Digidexo.com

normalt østrogennivå

Østrogen Endringer under vekttap

Hormonet østrogen er viktig for kvinnelige helse, men østrogennivå som er for lavt eller for høyt kan påvirke andre aspekter av total helse. Legene har oppdaget en sammenheng mellom østrogen og vekt, særlig blant kvinner inn i overgangsalderen. Deres funn kan være like viktig for alle kvinner som prøver å gå ned i vekt.

Østrogen Basics

Østrogen er et hormon som påvirker utvikling og helse av den kvinnelige reproduktive system og brystvev. Eggstokkene produserer mest østrogen i kroppen mellom stadier av puberteten og overgangsalderen. Den viktigste funksjonen av østrogen er å stimulere eggløsning. Menn har også små mengder av østrogen i kroppen sin, selv om legene ikke har en klar forståelse av hormonet funksjon hos menn. Denne artikkelen vil fokusere primært på spørsmålet om østrogen og vekttap hos kvinner.

Endringer over tid

Som kvinner inn overgangsalder eller perimenopause (en scene før full menopause), eggstokkene produserer mindre østrogen. Denne reduksjonen i hormoner er ansvarlig for mange vanlige overgangsplager og hvorfor mange år leger rutinemessig foreskrevet østrogen erstatning for kvinner i overgangsalderen.

Østrogen og vektøkning

Mange leger mener at østrogen bidrar til vektøkning blant kvinner under og etter overgangsalderen. Enkelte undersøkelser tyder på at under menopause kroppen reagerer på tap av østrogen fra eggstokkene ved å forsøke å produsere mer østrogen fra fettceller. For å gjøre østrogen, cellene har til å lagre mer fett. Cellene 'ønske om å lagre fett utløser metabolske endringer som fører til vektøkning. Dermed en postmenopausal kvinne kan få vekt selv om hennes kosthold og mosjon nivået forblir det samme som de var før overgangsalderen.

Østrogen og vekttap

På grunn av sammenhengen mellom fettcellene og østrogen, studier viser at folk som er overvektige har en tendens til å ha høyere enn normalt østrogennivå. Også folk som er ekstremt tynne, slik som anoreksi pasienter, har østrogennivå som er altfor lavt. Motsatt, når en overvektig kvinne mister vekt, hennes østrogennivået vil vanligvis slippe.

Konklusjoner

Basert på nye kliniske studier, de fleste leger tror at flertallet av kvinnelige pasienter som mister vekt vil oppleve en nedgang i østrogennivået. Så lenge diett og mengden av vekttap er rimelig, men mengden av østrogen tap bør ikke være av interesse. Men ikke legene anbefalte at kvinner forbereder seg på å starte et vekttap diett plan har en fullstendig fysisk, inkludert testing av hormonnivåer. Enhver ikke-menopausal pasient som opplever symptomer på lavt østrogen mens slanking bør rådføre seg med sin lege. Slike symptomer kan være tretthet, nattesvette, hetetokter, hukommelsesproblemer, mangel på konsentrasjon, leddsmerter, tørr skjede, tørr hud eller tap av seksuell lyst.

Hva er en god Østrogen nivå?

Østrogen er et hormon som i den kvinnelige kroppen, er ansvarlig for reproduktive modning, metabolske prosesser og fosterutvikling under svangerskapet. Svingninger i østrogennivået er normalt gjennom kvinnens menstruasjonssyklus. Større variasjoner kan være karakteristisk for overgangsalder eller en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Normale nivåer for kvinner

Ifølge BabyBoomerCaretaker.com, kvinner i fruktbar alder har normalt østrogennivå som spenner 50 til 400 pg / ml (pikogram per milliliter) som svinger gjennom hele menstruasjonssyklusen. Ifølge Health.com, pikogram er tilsvarende 1/1000000000000 av ett gram og en milliliter er en tusendel av en liter.

Normale nivåer i kvinner i overgangsalderen

Ifølge BabyBoomerCartaker.com, bør gode østrogennivåer i menopausale kvinner være mellom 10 og 20 pg / ml, med noe mindre enn 100 pg / mL ansett for å være normalt. Høyere østrogennivå kan føre til humørsvingninger, tørr hud og hetetokter.

Høye nivåer

Unormalt høyt østrogennivå kan indikere graviditet, tidlig innsettende pubertet hos barn, skrumplever og tumorer (enten i binyrene eller eggstokk).

Lave nivåer

Unormalt lavt østrogennivå kan indikere forhold som overgangsalder, anoreksi, hypopituitarism (en hypofyse lidelse), sviktende graviditet eller polycystisk ovariesyndrom. Det kan også være forårsaket ved å delta i ekstreme treningsprogrammer.

Unormale nivåer i menn

Menn også produsere østrogen. Unormale mannlige nivåer kan være forårsaket av en østrogen-produserende svulst, gynekomasti eller testikkelkreft dysfunksjon (hypogonadisme).

Betraktninger

Medisinske tilstander som anemi, nyre dysfunksjon eller hypertensjon kan endre østrogennivå. Medisiner som clomiphene, tetracyclin, kortikosteroider eller ampicillian kan også påvirke østrogennivå.

Hva Mengde Håravfall er normalt?

Å miste mellom 50 og 100 hårstrå daglig regnes som normalt. Men hvis du børste håret for mye eller massere hodebunnen for entusiastisk mens sjamponering, kan mer hår falle ut. Overflødig Hårtap kan være forårsaket av hormonelle problemer som oppstår etter fødselen og i løpet av peri-menopause og overgangsalder samt av arvelighet. Medisinering, visse sykdommer og vitaminmangel kan også føre til at håret til å tynne og faller ut.

Rotasjon og vekst

Et individ har ca 110.000 hårstrå hvis han har brunt hår; 140.000 tråder om han er en blond; 108.000 tråder om han har svart hår og 90.000 tråder hvis han har rødt hår, ifølge Addr.com. Derfor vurderer disse beløpene, å miste 50 til 100 hår hver dag under tilfeldig rotasjon av hår på hodet er ikke en stor avtale.

Sykluser

Våre hår går gjennom sykluser. Til enhver tid er om lag 90 prosent av våre håret vokser. Denne vekstperioden vil vare fra to til seks år. Resten av håret vårt er i en hvilefase. Det hviler fasen varer mellom to og tre måneder. Når hvilefasen er over, at håret faller ut og nytt hår kommer inn.

Telogen Reaction

Hvis en betydelig og merkbar mengde hår faller ut hver dag, kan det være at du har en "telogen" reaksjon. Telogen betyr hvilefase. Telogen effluvium oppstår når håravfall er bedt av en psykisk eller fysisk stress som har en slik innvirkning på en person at det øker antall hår som går inn i denne hvilefasen samtidig.
Noen ganger kan en persons hår vil falle ut etter operasjonen på grunn av anestesi, eller fordi han har mistet en betydelig mengde vekt for fort. Dette hårtap bør være midlertidige. Telogen reaksjoner kan også være forårsaket av medisiner eller crash dieting. Hvis en person ikke får tilstrekkelig vitaminer og næringsstoffer inn i hennes system, vil dette påvirke håret. Hvis en person er blodfattig (jern dårlig blod) også dette kan føre til at håret tynt og faller ut mer enn normalt. Eller det kan være at du opplever en akselerert fase av mannlig mønster skallethet.

Kvinner og hormoner

Kvinner kan oppleve betydelig hårtap tre måneder etter fødselen. Dette skjer fordi den vanlige mengden av hår ikke har falt ut i løpet av graviditet. Når østrogennivået er høyt under svangerskapet, blir håret full og rikelig. Den kan ikke vokse noe raskere, men den er ikke faller ut ved normal hastighet. Når kvinnens østrogennivået tilbake til det normale etter fødselen det er når hun kan merke hårtap. Dette er en midlertidig tilstand.

Tørr hodebunn, Coloring håret

Hvis en skremmende mengde hår kommer ut i din hårbørste eller går ned i avløpet etter at du shampoo, kan det være fordi du har en tørr hodebunn. Tørr hodebunn kan føre til hårtap, hvis den ikke behandles. Farge håret kan også tar sin toll. Hvis hodebunnen har en dårlig reaksjon på hårfarge kjemikalier som ble brukt, kan dette føre til at håret til å falle ut.

Pay Attention

Ingen forventer at du skal telle antall hår som faller ut av hodet; Men hvis du plutselig merke til hårtap, betyr det sannsynligvis at den har akselerert. Diskuter dette med legen din og se hva løpet av behandlingen hun anbefaler.

Hvordan lavere østrogennivå

Hvordan lavere østrogennivå


Det er viktig å vite hvordan du naturlig lavere østrogennivå. Mange kvinner vet farene ved å ta østrogen østrogenbehandling, men det er også av stor betydning å vite litt om bivirkninger av å ha for mye østrogen, hva hever østrogenhormoner, og hvordan du naturlig lavere østrogennivå. Som kolesterol har gode og dårlige stoffer, har østrogen også gode og dårlige typer. Det er viktig å senke østrogennivå hvis det er et overskudd.

Hvordan lavere østrogennivå

visse kreftformer som brystkreft og kreft antas å være høyere hos kvinner som har høyere nivåer av mindre gunstig type østrogen. Kosthold og livsstil spiller en svært stor rolle i hvorvidt du heve eller lavere østrogennivå.

For å optimalisere kostholdet ditt for lavere østrogennivå, spise rikelig med frukt, grønnsaker og helkorn. Matvarer som inneholder mye fiber hjelp bind med og fjerne overflødig hormoner.

Eliminer sukker fra kostholdet ditt så mye som mulig. Sukker øker østrogennivået og negativt påvirker din helse på mange andre måter også. Undersøke naturlige søtningsstoffer som ikke vil påvirke blodsukkeret og er ikke farlig som kunstige søtningsmidler.

Unngå alkohol så mye som mulig og ikke ha mer enn én drink per dag. Alkohol vil dramatisk øke risikoen for brystkreft på grunn av økningen av hormoner den forårsaker.

Det er en i hjemmetest fra ideelle helse som avgjør om du trenger å redusere østrogennivået hvis testen viser at de er høyere enn normalt nivå. Denne testen krever en urinprøve som sendes til et medisinsk laboratorium. Dersom det fastslås at østrogennivået er for høyt, vil tilpassede kosttilskudd bli anbefalt å hjelpe lavere østrogennivå. Se ressurser for mer informasjon om denne testen.

Det er mange fordeler med å linfrø, lavere østrogennivåer for en. Sett to spiseskjeer av bakken linfrø i en smoothie, frokostblanding eller på din salat hver dag til lavere østrogennivå.

Kosttilskudd som Indol 3 carbinole og Methylsufonylmethane (MSM) kan også bidra til å forbrenne østrogen mer effektivt.

Hint

  • 80% av kvinner med brystkreft har ingen familie historie, så det er viktig for alle å være bevisst på hvordan du kan redusere østrogennivået
  • Alltid snakke med legen din om dine bekymringer, livsstilsendringer, etc.

Normalt blodtrykk for Kids

Blodtrykket er måling av trykket inne i kroppens blodårer. For de fleste voksne er ideelt blodtrykk 120/80. Den øverste rekke, systolisk trykk, måler trykket i blodårene når hjertet slår. Den nederste rekke, diastoliske trykk, måler trykket i blodårene mellom hjerteslag. For barn, er det imidlertid ingen ideell blodtrykksmåling.

Identifikasjon

Normalt blodtrykk for et barn er avhengig av hans eller hennes alder, kjønn og høyde. Foreldre bør spørre sine barns barnelege for å finne ut hva som er sunt for deres sønn eller datter.

Betydning

Hvis blodtrykket blir for høyt (høyt blodtrykk), kan det føre til hjertesykdom, hjerneslag og andre helseproblemer. Mer enn 70 millioner mennesker i USA har høyt blodtrykk.

Misforståelse

Høyt blodtrykk er ikke bare et problem for voksne. Barn kan ha høyt blodtrykk også.

Advarsel

Risikofaktorer for å vurdere omfatter rase og vekt. Studier viser at afroamerikanske og spanske barn er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk enn hvite barn. Overvektige barn er også en større risiko.

Forebygging / løsning

The American Heart Association anbefaler barn som er eldre enn 3 år har årlige blodtrykk sjekker. Foreldre kan også sørge for at deres barn spiser sunn mat og får regelmessig mosjon.

Normalt blodtrykk verdier hos barn

Normale blodtrykket hos barn avhenge av størrelsen og alderen på barnet, så vel som deres nivåer av helsen. Som blodtrykk statistikk hos voksne, det er gjennomsnitt for spedbarn gjennom ungdom, men tallene kan variere mye, og fortsatt være i et godt utvalg. Men i alle tilfeller, kan gode blodtrykk føre til et sunnere liv, mens for lavt eller for høyt blodtrykk hos barn kan ha livsendrende konsekvenser.

Fakta

Blod seg gjennom legemet i arterier og vener. Blodtrykket er kraften av blodet mot veggene i arteriene, ifølge Lifeclinic.com. Med hver beat av hjertet, trykket i arteriene går opp, og deretter går ned mellom beats.

Identifikasjon

Når blodtrykket målt, resultatene er levert i to figurer. Den første, jo høyere tall, er det systoliske hastighet. Det systoliske satsen er trykket i arteriene når den venstre ventrikkel i hjertet kontrakter og sender blodet renner gjennom systemet. Diastolisk er det laveste tallet, og den måler minst mulig press når venstre ventrikkel er avslappende. Tallene er vist som en over den andre som 120/80. Blodtrykket blir målt ved hjelp av en blodtrykksmåler med en mansjett plassert på biceps og et stetoskop.

Betraktninger

Blodtrykket hos barn varierer vidt, avhengig av alder. Et normalt område for et spedbarn opp til 2 år ville være en avlesning på 80 systolisk og omtrent to tredjedeler av det for det diastoliske. For barn mellom 3 og 5 år, ville den gjennomsnittlige systoliske blodtrykket være 99 med en lesning av 65 på det diastoliske. For barn mellom 6 og 10, ville den gjennomsnittlige blodtrykket 105/69 og for de mellom 11 og 14 år er det i gjennomsnitt 114/76.

Betydning

Mens det er gjennomsnitt for blodtrykket hos barn, kan en rekke ting påvirke målingene. Høyde og vekt kan påvirke blodtrykket. Barnets fitness nivåer kan ha en innvirkning. En tung-sett barn som ikke er aktiv vil ha en høyere lesing enn barn av gjennomsnittsvekt som er fysisk aktive. Et barns kosthold kan påvirke en lesning. Og den emosjonelle faktoren av å være rundt en medisinsk faglig kan kjøre opp en lesning, forårsaker det som er referert til som "white-coat hypertensjon", ifølge Mayo Clinic.

Effekter

Høyt blodtrykk kan forårsake skade på veggene i blodårene, ifølge American Heart Association. Kraften kan forårsake mikroskopiske rifter, noe som over tid kan slå inn arrvev som vil samle plakett senere i livet, og potensielt føre til andre hjerteproblemer. Lavere blodtrykk enn gjennomsnittene er alltid litt bedre, selv om for lavt kan forårsake svimmelhet eller besvimelse.

Om normalt blodtrykk for en Infant

Om normalt blodtrykk for en Infant


Blodtrykket er en viktig faktor i helse i voksen alder, spesielt når de vurderer hjertesykdommer og hjertehelse, men blodtrykket er viktig for helsen til barn og spedbarn også. Blodtrykkssvingninger påvirker et barns sirkulasjonssystemet, og en nedgang i trykket har vært forbundet med krybbedød, eller krybbedød.

Identifikasjon

Kraften av blodet strømmer gjennom hjertet inn i arteriene i kroppen blir møtt av motstand som arteriene kjempe for å holde blodet tilbake, og denne maktkampen skaper blodtrykk, som er identifisert av to tall. Jo høyere tallet kalles det systoliske, som representerer hjertets sammentrekninger som den pumper blodet i løpet av en puls, og den nedre rekke er diastolisk, som representerer hjerte i ro.

Normalt blodtrykk

Gråter og sove kan endre blodtrykket, men det er en gjennomsnittlig rekkevidde for alle spedbarn; systolisk og diastolisk tall stige med alderen. En nyfødt har et normalt trykk på ca 70 over 42 blod, men når barnet har nådd en måneds alder, stiger normalt blodtrykk til ca 85 enn 45. På 6 måneders alder normalt blodtrykk er 93 over 55, stiger igjen på 1 år til en normal gjennomsnitt på 94 i løpet av 56.

Måling

Spedbarnsblodtrykket kan måles på to måter. Den in-bolig metoden plasserer et kateter inne i barnets kropp og er den mest pålitelige måten å måle blodtrykket; den oscillometriske metoden er svært non-invasiv og måler blodtrykket ved hjelp av en mansjett som kan plasseres rundt barnets arm eller ben. Den beste tiden å ta blodtrykksmålinger non-invasiv er under søvn.

Teorier / Spekulasjoner

De sovestillinger av et spedbarn kan påvirke blodtrykket. For eksempel vil et spedbarn som er satt til å sove på magen hans opprettholde en nedgang i blodtrykket, mens et spedbarn som er lagt på ryggen opprett ingen blodtrykksendringer. Korrelasjonen mellom babyer som sover på magen og krybbedød kan bety at fall i blodtrykket spiller en rolle i denne ødeleggende syndrom. Denne blodtrykksfallet er mest avgjørende mellom to og tre måneder, når SIDS er mest utbredt.

Expert Insight

Blodtrykks områder av en full-term spedbarn er betydelig høyere enn de av en tidlig fødte spedbarn. Mens den normale hvileblodtrykket for en full-term nyfødte er 70 over 42, kan den normale hvileblodtrykket for en prematur baby være så lav som 63 over 35. Forskjellen har ført forskerne til å anta at den normale hvile blodtrykk av spedbarn varierer avhengig av alder, svangerskap og fødselsvekt.

Er det normalt for spedbarn å miste håret?

Er det normalt for spedbarn å miste håret?


Ifølge barnelege Dr. Alan Greene, babyer har to avlinger av hår i det første året av livet. Det er helt normalt for spedbarn å miste håret, så lenge hans hodebunnen og håret sjakter vises normalt. En rekke forhold forårsake unormal hårtap hos spedbarn.

Telogen effluvium

Ifølge Babycenter Medical Advisory Board, er spedbarn hårtap i løpet av de første seks månedene kalles telogen effluvium. Det er forårsaket av en nedgang i barnets hormoner etter fødselen og resulterer i en nyfødt å miste håret han ble født med.

Bare flekker

Spedbarn kan utvikle bare flekker avhengig av måten de sitte og sove. Bare flekker oppstår vanligvis når en baby sitter med baksiden av hodet hennes mot en bil sete eller sover i samme posisjon. Spedbarn kan også utvikle en skallet flekk fra å gni hodet mot barneseng madrass.

Traction Alopecia

Ifølge Babycenter Medical Advisory board, er traction alopecia en uvanlig årsak til spedbarn hårtap. Det er et resultat av fysisk skade, for eksempel stramme hestehaler.

Trichotillomania og Alopecia areata

Trikotillomani kan føre til uregelmessige flekker av håravfall hos spedbarn og oppstår når en baby snurrer eller trekker ut håret. Alopecia areata er en tilstand der et barns immunsystem angriper hårsekkene, skaper rund, glatt, helt hårløse områder i isolerte flekker i hodebunnen. Alopecia areata kan også vises på andre områder av kroppen.

Tinea Capitis

Tinea capitis, også kjent som ringorm, er en smittsom soppinfeksjon som forårsaker bare flekker. Tinea capitis infeksjoner kan være flassing, skalering, rød og selv svart der håret sjakter har brukket av.

Er det normalt for nyfødte å miste håret på toppen av hodet?

Hvis barnet ble født med hår, kan du legge merke til i løpet av de første seks månedene av livet at hun mister den. Mesteparten av tiden, dette er helt normal.

Gradvis tap av hår

Ifølge Dr. Alan Greene, babyer har to "avlinger" av hår i sitt første leveår. Noen mister dette håret så gradvis at foreldrene ikke legger merke til det, men det kan skje raskere. Hvis det første settet med babyen håret faller ut før det andre settet vokser i, kan babyen din se helt skallet.

Hårløse flekker

Hvis barnet ditt har bare flekker, kan det være fra å gni hodet på en madrass, bilsete, barnestol eller gulvet, spesielt hvis hun har en tendens til å sitte eller sove i samme posisjon. Babyer kan også miste hår i flekker på hodet på grunn av en head-banging vane. I hvert av disse tilfeller, vil håret vokser tilbake.

Hormonelle endringer

Babyhormonnivået faller etter fødselen, og denne plutselige hormonelle endringen kan føre til hårtap. Dette er den samme grunnen til at mange kvinner mister hår etter fødselen.

Alopecia

Det er svært sjelden at en baby å bli født med alopecia, en tilstand som fører til at immunsystemet til å angripe hårsekkene og er mer vanlig hos eldre barn og tenåringer.

Når skal ringe legen

Mest håravfall i barndom er helt normalt. Hvis barnet mister håret etter at hun er seks måneder gammel, ta den med til barnelege oppmerksomhet for å utelukke eventuelle medisinske tilstander.

Er det normalt for en baby å ha Smelly Gas?

Er det normalt for en baby å ha Smelly Gas?


Nyfødte babyer har normalt den fantastiske nye baby lukt. Men som babyer modne, kan gassen sin produsere noen sterke aromaer. I de fleste tilfeller er illeluktende gass ingen grunn til bekymring.

Gasslukt Årsaker

Gassen består av ulike gasser, hvorav de fleste er luktfri. Imidlertid kan bakterier som naturlig foreligger i tykktarmen frigjøre gass som inneholder svovel, som produserer en dårlig lukt. Dette skjer når bakterier bryter ned karbohydrater som ikke ble fullt fordøyes i tynntarmen.

Gassproduserende matvarer

Foods som produserer dårlig gass i én person kan ikke påvirke en annen. Som en baby begynner å spise fast føde, kan foreldrene merke at visse matvarer føre til mer gass enn andre. Matvarer som ofte produserer ubehagelig luktende gass inkluderer melkeprodukter, bønner, brokkoli, fersken, pærer, epler, kli, brus og fruktjuice.

Matintoleranse

Ifølge Texas Children 's Pediatric Association, er illeluktende gass ofte forårsaket av en mat intoleranse, for eksempel laktoseintoleranse. Bakteriene i kolon omdanner ufordøyd substans inn i gassen.

Tips

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer antyder spiller inn en matdagbok for å identifisere matvarer som utløser gass.

Forsiktig

Stygg luktende gass kan være et tegn på en alvorlig helsetilstand. Hvis en baby ikke opp i vekt eller går løs avføring i mer enn syv dager, ta kontakt med en barnelege.

Hva er normalt vekt svingninger?

Hva er normalt vekt svingninger?


Små vekt svingninger, selv fra en dag til den neste, er helt normalt. Medisinske eksperter fra Mayo Clinic, FDA og andre medisinske og helsekontorer har etablert en rekke retningslinjer for å hjelpe folk å forstå hva som er normalt når det gjelder vekt endringer.

Funksjoner

Eksperter mener at svingninger på opp til fem pounds i en enkelt dag er helt normalt og har mer å gjøre med mat og væskeinntak enn noe annet.

Fakta

Vekten svinger (vanligvis øker) dagene før og gjennom en kvinnes periode, som vann oppbevaring og oppblåsthet er vanlig.

Effekter

Vekt øker vanligvis når vannforbruket er lavt, og inntak av salt er høy, siden disse to faktorer fører kroppen til å opprettholde væske inn som en konserveringsmetode.

Expert Insight

Som glykogen (glukose) nivåer får tømt i løpet av dagen eller etter en treningsøkt, mister kroppen vann, slik at tall på skalaen kan virke lavere, selv om dette ikke er en reell indikasjon på noen vekttap og pounds vil trolig bli gjenvunnet som snart en annen måltid er spist.

Fordeler

Vekt svingninger forekommer også hos dem som treningen ofte, vil så intens cardio trening tømme kroppen for vann (synkende vekt) og tung styrketrening vil øke konsentrasjonen av væsker i musklene, øke antall i skalaen.

Hvordan øke østrogennivået

Østrogennivået er viktig for helsen til både menn og kvinner, men økende østrogennivå kan være spesielt viktig for kvinner. Når en kvinne kommer overgangsalderen, østrogennivået nedgang, noe som resulterer i hetetokter, tap av seksuell lyst, tretthet og depresjon. For menn som lider av lavt østrogennivå, er den største bekymringen å utvikle lav bentetthet, ifølge en studie publisert i American Journal of Medicine og utført av Dr. Shreyasee Amin og hans kolleger fra Mayo Clinic. Du kan lære tiltak for å øke østrogennivået naturlig.

Hvordan øke østrogennivået

•  Legg MacaActive herbal supplement til kosthold. MacaActive er en grønnsak plante fra Peru som balanserer kroppens hormoner naturlig. Ifølge Dr. Hugo Malaspina, hjelper MacaActive eggstokkene og endokrine kjertlene produserer østrogen hos kvinner hvis nivåene har falt. Han har 200 pasienter med menopausale symptomer har blitt forbedret etter å ha tatt MacaActive.

Legg økologiske soyaprodukter i kostholdet ditt. Soya kan bidra til å balansere hormonnivået. Legge økologiske soyaprodukter kan være en effektiv måte å behandle østrogen tap på menn.

Legg linfrø i kostholdet ditt. Male dem med en kaffekvern og strø dem på frokostblandinger, yoghurt og i drinker. Linfrø har østrogen-lignende egenskaper og kan bidra til å avlaste menopausal symptomer ved å opptre som en østrogen erstatning.

Start en vanlig yoga praksis. Positurer du gjøre i yoga stimulerer binyrene og hjelpe kroppen din til å regulere hormonnivåer, inkludert østrogennivå.

Spis et sunt kosthold. Dette er avgjørende hvis du ønsker å øke østrogennivået fordi spise et sunt kosthold betyr at kroppen din og din endokrine systemet får det de trenger for å fungere skikkelig og øke østrogennivået.

Hint

  • Unngå å ta syntetiske hormoner for å øke østrogennivået, fordi de kan øke risikoen for brystkreft og livmorkreft.

Symptomer på lavt østrogennivå

Som kvinner blir eldre kroppene deres går gjennom endringer. En av de mer vanlige endringer er et fall i østrogennivåer. Kvinner som er pre-menopausal vil noen ganger begynner å føle symptomer assosiert med lavt østrogennivå. Hvis dette skjer er det viktig å diskutere disse endringene med en lege, og komme opp med en trygg og sunn måte å bekjempe lavt østrogennivå.

Identifikasjon

Østrogen er et meget viktig hormon til det menneskelige legeme, spesielt til kvinnekroppen. Østrogen har en hånd til å kontrollere mange av kvinnekroppens ufrivillig kroppsfunksjoner, og som den kvinnelige kroppen begynner å alder er det en nedgang i mengden av østrogen som blir produsert. Som kvinner tilnærming overgangsalder de kan begynne å merke effekten av lavt østrogennivå, eller disse symptomene kan begynne å skje til kvinner som har hatt en hysterektomi å fjerne eggstokkene.

Effekter

Mange av symptomene på lavt østrogennivå er symptomene mer vanligvis forbindes med utbruddet av overgangsalder. Disse inkluderer plutselige endringer i kroppstemperatur som kan omfatte hetetokter og frysninger, kroniske leddsmerter det blir gradvis verre, væskeansamlinger som kan føre til en plutselig vektøkning, bouts med depresjon og angst og tilbakevendende ryggsmerter.

Potensiell

Hvis lavt østrogennivå får lov til å fortsette så de kan lage nye symptomer. Disse inkluderer økning forvirring eller følelsen av at personen er bosatt i en tåke, subtile tap av minnet som får stadig verre, nattesvette som kan vekke personen opp midt på natten, tørr hud som også kan inkludere tørrhet og det vaginal kan også være et tap av libido eller seksuell lyst. Det er også en mulighet for at personen kan begynne å legge merke til et tap av tetthet i bein som kan gjøre bein mer skjør og utsatt for brudd.

Forebygging / løsning

Flere behandlinger er tilgjengelige for å hjelpe til med lave østrogennivåer, og en lege kan anbefale en av dem, eller en kombinasjon av noen få. En av de mer vanlige behandlinger er hormonbehandling der et regiment av medisiner er tatt for å bidra til å erstatte de lave nivåer av hormoner. I noen tilfeller kan legen anbefale en endring i dietten til en mer balansert diett av frukt, kjøtt, meieriprodukter og grønnsaker. Legen kan også anbefale å miste vekt, som det kan bidra til å redusere effektene av lavt østrogennivå.

Advarsel

Mens hormonbehandling er vanlig, er det ikke brukes over lengre tid på grunn av mulig helserisiko. Hormonbehandling kan føre til brystkreft, eggstokkreft, blodpropp og mulig demens. Det er av denne grunn at leger vil bruke en rekke behandlinger som inkluderer kosthold og trening for å prøve å redusere den negative virkningen at lavt østrogennivå kan ha uten å stole for mye på hormonbehandling.

Symptomer som følge av høye østrogennivået

Symptomer som følge av høye østrogennivået


Tror du at du kanskje opplever symptomer fra høye østrogennivået? Det er fullt mulig, så høyt østrogennivå er ikke uvanlig. Høy østrogennivåer forekommer når nivået av østrogen i kroppen er ute av balanse med nivåene av andre hormoner, for eksempel progesteron. Begrepet for dette er "østrogen dominans." Du kan finne ut om høy østrogennivå kan være årsaken noen av dine symptomer ved å få hormonnivået testet av en lege.

Angst og depresjon

Høye nivåer av østrogen kan forårsake eller forverre angst og depresjon. Det kan også føre til angstanfall. Østrogen kommuniserer direkte med den kroppslige systemet som skaper stressresponser, og høye nivåer disponere kvinner til større angst og depresjoner generelt. Høye østrogennivået forårsake større hormonelle svingninger, noe som fører til en forverring av post menstruasjons symptom (PMS). Dette i sin tur fører til stress og depresjon som kanskje allerede eksisterer for å forverres.

Sukker cravings og vektøkning

Østrogen samvirker med glukose, til tider forårsaker insulin nivåer til å bli høyere. Blir østrogen dominerende ganske mye garanterer at du vil oppleve sukker cravings. Dessverre, kan dette bli et tveegget sverd. Hvis du opp i vekt fra dine krav, vil østrogennivået øke enda mer, så fettcellene er østrogen produsenter. Dette kan føre til en nedadgående spiral av vektøkning. Fettcellene produserer så mye østrogen at overvektige kvinner i overgangsalderen kan produsere like mye eller mer østrogen enn tynne kvinner som er pre-menopausal.

Fibroids

Fibroider kan være forårsaket av høye nivåer av østrogen. Fibromer har mange østrogenreseptorer, og i virkeligheten vil krympe når legemer kilde av østrogen blir redusert. Behandling for fibroids ofte innebærer behandling av høye østrogennivået også.

Kraftige eller uregelmessige menstruasjonsblødninger kan tyde på at du har fibroids. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, ta kontakt med legen din, da dette er en lett å behandle lidelse.

Smertefulle bryster

En av de vanligste symptomer på høyt østrogennivå er fibrocystic bryster. Fibrocystic bryster er klumpet og smertefullt, og kan bli mer under PMS. Ofte er smertefulle, cystisk brystene assosiert med andre symptomer på høyt østrogen, for eksempel uregelmessig menstruasjon og insulinresistens. Endre kosthold kan ofte bidra til å redusere noe av smerten av fibrocystic bryster, men var å finne en måte å redusere høye østrogennivået er nøkkelen til å redusere den generelle problemet med fibrocystic bryster.

Redusere høyt østrogennivå

En av de mest effektive tingene du kan gjøre for å redusere høye østrogennivået er å gå ned i vekt hvis du er overvektig. Fat produserer østrogen, ergo, hvis du ikke har så mye av det, vil du ikke ha så mye østrogen sirkulerer i kroppen din.

Spør legen din om progesteron krem, som er ofte foreskrevet for østrogen dominans, som det bidrar til å bringe den totale hormonelle profilen i balanse. Hvor effektiv progesteron behandling vil være varierer mellom individer.

Unngå xenoestrogens, som er miljø østrogener som finnes i plast, kommersielt reist kjøtt og kosmetikk, blant andre kilder. Unngå også fytoøstrogener, som er plantebasert østrogener som finnes i matvarer som linfrø og soyaprodukter.

Reduser stress. Stress fører til en reduksjon i progesteron, noe som fører til østrogen for å bli enda mer dominerende. Gode ​​måter å redusere østrogen dominans forårsaket av stress inkluderer trening og meditasjon.

Måter å lavere østrogennivå

Østrogen fremmer utvikling av kvinners bryster og er nødvendig for å regulere menstruasjonssyklusen. Hos menn blir østrogen som er nødvendig for produksjonen av sædceller. For mye østrogen, men kan medføre store problemer for både menn og kvinner. Det kan akselerere aldring og fremme kreft. Det kan øke kroppens fett og atrofi muskel tetthet. Det kan føre til hårtap og seksuell dysfunksjon. Hos menn kan det bremse produksjonen av testosteron som det fører til at leveren til å produsere mer carrier proteiner som er ansvarlig for bindende opp testosteron.

Trening og Vekttap

En studie utført av United States National Cancer Institute viste at trening og miste vekt redusert nivå av østrogen. Studien setter 173 kvinner på lav-cardio fitness regimer. De utøvde tre ganger i uken i 20 minutter om dagen. Både trening og den resulterende vekttap bidratt til en østrogen nedgang. For hele gruppen, nedgangen i østrogen som følge av økt mosjon og vekttap var 4 prosent. Kvinner som var den tyngste ved starten av studien viste en høyere proporsjonal reduksjon i østrogennivåer som følge av vekttap og mosjon. De tyngste kvinner i studien hadde en 7 prosent reduksjon i østrogennivåer fra starten av studien til enden, i forhold til 4 prosent gjennomsnittlig blant alle kvinner ble studert.

Østrogen nedgang ble ikke tilskrives endringer i kostholdet, som de involverte ikke endre sin kaloriinntaket. Gjennomsnittsalderen på deltakerne var 60 og deres gjennomsnittlige kroppsmasseindeks var 30,7. De var alle stillesittende og alle grenser på obese.

Medisinsk behandling

Medisinsk østrogenblokkere blir ofte brukt i forbindelse med brystkreft behandling, der selv normale østrogennivå kan akselerere kreft vekst hos kvinner som lider av brystkreft. Hormon reseptor positive stoffene er ofte foreskrevet for å senke østrogennivå. Disse stoffene effektivt undertrykke produksjonen av østrogen. Denne behandling er vanligvis kjent som hormonterapi eller anti-østrogenbehandling. Denne behandlingen bør imidlertid ikke forveksles med hormonbehandling.

Livsstilsendringer

Endringer i kostholdet kan også bidra til å senke østrogennivå. Frukt og grønnsaker kan redusere enzymer som er ansvarlig for å konvertere østrogen fra testosteron, slik at en diett av reduserte kjøtt og økte grønnsaker er det optimale valget. Spise minst 4.4 pounds av frukt og grønnsaker daglig kan senke nivåene av østrogen. Det kan være vanskelig å spise 4.4 pounds av frukt og grønnsaker hver dag, så noen kvinner vil gjøre blandede drinker ut av frukt og grønnsaker for å øke sitt daglige inntak.

Noen andre endringer i livsstil kan også bidra til å redusere østrogennivået. Vann fra springen er filtrert for bakterier, men ikke for østrogen. Filtrere vann eller kjøpe flaskevann for å unngå potensiell østrogen i vann. Ikke gjenbruk plastflasker spesielt etter at de har vært utsatt for sol. Oppvarmet plast frigjør østrogen. Ikke bruk plast i mikrobølgeovn og unngå å bruke plastfolie for samme grunn. Studer etikettene på alle eksterne kremer, lotion og sjampo. Østrogen finnes i noen, og vil bli oppført som enten paraben, polyparaben eller methylparaben.

Til slutt, unngå østrogen urter som lavendel og tea tree olje.

Hvordan lavere østrogennivå i menn

Skjønt hormonet østrogen er vanligvis forbundet med kvinner, er det også nødvendig i menn en liten mengde av hormonet. Høye østrogennivå kan forårsake uønskede bivirkninger hos menn som redusert sexlyst, tretthet, vektøkning, prostataproblemer og forstørret brystene (gynekomasti). Som menn alder, østrogennivået har en tendens til å øke. Visse livsstil og kosthold endringer kan hjelpe menn redusere østrogennivået og øke testosteron i kroppen.

Hvordan lavere østrogennivå i menn

•  Opprettholde et sunt kosthold som er godt balansert og høy i frukt og grønnsaker. Tren regelmessig - minst 30 minutter om dagen. Engasjere seg i moderat-til høyintensiv trening som aerobic, sykling, løping, gåing eller vekttrening. Dette vil øke muskelmassen og bidra til å redusere østrogennivået.

•  Redusere forbruk av alkohol og begrense inntaket til ikke mer enn en drink per dag. Alkohol påvirker leverens evne til å bryte ned østrogen, noe som resulterer i økt østrogennivå i kroppen.

•  unngå eller begrense forbruket av soyaprotein, noe som er nesten identisk med den kjemiske sammensetningen av østrogen og kan etterligne noen av hormon effekter.

•  Ta tilskudd av vitamin sink - 50 mg to ganger per dag. Lavere frekvens eller doser når symptomene begynner å avta. Sink hjelper konvertere østrogen til testosteron og kan senke nivåene.

Se hormonbehandling, som kommer i en rekke reseptbelagte medisiner alternativer som for eksempel gelatin kapsel piller, injeksjoner, aktuell kremer og geleer, prevensjonsplaster og pellets former. Pelletene er implantert under huden av en lege. Pellets og kapsler vanligvis slipper det høyeste nivået av hormoner i forhold til andre former.

Hint

  • Sørg for å konsultere legen din før du implementerer noen livsstilsendring til å endre hormonnivåene.

Hvordan å høyne østrogennivå

Når østrogennivået er ute av balanse, kan det ha en betydelig effekt på kroppen. Lav østrogen er vanlig i overgangsalderen, men det er også vanlig i forhold som polycystisk ovariesyndrom, en endokrin lidelse som rammer ca én av ti kvinner i USA. Regulerer østrogennivå kan oppnås ved hjelp av diett, naturlige kosttilskudd, eller reseptbelagte medisiner, for eksempel p-piller.

Hvordan å høyne østrogennivå

diskutere eventuelle bekymringer om din hormonbalanse med legen din. Han eller hun kan utføre blodprøver for å måle østrogennivået for å foreskrive den beste behandling. Denne blodprøver utføres tidlig i menstruasjonssyklusen, vanligvis på eller rundt den tredje dag, siden østrogen er hormonet som dominerer den første del av syklusen.

Legen kan anbefale en resept prevensjon pille å balansere dine østrogennivå. Denne metoden for hormonbalansen er egnet for premenopausale kvinner som ikke ønsker å unnfange et barn. Reseptbelagte p-piller inneholder østrogen og progestin. De regulerer menstruasjon, noe som sikrer livmorslimhinnen røyter jevnlig, og dermed redusere symptomene på et hormon ubalanse, for eksempel akne eller fet hud.

Be legen din om en resept østrogentilskudd, for eksempel Premarin. Disse kosttilskudd er ofte brukt for kvinner som opplever menopause. De er gitt i forbindelse med en progesteron-supplement og tjener til å regulere og erstatte kroppens hormoner for å minske symptomer på østrogen ubalanse.

Legg til soya i kostholdet ved å spise soya-rik mat eller ta en urte soya supplement. Spise soya-baserte matvarer som tofu vil øke østrogennivå. Disse matvarer inneholder soya isoflavoner, som øker østrogenproduksjonen. Soya isoflavoner er også tilgjengelig som en urte supplement pillen. Ved bruk av urte kosttilskudd, bør du likevel oppsøke lege, som overkompenserer kan føre til høye østrogennivået, noe som kan forsinke menstruasjon og hindre befruktning.

Østrogennivået hos barn

Østrogennivået hos barn


Ifølge en studie publisert i Pediatrics Journal, blir barn utsatt for mange skadelige kjemikalier som utløser overskytende østrogennivå. Dette fører til en rekke fysiske problemer for både gutter og jenter.

Årsaker

Dr. Susan Pinney fra University of Cincinnati forklarer at østrogen-mimicking kjemikalier finnes i mange forskjellige produkter som plast og hermetikk-mat liners. Ftalater, kjemikalier som finnes i mange duftende kremer, også øke østrogennivå. Overvektige barn har ofte hormon problemer fordi østrogen produseres i fettcellene.

Effekter

Eksponering for østrogener i miljøet forårsaker en rekke fysiske problemer. I 2010 begynte unge jenter i puberteten så tidlig som alder 7. Dr. Robert Ferry fra eMedicine advarer om at jenter senere utvikle problemer som cyster på eggstokkene. Unormal hormoneksponering fører til at enkelte barn til å ta på egenskapene til det motsatte kjønn som mannlig brystkreft utvikling.

Forebygging / løsning

Rodale anbefaler å fase ut bruken av plast som lekke inn matvarer, unngå produkter som inneholder triklosan, en vanlig ingrediens funnet i antibakterielle såper, og eliminere duftende vaskemidler og lotions. Den anbefaler også å kjøpe fersk eller frossen mat heller enn hermetikk og innlemme mer mosjon inn i barnets timeplan.

Hvordan Raise østrogennivået hos menn

Hvordan Raise østrogennivået hos menn


De fleste forbinder hormonet testosteron med menn og østrogen med kvinner, men menn har begge disse hormonene. En studie publisert i The American Journal of Medicine og utført av et team av forskere ledet av Mayo Clinic revmatolog Shreyasee Amin oppdaget at lavt østrogennivå i aldrende menn kan føre til tap av benmasse. Menn hvis totale østradiolnivåer er lavere enn 18 pikogram per milliliter har en økt risiko for å utvikle hoftebrudd. Normale østrogennivået er viktig å opprettholde beinhelse hos menn. En rekke supplerende metoder kan brukes til å heve østrogennivåer hos menn. (Se referanser 1, 2, 3 og ressurser 1)

Hvordan Raise østrogennivået hos menn

bruker 20 milligram av en boron supplement daglig. Den MedlinePlus nettside sier at boron øker østrogenproduksjonen hos menn og bidrar også til å opprettholde sunne ben og redusere slitasjegikt symptomer. (Se referanser 3 og 4)

Legg ved grønnsaker og urter som kål, persille og løvetann som en del av ditt vanlige kosthold for å øke østrogennivået. Disse matvarer er naturlige, plantebaserte kilder til boron. (Se referanser 5 og 3)

konsultere legen din om forskrivning DHEA (Dehydroepiandrosteron) kosttilskudd. DHEA muliggjør produksjon av østrogen i kroppen. Ifølge Mayo Clinic nettsted, kan det også forbedre mineral density av hoftebeinet. (Se referanser 2)

Diskuter muligheten for å bruke en østrogen patch eller pille med legen din. (Se Resources 2)

Hint

  • Kål har høyest borinnhold blant bladgrønnsaker. (Se Referanser 5)
  • Spis minst tre gram av tørket persille daglig for å øke østrogennivået. (Se Referanser 5)
  • DHEA kosttilskudd kan ha uønskede virkninger på lang sikt, blant annet økt risiko for prostatakreft og brystkreft eller andre hormon-relatert kreft. (Se referanser 2)
  • Overflødig østrogen nivå kan føre til forstørrede bryster hos menn. (Se referanser 3)

Normalt blodtrykk Range for kvinnerBlodtrykket er kraften av blodet mot blodårene. Når den måler over normalt nivå, det kalles høyt blodtrykk og øker risikoen for å få slag. Det er også en forløper til hjerte og nyresykdommer. Når du har denne medisinsk tilstand, hvis årsaken er ukjent, er det svært vanskelig å gjøre det gå unna. Medisinering, spesiell diett og mosjon bidra til å redusere den. Kvinner har unike blodtrykksrelaterte problemer forårsaket av andre fysiske forhold.

Grunnleggende

Blodtrykket alltid blir registrert med ett nummer, deretter en skråstrek, deretter et annet nummer ved siden av eller under den. Det systoliske, eller øvre tallet, kommer alltid først. Det er trykket når hjertet faktisk slår. Det diastoliske nummeret er på bunnen, og bør være et mindre antall. Dette er trykket mellom hjerteslag. Tallene er en måling av millimeter kvikksølv (mmHg) registrert på blodtrykksmansjett enhet.

Identifikasjon

Et blodtrykk på 120/80 eller lavere regnes som normalt for voksne, kvinner inkludert. Utvalget over dette, med systolisk under 140 og diastolisk under 90, regnes som borderline og bør overvåkes nøye. Noe konsekvent over 140 over 90 kalles hypertensjon eller høyt blodtrykk, og må tas opp. Ifølge National Heart Lung and Blood Institute, 25 prosent av alle voksne amerikanere har høyt blodtrykk.

Betydning

Kvinner kan utvikle økt blodtrykk med utbruddet av graviditet, bruk av p-piller og i overgangsalderen. De kan ikke ha høyt blodtrykk, men bør følges nøye. Høyt blodtrykk under svangerskapet kan føre til mindre fødselsvekt eller tidlig ankomne i babyer og nyre eller andre helseproblemer for mødre. Fedme og arvelighet også plassere kvinner har høyere risiko for hypertensjon. Ifølge American Heart Association, afro-amerikanske kvinner har statistisk høyere gjennomsnittlig blodtrykk enn deres kaukasiske kolleger.

Betraktninger

For å redusere blodtrykket lesing nivåer, måle det i morgen før du starter din daglige rutine. Hvis du besøker et legekontor, unngå ettermiddag avtaler og hektisk aktivitet før du ankommer. Ta noen rolige minutter å slappe av før du måler blodtrykket. Ikke ta dype åndedrag; bare puste normalt. Hold føttene flatt, ikke krysset, og ikke flytte rundt eller snakke mens din blodtrykksmåling er tatt.

Tips

Sjekk blodtrykket minst annethvert år, oftere når det er mistanke om et problem. Å holde et tett øye med blodtrykket, overvåke deg hjemme og rapportere resultatene til legen din som du ba om. De fleste drugstores bære manuelle mansjetter. Finn et med en automatisk digital avlesning for letthet og nøyaktighet i lesning. Bruk den på samme tid hver dag for å sikre konsistens i målingene. Hvis det er en feil på lesing, vente 10 minutter eller mer før du prøver igjen.