Digidexo.com

lseroperasjon av forstørret prostata

Hvordan redusere en forstørret prostata

Prostata er en mannlig kjertel er ansvarlig for produksjon av sæd. Ifølge Mayo Clinic en manns prostata vil utvikle seg fra ert-størrelsen til det av en valnøtt i løpet av individets første 40 til 45 år. En annen sprute av vekst i årene etter dette kan forstørre prostata ytterligere, noe som gjør det komprimere mannens urinrør, som er omgitt av prostata. Dette komprimering kan til slutt føre til mannen å ha en svært vanskelig tid urinering og lede ham til å søke måter å redusere størrelsen på prostatakjertelen.

Hvordan redusere en forstørret prostata

Hvordan redusere en forstørret prostata

•  Slapp av i et badekar eller varmt vann eller et varmt bad to til tre ganger om dagen i opptil 20 minutter om gangen. The Male Health Center anbefaler denne behandlingen for å få ned hevelsen i prostata. Det er også klokt å unngå å sitte i lange strekninger av gangen hvis du lider av en forstørret prostata, da dette kan forverre tilstanden på grunn av hvor prostata er plassert.

Unn en forstørret prostata med medisiner som Avodart og Proscar. Disse stoffene virker ved å påvirke et enzym som fører til at vev i prostata å vokse. Spør legen din om teser medisiner, som kan ta alt fra én til seks måneder å begynne å redusere størrelsen på prostatakjertelen.

Gjennomgå mikrobølge behandlinger for å krympe prostata. Urologer vil ansette denne behandlingen for de tilfeller av prostataforstørrelse som ikke er så alvorlig, med mikrobølger bombardere kjertelen via et kateter som får tilgang til kjertelen gjennom mannens penis. Effekten av disse mikrobølger kan redusere utvidelse.

Opt for prostata kirurgi. Det finnes prosedyrer tilgjengelig i dag som kan barbere ned forstørret prostata til et punkt der urinstrøm er brakt tilbake til normale nivåer. Kjent som en trans-uretrale reseksjon, denne operasjonen krever et sykehusopphold og for pasienten å være under anestesi, med et kateter satt på plass så lenge som tre dager.

Kutt ned på mengden fett du inntar i kostholdet ditt. Hold klar av antihistaminer og unngå eksponering for kaldt vær. Delta i sunn trening og fokus på avslappende. Dette er noen av de tingene som kan bidra til å redusere forstørret prostata over tid.

Forstørret prostata behandling

En forstørret prostata kan ofte føre til problemer med vannlating. Leger har ennå ikke bestemt hva som gjør prostata bli forstørret, men det antas at hormonnivået i kroppen, er en medvirkende faktor. Noen symptomer på en forstørret prostata er et presserende behov for å urinere, smerter ved vannlating og blod i urinen. Hvis du opplever noen av disse symptomene, er det noen vanlige behandlinger for å være klar over.

Medisiner

Medisiner er den vanligste måten å behandle og forstørret prostata. De vanligste typene er alfablokkere og hemmere. Noen ganger begge er foreskrevet i det som kalles kombinasjonsbehandling. Alfablokkere blir ofte brukt til å slappe av musklene rundt blærehalsen, slik at urinen til å flyte mer fritt; enzyminhibitorer krympe størrelsen av prostata. Noen ganger er begge medikamenter blir brukt samtidig med flere positive resultater enn bruken av hver alene.

Mikrobølgeovn Therapy

Mikrobølgeovn terapi bruker mikrohetebølger trygt og effektivt ødelegge den indre fôr av prostata. Fremgangsmåten utføres under lokalbedøvelse, og kan ofte føre til en følelse av å måtte urinere og varme i blære og prostata.

Transurethral reseksjon av prostata

En transuretral reseksjon av prostata, eller TURP er den mest vanlige kirurgiske prosedyren for en forstørret prostata. Det innebærer å motta en narkose og skrape bort den ekstra prostatavev med bruk av små skjæreverktøy som er satt inn gjennom urinrøret. Lengden av sykehusoppholdet kan variere fra en til tre dager. Pasienter må kanskje bruke et kateter for å urinere for de første dagene, men noen pasienter er i stand til å fjerne deres etter den første dagen. Den TURP Prosedyren er den vanligste og effektiv kirurgisk prosedyre fordi det gir lindring ekstremt raskt.

Interstitiell Laser koagulasjon

Interstitiell laser koagulering utføres under lokalbedøvelse, og involverer bruk av en fiberoptisk probe for å koagulere den del av prostata som blokkeres urinstrømmen. Varmen som avgis fra en laser i ca tre minutter. Hele prosedyren normalt vare mellom 30 til 60 minutter.

Komplikasjoner av forstørret prostata

En forstørret prostata er en medisinsk tilstand som rammer menn. Ifølge Cure Research, om lag ni prosent av menn over en alder av tretti utvikle en forstørret prostata, og dette tallet stiger som menn alder, med omtrent femti prosent av menn over seksti år opplever en forstørret prostata. Den eksakte årsaken til denne tilstanden har ennå ikke bestemt, men leger ved Mayo Clinic mener at aldersrelaterte hormonelle endringer spille en rolle. Prostataforstørrelse kan føre til komplikasjoner. Disse komplikasjoner forekommer oftere hos menn som ikke har blitt diagnostisert og i de som ikke blir behandlet for denne tilstanden.

Hyppig vannlating

Hyppig vannlating er en forstørret prostata komplikasjon oppleves av ca 63 prosent av pasientene, ifølge forstørret prostata Cure. Denne komplikasjonen fører til at pasienten urinere mye oftere enn normalt. Denne hyppig behov for å urinere ofte forstyrrer søvnen fordi dette problemet er ofte mer plagsomt om natten.

Urin haster

Ifølge forstørret prostata Cure, til om lag 18 prosent av menn med en forstørret prostata erfaring urin haster, eller behovet urinere umiddelbart. Hvis de ikke er i stand til umiddelbart å late vannet, kan de gjøre det uvilkårlig før de er i stand til å gjøre det til et toalett.

Svak Stream

Ifølge forstørret prostata Cure, vil om lag 18 prosent av menn med en forstørret prostata oppleve en svak urinstrålen. Denne komplikasjon resulterer ofte i blæren ikke tømmes helt. Det kan også føre til at pasienten trenger å urinere flere tid før blæren hans er helt tom. Ifølge forstørret prostata Cure, vil om lag 23 prosent av menn med en forstørret prostata må forsøke å urinere flere ganger før de føler at deres blæren er helt tom.

Urinretensjon

Urinretensjon er en komplikasjon av en forstørret prostata som rammer om lag 13 prosent av pasientene i henhold til forstørret prostata Cure. Denne komplikasjonen fører til menn å ha problemer med vannlating. Fordi forstørret prostata blokkerer urinstrøm, vil de ofte føler at blæren er full, men de kan ikke urinere.

Akutt urinretensjon

Ifølge Consumer Health Reports vil omtrent 1 til 2 prosent av menn opplever akutt urinretensjon som en komplikasjon av en forstørret prostata. Denne tilstanden er definert som en plutselig manglende evne til å urinere på grunn av en blokkering. Dette forstørret prostata komplikasjon er smertefullt og ubehagelig for pasientene, og ifølge Consumer Health Reports, regnes det som et medisinsk nødstilfelle. De som opplever dette problemet vil ha et kateter settes inn i blæren slik at deres urin kan dreneres, og de blir nødt til å overnatte på sykehuset i noen dager før denne komplikasjonen er behandlet. De fleste pasienter som opplever akutt urinretensjon må gjennomgå kirurgi for å ha sin blokkering fjernet. Risikoen for å utvikle denne komplikasjonen stiger som menn alder.

Mulige årsaker til en forstørret prostata

Prostata er en reproduktive kjertel hos menn, som ligger like under urinblæren. Den er formet som en valnøtt, og er omtrent samme størrelse. Det omslutter urinrøret, som er rør som fører urin fra blæren ut av kroppen. Funksjonen av prostata er å produsere sæd. En manns prostata fortsetter å vokse med alderen. Det kommer et punkt når prostata er ute av stand til å vokse på grunn av de ytterligere lag av vevet rundt den. Prostata begynner å slå ned på urinrøret, forårsaker vanskeligheter med vannlating. Den betingelse innebærer at blæren ikke er helt tømt, noe som kan føre til infeksjoner i prostata og blære, i tillegg til nyrestein.

Betraktninger

De eksakte årsakene til en forstørret prostata er ikke helt kjent. Det er en genetisk overførbar tilstand som oppstår i de fleste menn over en alder av 60. Det er kjent at menn som har hatt sine testikler fjernet eller annen grunn ikke opplever forstørrelse av prostata på noe tidspunkt. Derfor er årsakene til en forstørret prostata knyttet til aldring og testikkelproblemer.

Årsaker

Hormon ubalanse hos middelaldrende menn kan bidra til tilstanden. Menn som har en vane av å konsumere mat rik på mettet fett og transfett har en høyere sjanse for å oppleve hormon ubalanse. Forskning har vist at hyppig inntak av høy-kalori mat kan være direkte knyttet til prostataforstørrelse på grunn av hormon ubalanser den forårsaker. Prostata krever store mengder sink, så en sinkmangel kan føre til en forstørret prostata. En annen mulig årsak til prostataforstørrelse kan være ubalanser i testosteron og østrogen.

Forebygging

Prostataforstørrelse blir en visshet i de fleste menn som de gamle. Det er flere tiltak menn kan ta for å forhindre eller forsinke prostata utvidelse. Regelmessig mosjon og et sunt sexliv forbedre blodsirkulasjonen og bidra til å fjerne giftstoffer fra blodet. Et sunt kosthold kan også hindre hormon ubalanse som kan føre til prostata utvidelse. Menn bør spise mat som er høy i sink og sulphurophanes, og lav i mettet fett og kolesterol.

Behandling

Den innledende behandling er i form av medisiner som slapper urinpassasjen og krymper prostata. Hvis medisiner ikke hjelper, deretter neste alternativ er kirurgi. Den konvensjonelle kirurgiske prosedyren fjerner overflødig vev fra prostata og krever høyst en to-dagers opphold på sykehuset. Den andre typen prosedyren innebærer elektrisk eller varmebehandling, som krymper prostata vev.

Advarsel

Det er sjansene for at menn med en forstørret prostata har andre udiagnostiserte tilstander som kan supplere årsakene til prostata utvidelse. Vesanoid er et stoff som er kjent for å forårsake utvidelse av prostata og andre urinveier, som en bivirkning, i 3 prosent av pasientene.

Det beste alternativet supplement for en forstørret prostata

Noen prostataforstørrelse - også kjent som benign prostatahyperplasi (BPH) - er en naturlig del av det å vokse eldre for menn. Etter de fleste menn nå 40 år gammel, vil deres prostata vanligvis utvide noe. Imidlertid, hvis prostata blir så forstørret at den presser på urinrøret, kan det føre til ubehag og vansker med vannlating. Fordi prostata utvidelse er en av de mest vanlige helseproblemer for mennesker, være i stand til å redusere det ubehag uten kirurgi er et populært alternativ.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er en av de mest populære alternative kosttilskudd for behandling av en forstørret prostatakjertel. Selv om medisinske studier har vært mangelfulle om ekstrakt fra så Palmetto bær reduserer faktisk på størrelse med en forstørret prostata, har millioner av menn brukte supplement med rapportert suksess. Noen studier har antydet at så Palmetto fungerer faktisk å enten blokkere dannelsen av DHT (hormonet som forårsaker prostata vekst) eller hindrer testosteron fra å bryte ned (som kan utløse vekst av prostatakjertelen).

De ledende to studier om emnet har utpreget konkurrerende konklusjoner: Man sier så Palmetto kan være like effektivt som Proscar, en ledende BPH medisiner. En nyere studie viser at så Palmetto produserer de samme resultatene som en placebo.

En typisk dose for menn som ønsker å behandle sine forstørret prostata kan være mellom 160 og 320 milligram per dag. Saw Palmetto har få alvorlige bivirkninger, men rådfør deg med lege dersom du har noen forhold som forårsaker blødninger, ta andre medisiner eller er planlagt å gjennomgå en operasjon for å hindre eventuelle komplikasjoner.

Beta-sitosterol

Beta-sitosterol er blitt brukt som et alternativ supplement i Europa i mange år, men få studier viser den har en positiv effekt i å redusere størrelsen på prostatakjertelen eller til å lindre symptomene på en forstørret prostata. Men det er en håndfull studier som denne rug pollen ekstrakt faktisk kan lindre symptomer og øke urinstrøm. Disse studiene, hvorav den ene var inkludert i Lancet Journal, har testet inntak av 20 til 130 milligram av beta-sitosterol i døgnet.

Pygeum

Pygeum er et annet populært europeisk rette. Dette ekstrakt har vært vist i flere studier for å øke urinstrøm og betydelig redusere andre symptomer på en forstørret prostata. Laget av barken av afrikanske plommetre, er dette tillegget sies å redusere størrelsen på prostatakjertelen primært ved å redusere betennelse.

Sink

Til slutt bør alle med en forstørret prostata (eller som er bekymret for muligheten) vurdere en sink supplement. En sinkmangel har vist seg å være en direkte årsak til en forstørret prostatakjertel, og tar det før du har et problem kan avlaste deg mye ubehag. Et tillegg på 50 til 100 milligram per dag er anbefalt av mange leger for å redusere størrelsen på prostatakjertelen, fordi det bidrar til å deaktivere et enzym som kan utløse unormal vekst.

Symptomer på en forstørret prostata

Som menn blir eldre, deres sjanser for en forstørret prostata økning. Forstørret prostata kan føre til ubehag, og mange symptomene blir lett synlig. Alvorlighetsgraden av tilstanden varierer hos menn, imidlertid, og omtrent halvparten av menn med en forstørret prostata aldri har symptomer som er alvorlige nok til å rettferdiggjøre dem søker legehjelp. Har din prostata undersøkt av en lege hver gang du har en fysisk.

Veldig tidlige symptomer

Akutt prostatitt, eller mer vanlig en forstørret prostata, begynner ofte med noen avslørende symptomer. Den mest grunnleggende er feber og frysninger. Fordi disse er ganske vanlige symptomer for de fleste sykdommer, få mennesker koble dem til en forstørret prostata.

Tidlige symptomer

Forstørret prostata kan føre til en rekke plager og smerter. Disse smertene er tidlige symptomer som prostata kan bli utvidet. Hvis du opplever frysninger eller feber i tillegg til disse smertene, er dette en klar indikasjon på en forstørret prostata. Smertene kan inkludere lavere ubehag i magen, smerter i området mellom kjønnsorganene og anus, og svie ved vannlating.

Progressive Symptomer

Hvis prostata går ukontrollert, kan smertene øke og spre seg. Du vil også oppleve endringer i urin vaner. Urinering vil bli en belastning, og du vil føle behov for å gå oftere. Urinen din vil komme ut i spruter, ofte stopper og starter i løpet av prosessen.

Andre symptomer

En forstørret prostata kan føre til en urinveisinfeksjon. Dette vil gjøre urinering ekstremt smertefullt. Urinveisinfeksjon kan også spre seg til bitestiklene, forårsaker epididymitt. Hematuria, som er betegnelsen for blod i urinen, er også mulig.

Konsultere legen din

Hvis du opplever noen endringer i dine vanlige vaner, bør du kontakte lege. Prostata eksamener er viktig under rutinesjekk. Hvis du frykter din prostata har blitt smittet eller forstørres, planlegge en konsultasjon med legen din. Ved å holde på toppen av prostata helse, vil du være i stand til å unngå disse symptomene og vanskelighetene som følger med en forstørret prostata.

Hvordan takle en forstørret prostata

Benign prostatahyperplasi (BPH) er den medisinske betegnelsen på en forstørret prostata. Denne tilstanden er mest vanlig hos menn over 40 år; men det kan forekomme i yngre alder. Hvis du har utviklet en forstørret prostata, er det et par ting du kan gjøre for å minimere dine symptomer.

Hvordan takle en forstørret prostata

•  Hold blæren sunt ved å drikke minst åtte glass vann om dagen og integrere tranebærjuice i kostholdet ditt på en daglig basis.

Kutte ned på stress ved å trene. Stress forverrer symptomene mens øvelsen minimerer forstørret prostata symptomer.

lindre symptomer med reseptbelagte medisiner. Alfablokkere, slik som Flomax, arbeide raskt ved å slappe av musklene rundt prostata. Fem-alfa reduktase hemmere jobbe saktere, men faktisk redusere størrelsen på prostata.

Snakk med legen din om minimalt invasive behandlinger, for eksempel interstitiell laser terapi, transurethral mikrobølgeterapi, transurethral radiofrekvens nål ablasjon og prostata stenter.

Vurder å bruke homøopatiske medisiner. Saw Palmetto kan redusere størrelsen av prostata ved å hemme nedbrytningen av testosteron.

Undersøke kirurgiske alternativer som en siste utvei. Ulike alternativer finnes som transurethral reseksjon av prostata, transurethral snittet i prostata eller åpen prostatektomi.

Hint

  • Det er ikke en behandling som fungerer for alle. Rådfør deg med legen din om dine symptomer for å identifisere den mest effektive behandlingen for deg.
  • Prøv å urinere umiddelbart ved føler trang og slipp all urin fra blæren.
  • Unngå over-the-counter antihistaminer og slimhinneavsvellende midler som de kan forverre en forstørret prostata.
  • Ikke ta så Palmetto uten å rådføre deg med legen din. Det kan føre til problemer med PSA-test.

Urter for forstørret prostata

Prostata kjertelen er en liten, omtrent på størrelse med en valnøtt, som ligger ved foten av urinrøret hos menn. Når prostata blir hoven, er det vanligvis på grunn av en tilstand som kalles benign prostatahyperplasi, som kan behandles hjemme med urter og naturlige teknikker. Å få en prostata eksamen av legen din vil avgjøre om eller ikke å velge urte behandling er riktig for deg.

Alternativer til narkotika

Gjør en avtale med legen din og diskutere hans anbefalte behandling for forstørret prostata. Tar legemidler som Proscar kan gi deg bivirkninger som impotens, nedsatt libido og andre seksuelle dysfunksjoner. Plukke et alternativ til denne medisinen, som så Palmetto, kan muligens tilby den samme lettelse som Proscar fordi de både gi de samme effektene. Anti-inflammatoriske egenskaper og hormonelle hemmere gjør så Palmetto en naturlig og vanlig brukt urt for BPH. Velge andre urter som Pygeum africanum kan også gi de samme effektene.

Ulike urter

Prøv urter som har helbredende egenskaper annet enn for lindrende forstørret prostata, som solhatt, som antas å hjelpe immunforsvaret. Styrking immunforsvaret med echinacea kan hjelpe kroppen din å produsere antistoffer for å avverge infeksjoner forbundet med BPH. Tar ingefær kan bidra til å avlaste hevelse som er forbundet med væskeansamlinger, på grunn av det er vanndrivende egenskaper. Rådfør deg med legen din før du tar noen urter, men å sørge for at alternativet er trygt for din spesielle tilstand.

Sunn regi

Stole utelukkende på naturmidler kan være mindre effektive i behandling av en forstørret prostata, fordi det er viktig å få mosjon og nyte et sunt og balansert kosthold for at kroppen din til å nå sine helbredende potensial. Spis rikelig med frisk frukt, grønnsaker og hele korn brød og begrense inntaket av mettet fett. Drikk rikelig med væske, for eksempel frukt og grønnsaker, og prøver å drikke mye vann. Supplere din prostata helse diett med næringsstoffer som sink, magnesium og kalsium kan også bidra til å hindre fremtidige utbrudd av BPH, og spise hvitløk også fremmer en sunn prostata.

Natural Cures for forstørret prostata

Som menn alder, vil mange av dem opplever en forstørret prostata, kalt benign prostatahyperplasi (BPH). Mange vil ikke ha noen symptomer på denne tilstanden til de er godt inn i deres 60-tallet og utover. Reseptbelagte legemidler kan brukes til å redusere størrelsen på en forstørret prostata, men det finnes andre, mer naturlige botemidler for å vurdere også.

Konsultasjon

Før prøve naturlig rettsmidler for forstørret prostata, diskutere alle behandlingstilbud med legen din. Som denne tilstanden hovedsakelig påvirker en eldre befolkning som er mer sannsynlig å ta medisiner, vil du ønsker å være sikker på at ingen av de eksisterende legemidler vil samhandle med naturlige eller alternative behandlingsmetoder.

Pygeum

Pygeum er et ekstrakt laget av barken på den afrikanske plommetre. Noen ganger også kalt afrikansk kirsebær eller afrikansk Stinkwood, National Library of Medicine er Medline tjeneste melder at dette ekstraktet kan være en effektiv kur for forstørret prostata og andre urin forhold (se Ressurser).

Saw Palmetto

Informasjon fra Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) antyder at så Palmetto kan bidra til å redusere symptomer urin som er forenlig med en forstørret prostata. Dette urtemedisin kan tas i tablettform, flytende ekstrakt eller som en te.

Beta-sitosterol

The Mayo Clinic forklarer hvordan beta-sisterol, en naturlig medisin som er opprettet fra rug gresspollen, kan hjelpe folk med prostataproblemer. Denne løsningen øker urinproduksjonen, men ikke redusere størrelsen på prostata selv.

Stoffer som skal unngås

Hvis du har BPH, er det en rekke av livsstil endringer du kan gjøre for å finne noen lettelse fra det haster å urinere, som er en av de viktigste symptomene på tilstanden. Unngå koffein, alkohol, over-the-counter kalde medisiner og vanndrivende medisiner. Alle disse stoffene påvirker din evne til å urinere.

Side Effects

Saw Palmetto og pygeum kan føre til noe mage uro og diaré bivirkninger. La legen vite om disse symptomene blir uutholdelig.

Naturlig rettsmidler for en forstørret prostata

Naturlig rettsmidler for en forstørret prostata


Når det gjelder en forstørret prostata, problemet nesten alltid ligger i en hormonell ubalanse. Dette kan være forårsaket av mange ulike ting, inkludert over-forbruket av alkoholholdige drikkevarer. Aldri prestasjon, men - det er flere naturlige rettsmidler for en forstørret prostata, hver uten bivirkninger, og hver relativt billig.

Grass Pollen

Gresspollen har vist seg å forbedre symptomer på en forstørret prostata. Ved hjelp av pollen fra hovedsakelig rug gress (med litt timotei og mais gress blandet i), kan betydelig redusere antall nattlige turer på do - et vanlig symptom på en forstørret prostata. Gresspollen kan i tillegg redusere størrelsen på en forstørret prostata.

Brennesle

Brennesle (Urtica dioica) røtter kan betydelig redusere symptomene på en forstørret prostata. Brennesle inhiberer bindingen av dihydrotestosteron (DHT) for å cytosoliske reseptorer i menneskekroppen, for derved å bekjempe en forstørret prostata tilstand. DHT er det hormonet som leger tror forårsaker multiplikasjon av prostata celler.

Sink

I lang tid har sink vært brukt som et effektivt middel mot en forstørret prostata. De med en forstørret prostata oppfordres til å ta mellom 50 og 100 milligram sink hver dag. Dette vil typisk bidra krympe forstørret prostata og returnere den enkelte til helse. I flere tiår har det vært kjent at mangel på sink i kroppen kan føre til forstørrelse av prostata. Det gjør derfor fornuftig at en sink supplement, tas daglig, kan reversere tilstanden.

Saw Palmetto

Langs strandlinjer av Florida og Georgia vokser så Palmetto (Serenoa repens). Saw Palmetto fungerer effektivt mot en forstørret prostata, siden det hemmer omdannelsen av testosteron til DHT.

Hvordan krympe en forstørret prostata

Prostata er en kjertel i den mannlige kroppen, som ligger like bak blæren. Som menn alder, kan denne kjertelen få forstørret. Dette er en tilstand som kalles benign prostatahyperplasi. En av de viktigste symptomene er hyppig vannlating, spesielt om natten. Blæren blir også påvirket av ikke å kunne tømme skikkelig. Dette fører til forstyrrelser deretter med vannlating, for eksempel en svak strøm, og i de verste tilfeller, til den manglende evne til å urinere i det hele tatt. Hvis du lider av en forstørret prostata, det finnes måter å krympe det både konvensjonelt og naturlig.

Bruksanvisning

•  Ta riktig medisinering. To av de mest vanlige medisiner for prostataforstørrelse er finasterid og dutasturide. Disse stoffene senke nivåene av hormoner som nedbrutt produserer som får det til å krympe. De kan også bidra til å øke urinstrøm.

Ta så Palmetto, et utdrag fra et bær som vokser på busker i kystområdene. Den brukes som et alternativ til medikamenter for behandling av prostata. Det kan finnes i supplement form på helsekostbutikker.

Få kirurgi. Du kan få en operasjon gjort der en del av prostata er fjernet. Dette er en prosedyre kalt TURP eller transuretral reseksjon av prostata. I løpet av denne prosedyren, er et rør satt inn i urinrøret gjennom penis og et parti av prostata er fjernet.

Prøv noen pygeum. Pygeum africanum er et naturlig stoff som kommer fra barken på et tre. Den har tre aktive ingredienser: oleanic syrer, beta-sitosterol og docosanal, som bidrar til å redusere betennelse og hevelse av prostata.

Unngå mat og drikke som kan forårsake betennelse. Noen av disse inkluderer dype stekt mat, bearbeidet mat, svært raffinert mat og matvarer som inneholder mye fett. Også unngå store mengder koffein og alkohol.

Spis noen tomater. Tomater ha en substans i dem kalles lykopen som har vært kjent for å være fordelaktig for prostata. Å øke opptaket, spise kokt tomatprodukter som saus eller ketchup.

Unngå væske før sengetid. Drikke væske i kveld, spesielt rett før sengetid, kan føre til hyppige følelser av vannlating og forverre symptomer på prostata.

Unngå bruk av slimhinneavsvellende midler. Dette er over skranke medisiner som brukes for forkjølelse og allergi. Bruk av disse legemidlene kan ta bompenger på musklene i blæren og prostata, forårsaker vannlating å være vanskelig.

Hjem rettsmidler for forstørret prostata

En forstørret prostata kan føre til alle typer problemer: en brennende følelse, hyppig vannlating, avbrytelse av søvn, nedgang i seksuell interesse og aktivitet, og i noen tilfeller kan selv sittende være ubehagelig. Konvensjonell medisin og kirurgi kan få noen lettelse, men ikke uten fare for inkontinens og impotens. Det er noen midler du kan gjøre selv hjemme som har blitt funnet å være trygg og effektiv i å redusere størrelsen på prostata og redusere symptomer på å ha en forstørret prostata uten bivirkninger.

Økende Process

Benign prostatahyperplasi eller BPH, en forstørret prostata, er bare et naturlig resultat av aldringsprosessen. Den nedbrutt omgir urinrøret, røret bærer urin fra blæren. Som du blir eldre, fører endringen i kjertelsekret små gristly knuter å utvikle seg på prostatakjertelen. Som cellene i disse knuter formere seg og vokse, de forårsake prostata å hovne opp, bli stiv, ubøyelig og utvide fra kjertelen normale valnøtt-størrelse til golf-ball størrelse, eller enda larger-- constricting urinrøret.

Symptomer

Symptomer på BPH varierer mye, men den vanligste klagen er en svak urinstråle. Du vil sannsynligvis ha en enorm trang til å urinere, men du kan bare administrere en svak strøm. Denne trangen er så intens at det kan vekke deg flere ganger om natten, men du kan aldri helt tømme blæren så mange ganger du prøver. Det er sjelden noen smerte. Du vil se noen klumper eller hevelser på de skam områder, fordi prostatakjertelen er dypt inne i nedre del av magen. Av og til kan det være spor av blod i urinen.

Komplikasjoner

Alvorlige urinveisproblemer forårsaket av denne lidelsen påvirker én av 10 menn olderthan 60. BPH av seg selv, er ikke en livstruende, men det kan føre til tre mer alvorlige forhold:

Først, hvis blæren aldri er helt tømt, kan den stillestående inne i den urin bli infisert. Denne infeksjonen kan sikkerhetskopiere inn i blæren og urinleder, røret som fører urinen fra nyrene til blæren - og føre til en smertefull inflammatorisk tilstand som kalles blærekatarr.

For det andre, økt trykk inne i blæren på grunn av den blokkerte urin, kan føre til en enda mer alvorlig tilstand i nyrene som er kjent som "akutt pyelonefritt."

Og til slutt, hvis forstørret prostata tilstand forblir ubehandlet, selv om det sjelden, kan miste total kontroll over musklene som tillater frigjøring av urin. Dette kalles "akutt oppbevaring", og hvis den forblir ubehandlet, kan føre til nyresvikt.

Hjem rettsmidler

Maten bør bestå av sunn, ikke-krydret mat med vekt på mandel nøtter og spesielt rå frø fra gresskar, squash, sol blomst og sesam. Alle disse er høy-protein, rik på umettede fettsyrer, og inneholder sink - alt avgjørende for god nedbrutt helse. Spis rikelig med rå grønnsaker, frukt og fersk juice. For matoljer, bruke solsikke, sesam eller virgin olivenolje på grunn av sitt innhold av fettsyrer, lecitin, ølgjær og vitamin E. Unngå kaffe, alkohol og sterke krydder - alle bidragsytere til prostatabetennelse.

En til to timers gange om dagen holder også prostata i god form. Dine seksuell praksis har også en stor innflytelse over helsen til prostata. Seksuell eksitasjon uten den naturlige konklusjonen av orgasme kan føre til overfylling av prostata og kan føre til funksjonell og selv strukturelle skader. Unngå bevisst forlengelse eller undertrykkelse av orgasmer. Ikke avstå fra sex i lange perioder. Utvikle en seksuell regularitet mellom deg og din partner. Og hvis du skulle bli seksuelt opphisset - glem den kalddusj - ta en varm sitz bad i stedet. Faktisk, daglige varme sitz bad er omtrent den eneste måten du kan "bade" prostata. Varmen vil utstråle gjennom bunnen din, nå kjertel og redusere betennelse.

Hvordan kurere en forstørret prostata

Benign prostatahyperplasi (BPH) er den medisinske betegnelsen på en forstørret prostatakjertel. Prostata er et organ der sæden er produsert og det ligger under blæren, rundt urinrøret. Av denne grunn, overskytende trykk fra utvidelsen bevirker vansker med vannlating. De fleste BPH symptomer knyttet til vannlating og inkluderer: svak strøm, anstrengende, hyppig og presserende behov for å urinere, økt natten vannlating, blod i urinen og manglende evne til å tømme blæren helt. Kurer og behandlinger er valgt basert på alvorlighetsgraden av symptomene og spenner fra urte kosttilskudd til kirurgi.

Bruksanvisning

•  Ta Saw Palmetto. For mindre saker og samlet innenfor prostata helse, urten Saw Palmetto har blitt funnet effektive i å redusere forstørret prostata kjertler. Ekstrakter er tilgjengelig i pilleform med 1 til 2 kapsler per dag anbefales.

Legg sink kosttilskudd. En mangel av dette mineralet i kroppen har vært knyttet til prostata abnormiteter, inkludert utvidelse. Tilgjengelig som kosttilskudd, ta 30-100 milligram daglig per pakken instruksjoner.

Få en legens resept. For moderate tilfeller av forstørret prostata, kan legen forskrive medisiner som alfablokkere Hytrin, Cardura eller Flomax eller hemmere Proscar eller Avodart. Disse stoffene krympe prostata, gjenopprette letthet i vannlating.

Gjennomgå foreskrevet terapi. Når medisiner ikke fører frem, vil din lege avanserer du til behandlinger som mikrobølgeovn eller laser behandlinger, stenter eller nål ablations å forstørre urinrøret som vil gjøre det lettere å urinere.

Schedule Surgery. Som et endelig resultat, når alle andre behandlingsmetoder har sviktet, blir operasjon er nødvendig, spesielt hvis du har utviklet blærestein, nyreskader eller er plaget med hyppige urinveisinfeksjoner. Alternativene inkluderer prostatektomi, laser kirurgi eller trans-urethral innsnitt eller reseksjon.

Herbal rettsmidler for forstørret prostata

Prostatakjertelen ligger hos menn under blæren og er ansvarlig for å lage sæd, som gir næring til sædceller i testiklene. Ifølge The Mayo Clinic, menn i midten til slutten av 40-årene oppleve noen form for prostata utvidelse. Når prostata er forstørret, plasserer det trykk overført til urinrøret, noe som kan gjøre vanskelig urinering. Prostataforstørrelse, også kjent som benign prostatahyperplasi, eller BPH, er ikke et symptom på prostatakreft, og i de fleste tilfeller medisiner og naturmidler redusere hevelse.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er lokalt dyrket i USA langs Gulfkysten og dens utseende er mye som et palmetre. Så Palmetto fungerer som et anti-adrogenic, noe som reduserer mengden av dihydrotestosteron, eller DHT, fra å bli opprettet i prostata. DHT er konvertert fra testosteron i prostata, og når dette er kjemisk overprodusert begynner å forstørre prostata.

Som en behandling for en allerede forstørret prostata, forbruker 160 mg av så Palmetto to ganger per dag med 8 oz. med kaldt vann er anbefalt av Connecticut Center for Health. Den totale daglige dosen av så Palmetto bør aldri overstige 320 mg. Som et forebyggende middel, forbruker 200 mg av så Palmetto hver dag vil redusere mengden av DHT i systemet og redusere risikoen for fremtidige prostata utvidelse.

Anti-Inflammatory Oil

Prostata betennelse er ikke bare en viktig årsak til generelle ubehag, men det kan gjøre urinering vanskelig. Johannesurt samt lavendel og rosmarin eteriske oljer inneholder egenskaper som øker blodsirkulasjonen til området som de er brukt. Ved å øke flyten av blod til forstørret prostata, vil betennelsen sakte avta, noe som vil redusere mengden av press på urinrøret.

Å lage en anti-inflammatorisk olje, bland en halv teskje av lavendel eterisk olje og en halv teskje av rosmarin eterisk olje. Bland sammen ingrediensene med 2 oz. av johannesurt olje og rør i ett minutt. Vask hendene for å sikre at de er sterile og sjenerøst massere denne løsningen direkte på huden mellom anus og pungen. Masser to ganger per dag, en gang om morgenen og en gang før sengetid for betennelse lettelse.

Sink

Sink er klassifisert som et vesentlig sporelement, og dets anvendelse i kroppen, er å øke cellevekst og forbedre immunsystemet. En sinkmangel er antatt å være en av årsakene til prostata utvidelse. Det anbefales at menn bruker minst 15 mg sink direkte fra matvarer. Som et supplement, vil forbruke 75 mg sink per dag gi immunsystemet med de nødvendige næringsstoffer for å redusere betennelse, som vil begynne å redusere størrelsen på en forstørret prostata.

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler

Hvordan bruke Saw Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler


Saw Palmetto er antatt å være en effektiv supplerende behandling for forstørret prostata kjertler. Dette dverg palm, innfødt til den sørlige atlanterhavskysten i USA, er antatt å påvirke hormonene som forårsaker forstørret prostata kjertler.

Bruksanvisning

Forstå hvordan Saw Palmetto Treats forstørret prostata glands

•  Bruk så Palmetto i håp om å unngå kirurgi som er ofte nødvendig for å oppheve blokkeringen av urinrøret. Pasienter som lider av forstørret prostata kjertler utvikler ofte urinveisforstyrrelser som skyldes blokkering.

Behandle forstørring effekt som testosteron har på prostata med så Palmetto. Ekstraktet er tenkt å hemme testosteron interaksjon med prostatakjertelen, og dermed blokkere dens utvidelse.

Forvent bedre flyten av urin og en reduksjon i hvor ofte må du tisser når du bruker så Palmetto. Tar så Palmetto å behandle forstørret prostata kjertler er også kan berolige følelsen av vannlating haster.

Bruk Saw Palmetto Trygg

Kontroller at du har en riktig diagnose av tilstanden din. Forstørret prostata kjertler, også kjent som benign prostatahyperplasi eller BPH, må diagnostiseres av din vanlige lege.

Hold dine forventninger realistisk. Mens mange menn lider av BPH har rapportert positive effekter etter bruk så Palmetto å behandle sine vilkår, er det vitenskapelige juryen fortsatt ute. Relativt få studier har blitt gjennomført i forhold til Saw Palmetto faktiske virkninger på kroppen.

Se for bivirkninger. Mens de fleste pasienter rapporterer ingen bivirkninger i det hele tatt, noen mennesker som tar det klage over ubehag i magen, kvalme og oppkast, forstoppelse eller diaré, erektil dysfunksjon og forstørret brystene.

Vær oppmerksom på at mens det er ingen bevis knytter så Palmetto med alvorlige bivirkninger, har det vært tilfeller som synes å relatere sin bruk med en rekke ubehagelige forhold. Disse inkluderer søvnløshet, betennelse i leveren eller bukspyttkjertelen, pusteproblemer, depresjon, uregelmessig hjerterytme, økt blodtrykk og brystsmerter.

Slutt å ta så Palmetto med en gang hvis du opplever noen av de alvorlige bivirkninger. Melde fra om bivirkninger til legen din dersom disse ikke går bort i løpet av noen få dager starter din så Palmetto behandling.

Tips og advarsler

  • Ikke ta så Palmetto hvis du gjennomgår behandling for annen medisinsk tilstand som påvirker kroppens naturlige hormonbalanse. Det kan forstyrre de andre behandlinger og hemme eller opphever deres effektivitet.

Hva er behandlingen for en forstørret prostata?

Ifølge National Institutes of Health, vil over halvparten av alle menn viser symptomer på en forstørret prostata etter alder 60. Risikoen for å utvikle forstørret prostata øker med alderen. Vanlige symptomer på en forstørret prostata inkluderer inkontinens, manglende evne til å tømme blæren helt, et presserende behov for å urinere og smerte. Den type behandling anvendes for en forstørret prostata, avhenger av hvor stort prostata har vokst og risikoen for komplikasjoner.

Medisiner

For mild til moderat prostataproblemer, kan medisiner være foreskrevet. Alfablokkere er en gruppe legemidler som slappe prostata muskler. Alfablokkere ofte lindre symptomer i løpet av få dager etter behandlingsstart. Hormonhermere, som finasterid og dutasterid, hjelpe krympe prostata ved å senke hormonnivåer. Hvis en forstørret prostata har blitt betent, kan antibiotika også være foreskrevet.

Varmebehandlinger

Transurethral nål ablasjon og transurethral mikrobølgeterapi er behandlinger som bruker varme for å ødelegge en del av en forstørret prostata. Begge prosedyrer er mindre inngrep enn tradisjonell kirurgi og kan gjøres på poliklinisk basis. Transurethral nål ablasjon bruker radiobølger for å produsere varme, og transurethral mikrobølgeterapi bruker en mikrobølgeovn varmeprosess.

TURP Surgery

For svært store prostata, kirurgi kan anbefales. Den vanligste typen kirurgi gjøres for en forstørret prostata er transurethral reseksjon av prostata (TURP). En TURP prosedyren er gjort i et sykehus, og innebærer å fjerne deler av prostata med spesielle verktøy innsatt gjennom urinrøret. Pasienter bli på sykehuset i opptil tre dager etter TURP kirurgi, og noen menn kan oppleve redusert seksuell funksjon og inkontinensproblemer i inntil ett år etter operasjonen.

Åpen kirurgi

Åpen prostatektomi for prostatakreft er sjelden gjort i disse dager. Men hvis en prostata er svært stor eller skade omkringliggende organer, åpen kirurgi kan være nødvendig. En åpen prostatektomi kan innebære delvis eller full fjerning av prostatakjertelen. Åpen kirurgi og TURP prosedyrer har lignende bivirkninger, men bivirkningene kan være mer alvorlig eller mer langvarig med åpen kirurgi.

Laser Surgery

Laser kirurgi er mindre invasiv enn TURP eller åpen kirurgi og kan kreve en overnatting sykehusopphold. I noen tilfeller kan laser kirurgi gjøres på poliklinisk basis. I laserkirurgi, er en tynn omfang satt inn i urinrøret, og en laser er rettet mot seksjoner av prostata, effektivt fordampning av vevet. Oppgangen tid for laser behandling er vanligvis mye raskere enn andre operasjoner.

Livsstil Behandlinger

For forstørret prostata med mindre symptomer, kan en vaktsom venter anbefales. Denne tilnærmingen innebærer overvåking prostata endringer og gjøre livsstilsendringer som kan bedre symptomene. Personer med forstørret prostata symptomer bør unngå store mengder væske i løpet av kort tid, og begrense deres koffein og alkohol inntak. Enkeltpersoner bør bruke toalettet så snart de har trang til å urinere og innlemme fysisk aktivitet i deres rutine. En lege kan anbefale en person slutter å ta antihistaminer som medisiner kan gjøre symptomene verre.

Er Tur Brukes for en forstørret prostata?

Pasienter med en forstørret prostata kan behandles med en transurethral reseksjon eller TUR. Leger bruke en transuretral reseksjon av prostata, eller TURP, for å fjerne en manns prostatakjertelen eller deler av kjertelen.

Forstørret prostata

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, mange menn utvikler en forstørret prostatakjertel, eller godartet prostatahyperplasi, som de blir eldre, og denne tilstanden kan føre til problemer med vannlating. En forstørret prostata kan behandles med medikamenter eller en kirurgisk prosedyre, slik som en transuretral reseksjon av prostata.

TUR Prosedyre

En kirurg setter inn et smalt verktøy eller endoskop gjennom pasientens urinrør og fjerner stykker av en forstørret prostata ved hjelp av en elektrisk strøm. Denne prosedyren utføres i et sykehus under generell anestesi eller spinalanestesi.

Før operasjonen

En lege vil utføre en fysisk undersøkelse og vil ha en pasient slutter å røyke og slutte å ta medisiner som aspirin eller ibuprofen. Pasientens lege vil vurdere statusen til andre helseproblemer som diabetes eller høyt blodtrykk for å være sikker på at pasienten er frisk nok for kirurgi.

Etter kirurgi

En pasient kan bli værende på sykehuset i 1-3 dager etter operasjonen, og han må kanskje bruke et kateter for å fjerne urin fra blæren i noen dager.

Risiko

Pasienter som gjennomgår en transuretral reseksjon av prostata kan ha en økt risiko for å utvikle ereksjonsproblemer, spermfertilitetsproblemer og tap av urin kontroll.

Forstørret prostata problemer

Prostatakjertelen er ansvarlig for å produsere den væsken som frakter sæd ved ejakulasjon. Prostataforstørrelse er svært vanlig, og risikoen for å utvikle sykdommen øker med alderen, ifølge National Institutes of Health. En forstørret prostata, eller godartet prostatahyperplasi, ikke alltid gir symptomer eller problemer. Når den gjør det, behandling fokuserer på å redusere størrelsen av prostata, bistå vannlating, og lindring av smerte eller ubehag.

Betydning

Mer enn 50 prosent av menn over en alder av 60 år, og nesten 90 prosent av menn over en alder av 70 år, har symptomer på en forstørret prostatakjertel.

Vanlige symptomer

Mange menn med en forstørret prostata er asymptomatiske, men noen kan oppleve dribling etter vannlating, inkontinens, forsinket start til vannlating, en svak strøm av urin, måtte urinere i løpet av natten og smerter ved vannlating. Mindre symptomer kan vanligvis behandles med egenomsorg og endringer i livsstil.

Problemer krever medisinsk behandling

Når vannlating bli svært vanskelig eller smertefullt, eller når blæren ikke helt tom under vannlating, medisinsk behandling kan være nødvendig. Alpha-1-blokkere, finasterid eller dutasterid kan være foreskrevet.

Potensielle komplikasjoner

I sjeldne tilfeller kan en forstørret prostata føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert blærestein, urinveisinfeksjoner, urinretensjon, vedvarende inkontinens eller nyresvikt. Kirurgi for å fjerne en del av prostata eller for å utvide urinrøret er nødvendig i disse tilfeller.

Betraktninger

Forstørret prostata symptomer kan komme tilbake etter operasjonen hvis noen del av kjertelen er igjen intakt. Godartet prostataforstørrelse ikke øker sjansene for å utvikle prostatakreft, ifølge Mayo Clinic.

Hebal rettsmidler for en forstørret prostata

Mange billig og lett innhentet urtemedisin og common-sense ernæringsmessig støtte er tilgjengelig for helsen til prostatakjertelen, og for å lindre smerter og betennelse i en forstørret prostata.

Symptomer på forstørret prostata

Benign prostatahyperplasi (BPH) er den medisinske betegnelsen på en forstørret prostatakjertel. Symptomer inkluderer magesmerter, smerter i korsryggen, en brennende følelse ved vannlating, vanskelig urinering, tretthet og feber. Mesteparten av det ubehag er forårsaket av den svellede kjertel trykke på blæren og urinrøret, forstyrrer funksjonen av urinveiene og noen ganger fører til en smertefull urinveisinfeksjon. Urter kan adressere årsakene til forstørrelse av prostatakjertelen. Mange av urtene sitert som å være mest effektivt i studier er phytohormonal urter, for eksempel to av de mest populære urter, så Palmetto og pygeum africanus. Andre urter adressere ubehag forårsaket av feil i urinveiene.

De fleste Studerte Urter for en forstørret prostata

En til to gram så Palmetto bær tas en eller to ganger per dag kan tilsynelatende forbedre den generelle prostata helse og redusere hevelse. Ifølge en 15 mars 2003, artikkel av Gordon og Shaughnessy i magasinet American Family Lege: "Saw Palmetto synes å ha effekt lik som medisiner som finasterid, men det er bedre tolerert og rimeligere."

Effekten av så Palmetto kan forsterkes ved å ta pygeum africanus sammen med den på 100 mg til 200 mg, to ganger om dagen. Ifølge en 1998 studie av Wilt og Ishani, medlemmer av VA Medical Center of Minneapolis, er Minn .: "Africanus pygeum en av flere populære urte rettsmidler for BPH. Gjennomgangen fant at pygeum africanum er godt tolerert, billigere enn mange reseptbelagte medisiner brukes for BPH, og gir moderat lettelse fra urinveisproblemer forårsaket av en forstørret prostata. "

Andre urte rettsmidler med forslag Doser

Mange naturmidler er mindre undersøkt, men deres effekt er kjent gjennom populære bruken. Her er noen vanlige som, sammen med foreslåtte doser.

Et avkok av 2 ts. sofaen gress rotstokker kokt i 10 minutter og bragt 1 til 3 ganger daglig kan redusere hevelse og inflammasjon.

To kapsler av echinacea tatt to ganger daglig kan avhjelpe en hoven prostata. Hvis du bor der echinacea vokser, lage en te å bruke 1 til 2 ts. av de friske eller tørkede blader.

For å bidra til å støtte prostata helse, vurdere å supplere dietten med magnesium, som også kan fås fra følgende urter som naturlig gir denne spor mineral: mullein blader, brennesle og nattlysolje. Prøv å få 1 eller 2 ts. av en av disse urter i ditt daglige kosthold.

Nesle, et kjent middel for prostata helse, kan oppnås i kapselform eller i form av den løse tørket urt. Prøv 450mg per dag i kapselform eller bruk løs urt å lage en te ved å bruke 1 til 2 ts. av brennesle i en kopp kokt vann.

Nattlysolje er kjent som en naturlig smerte redusering.

Ett til 2 ml av grus root skjær tre ganger per dag, eller 1 til 2 ts. av den løse urten gjort om til en te og konsumert tre ganger om dagen, kan ha en positiv effekt på en forstørret prostatakjertel.

Også vurdere å supplere med sporings mineralet sink, som fås fra følgende urter: kjerringrokk, paprika, gjeter-vesken og bukkehornkløver frø.

Dryss disse urtene i supper, sesong andre retter med dem, eller gjøre dem til te ved infusjonen 1 til 2 ts. av urten i en kopp med kokende vann.

En daglig ss. linfrø olje innlemmet i en salat dressing eller bare tatt på en skje kan gi lindring for en forstørret prostata også.

Andre urte rettsmidler

Tallrike andre urter kan vise seg effektive ved opprettholdelse av prostata helse, reduksjon av svellingen av kjertelen og opprettholdelse av et sunt urinveiene. Disse urtene, tilgjengelig i kapselform, kan tas i henhold til anbefalt dosering på sine individuelle flasker: Andrographis, eller Chuan Xinliang; Autumn Crocus; catuba; økser; tyttebær; fireweed; flaxseeds; hortensia root; gresskar frø; Uva Ursi; og Varuna.

Aktuelt rettsmidler for umiddelbar lindring

Ifølge Carlson Wade i "Naturlige og folk rettsmidler," a "grøtomslag av glatte alm brukes til skrittet" ble brukt for prostataforstørrelse lenge før sykdommen hadde et navn. For å gjøre en grøtomslag, knuse 1/4 kopp tørket urt og tilsett nok varmt vann for å lage en lime. Påfør blandingen til det smertefulle området og forsiktig dekke den med gasbind.

En aromatisk massasje olje kan gjøres ved å kombinere 5 til 10 dråper hver av en kombinasjon av urte essensielle oljer som inneholder noen av de følgende: Kamille, nattlysolje, lavendel, sypress, timian og eukalyptusoljer. Plasser dråper av disse essensielle oljer i en 12-oz. flaske carrier olje, for eksempel olivenolje, druekjerneolje, aprikosolje, jojoba eller sesamfrø olje. Masser dette inn i nedre del av magen og korsryggen for å gi rask lindring for en betent prostata.

Side Effects

Alle disse urter og diett tilsetninger har få, om noen, negative bivirkninger. Det er alltid den sjeldne muligheten for allergi for visse stoffer eller klasser av urter i følsomme individer. Saw Palmetto har sjelden forårsaket noen magesyke, men alle bivirkningene var milde ifølge studien av Wilt og Ishani. De to legemidlene studert mest, så Palmetto og pygeum africanus, har ikke vist noen legemiddelinteraksjoner.

Sammenlignet med legemidler og operasjoner, bivirkninger av naturmidler er svært lav generelt. Urtemedisiner er også generelt billigere.

Heldigvis har allopathic leger fått mer trening med hensyn til bruk av urter i sine pasienter. Selv om muligheten for legemiddelinteraksjoner er lav, hvis du allerede er under omsorg av en lege, er det anbefalt at du forteller henne før du begynner å ta urte kosttilskudd, slik at hun kan videre gi deg råd.

Forstørret prostata & Back Pain

Prostata er en kjertel som er en del av den reproduktive og urin systemer innenfor en manns kropp. Med alderen, vokser prostata og denne veksten kan føre til problemer i urin og reproduktiv og selv til lavere tilbake området.

Aldring

Når menn blir eldre, blir deres prostata større slik prostatakjertelen presser mot urinrøret. Prostata vekst regnes som en naturlig del av aldringsprosessen.

BPH

Benign prostatahyperplasi (BHP) er betegnelsen på en forstørret prostata. Å ha BPH er ikke en indikasjon på kreft, heller ikke øke det risikoen for denne sykdommen.

Prostate Cancer

Smerte til den nedre ryggen som er forbundet med prostata er et symptom på kreft. Ryggsmerter at resultatene fra prostatakreft vanligvis viser seg i de senere stadier av denne sykdommen.

Skjelettmetastaser

Når kreft metastasizes, det sprer seg til nye områder av kroppen. Prostata metastasizes primært innenfor skjelettet, og det danner lesjoner på beina. Lavere-ryggsmerter er vanligvis et resultat fra metastaser av denne sykdommen.

Behandling

Kiropraktorer behandler nedre ryggsmerter knyttet til prostatakreft. De bruker hormonelle behandlinger og cellegift for å avhjelpe situasjonen når kreften har påvirket beinet området.