Digidexo.com

salt mot migrene

Hvordan virker Salt Årsak Migrene Hodepine?

Trigger

Det er fortsatt mye igjen å lære om migrene, så svært mange av begrunnelsene til at noen opplever denne smertefulle tilstanden er rett og slett formodning. En teori (ifølge Mayo Clinic) er at dette saltet kunne rett og slett en trigger for migrene hodepine. Dette betyr at noen menneskers organer vil i utgangspunktet reagerer på salt ved å skape en endring i blodkarene i hjernen. Når noen har for mye salt, vil disse blodkar går gjennom en prosess med utvidelse og inflammasjon, spørre en migrene hodepine.

Dehydrering

En annen teori bak salt forårsaker migrene hodepine innebærer en viss dehydrering. Mens salt er en viktig del av en persons diett, for mye av det kan føre til at cellene i kroppen til å dehydratisere, eller få redusert i væsker. Når saltnivået i en persons blod øker, kan det faktisk begynne å rane cellene deres væske, i hovedsak forårsaker dem til å gå gjennom en prosess med dehydrering. Cellene i hjernen er ikke immune mot denne, og når denne dehydratisering finner sted, kan de utvide seg og føre til en migrene hodepine.

Forebygging

Det bør gå uten å si at den beste måten å forebygge migrene bedt av salt er til rent minske inntaket av det. Ifølge Mayo Clinic, bør du unngå disse triggere som forårsaker migrene hodepine å sette i Men dette betyr ikke bare at du skal stoppe salting dine matvarer.; Det innebærer også å bli en mer informert forbruker. Før du noen gang kjøpe noe fra din kjøpmann, lese etiketten. Hvert produkt vil ha natrium innhold oppført på emballasjen. Også snakke med legen din om kronisk migrene, som det ikke kan være bare salt som forårsaker tilstanden din. Han vil være i stand til å sette opp riktig behandling for å bedre håndtere smerte og hindre at det skjer.

Effektiv behandling mot migrene

Effektiv behandling mot migrene


En migrene hodepine kan ødelegge dagen din, fordi det føles som en hammer er nådeløst banket inne i hodet ditt. Det kan være så uutholdelig, fører det ofte kvalme og oppkast. I tidligere tider, de eneste regress mennesker opplever en migrene hadde var å prøve å sove det av, noe som var nesten umulig på grunn av de tøffe effektene av migrene. Heldigvis, nå er det løsninger for å behandle denne lidelsen.

Foreskrevet medisiner

Sammen med behandling av hypertensjon og brystsmerter, er betablokkere som brukes til å forebygge migrene. Det finnes mange former for beta-blokkerer medikamenter imidlertid Propranolol er en av de mest vanlig foreskrevet for migrene. Antidepressiva, slik som Thorazine, Vistril, Compazine, Phenergan og Tigan brukes til å behandle kvalme og oppkast som følge av en migrene, og kan også bidra til å redusere smerte. Ifølge Migrene Awareness Gruppe: En National Forståelse for migrenepasienter (MAGNUM), divalproex natrium (Depakote) er den mest lovende forebyggende behandling for migrene. Opprinnelig opprettet for å behandle epilepsi, som er nært knyttet til migrene, reduserer Depakote alvorlighetsgraden og hyppigheten av migreneanfall. Disse medikamentene bør kun tas hvis foreskrevet av legen din etter at han har undersøkt deg og har bestemt at de er de beste løsningene for din migrene.

Livsstil

Ofte er en migrene et resultat av dårlig livsstil. Ikke sover nok er en vanlig bidragsyter av migrene. For å unngå dette, kan du prøve å få minst 7 eller 8 timers søvn hver natt. Overdreven alkoholbruk fører ofte til en bakrus som induserer migrene. Avstå fra å drikke alkohol eller begrense inntaket for å unngå denne konsekvens. Uopphørlig bekymrings eller stress kan også føre til en migrene. Gjennomføre en daglig øvelse diett for å redusere stress nivå og prøve å unngå stressende situasjoner for å redusere risikoen for å utvikle en migrene. Finne positive utsalgssteder eller utvikle en hobby, som å lese for å lette stress og bekymring. Til slutt, spise riktig, som hopper over eller forsinker måltider kan utløse migrene.

OTC medisiner

Det er over-the-counter (OTC) medisiner som du kan ta for å redusere symptomene på migrene. Disse er mest nyttig hvis din migrene er sjeldne, og er ikke så alvorlig. Ikke vent til migrene har fullt utviklet før du tar medisinen. I stedet bruker den på utbruddet av migrene. Excedrin Migrene er en av de mest populære OTC medisiner utviklet for å behandle migrene. Følg instruksjonene på flasken før man spiser piller, og deretter prøve å finne en stille og mørkt hvileområdet for å komme seg. Hvis OTC medisiner ikke klarer å lindre migrene eller om dine symptomer og migreneanfall vedvarer, er det på tide å se en lege, som kan foreslå riktig behandling for deg.

Alternativ behandling for migrene hodepine

Alternativ behandling for migrene hodepine


Når medisiner ikke klarer å lette din migrene smerte, kan alternative behandlinger gi deg lindring. Medisinsk forskning støtter bruk av akupunktur og kiropraktikk behandlinger som egnede tiltak mot migrene. Kosttilskudd og urter er også nyttig.

Når du er riktig diagnostisert med migrene, ville en helhetlig tilnærming inkluderer livsstilsendringer som å endre kostholdet ditt. Refleksologi, fysioterapi og homeopatisk behandling kan gi lindring. Alternative og tradisjonelle tilnærminger kan kombineres under omsorg av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Årsaken til migrene er et mysterium. Det finnes ulike teorier og en rekke studier. Bevissthet om de ulike medisinske modaliteter kan hjelpe deg å ta bedre valg for behandling av dine symptomer.

Migrene Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), ca 28 millioner mennesker lider av migrene. Disse forskerne definere migrene som: "... alvorlig smertefulle, tilbakevendende hodepine som er noen ganger ledsaget av andre symptomer som synsforstyrrelser (aura) eller kvalme Det finnes to typer migrene -. Migrene med aura (tidligere kalt vanlige migrene) og migrene uten aura (tidligere kalt klassisk migrene). "

Hvis ubehandlet, migreneanfall varer vanligvis 4-72 timer. Den lidende erfaringer bankende smerter på den ene siden av hodet, som forverres av fysisk aktivitet. Ekstrem følsomhet for lys og støy, blekhet, og en følelse av å være kald er vanlige symptomer.

Akupunktur

Lisensiert kiropraktisk lege og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC, uttalte cscs, "Akupunktur gjenoppretter normal kroppsfunksjon ved å få energi (blod) i tynntarmen, hvor 99 prosent av vårt immunsystem ligger ... Lokalt, stimulerer det poeng å redusere smerter i hode og nakke ved å balansere kroppens energi langs meridianen system. "

UMM forskning validerer akupunktur som et hjelpemiddel i kampen mot migrene. "Akupunktur har blitt studert som en behandling for migrene hodepine i mer enn 20 år. Selv om ikke alle studier har vist fordelen med akupunktur, forskere er enig i at akupunktur vises trygt og at det kan være effektive for noen mennesker."

En analyse av akupunktur behandlinger for å redusere migrene ble publisert i den høyt respekterte Cochrane Library i 2003 det foreslått at du mottar en akupunkturbehandling når migrene symptomer først begynner er like effektivt som å ta medisinen Imitrex, men rapporten uttalt at så symptomene fortsetter, medisinen fungerer bedre enn akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Flere kliniske forsøk ved University of Maryland viste at "spinal manipulasjon terapi kan hjelpe i behandlingen av migrene hodepine. I en studie av personer med migrene, rapporterte mer enn en 90 prosent reduksjon av angrep og 49 22 prosent av dem som fikk kiropraktisk manipulasjon prosent rapporterte en signifikant reduksjon av intensiteten av hver migrene. "

I en annen UMM studie ble migrenepasienter randomisert til å motta rotere manipulasjon, en daglig medikament (elavil) eller en kombinasjon av begge. Resultatene var at rotere manipulasjon var like effektive behandling av migrene som medisiner, men det var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, som praktiserer på Chiropractic Group i Okeechobee by, sier chiropractic omsorg gjenoppretter normal bevegelse til NVG-occipital område (base av hodet) for å redusere nerve press til hodet og muskelspasmer.

Kosttilskudd, kosthold og urter

Resept for Nutritional Healing, utarbeidet av Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, siterer 2000 mg daglig av kalsium og 1000 mg daglig av magnesium, med 60 mg daglig av Co-enzym Q10 plus Koenzym A som en verdifull behandling for migrain hodepine. Kalsium og magnesium bidrar til å regulere muskeltonus og overføre nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øke blodstrømmen til hjernen og bedrer blodsirkulasjonen. Doser av ekstra vitaminer og næringsstoffer avhenger av migrene lidende kroppens kjemi og historie.

Vedta en diett lav i enkle karbohydrater og mye protein er anbefalt. Mandler, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk, kirsebær og fersk ananas bør inkluderes. Matvarer for å unngå er salt og syredannende matvarer som kjøtt, frokostblandinger, brød og korn. Også unngå stekt mat og fet eller fet mat.

Flere urter er antatt å lindre smerte, men de bør brukes med forsiktighet som urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Anbefalt urter i Resept for Nutritional Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, peppermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Det er mange helsetjenester alternativer for migrene lidende. Alternative behandlinger er gunstig. Kombinere konvensjonelle og alternative behandlinger er også mulig under veiledning av helsepersonell. Som enhver sykdom, pasienter har mest nytte av å lære om deres forhold og gjøre de beste beslutningene for bedre helse.

Migrene Food Cures

Migrene Food Cures


Migrene rammer rundt 30 millioner mennesker i USA. De kan oppstå i alle aldre, men begynner ofte mellom 10 og 40, og kan avta ved 50 år (se Referanse 2). Selv om årsaker og botemidler for migrene er ikke helt forstått, det er solid bevis for sammenhengen mellom ernæring og disse ødeleggende hodepine. Er kjent en rekke matvarer for å forårsake eller forsterke migrene, men andre matvarer er kjent for å lindre smerte.

Matvarer for å unngå

Nitrater er brukt som konserveringsmiddel i enkelte bearbeidet kjøtt, som pølser, pølser og lunsj kjøtt og er kjent for å forårsake migrene hos noen mennesker. MSG (mononatriumglutamat) kan også føre til migrene, så de utsatt for migrene rådes til å unngå MSG samt andre salte matvarer. Koffein har også vært knyttet til migrene, som har harde oster, sitrusfrukter, rødvin, alkohol, peanøtter og sjokolade.

Foods å Prøv

Å spise fet fisk som sardiner og ørret, som er høy i langkjedede omega-3 fettsyrer kan redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene. Konsumere naturlig sukker (i motsetning til raffinert sukker) og matvarer rike på magnesium, som for eksempel spinat, soyamelk og svarte bønner. Mat rik på kalsium, som brokkoli og grønnkål, er også sies å redusere migrene.

Alternatives

For de som finner det vanskelig å få de anbefalte mineraler, vitaminer og næringsstoffer gjennom kosten alene, kan kosttilskudd også være effektive i kampen mot migrene. Kalsium, fiskeolje, magnesium og vitamin C og B6, når det tas regelmessig, kan begrense hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene. Feverfew, en urt som sies å bidra til å lindre migrene, kan spises direkte (en liten blad per dag) eller gjort til en te.

Fordeler

Tar en naturlig tilnærming til migrene lettelse begrenser behovet for å stole på reseptbelagte medisiner, og mange av disse kan resultere i uønskede bivirkninger som søvnighet og tretthet, racing hjerterytme, kvalme og problemer med å tenke (se Reference 3). De som regulere sin diett for å lette deres migrene vil også få lagt helsemessige fordelene som kommer fra å opprettholde en balansert og næringsrik diett.

Betraktninger

Migrene påvirker hver lidende annerledes, og akkurat som årsakene til migrene vil variere mellom individer, så vil dens behandling. Det tar tid og eksperimentering for å korrekt identifisere hvilke matvarer, hvis noen, er den skyldige bak migrene, og det vil også ta tid og eksperimentering med ulike matvarer for å avdekke den beste behandling. Kosttilskudd, men effektive, bør tas i samråd med lege, så bør noen andre alvorlige diett eller ernærings endringer.

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way


Det er faktisk mulig for noen å forebygge migrene. Alle som noensinne har opplevd migrene vet hvor fryktelige de kan være og vil gjøre omtrent alt for å forebygge migrene i fremtiden, fordi migrene ikke ust gjøre hodet vondt, de gjør alt annet vondt også. De også forårsake synsproblemer, fotosensitivitet (ekstrem følsomhet for lys) og kvalme i noen migrenepasienter.

Reseptbelagte medisiner (for eksempel et medikament kalt Topimax) er tilgjengelig som behandling mot migrene, og dette er absolutt verdt å diskutere med legen din dersom du er en migrene lidende. Men jo mer du kan gjøre for å forebygge migrene skjer i første omgang, jo bedre. Les videre for å lære mer om migrene og ulike måter å forebygge migrene.

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way

•  For å unngå migrene, først prøve å eliminere alle mulige livsstilsrelaterte årsaker til migrene i ditt eget liv. For eksempel, noen mennesker utvikler migrene når de drikker for mye kaffe (koffein) eller røyk for mange sigaretter (nikotin og andre giftstoffer) eller drikke en viss mengde alkohol.

vet også at noen kvinner sliter med migrene før de får sine perioder (under PMS) eller under menstruasjon.

Også noen deprimerte individer finner at de opplever mer intense migrene i perioder når deres depresjon er den mest alvorlige.

Ulike mennesker har ulike "migrene triggere", som helsepersonell kaller dem. For eksempel kan du ha observert at du nesten alltid får migrene når du blir tvunget til å kjøre lange avstander. Dette ville bety at du kjører lange avstander er en av dine utløser migrene. Og så, hva du kan gjøre for å unngå å kjøre lange avstander (en av dine personlige utløser migrene) i løpet av ditt daglige liv, jo bedre.

Høyre når du føler migrene "kommer på" er et godt tidspunkt å ta migrene reseptbelagte medisiner (for eksempel Topimax), fordi slike medisiner kan brukes til å forebygge migrene fra fullt utviklet.

Hvis du prøver å unngå å ta alvorlige medisiner (for migrene hodepine eller generelt), og hvis du søker alle naturlige migrene behandlinger, kan det være lurt å prøve å ta B2 (riboflavin) og / eller magnesium som begge disse naturlige rettsmidler har blitt funnet å forebygge migrene.

En annen måte å forebygge migrene naturlig er å øve utprøvde og stress reduksjon teknikker, for eksempel yoga, meditasjon og / eller dype pusteøvelser.

Hint

  • Hvis du nettopp har begynt å få migrene, eller hvis du har fått dem for en stund, men de har blitt forverret i frekvens og / eller intensitet, vil du ønsker å snakke med legen din om de beste måtene for deg å behandle og forebygge migrene.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Hvordan kjøpe OTC migrene medisiner

Det finnes et stort antall migrene over skranke medisiner strømpe hyllene, slik at det er forvirrende og slitsom å velge. Men med så mange valg tilgjengelig og praktisk plassert, migrenepasienter stadig foretrekker medisiner til reseptbelagte legemidler. De er som regel rimeligere, bære mindre stresset enn å håndtere helseforsikring retningslinjer og er tilgjengelig natt og dag, takket være 24-timers nærbutikker og rabatt varehus.

Hvordan kjøpe OTC migrene medisiner

•  Ta kontakt med en lege om symptomer og behandling mot migrene som er riktig for deg. Be ham om å anbefale en medisin som best vil behandle migrene og forklare hvor ofte og hvor mye du skal bruke for mest nytte.

Velg en medisin med færrest bivirkninger. Langvarig bruk av NSAIDs er hardt på magen og noen mennesker ikke tåler koffein. Les etiketten på migrene medisin før du tar noen og være klar over eventuelle ingredienser som du er allergisk mot eller ikke tåler bra i det siste.

Kontroller for mulige interaksjoner. Sørg for reseptbelagte medisiner som du nå tar er trygg når den kombineres med ingrediensene i over mot medisiner. Når du er i tvil, spør en lege eller apotek for å hjelpe deg.

Sammenlign ingredienser og priser. Mange produkter inneholder nøyaktig samme ingredienser, men prisene varierer fra merke til merke. Butikk merkevare og generiske produkter spare penger samtidig som den er så effektiv som merkevarer.

Spør farmasøyten om hjelp. Hun kan svare på eventuelle spørsmål du har mens henviser deg til bestemte medisiner og gi anbefalinger av produkter som fungerer best.

Hint

  • For å hindre fremtidige migrene, begynner en vanlig diett av lavdose acetylsalisylsyre, ibuprofen eller naproxen. Som med alle nye behandlingsforløp, snakke med legen din før du begynner.

Behandlinger for basilaris migrene

En basilaris migrene, også kalt en basilaris arterie migrene eller en basilaris typen migrene, er en sjelden type hodepine som lider opplever symptomer som visuelle auraer, tåkesyn eller blindhet i forbindelse med en migrene hodepine. A basilaris migrene resulterer i alvorlig bankende, gjerne på undersiden av halsen, og mange mennesker også utvikle kraftig svimmelhet som resultat. Som med andre typer migrene, kan folk med basilaris migrene også oppleve kvalme og oppkast og ekstrem følsomhet for lys.

Diagnose

Fordi en basilaris migrene kan manifestere ligner på et slag, vil det første løpet av handlingen være å utelukke et slag som årsak til symptomene. Pasientene vil vanligvis gjennomgå imaging tester som en MR eller CT scan. I tillegg kan det være nødvendig å se om de arterier i hjernen er tette, noe som kan føre til et slag. I det tilfelle en person får anfall, kan en EEG bli utført for å kontrollere hjerneaktivitet og funksjon. Når et slag eller hjerne aneurisme har vært styrt ut og en basilaris migrene har blitt diagnostisert, kan et kurs i behandling begynner.

Medisiner

Den hyppigst foreskrevet reseptbelagte stoffet brukes til å behandle basilaris migrene er verapamil. Det tas vanligvis en eller to ganger om dagen. For pasienter som jevnlig opplever basilaris migrene, for eksempel en eller to ganger i måneden, kan den daglige behandling være nødvendig, i det minste over en periode på måneder eller et år. For mennesker som opplever dem sjelden og sporadisk, kan det være best å behandle det med reseptbelagte smertestillende medikamenter som de oppstår. For pasienter som ikke kan ta verapamil, kan en betablokker som Inderal være foreskrevet.

Annen behandling mot migrene

De fleste migrene behandles forskjellig fra basilaris migrene. Generelt er folk som lider av vanlige migrene foreskrevne legemidler som kalles triptaner, slik som Imitrex, Maxalt, Zomig, Frova og Amerge, eller ergotamin tartrate, for eksempel Wigraine og Ergomar. Disse stoffene er generelt ikke brukes til å behandle basilaris migrene, men ny forskning har antydet at de kan faktisk være en nyttig behandling. I tillegg er folk som lider av vanlige migrene ofte beskjed om å unngå stimuli som kan utløse migrene. Dette vil ikke være effektiv i å prøve å hindre basilaris migrene.

Symptomer og behandling for migrene

Migrene er ofte intenst smertefullt for folk som lider av dem. De kan vare i dager, og gjør det umulig å fungere godt i daglige aktiviteter. Symptomene på en migrene er ganske bestemt, og alle intens hodepine er ikke nødvendigvis migrene. Behandle en migrene hodepine kan innebære å gjøre flere ting for å føle deg bedre.

Typer

Generelt, migrene er enten klassiske migrene eller vanlige migrene. Klassisk og felles ikke er betegnelser for hvor intens smerte er eller nødvendigvis årsaken til migrene, men heller hvor migrene hodepine manifesterer seg. Klassiske migrene kan annonsere seg med en aura, prikking, nummenhet, forvirring eller synsforstyrrelser - for eksempel flekker eller tåkesyn - fra 15 minutter til en halv time før smertene begynner. Vanlige migrene ikke begynne med en aura. Bare om lag 20 til 30 prosent av dem som lider av migrene får klassiske migrene.

Symptomer

Symptomer på migrene er de samme for begge typer migrene (med unntak av aura scenen). Ikke alle får alle disse symptomene, men. Tidlige symptomer inkluderer mentale humørsvingninger, mental forvirring, utydelig tale, døsighet, økt følsomhet for lukt, lyd, lys, eller berøring, nummenhet, prikking, kalde hender, kalde føtter, tørste, blekhet, mat cravings og tarmproblemer.

Den faktiske migrene smerte symptomer blir bankende smerte som forekommer på den ene siden av hodet, smerter i øyne, tinningene, på toppen av hodet, i kjeven, i det ene neseboret og i nakken. Smertene kan vare fra noen timer til opp til tre dager. Også assosiert med migrene er kvalme, oppkast, muskelsmerter, frysninger, feber, muskelkramper i ryggen, nakkestivhet og økt vannlating.

Medisinsk behandling

Når en migrene er diagnostisert, leger vil foreskrive medisiner for migrene eller anbefale over-the-counter behandlinger. Over-the-counter behandlinger kan omfatte generelt målrettede ibuprofen eller andre NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å bli kvitt betennelsen som forårsaker migrene. Reseptbelagte medikamenter kan omfatte triptaner eller ergotamin, som begge er mer spesielt rettet mot migrene, og som kan administreres via munnen, nese eller ved injeksjoner.

Alternative behandlinger

Noen alternative behandlinger for migrene inkluderer akupunktur, massasje terapi, biofeedback og ingefærrot. I Natural Health Guide til hodepine relief (se referanser), forfatterne anbefaler inntak av ingefær for å lette smerten av migrene hodepine assosiert med kvalme. For en infusjon, bland 1/3 teskje ingefær pulver grundig i en kopp med vann og drikke det sakte. Men ikke ta ingefær rot pulver uten vann, og ikke ta det hvis du er gravid.

Advarsel

Hvis du ennå ikke har sett en lege om en intens hodepine du mistenker er en migrene, gjør det til nøyaktig få det diagnostisert og utelukke andre problemer. Ikke alle dårlig hodepine er migrene, og ikke hver behandling metoden fungerer for alle, eller er indisert for alle.

Den beste kur for migrene

Den beste kur for migrene


Migrene er ikke bare en hodepine: For millioner, kan migreneanfall være ødeleggende for et par timer opp til tre dager med alvorlig, bankende hode smerter ofte på den ene siden og ledsaget av kvalme og følsomhet for lys og lyd. Heldigvis er det mange måter å bidra til å stoppe et migreneanfall og til å håndtere livet med migrene sykdom. Lovende nye behandlinger blir utviklet og forsket i tillegg.

Tradisjonell behandling

Det anbefales at du konsultere legen din først og fremst å bidra til å behandle migrene angrep. En av de første trinnene hun kan ta er å hjelpe deg å finne ut hva som forårsaker migrene. Ifølge HealthCentral.com, vanlige triggere inkluderer endringer i været eller lufttrykk, lys, hormonsvingninger eller menstruasjonssykluser, visse matvarer, visse lukter, bevegelse, reise, eller endringer i søvn eller kostholdet.

Over-the-counter smertestillende noen ganger kan gi resultater mot migrene, sier HealthCentral.com. FDA har godkjent Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte for bruk på migrene hodet smerte. Søvn, kjøling pads eller isposer kan også hjelpe med smerte.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) blir ofte brukt til å behandle migrene, sammen med COX-2-hemmere, som har lignende effekter, men mindre tendens til å forstyrre pasientens mage.

Mange leger og pasienter se positive resultater med bruk av triptaner, som stopper en migrene ved å påvirke serotonin, nerver og blodkar. Den mest populære triptan er sumatriptan (Imitrex), som har den lengste banerekord på noen av triptaner, sier HealthCentral.com. Noen av de andre populære triptaner er almotriptan (Axert), zolmitriptan (Zomig), naratriptan (Naramig, Amerge), rizatriptan (Maxalt), Frovatriptan (Frova), og eletriptan (Relpax). Når tatt raskt, kan triptaner eliminere migrene i løpet av to timer i 80 prosent av tilfellene, medicinenet.com rapporter.

Andre medikamenter til behandling av migrene omfatter eksisterende legemidler som er utviklet for behandling av hypertensjon, depresjon, epilepsi eller Alzheimers sykdom. Legen din kan diskutere potensielt nyttige medisiner med deg og finne dine beste alternativene.

Naturlige behandlinger

Noen enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg å unngå migreneanfall helt, sier HealthCentral.com. Start med å holde en dagbok over dine aktiviteter og alt som ser ut til å føre til en migrene, spesielt matvarer. Noen vanlige triggere inkluderer koffein, sjokolade og alkohol.

Ellers spiser en godt balansert, sunt kosthold, med måltider med jevne mellomrom, og prøve å unngå stress i livet ditt. Tren regelmessig, inkluderer yoga eller andre avspenningsteknikker, og prøve kosttilskudd som fiskeolje, riboflavin (vitamin B2), magnesium, Pestrot og Feverfew.

Ny behandling

En kosmetisk panneløft har vist lovende i å hjelpe til å kurere migrene, ifølge en artikkel publisert av United Press International. Førtini pasientene hadde et kirurgisk inngrep kan sammenlignes med en kosmetisk fjerning av kråketær, mens en kontrollgruppe på 26 pasienter ble fortalt at de hadde hatt prosedyre når de egentlig ikke hadde. Et år senere, 83 prosent av de faktiske kirurgi pasienter sa de hadde opplevd en 50 prosent reduksjon i sine hodepine.

I mellomtiden, i henhold til headaches.org, potensielle behandlinger blir undersøkt for å gi migrene lider nok av nye muligheter i fremtiden, inkludert et medikament levert via en inhalator for raskere resultater; en hud patch; nesestøv; og andre nye medisiner og leveringssystemer.

Hemiplegi Migrene & Back Pain

Hemiplegisk migrene er arvelig, vanligvis begynner i barndommen eller ungdomsårene og spenner gjennom hele voksenlivet. Det er tre typer av familiær hemiplegisk migrene, kjent som FHM1, FHM2 og FHM3. Hver form resultatene fra en ubalanse i ioner og nevroner, som påvirker nevrotransmittere i hjernen på grunn av tre mulige genmutasjoner som vises på kromosomene 1, 2 eller 19. Ryggsmerter er en potensiell bivirkning av hemiplegisk migrene.

Identifikasjon

Migrene episoder kan begynne tilfeldig, som varer alt fra to til tre dager til 6 måneder, tilbake syklisk eller plutselig. Hemiplegisk migrene er vanligvis ledsaget av aura ved utbruddet av hodepine. Symptomer på aura påvirke synet, forårsaker lysfølsomhet, tåkesyn, hallusinasjoner, øye droopiness og ufrivillig øyebevegelser. Hemiplegisk migrene kan føre til ansikts press, bankende smerte, kvalme, oppkast og spenning, med nevrologiske symptomer på sløret tale, forvirring, humørsvingninger, svimmelhet og mangel på koordinering påfølgende.

Effekter

Hemiplegic migrene er ofte ledsaget av symptomer på hel eller delvis lammelse på den ene side av kroppen referert til som hemiplegi, hermet slag-lignende symptomer. Hemiparesis er en annen tilstand av migrene hemiplegisk fører til svakhet på en side av kroppen, noe som resulterer i overkompensasjon på upåvirket side, stivhet og spastisitet grunn av muskler stramme og kontrahering. Tilbake, kan nakke og smerter i ekstremitetene oppleves etter en hemiplegisk migrene som ble ledsaget av nevrologiske symptomer på hemiplegi eller hemiparese.

Funksjoner

Ifølge psykologi i dag, kiropraktorer mener at feiljustering eller subluksasjon av ryggraden kan føre til nerver til å bli irritert og hoven i ryggen og nakken, legger press på nerver som fører til hjernen og forårsaker migrene på grunn av betennelse. Hemiplegisk migrene med aura, spesielt, kan legge mer press på nakke og rygg på grunn av dårlig holdning fra anstreng eller skjeling, som aura skaper svekket syn. Nevrologer mener at migrene skyldes betennelse på grunn av blodkar utvidelse, redusert serotoninnivåer og hormonelle ubalanser.

Betraktninger

Menstruasjons hemiplegisk migrene oppstår før, under eller etter menstruasjon på grunn av hormonelle svingninger i østrogen og progesteron. Hemiplegic menstruasjons migrene kan oppleves i kombinasjon med andre symptomer som oppblåsthet, irritabilitet, kvalme og ryggsmerter. Premenstruell (PMS) smerter i korsryggen kan være kjedelig eller akutt og er et resultat av væskeansamlinger som fører til betennelse. Menstrual ryggsmerter blir uttalt med symptomer på hemiparese, noe som gir ytterligere belastning på ryggen nerver på grunn av endringer i normal gangart.

Forebygging / løsning

Hemiplegisk migrene vanligvis følger symptomer på aura innen en halv time. Personer som lider av migrene kan prøve å hindre utbruddet ved å ta anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse av nerver. Anti-inflammatoriske medisiner kan hjelpe migrene og ryggsmerter hos noen mennesker, og er ineffektive i andre. Kroniske migrenepasienter nytte konsultere med en nevrolog for diagnose og behandling gjennom hormonbehandling, betablokkere, antidepressiva, smertestillende og forebyggende tiltak, som beskytter mot migrene triggere.

Botox for migrene Hodepine Relief

Ifølge en studie utført av American Headache Society, kan Botox-injeksjoner brukes som forebyggende behandling mot kroniske migrene. Studien viser også at Botox kan være mindre risikabelt å bruke for behandling, i stedet for reseptbelagte medisiner som har bivirkninger. Åtti prosent av individer innenfor studie injisert med Botulinum toxin type A, også kjent som Botox, hevdet at de hadde mindre hyppige og intense migrene.

Behandling

For de som har hyppige, intense migrene, kan Botox gi lindring uten bivirkninger andre medisiner. Botox er en væske, injiseres i områder som pannen, mellom øynene, og til siden og bak i nakken.

Legene foreslår at Botox er effektiv mot migrene fordi den blokkerer smertesignaler til hjernen. Lindring av hodepine vises cirka tre uker etter de første injeksjonene, og bør gjøres hver tredje måned for å opprettholde smertekontroll.

Fordeler

Bortsett fra sjeldne bivirkninger, er Botox anses å være et trygt alternativ til migrene hodepine medisinering. Sjeldne bivirkninger omfatter nakke muskelsvakhet, eller øyelokk og øyenbryn hengende. De som ikke ønsker å ta en reseptbelagte medisiner har et alternativ med Botox, og trenger ikke å forholde seg til vanlige bivirkninger fra andre medisiner som vektøkning, urolig mage, eller døsighet.

Botox er godkjent av Food and Drug Administration for øyesykdommer, rynker og nakke spasmer; men det er fortsatt i tidlig fase for å bli godkjent for bruk med kronisk, alvorlig hodepine og migrene.

Kostnad

Siden Botox ikke er dekket av forsikring, kan det bli ganske kostbar å få regelmessige behandlinger. Hver Botox session koster ca $ 350 per injeksjonsstedet, som vanligvis er mellom øynene, pannen og ryggen eller siden av halsen for migrene lettelse.

Foreskrevet muntlige medisiner for migrene som Imitrex er et rimeligere alternativ, men kan ikke redusere symptomer nok for de som har intens hodepine.

Det beste middel for migrene relief

Migrene er en vanlig, og noen ganger invalidiserende sykdom som kan hindre daglige aktiviteter og oppgaver. Avhengig av hvor alvorlig din migrene er, får å bruke toalettet kan også virke som en uhåndterlig oppgave. Det finnes ulike måter å lindre migrene, men prøver bare man ikke alltid ser ut til å fungere. En av de beste måtene å behandle en migrene er å kombinere flere virkemidler som har jobbet for henne før.

Medisiner

Det første du må gjøre når du føler utbruddet av en migrene er å gjøre veien til medisinskapet og få en smertestillende. Det er mange alternativer når du velger en smertestillende.

Ifølge HealthCentral.com FDA har godkjent tre over-the-counter medisiner spesielt for migrene lettelse: Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte. Excedrin Migrene inneholder paracetamol, aspirin og koffein, som er alle vurdert effektiv mot migrene. Ifølge HealthCentral.com studier har rapportert betydelig lettelse i nesten 70 prosent av migrenepasienter som tok excedrin migrene.

Andre alternativer inkluderer en rekke over-the-counter non-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som aspirin, ibuprofen og naproksen, eller paracetamol.

Koffein kan også bidra til å behandle migrene hvis det ikke hva som utløste migrene.

Egenomsorg tips

Mens du venter på din smerte medisiner for å gi lindring, kan du øve egenomsorg tips som kan hjelpe fart på prosessen, eller i det minste gi avslapning.

Ta en vaskeklut, suge den i kaldt vann og gjelder for hodet. Siden årsaken migrene er blodet renner i hodet, som begrenser blodårene kan forsinke prosessen og kan lede til lettelse.

Gå inn i et bortgjemt rom, slå av alle lysene, og hvis det er dagtid, lukke persiennene. Plukk ut en av dine favoritt TV-programmer, eller filmer å distrahere deg fra smerte og hjelpe deg å slappe av. En annen årsak til migrene er stress, og ser noe morsomt eller muntre kan hjelpe slippe stress og dermed avlaste migrene.

Kose seg i et teppe på sofaen eller sengen og nyte avslapping og tid til deg selv til tross for smerten av migrene. Hvis du etter fire timer eller mer i disse rettsmidler ikke fungerer, kan du ta en annen smertestillende hvis instruksjonene på flasken tillatelse og gjenta resten av trinnene.

Advarsler

Uansett hvilken medisin du velger, er det viktig å bare ta den anbefalte dosen. Hvis du lider av alvorlige eller hyppige migrene være sikker på å få legehjelp før du prøver noen av disse trinnene.

Fysioterapi for migrene hodepine

Fysioterapi for migrene hodepine


Migrene oppstå på grunn av en forstyrrelse i sentralnervesystemet. De kan forårsake alvorlig smerte, lysfølsomhet, synsforstyrrelser, kvalme og følsomhet for støy. Noen mennesker er i stand til å fungere gjennom en migrene, men mange migrenepasienter finne smerten ødeleggende.

Det er ikke mange effektive behandling mot migrene, men for mange mennesker, kan fysioterapi hjelpe.

De beste kandidatene for Physical Therapy

Vanligvis migrene påvirker sentralnervesystemet-hjernen og ryggmargen. Klassiske migrene-det som skjer en gang i måneden eller mindre, og som presenterer med klassiske symptomer som visjon forstyrrelser-ikke svare så godt til fysioterapi som noen andre typer migrene. Likevel kan noen fysioterapi teknikker bidra til leksjon ubehag og varigheten av migrene.

For folk som har migrene som involverer ledd og muskler, spesielt de i kjeven og nakken, kan fysioterapi være i stand til å bidra til å eliminere forekomsten av migrene.

Fysioterapi og Migrene

En klassisk migrene er ofte ledsaget av spenninger i nakke. Legene tror spenningen er et resultat av migrene, ikke årsaken til det. Likevel kan lindre nakke spenning bidra til å redusere smerte og ubehag forårsaket av migrene. En fysioterapeut eller lisensiert massasje terapeut kan trene et familiemedlem, partner eller venn i spesifikke teknikker som vil bidra til å avlaste noen av migrene smerte. Så snart du føler en migrene kommer på, spør din venn eller familiemedlem til å massere nakken din. En fysioterapeut eller kiropraktor kan være i stand til å lære deg noen strekkøvelser som kan også redusere ubehag og varigheten av en migrene.

På grunn av sammenhengen mellom nerveender i kjeven og nakken, kan smerter i disse områdene faktisk oppleves i hodet som en migrene. I slike tilfeller kan fysioterapi bidra til å redusere spenninger i halsen og kjeven, og for å gjenopprette riktig oppstilling og funksjon. Deretter, ofte vil migrene opphøre å forekomme.

Typer av fysioterapi

Det finnes flere typer fysioterapi som migrenepasienter kan vurdere å prøve. Ulike mennesker opplever ulike resultater med ulike teknikker.

Det er klassisk fysioterapi, som bruker en kombinasjon av massasje, justeringer, holdning korreksjon og bevegelse arbeid for å gjenopprette riktig funksjon på ledd og muskler.

Det er chiropractic omsorg. En kiropraktor justerer leddene for å gjenopprette riktig justering. Feiljustert bein kan legge press på nerver, utløser migrene episoder. Gjenopprette riktig justering kan være svært nyttig for noen mennesker.

Det er massasje, som fokuserer på muskelarbeid, og kan bidra til å lindre nakkespenninger og kjeve spenning som fører til ikke-klassiske migrene. Massasje kan også bidra til å redusere halsen spenning forbundet med klassiske migrene.

Det er også akupunktur. Dette tradisjonelle kinesiske terapi har vist lovende resultater i behandling av migrene smerte. I en studie utført i Xiangya Hospital i Kina og publisert i kinesisk akupunktur og moxibustion tidsskrift i 2009, fant forskerne at akupunktur virket litt bedre enn reseptbelagte medisiner for å forbedre migrene symptomer. Dens effekter også varte lenger og hadde færre bivirkninger.

Bruk av Lexapro for Migrene

Reseptbelagte stoffet Lexapro, også kjent under det generiske navnet escitalopram, har nylig blitt studert i forhold til forebygging av migrene hodepine. Funn fra studien legge Lexapro til listen over antidepressiva som hindrer forekomsten av migrene hodepine.

Antidepressiva og migrene behandling

Selv Lexapro har nylig blitt studert for forhindring av migrene, er det ikke den første antidepressive legemiddelet som skal brukes på denne måten. Amitriptylin har i en årrekke blitt foreskrevet som en første-linje profylakse migrene behandling. Det er en trisykliske antidepressiva, noe som påvirker de tre hjernen kjemikalier kjent for å være assosiert med depresjon: serotonin, noradrenalin og dopamin.

Inntil nylig, SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) som Lexapro hadde ikke blitt ansett som nyttig i migrene behandling. Imidlertid vil en undersøkelse publisert i september-oktober 2009 utgaven av "Clinical Neuropharmacology" antyder at SSRI Lexapro og Srní (serotonin og noradrenalin-gjenopptak-inhibitor) Effexor, også kjent under det generiske navnet venlafaxine, var også nyttig i forebygging av migrene .

Hvorfor Antidepressiva forebygge migrene

Mens den eksakte forholdet mellom antidepressiva og migrene forebygging er uklart, er det foreslått at disse stoffene virker ved å redusere nivåene av hjernen kjemikalier som serotonin, som kan være ansvarlig for migrene. Da tas hver dag, kan antidepressiva redusere forekomsten og alvorlighetsgraden av migrene ved å kontrollere nivåene av hjernen kjemikalier som kan føre til migrene.

Koblingen mellom migrene og depresjon

Antidepressiva som amitriptylin og Lexapro forbedre symptomer på depresjon ved å redusere kjemikalier i hjernen som er forbundet med depresjon. Det antas at disse kjemikalier kan også være forbundet med migrene. I tillegg, depresjon og migrene ofte sameksistere, med hodepine være et symptom på depresjon, og alvorlig hodepine som migrene, som påvirker livskvalitet, ofte resulterer i depresjon. Av denne grunn, behandle migrene og depresjon sammen ofte forbedrer begge forhold. Imidlertid kan migrenepasienter som ikke også lider av depresjon også finne lindring fra sine migrene ved å ta antidepressiva.

Risiko og fordeler

Mens antidepressive medisiner brukes i behandling av migrene, disse stoffene er ikke uten risiko som må veies mot de potensielle fordelene når de er tatt for å hindre migrene. Videre, selv om antidepressiva tas som et forebyggende tiltak mot migrene, de ofte ikke helt kontrollere alle migrene symptomer; i disse tilfellene må de brukes med andre medisiner.

Antidepressiva, enten trisykliske eller SSRI, har bivirkninger som kan variere fra mild til alvorlig. Disse kjøre gamut fra seksuelle bivirkninger, tørr munn og kvalme til vektøkning, høyt blodtrykk og sedasjon. Noen antidepressiva er også uegnet for de som er sykepleier eller gravid, eldre eller under 12. migrene bør diskutere disse spørsmålene med sine helsepersonell når de bestemmer seg for et kurs i behandling.

Nevrolog og migrene

Nevrolog og migrene


Migrene er nevrologiske syndromer som forårsaker alvorlig hodepine. Disse typer hodepine forårsaket av endret kroppslig persepsjon, noe som resulterer i pulserende smerte, sensitivitet overfor lys og lyd, og kvalme. Nevrologer kan bidra til å diagnostisere og behandle disse migrene med en profesjonell kunnskap om nevrologiske funksjoner. En migrene lidende bør se en nevrolog for å diagnostisere disse hodepine som migrene, og ikke en annen tilstand, for eksempel sinus hodepine eller noe mer alvorlig.

Symptomer

Symptomene på migrene er klassifisert under fire ulike faser. Den første fasen er kjent som prodrome. Disse symptomene oppstår dager før migrene og kan omfatte depresjon og irritabilitet, døsighet, og muskelstivhet. Den andre fasen er en aura fase. Dette skjer omtrent en time før migrene begynner. Symptomer på en aura omfatter forstyrrelse av syn resulterer i fargeinnslag og tåkesyn, prikking eller nummenhet i beina, og svimmelhet. Den tredje fasen er smerte. Dette er når migrene har truffet head-on. Symptomer er kvalme og oppkast, overfølsomhet for lys, lyd og lukt, ekstrem smerte i templet, og stivhet i nakken. Den fjerde og siste fasen er postdrome fase. Dette fører til at lidende av en migrene å føle seg "hang over". Symptomer inkluderer kognitive vansker, depresjon, og i noen tilfeller, eufori.

Nevrologisk Patofysiologi

Det er flere nevrologiske teorier på hvordan migrene skje. Det nevrale Teorien sier at migrene begynne når det er irritasjon i hjernestammen. Den kroppslige responsen er en spyling av kjemikalier gjennom hele blodbanen, som forårsaker betennelse i blodkar, noe som ytterligere fører til symptomer på migrene. En annen teori er det vaskulære teorien. Denne teorien innebærer blodkar i hjernen utvider seg upassende. Denne utvidelse fører til irritasjon av nerverøttene i hjernen, forårsaker symptomene på migrene.

Diagnose

Fordi migrene kan ofte bli feildiagnostisert som cluster hodepine, har International Headache Society en liste over symptomer som munner ut i en diagnose av en migrene. Disse kriteriene omfatter: 5 eller flere angrep, 4-3 dager i varighet, to eller flere av følgende symptomer: unilateral (som betyr at den angrep den ene halvdelen av hodet), pulserende følelse, moderat til alvorlig smerteintensitet, og unngåelse av hverdagen aktiviteter. Det må også være en eller flere av følgende: kvalme og / eller oppkast og følsomhet for lys og lyd.

Behandling

Det er både medisinske og tradisjonelle terapeutisk måter å behandle migrene. Over disk smertestillende kan bidra til å lindre smerten av en migrene. Visse over skranke medisiner, som Excedrine migrene, Motrin migrene, og Advil Migrene er lett tilgjengelig. Disse inneholder aspirin, acetaminofen, koffein og som har vist seg å hjelpe til med migrene smerte. Reseptbelagte medisiner er også lett tilgjengelig med et bredt arrangere medisinske agenter i dem, for eksempel smertestillende, muskelavslappende og medisiner for å redusere kvalme og oppkast. Pasientene er også rådet til å bo i mørkt, kjølig og stille rom for å unngå overstimulering.

Forebygging og utløsere

Livsstilsendringer er de viktigste forebyggende tiltak mot migrene. Visse matvarer og livsstil kan føre noen til å bli utsatt for migrene. Visse matvarer har vist seg å la folk til å være utsatt for migrene. Disse inkluderer gluten, MSG, og koffein eller koffein tilbaketrekning. Triggere for migrene varierer mye. De omfatter endringer i været - spesielt, endringer i barometertrykk og høy luftfuktighet. En annen viktig trigger for migrene er søvnmangel eller en betydelig endring i ens søvnsyklus; for eksempel noen som lider av jet lag.

Yoga øvelser for Migrene

Yoga er en flott form for trening, og i tillegg til å øke fleksibilitet og fitness, kan det også hjelpe bli kvitt migrene. Avslapping at resultatene fra denne naturlige fitness diett kan berolige muskler, lette smerter og frigjøre spenninger - som alle kan bringe på migrene eller gjøre dem verre. Hva mer, kan visse stillinger forebygge migrene helt.

Yoga for Migrene

Yoga er kjent for å lette symptomene på mange medisinske problemer, inkludert migrene. Yoga øker fleksibilitet samt oksygenopptak, noe som er viktig for din generelle helse. Å få mer oksygen til blodet og til slutt til blodårene som fôrer hodet kan redusere hodepine.

Yoga er også lett på kroppen og bør ikke anstrenge musklene, eller bør det føre til stivhet. Fordi migrene kan noen ganger begynne med spenninger i nakke, kan yoga er beroligende bevegelser nappe dem i fødselen ved lettelser spenning i såre muskler. Enten din migrene kommer langsomt eller begynne brått, gjør yoga øvelser spesielt rettet mot migrene bør lindre smerten.

Unn Migrene med yoga

Når en migrene kommer på, de beste yoga stillinger er restorative posisjoner, som bidrar til å lindre smerte og ubehag av en migrene.

En restorative posisjon krever at du ligge på gulvet på ryggen, med ansiktet mot veggen. Sett føttene opp på veggen og hvile armene ned av sidene eller på magen. Bena skal være oppe på veggen uten anstrengelse. Du kan plassere et teppe eller håndkle under nakken for støtte, deretter plassere en kald klut over øynene dine. Bo i denne posisjonen i ca 10 minutter.

En annen migrene yoga posisjon til å prøve: Sitt på gulvet, lage en diamant form med bena ved å bringe fotsålene sammen, og la bena falle åpen. Dette bidrar til å slappe av på baksiden, hvor en masse av hodepine starte.

Yoga Poses å forebygge migrene

Ikke bare kan yoga posisjoner behandle migrene, de også kan være i stand til å hindre dem. Blant de spesifikke posisjoner som hevder å forebygge migrene er wide-legged fremover bøy. I denne posisjonen, stå med bena spredt vidt fra hverandre og bøy i midjen. Først plasserer hendene på gulvet, deretter hvile hodet på gulvet. Hvis du ikke kan få hele veien ned, gjøre denne øvelsen med en stol og hvile hodet på stolen. Hold stillingen i 15-20 sekunder.

En øvelse kalt den nedadgående vender hunden krever at du komme på gulvet med hendene flatt på gulvet rett under skuldrene. Gjør en omvendt V ved å løfte hoftene mot taket. Hold denne posisjonen i 15-20 sekunder, så tillat deg selv å gå tilbake til dine hender og knær.

Å ha bena klatre en vegg er et annet godt forebyggende tiltak. Ligg på ryggen og la beina forlenge opp veggen. Du kan støtte nakken med en pute om nødvendig. Hvil armene langs siden og dekker øynene med en kul komprimere. Bo i denne posisjonen i opptil 10 minutter.

Lavendel migrene relief

Lavendel migrene relief


Lavendel --- eller Lavandula angustifolia --- har egenskaper som kan gi noen lettelse fra migrene. Slå til lavendel er beroligende fytokjemikalier å lette stress, en medvirkende faktor i migrene. Bruk lavendel i puter, i badevannet og i rommet diffusorer. Mens talsmenn forkynne lavendel helbredende handling, Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin hevder at det er ingen harde bevis for å sikkerhetskopiere dette opp.

Egenskaper

I "Resept for Nutritional Healing", Phyllis A. Balch detaljer lavendel helbredende egenskaper. Lavendel inneholder fytokjemikalier --- inkludert men ikke begrenset til, --- a-pinen, beta-pinen, luteolin og ursolic syre. Den lilla urt inneholder også estere, som rolig og berolige kroppen og bidrar til å forhindre spasmer.

Søknader

Folk bruker lavendel i aromaterapi for stress, depresjon og hodepine. Bruk lavendel på enkle måter å bidra til å lette migrene smerte. Det er usannsynlig at lavendel vil kurere en migrene; men som lider vet, er enhver smertelindring velkommen.

Bruk lavendel eterisk olje i et rom diffuser. Når du føler en migrene nærmer seg, trekke seg tilbake til et kjølig, mørkt rom; plasserer olje diffuser i rommet og prøver å slappe av. Du kan også bruke en lavendel-fylt pute eller "eyebag" og holde den ved sengen din for den ulykkelige anledning av et migreneanfall. Kjøp lavendel puter eller eyebags eller lage en fra tørket organisk lavendel, men alltid bruke økologiske urter, som du ikke vil at plantevernmidler eller andre kjemikalier i nærheten av deg, spesielt når du lider av migrene.

Når et migreneanfall, ligge i et stille, kjølig og mørkt rom. Hvile hodet, halsen eller ansikt på lavendel pute. Urten aroma er beroligende og kan redusere migrene-relaterte betennelse. Hvis du ikke har en pute, wrap tørket eller fersk lavendel i en myk klut for samme effekt. Du kan også helle noen dråper lavendel eterisk olje i et varmt bad. Et bad er også gunstig aromaterapi, som den fuktige varmen kombinert med lavendel duft s penetrerer porene, letter fysisk spenning, og bidrar til å løslate stress. Sørg for å gi nakken og hodet behagelig støtte.

Betraktninger

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, har lavendel blitt brukt til å behandle hodepine, blant annet bruk. NCCAM rapporterer imidlertid at det er ingen vesentlige data som tyder på lavendel er en hodepine rette. NCCAM advarer om at den muntlige bruk av lavendel "kan forårsake hodepine, endringer i matlyst og forstoppelse." Ikke kombiner lavendel med sederende medisiner, og oppsøke fastlege eller annet helsepersonell før du legger noen urtemedisin til din arsenal mot migrene.

Hva er triptan?

Triptaner er en gruppe legemidler som brukes til å behandle akutte migreneanfall. Kollektivt, triptaner er selektive serotonin reseptor agonister, noe som betyr at de stimulerer produksjonen av serotonin, et signalstoff som reduserer betennelse og constricts blodkar. Disse handlingene stoppe migrene prosessen og avslutte intense smerter, kvalme og følsomhet forårsaket av migrene.

Hva er migrene

For å forstå hvordan triptaner lindre migrene, er det nødvendig å forstå migrene prosessen. Migrene begynne når en utløser hendelse - som for eksempel mangel på søvn, visse matvarer, allergi, hormonsvingninger eller værforandringer - gjør at blodkarene i hjernen til å constrict. Dette vasokonstriksjon fører til at aura som vanligvis står foran en migrene hos noen mennesker. Auraen består av blinkende lys eller flekker foran øynene, prikking i hender eller ansikt eller en kobberrøde smak. De trange blodkar deretter utvider (vasodilatasjon) og trykk mot trigeminal nerve, forårsaker intens, bankende smerte som karakteriserer en migrene. Uten behandling, migrene vanligvis vare fra tre timer til tre eller fire dager.

Hvordan Triptaner Work

Triptaner er ment for akutt migrenebehandling, noe som betyr at de er mest effektive når de tas tidlig i et migreneanfall. Triptaner, også kalt 5HT1-agonister, stimulere produksjonen av serotonin og blokkere den frigjøring av andre neurotransmittere, som spiller en rolle i overføring av smerte. Triptaner er vasoconstrictors, forårsaker de utvidede blodårer for å gå tilbake til sin normale diameter og lindre presset på nabo nerver.

Fordeler med Triptaner

Triptaner stoppe migrene prosessen, hindrer migrene fra å bli dårligere og forkorte varigheten av angrepet. Triptaner er ikke smertestillende; de er ineffektive på ikke-migrene hodepine. Triptaner er effektive fordi de avbryter migrene prosessen og lindre ikke bare smerten, men også de ledsagende symptomer på kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd. Smertestillende midler som ibuprofen, acetaminofen, aspirin og Naprosyn er mindre effektive mot migrene. Selv om de midlertidig lindre smerte, kan en enkelt migreneanfall vare opp til fire dager så de migrene symptomer tilbake når den analgetiske slites av.

Bivirkninger

Syv triptaner er tilgjengelig i USA: sumatriptan (Imitrex), zolmitriptan (Zomig), naratriptan (Amerge), rizatriptan (Maxalt), Frovatriptan (Frova), eletriptan (Relpax), og almotriptan (Axert). Selv om alle har en lignende mekanisme, binder hver triptan til en annen kombinasjon av serotonin-reseptorer, noe som resulterer i forskjeller i effekt, utbruddet av lettelse og bivirkninger. Noen bivirkninger, men er felles for alle triptaner. Fordi triptaner er vasoconstrictors, kan de øke blodtrykket. Pasienter med hjertesykdom bør unngå triptaner, og triptaner bør brukes med forsiktighet hos personer som har en familiehistorie med hjertesykdom eller som har andre risikofaktorer for hjertesykdom. Andre bivirkninger som er felles for alle triptaner er svimmelhet, tretthet, tørr munn og hud kribling. Triptaner kan også være forbundet med brystsmerter eller tetthet eller bankende hjerte.

Ulempene med Triptaner

Triptaner effektivt lindre migrene smerte og tilhørende symptomer, men de er dyre og kun tilgjengelig på resept. Men patenter begynner å utløpe og billigere generiske versjoner blir tilgjengelig. Triptaner er ikke ment å bli brukt for migrene forebygging; det vil si før en migrene starter. For pasienter som har hyppige migrene (mer enn tre per måned), lav dose antidepressiva eller antiseizure medisiner kan brukes daglig for migrene forebygging.

Vitamin B2 helsemessige fordeler

Vitamin B2 helsemessige fordeler


Også kalt riboflavin, vitamin B2 er et vannløselig vitamin som er tilgjengelig fra en rekke plante-og animalske kilder. Det spiller en nøkkelrolle i å opprettholde sunn funksjon av kroppen din. Det finnes en rekke fordeler dette viktige næringsstoffet tilbud.

Migrene Hodepine

Vitamin B2 er et stadig mer populært og allment foreskrevet forebyggende behandling mot migrene. Relativt høye doser på 400 mg vitamin B2 er brukt til dette formålet.

Mineral Assimilering

Vitamin B2 spiller en viktig rolle i å legge til rette for assimilering (absorpsjon) av essensielle mineraler som folsyre, jern og B1, B3 og B6 vitaminer.

Visjon

Vitamin B2 er viktig for å fremme sunne øyne og visjon. Det er også viktig for å hindre eller forsinke katarakt deres progresjon.

Anemi

Vitamin B2 spiller en viktig rolle medhjelper i behandling av anemi, så vel som sigdcelleanemi, to tilstander som er forbundet med lave nivåer av vitamin B2.

Anti-kreftfremkallende

Dette vitamin har kreftforebyggende egenskaper ved å minimere kreftfremkallende potensialet av kreftfremkallende.

Antioxidant

Vitamin B2 har viktige antioksidantegenskaper som minimerer effekten av frie radikaler i kroppen. Det er ofte anbefalt for idrettsutøvere som vanligvis produserer høyere nivåer av frie radikaler fra intens trening.

Energi

Vitamin B2 spiller en sentral rolle i kroppens produksjon av energi gjennom metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner.