Digidexo.com

Pseudoefedrin er det farlig

Hvorfor er det farlig å drikke saltvann?

Hvorfor er det farlig å drikke saltvann?


Nivåene av salt i saltvann, eller sjøvann, er altfor høyt for kroppen å forbrenne. Den menneskelige nyre bare kan produsere urin som er mindre salt enn vann fra sjøen. Derfor, fordi salt naturlig tørker ved å absorbere vann, hvis du drikker for mye saltvann du vil bli farlig dehydrert. Drikker saltvann bare kunne føre til døden.

Skadelige effekter

Jo mer saltvann du drikker, jo tørstere du vil bli. Hvis du fortsetter å drikke saltvann, vil kroppen bli dehydrert og begynne å stenge ned. Når dehydrering setter inn, blir kroppen utsatt for Comas, beslag og mulig skade hjernen. Overflødig salt sendes til nyrene, som ikke vil være i stand til å håndtere belastningen og vil til slutt slutte å fungere.

Gunstige effekter

Noen mener små doser av saltvann er gunstig for helsen. Det er noen eksperter i homøopatisk medisinske miljøet som mener å drikke saltvann kan hjelpe avgifte kroppen og rense tarmen, og skaper en helbredende effekt på kroppen. Men det er ingen vitenskapelige bevis for disse fordelene, og legene anbefaler å unngå noe stort forbruk av natrium.

Destillere Saltvann

Det finnes metoder for å snu salt sjøvann inn drikkevann. Destillering kolber kan kjøpes på camping butikker og brukes til dette formålet. Du kan også koke saltvann i en stor kjele og samle damp i et glass. Dampene vil etter hvert slå til vann og være salt gratis eller nesten salt gratis.

Innhold av Saltwater

Den vanligste, rikelig saltvann kommer fra havet. Ikke bare er natriuminnholdet høyt, men sjøvann inneholder også høye forekomst av mikroorganismer, inkludert planteliv. Også, avhengig av hvor sjøvann oppnås, hvis innhold kan også omfatte vanlige forurensninger fra forurensninger, slik som klor, petroleum og med kloakk.

Misforståelse

Selv om salt eller natrium er en nødvendig bestanddel for mange biologiske organismer, inkludert mennesker, er ikke alle saltene er like. Noen mener bordsalt er veldig mye som salt som finnes i sjøvann. Det er ikke. De konsentrasjoner av natrium i sjøvann er mye høyere og mer farlig å fordøye. Salt er en beskrivelse av mange typer mineraler og forbindelser, hvorav ikke alle er sunt for mennesker.

Hvorfor er det farlig å øke Hjem Oxygen Flow Rate Over resept fra lege?

Oksygenbehandling er en teknikk utviklet for å levere medisinsk terapeutiske mengder oksygen til personer med ulike pustevansker. Leger foreskrive oksygen strømningshastigheter som samsvarer med behovene til hver enkelt pasient.

Fakta

Ifølge American Thoracic Society, leger bestemme behovet for supplerende oksygen ved måling av oksygen, karbondioksyd og pH-nivået av en blodprøve. Denne analysen er kalt en arteriell blodgass (ABG) test.

Resept Treatment

Leger foreskrive hjem oksygen strømningshastigheter på samme måte de forekonvensjonelle medisiner. Pasienter skal ikke øke eller senke disse prisene uten legens samtykke.

Økende Oxygen Flow

Økning av strømmen av oksygen over det foreskrevne nivå kan utløse en potensielt farlig reduksjon i en pasients pustefrekvens.

Sporing av oksygennivå

Leger spore den pågående behovet for oksygen med et pulsoksymeter, som lyder oksygennivået ved å evaluere fargen på lys som passerer gjennom pasientens finger. De kan justere den foreskrevne oksygenstrømmen etter behov.

Betraktninger

Senking flyten av hjemme oksygen under skrevet nivå kan utarme oksygen i hjerte og hjerne vev, som fører til endringer i hjertefunksjonen eller hukommelsestap.

Er det farlig å spise Moldy Yogurt?

Er det farlig å spise Moldy Yogurt?


Du skrelle tilbake lokket på yoghurt cup for å finne et lag med mold hviler på toppen. Dessverre, bør yoghurt sin neste destinasjon være søppelkassen. På grunn av skadelige mikrober som kan ligge i hele produktet, er det beste trekket for din helse å forkaste den mugne yoghurt.

Helseproblemer

Bortsett fra å ødelegge smaken av yoghurt, kan mugg forårsake helseproblemer ved svelging. Enkelte muggsopp kan føre til allergiske reaksjoner eller luftveiskomplikasjoner. Andre former kan føre til etablering av giftige mykotoksiner. Disse stoffene kan føre til en urolig mage og gjøre deg syk.

Identifisere Moldy Yoghurt

Legg merke til "Best før" -dato på yoghurt etiketten, som mat kan begynne å vokse mugg før det er synlig. Selv i nedkjølt områder, kan fuktige matvarer som yoghurt utvikle mold. Bare skrape av formen ikke løser problemet. I harde oster, mugg og bakterier ofte ikke trenge inn i osten, slik at du kan klippe av den mugne området. Men med en myk mat som yoghurt, mugg og bakterier kan akkumuleres gjennom. Ikke alle de skadelige bakteriene vil være synlig.

Er det farlig å donere benmarg?

Benmargs donasjon innebærer tillater leger å fjerne en liten mengde beinmarg for transplantasjon til en annen person. Benmargtransplantater kan behandle sykdommer så som leukemi og lymfom. Som enhver kirurgisk prosedyre, har benmarg fjerning visse risikoer, selv om alvorlige effektene er relativt uvanlig.

Screening

The National Marrow Donor Program (NMDP) skjermer alle potensielle givere til å sørge for at de er friske og bør ikke ha problemer med prosedyren.

Prosedyre

Under benmarg donasjon, ligger pasienten på magen og en lege setter inn en hul nål inn i ryggen av bekkenbeinet. En sprøyte festet til nålen blir så brukt til å fjerne margen.

Marrow Regeneration

Fem prosent eller mindre av donorens benmarg er fjernet. Etter donasjon, erstatter donor kropp margen i løpet av fire til seks uker, ifølge NMDP.

Anestesi

Fremgangsmåten utføres vanligvis med donor under generell anestesi, eller noen ganger regional anestesi. Den giver ikke føle smerte i løpet av prosessen.

Side Effects

Donasjon fjerning er vanligvis en poliklinisk prosedyre. De fleste givere føle smerte eller trykk i de lavere tilbake etterpå, så vel som når han går stivhet og tretthet. Det kan ta noen uker for disse effektene å forsvinne helt.

Risiko

I en studie sitert av Kreft Consultants nettside, ca 1 prosent av over 9000 beinmargs avlinger ført til en alvorlig negativ hendelse. Disse inkluderte dreven smerte, anestesi reaksjoner, forsinket tilbake til normale aktiviteter og skade på vev, bein eller nerve. I alt 67 donorer hadde problemer varige måneder eller år.

Bivirkninger av pseudoefedrin

Pseudoefedrin finnes i en rekke over-the-counter medisiner, så det er lett å ta for mye. Noen bivirkninger av pseudoefedrin kan være livstruende (anfall, økt blodtrykk og pustevansker), så det er viktig å ikke ta mer enn en medisiner som inneholder stoffet (som antidepressiva, betablokkere og blodtrykksmedisin).

Pseudoefedrin Definert

Pseudoefedrin er et stoff som brukes i mange typer over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Det er ofte brukt som en decongestant fordi den krymper blodårene i nesen, redusere lunger. Brukes i samsvar med merking, er pseudoefedrin normalt ikke farlig for brukerens helse. Imidlertid, når det tas i større dose enn tilsiktet --- gjennom samtidig bruk av for mange over-the-counter hoste- og forkjølelsesprodukter, eller i forbindelse med andre foreskrevne medisiner --- pseudoefedrin kan være livstruende.

Alvorlige bivirkninger

Anfall, pustevansker og hevelse i hals, lepper, tunge og ansikt er alle alvorlige bivirkninger av pseudoefedrin, og kan oppstå på grunn av en pseudoefedrin interaksjon med andre legemidler (som antidepressiva), eller en overdose (bruke for mange produkter som inneholder det, eller for høy dosering). Andre alvorlige bivirkninger av denne potente medikamenter er brystsmerter, pounding hjerteslag, kraftig svimmelhet, tåkesyn, nummenhet og uvanlig svakhet i kroppen.

Andre alvorlige bivirkninger

Hvis du oppleve en rask hjerterytme, nervøsitet eller tendens til blåmerker eller blør lettere enn normalt når du bruker pseudoefedrin, kan det være en bivirkning på grunn av sin bruk. Likeledes, en ujevn hjerterytme, rastløshet, angst, influensalignende symptomer (feber, frysninger, smerter) og alvorlig hodepine er mulige bivirkninger.

Advarsel

Pseudoefedrin er en komponent som brukes av illegale narkotikasmuglere for å produsere metamfetamin, ifølge US Department of Justice er Drug Enforcement Agency. Og siden metamfetamin er et svært vanedannende illegalt rusmiddel, det faktum at pseudoefedrin er en av komponentene bør vurderes når de vurderer bruk og anbefalt dosering retningslinjer for juridiske versjoner av dette produktet.

Mindre alvorlige bivirkninger

Innledende og mindre alvorlige bivirkninger som kan oppstå ved pseudoefedrin bruk kan inkludere hud varme, prikking, kløe eller utslett; utseendet av rødhet under huden; oppstemthet eller rastløshet som fortsetter gjennom hele dagen; liten appetitt undertrykkelse (tap); og søvnløshet. Hvis disse forholdene vedvarer eller du stille ut noen av de nevnte bivirkninger, slutte å bruke dette legemidlet og ta kontakt med en medisinsk faglig.

Virkningene av farlig avfall om People

Virkningene av farlig avfall om People


Som helhet er menneskeheten prøver å hindre ytterligere forverring av jorden. Men fortsatt kommer farlig avfall fra bedrifter som nekter å endre sine vaner. Dette er like sant i utviklingsland som det er i utviklede land som USA og Storbritannia. Ikke bare dumping eller brenne farlig avfall skade miljøet, men det fører også til alvorlige helseeffekter hos mennesker.

Kreft

De fleste effektene av farlig avfall er langsiktig, betyr at de utvikler seg over tid. Mange mennesker ser ikke bivirkninger av å bli eksponert for kjemikalier med en gang fordi de er uvitende om at de har selv vært utsatt for. Kreft er en av de langsiktige bivirkninger. Det kan argumenteres for at kreft kan utvikle seg gjennom noen måte tilsynelatende uten grunn i det hele tatt, og så utvikle kreft gjennom eksponering for farlig avfall må være medisinsk bevist. Vanligvis er denne type kreft kommer i en sjelden form, så som en svulst som påvirker bare ett organ eller en del av kroppen, og det påvirker typisk mer enn en håndfull av mennesker som bor i området for eksponering.

Mental Disorders

Når farlig avfall kommer inn i jord, luft og vann, kan det påvirke planter og dyr. Siden vi forbruker disse i kosten vår, kan vi vite svelges det farlige avfallet, og langvarig inntak av disse kjemikaliene kan føre til psykiske og nervøse lidelser. Nervesystemet styrer våre følelser og kroppslige bevegelser. Svekke dette systemet kan påvirke måten vi beveger oss og reagerer på ting. Disse nervøse lidelser kan være alvorlige, og i noen tilfeller kan de også inneholde paralyse. Hvis et foster eller lite barn er utsatt for, kan de resulterende psykiske lidelser omfatter utviklingshemning og misdannelse i hjernen.

Død

Den mest alvorlige effekten av farlig avfall er død. Farlig avfall er ofte vanskelig å bli kvitt, selv om avhendes "riktig", og mange ganger folk ikke innser at de har blitt utsatt før det er for sent. Et rekordhøyt antall dødsfall kan forekomme i en utsatt område. Det er ingen aldersgruppe for død av farlig avfall, selv om barn og eldre mennesker er ofte påvirket mest fordi deres immunforsvar er ikke så sterk som en fullvoksen voksen. Til syvende og sist, må dødsårsaken fastslås ved en obduksjon.

Farlig avfall Training

Farlig avfall Training


Mange etater styrer farlig avfall. Noen av dem inneholder Hazmat Security, US Department of Transportation (DOT), og Occupational Safety and Health Administration (OSHA). Den viktigste kilden til dagens regelverk for farlig avfall treningssentre rundt om i Resource Conservation And Recovery Act (RCRA). RCRA håndterer farlig avfall ved å etablere klare industristandarder. Disse standardene danner grunnlaget for læreplanen som brukes i reguleringen farlig avfall trening.

Historie

Kongressen vedtatt RCRA loven i 1976 for å beskytte menneskenes helse, samt miljøet. Dette var bare seks år etter at The Occupational Safety and Health Act av 1970. Det loven fødte OSHA, en organisasjon som beskrev seg selv som "... en ny epoke i historien om offentlige innsats for å beskytte arbeidere mot skade på jobben. " OSHA noen ganger fungerer sammen med RCRA i et forsøk på å redusere farlig avfall.

Betydning

Å kunne inneholde og bidra til å redusere farlig avfall, er riktig trening i avfalls teknikker som kreves. Ansatte og alle som arbeider med farlige materialer er nødvendig for å få opplæring, spesielt for sin rolle i avfallshåndteringsprosessen. Inkludert i RCRA definisjonen av farlig avfall er materialer som er ekstremt brannfarlig, eksplosivt, etsende eller giftig. Enhetene som er regulert av RCRA spenner fra kommersiell virksomhet til lokale, statlige og føderale offentlige anlegg.

Fakta

The Environmental Protection Agency (EPA) hjelper også regulere avfallshåndtering. Det har skapt en liste identifisere mer enn 500 farlig avfall. EPA er ansvarlig for det farlige avfallet Manifest System i dag brukes for å regulere transport av farlig avfall. Ifølge EPA, "det farlige avfallet Manifest System er et sett med skjemaer, rapporter og prosedyrer for å sømløst spore farlig avfall." Manifestet Systemet er en del av grunnleggende opplæring for de som er direkte involvert i transport av farlig avfall.

Typer

Standard aspekter av farlig avfall trening involvere riktige lagrings prosedyrer, og riktig henting, transport og avfallsdisponering. Omfanget av den enkeltes engasjement i å generere, behandling, lagring og avhending av farlig avfall bestemmer hvilke byrå standarder gjelder og hvor mye trening hun vil kreve. Hazmat Security, DOT, OSHA og andre offentlige etater kan noen ganger sette ytterligere regelverk og opplæring for enkelte jobber.

Fordeler

Programmer som Environmental Response Training Program (ERTP) tilbyr farlig avfall kurs undervisning fri til visse individer. De som er ansatt i EPA, og andre statlige, føderale og lokale etater er blant dem fritatt fra å betale for ERTP kurs. De som i privat sektor er pålagt å betale en $ 500 skolepenger. Noen selskaper tilbyr RCRA opplæringsmoduler på nettet i ulike filformater. Du skal håndtere husholdnings farlig avfall, kan den gjennomsnittlige forbruker også utnytte og dra nytte av tilgjengelig informasjon og opplæring funnet på Trainex nettside.

Emballasje leverandører for farlig gods

Emballasje leverandører for farlig gods


Enten på jobb eller i det sivile liv, kan farlige materialer inneha en eksponering trussel. For beskyttelse av arbeidstaker og folkehelse, et bredt spekter av leverandører leverer spesialisert emballasje slik at kan kastes disse materialene av og transporteres trygt.

Identifikasjon

Noen bedrifter produsere spesial produsert beholdere konstruert til farlige materialer. Disse beholdere kan være laget av en rekke forskjellige materialer, fra plast til metall. Naturligvis må materialet og utformingen av beholderen i samsvar med det farlige materialet som blir transportert.

Funksjoner

Noen av de vanligste fartøy som brukes til å transportere farlig gods er fat eller fat som er utviklet for å lagre farlige materialer bare for et bestemt tidsrom. Andre leverandører tilbyr poser, krukker eller andre beholdere for kunder --- som de i den medisinske industrien --- som må ofte kast biohazards eller forurensninger. Farlige materialer er delt inn i ulike klasser, og disse gir de viktigste kriteriene for design, konstruksjon og integritet av emballasjen.

Betraktninger

Transportører av farlig gods må finne leverandører som gjør riktige plakater for å identifisere materialet i beholderen. I tillegg må alle som fysisk transportere farlige materialer har en avansert eller yrkessjåfører lisens som oppfyller statlige og føderale kvalifikasjoner.

Hva er farlig avfall?

Hva er farlig avfall?


Farlig avfall regnes som potensielt farlig for mennesker eller miljø. Det inkluderer faste stoffer, væsker, gasser og slam og inneholder ofte kasserte produksjonsavfall. Husholdningsartikler, for eksempel brukt motorolje, maling, fluorescerende lyspærer, løsemidler, etsende stoffer, noen rengjøring produkter og plantevernmidler, kan være giftig og må behandles som spesialavfall. Behandlingen omfatter prosesser som endrer avfall eller nøytralisere det å gjøre det trygt for transport, oppbevaring eller deponering.

Forbrenning

Noen avfall kan forbrennes for å ødelegge det farlige materialet, og for å redusere mengden av avfall. Forbrenning av noen materialer, slik som oppløsningsmidler, kan brukes til å generere varme eller elektrisitet.

Resirkulering

Noen farlig avfall, slik som brukte olje og enkelte metaller, kan gjenvinnes for å brukes på nytt.

Avhending

Noen farlig avfall blir kastet rett inn i bakken ved deponier eller land behandlingsenheter. De er avhengige av sollys og jordmikrober i de øverste lagene av jorda som til slutt konvertere farlig materiale. En vegetativ dekselet er senere brukes til å lukke enhetene. Ifølge Environmental Protection Agency, kan flytende farlig avfall skal plasseres i underjordiske injeksjonsbrønner som er regulert av EPA.

Forskrifter

Environmental Protection Agency styrer disponering av farlig avfall, samt oppbevaringsmuligheter og gjenvinning.

Husstand Farlig Avfall

Lokale myndigheter tilbyr ofte spesielle dager for deponering av husholdnings farlig avfall. Du kan kontakte din lokale miljøtjenester byrå for å finne ut om avhending i din kommune.

Advarsler

Farlige materialer må håndteres med forsiktighet. For eksempel, fluorescerende lyspærer inneholder kvikksølv og en ødelagt pære i ditt hjem kan forurense et stort område. Konsultere Environmental Protection Agency om forholdsregler ved opprydding av en ødelagt pære. Det kan være nødvendig å få inn en profesjonell tjeneste til grundig rydde opp området.

Kriterier Miljøgifter Vs. Farlige miljøgifter

Kriterier Miljøgifter Vs. Farlige miljøgifter


Med teknologi utvide i USA og over hele verden, er luftforurensning også økende. Mennesker er utsatt for en rekke kjemikalier, plantevernmidler og andre forurensende stoffer som kan føre til store helseproblemer og skader miljøet. Statlige organisasjoner knyttet til helse, miljø og sikkerhet har kategorisert luftforurensning som kriterier eller farlig. Disse forurensningene varierer i forhold til hvordan de blir overvåket, regulert og slippes ut i miljøet.

Kriterier luftforurensning

Det er seks kriterier luftforurensning identifisert i USA gjennom Clean Air Act av 1970. De er bly, nitrogen, karbonmonoksid, ozon, svoveldioksid og partikler. Eksponering for disse stoffene kan føre til helseeffekter, miljøeffekter og skade på eiendom. Helseeffekter inkluderer hjerte eller lungesykdom, pustebesvær eller tidlig død. Miljøeffekter inkluderer smog, sur nedbør, stråling og ozonlaget.

Farlige luftforurensninger

Det er 189 farlige miljøgifter luft identifisert av Clean Air Act endringer av 1990. Disse stoffene kan også bli referert til som giftige luftforurensning og øke sjansene for å utvikle kritiske helsemessige problemer ved eksponering som kreft, skader på immunsystemet og reproduktive fødsel defekter. Noen av disse forurensninger omfatter asbest, klor, formaldehyd, saltsyre, metanol og fosfor. Forskjellen mellom kriterier og farlige luftforurensninger er at kriterie miljøgifter er mer vanlig, mer potent og var en del av den opprinnelige Clean Air Act liste, og farlige miljøgifter er en utvidelse av den listen.

Luftkvalitetskriterier

Office of Air Quality Planlegging og Standards (OAQPS) samarbeider med Environmental Protection Agency (EPA) for å forbedre luftkvaliteten og hindre forurensning. Den OAQPS har etablert National Ambient Air Quality Standard (NAAQS), som består av primære og sekundære standarder utviklet for hver kriterier forurensende. Primære standarder fokus på skadelige helseeffekter, og sekundære standarder fokus på velferdseffekter som vegetasjon og bygningsskader. Luftkvalitetskriterier er målt for de seks kriteriene forurensing, men ikke for farlige miljøgifter. Farlige miljøgifter er ikke overvåket, men EPA har utviklet forskrift som begrenser deres bruk.

Utslippsdata

National Utslipp Inventory (NEI), utviklet av EPA, består av informasjon om årsakene til kriterier og farlig utgivelsen luftforurensning. Det inkluderer årlige beregninger av utslippskilder og resultatene av EPA nasjonale luftforurensning inventar som er gjennomført hvert tredje år. Farlige og kriterier miljøgifter spores ulikt av den NEI. Farlige miljøgifter er kategorisert etter store utslippskilder, andre utslippskilder (referert til som ikke-punkt), utslipp som stammer fra on-road kjøretøyer (for eksempel biler) og utslipp som stammer fra ikke-road kjøretøyer (som fly eller båter). Kriterier miljøgifter også spores av kategorier av on-road og off-road kjøretøyer; imidlertid peke og ikke-punktkilder individuelt identifisert med detaljert informasjon for kriterier miljøgifter og er mer generalisert for farlige miljøgifter.

Overvåkingsdata

Air Quality System (AQS) database inneholder informasjon om luftforurensing bilkjøring data avledet fra EPAs 4000 målestasjoner. Disse stasjonene måle konsentrasjoner av miljøgifter i uteluft daglig eller hver time. Den AQS inkluderer årlige sammendrag verdier snarere enn enkeltestimater. Standarder er målt på volumbasis i deler per million (ppm) deler pr milliard (ppb), milligram per kubikkmeter luft og mikrogram per kubikkcentimeter av luft. Den AQS har overvåket kriterier miljøgifter siden 1970, og det meste av det farlige forurensende overvåking har funnet sted etter 1995. Dette betyr at databasen inneholder langt mindre informasjon for farlige miljøgifter enn for kriterier forurensing.

Liste over Halogenerte farlig avfall Forbindelser

En farlig avfall er enhver kjemisk forbindelse som kan føre til helseproblemer, inkludert skade, sykdom, uførhet eller død når en person blir utsatt for en slik forbindelse. Halogenerte forbindelser er ikke-metallforbindelser. Derfor er en halogenerte farlig avfall sammensatte enhver ikke-metallforbindelse som kan føre til sykdom, personskade, uførhet eller død for enhver person som kommer i kontakt med den aktuelle sammensatte.

Svovel klorid

Svovel klorid, også kjent som chlorosulfane, svoveldiklorid og noen få andre navn er en etsende oksydasjonsmiddel. Denne halogenerte farlig avfall forbindelsen er giftig når inhalator, kommer i kontakt med enten hud eller øyne, eller er inntatt. Svovel klorid kan forårsake brannskader, og irriterer luftveiene. Denne forbindelse reagerer voldsomt med vann og frigjør oksyder eller svovel og giftig hydrogenklorid. Svovel klorid er en forberedelse sammensatt for tilsetningsstoffer som gjør ekstreme trykk smøremidler, insektmidler, fargestoffer, visse legemidler og vulkaniseringsmidler for gummi. Svovel chlorideâ € ™ s molekylær formel består av en svovel og to klor eller SCl2.

Fosforoksyklorid

Fosfor ox klorid ellers kjent som fosforylklorid er et annet halogenert farlig avfall forbindelse med molekylformelen av en fosfor, oksygen og en tre-klor eller POCI3. Dette farlige forbindelse er en væske som hydrolyserer til fosforsyre når det kommer i kontakt med fuktig luft. Fosforsyre har mange bruksområder i bevaring av mat, fjerning av rust samt medisinsk bruk i tannbehandling. Fosforsyre er knyttet til slike helsefarer mindre bentetthet og nyreskader, inkludert nyrestein og andre plager.

Nitroglyserin

Nitroglyserin også kjent som trinitroglycerine, glyseryl gjenoppta og andre navn er et oljeaktig væske som er svært eksplosiv. Nitroglyserin er nitrert glycerol, og har en kjemisk sammensetning av tre karbon, hydrogen tre, tre nitrogen og ni oksygen eller C3H3N3O9. Dette farlige halogen har mange militære og industrielle formål. Nitroglyserin blandet med silika gjør dynamitt og blandet med nitrocellulose gjør ballistae, en smokeless krutt oppfunnet av Alfred Nobel i slutten av 1800-tallet. Nitroglyserin brukes av medisinske grunner som en ingrediens i hjertemedisiner blant annet. De farlige konsekvensene av nitroglyserin er hodepine, svimmelhet og hjerteproblemer.

Hvordan Kast av farlig avfall i deponier

Hvordan Kast av farlig avfall i deponier


I de fleste områder, er disponering av farlig avfall i deponier strengt regulert ved lov å unngå trusler mot miljøet og folkehelsen. I USA, Environmental Protection Agency (EPA) regulerer alle aspekter av farlig avfall, herunder behandling, lagring og deponering, selv om statene står fritt til å lage regler som er strengere enn den føderale standarden. Dette høye nivået av statlige tilsyn, i tillegg til å gjøre ulykker og avvik mindre sannsynlig, tjener også til å tydelig kartlegge banen til følge for disponering av farlig avfall.

Bruksanvisning

•  Sørg for at det farlige avfallet er i en lukket beholder, og at ingen væsker, gasser eller partikler kan unnslippe containment. Forsegling av plass og evakuere rommet hvor materialene er lagret i tilfelle av svært giftige materialer, for eksempel kvikksølv, så kontakt ditt lokale giftkontrollsenter.

Kontakt etaten som forvalter farlig avfall i ditt område for å lære av eventuelle tiltak som skal følges i avhending av farlig avfall. Kontakt EPA i USA: den har en elektronisk katalog med kontaktinformasjon for sine regionale og statlige kontorer og et gratis telefonnummer for lokale spørsmål om farlig avfall.

Velg et deponi i nærheten for å unngå langtransport av avfall. Ta deg mindre giftig avfall, slik som skikkelig inneholdt brukte maling eller motorolje, til lokale avfallsinnsamlingssentre. Forskning reglene for destruksjon og driftstimer på forhånd for å unngå transport av elementer du kan ikke slippe av eller som er mer enn akseptert mengder.

Fyll ut alle nødvendige papirer angående avfall for journalføring og tillater formål; EPA mandater at alle farlige avfallsdeponier holde nøyaktige registreringer for å opprettholde en farlig utslippstillatelse.

Tips og advarsler

 • Den beste måten å unngå den kompliserte prosessen med farlig avfall og økologiske effekter av opphopning i deponier er å redusere produksjonen av farlig avfall. Tenk om erstatning produkter eller prosesser du kan bruke for å endre karakter eller mengden av avfallsstoffer.
 • Noen entreprenører, som for eksempel oppvarming og air condition selskaper, vil arrangere for henting av farer fra lisensierte selskaper under service samtaler.
 • Farlig avfall er svært giftig og farlig for menneskers helse. Vær sikker på at din observerer alle de riktige forholdsregler for oppsamling, transport og deponering av din type avfall, og hvis du er i tvil om de riktige prosedyrer eller den eksakte sammensetningen av farlig avfall, ta kontakt med de aktuelle myndigheter umiddelbart.
 • Deponier for farlig avfall samle avfall i store lukkede beholdere eller underjordiske injeksjonsbrønner som isolerer avfall når containerne er forseglet og holde forurensing fra siver opp i luften, bakken eller grunnvann. EPA krever også en passende kjemisk behandling av farlig avfall før sluttbehandling i et amerikansk deponi.

Slik fjerner Farlig avfall Bin

Slik fjerner Farlig avfall Bin


En farlig avfall er en farlig type avfall som ikke kan deponeres ved vanlige midler som andre biprodukter fordi det kan sive inn i bakken og forurense vannforsyninger, forårsaker sykdommer og økt dødelighet. Farlig avfall må være riktig behandlet, lagret i en kasse, transporteres og deponeres for å opprettholde et rent og sunt miljø. Feil avhending av farlig avfall bin er ulovlig og blir håndtert av lokale miljøvernmyndigheter eller lokale myndigheter.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lokale farlig avfall rådet for å finne ut de giftige overføringsstasjoner eller farlig avfall områder i din nærhet.

Få et fraktbrev for lovlig transport av farlig avfall fra et miljøbyrå, fyll i del A og B i seks-kopi fraktbrev og sende en kopi til regulatoren minst tre dager før avfallet er fjernet.

Bruk vernehansker og tydelig merke bin med ordene "Farlig avfall" i fete bokstaver etterfulgt av det farlige klassen, navnet og datoen at det farlige avfallet ble plassert i beholderen.

Bruk lekkasjesikker, vanntette og heavy-duty pads for å beskytte gulvet i bilen skal brukes til å transportere farlig avfall, og plassere hyller på toppen av putene i oppreist stilling for å hindre dem fra å vippe over.

transportere forsiktig farlig avfall til overføringsstasjonen eller avhending område, ved hjelp av en god luftsirkulasjon kjøretøy, helst en dumper, og også avhende beskyttere og hansker.

Tips og advarsler

 • Ikke bland farlige materialer med ufarlige stoffer.
 • Nøyaktig merke alle containere med kjemiske navn og alle bestanddeler; unngå avhending binger der innholdet er ukjent.
 • Bære en beskyttende hansker ved håndtering av farlig avfall binger.
 • Sørg for at brettene er skikkelig lukket før transport for å hindre lekkasje.

Farlig avfall behandlingsmetoder

Farlig avfall behandlingsmetoder


Farlig avfall behandling refererer til en prosess som ødelegger, fysisk endrer eller nøytraliserer farlig avfall. Det finnes dusinvis av metoder for behandling av farlig avfall, men bare et fåtall som er mye brukt. US Environmental Protection Agency lister opp tre typer farlig avfall behandling: forbrenning og forbrenning; land avhendings enheter; og underjordiske injeksjonsbrønner. I tillegg til kjemisk behandling, disse er de mest vanlige metoder for å håndtere problemavfall.

Forbrenning og forbrenning

Forbrenning eller forbrenning oppstår ved bruk av forbrenningsovner eller varmekjeler, mekanismer som kan brenne farlig avfall. Disse mekanismene omfatter ulike typer av ildfaste ovner, ovner og kjemiske reaktorer. Handlers brenner avfallet ved en høy temperatur, selv om dette kan være problematisk som luftforurensninger kan dispergeres fra det brennende avfallet. En av fordelene ved forbrenning av avfall, er imidlertid dens brukes som brennstoff for å produsere energi.

Land Fjerning Units

Land kverner involvere kaster avfall på eller i land. Deponier er den vanligste formen for land bøtte; andre enhetene inkluderer overflaten impoundment heter og avfalls hauger. Et land bøtte er konstruert for å inneholde de farlige avfall permanent. Avfallet er fortsatt farlig - selv om det kan bli behandlet på forhånd - og er vanligvis plassert i en avfallsbeholder bort fra den generelle befolkningen å unngå forurensning.

Dype brønnen Injection

Handlers vanligvis bruker dyp-brønn injeksjoner for flytende farlig avfall. De injiserer væsken dypt under bakken, inn i porøse bergarter som kalkstein eller sandstein å bli absorbert, eller under det øverste laget av jord. Hvis det håndteres feil, kan det farlige avfallet kjøre i vassdrag og potensielt forurense den offentlige vannforsyningen.

Kjemisk behandling

Det finnes et mangfold av kjemiske behandlinger tilgjengelig for å håndtere farlig avfall. Kjemikaliene som oppfører seg på en rekke måter. Noen tar sikte på å nøytralisere syren av avfallet, forandre dets pH-verdier, slik at den stivner og kan filtreres ut, eller ellers å oksydere avfall for å gjøre det mindre toksiske.

Kjemisk behandling

Slik pakker & Label farlige kjemikalier

Hvis du har eksplosive, brennbare, giftige eller rett og slett skadelige stoffer som er lagret i hjemmet ditt, bør sikkerheten være en topp bekymring. Disse elementene må merkes ordentlig, og brannfarlige stoffer bør aldri oppbevares i nærheten brennbare gjenstander som aviser eller filler. I tillegg til å holde farlige stoffer unna barn, bør foreldrene også gi ungdommer med visuelle etikettene av farlige stoffer. Foreldre bør gjennomgå alle etiketter og emballasje med sine barn, slik at det er ingen forvirring om hva stoffene er farlige og dermed utenfor grensene.

Bruksanvisning

Kjøp emballasje med solide fester som ikke vil tillate innholdet å falle ut og som ikke vil gå i oppløsning på grunn av kontakt med det farlige stoffet. Dette vil være spesifikke for stoffet som du lagrer. For eksempel bør plantevernmidler oppbevares i emballasje med en stram gjenget lokk; eksplosive materialer, slik som fyrverkeri, bør holdes i en ikke-ildsfarlig lufttett beholder. Hensiktsmessig emballasje kan vanligvis finnes på din lokale jernvarehandel.

Finn bilder for merking farlige stoffer. Disse kan lett bli funnet på Internett, inkludert nettsteder oppført i Resources i denne artikkelen.

Kopier og lim etikettene som du trenger for ditt hjem til et grafisk design program på datamaskinen din. Re størrelsen på bilder slik at de passer på skriv klistremerke ark. Hvis du ikke har design software, bruk din favoritt søkemotor for å søke etter "miljøgiften etiketter" og kjøpe etikettene online.

Skriv ut det farlige stoffet etikettene du nettopp har gjort og fest dem til de aktuelle lagercontainere. Hvis du har barn, forklarer dem hva de advarsler mener, og at disse stoffene skal ikke røres eller spille med.

Tips og advarsler

 • Hvis du får i deg farlige stoffer, ringe 911, legen din, eller den lokale giftkontrollsenter. Hvis etsende stoffer ta kontakt med bar hud, ring din lege eller lokale giftkontrollsenter.

Hvordan Fullfør for Farlig avfall etikett?

Hvordan Fullfør for Farlig avfall etikett?


Farlig avfall er utbredt i mange yrker og utgjør fare for helsen til mennesker, levende ting og miljø. Occupational Safety and Health Administration har kommet opp med systemer og protokoller for håndtering og transport av farlig avfall i et forsøk på å holde risikoen for eksponering til et minimum. En viktig del av avfall oppdemming er noe som gjør det lett identifiserbare gjennom bruk av advarsler som, når de er fylt riktig ut, gjøre det klart farene involvert med håndtering.

Bruksanvisning

Skriv navnet på den inneholdt stoffet på farlig avfall etiketten. Materialer kan bli henvist til enten ved egennavn eller de som de er mer kjent.

Ta med eventuelle relevante advarsler på etiketten ved hjelp av ord og symboler. Slike advarsler kan anse innholdet som farlig, brennbare eller krever personlig verneutstyr med håndtering.

List kontaktinformasjon, inkludert navn og adresse, om opprinnelsen til det farlige materialet. Tilgang til slik informasjon gjør det mulig for handlere og transportører til å ta kontakt for ytterligere instruksjoner i tilfelle av et spill, eksponering eller annen nødsituasjon.

Tips og advarsler

 • Bruk en mørk farget, fine tippet permanent markør når merking farlig avfall. Dette vil sikre at informasjonen på etiketten vil stå opp til elementene og omgivelsene, som kan inkludere ulike temperaturer, typer vær og miljøer.
 • OSHA Resource Center tilbyr kurs og videoer på retningslinjer og prosedyrer for handlere og transportører av farlig avfall.
 • En sløsing etikett farlig er obligatorisk med noen og alle former for slikt materiale, uavhengig av størrelse eller container.
 • Etikettene må være leselig og skal fylles ut så fullstendig som mulig for å hjelpe de som er involvert med opprydding eller eksponering.
 • En etikett må være festet til en hvilken som helst beholder med farlig avfall i en svært synlig område. Større eller merkelig formet beholdere kan kreve bruk av flere etiketter.

Hvordan man skal håndtere farlig menneskelig avfall

Hvordan man skal håndtere farlig menneskelig avfall


Farlig menneskelig avfall omfatter menneskelige avfall fra husholdningsavfall og sykehusavfall. Eksempler på slike er bleier, sprøyter, kroppsvæsker og andre materialer som er kontaminert med kroppsvæsker. Disse avfall, når den ikke er riktig innstilt, kan føre til skade på mennesker. Riktig disponering av disse avfall vil hindre spredning av sykdommer og sykdommer som disse materialene bringe.

Bruksanvisning

•  Forbered Environmental Protection Agency (EPA) godkjente beholdere med å kvitte seg med farlig menneskelig avfall. Bruk vernehansker før du berører noen av det farlige avfallet.

Plasser farlig avfall inn i EPA godkjente beholdere. EPA beholdere rød, hard plast beholdere med en skrue på toppen som har en "lukket" hull i toppen for å kvitte seg med avfall. De er merket med biohazard skiltet og merket med "Biohazard Smittsomme avfall." Det er lett å sette ting inn i beholderen, men på grunn av formen av hullet, er vanskelig å få noe ut. Aldri satt noe inni beholderen hvis du har til å tvinge den. Du kan risikere å skade deg selv eller andre hvis objektet stikker fra beholderen.

Sett større avfalls elementer i en rød plastpose. Du kan disponere elementer som engangsbleier på denne måten. Lukke de røde posene ved hjelp av spesielle bånd som følger med avfallsposen. Forsegle posene ordentlig.

Marker alle beholdere til avhending du bruker deg selv med den universelle biohazard symbol, og merk med ordet "Biohazard" i store, fete bokstaver. Beholderne bør være solid og motstandsdyktig mot lekkasjer.

Se etter telefonnummeret på siden av plastbeholderen for stedet å ringe å avhende containerne når de får full. Du kan levere farlig avfall til en spesifisert avfallshåndtering område av EPA, eller du kan avtale å ha avfall plukket opp.

Tips og advarsler

 • Bruk fullt verneutstyr i henhold til avfallet du kaster når du kaster den.

Hva OTC Cold Meds kan jeg bruke med én nyre?

Hva OTC Cold Meds kan jeg bruke med én nyre?


Over-the-counter (OTC) narkotika kan være spesielt risikabelt for folk med en enkelt nyre. Hele kategorier av forkjølelsesmedisiner og smertestillende midler kan være off-limits. Heldigvis kan enkle retningslinjene hjelpe deg å beskytte din helse. Sørg for å rådføre seg med legen din før du tar noen medisiner.

Blood Pressure

OTC-legemidler som øker blodtrykket kan være farlig for pasienter med én nyre, fordi forhøyet blodtrykk kan ødelegge glomeruli, som er de små kapillære filtre i nyrene.

Advarsel: Antihistaminer

Hvis blodtrykket er et problem, holde seg borte fra narkotika som inneholder antihistaminer eller pseudoefedrin. Dette inkluderer mange produkter, for eksempel Dimetapp kaldt og allergi Elixir, chlorpheniramine, Dramamine, Benadryl, Nytol, Sominex, Vicks NyQuil, Alka-Seltzer Plus Night-Time Cold Medicine, Alavert, Claritin og Zyrtec.

Advarsel: NSAIDS

Forkortelsen NSAID står for ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament. NSAIDs er generelt dårlig råd, fordi de metaboliseres via nyrene.

Akseptable alternativer

Den mest vanlige NSAID er ibuprofen. Du bør konsultere legen din før du tar Advil, Genpril, nuprin eller andre over-the-counter ibuprofen preparater for smerter og plager som forkjølelse.

Alternatives

Aspirin og paracetamol er akseptable OTC alternativer. Likeledes kan noen forberedelser av Dimetapp være nyttig med forkjølelsessymptomer.

Legemidler for å unngå med høyt blodtrykk

Visse over-the-counter og reseptbelagte medisiner, samt urte kosttilskudd, kan forstyrre med medisiner tatt for høyt blodtrykk. Disse legemidlene kan øke blodtrykket til usikre nivåer, og forebygge høyt blodtrykk medisiner fra fungerer. Bevissthet om hvilke medikamenter for å unngå med høyt blodtrykk vil sikre blodtrykket medisinering er i stand til å arbeide effektivt.

Antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

NSAIDs er tilgjengelig som en resept, og i over-the-counter medisiner. Legemidler for å unngå med høyt blodtrykk inkluderer, ibuprofen, aspirin og naproxen. De kan forårsake væskeretensjon, påvirke nyrefunksjonen og øke blodtrykket til farlige nivåer.

Hoste og forkjølelsesmidler

Decongestant hoste og kaldt medisiner kan inneholde pseudoefedrin. Dette stoffet smalner blodkar, som ikke tillater blod å strømme fritt og kan forårsake blodtrykket til å stige. Snakk med legen din om hoste og kaldt produkter som er trygge for personer med høyt blodtrykk.

Urte kosttilskudd

Tar urte kosttilskudd kan høres trygt, men de kan forstyrre høyt blodtrykk medisiner. Kosttilskudd kan også øke blodtrykket farlig. Før du tar noen urte supplement, spør en lege om det er trygt for deg å ta. Noen urte kosttilskudd som bør unngås av folk med høyt blodtrykk inkluderer ephedra (ma-huang), ginseng, johannesurt, brennesle, guarana, bitter appelsin og lakris.

Migrene medisiner

Unngå migrene medisiner hvis du har høyt blodtrykk eller noen form for hjertesykdom. Migrene narkotika stram blodkar i hodet og innsnevre andre blodårer i kroppen.

Antidepressiva

Antidepressiva bør unngås av personer med høyt blodtrykk. Snakk med legen din om å ta alternative medisiner.

Orale prevensjonsmidler

P-piller eller andre medisiner som inneholder hormoner, kan føre til at blodtrykket til å stige. Andre prevensjonsmetoder som kommer med et høyt blodtrykk advarsel er patcher og vaginal ringer. Blodtrykket bør overvåkes mens du er på prevensjon eller legen din kan forskrive en prevensjon metode som har en lavere mengde hormon i det.

Antacida

Sjekk etikettene på antacids å se hvor mye salt de inneholder. Noen antacids inneholde høye nivåer av salt som kan gjøre blodtrykket stiger, så prøv å unngå salt i syrenøytraliserende.

Hva er blod Oxygen Test?

Hva er blod Oxygen Test?


En blodoksygentesten, ellers kjent som en blodgasser test, er en måling av nivåene av oksygen og karbondioksyd i blod, i henhold til National Institutes of Health (NIH). Det kan også bestemme pH i blod.

Når er det bestilt?

Lab tester på nettet sier en blodgassanalyse utføres når du viser symptomer på en blodgass eller pH ubalanse, som pustevansker eller kortpustethet, spesielt hvis du lider av en luftveis eller stoffskiftesykdom. Det kan også bli pålagt å teste effektiviteten av oksygenbehandling.

Hvordan blir det gjort?

NIH fastslår at blod tas fra en arterie, vanligvis fra håndleddet, og deretter umiddelbart sendes til et laboratorium for analyse. Dette gjøres med en liten nål, og kan bli innledet av anestesi og et opplag test.

Hva er en normal Oxygen Reading?

I henhold til NIH, er den normale partialtrykket av oksygen ved havoverflaten 75 mmHg til 100 mmHg, og normal oksygenmetning er 95 til 100 prosent. I høyder over 3000 meter, disse verdiene er lavere. En normal pH varierer 7,35 til 7,45.

Er det farlig?

Ifølge Lab tester på nettet, er en blod oksygen test noe mer smertefullt enn å ta blod fra en vene, og det er en økt risiko for forlenget blødningstid. Blåmerker og svimmelhet er vanlige komplikasjoner.

Farene ved lav Oxygen

Lav blod oksygen, også kjent som hypoksemi, kan forstyrre kroppens naturlige funksjoner, ifølge Mayo Clinic, og kan skade vitale vev og være livstruende i alvorlige tilfeller. Laboratorietester nettet legger til at det kan indikere en rekke forskjellige alvorlige tilstander, lungesykdom til nyresvikt.