Digidexo.com

hvordan naturlig reparere skadede lunger

Hvordan identifisere symptomer på lungeødem

Lungeødem er den medisinske termen for overflødig væske i lungene. Dette overflødig væske kalles ødem og kan forekomme i andre deler av kroppen også, oftest i ankler, håndledd og ansikt. Denne tilstanden påvirker særlig middelaldrende eller eldre menn og women.Normally, blir lungene fylles med luft, som transporteres i blodet til alle deler, organer, vev og celler i legemet. Men når lungene fylles med væske, det hemmer oksygenopptak, som igjen påvirker andre kroppsfunksjoner som er avhengige av at oksygen å opptre på optimale nivåer. Lungeødem eller overflødig væske i lungene er forårsaket av flere faktorer, men hjertesykdommer og lidelser er mest common.Learning hvordan å identifisere symptomer på lungeødem vil be deg om å søke øyeblikkelig medisinsk behandling og forhindre mulige komplikasjoner som hjerteinfarkt og død hvis venstre ubehandlet.

Bruksanvisning

•  Vær på vakt mot sensasjonen av kortpustethet eller pustevansker, spesielt om natten når du er i senga. Ofte er symptomene på lungeødem opplevd midt på natten og våkne opp. Kortpustethet og noen ganger også tungpustethet, er en av de første tegn på at noe er galt, og kan be deg om å puste raskt for å føle at du får nok luft.

Observer din oppførsel etter tegn på angst eller rastløshet som ikke kan forklares.

Se på ansiktet ditt. Er du blek eller svett? Disse er også tegn på respiratorisk distress. Ta en titt på dine lepper og spiker senger. Er de sunne og rosa eller gjøre de ser blålig i fargen? Blå skjær lepper og negler er et tegn på oksygenmangel og bør behandles umiddelbart av lege.

Vær oppmerksom på din evne til å gå, fullføre dine oppgaver eller arbeid. Et annet tegn på lungeødem er økende tretthet og svakhet.

Se på føttene. Er føttene og anklene hovne eller puffy? Dette er et klart tegn på ødem. Ring din familie helsepersonell for å kunne fastslå en årsak og behandling.

Tips og advarsler

 • Risiko for lungeødem økning med pnuemonia eller hjertelidelser. Vær spesielt nøye med å varsle legen din dersom du merker tegn på ødem hvis du allerede lider av tidligere medisinske problemer eller lidelser.
 • Hvis venstre ubehandlet, kan lungeødem føre til hjerterytmeforstyrrelser, hjerteinfarkt og selv sjokk. Ikke vent - be om hjelp fra en medisinsk faglig umiddelbart hvis det oppstår symptomer, plutselig og vokser stadig verre i løpet av kort tid.

Hvordan kan et punktert lunge påvirke Breathing?

Hva er en punktert lunge?

Medisinsk sett er en punktert lunge synonymt med en kollapset lunge, også kjent som en pneumothorax. Punkterte lunger som er tilsvarende kollapset lunger, arbeidet ved å eliminere pleuralt trykk som bidrar til å hjelpe til lunge ekspansjon. Når en lunge blir punktert, utgivelser det gass fra lungevevet samt forstyrre den naturlige vakuum som lungevev benytter. Som et resultat, blir den friske trykkforskjellen mellom lungevev og brystet forandres, noe som gjør det vanskelig å puste.

Hvordan puste arbeid?

Det grunnleggende prinsippet om lunge ekspansjon avhenger av trykkforskjeller. Lungene utvider seg når trykket på utsiden av lungen er mindre enn atmosfæretrykket. En punktert lunge forårsaker luft å samtidig gå inn i pleurahulen. Forskjellen i trykket mellom pleurahulen og lungevevet er det som forårsaker lunge å innhalere og puster skikkelig. Under inhalering, har lungevevet et negativt trykk i forhold til pleurahulen. Dette er opprettet ved ekspansjonen av membranen, noe som fører til lungeområdet til å ekspandere. Ettersom lungevolumet øker, trykket i det synker under atmosfæriske nivåer, noe som fører luft til rush i. Etter lungene er fulle, de membran kontrakter, redusere lungevolum slik at trykket overstiger atmosfæretrykket. Dette forårsaker luft å bli utvist fra lungene.

Virkninger av en punktert lunge

Når en lunge blir punktert, unnslipper luft fra lungen inn i pleuralhulrommet. Som et resultat, er det vanskeligere for bindevevet rundt lungen for å skape trykket som er nødvendig for innånding og utånding. Ettersom luften siver inn, trykkene som trengs for å utvide og trekke seg sammen i lungene bli mer vanskelig å oppnå. Sluttresultatet av en punktert lunge er en økt pustevansker samt redusert effektivitet i luftgjennomgang, som ytterligere øker puste innsats.

Hvordan naturlig detox kroppen din

Hvis du har følt ekstremt sliten, har vært å fange forkjølelse, bli syk oftere eller har vært plaget av skyet eller rotete tenkt i det siste, kan det rett og slett være på tide å avgifte og rense ut systemet litt.

På grunn av en travel livsstil, kan du ikke bli tatt så godt av vare på deg selv som du bør være. Hoppe over måltider, spise fast food på rømmen, vil mangel på mosjon og mangel på søvn til slutt ta en toll på kroppen din som deretter kan føre til disse symptomene som er nevnt ovenfor.

Her er noen ting å gjøre for å hjelpe deg med å rense kroppen din naturlig og få det tilbake i topp fysisk form.

Hvordan naturlig detox kroppen din

•  Drikk vann.

Å drikke vann er en av de raskeste og enkleste måtene å hjelpe rense ut systemet naturlig. Drikk så mye vann som mulig så ofte du kan. En god måte å gjøre dette på er å holde en flaske på pulten din, ved nattbordet, i bilen eller andre steder du kan se det og bli minnet på å drikke det. Det enkle faktum er, hvis du venter til du er tørst betyr det at det allerede er for sent og kroppen din er allerede vurdert dehydrert.

Ikke bare vil du føle deg bedre med mer vann du drikker, men du vil se bedre ut også. Drikkevann kan også hjelpe deg å miste vekt naturlig. Hvis du drikker et fullt glass innen 15 minutter før du spiser et måltid, vil vannet hjelpe deg å føle fyldigere raskere, forårsaker du å spise mindre.

Gjør ditt beste for å drikke minst 6-8 glass med rent, filtrert vann om dagen.

Trening og / eller Gjør Aerobic.

Trening, spesielt aerobic, kan gjøre underverker for naturlig rensing kroppen for giftstoffer. Jo dypere pust bidrar til å tømme ut dine lunger, bihuler, nese og bronkier og svetting som vanligvis resultater fra en slik trening hjelper kvitt kroppen for giftstoffer gjennom huden din.

Ta en Fiber Supplement.

Øke fiber i kosten er en annen flott måte å hjelpe naturlig rense ut systemet. Mer fiber i kosten vil også bidra til å avlaste oppblåsthet, forstoppelse og følelsen svak.

eliminere visse matvarer.

Eliminere visse matvarer, hvis selv bare midlertidig, kan gjøre en utrolig forskjell i hvordan du mye lettere og energisk vil du føle deg. Forsøk på å eliminere eller i det minste sterkt redusere følgende typer matvarer:

Alkohol
Koffein

Dairy
Sjokolade eller kakao
Juice (hvis de ikke er rå eller fersk)
Brus
Bearbeidet kjøtt som bacon, pølse, kjøttpålegg,
Overflødig salt
Skalldyr
Oksekjøtt og kalvekjøtt

Legg Body Cleansing Foods til kosthold:

Akkurat som det er matvarer du bør redusere, er det andre som inneholder naturlige antioksidanter som hjelper kroppen din renser seg naturlig. Noe av maten du bør vurdere å legge mer av i kostholdet ditt er:

Skinn kylling eller kalkun bryst
Eggehvite (utmerket kilde til protein)
Hvit fisk som flyndre eller torsk
Sardiner eller makrell
Dampet brun eller vill ris
Grønne bladgrønnsaker
Enkelte krydder som hvitløk, kanel og ingefær
Fresh Fruit

Drikk grønn te

Drikker et par kopper koffeinfri grønn te er en annen fantastisk måte å hjelpe avgifte kroppen naturlig. Den inneholder antioksidanter som er kjent for å forebygge ulike typer kreft, lavere blodtrykk, lavere kolesterol nivåer, og selv bidra til å bekjempe tannråte. (Det er også et fantastisk hjelpemiddel til vekttap). Selv om du bestemmer deg for å gjeninnføre noen av de eliminerte matvarene i kostholdet ditt, bør du gjøre grønn te et permanent innslag i kostholdet ditt for sine utrolige helsefordeler.

Hint

 • Unngå Fasting Alvorlig faste er aldri en god idé. I mange tilfeller kan det føre til mer skade enn godt. Hvis du følger trinnene ovenfor, kan du være trygg på kroppen din vil rense seg naturlig i den enkleste og sunneste måten mulig og du vil føle deg lettere, mer energisk og sunnere på kort tid.

Hvordan til Final Stage Lung Cancer

Som hjelper er det viktig å lære hvordan man skal håndtere endelige stadium lungekreft symptomer, smerter og problemer din kjære en kan oppleve. Du jobber hardt for å håndtere slutten av livet problemer, og får den støtten du trenger for å holde det gående, selv i møte med en håpløs kamp mot lungekreft. Smerten din kjære en føler gjør vondt verre for deg. Her er noen trinn du kan ta for å lære hvordan man skal håndtere sluttfasen av lungekreft, samtidig som støtten din kjæres behov.

Bruksanvisning

Hvordan håndtere Endelig Stage Lung Cancer

•  Husk at lungekreft er en sykdom som rammer mange mennesker. Din kjære er ikke den eneste, og verken er du den eneste omsorgsperson å måtte slite seg gjennom slutten av livet problemer. Selv om det høres litt morbid, å huske at du ikke er alene går en lang måter mot å hjelpe deg med å holde din sunn fornuft.

Bli en kreft omsorgsperson støttegruppe, hvis du ikke allerede har gjort det. Ditt lokale sykehus onkologi senteret vil ha informasjon om ulike grupper som i dag møte i ditt område. Spør din kjære en behandlende lege, hvis du er usikker på om noen av gruppene faktisk vil møte dine behov. Hun kan ha mer informasjon om grupper som oppfyller uformelt. Du kan også bruke Internett til å finne en via National Cancer Institute.

Verve avlastning for å gi deg tid borte fra din kjære. På den siste etappen av lungekreft, vil svulstene har allerede metastasert og forårsaker forstyrrelser, smerter og problemer med andre kroppslige systemer. Din kjære trenger din kjærlige omsorg mer enn noensinne, men for å komme seg ut av huset og delta på støttegruppemøter, må du ha et godt samarbeid med en avlastning frivillig, som kan gå inn og overta omsorgen mens du er midlertidig ute av huset. Internett er det beste alternativet for å finne enten frivillig eller privat finansiert pusterom omsorgsarbeidere.

Bestill hospice omsorg for din kjære. Som slutten av livet nærmer seg, kreft krever konsekvent lammende med morfin og andre stoffer, og dette kan være en overveldende oppgave for én person. En trenet hospice arbeidstaker kan utføre selve helsetiltak, og la din kjære til å være hjemme i kjente omgivelser. Dette gjør også at dere to å tilbringe mer kvalitetstid sammen, som ikke er tatt opp med å ta målinger, administrere medisiner, og lettelser symptomer.

Meet med en advokat for å sikre at all slutten av livet problemer blir diskutert, og har blitt tatt vare på. Selv om det kan føles voldsom, vil det være en viktig sak for din kjære til å være i stand til å forlate deg og familien godt hånd om, med et minimum av skatt gjeld etter døden. Ikke vær redd for å spørre advokat for å komme hjem til deg og bringe hva papirer må signeres.

Be om hva du trenger. Mens din kjære lider av siste etappen lungekreft er den som får primærhelsetjenesten, er du like viktig. Noen ganger vil selv venner og familiemedlemmer glemme dine behov, og utelukkende fokusere oppmerksomhet, tanker og bønner på din kjære. Snakk opp for deg selv eller har en nær venn gjøre dette på dine vegne.

Tips og advarsler

 • Ikke bli en ensom ulv og prøver å håndtere problemene, oppgavene, og holde opp din egen helse og følelsesmessige velvære selv. Du trenger hjelp og jo mindre du synes det er nødvendig, jo mer du er i behov av støtten som grupper og avlastning har å tilby.

Hvordan å lindre Kortpustethet grunn Lung Cancer

Lungekreft forstyrrer lungefunksjon, noe som gjør det vanskelig å puste. Kortpustethet er en svært ubehagelig symptom. Du kan gjøre flere ting for å forbedre din pust mens behandling din lungekreft som enkelt kan gjøres på egen hånd.

Bruksanvisning

Practice pusteøvelser. Visse øvelser som snurpet leppe puste og puste fra mellomgulvet kan hjelpe presse luft inn luftveiene og forbedre din lungekapasitet. Snurpet leppe puste innebærer puste inn og pust ut gjennom kniper leppene som om du blåser ut et stearinlys. Du vet du puster fra mellomgulvet hvis magen utvider seg når du puster. En luftveiene terapeut kan vise deg hvordan du skal gjøre disse øvelsene, samt eventuelle andre som vil være fordelaktig.

Redusere stress og angst. Problemer med å puste er sørgelig og den resulterende stress og angst forverre pusteproblemer. Finne måter å slappe av kan hjelpe deg å puste bedre. Eksperimenter med meditasjon, lytte til beroligende musikk, progressiv avslapning, positiv visualisering, hypnose eller noe annet som gjør at du føler deg mindre stresset.

Hold hjemmet ditt kjølig. Kjøligere temperaturer gjør det lettere å puste. Regissere en vifte rett på ansiktet ditt kan være nyttig også.

Prøv akupunktur; ifølge University of Maryland Medical Center, kan akupunktur lindre kortpustethet. Det kan også lindre mange bivirkninger av konvensjonell kreftbehandling som cellegift og stråling som du kan være gjennomgår.

Spis mye frukt og grønnsaker; de er rike på antioksidanter og andre stoffer som fremmer lunge helse. Spør legen din om han tror du kan ha nytte av å ta en antioksidant supplement.

Tren regelmessig på et nivå som passer for din tilstand. Det øker lungekapasiteten, noe som kan bidra til å avlaste kortpustethet. Sjekk med legen din før du starter en diett. Han kan foreslå en rutine som er trygt og effektivt for din tilstand. Du trenger ikke å gjøre noe anstrengende for å oppnå fordeler.

Slutte å røyke. Dette synes opplagt, men er noen ganger lettere sagt enn gjort. Hvis du synes det er vanskelig å slutte på egen hånd, kan du be legen din for veiledning.

Hvordan virker en punktert lunge oppstå?

Hva er en punktert lunge?

En punktert eller kollapset lunge er også kjent som en pneumothorax. Den er forårsaket av luft å komme inn i pleuralhulrommet, som er rommet i thorax rundt lungene og andre organer. Det fører til plutselig kortpustethet, intens smerte i brystet og ryggen, og kan føre en person til å bli blått. Fordi puste kan bli svært vanskelig i disse forholdene, kan hypoksi (oksygenmangel i blodet) føre til bevisstløshet og koma. I tillegg kan det forårsake store skader årer som fører inn i hjertet blir hindret, får hjertet til å pumpe mindre blod enn det burde.

Akutte Årsaker Pneumothorax

Noen ganger kan pneumothorax oppstå spontant på grunn av lungevevet sprekker. Dette er mest vanlig hos unge menn, spesielt de med Marfans syndrom. Marfans er en sykdom i bindevevet, noe som gjør at veggene i lungen skjør og utsatt for riving.
Lungekollaps kan også skje på grunn av en bryst skade, slik som et stikk sår eller en brukket rib. Endelig kan en kollapset lunge også skje på grunn av barotraume, som er en type av skade som er forårsaket av trykkforskjeller inne i kroppen og utsiden av det. Dette kan skje med dykkere som overflaten for fort eller under raske endringer i trykk, for eksempel når trykket synker raskt i et fly.

Kroniske Årsaker til en punktert lunge

Lunge punkteringer kan også oppstå på grunn av andre forhold. For eksempel kan kroniske lungesykdommer slik som astma og emfysem forårsake punktert lungene. Akutte og kroniske infeksjoner kan også føre til at lungene å punktere.
Disse sykdommene forårsake skade og fortykning av lungevev, som kan bryte sammen dens elastisitet og få den til å rive lett. Andre forhold, som for eksempel tuberkulose og lungekreft, kan fysisk trenge lungeveggen fra innsiden og ut, forårsaker det å punktere.

Hvordan å følge opp Lung knuter på CXR

Hvordan å følge opp Lung knuter på CXR


Lunge knuter på en kiste X-ray (CXR) kan være ondartet eller godartet. Godartet lunge knuter er vanligvis forårsaket av en inflammatorisk tilstand som en soppinfeksjon eller tuberkulose, mens ondartede lunge knuter skyldes kreft. Lunge knuter er mer sannsynlig å være ondartet hos personer som er eldre og har en røykehistorie. Det er viktig for denne skille gjøres, slik at pasienten kan få tidlig behandling dersom nodul viser seg å være kreft.

Hvordan å følge opp Lung knuter på CXR

Skaff gamle røntgenundersøkelse for å sammenligne med de nåværende. Hvis knuter er ny eller har vokst i størrelse fra forrige brystet X-ray, er ytterligere testing nødvendig.

Få en CT scan for å se på mønsteret av forkalkning i knuter. Visse forkalkning mønstre på brystet røntgen og CT-skanning tyder på at en nodule er mer sannsynlig å være ondartet.

Planlegg en PET skanne hvis CT scan ikke avklare om de knuter er godartet eller ondartet. Ifølge en studie publisert i september 2000 utgaven av "American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine", en PET scan kan avgjøre om en nodule er ondartet med 95 prosent sensitivitet og 85 prosent spesifisitet. Dette betyr at det vil plukke opp en kreft 95 prosent av tiden når en er tilstede, og vil være korrekt 85 prosent av tiden. I 15 prosent av tilfellene, hva synes å være en malignitet vil faktisk være godartet. PET skanner, men er ikke tilgjengelig i alle områder.

Avgjør om å følge knuter med serierøntgenundersøkelse eller brystet CT skanner hver tredje måned eller gjennomgå vev diagnose basert på resultatene fra de foregående studiene.

Fortsett med serietremåneders imaging studier eller vev diagnose ved hjelp av fiberoptisk bronkoskopi eller tynn nål aspirasjon av nodule eller knuter.

Hint

 • Lunge knuter som ikke øker i størrelse over en to-års periode er vanligvis godartet.
 • Godartet lunge knuter vanligvis har glatte kanter på røntgenundersøkelse.

Hvordan naturlig lavere Kolesterol

Hvordan naturlig lavere Kolesterol


Kolesterol er til stede i hver av kroppens celler. Denne voksaktig, fettstoff som er nødvendig for fremstilling av vitamin D, hormoner og galle-syre, som hjelpemidler i fordøyelsen. Selv gunstig i de riktige mengder, kan høye nivåer av kolesterol forårsake blokkeringer i blodårene, noe som øker sannsynligheten for hjertesykdom. Lær noen enkle retningslinjer for å bidra til lavere kolesterol naturlig.

Hvordan naturlig lavere Kolesterol

•  Lær forskjellen mellom LDL og HDL kolesterol. LDL kolesterol regnes som "dårlig" fordi det kan bygge seg opp på arterieveggene og danne "plakk", som kan begrense og redusere fleksibiliteten i blodårene. HDL-kolesterol er det "gode" stoff som i høy grad bidrar til å beskytte mot hjertesykdom.

Spis 1/2 kopp bønner til middag fire til fem ganger i uken. Pinto bønner, nyrer bønner, marineblå bønner og kikerter har alle løselig fiber som er nyttig i å senke kolesterol naturlig.

Konsumere blomkål, brokkoli og kål ofte. Disse grønnsakene har indoler som er organiske forbindelser som er nyttige i bekjempelse av høyt kolesterol.

Bytt fra meieri melk til soyamelk med måltider. Soyamelk er kolesterol-fri, mens en kopp full meieri melk inneholder 33 mg av kolesterol.

Nyt en diett som har dypvannsfisk på en jevnlig basis. Slike fisk som makrell, laks og tunfisk er rike på omega-3 fettsyrer, som kan tjene til å redusere en opphoping av kolesterol i arteriene.

Sett din vanlige smør eller margarin spres med plante steroid-beriket margariner som nå er tilgjengelig i din lokale markeder. Disse bidrar til å redusere LDL kolesterol i blodet ditt.

Cook med olivenolje i stedet for din vanlige mettet fett olje. Ved å bytte ut olje, senk deg nivået av LDL "dårlig" kolesterol uten å redusere mengden av HDL "gode" kolesterolet.

Spis havrekli å bidra til å senke kolesterolnivået. Du kan legge til flere ss. en dag til elementer som hjemmelaget brød og kaker. Ha havregryn til frokost eller en snack et par ganger i uken for å legge til mer havrekli til kosthold.

Øvelse daglig for å hjelpe til med kolesterolnivået ditt. Hyppig trening kjemper oppbygging av kolesterol i blodet og plakk på arteriene.

Piff opp dine matvarer. Legg kanel, nattlysolje eller hvitløk til serviset ditt, for disse stoffene er påstått å bidra til lavere kolesterol naturlig.

Hint

 • Ikke anta ernæring og livsstil endringer alene vil nok behandle høyt kolesterol. Du må kanskje bli undersøkt av en lege som kan gi deg råd om riktig behandling - som kan inkludere medisinering.

Hvordan naturlig lavere østrogennivået hos menn

Når en manns østrogennivået stiger over sin naturlige balanse, kan dette føre til ubehagelige bivirkninger. Vektøkning, brystforstørring og en redusert sexlyst er alle symptomer på et overskudd av østrogen. Østrogen kan fremstilles ved fettvev i kroppen, noe som metaboliserer naturlig produsert testosteron og endrer den til østrogen. Senking overflødige østrogennivået naturlig kan gjøres gjennom livsstilsendringer og forsiktig diett overvåking.

Bruksanvisning

•  Unngå et overskudd av soya. Isoflavoner som finnes i soya hjelp heve nivåene av østrogen i kroppen, og arbeide for å senke testosteron. Soya-baserte matvarer bør unngås; dette inkluderer soyamelk, tofu og andre soyaprodukter.

Exercise. Redusere fettvevet kan bremse metabolization av testosteron til østrogen. Studier utført av Anne McTiernan ved Fred Hutchinson sin Prevention Studier Clinic viser at trening betydelig senket estriadol nivåer hos menn.

Begynn å ta en multi-vitamin som inneholder sink. Sink har vist seg å bidra til langsom testosteron blir konvertert til østrogen. Antioksidanter er også vist å redusere mengden av testosteron som er omdannet.

Hvordan stoppe Hoste Fra Lung Cancer Radiation & Chemo

Ifølge informasjon fra medisinsk nettsted Medline Plus, kan lungekreft føre til en rekke ubehagelige symptomer som kortpustethet, problemer med å svelge, lokalisert smerte i brystet og kronisk og vedvarende hoste. Behandling av disse problemene er et must for å bedre livskvaliteten for personer som lider av lungekreft, og det finnes en rekke ruter du kan ta for å bidra til å holde en kronisk hoste under kontroll.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din behandlende lege om muligheten for å bruke reseptbelagte medisiner for å bidra til å løse en kronisk hoste fra lunge kreft behandlinger som kjemoterapi og strålebehandling. Noen medisiner som vanligvis foreskrevet for denne oppgaven inkluderer smertestillende som for eksempel kodein og morfin. Disse stoffene kan tas oralt - i pille eller flytende form - eller via injeksjon.

Snakk med legen din, eller utføre din egen uavhengig forskning for å bestemme de mulige bivirkninger av den valgte medisinering. Noen medisiner, som for eksempel morfin, bære risikoen for avhengighet sammen med andre uønskede effekter, for eksempel forvirring og en nedgang i kognitiv evne.

Veie fordelene av behandling mot bivirkninger for å avgjøre om det er et levedyktig alternativ for deg som enkeltperson. Mens noen pasienter er villig til å gå langt for å fjerne sine kreft symptomer, andre er ikke villig til å risikere mental svekkelse eller fysisk avhengighet bare for å eliminere en hoste. Bestemme hvilken som er mer viktig for deg, for å konsultere med legen din igjen avgjøre om det er noen andre medisiner som du kan bruke som ikke vil under du til bivirkninger som du finner upassende.

•  Vurder alternative ikke-medisinering-baserte behandlinger som pusteøvelser som mål å administrere en hoste forbundet med lungekreft. Læring og mestring dype pusteøvelser ved hjelp av legen din om en kvalifisert fysioterapeut kan bidra til å lindre noen av hoste uten mulighet for bivirkninger, eller bekostning, av reseptbelagte medisiner.

Hvordan naturlig lavere Cholestoral

Kolesterol, en voksaktig fast stoff som kan hope seg opp i arteriene, kan øke risikoen for hjertesykdom. Hold total kolesterol nivået så lavt som mulig --- særlig nivået av low-density lipoproteiner (LDLs) i blodet ditt. Redusere kolesterolnivået naturlig ved å gjøre noen grunnleggende endringer i livsstilen din.

Bruksanvisning

•  Skaff din optimale kolesterolnivå fra legen din. En ideell kolesterolnivå vanligvis ikke overskrider 200 mg pr dl blod. En kolesterol nivå i området fra 200 til 240 mg / dl kan forårsake en svak økning i risikoen for koronar sykdom. En kolesterol nivå over 240 mg / dl betydelig øker risikoen for koronar sykdom.

Begrense ditt kolesterol inntak. Begrens inntak av kolesterol til 200 mg per dag hvis du har hjertesykdom, og 300 mg per dag hvis du ikke allerede har hjertesykdom. De mest vanlige matvarer med høyt kolesterol inkluderer meieriprodukter, eggeplommer og rødt kjøtt.

Begynn et treningsprogram. Aerobic øvelser som løping, rask gange og sykling først og fremst nytte for din kardiovaskulære systemet og kan også bidra til å redusere kolesterolnivået. Engasjere seg i 30 minutter med hard trening på minst fem dager i uken.

Begrens inntak av fett --- bare om lag 30 prosent av din totale kaloriene bør komme fra fett. Reduser inntaket av mettet fett fra animalske produkter. Bruk matoljer med umettet fett som peanøttolje, olivenolje og rapsolje i stedet for matolje laget av animalsk fett.

Spis mer fisk som laks, sild og makrell. Disse typer fisk har høye nivåer av omega-3 fettsyrer, som kan senke kolesterolnivået. Mandler og valnøtter har også rikelig med omega-3 fettsyrer.

Hvordan naturlig lavere PSA nivåer

Hvordan naturlig lavere PSA nivåer


Prostata Spesifikt Antigen eller PSA produseres av prostatakjertelen og funnet i sæd. PSA-nivåene blir testet for å se om kreft er tilstede. Lavere PSA nivåer er optimal som høyere nivåer kan tyde på kreft. Nivåer av PSA kan være direkte relatert til kosthold og mosjon, og kan senkes naturlig.

Bruksanvisning

•  Spis en diett lav på mettet fett. Et kosthold med mindre animalsk fett kan redusere PSA nivåer betraktelig. Hvis du ikke er villig til å kvitte seg med kjøtt helt da velge slankere kutt av kjøtt, som kylling og fisk.

Reduser saltinntaket. Sesong matvarer med naturlige urter, hvitløk og løk i stedet.

Reduser inntaket av alkoholholdige drikkevarer. Drikk mer vann. Konsumere minst seks til åtte glass vann om dagen, og det kan være lurt å stoppe mot tidlig på kvelden for å unngå å måtte bruke toalettet hele natten.

Legg tomatsaus til spaghetti. Lykopen, som finnes i tomater og brukes bedre av kroppen når kokt, ble funnet å redusere risikoen for prostatakreft, ifølge den brasilianske Journal of Medical and Biological Research.

Øk inntaket av visse urter som så Palmetto som denne urten er kjent for sin evne til å redusere prostatakjertelen og forbedre vannlating, ifølge American Cancer Society.

Legg små mengder lakris til kosthold for å redusere kolesterolnivået. Lavere kolesterolnivå kan også lavere PSA nivåer.

Spis mat med høyt selen. Selen finnes i nøtter, planter, steiner og skitt. Ifølge American Association for Cancer Research selen kan senke PSA nivåer. Brasiliansk nøtter, brokkoli og hvitløk har høye nivåer av selen.

Reduser stressnivået til å hjelpe til med å senke PSA nivåer naturlig. Ta opp en hobby eller gjøre lette øvelser som yoga eller Tai Chi kan hjelpe til å redusere stressnivået også.

Kontroll kroppsvekt. Trene på regelmessig basis kan redusere stress og kroppsvekt. Deltar i en øvelse som du liker minst 30 minutter om dagen vil sikre at du holder deg til ditt treningsprogram.

Hvordan naturlig klare opp en sår hals

Sår hals er svært vanlig, og vi har alle hatt dem. Enten de er forårsaket av influensa, en vanlig forkjølelse eller noe annet, vil de forlate halsen tørr, skrapete og kløende. Pluss, de er sannsynlig å skade og den verste av dem kan være like uutholdelig. Heldigvis finnes det mange måter å berolige en sår hals. Mange av dem er til og med helt organisk og naturlig. Det er stor fordi sette kjemikalier inn i kroppen din er ingen måte å kurere ting som en sår hals.

Bruksanvisning

Tømme Sore Throat

Bland sammen en glass vann og salt inntil saltet er oppløst.

Gurgle denne blandingen når du våkner opp om morgenen med sår hals, og før du går til sengs hvis du fortsatt har den. Dette bidrar til å trekke ut vann som har bygget opp i halsen, forårsaker hevelse som er assosiert med sår hals. Du trenger bare gurgle i ca 30 sekunder om gangen.

Brygge en god kopp kaffe hvis du er forkjølet. Kaffe har antioksidantegenskaper for å bidra til å berolige din hals.

Brygge en varm kopp myntete. Mint bidrar til å nummen halsen og lette smerter.

Tilsett en dråpe honning i teen. Dette vil gjøre det smaker godt, og vil også være jevn og beroligende mot halsen din. Drikk dette hele dagen for best effekt.

Tips og advarsler

 • Ikke drikk kaffe hvis du har influensa. Det anses å være en vanndrivende og kan gjøre deg dehydrert.

Hvordan naturlig detox leveren og nyrene

Ved siden av lymfesystemet, nyrene og leveren er to av de viktigste organene i kroppen når det gjelder å fjerne giftstoffer og avfallsprodukter som reiser gjennom våre celler. Nyrer og lever filtrere ut giftstoffer i blodet, slik at hele kroppen til slutt bli giftfrie. I en perfekt verden, det er hvordan det fungerer. Fordi kroppen vår daglig kommer i kontakt med giftstoffer fra mat, stress, pesticider og miljø, disse ultra viktige organer er under konstant angrep. Følg disse tipsene - skal gjentas i fem dager - for noen gode måter å detox leveren og nyrene.

Bruksanvisning

Konsumere fire 8 oz. glass ren eplejuice om dagen. Eplejuice er en fantastisk cleanser til leveren.

Unngå animalsk fett og rødt kjøtt. Konsumere ingen mettet fett. Dette inkluderer full fete meieriprodukter, stekt mat, margarin, brus og kommersielle oljer (raps, mais og solsikker).

Sørg for å drikke åtte til ti 8 oz. glass damp destillert vann om dagen. Med vann som strømmer gjennom nyrene og leveren konsekvent, hjelper det disse organene i Flushing ut akkumulere giftstoffer.

Utfør en kaffe klyster. Gjør dette bare en gang i fem-dagers periode. Dette er et kritisk punkt fordi økologisk kaffe aktiverer enzymer i blodet som fjerner elektro (frie radikaler). Kaffe gjennom et klyster også stimulerer enzymer og fører til at blodårene utvider seg noe som øker galle flyte. Flytting av galle, eller rense ut tykktarmen er den eneste måten at nyrene kan fjerne sine lagres giftstoffer. Dette kan bare skje gjennom en kaffe klyster. Forbruk av kaffe muntlig gir ikke den samme effekten. Se lenken under for trinn på hvordan du utfører klyster riktig.

Konsumere mye rå økologisk frukt og grønnsaker gjennom rens. Vi hører dette mye, men for få virkelig forstår den dype betydningen av å få rå mat inn i kroppen. De gir levende enzymer, som ikke finnes i kokt mat, som er kritisk i renselsesprosess.

Tips og advarsler

 • Hold den opp og etter fem dager, vil du merke en økning i galle flyte, noe som er en garantert tegn du er detoxing leveren og nyrene.
 • Pass på å bare konsumere økologisk mat på denne rens. Mange av giftstoffer du eliminere fra leveren og nyrene kommer fra plantevernmidler som forbrukes som var til stede i konvensjonelt dyrket frukt og grønnsaker.

Hvordan Spot Fluid på Lung Symptomer

Hvordan Spot Fluid på Lung Symptomer


Væske på lungene symptomene kan være forårsaket av mange ulike vanskeligheter. Det mest vanlige er en eller annen form for lungebetennelse, men det kan også være forårsaket av lungekreft, eller mest sjeldne tilfeller, mesoteliom. Som et resultat, er det lurt å følge nøye med væske på lungene symptomer og få sjekket ut av lege raskt.

Bruksanvisning

•  Lytt etter skurrende eller raslet puste.

Spesielt hvis rasp eller rangle synes å være dypt inne i brystet kan dette være et tegn på væske på en lunge. Det kan også, selvfølgelig, være høyere opp og forbundet med bronkiene. En lege vil være i stand til å bestemme hvor det er plassert.

Ta hensyn til en vedvarende hoste.

Ikke avskrive en vedvarende hoste som bare allergi eller noe du har å forholde seg til. En vedvarende hoste, enten produktiv eller uproduktiv, kan være et tegn på væske på lungene. Dette kan være en tidlig indikator på lungekreft eller andre alvorlige sykdommer og trenger en fullstendig diagnose.

Se etter feber, smerter og tretthet.

Disse influensalignende symptomer kan også presentere seg selv når en pasient har væske på lungene. Når de gjør det, betyr det ofte at pasienten har viral lungebetennelse, eller kjemper en infeksjon i bronkiene og / eller lunger. Hvis feberen stiger over 102 legehjelp umiddelbart.

Innkalling og rapport kortpustethet.

For noen pasienter kan primær symptom på vann på lungene er rett og slett kortpustethet. Fluid kan samles rundt lungene på grunn av hjertesvikt, lungekreft, eller viral eller bakteriell infeksjon. Når dette skjer kortpustethet kan forekomme.

Se flere tips om å identifisere væske på lungene symptomer (lungebetennelse, lungekreft) under.

Tips og advarsler

 • Ofte en x-ray eller en EKG vil bli beordret til å teste og se nøyaktig hva hulrom væsken er bebor. Dette vil også bidra til å utelukke enhver mulighet for avansert lungekreft.
 • Få nok hvile og unngå eksponering for kald luft når du arbeider med vann på lungene.
 • Drikke rikelig med klare væsker er vanligvis nyttig for de fleste årsaker til væske på lungene. Sjekk med legen din for å være sikker.
 • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon helse og diagnose assistanse.

Hvordan fikse Fluor Skadede tenner

Fluor gang ble antatt å være en sunn element som kan forebygge og noen ganger til og med reversere tannråte. Det ble senere oppdaget at for mye fluor kan være giftig for kroppen din, forårsaker spesielt nød til tennene. Skadede tenner kan være gul eller dekket med brune flekker. Fluor skader på tennene er ikke reversibel, men skadene kan bli kosmetisk behandlet. Behandlingen må utføres av en tannlege og vil avhenge av hvor dårlig tennene dine har blitt påvirket - og hvor mye du er i stand til å betale for inngrepet.

Bruksanvisning

Fix Dental fluorose

Sand banen og skade. Denne typen tannslitasje innebærer fint slipe det ytre laget av tannemaljen der det har blitt skadet av fluor. Den Fluor Handling bemerker at slitasje ikke er anbefalt når fluor skaden er alvorlig, men som det kan bringe porøs emalje til overflaten, hvor det det kan bære lett og bli svært følsom.

•  Prøv bonding. Tannlegen vil lett gjøre overflaten ru på hver skadet tann for å tillate den sammensatte harpiks til å følge lettere til tannen. Da harpiksen blir påført utsiden av tannen for å dekke fluor-skadet flekker på tannemaljen.

Dekk tennene med porselen veneers. Hver finer passer perfekt over den enkelte tann som et skall eller casing. Etter flere år, vil de finerer må byttes ut.

Bleke gulnede tenner. Dette er det siste alternativet du bør vurdere, fordi fluor skade gjør overflaten av tennene dine ekstra porøs, og bleking kan forsterke den effekten. Det kan heller ikke arbeide med fluorose flekker.

Hvordan finne en god Lung Doctor

Pusteteknikk er vår mest avgjørende funksjon, slik lungelidelser og sykdommer er spesielt urovekkende. Finne en god lunge lege, eller pulmonologist, er avgjørende for dine medisinske behov og fred i sinnet. Det sier seg selv at du vil ha en lege som har fått opplæring og sertifisert i pulmonology, men du også vil ha noen som kommer sterkt anbefalt.

Bruksanvisning

•  Gå til word-of-mouth ruten. Spør venner, familie og forretningsforbindelser om de kan anbefale en god lunge lege. Du vil bli overrasket over hvor mange folk vil si: «Min mor pleide Dr. Jones og elsket ham", eller på den annen side, "Den som du går til, unngå Dr. Smith."

Kontakt en lunge støtte gruppe i ditt område. Menneskene i disse gruppene vil ha førstehånds kunnskap om lunge leger i samfunnet.

Spør din fastlege å anbefale en lunge lege. Hvis det er mer enn ett navn på listen, spør denne personlige spørsmål: "Hvis du trenger en lunge lege for deg selv eller et familiemedlem, hvilken ville du velge?"

Sjekk om kvalifikasjoner og lisensiering status for lunge legene du vurderer. I noen stater kan du selv finne om klageadgang som involverer leger. Se Resources nedenfor.

Tips og advarsler

 • En pulmonologist kan være godt anbefalt, men fortsatt ikke et godt valg for deg. Du må føle deg komfortabel og trygg når du møter legen din, eller annet du bør fortsette å lete.

Hvordan å gjøre Suicide Lunge Øvelser

Hvordan å gjøre Suicide Lunge Øvelser


Selvmordsøvelser vanligvis utføres mens condition for en sport. De innebærer flytting til ulike punkter langs en rett linje så fort som mulig, samtidig som vi alltid tilbake til utgangspunktet før du flytter lenger langs den rette linjen. Selvmords utfall øvelser følg denne samme logikk, men bruker lunges å flytte i stedet for å kjøre. Lunges arbeider primært quadriceps og sekundært setemuskler, adductor magnus og soleus.

Bruksanvisning

•  Varm opp ved å gå eller jogge i 10 minutter.

Sett opp fem kjegler i en rett linje, hver 10 skritt bort fra hverandre. Stå ved første kjegle med føttene sammen og hendene på hoftene. Skifte vekten til venstre ben.

Ta et stort skritt fremover med høyre fot, landing på hælen først. Bøy høyre kne 90 grader. Ikke la høyre kne å gå utover tærne på høyre fot. Ikke skyv hoftene fremover. Hold ryggen rett. Bøy venstre kne uten å berøre den til bakken.

Stand up, skiftende vekten til din høyre ben. Ta et stort skritt fremover med venstre fot og utfall mot bakken som du gjorde med høyre ben. Gjenta utagerer til du kommer til andre kjeglen.

Lunge tilbake til den første konusen. Deretter gynge til den tredje kjegle og utfall tilbake til den første kjeglen. Gynge til den fjerde konus og utfall tilbake til den første konusen. Gynge til den femte konus og utfall tilbake til den første konusen.

Strekk quadriceps. Stå med venstre side ved siden av en vegg. Plasser venstre hånd mot veggen for å holde balansen. Skifte vekten til venstre ben. Bøy høyre ben tilbake, gripe tak på høyre fot med høyre hånd. Hold i 20 sekunder. Gjenta på den andre siden.

Hint

 • For å øke intensiteten av øvelsen, holder en manual i hver hånd med armene hengende ned langs sidene med.
 • Hvis du føler smerte mens utagerer, stopp utfører øvelsen.

Hvordan overleve Stage 4 Lung Cancer

Stage 4 er den siste fase av lungekreft, og resultater når sykdommen har spredning, noe som betyr at den har spredd seg til andre organer i kroppen. Normalt er ikke kirurgi utført på dette trinn, fordi det ikke vil resultere i herding av sykdommen, og kan gi ytterligere skade på pasienten. Overlevelse for stadium 4 lungekreft er lave, som strekker seg 20-30 uker i en studie. Ennå tidlig, kan aggressiv behandling tilby noen håp, med Kreft Treatment Centers of America rapporterer antall av sine pasienter overlevende 1,5 år øker med 1,84 ganger den typiske overlevelse.

Bruksanvisning

Bevarte Stage 4 Lung Cancer

Velg en onkolog som vil gi en positiv, men likevel realistisk syn. Noen leger vil unngå å få en pasientens håp opp, i frykt for negative konsekvenser skal pasienten ikke overlever. En optimistisk lege kan hjelpe pasienten til å nærme behandling i et mer entusiastisk måte, samtidig som at pasienten forstår det fulle omfanget av sykdommen.

Gjennomgå en aggressiv behandlingsopplegg. Kjemoterapi er et populært alternativ, som det har vist seg å resultere i en levetid på tre til fem år hos noen pasienter, og bidra til å forbedre den generelle livskvaliteten. Bivirkninger som kvalme kan reduseres med bruk av andre medisiner.

Tenk strålebehandling. Dette har vist seg å bidra til å redusere smerter og annet ubehag forbundet med lungekreft, og i noen tilfeller kan bidra til å redusere størrelsen på svulster.

For lungekreft forekommer hos ikke-røykere, kan genterapi være riktig valg. Stoffer som Tarceva og Iressa har vist seg å være effektiv i noen ikke-røykere og tidligere røykere.

Utvikle og opprettholde en positiv mental innstilling. Bekjempelse av kreft i sin sene stadier blir en vanskelig kamp, ​​så å ha støtte fra familie og venner er nødvendig.

Hvordan naturlig redusere nyrestein

Jeg ble nylig diagnostisert med nyrestein. Jeg gjorde mye forskning for å finne måter å naturlig redusere mine nyrestein, og å hjelpe dem å passere lett. Jeg videresender denne informasjonen til deg, fordi det har vært en stor hjelp for meg.

Bruksanvisning

•  Vitamin A bidrar til å beskytte slimhinnen i urinveiene og en mangel på vitamin A kan føre til stein formasjon så sørg for og ta den daglige anbefalte kvoter for dette vitaminet.

Drikk minst 64 gram destillert vann daglig. Dette bidrar til å holde nyrene klar og fungerer på sitt fulle potensial.

Vannmelon er en stor kilde til ekstra vann, spise det alene og ofte, men aldri med et måltid.

Bruk frøene av vannmelon å lage te, bratt i varmt vann i 15 minutter belastning, tilsett honning, og drikke.

Mer surhetsgraden i urinen bidrar til å bryte ned steinene, så drikke tranebærjuice da dette øker surhetsgraden.

Slutt å spise kjøtt! Kjøttbaserte proteiner er ofte skylden for nyrestein produksjon.

Ta lakris ekstrakter som dette reduserer hevelser i urinlederne, som igjen gjør at steinen å passere lettere.

Tips og advarsler

 • Informeres og årvåken i din tilnærming til nyrestein.
 • Sørg for at du får en full arbeidet opp fra legen din for å finne ut hva vitaminer du kan være mangelfull i.