Digidexo.com

hvor lenge uten oksygen spedbarn

Hvor lenge kan hjernen overleve uten oksygen?

Den menneskelige kroppen trenger oksygen for å opprettholde seg selv. Reduksjonen av oksygen til minst ett kroppsdel ​​er kjent som hypoksi. Den totale mangel på oksygen som er kjent som anoksi. Hjerneceller er ødelagt etter 4 til 6 minutter uten oksygen. Når flyten av oksygen til hjernen er helt avskåret, vil en person mister bevisstheten i løpet av 10 sekunder. Utvidet hypoksi fører til hjerneskade og til slutt død.

Årsaker

Hjernen er kroppens største bruker av oksygen, selv om det gjør opp mindre enn fem prosent av kroppsvekten. Hjernen forbruker 20 prosent av kroppens behov for oksygen. Cerebral hypoksi er mangel på behov for oksygen til hjernen. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, er det flere årsaker til cerebral hypoksi, og de fleste er relatert til ulykker eller helsemessige komplikasjoner. Disse inkluderer røyk innånding, hodeskade, choking, kullosforgiftning, drukning, overdose, slag og kvelning.

Symptomer

Symptomer i tilfeller av mild cerebral hypoksi er uoppmerksomhet, dårlig beslutningstaking og uncoordination. I alvorlige tilfeller av hypoksi, vil en person ikke svarer og faller i koma, slutter å puste og ikke reagere på lys. Når det bare er blodtrykk og et hjerteslag, kan personen være hjernedød.

Komplikasjoner

Mangelen på oksygen til hjernen kan føre til en person går inn i en vegetativ tilstand hvor personens kroppsfunksjoner som pust eksisterer fortsatt, men personen er ikke svarer. Flertallet av pasientene som kommer til denne tilstanden ofte dør innen ett år, ifølge Shands Healthcare, som er tilknyttet University of Florida Health Science Center. Hvor lenge en person overlever etter å ha fått oksygenmangel varierer etter hvor mye behandling er gitt for å hindre andre medisinske problemer. Komplikasjoner kan også inkludere liggesår, lungebetennelse og utvikling av vein propper.

Forebygging / løsning

Siden hypoksi ofte oppstår uventet, er tilstanden vanskelig å avverge. Forebygging ofte er avhengig av hva som forårsaker tilstanden. Men utføre HLR umiddelbart på en person som lider av hypoksi kan være en livreddende behandling. Hvis noen lider av hypoksi, få medisinsk behandling umiddelbart ved å ringe 911.

Prognose

Utsiktene for noen som har lidd av oksygenmangel, avhenger av hvor lenge personen gikk uten oksygen, og om hjerneskade inntraff, sier National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Folk kan vanligvis foreta en full gjenoppretting hvis de var bevisstløs et øyeblikk. Jo mer tid en person bruker i en bevisstløs tilstand, jo mindre er sjansen for en full gjenoppretting. Mens utvinne, kan en person lider av psykiske og nevrologiske skader, blant annet hukommelsestap, hallusinasjoner og muskelspasmer.

Hvor lenge kan hodelus leve uten kroppskontakt?

Hodelus er svært små insekter som lever i hodebunnen, som også er der de legger eggene sine. De overleve lenger når i hodebunnen, men hvor lenge kan hodet lice leve uten kroppskontakt?

Smittsom

Lus er vanligvis spres fra person til person ved å dele personlige elementer som kammer, børster, luer, hjelmer, skjerf, klær og hodetelefoner. Dyr kan være en bærer for lus lus, men den kan ikke overleve lenge på et dyr.

Reproduksjon

Hunnene legger opp til 400 egg i sin levetid, som er fordelt ut til ca åtte egg per dag. Disse eggene klekkes i en til to uker.

Life Cycle

Hodelus begynner som tomme egg kalt nits. De fester seg nær roten av håret med et stoff som er som lim, og kan ikke ganske enkelt vaskes bort. Når eggene klekkes, nymfene lever av blod fra hodebunnen.

Livet Span

Nits, eller lus egg, kan leve i opptil 10 dager, men må mate på menneskeblod etter klekking. Voksen lus kan leve i opp til en måned på hodet av et menneske, men dø i løpet av to til tre dager uten kroppskontakt. Den totale levetid på lus er 40 til 50 dager, hvis du inkluderer hele livssyklusen: egg, nymfe og voksen.

Fun Fact

Begrepet "småflikking" kommer fra den kjedelige prosessen med å gre gjennom noens hår til å finne og fjerne lus og egg.

Hvor lenge lever folk på nyre dialyse?

Det er en veldig skremmende tid når du eller noen du bryr deg om ansikter den siste fasen av nyresykdom. Spørsmålet "Hvor lenge lever folk på nyre dialyse?" kan få til en svært tankevekkende virkelighet. Men svaret avhenger av en rekke variabler.

Time Frame

De som gjennomgår dialyse behandling har en veldig generell, gjennomsnittlig levealder på fire år. Men mange scenarier komme inn i lek med noen pasienter nyter en bugnende liv for så lenge som 25 år.

"Vi vet ennå ikke hvor lenge pasienter i dialyse vil leve,» sier National Kidney Foundation. "Vi tror at noen dialysepasienter kan leve så lenge folk uten nyresvikt."

Statistikk

Men det er mer direkte statistikk tilgjengelig. Leger estimere en pasients sannsynligheten for overlevelse ved å se på den prosentvise sjansen for å leve ett, to, fem og ti år etter behandlingsstart. Denne typen formel brukes blant mange sykdommer, inkludert hjertesykdommer, kreft og dialysepasienter.

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer rapporterer dialyse overlevelsesrate på nær 80 prosent gjennom ett år, 64 prosent gjennom to år, 33 prosent etter fem år og 10 prosent gjennom 10 år.

Variabler

"Et annet viktig faktum er at ut av 20 prosent av dialysepasienter som dør i det første året, 50 prosent dør i de første tre månedene. Det kan være flere grunner til dette, for eksempel hvor gammel pasienten er, hvor syk de var da de startet dialyse og hva andre problemer og sykdommer de har, "sier Andy Stein og Janet Wild i sin bok nyre dialyse og transplantasjon: Den på fingertuppene Guide. "Personer med høyt blodtrykk eller diabetes er ikke like sannsynlig å leve 10 år i dialyse som de med enten polycystisk nyresykdom eller glomerulonefritt."

Sykdom Årsak

Faktisk årsaken til nyresvikt spiller en stor rolle i overlevelse for de som er på dialyse.

Polycystisk nyresykdom: 94 prosent overlevelse gjennom året en, 70 prosent gjennom året fem og 42 prosent etter 10 år.

Glomerulonefritt: 88 prosent overlevelse gjennom året en, 58 gjennom året fem og 37 prosent etter 10 år.

Obstruktiv nefropati: 82 prosent gjennom året en, 46 prosent gjennom året fem og 21 prosent etter 10 år.

Ukjent: Sytti-seks prosent gjennom året en, førtien prosent gjennom året fem og nitten prosent etter ti år.

High Blood Pressure: 77 prosent gjennom året en, 33 prosent gjennom året fem og 14 etter 10 år.

Diabetes: 71 prosent gjennom året en, 29 prosent gjennom året fem og 11 prosent etter 10 år.

Alder

Som man ville forvente, yngre mennesker overlever lenger på dialyse enn eldre pasienter. Åtti-åtte prosent av de under 20 år vil leve gjennom fem år med dialyse. Sytti-en prosent av pasienter mellom 20 og 44 år gamle vil overleve gjennom fem år, vil 44 prosent av de mellom 45 og 64 lever gjennom fem år med behandling, og bare 21 prosent av dialysepasienter mellom 65 og 74 år vil overleve gjennom fem år. Tallet synker til 10 prosent for de over 74 år gamle.

Hvor lenge kan du holde i vannet før Hypotermi setter inn?

Hvor lenge kan du holde i vannet før Hypotermi setter inn?


Hypotermi er det punktet hvor kroppen mister varme raskere enn det gjør det. Hypotermi reduserer kroppens kjernetemperatur, noe som kan kompromittere din helse og føre til døden. Hypotermi kan begynne i vann så varmt som 70 grader; legemet avkjøles hurtigere i vann enn i luft. Mild hypotermi reduserer kjernetemperatur fra sine normale 98,6 grader til omtrent 96 grader. Jo lenger du bor i vannet, jo lavere temperaturen synker, noe som gjør det viktig at du får ut av vannet straks tegn på nedkjøling satt.

Vann Eksponering

Kroppen din kjøler minst 32 ganger raskere i vann enn i kald luft. Virkningen av kaldt vann kan ha en dramatisk effekt på kroppen din, understreker den umiddelbart, fra første åndedrag til rask utbruddet av nummenhet i ekstremiteter. I iskalde temperaturer, sjansene for å overleve krympe fra timer til minutter basert på hvor lenge du oppholder deg i vannet. Fordi mild hypotermi kan stille inn på vanntemperaturer på 70 grader, komme seg ut av vannet så fort som mulig når du viser tegn til nedkjøling.

Nivåer av Hypotermi

Straks du begynner å skjelve ukontrollert, har mild hypotermi satt inn. Denne fasen varer til kjernetemperaturen har sunket til 96 grader. Moderat hypotermi oppstår når kroppstemperaturen faller til mellom 93 og 95 grader. Du vil bli ør og forvirret, din tale vil snakke utydelig, og du vil begynne å gjøre irrasjonelle beslutninger, for eksempel prøver å ta av klærne. Dine motoriske ferdigheter vil bli kompromittert. Kroppstemperatur på 86-92 grader indikerer alvorlig nedkjøling og en umiddelbar livstruende nødsituasjon.

Survival in the Water

Opphold i vann fører til at kroppen mister varme på et mye høyere rente. Din beste sjanse til å overleve er å komme ut av vannet umiddelbart. Hvis du har falt i vannet, prøver å komme tilbake i båten eller til tørt land så raskt som mulig. Hvis båten kantret, komme på toppen av det å redusere eksponering for vannet. Hvis du ikke er alene, klynge med en annen person i vannet for å bevare varme.

Svømmetur eller trå vannet

Hvis du er alene i vannet uten hjelp, har du to valg. Du kan svømme i sikkerhet eller trå vannet venter på redning. Svømming er jo mer proaktiv valg, men du vil miste dyrebar kroppsvarme raskere. Dette kan redusere din sjanse til å overleve med mer enn 50 prosent. Hvor lenge du kan overleve trår vannet avhenger av hvor kaldt vannet er.

Survival Forventet

Ved vanntemperaturer mellom 70 og 80 grader, begynner utmattelse eller bevisstløshet å sette inn etter 3 til 12 timer. Din overlevelse tid er 3 timer til ubestemt tid. Ved vanntemperaturer mellom 60 og 70 grader, din tid til utmattelse eller bevisstløshet er 2 til 7 timer, med en forventet overlevelse tid i vannet på 2 til 40 timer. Vanntemperaturer mellom 50 og 60 grader gir deg 1 til 2 timer inntil utmattelse eller bevisstløshet setter inn, med en forventet overlevelse tid i vannet av 1 til 6 timer. Mer farlige temperaturer mellom 40 og 50 grader gir mulighet for 30 til 60 minutter før utmattelse eller bevisstløshet setter inn, med en forventet overlevelse tid i vannet på 1 til 3 timer.

Umiddelbar Danger

Ved vanntemperaturer mellom 32,5 og 40 grader, du har bare 15 til 30 minutter før du opplever utmattelse eller bevisstløshet. På dette punktet, er din forventede overlevelse tid i vannet bare 30 til 90 minutter. Alt under 32 grader er en overhengende trussel. Du kan miste bevisstheten på mindre enn 15 minutter og dø i 45 minutter eller mindre.

Hvor lenge kan Herpes ligge i dvale?

Om herpes virus

Herpes virus som forårsaker genital herpes utbrudd, herpes simplex 1 og herpes simplex 2, er medlemmer av herpesfamilien - som også er ansvarlig for vannkopper, helvetesild og Epstein-Barr viruset som forårsaker mono. For å forstå hvorfor det er vanskelig, om ikke umulig, å forutsi hvor lenge HSV-1 og HSV-2 kan lå sovende, er det viktig å forstå innholdet av disse virusene. Når HSV kommer inn i kroppen - vanligvis gjennom en sårbar del av huden, så som munnen eller underlivet - den reiser til visse nervegangliene, hvor den "sover" inntil noe som utløser den i handling. Det reiser så ned nervebaner til det opprinnelige stedet for infeksjon, og et utbrudd oppstår vanligvis - men ikke alltid. De fleste skaffe HSV-2 til og genital-til-genital kontakt, men rundt 10 prosent av genital herpes tilfeller er resultatet av HSV-1, som blir ført til en uinfisert partner oralt ved en partner med oral herpes forårsaket av HSV-1.

Noen mennesker kan ha HSV i måneder eller år uten å oppleve et utbrudd, mens andre oppmerksom på et utbrudd nesten umiddelbart etter å anskaffe HSV. The Mayo Clinic bemerker at det er mulig for noen som opplever en innledende utbruddet å gå 40 år før de har en annen.

Når HSV våkner

Centers for Disease Control statistikk viser at opptil 90 prosent av personer smittet med herpes ikke engang vet det fordi de opplever svært milde symptomer på herpes, eller noen ganger ingen. Men hvis noen har en innledende utbrudd, dette skjer oftest innen to uker anskaffe HSV fra en seksuell partner. Innledende genital utbrudd, vanligvis ledsaget av hele kroppen symptomer som hodepine, verkende ledd og hovne kjertler - tilsvarende de som bemerket under et tilfelle av influensa - sist mellom to og fire uker. CDC sier at de fleste som merke innledende utbrudd kan forvente å oppleve rundt fem eller seks påfølgende utbrudd i løpet av resten av året, selv om disse vil bli kortere og mindre alvorlig. Mennesker som lever med herpes kan legge merke til visse triggere som foran påfølgende utbrudd, som for eksempel stress, overdreven trøtthet eller sykdom.

Mer om Herpes

Selv når viruset er utløst, kan noen mennesker oppmerksom ingen fysiske symptomer i det hele tatt, i henhold til American Social Health Association. Ofte kan den fysiske presentasjonen av genital herpes være så ufarlige, det går ubemerket, eller lesjoner er avskrevet som noe annet - en gjær infeksjon, insektbitt eller en reaksjon på sæddrepende middel eller kondomer. Imidlertid, selv i fravær av lesjoner, når HSV "vekker", det resulterer i asymptomatisk utstøtingen av viruset, hvorunder en infisert person kan passere virus på uinfiserte partnere gjennom små sprekker i huden. Genital herpes symptomer kan også gå ubemerket fordi mange mennesker som kjøper HSV-2 gjennom samleie allerede har HSV-1 som forårsaker oral herpes, også kjent som munnherpes og forkjølelsessår. Når infisert med HSV-1, begynner kroppen å produsere antistoffer for å avverge andre typer HSV.

Mayo Clinic eksperter har fastslått at rundt 70 prosent av alle tilfeller av genital herpes ble kjøpt når en smittet partner viste ingen fysiske tegn eller symptomer, men da HSV ble aktivt Shedding. Herpes har medisinske behandlinger, men ingen kur. Fordi dette er en svært smittsom seksuelt overførbare sykdommer, talsmenn Mayo Clinic regelmessig og riktig bruk av latex kondomer. Seksuelt aktive personer som er smittet med HSV-1 eller HSV-2 som forårsaker genital herpes oppfordres til å bruke reseptbelagte muntlig antivirale medisiner på daglig basis for å undertrykke herpes utbrudd.

Hvor lenge er hepatitt vaksine godt for?

Hepatitt A er en leversykdom enn forårsaker influensalignende symptomer, gulfarging av hud og øyne, og mageproblemer. Fordi det er ingen kur for hepatitt A og tilstanden kan vise seg dødelig i noen pasienter, kan Hepatitt A vaksine hindre at viruset er overføring i både barn og voksne.

Når er vaksinen gitt?

Hepatitt A vaksine anses å være trygge hos spedbarn 12 måneder og eldre. Når den første vaksinen er gitt, bør en oppfølging vaksinen gis seks måneder senere.

Hvor lenge varer Youth Vaccine Siste?

Når barn får begge doser av hepatitt A-vaksine, er det forventet å gi beskyttelse for 14 til 20 år.

Voksen Vaksinasjoner

Enkelte voksne demografi bør ha en Hepatitt A shot:
• de som reiser til land med høy bestand av de med hepatitt A, som for eksempel Mexico, Afrika, Mellom-Amerika og andre (besøke www.cdc.gov/travel for mer informasjon om reisevaksiner).
• de som bor i områder der tilfeller av hepatitt A har blitt diagnostisert
• de med kronisk leversykdom
• de som deler nåler eller bruke street narkotika
• Menn som har sex med menn
• de som blir behandlet for blodpropp lidelser
• de som arbeider med hepatitt A (dyr eller stammer) i et laboratorium

Hvor lenge Voksen Vaksinasjoner Siste

Voksen vaksiner er gitt i høyere doser, og har vist seg å vare i opp til 25 år hos voksne.

Bivirkninger

Bivirkninger fra vaksinering inkluderer milde lidelser, for eksempel sårhet, hodepine, tap av appetitt og tretthet.

Vaksine for Reisende

De som reiser ut av landet for hepatitt A-infiserte områder, bør få Hepatitt A shot minst to uker før du reiser ut av landet.

Hvor lenge bør Someone trening for å miste en Belly?

Hvor lenge bør Someone trening for å miste en Belly?


Det korte svaret på spørsmålet om hvor lenge du må trene for å gå ned i magen din er "så lenge det tar." Ulike instanser vil ta ulike lengder av trening for å fjerne en mage fordi stoffskiftet, kroppsfasong og fettforbrenning varierer fra person til person. Men å forstå hvordan å miste buk fett fungerer vil hjelpe deg med å utvikle en trening diett for å miste buk fett, og sette realistiske mål for at diett.

Belly Fat Loss Basics

Den dårlige nyheten er at du ikke kan målrette magen spesielt for fett tap. Når du brenne overflødige kalorier som forårsaker kroppen til å eliminere fett, som kommer fett ut fra kroppen som en helhet. Den gode nyheten er at "kroppen som en helhet" inkluderer magen. Stikker med riktig treningsprogram vil uunngåelig redusere kroppsfett over tid.

Type trening

Generelt, hjerte-øvelser er mer effektive for å redusere kroppsfett fordi cardio økter tendens til å brenne flere kalorier enn styrketrening. Noen eksempler på gode cardio trening inkluderer jogging, sykling, svømming og aktiv gruppe treningstimer.

Varighet av Workout

Jo lenger du trener, jo flere kalorier forbrenner du. Men, vil du til slutt nå et punkt av avtagende avkastning hvor din trøtthet gjør det vanskelig å bevege seg raskt nok til å brenne et betydelig antall kalorier. Fitness-ekspert Bill Phillips og kjendis personlig trener Jillian Michaels anbefaler økter på 20 til 30 minutter i moderat tempo for best resultat. Det er lenge nok til å brenne kalorier mens korte nok til at det verken fatigues du eller skaper planlegge spørsmål som kan komme fra lengre treningsøkter. Noen øvelser som forbrenner nok kalorier til å holde deg på mål for vekttap inkluderer høy effekt aerobic, backpacking, løping, langrenn og svømming.

Varighet av Program

Hvis du ønsker å miste magen din, må du fortsette din trening diett før magen er borte. Siden du ikke kan kontrollere hvor mye fett kommer direkte av magen din, er det bedre å fokusere på frekvensen av vekttap enn å miste magen din innen en fastsatt dato. Helseorganisasjonen Kaiser Permanente anbefaler sikte på å miste 1 til 2 pounds per uke.

Kosthold og ernæring Support

Trening er bare en halvdel av vekt-tap ligningen. Hvis du trener regelmessig uten å endre kostholdet ditt, kan du forvente å miste magen omtrent halvparten så raskt som du ville gjort ved å trene og å observere en vekt-tap diett. Du må etablere et kaloriunderskudd på 3500 for å miste 1 kilo fett. Å miste den pund i uken, vil du være nødt til å brenne 500 ekstra kalorier om dagen i treningen. Hvis du flyttet halvparten at belastningen ved å redusere kaloriinntaket, kan du oppnå de samme resultatene ved å brenne bare 250 ekstra kalorier om dagen og spiser 250 færre kalorier.

Hvor lenge bør jeg Sug goji bær?

Rask og enkel

Du kan spre goji bær ut på et brett og spray dem med vann. Tillate dem å sitte bare et par minutter å myke opp og deretter suge dem i fem til 10 minutter eller til de er fine og lubben. For te, kan du suge dem i fem minutter i kokende vann.

Å gjøre goji juice

For å gjøre goji juice, suge bær over natten. Deretter kaste bær og soaking væske i en blender og tilsett nok vann til å få dem til å blande enkelt. Puré og press gjennom et kaffefilter eller løs-veve klut i et glass eller krukke. Etter omtrent to timer all væsken skal ha dryppet ut. Du kan legge til mer vann til massen og la den renne igjen for å få mer juice ut av bær.

Bottom Line

Goji bær er brukt i en rekke oppskrifter. Følg instruksjonene i din oppskrift å rehydrere dem. Hvor lenge du skal suge dem avhenger av om du vil ha dem chewy eller myk og lett most. Du kan også spise dem rett ut av posen uten soaking. Velger struktur som passer deg best.

Hvor lenge varer en hemroid Siste?

Hvor lenge varer en hemroid Siste?

Typer Hemorroider

Hemroids, også stavet hemorroider, blir ofte feilaktig forbundet bare med alderdom. Et dårlig kosthold mangler fiber, hyppig diaré eller andre tarmproblemer, og graviditet eller barnefødsel kan også opprette hemorroider. Spise mindre enn den anbefalte mengden av daglige fiber kan føre til vanskelige avføring. Stramming kan føre til både interne og eksterne hemorroider. Fortsatt betennelse i rektum og anus er forårsaket av diaré og anstrengende for vanskelige avføring. I motsetning til det mange tror, ​​hemorroider i svangerskapet er ikke bare på grunn av en bremset fordøyelsessystem eller fra å skyve under fødsel. Vekten av barnet i mors liv kan også legge press på venene i tarmen. Dette kan skape en intern hemorrhoid som kan skyves på utsiden av anus under avføring.

Hvor lenge de varer Do?

Det er ingen bestemt tidsramme for helbredelse av hemoroider. De gjør faktisk ikke gå bort uten kirurgi. Men med riktig kosthold og utnyttelse av eventuelle nødvendige remedier, kan betent blodåre krympe og bli mindre belastende. Frem til trykk, friksjon eller annen faktor skaper betennelsen er fjernet, vil hemorrhoid fortsette å være øm, sår og kløende.

Takle Hemorroider

Renslighet er en viktig faktor i å minimere ubehag av en betent hemorrhoid. Medisinert våtservietter eller pads har blitt opprettet for å hjelpe rense området uten ytterligere forverre problemet. Soaking i to inches av varmt vann i et badekar ofte og bruke is til det berørte området daglig kan oppmuntre betennelsen å avta. Over-the-counter kremer kan også gi lindring. Ingen av disse metodene vil permanent rense kroppen for hemoroider, men de kan redusere ubehag forbundet med dem. Mer invasive behandlinger kan være foreskrevet og utført av en medisinsk faglig i alvorlige tilfeller.

Hvor lenge bør en menstruasjon vare?

Hva er en menstruasjon?

Menstruasjon er en prosess som begynner i kvinnelige pattedyr når de når reproduktiv alder. Hos mennesker, innebærer det utgytelsen av livmorveggen, noe som fører til noen blødning fra skjeden. Dette er også ofte ledsaget av livmor kramper, som kan variere fra mild til alvorlig. Blødningen og kramper er de mest åpenbare tegn på at en kvinne er å ha henne menstruasjon, og derfor brukes som indikasjoner på at perioden har startet og stoppet. Faste månedlige menstruasjonen er normalt for kvinner mellom puberteten og overgangsalderen, bortsett fra når du er gravid.

Typisk Periode Lengde og Variasjoner

Ifølge US Department of Health and Human Services og andre offisielle helsemyndigheter, kan en normal periode variere alt fra to dager til sju dager i lengde. I løpet av en enkelt periode, kan alvorlighetsgraden av kramper og mengden av blødning varierer sterkt, og selv uforutsigbart uten å bli ansett som medisinsk unormal. Når en kvinne først begynner menstrua, perioder pleier å være lengre enn de er senere i livet. Som kvinner alder, sine perioder tendens til å stabilisere seg i form av når de begynner, hvor lenge de varer og hvor tunge de er. Hva som anses som virkelig "normal" for en kvinne kan ikke være normalt til en annen; så lenge en kvinnes gynekolog bekrefter at hennes menstruasjonssyklusen er normal, bør det ikke legges til grunn at det er en menstruasjons helse problemet med mindre lengden av en etterfølgende periode er vesentlig kortere eller lengre enn kvinnens typisk periode lengde.

Helsemessige problemstillinger knyttet til irreguar Perioder

Uvanlig kortere eller lengre perioder kan være forårsaket av en rekke faktorer, så disse tilfellene må alle bli undersøkt og diagnostisert av en gynekolog eller en annen lege. Siden hver kvinne er forskjellig, kan enkelte perioder som oppleves som uregelmessig selv være innenfor normalområdet. Når perioder er uvanlig kort eller ikke forekomme i det hele tatt, kan det være forårsaket av en tilstand som kalles amenoré. Denne tilstanden kan være forårsaket av flere faktorer som spenner fra alvorlig sykdom til en enkel endring i treningsvaner, så personlig legehjelp er viktig å diagnostisere det. Når perioder er unormalt lang eller blødning oppstår mellom perioder, kan det være en tilstand som kalles dysfunksjonelle livmor blødning. Denne lidelsen er vanligvis svært håndterlig med hormonbehandling eller vanlig prevensjon, slik at kvinner som opplever perioder som disse bør søke lege for å være behandling.

Hvor lenge etter en LH Surge du har eggløsning Do?

LH, eller luteiniserende hormon, signaler til eggstokkene at det er på tide å slippe et egg ved fosser til omtrent fire ganger sin normale nivåer direkte før eggløsningen. Ovulation Predictor kits er vanligvis brukes av par som håper å bli gravid for å teste for en LH-stigningen i kvinnen, og dermed isolerer når eggløsning vil skje til bedre tid samleie. Mens hvor lenge etter en LH-stigning eggløsning kan variere fra kvinne til kvinne og fra syklus til syklus, vanligvis eggløsning 12 til 48 timer etter at en oppdaget LH-stigningen, ifølge en Eggløsning Detection faktaark fra American Society for Reproductive Medicine.

Betydning

For par som forsøker å bli gravide å finne ut hvor lenge etter en LH-stigningen vil eggløsnings oppstå kan være den avgjørende faktor i hvorvidt de oppnår graviditet som sykle eller å vente og prøve igjen. LH er involvert i reguleringen av kvinnens menstruasjonssyklus og tidspunktet for eggløsning. For kvinner med en typisk 28 dagers menstruasjonssyklus eggløsning vanligvis midtveis i syklus på dag 14, i henhold til American Society for Reproductive Medicine.

Time Frame

Mange kvinner aldri overvåke deres LH-stigningen, men for de med problemer med å bli gravid, eller problemer med å identifisere når de har eggløsning, oppdager en LH-stigningen kan være nyttig. En LH-stigningen er vanligvis påvist gjennom bruk av hjemme eggløsning Predictor kits ved hjelp av en urinprøve. I gjennomsnitt, kvinner har eggløsning 36 timer etter en LH-stigningen. Denne informasjonen hjelper par gangen deres samleie for en større sjanse for å bli gravid.

Potensiell

Par kan også ha en lege utføre en blodprøve for å avgjøre om en LH-stigningen har skjedd, men dette er vanligvis bare nødvendig for par med mistanke ufruktbarhet problemer. Ovulation Predictor kits er allment tilgjengelig på drugstores og er like i design til hjem graviditetstester. Å fange LH overspennings kvinner bør teste daglig begynnelsen på dag 11 i en 28-dagers syklus. Tester bør tas på samme tid hver dag (ettermiddag anbefales) for å sikre kvinner ikke gå glipp av LH-stigningen.

Fordeler

For de beste sjansene for å bli gravid par bør ha samleie på dagen for LH-stigningen og i minst de neste to dagene, ifølge Fertility Plus Ovulation Predictor Kit FAQ. Timing samleie på disse dagene vil bidra til å sikre at sperm er til stede i egglederen når egget er sluppet, så befruktning kan skje.

Betraktninger

Bestemme hvor lenge etter en LH-stigningen du har eggløsning og timing samleie følgelig ikke sikrer en graviditet. Selv under ideelle forhold og perfekt timing, kan det likevel ta par flere sykluser for å oppnå graviditet. For unge, ellers friske par, er ufruktbarhet problemer ikke mistenkt inntil 12 måneder for å prøve å bli gravid, med god timing, uten en resulterende graviditet.

Hvor lenge Pet Dander Allergi Siste i mennesker?

Pet allergi er aldri Herdet

Pet dander allergier blir aldri kurert. De kan behandles på en rekke måter, men det er bare én måte å unnslippe kjæledyr dander allergier helt: unngå kjæledyr. Innenfor denne grensen, vil de fleste allergisymptomer klare innen en periode etter kjæledyr dander har blitt eliminert fra ditt hjem og liv.

Hvor lenge før symptomene igjen?

En enkelt allergisk angrep vil vanligvis klare opp i løpet av noen timer til et par dager. Allergiske symptomer utviklet seg over tid kan ta måneder å fullt ut løse. Hvis det har oppstått skade på systemet (for eksempel hvis astma har blitt utviklet som et resultat av allergi) tilstanden kan være kronisk.

Best Practices

Den beste måten å håndtere kjæledyr dander allergier er å finne et nytt hjem for kjæledyr eller husdyr. Men mange mennesker er uvillige eller ute av stand til å re-kjæledyr. I slike tilfeller bør en lege konsulteres om det beste løpet av behandlingen. Enkelte individer er gode valg for desensitivisering gjennom injeksjoner. I denne behandlingen, er liten spormengder av allergenene injisert inn i kroppen på et jevnt grunnlag for å tvinge immunsystem for å lære å ignorere de allergener. For mange pasienter vil imidlertid det beste valget av handlingen være å bruke en kombinasjon av medisiner og teknikker utviklet for å fjerne eller redusere kjæledyr dander i hjemmet.

Allergivennlige kjæledyr?

Det er virkelig ingen allergivennlige kjæledyr, med svært liten mulighet for slike skapninger som fisk og skilpadder som ikke bare har ingen pels, men som kaster sine huden inn i en tank med vann. Utover det, men kjerneproblemet med kjæledyr dander allergier er at et kjæledyr må ikke bare ha begrenset hår eller pels å felle - det må også ha ingen hud flak å kaste, ingen spytt sette inn, eller noen annen form for protein til la rundt miljøet. Allergisk reaksjon er en reaksjon på den delen av immunsystemet til et fremmed protein. Akkurat som systemet prøver å bli kvitt bakterier, og avviser utenlandske blodoverføringer, er kroppen din ha en immunreaksjon på kjæledyret naturlige proteiner. Den eneste virkelig allergivennlige kjæledyr ville være et kjæledyr uten fremmede proteiner. Pet steiner kvalifisere seg. De fleste andre dyr ikke.

Hvor lenge å Heal Knee Pain?

Kneet er den største felles i menneskekroppen, og er uten tvil en av de mest problematisk. På grunn av de påkjenninger det består, og måten kneet er bygget, er den utsatt for skade og slitasje. De fleste mennesker opplever knesmerter på et tidspunkt i livet, og lurer kanskje på hva du skal gjøre, og hvor lenge smerten kan vare. Å vite noe av det grunnleggende om knesmerter kan hjelpe deg å ta en informert beslutning om hva de skal gjøre videre.

Mild Pain

De fleste kneskader er milde og produsere mild smerte og hevelse. Når en person vendinger eller belaster kneet, er det ofte smerter på tidspunktet for skaden som indikerer at et behov for å gå av leddet er avgjørende. Hvis is og kompresjon er brukt og omsorg tatt å hvile felles og la det gro, vil denne typen smerte vanligvis løse seg selv i alt fra noen timer til noen dager.

Moderat Pain

I tilfelle av en litt mer alvorlig skade, slik som et ben eller knuse forstuing, er kneet smerte sannsynlig å være ganske intenst ved tidspunktet for skade, og bruk av kneet vil være minimal i beste fall. Hevelse vil oppstå, og kan bli ganske dramatisk hvis venstre ubehandlet. Igjen, is, hvile, høyde og komprimering er avgjørende for behandling så snart etter skaden som mulig. Bruken av krykker eller annen form for støtte kan være nødvendig for å tillate den å helbrede skader. Smerter fra denne typen skade kan vare alt fra et par uker til et par måneder.

Alvorlig Pain

I tilfelle av en alvorlig skade, for eksempel et brukket bein, forvridning, revet leddbånd, eller en annen dramatisk skade, vil knesmerter være umiddelbar, uutholdelig og enhver bevegelse av leddet vil være umulig uten sterke smerter. Legehjelp vil være en nødvendighet og kirurgi er sannsynlig. I slike tilfeller kan det ta flere måneder, kanskje år, for knesmerter helt forsvinne. I de fleste tilfeller av alvorlig skade i kneet, vil skjøten har noen smerter for resten av pasientens liv.

Hvor lenge Dental Bridges Siste?

Hvis du har en manglende tann, kan en bro være et godt alternativ for deg. I motsetning til mer kostbare og tidkrevende implantater, plassen der tannen pleide å være kan bli fortrengt med en kunstig struktur, støttet av dine rundt tennene, broer kunstig tann og dine naturlige tenner. Bridges ikke vare evig, selv om, og deres levetid avhenger mye på deg.

Varighet

Estimater av tannbro holdbarhet varierer noe, avhengig av hvilken kilde du slå til for å få informasjon. Colgate sier at du bør forvente broer å holde seg sterk i fem til syv år. New York Presbyterian Hospital melder at de fleste broer vare åtte til 10 år, og den amerikanske Academy of Implant Dentistry tilbyr det bredeste tidsområde: fem til 10 år.

Advarsel

En av de største truslene mot broen kommer fra mat å bli fanget mellom broen og tenner den er koblet til, ifølge American Academy of Implant Dentistry. Det kan være vanskelig å nå dette området med floss, slik at plassen rundt bridge kan begynne å forfalle uten grundig rengjøring.

Tips

New York Presbyterian Hospital foreslår å bruke en spesiell type gjenget floss som er gjort for å få tilgang til flekker som er vanskelige å nå. Jo bedre disse områdene er renset, jo bedre odds din broer og omkringliggende naturlige tenner vil forbli sunt for i overkant av 10 år. NYPH oppfordrer de med broer for å få rengjorde hver sjette måned og holde seg borte fra sukker, noe som kan føre til råte som sprer seg til sunne tenner.

Typer

Den type bro som er valgt kan spille en rolle i hvor lenge strukturen vil vare. Ifølge Dr. Sharon L. Albright of California-baserte Estetisk Restorative Dentistry, det er fire primære typer broer: tradisjonell, der en falsk tann er festet til kroner plassert på nabotennene; cantilever, hvor en naturlig tann finnes på bare den ene side av tannen som mangler; Maryland limt, hvor falske tenner er støttet av en metallramme og implantat-støttet broer, som er integrert ved hjelp av implantater når tennene ikke eksisterer på hver side av et gap. Albright rapporterer at det tradisjonelle er den sterkeste og mest populære alternativet, mens Maryland bro ikke krever så mye tann forberedelse, men er også den minst holdbare av de fire alternativene. I tillegg kan materialene gjøre en forskjell, med gull broer gjenstår det beste alternativet for sin styrke. Porselen broer er den mest naturlige utseende, men er også den svakeste materialet.

Betraktninger

Etter en periode med innledende healing, er det to viktige faktorer som påvirker hvor lenge broen vil bo levedyktig: Hvordan du bærer ned tennene dine og hvordan du holde dem fri for plakk og den resulterende forfall. Ifølge Colgate, når det kommer til hvordan du bruker tennene dine, er det viktig å holde seg borte fra alt som kan skade broer, og som inneholder all tøft å spise ting som karamell, peanut sprø og Taffy - få de matvarer som kan ha bidratt til å måtte erstatte tannen din i første omgang.

Hvor lenge varer Breast Sårhet Siste under graviditeten

Ømme bryster

Selv om svangerskapet bringer glede til mange kvinner, det kan også ta med en rekke andre, mindre behagelige følelser. Mellom bivirkninger og frykten for spontanabort, kan den første trimester være tøffe på mange vordende mødre. Bryst sårhet kan være spesielt irriterende og er ofte en av de første tegn på graviditet. Les videre for å oppdage hva som forårsaker bryst ømhet under svangerskapet, hvor lenge det varer og hvordan best å lindre ubehaget.

Hormonene 'Effekter

Hovedårsakene til den typiske sykdomsfølelse under svangerskapet, inkludert ømme bryster, er hormoner. Mens kvalme og oppkast er antatt å være forårsaket av økningen i humant choriongonadotropin, er ømme bryster forårsaket av en økning i progesteron og østrogen. Dette, i sin tur, forårsaker en økning i blodstrøm til brystene, slik at deretter øm. Også, som en følge av graviditet, morens bryster begynner å gjennomgå endringer mens de forbereder seg til å ernære barnet. Brystvevet utvider som melkeproduserende celler og fett lag vokse, som alle forårsaker hevelse og ømhet. Selv om dette kan være en smertefull følelse, vanligvis begynner det å avta som hormoner flate ut etter første trimester. Selv om følsomheten kan vedvare, brystene er vanligvis mye mindre anbud i andre og tredje trimester.

Finne Relief

Siden noen bryst følsomhet ofte vedvarer gjennom hele svangerskapet, er det viktig å vite hvordan du skal holde deg så komfortabel som mulig i denne perioden. Først, sørg for at du er kledd riktig BH. Å få riktig montert av en fødselspermisjon ekspert, iført myke, pustende stoffer uten bøyle, og iført en fødselspermisjon søvn bra over natten kan hindre overflødig ømme bryster. Hvis du er spesielt sår, bør du vurdere å bruke en BH som er en størrelse eller to for stor, noe som vil være mindre restriktiv og føre til mindre ubehag. Påføring varme eller kalde omslag eller ta en varm dusj eller bad kan også bidra til å lindre smerten.

Hvor lenge bør man vaske hendene?

Hånd-til-hånd kontakt eller hånd-til-overflate kontakt vil spre bakterier hvis hendene ikke er skikkelig rengjort. Berøre ansiktet eller et dørhåndtak eller risting en medarbeider hånd kan spre bakterier. Influensa, kan vanlig forkjølelse og visse typer av diaré spres med disse bakterier. Riktig håndvask beskytter deg og andre, og sørger for et sunt miljø. Hvor lenge bør man vaske hendene er nøkkelen til riktig håndvask.

Germs

Bare å fukte hendene under springen eller raskt vaske vekk såpen ikke likestille til fjerning av bakterier. Mange såper er produsert med en anti-bakteriell element for å hjelpe til med fjerning bakterie, skjønt en hvilken som helst såpe kan fungere godt. Din jobb er å fjerne skitt og dystre, men også for å forberede dine hender til å gå ut i verden på sikrest mulig måte.

Vaske

Varmt vann er anbefalt. Ditt andre valg er kaldt. Varmt vann vil tørke ut hendene lettere og kan gjøre deg mindre tilbøyelig til å vaske dem skikkelig. Noen såpe vil gjøre, men hvis du foretrekker det, kan du bruke en såpe med en behagelig lukt. Hvis du har problemer med tørr hud, prøv å finne en såpe som ikke vil tørke ut hendene. Det anbefales å fjerne smykker fra hendene og håndleddene.

Varighet

Skumme såpen grundig mellom fingrene, dekker forsiden og baksiden av hendene, og spre såpe opp til håndleddene. Det er også en god idé å såpe under neglene. For såpe til å skikkelig fjerne bakterier, må skum forbli på hendene i ca 40 sekunder. Skyll hendene uten å berøre vasken og sørge for at all såpe er fjernet. Tørr med tørkepapir, hvis tilgjengelig.

Hvor lenge kan Azelaic Acid brukes?

Hvor lenge kan Azelaic Acid brukes?

Hva er Azelaic Acid?

Azelainsyre er en type karboksylsyre, en familie av organiske syrer som brukes i mange typer topiske legemidler. Det finnes naturlig i korn som hvete, rug eller bygg. Det er også produsert som avfall ved en type encellede gjær som vanligvis lever på menneskelig hud. Som et resultat av sin svært mild egenskapene, er det som vanligvis brukes i aktuell kremer og geleer for folk med fet hud.

Hva er Azelaic Acid brukes til?

Azelainsyre brukes primært for hudsykdommer. Det er først og fremst brukt i kremform til naturlig behandle akne og rosacea, en hudsykdom som fører til et rødt utslett og humper langs panne, nese, kinn og hake. Selv om det ikke er blitt bevist av FDA, er det antatt at azalaic syre gel er i stand til å hindre hårtap. Dette skyldes at det er i stand til å hemme produksjonen av 5-alfa-reduktase i huden, et enzym positivt korrelert med nærvær av høye konsentrasjoner av dihydrotestosteron, eller DHT. For de som ikke kjenner sin historie, har høye konsentrasjoner av DHT vist seg å være den ledende årsaken til hårtap hos menn og kvinner.

Hvor lenge kan du bruke det?

Det finnes et stort antall bivirkninger forbundet med azelainsyre bruk. Disse er alle mindre problemer som prikking, rødhet, kløe og svie. Merkelig nok det ikke er foreslått at du slutter å bruke den med mindre du får en allergisk reaksjon, er gravid eller ammende. Hvis en umiddelbar negativ reaksjon ikke er erfaren, så er det sannsynlig en ikke vil forekomme i det hele tatt. Dette er ikke en kontrollert stoff og kan brukes to ganger daglig så lenge man ønsker uten forventede farer. Det er foreslått at det kan brukes i minst fire uker før det kan forventes resultater.

Hvor lenge kan jeg bære Mine kontakter?

Hvor lenge kan jeg bære Mine kontakter?


Ifølge University of Michigan Kellogg Eye Center, omtrent 24 millioner amerikanere bruker kontaktlinser. Stilen av kontakter varierer, og det gjør også hvor lenge hver stil kan være slitt. De originale kontakter som ble innført i 1950 ble kjent som "harde kontakter," som var ubehagelig og fratatt hornhinnen av oksygen. De aller fleste brukere har siden erstattet harde kontakter med "myke kontakter" som er pustende og gir mulighet for lengre, komfortabel slitasje. Men hvor mye tid som et sett med kontaktlinser kan brukes, avhenger av hva slags materiale objektivet er laget av.

Engangs Soft Kontakt

Engangs disponibel myke kontakter er komfortabel og praktisk. De er laget av mykt, fleksibelt plastmateriale som er ment å bli brukt, og så kastes. De er den dyreste typen myke kontaktlinser, og er ofte pakket i par som allerede er dynket i en hygienisk løsning. Ifølge Dagens Vision, er engangs kontakter designet for å brukes hele dagen og deretter forkastet ved sengetid.

Daglig slitasje myke Kontakt

Akkurat som engangs myke kontakter er designet for daglig bruk, daglig slitasje myke kontakter er også. Men det er en stor forskjell. Daglig slitasje myke kontaktlinser er ment å bli tatt ut ved sengetid og i stedet for å bli kastet bort, de skal plasseres i renhold løsning for å forberede dem for bruk neste dag. The Mayo Clinic forklarer at daglig slitasje myke kontakter er ment å brukes i flere uker før de kastes. Hvor mange uker strengt avhenger produsentens instruksjoner og legens anbefalinger.

Utvidet slitasje myke Kontakt

Utvidet slitasje myke kontakter er laget av en spesiell plast som er oksygen permeable, slik at hornhinnen i øyet til å puste. All About Vision melder at puste faktor gjør utvidet slitasje kontakter trygt å sove i, og avhengig av produsenten, utvidet slitasje myke kontakter kan brukes kontinuerlig i en uke. Det er enda en stor merkevare som produserer utvidet slitasje myke kontakter som er beregnet for kontinuerlig bruk i opp til 30 dager.

Gassgjennomtrengelig Kontaktlinser

Gass permeable (GP) kontakter er en kombinasjon av både harde og myke kontakter. GP kontaktlinser er også kjent som "stive" linser og anses for å være svært holdbar. Ifølge Lens Shopper, er GP-objektiver designet for å brukes i tre til seks måneder, og tatt ut hver kveld for å bli renset og fuktet over natten.

Advarsler

Iført et sett med kontaktlinser lenger enn beregnet av produsenten kan føre til alvorlige øyeskader. Tørre øyne kan tåkesyn, smerte og rødhet oppstå, som senere kan manifestere seg til en full-blåst infeksjon. Brigham and Women Hospital forteller at mikroskopiske bakterier kan også utvikle seg på linsen over tid, forårsaker skader på hornhinnen og øye sår. Hvis noen av disse problemene skje for å utvikle, bør lege oppsøkes umiddelbart av et øye profesjonell.

Hvor lenge vil Drinking Water Hold?

Hvor lenge vil Drinking Water Hold?

Forskjeller

Spørsmålet om hvor lenge drikkevann vil holde kan bare besvares ved å vite hva slags vann ble lagret og hvordan det ble lagret. Det er en forskjell mellom kommersielt flaskevann og vann fra en offentlig vannforsyning du lagrer selv.

Lengde

Mest kommersielt flaskevann vil ha en utløpsdato. Selv om ingen utløpsdato er gitt, bør holdbarheten være omtrent ett år. For vann som kommer fra kranen, pumpes det ved en kommunal vannkilde og lagret i plastbeholdere, bør vannet skiftes ut hvert halvår.

Storage Containers

Oppbevaringsboksen og oppbevaringsbokser er faktorer som bestemmer hvor lang tid lagret vann vil forbli god. Alt vann bør oppbevares i beholdere av mat-grade plast eller utviklet spesielt for lagring av vann. De fleste containere vil ha preget et sted på utsiden "HDPE" eller "PP", eller en papir trekant med tallene "1" eller "2" inne i trekanten. Men ikke alle "HDPE" med "2" trekant er food grade. Det er derfor det er best å bruke beholdere som har inneholdt mat eller drikke tidligere, for eksempel brusflasker, melkeflasker eller beholdere utpekt som spesielt for lagring av vann. Ideelt sett vil en to-liter brus flaske lagre vann bedre enn en gjenbrukt mugge. Plasten i mugge-type flasker har en tendens til å brytes ned over tid, leeching plast i vannet.

Klor

Hvis du fyller flasker med vann fra springen fra en kommunal vannkilde, er det vanligvis nok klor i vannet for å holde det trygt for seks måneder eller lenger. Hvis du fyller flasker med vann fra en brønn, legge til ett eller to dråper vanlig, uparfymert blekemiddel til hver flaske.

Lagring

Lagring av vann ved temperaturer på 35 til 50 grader C, vil forlenge lagringstiden, mens frysing av vann vil bidra til det siste nesten i det uendelige. Kontroller at du lar ca 2 inches av luftrommet på toppen av flasken for å tillate vannet å utvide som det fryser. Selv om vannet har stått ubrukt i lengre tid enn den anbefalte tiden, så lenge det har vært oppbevart utenfor direkte sollys for å forhindre algevekst, kan det likevel redde livet ditt. Det bare ikke kan smake så bra. Helle slikt vann frem og tilbake mellom to kanner vil lufte det ved infusjonen oksygen tilbake i vannet. Dette vil vanligvis forbedre smaken av "flat" vann.

Hvor lenge skal du bære Compression Garment Fra Lipo

Fettsuging er ofte en kosmetisk prosedyre utviklet for å forbedre din fysiske utseende, ikke en nødsituasjon eller nødvendig prosedyre. Det er imidlertid viktig å huske på at fettsuging fortsatt operasjon. Så hvis legen din anbefaler iført en komprimering plagg etter operasjonen, hvor lenge skal du bruke den?

Hva Compression plagg Do

Legen din vil anbefale deg bære en komprimering plagg etter fettsuging. Etter operasjonen er fullført, vil spormengder av blod-farget bedøvelse forbli under huden din. Komprimering plagg tvinge kroppen til å absorbere denne løsningen inn i blodet, slik at det kan bli utvist fra systemet uten å forårsake infeksjon eller skade. Iført komprimering plagg øker også blodsirkulasjonen gjennom den helbredende områder, minimerer post-kirurgi hevelse, tvinge skadelige væsker fra kroppen din og betydelig raskere helbredelsesprosessen. Plagget gir støtte til den helbredende delen av kroppen din og passer huden din inn i sin nye konturer som kroppen justerer seg til endringen i form.

Hvor lenge du Wear One

Avhengig av hvordan invasive prosedyren var, og legens råd, kan du bare trenger å bære en komprimering plagg for den første fasen av utvinning. Stage en generelt er de første to uker etter operasjonen. Du kan imidlertid behov for å bære en til slutten av den andre fasen av utvinning. Trinn to av utvinning kan vare i alt fra to til åtte uker. Hvis legen din ber deg om å bære en komprimering plagg for begge fasene av bedringen, må du kanskje å få både en scene ett plagg og en scene to plagg. Du er nødt til å bære plagget natt og dag så lenge legen din anbefaler.

Open-Drenering Surgery

Hvis legen din bestemmer seg for å utføre en åpen drenering kirurgi, kan det hende du ikke trenger å bære komprimering plagg for samme tidsrom. I den åpne drenering teknikk, er de små snitt som legen din har gjort for å utføre fettsuging ikke sydd stengt som de normalt ville være. På denne måten, når en riktig komprimering plagg påføres etter operasjonen, har de fleste av blod-farget bedøvelsesmiddel som ligger like under huden blir tvunget ut i løpet av de første 24 timene etter operasjonen. Dersom legen din bestemmer at åpen drenering kirurgi er det beste valget, så kan du bare nødt til å bære en komprimering plagg i tre til seks dager.

Ikke-medisinske Klær

Du kan kjøpe ikke-medisinske komprimering plagg på en lokal butikk. Du kan bli fristet til å bruke en av disse i stedet for komprimering plagg legen anbefaler. Vær oppmerksom på at du velger riktig plagg vil ha en stor innvirkning på hvor raskt du helbrede. Ikke-medisinske plagg kan forlenge healing tid, forverre hevelse i berørte områder, eller til og med øke fysisk ubehag. Ikke-medisinske plaggene er ikke ment å brukes i lange perioder av gangen. Formen kan bli vridd eller plagget kan miste sin elastisitet. Hvis det skjer, vil du miste kompresjon effekt som er nødvendig for kroppen å gro raskere.