Digidexo.com

syptomer på candida glabrata

Candida glabrata Symptomer

Candida glabrata er en vanlig årsak til candidiasis. Candida glabrata gjærsopp kan være vanskelig å behandle fordi det er motstandsdyktig mot vanlige anti-sopp narkotika og dermed har en høy dødelighet. Det er mer vanlig hos personer som lider av diabetes og en undertrykt immunsystem. Candida kan være til stede i næringsmidler og andre kilder.

Vaginal Candida glabrata

Symptomer på vaginal candida glabrata kan inkludere; unormal hvit utflod, smerter, kløe og rødhet i huden og slimhinnene.

Urin Candida glabrata

Urin candida glabrata kan forårsake smerte med vannlating, oppblåsthet og feber. Det kan være mer vanlig hos personer som har opplevd KATETERISERER.

Åndedretts Candida glabrata

Hvis du har Candida glabrata sopp i luftveiene, kan du oppleve pustevansker, tungpustethet, rennende nese og nysing.

Gastrointestinal Candida glabrata

Noen mennesker med gastrointestinal candida glabrata opplever ingen symptomer, andre lider av oppblåsthet, diaré, forstoppelse eller halsbrann.

Muskelskjelett Candida glabrata

Mens sjeldne, muskel-skjelett candida glabrata kan forårsake bein misdannelse, smerte, ømhet og unormal drenering fra en operasjon nettstedet.

Candida glabrata Urinveisinfeksjon

Candida glabrata er en sopp funnet normalt på menneske slimhinner. Candida-arter finnes i 31-51 prosent av friske individer, oftest i munnhulen. Mens dødeligheten for bakterielle infeksjoner har gått ned, har det vært en betydelig økning i sopp, spesielt Candida glabrata, infeksjoner i urinveiene i løpet av de siste to tiårene.

Grunner for Økning

En del av økningen kan tilskrives HIV-pasienter og arten av sykdommen. Den nylige tendens til å forskrive antibiotika er en annen mulig kilde. Normale flora bakterier hjelpe i kampen mot sopp. Som kolonier av bakterier reduseres, kan hastigheten av Candida øker, forårsaker en ubalanse. Fremskritt i medisinsk vitenskap kan også være på skylden. Det er et økt antall inneliggende enheter tilgjengelig for å hjelpe pasienter som til tider vil føre til infeksjon.

Risikofaktorer

Eldre pasienter som bruker et kateter og som nylig har fått en serie av antibiotika er en høyrisikogruppen. En annen sårbar gruppe kan være immunsupprimerte pasienter, for eksempel mennesker med HIV, AIDS eller på kjemoterapi. Organtransplanterte pasienter på medikamenter som hemmer immunsystemet er i faresonen. Hyppige sykehusopphold ser ut til å være en faktor i Candida glabrata infeksjoner også.

Symptomer

Symptomer på Candida glabrata infeksjoner kan speile de av andre urinveisproblemer som bakteriell cystitt. Spesifikke indikasjoner er blod i urinen, smertefull vannlating, økt hyppighet av bad besøk, suprapubisk ømhet og en irritert urinrøret eller blæren.

Tester

Legen vil ta en prøve av en hvilken som helst utladning, så vel som en urinprøve for dyrkning. Det er også tilgjengelige tester som reagerer på giftige toksiner produsert av Candida glabrata, slik som den organiske syre test.

Behandling

Den mest effektivt medikament for behandling er Flucytosine, selv om det nylig har skjedd en motstand til sin bruk. Det er også naturlig rettsmidler tilgjengelig, for eksempel kokosolje og økologisk oregano olje. Høye doser kreves av begge.

På grunn av alvoret i denne typen infeksjon, bør du oppsøke lege før du gjennomgår noen form for behandling.

Typer av Candida

Candida er en slekt eller sub-gruppe av naturlig forekommende gjær, som inneholder omtrent 154 forskjellige arter. Blant disse arter, fem er den mest klinisk betydning på grunn av deres evne til å forårsake infeksjoner i humane verter.

Candida albicans

Også referert til som Monilia, dette er den vanligste typen av candida. Som andre typer candida arter er det en opportunistisk kausal agent for candidiasis, en type sopp gjær infeksjon. Faktisk, ifølge Clinical Microbiology Reviews (CMR), er Candida albicans også den vanligste årsaks agent for candidiasis. Disse gjær infeksjoner inkluderer trost, som er en muntlig infeksjon; vaginitt, en infeksjon i vagina; candidal onchomycosis, en Fungal spiker infeksjon; og bleieutslett.

Candida glabrata

Candida glabrata, tidligere kalt Torulopsis glabrata, er en type candida som blir en ledende årsak til oral candidiasis. Det er særlig utbredt blant folk som har svekket eller svekket immunforsvar, for eksempel eldre, kreftpasienter som gjennomgår strålebehandling, og folk som er HIV positive. CMR rapporterer at candida glabrata infeksjoner har en spesielt høy dødelighet.

Candida tropic

Candida Tropicalis er en relativt mer godartet typen Candida. Det forekommer hyppigst i fordøyelseskanalen, og kan også bli funnet på huden. Når det vokser ukontrollert, kan det utvikle seg til en soppinfeksjon. Candida tropic er noen ganger brukt i produksjon av bio-diesel fra oliventreet.

Candida parapsilosis

Candida parapsilosis er av en type candida som er av spesiell bekymring til sykehus. Det har blitt en betydelig årsaks agent for sepsis og delsinfeksjoner i immunkompromitterte pasienter. I henhold til Sanger Institute, er den økende utbredelsen av denne type candida i sykehus spesielt tydelig i Europa, der det er forbundet med nesten 25 prosent av alle candida-infeksjoner i europeiske sykehus. Candida parapsilosis har en nesten total, naturlig motstand mot vanlige anti-sopp narkotika.

Candida krusei

Candida krusei er en sjelden type candida som hovedsakelig finnes i immunsupprimerte menneskelige verter. En forskningsartikkel av BMC Infectious Diseases rapporterer at candida krusei infeksjoner har vært forbundet med høy dødelighet, særlig blant sykehusinnlagte pasienter. Dens utbredelse i sykehusmiljøer har vært forbundet med forebyggende bruk av soppmidler. Som candida parapsilosis, har candida krusei en høy naturlig motstand mot vanlige anti-sopp behandlinger.

Hvordan behandle Candida i intensivpasienter

Ifølge "Journal of Antimicrobial Kjemoterapi," candida --- eller gjær --- infeksjoner har steget de siste to tiårene, og har blitt et problem for intensivavdelinger (intensivavdelinger). Som et spørsmål om faktum, 40 prosent til 52 prosent av alle sykehus candida tilfeller oppstå i ICU. Flere typer av Candida eksisterer, og behandling varierer avhengig av type og hvorvidt pasienten har organsvikt.

Bruksanvisning

Forhindre candida infeksjoner i ICU ved å opprettholde gode operative teknikker, kontrollere diabetes hos pasienter og bruk av antibiotika konservativt. I tillegg er "Journal of Antimicrobial Kjemoterapi" foreslår å endre kateter linjer én uke etter innsetting, da dette kan redusere forekomsten av en candida infeksjon med 86 prosent. The Journal sier at de fleste intensivavdelinger gjøre dette ved prosedyren. I tillegg kan det være noen fordel i å bruke en soppdrepende medisiner som flukonazol på alle intensivpasienter som et forebyggende tiltak. The Journal sier at flere studier har sett på effekten av å bruke dette stoffet for forebygging. Totalt sett tilfeller av candida ble redusert; Men gjorde dødelighet ikke bedre. Dessuten er de langsiktige effektene av rutinemessig bruk av flukonazol ikke kjent.

Bruk flukonazol på pasienter som ikke har organsvikt. Gi pasienten 400 mg til 800 mg per dag intravenøst ​​for behandling av Candida albicans eller Candida parapsilosis. The Journal sier at flukonazol behandler 70 prosent av pasientene som rammes. Noen stammer av candida, som for eksempel Candida glabrata --- den nest vanligste formen for candida hos voksne i de fleste land --- og candida krusei er immune mot flukonazol, må så andre medisiner brukes når pasienten ikke er lydhør overfor flukonazol .

•  behandle andre former av candida i tillegg. Å behandle candida glabrata, administrere echinokandin- (Caspofungin) intravenøst. For første dose, gi pasienten 70 mg. Etter det, administreres 50 mg per dag. Du kan også prøve LipAmB. Administrere tre til fem mg mg per kilo vekt per dag. I tillegg til flukonazol, kan pasienter med candida parapsilosis også motta LipAmB. Administrere tre til fem mg mg per kilo vekt per dag.

behandle pasienter med organsvikt som du ville behandle de som blir smittet med candida glabrata eller candida krusei. Se det ovennevnte trinn for dosering informasjon. I kritisk syke pasienter, stoffet er oppført i trinn tre vise seg å være et effektivt alternativ til flukonazol, som det er lav toksisitet rapportert og lav interaksjon med andre legemidler.

Tips og advarsler

  • Generelt er de fleste ICU candida infeksjoner tar færre enn 14 dager å behandle. En oppløsning av symptomer og en negativ blodkultur vil hjelpe deg å avgjøre om andida infeksjon er klart.

Informasjon om Candida Gjær

Candida gjær er et medlem av de mikroskopiske flora som finnes i menneskekroppen. Det er en naturlig forekommende sopp som kan finnes på huden vår, slimhinner og tarmkanalen. Det kan være en gunstig eller skadelig gjær avhengig av kroppens tilstand.

Typer

Det finnes forskjellige stammer av Candida gjær. Disse inkluderer: Candida albicans, Candida glabrata, Candida Tropic, Candida parapsilosis og Candida krusei. Candida albicans er den vanligste belastningen, og er ansvarlig for de fleste av alle candida gjær infeksjoner. Candida parapsilosis og Candida krusei blir stadig mer utbredt i sykehus, forårsaker et økende antall sykehusbåren soppinfeksjoner.

Patogen

Candida gjær kan fører til soppinfeksjoner hos mennesker som candidiasis (trøske) og vaginitt. De soppinfeksjoner resultatet når endringer i kroppen miljøet skape forhold som bidrar til ukontrollert reproduksjon og overvekst av candida gjær. En slik endring kan skyldes et overforbruk av antibiotika eller en kompromittert immunsystem.

Infeksjon

Det finnes to typer av candida gjær infeksjoner. Den første er Mucocutaneous Candidiasis, som retter seg mot slimhinnene i munnen (trøske), mage-tarmkanalen og genital området, oftest i skjeden (vaginitt). Det påvirker også overflaten hud samt (bleie utslett). Den andre typen infeksjon er utbredt candidiasis, som er en farlig, noen ganger livstruende form for soppinfeksjon. Det vanligvis påvirker organer i kroppen.

Symptomer

Tilstedeværelse av gjær Candida på menneskekroppen er vanligvis ikke er lett synlig med mindre det fører til en infeksjon. Noen av symptomene på en candida gjær infeksjon inkluderer: vaginal kløe og lukt med en unormal hvit utflod i tilfelle av vaginitis, dårlig ånde og et hvitt belegg på tungen (trøske) og fordøyelsesbesvær, oppblåsthet eller magesmerter (intestinal Candida) . Andre symptomer inkluderer hjerne tåke, hudutslett og røde kløende øyne.

Behandling

En rekke reseptbelagte og reseptfrie medisiner er tilgjengelige for å behandle infeksjoner forårsaket av Candida gjær. De er ofte formulert som vaginal kremer eller stikkpiller og inkluderer: nystatin, flukonazol (Diflucan), ketokonazol og klotrimazol. Herbal rettsmidler for candida gjær har tradisjonelt blitt fremstilt fra urter som hvitløk, tea tree olje og Gentian fiolett.

Soppmidler

Soppdrepende medisiner som brukes til å behandle candida gjær infeksjoner fungerer ved å drepe eller hemme veksten av candida gjær. I dag er noen stammer av Candida gjær blitt økende resistente overfor disse anti-fungal medisiner.

Hva skyldes en soppinfeksjon?

Hvis balansen mellom naturlig forekommende sopp og bakterier og andre mikroorganismer i og på kroppen din blir forstyrret, kan sopp vokse ut av kontroll og forårsake en soppinfeksjon. Sykdom, stress og medisiner opprørt denne balansen.

Fotsopp og spiker infeksjoner

Fotsopp og spiker infeksjoner kan være forårsaket av minst fire typer av mikroskopiske mugglignende sopp som kalles dermatofytter som lever på dødt vev av den ytre hud lag, hår og negler. De vanligste årsakene er Trichophyton rubrum og Trichophyton mentagrophytes.

Jock Itch

Skrittsopp kan være forårsaket av sopp som heter Candida albicans, Trichophyton mentagrophytes og Epidermophyton floccosum.

Ringorm

Ringorm i hodebunnen er vanligvis forårsaket av Trichophyton tonsurans, men det kan være forårsaket av Microsporum canis. Ringorm i skjegget er forårsaket av Trichophyton verrucosum.

Gjær infeksjon

Vaginal gjær infeksjoner er forårsaket av sopp som heter Candida. Det er mer enn 20 typer av Candida, men Candida albicans er de mest vanlige soppen til å forårsake en vaginal infeksjon gjær.

Thrush

Thrush kan være forårsaket av sopp Candida albicans, Candida tropic, Candida krusei, Candida parapsilosis og Candida glabrata.

Lungeinfeksjon

Soppinfeksjon i lungene forårsaket av aspergillose kan forårsake symptomer som ligner astma.

Nitrofurantoin-Macro & gjær infeksjoner

Nitrofurantoin-Macro & gjær infeksjoner


Urinveisinfeksjoner (UVI) påvirker kan folk, og kan være alvorlig. Vanlige symptomer er magesmerter og svie ved vannlatning, og blod i urinen. Mange urinveisinfeksjoner er forårsaket av bakterier, og bør behandles med antibiotika som nitrofurantoin. Imidlertid er andre UVI forårsaket av sopp gjær som Candida. Det er viktig å oppnå en korrekt diagnose før man forsøker å behandle infeksjonen, siden feil diagnose kunne forverre tilstanden.

Urinveisinfeksjoner

Urin er normalt en helt steril væske, helt fri for bakterier, virus eller sopp. Men under visse vilkår, kan mikrober inn i urinveiene og formere seg og forårsake en infeksjon. Infeksjon kan forekomme i urinrøret (røret som bærer urin fra blæren), hvor det er kjent som uretritt, eller i blæren; en blære infeksjon kalles blærekatarr. Flere alvorlige infeksjoner vil påvirke nyrene (pyelonefritt). Menn, kvinner og barn kan lide av UVI, ofte uten noen åpenbar grunn. Men de forekommer ofte etter sykehuspasienter har vært kateteriseres.

Nitrofurantoin

Nitrofurantoin er et antibiotikum som er spesielt anvendes i behandling av bakterielle urinveisinfeksjoner. Stoffet er tilgjengelig i en mikrokrystallinsk form og en macrocrystalline form (makro). Den macrocrystalline formen er mer langsomt absorbert og bedre tolerert av mange pasienter. Imidlertid er noen UVI vist å være forårsaket av candida gjær og bakterier ikke. Det er viktig å få en korrekt diagnose, siden behandling av en infeksjon med feil medikament faktisk kunne forverre tilstanden.

Candida-infeksjoner

Sopp gjær infeksjoner (candidiasis) påvirker mange mennesker. Symptomene varierer fra de overfladiske trost infeksjoner i munnen og genito-urin områder til systemisk gjær infeksjoner som oppstår i tarmen, men kan påvirke hele kroppen. En rekke gjær har vist seg å forårsake kroniske urinveisinfeksjoner, inkludert Candida albicans og Candida glabrat. Diagnosen stilles mer vanskelig siden mange slike gjær finnes normalt hos friske individer, og så kan ikke bli identifisert som smittekilden.

Antibiotika

Candida gjær finnes ofte i mage-tarmkanalen og kan forårsake ingen symptomer i det hele tatt. Men under visse forhold balansen i tarmfloraen blir forstyrret og dette kan føre til at candida gjær til å spre seg. Candida overvekst kan føre til systemisk infeksjon. Noen løpet av antibiotika er vist å skape et miljø der candida gjær er sannsynlig å over sprer. Antibiotika er sannsynlig å drepe alle bakterier, gunstig eller på annen måte. Ved å forstyrre den naturlige bakteriebalansen i tarmen antibiotika som nitrofurantoin vil forårsake eller forverre en eksisterende candida infeksjon.

Advarsel

Siden nitrofurantoin er et antibiotikum det er bare effektiv i behandling av bakterielle infeksjoner; det vil ikke behandle virusinfeksjoner eller faktisk soppgjærinfeksjoner som candida. Faktisk kunne ta nitrofurantoin faktisk forårsake eller forverre en candida infeksjon. De som tar antibiotika rådes av mange naturlig helse utøvere til å gjenopprette balansen av gunstige bakterier i tarmen ved å ta levende yoghurt eller et supplement som inneholder "gode" bakterier som Lactobacillus acidophilus. Dette hevdes å bidra til å forhindre candida overvekst og en resulterende gjær infeksjon.

Hvordan kvitt en kropp av Candida

Candida er gjær som lever i fordøyelseskanalen, munn eller kjønnsorganer. En candida rens bør gjøres årlig, så mange helse utøvere sier at candida albicans gjær i tarmen kan føre til symptomer som tretthet, humørsvingninger, tette bihuler, depresjon, hodepine, fogginess og selv cravings for søtsaker og brød. Typisk blir candida holdes i sjakk av probiotiske bakterier og immunsystemet. Når probiotika blir drept av antibiotika, det resulterer i en svekket immunsystem. Derfor, mennesker med svekket immunforsvar som AIDS eller kreftpasienter er utsatt for utbredt candida.

Hvordan kvitt en kropp av Candida

•  Det første du trenger å gjøre er å rense tykktarmen for å sikre at det er sunt og velfungerende. Kolon Renset produkter er lett tilgjengelig på din helse mat. Kolon rensing kan gjøres fra 2 til 6 uker, og noen alternative helse tilbydere anbefaler inntil tre måneder. Kolon rensing har vært praktisert i århundrer som en sunn måte å kvitte kroppen av bygget opp giftstoffer. Disse giftstoffene er et resultat av usunn spising, forurensning, plantevernmidler, stress og over eller under spising.

•  Deretter er det viktig å ta en anti-sopp supplement som oregano olje eller grapefruktkjerneekstrakt. Dette er hva som faktisk dreper candida. Følg instruksjonene på etiketten. Vanligvis vil du starte med en kapsel for et par dager og deretter gradvis øke dosen opp til 5 til 8 kapsler om dagen i ca to uker.

Etter disse to første ukene, begynne å ta en probiotiske, som du finner på din helse mat. Probiotika er kosttilskudd som inneholder gunstige bakterier eller gjær, som yoghurt som sier, "inneholder levende kulturer."

I tillegg ta en psyllium eller fiber shake daglig. Du kan faktisk kombinere olje i trinn 2 til dette shake for å gjøre det enklere. Psyllium fungerer mye som en svamp, absorberende avfall som den beveger seg gjennom fordøyelseskanalen og dermed tømme tarmer.

Hint

  • Det finnes et antall sett på markedet som kan inneholde alle bilag som behøves. Ta kontakt med din lokale helseeksperter om hvilken som er best for deg.
  • Når du oppdager fordelene, kan det være lurt å gjenta prosessen etter noen måneder.
  • Disse typer cleansings vil gi deg mer energi og bedre et mangfold av små og store symptomer.
  • Legge til et treningsprogram til disse trinnene vil kraftig forbedre din generelle helse og gemytt.
  • En av de beste måtene å rense kroppen for candida er ved diett. Du må unngå sukker, da det fremmer gjær, og du trenger for å eliminere gjær produkter som brød, øl og ost.
  • Noen faktorer å vurdere i å velge et kolon rensing produkt er ingredienser, pris, mengde, tilgjengelighet, anmeldelser og forbruker blogger, slik at du kan fullt ut forstå ins og outs av kolon rensing produkter.

Symptomer på Candida Esophagitis

Candida esophagitis er en gjærinfeksjon (Candida) som er plassert i halsen. Candida øsofagitt er ofte sett hos personer som har nedsatt immunforsvar, som nevnt i MedlinePlus, en tjeneste av National Library of Medicine (NLM) (se Ressurser). Narkotika, for eksempel Diflucan og andre soppdrepende medisiner, kan brukes til å behandle Candida øsofagitt. Gjenkjenne symptomene på denne tilstanden kan hjelpe fremskynde effektiv behandling på en riktig måte.

Oral Thrush

Etter å ha oral trøske, en candida i munnen som varer i lang tid, eller synes resistent for behandling, kan være et symptom på at gjæren har spredd seg inn i halsen.

Svelge

Smerter og problemer med å svelge er et symptom på Candida øsofagitt.

Sår

Symptomer på Candida øsofagitt inkluderer å ha sår i munnen. De sår er oftest hvite, særlig hvis de utvikles i forbindelse med oral trøske.

Vaginal infeksjon

Kvinner som har en vaginal gjær infeksjon og har oral symptomer kan være lurt å få sjekket for Candida øsofagitt. Spredningen av gjær gjennom ulike deler av kroppen som er vanlig, særlig hvis immunsystem er svak.

Fever

Feber, en vanlig tegn på infeksjon, kan være til stede som et symptom på candida i spiserøret.

Candida Symptomer i munnen

Candida albicans er en type sopp som kan vokse ut av kontroll i visse områder av kroppen, inkludert kjønnsorganene og munnen. En infeksjon av Candida i munnen kalles også trost, og kan forekomme i mennesker i alle aldre, inkludert babyer, barn og voksne, og kan forårsake symptomer som forstyrrer spise og snakke. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomer på Candida i munnen er smerter og problemer med å spise.

Pain

Hvis du har Candida i munnen, kan du oppleve smerte mens tygge eller svelge mat og drikke, og smertene kan forlenge ned i halsen din om soppen sprer seg.

Dårlig Latch

Babyer med Candida-infeksjoner kan ha problemer med låsing på brystet under amming eller med å suge fra en flaske, som kan føre til dårlig vektøkning og dehydrering.

Hevelse

Candida-infeksjoner kan føre til hevelse i tungen, tannkjøtt, kinn, gane og baksiden av halsen, noe som kan føre til vanskeligheter med din evne til å snakke tydelig.

Kløe

Kløe eller en prikking eller brennende følelse kan skyldes Candida i munnen, og babyer som ammer kan overføre smitte til morens brystvorte, forårsaker lignende opplevelser på og rundt brystet.

Vekster

Du kan legge merke til hvit eller gulaktig vekster, spesielt på tungen, som kan vises uskarpt eller hårete og er vanskelig å prøve å børste eller skrape av.

Muntlige sår

Candida i munnen kan vokse langs tannkjøttet og leppene også, og kan produsere sår som kan være øm og kan blø hvis du plukker på dem.

Symptomer på Candida gjær i menn

Når en mann er å håndtere en overvekst av Candida gjær, ville det bli betraktet som en mannlig gjær infeksjon eller candidiasis. Det som skjer er den naturlig forekommende Candida, som er en sopp funnet funnet på kroppen, kan begynne å vokse på en eksponensiell hastighet inntil det er så mange at det blir en infeksjon. For menn, vil de oppleve visse symptomer som faktisk er ganske forskjellig fra det som ses hos kvinner.

Utslett

Menn som opplever en overvekst av Candida kan begynne å legge merke til et utslett utvikler på tuppen av penis. Det vil vanligvis være rødfarget og oppvokst i utseende.

Itch

Mange menn med en overvekst av Candida vil lide av en viss grad av kløe, og mye som utslett, vil det vanligvis være isolert til tuppen av penisen hans.

Burn

Noen ganger kløe kan utvikle seg til en nesten brennende følelse når en mann er å håndtere en overvekst av Candida. Denne forbrenning vil også være normalt berører tuppen av penis.

Lesjoner

Selv relativt sjeldne, kan en lesjon dannes på området av kroppen opplever en overvekst av Candida. Dette er på grunn av huden bryte ned fra en overeksponering for gjær.

Betennelse

Når et menneske ikke blir omskåret, er det potensiale for betennelse i forhuden. Siden Candida trives i eller på varme, fuktige områder av kroppen, kan forhuden bli betent.

Impotens

Noen menn opplever en overvekst av Candida kan lider av impotens, spesielt når venstre ubehandlet.

Systemiske Candidas Symptomer

Systemisk candidas er en fungal infeksjon forårsaket av Candida sopp og kan deles i to typer: disseminert candidiasis og Candidemia. Candidemia er en fungal infeksjon i blodet; disseminert candidiasis er en soppinfeksjon av et enkelt organ eller flere organer.

Risikofaktorer

Folk som får kjemoterapi eller stråling, nylig har hatt en benmarg eller organtransplantasjon, er immunsupprimerte eller har vært innlagt på sykehus for en lengre periode er mer sannsynlig å bli diagnostisert med systemiske candidas.

Symptomer på systemiske Candidas - Candidemia

Symptomer på Candidemia inkluderer feber som ikke svare på antibiotikabehandling, betennelse i glasslegemet i øyet og septisk sjokk.

Symptomer på systemiske Candidas - utbredt candidiasis

Folk som har utbredt candidiasis kan bare ha en feber som ikke er lydhør overfor antibiotika. De kan også være i septisk sjokk.

Behandling

En lege vil foreskrive en anti-sopp medisiner som flukonazol å behandle systemiske candidas.

Komplikasjoner

Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, "Alle former for disseminert candidiasis bør vurderes alvorlig, progressive, og potensielt dødelig."

Symptomer på Candida i hodet

Candida symptomer i hodet er ofte tenkt på som stress signaler ved deres lider og er ikke alltid gitt umiddelbar oppmerksomhet de trenger. Candida symptomer i hodet bør være riktig vurdert av en sertifisert lege før de blir avvist som vanlige nonthreatening plager.

Teorier / Spekulasjoner

Det antas at Candida symptomer i hodet oppstå etter en overflod av Candida albicans passere gjennom tarmveggen, inn i blodbanen, og slå seg ned i hjernen.

Vanlige symptomer

Symptomer på Candida i hodet er hodepine, intens kranietrykket og en bemerket hodet hevelse sensasjon.

Diagnose

Candida overgrowth symptomer i hodet er vanligvis diagnostisert ved hjelp av omfattende kliniske historier som er avhengige tungt på aksepterte kjente symptomer.

Betydning

Candida overvekst i hodet kan misdiagnosed som psykiske lidelser, og det kan bli ytterligere forsterket ved bruk av reseptbelagte legemidler.

Forebygging / løsning

Pasienter som opplever symptomer på Candida i hodet oppfordres til å følge Candida diett som eliminerer sukker, gjær, gluten, i alderen oster og sjokolade.

Objawy ustnej Candida

Ustnej Candida, lub grzybica, to zakażenie grzybicze, które infekuje usta i gardło. Lekarz lub dentysta pacjenta może łatwo zdiagnozować Candida. Ważne jest, że pacjent otrzyma diagnozy w celu leczenia i pozbyć się go, ponieważ jeśli to warunki, Candida może rozprzestrzeniać się przez ciało pacjenta.

Candida Defined

Ustnej Candida jest zakażenie jamy ustnej spowodowane przez grzyby Candida; Grzyb ten jest nazywany również drożdże. Candida nie tylko pokazać się w ustach - dzieci mogą rozwijać ciężkie pieluszkowe z zakażeniami drożdży; kobiety mogą rozwijać infekcje pochwy drożdży.

Początkowe objawy

Pierwsze objawy pacjent zauważy, będzie pojawienie się kremowe, białe zmiany w ustach; są lekko uniesione, a umieszczony na pióro i wnętrzem policzków. Mogą również pojawić się na dachu jego ust, migdałki lub w gardle. Zmiany te mogą powodować ból i krwawienie, kiedy są delikatnie zeskrobuje. Wyjątkową cechą Candida lub pleśniawki jest to, że wygląda jak twaróg.

Objawy przełyku

Osoba, która opracowała bardziej poważny przypadek Candida ustnej może wystąpić rozprzestrzenianiu się uszkodzeń w jego przełyku; On zauważył, że ma czas ciężko połykania, lub staje się bolesne dla niego do przełknięcia. Może on również mieć fizyczne uczucie kawałek jedzenia jest w gardle lub w dalszej części jego obszaru połowy klatki piersiowej. Jeśli jego infekcja rozprzestrzenia poza jego przełyku, on się gorączkowe.

Rozprzestrzenianie Candida

Ustnej Candida nie ogranicza się do jamy ustnej, gardła lub przełyku. Jeśli osoba niebezpiecznej układu odpornościowego (takie jak HIV / AIDS lub rak), w tym infekcje grzybicze łatwo rozprzestrzenia się do płuc, na skórę lub w wątrobie. Jeśli lekarza pacjenta uważa, grzyb rozłożone na jego przełyku i dalej będzie on wykonywać endoskopię zbadanie wnętrza przełyku.

Zapobieganie Candida

Jeśli pacjent rozwinął zakażenie jamy ustnej candida w przeszłości, będzie chciał się upewnić, że praktykuje higieny jamy ustnej, szczotkowanie i nitkowanie zębów codziennie. On musi regularnie odwiedzać swojego dentystę, zwłaszcza jeśli nosi protezy lub cierpi z powodu cukrzycy. Powinien rzucić palenie, jeśli pali, i ograniczyć jego spożycie cukru ładunkiem żywności i napojów, wina, chleba i piwa - to wszystko może sprzyjać rozwojowi Candida. Powinien również unikać stosowania płynów do płukania ust i spraye oddech, a preparaty te zmieniają naturalną równowagę "dobrych" mikroorganizmów w ustach.

Jak leczyć Candida Naturalnie

Candida drożdży, który naturalnie występuje w organizmie w przewodzie pokarmowym. Jest to szkodliwe w małych ilościach. Jednak duże kolonie Candida może powodować infekcje pochwy drożdży, drożdżycy jamy ustnej (pleśniawki), i innych problemów, takich jak wzdęcia, biegunka, gaz, zmęczenie, depresja, wahania nastroju, zawroty głowy i apetyt na cukier. Candida może rozwijać się w wyniku albo układ odpornościowy są tłumione tak, że ciało nie może oczywiście przechowywać w kontroli lub złe odżywianie, takich jak nadmiar cukru.

Instrukcje

Weź dodatek acidophilus codziennie. Acidophilus jest zdrowe bakterie, które mogą zrównoważyć candida i leczeniu zakażeń drożdży. Można również znaleźć mleko lub jogurt, które wzbogacone acidophilus członkowskimi "żywych kultur" na etykiecie.

Weź suplement wyciąg z pestek grejpfruta. Posiada właściwości antybakteryjne i może zabić komórki drożdży. Weź ją dużą ilością wody i / lub żywności, aby uniknąć mdłości żołądka.

liści połykać glistnika suplementy do zabijania komórek drożdży. Możesz również zakorzenić Eleuthero, znany również jako syberyjskiego żeń-szenia na wsparcie układu odpornościowego.

Dodaj suplementów czosnku do codziennej diety. Czosnek nie tylko wzmacnia system odpornościowy, ale również pomaga zabić Candida, która istnieje w jelitach.

Ogranicz cukier z diety jak najwięcej. Cukier sprzyja rozwojowi Candida. Ważne jest również, aby obniżyć pokarmów zawierających cukier i drożdże, takie jak pieczywo. Alkohol może również przyczynić się do problemów z Candida.

Wskazówki

  • Jeśli masz problemy z przystosowaniem się do tych zmian w stylu życia, spróbuj omawianie możliwości z dietetykiem.
  • Przed dodaniem ziołowych suplementów diety, jeśli na jakieś leki, ponieważ mogą one powodować negatywne reakcje z lekarzem. Staraj się nie brać antybiotyków, chyba że musisz. Antybiotyki niszczą zdrowe bakterie, jak i niezdrowe bakterie. To może pozwolić Candida się rozwijać, po zdrowe bakterie zostały zabite. Jednakże, jeśli w trakcie antybiotyków, ważne jest, aby zakończyć przy kursu.

Hva gjør Candida se ut i Krakk?

Hva gjør Candida se ut i Krakk?


Candida albicans er en type gjær, eller tarmfloraen, som normalt lever i mage-tarmkanalen. Gjær kan reprodusere og formere seg hvis immunforsvaret blir svekket eller fra å spise en diett for høy i sukker.
Som gjær blir overabundant, kan en infeksjon i fordøyelsessystemet, så vel som andre deler av kroppen, inkludert munn og reproduksjonskanalen. En av de første tegn på en gjær infeksjon er tydelig candida utslipp i avføringen.

Identifikasjon

Overdreven candida kan være til stede i avføringen i perioder med ekstremt gjærvekst eller dø-off, også kalt Herxheimer syndrom. Die-off oppstår når kroppen din er å bli kvitt overflødig gjær.
Avføring med en overflod av gjær kan inneholde en hvit, trevlet materiale som ligner på tynne stykker av streng ost. Dette cheesy stoffet er en av de vanligste tegnene på for mye candida i avføring. Gjær i avføring er også blitt sammenlignet med cottage cheese. Candida kan også se "skummende", ligner på gjær i brød mix når det stiger, eller candida kan se ut som en slim-lignende stoff.

Betydning

Å vite hva som er og ikke er gjær i avføring er viktig som andre stoffer kan ligne på candida, men er en indikasjon på ulike forhold.
Grå, blek avføring kan indikere galleblæren lidelser, hepatitt eller absorpsjon problemer.
Grønn farget avføring kan være relatert til bakterier, men er oftest forårsaket av konditorfarge eller grønnsaker og frukt av farge.

Betraktninger

En overflod av candida kan være symptomatisk for mange forhold, blant annet kronisk utmattelsessyndrom, atferdsforstyrrelser, depresjon og humørsvingninger, hukommelsesproblemer, leddproblemer, irritabel tarm-syndrom og kronisk bihulebetennelse.

Advarsel

En økning i candida i avføringen kan forekomme med forstoppelse eller diaré. Men hvis gjær-overvekst øker for uker av gangen eller med rektal blødning, bør du kontakte lege for en vurdering av for mye slim kan være et symptom på Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt.

Forebygging / løsning

Hvis du legger merke til overdreven candida i avføringen og tror årsaken er for mye gjær, redusere mengden av brødprodukter i kosten kan hjelpe. Å spise yoghurt og ta probiotika vil bidra til å balansere candida og andre tarmfloraen også.

Aktuelt Candida Treatment

Candida-infeksjoner er forårsaket av en unormalt høy vekst av soppmikroorganismer som heter Candida albicans. En rekke aktuelle candida behandlinger er tilgjengelig for candida infeksjoner som er rettet mot hud og slimhinner som tungen, vagina og negler. Følgende er noen farmasøytiske og naturlig behandlingstilbud som er formulert for disse infeksjonene.

Anti-fungal kremer

En rekke anti-sopp aktuell kremer er tilgjengelig på resept og over disk. Disse inkluderer: mikonazol krem, butoconalzole fløte og tioconazol krem ​​eller salve.

Douches

Douches som inneholder en stamme av bakterier som kalles acidophilus er en effektiv lokalbehandling brukes til å behandle candida infeksjoner i skjeden som vaginitt.

Munnskylle

Munnskyllemiddel inneholdende anti-sopp ingredienser som for eksempel te, tre olje blir brukt til å behandle orale soppinfeksjoner.

Stikkpiller

Vaginal stikkpiller er en mye brukt aktuell behandling for vaginal candida infeksjoner. De omfatter terconazole og mikonazol vaginale stikkpiller

Probiotika

Probiotiske-rik mat som yoghurt er full av gode bakterier som Lactobacillus acidophilus, som hjelper kurere candida infeksjoner ved å normalisere skadelige overvekst av candida. Naturlig, ubehandlet og usøtet yoghurt brukes direkte til vagina er en effektiv hjem rette for candida infeksjoner.

Candida Cleansing Treatment

Under anfall med infeksjon, vi ofte ty til antibiotika. Men det er det siste du vil gjøre hvis du prøver å bli kvitt candida albicans. Candida - en form for gjær som i seg selv er ikke skadelig og ødelegger skadelige bakterier i vår body-- går vanligvis våre kjønnsorganer, tarmer og hals. Før du tar noen form for medisiner for å behandle infeksjonen, vil du sørge for at du har en komplett tarm rensing.

Renselsesprosess

Hvis du tar noen form for medisiner før rensing, er du mater infeksjonen og vil ikke føle seg bedre. Kolon er tett og full av slimaktig plakk og giftstoffer, så du trenger en candida rens for å fjerne de dårlige sopp og erstatte den med gode bakterier. Kroppen opprettholder vanligvis en balanse av nyttige bakterier og gjær, men når Candida økninger i antallet, som forstyrrer balansen og forårsaker candidiasis i tarmkanalen, eller i gjær infeksjoner av andre deler av kroppen.

Dr. Natura sin Kolon Programmet inneholder et kolon cleanser, en parasitt cleanser (Paranil) og KleriTea å hjelpe fordøyelsen. Etter å ha gjort den første rens, sørg for å ta en anti-sopp supplement for to uker. Oregano olje, kaprylsyre eller Threelac fungerer bra, og du bør følge instruksjonene og retningslinjer for hvilken du tar. For de første dagene, du vanligvis ta en kapsel, og deretter jobbe deg opp til å ta fem på syv kapsler spredt utover dagen.

Etter to uker med å ta en anti-sopp, går du videre til en probiotiske som Latero-Flora eller Garden of Livets Primal Defense. Probiotika legge til mer gunstige bakterier til tarmene, slik at det vil bidra til å rette balansen av candida til gunstige bakterier.

Under renselsesprosess, er det en god idé å ta et kolon cleanser / fiber shake som psyllium husk og bentonitt leire eller Oxy-Powder. Mens en god fiber, er psylliumskall mer begrenset enn oxy-pulver, ved at den bare fjerner avfall som befinner seg rundt eller i nærheten av midten av den tykktarmen. Oxy-Powder skraper kolon hele området. Hvis du liker, legg en teskje av en anti-sopp til din fiber riste.

For ekstra forsiktighet og forholdsregler, kan det være lurt å gjenta rensing og anti-sopp / probiotika doser når de fire ukene er opp.

Trening

Når gjennomgår noen form for rensing behandling (og selv når du har fullført avrusning prosessen), du bør trene. Jo mer du svetter, jo mer du åpner porene, slik at giftstoffer å sive ut. Du skaper mer giftstoffer når du trener, også, så sørg for at du drikke væske som inneholder elektrolytter (for eksempel sportsdrikke).

Rebounding er en god øvelse for å hjelpe renseprosessen. Ved å hoppe på en trampoline, er du spyle ut kroppens giftstoffer ved hjelp lympatic system. Andre gode øvelser inkluderer jogging / turgåing, kampsport, meditasjon / yoga, fjellklatring, rulleskøyter, svømming og vektløfting.

Tester for Candida

Candida er en sopp gjær som vokser i den menneskelige fordøyelseskanalen, kjønnsorganer, munn og hals, hjerteklaffer, blodet og vagina. Immunsystemet regulerer veksten av candida, men hvis kroppens immunsystem er svak, det vokser hemningsløst og forårsaker infeksjon. Symptomene på Candida overproduksjon, ofte referert til som Candida eller Candida-infeksjon, varierer mye, og kan påvirke flere systemer i kroppen. Er nødvendig medisinsk testing for candida å bestemme riktig behandling.

Symptomer

Vanlige symptomer på candida er gass, hodepine eller migrene, utmattelse, cravings for mat eller alkohol, angst, manglende evne til å tenke, hyperaktivitet, diaré, hyperaktivitet, forstoppelse, kløe, kviser, depresjon, betennelse i sinus passasjer, problemer med hukommelse, hoste og øreverk, problemer med libido, dårlig fordøyelse og refluks, og kroniske smerter. Symptomene kan variere mellom forskjellige systemer i kroppen.

Avføringsprøve

Testing for candida begynner vanligvis med en krakk-analyse, som undersøker innholdet av bakterier og mikroflora, gjær og patogener. En avføringsprøve vil bidra til å bestemme om gjær er kilden symptomer.

Blood Test

Candida kan også testes gjennom en blodprøve fra et rør eller en finger stikk, som blir sendt til et laboratorium for å bestemme hvilke antistoffer er tilstede. Blodprøven kan tas på et legekontor, lab eller hjemme.

Throat Kultur

En hals kultur kan bli tatt for å teste for Candida eller diagnostisere veksten av andre bakterier eller sopp i halsen. Under testen spinner en lege på baksiden av halsen. Prøven blir satt i en kopp som tillater den å vokse. Hvis infeksjonen vokser, vil kulturen være positiv og en lab tekniker vil bruke kjemiske tester og et mikroskop for å finne ut hva slags infeksjon er årsaken til symptomene.

Tissue Biopsi

Hvis infeksjonen er systemisk, kan en lege ta prøver fra ulike organer og en patolog vil vurdere vevet under et mikroskop. Dette vil bidra til å avgjøre i hvilken grad candida har spredd seg.

Behandling

Flertallet av candida-infeksjoner kan bli behandlet med reseptbelagte medikamenter eller over-the-counter soppmidler, men det ofte avhenger av plasseringen av infeksjonen. De fleste medisiner kan tas oralt eller som en aktuell krem. En alvorlig eller systemisk candida infeksjon kan kreve sykehusinnleggelse.

Komplikasjoner

Hvis candida forblir ubehandlet, kan det sprekke intestinal fôr og inn i blodbanen, noe som kan føre til utvikling av dødelige sykdommer. Som det sprer seg til andre deler av kroppen, det multipliserer og kan forårsake problemer i leddene, muskelsmerter, tretthet, urinveisinfeksjoner og problemer med andre organer. Hvis kroppens immunsystem er ikke i stand til bekjempelse av infeksjonen, kan det resultere i blodforgiftning (sepsis). I dette tilfellet har infeksjonen spredt over hele kroppens vev og lymfesystemet.

Hvordan Kill Candida gjær Spores

Hvordan Kill Candida gjær Spores


Candida er en sopp-lignende gjær som lever i vår fordøyelseskanalen. Når det vokser ukontrollert, kan det føre til vaginal og muntlig gjær infeksjoner. Du kan gjøre flere ting for å drepe gjær sporer og klare opp disse problemene som inkluderer standard og alternative terapier og egenomsorg tiltak.

Hvordan Kill Candida gjær Spores

•  Snakk med legen din om tilgjengelige behandlinger. De omfatter aktuelle behandlinger, muntlige medisiner og vaginale stikkpiller. Han kan avgjøre om over-the-counter behandlinger er tilstrekkelig, eller hvis du trenger resept styrke seg. Behandlingstiden varierer og kan være alt fra to dager til to uker; ta medisiner som foreskrevet.

Spis usøtet yoghurt eller ta probiotiske kosttilskudd som anvist på etiketten. Dette vil ikke behandle sopp direkte, men vil bidra til å gjenopprette normal balanse av vennlige bakterier som holder candida fra gjengroing.

Begrense inntaket av sukkerholdig mat som kjeks og godteri, samt meieriprodukter, gjær (ost, peanøtter, visse typer brød og alkohol), og raffinert hvitt mel matvarer. Ifølge University of Maryland Medical Center, antyder forskning disse matvarene kan bidra til candida vekst.

Bruk naturlige behandlinger med soppdrepende egenskaper. The University of Maryland Medical Center viser følgende på sin nettside: kaprylsyre, propolis, pau d 'arco te, hvitløk supplement eller ett fedd daglig, solhatt juice for vaginale infeksjoner, tea tree munnvann for trøske og granateple gel for trøske. Rådfør deg med en utøver opplevd i naturmedisin for passende doser.