Digidexo.com

depressives sovemønster

Hvordan bryte en dårlig søvn Cycle

En tilstrekkelig mengde søvn er avgjørende for en sunn kropp og sinn. Søvnmønster kan bli kastet ut når det er stress, en ny baby i hjemmet eller andre hindringer. Når søvnsyklus er avsporet det kan føre til dagtid døsighet med en rekke andre problemer. Søvnmangel gjør hvite blodlegemer lide, å utsette kroppen for infeksjoner og karsykdommer. For eksempel, ikke være i stand til å komme til arbeid eller skolen i tide kan være et stort problem når søvnmønster er i ubalanse. Komme ditt søvnsyklus tilbake på sporet tar en konsentrert innsats, men kan oppnås.

Bruksanvisning

Få en god natts søvn

Gå å sove og våkne opp på samme tid hver dag. Dette gjelder helgene også. Når foretrakk å sove på i helgene forsøke å gjøre det til en vane å våkne opp på samme tid allikevel å holde søvnmønster på sporet.

Unngå å drikke kaffe, te, brus, kakao og sjokolade drikker om natten nær leggetid. Dette er alle sentralstimulerende midler og forverre kroppen i stedet for å hjelpe den til å trappe ned.

Ha et lett måltid før sengetid, men ikke et tungt måltid. Mango, ris, banan, søtpoteter og nøtter produsere serotonin som induserer søvn.

Les avslappende materiale, ta et varmt bad eller lytte til beroligende musikk rett før sengetid. Da slapper kroppen din og forbereder den for hvilemodus.

Øvelse tidlig på morgenen eller midt på dagen. Dette vil bidra til et sunt sovemønster. Trene rett før sengetid gjør vinden ikke kroppen ned og er sannsynlig å produsere en serie av energi.

Unngå dagtid naps til å fange opp på søvn. Dagtid naps kan gjøre deg mindre sliten ved sengetid, noe som gjør det vanskelig å få til å sove.

Hvordan vite hvor mye søvn du trenger

Hvordan vite hvor mye søvn du trenger


Mengden av søvn en person trenger avhenger av en rekke faktorer. Ting å tenke på er personens alder og deres individuelle behov. Mens noen eksperter anbefaler å få minst åtte timer søvn per natt, er det ingen som riktig mengde søvn som gjelder for alle. Mens 8 timer søvn kan være ideelt for noen, mens andre kan trenge mer eller mindre søvn. Her er noen måter å finne ut hvor mye søvn du trenger.

Bruksanvisning

Hvordan vite hvor mye søvn du trenger

•  Vær oppmerksom på hvordan du fungerer i dine daglige aktiviteter. Legg merke til om du ofte føler deg sliten eller trøtt hele dagen. Hvis du oppdager et avbrudd eller mangel på konsentrasjon i normale aktiviteter som jobb eller skole, kan det være et tegn på at du ikke får nok søvn.

•  Gå til sengs rundt samme tid hver kveld og våkne opp rundt samme tid hver morgen. Dette vil hjelpe kroppen din venne seg til et bestemt sovemønster. Det er også en god måte å sikre at du får en bestemt mengde søvn hver natt. Hvis du våkner opp og føler seg uthvilt og godt uthvilt, så du får nok søvn. På den annen side, hvis du våkner groggy og ønsker å trykke på snooze-knappen på alarmen, kan du sannsynligvis bruke litt mer søvn.

Se om du har begynt å få poser under øynene. Mens det er mange forskjellige grunner til at folk kan få poser under øynene, ikke får nok søvn er blant de viktigste årsakene. Mangel på søvn kan også være knyttet til sykdommer som depresjon, søvnløshet, hodepine, økt risiko for diabetes og andre sykdommer.

Merknad om du har hatt noen nedgang i normal energi nivå. Hvis du ikke får nok søvn, kan du føle deg svak, humørsyk, og mindre våken. Hvis du får nok søvn, bør du føle deg mer energi i løpet av dagen.

Se hvordan kroppen reagerer på å få ulike mengder søvn, slik at du kan vite hvor mye søvn som fungerer for deg. Bare du vil være i stand til å bestemme hvordan dine søvnvaner påvirke dine daglige aktiviteter. Noter dagene du får mindre søvn og se hvilke endringer du kjenner igjen. På de dagene du får mer søvn også gjøre oppmerksom på eventuelle endringer.

Finn en middelvei. Siden får for lite eller for mye søvn kan både ha negative effekter på kroppen din og generell ytelse, prøv å finne en rekke sted i mellom disse to ytterpunktene.

Factor i din aldersgruppe i å bestemme hvor mye søvn du trenger. Babyer trenger mest søvn og i gjennomsnitt kan de sove om 16 til 18 timer per dag. Etter hvert som du blir eldre, vil du ikke trenger å sove så mye med små barn sover i gjennomsnitt 10-12 timer per dag og eldre barn og tenåringer i snitt rundt 8-9 timer per dag. Mange voksne sover mellom 7-8 timer hver dag. Gjennomsnittene vil variere fra person til person siden vi alle har ulike søvnbehov og søvnmønster endres etter hvert som vi blir eldre. Bare sørg for å prøve å få nok søvn for din aldersgruppe.

Tips og advarsler

 • Se en lege hvis du merker en plutselig eller repeterte endringer i søvnmønsteret, siden det kan være en underliggende årsak til dette.

Hvordan leve med Insomnia

Hvordan leve med Insomnia


Noen type søvnløshet påvirker rundt 50 prosent av voksne, slik at de mister søvn noen netter hver uke. Opplever søvnløshet kan føre til mye stress og bekymring, forverre problemet. Ved å følge noen viktige skritt, kan du gjøre det mye enklere å forholde seg til søvnløshet. Du kan selv lindre symptomene helt.

Bruksanvisning

Leve med Insomnia

•  Unngå alkohol, koffein og nikotin minst 4 til 6 timer før du går til sengs. Også, unngå å spise tunge måltider før du går til sengs, som en aktiv fordøyelseskanalen kan holde deg våken om natten.

Prøv noen moderat fysisk aktivitet før du går til sengs. Mens anstrengende trening kan ha den utilsiktede effekten av å pumpe deg opp og gjør du føler for energisk, kan noen milde, repetitive øvelser gjøre det lettere å sovne.

Hold deg til rutiner i løpet av dagen, slik som å spise på samme tid hver dag, og går til sengs til samme tid. Forstyrre dine spise- og soverutiner er en sikker-brann måte å føre til søvnløshet.

Sjekk dine sovende kvartalene for å se om det er noe i ditt sovemiljø som kan bidra til søvnløshet. Kraftig støy og lys kan sikkert føre til søvnløshet, men selv små ting, som en tikkende klokke eller havbris et apparat, kan holde deg våken. En rastløs sovende partner eller en fluffy kjæledyr kan også holde deg fra å falle i søvn.

Gjør det meste ut av din situasjon hvis søvnløshet vedvarer. Bruk den ekstra tiden du er våken til å være produktiv og få ting gjort. Jo mer energi du expend mens du er våken, jo større sjanse har du til å vende tilbake til et normalt sovemønster.

6. Lese i Sleep Foundation hjemmeside for flere tips om hvordan du kan leve med søvnløshet (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Mens tretthet kan føre deg til hvile på sofaen og se på TV, kan gjøre det faktisk bidrar til søvnløshet. Rengjøre huset, betale noen regninger eller starte et hjem forbedring prosjekt i stedet.
 • Ikke leve med ubehandlet søvnløshet lenger enn et par uker. Kronisk søvnløshet kan være et symptom på et mye mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel klinisk depresjon eller hypertensjon. Rapporter alltid dvelende søvnløshet til en kvalifisert medisinsk faglig.

Tips for å hjelpe med søvnløshet

Tips for å hjelpe med søvnløshet


Sove er så viktig for din velvære som å spise. Men på et tidspunkt, millioner av mennesker opplever problemer med å sovne eller forbli sovende. Dette senge lidelse er referert til som søvnløshet. Manglende evne til søvn kan føre til uklart syn, manglende evne til å konsentrere seg, tretthet, lav energi, irritabilitet og, i ekstreme tilfeller, hallusinasjoner. Disse effektene kan negativt endre din personlighet og negativt påvirke din jobb og privatliv. Hvis du lider av søvnløshet, det finnes metoder du kan bruke for å begynne å få nok hvile.

Bedtime Routine

Begynne å gå til sengs på et angitt tidspunkt hver kveld og våkne opp om morgenen til en bestemt tid også. Dette gjør at kroppen kan tilpasse seg et normalt sovemønster. Før du går til sengs, ta et varmt bad og lese i noen minutter, eller lytte til noen avslappende musikk. Unn din sengetid på alvor, og snart vil det bli en vane der du vil få minst 7-8 timer søvn hver natt. Hvis du har en sen kveld på grunn av en sosial funksjon eller uforutsette arbeidsoppgaver, prøver å gjøre opp for det neste dag, men ikke sove gjennom hele dagen. Ta en lur i stedet, og deretter gå til sengs på (eller litt før) planlagt tid. Bruk soverommet til å sove eller intimitet bare, og eliminere ser på TV, snakker i telefonen og spise mens du er i senga.

Håndtere stress

Når du er i senga, ikke bry deg om de stressende situasjoner som oppstår i livet ditt. Dette er vanskelig, spesielt når du kan være har problemer på jobben, med din ektefelle, barn, familiemedlemmer eller venner. Likevel, å bringe problemene dine til sengs forsinkelser søvn, og før du vet ordet av det, er du legge våken hele natten bekymre deg for hva du ikke kan fikse med en gang. Prøv å tildele en annen gang i løpet av dagen hvor du kan erkjenne problemene dine, skriv dem ned og legg merke til hvordan du vil løse dem. Bekymringsfullt i sengen om natten er en sikker vei til søvnløshet.

Kosthold og trening

Avstå fra å spise for mye rett før du går til sengs. Ikke bare vil en altfor full mage årsak vektøkning, kan det også gjøre at du føler deg ukomfortabel. Hvis du er sulten, kan du prøve snacking på kjeks eller en frukt eller grønnsak. Reduser koffein (kaffe, brus, sjokolade) inntak. Få litt mosjon i løpet av dagen, men unngå å trene rett før du går til sengs, som økte energinivået vil gjøre det vanskelig å sovne med en gang. Begrense mengden av naps du tar i løpet av dagen hvis det fører til at du ikke sove om nettene.

Hvordan gjenkjenne Sleep Apnea

Hvordan gjenkjenne Sleep Apnea


Søvnapné er en vanlig medisinsk lidelse som påvirker millioner av mennesker i løpet av oppholdet sove med pustepauser eller grunne pust. Puste kan avbrytes og pauset alt fra noen sekunder til et par minutter. Personer med søvnapné vil ofte føle unrefreshed fra dvale og opplever overdreven søvnighet på dagtid. Ofte ganger, personen med søvnapné kan ikke engang suspekte symptomer før deres sovende partner begynner å klage om deres snorking, nighttime rastløshet og andre irriterende symptomer.

Denne artikkelen kommer til å utforske de tegn og symptomer på søvnapné, og gjennomgå noen diagnostiske og behandlingstilbud.

Bruksanvisning

Seriøst lytte til en sovende partner bekymringer om din overdreven snorking, arm / beinbevegelser, nighttime oppvåkninger og rastløshet. Det er viktig å ikke avvise disse klagene som trivielt eller relatert til en annen personlig sak.

Gjennomgå typiske energinivå i løpet av en gjennomsnittlig dag. Mens alle har på "off" dag nå og da, folk med søvnapné har en tendens til å være kronisk sliten og dårlig uthvilt. Sleep bør være "forfriskende" mesteparten av tiden. Hvis din ikke er det, så vil du kanskje vurdere å snakke med helsepersonell.

Vurder å be helsepersonell for å bestille en søvn studie, en enkel, ikke-invasiv test som overvåker ulike fysiologiske parametre av sovemønster. De fleste søvn studier er gjort i en søvn klinikk som gir en privat, motell-lignende rom. De er ikke gjort i en sykehusseng. Du bare møter opp på det planlagte tidspunktet og gjøre din vanlige nighttime rutine og gå i dvale (en tekniker vil plassere noen skjerm pads på deg mye som EKG pads som er ganske ufarlige).

Hvis en søvnundersøkelse gjør bekrefte diagnosen søvnapné er det flere behandlingstilbud som spenner fra å bruke en CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maske om natten til medisiner og til og med kirurgi. CPAP masker i det siste har blitt erstattet med mye lettere og mer komfortable modeller. Dessuten har den medisinen Nuvigial nylig blitt godkjent av FDA for personer med diagnosen søvnapné å bidra til å bekjempe overdreven dagtid døsighet og andre relaterte forhold.

Tips og advarsler

 • Søvn er viktig ikke bare for hvile, men for riktig funksjon og immun andre fysiologiske funksjoner i kroppen.
 • Gjennomgå hvor ofte du trenger å ta en sovepille på en jevnlig basis.
 • Ta hensyn til bekymringer oppdratt av sovende partner.
 • Det er veldig bra, og noen enkle, behandlinger for søvnapné.
 • Søvnapné venstre udiagnostisert og ubehandlet kan gå videre og føre til mye mer alvorlige helseproblemer.
 • Ikke ta for gitt at du er bare en "dårlig sovende."
 • Denne artikkelen er bare ment for informasjon. En lisensiert helsepersonell må diagnose og behandle søvnapné eller annen medisinsk tilstand.

Fysiske virkningene av Sovepiller

Fysiske virkningene av Sovepiller


Mangel på søvn kan påvirke din personlige og profesjonelle liv på mange måter. Hvis du har prøvd avslapping metoder og hjem rettsmidler til ingen nytte, kan du vurdere å ta en sovepille. Det finnes mange typer sovetabletter. Hver type pille har en annen effekt på kroppen. Hvis du tar en sovepille, sørg for å konsultere lege eller apotek om mat og legemiddelinteraksjoner.

Rozerem

Rozerem er en sovemedisin som kan hjelpe deg å sovne raskt og bli sovende. Ifølge forskrivning informasjon finnes på Rozerem nettstedet, er Rozerem en hypnotisk, eller beroligende, som fører til at melatonin reseptorer i hjernen til å fungere bedre, og dermed indusere søvn. En enkelt åtte milligram dosering vil hjelpe deg å sovne. Denne medisinen går inn i blodstrømmen raskt. Du bør sovner innen en halv time etter å ha tatt medisinen. Rozerem bør tas for en kort periode før den vanlige sovemønster returns.The preparatomtalen sier også at pasienter har rapportert søvn gå og selv sove kjøring mens du tar Rozerem.Some folk rapporterer følelsen groggy om morgenen etter at de tar Rozerem.This medisiner er attraktivt fordi det er ikke vanedannende.

Ambien

Ambien tilhører en klasse av hypnotiske legemidler som kalles imidazopyridiner. Ifølge Food and Drug Administration, fungerer Ambien ved å forstyrre et signalstoff i hjernen som kalles gamma-aminosmørsyre, eller GABA. Når GABA og Ambien kombinere, blir den elektriske aktiviteten i hjernen sterkt redusert. Dette tillater deg å sovne. Du bør sovner innen 15 minutter etter å ha tatt Ambien. Valium CR, en forlenget frigjørende form av Ambien, er en to-lags pille. Det ytre laget består av tradisjonell Ambien og hjelper deg med å sovne fort. Det innerste laget oppløses sakte og hjelper deg å holde sover. Ambien er også ikke-vanedannende, men kan føre til at du føler deg groggy i morgen.

Halcion

Halcion er en beroligende som tilhører benzodiazepin familien. Halcion er korttidsvirkende og du vil sovne raskt. FDA rapporterer at Halcion, og alle andre benzodiazepiner som Xanax og Valium, arbeid ved å stimulere GABA reseptorer i hjernen din. I motsetning Ambien og Rozerem, er Halcion vanedannende. Halcion bør ikke tas for mer enn fire uker. Kroppen din vil utvikle en toleranse for stoffet, og du må kanskje øke dosen din. Det er mulig å oppleve uttak når du slutter å ta Halcion selv etter bruk av medisiner for en kort tid. Spør legen din for å hjelpe deg med å avta av Halcion hvis du ønsker å avslutte medisinering.

Antihistaminer

Mange tar over disk medisiner for å fremme søvn. Diskutere alltid disse medikamentene med apoteket eller lege før du kjøper dem. Doxylamine og difenhydramin er de aktive ingrediensene i mange OTC medisiner som Unisom og Tylenol PM. Disse medikamentene er antihistaminer. Disse spesielle antihistaminer stopper ikke ved å blokkere histamin reseptorer i hjernen. Døsighet er en bivirkning av disse medikamentene, fordi den blokkerer hjernen fra å bruke acetylkolin, et kjemikalie som fremmer våkenhet.

Herbal Hjelp

Valerian rot, tilgjengelig i pilleform, bidrar til å slappe av sentralnervesystemet. Valerian er ryktet å hjelpe deg å sovne. Melatonin er et naturlig forekommende kjemiske i hjernen som bidrar til å regulere søvn og våkenhet. Tar melatonin piller kan bidra til å gjenopprette normale søvn ganger. Imidlertid har effektiviteten av disse stoffene ikke blitt evaluert av FDA og deres sikkerhet er ikke fastslått.

Hvordan Bland jeg 5-HTP med fluoksetin?

Hvordan Bland jeg 5-HTP med fluoksetin?


Ifølge Intelegen web artikkel om 5-HTP, dette tillegget naturlig øker serotoninnivået, nevrotransmittere i hjernen som er ansvarlig for å opprettholde en rolig, stabil humør. Dens startdose er generelt 25mg, og dersom det tas i seg selv for sin antidepressiv effekt, kan dette økes til 200 mg eller 300 mg.

5-HTP kan finnes i de fleste helse-butikker, og har blitt et kjent navn som "naturens Prozac." Det fungerer ulikt på Fluoxetin (Prozac) ved å øke hjernens egne serotoninnivået. Reseptbelagte antidepressiva som fluoksetin arbeid ved å hemme hjernens serotonin reuptake prosesser, som bryter ned serotonin.

Bruksanvisning

Reflektere over din nåværende medisinering Regime

Les pakningsvedlegget som følger med Fluoxetin, å bli kjent med den dosen du er på, potensielle bivirkninger, risiko for interaksjoner med andre foreskrevne og "naturlige" narkotika.

Skriv ned eventuelle negative effekter som du har opplevd på Fluoxetin. Snakk med din lege eller psykiater om noen negative bivirkninger, eller hvis det ikke ser ut til å virke for deg.

Aldri avbryte eller forandre dosen du tar uten godkjenning fra din mentale helse psykiater.

Start 5-HTP med en lav dose på 25 mg ved leggetid, for å fremme en god natts søvn. Lavt serotonin nivåer er knyttet til lav melatonin nivåer, et kjemikalie i hjernen som fremmer søvn. Tar 5-HTP ved sengetid kan forsterke serotonin øker virkningen av Fluoxetin, bidrar til å gjenopprette et normalt sovemønster.

Hvis søvnen din har blitt bedre, men du føler at humøret kan være lysere, ta en ekstra 25mg av 5-HTP i morgen.

Vurdere din mentale velvære, betaler oppmerksomhet til tegn til uro, håpløshet, angst, weepiness, og mangel på motivasjon. Overvåke deg selv for fysiske symptomer som skjelving, migrene, kvalme / gastrointestinal opprørt, feber, søvnløshet, og svimmelhet.

Hvis søvn og humør er gode, er kombinasjonen av 5-HTP og Fluoxetin hensiktsmessig. Opprettholde det under veiledning av en lege eller ernæringsfysiolog.

Hvis fysiske symptomer oppstår som svimmelhet, forvirring, kvalme / oppkast, hjerne "zaps" (følelse av elektrisk støt i hjernen), hjertebank eller feber, må du slutte å ta 5-HTP umiddelbart og oppsøke lege, informere henne om at du har vært å ta både medisiner sammen.

Tips og advarsler

 • Utbruddet av fysiske symptomer kan tyde på serotonergt syndrom, som er resultatet av overproduksjon av serotonin. Vær alltid forsiktig når du legger til "naturlige" stoffer til en foreskrevet medisiner diett. Naturlige produkter er en klasse av medikament at kroppen reagerer på som kjemikalier. Det er alltid en risiko for at disse kan samhandle med foreskrevet farmasøytiske medisiner som Fluoxetin.
 • Ansvarsfraskrivelse: Informasjonen i denne artikkelen er for pedagogiske formål og bør ikke brukes for diagnose eller å veilede behandling uten uttalelse fra helsepersonell.

Tips om Bipolar Dirorder

Bipolar lidelse er ansett som en tilbakevendende tilstand; det er vanlig for dem diagnostisert til tilbakefall, men dette betyr ikke at de ikke kan likevel føre full og produktive liv. Bortsett fra medisinsk behandling, er det en rekke ting du kan gjøre for å hjelpe deg å overvinne humørsvingninger som forstyrrer livet ditt. Du må først være villig til å lære om din diagnose og ta deg tid til å delta i behandlingen.

Forstå din diagnose

Når du har blitt diagnostisert med bipolar lidelse, er det viktig for deg å fullt ut forstå hva denne lidelsen er og hvordan den er behandlet. Jo mer du utdanne deg selv, jo bedre rustet er du til å takle din tilstand.

En utmerket bok å lese er "Bipolar lidelse: A Guide for pasienter og familier," av Dr. Francis Mondimore, MD. I sin bok, forklarer Dr. Mondimore alt fra sykdommen seg til bivirkninger av behandling medisiner og hvordan du kan unngå dem. Han er også ærlig, forklarer de følelsesmessige oppturer og nedturer du kan forvente når du lever med bipolar lidelse.

Delta i behandlingen

Nå som du vet hva din lidelse er og behandlingstilbud tilgjengelig for deg, delta aktivt i planleggingen av behandlingen. Ikke vær redd for å stille spørsmål til legen din eller si din mening om en bestemt medisin. Husk, du har å leve med bivirkninger.

Du må også, uten å lykkes, ta medisiner hver dag som foreskrevet. Selv om du føler deg som om du er bedre, kan stoppe din medisinering ha alvorlige konsekvenser og føre til at du tilbakefall. Konsultere legen din før du gjør noen endringer som kan være skadelig.

Tålmodighet er kanskje den største biten i puslespillet i behandlingen. Det kan ta uker eller måneder før du og legen din finne den rette behandlingen plan for deg; det vil ikke skje over natten.

Bli med i en støttegruppe

Du er sikker på å ha dager da du føler deg trist eller deprimert; dette er en del av forstyrrelsen. Av denne grunn er det viktig å ha en sterk sirkel av støtte, enten det være venner eller familie, som vil være der for deg å snakke med på et øyeblikks varsel. Det er også en god idé å omgi deg med positive mennesker; de kan ha muligheten til å løfte humøret i stedet gjøre deg mer deprimert enn du kanskje allerede.

Bli med i en støttegruppe for de med bipolar lidelse er et annet alternativ å vurdere. Mens dine venner og familie kan gi deg den emosjonelle støtten du trenger i en klemme, kan de ikke alltid forstår hva du går gjennom, og hvordan du føler deg. Omgir deg med andre som opplever de samme problemene kan være beroligende og gjør at du føler deg mindre isolert.

Overvåk Moods

Å vite hva som utløser en episode med mani eller depresjon kan ofte hjelpe deg å stoppe episoden før det tar helt over. Skape en stemning diagram kan hjelpe deg med dette. På diagrammet listen dato, humøret og hva som skjedde rett før humøret endring. Du bør også liste sesongen, sovemønster og enhver hendelse som har funnet sted den dagen, for eksempel en konfrontasjon på jobb eller motta gode nyheter i posten. Etter to eller tre uker, vil du begynne å legge merke til at bestemte hendelser har en innvirkning på humøret; Dette vil hjelpe deg å unngå disse hendelsene eller tenke ut en plan for å endre humøret når du merker det begynner å endre seg.

Hold en rutine

Utarbeide en streng daglig rutine og stokk med det hver dag. For eksempel kan for mye eller for lite søvn føre til en manisk eller deprimert episode. Når du vet hvor mye hvile du trenger, angi et bestemt leggetid og sette alarmen for nøyaktig åtte timer senere; Dette sikrer at du får resten du trenger.

Innlemme trening i dagen uten å lykkes. Dette kan hjelpe deg å slippe bygget opp stress og frustrasjon, og hindrer en deprimert episode fra pågår.

Til slutt, opprettholde rutinen uansett hva. Spise på samme tid hver dag, ta samme rute til å arbeide og setter av tid til avslapping. Denne strukturen kan bidra til å forhindre humørsvingninger oppstår fordi du vet hva du kan forvente og når du kan forvente det.

Long Term Effekter av Cerebral Parese

De multiple effekter av cerebral lammelse er relatert til kroppen og motorisk kontroll. Smerter, kramper, mangel på søvn og andre kamper påvirker dagliglivet til cerebral parese pasienter. Selv om dette ikke kan være en progressiv tilstand, over tid, vil en parese pasientens kropp foreta justeringer i henhold til effekten av tilstanden og resultatet av mangel på motorisk kontroll.

Cerebral Parese

Cerebral lammelse er en tilstand i stedet for en ervervet sykdom. Det er direkte relatert til hjernens manglende evne til å kommunisere ordentlig motor kontroll instruksjoner til kroppens muskler og nerver. Dette er vanligvis et resultat av hjerneskade under fødselen eller tidlig barndom. Det finnes flere typer av cerebral parese som påvirker graden av kontroll en pasient har over spesifikke muskelgrupper. En normal muskel kontrakter som ytterligere slapper; i spastisk cerebral parese, pasienter vanligvis har par av muskler som slappe eller kontrakt på samme tid.

Sleep

Mangel på søvn fra konstant muskelspasmer og smerter kan føre til søvnighet og tretthet for parese lider. Over tid, kan kroppen ta på uregelmessig søvnmønster, forårsaker søvnløshet og manglende fokus i løpet av dagen. Gjennom smertebehandling, medisinering og muskelutvikling, kan en mer stabil sovemønster nås.

Fin motorkontroll

For noen cerebral parese pasienter, vil muskelutvikling og styring øker, i stor grad avhengig av kroppens evne til å lære og mengden av fysioterapi en pasient mottar. Barn med dårlig grep kontroll i de første årene kan lære å holde blyanter og kopper uten problemer ved tenårene.

Smerte

Hvis cerebral parese pasienter er svært spastisk, kan konstant muskel innstramming påvirke andre kroppsdeler. Spastiske leggmusklene kan føre til hofte og leddsmerter i senere år hvis kroppen ikke lære å bedre kontrollere bevegelsene. En skikkelig fysisk terapi rutine og smerte management teknikker kan lindre denne smerten eller redusere sine sjanser i fremtiden.

Beslag

Anfall, som blir sammenlignet med hjernen "frysing" for en kort periode, og slutter å fungere i visse områder, kan være vanlige forekomster for cerebral parese pasienter. Pasientene er i faresonen for kontinuerlig hjerneskade hvis får anfall regelmessig.

Subsyndromal Depressive symptomer

Subsyndromal Depressive symptomer


Ifølge Depression-guide.com, subsyndromal (mild) symptomer på depresjon er vanligvis færre og mindre alvorlige enn de som er forbundet med andre depressive lidelser. Som et resultat av mild depressive symptomer er mindre detekterbar og kan bli oversett av psykiske klinikere. Ifølge nettstedet jeg er i Depression.com, kan selv milde symptomer på depresjon negativt påvirke den lidende livskvalitet eller nytelse, og kan være like forstyrrende eller ødeleggende som andre psykiske lidelser.

Endringer i humør og atferd

En person med subsyndromal depressive symptomer kan oppleve en gradvis tap av interesse for familie, vennskap, arbeid og hobbyer. De kan plutselig føler dyster eller har episoder av uforklarlige gråt. Disse personene kan også bli lett opphisset og irritert av tilsynelatende små hendelser. De kan også vise utbrudd av sinne ved roping, skriking, treffer eller kaste ting.

Søvnforstyrrelser

Lider av milde depressive symptomer viser ofte uvanlige søvnmønster og sykluser. De kan sove under våkne timer og har søvnløshet eller søvnmangel om natten. De med mild depresjon kan også ha et ønske om å sove overdrevet. De kan stemme hyppige klager om å være for trøtt eller for trøtt til å engasjere seg i normale daglige aktiviteter. De kan også rapportere opplever urovekkende drømmer eller mareritt.

Utilstrekkelig Konsentrasjon

En person som lider av milde depressive symptomer kan virke forvirret, usammenhengende eller desorientert til tider. Han kan ha problemer med å gjøre selv små avgjørelser eller kan få noen til å bestemme for ham. Han kan også ha problemer med å huske ting som spenner fra vanlige dagligdagse rutiner til spesielle anledninger og store arrangementer. Det kan være vanskelig for ham å konsentrere seg om spesifikke oppgaver, særlig de som krever jevn oppmerksomhet for en forlenget tidsperiode.

Virkningene av Mann mønster baldness

Virkningene av Mann mønster baldness


Mann Patten skallethet kan påvirke mer enn bare din ytre. Mange tar stolthet i håret. Fordi hårpleie og hår styling er en så stor del av samfunnet, mange mennesker legger mye tid og energi i å velge frisyrer og grooming. Når menn begynner å miste håret, noen føler det er pinlig. Mønster skallethet gjør deg ikke skjemmende; det er hvordan du håndterer skallethet som kan hindre eller hjelpe din attraktivitet. Ikke la hårtap påvirke dine relasjoner negativt.

Synlig

De synlige aspekter av mannlig mønster skallethet er vanligvis åpenbare. Selv om de kan begynne langsomt, blir det åpenbart slutt på at håret er tynnere eller ikke-eksisterende i enkelte områder. Dette kan påvirke hvordan du style håret ditt, så velg en ny stil. Snakk med din stylist for tips om hva du kan gjøre for å omfavne det faktum at du er skallet. Gå for en kortere frisyre som gjør tynnere flekker mindre opplagt. Du kan også komme i forkant av spillet og barbere eller buzz klippe håret. På denne måten gjør du valget mellom å ha lite hår, i motsetning til å bli tvunget inn i det.

Sosiale

Det sosiale aspektet kan være vanskelig på menn som er skallet. Ofte menn føler selvbevisst og kan prøve å unngå å gå ut i offentligheten så mye som mulig for en stund. Ved å bo innendørs, du bare drivstoff som indre ild av tvil. Innse at de fleste mennesker du møter i det offentlige ikke vil merke en forskjell; det er bare noen få mennesker som ser deg ofte som virkelig se en forskjell. Mest sannsynlig vil din nære familie og venner ikke si mye, om noe, om ditt nye hår situasjon.

Tillit

Kanskje den vanskeligste delen av skallet er hvordan man føler om seg selv. Skallethet kan føre til depresjon eller depressive symptomer som menn mister tillit. Ofte menn føler seg som om de er mindre attraktive uten hår, som ikke trenger å være tilfelle. Attraktivitet er subjektiv. Noen kvinner og menn liker menn med mindre hår. Det er mulig at du kan bli mer attraktivt for noen mennesker uten hår. Opprettholde tillit uansett hvor mye hår du har, som folk som virkelig bryr seg om deg vil ikke bryr seg om din frisyre.

Behandling

Noen mennesker kan være ufølsom for hva du går gjennom. Du kan støte på vitser fra venner eller kolleger. Men ikke ta det til hjertet. Hvis disse menneskene visste det virkelig lei deg, ville de sannsynligvis slutte å gi deg en vanskelig tid. Det er vanskelig å skuldertrekning av de sårende ting folk sier, som en del av dere kan holde det som sannhet. Men av hensyn til selvtilliten, børste av de negative kommentarene og omfavne komplimenter.

Hvordan vite om du er Manic Depressive

Bipolar lidelse, også kjent som manisk depresjon, er en stemning lidelse som påvirker underkant av 2 prosent av befolkningen. Preget av humørsvingninger vekslende mellom depressive perioder og økt stemninger, kan bipolar lidelse påvirker mellommenneskelige relasjoner, familie interaksjoner, arbeid funksjonalitet og med føre til suicidale tendenser. Mens den eneste måten å få en endelig diagnose av bipolar lidelse er å konsultere med en mental helse profesjonell, gjøre deg kjent med tegn og symptomer på sykdommen kan gjøre deg i stand til å søke utredning og behandling.

Bruksanvisning

•  Identifiser lange perioder av ganger (vanligvis flere måneder lang) der du kan føle skyld ridd, sint, apatisk, håpløs eller deprimert.

Skriv ned ditt år lange historie av alkohol og narkotikabruk. Se etter måneder lange blokker av økt stoff eller alkohol.

Vurdere tale og oppmerksomhet span mønstre, som maniske perioder vil tendere til å forårsake rask tale og tenkte med nedsatt oppmerksomhet, mens depressive perioder er preget av treghet i tale.

Merk eventuelle tidsrom du falt i raskt skiftende humørsvingninger, kanskje uten mye forklaring.

Identifisere eventuelle siste binges der du følte besatt med en bestemt ting i måneder eller stormannsgalskap der du overvurderte kreftene dine, talenter eller evner.

Følg med på endringer i kroppen din, for eksempel betydelige endringer i søvnmønster, sult eller seksuell appetitt. Spør deg selv om det var noen perioder der du fikk mindre søvn, men følte konsekvent energisk.

Kjøps perioder hvor du føler sterkt opptatt av selvmord.

Lag en liste over impulsive handlinger du har utført i fjor. Spør en venn til å gå gjennom listen med deg og å gi en ærlig mening av disse beslutningene. Spør deg selv om konsekvenser eller potensielle farer ble vurdert i dine handlinger.

Tenk på din antidepressiva bruk og dens effektivitet. Spør deg selv om du har blitt satt på et kurs av antidepressiva eller anti-angst medisiner som syntes å ha liten eller ingen effekt på humør forbedring.

Ta dine observasjoner til en psykolog for en sakkyndig uttalelse. Be om mentale vurdering tester som skal utføres, slik at du kan motta en definitiv diagnose.

Tips og advarsler

 • Hvis du vurderer selvmord, ringe 911 umiddelbart for akutt hjelp, selv om du ikke har forsøkt selvmord ennå.
 • Aldri anta at du har bipolar lidelse før du har blitt vurdert av en mental helse profesjonell.

Family Therapy for Depression

Family Therapy for Depression


Familien terapi kan være ett aspekt av behandling for noen tilfeller av depresjon. Ifølge en studie publisert i Journal of Clinical Psychology i 2003, folk som lider av depresjon rapporterer et høyt nivå av familien dysfunksjon. Familie terapitimer er generelt utført av en mental helse profesjonell som en sosialarbeider, psykiater eller lisensiert familieterapeut.

Depresjon

Det finnes forskjellige typer depresjon, inkludert alvorlig depresjon, dystymi, psykotisk depresjon, postpartum depresjon, og værsyke. Symptomer på depresjon varierer mellom individer og hvilke typer depresjon. Generelt, symptomer på depresjon inkluderer langvarig perioder med tristhet, skyldfølelse eller verdiløshet, irritabilitet, tilbaketrekning fra venner og familie, tap av interesse for tidligere hatt aktiviteter, endringer i appetitt, endringer i søvnmønster, og suicidale tanker og atferd. Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH), er årsaken til depresjon usikker, og det kan være forårsaket av "en kombinasjon av genetiske, biokjemiske, miljømessige og psykologiske faktorer."

Family Therapy

Familieterapi, som også er kjent som familien systemer terapi, er en form for psykoterapi som innebærer en hel familie. Under en familie terapi økt flere medlemmer av en familie er til stede samtidig. Familieterapi tillater en terapeut for å undersøke "samhandlingsmønstre" blant en familie, ifølge Depression-Guide.com. Familieterapi kan være strukturert eller mer fri form avhengig av behovene til en bestemt familie. Ifølge MentalHelp.net, selv om depresjon av ett familiemedlem kan være årsaken til at hele familien kommer til behandling under behandling depresjon kan behandles som et problem som påvirker hele familien.

Mål

Ifølge Depression-Guide.com, er familieterapi utviklet for å hjelpe personen med depresjon samt "for å forbedre familiens fungering." Andre mål for familieterapi omfatter bedre kommunikasjon, redusere konflikter og redusere stress av deprimerte familiemedlem. Gjennom å undersøke den måten at en familie samhandler en terapeut kan være i stand til å foreslå sunnere, mer produktive måter å samhandle.

Bipolar lidelse

Bipolar lidelse, også kjent som manisk depresjon, er en kronisk psykisk lidelse. Personer med bipolar lidelse erfaring vekslende maniske og depressive episoder. Ifølge forskning publisert i 2008 i tidsskriftet Archives of General Psychiatry, "familie-fokusert behandling" i kombinasjon med medisiner kan hjelpe behandle depressive symptomer hos ungdom med bipolar lidelse. Forskningen tyder på at familien terapi kan hjelpe tenåringer komme raskere til en depressiv episode.

Unge

Ifølge RevolutionHealth.com kan depresjon blant unge mennesker være forårsaket eller forverret av familiekonflikt. I slike tilfeller kan familieterapi hjelpe familien tilpasse nye måter å kommunisere og håndtere depresjon. RevolutionHealth.com påpeker at familieterapi alene "ikke har vist seg effektiv for behandling av depresjon", selv om det kan være en del av behandling som inkluderer medisiner og muligens en annen type individuell rådgivning, slik som kognitiv-atferdsterapi.

Betraktninger

Ifølge MentalHelp.net, er familieterapi "mest nyttige" hvis en persons depresjon er skadelig sine familieforhold og / eller depresjon er forårsaket av en dysfunksjonell familie situasjon. Ifølge Depression-Guide.com, fordi familieterapi avhenger av en rekke mennesker begår til terapi, "drop-out prisene er høye."

Tegn på kvinnelige mønster Hårtap

De vanlige ofre for arvelig, eller mønster, håravfall er menn. Men kan kvinner også bli utsatt for de påkjenningene av skallethet, og den resulterende psykologiske traumer er ofte mer alvorlig enn at påvirker menn. Vanskelig å oppdage og like vanskelig å effektivt behandle, kan kvinnelige mønster baldness vraket ødeleggelse på en kvinnes selvtillit og selvbilde.

Definisjon

Medisinsk, er mønster Hårtap referert til som alopecia, og kan påvirke både menn og kvinner, selv om menn er langt mer sannsynlig målene. Ens hår er i en konstant tilstand av vekst, med gjennomsnittlig hårsekken å ha en levetid på to til seks år. Vanligvis, etter opphør av livet til en hårsekken, snart oppstår en erstatning og begynner å vokse på nytt. Alopecia oppstår når gjenveksten av nye hårsekker bremser under den hastigheten som andre folliklene er døende. Håret gradvis tynner ut over en lang periode, som kulminerte i skallethet.

Årsaker

Dessverre, ingen er helt sikker på hvordan eller hvorfor alopecia rammer kvinner. Hormonbalansen, nærmere bestemt fremstilling av androgener (slik som testosteron og dets derivater) er blitt angitt som en mulig årsak. En annen er arvelig disponert for tilstanden - når andre i ens familie er berørt, er det mer sannsynlig å manifestere i fremtidige generasjoner. Menopause kan også gi en trigger for hårtap.

Symptomer

Symptomene er ikke uforutsigbart, gradvis tynning av hår på hodet. For kvinner har en tendens til hårtap forekommer over hele hodet relativt jevnt, fra kronen til hårfestet. I motsetning til mannlig hårtap, kvinner har en tendens til å opprettholde sin frontal hårfestet som gjør diagnose vanskelig, som det er langt enklere å raskt oppdage en vikene enn det er å legge merke til tynning på toppen av hodet. Ofte vil tynning fortsette uoppdaget inntil en vesentlig del av håret er borte, da selv når tapet er bemerket av den enkelte, de feilaktig tilskrive årsaken til en annen transient tilstand som stress eller nylig sykdom.

Detection

Diagnostisering kvinnelige mønster Hårtap er en prosess med eksklusjon. Det finnes en rekke andre grunner som kvinner kan oppleve hårtap annet enn gjennom alopesi, og en lege første oppgave er å styre dem ut. Andre sannsynlige gjerningsmennene inkluderer frisyre behandlinger, bivirkninger fra medisiner, enkelte hudsykdommer, mangel på vitaminer eller skjoldbrusk forhold. I motsetning til mannlig mønster baldness, som er den vanlige mistenkte for mannlige alopecia, er kvinnelige mønster Hårtap siste utvei. Av denne grunn bør kvinner som er bekymret over en kjent mønster av hår Shedding umiddelbart kontakt med sine leger.

Betraktninger

I de fleste tilfeller er kvinnelige mønster Hårtap, dessverre, permanent. Minoxidil, også kjent som Rogaine, har blitt brukt som en effektiv behandling i et begrenset antall tilfeller. Men for de fleste som lider av kvinnelige mønster Hårtap, er den primære behandling lære å takle psykisk med det nye utseendet.

Hva er Kvinnelige mønster baldness?

Kvinnelige mønster baldness er tynning av en kvinnes hår over toppen og forsiden av hodet hennes. Den skiller seg fra mannlig skallethet i at hårfestet ikke vike som håret mister sin totale tykkelse.

Hva er normal daglig hårtap?

De fleste kvinner mister et sted mellom 100-125 hår per dag gjennom vanlig grooming aktiviteter. Mer enn dette regnes som et faresignal.

Antall kvinner berørt

Omtrent 40 prosent av kvinnene rapporterer de tror håret er thinning etter alder 65. Mer enn 20 millioner amerikanske kvinner er diagnostisert med Kvinnelige mønster baldness per år.

Årsaker

Aldringsprosessen, ledsaget av skiftende hormoner og disponert genetikk, er de viktigste årsakene til Kvinnelige mønster baldness.

Hvordan håret vokser

Hår vokser en halv tomme per måned. Hvert hår vokser aktivt for to til seks år. Når det begynner å hvile, den faller ut. Hvis andre hår ikke er aktivt voksende å ta sin plass, utvikler Kvinnelige mønster baldness.

Behandling

Som andre faktorer kan føre til hårtap, kan bare et hår restaurering lege nøyaktig diagnostisere Kvinnelige mønster baldness. Forskjellige behandlinger, inkludert spesialiserte sjampo og kremer samt kirurgisk hår erstatning er tilgjengelig på et sak-til-sak basis.

Emosjonelle side påvirker

Utseendet til en kvinnes hår er nært knyttet til hennes selvfølelse. Den største vanskeligheten de fleste kvinner opplever når de står overfor Kvinnelige mønster baldness er hvordan hun føler om hva hun ser i speilet.

Tegn på Kvinnelige mønster baldness

Tegn på Kvinnelige mønster baldness


Kvinne mønster baldness er en tilstand som forårsaker hårtap hos kvinner. Det viktige skillet her er at hårtap kan oppstå av mange grunner, ikke bare kvinnelige mønster baldness. På grunn av dette, er det viktig å nøyaktig gjenkjenne tegn på kvinnelige mønster baldness så skikkelig behandlingstilbud kan bli forfulgt.

Synlige symptomer

Det er viktige forskjeller mellom mannlige og kvinnelige mønster Hårtap, så det er viktig å være klar over hva du leter etter.

I kvinnelige mønster Hårtap nøkkel synlige symptomer er:

tynning av håret på toppen av hodet

progressive tynning av hår over hele overflaten av hodebunnen

Hårfestet er vanligvis opprettholdt, og sjelden gjør kvinnelige mønster baldness føre til totalt hårtap.

Symptom Testing

Hvis symptomene er ubestemmelige og legen din kan ikke fortelle fra en visuell undersøkelse vær du opplever kvinnelige mønster baldness, kan han utføre en rekke tester, inkludert sjekke hormonnivået (spesielt nivået av mannlige androgen hormoner), hud biopsi for å utelukke hudsykdom , samt andre visuelle undersøkelser sjekker for uvanlig avskalling, flassing eller kviser.

Hva vil du ikke se

Det er viktig å erkjenne at kvinnelige mønster skallethet er ikke den eneste årsaken til hårtap hos kvinner. Skulle du begynner å miste håret og oppleve noen av disse symptomene, er det en god sjanse for at din tilstand kan være relatert til andre problemer som må diskuteres med legen din:

unormal hårvekst på andre områder av kroppen

endringer i menstruasjonssyklusen

akne, avskalling eller flassing på hodebunnen eller omkringliggende områder

Slik Cure Kvinnelige mønster baldness

Kvinne-mønster baldness (androgenetic alopecia) er en permanent tilstand som fører til håravfall og hårtap på sidene, foran eller kronen av hodet. Kvinne-mønster baldness vanligvis ikke forlate hele hodet blottet for hår. Hårtap oppstår vanligvis gradvis, og tråder blir tynnere som person aldre. Arv eller en familiær historie med kvinnelig-mønster skallethet hever risikoen for å utvikle denne tilstanden. Selv om det er ingen kur for kvinne-mønster baldness, behandlinger er tilgjengelig som kan skjule eller redusere frekvensen av hårtap.

Slik Cure Kvinnelige mønster baldness

•  Gni over-the-counter minoxidil i håret to ganger om dagen. Minoxidil kommer i en 2 prosent eller 5 prosent skum eller flytende løsning som kan bidra til å regrow hår eller redusere frekvensen av hårtap.

Snakk med legen din om hårtransplantasjon kirurgi. En hudlege eller kosmetisk kirurg vil overføre små plugger av hud og hår fra de tykkeste områdene i håret og implantere dem inn i skallet eller tynning flekker på hodebunnen din.

Tenk skalp reduksjon kirurgi. Denne prosedyren strekker og fjerner de områdene av hodebunnen som er skallet, slik at skallet plass til å lukke med hår-dekket hodebunnen. Leger kan også opprette en klaff der håret bærende hud brettes over hårløse flekker.

skjule skallethet ved å bære naturlige parykker og hairpieces. Kunstig hår er et billig alternativ til kirurgi.

Hint

 • Prosedyrer som skalp reduksjon og hårtransplantasjon kirurgi kan være smertefullt og dyrt. Disse behandlinger ta seks til åtte måneder før nye hår resultater kan evalueres.
 • Det kan ta 12 uker for håret å vokse etter minoxidil behandlinger. Nytt hår kan være både kortere og tynnere enn den forrige hår.
 • Sørg for at legen er bord-sertifisert før du fortsetter med behandling. Sjekk statlige og lokale medisinske styrene for poster, disiplinære tiltak og klager.

Hvordan Kjemp hann-mønster baldness

Hvordan Kjemp hann-mønster baldness


Hann-mønster baldness er noe som mange menn går gjennom som de gamle. Det er forårsaket av en kjemisk kalles dihydrotestosteron, som brytes rundt hårsekkene, sammentrekkende dem og til slutt drepe dem. Går skallet kan være demoraliserende for en mann, og i de fleste tilfeller er det en uunngåelighet. Men det er flere ting du kan gjøre for å bekjempe det og forlenge ha en full leder av hår.

Hvordan Kjemp hann-mønster baldness

å bruke 5% minoksidil, som er den aktive bestanddel som finnes i skallethet formler som Rogaine (selv om det kan også kjøpes i generisk form). Denne topiske formelen påføres kronen av hodet, hvor den kan bidra til å redusere mengden av krymping i hårsekkene.

Begynn et regiment av finasterid. Finasteride, som er tilgjengelig på resept skjemaet under navnet Propecia, blokker dihydrotestosteron fra binding til hårsekkene og hindrer ytterligere håravfall. Det er en oral supplement som skal brukes i forbindelse med minoksidil for en forbedret effekt.

Snakk med legen din om hårtransplantasjon kirurgi. Denne prosedyren, som har blitt vanlig, overfører levende follikler fra andre deler av kroppen til hodet, ett hår av gangen. Denne metoden er mye dyrere enn å bruke minoxidil eller finasterid, men er et levedyktig alternativ hvis du plaget med alvorlig skallethet som ikke kan omgås ved tradisjonelle midler.

Hint

 • Hvis håret ditt er falt ut, kan du ikke ha hann-mønster baldness. Stress eller en jernmangel kan føre til at håret til å falle ut eller tynn betydelig; sjekk med legen din for å finne årsaken.

Hvordan identifisere depressant Addiction

Hvordan identifisere depressant Addiction


Når en person begynner å ta medisiner eller bestemmer seg for å eksperimentere med narkotika, det er en sterk mulighet for at de kan utvikle en avhengighet. Når denne medisinen fungerer som en depressant, kan det ha alvorlige medisinske konsekvenser. Før en person kan behandle avhengighet, har han til å identifisere at det faktisk er en depressant avhengighet.

Hvordan identifisere depressant Addiction

Kontroller at potensialet stoffmisbruker fortsetter å ta dempende tross for ingen fysisk eller psykisk årsak. Det finnes tilfeller der fortsatt bruk ikke peker til avhengighet, men når du kombinere med andre faktorer, er det sterk identifikasjon av depressant avhengighet.

Noter fysiske abstinenssymptomer når personen slutter å ta depressant. Hvis de opplever risting eller hans koordinering lider dramatisk, kan dette være et tegn på depressant avhengighet. Imidlertid kan fysiske symptomer avta som personen utvikler en fysisk toleranse til stoffet påvirke.

Kontroller for å se om personen økte skrevet forbruk av beroligende midler. Noen ganger kan en person kan bli avhengig av i løpet av en foreskrevet behandling. Dersom den potensielle narkoman tar nå to ganger nivået foreskrevet av en lege, er dette en sterk indikasjon på depressant avhengighet.

Merk at når personen plutselig slutter å ta depressant at de har noen av følgende symptomer, som kan indikere avhengighet: angst, mareritt, søvnløshet, høy puls, rask pust, høy feber eller anfall.

Bekreft at potensialet rusavhengige ofte buer sin tale, har problemer med å gå eller problemer med å huske ting. Disse kan også være merkbare indikatorer på en depressant avhengighet.

Plutselig endring i avføringsmønster og Høyre-Side magesmerter

En plutselig endring i avføringsmønster sammen med magesmerter på høyre side kan indikere spesifikke helseproblemer. Det er viktig å overvåke dine symptomer nøye og snakke med legen din om noen smerter eller tarmen endrer du erfaring.

Blindtarmbetennelse

Blindtarmbetennelse starter vanligvis som en subtil smerter rundt navlen, og beveger seg deretter raskt til nedre høyre del av magen. Hvis magesmerter er forbundet med oppkast, nedsatt appetitt eller endringer i avføring, kan det tyde på blindtarmbetennelse, som er en betennelse i vedlegg.

Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarmsyndrom er den mest vanlige tilstand som er forbundet med høyre abdominale smerter, og endringer i avføringsvaner. Irritabel tarm syndrom er vanligvis utløst av bestemte matvarer og stress.

Forstoppelse

Forstoppelse begynner vanligvis med en endring i avføringsmønster, som det blir stadig vanskeligere å ha avføring. Til slutt, dette blokkert resulterer i magesmerter og mer kompliserte helserisiko.

Matforgiftet

Mange matbårne sykdommer handle raskt, ofte resulterer i en plutselig og uventet avføring. Matforgiftning også resulterer i alvorlige magesmerter på venstre og høyre side.

Tarmkreft

Kreft i tarm eller tykktarm er ikke veldig vanlig, men likevel utgjør en alvorlig helserisiko, særlig blant de eldre. Høyre magesmerter forbundet med betydelig vekttap, endringer i avføringsmønster og et tap av matlyst kan indikere tarmkreft. Men disse er typisk ikke plutselige endringer; de vanligvis forekommer over flere måneder.