Digidexo.com

mister kjønnshår

Hvorfor folk mister kjønnshår?

Det er mange grunner til hvorfor folk mister kjønnshår. Ofte er det bare et resultat av normal aldring. Men, det er andre ganger en underliggende medisinsk tilstand som fører til altfor tidlige tap av kroppshår, inkludert kjønnshår.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er forårsaket når binyrene produserer utilstrekkelige mengder av nødvendige hormoner, som kortisol og aldosteron. Lave kortisolnivå er ofte forbundet med hypotyreose, så hvis du har blitt diagnostisert med en underactive skjoldbruskkjertelen og har opplevd tynt hår eller tap av kjønnshår, bør du også ha dine kortisolnivå testet.

Alopecia

"Alopecia" bare betyr "tap av hår." Imidlertid er alopecia areata håravfall som er forårsaket når hårsekkene blir angrepet av kroppens eget immunsystem, forårsaker bare flekker hvor som helst på kroppen. Androgen alopeci er den type hårtap og skallethet arvet fra dine forfedre. Kalt "mannlig mønster skallethet" hos menn og "kvinnelig diffuse håravfall" hos kvinner, er denne typen hårtap permanent.

Hypopituitarisme

Hypofysen produserer hormoner som styrer mange funksjoner i kroppen. Hypofysesykdom og hypopituitarisme føre hypofysen til å mislykkes i å produsere disse nødvendige hormoner. Dette kan føre til kjønnshår tap. En av disse hormoner skilles ut av hypofysen er gonadotropiner, en follikkelstimulerende hormon (FSH). Et annet hormon som skilles ut er adrenokortikotropt hormon (ACTH), som er direkte ansvarlig for tap av kjønnshår.

Menopause

Siden hårsekkene krever østrogen, som kvinner går gjennom overgangsalder, utløses når kroppen slutter østrogenproduksjonen, ett av symptomene på overgangsalder er tynning eller tap av hår, inkludert kjønnshår. Så mens en kvinne kan begynne å se uønsket ansiktshår, kan hun også begynne å legge merke til tynt hår andre steder.

Fødsel

Noen kvinner opplever et tap av kjønnshår etter fødsel. Dette er et resultat av kroppens hormoner readjusting tilbake til pre-graviditet nivåer.

Levercirrhose

Når arrvev begynner å erstatte sunt leveren vev, leveren gradvis klarer å fungere. Et symptom på leverproblemer er tap av kjønnshår.

Advarsel

Enhver type kjønnshår tap som er ledsaget av andre symptomer på sykdom bør føre et besøk til din lege. Ikke bare anta at et slikt hårtap er strengt et resultat av å bli eldre. Det kan faktisk være et symptom på en livstruende sykdom som krever øyeblikkelig legehjelp.

Age & Tynning Kjønnshår

Age & Tynning Kjønnshår


For mange mennesker, kjønnshår tynner ut som de gamle. Dette kan være bivirkning av visse vilkår og atferd, eller kan bare være en naturlig del av modningsprosessen.

Normal aldring

I de fleste tilfeller kan tynning kjønnshår tilskrives den naturlige aldringsprosessen. Mye som du kan miste hår på hodet som du blir eldre, kan du miste din kjønnshår også.

Menopause

Menopause kan føre til at du mister kjønnshår. Dette kan skje rett før eller rett etter overgangsalderen. Dette er på grunn av hormonelle endringer som påvirker hårveksten. Hvis det virker som at du ikke har sluttet å miste kjønnshår etter at du går gjennom overgangsalder, så vil du kanskje å ta kontakt med lege og har hormonnivået kontrolleres. De fleste kvinner ikke mister alle sine kjønnshår.

Graviditet

Under graviditet hvert hår på kroppen din kan bli påvirket. Graviditet kan føre til at håret som din kjønnshår å begynne å sykle sammen og vokse på en gang, og da kan de kaste alt på en gang, forårsaker du å miste kjønnshår. Dette kan skje innen seks måneder etter levering. Hvis problemet vedvarer, bør du oppsøke lege og få skjoldbruskkjertelen testet, så det kan endre seg under svangerskapet.

Andre grunner

Du kan også ha tynt kjønnshår på grunn av en skjoldbrusk problem. Tynning kjønnshår kan også forekomme i mennesker i alle aldre på grunn av hormonelle eller ernæringsmessige mangler, eller av visse medisiner.

Regrowing Kjønnshår

Noen ganger kjønnshår vokser tilbake naturlig som hormonelle, skjoldbruskkjertelen eller ernæringsmessig balanse er gjenopprettet til kroppen. Hvis den ikke kommer tilbake, kan du bruke resept aktuell kremer eller få kirurgisk hårtransplantasjon.

Årsaker til Kjønnshår tap

Den uforklarlig tap av kjønnshår kan være forvirrende og skremmende for noen som ikke vet årsakene, enten direkte eller underliggende, av hårtap. Å vite noen av årsakene kan hjelpe deg i å søke behandling hvis nødvendig, og får en sterk diagnose fra en medisinsk faglig.

Normal Håravfall

Noen ganger årsakene bak kjønnshår tap er de samme årsaker som normalt håravfall. Mange menn og kvinner som opplever skallethet kan også miste kjønnshår og kroppslig hår som følge av genetiske og hormonelle forhold.

Menopause

Menopause bringer på en rekke endringer i en kvinnes kropp. Håravfall i kjønnshår regionen er en av disse endringene. I tillegg til å miste kjønnshår, kan kvinner opplever menopause også miste hår i armhulene og på beina.

Aldring

Del av aldring er å miste kroppshår og få rynker. Det er et triks av natur og helt normalt. Hvis du er en senior statsborger og opplever kjønnshår tap, men ingen andre merkbare symptomer, er det sannsynligvis greit, men som alltid, å sjekke med en medisinsk faglig er den beste ideen.

Alopecia

Alopecia er et vanlig begrep som brukes for å beskrive en rekke hårtap forhold som spenner fra usammenhengende til totalt tap av hår. Mange mennesker i verden lider av alopecia og det finnes en rekke behandlingsmetoder tilgjengelig for denne tilstanden.

Binyrene

Noen ganger kan en underactive binyrene er ansvarlig for håravfall på kroppen og skam områder. Binyrene er ment å frigjøre riktig mengde hormoner for seksuelle og fysiske modenhet, forårsaker hårvekst og reproduktiv evne. Når en binyre er forkrøplet, er tap av hår et resultat, hvis håret selv vokser i det hele tatt.

Addisons sykdom

Dette er en sjelden sykdom som rammer om lag én av en million mennesker i verden. Det effekter både menn og kvinner, og er en progressiv sykdom som triks binyrene til å stanse produksjonen av nødvendige hormoner.

Kreft

Visse kreftformer, som leukemi, kan være ansvarlig for kjønnshår tap og skrumplever kan også forårsake flekker av kjønnshår til å falle ut. Kreftbehandling og medisiner som cellegift også føre til håravfall på kroppen og skam områder.

Om strålebehandling behandling for livmorhalskreft

Om strålebehandling behandling for livmorhalskreft


Livmorhalskreft er nesten 100 prosent kureres når identifisert og behandlet i de tidlige stadier. Strålebehandling er en av de mest effektive måtene å behandle kreft i livmorhalsen i de tidlige stadier. Stråling onkologer kan administrere strålebehandling eksternt, internt og i kombinasjon. Siden 1940, med innføringen av pap test - en rutinemessig bekken eksamen for kvinner over en viss alder og de som viser risiko factors-- tilfeller av livmorhalskreft som resulterer i død har stupt med 75 prosent.

Tidlig diagnose og forebygging

Livmorhalskreft vokser langsomt; det er derfor årlige bekken eksamener er så effektive i å oppdage det tidlig. Livmorhalskreft begynner med normalt friske celler i livmorhalsen - den tomme lange kanalen på den nedre enden av livmoren som kobles til den bakre delen av skjeden - begynner å mutere, utvikle unormalt. Mens livmorhalskreft er svært behandles, mer enn en tredjedel av kvinner diagnostisert med sykdommen hvert år dør av det, med nesten 4500 livmorhalskreftdødsfall per år. De som bukker under for sykdommen ofte ikke klarte å få forebyggende screening; mange dør fordi kreften ikke ble oppdaget tidlig nok til å behandle effektivt.

Stadier av livmorhalskreft

Endringer i livmorhalsen ved cellenivå ofte presentere den første indikasjonen på livmorhalskreft. Mens cellulære mutasjoner er ikke nødvendigvis kreft, cervikal intraepitelial neoplasi (CIN), eller celleforandringer, er ofte oppdages hos kvinner før en livmorhalskreftdiagnose.
Invasiv karsinom, en veldig tidlig form for livmorhalskreft, påvirker bare det ytterste laget av livmorhalsen. Hvis den forblir ubehandlet kreften trenger dypere inn i livmorhalsen og kreft blir mye vanskeligere å behandle.
Selv de mer avansert form for livmorhalskreft, kjent som invasiv livmorhalskreft (ICC) er fortsatt nesten 100 prosent helbredelig hvis fanget før det trenger inn i livmorhalsen for dypt eller sprer seg til andre organer. På dette stadiet, har kreft trengt dypt inn i livmorhalsen og muligens til nabolandet vev og organer. Hvis ikke diagnostisert før den når en alvorlig grad av penetrasjon og sprer utover skjede, dreper invasiv livmorhalskreft 95 prosent av dem som er rammet.

Strålebehandling for livmorhalskreft

Den mest effektive måten å utrydde livmorhalskreft er å skjære kreftcellene før de trenge utover slimhinnen i livmorhalsen. For å gjøre dette effektivt, er strålebehandling en vanlig form for behandling. Når en pasients livmorhalskreft er mer avansert, er strålebehandling ofte brukt i kombinasjon med kjemoterapi. Stråling onkologer administrere strålebehandling både internt og eksternt, og noen ganger administrere begge former samtidig ved behandling av pasienter med mer avansert livmorhalskreft.

Ekstern strålebehandling

Ekstern strålebehandling administreres ved hjelp av en maskin som tar sikte på x-stråler på kroppen, ofte referert til som EBRT, for å forkorte ekstern strålebehandling. Dette er en mandag-fredag ​​gjennom-poliklinisk prosess som finner sted i løpet av 4 til 6 uker.
EBRT krever omfattende planlegging før behandling økter begynne. Ofte onkologer utarbeide en plan for å stille opp stråling strålen spesifikt mot livmorhalskreft fra flere retninger. Noen ganger ECRT brukes til å behandle kreft i livmorhalsen i flere uker, og deretter ved slutten av behandlingen er det suppleres med et blast av indre stråling (beskrevet nedenfor) som er satt inn i livmorhalsen direkte.

Intern strålebehandling

Implantat stråling, eller brachyterapi, krever innsetting av små kapsler av radioaktivt materiale direkte inn i livmorhalsen. Denne metoden for livmorhalskreft behandling utstråler den livmorhalskreft direkte og reduserer unødvendig bestråling av andre organer. Implantat stråling innebærer å sette inn en liten radioaktiv enhet inn i livmorhalsen, via vagina, som forblir inne i pasienten i en til tre dager. Dette er ikke en pågående behandling, og er vanligvis på forhånd dannede ikke mer enn to ganger under pasientens behandling. Pasienter forbli på sykehuset, mens det radioaktive enheten befinner seg i dem.
Noen sykehus er overgangen til en nyere modus for intern strålebehandling, kalt høy doserate (HDR) brachyterapi. Denne behandlingen er mer intens og utføres oftere. Pasienten gjennomgår stråleterapi for mellom 30 minutter til en time opp til fem ganger i løpet av behandlingsforløpet.

Side Effects

Strålebehandling i seg selv er ikke smertefullt; imidlertid pasienter lider ofte i stor utstrekning som et resultat av behandlingen s bivirkninger. Bivirkninger som vanligvis oppleves av pasientene omfatter tretthet, nedsatt energi, hyppig eller ubehagelig vannlating, og løs avføring eller diaré. Pasienter kan også oppleve hudirritasjon og miste kjønnshår. En av de mest alvorlige bivirkninger av bestrålingsterapi i behandlingen av livmorhalskreft er dets potensial for å hindre eggstokkene fra virkemåte, som induserer for tidlig innsettende menopause hos yngre kvinner.
Problemer med skjeden er kjent for å oppstå etter strålebehandling. Økt tetthet og mangel på fleksibilitet kan gjøre seksuelle møter og bekken eksamener smertefull eller ubehagelig. Mange pasienter som er instruert til å motvirke denne effekten stramme ved hjelp av en dilator i løpet av behandlingen.

Å miste håret under kjemoterapi

Å miste håret under kjemoterapi


Når diagnostisert med kreft, vil pasientene bli bedt om å vurdere flere behandlingstilbud, inkludert kirurgi, cellegift, strålebehandling og hormonbehandling. Det er vanlig for de stoffene som brukes i kjemoterapi å føre til hårtap hos både menn og kvinner. Selv om prosessen er en naturlig og midlertidig bivirkning, kan det være emosjonelle, rotete og vanskelig å akseptere.

Områder Utført

Å miste håret fra hodebunnen er vanlig med kjemoterapi behandlinger. Tynning og håravfall kan også ses i øyenbryn og øyenvipper, og på armer, ben og kjønnshår regionen. Skade oppstår til hårsekkene under kjemoterapi behandlinger, forårsaker håret til å svekke og falle ut.

Time Frame

Tynning og mangel på kroppen i håret ditt kan starte så snart noen dager etter den første cellegiftbehandling. Hodebunnen kan føle følsomme for børsting og vasking. Innen to uker etter første behandling, vil håravfall oppstå. En til to måneder inn kjemoterapi behandlinger, bør håravfall være komplett. Håret vil begynne å vokse igjen så snart behandlinger er over.

Forbereder

Barbering og trimming håret fra hodebunnen hjelper kjemoterapi pasienter blir vant til en kort frisyre før kjemoterapi begynner. En rask hårklipp er lettere å akseptere enn uker med tynning og usammenhengende hår. Med en snarvei, kan du også eksperimentere med en parykk, luer og skjerf, så vil du bli vant til å bruke et hodeplagg, og mer komfortabel med det når det trengs.

Emosjonelle bånd

Kvinner har ofte følelsesmessige bånd med håret. Følelser av femininitet, sex appeal og alder er alle uttrykk i en kvinnes frisyre. Tanken på å miste noe som representerer de biter av deres personlighet kan være vanskelig. Positiv tenkning kan hjelpe med denne overgangen. Mange kvinner velger å tenke på seg en parykk som en ny begynnelse, og muligheten til å prøve en ny stil, farge eller lengde på midlertidig basis.

Hodeplagg

Velge en hodeplagg er en personlig beslutning som bør gjenspeile kreftpasient personlighet. Iført en baseball cap er vanlig for menn, mens kvinner ofte velger en parykk eller stilig hode wrap eller lue. Parykker bør kjøpes før tap av hår, så farge, stil og lengde kan matches. Profesjonelle parykk butikker kan måle hodet for å finne riktig størrelse på parykk. Kontakt din forsikring, som noen vil betale for bekostning av en parykk på grunn av kreft behandlinger.

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett


Et annet nytt år kommer, og du gjør enda en oppløsning for å miste at magen fett og den ekstra vekten du har båret rundt. Lett å si, vanskeligere å gjøre i mange tilfeller. Ikke la tanken på vekttap overvelde deg. Ta det sakte og jobbe mot målet ditt for en sunnere deg gjennom hele året.

Farene ved magen Fat

Magen fett er også kalt visceralt fett, og det kan være svært farlig for helsen din. I motsetning til subkutant fett som er like under huden din, er visceralt eller magefettet som ligger dypere blant dine indre organer. Visceralt fett konvolutter dine organer og frigjør fettsyrer som kan reise til leveren, noe som øker kolesterolnivået. Personer som har overskytende magen fett har en høyere risiko for hjertesykdom og diabetes.

Spise riktig

Å miste vekt rett etter innledet det nye året kan være vanskelig for noen mennesker. Rester fra ferie feiringer og spiselige gaver lokker, noe som gjør fristelsen vanskelig å motstå. Kaldt vær og komfort matvarer som går sammen med det kan gjøre for langsom fremgang også. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer 'Weight-Control Information Network (WIN) foreslår å tenke på å spise i form av en "sunn plan" istedenfor å bruke restriktive begrepet "diett". WIN anbefaler fokus på frisk frukt og grønnsaker, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, hele korn og magre proteiner.

Trene

Trening spiller en nøkkelrolle i å miste magen fett også. Målet for mellom 75 minutter med høy eller 150 minutter med moderat aerobic aktivitet hver uke for å brenne litt fett og kalorier. Inkluder muskel-styrke øvelser et par ganger i uken også. Harvard Health Publications forklarer at visceralt fett svarer godt til en kombinasjon av sunn mat og mosjon. Med andre ord, hold deg til det, og du vil sannsynligvis se positive resultater. Den 75- til 150-minutters retningslinje er et minimum anbefaling; må du kanskje sette i mer tid enn dette for å se resultater.

Oppholder motivert

Ved utgangen av februar, har mange allerede gitt opp sin nyttårsforsetter, melder CBS News. Staying motivert kan være tøff når andre allerede har kastet inn håndkleet. Hold på toppen av din vekt-tap reisen ved å gjøre deg ansvarlig, noe som gjør det like enkelt på deg selv som mulig og med regelmessige belønninger. Begynne i det små ved å gjøre små endringer i måten du spiser. Legg øvelsen neste, spesielt aktiviteter som går på en tredemølle, gjør yoga eller step aerobic som du kan gjøre innendørs i løpet av vinteren. Sett realistiske mål som er oppnåelige og belønn deg selv med et lite element for eksempel en bok, sang laste ned eller shopping tur når du møter dem.

Resultater

Den gode nyheten er når du har oppfylt din nyttårsforsett å miste magen fett, er du sannsynligvis har utøst det for godt. Ifølge en studie ved University of Alabama i Birmingham forskere, folk som mistet visceralt fett gjennom trening holdt den av for et år eller mer. Deltakerne i studien utøvd et gjennomsnitt på 80 minutter i uken, med fokus på enten aerobic aktiviteter eller styrketrening. Noen av personene i studien fikk en bit av vekten tilbake etter et år, men fikk ikke gjenvinne noe av den farligste typen av magefett.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt


Mange forbinder å få en flat mage med å miste vekt. Noen mennesker kan trenge å kaste reservehjulet rundt midten for å se slankere og mer tonet. Men for andre, som har en liten mage flab er ikke det samme som overvekt. Dette gjelder spesielt for nye mødre som ofte holder på untoned magen selv etter å miste barnet vekt. Flat mage ved toning din kjernevirksomhet og å styrke magemusklene.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

•  Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet for å gjøre daglige situps. Plasser hendene bak hodet med albuene bøyd. Stram magen og heve øvre del av ryggen og skuldrene opp flere inches mot brystet mens du holder korsryggen i kontakt med gulvet. Fullfør 10 repetisjoner per sett, to eller tre ganger i uken. Bodybuilding.com forklarer at sammentrekning av muskler under en crunch skaper et skille i rectus abdominis muskel og en flatere utseende av en "six pack".

Styrke abs, obliques - musklene på sidene av torso-- og ryggen med kjernerotasjonsøvelser. Ligg på ryggen på gulvet med knærne bøyd. Stram magemusklene og holde skuldrene fremdeles når du roterer underkroppen til venstre, bringe knærne nesten til gulvet. Hold i noen sekunder før du går tilbake til den opprinnelige posisjonen. Gjenta øvelsen på høyre side også. Starte med fem repetisjoner og jobbe deg opp til 15 reps daglig.

Utfør knebøy, en vektbærende trening som kan bygge sterkere bein i tillegg til å jobbe dine magemuskler for en flatere mage. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre. Holde ryggen rett og skuldrene på linje med hoftene, bøy knærne til de er rett over tærne. Balansere vekten på ballene dine føtter. Hold stillingen i en andre og stå opp for å fullføre en repetisjon. Gjør 04:57 repetisjoner per sett, hvile i tre minutter i mellom settene. Prøv å fullføre fire sett under hver treningsøkt.

Engasjere abs uten å miste vekt ved å sitte på en stabilitet ball to til tre ganger per uke. Balansere på ballen tvinger deg til kontrakt magemusklene og styrker din kjerne selv når du ikke gjør spesifikke øvelser på ballen. Bruk ballen i stedet for en kontorstol eller sitte på den når du ser på TV. Indiana University forskere rapporterer at bruk av en stabilitet ball fremmer friere bevegelse, som kan motvirke lavere ryggsmerter også.

Sjekk din diett. Ikke for vekttap, men for kroppssammensetning, ifølge en februar 2010 utgaven av "Styrke og Conditioning Journal." Etter en low-carb diett kan bidra til å øke lean body mass og redusere kroppsfett, som kan gi deg inntrykk av en flatere mage. Velg hele korn når du spiser karbohydrater, og fokus på magre proteiner som kylling og fisk, og ferske råvarer.

Hvordan å miste migrene smerte

Ifølge "Neurology" magazine, mer enn 28 millioner voksne i USA lider av migrene. Migrene er invalidiserende hodepine ofte ledsaget av kvalme, svimmelhet, lysfølsomhet og lydfølsomhet. Leger og forskere vet at det er en sammenheng mellom blodstrøm og migrene, men erkjenner også at det er mange triggere for smerte, ulike i hvert enkelt. Disse utløser spenner fra miljøfaktorer til hormonelle svingninger på stress eller diett. Når smerte treff, kan flere metoder forkorte varigheten av migrene eller eliminere den helt.

Hvordan å miste migrene smerte

Lose migrene smerte ved å endre kostholdet. Holde vitaminer og næringsstoffer i balanse holder kroppen din fungerer som den skal, og hindrer blodceller utvidelse som hindrer blodstrøm, noe som forverrer migrene. Nettsteder som kvinner til kvinner tilbyr ernæringsmessige guider for å spise sunt med tips om porsjonsstørrelsen samt grunnleggende retningslinjer for å leve sunt.

Fjern deg selv fra lys og lyd for å lindre migrene smerte. Noen migrenepasienter opplever at å plassere et kjølig, fuktig klut over øynene i et mørkt, stille rom hjelper smertene avtar.

Prøv å nippe til en drink med koffein. Koffein, et naturlig stoff som finnes i te, kakao og kaffe, stimulerer nervesystemet, noe som kan redusere migrene hodepine smerter. Stoffet hjelper også kroppen absorbere medisinen raskere, noe som gir raskere lettelse.

konsultere legen din om medisiner du kan ta for å hjelpe deg å miste migrene smerte. Ta medisinen umiddelbart ved utbruddet av en hodepine å lindre smerter og for å hindre migrene blir verre.

Fraværende deg fra stressende situasjoner som kan forverre migrene smerte, og ta dype, rensing åndedrag. Stress er en av de triggere for migrene, så avslappende reduserer varigheten av en migrene og hjelper deg å miste migrene smerte.

Lær trykkpunkter på kroppen din som bidra til å fjerne migrene smerte. Spiker behandling forbedrer blodsirkulasjonen, reversere blokkering av blodstrømmen, for derved å redusere smerte og varigheten av en migrene hodepine. Nettsteder som Acuxo, senteret for Akupunktur Research & Resource, tilbyr detaljert informasjon og diagrammer for trykkpunkter som kan hjelpe bli kvitt migrene smerte.

Hint

  • Vær forsiktig med inntak av koffein. Mens koffein bidrar til å redusere migrene smerte, vil for mye faktisk føre til mer hodepine smerte. Mange leger anbefale en til to kopper en koffeinholdige drikke for smertelindring.

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Når du mister et kjæledyr i hjel, du mister en kjær. Du vil oppleve følelsesmessig smerte og tap i denne vanskelige tiden. Du må være enkelt for deg selv og tillate deg selv å sørge. Hver persons sorg er forskjellig og følger sin egen vei. Ikke tving deg selv til å komme over smerten; la det skje naturlig. Du vil etter hvert gro fra smerten ved å miste kjæledyret ditt, selv om du aldri vil slutte å elske ham.

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Uttrykke dine følelser. Tillat deg selv å gråte. Du kan ikke helbrede fra smerte hvis du flaske det opp. Når du føler deg trist, la den ut. Ikke bry deg om hva andre mener. Husk at kjæledyret var en del av familien din.

Snakk med venner eller familiemedlemmer som har kjæledyr. Du trenger støtte fra folk som forstår hvordan det er å være nær en elskede kjæledyr. Fortell dem hvor vondt du har det. Spør om råd. Du kan ha en venn som opplevde tapet av et kjæledyr som kan hjelpe deg å takle.

Ha en minnegudstjeneste for kjæledyret ditt. Dette gir deg en sjanse til å uttrykke dine følelser og og for å gi kjæledyret den hyllest hun fortjener. Du kan synge sanger eller lese en spesiell dikt for kjæledyret ditt. Inviter venner eller familiemedlemmer, hvis du velger.

Lag en utklippsbok som inneholder bilder av din kjære kjæledyr. Dette sikrer at du holde kjæledyret i minnet for alltid. Du kan se på denne boken når du trenger et smil eller en påminnelse om de lykkelige tider du brukt sammen.

Snakk med en rådgiver. Mange har behov for ekstra hjelp til å takle pet tap. Ring den nasjonale ASPCA Pet tap Hotline på 877-474-3310, eller ringe Iams Pet tap Support Hotline på 888-332-7738. Begge krisetelefon tilby emosjonell støtte til mennesker som lider av tapet av en elskede kjæledyr.

Lag en donasjon til et dyr ly. Gjør dette som en måte å hedre din pet. Du vil utlede noen trøst å vite at du hjelper dyr i nød.

Hvordan takle å miste Mate

Hvordan takle å miste Mate

Å miste en kamerat kan utfordre deg på en rekke måter. Den emosjonelle konsekvensene av å miste livet partner kan resultere i overveldende sorg eller sjokk, tristhet, depresjon, følelser av tap, hjelpeløshet og en rekke andre følelser. Din økonomiske status kan lide. Du kan spørre: "Hvorfor?" Gud eller en annen høyere makt og kamp med deres tro. Dine relasjoner med andre par kan endres etter hvert som du kan være den eneste eneste person i en gruppe venner. Men du kan takle å miste din kompis ved å følge flere trinn.

Hvordan takle å miste Mate

•  Innse at du trenger tid til å bearbeide sorgen. Ifølge Dr. Elisabeth Kubler-Ross, en sveitsisk psykolog som studerte død og døende, vil den sørgende individ går gjennom fem faser. Selv om disse stadiene - sjokk, fornektelse, sinne, depresjon og aksept - kan variere i henhold til religiøse og kulturelle forventninger, gi deg selv tid til å gå gjennom hver fase. Gråte når du trenger å frigjøre dine følelser.

Ta vare på deg selv fysisk. Spis balanserte måltider og få nok søvn. Trene for å bidra til å redusere stress. I tillegg vil fysisk anstrengelse hjelpe deg i din evne til å hvile og hjelpe deg med din appetitt.

Hold en journal. Dette vil hjelpe deg å behandle dine følelser og følge utviklingen din på din reise mot helbredelse. Du kan ha dager hvor du føler deg som om du tar to skritt frem og ett skritt tilbake. En journal vil tillate deg å se at du går fremover samlet, selv på tunge dager. Du vil kanskje bruke din journal for å skrive en eller flere bokstaver til din kompis å løse eventuelle uløste følelser.

søke trøst i troen hvis dette gjelder deg. Åndelig støtte kan bringe trøst og styrke i tider med sorg.

Nyt ritualer ting du liker, som for eksempel å se på fotografier, tilbringe tid med familien, nyte naturen og lytte til musikk. Kjente rutiner vil trøste deg i løpet av denne overgangs tid.

delta i en støttegruppe for å finne andre som arbeider med tap også. Du vil finne oppmuntring som du innser at du ikke er alene i sorgen.

Hint

  • Husk at velmenende folk kanskje ikke vet hva jeg skal si når de prøver å trøste deg. Tilbring tid med dem som vil oppmuntre deg og tillater deg å behandle gjennom sorgen.
  • Hvis du blir sittende fast i sinne eller depresjon eller ta livet ditt, søke profesjonell hjelp umiddelbart. Tapet av din kompis kan være en av livets mest stressende opplevelser og en kompetent terapeut eller rådgiveren kan gi innsikt du trenger for å takle dine følelser. Unngå alle typer vanedannende atferd, som for eksempel drikking, bruk av narkotika (ulovlig eller resept) eller gambling, å drukne dine sorger.

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Det er mer stillesittende aktiviteter for barn i dag enn noen gang før, med barn-spesifikke TV-kanaler, filmer tilgjengelige på forespørsel, håndholdte videospill og utallige dataprogrammer. Som et resultat, er flere og flere barn blir overvektige. Selv om det vil ta engasjement og endringer i livsstil, kan foreldrene bli gode rollemodeller for barna sine og sette et eksempel av å være sunn og aktiv. Nøkkelen er å gjøre fysisk aktivitet moro for alle barna. Gjør familie tid hver uke og gjøre noe fysisk sammen. Voksne er det beste eksempelet, alltid huske det.

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Måter å hjelpe barna komme i form

Øvelse inne samtidig ha det gøy. Invester i et spill system som Wii med Wii Fit eller Dance Dance Revolution-spill. Barna vil være å spille videospill og gjør fysisk aktivitet samtidig. Øke din fysiske aktivitet og får pulsen opp er alt som trengs for å begynne å brenne kalorier. Så ved å bytte en stillesittende videospill med et spill som gjør at du flytter og får pulsen opp er en fin måte å gjøre å komme i form moro for barna.

Kontroller utenfor trening en familie rutine. Ta en ukentlig sykkeltur. Finn en sti eller vei og gå til den regelmessig. Hver gang gå lenger. Til slutt, kan du ha løp og turneringer. Eller finne en tursti som er morsomt, men utfordrende. Har hver gutt pakke et eple, hjemmelaget trail mix og vannflasken i en liten ryggsekk som de kan bære under turen. Mens fotturer, kan de snack på deres behandler og vekten fra ryggsekkene vil legge til fysisk aktivitet. For daglig mosjon, gå for en familie tur etter middag.

på lager i huset ditt med sunn mat. Hold frisk frukt og grønnsaker i huset. Selleri med peanøttsmør er god matbit, samt epler med litt kanel og sukker å dyppe dem. Ved å begrense snack alternativer, vil barna begynne å bygge en mer sunn måte å spise. Cookies, trenger chips og godteri ikke å bli eliminert fra kostholdet. Det finnes alternativer som 100-kalori snack packs. Du kan selv gjøre hjemmelagde søte godbiter, bare se porsjonsstørrelser. Også, etter hvert måltid, omfatter minst to porsjoner av frukt eller grønnsaker.

Hold utendørs leker tilgjengelig for barna til enhver tid. Installer en swing sett som har aktiviteter som vil interessere barna; spesielt hvis de er eldre satt i en klatrevegg og klatrestativ. For sommeren, holde sprinkleranlegg og vannballonger eller vann våpen rundt og starte vannkriger. Andre aktiviteter inkluderer en basketball hest turnering eller en hoppe-roping konkurransen. Det er mange hoppe-tau sanger tilgjengelig på nettet. Og om vinteren, holde sleder rundt og gå til store bakker for aking. Klatring de bakkene vil være en stor fysisk aktivitet. Eller i bakgården spille gamle fete som tag --- kjører i snøen er mye vanskeligere enn å kjøre i gresset.

Hint

  • Jobb hardt som forelder å være en god rollemodell for dine barn. Prøv ekstra vanskelig å spise sunt og begrense spise ute som en familie. Være positivt om å gjøre fysisk aktivitet som en familie. Ikke mist motet hvis barna ikke er så inn i livet endring i begynnelsen, bare fortsette å gjøre det, og ha det gøy i prosessen. Barna vil ønske med på moroa.
  • Ikke glem solkrem. Selv om det ikke er en solrik dag, kan solskader fortsatt forekomme. Hold fokus på å være sunn. Med utbredelsen av spiseforstyrrelser i tenårene, er det spesielt viktig å holde fokus på god følelse og være sunt heller enn på hvordan barna ser.

Hvordan å miste smakssansen

Hvordan å miste smakssansen


Med mindre du står overfor en særlig uappetittlig middag, med hensikt å miste smakssansen er ikke anbefalt. Smak er en overlevelsesmekanisme som holder deg fra skade. Det er ikke isolert til tungen. Det innebærer også din luktesans --- sammen kalt luktesystemet. Det meste av det du tenker på som "smak" som egentlig skjer i nesen. Mennesker har fire grunnsmaker: søtt, salt, surt og bittert. Husk: Permanent tap av smak kan påvirke din evne til å oppdage farlige naturlige gasslekkasjer, branner og dårlig matlaging.

Hvordan å miste smakssansen

•  Hold nesen. Før du smake eller spise noe forsiktig klemme fingrene på den kjøttfulle delen av nesen (puste gjennom munnen). Ved å blokkere luft som går gjennom nesen, har du blokkert overføring av kjemiske meldinger som sendes opp til nesen av smaksløkene. Smaksløkene, eller papiller, ikke er utformet for å helt "forstå" kompleksiteten i smak og må sende informasjonen de samler opp til nesen. En spesifikk nervesenteret i neseslimhinnen, kalt luktelappen, filtre og sender deretter raffinert smak meldinger til hjernen. Det er i nesen som vil skjelne smaker slik som fruitiness av en god vin eller musky smak av geit.

Puss tennene. Visse medisiner (Zicam) eller tannkrem (Sensodyne) har blitt rapportert til kjedelig eller eliminere smakssansen. Medikamenter som inneholder høye nivåer av sink kan være giftig for den olfaktoriske system. Kjemikalier i tannkrem, kaliumnitrat, kalium-klorid og fluorid nøytralisere signaler av smerte fra sensitive tenner. De kan også forstyrre signalene fra smaksløkene.

Få en kald. Virusinfeksjoner, allergier, forkjølelse, influensa eller bihulebetennelse blokkere den delen av nesen som discerns smak. Disse hindringer hindre luftstrømmen og de kjemiske meldinger av tungen fra å nå frem til luktelappen i nesen.

Inhale røyk. Siden identifisere smaker i mat er en kombinasjon av smak og lukt, trenger du noe som vil ødelegge begge. Røyking kan skade smaksløkene ved å forårsake tungen magesår, og det irriterer også neseslimhinnen (huden på innsiden av nesen). Den tveegget sverd av røyking svekker din evne til å smake, og ikke minst i lungene.

Hint

  • Hvis du mister smakssansen, spør du legen om å ta sink --- ikke Zicam. Mangler i sink kan være ansvarlig for noen menneskers tap av smak eller lukt, eller begge deler. Du kan også trenge en diett av antibiotika for å klare opp infeksjoner i nese eller bihuler.
  • Prøv aldri å miste smakssansen. Denne følelsen er en innebygd beskyttelse for å oppdage gift, bortskjemt mat med farlige bakterier, røyk fra branner, naturgass og andre dødelige kjemikalier. Kroppen krever at alle systemer for å fungere fullstendig. Fjerne en vil få andre til å bli kompromittert.

Kan miste vekt hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi?

Kan miste vekt hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi?


Hofteprotesekirurgi innebærer å erstatte en skadet hofteleddet med en kunstig protese. Svulster, brudd og andre skader er alle årsaker til leddskader. Imidlertid er Artrose er den vanligste årsaken til skader på hofteleddet, National Institutes of Health Senior Health bemerker. Å miste vekt er en levedyktig måte å redusere slitasjegikt, og kan hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi.

Artrose

I USA, er 27 millioner amerikanere alderen 25 år eller eldre berørt av slitasjegikt. Tilstanden oppstår når brusken rundt hofteleddet er skadet eller tapt, og knoklene blir tvunget til å gnisse mot hverandre. Som osteoarthritis forverres, kan bein skader øker og du føler intens hoftesmerter og merke en reduksjon i omfanget av bevegelse av hoften. Til slutt, må du gjennomgå hofteprotesekirurgi for å lindre smerte og gjenopprette normal bevegelse.

Fedme

Fedme øker sjansene dine til slutt trenger hofteprotesekirurgi, ifølge en 2009 artikkel i tidsskriftet "Leddgikt forskning og terapi." Hoftene får i oppdrag å bære mye av vekten fra overkroppen. Jo mer vekt du plasserer på hofteledd jo større er sjansene for at brusken slites bort og leddskader kan oppstå. Alvorlig leddskader er ofte irreversible, og du vil kreve hofteoperasjon.

Vekttap

Hvis du er overvektig eller overvektig, hjelper vekttap du unngå total hofteprotese. Selv miste bare 5 prosent av kroppsvekten din kan redusere eventuelle smerter eller funksjonshemming forbundet med slitasjegikt i hoften, ifølge The New York City Department of Health and Mental Hygiene. Som du redusere vekten plasseres på hofteleddet, du minske stress. Mindre stress tilsvarer mindre brusk og ben skade og en mer stabil skjøt.

Trening

Mangel på mosjon bidrar til utviklingen av slitasjegikt. Selv om visse øvelser, som løping eller hopping, øke stress plassert på knærne, andre øvelser hjelpe behandle slitasjegikt og kan utsette behovet for hofteprotesekirurgi, ifølge The Harvard Medical School Family Health Guide. Utvalg av bevegelsesøvelser og low-impact aerobic øvelser, som svømming eller turgåing, å behandle slitasjegikt før operasjon er nødvendig. Ved å styrke musklene rundt hofte, kan du redusere stress plassert på leddet.

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?


Å miste pulsen i anklene kan være et tidlig tegn på en rekke alvorlige helsemessige forhold som krever profesjonell legehjelp. Hvis tapet av en puls er ledsaget av alvorlige traumer eller akutt etappe hevelse, kontakt lege umiddelbart. Pulsen i ankelen kan bli funnet like bak mediale malleol, eller bump på innsiden av ankelen, og er laget av den bakre tibial arterien. Denne arterie er en av tre arterier som gir blodet til foten, slik at det er vesentlig for foten funksjon og helse.

Arteriell trombose

Akutt tap av blodtilførselen til nedre lem kan resultere emboli, eller blodpropp. Arterielle blodpropper er vanligvis forårsaket av traumer eller tourniquet bruk. I den nedre ekstremitet, arterielle blodpropper som vanligvis dannes på toppen av benet, til den femorale bifurkasjonen, eller bak kneet på popliteal trifurcation. Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig for å forebygge muskel død ved å gjenopprette blodtilførselen til underekstremitetene.

Arteriell sykdom

Arteriell sykdom i den nedre ekstremitet kan være forårsaket av en rekke forhold. The Society for Vascular Surgery sier at én av tre personer over 70 år har perifer arteriell sykdom (PAD), som resulterer i redusert pulser i underekstremitetene. PAD er forårsaket av forkalkning i arterieveggene. Mange helse faktorer bidrar til utviklingen av denne sykdom, så som høyt kolesterol, høyt blodtrykk, røyking og diabetes. En lege vil kunne diagnostisere PAD og gi behandlingstilbud.

Kirurgiske prosedyrer

Arteriell forkalkninger, traumer eller clotting kan føre til en redusert blodtilførsel til foten. For å gjenopprette blodtilførsel, kan en kirurg koble to separate arterier, omdirigere blodstrømmen til vitale strukturer. Resultatet av denne fremgangsmåten er tap av en puls som tidligere var til stede.

Lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, kan gjøre det svært vanskelig å føle pulser, spesielt i ankler. Dehydrering, blodtap og medisiner er alle vanlige årsaker til lavt blodtrykk som kan behandles. Lavt blodtrykk er ofte ledsaget av svimmelhet, spesielt når du står opp fra sittende stilling. Det første trinnet i behandling av denne tilstanden er utskifting av væsker, vanligvis ved å drikke vann hvis pasienten er i stand til. Hvis tilstanden vedvarer, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp.

Prematur Kjønnshår Vekst

Prematur Kjønnshår Vekst


Kjønnshår vekst er en naturlig forekomst for hver mann og kvinne under årene med pubertet. Kvinner begynner puberteten mellom 8 og 13, ifølge Kids Vekst. Hanner normalt begynner puberteten mellom 9 og 14 år. Noen ganger pubertet begynner noen år tidligere enn normalt og en av de Tell Tale Signs er for tidlig kjønnshår vekst.

Definisjon

University of California Santa Barbara definerer kjønnshår som hår som vokser på skrittet, over kjønnsorganene og langs øvre og inne lår området. Kjønnshår oppstår i løpet av de årene av puberteten hos både menn og kvinner.

Årsaker

Prematur kjønnshår vekst er resultatet en tilstand som kalles, veslevoksne puberteten. Denne tilstanden oppstår når mannlige og kvinnelige barn starter puberteten før de når normal alder for at det skal begynne.

Identifikasjon

Skam håret er tykkere, grovere og ofte curlier enn hår som finnes på andre deler av kroppen, med unntak av armhulen. Kjønnshår er ikke å forveksles med de fine hårene (vellushår) til stede i skrittet av barn, ifølge UCSB.

Risiko

Å være kvinnelig, afrikansk-amerikaner, overvektige og å ha eksponering østrogen eller testosteron er risikofaktorer for tidlig kjønnshår vekst, ifølge Mayo Clinic. Andre risikofaktorer inkluderer medisinske forhold som påvirker det endokrine systemet, spesielt gonadene (kjønnskjertlene).

Behandling

Behandling av utbruddet av veslevoksne puberteten vil behandle for tidlig kjønnshår vekst. Måneds injeksjoner av leuprolide vil forsinke progresjon av puberteten til barnet fyller normal pubertetsalderen. Hvis en underliggende medisinsk tilstand er årsaken, bør behandle den medisinske tilstanden stoppe tidlig progresjon av puberteten.

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 17 prosent av 7-åringer er overvektige. En artikkel i New York Times på 10 februar 2010, rapporterte overvektige barn er dobbelt så stor sjanse for å dø før fylte 55 fra en rekke årsaker, inkludert hjertesykdommer, diabetes, kreft, infeksjoner og leversykdom. Overvektige barn kan oppleve de samme helsemessige problemene som plager overvektige voksne, blant annet diabetes og høyt blodtrykk. I tillegg kan andre barn gjør narr av dem og gi dem en hard tid om deres vekt.

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?

Planlegge en avtale for din 7 år gammel med en barnelege. Spør barnelegen for å sjekke barnet for eventuelle helseproblemer som kan bidra til vektøkning eller gjøre miste vekt vanskelig, som hypotyreose. Hvis barnelege oppdager eventuelle helseproblemer, følger behandlingsanbefalinger.

Gi barnet ditt med en rekke sunn mat. Spis sunn mat å sette et godt eksempel. La barnet ditt til å hjelpe til med innkjøp av mat og måltid forberedelse, med fokus på sunn mat alternativer.

telle kalorier. Ifølge US Department of Agriculture, en moderat aktiv 7 år gamle trenger 1400 til 1600 kalorier om dagen. Ikke besette over telle kalorier eller gjøre barnet ditt telle hver kalori han legger i munnen, men har en viss idé om hvor mange kalorier barnet får hver dag.

Oppmuntre barnet til å slutte å spise når hun er full. Ikke krever henne til å "rydde hennes plate."

Gi barnet ditt sunn snacks når han er sulten. Hvis barnet ditt blir for sulten, vil han bli fristet til å overspise ved måltider eller spise unhealthful snacks. Snacks som chips og godteri vil føre til vektøkning, men frisk frukt og grønnsaker vil ikke.

Oppmuntre barnet til å engasjere seg i regelmessig fysisk aktivitet. Gjør øvelsen morsom og en familieaktivitet. Ta med familien på fotturer, sykkelturer, til felles svømmebasseng og andre aktivitetsorienterte utflukter.

Limit TV-tid for barnet ditt til mindre enn to timer hver dag som anbefalt av overleger. TV-tid inkluderer tid brukt spille videospill samt ser på TV. Oppmuntre barnet til å engasjere seg i mer aktive sysler i stedet for å se på TV eller spille dataspill.

Hvordan å miste Belly Fat for en jente

Hvordan å miste Belly Fat for en jente


Overflødig magefett kan gjøre en jente føler seg dårlig om seg selv, særlig når hun er stadig bombardert med bilder av den "perfekte" tynn, flat-stomached ung kvinne. Jenter som ønsker å miste buk fett bør applauderes for sin beslutning om å gjøre sunnere valg, men bør også forstå at en kjendis kroppen er trolig ikke sunt eller realistisk. Hvis du er en jente som har uønsket magen fett eller forelder til en, husk at et balansert kosthold, en øvelse diett og massevis av støtte fra sine kjære er de beste måtene å miste vekt.

Hvordan å miste Belly Fat for en jente

Etablere en rutine

•  Bygge et støtteapparat. Å miste vekt helt alene er vanskelig. Del dine planer med dine foreldre og nære venner. Spør dine foreldre og venner til å trene med deg for å hjelpe deg å holde deg på sporet og hjelpe deg å planlegge måltider. Foreldre er spesielt viktig i denne sammenheng, fordi de kjøper dagligvarer og vanligvis koker måltider.

Delta i måltid planlegging og innkjøp av mat. Jo mer kontroll du føler du har over hva du spiser, desto mer vellykket vil du bli.

Prøv nye matvarer. Hold vekttap erfaring interessant ved å lære å lage mat og prøver nye friske matvarer og oppskrifter.

Etablere en øvelse rutine. Men ikke bli motløs bare fordi du ikke kjører 10 miles per dag rett utenfor balltre. Start med å lage små, rimelige, oppnåelige mål og gjør ditt beste for å møte dem. Prøv å gå korte avstander som du normalt ville kjøre, eller til og med enige om å lufte hunden hver dag. Når du bevise for deg selv at du kan utøve og nyte det, vil det være lettere å gjøre større, langsiktige mål.

Tone Abs

Begynn en abdominal trening. The Mayo Clinic anbefaler at den mest effektive måten å styrke magemusklene er ikke den tradisjonelle pushup; I stedet bør unge kvinner fokusere på "mage uthuling" og "tegning i navlen." The Mayo Clinic forklarer at styrking dypere magemusklene og nedre magemuskler er en bedre måte å trimme inches fra midjen.

Arbeid deg dypere magemusklene. Få på hender og knær og la magen slappe av. Ta et dypt åndedrag. Som du puster ut, forsiktig trekke navlen innover og mot ryggraden, stramme magemusklene. Hold i 10 sekunder og gjenta fem ganger. Arbeid deg oppover til 10 til 20 repetisjoner.

Gjør bekken heiser. Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene på gulvet. Stram magemusklene og løft bekkenet litt. Hold den posisjonen i 5 til 10 sekunder og gjentar fem ganger. Prøv å jobbe deg opp til 10 til 20 repetisjoner.

Gjør bekken tilter. Ligg på ryggen, løft knærne mot brystet og slapp armene av sidene. Stram nedre del av magen og løft baken opp fra gulvet, sikter knærne i taket. Hold i 10 sekunder og gjenta fem ganger, jobbe deg opp til 10 til 20 repetisjoner.

Hint

  • Unngå "crash" dietter eller noen diett som innebærer å eliminere hele matvaregrupper. Disse diettene er usunn og umulig å opprettholde, og vil få deg til å få vekt raskere når du slutter slanking. Nøkkelen til vellykket langsiktig vekttap er i endring vaner permanent.

Hvordan hjelpe en Kid miste vekt Fast

Hvordan hjelpe en Kid miste vekt Fast


Hvis barnet ditt er overvektig, er det mest sannsynlig fordi han har vært spise fetende, kalori-laden matvarer og ikke får nok mosjon. For å finne ut om barnet er overvektig, vil en barnelege sammenligne sin vekt med andre barn på samme alder og høyde. Hvis barnet ditt er tyngre enn 95 prosent av andre barn, han regnes som overvekt. Å hjelpe barnet ned i vekt raskt, bør du ha ham spise sunn mat, uten drastisk begrense kalorier.

Hvordan hjelpe en Kid miste vekt Fast

•  Sørg for at hele familien spiser sunnere mat, ikke bare overvektige barn. Gjør miste vekt en familie innsats, fordi mest sannsynlig, hvis barnet ditt er å spise usunn mat, resten av familien gjør det så bra. Spis måltider sammen som en familie på spisebordet, slik at fokus er utelukkende på mattilbudet.

Sørg for frisk fare for barnet ditt å spise. Ta med mat fra alle matvaregrupper, inkludert grønnsaker, frukt, kjøtt, fjærkre, korn, bønner, umettet fett og meieriprodukter. Unngå steking matvarer; damp, broil eller kok dem i stedet.

Gi barnet ditt sporadisk avlat, slik at hennes sunne matvaner er enklere å vedlikeholde for det lange løp, og så at hun ikke føler seg fratatt. Gi en og annen pizza slice, iskrem og bursdagskake. Begrens hurtigmat til en gang i uken.

La ikke mer enn to timer om dagen for å se på TV, spille spill eller surfe på internett. Motivere barnet ditt til å bli mer aktiv. Bli med skolen og samfunnet sportsprogrammer som basketball, volleyball, fotball og baseball. Gå på familie spaserturer eller sykkelturer.

Arbeid sammen med ditt barns barnelege eller ernæringsfysiolog hvis din innsats ikke fungerer, eller barnet ditt nekter å samarbeide. Har legen snakke med barnet ditt, fordi barn ofte lytte til utenforstående lettere enn de gjør sine egne foreldre.

Hvorfor Babyer miste håret?

Nyfødte babyer, vanligvis mellom fødsel og 6 måneders alder ofte mister håret de er født med. Ny håret vokser tilbake i tid, og prosessen er helt normal.

Årsak

Nyfødt hårtap kalles telogen effluvium. Det er forårsaket av dramatiske hormon dråper at alle nyfødte opplever rett etter fødselen.

Hårvekst

Menneskehår har to ulike faser, en voksende og hvilefasen. Håret faller ut under hvile fase når en ny hårsekken utvikler bak det. Det kan også falle ut under stress, hormonendringer og feber.

Baby-Hårtap

I tillegg til normal babyen hårtap, kan noen babyer utvikle bare flekker. Disse er vanligvis på grunn av måten barnet sitter eller sover. Disse er midlertidige, og som barnet modnes og flytter mer de hårløse flekker forsvinner.

Fun Fact

Babyer hårfarge kan endre seg etter at den har falt ut og deretter regrown. Mødre kan også oppleve hårtap etter fødsel på grunn av deres hormon endringer.

Betraktninger

Hårtap hos barn under 12 måneder gamle kan være et tegn på mer alvorlige, men sjeldne tilstander. Hvis barnet ditt ser ut til å ha atypisk hårtap (flekkvis hårløse flekker, og rød eller flassende hud), kontakt legen din.

Er det normalt for babyer å miste håret i bakhodet?

Som ny forelder, kan det være skremmende å se barnet ditt plutselig mister håret på baksiden av hodet. Imidlertid er dette arrangement normal ifølge Babycenter.com. Selv om håravfall er en naturlig forekomst i de fleste babyer, er det anledninger når du bør søke medisinsk behandling.

Fakta

Ifølge Babycenter.com, babyer generelt mister håret i sine første seks månedene av livet. Dette er på grunn av en betydelig nedgang i hormoner.

Beliggenhet

Babyer kan miste håret og helt vokse nye tråder. Nyfødte tendens til å miste håret på baksiden av hodet først.

Årsak

Nyfødte bruke en betydelig tid på ryggen. Dette fører til ekstra friksjon på baksiden av hodet, noe som fører til hårtap.

Forebygging / løsning

Selv om du ikke kan hindre barnet fra å miste håret, kan du bidra til å lindre hårløse flekker på baksiden av hodet hennes ved å gi henne magen tid i løpet av dagen. På kvelden kan du sette henne på hennes side og til, så lenge du har en kile til å blokkere babyen fra bla på magen hennes i søvne.

Når skal man oppsøke lege

Ring barnelege hvis barnet har røde vekter på baksiden av hodet hans der han er å miste håret. Dette kan være en indikasjon på ringorm, ifølge Babycenter.com. I tillegg bør du se en lege hvis barnet ditt går helt skallet uten forvarsel.