Digidexo.com

syntetisk enzym er laget av

Hva er syntetiske mat farger laget av?

Hva er syntetiske mat farger laget av?


Mat fargestoffer er noe tilsatt til mat eller drikke i den hensikt å endre dens farge. Fargestoffer tilsettes mat for å forsterke eller korrekt farge på grunn av lagringsforhold og naturlige ujevnheter.

Food, Drug, og Cosmetic (FD & C) Blå No. 1

Også kjent som E133 i Den europeiske union (EU), er Brilliant Blue FCF en syntetisk konditorfarge laget av steinkulltjære. Vanligste bruksområdene er brus, sjampo og munnvann.

FD & C blå # 2

Indigotin, kjent som E132 i EU, er sammensatt av tre kjemikalier, med hovedkomponenten være natriumsaltet av Indigotindisulfonate. Den primære bruken er i søtsaker.

FD & C Red nr 40

Avledet fra steinkulltjære, allurarød AC, som er E129 i EU, er brukt i røde brus og godteri.

FD & C Red nr 3

Erythrosine er en mørk rosa, kull-avledet konditorfarge --- utpekt E127 i EU --- brukes i popsicles, frukt cocktail kirsebær og farget pistasj skjell.

FD & C Yellow # 5

Kalt E102 i EU, er tartrazine en gul skygge avledet fra kulltjære og den vanligste mat-fargestoffer tilsetningsstoff. Produkter som inneholder FD & C Yellow # 5 inkluderer: Mountain Dew, Doritos, og gelé.

FD & C Yellow nr 6 og FD & C Grønne No.3

En annen steinkulltjære basert fargestoff, paraoransje FCF, eller E110 i EU, vises i oransje squash, ost sauser, og i kulde-middel dayquil. FD & C Grønn No. 3, kjent som E143 i EU, blir sjelden brukt.

Hva er vitaminer laget av?

Vitaminer er kjemiske forbindelser som trengs for generelt god helse. Kroppen gjør ikke vitaminer. De må gis av næringsrik mat. På grunn av dietten mangler, kan vitamintilskudd benyttes. De er laget i naturlige og syntetiske former.

Bruksområder

Under behandlingen av maten, eller på grunn av en dårlig diett, vitaminer kan bli eliminert eller fortynnet, forårsaker vitaminmangel. Dette kan føre til en rekke helseproblemer. Vitamintilskudd brukes til å rette opp disse manglene.

Naturlig eller syntetisk?

Ifølge Dr. Maoshing Ni, i sin bok, "Secrets of Longevity," naturlige vitaminer har høyest biotilgjengelighet. Ekstrakter er laget av organisk, hele matvarer. Syntetiske vitaminer er laget av petrokjemi som har svært lite biotilgjengelighet.

Fettløselige og vannløselige vitaminer

Ifølge Dr. Larry Larry Altshuler, i sin bok "Balansert Healing," vitaminer er enten fettløselige eller vannløselige. Fettløselige vitaminer (vitamin A, D, E og K) kan lagres i kroppen og brukes etter behov. Resten er vann-løselige og kan ikke lagres.

Effektivitet

Ifølge Dr. Altshuler, syntetiske vitaminer er bare 50 prosent så effektiv som naturlige vitaminer. Syntetiske vitaminer er laget av naturlige eller syntetiske kilder og gjennomgår en kjemisk prosess for konvertering eller endring.

Advarsel

Vitaminer, mineraler og urter anses kosttilskudd av US Food and Drug Administration. Som et resultat, er de ikke er underlagt de samme kvalitetskontroller som medikamenter.

Enzyme terapi for diabetes

Enzyme terapi for diabetes


Når du arbeider med diabetes, en kronisk tilstand der blodsukkeret er unormalt forhøyet, kan man velge å søke alternative eller naturlige behandlingsformer fremfor konvensjonelle medisinske behandlinger. Et slikt alternativ terapi er enzymterapi. Enzyme terapi er i utgangspunktet bruk av supplerende enzymer (proteiner som fungerer som katalysatorer til kjemiske reaksjoner inkludert å bryte ned av matvarer) for å behandle en bestemt medisinsk tilstand eller generelt dårlig helse.

Behandling av diabetes: Pancreas Connection

I hjertet av diabetes er en utslitt bukspyttkjertelen. Ikke lenger i stand til å holde tritt med insulin krav, bukspyttkjertelen bare gir opp, nesten peste. Og nøkkelen til å komme seg fra diabetes er å tillate bukspyttkjertelen tid til å komme seg, som kan ta år å oppnå. Siden bukspyttkjertelen har en andre rolle som kroppens enzymet fabrikk, annet enn å være insulin fabrikken, slik at bukspyttkjertelen muligheten til å hvile og helbrede krever å ta ut den enzymatiske lasten i tillegg, ikke bare insulin belastning.

Enzymer Forklart

Enzym terapi kan bli brutt ned til bruken av to av de tre typer enzymer som finnes for å støtte den over-arbeidet bukspyttkjertelen (så vel som total fordøyelse). Den som ikke kan "suppleres," metabolske enzymer, blir brukt til en rekke kroppslige prosesser, inkludert immunforsvaret, healing, blod rensing, etc. Dette er de viktigste og fungere som grunnlag for helbredelse fra enhver medisinsk tilstand, inkludert diabetes. Men disse kan ikke være "supplert." De er de som kroppen din vil skape på egen hånd. Pankreatiske enzymer, på den annen side, er beregnet for bearbeider mat. Riktignok mindre viktig enn metabolske enzymer, er riktig fordøyelse avgjørende for metabolske enzymer blir brukt til de rette formålene gjør det like viktig. Så er det enzymer som finnes i rå, ufrosset matvarer, som fordøye mat i kombinasjon med bukspyttkjertelen enzymer. Jo flere av disse tilgjengelige, enzymer jo færre bukspyttkjertelen kroppen din trenger å gjøre. Tar over i betraktning, ville enzym terapi består i hovedsak av å supplere med bukspyttkjertelen enzymer, men legger til rå, ufrosset matvarer forbedrer effektiviteten av alle kosttilskudd betydelig.

Kosttilskudd Vs. Mat?

Endelig er det valget av hvor du skal få supplerende enzymer. Syntetiske enzym kosttilskudd som finnes på helsekostbutikker er den mest brukte. Men disse tillegg mangler begge de andre kjente og ukjente faktorer som reagerer med enzymer som finnes i matvarer, så vel som en full-spektrum av enzymer i ett kilde. For hele spekteret, "interaktive" mat-baserte enzymer, uoppvarmet honning er best (ikke bare "rå"). Ikke bare uoppvarmet honning tilveiebringe et overskudd av hvert slag av fordøyelsesenzym, men som en bonus den inneholder en insulin-lignende faktor som har evnen til å erstatte insulin i kroppen, drar nytte bukspyttkjertelen ved å lindre både enzymatisk og insulin-relatert oppgaver. Andre mat kilder til enzymer inkluderer tropiske frukter, særlig i umoden skjemaet, og ferske grønnsaker juice, selv om ingen andre mat stabler opp til honning.

Hva er farene ved Syntetisk madrasser?

Hva er farene ved Syntetisk madrasser?


Syntetiske madrasser inneholder en rekke kjemikalier som er utformet for å hindre farer som brann, men komponentene i kjemikaliene selv kan være svært skadelig.

Funksjoner

Syntetiske madrasser er laget med oljebaserte kjemikalier, plast, skum og flammehemmere.

Typer

Skummet er laget med polyuretan, som avgir gasser i luften. Flammehemmere, som hindrer spredning av brann, inneholder farlige giftstoffer som bromsyre, antimon og decabromdifenyl.

Effekter

Disse materialene fordampe i luften, derfor personen som sover på madrassen vil inhalere røyk av disse kjemikaliene for uansett hvor lenge han tilbringer i sengen hver dag. Gassene har en særegen lukt som kan ta uker eller måneder å forsvinne, avhengig av mengden av frisk luft i rommet.

Advarsel

Antimon forårsaker lunge- og hjerteskade. Decabromdifenyl er kjent for å forårsake hukommelses og håravfall. Innånding av petroleumsbaserte kjemikalier kan svekke immunforsvaret, og forskning har også funnet koblinger til plager som leddgikt.

Betraktninger

Disse giftstoffene kan også tas opp gjennom huden.

Hvordan unngå tilbakevendende gjær infeksjon ved å kjenne roten årsaken til smitte og unngå det

Hva som forårsaker gjær infeksjon? Den er forårsaket av overvekst av Candida albicans, en sopp som forårsaker infeksjonen. Pekerne nedenfor kan hjelpe oss å forstå mer om hvilke aktiviteter som kan fremme økningen og spredningen av Candida gjær i kroppen vår, mest spesielt i skjeden.

Derfor, for å unngå gjær infeksjon oppstår igjen, må du kassen aktivitetene under og prøve å finne ut hvilke aktiviteter som du er for tiden engasjert i som kan ha utløst din gjær infeksjon. Derfra kan du eliminere eller gjøre bruk av forebyggende tiltak for å unngå gjær infeksjon i fremtiden.

Hvordan unngå tilbakevendende gjær infeksjon ved å kjenne roten årsaken til smitte og unngå det

Bruken av prevensjonsmidler og hormonelle endringer i en kvinnes kropp

Vaginal vegger er generelt vedlagt noen beskyttende slimete vev. Tykkelsen av det mykøse membranet, vil avhenge av stabiliteten av kjønnshormoner eksisterende inne i en kvinnes kropp. Vi vet at en kvinne går gjennom menstruasjon, graviditet, overgangsalderen, eller når du tar p-piller. For perioden etter som ble nevnt, kan dette hormonelle balansen bli forstyrret. Skjeden blir utsatt for smitte når den slimete vev blir veldig tynn.

Kjemikalier

Følgende er eksempler som kan gi allergiske reaksjoner og er til skade for vaginal miljøet. Det kan også skade vaginal slimhinner og avbryte standard pH-nivået i vagina: Fargede vev papirer, fargestoffer, Hygieniske spray, Blekk, menstruasjons pads, truseinnlegg, parfymer finnes i kommersielle Douches og såper.

Klær

Følgende eksempler kan fremme veksten av gjær infeksjon: Strømpebukser, syntetisk undertøy laget av Lycra eller nylon, iført tettsittende jeans og våte klær.

Varmen og fuktigheten begrenset av disse hud-tight og syntetiske plagg gjør skrittet en apt område for Candida å blomstre i.

Diabetes

Gjærsoppen Candida albicans strømmer på sukker. Som et resultat, for de personer som har forhøyede nivåer av sukker i blodet, de har større sannsynlighet for å få en soppinfeksjon.

Overflødig bruk av antibiotika

Det er slike ting som gode bakterier i kroppen vår, og siden antibiotika eliminere bakterier at selv de gode er å bli ødelagt. Gode ​​bakterier er også viktig i å opprettholde helsen til kroppen vår.

Seksuell aktivitet

Seksuell kontakt ikke er fremfor alt av den grunn av soppinfeksjon. På den annen side, hvis en person har en gjærinfeksjon, kan det allerede være overført fra noen gjennom samleie. Også, kondomer har noen komponenter som ikke er behagelig for vaginalmiljø. Det er noen kvinner som er følsomme for lateks som er et stoff som kondom er laget av, noe som resulterer i hypersensitivitet, og kan sannsynligvis være tilbøyelige til å ha soppinfeksjon.

I tillegg kraftig kjønn som ikke å ha noen smøring under samleie eller sex kan føre til skader på de vaginale membraner, og følgelig at det er lett å ha en soppinfeksjon. Når en fyr hadde et seksuelt møte med en kvinne som har gjær infeksjon, kan de skaffe penile trost.

Steroider

Det har blitt funnet at folk som bruker steroider for sin astma eller leddgikt er tilbøyelige til å ha gjær infeksjoner i munnhulen eller trøske.

Informasjon om ulike typer naturVitaMiner

Informasjon om ulike typer naturVitaMiner


Helsebevisste folk generelt ønsker å vite hva det er de putter i kroppen sin før de tar et medikament eller en vitamin. Det er to typer av vitaminer: naturlige og syntetiske. Naturlige vitaminer er laget av planter og urter, mens syntetiske vitaminer er laget av kjemikalier. Debatten om hvilke som er bedre for kroppen har eksistert i ganske lang tid, og fortsatt folk ikke vet om fordeler og ulemper med syntetiske vitaminer er større eller mindre enn de fordeler og ulemper med naturlige vitaminer.

Vitamin A ved Vitabase

Vitabase formel for sin vitamin A kommer fra alle naturlige fiskeoljer. Vitamin A hjelper med visjon, immunforsvar, hud helse og bein metabolisme. Hver myke gel inneholder 25 000 IE vitamin A.

Vitabase

880-C Royal Park Drive

Monroe, GA 30656

888-401-0867

vitabase.com

Folic Acid av Vitabase

Vitabase produserer en hel linje med alle naturlige vitaminer, blant annet folsyre, en type B-vitamin. Dette vitamin hjelpemidler i hjernens funksjon og fremmer generell positiv mental helse. Det hjelper også gravide kvinner som prøver å unngå nevralrørsdefekter. Vitamin hjelper kroppen produserer glukose fra karbohydrater for å gi personen vedvarende energi. De kan også hjelpe kroppen å forbrenne fett og proteiner.

Vitabase

880-C Royal Park Drive

Monroe, GA 30656

888-401-0867

vitabase.com

Vitamin D by Nature Made

Nature Made er et annet merke av alle naturlige vitaminer. Dens vitamin D gir 2000 IE av vitamin via en myk gel kapsel. Vitamin D hjelper kalsium i markedsføringen av beinhelse. Det hjelper også bekjempe osteoporose.

Nature Made

PO Box 9606

Mission Hills, CA 91346-9606

800-276-2878

naturemade.com

Vitamin E by Nature Made

Nature Made, skaperen av alle naturlige vitaminer, produserer en vitamin E myk gel som forsyner kroppen med 400 IE vitamin. Vitamin E hjelpemidler i hjertesykdommer, lunge helse, prostata helse og fordøyelsen fungerer.

Nature Made

PO Box 9606

Mission Hills, CA 91346-9606

800-276-2878

naturemade.com

Vitamin C fra Spring Valley

En annen helt naturlig vitamin merkevare er Spring Valley. Dens vitamin C gir kroppen 500 mg av vitaminet. Dette vitamin støtter immun helse og gir kroppen med mye nødvendig antioksidanter.

Spring Valley

1738 S Glens Ave.

Springfield, MO 65804-1508

417-882-1033

springvalleyherbs.com

Vitamin B-12 av Spring Valley

Spring Valley produserer også en helt naturlig vitamin B-12. Kapslene er tid-ut, slik at næringsstoffet er fordelt over hele kroppen i løpet av dagen. Hver pille leverer 1000 IE av vitamin B-12. Pillen inneholder ikke gluten eller tilsatt konserveringsmidler. Vitamin B-12 fremmer hjerte helse.

Spring Valley

1738 S Glens Ave.

Springfield, MO 65804-1508

417-882-1033

springvalleyherbs.com

Hva er bivirkningene av Interocular Lens kirurgi?

Hva er bivirkningene av Interocular Lens kirurgi?


Interocular linse kirurgi, eller intraokulær linse erstatning (IOL), erstatter den krystallinske linsen i øyet. Legene har gjort prosedyren siden 1950-tallet; det er mest vanlig for å erstatte overskyet krystallinske linser, også kalt grå stær. Operasjonen også hjelper folk som er ekstremt nærsynt. Som med alle kirurgiske prosedyren, har krystallinske linsen erstatning potensielle bivirkninger.

Betydning

Din krystallinske linsen er en liten, gjennomsiktig struktur i fronten av øyet. Ca 10 mm i diameter, justerer linsen og hjelper deg til å fokusere, noe som en kameralinse. Hvis linsen blir skyet eller skadet, kan en øyelege kirurgisk erstatte linsen med en syntetisk erstatning linse.

Historie

De første intraokulære linse utskiftninger ble gjort etter andre verdenskrig, da en Royal Air Force øyelege ved navn Sir Harold Ridley lagt merke til at piloter som hadde plast fra knuste frontruten fragmenter avleiret i deres øyne ikke var plaget av materialet. Utskiftingen ble ikke vanlig før på 1970-tallet, ifølge haroldridley.com. Mer enn en million intraokulære kirurgiske erstatninger utføres årlig i USA; de fleste av de syntetiske linser er laget av silikon eller akryl.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger etter IOL kirurgi inkluderer irritasjon, rødhet eller infeksjon. Disse pleier å gå bort etter noen dager. Medisiner eller øyedråper ofte løse de fleste mindre komplikasjoner. Legen din vil vanligvis sjekke deg en dag etter operasjonen så igjen en uke senere, og vil overvåke utviklingen nøye i flere måneder.

Mindre vanlige bivirkninger

Selv om sjeldne, mer alvorlige bivirkninger etter intraokulær linse kirurgi kan omfatte betennelse i iris, tynning av hornhinnen vev, grå stær eller redusert syn eller tap av syn.

Potensiell

Vision er vanligvis uskarpt i flere dager etter IOL kirurgi, men i de fleste tilfeller går tilbake til normalen innen åtte uker. Surgery.com indikerer at ca 90 prosent av pasientene nyte mye bedre syn etter sin prosedyre.

Skade sukker erstatter

Skade sukker erstatter


Folk som ønsker å unngå sukker har slått til mangfoldet av sukker erstatter, å tro at de skal være sunnere. Men mens kunstige søtstoffer kan være kalori-fri, sukker-fri og lav-fett, de tilbyr ingen næringsstoffer, og er full av kjemikalier. De er skadelig for helsen din fordi utenlandske kjemikalier i kroppen din er giftstoffer, og jo mer systemet fokuserer på å bli kvitt disse giftstoffer, jo mindre ressurser det vil ha for å opprettholde god helse eller bekjempelse av plager.

Aspartam

Aspartam er kjent med merkenavnene NutraSweet eller like. Ifølge Weston A. Price Foundation, selv en liten bit av aspartam negativt endrer hypofysen, som regulerer alle biokjemiske prosesser.

Videre, ifølge forsker Dr. Christine Lydon, sitert i artikkelen "sukkerfrie Blues," aspartam spaltes til formaldehyd, som kan påvirke sentral nervøse lidelser som multippel sklerose, lupus og fibromyalgi. Andre bivirkninger inkluderer migrene, høyt blodtrykk, svimmelhet, kvalme, tarmproblemer, utslett, depresjon og mannlig infertilitet.

Sakkarin

Sakkarin, kjent kommersielt som søt 'N Lav eller Sugar Twin, ble først markedsført som en antiseptisk og bare ble en populær sukker erstatning under første verdenskrig da sukker var knappe.

Ifølge Weston A. Price Foundation, forbød den kanadiske regjeringen sakkarin i 1970 etter at de oppdaget at det økte laboratorierotter 'risiko for blærekreft. Forbruker sakkarin kan føre til eksem, fotosensitivitet, tungpustethet, kvalme, diaré, tunge blemmer, hodepine og økt vannlating.

Sukralose

Splenda er merkenavnet til sukralose, et syntetisk søtningsmiddel laget av sukker, men satt gjennom en kjemisk prosess som gjør den til den samme kjemiske forbindelsen som brukes til å lage plantevernmidler som DDT, som Weston A. Price Foundation påpeker.

Ifølge Sukralose Toxicity Information Center, kan sukralose forårsake migrene, utslett, svimmelhet, nummenhet, diaré, intestinal kramper, blære problemer, krympet thymus kjertel, forstørret lever og nyrer, redusert antall røde blodlegemer og avbrutte svangerskap i høye doser.

Xylitol, sorbitol og mannitol

Sukkeralkoholer-xylitol, sorbitol og mannitol-er så kalt fordi deres kjemiske make-up delvis ligner sukker og delvis ligner alkohol. Sukkeralkohol finnes naturlig i noen matvarer, men den kommersielle versjonen er en syntetisk, hydrogenert form av sukker.

Sukkeralkoholer inn tarmer intakt, fordi de ikke brytes ned i magen, noe som deretter fører til fermentering av bakterier. Så tidkrevende xylitol, sorbitol og mannitol kan forårsake intestinal problemer som gass, mage kramper, oppblåsthet, sure oppstøt og diaré. Den oppfordrer også dehydrering, som kan være mer av et problem etter trening og deretter drikke en xylitol-søtet drikke.

Høy fruktose mais sirup

Høy fruktose mais sirup (HFK) er løselig, derfor blander godt i de fleste matvarer og væsker, og billig å produsere. Men high fructose corn syrup forstyrrer kroppens opptak av viktige mineraler som magnesium og kobber, som banet veien til bentettheten, anemi, infertilitet, hjertearytmier, høye kolesterolverdier og hjerteinfarkt.

Ifølge klinisk ernæringsfysiolog Nancy Appleton, sitert i "The Double Farene ved høy fruktose Corn Syrup," HFCS kan forårsake diaré og endre stoffskiftet og det konverterer til fett mer enn noe annet sukker. I tillegg kan HFCS forårsake en fettlever, skrumplever, og, fordi det forstyrrer insulinproduksjon, type-2 diabetes. Det kan også hindre hvite blodceller fra å forsvare kroppen mot giftige fremmede inntrengere.

Glucosamine chondroitin Effects

Glukosamin er funnet i sunn brusk og har vist seg å hjelpe i behandlingen av leddgikt når du tar sammen med chondroitin, en annen naturlig forekommende stoff i brusk.

Effekter

Glukosamin stimulerer cellene som produserer proteoglykaner (smøring) og hjelper fremskynde kollagenproduksjonen som regulerer brusk metabolisme effektivt, og hindrer den fra å bryte ned. Chondroitin kommer inn og holder alt materialet sammen.

Dosering

Den typiske dose av glukosamin chondroitin er 500 mg tre ganger daglig i 30 til 90 dager.

Side Effects

Urolig mage, tretthet, vanskelig å sove, hudutslett, lysømfintlighet (lysfølsomhet), har hodepine og fortykkelse av negler blitt rapportert som bivirkninger. Sjeldne tilfeller av kvalme, oppkast, gass, forstoppelse, halsbrann og diaré er også rapportert.

Mulige skadevirkninger

Glukosamin kan øke blodtrykket og puls, risikoen for grå stær, øker risikoen for blødning, forårsaker unormalt høye mengder protein og nyresykdom.

Advarsel

Syntetisk glukosamin er laget av ulike typer skjell; pasienter med kjente matallergier bør ikke ta dette supplement.

Hva Styrer trinnene i respirasjon av glukose

Hva Styrer trinnene i respirasjon av glukose

Cell Metabolism

Hver celle i kroppen går gjennom en metabolsk prosess for å omdanne mat og næringsstoffer til brukbare former. Celler omdanne karbohydrater, aminosyrer, fettsyrer og sukker til brensel at cellen kan brukes til å utføre normale funksjoner. Glykolyse er den prosessen som brukes til å forbrenne sukker eller glukose. Hvert trinn i glykolysen prosessen styres av metabolske veier som regulerer hvor materialene skal brukes i cellen. Metabolske veier er regulert av enzym materialer laget av aminosyre-kombinasjoner.

Aerobic respirasjon

Aerob respirasjon er den prosess ved hvilken cellene fullstendig forbrenne næringsstoffer til energi. Det endelige produktet av denne prosessen er adenosin trifosfat, eller ATP, som er ansett cellens primærbrennstoffkilde. Den glykolyse prosessen er ansvarlig for omdannelse av glukose til pyrodruesyre, som så blir brukt til å lage ATP. En annen metabolic pathway, kalt Krebs syklus, så bryter ned karbohydrater, fett og aminosyrer ved hjelp av cellens tilgjengelig oksygen forsyninger. Når Krebs syklus er fullført, begynner ATP syntese.

Glykolyse

Glykolyse finner sted inne i cytoplasma til cellen. Cytoplasma er fyllmaterialet, plassert mellom den ytre membran og kjernen. En serie av metabolske baner som består av enzymprosesser regulere hvert trinn i prosessen glykolyse. Enzymer fungerer som katalysatorer som utløser kjemiske hendelser inne i cellen. Hvert enzym er utformet for å svare til en viss type av kjemikalium. Tilstedeværelsen av bestemte kjemikalier er det som trigger enzymer for å sette i gang hvert trinn i prosessen glykolyse. Kjemiske reaksjoner i hvert trinn blir nøye overvåket av enzymer for å sikre at energiforbruk og energiproduksjonsprosesser ikke overgå behovene til cellen.

Krebs Cycle

Hvert molekyl glukose består av seks-karbonmolekyler. Disse seks molekyler blir først delt i to halvdeler for å danne to molekyler av pyruvat. De pyruvat molekyler blir deretter omdannet til acetyl-CoA. Når acetyl-CoA er tilstede i cellen, begynner Krebs syklus. Oksygen leverer innen cellen anvendes for fullstendig å oksidere acetyl-CoA. Denne prosessen, eller sti kalles oksidativ fosforylering. Karbohydrater, fett og aminosyrer er også brytes ned i løpet av Krebs syklus trinn. Etter fullført, kan ATP syntese begynne.

ATP Breakdown

Nærværet av ATP i cellen betyr energi er tilgjengelig for bruk. Når dette skjer, er en annen metabolismevei utløst som forårsaker ATPase enzymet skal vises. ATPase enzymet er ansvarlig for å bryte ned de nydannede ATP molekyler til brukbar celle drivstoff. Når cellen gjør bruk av disse materialer, eventuelle tiloversblevne fragmenter rekombinere til å danne nye ATP-molekyler. I kraft, slik metabolske veier styre hvert trinn sikrer at det ikke er bortkastet materiale i cellen metabolisme prosessen.

Tegn og symptomer på porfyri cutanea Tarda

Av de ulike formene for porfyri, er porfyri cutanea tarda den vanligste. Selv om det ikke er porfyri registret i USA, er antall PCT lider i USA anslått til 1 i 25.000 til 50.000. På verdensbasis er antall syke høyest i deler av Europa og Afrika. PCT påvirker mennesker av begge kjønn og alle raser.

Definisjon

PCT er en kronisk, autosomal dominant lidelse. Det er preget av to egenskaper: sollys-sensitive hud og store mengder uroporphyrin i urinen. Det blir ofte kategorisert i to typer: sporadisk og familiær. I sporadisk, UROD uroporfyrinogen decarboxylase (UROD) mangel forekommer kun i leverceller (lever). Den sporadiske formen (som utgjør om lag 80 prosent av PCT tilfeller) synes ikke å være arvelig. I familial, oppstår UROD i hele kroppen. Den familiær form, og står for om lag 20 prosent av tilfellene, er arvelig. UROD er ​​et heme (blod) syntetisk enzym i leveren som involverer syntesen av blodets røde pigment. Den under-aktivitet av dette enzymet fører til en opphopning av porfyriner i leveren. Dette, i sin tur fører til skader huden fra den overprodusert porfyriner, som fraktes med blodet til huden.

Tegn og symptomer

Vanligvis symptomer første vises i voksen alder. Ansikt, ører, underarmene og ryggen av hender er spesielt følsomme og kan være den første til å vise tegn. På disse områdene er utsatt for sollys, kroniske ulcerating lesjoner dannes, som begynner som væskefylte blemmer. Sår kan utvikle følgende relativt mindre skader. Hvor blemmer leges, kan cyster form. Endringer i hårvekst (økt ansiktshår) og fargestoffer kan også nevnes. Huden rundt øynene ofte utvikler spraglete, brunlig patcher. I noen tilfeller, huden blir mekanisk skjør, mens i andre tilfeller kan patcher (spesielt på halsen, ansiktet og brystet) herde. Urin er vanligvis mørkere enn vanlig, å ha en rødlig eller te-farget utseende. I alvorlige tilfeller kan separasjon av negler fra spiker senger forekomme.

Årsaker

Ofte er hepatittvirusinfeksjoner knyttet til PCT. Likevel underliggende årsaken til PCT forblir knyttet til UROD aktivitet under et kritisk punkt av lever heme syntesen. Forstyrrelsen er også blitt forbundet med human immunsviktvirus (HIV) infeksjon. Til slutt, det er tegn på en genetisk kobling - tilstedeværelsen av en eller to arvelige hemochromatosis gener.

Behandling

Som med alle kronisk tilstand, er en lege behandling anbefales. Men det er ting en pasient kan gjøre for å behandle tilstanden. Pasienter med PCT kan minimere flareups ved å unngå alkohol, jerntilskudd, eksponering for sollys, og østrogen og klor sykliske hydrokarboner, inkludert de som finnes i plantevernmidler. Pasienter med PCT kan også ta enkle forebyggende tiltak, som alltid iført sunblock og cover-up så mye som mulig. Selv bruk av tanning kremer som inneholder dihydroxyacetone kan bidra til å blokkere solens stråler.
For å takle problemet med en overdoser av jern, kan leger behandle pasienter ved flebotomi, en metode som gradvis reduserer mengden av jern i blodet ved å fjerne noe av blodet (typisk en pint). Prosessen blir generelt gjentatt inntil pasienten er anemisk borderline. Også på grunn av koblingen mellom PCT og hepatitt C, kan en lege behandle pasienten for hepatitt C. Chloroquine og hydroksyklorokin (legemidler som brukes til å behandle malaria) er andre medisiner en lege kan forskrive.

Relatert

Porfyri er generelt gruppert som enten akutt (lever) eller kutan (erytropoetisk). Akutte porfyrisykdommer primært påvirke nervesystemet. I tillegg til de fysiske symptomer som påvirker huden, kan magesmerter, oppkast, kramper, hallusinasjoner og paranoia oppstår. Den tilhørende smerte kan være både akutt og kronisk. I kutan porfyri, huden er hovedsakelig påvirket og det kan ikke være magesmerter. Mangelen på magesmerter er en nøkkelfaktor i å skille kutane former for porfyri fra akutte former.

Wound Debridering Prosedyrer

Sår er revideres for å fremskynde helbredelsesprosessen. Burns, trykksår og andre typer sår revideres for å fjerne døde og råtnende vev. Disse vev kan havnen bakterier, som kan føre til betennelse, infeksjon og lengre healing tid. Et sår debridement foregår under omsorg av en lege, og kan gjøres mekanisk, eller med hjelp av medisinsk verktøy.

Autolytisk Debridering

Autolytisk debridement utnyttet kroppens immunforsvar til å bryte ned og separat dødt vev. Hold en såret fuktig med bandasjer og salver. Fanget såret væske vil hefte til døende og dødt vev å oppløse den. Denne typen debridement gjøres selektivt, som sår som er infisert eller i fare for å bli smittet bare ville bli forverret av innestengt væske og dødt vev.

Mekanisk Debridering

Mekanisk debridement innebærer bruk av et saltvann-fuktet bandasje som tillates å tørke og fast i såret. Når bandasjen har tørket, fjernes, noe som trekker bort det døde vev. Dessverre er levende vev også trukket bort, og prosessen kan være ganske smertefullt. Unødvendig å si, er denne type debridement ikke brukes til sår der ny hud har dannet.

Kjemisk Debridering

Kjemisk rensing bruker enzymer og andre vev-oppløsning forbindelser til debride sår. Enzymer og forbindelser er modellert etter kollagenase, et enzym i kroppen gjør for å bryte ned kollagen. De syntetiske enzymer og forbindelser blir topisk påført etter at såret er blitt spylt med saltvann. En aktuell antibiotika blir så påført for å hindre enhver infeksjon som resulterer fra å komme inn i blodbanen. Til slutt blir en fuktig bandasje plasseres over såret for å beskytte den og for å tillate de anvendte enzymer og forbindelsene å trenge inn i såret og bryte ned nekrotisk vev.

Kirurgisk Debridering

En lege vil bruke en skalpellen, en saks eller andre kirurgiske instrumenter til å nøye kutte vekk dødt vev. Denne typen debridement er den raskeste og mest effektive, og foretrekkes i tilfeller hvor appelsinhud eller sepsis mistenkes. Det kan også utføres på en pasients sengen, men i enkelte tilfeller kan det være hensiktsmessig å utføre prosedyren i en operasjonsstue.
De fleste leger foretrekker å utføre kirurgisk inngrep, da det er en presis operasjon som gjør dødt vev som skal fjernes uten å forstyrre levende vev, eller forårsaker at pasienten mer enn minimal smerte.

Ettervern

Etter at hvilken som helst type debridement, vil legen dekke såret med en tørr eller fuktig bandasje. Det må endres etter behov, og antibiotika salver kan også benyttes til å redusere muligheten for infeksjon.

Er Latex Biologisk nedbrytbart?

Er Latex Biologisk nedbrytbart?


Uttrykket latex refererer til en av to mulige definisjoner. Den første definisjon refererer til melkeaktig, hvitt produkt av gummitreet som blir brukt til å lage naturgummi. Den andre definisjon refererer til et syntetisk produkt laget av petroleum. Gummi fremstilt av naturlig latex er biologisk nedbrytbare, men syntetisk gummi er det ikke. Imidlertid har begrepet biologisk nedbrytbart grader av mening og naturlig latex er ikke like lett nedbrytbart som brød eller visse andre menneskeskapte produkter.

Hva gjør biologisk nedbrytbart Mean?

Et materiale som er biologisk nedbrytbart er i stand til å bli brutt ned til grunnleggende, elementærpartikler gjennom naturlige prosesser, som for eksempel ulike former for forvitring og tidens gang. Før den industrielle tidsalder, produsert nesten alt mennesker var biologisk nedbrytbart. Syntetiske produkter, fremstilt av kjemikalier i stedet for naturlige produkter, ofte motstå forvitring i en slik grad at folk kategorisere dem som ikke-biologisk nedbrytbare.

Grader av biologisk nedbrytbarhet

Nesten alle menneskeskapte Produktet er biologisk nedbrytbart fordi alt slutt bryter ned i mer grunnleggende partikler. Når folk bruker begrepet biologisk nedbrytbart, er de egentlig henviser til den hastigheten som noe bryter ned. En aluminium kan vil kaste aluminiumatomer, som er sikkert naturlig, men med en slik lav hastighet at en menneskelig liv ikke vil over mye av en endring. Et stykke brød, selv om det er kunstige, vil bryte ned eller bli konsumert av dyrene i en mye raskere hastighet.

Natural Latex

Gummi produsenter utlede naturlig latex primært fra gummitrær, som er innfødt til Brasil. Disse trærne ble vellykket transplantert til Sørøst-Asia over et århundre siden. Latex produsenter trykke på trærne, som produserer en melkeaktig, hvit væske. Denne væsken blir behandlet og konsentrert for å skape naturlig latexgummi. Fra dette stoffet, produsenter gjør en rekke produkter, som for eksempel hansker og kondomer. Elementer laget av naturlig latex er biologisk nedbrytbare, men de brytes ned på en mye langsommere enn andre stoffer. De er ikke spiselig, så bare forvitring kan bryte dem ned i sine elementærpartikler.

Syntetisk gummi

Syntetisk gummi er laget av petroleum. Denne sistnevnte stoffet er naturlig, som er latex, men gummiprodusenter sette petroleum gjennom en prosess som kalles polymerisasjon. Denne prosessen skaper lange kjeder av molekyler som kalles polymerer. Disse polymerer er konstruert for å motstå forvitring. De trenger ikke bryte ned hvor som helst nesten like fort som naturlig latex. Produkter laget av syntetisk gummi omfatter mange leker, bildekk og plasthansker.

Hva er induserbar alkalisk fosfatase?

Alkalisk fosfatase er en nødvendig del av menneskekroppen kjemi. Vitenskapsmenn og forskere indusere alkalisk fosfatase å studere hva som skjer når stoffet når høye nivåer.

Alkalisk fosfatase

Alkalisk fosfatase er et enzym type laget av bendannende celler i den menneskelige kropp og andre pattedyr. Disse enzymene har de høyeste nivåene av konsentrasjonene i leveren og ben, og bidra til å holde kroppens samlede pH alkalisk ved å redusere mengden av fosfor, et sterkt surt mineral.

Enzyminduserende

Forskere indusere alkalisk fosfatase enzym når forsker leversykdommer og leverfunksjon. Induksjon av enzymet skjer ved injeksjon av forsøkspersonene med glyserin, hepatin, kortisol og en rekke andre stoffer. Disse elementer tjener til å øke mengden av alkalisk fosfatase i leveren.

Tester

Etter å indusere alkalisk fosfatase i testpersoner, forskere studere effekter den økte mengden av enzymet har om emnet. Studier av økte mengder alkalisk fosfatase finne at forhøyede nivåer resultere i økt galle produksjon, overdreven bein vekst og galleblæren dysfunksjoner.

Flytende Vitaminer Vs. Pill VitaminerDet er så mange vitamintilskudd for å velge mellom, noe som gjør det vanskelig å avgjøre hvilket merke eller type vitamin er riktig for deg. Vitamintilskudd er vanligvis laget i flytende eller pilleform, men du kan også kjøpe vitamintilskudd i pulverform også. Flytende vitaminer er best for folk som har en hard tid å absorbere næringsstoffer på grunn av en kronisk sykdom eller høy alder. Ettersom vi blir eldre kroppene våre har en mye vanskeligere tid å absorbere næringsstoffer fra kosttilskudd, og maten vår.

Whole Food Vitaminer og syntetiske vitaminer

Hele mat vitaminer er laget av frukt og grønnsaker, og det er derfor de kalles hele mat vitaminer. Legemet er bedre i stand til å absorbere hele mat vitaminer om de er i flytende eller pilleform, fordi disse vitaminer er laget av mat. Kroppen vet hvordan å behandle matvarer, og systemet vårt anser hele mat vitaminer for å være den samme som mat.

Absorpsjonshastigheten for en hel mat væske eller hel mat pille vitamin er den samme med mindre en person lider av noen form for fordøyelses lidelse som cøliaki. Imidlertid er absorpsjonshastigheten svært forskjellige når det gjelder syntetiske vitaminer. Syntetiske vitaminer er laget i et laboratorium, og denne typen kan også gjøres i flytende eller pilleform. Flytende syntetiske vitaminer er mer potent at hele mat vitaminer fordi de kan gjøres i høyere konsentrasjoner, noe som gjør overdose mer sannsynlig til å skje. Bare ta de syntetiske flytende vitaminer hvis du blir rådet av legen din, basert på en helsetilstand. Les etikettene slik at du vet hva slags vitamin du får.

Fordeler med Flytende Vitaminer

Men å ta flytende vitaminer i en hel mat formulering snarere enn en syntetisk formulering er svært gunstig for den gjennomsnittlige person, enten de lider av helseproblemer eller ikke. Flytende vitaminer er lettere å ta ned og svelge. Flytende vitaminer er også absorbert direkte inn i blodstrømmen i løpet av minutter. Den viktigste fordelen med å ta flytende vitaminer er det faktum at å drikke vår vitaminer omgår fordøyelsesprosessen.

Fordeler med Pill Vitaminer

Selv om flytende vitaminer er fantastisk for noen mennesker, mens andre fortsatt foretrekker vitaminer i pilleform. Det er flere merker å velge mellom, fordi ikke så mange selskaper gjør flytende vitaminer. Vitaminer som er gjort i pilleform er også mye billigere enn flytende vitaminer, avhengig av merke. Noen pille vitaminer er også lett oppløselig i kroppen, eliminere absorpsjon problemer. Du kan også lese etiketten for å finne ut om vitamin er en rask oppløse tablett.

Smak

Pill vitaminer vanligvis ikke har noen smak med mindre de er tyggbare eller oppløsevitaminer. Vitamin selskaper vanligvis ikke legge smak til pilleform vitaminer fordi disse vitaminer er bare ment å svelges umiddelbart. Imidlertid er flytende vitaminer konsumert som en drikk så disse vitaminene nesten alltid ha noen form for smak som er lagt til dem. Dette er veldig vanlig sett med barnas flytende vitaminer fordi barna er veldig kresen på hva de spiser, og de fleste barn har en tendens til å favorisere søte ting.

Lagt Ingredienser

Også huske på at både pille og flytende vitaminer vanligvis inneholde tilsatte ingredienser. Noen pille vitaminer har gelatin, fyllstoffer, bindemidler, gluten eller andre stoffer. Disse ingrediensene er vanligvis tilsatt for å holde vitaminer sammen i en liten pille. I tillegg kan flytende vitaminer også inneholde konserveringsmidler, alkohol, sukker eller sythetic søtningsmidler.

Hvordan er syntetiske vitaminer laget?

Produksjon

Syntetiske vitaminer er gjort gjennom en kjemisk prosess som bruker kulltjære derivater. De er mindre kostbart enn naturlige vitaminer, og gi produsenten mer konsistens og kontroll av produktet. De må møte de høye standarder for USA Pharmacopeia, som tildeler dem en karakter.

G Naturlige vitaminer

Kull tjære er et materiale hentet fra fossilt drivstoff kilder. Den brukes i fargestoffer, maling og mange andre materialer. Det er også et kjent karsinogen. Naturlige vitaminer er laget med naturlige produkter eller matvarer som har co-faktorer, eller co-enzymer, som hjelper prosessvitaminer i kroppen. Syntetiske vitaminer stjele den nødvendige substansen fra kroppen eller organer, ofte tappe det av næringsstoffer den trenger for å fungere. Vitamin C har bioflavonoider og er laget uten ekstreme tilsetningsstoffer, varme eller trykk. Bioflavonoider hjelpe kroppen absorbere vitamin C. Ingen kjemikalier er lagt til naturlige vitaminer.

Potens

Mye av syntetisk vitamin passerer gjennom urinen uabsorbert. Ekte mat og noen naturlige vitaminer er bedre kilder til enkelte vitaminer enn syntetiske seg. Syntetiske vitaminer er svært behandlet med mange kunstige og giftige ingredienser som ikke er bra for kroppen.

Hvordan vet Mellom syntetiske vitaminer & Organic

Forskjellen mellom syntetiske og organiske vitaminer er et mye diskutert tema i helse-og næringsmiddelindustrien. Du trenger ikke noen kurs i kjemi og biologi for å fortelle dem fra hverandre. Med noen få enkle trinn, kan du lære å skille mellom syntetisk og organisk-hånd.

Hvordan vet Mellom syntetiske vitaminer & Organic

Syntetiske vitaminer kan mangle næringsstoffer fordi de har blitt produsert i en isolert form. Populære eksempler for å illustrere dette er vitamin C og B. Hpakids.org forklarer at, for eksempel, er en kilde for syntetisk vitamin B kulltjære. Dette er imidlertid ikke en organisk forbindelse som vil bli fortært av mennesker, i alle forhold. Det har blitt identifisert til å være mer ineffektiv i forhold til organisk avledet Vitamin B.

•  Les den ernæringsmessige etiketten. Den enkleste tommelfingerregel er å identifisere hvorvidt kilden for vitamin angitt på etiketten er avledet fra en organisk substans. Dette er ganske enkelt fordi organiske stoffene har vanligvis felles navn, mens syntetisk avledet kilder vil ha beskrivende navn. For eksempel, ville organiske kilder til vitamin A være fiskeoljer og sitrongress, mens syntetiske kilder ville være acetat og palmitate.

Gjør deg kjent ved å lese noen ernæringsmessige etikettene på din egen på en lokal butikk. Med noen få forsøk, vil du begynne å forstå den synlige variasjon mellom organisk nomenklatur og syntetisk nomenklatur. I tillegg kan du bruke Nutriteam.com er hvordan å lese etiketter liste for flere eksempler.

Ikke nøy deg fraksjonvitaminer. Vitalhealthandfitness.com bemerker at en fraksjonert vitamin er en endret naturlig vitamin. Dette er en annen måte å beskrive en syntetisk fremstilt vitamin som er isolert, og som ikke har alle de nødvendige komponenter. For eksempel, en ernæringsmessig etikett som viser Vitamin E som d-alfa-tokoferol er bare en del av det vitamin. Det vil ganske enkelt ikke være så effektiv som vitamin E organisk avledet fra hvetekimolje.

Bruk polarisert lys for å få en videre visualisering av forskjellen. Nutriteam.com forklarer at lysstrålen vil bøyes mot høyre på grunn av stoffenes molekyl rotasjon. Den syntetiske versjonen vil dele stråle av lys, fordi den er laget av halv dextro-skjema (høyre-form) og halvparten levo-skjema (venstre form), noe som gjør ray delt i begge retninger.

Hint

  • Syntetiske vitaminer inneholder ikke alle de co-faktorer, komponenter og co-enzymer som bidrar til den generelle nytten av et vitamin i sin organisk form.

Naturlige kvinnelige hormoner Vs. Syntetisk

Naturlige kvinnelige hormoner Vs.  Syntetisk


Hormonet debatten har vært på flere tiår. Leger og legemiddelfirmaer ofte foreslår syntetiske hormoner --- vanligvis i form av Premarin / Provera eller Prempro --- for sine klienter som lider av menopausale symptomer. Og de holistiske talsmenn sier at naturlig østrogen-type produkter er svaret. Hvem har rett?

Om hormoner

Hormoner er energi kjemikalier som bidrar til å drive mange viktige funksjoner i kvinners kropper som metabolisme, menstruasjon, utvikling av bein og kognitive evner. Hormoner slipper disse kraftige bioaktive stoffer i det endokrine systemet. Eggstokkene og binyrene skape kvinnelige hormoner som østrogen og progesteron, to naturlig forekommende forbindelser. Hormon nivåer av østrogen begynner å avta med aldring og symptomer oppstår.

Hva er hormonbehandling?

Leger foreskrive en "hormonbehandling" for kvinner i overgangsalderen som søker lindring av hetetokter, hukommelsestap, vektøkning, søvnløshet og andre symptomer relatert til menopause eller opphør av perioder. Dette syntetisk cocktail av østrogen og progesteron er ment å gjenopprette og opprettholde hormonnivåer.

Controversy

Studier utført på 80-tallet, 90-tallet og inn i det nye årtusenet at narkotikarelaterte stil hormonbehandling også upped en kvinnes sjansene for å få brystkreft og andre kreftformer. David Steinman, forfatter av Diet for en Poisoned Planet, hevder at syntetisk stoff som Provera, Prempro og andre, har bivirkninger som vann oppbevaring, blodpropp, livmor og brystkreft.

Alternative terapier

Naturlig progesteron kan utvinnes fra vill meksikanske yam --- en plante-ekstrakt --- og er best syntetiseres i kroppen i form av en krem ​​eller plaster. Naturforskere hevder at østrogentilskudd bidrar til å lindre menopause symptomer og også bremser bentap og beskytter mot hjertesykdom. Det er også referert til som en "bioidentical" substans.

Forvirring Reigns

Mange kvinner er forvirret fordi likheten mellom progestin og østrogen som brukes i HRT høres mye ut som progesteron. Forskjellen mellom progesteron og syntetiske stoffer progestin er den kjemiske struktur. Tilhengere av naturlig stoff progesteron tror den "naturlige versjonen" laget av yams, soya og andre kilder mer ligner det som produseres i en kvinnes kropp --- og at det er de ørsmå endringer som gjør forskjellen.

Pete Hueseman, R.Ph. og doktor i apotek skrive for ProjectAware.org sier at "syntetisk hormon faktisk kan senke pasientens blod nivå av progesteron."

Bioidentical hormoner Notater

JoAnn Manson, MD og sjef for forebyggende medisin ved Brigham and Women Hospital, skriver at: "bioidentical hormon preparater er medisiner som inneholder hormoner som er en eksakt kjemisk match til de laget naturlig av mennesker." Hun forklarer også at noen er laget av legemiddelfirmaer, godkjent av FDA (Food and Drug Administration), og er vanligvis skreddersydd. Andre forverret eller over-the-counter produkter som ikke er godkjent, fordi det er ingenting å sende inn til FDA for å evaluere.

Kvinners anekdotiske bevis

Mange kvinner som tar de syntetiske stoffer klage humørsvingninger, hodepine eller vann oppbevaring. Og det er kvinner som tar de bioidentical naturlige produkter som hevder deres stemninger forbedre og de finner seg reagerer på naturlige form som et vanndrivende --- ved å gå på do oftere.

Sannheten i saken er det lite definitive bevis om risikoen eller fordeler av de naturlige forbindelser. The North American Menopause Society mener at videre forskning er nødvendig fordi bioidentical behandling ser ut til å lette noe ubehag av overgangsalderen, men ikke mer enn tradisjonell hormonbehandling.

Slutt avgjørelsen er din. Du må spørre deg selv: gjør hormoner reduseres i kroppen min naturlig som jeg blir eldre for en grunn? Og kunne mine symptomer være relatert til aldring i tillegg? Trenger jeg å akseptere risikoen for tilskudd i det hele tatt?

Naturlig Vs. Syntetisk østrogen

Naturlig Vs.  Syntetisk østrogen


Menopause er en tid av livet når en kvinnes hormonelle systemet gjennomgår store overganger i form av menstruasjon og fertil evner. Hormonbehandling er en form for behandling som brukes til å ta opp de hormonelle endringer og resulterende symptomer i løpet av denne tiden av livet. Bruken av naturlig versus syntetiske østrogener har mer å gjøre med en stoffets effekter enn hvor medikamentet er formulert.

Identifikasjon

Menopause er en tid da kvinnens eggstokker råvarer redusert mengder av østrogen og progesteron. I kraft, menstruasjon og fruktbarhet funksjoner i kroppen komme til en slutt. Disse hormonelle forandringer kan forårsake ubalanser å forekomme i andre deler av kroppen. Humørsvingninger, hetetokter og vaginal tørrhet er noen av de symptomene som følger menopause. Hormonbehandling er en vanlig behandling brukes til å korrigere disse ubalansene. Når du vurderer naturlig versus syntetisk østrogen behandlinger, naturlige stoffer er de mest kompatible med kvinners kropp kjemi, mens syntetiske østrogener er produsert i henhold til standard formler.

Syntetiske Østrogener

Syntetiske østrogener er noen ganger referert til som bioidentical hormoner. Disse stoffene er laget i et laboratorium, men deres formelen er basert på det strukturelle og kjemiske utforming av naturlig forekommende hormoner i kroppen. Ordet syntese faktisk refererer til hvordan stoffene er produsert og ikke kilde som de kom. Bioidentical hormoner som Synthroid og Estrace er hentet fra plante forbindelser. Kvinner som velger å gjennomgå bioidentical hormonbehandling sende spytt og blodprøver. Disse prøvene gir den informasjonen som trengs for å produsere et hormon kopi av hva kroppen produserer.

Naturlige Østrogener

Naturlige østrogener er også laget i et laboratorium, men materialene som brukes er faktiske hormoner avledet fra en biologisk organisme som en hest, eller en plante. Premarin er merket som et naturlig hormon, skjønt den type østrogen inneholdt i det ikke ligner den typen som menneskekroppen naturlig produserer. Genistein er en annen naturlig stoff som stammer fra planter som soya og rødkløver, selv om den molekylære formen på denne østrogen er også forskjellig fra menneskelig østrogen.

Sykliske Effects

Mens naturlige østrogener kan virke som den logiske alternativ sammenlignet med syntetiske typer, er det andre faktorer å vurdere også. En normal menstruasjonssyklus er regulert av hormonelle sekreter som følger en viss biologisk rytme. Som et resultat av den strukturelle kompatibiliteten bioidentical hormoner kan eller kan ikke gjen kroppens naturlige rytme. Spytt og blod testing kan hjelpe med å bestemme den molekylære strukturen av en kvinnes hormoner; imidlertid kan hormonnivåer svinger i løpet av dagen i overgangsalderen.

Betraktninger

Balansert hormonal funksjon i kroppen er en delikat system som krever bestemte nivåer og spesifikke konsentrasjoner av hvert hormon. En feedback-systemet arbeider for å koordinere hormonelle sekreter som reaksjon på forskjellige tilstander i kroppen. Som et resultat, kan en hvilken som helst forstyrrelse eller uforenlig materiale hindre kroppens evne til å skape en naturlig balanse. I praksis kan tilsetning av naturlige eller syntetiske østrogener eventuelt forverres kroppens hormonbalansen. Metabolske ubalanser eller ernæringsmessige mangler kan også spille en rolle i å regulere hormonelle nivåer i alle aldre. I noen tilfeller kan nærings eller urteterapi være alt som trengs for å gjenopprette normale hormonelle nivåer.

Hva er bioidentical Testosteron laget?

Hva er bioidentical Testosteron laget?


Bioidentical testosteron brukes til å regulere hormonnivåer og kan hjelpe med symptomer som tretthet og tap av seksuell lyst. Planteekstrakter som anvendes i produksjonen av bioidentical hormoner.

Testosteron

Testosteron er et kjønnshormon som er tilstede i både hanner og hunner. Hannene har vanligvis høyere testosteronnivå enn kvinner. Testosteron er assosiert ikke bare med sexlysten, men nivåene av aggressivitet, livssyn og utvikling av muskelmasse.

Sammensetning

Bioidentical testosteron er laget av ekstrakter fra yam og soyaoljer. Oljene er bearbeidet og deretter omgjort til et pulver som er kombinert med krem ​​for påsetting.

Bioidentical Vs. Syntetisk

Bioidentical testosteron er naturlig forekommende og er identisk med testosteron som er tilstede i den menneskelige kroppen. Syntetisk testosteron er menneskeskapte, og er ment å etterligne effekten av naturlig testosteron.

Søknad

Testosteron i sin bioidentical formen typisk dispenseres som en krem ​​innrettet til å anbringes direkte på huden for å øke effektiviteten og absorpsjon. Oral testosteron tilskudd anbefales ikke fordi deres styrke er betydelig redusert ved fordøyelsesprosessen.

Betraktninger

Før du starter noen hormonbehandling, er det best å oppsøke lege.