Digidexo.com

lyskebrokk bind eller bandasje

Hvordan Wrap en elastisk bandasje

Hvordan Wrap en elastisk bandasje


Elastiske bandasjer brukes på forstuinger å bidra til å øke blodgjennomstrømningen eller langsom hevelse. De kan også brukes til å holde kompresser eller bandasjer sår på plass. Disse bandasjer kommer med metallspenner eller borrelås. Figuren åtte teknikken er spesielt nyttig for å legge til støtte for din skade og holde bandasjen på plass. I tillegg til anklene, kan du bruke teknikken på håndledd, albuer og knær. Du kan kjøpe elastisk bind på de fleste mat eller narkotika butikker.

Bruksanvisning

Hold elastisk bandasje med roll vendt opp.

Plasser den løse enden av bandasje på toppen av foten. Hold dette stykket på plass med venstre hånd. Vikle den rundt til undersiden av foten hvor foten bøyer seg, overlappende omtrent halvparten av bandasjen største bredde. Vikle foten to ganger.

Pakk bandasje rundt ankelen i et åttetallsmønster. Det skal krysse på toppen av foten og sjal rundt ankelen. Pakk den under foten for å fullføre åttetall. Gjør dette to ganger.

Pakk bandasjen opp kalv, overlappende halve bredden av bandasjen. Pakk hele veien til like under kneet. Du trenger ikke å pakke ned igjen til fots.

Fest enden av bandasjen på plass. Bruk enten borrelås eller metall festene. Ikke bruk metall festene hvis wrap ender nær en sving i huden din, for eksempel på en joint.

Trinnene i Legge Compression bandasje

Kompresjonsbind kan være nødvendig for en rekke medisinske problemer, fra å stoppe blødning å redusere leddbetennelse. Lære de riktige trinnene for emballasje eller bruke kompresjonsbind eller dressinger vil hjelpe behandle slike tilstander trygt og effektivt. Forsøk alltid å oppbevare materialer rene og sterile. Søk profesjonell hjelp hvis du er usikker på forholdene eller i tilfeller av en ikke-truende medisinske behov som ødem.

Trykkdressinger

Plasser en ren, steril kompresjon eller trykkbandasje på noen flenge eller skade som involverer blødning. Trykke ned på såret, eller kompresjon, hjelper treg blødning og oppfordrer koagulasjonsprosessen å begynne. Prøv å heve den skadde lem hvis mulig. Fortsett å bruke fast press på såret med kompresjonsbandasje og fest bandasjen ved å pakke ekstra bandasjer rundt puten til lege eller ambulanse. Vikle bandasje rundt såret, overlappende endene og feste det på plass over såret. Dette bidrar i clotting. Ikke bind eller pakk så tett at du kuttes blodtilførselen eller sirkulasjon.

Terapeutiske Bandasjer

Terapeutiske bandasjer ofte blir brukt for sirkulasjonsproblemer hos personer diagnostisert med venøs insuffisiens. Dette betyr venene i underekstremitetene har en vanskelig tid å pumpe deoxygenated blodet tilbake opp mot hjertet. Kompresjonsbind brukes i slike tilfeller må brukes forsiktig for å sikre støtte til svekket årer, men ikke så hardt at blodsirkulasjonen lider.

Bruk 8 til 10 centimeter elastisk bind på underekstremitetene. Begynn innpakning ved den laveste ende av det område som skal pakkes. Bandasjen roll skal holdes i den dominerende hånd med rullet delen vendt oppover og mot utsiden. Rull bandasjen etter behov, med et jevnt press og trekke nær lem.

Lagdeling

Kompresjonsbind ofte må legges lagvis. For eksempel når man skal vikle underekstremitetene på grunn av ødem, personens ankelen, leggen og noen ganger kneet er innpakket.

Først bruke et lag med kompresjonsbandasje innpakning til foten og ankelen, som dekker alle overflater av ankelen. Overlapping kantene, og fest med tape. Starter det andre lag ved kneet og arbeide seg nedover leggen for å dekke det første lag på toppen av ankelen eller leggen. Vikle det andre lag kryssvis til det første lag, eller i motsatt retning av det første lag. Dette er kjent som Putter krysse bandasjerer teknikk.

Hvordan Tie Knots for en bandasje

Hvordan Tie Knots for en bandasje


Den beste knute for å bruke når du binde en bandasje er en firkantet knute. Square knop ligge flatt og ikke ta ekstra skade eller ubehag for personen som er i behov av bandasjen. Du bør bruke en bandasje når legge press på et sår som blør, eller når som dekker en sår eller brenne for å hindre smitte. Square knop er lettest å justere til komfortnivået til mottakeren. Knuten bør være tettsittende, men ikke så stramt at den kutter av sirkulasjon.

Bruksanvisning

•  Velg riktig bandasje bredde for området av kroppen du prøver å dekke. Anbefalte bredder er 1/2 tommers for en finger, en tomme for en hånd, og 2 inches for en etappe. Test bandasjen ved å sørge for det dekker såret helt.

Beregn mengden av bandasjen du trenger for å sikre såret. Påfør komprimere eller gasbind å dekke såret før du knytte knute. Grundig vikle området for å dekke såret eller stoppe blødningen. Ta knute bandasje og pakk det rundt området en gang. Bruk denne målingen og kutte bandasje. Legg en ekstra 3 inches som du kan kutte senere hvis nødvendig.

Før høyre ende av bind over venstre ende av bandasjen og putt den sikkert under bandasjen. Ta med begge sider sammen og passere høyre ende over den venstre enden av bandasjen igjen. Trekk begge ender godt til de er sikre å fullføre knuten.

Fest knuten ved å binde den i en bue eller påføre et feste for å holde knuten på plass. Typer festeanordninger inkluderer pins, tape eller klips. Velg en metode for å sikre at knuten vil bringe minimalt ubehag for personen som ønsker bandasjen. Knuten skal plasseres over komprimere i det område hvor blødningen behov for å stoppe eller hvor såret som skal stabiliseres.

Hvordan kjøpe bind for tenåringer

Tenåringsjenter er ofte selv bevisst om seg selv og sitt liv. De kan ikke ønsker å trekke oppmerksomhet til det faktum at de menstruerer og må bruke bind eller maxi pads hver måned.

Bruksanvisning

søke nettsteder som kotex.com og always.com, som har produktvelgere for å finne akkurat de rette pads for din ungdoms livsstil og kropp. Også ta en tur til butikken for å sammenligne de mange alternativene for pads du kan kjøpe.

Velg vinger eller ingen vinger. Mange produsenter tilbyr begge stilarter slik at det virkelig er en personlig preferanse. Wings hjelpe puten opphold levd opp til truser og gir ekstra sidebeskyttelse mot lekkasjer.

Velg en maxi eller en ultra tynn pad. Maxi pads sitte nærmere kroppen, som gjør at du føler deg bedre beskyttet, men ultra tynner tilby mer komfort med mindre bulkiness. Ultra tynner pleier å være stor for tenåringer som de er mer diskret og mindre for petite organer.

Sammenlign størrelser og absorpsjonsevne nivåer og velge den ene eller de beste for tenåringen din. Tilbyr alltid en slank kutt pad som de hevder er best for tenåringer. Du kan også velge fra vanlige, super, overnatting og maksimal beskyttelse absorpsjonsnivåer, som er ganske selvforklarende. En tenåring kan trenge en kombinasjon av størrelser og absorpsjonsnivåer som hennes periode endringer.

Watch for reklame og sammenligne bestemte merker til slutt velge det alternativet som tenåringen føles mer komfortabel med. Se på ungdoms-annonsert alternativer, for eksempel Alltid Ultra-Thin Slanke pads med Flexi-vinger, som alltid skapt for små innrammede tenåringer klær størrelse 9 eller mindre, eller Kotex Ultrakompakt Ultra Thin pads, som er foldet inn i en liten designer posen og kan passe inn i håndflaten din - slik at de er diskret og lett å bære.

Hvordan endre en Skin Graft bandasje

Hudtransplantater er en fjernelse av det øverste laget av huden for bruk i andre medisinske prosedyrer. De bandasjer, eller bandasjer, må endres, og området renset, normalt flere ganger om dagen. Legen vil gi en resept på en dressing eller dressing selv, som regel noe sånt Xeroform. I tillegg vil et ess bandasje, netting, eller gasbind være nødvendig for å dekke dressing.

Bruksanvisning

Endre bandasje

•  Ta ut de gamle dressinger forsiktig for ikke å åpne pode.

Trekk av xeroform og gjelder for hud pode.

Wrap ess bandasje rundt xeroform å holde på plass.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du bestemmer deg på et dekke for dressing. Får ikke huden pode vått til særskilt tillatelse til å gjøre det av legen din.

Hvordan holde fuktighet vekk fra et sår på foten

Hvordan holde fuktighet vekk fra et sår på foten


En av de første tingene legen din vil fortelle deg om dag-til-dag sårpleie er å holde fuktighet vekk fra såret slik at det kan gro skikkelig. Hvis såret er på foten, holde den tørr kan være mer utfordrende fordi du er nødt til å finne en måte å holde foten såret tørt og samtidig holde balansen når du dusjer. Selv om foten såret ikke er alvorlig nok til å kreve sting eller bandasjer, vil den trenge beskyttelse mot fuktighet.

Bruksanvisning

•  Skjær en plast søppelsekk, slik at det er lang nok til å dekke ankelen eller leggen, uten for mye overflødig.

Sett foten inn i plast søppelsekk. Jobbe i én retning, pakk sekken rundt ankelen til du har en tett forsegling.

Pakk tape rundt ankelen. Kutt tape.

Vri plastpose over tapet delen til du kommer til toppen. Vikle tape rundt toppen av posen før det skaper en forsegling. Kutt tape.

Dusj, samtidig som vi holder innpakket beinet vekk fra direkte kontakt med vann fra dusjhodet. Bruk saks, hvis nødvendig, for å fjerne posen.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke kan finne 4-gallon søppelsekker, kan du bruke plast dagligvarer poser eller de mer lett tilgjengelige 13-gallon søppelsekker.
 • Strekker båndet over toppen av plastposen vil gi bedre beskyttelse mot vann, men kan også være smertefullt å fjerne, slik at løsne klebende binding med olje før fjerning.
 • Bruk ekstrem forsiktighet i dusjen, og hvis du synes det er for vanskelig å holde balansen, bruke en håndholdt dusjhode og sitte på en bærbar dusj sete.
 • Hvis du har kroniske foten sår, kan det være lurt å investere i en pre-laget vanntett, skid-resistente foten dekker.

Urte løsninger for vorte fjerning

Tradisjonelt vorter ble antatt å være forårsaket av padder, men det er ikke tilfelle. Mer enn 100 former av menneske Papillome Virus (HPV) er den egentlige årsaken. Som sådan, må du vurdere en rekke remedier når du ønsker å bli kvitt dem. Avhengig av hvor vortene er plassert på kroppen din, og hvor utbredt de er, kan det være lurt å bruke en gel, pasta, piller eller lotion.

Aloe

Det har blitt brukt i mange år til behandling av hud-særlig for solbrent og det er blad av aloe planten. Ganske enkelt å spre en gel av aloe på vorte (e) kan hjelpe til å fjerne dem. Du kan kjøpe en krem ​​over disk eller klippe åpne en aloe blad, og klem ut saften på tegnet området. Ifølge "urte rettsmidler for warts" (funnet på herbalremediesinfo.com), har saft / gel antibakterielle og antivirale egenskaper, og dermed den dreper HPV forårsaker vorte (e).

Astragalus

Med denne urten, et medlem av legume familien, kan du bruke den på huden eller ta det i en væske eller kapselform hvis warts er utbredt over hele kroppen din. Ifølge "urte rettsmidler for warts," den fungerer som en booster for immunforsvaret, og dermed kroppen kan bekjempe HPV.

Bloodroot

Også kjent som Red Indian maling, er bloodroot en blomst som vokser i Nord-Amerika. Det kan være nyttig i tilfelle du har vorter eller hud koder. En pasta laget av bloodroot kan være effektive i å fjerne dem. De plante blokkerer veksten av hudceller, og dermed vorter er ikke i stand til å vokse. Indianere sverger til sine helbredende egenskaper, og i Dr. Weil "Spontan Healing" (Knopf, 1995), viser han en rekke attester som til dens effektivitet.

Celandine

Et medlem av valmue familie, har celandine vist seg å være effektiv i behandling av vorter. Forskere ved Palacky University (Tsjekkia) og Universitetet i Regensburg (Tyskland) funnet i 1996 at et ekstrakt av celandine sinket cellevekst. Anlegget, som bloodroot, inneholder alkaloider som hemmer hudceller fra å reprodusere.

Mayapple

Også kjent som amerikansk Mandrake, er denne urten vanligvis omgjort til en lokal applikasjon, men Mayapple er også ganske giftig, selv giftig. Ifølge "urte rettsmidler for warts," det hindrer også hudceller fra å reprodusere. Gitt sin giftige natur, bare bruke den under tilsyn av en lege.

White Cedar Leaf

Den har svært gunstige antivirale egenskaper, og kan gjøres om til en olje som skal brukes på vorter eller et skjær at du drikker. Ifølge "Natural Herbal Cures for Vorter", er hvit sedertre blad effektiv på å ødelegge HPV.

Hvitløk

Selv om sikkert populær som et tilsetningsstoff, "Natural Herbal Cures for Vorter" også snakker om hvitløk er antivirale egenskaper. Du kan bare bryte opp et fedd hvitløk, legg en liten bit av den over en vorte og deretter holde den på plass med et stykke kirurgisk gasbind eller bandasje.

Pineapple Peel

Langs de samme linjer som hvitløk er ananas, og det er brukt på samme måte. Bare kutte opp noen små biter av skallet og holde dem på plass med noen form for binding. Som nevnt i "Natural Herbal Cures for Vorter", inneholder ananas proteolytiske enzymer som hjelpemiddel i å løse opp vorter.

Tight Leg Behandling i Hjertesvikt

Tight leg behandling for hjertesvikt kalles kompresjonsbehandling. Den brukes til å behandle åreknuter, venøse sår, kronisk venøs insuffisiens og for å forhindre blodpropp, en risikofaktor for dem diagnostisert med hjertesvikt. Diskutere alternativer med legen din. Tight leg behandling er ikke brukt i tilfeller av dekompensert hjertesvikt eller alvorlig perifer karsykdom.

Bruksområder

Avlaste stress på vein vegger ved å bruke kompresjonsstrømper eller innpakning elastisk bind rundt leggene. Tight leg behandlinger bidra til å beholde strukturen i årer, noe som reduserer belastningen på hjertet. Kompresjonen er også nyttig for å hindre blod fra sikkerhetskopiering i årer mens deoxygenated blod tilbake til hjertet og lungene til reoxygenate.

Former Compression

Komprimering til bena tilbys gjennom kompresjonsstrømper som rekker til kneet eller låret, som foreslått av en lege, eller tradisjonelle elastisk bind. Bandasjering eller innpakning skal kun gjøres etter godkjenning og instruksjon fra en lege. Forstå forskjellen i kompresjonsstrømper som brukes for hjertesvikt pasienter og for dem diagnostisert med lymfødem.

Redusere hevelse

Støttestrømper eller stramme leg bandasjeringen er også nyttige i å redusere ødem, eller svelling forårsaket av en oppbygging av fluider, som også fremhever hjertet. I tillegg til å bruke kompresjonsstrømper eller emballasje, er pasienter diagnostisert med hjertesvikt beskjed om å holde sine ben på eller over hjertet nivå for en viss tid hver dag. Det hjelper avlaste presset på venene og hjertet og oppfordrer væske for å gå tilbake inn i sirkulasjonssystemet i stedet for sammenslåing i leggene.

Hvordan Splint et brukket bein

En brukket beinet, uten ytterligere skader, er vanligvis ikke en livstruende skade. Hvis du befinner deg i en situasjon hvor du må transportere en person med et brukket bein, er det viktig at du splint beinet før noen bevegelse. Avhengig av beliggenhet og tilgjengelighet av materialer, kan du bruke mange provisoriske elementer som grenene på et tre eller papp for å skape den splint, med det endelige målet er igjen den samme; for å holde benet immobile. Før du foretar en splint, ringe 911, hvis det er mulig, for å sikre hjelp er på vei.

Bruksanvisning

Undersøkelse

•  Undersøk personens brukket beinet nøye for ytterligere skade. Manipulasjon kan være nødvendig hvis bruddet har resultert i beinet være i en vinkel som ikke kan støtte en splint. Hvis det er nødvendig, rette bein nok til at splint vedlegg, ta ekstra forsiktighet. Hvis frakturen ikke har resultert i et ben å være i en vinkel, splint i posisjonen funnet. Hvis det er andre mennesker rundt, bør du be om hjelp.

Samle to rette agenter for å gjøre splint. Disse kan være boards, sopelimer, rette grener eller noe som kan holde to sider av beinet og holde det rett. Disse strukturene bør måle minst 5 cm i diameter for å være tilstrekkelig som støtte.

Mål hver splint. Man bør måles fra armhulen til 20-30 cm forbi brukket beinet, og den andre skal måles fra lysken til 20-30 cm forbi brukket beinet. Begge splinter bør strekke seg like langt forbi brukket beinet. Dette gjør at benet skal holdes ute på en rimelig avstand fra kroppen for å hindre press fra å bli satt på benet.

Finn stoppmaterialer. Tepper er ofte brukt, men noen form for polstring for å beskytte den ødelagte beinet mot direkte og hard kontakt med splinter selv vil være tilstrekkelig. Pakk splinter seg eller lå på hver side av den ødelagte beinet før legging ut splinten å gi beskyttelse.

Posisjon hver splint som målt på hver side av den brutte benet med beskyttende polstring på den indre del av skinnen som ligger nærmest kroppen. Jo kortere splint vil bli plassert fra lysken til foten på innsiden av benet. Pass på å ikke bevege beinet i det hele tatt, og gi råd til pasienten å forbli helt stille for å hindre ytterligere skade.

Bind splinter til personens kropp. Ethvert materiale kan brukes så lenge du kan trygt feste skinne til kroppen, slik som klut, vinranker, tau eller bandasje. Splint bør knyttes i så mange områder som mulig over og under brukket, men ta vare for å feste bånd et godt stykke unna den brukket området av benet. Jo lenger splint vil bli knyttet til brystet og bukhulen, og den korteste splint vil bli knyttet til forskjellige deler av benet; ikke knytte rundt bruddstedet.

Fest en provisorisk foten bar til nederst på enden av skiftene. Dette vil fungere som en stigbøyle som vil holde foten stabil og hindre den fra bevegelse som kan forverre skaden eller føre til at pasienten ytterligere smerte. Knyt foten bar på plass, plassere den rett under buen på persons fot.

Vurdere alle områder av splint og bånd for å sikre sirkulasjon er ikke berørt. Vesentlige tomme områder rundt splint bør få ekstra polstring, om nødvendig, for å holde splint så sikker som mulig.

Tips og advarsler

 • Selv om medisinsk hjelp er på vei, noe som gir en make-do splint anbefales. Siden mange av disse skadene kan skje på avsidesliggende steder som skogen, ta vare å finne de riktige elementene. Pinner, greiner, eller noen annen rett element som tåler benet vil være nok. Å skape en god, sterk splint før du flytter pasienten sikrer at ingen ytterligere skade oppstår til beinet.
 • Binde splinter i kroppen sikkert er viktig, men det er viktigere å sikre at sirkulasjonen ikke er berørt, og bein beveger seg ikke i prosessen. Manipulering av brukket bein kan resultere i skadet vev eller punktert arterier og / eller vener og forårsake alvorlig skade eller eventuelt død; rette bein kun når det er absolutt nødvendig for splinting formål.

Slik Care for Ulike kneet skader

Kneskader kan være smertefullt og begrense mobilitet. Omsorg riktig for kneskader kan hjelpe hastighet helbredelse og få deg tilbake på føttene raskere. Riktig diagnose kan hjelpe deg å ta vare på din kneskade bedre og hindre ytterligere skade.

Bruksanvisning

•  Se en lege om ditt kneskade. Du må vite hvor alvorlig skaden er, og om det vil kreve kirurgi eller ikke. ACL tårer vil kreve annen behandling enn patellar forvridning. Å vite nøyaktig hva som er galt vil hjelpe deg å ta vare på din kneskade bedre.

Hvil kneet for skader som senebetennelse og bruskskader. Fortsetter å delta i idrett eller andre aktiviteter med en kneskade kan være smertefullt og det kan skape ytterligere skade.

Bruk et kne startsperre som brytes rundt kneet og hindrer den fra å bevege seg for mye. Noen bruskskade kan kreve en støpt i en periode, men kneet stammer, forstuinger eller sene tårer kan trenge en immobiliserende brace eller pakk mens kneet leges.

Snakk med en ortopedisk kirurg om prosedyrer som anthroscopy, som tar en direkte titt på innsiden av kneet. Denne type kirurgi kan brukes til å reparere revet ACL leddbånd eller menisk.

Pakk kneet i en elastisk bandasje for å bidra til å gi støtte og redusere hevelse. Spør helsepersonell om dette er en god løpet av handlingen for din spesielle skader. Du kan finne elastisk bind eller andre wraps i de fleste apotek eller dagligvarebutikker.

Gjør fysioterapi øvelser for kneet for å holde den fleksibel og bidra til å styrke de omkringliggende vev. Etter kirurgi på kneet ditt, kan du bli bedt om å gjøre straight leg raises og hamstring sammentrekninger. Styrking hamstrings og quadriceps vil bidra til å styrke kneet og hindre ytterligere skade.

Hva er hensikten med kompresjonsbind på brannofre

Hva er hensikten med kompresjonsbind på brannofre


Alvorlige brannskader, for eksempel tredje grads forbrenning, krever spesiell behandling på et sykehus for å minimere risikoen for infeksjon og for å beskytte pasienten fra andre potensielt dødelige komplikasjoner. Kompresjonsbind, dressinger eller plaggene er ofte brukt til å behandle alvorlige brannskader.

Funksjon

Bandasjer beskytte det forbrente området fra infeksjon, redusere tap av varme og fuktighet fra huden, følsomheten fra luften berøre det forbrente området redusere, holde det berørte området i en riktig posisjon for healing, og samle drenering fra såret / brent området.

Typer

Ulike typer komprimering plagg eller bandasjer brukes for brannskadepasienter, inkludert ess wraps eller elastisk bind, som er slitt over dressinger og når plagg blir hvitvaskede; rørformede elastiske bandasjer utenpå lemmene; prefabrikkerte plagg som ermer, bukser, hansker og hake stropper; og skreddersydde plagg.

Betydning

Dype brannsår fjerne trykket av det ytterste laget av huden, og kompresjonsbind eller plagg gir den manglende press og forhindre ekstrem arrdannelse. Denne type arrdannelse er kjent som hypertrofisk arrdannelse, og komprimering plagg blir brukt en gang arrvev begynner å danne.

Time Frame

Komprimering plagg og bandasjer må brukes 23 timer i døgnet for å være effektive, fjernes bare for bading og bandasjeskift. De må brukes før arr er modne, typisk en periode på seks måneder til to år.

Betraktninger

Å ta vare på komprimering plagg / bandasjer, hvitvaske dem i mild såpe og skyll godt etterpå, for hånd, og henge eller lå flatt til tørk. Slitasje elastisk bind mens plaggene blir vasket, som konstant press må settes på de brenner for å unngå hevet, tykke arr.

Hvordan Tape My Pinky Finger

Hvis du har skadet din pinky finger, kan det hende du trenger å pakke det inn i tape eller binde den til en skinne for å hindre ytterligere skade. For en rask løsning, kan du binde den skadde pinky til en uskadd ringfinger, en vanlig hjemme-behandling også kjent som "buddy-taping." Denne formen for selvbehandling er en relativt enkel måte å unngå en kostbar sykehus eller lege regningen, men du må sørge for at det blir gjort riktig.

Bruksanvisning

•  Dekk skaden med en ren bandasje og se legen din om det er et bein som stikker ut av huden. Ikke forsøk å binde eller skyve benet under huden.

Finn et rent tørk og trykk forsiktig på den knuste området hvis det er blødning. Sørg for at blødningen har stoppet før du forsøker å binde finger.

Hvil hånden på et flatt underlag hvis pinky er hevelse. Bruk is til hovne området og trykke forsiktig. Hvis svellingen fortsetter, heve hånden over hodet samtidig som isen komprimert til fingeren.

Bøy pinky litt og fest den ved siden av ringfingeren. Med medisinsk tape, begynner innpakning rundt Pinky og ringfingeren sammen på basen deres, slik at de er bundet sikkert, men ikke for tett. Begge fingre bør være bundet mens bøyd og i en avslappet stilling. Fest på toppen.

Fjern medisinsk tape hvis du oppdager enten fingeren snu lilla, hvit eller gå nummen. Dette er et tegn på at du har pakket fingrene sammen for hardt. Rengjør området, vente til farge og følelsen tilbake, og binde igjen med ny tape.

6. Hold bandasje på til du føler at din pinky bevegelse og smerte nivået er normalisert. Dette kan ta så lenge som 2 til 4 uker.

Hint

 • Hvis du lider av diabetes eller perifer arteriell sykdom, må du ikke forsøke å "buddy-tape" fingrene sammen da dette kan forverre eksisterende sirkulasjonsproblemer.
 • Tradisjonelt har skadet fingrene blitt teipet til en provisorisk, rett skinne som en popsicle pinne. WebMD råder ikke å gjøre dette fordi det kan føre til feilaktig healing. I stedet bindes fingeren, slik at det er i en avslappet posisjon.

Hva er de helsemessige fordeler av kolloidalt sølv?

Kolloidalt sølv er allment tilgjengelig på naturlig helse og helsekostbutikker, som et supplement og naturlig rette. Mennesker har oppdaget dets anvendelse som et antibiotisk, antivirale og anti-sopp, samt for andre lignende formål. Det ble brukt mye til slike formål før oppfinnelsen av reseptbelagte antibiotika narkotika tidlig i det 20. århundre, men det ble da erstattet av reseptbelagte medisiner.

Antibakteriell

Kolloidalt sølv har vist seg effektiv mot en rekke bakterielle infeksjoner. En studie i det medisinske tidsskriftet Lancet viste at selv en 5 ppm løsning kunne drepe bakterier ansvarlig for tyfus. Det ble senere funnet å være nyttig i bekjempelsen av gonoré. Forskere som studerer et utvalg av kolloidale metaller funnet ut at kvikksølv og sølv var effektiv mot mange bakterier, og sølv hadde ikke de negative bivirkninger som kvikksølv gjorde. Nåværende estimater viser at antall typer patogen som kolloidalt sølv kan aktivt kjempe på over 600, inkludert E. coli.

Antiviral

Kolloidalt sølv aktivitet mot virus gjør det til et alternativ for håndtering av forkjølelse og influensa for folk som ønsker å unngå konvensjonelle medisiner. I tillegg har det vist noe løftet i en 2005 undersøkelse for aktivitet mot HIV, det virus som forårsaker AIDS. Forskerne fant at sølv kan hemme viruset fra å binde seg til vertsceller in vitro.

Anti-sopp og anti-gjær

En annen fordel med kolloidalt sølv er dens aktivitet mot gjær og sopp. Den brukes for behandling av ringorm i mennesker og dyr. Den kan brukes lokalt for dette formålet og tatt internt for ytterligere systemisk støtte. Silver løsning er også nyttig for candida, og brukes internt for folk med candidainfeksjon. Det kan være fordelaktig når det tas som et antibiotikum, da det kan forebygge gjær infeksjoner som noen ganger følger deres bruk. En annen bruk for aktuell kolloidalt sølv er Fungal spiker infeksjoner, som i mange tilfeller svarer godt til denne behandlingen.

Antiseptisk

Kolloidalt sølv har generelle antiseptiske egenskaper som gjør det til et godt alternativ for sterilisering sår før annen behandling eller bandasjering. Noen bruker det for gargling å redusere bakterier som forårsaker dårlig ånde, og for å forbedre tannkjøttet hos mennesker og dyr. Og hundeeiere bruker det som et øye vask og øre vask for katter og hunder.

Betraktninger

Fordi kolloidalt sølv er et bredspektret antibiotikum, kan det drepe gunstige bakterier samt skadelige bakterier. Så det er en god idé å ta probiotika i hele varigheten av intern bruk av sølv løsning for å sikre at gunstig tarmflora opprettholdes.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen i denne artikkelen bør ikke anses som medisinske råd. Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment for å behandle, diagnostisere, foreskrive eller kurere noen som helst sykdom. Sjekk alltid med legen din før du tar noen produkter eller følge noen råd du har lest på dette nettstedet. Alltid konsultere legen din før du starter, stoppe eller endre noe som tidligere er blitt foreskrevet. Enkelte urter og holistisk rettsmidler er uegnet til å ta hvis du er gravid eller ammende, og må alltid være klarert av lege før bruk.

Sjekkliste for et jordskjelv Safety Kit

Sjekkliste for et jordskjelv Safety Kit


Forberedelse er nøkkelen for å overleve et jordskjelv. Fordi jordskjelv streik uten forvarsel, sørg for å utarbeide en sikkerhetspakke før heller enn senere. I tillegg til å sette sammen en sikkerhetspakke, jordskjelv praksis øvelser med familie og velge et sted for familien å trygt samles. Sørg for at alle i familien vet hva de skal gjøre hvis et jordskjelv inntreffer.

Mat og vann

Inkluder nok flaskevann slik at hver person i din familie vil ha en gallon av drikkevann per dag. The Federal Emergency Management Agency (FEMA) anbefaler at du tar med nok vann til å vare i 72 timer, og mer hvis din familie omfatter barn, ammende mødre eller noen som er syk. Non-bedervelig mat som ikke krever matlaging bør også inkluderes i pakken; hermetisk frukt og juice, pulverisert melk, frokostblandinger, usaltet nøtter og tørre matvarer er gode valg. Ta med en boksåpner og bestikk.

Klær

Hold ett ekstra sett med klær for hvert medlem av familien din. Velg vær-passende klær, men inkluderer jakker for natt-tid slitasje. Sko, kan sokker og undertøy også være inkludert. Hvis du har små barn, kan mer enn ett sett med klær være ideelt.

Lykter og radioer

Hold flere lommelykter i forskjellige størrelser i nødstilfelle kit. Legg dem med nye batterier, og inkluderer ekstra batterier også. En batteridrevet radio eller fjernsyn vil hjelpe deg å holde deg oppdatert på hva som skjer i nabolaget ditt etter et jordskjelv streik.

Medisiner

Hold en ekstra måneds forsyning av nødvendige medisiner i nødstilfelle kit. Vær sikker på å sjekke utløpsdato på medisiner med jevne mellomrom. I tillegg gjøre enkelte til å holde medisiner nedkjølt om nødvendig.

Personal Care og førstehjelp

Tilsett noen ruller med toalettpapir og papirhåndklær til settet. I tillegg holde baby kluter for å tørke ansiktet og hendene; en flaske med desinfeksjonsmiddel kan også være nyttig. Inkluder bind eller tamponger om nødvendig.

Hold førstehjelp forsyninger og en manual for hvordan man skal bruke dem i jordskjelvet kit. Den mest grunnleggende kit bør omfatte rubbing alkohol eller alkoholservietter, bandasjer og elastiske wraps i ulike størrelser, en tourniquet, antiseptisk salve og smertestillende medisin.

Kjæledyr

Hold kjæledyr bærere i et utpekt område i nærheten av din nødssituasjon kit. Hold et ekstra tilførsel av kjæledyr mat og medisiner. Inkluder veterinær informasjon i en tag hektet til transportøren bør kjæledyret bli skadet. Bandasjer, tepper og en ekstra leiekontrakten kan også komme godt med.

Viktig informasjon

Opprettholde en liste over viktig kontaktinformasjon i nødssituasjon kit, for eksempel adresser og telefonnumre til slektninger og venner. Ta med all informasjon om medisinske tilstander og lege kontaktinformasjon. Du kan også ønske å holde noen form for ID-kort i pakken din, samt kontanter.

Hva du kan forvente etter Lyske brokk kirurgi

Lyske brokk kirurgi er kirurgi for å reparere en brokk i bukveggen av lysken. En lyske brokk kalles også en lyskebrokk. Hvis du har en lyske brokk, buler vev ut av et svakt punkt i bukveggen. Under operasjon, blir dette vevet skyves tilbake igjen.

Typer

Kirurgi alternativer inkluderer åpen kirurgi og laparoskopisk kirurgi, i henhold til American College of Surgeons. Åpen kirurgi innebærer å gjøre et snitt i lysken, flytting av brokk tilbake i magen og forsterke med masker. Laparoskopisk kirurgi krever flere små sting i magen. Kirurgen setter sette inn en laparoscope, som er et rør med et lite videokamera festet, slik at kirurgen å se et forstørret bilde på en dataskjerm mens reparasjonsarbeidet med syntetisk mesh.

Etter kirurgi

Hvis du dona € ™ t har komplikasjoner, vil du sannsynligvis gå hjem samme dag. Hvis du har hatt narkose, kan det påvirke din evne til å kjøre bil i to til tre dager.

Aktivitet

Etter operasjonen, bør du gjenoppta aktiviteten gradvis, i henhold til American College of Surgeons. Hvis du hadde laparoskopisk kirurgi, gjenoppta full aktivitet i en til to uker. Hvis du hadde åpen kirurgi, gjenoppta aktiviteten i to til tre uker. Dona € ™ t delta i anstrengende aktivitet eller løfte objekter som er mer enn 10 pounds i minst to uker.

Wound Care

Noen drenering fra snittet er normalt. Men hvis såret eller bandasje er dynket med blod, ring din kirurg. Arret vil gro i fire til seks uker.

Mulige komplikasjoner

Mulige komplikasjoner omfatter infeksjon, blære skade, hevelse i testiklene og retur av brokk. Det er en høyere risiko for komplikasjoner hvis brokk strekker seg inn i pungen. Ring legen din dersom du har feber høyere enn 101 grader Fahrenheit eller hvis du har frysninger, sterke smerter eller overflødig drenering fra såret.

Hvordan ta vare på Tattoo Laser Surgery Arrdannelse

Utseendet av en tatovering etter laser kirurgi kan i utgangspunktet gjøre en person ønsker å gå til sykehuset. Det er ikke ment for å se søt, og når kirurgen advarer pasienten at tatoveringen vil hovne opp, betyr kirurgen det. Etter en tatovering har vært gjennom operasjon, kan det gi inntrykk av ikke bare hevelse, men ser ut som det er flere keloider på det. Tatoveringen kan føles stiv som det ikke er hud, og det vil bli veldig tørr og skrelle hvis ikke tatt vare på riktig måte. Med riktig omsorg, vil din tatovering tydeligvis se litt annerledes ut, men resten av kroppen din bør ikke bli påvirket av det. Med riktig omsorg, bør det ikke være noen arr igjen fra operasjonen.

Bruksanvisning

•  Vask tatoveringen to ganger daglig med fingeravtrykks pads. Ikke trykk tatoveringen hardt eller legge trykk på et område som ser ut som en keloid. Pus er mest sannsynlig under humpete området, og det vil komme ut i sin egen tid. Irriterende tatoveringen vil gjøre ting verre hvis du ikke er forsiktig. Ikke bruk parfyme såpe fordi ingrediensene i det kan infisere tatoveringen. Dial såpe er et bedre valg.

Blot tatoveringen tørr med et rent håndkle. Ikke bruk samme håndkle området to ganger uavhengig av det å være ren, spesielt hvis tatoveringen er humpete. Du ønsker ikke å gni pus inn i et rent område av armen din neste gang tatoveringen er renset.

Påfør et tynt lag med Polysporin, vaselin eller Neosporin til tatovering gang daglig og forsegle tatovering med en nonstick bind eller Telfa pad. Nonstick pads er greit for en liten stund, men de har en tendens til å bevege seg rundt, spesielt hvis du er iført en skjorte som går over tatoveringen, så det kan være nødvendig å bruke et ess wrap eller bandasje tape. Hvis området hvor bandasjen er begynner å klø eller brenne, slutte å bruke bandasje tape umiddelbart. Hvis du fortsetter å bruke det likevel, kan du ende opp med en bandasje tape mark langs området der tatoveringen er.

Slutt å bruke bandasjer etter syv dager. Fortsett å rense tatovering og bruke salve to ganger daglig inntil tatoveringen er helt leget. Ikke la skorper å bli tørr eller hardt eller plukke på noe skorper fordi dette kan øke arrdannelse. Tatoveringen er ikke til å se attraktive, og det kan være mørkt eller ha lyse flekker i tatovering, men ikke prøv å dekke den med formsydde band. Dette søl opp sirkulasjonen i kroppen, og det kan også føre til ytterligere skade på området.

Påfør kakaosmør eller aloe vera til tatovering tre ganger per dag frem til neste besøk for tatovering laser kirurgi.

Tips og advarsler

 • Amatør tatoveringer (dvs. Jailhouse tatoveringer) kan fjernes mye lettere enn en profesjonell tatovering. Hvis din tatovering ble gjennomført av en profesjonell, regner med å ha 6 til 8 besøk inntil tatoveringen er helt borte.
 • Ikke mist motet hvis tatoveringen ikke forsvinner umiddelbart etter det første besøket. Husk at en tatovering var ment å være permanent, så tar den av er ment å være vanskelig å gjøre. Som var hensikten med å betale alle de pengene til å få det satt på!
 • Hvis du aldri har brukt Neosporin før, teste ut litt på en annen del av kroppen din i stedet for tatoveringen. Laser kirurger har gjentatte ganger kjørt inn kunder som er allergisk mot Neosporin. Hvis dette er tilfelle med deg, bruke vaselin eller Polysporin stedet.
 • Laser kirurger vil gi deg muligheten til om du vil bedøvelse eller ikke før du får tatovering kirurgi. Hvis du ikke har en høy toleranse for smerte, får kraftigere anestesi. Kremen som anvendes kan like godt være lotion fordi den ikke eliminere smerte i det hele tatt. Tatovering laser kirurgi føles som om ti gummi band dukker en kroppsdel ​​på en gang på en gjentatt basis med en bit av elektrisk støt. For noen er det lett smerte, men for andre kan det være uutholdelig. Spør laser kirurg for å teste et lite område for å se om du kan håndtere å ha hele laser kirurgi uten bedøvelse.

Botemidler for Tendinitt

Tendinitis oppstår når inflammasjon utvikles i en eller flere av sener. Selv om tilstanden er vanlig i skuldre, håndledd og albuer, kan tendinitt utvikle seg i noen sene. Vanlige symptomer er smerter, ømhet og hevelse; og senebetennelse vanligvis resultater fra en skade. Men heldigvis finnes det måter å kurere senebetennelse og stoppe betennelser.

Rest

Velg dine aktiviteter med omhu, og unngå aktiviteter som irriterer skaden. For eksempel, hvis tendinitis utvikler seg i skulderen, kan aktiviteter som tennis og andre idretter forverre symptomer og forlenge skaden. Holde skadet sene immobilisert med en slynge eller bandasje også fremmer helbredelse.

Påfør Ice Pad

Anvende en is eller kald pakke direkte til skadelidte sene reduserer betennelse og hevelse. Bruk en ispose eller en pakke med frosne grønnsaker. Pakk pakken i en tørr klut for komfort, og bruke den til din skade flere ganger om dagen i 20-minutters intervaller.

Elevation

Hevelse er et symptom på senebetennelse. Hvis tendinitis oppstår i underkroppen, holde beinet eller skade forhøyet for å redusere hevelse. Plassere flere puter under beinet, og holde den skadde beinet hevet over ditt hjerte. Drikke mye vann og redusere natrium inntaket kan også bekjempe hevelse.

Medisiner

Hjem rettsmidler for senebetennelse inkluderer over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen, paracetamol og aspirin for å lette smerter. Hvis disse medikamentene er ineffektiv, kan leger anbefale en steroid injeksjon for å stoppe betennelser og smerter. Andre alternativer er resept-styrke aktuelle medisiner.

Fysioterapi

I alvorlige tilfeller kan fysisk terapi bli nødvendig for å kurere tendinitt. Med hjelp av en fysisk terapeut, vil du preform en rekke øvelser som skal styrke skadde sener og bedre mobilitet. Terapi kan redusere smerte og hjelpe deg å gjenoppta normale aktiviteter raskere.

Hva hindrer konvertering av testosteron til DHT?

Innledning

DHT er produsert når 5 alfa reduktase og testosteron kommer sammen. Biproduktet av disse to kjemikalier blanding er DHT, eller dihydrotestosteron. DHT påvirker hårsekkene ved å skade sunne dem til det punktet at de begynner å produsere tynnere og tynnere hår helt til slutt, disse hårsekkene slutter å vokse noe hår i det hele tatt. Når dette skjer, opplever du mønster skallethet. Mønster skallethet kan påvirke både menn og kvinner, men kvinner er rammet i mindre grad fordi kroppene deres ikke produserer like mye testosteron som menn gjør.

Oral Finasteride eller Propecia

Propecia er en FDA-godkjent medisiner som er en anti-androgen, og som opprinnelig ble brukt som behandling for prostata utvidelse. Men, det ble senere oppdaget at det også hemmet konvertering av testosteron til DHT. Dette funnet førte til forskere å finne ut at hva som forårsaket mønster skallethet var DHT påvirker hårsekkene til det punktet at de sluttet å vokse hår.

Azaelic Acid eller Azelex

Azelex er en annen reseptbelagte medisiner som hindrer konvertering av testosteron til DHT. Azaelic syre, som er den viktigste ingrediensen i Azelex, er faktisk finnes naturlig i noen matvarer i langt mindre mengder. Du finner det i hvete, bygg og rug. Det er en syre som eddik mye i struktur, men mye svakere enn eddik. Azelex oppfører seg som en konkurransedyktig inhibitor til 5 alfa reduktase, og dermed hindre 5 alfa reduktase fra samspill med testosteron for å produsere DHT. Dette betyr hårsekkene bli sunnere og fortsette å produsere mer hår.

Foods

Enkelte matvarer er naturlige DHT blokkere fordi de er rik på sink, som har vist seg å inhibere produksjon av DHT. De som lider av skallethet kan være lurt å vurdere å legge matvarer som er rike på sink, som for eksempel poteter, yoghurt, kylling og korn. Det er viktig å huske på, men at disse vil trolig bare ha en liten effekt på mønster skallethet av seg selv.

Urter

Noen urter som så Palmetto, brennesle, grønn te ekstrakt, druekjerneekstrakt og flere andre har vist seg å bidra til å hemme produksjonen av DHT i tillegg, ved å være naturlig DHT blokkere. I tilfelle av så Palmetto, for eksempel, så Palmetto bær er høy i fettsyrer og steroler som er kjent for å blokkere 5 alfa reduktase, og å binde eller forsinke DHT virkninger på hårsekkene. Imidlertid er de ikke så effektive som reseptbelagte medikamenter; og, akkurat som med resepter, diskutere det med legen din før du begynner å ta urter for mønster skallethet. Urter kan samhandle med kjemiske medisiner, potensielt forårsake medisinske komplikasjoner; så snakk noen urte medisiner diett med legen din før du starter en.

Naturlige måter å fjerne gjenstridige Corns & Hard hud

Naturlige måter å fjerne gjenstridige Corns & Hard hud


Liktorn og hard hud er vanlig på føtter og kan noen ganger være smertefullt. Det er flere måter du kan fjerne liktorn og hard hud hjemme ved hjelp av naturlige produkter, men du må kanskje prøve flere forskjellige metoder før du finner en som fungerer for deg, og du bør vite når du skal se en lege i tilfelle tilstanden ikke forbedre.

Barbering

Noen mennesker som har dårlig calluses gå til legen for å få callus barbert av, men du kan gjøre dette hjemme hvis du er veldig forsiktig. Spesielle callus barberhøvler er tilgjengelig over disk, og de bidrar til å sikre at du ikke vil klippe selv. Hvis du kutter deg selv mens du forsøker å barbere en callus, vil du være i faresonen for smitte. Du kan prøve å barbere callus etter at du har tatt et varmt bad eller dusj, slik at callus vil være myk og vil gå av lettere.

Hvis du har diabetes eller sirkulasjon problemer, bør du ikke prøve å barbere en callus selv på grunn av risikoen for skade.

Eddik

Naturens Natural Healing touts bruk av eddik for å fjerne liktorn og hard hud. Slik fjerner du enten en mais eller callus med eple cider eddik, bør du suge en klut eller bandasje i eddik og vikle den rundt mais eller callus. Deretter vikle hele bandasje i en plastsekk og la den på over natten. Moon Dragon Helse og Velvære antyder smuldrer litt brød i en ts. av eddik og la blandingen stå i 30 minutter for å danne en pasta. Deretter bruke lim til mais din før du går til sengs og la lim på over natten.

Andre metoder

En annen måte å bli kvitt liktorn og hard hud er å bruke en slipende materiale for å hjelpe skrelle den bort. En avslappende måte å gjøre dette på er å suge mais eller callus i varmt vann med Epsom salter. Det varme vannet myker huden din, og saltene hjelpe skrubbe korn eller callus unna.

Mother Nature anbefaler å lage en blanding av en ts. sitronsaft, en ts. tørket kamille og ett fedd knust hvitløk. Påfør blandingen til din mais eller callus en eller to ganger daglig til den er borte.

Når skal man oppsøke lege

Du bør slutte å prøve å behandle mais eller callus naturlig hjemme og se legen din hvis den er rød og føles varmt å ta på, hvis det sprekker, blør og ser blå eller hvis det ikke blir bedre etter flere dager.

Hvordan Wrap Legs for lymfødem

Lymfødem er en medisinsk tilstand karakterisert ved hevelse i bena eller armene. Mens det er ingen kur, behandlingsmålene tar sikte på å kontrollere og lindre hevelse i det berørte benet eller armen. Ifølge Step Up, Speak Out, innpakning din lymfødem rammede etappe regnes som "gullstandarden" i behandlingen. Det tilbyr støtte for den hovne vev, stimulering for lymfe flyt og en påfølgende reduksjon i hevelse. Det finnes flere ulike metoder for pakking i beinet; en terapeut vil lære deg den nøyaktige teknikk. Men å vite det grunnleggende etappe innpakning kan bidra til å få deg i gang.

Hvordan Wrap Legs for lymfødem

Innpakning Your Leg

Ordne alle dine nødvendige forsyninger i nærheten. Pre-kutt tapestripe for å holde ett lag av innpakning på plass mens du påfører neste. Forberedelser, tålmodighet og la deg selv god tid til å utføre wrap er avgjørende for å kunne fullføre prosedyren.

Påfør fuktighetsgivende bodylotion på huden til den berørte beinet. Dette vil opprettholde god hud tilstand ved hydrering av huden og hindre sprekkdannelser som ville gjøre det mulig bakterier å invadere beinet, forårsaker infeksjon. Det vil også bidra til å eliminere potensiell hudirritasjon fra ved hjelp av lag av bandasjer.

Påfør en rørformet glatts å beskytte huden din. Avhengig av din individuelle tilstand, du kan (eller kanskje ikke) også bruke fleksibel gasbind over glattstrikk.

Bruk tynn skum-aktig stoff som din terapeut ga deg. Surr et lag med polstring rundt beinet. Dette vil bidra til å fordele kompresjonen jevnt.

Fest lymphedema bandasjer, som også er kjent som kort-stretch bandasjer. Påfør mer press på foten din, gradvis redusere trykket når du beveger deg oppover. De smalere bandasjer kan gå rundt foten med bredere bandasjer spiral opp beinet. Det nøyaktige antallet bandasjer nødvendig vil i stor grad avhenge av lengden og størrelsen på ben samt mengden komprimering som du trenger.

Hint

 • Andre potensielle behandlinger alle tar sikte på å oppmuntre lymfe væske å strømme ut av det berørte beinet og inkluderer lys utøvelse av det berørte beinet, massasje, pneumatisk kompresjon (en spesiell hylse som kobles til en pumpe for å legge et press på den berørte benet) og komprimering plagg. Noen av de behandlinger kan kombineres for CDT (komplett decongestant terapi).
 • Alvorlig lymfødem kan kreve kirurgisk fjerning av overflødig beinet vev for å bidra til å redusere hevelse.
 • Unngå iført sokker som constrict beina og unngå lange perioder med stående. Hvis du må være på føttene for arbeid, kan legen anbefale iført kompresjonsstrømper.
 • Ikke bruk ACE bandasjer som lymphedema wraps. Lymfødem bandasjer har begrenset strekk kapasitet og gir god hud trykk for å hjelpe strømningen av lymfevæske. Disse spesielle bandasjer også forhindre innsnevring som kan oppstå med ACE bandasjer.
 • Kontakt legen din umiddelbart hvis du ser et utslett, rødhet eller har noen tegn på infeksjon i det berørte beinet. Ikke påfør kompresjon eller bandasjering.
 • Denne artikkelen tar ikke plassen til legen din veiledning eller undervisning av en erfaren terapeut. Individualisert undervisning og tilsyn er viktig for å lære riktig teknikk.