Digidexo.com

nytt og nyttig rsd

Programmer for Children at Risk

Programmer for Children at Risk


Programmer for barn utsatt er avgjørende for å øke selvfølelse, og gir livsstils alternativer og tilbyr håp. Introdusere barna til ulike aktiviteter - individuelt eller i en gruppe - er middel for å bygge kritisk tenkning ferdigheter, balansering temperamentet og redusere fristelser for selvskade. Foreldre, familier og søsken av risikoutsatte barn kan også ha nytte av nyttige programmer. Flere vellykkede programmer for risikoutsatte barn inkluderer villmarkscamp, rusforebyggende, vold preclusion og fremmedgjøring rettsmidler.

Wilderness Camps

En villmarksleir er en positiv måte for en utsatt barnet for å ta avstand fra et usunt miljø og lære verdien av ansvar. Villmarkscamp gi friluftsliv - slik som å bygge en brann uten å bruke kampene - designet til mester tålmodighet, fokus og teamarbeid. "Beboere spise en godt balansert og sunt kosthold," sier AtRiskYouthProgram.com og "kommune med naturen, observere dyrelivet og takle utfordrende fysiske oppgaver" som bygger fysisk styrke og selvtillit.

Substance Abuse Prevention

Behandling av rusmisbruk er et presserende problem når det kommer til barn fordi deres hjerner er i ferd med å utvikle. De beste rusmisbruk programmer for på risiko barn er bolig behandlinger. Bolig behandlinger, ifølge DrugRehabTreatment.com, tilbud "en sjanse til å oppleve forutsigbare og konsekvente konsekvenser av atferd, en mulighet til å delta i samfunnet." Rusmiddel programmer bygge selvtillit og egenomsorg. Residential behandling, spesielt, bidrar til å avverge selvdestruktive tendenser "og for familiebånd som skal repareres."

Vold preclusion

Vold preclusion er ofte et nødvendig program for barn i fare. Om vold er selvforskyldt, på grunn av foreldrenes misbruk eller en kombinasjon av begge, lover CDC.gov at programmer vold forebyggende kan tilbys via "hjemmebesøk", læring av "sosial og konfliktløsning ferdigheter og veiledning." Studier viser at familievernet som fokuserer på å bygge ikke-voldelige hjem "kan ha betydelige, langsiktige effekter for å redusere voldelig oppførsel av barn."

Fremmedgjøring rettsmidler

Depresjon kan føre til et barn føler seg farlig fremmedgjort, som om han er helt alene. For barn som ikke lider av rusmisbruk eller vold, det finnes programmer som er knyttet direkte til herding av fremmedgjøring. Rettsmidler for fremmedgjøring inkluderer vanligvis sosiale endringsprogrammer, ifølge TheInnovationCenter.org, hvor "unge lærer å delta i gruppeprosesser, bygge konsensus og bli mer engasjert i sine lokalsamfunn." Disse programmene er ofte "blir drevet av unge mennesker i samarbeid med voksne" og har lykkes med å hjelpe på risikoutsatte barn.

Hvordan finne et talerør for Snorking

Hvordan finne et talerør for Snorking


Det er flere selskaper make Snorking munnstykke enheter. Dette kan gjøre å velge et talerør for snorking litt av en utfordring.

Dette er en guide for å hjelpe deg å finne den beste snorking munnstykket.

Bruksanvisning

•  Se inn snorking munnstykker som ikke vil skade tennene og tannkjøttet.

Den tekniske betegnelsen på denne snorking løsningen er en underkjevens avansement enhet (MAD). Prosessen med å flytte underkjeven frem kan føre til overdreven press på tennene og tannkjøttet. En snorking munnstykke som kan formes spesielt til munnen din vil ta seg av dette problemet.

Tenk på din evne til å puste gjennom nesegangene også.

Du må kanskje vente på dine pusteproblemer avtar før du sammenligner talerør snorking enheter. Når ting rydde opp vil du være i stand til effektivt å bruke et munnstykke for å stoppe snorking problemer.

Les Snorking munnstykket anmeldelser fra elektroniske forbruker ressurser.

Det er alltid gunstig å dra nytte av nyttige nettsteder som lar deg utføre en grundig snorking talerør sammenligning. Det er derfor jeg har gitt en snorking talerør linken nedenfor i avsnittet.

RSD Nyttige tips

RSD er en forkortelse for refleks sympatisk dystrofi. RSD er mer kjent som komplekst regionalt smertesyndrom. RSD kan være en meget smertefull tilstand som vanligvis påvirker et lem, slik som et ben eller arm. RSD er kronisk og kjennetegnes ved hevelse, misfarging, overfølsomhet, svetting, uvanlige temperaturendringer og intens smerte i det berørte kroppsdel. Mens det er ikke en kur, er det mange behandlingstilbud som fokuserer på å kontrollere symptomene. Noen pasienter er selv i stand til å gå inn i remisjon. Du er mer sannsynlig å forbedre dine symptomer hvis du behandler sykdommen tidlig.

Pain Relief

Hvis du har sterke smerter fra RSD, snakk med legen din om reseptbelagte medisiner alternativer. Noen antidepressiva og anti-convulsants kan hjelpe behandle RSD smerte. Bentap medisiner, for eksempel Fosamax og miacalcin, kan også hjelpe. Opioider er et annet alternativ. Imidlertid kan opioider også være vanedannende. Det er ikke en god idé å bruke dem på en langsiktig basis. Du kan også velge å bruke et kortikosteroid. Disse stoffene kan bidra til å lindre betennelser. Snakk med legen din om alle mulige bivirkninger og risiko fra å ta dine medisiner.

Du foretrekker kanskje å bruke en ikke-reseptbelagte smertestillende. Over-the-counter NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som aspirin, ibuprofen eller naproxen, kan lindre dine smerter symptomer, samt betennelse. Du kan også prøve aktuell kremer, som lidokain. En annen aktuell mulighet er en kombinasjon av klonidin, ketamin og amitriptylin. Før du bruker noen aktuelle salver, prøv varme og kulde terapi. Plasser en kuldepakning innpakket i et håndkle på området for opp til 15 til 20 minutter. Dette vil redusere svelling. Etterpå, bruke en varmepute i ca 15 minutter.

Andre Therapy

Spør legen din om du bruker en TENS enhet. Et titalls enhet er en enhet som sender en svak elektrisk strøm gjennom elektroder festet til kroppen din. Dette avbryter nervene 'smertesignaler. Noen pasienter har en tilsvarende, mindre enhet implantert, kalt en ryggmarg stimulator. Denne enheten stadig avbryter smerte signaler før de når hjernen din.

Fysioterapi kan også være nyttig, spesielt hvis du begynner behandling så snart legen din diagnoser du med RSD. Fysioterapi for RSD pasienter sentre på omfanget av bevegelse øvelser for hvilken lemmer er berørt.

Hvorfor er Hummere nyttig?

Hvorfor er Hummere nyttig?


Noen tenker kanskje hummer er bare velsmakende krepsdyr fra havet, men hummer er faktisk bra for menneskekroppen. Hummer er full av næring og vitaminer som er bra for menneskers helse og bidra til øke immunsystemet og nervesystemet. Hummer også inneholde mindre fett enn andre matvarer som biff eller svinekjøtt, som betyr at den ikke bidrar til vektøkning eller tilstoppede arterier.

Nutrition & Vitaminer

Hummer er rik på natrium, kalium, kobber og fosfor, som er bra for nyrene og samlet energiproduksjon fra kroppen. Hummeren også inneholder kalsium og magnesium, og mindre doser av jern, sink, mangan, selen og omega 3-fettsyrer. Dette er sunne elementer som bidrar til å opprettholde bein, muskler og ulike organer. Hummer er også fylt med nyttige vitaminer som vitamin A, E, B6, niacin og pantotensyre, som er bra for huden og nervesystemet.

Kalorier

Hummer er relativt lavt i kalorier. Ett hundre gram hummer kjøtt inneholder omtrent 90 kalorier, med kaloriene fra fett på rundt 8. Dette er utrolig lavt sammenlignet med kjøttdeig hamburger karbonader. Ett hundre gram kjøttdeig hamburger patty alene inneholder mer enn 300 kalorier, ikke telle resten av burger.

Helse Fordeler

Det lave nivået av karbohydrater i hummer gjør det til et godt måltid for de som trenger å begrense sitt inntak av mat som inneholder denne spesielle forbindelsen. Folk som er leddgikt kan også ha nytte av å spise hummer fordi kobber og fosfor i kjøttet bidra til å lette symptomer på leddgikt. Omega 3 fettsyrer og selen innenfor hummer bidra til å holde det menneskelige hjerte og nervesystemet og immunsystemet sunt.

Environmental Impact

Å spise mer sjømat, for eksempel hummer, i stedet for landbasert mat, for eksempel kuer, griser og kyllinger, er til syvende og bedre for miljøet, ifølge professor Ray Hilborn ved University of Washington. Ifølge Hilborn studier, er den økologiske effekten av mennesker som spiser mer vill sjømat mye mindre enn forbruk av landbaserte dyr, som krever energi og ressurser til å vedlikeholde. Som sjømat som hummer ikke er oppvokst på gårder som inneholder plantevernmidler og antibiotika heller, er det generelt sunnere for kroppen enn å spise storfekjøtt eller svinekjøtt ville være.

RSD Symptomer

Sympatetisk dystrofi, eller RSD, er også kjent som komplekst regionalt smertesyndrom. Det er en smertefull tilstand som kan påvirke muskler, bein og hud og muligens blir verre over tid. Det forekommer oftest etter at en person har opplevd en skade eller en operasjon, men ofte er det ingen tydelig grunn til det. RSD kan gå bort bare for å komme tilbake i et nytt område av kroppen år senere.

Teorier / Spekulasjoner

Selv om den eksakte årsaken til RSD i ukjent teorien er at kontroll over de ulike nervesystem i kroppen er forandret gjennom en skade eller en operasjon. Noen av årsakene som er koblet til RSD som er dokumentert er hjerteinfarkt og hjertesykdommer, infeksjoner, paralyse på den ene side av personen, ryggmargs problemer, traumer, kirurgi og repeterende bevegelser lidelser som carpal tunnelsyndrom. Men i så mange som 20% av RSD pasienter årsaken ikke kan pekes. RSD vanligvis starter i et lem som er blitt skadet, for eksempel et brukket ben, og kan spre seg til slutt til andre lemmer.

Time Frame

RSD symptomene er vanligvis tre trinns progresjon. Den akutte fasen skjer i det første en til tre måneder av sykdom. Den dystrofe stadium kommer etter det og varer vanligvis fra tre til seks måneder. Den siste fasen er kjent som atrofisk fasen og kommer seks måneder ut fra utbruddet av sykdommen.

Typer

Tegn og symptomer på RSD kommer i forskjellige typer. Hvis nervesystemet er involvert så vil det være brennende smerte, vil huden skifter farge til rød eller blå, og huden vil føles varmt eller kaldt. Personen vil også være ganske følsomme for berøring. Smerten kan komme og gå eller alltid være der. Hvis immunsystemet er involvert med RSD da smertene vil være i leddene, med hevelse og rødhet også symptomer. Mange infeksjoner er en mulighet. Når motoren systemet er involvert vil det være muskelkramper og skjelvinger, svake lemmer, og folk vil ha en hard tid bare initiere bevegelse.

Identifikasjon

RSD er en svært vanskelig å diagnostisere tilstanden. Andre sykdommer må utelukkes som produserer lignende symptomer. En pasients sykehistorie vil bli vurdert og en nevrologisk eksamen vil bli gjort, med legen spesielt engstelig for å se om sterk smerte er produsert av mild stimulering. Et batteri av tester som bein skanner, MR og blodprøver vil bli benyttet for å få en diagnose av RSD.

Forebygging / løsning

De med smerte symptomer på RSD vil bli gitt medisiner som anti-inflammatoriske medisiner og morfin for å håndtere dem. Meds å lindre muskelkramper og muskelstivhet kan være foreskrevet. Fysioterapi er et alternativ som er nerve blokker som er utformet for å blokkere overføring av smertesignaler. I ekstreme tilfeller av RSD kirurgi er et mulig svar. En enhet som kalles en TENS enheten kan brukes til å sende lave impulser til ryggmargen til kortslutnings smerte signaler.

Hjelp med RSD

Refleks sympatisk dystrofi syndrom eller RSD, er en lidelse preget av kronisk, intens smerte som kanskje ikke har en bestemt tilsvarende sak. Det skyldes overaktivitet i det sympatiske nerve, som kontrollerer blodstrømmen og svettekjertlene i armer og hender. RSD mest typisk rammer en enkelt lem, og er den vanligste formen av en større lidelse kjent som komplekst regionalt smertesyndrom (CRPS). Effektiv behandling for tilstanden varierer fra individ til individ.

Forstå RSD Symptomer

Ifølge American Academy of ortopediske kirurger, vil RSD symptomene vanligvis avansere i tre etapper. Stage en varer i opptil tre måneder, og i løpet av denne tiden vil du oppleve intensivere smerte, hevelse, varme, og unormal svette produksjonen i den berørte lem. Dette kan være ledsaget av leddsmerter og stivhet under bevegelse, og uvanlig rask vekst av hår og negler. I fase to, som varer i tre måneder til ett år, vil hevelse intensivere og de naturlige rynker i huden din vil forsvinne. I tillegg vil temperaturen på huden din slippe, og din smerte og stivhet vil forverres og spre seg. Stage tre, som kan strekke seg i det uendelige, er karakterisert ved skinnende, blek hud som er strukket stramt. Mens din smerte kan reduseres, kan du oppleve en permanent reduksjon i mobilitet.

Medisiner

Vellykket behandling av RSD avhenger av riktig diagnose før tilstanden din når et avansert stadium. Vanligvis vil legen din lage en individuell behandlingsplan for å løse dine spesielle omstendigheter. Enhver pågående betennelse-relaterte smerter du opplever kan behandles med aspirin eller et ikke-steroid antiinflammatorisk (NSAID) medisiner som ibuprofen, indometacin, eller naproxen. Skarpe eller plutselige smerter kan rettes med antiepileptika slik som pregabalin eller karbamazepin, eller antidepressiva som doxepin, nortriptylin, eller amitriptylin. Hvis du har sterke smerter som ikke kan kontrolleres på andre måter, kan legen forskrive et opioid forbindelse slik som kodein, morfin, eller propoxyphene. Du kan også motta et opioid-liknende medisiner som kalles tramadol. Konsultere legen din for en full forklaring av risiko og nytte av eventuelle medisiner han kan foreskrive.

Nerve Block og kirurgi

Smerten av RSD kan også bli løst gjennom en teknikk som kalles en nerve blokk. I denne fremgangsmåten, en erfaren lege vil injisere en type anestesi kalt en alfa-adrenerg antagonist til et område i nærheten av en luftrøret. Dette anestesi vil blokkere smertesignaler normalt mottatt av en gruppe nerveceller kalles stel ganglion. Etter injeksjonen, vil du bli overvåket for å bedømme effekten av behandlingen. Hvis din reaksjon på en nerve blokk er positiv, men midlertidig, kan legen anbefale en kirurgisk teknikk som kalles en sympatektomi. I denne prosedyren, vil en kirurg skjære bort en seksjon av det sympatiske nerve å undertrykke dens aktivitet i området skaper smerte. Vær oppmerksom på at denne operasjonen ikke er godt ansett av alle RSD spesialister, og symptomene dine kan faktisk forverres etter behandling.

Andre alternativer

Bruk av en transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) enheten kan bidra til å forbedre dine RSD symptomer. Emosjonell støtte, veiledning og råd fra en kronisk smertesenteret kan også være gunstig.

Kan alle døve folk dra nytte av høreapparater?

De fleste som ble født døve velger å gi avkall på høreapparater fordi de er lykkelig uten dem, men noen synes de er nyttige for kommunikasjon. Selv om de ikke kan hjelpe alle, noen medlemmer av døve samfunnet er gode kandidater til å dra nytte av et høreapparat.

Residual Hearing

Hørselsresten refererer til auditiv evne en person fortsatt besitter. Mange døve individer har noe rest hørsel, noe som kan bli forsterket av et høreapparat.

Funksjon av et høreapparat

Et høreapparat fungerer ved å forsterke lyd vibrasjoner til ørets hårceller, som deretter oversette dem til nervesignaler for hjernen å tolke.

Frekvenser

Noen døvhet spesifikt påvirker evnen til å høre frekvensen av et tonehøyde. Følgelig vil enkelte døve individer kunne bruke høreapparat for å forsterke frekvenser til ulike nivåer.

Lave Plasser

Høreapparater er mest nyttig med lave salgsstrategier, som de fleste døve personer med hørselsrest er i stand til å høre lave plasser bedre enn høye plasser. Følgelig, de vanligvis kan høre mannsstemmer bedre enn kvinnestemmer.

Hørselstap

Høreapparater er mest nyttig for de som nylig har lidd et delvis tap av hørsel på grunn av aldring, sykdom eller skade.

Nye RSD Behandlinger

Når du lider refleks sympatisk dystrofi (RSD), opplever du en brennende smerte i en eller flere av dine perifere ekstremiteter som kan være ledsaget av hevelse, stivhet, svakhet og selv atrofi. Mer ofte referert til som komplekst regionalt smertesyndrom (CRPS) type I, de tilknyttede symptomer på tilstanden vanligvis forverres over tid, spesielt når den forblir ubehandlet. Og mens de mer konvensjonelle metoder for remisjon har vist seg ganske effektive, har fremskritt innen medisin levert nye og flere behandlingsmuligheter. Hver behandlingsplan innebærer vanligvis smertelindring, psykologisk støtte og fysioterapi.

Smertebehandling

Siden du arbeider med en form for kronisk smerte, det første området av behandling innebærer forvaltningen av denne smerten. I det siste behandling støttet seg tungt på antidepressiva, antikrampemidler og kortikosteroider for å redusere nærværet av smerte. I dag er dette fortsatt er tilfelle, så kan legen anbefale at du begynner behandling med amitriptylin (antidepressiva), gabapentin (et krampestillende) eller prednison (et kortikosteroid). Disse hjelper behandler nerveskader og redusere betennelse som kan være årsaken til smertene.

Men som med nesten alle forhold som påvirker kroppen, kan du være kvalifisert for en klinisk studie. Kliniske studier er virkelig de nyligste behandlinger tilgjengelig for RSD. Ketamin er trolig en av de nyeste, men du kan også finne prøvelser for thalidomid. Med ketamin, du er faktisk bruker en bedøvelse for å "omskolere" visse reseptorer i hjernen som kan være årsaken til at du føler unormal smerte. Thalidomid er et beroligende middel og blod kreft medisiner som har vist positive resultater i forhold til RSD, men den eksakte årsaken hvordan det forbedrer tilstanden er fortsatt ukjent.

Psykologisk støtte

Mens du arbeider for å administrere din smerte, kan du også dra nytte av noen form for psykologisk støtte. Dette kan komme i form av personlig rådgivning eller gruppeterapi, men, uavhengig av metode, gir det deg med mestringsstrategier for smerten. Mange mennesker som handler med kroniske smerter kan begynne å lide av depresjon og andre angstrelaterte lidelser. Ved å ta del i psykologisk behandling, kan du bedre håndtere stress som ofte følger med smerte, så snakk med legen din om terapeuter og støtte grupper som spesialiserer seg på kronisk smerte.

Fysioterapi

Et annet element som brukes i forbindelse med smertebehandling og psykologisk støtte er fysioterapi. Selv om det ikke kan virke som en viktig fasett i behandlingen av RSD, har nye tilnærminger kommet en lang vei å redusere smerter forbundet med dette syndromet. Og mye som de øvrige modi behandling blir fysisk terapi administreres på en rekke måter. Foruten fysisk trening og en modifikasjon av daglige aktiviteter, er fysioterapeut nå bruker nervestimulering og biofeedback å bedre behandle denne formen for CRPS.

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) administrerer periodiske impulser inn i ryggraden til å faktisk avbryte eller blokkere unormal smerte signaler som går til hjernen. I biofeedback, du er lært opp til å bli mer samstemt med kroppen din, slik at avslapping kan føre til lindring av smerte.

Hva Urter kan være nyttig å Rengjør Nyre?

Urter har lenge vært brukt til å behandle ulike plager som høyt blodtrykk, leddgikt, nyrestein, samt forhold som blærekatarr eller urinveisinfeksjoner. Urter kan også hjelpe kroppen kvitte seg med overflødig vann som er tilfellet med væskeretensjon.

Urter når de brukes som diuretika er effektive og lett på systemet. Urter som renser nyrene dra nytte av denne vanndrivende handling, lettelser ulike symptomer og plager.

Typer

Mens urter er svært nyttig som diuretika, de er også gunstig når det brukes på andre måter. Mange urter har antiseptiske egenskaper sammen med komponenter som kan bidra til å helbrede slimhinnen i urinveiene selv. Urter kan bidra til å helbrede og fikse urinveiene, holde den slank, slik at urenheter som uløselige salter ikke slår inn nyrestein.

UVA Ursi

Uva ursi, også kjent som bearberry har antiseptiske egenskaper i urinen og er også en snerpende urt. I tillegg har den sterke antibakterielle komponenter. Denne urten er mest nyttig og sterkeste for 3 til 4 timer etter inntak av det. Den kan brukes til å behandle blærekatarr og urinrørsbetennelse og er nyttig i rensing av nyrene. Se etter UVA Ursi i te form eller supplement form hos din lokale helsekost butikk. Det er ofte kombinert med andre urter i te form. Følg doseringsanvisningen nøye.

Horsetail

Horestail, også kjent som bottlebrush, ble en gang brukt til polsk metall og tre, fordi det er så slitende. Den inneholder store mengder av silisiumdioksyd, som er tenkt å understøtte regenerering av bindevev. Ofte brukt til å behandle inkontinens, er kjerringrokk også effektiv for rensing nyrene på grunn av sine vanndrivende egenskaper. Det er tenkt å redusere nivåene av bly i kroppen. Den astringerende komponent av kjerringrokk kan hjelpe tone blæren og kan redusere størrelsen på en voksende prostata. Drikk en kopp kjerringrokk te daglig, eller ta 10 til 12 dråper ekstrakt to ganger om dagen for å rense nyrene. Ikke ta mer enn en måned uten å konsultere legen din.

Corn Silk

Corn silke er nyttig i nyre rensing fordi den inneholder noe som kalles en slim, som er veldig beroligende for urinveiene. Corn silke er best når de brukes frisk. Kjøp noen økologisk maiskolbe, og holde kornet silke når du tar den. Klippe av tørkede brune delen. Bruk ca en unse av korn silke og legge til ett poeng med kokende vann. Bratt i ca ti minutter, sil og drikke. Sluttresultatet er en temmelig tykk type te. Sammen med inneholder høye nivåer av planteslim, har mais silke også vanndrivende og antiseptiske egenskaper, noe som gjør det til et ideelt nyre cleanser.

Rådfør deg med legen din før du tar fatt på noen urte behandling programmet.

Hvordan dra nytte av Calendula

Hvordan dra nytte av Calendula


En av de vakreste og mest fargerike blomster som du kan vokse i hagen din er også en kraftig naturmedisin. Calendula, også kjent som ringblomst, har mange helsemessige fordeler, og er et nyttig te, olje, skjær eller salve for en rekke interne og eksterne forhold.

Bruksanvisning

•  Få de helbredende fordelene av calendula ved å lage en beroligende olje som er nyttig for en rekke forhold. Fyll en glasskrukke med tett lokk med tørkede blomster og deretter dekke med extra virgin olivenolje. Sett lokket på glasset og oppbevar på et kjølig mørkt sted, rister hver dag i 2 uker. Sil bladene fra olje og legg en vitamin E kapsel som konserveringsmiddel.

Lag en healing krem ved hjelp av hjemmelagde calendula olje. Kombiner 3 ss. av calendula olje, 1 ss. av søt mandelolje, 1,5 ss. av shea smør og 1 ss. kakao smør i en liten gryte og varme å putre på lav. Fjern fra varmen så snart ingrediensene er smeltet og godt blandet og hell i glasskrukker. La avdekket til kremen er kald.

Kjøp en calendula skjær og ta det med te eller vann opp til tre ganger daglig. Følg alltid produsentens informasjon om dosering informasjon; Imidlertid er den mest vanlige dose 10 dråper per kopp vann.

Dra nytte av calendula mens du nyter en varm og deilig kopp te. For å gjøre det te, hell kokende vann over 1 eller 2 ts. av tørkede blomster, dekker og la det bratt i 15 minutter. Legg sitron og / eller hvis ønskelig honning og drikke opptil tre ganger daglig.

Bruk oljer, kremer, eller gjøre komprimerer fra calendula te å bidra til å helbrede sår, redusere betennelse, berolige brannskader og solbrenthet, hjelpe klare konjunktivitt, helbrede og redusere symptomer på eksem og psoriasis, behandle flass og stoppe kløe forårsaket av vannkopper, bug biter og mer.

Ta calendula skjær eller te internt for å berolige gastritt, helbrede og redusere symptomer på magesår, behandle ulcerøs kolitt, helbrede og lindre en sår hals, bryte feber og selv få lindring fra menstruasjonssmerter.

Tips og advarsler

  • Oppbevar oljer, kremer og tinkturer i et kjølig mørkt sted og brukes innen 6 måneder.

Hvorfor er snurpet Lip Breathing nyttig?

Hvorfor er snurpet Lip Breathing nyttig?


Fysisk trening hjelper deg med å forbedre styrke og utholdenhet - det forbedrer koordinasjon, pust, fremmer avslapning, hjelper deg med å administrere vekt og reduserer mengden oksygen som trengs av musklene dine. Pusteøvelser kan gjøre i hovedsak det samme. Å puste med magen og snurpet-leppe pusting er både nyttige øvelser du kan gjøre hvor som helst, å når som helst hjelpe deg å puste lettere.

Hvordan pung-Lip Pust

Sakte pust inn gjennom nesen med munnen lukket. Nå puster gjennom munnen med leppene snurpet, som om du blåser ut et stearinlys. Passivt puster omtrent dobbelt så lenge som du inhalerer. Når inhalere, puste rolig inn og passivt. Med andre ord, ikke tvinge luften inn eller ut av lungene dine, la det flyte jevnt og langsomt.

Hvorfor det hjelper

Snurpet-leppe puste er gjort for å fjerne innestengt luft holdt innenfor luftblærer eller alveoler i lungene. Det bidrar til å øke mengden oksygen du puster inn kalles åndedrett, og mengden av oksygen transporteres til cellene, kalt ventilasjon. Snurpet-leppe puste bidrar til å holde luftveiene åpne lenger, noe som gjør det lettere å puste. Denne pusteteknikk hjelper også hindre kortpustethet.

Hvem kan ha nytte

Innestengt luft er ofte et resultat av emfysem, kronisk bronkitt og noen ganger astma, så vel som andre kroniske lungesykdommer. Disse sykdommene er ofte klumpet sammen under begrepet kronisk obstruktiv lungesykdom, eller KOLS. Sykdomsprosessen er vanligvis langsom og gradvis begrenser mengden av luftstrømmen inn i og ut av lungene. Personer med KOLS ofte lider av lavt oksygennivå samt høyt blodtrykk. En redusert pustekapasitet gjør det vanskeligere for hjertet å pumpe blod gjennom kroppen.

Dagliglivets aktiviteter

Snurpet-leppe puste, gåing, ved hjelp av en øvelse sykkel, tøyningsøvelser og avspenningsteknikker er alle nyttige for å øke effektiviteten av oksygen bruk og distribusjon i kroppen din. Koordinerte puste aktiviteter, som snurpet-leppe puste, kan forbedre din evne til å gjennomføre daglige aktiviteter, som å gå opp og ned trapper og bære gjenstander uten å bli tungpustet.

Hvordan er gode bakterier Nyttig til miljøet?

Bakterier og Nitrogen

Bakterier og andre små mikroorganismer blir ofte sett på som en fiende av helse og miljø, men ofte det motsatte er sant. Mange typer bakterier tjene viktige roller I helsen til mennesker og dyr, og hele miljøet.
En viktig og nyttige bakterier er Rhizobium, som er en viktig del av hvordan planter over hele verden mottar næringsstoffer. Planter er avhengige av ammoniakk som et viktig næringsstoff. Ammoniakk er ikke funnet i store mengder i atmosfæren; Imidlertid er nitrogen. Rhizobium er den eneste type av organisme som er i stand til å kombinere denne nitrogen rikelig med oksygen for å danne ammoniakk. Prosessen med å omdanne nitrogen gjør hele plantelivet avhengig av bakterier for å vokse.

Bakterier og Jord

Gjennom hele miljøet, alle typer forekommer i livet sykluser. Når en plante eller dyr organisme dør den er erstattet av en annen, og syklusen fortsetter. Dekomponering er den prosess hvor døde organismer er brutt ned til deres grunnleggende elementer. Streptomycetes er bakterier avgjørende for nedbrytning finnes naturlig i jord og er ansvarlig for å bryte ned råtnende planter og dyr sak. Uten denne bakterien, ville død materie raskt bygge opp hele miljøet. I tillegg er den bakterielle nedbrytning av Streptomycetes frigjør næringsstoffer i jordsmonnet, noe som tillater nytt liv til å vokse.

Bakterier og Dyr

I tillegg til å være viktig i jord, tjener bakterier en viktig rolle for nesten alle dyr. I magen og tarmene hos pattedyr, bakterier som E. coli hjelpe til med riktig fordøyelse av mat. I løpet av denne fordøyelse, viktige vitaminer inkludert vitaminene B, og K, er gitt ut og brukt i hele kroppen. Nyttige bakterier også hjelpe dyr og mennesker i bekjempelse av infeksjon. Når en type bakterier bebor et område, slåss de andre bakterier for kontroll i kroppen. Når bakterier som iare skadelig for kroppen invadere, de allerede tilstedeværende nyttige bakterier bevege seg for å hindre dem fra å spre seg.

Hvordan kan jeg få et nytt kort for Mississippi Medicaid?

Hvordan kan jeg få et nytt kort for Mississippi Medicaid?


Medicaid er et helseprogram administrert på føderalt nivå, men implementeres og forvaltes på statlig nivå. Programmet hjelper lav inntekt mennesker og familier i Mississippi og andre stater betale for kvalitet medisinsk behandling. Medicaid midlene fordeles direkte til helsepersonell gjennom et krav-filing prosessen. Hvis du bor i Mississippi, og du trenger for å få en Medicaid erstatningskort, her er hva du trenger å gjøre.

Bruksanvisning

•  Ring Mississippi ACS Hot Line - enten på 601-206-2900 eller gratis på 800-884-3222.

Snakk med en representant og be om et nytt kort.

Kontroller informasjon om deg selv når du blir bedt om av representanten.

Bekreft at staten Mississippi har riktig adresse.

Spør hvor lang tid det vil ta for deg å motta din erstatningskort. Normalt kan du forvente at det skal komme frem til adressen du har angitt i to til fire uker.

I mellomtiden, hvis du trenger å besøke en helsepersonell, leverandøren kan bekrefte begunstiget status direkte med Mississippi Medicaid kontor.

Tips og advarsler

  • Alltid være høflig og nyttig når du arbeider med representanter fra staten Mississippi. Jo enklere du gjør jobben sin, jo raskere kan du få ting gjort.
  • Sørg for at din adresse er up-to-date med staten Mississippi. Hvis adressen din er forskjellig fra den i systemet, kan det hende du må vise bevis på din adresse før et nytt kort kan utstedes.

Hvordan finne 10 måter å begynne på nytt

Begynne på nytt er noe som alle av oss gjør fra tid til annen. Vi må kanskje begynne på nytt etter et mislykket forhold, eller når vi flytter til en ny by. Noen ganger er det bare et spørsmål om behov for å endre gamle vaner eller revurdere et prosjekt som ikke panorering ut riktig. Uansett situasjon, det er ti enkle trinn som kan hjelpe en person til en ny begynnelse i omtrent enhver situasjon.

Bruksanvisning

Finne 10 måter å begynne på nytt

•  Innse at en endring må skje. Dette kan bety å komme til enighet med det faktum at noe som en gang jobbet fungerer ikke lenger, eller at et kurs av handlingen tatt ikke kommer til å gi de fordeler når man venter seg. Erkjennelsen av at en endring må skje er det første skrittet mot å begynne på nytt.

Vurdere hva som gikk galt. Ved hjelp av papir og blyant, lage en liste over hva som har skjedd opp til dette punktet, og hvorfor iverksatte tiltak har vist seg å ikke være vellykket. Forstå hva didnâ € ™ t arbeid og hvorfor det ikke fungerte kan ofte bidra til å bringe tankene til noen ideer til hvordan du kan plotte en ny kurs og få mer ønskelige resultater.

Be om tilbakemelding. Når du har noen ideer om hva som ikke fungerer, oppsøke noen troverdige personer og få sine vurderinger av situasjonen. Det er alle muligheter de vil presentere noe som ikke skje med deg, og faktisk vil vise seg nyttig i å plotte en ny handlingsplan.

miste frykten for forandring. Mens mange av oss er vanedyr, er det ikke nødvendigvis slik at noe nytt må være skremmende. Ofte starter over betyr later noe som er en kjent mengde og risikere anskaffelse av en ny mengde som er utgangspunktet uprøvd. Men husk hvis det som har gått før virket ikke, å opprettholde status quo er mye mer sannsynlig å føre til skremmende resultater enn å prøve noe nytt.

Tenk utenfor boksen. Dette er ofte vanskelig å gjøre for mange mennesker, rett og slett fordi det betyr å flytte utenfor velkjent territorium. Se til andre kulturer, andre måter å gjøre ting som kan være i stand til å oversette til ditt gitt situasjon. Du kan bli overrasket over de alternativene som vises hvis du kan bare være åpen for å se på ting på en ny måte.

Begynn å gjennomføre små endringer som vil endre hendelsesforløpet. Hvis du og partneren din livet har begynt å bevege seg i ulike retninger, men du ønsker å berge forholdet, deretter identifisere et par enkle ting som appellerer til begge parter og vil bidra til å skape hyggelig tid sammen. Dersom et arbeidsprosjekt synker som en stein, foreslår noen mindre endringer i prosedyre eller prosess som kan bidra til å begynne å flytte prosjektet i en retning som vil bringe den tilbake i tråd med det opprinnelige formålet.

Vurdere små endringer. Hvis de synes å være å gjøre en positiv innvirkning, fortsett med dem og eventuelt forbedre dem med noen flere mindre endringer. Beveger seg i en ny retning i små skritt gir fordelen med lettelser ut den gamle mens trinnvis bringe inn den nye, noe som mange mennesker kan forholde seg til mye enklere enn brå endring.

Innse at du ikke kan alltid være i kontroll av frekvensen av endring og det er greit. For eksempel kan din arbeidsgiver bygge ned og du er nå ute av en jobb. Du gjorde ikke gjennomføre endringen, men likevel endrer nå er nødvendig. I stedet for å dvele ved hvordan endringen ble foisted på deg, ser dette som en mulighet til å ta kontroll over disse nye omstendigheter og finne lønnet arbeid som vil tillate deg sjansen til å skinne.

Vær fleksibel når du starter over. Mens det kan være greit å ta med noen elementer fra den gamle omstendigheter, kan du bli overrasket på hva som må forkastes som du gjøre overgangen fra det gamle til det nye. Så mye som mulig, være åpen for å omorganisere eller miste elementer som på overflaten ser ut til å ha noe å gjøre med å begynne på nytt.

Gi deg selv en gave av tid. Starter over sjelden skjer over natten. Det kan være en rekke løse tråder å binde opp, og en liste over oppgaver som må løses før du er fri til å gå videre med endringen. Husk så lenge du legge grunnlaget for å begynne på nytt og lage en liten fremgang hver dag, vil ting bli bedre og bedre.

Tips og advarsler

  • Starter over vanligvis innebærer mer enn å følge en rask 1-2-3 rekke trinn. Ofte, enkeltpersoner trenger støtte fra kjære å finne ressurser og styrke til å gjennomføre endringer og gå videre. Dona € ™ t være redd for å be om hjelp.
  • Kaste bort en masse tid browbeating deg selv eller andre for tidligere feil er mot sin hensikt. Akseptere at ting er som de er, og målet er nå å gjøre ting bedre. Annet enn gruvedrift fortiden for å hjelpe unngå å gjenta de samme feilene så mye som mulig, la det siste oppholdet i fortiden.

Hva er en behandling for RSD Hvis du er SIP?

Hva er en behandling for RSD Hvis du er SIP?


Reflex Sympatisk Disorder (RSD) er en nevrologisk lidelse som påvirker nerve reseptorer og forårsaker ufattelige smerter. Leger ofte behandler RSD og medfølgende Sympatisk Uavhengig Pain (SIP) ved å midlertidig slå av smertereseptorer, som ofte ikke fungerer. En siste utvei er å plassere pasienter i koma for å tilbakestille deres nervesystem.

Historie

Begrepet RSD ble først brukt i det medisinske feltet i 1946, men legene er fortsatt blandet om sin behandling. To separate kliniske studier-løpet hvor pasientene ble benyttet i medisinsk indusert koma-ble foretatt i Tyskland og Mexico i radikale forsøk på å behandle dem og lære om sykdommen.

Expert Insight

Den koma er utformet for å starte på nervesystemet, men det er ikke en umiddelbar løsning, sier Robert Schwartzman, MD, leder av nevrologi ved Drexel University College of Medicine. Han har forsket RSD i 30 år, og henviser pasienter til behandling i Tyskland.

Betraktninger

Behandlingen er en siste utvei, og er kostbart. I 2009 rapporterte en pasient totale utgifter til å være så mye som $ 50.000. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjenner ikke denne behandlingen, slik forsikring er ikke sannsynlig å dekke det.

Time Frame

Koma pasienter bruker opptil fem døgn under behandling. Pasienter rapporterer generelt en langsom bedring.

Advarsler

Ketamin, det stoff som brukes til å indusere koma, er også en gate medikament. I løpet av koma, leger regulere mengden av medikamentet gitt til pasienter og langsomt avvenne dem fra den.

Co to jest RSD?

Dystrofię odruchową lub RSD, jest przewlekłą chorobą ból, który jest również nazywany zespół algodystroficzny. RSD jest z silnym i ciągłym bólu i została zdiagnozowana w setki tysięcy ludzi w samych Stanach Zjednoczonych. Wiąże się to poważne zakłócenie układu nerwowego, w których osoby nerwów nadal wysyłać sygnały wyzwalające bólu mózgu. Zazwyczaj pojawia się, gdy osoba poszkodowana lub ma operację.

Identyfikacja

RSD częściej zaczyna pojawiać się w opałach, który doznał kontuzji lub gdy operacja została wykonana. Jest słabo rozumiana stan i trudne do zdiagnozowania. Problemy takie jak infekcje, choroby stawów, oparzenia, skaleczenia, otarcia i ma gips na może wytrącić RSD. Wielu lekarzy ma trudny czas w identyfikacji RSD, jak jej objawy przypominają inne przewlekłe zaburzenia bólowe.

Efekty

Objawy RSD to ból, który może być nazywany najlepszym pieczenie lub ból poważne uczucie. Może być obrzęk w ból promieniujący od a przeguby mogą być bardzo miękkie. To może być trudne do poruszania rękami i nogami, a to może doprowadzić do tzw atrofia, gdzie mięśnie słabnąć z powodu braku pracy. Są możliwe skurcze mięśni i pocenie się w zagrożonym obszarze ciała, a skóra może zmienić kolor na czerwonawy lub nawet niebieski, pojawiające błyszczące. Wszystkie te objawy nie muszą wystąpić, ale gdy trzech lub więcej nie wtedy lekarze przyjrzeć RSD jako potencjalną przyczynę.

Ramy czasowe

RSD jest ujmowana w trzech odrębnych etapach. Ostra faza rysy palący ból, który trwa do etapu dystroficznego. Zmiany w kolorze skóry i temperatury wraz z możliwymi zmianami w kościach dzieje jak zaczyna dystroficznym etap. Podczas zanikowego etapie RSD ruchu danego obszaru może być utrudniony, ale ból może zmniejszyć. Ramy czasowe dla tych etapów jest sześć miesięcy dla każdego z nich, ale może to się różnić od pacjenta. RSD najczęściej dotyka ludzi w wieku od 40 do 60, ale zaobserwowano u osób w każdym wieku.

Ostrzeżenie

Kiedy RSD nie jest szybko diagnozowane i leczone w początkowej fazie, może przejść do bardziej poważnych objawów. Mięśnie mogą dokręcić i zanik może ustawić w, z możliwością palce i palce faktycznie zamawiających do stałej pozycji. RSD może rozprzestrzeniać się z oryginalnym obszarze korpusu, wpływając części ciała z dala od pierwotnej miejscu przejścia na przeciwległej kończyny, albo przy kontroli całego boku ciała.

Zapobieganie / Rozwiązanie

RSD mogą być złagodzone, gdy leczenie rozpoczyna się szybko po objawy pojawiają się. Leków przeciwbólowych, leków na receptę z ponad-the-counter typów, może bardzo pomóc. Formy sterydów są wykorzystywane i utrata kości suplementy są powszechnie stosowane na RSD. Zastępca wykorzystanie ciepłych i zimnych aplikacji i fizykoterapii są również zabiegi dla RSD. Blokowanie leki i do krótkich impulsów elektrycznych sygnałów bólowych Układ pomocy w podejmowaniu pacjentów RSD nerwów lepiej.

Znaki 4. etapu RSD

Dystrofię odruchową (RSD), znany również jako zespół złożonego regionalnego bólu, jest zaburzeniem neurologicznym, który zwykle przebiega w czterech etapach. Nie ma leku na tę chorobę, ale nie są do leczenia opanowywaniu objawów, które różnią się w zależności od stadium choroby. Jeśli uważasz, że cierpi na RSD, należy udać się do lekarza jak najszybciej, w celu uzyskania porady i leczenia.

Przyczyny

RSD może być spowodowane przez wiele różnych miejscach. Pacjentów rozwinęły się choroby po cierpienie złamane kości, powikłania po operacji, uszkodzenia nerwów, zawału serca, a nawet z posiadania kończyny ustawione w gipsie na dłuższy czas. W niektórych przypadkach nie można zidentyfikować przyczyny.

Objawy

Najbardziej charakterystycznym objawem RSD jest ostry ból w odpowiedzi na bodziec, który powinien generować tylko łagodną postać bólu. Typowe zabiegi często nie działa na ból powodowany przez RSD. Inne objawy ogólne to: poplamiona czerwony lub fioletowy kolor skóry, uczucie pieczenia w obrębie stawów, obrzęk i sztywność stawów. Wiele innych objawów będzie zmieniać się w zależności od stadium choroby. Etap jeden z RSD zazwyczaj trwa jeden do trzech miesięcy. Drugi etap może trwać od trzech do sześciu miesięcy. Trzy i cztery etapy mogą trwać w nieskończoność. Podczas gdy wiele z objawów na początku kariery są do opanowania z leczenia, skutki z etapów trzy i cztery są trudniejsze do zarządzania, i są nieodwracalne w wielu przypadkach.

Etap czwarty Objawy

Podstawowym objawem czwartym etapie jest, gdy choroba zaczyna wpływu narządów wewnętrznych. Jak wrzód zmiany skórne zaczynają pojawiać się na dotkniętych obszarach ciała. Wiele zabiegów, które są skuteczne we wcześniejszych stadiach choroby pojawiają się znacznie mniej skuteczna w tym etapie. Zgorzel może tworzyć w obszarach dotkniętych z powodu ograniczonej cyrkulacji. Czwarty etap RSD może trwać dowolną ilość czasu.

Czwarty etap Controversey

Istnieje pewna różnica zdań na temat tego, czy czwarty etap RSD jeszcze istnieje. Błąd rozpoznawania konkretnego stadium choroby jest, że każdy przebiega w różny sposób, i może dojść do objawów innych etapów, nie może wykazywać wszystkie objawy choroby. Przyczyny promocja i specyficzne dla tej choroby wciąż nie są całkowicie zrozumiałe, a ponieważ wielu pacjentów nigdy nie sprawiają, że do czwartego etapu, to jest trudne do zdiagnozowania i etap badania.

Typene RSD

Typene RSD


Sympatetisk dystrofi, RSD, har blitt erstattet med begrepet Complex Regional Pain Syndrome, CRPS. Ifølge Reflex Sympatisk dystrofi syndrom Association, RSDSA, har denne kroniske nevrologiske syndrom symptomer som alvorlig brennende smerte, patologiske forandringer i bein og hud, overdreven svetting, vev hevelse og ekstrem følsomhet for berøring. CRPS er en feil på en del av nervesystemet. Når nervene feiltenning, er hjernen sendes konstant smertesignalene og de resulterende smerte varierer fra milde til alvorlige.

Type I og Type II

CRPS er beskrevet som en skade på en nerve eller mykt vev som ikke følger den normale bane for helbredelse. De to typer av CRPS er type I og type II. Hver type blir differensiert av hvorvidt det er identifiserbar eller om den har en årsak. Dersom nerveskade er et resultat av en uidentifiserbare årsak, enn det anses Type I. Imidlertid er kausalgi eller Type II karakteriseres som å ha en distinkt "stor" nerveskade forekomst. Så, hvis nerveskade skjedde etter en operasjon, enn kirurgi regnes som årsaken.

Diagnose

Begge typer CRPS er bemerket av den pågående og ofte nådeløse nervesmerter som skyldes den endeløse smerte signaler mottatt av hjernen. Dessverre, kan en enkel fall eller invasiv kirurgi føre samme alvorlighetsgrad av nerve smerte. Rocky Mountain CRPS / RSD stater, "CRPS / RSD er en av de mest smertefulle lidelser kjent for medisinsk vitenskap." Endringer som ødem, kan temperaturen i huden og hudens synlige abnormaliteter være basis for diagnose av dette syndrom. Imidlertid er diagnosen gjort av utelukker andre forhold som forårsaker lignende smerter og dysfunksjon; vurdere og dokumentere medisinsk historie; og fysisk å undersøke en pasient.

Behandling

Ifølge RSDSA, er CRPS dårlig misforstått av pasienter, familier og for helsevesenet. Pasienter rapporterer å se et gjennomsnitt på fem leger før en nøyaktig diagnose er gjort. CRPS behandlinger inkluderer medisiner, fysioterapi, psykisk støtte, sympatisk nerve blokker og / eller ryggmargen stimulering.

Fakta

Mellom 200.000 og 1,2 millioner amerikanere er rammet av alvorlig og nådeløse smerte. Av denne statistikken, kvinner er to til tre ganger mer sannsynlig å bli diagnostisert med CRPS. Selv om gjennomsnittsalderen er 42, melder RSDSA det er å se symptomene på unge jenter og barn så unge som tre år. Det bør også bemerkes at CRPS er ikke et psykologisk syndrom; Imidlertid kan pasienter utvikle psykiske problemer fordi de ikke er antatt av familie eller leger. Tidlig og korrekt diagnose samt riktig behandling er nøkkelen for gjenoppretting.

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett


Et annet nytt år kommer, og du gjør enda en oppløsning for å miste at magen fett og den ekstra vekten du har båret rundt. Lett å si, vanskeligere å gjøre i mange tilfeller. Ikke la tanken på vekttap overvelde deg. Ta det sakte og jobbe mot målet ditt for en sunnere deg gjennom hele året.

Farene ved magen Fat

Magen fett er også kalt visceralt fett, og det kan være svært farlig for helsen din. I motsetning til subkutant fett som er like under huden din, er visceralt eller magefettet som ligger dypere blant dine indre organer. Visceralt fett konvolutter dine organer og frigjør fettsyrer som kan reise til leveren, noe som øker kolesterolnivået. Personer som har overskytende magen fett har en høyere risiko for hjertesykdom og diabetes.

Spise riktig

Å miste vekt rett etter innledet det nye året kan være vanskelig for noen mennesker. Rester fra ferie feiringer og spiselige gaver lokker, noe som gjør fristelsen vanskelig å motstå. Kaldt vær og komfort matvarer som går sammen med det kan gjøre for langsom fremgang også. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer 'Weight-Control Information Network (WIN) foreslår å tenke på å spise i form av en "sunn plan" istedenfor å bruke restriktive begrepet "diett". WIN anbefaler fokus på frisk frukt og grønnsaker, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, hele korn og magre proteiner.

Trene

Trening spiller en nøkkelrolle i å miste magen fett også. Målet for mellom 75 minutter med høy eller 150 minutter med moderat aerobic aktivitet hver uke for å brenne litt fett og kalorier. Inkluder muskel-styrke øvelser et par ganger i uken også. Harvard Health Publications forklarer at visceralt fett svarer godt til en kombinasjon av sunn mat og mosjon. Med andre ord, hold deg til det, og du vil sannsynligvis se positive resultater. Den 75- til 150-minutters retningslinje er et minimum anbefaling; må du kanskje sette i mer tid enn dette for å se resultater.

Oppholder motivert

Ved utgangen av februar, har mange allerede gitt opp sin nyttårsforsetter, melder CBS News. Staying motivert kan være tøff når andre allerede har kastet inn håndkleet. Hold på toppen av din vekt-tap reisen ved å gjøre deg ansvarlig, noe som gjør det like enkelt på deg selv som mulig og med regelmessige belønninger. Begynne i det små ved å gjøre små endringer i måten du spiser. Legg øvelsen neste, spesielt aktiviteter som går på en tredemølle, gjør yoga eller step aerobic som du kan gjøre innendørs i løpet av vinteren. Sett realistiske mål som er oppnåelige og belønn deg selv med et lite element for eksempel en bok, sang laste ned eller shopping tur når du møter dem.

Resultater

Den gode nyheten er når du har oppfylt din nyttårsforsett å miste magen fett, er du sannsynligvis har utøst det for godt. Ifølge en studie ved University of Alabama i Birmingham forskere, folk som mistet visceralt fett gjennom trening holdt den av for et år eller mer. Deltakerne i studien utøvd et gjennomsnitt på 80 minutter i uken, med fokus på enten aerobic aktiviteter eller styrketrening. Noen av personene i studien fikk en bit av vekten tilbake etter et år, men fikk ikke gjenvinne noe av den farligste typen av magefett.

Nyttige tips for Sensory Integration Disorder

Mange barn, og faktisk mange voksne, lider av noen form for sensorisk integrasjon lidelse. Enkelt sagt, er de ikke i stand til å takle felles visuell, auditiv, bevegelse, lukt, smak og følelser i huden som andre synes det er lett å overse. Barn, spesielt, kan finne feil stimuli spesielt overveldende; en skrapete tag kan kaste dem inn i hysteri, eller cologne kan gjøre dem kvalm. Her er noen tips for å håndtere sensorisk integrasjon lidelse.

Dokumentere problemet for deg selv og andre

Studer barnet ditt å fastslå den eksakte stimuli som forårsaker problemet. Har han alltid frik ut i supermarkedet? Har han dekke øynene i sterkt lys eller i et rom med fluorescerende lys? Har han foretrekker glatte klær? Har han blir sint hvis han ikke kan rock eller spinne? Har han tygge på ting når han tenker? Har han avviser myke innslag? Hater han blir holdt? Gjøre en svært grundig vurdering, over en periode på uker, for å identifisere nøyaktig hva stimuli han finner urovekkende og beroligende. Vær spesielt oppmerksom på hvordan han roer seg.

Lag en Sensory Diet

Gjør en innsats for å holde hjem mellomrom, og spesielt rommet sitt, i tråd med sine sensoriske krav. Lavere lysnivåer, holder lukt til et minimum, holde leker i glatte bokser og redusere rot. Barn som har en sensorisk-trygt miljø å trekke seg tilbake til er bedre i stand til å håndtere påkjenninger i verden utenfor. Også er du lærer dem hva slags miljø for å bygge som de gamle.

Snakk om hva barnet liker og ikke liker

Selv når barnet er svært ung, fordeler han fra å forstå hva som er invalid ham.

Hvis barnet ditt reagerer rutinemessig dårlig for høye lyder andre ignorere, lyst til å rope barn eller jack Hammer på hjørnet, er du i en posisjon til å fortelle ham, "oh, er denne musikken litt høyt for deg, er det ikke?" når han er i nærheten av band på land rettferdig.
Du bør også identifisere noen overnatting du gjør som lindrer problemet. Hvis du flytter barnet ut av solen og bort fra de andre barna i parken, kan du si "Det er mørkere og roligere over her, ikke er det. Liker du denne bedre?"
I praksis er du hjelpe ham å identifisere og imøtekomme hans sensoriske innganger, og du hjelper ham å utvikle de ferdighetene han vil trenge i fremtiden.

Informere venner og familiemedlemmer om ditt barns Krav i en rett frem måte

Barn, som voksne, har rett til sterke preferanser. Mens verden ikke trenger å endres for å tilfredstille deres behov, de har en rett til å ha rimelige krav oppfylt.
Forteller foreldrene til barna barnet ditt besøker at barnet ditt reagerer svært dårlig å bli rørt gjør det mulig for foreldre å instruere sine barn om hvordan de skal oppføre seg. Informere besteforeldre at barnet vil bare bære myke klær, og at hun hater sterke lukter kan løse mange problemer før de er problemer.
Informere lærere at Førskole virkelig drar nytte av fem minutter å kjøre, spinning eller svingende kan hjelpe dem minne barnet hva du skal gjøre på lekeplassen.

Tenk ergoterapi ved Professionals

Sensorisk integrering behandling har kommet langt i det siste tiåret. Det er nå mange spesialister som hjelper barn å lære å tilpasse sine egne sensoriske integrering behov. Hvis din skole-alder barn kollapser i hysterisk anfall fordi hans setet flyttes, barna er for høyt, noen berører armen eller han ikke kan finne sin matboks, så han trenger noen målrettet profesjonell rådgivning. Dette sikrer at et problem med sensorisk integrering lidelse ikke slår til noe langt mer alvorlig.