har vært kjent for å være bra for milten og støtte bedre milt helse. Pass på at hvis du allerede har en forstørret milt, å konsultere tettere med en yoga instruktør, for å finne ut de beste yoga øvelser du kan gjøre som ikke vil allerede videre true helsen.

Hint

 • Det første du bør gjøre, hvis du tror du kan ha en forstørret milt, er å gå umiddelbart se en lege. Derfra kan han gi deg de beste råd om hvordan å gå videre.

Spiserøret Fungus

Spiserøret Fungus


Soppvekst i spiserøret kan være en grunnleggende årsaken øsofagitt, eller infeksjon av spiserøret vev.

Candida albicans

Candida albicans, oftest omtalt som en gjær-infeksjon, er den mest vanlige formen for soppvekst i spiserøret. Den lever naturlig i mage, munn og mage-tarmkanalen, men fører til infeksjon hvis sporer bygge opp i spiserøret.

Symptomer

Symptomer på sopp buildup inkluderer smertefull svelging, smerte bak brystbenet, en følelse av noe stikker i brystet og kvalme.

Risikofaktorer

De med svekket immunforsvar på grunn av HIV / AIDS komplikasjoner og de som tar antibiotika eller immun-undertrykke narkotika er mer utsatt for sopp buildup i spiserøret.

Behandling

Candida sopp i spiserøret er behandlet med anti-sopp swish og svelge væsker eller pastiller. Avanserte tilfeller er behandlet med anti-fungal narkotika injisert oralt eller intravenøst.

Diagnose

Spiserør sopp er diagnostisert ved hjelp av et endoskop, eller liten esophageal kamera, og ta en biopsi, eller prøve, av vevet. Barium inntak gir også røntgenbilder for å vise buildup i spiserøret.

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat


Som en naturlig mat kokk, er det vanskelig nok å prøve å få voksne til å spise sunt. Å få barn til å spise frukt og grønnsaker virker nesten umulig. Hvis alle dine barn ønsker å spise er kylling nuggets, grillet ost, pizza, mac og ost og potetmos-ikke gnage og ikke banke deg opp! Det er ikke for sent å angre noen av skadene. Du må bare være litt kreativ, litt sleipe og veldig tålmodig. Hvis du tar deg tid nå til å innlemme sunn mat inn i ditt barns kosthold-vil redde dem fra et liv med problemer prøver å skape en sunn livsstil. Plus, barn som er på et sunt kosthold har mer energi, mer fokus og mer selv-varme-som er å gi deg selv en gave også. Her er mine forslag til noen morsomme og spise sunt.

Hvordan man kan få barna til å spise sunn mat

Hvordan å snike i sunn mat

Mos små mengder spinat og legge til kjøttdeig i hamburgere, gradvis øke mengden hver gang. Når toppet med ost og lite sukker ketchup, det er svært lite smak forskjellen.

Serveres med ovnsbakte frites ved tynt slicing poteter, kaste i olivenolje og salt og pepper og baking ved 400 grader C i 30 minutter til skarpe.

Når du foretar mac og ost, bruk ris eller hvete pasta med masse ost, men kjøpe et merke som ikke er veldig mørk brun, slik at de ikke vil ta på.

Hvordan å gjøre det morsomt og få barn involvert

Skjær opp kuber av frukt og gi spydene, marshmallows og smeltet sjokolade å gjøre narr fondue.

Utarbeide en taco bar, men la barna bestemme hva du skal sette på sine elendige. Gi oster, salsa, guacamole, salat. Du kan oppmuntre dem til å gjøre gode valg, men la dem gjøre det faktiske arbeidet gjør dem føler seg inkludert og uavhengig.

Hvordan å kamuflere Mat

innlemme godt stekt blomkål i potetmos ved å kombinere med smør, melk og salt. Mos veldig bra for en sunn stivelse som vil lure noen.

Finhakk rød paprika og tomater og bland inn i kjøttpudding og Sloppy Joes. Barna vil ikke engang merke til den ekstra grønnsaker, men vil merke den ekstra smaken!

For en sunnere pizza, puré kokte grønnsakene i marinara saus og topp med revet mozzarella på en butikk-kjøpte pizza dough.

Bland mais kjerner med finhakket kokt gul squash, tilsett smør og salt og revolusjonere en barneklubb favoritt.

Hvordan jobbe med det de allerede liker

Legg sunne elementer til mat barnet ditt allerede spiser. Det er mange barnevennlige matvarer som har potensial til å bli mye sunnere.

Blend bananer og antioksidant-rike blåbær i smoothies.

Mix ekte frukt og grønnsaker som bananer, bær og potets søtpoteter i muffins, og server med en ekte frukt spredning.

Bruk hele korn brødet for grillet ostesmørbrød og toast vel slik at barna ikke vil merke den mørkere farge.

Gjør sunne arme riddere ved hjelp av hele korn brødet dyppet i egg og dekket med frukt, melis og lønnesirup.

Hint

 • Ikke prøv å fake barna ut. De vil mest sannsynlig ta på hvis du setter en tallerken med mat foran dem at de aldri har sett. Trikset er å innlemme mat som de kjenner og elsker og snike i sunn mat de trenger.
 • Hvis barna er fortsatt babyer, PLEASE mate dem ekte, god mat. Jeg spiste escargot da jeg var 3 år gammel, og jeg hadde ingen anelse om hva en kylling nugget var. De er mer utviklet enn vi gir dem kreditt for. Ikke se på barnemenyen. Ikke gi dem noe som du ikke ønsker å sette i kroppen din. Det vil spare deg fra de slu taktikk som jeg har bedt deg om å ty til.

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat


Å få et barn med diaré til å spise kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du arbeider med andre symptomer. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å bidra til å lette overgangen tilbake til god mat og hjelpe barnet ditt komme på bedringens vei.

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat

•  Begynn med små porsjoner i løpet av dagen. Hvis barnets mage er opprørt, er det siste han trenger store, tunge måltid veier ham ned. I stedet tilbyr ham mindre porsjoner noen få timer. Det vil bidra til å holde sin styrke opp og oppmuntre ham til å spise, hvis bare litt.

2 tilbudet opp noen av hennes favoritt mat. Hvis hun kjemper for å spise, er det OK å gi henne en velsmakende godbit eller to for å skjerpe hennes appetitt. Du kan alltid følge opp at cookie med noe litt heartier.

•  Prøv Brat kosthold. Brukes til å behandle en rekke forhold, Brat metoden fungerer godt for barn med diaré. Mat er vanligvis blid og lite fiber, som ikke bør rokke hans allerede delikat system. Brat står for bananer, ris, applesauce og toast; holde seg til disse matvarene til han viser tegn til bedring.

Husk væsker. Dehydrering er den vanligste bekymring når barn har diaré, så sørg for å gi barnet rikelig med vann, juice og melk. Over-the-counter elektrolyttløsninger er også nyttig og kommer i en rekke forskjellige smaker som passer til ditt barns smak. Gelatin og pudding har et høyt væskeinnhold og også fungere godt for barn som ikke ønsker å drikke.

Hint

 • Ta alltid kontakt med lege dersom barnet ditt opplever feber sammen med diaré, eller hvis tilstanden vedvarer i mer enn 24 timer.

Hvordan spise Brat kosthold

Hvordan spise Brat kosthold

Gastrointestinale plager er en av de verste helsemessige problemer som alle kan lide. Brat kosthold er ofte anbefalt som diaré behandling og for urolig mage ledsaget av diaré og oppkast.

Matvarer i Brat kosthold er "permer" og forårsake mild forstoppelse. For alle som trenger en diaré diett, er Brat kosthold anbefales.

Her er hvordan du kan spise Brat kosthold.

Hvordan spise Brat kosthold

Når noen er syke og trenger diaré behandling, begynner å introdusere væske først før fast føde. Slurker med vann og Gatorade og lignende drikker er gode valg. Hold deg unna sitrus juice eller melk. Citrus inneholder syre og kan videre forstyrre magen. Melk forårsaker slim og er ikke godt tolerert når kvalme er til stede.

For oppkast diaré, innføre mat litt om gangen. Som et lokkemiddel for barn å spise litt, skjære maten opp i små, morsomme figurer.

B - BANANAS

Spis bananer. Bananer er en blid frukt som kan constipating, en god ting når symptomene er diaré.

R - RICE

Spise ris. Ris er godt tolerert, og vil sannsynligvis ikke forårsake ytterligere kvalme.

A - eplemos

Spis applesauce. Den kremete konsistensen av applesauce går ned lett, og den kalde lindrer en tørr hals.

T - TOAST

Spise toast. Toast har vært et fast innslag i "syke dietter" for år. Nesten alle liker toast, og med litt gelé, legger det trengte kalorier for pasienten å få styrke.

Hint

 • Prøv bratty diett også: legg te og yoghurt. Te legger væsker som er nødvendig for at pasienten holder seg hydrert. Yoghurt gir gode kulturer / bakterier som er tapt under utbrudd av diaré og oppkast.
 • En god diaré kosthold inneholder bland matvarer som sitter godt. Prøv små porsjoner først.
 • Unngå sitrus (appelsiner, grapefrukt) og juice med sitrus. De kan irritere magesekken.
 • Unngå krydret mat.

Hva å spise når du er Kvalm

Kvalme er en følelse av mage uro. Trangen til å kaste opp, uten egentlig oppkast noe innhold fra magen din, kan være sterk. Kvalme kan være et resultat av viral gastroenteritt, graviditet, og andre sykdommer.

Væsker

Stikker med væske er viktig når du lider av kvalme. Is chips og sportsdrikke kan hjelpe. Tar små slurker, i stedet for gulping drikken, vil holde følelsen av kvalme til et minimum.

Foods

The Cleveland Clinic anbefaler å spise kjedelig mat. Unngå sukkerholdig eller stekt mat. Akseptable matvarer inkluderer kjeks, toast, jello, og bananer. Spise store måltider når du er syk kan også gjøre at du føler deg syk.

Unngå

Visse matvarer vil utløse kvalme hvis du er gravid eller har viral gastroenteritt. Koffein, fettstoffer og altfor erfarne matvarer, og melkeprodukter kan gjøre deg kvalm.