Digidexo.com

klissete beising innvendig

Innvendige hemorroider symptomer

Innvendige hemorroider symptomer


Innvendige hemoroider oppstår når det er økt press rundt indre hemorrhoidal årer, som er plassert inne i endetarmen. Innvendige hemorroider ikke presentere mange symptomer med mindre de er presset utenfor analåpningen.

Blødning

Det vanligste symptomet på interne hemorroider er lyse rødt blod som du kanskje legge merke til på toalettpapir eller dekker avføring. Dette er vanligvis den første indikasjonen på hemorroider.

Utstående indre hemorroider

Dreven anstrengelse kan tvinge en intern hemorrhoid å presse ut gjennom analåpningen. Denne tilstanden kalles en utstående intern hemorrhoid.

Anal Ubehag

Anal ubehag er ikke et vanlig symptom hos personer som lider av indre hemorroider. Imidlertid, hvis de hemorroider rager utenfor anus, kan de blir smertefulle og irritert.

Kløe og hevelse

Innvendige hemoroider kan forårsake alvorlige kløe i anal regionen. Over-the-counter medisiner, for eksempel Tucks medisinert salve kan lindre kløe og ubehag som følge hemorroider.

Lekkasje av avføring

Når en intern hemorrhoid stikker, kan det føre til konstant lekkasje av avføring. Dette kan være veldig pinlig, som det er ukontrollerbare og kan skje uten forvarsel.

Symptomer som trenger øyeblikkelig legehjelp

Noen symptomer på hemorroider er uunngåelige, men de kan trygt behandles hjemme. Men det er visse symptomer som krever en rask besøk til legen din. Disse symptomene inkluderer: svart eller tjæreaktig avføring, blodpropp, blod i avføringen, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet og massive rektal blødning.

Tre hoveddeler av innvendig Brain

Tre hoveddeler av innvendig Brain


Den menneskelige hjerne veier omtrent tre pounds. Det er helt inneholdt og beskyttet av hodeskallen og er omgitt og dempet av cerebrospinalvæsken. Hjernen er kroppens kontrollsenter, dirigere driften av alle kroppens øvrige organer og slike aspekter som bevegelse, sult og søvn. Det er også sentrum av intelligens, hukommelse, syn og språk. Tre store deler av hjernekraft disse frivillige og ufrivillige aktiviteter i menneskekroppen.

Cerebrum

Cerebrum er den største delen av hjernen og fyller det meste av skallen. Dens ytre lag, hjernebarken, består av grå nerveceller, og dens overflate er riflet og korrugert, slik at for et større overflateareal. Den er delt inn i venstre og høyre hjernehalvdel av sagittle sprekken, en dyp fure i midten av storhjernen. De to halvkuler, i sin tur, hver er delt inn i fire lober: frontal, temporal, occipital og parietallappene.

Den høyre hemisfære styrer venstre side av legemet og mottar fornemmelser fra den side, mens den venstre hjernehalvdelen styrer høyre side av legemet og mottar fornemmelser fra den siden. Den venstre hjernehalvdelen inneholder sentre for språk og resonnement, og er vanligvis dominerende. Den venstre hjernehalvdelen inneholder også sentre for bevissthet og følelser. Rollene til de to halvkulene har blitt identifisert gjennom mange tester både på normale individer, og på de som lider av hjernesykdommer.

Cerebellum

Lillehjernen sitter under storhjernen og bak hjernestammen. Den har form som en sommerfugl, med sin høyre og venstre side, de lillehjernen halvkuler, danner vingene med koplingskonstruksjonen, de vermis, i sentrum. Det er mye mindre enn storhjernen (cerebellum er latin for "lille hjerne"), men den inneholder like mange nerveceller. Det fungerer først og fremst som en bevegelse kontrollsenter og kontroller balanse og koordinasjon. Den venstre lillehjernen halvkule styrer kroppens venstre side, og den høyre hjernehalvdelen høyre side.

Hjernestammen

Hjernestammen sitter også under storhjernen og foran lillehjernen. Den forbinder hjernen med ryggmargen, og dens primære funksjon er den automatiske kontroll av kroppsfunksjoner, slik som å puste, hjerterytme og fordøyelse. Det reléer også informasjon mellom storhjernen og ryggmargen. Selv om det er den mest primitive delen av hjernen, det er den mest avgjørende; skade på hjernestammen er vanligvis dødelig.

Hjernestammen har også tre deler. Det består av medulla oblongata, som videresender meldinger fra hjernen til ryggmargen og regulerer noen ufrivillige kroppsfunksjoner ,. Midthjernen inneholder sentre for visuelle og auditive reflekser og er nerveveien mellom hjernehemisfærene og ryggmargen. Pons, i mellomtiden, inneholder luftveiene sentrum og fungerer som et bindeledd mellom de ulike deler av hjernen.

Hvordan fikse Torn innvendige sting Etter en Hysterektomi

En hysterektomi innebærer fullstendig fjerning av livmor og eggstokker fra en kvinnes kropp. Det kan innebære komplikasjoner og bivirkninger, for eksempel nerveskader, betennelse og infeksjon, og bør overvåkes av en medisinsk team for å sikre at hysterektomi er healing riktig. Hvis du føler ekstrem smerte, svimmel eller ør, eller uvel, bør du kontakte lege eller ringe 911 med en gang. Du kunne ha revet masker som trenger umiddelbar oppmerksomhet og kan trenge reparativ kirurgi på sykehuset. Her er hva du skal gjøre hvis du tror du har revet masker fra en hysterektomi.

Bruksanvisning

•  Hold deg rolig. Hvis du har smerter, og du kan se blødning eksternt, prøver ikke å flytte rundt for mye eller trekke musklene i magen; dette kan føre til indre blødninger som kan resultere i sjokk eller til og med være dødelig. Ring 911, eller har noen andre gjøre det for deg. Hvis du "føler" noe ikke er riktig inni kirurgi, ring din lege eller 911 for å finne ut om det er faktisk revet masker.

få til sykehuset. Du må kanskje sitte i en ambulanse eller ha noen kjøre deg. Hvis tilstanden er alvorlig, ring 911 og gå med ambulanse. EMTs kan hjelpe deg medisinsk mens du rir til sykehuset, som vil gi deg den raskeste behandling for dine revet masker. Hvis du har blodtap eller gå inn i sjokk, kan EMTs hjelpe deg før du kommer til sykehuset.

Reparer stingene. Når du kommer til sykehuset, vil en kirurg trenger å reparere de avrevne masker og rydde opp i eventuelle skader som kan ha skjedd med hysterektomi. Dette kan innebære generell anestesi og et opphold på sykehuset etter operasjonen er fullført. Kirurgen vil sørge for at stingene er plassert riktig, og at kroppen ikke blødning eller gå inn i sjokk.

Tips og advarsler

 • Hvis du tror du kan ha revet masker, ikke ta noen aspirin eller blodfortynnende. Dette kan føre til blødning eller ytterligere blodtap.

Hvordan å rense kroppen innvendig med et naturlig kosthold

Kroppen din består av millioner av komplekse celler. De er gjentatte ganger utsatt for sykdomsfremkallende giftstoffer inkludert smog, narkotika, sigarettrøyk og kunstige kjemikalier i enkelte matvarer. Konstant eksponering for disse skadelige giftstoffer kan føre til utvikling av en rekke tilstander inkludert kreft, leversykdommer, fordøyelsesproblemer, hjerteproblemer, blodforgiftning og hukommelsestap. Ved å forbruke frukt og grønnsaker med toksinproduserende fjerne ingredienser, kan du effektivt og naturlig rense kroppen internt.

Bruksanvisning

•  Spis ett femtinitti kopper brokkoli hver dag. Brokkoli er en næringsrik grønnsak som inkluderer en kraftig stoff kalt sulforaphane, som kan hjelpe kroppen din skylle ut sykdomsfremkallende giftstoffer.

Legg hvitløk til kosthold. Den aktive ingrediensen i hvitløk er allicin. Den renser kroppen din ved å skylle ut giftstoffer og mikroorganismer fra blodet. Pynt dine retter med hvitløk hver dag. Du kan også konsumere en hvitløk supplement for maksimal effekt. Ta en 500mg tablett daglig.

Drikk 3-4 glass aloe vera juice hver dag. Aloe vera inneholder potente polysakkarider, som styrker og forbedrer immunforsvaret, hjelper det gjøre flere makrofager (celler som ødelegger fremmede stoffer i kroppen din). Dette kan hjelpe kroppen din i å eliminere sykdomsfremkallende giftstoffer. Du kan kjøpe aloe vera juice hos din lokale helsekost butikk.

Spis en kopp artisjokker daglig. Artisjokker inneholder fytokjemisk cynarin, som kan styrke, beskytte og avgifte leveren - det viktigste organ for avrusning. Det kan også rense mage-systemet og bidra til lavere kolesterol.

Legg rikelig med ingefær til kosthold. Gingerol er den potente forbindelsen i ingefær som kan eliminere sykdomsfremkallende giftstoffer i kroppen din mens du stimulerer blodsirkulasjonen. Pynt dine retter og salater med skiver av ingefær. Drikk en kopp ingefær te daglig, og ta en ingefær kapsel supplement for maksimal effekt. Den anbefalte dosering for ingefær supplement er en 500mg kapsel én gang daglig.

Tips og advarsler

 • Kontakt lege før du tar fatt på alternative behandlinger eller dietter.

Slik fjerner plakk Under Gums

Slik fjerner plakk Under Gums


Opprettholde sunt tannkjøtt krever regelmessig tannpuss og bruk av tanntråd. Uten riktig teknikk og vedlikehold, kan du utvikle plakk. Plakk er en fargeløs, klebrig film som strøk overflaten av tennene dine. Du kan også finne plakk mellom tennene og under tannkjøttet. Venstre til å akkumulere, vil plakk føre til at tannkjøttet blir rødt og betent og kan også føre til tannkjøttsykdom. Ta vare på tennene og tannkjøttet og besøke tannlegen regelmessig for å holde plakk under kontroll.

Bruksanvisning

•  Puss tennene minst to ganger om dagen for å fjerne plakk.

Perfekt riktig børsteteknikk. Plasser penselen langs tannkjøttet i en 45 graders vinkel. Børste overflaten av hver tann i en vibrerende, sirkelbevegelse. Gjenta på innvendige flater av hver tann. Sørg for å opprettholde kontakt med tannkjøttet mens du pusser.

Floss mellom tennene minst en gang hver dag. Bruk ca 15 inches av tanntråd og vikle endene rundt midten fingrene til du har ca 2 inches igjen i mellom.

Enkel floss i mellom hver tann, på vei ned mot tannkjøttet i en sikk-sakk bevegelse. Når du kommer til tyggegummi, veilede floss rundt og under kurven av tannen å rense bort plakk fra under tannkjøttet.

Planlegge en avtale for profesjonelle tannpuss med tannlegen din minst en gang i året. Tannlegen vil utføre en skalering eller manuell fjerning av plakk fra overflaten av tennene og under tannkjøttet.

Hint

 • Besøk tannlegen hver 6. måned for å holde plakk i sjakk. Unngå klissete, sukkerholdige matvarer eller børste direkte etter å ha spist dem. Tanntråd minst en gang hver dag.

Hvor å Feilfri caps

Hvor å Feilfri caps


En tannlege cap, eller krone, blir brukt til å dekke tennene som er dårlig morkne, ødelagte eller farget. Noen eller alle av den ytre tann er erstattet av kronen. Den tannkrone er laget av enten keramikk eller metall avhengig av dine personlige preferanser. Å vedlikeholde din kronen vil du trenger for å ta vare på den. Dette betyr at du bør unngå å spise klissete mat som kan trekke den løs og rense den før sengetid og etter å ha spist.

Bruksanvisning

Floss tennene. Skyv en ren flosser opp og ned forsiktig mellom hver av tennene, inkludert avkortet tann. Gå forsiktig opp rundt kurven av tannen til tannkjøttet. Bytt ut flosser når det ser skittent; du kan bruke mer enn én hver gang du tanntråd.

Påfør en linje av fluortannkrem til en våt, soft-tannbørste.

Pensle den ytre overflaten av både bunnen og toppen av tennene. Deretter rengjør de øvre og nedre innvendige overflater. Rengjør tygge overflaten av tennene siste. Vær spesielt oppmerksom på avkortet tenner når børsting, spesielt der hetten møter tannkjøttet i munnen.

Pensle taket av munnen og tungen. Skyll munnen med vann.

Hvordan kjenne tegn på en Tornado

Hvordan kjenne tegn på en Tornado


Tornados ofte slå til med svært lite eller ingen advarsel, og etterlater seg enorme mengder skade. Ofte vil lokale nyhetsstasjoner eller NOAA Weather Radio sette ut et varsel på at forholdene ligger til rette for dannelsen av tornadoer, kjent som en Tornado Watch. Når doppler radar har indikert dannelsen av en tornado, eller man har blitt sett på bakken, vil den Tornado Watch deretter gå til en Tornado Warning. Ikke alle tornadoer er dette forutsigbar, og kjenne tegn på en tornado er viktig. Her er hvordan du kan kjenne tegn på en tornado.

Bruksanvisning

•  Hold deg oppdatert på lokale været ved å sjekke doppler radar i ditt område. En tornado ofte spyles fra svært dårlige tordenvær, og kan som regel forutsies ved å se hvordan et tordenvær utfører på radar. En tornado resulterer ofte når en kaldfront prøver å passere inn i en varm front, men blir fanget over den varme luftmassen. I dette tilfellet, vil du se en linje av tordenvær, med en sterk rød ledende. Se etter flekker på radar der en lapp av rødt er nær en oppdatering av grønt, er dette ofte der tornadoer dannes. Du kan få tilgang til lokale nyheter stasjoner nettsteder, The Weather Channel hjemmeside, eller laste ned programvare som WeatherBug for tilgang til doppler radar.

Still inn en NOAA Weather Radio for tornado klokker og advarsler for ditt område. Ikke alle tornadoer dannes i et forutsigbart mønster, så hold øye til himmelen. Ofte er det en stille før stormen, hvor luften føles varmt, klissete, og undertrykkende. Himmelen vil ha lave mørke skyer, ofte med en sykelig grønne skjæret til det. Du kan se en oransje fargetone til skyene i horisonten hvor de varme og kalde fronter møtes. Noen ganger er det stormer dårlig like før en tornado streik, produsere sterke vinder og store hagl. Hvis du har kjæledyr, kan deres atferd endre seg før en tornado streik, katter er vanligvis ingensteds å bli funnet og hunder kan virke spesielt engstelig.

Den mest forutsigbare vær tegn på en nærmer tornado for all del er lyden. En nærmer tornado lignes ofte med lyden av et tog. En virkelig stor og høyt tog. Enda mer enn å høre lyden, vil du føle det. Det er en lav brumming lyd som ser ut til å riste jorden, bygningen du er i, og din sjel. Når du er i et område som kan bli rammet av en tornado, og du hører dette, ta dekning umiddelbart. Hvis du har en kjeller, til et trygt sted ri av tornado er vanligvis under trinnene, da det gir mer beskyttelse enn en åpen plass. Hvis en kjeller ikke er tilgjengelig, ta dekning i en innvendig plass, eller en legge ned inne i et badekar, som dekker hodet. Hvis du kan dekke deg selv med en madrass for å beskytte deg mot fallende gjenstander, gjøre det. Hold din mobiltelefon hendig, som hjemmetelefonlinje kan ikke arbeide etter en tornado.

Vent til du er positiv tornado har gått før du kommer ut av din trygt sted. Du vil vite av lyder, vil det generelt bli veldig stille etter at en tornado har gått. Været vil trolig være mye kaldere, og det kan være regn. Kraftlinjer kommer ofte ned i en tornado, og fortsatt vil ha nok strøm til å drepe noen som berører dem, så holde seg unna eventuelle nedskutte linjer. Hvis du lukter en gasslekkasje, forlate området umiddelbart. Kartlegge tornado skade på hus og naboer, og sørge for at alle kom gjennom tornado greit. Bruke en mobiltelefon til å ringe 911, eller flagge ned krisepersonell. De ofte kommer på scenen av en tornado i løpet av minutter.

Hvis du bor i et mobilt hjem og er under en tornado watch, søke ly i en annen bygning eller storm ly. En venns hus eller en lokal bedrift er gode steder å ta dekning. Ikke se på nærmer tornadoer, som folk er ofte hypnotisert av synet og ikke søker ly rask nok. Hvis du ser den komme, ta dekning UMIDDELBART. Ikke prøv å løpe fra en tornado i en bil hvis det er mulig, de beveger seg raskt og meget er uforutsigbare.

Tips og advarsler

 • Legg igjen en radio med batterier nær din trygt sted i tilfelle strømbrudd, slik at du kan være oppmerksom på mer uvær nærmer seg.
 • En NOAA Weather Radio vil ha oftere oppdaterer enn din lokale radiostasjon.
 • Last ned værradaren programvare, for eksempel WeatherBug, for å få umiddelbar tilgang til doppler radar på datamaskinen. Mobiltelefoner har ofte dette tilgjengelig, så vel.
 • Tornados ofte dannes som et resultat av en tropisk storm eller orkan, oftest i den nordøstre kvadrant av stormen.
 • Tornados ofte streik om natten, når du ikke kan se dem. På dette punktet, må du stole på doppler radar, værvarsler, og lytte til lyden av en tornado.

Hvordan avlaste Neck Pain

Hvordan avlaste Neck Pain


Nakkesmerter kan være forårsaket av noe fra å sove i feil posisjon til store medisinske problemer som arbeider med nervesystemet. Kiropraktorer gi lindring ved å justere bein i nakken for å lindre smerter forårsaket av muskelkramper eller andre skader.

Hvordan avlaste Neck Pain

•  Sjekk den nedre og midtre tilbake for å se om det er smerter der også, og for å diagnostisere årsaken til smertene.

•  Sitte pasienten i stående stol som er noe tilbakelent å gjøre pasienten komfortabelt samtidig som tilgang til halsen.

Kjenn huden på baksiden av halsen for eventuelle uregelmessigheter som varme, tørr eller klissete. Endringer i nervesystemet ofte resultere i endringer i huden. Føler for muskler spasmer som er et resultat av nerve forstyrrelser.

Flytt halsen frem og tilbake for å føle hvordan beina beveger seg. Legg merke til om halsen ikke ønsker å slå eller hvilken vei den ikke ønsker å snu.

Plasser en finger på bein som ikke ønsker å flytte og justere ved raskt å trekke pasientens hode og bein i den retningen som viser motstand.

Hint

 • Du skal høre støy med bein justering, men det betyr ikke nødvendigvis at justeringen fant sted. Hvis legen og pasienten føler begge bein trekk, er dette en god indikator på at justering ble gjort.
 • Ikke prøv dette med mindre du er en utdannet kiropraktor. Trening tar vanligvis tre år.
 • Skade på ryggraden kan være dødelig.

Hva er en Devo Scooter?

Hva er en Devo Scooter?


Devo er et navn gitt til elektrisk-drevne rullestolen scootere som brukes av mennesker med begrenset evne til å komme seg rundt på egenhånd. Et stort steg opp fra en rullestol, de tilbyr funksjonshemmede personer en smak av frihet med letthet og manøvrerbarhet. Det finnes ulike typer av Devo scootere for ulike typer bruk. Den du velger avhenger i stor grad av hvor du ønsker å gå med det, i form av sin kompakthet og type terreng over hvilke vil det trenger å utføre.

Strøm

Elektriske scootere kjøre på batteristrøm. De benytter dyp-syklus batterier. Batteriene blir ladet enten med innvendige ladere, eller med bruk av en ekstern batterilader. Ofte batteriene er ekstra når du kjøper en devo scooter; Imidlertid, dersom et eksternt lade kreves det ofte pakket med batteriet. Bruk av batterier som gjør dem lettere og mer lett transporteres i et kjøretøy for bruk i andre enn hjemme steder.

Utseende

Devo scootere alle deler den samme grunnleggende design, selv om enkelte funksjoner identifisere en merkevare fra en annen. Setet er stol-aktig og plassert på baksiden av enheten med en flat gulvplass for å plassere føttene foran den. Styret stige opp på forsiden av enheten. Batteriet er vanligvis plassert under setet. De kan til og utstyrt med en kurv for å bære ting.

Hjul

Tilgjengelig i tre-og fire-hjuls design, antall hjul avhenger i stor grad av tiltenkt bruk for scooter. Innendørs scootere er vanligvis tre hjul og har mindre svingradius og mindre hjul. De gjør det lett å komme seg rundt på trange steder. Fire hjul versjoner ofre svingradius for en bredere stabilitet base og store hjul, ideelt for ujevnt terreng. De anbefales for utendørs bruk.

Portabilitet

Reise scootere er Devo scootere som er raskt demontert i tre eller fire stykker for enkel transport i et kjøretøy. De tar opp minimalt med plass, og er enkle å montere når du når ditt reisemål. De er også ideelle for innendørs bruk, som de er vanligvis tre hjul og tilbyr høyere manøvrerbarhet.

Hva er den hyppigste tid å bli gravid?

Hva er den hyppigste tid å bli gravid?


Det enkleste svaret er tiden under og rett etter eggløsning. Eggløsning er det lov å eggstokkene slippe et egg inn i egglederne for å bli befruktet av en ekstern kilde, sperm.
Men datoen for dette kan variere fra kvinne til kvinne, avhengig av en rekke forhold, blant annet lengden av den månedlige syklus, stressnivå, frekvens av seksuell aktivitet, fysisk helse, medisiner og andre faktorer. Observere kroppen din, så vel som å lære tegn på at eggløsning har funnet sted, bistand i stor grad i å finne ut akkurat rett tid til å bli gravid.

Eggløsning

Ifølge US Department of Health and Human Services kvinner Health Information Center, er standard månedlige syklus 28 dager, men det kan variere fra 21 dager til 35 dager. Menstruasjonssyklusen begynner på den første dagen i menstruasjonen. I en gjennomsnittlig 28-dagers syklus, oppstår eggløsning rundt dag 14. slimhinnen i livmoren er tilstrekkelig fortykket å la egg som slippes til implantatet og begynne livssyklusen til et foster. Mellom dager 15 og 17 er når egget er mest sannsynlig å bli befruktet.

Slimet i livmorhalsen

Som kroppen din blir fruktbar, vil sekret av vagina begynner å endre seg i konsistens. For de fleste av syklusen din, kan sekret være minimal. Som kroppen forbereder seg på eggløsning, sekreter, som kan være hvit, gul, uklar eller klissete, begynner å endre seg. Når du er mest fruktbar, vil dine vaginale sekreter bli klart og har konsistensen av rå eggehviter.

Basal Body Temperature

Når en kvinne har nådd fruktbarhet, stiger hennes basal kroppstemperatur litt. Basal kroppstemperatur er temperaturen mens du er i ro, umiddelbart etter å ha våknet opp. Den gjennomsnittlige kvinnens basal kroppstemperatur er 96-98 grader F. Under og etter eggløsning, er den gjennomsnittlige kvinnens basal kroppstemperatur mellom 97 og 99 grader F. Endringen kan skje gradvis eller plutselig, og kan være en topp i temperaturen så lite som 0,4 grader. På grunn av dette, er en spesiell termometer anbefalt for de som ønsker å spore basal kroppstemperatur.

Nedre magesmerter

Omtrent en femtedel av kvinnene kan føle eggløsning i form av nedre del av magen ubehag. Dette ubehaget kan variere fra en liten stikkende smerte, følelsen som en trakk muskel eller en smertefull verkende følelse. Denne tilstanden, som kalles "mittelschmerz," kan vare alt fra noen minutter til noen timer.

Misforståelse

Mens du er mer sannsynlig å bli gravid i løpet av dine mest fruktbare dager, er det fullt mulig å bli gravid når som helst i syklusen din, spesielt hvis du har inkonsistente menstruasjon. Mens en kvinnes egg kan overleve ubefruktet for bare en dag etter å ha nådd livmoren, kan sædcellene leve i en kvinnes kropp for ca seks dager, noe som gjør unnfangelse mulig selv om ubeskyttet sex ikke er engasjert i løpet av en kvinnes mest fruktbare dagene. Mens metodene skissert er utmerket for å prøve å unnfange et barn, de er ikke et effektivt middel for prevensjon.

Hvordan kan jeg Slow Down mitt stoffskifte?

Hvordan kan jeg Slow Down mitt stoffskifte?


Stoffskiftet er en finstemt arbeid evolusjonære kunst. Den er meget fleksibel og i stand til å tilpasse seg mange forskjellige miljøforhold. Problemet, hvis du prøver å senke stoffskiftet, er at disse korrigerende mekanismer har utviklet seg til å opprettholde stoffskiftet, for ikke å endre det. For å senke stoffskiftet, må du plassere konsekvent, betydelig press på den. Det er en god idé å konsultere med en lege før du gjør betydelige endringer i livsstil som kan påvirke helsen din.

Hvordan kan jeg Slow Down mitt stoffskifte?

•  Hold deg varm (men ikke varm). Når du blir kald, regulerer skjoldbruskkjertelen en økning i kroppens metabolske rate å produsere ekstra innvendig varme. Når du er behagelig varmt, så du kan føle når du våkner opp under din dekker i morgen, kan stoffskiftet nå mye lavere nivåer. Ta en dusj eller et bad i morgen når du våkner, og om kvelden før du går til sengs. Varme klær.

Kutt ned på fysisk aktivitet. Dette er spesielt nyttig hvis du er svært fysisk aktiv. Når du er mer aktiv, har stoffskiftet å kjøre på en høyere rente for at kroppen din til å levere energi til dine muskler og hjerte-karsystemet. Jo mindre du beveger deg, kroppen din trenger mindre energi. Ikke kutt ut fysisk aktivitet helt uten å konsultere legen din, selv om, som noen aktivitet er viktig for din langsiktige helse.

Shift dine matvaner til senere på dagen. Hvis du spiser kalorier senere på dagen, de er mer sannsynlig å bli fordøyd i natt, når du sover. Kroppen din trenger mye mindre energi når du sover, og vil ikke forbrenne så mange av de tilgjengelige kalorier. De vil i stedet bli lagret som fett.

Inntar færre kalorier. Forbruker for få kalorier i løpet av en lengre periode vil betraktelig redusere kroppens stoffskifte mens den prøver å spare energi og minimere vekttap. Vær oppmerksom på at du vil veldig sannsynlig miste litt vekt på denne måten, og at det meste av denne vekten vil være muskler og ikke fett, gitt at dine fysiske aktivitetsnivået er lavere. Ikke kutt kaloriinntaket til det punktet av sult, som sult kan forårsake alvorlig skade på hjerte, nyrer og andre organer. Sørg også for at redusert kaloriinntak ikke fører til underernæring. Ta kosttilskudd hvis kostholdet mangler på essensielle vitaminer og mineraler.

Ta kontakt med legen din for å se om du ville ha nytte metabolisme-senkende medikamenter. Dette trinnet kan være spesielt nyttig hvis du har en overaktiv metabolisme, hypertyreose eller annen medisinsk tilstand som fører til at kroppen din til å overdrive energi.

Hint

 • Senke stoffskiftet vil sannsynligvis ha den bivirkning av å gjøre deg fetere. Hvis dette er hva du går for, så er det ikke noe problem. Hvis du ønsker å redusere fett gevinst, kan du unngå å spise senere på dagen, og gjøre bare beskjedne reduksjoner i din fysiske aktivitet.

Hvordan virker en tarmobstruksjon oppstå?

Symptomer

Tarmobstruksjon oppstår når tarmen er blokkert, enten mekanisk (bokstavelig talt blokkert av) eller funksjonelt, som ikke tillater mat til å passere langs den normale prosess for fordøyelsen. Hindringer kan oppstå som en følge av problemer med tarmlumen (det lumen er den innvendige veggen av tarmen), i tarmveggen, eller utenfor tarmen. Vanlige symptomer på en tarmobstruksjon er smerter og hevelse i magen, oppkast (som kan inkludere oppkast av avføring) og forstoppelse.

Årsaker til Small tarmobstruksjon

Små tarmobstruksjon, også kjent som obstruksjon av tynntarmen kan skje på grunn av en rekke årsaker. I noen tilfeller kan abdominal kirurgi føre veggene i tynntarmen til å holde sammen. Hernias som omfatter deler av tynntarmen, kan også føre til at det blir blokkert. Svulster kan også føre til liten tarmobstruksjon. En annen type blokkering, kalt strikturer, oppstår når veggene i tynntarmen svelle og blokkere av området. Dette kan være på grunn av Crohns sykdom eller fra en mangel på blod. Endelig kan fremmedlegemer, slik som gallesten og svelget elementer blokkere tykktarmen.

Årsaker til Large tarmobstruksjon

Fordi den store tarmen kommer etter tynntarmen, og er større i diameter, kan det være vanskeligere å hindre. Ikke desto mindre, enkelte typer av tumorer er i stand til å blokkere av forholdsvis stor plass. Igjen, kan brokk som brytes rundt tarmen også blokkere den av. Inflammatorisk tarmsykdom, samt "snille strikturer" (som er essensielt hevelser i tarmveggen som ikke har noen kjent årsak) kan også blokkere av tarmen. Endelig kan avføring også blitt sittende fast, hindrer enden av tykktarmen.

Hva som forårsaker Cystisk fibrose?

Hva som forårsaker Cystisk fibrose?

Hva er Cystisk fibrose?

Cystisk fibrose (CF) er en arvelig sykdom i de små kjertler som produserer svette og slimete. CF hovedsakelig påvirker bukspyttkjertelen, lunger, lever, kjønnsorganer og bihuler. I CF, spesielle kjertler skape unormale sekreter. Noen mennesker med milde former for CF kan ikke ha noen symptomer før de når sine ungdoms år eller bli unge voksne. På den annen side, kan folk med alvorlige tilfeller ha alvorlige fordøyelses og lungeproblemer hele livet. Alvorlighetsgraden av CF avhenger av graden av defekt i CFTR-genet.

CFTR Gene

Sykdommen er forårsaket av en defekt gen som involverer CFTR-genet (cystisk fibrose transmembranregulator). Et barn som arver en unormal CFTR genet fra begge foreldre har CF. Imidlertid vil et barn arver en unormal CFTR genet fra en av foreldrene og et normalt gen fra den andre ikke har CF, selv om han vil være en bærer for CF.

Funksjon av CFTR Gene

Den protein CFTR tjener som en kanal gjennom cellemembraner som produserer slimete, svette, tårer, spytt og fordøyelsesenzymer, som bærer negativt ladede kloridioner i og ut av cellene. Dette bidrar til å kontrollere vann bevegelig i vev, noe som er essensielt for produksjon av tynne slimete som flyter fritt. Mucus er stoffet som smører samt beskytter fôr av fordøyelsessystemet, reproduksjonssystemet, luftveiene og andre vev og organer. CFTR protein kontrollerer hvor andre kanaler fungerer, inkludert de bevegelige natriumioner (som er positivt ladet) over cellemembraner. Disse kanalene er viktige i normal funksjon av organer som bukspyttkjertelen og lunger.

Lungeproblemer fra CF

Når CFTR-genet virker som den skal, fremstilles et protein som kontrollerer bevegelige vann og salt når det strømmer inn og ut av cellen kropp. Imidlertid ikke CFTR genet fungere ikke skikkelig hos personer som har CF. Denne feil resulterer i klissete slim og salte svette akkumuleres i lungene. Som slimete fortsetter å samle inn, den blokkerer luftveiene, som er rørene som frakter luft inn og ut av lungene. Dette slimete buildup skaper en grobunn for bakterier å vokse, noe som fører til alvorlige lungeinfeksjoner som kan alvorlig skade lungene over tid.

Pancreas Problemer

Slimete kan også blokkere kanaler eller rør til bukspyttkjertelen. Mens luftveiene kjertlene produserer tykke, tørre sekreter, produserer bukspyttkjertelen en klebrig, tykk gjørme. Dette hindrer de enzymer fra bukspyttkjertel på vei til tynntarmen. Enzymer fra bukspyttkjertelen bidra til å bryte ned maten, noe som gjør det mulig å absorbere proteiner og fett. Når enzymene ikke kan gjøre jobben, mat næringsstoffer forlate kroppen uten å bli benyttet, noe som kan resultere i tarmgass samt voluminøse avføring, forstoppelse og smerte.

Hva er symptomene på Bilateral TMJ?

Kjeveledd (TMJ) ligger nær øret, og er en del av kjeven som gjør at munnen til å bevege seg mens du snakker og spiser. Forstyrrelser i kjeveleddet kan utvikle som følge av stress, skade eller strukturelle problemer med kjeve og munn og kan behandles med livsstilsendringer, smertestillende og tann enheter som munnen vakter. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomene på bilateral TMJ er smerter og vanskeligheter med bevegelse av kjeven din.

Pain

Smerter i og rundt kjeven, spesielt rett etter at du gjespe, smile, tygge maten eller åpner munnen vidt er et symptom på bilateral TMJ.

Følsomhet

Tennene kan bli følsom som et resultat av TMJ, på grunn av en økning i mengden av makt utøves når tennene kommer sammen mens tygge.

Jaw dysfunksjon

Som et resultat av bilateral TMJ, kan du være i stand til fullt ut å åpne munnen eller har et begrenset utvalg av side-til-side bevegelse av kjeven din.

Kjeveortopedisk Endringer

TMJ kan forårsake tennene å skifte i posisjon, noe som kan føre til at bittet blir forskjøvet og føre til overdreven slitasje og potensielle brudd på tennene.

Problemer med å spise

Du kan oppleve problemer med å spise visse typer matvarer, for eksempel fiber grønnsaker eller frukt som krever grundig tygging, samt tøffe kjøtt og klissete matvarer som Fiffi.

Effekter

Du kan oppleve vekttap som følge av bilateral TMJ, på grunn av en manglende evne til å tygge og fordøye næringsrik mat.

Medisinske grunner for blod i avføringen

Det er mange grunner til at du kan ha blod i avføringen, blant annet kreft og magesår. Den lysere og rødere blod, er det mer sannsynlig sin opprinnelse nedre tarmen eller endetarmen. Hvis avføringen er svart, kan blodet være fra et sår, opprinnelse i magen, en bestemte avstand fra endetarmen din.

Rød eller Maroon eller Svart

Ifølge Dr. Dennis Lee av Medicine.net.com, fargen på avføringen, og om blodet er lys rød eller svart, avhengig av opprinnelsen til blødning i mage-tarmkanalen. Jo nærmere stedet av blødningen til endetarmen, jo lysere røde av blod i avføringen. Blod fra sigmoid colon, anus og rektum tendens til å være lyse rødt. Blod fra tranverse colon og colon høyre tendens til å være mørk rød eller rødbrun i farge.

Melena

Hvis avføringen er svart og tjæreaktig kan dette være et resultat av jerntilskudd eller matforgiftning eller det kan være en indikasjon på at blødningen har skjedd i øvre mage-tarmkanalen. Svart, tjæreaktig avføring kalles melena. Det er klissete og foul smelling. Melena skjer når blodet eksisterer i tykktarmen lenge nok for bakterier i tykktarmen for å bryte ned det blod inn hematin, som er et kjemikalie som er sort av farge.

Sår

Svart avføring er en indikator på at du kan ha blødning sår i magen eller blødning sår i tolvfingertarmen eller tynntarmen. På grunn av plasseringen av uttaks, er blod i mage-tarmkanalen i en lang periode før det kommer ut av kroppen i avføring. Imidlertid er blod som kommer i endetarmen eller sigmoid kolon ikke i systemet lenge nok til å bli slått svart av bakterier, ifølge Medicinenet.com

Betraktninger

Ifølge Mothernature.com, kan divertikulitt forårsake betydelig rektal blødning fordi det er en blødning. Diverticulitis er definert som et svekket sted i veggen av tykktarmen, som kan flyte. Ifølge Barry Jaffin, MD, som er spesialist i gastrointestinale motilitetslidelser og en klinisk instruktør ved Institutt for gastroenterologi ved Mount Sinai Hospital i New York City, en annen årsak til blod i avføringen er inflammatorisk tarmsykdom. Dette er en fordøyelseskanal lidelse og er smertefullt.

Årsaker

Blodig avføring kan være forårsaket av hemoroider, magesår, Crohns sykdom, analkreft eller en anal fissur, tykktarmskreft eller tykktarmskreft, bare for å nevne noen, ifølge Mayo Clinic.

Behandlinger for eksterne hemorroider

Hemorroider er irritasjon og hevelse i blodårene i og rundt anus. En utvendig hemoroide er en som utvikler like utenfor anus, mens en utragende hemoroide er en innvendig hemoroide betent i den grad at det faktisk rager ut fra anus; dette kan være ganske smertefullt. En thrombosed hemorrhoid innebærer en blodpropp forårsaker hevelse i en blodåre i nærheten av eller i anus. Vanligvis dannes som et resultat av strai under avføring, kan hemorroider forsvinne i løpet av noen dager. De fleste at-home behandlinger er utformet for å lindre symptomene på hemorroider før de rydde opp; Men leger har andre alternativer for vedvarende tilfeller.

Kosthold og medisiner

Et fiberrikt kosthold vil også fremme dannelsen av mykere avføring. Kombinert med avføring mykgjørende piller, vil riktig kombinasjon av kosthold og medisiner redusere belastningen i endetarms og anal områder. Det er mulig å kjøpe kremer og stikkpiller over disk utformet for å lindre smerte og irritasjon av hemorroider. Men University of Michigan Health System hevder at kremer og stikkpiller er ikke spesielt nyttig.

Baths

For å avlaste hemorrhoid symptomer, National Institute of Diabetes og Digestive Kidney Diseases anbefaler soaking i et varmt bad flere ganger om dagen for 10-minutters intervaller. Det er viktig å tørke den betente området etter badet, slik at fuktighet ikke fører til ytterligere irritasjon.

Clot fjerning

Ved behandling av symptomene ikke løse problemet, leger har flere alternativer. Hvis en ekstern hemorrhoid er thrombosed, noe som betyr at den har en blodpropp i venen, kan kirurgi utføres for å åpne venen og fjerne blodpropp. Løsningen er ikke permanent, og bare tjener til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene, ifølge University of Michigan Medical Center.

Hemorrhoidectomy

Det kirurgiske alternativet faktisk kutter rundt betente årer, fjerne hemorroider. Prosedyren har en helbredende tid som varer i flere uker. Avføring er ofte svært smertefullt i løpet av denne periode.

Skleroterapi

Sclerotherapy innebærer en lege injisere et kjemikalie som fryser hemorrhoidal årer, forårsaker hemorrhoid å krympe på grunn av redusert blodtilførsel. Hemorrhoid går bort ca en uke etter behandling. Imidlertid, i henhold til Mitra Laboratory Clinic, er dette ikke lenger er en populær form for behandling av hemorroider i en rekke land på grunn av faren for infeksjon og komplikasjoner med anus og rektum som kan kreve operasjon for å rette opp.

Den beste tiden å bli gravid i Human Female Reproduksjon

Den beste tiden å bli gravid i Human Female Reproduksjon


Den mest fruktbare vinduet under kvinnens menstruasjon syklus er i løpet, og like før eggløsning. Det er mange måter en kvinne kan fortelle at hun er i ferd med å eggløsning, eller at hun har eggløsning. Hun trenger bare å vite hva du skal se etter, og når hun ser skiltene, hun er klar for å bli gravid.

Dager 12 til 14

The Mayo Clinic sier at eggløsningen skjer vanligvis på dag 14 av kvinnens menstruasjonssyklus (med dag én å være den første dagen av mensen), og at hun vil være mest fruktbar på denne dagen, og de få dagene fram til det. Imidlertid kan den nøyaktige timing avhenge av lengden av kvinnens syklus.

Før temperaturen stiger

Basal kroppstemperatur øker litt under eggløsningen. En kvinne er mest fruktbar i løpet av to til tre dager før hennes temperaturen stiger, ifølge Mayo Clinic fødselslege og medisinsk redaktør-in-chief, Roger W. Harms, MD

Når Sekret Change

Like før eggløsning, når en kvinne er mest fruktbar, kan hun merke til en økning av klare, glatte vaginale sekreter som ligner rå eggehviter, ifølge Mayo Clinic. Når utslippet blir skyet og klissete eller forsvinner helt, er sjansen for unnfangelse slank.

Når Eggløsning Hormoner oppdages

Eggløsning Predictor kits, som selges over disk i de fleste apotek, teste urinen for den up-tick i hormoner som skjer før eggløsning, signaliserer når du er mest fruktbar. Men for noen kvinner, er kostnaden for disse pakkene uoverkommelige.

Instruksjoner Saline Sinus Vanning

Saltvann sinus vanning er en enkel hjem middel for å forebygge og behandle bihulebetennelse. I stedet for å bruke antibiotika, kan du tømme lomme passasjer med enkelt utstyr og en saltvannsløsning du kan gjøre hjemme.
Dette er en gammel praksis som kom til Vesten fra India og Sørøst-Asia. Du trenger en neti pott (tilgjengelig på lokale butikker eller på nettet) eller en nasal pære sprøyte (tilgjengelig på apotek der baby forsyninger er funnet), noen ikke-iodized salt og litt natron.
Dette er også en effektiv behandling for noen allergier.

Å gjøre saltvann

Du vil ønske å bruke ikke-iodized salt for dette så velger kosher, beising, hermetisering eller havsalt. I en ren beholder, blandes 1/2 ts. salt, 8 oz. romtemperert vann og 1/2 ts. natron. Du kan også kjøpe pre-målt pakker av saltvann blanding der du kjøpte neti potten.

Bruke Neti Pot

Fyll neti potten. Stå over en vask og vippe hodet til siden. Plasser tuten av potten i et nesebor og helle vann i langsomt, slik at vannet kommer fra det andre neseboret. Gjenta til vannet som kommer ut er klart. Gjenta på den andre siden.

Bruke Nasal pære sprøyte

Fyll sprøyten. Stående over vasken, tilt hodet ned. Sett sprøyten inn det ene neseboret og klem forsiktig til vannet kommer ut det andre neseboret. Igjen, gjenta til vannet kommer ut klart. Gjenta på det andre neseboret.

Advarsler

Hvis du har en akutt bihulebetennelse, snakk med legen din før du prøver denne teknikken.
Hvis du befinner deg gagging eller erfaring øresmerter, er du prøver å tvinge for mye løsning i nesegangene for raskt.
Hoste er normalt som noen av oppløsningen kan renne ned på baksiden av halsen.

Symptomer på eksterne hemorroider

En ekstern hemorrhoid er en hoven blodåre i anus som kan forlenge utenfor endetarmen. De er også referert til som hauger, og kan være irriterende, ubehagelig og pinlig å diskutere. Selv om hvem som helst kan utvikle symptomer på eksterne hemorroider, folk som er overvektige; ha en diett lav på fiber; eller er gravid er mer utsatt. Halvparten av amerikanerne har hatt hemoroider av den tiden de er 50 år gamle. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic og American Academy of Family Physicians om symptomene på eksterne hemorroider.

Anal Klumper

Klumper rundt anus er det klassiske symptomet på eksterne hemorroider, ifølge Mayo Clinic. Det kan være en eller flere harde klumper, som vanligvis er sensitiv eller smertefullt å ta på. Selv om de klumper som skyldes en innvendig hemoroide prolaps kan skyves tilbake inn i anus, kan anal klumper som skyldes en ekstern hemoroide ikke bli skjøvet inn.

Blødning

Blødning fra hemorrhoid eller åpning av anus er et symptom på eksterne hemorroider, ifølge American Academy of Family Physicians. Lyse rødt blod kan bli funnet på toalettpapir eller i toalettskålen, spesielt etter avføring. Hvis blødning fra eksterne hemorroider er vedvarende eller tung, kan medisinsk behandling av en lege være nødvendig.

Irritasjon

Eksterne hemorroider kan forårsake symptomer som irritasjon og kløe rundt anus. Den irritasjon forårsaket av eksterne hemorroider kan forårsake ubehag og kan gjøre rengjøring av området etter avføring vanskelig. Irritasjon på eksterne hemorroider kan være forårsaket av overdreven rengjøring, sterke såper eller seksuell kontakt, noe som kan øke risikoen for blødning.

Kløe

Kløe av anus og nærliggende huden er et symptom på eksterne hemorroider. Kløen kan være intens, og kan utløses av fibrene i klær eller parfyme og fargestoffer i såper. Kløe kan reduseres ved hjem rettsmidler som trollhassel eller medisinert salver tilgjengelig over disk eller ved resept fra lege. Soaking i et varmt bad er et annet hjem rette ofte foreslått til gravide kvinner.

Pain

Smerten som er et vanlig symptom av eksterne hemorroider kan være intense under en avføring, særlig hvis avføringen er hard og tørr, slik som under forstoppelse. Eksterne hemorroider kan også være smertefullt mens du sitter i en stol eller ligge på ryggen når de skal sove.

Hevelse

Hevelse rundt anal området er et symptom på eksterne hemorroider. Oppsvulming i en ekstern hemoroide kan indikere tilstedeværelse av en blodpropp, spesielt hvis hevelsen er ledsaget av intense smerter og blødninger. Hevelse kan også resultere fra å sitte på hemoroide i lang tid, spesielt sitter på en hard eller kald eller uncushioned overflate.

Den beste måten å bli kvitt Hemorroider

En hemorrhoid er en hoven blodåre som ligger i anus eller endetarm, mye som en varicose blodåre. Det er mulig å ha hemoroider uten symptomer, men de fleste opplever irritasjon - som resulterer i kløe, svie, hevelse og smerte. Det er viktig for komfort å håndtere hemorroider når du merker symptomer.

Typer

Hemorroider kan oppstå eksternt eller internt. Innvendige hemorroider er mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer enn eksterne hemorroider, men enten kan bli ubehagelig. Hvis blodforsyningen til hemoroide blir tilstoppet, er resultatet en thrombosed vene. Dette kan bli svært smertefullt og trenger en lege omsorg.

Behandle symptomene

Ofte gjør hemorrhoid seg selv ikke trenger behandling, og vil gå bort av seg selv. Men, vil du ønsker å lindre symptomene dine så snart som mulig. Du kan behandle kløe, svie og hevelse med over-the-counter medisiner som er spesielt utformet for hemorroider og / eller en anti-inflammatorisk.

Behandle Vein

Den beste måten å behandle hemorrhoid seg selv avhenger av hvor alvorlige symptomene er. For svært milde tilfeller kan hemorrhoid kremer redusere irritasjon tilstrekkelig. Du kan også prøve en sitz bad, som er en liten plass du plasserer i badekaret som lar deg suge hemorrhoid mens du tar et bad. Sitz bad er tilgjengelig på de fleste apotek.

Du trenger å se en lege hvis hemorrhoid er svært smertefull eller plagsom, er blødning, eller hvis du tror det kan bli thrombosed. Legen kan bli kvitt hemorrhoid gjennom gummi band ligation, som innebærer innpakning en strikk rundt venen til den faller av; infrarød koagulering, noe som innebærer å brenne hemoroide med infrarødt lys til vevet løsner; og som en siste utvei, en hemorrhoidectomy, noe som betyr at kirurgisk fjerning av hemorrhoid.

Forebygging

Hemorroider kan gå bort, men det er alltid en risiko for at de vil komme tilbake igjen. Det er lurt å gjøre alt du kan for å unngå nye hemoroider. Den beste måten å gjøre dette på er å få rikelig med fiber. Du bør også unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen, anal samleie, og tunge løft.