Digidexo.com

bankende smerte i nakkevirvlene

Hvordan slutte å vokse smerter i beinet

Hvordan slutte å vokse smerter i beinet

Ifølge Dr. Bram H. Bernstein, professor i klinisk pediatri ved University of Southern California, voksesmerter har ingenting å gjøre med vekst. De er rett og slett lem smerter i barndommen, men legene hevder ikke å ha alle svarene om dem. De er virkelige smerter som påvirker beinmuskulaturen og ikke leddene. De forekommer i fronten av lårene, i leggene eller bak knærne, men er ikke like muskelkramper. Voksesmerter kan bli løst med et par enkle hjelpemidler. Eksperimenter med flere for å finne en som er den mest effektive for barnet ditt.

Hvordan slutte å vokse smerter i beinet

•  Gi barnet ditt en mild smertestillende som for eksempel paracetamol å hjelpe midlertidig lette smerter. Sjekk emballasjen for riktig dosering i henhold til hans høyde og vekt. Konsultere legen din før du tar andre medisiner. Ibuprofen, en anti-inflammatorisk narkotika, ser ut til å fungere godt for å dempe økende smerter symptomer, men kan kreve en resept for små barn.

Masser bena forsiktig der smerten er lokalisert til smertene avtar eller avtar. Prøv å bruke varme til de berørte områdene med en oppvarming puten eller elektrisk teppe. Varmen ser ut til å berolige musklene og slappe av dem. Bruk disse oppvarming hjelpemidler bare når barnet er våken og for korte perioder av gangen for å unngå brannskader. Å holde beina varme om natten er en god forebyggende teknikk. Bruk ekstra tepper eller la barnet sove i en isolert sovepose.

Har barnet ditt praksis leg-tøyningsøvelser ved å strekke tærne og foten oppover flere ganger og gjenta inntil krampene avta. Følg strekker med en varm, soaking bad. Varmt vann lindrer og slapper av musklene slik at han kan slappe av og sove. De skarpe, bankende smerter svarer godt til varme-vann behandlinger.

Hint

 • Ta kontakt med din lege for å utelukke andre tilstander som etterligner voksesmerter. Noen ganger blodprøver og en grundig fysisk undersøkelse er nødvendig.
 • Hvis feber, er hevelse i ledd og muskler, vekttap eller tap av appetitt stede sammen med smerte, må du kontakte lege umiddelbart.

Nyrestein og skulder smerter

På grunn av kompleksiteten i menneskekroppen, er stedet for smerte ikke alltid åsted for den relaterte sykdom eller skade. The National Library of Medicine viser at dette kan være tilfelle for nyrestein. Noen ganger smerten er følt direkte på stedet av nyrene, men noen ganger er det føltes i lysken, eller i ulike områder av midten til korsrygg. Mens det ikke synes å være noen konkrete bånd til nyrestein og skuldersmerter, er det situasjoner der de to kan være - eller bare synes å være - tilkoblet.

Samtidige betingelser

Ifølge Julia Chang, Master of Science (MSc), kan nyrestein og gallestein noen ganger oppstå samtidig. Mens skuldersmerter er ikke nødvendigvis et symptom på nyrestein, både Chang og Storbritannia Nyre Federation viser at det kan være et symptom på gallestein. Hvis en pasient er visse nyrestein forårsaker noen smerte, kan han ønsker å bli undersøkt for forekomst av gallestein også. Begge forholdene er knyttet til oppbygging av mineraler (ofte kalsium) i systemet, så det er ikke rart at de to forholdene kan eksistere samtidig. Selv om pasienten er usikkert om nyrestein forårsaker hans ubehag, bør han trolig fortsatt undersøkes for utseendet av gallestein.

Residual Pain

En artikkel om akupunktur praksis som ble publisert i Billings Gazette (Billings, Mont.) Peker på det faktum at muskelspenninger lett kan spre seg til de omkringliggende områdene. Nyrestein kan forårsake smerter i midten til korsrygg. Som en del av kroppen føler smerte, kan spenningen bygge i de omkringliggende muskulaturen. Som musklene spent i respons til smerte og ubehag, som kan spre spenningen. Således er det mulig at smerte forårsaket av nyrestein kan, gjennom en resulterende linje av spenning, oppleves som smerter i skuldre.

Identifikasjon

Hvis følelsen vedvarende smerter i skulderområdet, legg merke til naturen av smerte. Skriv ned hvor ofte smerte er følte og hva slags smerte det er (om det er et bankende smerte, stikkende smerter, en kjedelig verke, for eksempel). Dette vil bidra til en lege å bestemme arten av smerte, og bidra til en diagnose.

Årsaker til nyre steiner

Ifølge National Library of Medicine, nyrestein oppstår når det er en overdoser av kalsium eller andre mineraler i urinen. Disse mineralene krystallisere og danne steiner. Stones hindre fartøyene i nyrene eller langs urinveiene. Noen steiner er store nok til å begrense strømmen av urin, noe som kan føre til at nyrene til å hovne opp. Dette hevelse forårsaker intense smerter. Smerter som følge av nyrestein kan bli følt i magen, ryggen eller lysken.

Forebygging / løsning

En nøkkel til nyrestein forebygging er også nyttig for å hindre skuldersmerter (samt andre potensielt muskelsmerter). Drikke mye vann vil holde giftstoffer regelmessig skylles ut av kroppen, noe som gjør det mindre sannsynlig at det vil være stein-forårsaker buildup.

Divertikulitt smerte symptomer

Divertikulitt er en fordøyelseskanal lidelse der poser i tykktarmen, eller tykktarmen, bli betent. Porsjon er dannet på veggen i tykktarmen når det er betydelig trykk. Trykk kan oppstå fra en blokkering eller når tykktarmen forsøker å passere et stort eller hard avføring. De resulterende posene er utsatt for bakterier, noe som fører til inflammasjon og infeksjon. Symptomene på divertikulitt er smertefullt og kan vare i flere timer eller en uke eller mer.

Magen

Det vanligste symptomet på divertikulitt er en bankende smerte i magen. Smerten er vanligvis oppleves på venstre side av legemet og på den nedre del av magesekken. Det kommer plutselig og blir gradvis verre over tid. Endring av stillinger, kan graden av denne smerte å øke.

Hot and Cold

Tilstedeværelsen av en feber vanligvis følger noen infeksjon, og dette er ikke annerledes for lider av divertikulitt. I tillegg til å ha feber, divertikulitt lider oppleve episoder av frysninger.

Avføring

Forstoppelse er et annet symptom på divertikulitt og kan være smertefullt. Personer som har færre enn tre avføringer per uke oppfyller kriteriene for forstoppelse. Når en person ikke er forstoppet, avføring er myk og er i stand til å bli vedtatt uten stor anstrengelse. Forstoppet individer legge mer press på tykktarmen under avføring, som kan føre til hemorroider og blødning.

Forebygging

Omtrent 10% av personer over 40 år, og nesten halvparten av personer over 60 år, har divertikulitt. Det beste forsvaret mot de smertefulle symptomer på divertikulitt er å ha god fordøyelseskanal helse. Å drikke nok vann og få nok mosjon både hjelpemiddel i fordøyelsesprosessen. Spise rikelig med fiber-beriket mat er også gunstig fordi fiber bidrar til å myke opp avføringen, noe som gjør det mindre sannsynlig å forårsake en blokkering og lettere å passere under en bolle bevegelse. Frukt, grønnsaker, bønner og hele korn brød eller frokostblandinger er alle gode kilder til fiber.

Behandlinger

Smertestillende medikamenter kan være foreskrevet for å lindre smertefulle symptomer på divertikulitt. Antibiotika kan også være nødvendig for å bekjempe infeksjonen. Opprettholde en streng flytende diett i noen dager kan også være i stand til å stoppe smerten. Imidlertid kan episoder av divertikulitt være alvorlig nok til å kreve en sykehusinnleggelse for intravenøse væsker eller kirurgi.

Misforståelse

Noen leger anbefaler pasienter med diagnosen divertikulitt å unngå matvarer med frø. Det antas at disse frø kan sette seg fast i en av lommene i tarmsystem og resulterer i inflammasjon eller infeksjon. Derfor leger anbefales å unngå grønnsaker som tomater, agurk og squash, frukt inkludert jordbær og bringebær og selv valmuefrø bagels. Men det er ingen faktiske vitenskapelige bevis som støtter ideen om at disse matvarene gjør individer mer utsatt for divertikulitt.

Hva skyldes smerter i hånd?

Hånden er svært sårbare. Den har meget liten beskyttelse, og er bygget opp av mange små bein. Hendene er ofte overarbeidet og utsatt for slag fra ytre påvirkninger eller fra fall. Resultatet er at hendene kan opprettholde skade og skade på grunn av mange faktorer.

Infeksjon

Hvis du har en infeksjon i hånden, kan dens betennelse forårsake smerte. Smitte kan komme fra en rekke organismer, inkludert pseudomonas, enterobakterier, Staphylococcus aureu og streptokokker. Hvis infeksjon er til stede, kan du føle en bankende smerte, erfaring rødhet og hevelse i hånden, finner ut at å bevege hånden din er smertefullt, og du har feber. Hvis pus har dannet i den infiserte hånden, må den som skal behandles og fjernes. Pus kan ødelegge hud, sener og annet vev.

Skader

Hvis du opplever sterke smerter i bunnen av tommelen, kan du ha en Bennett brudd. Bein som er brukket er det første metacarpal, ifølge http://Joint-pain-expert.net. Frakturen omfatter den nedre del av dette benet og strekker seg inn i fugen. Det mindre fragment av sprekken forblir festet til håndleddet ben, mens det større fragmentet blir forskjøvet sammen med hele tommelen. Dette fører til smerte, hevelse og ømhet.

Blood Flow

Hvis blodstrømmen i hånden er blokkert, kan dette resultere i kompartmentsyndrom. Musklene i kroppen din er omsluttet av hard vev kalt fascia, som deler musklene i separate segmenter. Blodtilførsel kan være helt blokkert dersom trykket er for mye, og dette kan resultere i død av vev i nerver, hud og muskler i det aktuelle rommet.

Når det er dødt vev til stede, er det absorberes inn i kroppen og fibrøse vev danner, som kontrakt og trekker hånden til en deformert stilling. Dette kan føre til lammelser i hånden og kan resultere i permanent bøyd fingre og håndledd.

Men at Risk

Menn er 10 ganger mer sannsynlig enn kvinner til å bli rammet med Dupuytrens kontraktur, en sykdom som involverer vevet under huden på håndflaten. Vevet blir spenstig og tøff og kontrakter. Dette skjer vanligvis mellom 50 og 70 og er mer sannsynlig å skje hvis du har epilepsi eller diabetes.

Andre kilder til Pain

Revmatoid eller artrose kan føre til smerter i hender og fingre, som kan fibromyalgi, noe som påvirker musklene. Klubbe finger, eller baseball finger, oppstår når noe treffer slutten av fingeren, og bøyer den bakover med makt, forårsaker en delvis sene rive.

Navicular brudd kan forekomme i håndleddet og er ofte feildiagnostisert som en forstuet håndleddet. En svært liten bein, hvis den ikke blir behandlet på riktig måte, kan det navicular bein skrape og gni. Skiløper tommelen oppstår når kraft av noen slag trekker tommelen bort fra fingrene, noe som resulterer i et ligament rive som forbinder tommelfingeren til metacarpale benet.

Overforbruk og andre muligheter

Senebetennelse resultater fra overforbruk av hånden og ender opp i hevelse smerte, ømhet og tap av bevegelse i hender og fingre. Du kan høre en knallbra lyd når du bøyer fingrene eller skrive.

Gangliene er cyster som kan utvikle seg i nærheten ledd eller sener. De gangliene kan løse selv, eller kan fjernes kirurgisk.

Carpal tunnel syndrom er forårsaket av press på den store nerven i håndleddet når den passerer fra hånd til underarmen gjennom sene-formet tunneler. Dette fører til nummenhet og kribling.

Hva kan lette leddgikt smerte i Hip & Leg?

Leddgikt-relatert hofte og ben smerte er et vanlig problem som berører mange mennesker. Alt fra en mild, sporadisk verke til en alvorlig, bankende smerte, kan leddgikt smerte alvorlig påvirke ens livskvalitet. Heldigvis er det flere midler tilgjengelig til å behandle leddgikt relaterte hofte og ben smerter.

Rest

Hviler en smertefull, leddgikt hofte og ben kan være en effektiv måte å redusere smerte. Drive eller overdreven fysisk aktivitet kan ofte forverre leddgikt smerter i hofte og ben. Korte perioder med hvile der hofte og ben er beskyttet mot overforbruk er en effektiv smertelindrende strategi.

Aktivitet Modifikasjon

Modifisere, eller unngå visse aktiviteter som forverre benet og hip leddgikt smerte er en effektiv smertestillende strategi. Høy effekt aktiviteter, som jogging og løping, en tendens til å forverre hofte og ben leddgikt smerte. Low-impact aktiviteter er å foretrekke.

Smertestillende medikamenter

Ulike smertestillende medikamenter er tilgjengelige for å behandle leddgikt smerter i beinet og hofte. NSAIDS - ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler - er et populært og effektivt valg av medisiner for å redusere og kontrollere leddgikt smerter i hofte og ben.

Leddinjeksjoner

Alvorlig hofte og ben leddgikt smerte kan ofte være effektivt håndtert med kortikosteroid hofteledds injeksjoner, som involverer injisere små mengder kortison, en maur-inflammatorisk agent, direkte inn i hofteleddet. Disse injeksjonene er generelt godt tolerert.

Joint Replacement

Alvorlig, svekkende hofte og ben leddgikt smerte kan lindres med leddprotesekirurgi. En skadet, leddgikt hofteleddet kan rekonstrueres med en protese hip implantat, noe som eliminerer hofte og ben smerter og øker mobiliteten.

Hva er kroppens Bygget i Mekanismer for å reagere på smerte?

Hva er kroppens Bygget i Mekanismer for å reagere på smerte?


Kroppens mekanismer for å reagere på smerte er komplekse og skje lynraskt. Opplevelsen av smerte sender millioner av mennesker til sine helsepersonell eller til smertestillende delen av stoffet butikken. Det er mye å lære om kroppens smerterespons og like mye å lære om hva vitenskap og medisin gjør for å prøve og lindre smerte.

Bakgrunn

Helsevesenet samfunnet har et ordtak om en persons smerte, "Smerte er hva du sier det er." Dette høres kanskje banalt, men sannheten er at smerte er en subjektiv symptom. Hvis du føler bankende smerte i korsryggen, så det er akkurat hvordan det er for deg. En annen person med nøyaktig samme sett av omstendigheter som til årsaken til smertene dine kan oppleve det på et annet nivå --- og for den personen, det er akkurat hvordan smertene er til ham.

Noen forbløffende statistikk viser akkurat hvordan smerter påvirker ditt daglige liv: 4 milliarder arbeidsdager tapt; 40 millioner legebesøk på "nye" smerte; $ 3000 millioner brukt på over-the-counter smertestillende (Bio-medisin).

Faktorer

Den måte og i hvilken grad du opplever smerte når som helst er ikke bare påvirket av den smertefulle stimuli i seg selv, men av en rekke faktorer, inkludert følelsesmessige, biologiske, og selv livsstilsfaktorer.

Grunnleggende

Kjeden av reaksjoner som oppstår i kroppen når smerten oppstår er rapid-fire, kanalisert gjennom nervesystemet så raskt som elektrisitet strømmer gjennom kraftledninger. Nervesystemet er kroppens "ledninger." Nervesystemet er tenkt på i to deler: det sentrale nervesystemet som er hjernen og ryggmargen, og det perifere nervesystemet som består av alle de avleggere av nervefibre som går i hele kroppen.

Perifere nervesystemet

Disse perifere nervefibre ende i smerte receipting avslutninger kalt nociceptors, som det er millioner i hele kroppen din. Områder av legemet som er mer utsatt for skade, for eksempel på huden, har flere nociseptorer enn den underliggende vev så som muskel eller ben.

Når en smerte stimulus blir avfølt av de nociseptorer, blir signaler sendt fra området til ryggmargen. Disse nerveendene sender sine meldinger på en måte som står i forhold til det som oppfattes som trusselen --- det er, er murrende smerte sendes via tregere forbindelser til ryggmargen enn er skarp smerte.

Spinal Cord

Når ryggmargen mottar et signal, er dens første funksjonen til å finne ut hva slags trussel mot kroppen din er stimulans. Hvis det er en opplevd overhengende fare for skade, setter ryggmargen at budskapet raskt gjennom til hjernen. Andre signaler fra mindre truende stimuli som et papir kutt få sendt saktere til hjernen.

Det er i ryggmargen at meldinger til andre nerveceller forteller kroppen til å reagere ved raskt å bevege seg bort fra stimulus, for eksempel berøre fingertuppen til et varmt strykejern. Din refleks er å trekke bort umiddelbart; Dette er ryggmargen metode for å redusere skade på kroppen din.

Nervecellene i ryggmargen kan også ane andre typer meldinger fra det perifere nervesystemet og tregere / eliminere sender smertesignaler til hjernen fra et område, for eksempel når en verkende muskler blir massert.

Brain

Når smerten signal fra ryggmargsnerver nå hjernen, blir det først behandlet av thalamus. Fra thalamus, smerten signal deretter overføres til det limbiske system (emosjonell respons midten) og hjernebarken (tankesenter og automatisk respons sentrum).

Avhengig av omfanget av de skader som smerte signalet indikerer til disse to sentrene, vil de øvrige systemer i kroppen slik som blodsystemet bli sendt automatisk signaler for å minimalisere skade og reparasjon --- begynne arbeidet i cerebral cortex. Hjernebarken er også ansvarlig for meldinger som bedre posisjonering av en kroppsdel ​​for å redusere smerte.

Det er hjernebarken som er ansvarlig for utgivelsen av kjemikalier kjent som endorfiner, som bidrar til å lindre smerten.

I mellomtiden er ditt limbiske system reagerer samtidig til smertefulle forekomst, forårsaker en følelsesmessig reaksjon. Som barn kan vi gråte eller bli skremt når smerten oppstår. Som voksne kan vi rope ut et øyeblikk, eller rett og slett være stoisk --- det er her at din emosjonelle condition som barn og som voksen kommer inn i bildet.

Forskning

Medisinsk forskning pågår i mange områder, og smertereduksjon er intet unntak. Jo flere forskere er i stand til å forstå de komplekse mekanismer for hvordan kroppen reagerer på smerte, jo bedre de er i stand til å utvikle medisiner og teknologi for å lindre smerte.

Studier blir gjort av University of California, Irvine, og University of Georgia på rotter har oppdaget en kjemisk produsert av hjernen når stressrelatert smerte oppstår som er ett av stoffene i cannabis, kalt 2-AG (BBC News). Denne forskningen er ennå i en tidlig fase, men forskerne tror dette funnet kan føre til bedre typer smertestillende medikamenter.

Professor Danielle Piomelli, direktør for forskerteamet ved University of California, Irvine, uttalte: "Denne studien viser for første gang at naturlige marihuana-lignende kjemikalier i hjernen har en link til smerte undertrykkelse" (BBC News).

Forskning utført ved University of California, San Francisco, og University of Minnesota tyder på at to bestemte peptider kan være en faktor i smerte undertrykkelse. Så langt forskerne har jobbet med mus; deres forskning viser at stoffene de har isolert do, faktisk, har noe å gjøre med kroppens reaksjon på smerte (Bio-medisin).

Hva dette, og andre pågående forskning vil bety for deg i fremtiden er vanskelig å fastslå på dette punktet, men vitenskap og helsevesenet samfunnet jobber mot bedre kontroll og lindring av smerte.

Leddgikt kneet smerte

Leddgikt kneet smerte er en vanlig lidelse forårsaket av degenerative forandringer i kneleddet. Kne leddgikt smerte er oftest forårsaket av slitasjegikt eller degenerative joint sykdom, som er en progressiv tilstand.

Funksjon

Kne leddgikt smerte vanligvis oppstår som leddbrusk lining benete endene av kneleddet eroderes. Ettersom dette brusk lag forverres, kne felles smerte og stivhet blir mer uttalt.

Betydning

Kne leddgikt smerte generelt begynner som en kjedelig, bankende smerte og øker gradvis i alvorlighetsgrad som leddgikt prosessen fremskritt. I alvorlige tilfeller, begynner benet under nedbrytende brusk stripen blir flisete, noe som øker knesmerter.

Progresjon

Vanligvis utvikler artritt kneet over tid til et punkt hvor benene som danner kneleddet --- tibia og femur --- begynner å gni sammen. Denne bein-on-bone kontakt forårsaker store smerter og kneleddet dysfunksjon.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at kneet artritt (og medfølgende smerter) først og fremst rammer eldre mennesker. Mens kneet leddgikt er mer utbredt i den eldre befolkningen, kne leddgikt kan, og ofte gjør, streik unge, ellers friske individer.

Forebygging / løsning

Milde til moderate tilfeller av kneet leddgikt smerte kan vanligvis behandles med smertestillende medikamenter og livsstilsendringer. Å behandle mer alvorlige tilfeller, kirurgisk inngrep, inkludert kneprotesekirurgi, kan være nødvendig.

Hvordan behandle murrende smerte

Hvordan behandle murrende smerte


Smerte kan manifestere seg på flere måter. Mens en skarp stikkende smerte er en umiddelbar reaksjon på en hendelse som en ulykke eller skade, en kjedelig, bankende smerte kan være symptom på ytre miljøfaktorer som stress, eller en dypere, underliggende helsetilstand. Hvis du opplever bankende press, her er noen måter som kan bidra til å behandle murrende smerte.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter smertestillende medikamenter som inneholder paracetamol, for eksempel Tylenol. Paracetamol er mest brukt til å behandle mindre smerte, og er veldig trygt.

Avhengig av hvor murrende smerte ligger, enten bruke en ispose eller en varmepute. Isposer kan hjelpe hvis årsaken til smertene er en betennelse; Varmeplatene kan bidra til å lindre visse typer kramper smerte.

Du må ikke forverre smerten ved å gjøre anstrengende aktivitet. Hvile og se om dette bidrar til å lindre smerte. Inntil du vet nøyaktig hva som forårsaker smerte, ikke deltar i et tungt arbeid eller aktivitet tidsplan som kan forverre symptomene.

Se en lege hvis murrende smerte ikke forsvinner eller reduseres i intensitet etter 24 timer med å gjøre alle de ovennevnte. Den murrende smerte kan være et symptom på en dypere, mer komplisert helse problemet.

Occipital Nervesmerter Teeth Pain

Occipital Nervesmerter Teeth Pain


Selv bakhodet Nervesmerter er uvanlig, kan det være smertefullt. Det er ofte feildiagnostisert fordi en person kan føle smerter i tennene og ser ut til å trenge tannarbeid når årsaken er nevropatisk.

Funksjoner

En person med bakhodet Nervesmerter kan føle en bankende smerte eller verke på den ene siden av ansiktet hans, ligner på en tannpine.

Årsaker

Noen årsaker til bakhodet Neuralgia tann smerter er tidligere traumer, leddgikt eller en svulst trykke på occipital nerve. For å finne den underliggende årsaken, kan en lege foreta en medisinsk eksamen, gjennomgå pasientens historie og vurdere symptomer og smerte plassering.

Behandlinger

Anti-anfall medisiner eller trisykliske antidepressiva kan hjelpe undertrykke smerter i tennene, spesielt hvis det er skarpt. Hvis smerten er matt, kan et topisk smertestillende middel benyttes, eller i noen tilfeller, kan kirurgi være nødvendig.

Forebygging / løsning

Den trigeminusnevralgi Association UK anbefaler å unngå ekstreme mat og drikke temperaturer og mat som er vanskelig eller crunchy å bidra til å redusere angrep. Skyll munnen etter måltider også.

Betraktninger

Occipital trigeminusnevralgi tann smerter er ofte det første symptomet på multippel sklerose, ifølge National Multiple Sclerosis Society.

Tegn og symptomer på en trakk muskel i armen

Tegn og symptomer på en trakk muskel i armen


Alle som er involvert i anstrengende arbeid eller trening kan fortelle en historie om en trakk muskel i armen. Vanligvis vil den starte som en skarp spasme, men det kan også utvikle seg langsomt, inntil du vekke neste morgen ute av stand til å bevege armen. Hvis du tror du har en trakk muskel i armen din, vel vitende om skiltene, hva deres plassering betyr, vil risikoen, og hastigheten på progresjon bidra til å lindre problemet.

Symptomer

De vanligste symptomene følte når du trekker en muskel i armen kan være smerte, ømhet og hevelse i muskler. Den manglende evne til å bevege armen eller muskel på grunn av smerter og hevelse er et annet tegn på en trakk muskel. Et annet tegn er stivhet eller en ekstremt stram følelse i det berørte området. Plutselige kramper kan oppstå også. En følelse av lammelse - der du ikke kan bevege armen, eller oppleve en prikking eller nummenhet - er nok et tegn på.

Årsaker

Tegn eller symptomer på en trakk muskel ofte et resultat av to typer skader på armen. Den første er en plutselig skade, for eksempel forstuing eller plutselig støt. Den andre årsaken er overforbruk eller overextension av muskel; er vanligvis oppstår fra løfte elementer som er utenfor din kapasitet, for fort, eller i lange perioder av gangen.

Type

Tegn og symptomer kan variere avhengig av muskel trukket. Deltoid musklene er lokalisert rundt skulderen, og kan vise tegn til smerte når du prøver å flytte den på overarmen. Biceps er musklene like under deltoids, og vanligvis viser tegn til smerte når du strekker armen rett ut. Triceps er muskler motsatte biceps på undersiden av armen. Disse musklene kan vise tegn på en pull når du bøyer armen ved albuen. De brachioradialis musklene utgjør muskelgruppe i underarmen. Ofte er disse musklene viser symptomer når du prøver å løfte noe, bøyer håndleddet, eller erfaring skade på albuen eller håndleddet.

Tidsramme

Smerten fra en trakk muskel kan være nesten momentant. Avhengig av hvor stramt muskelen er når skadde, kan du begynne å føle en kjedelig, bankende smerte som bygger seg opp over 24 timer, eller en skarp smerte som kan oppstå plutselig. Mens bankende smerte er lettere å håndtere i begynnelsen, er det også grunnen til musklene blir immobile for lange perioder av gangen. De skarpe smerter er ofte forårsaket av kramper og kan være lettere å håndtere ved melding eller arbeider muskelen sakte. Kramper ofte tar bare timer å eliminere.

Risiko

Ignorerer tegn på en trakk muskel kan forårsake ødeleggende effekter. Fortsatt bruk av en trakk muskel kan forårsake varig skade og delvis til fullstendig tap av mobilitet. Tap av deltamuskelen kan føre til manglende evne til å løfte armen. Tap av en bicep eller triceps kan gjøre deg i stand til å løfte gjenstander. Tap av brachioradialis kan resultere i tap av bruk av håndleddet.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like


Hvis du ikke vet førstehånds hva en trakk abdominal muskel føles, anser deg selv heldig. Inntil du skade musklene kjernen, trenger du egentlig ikke klar over hvor mye du faktisk bruker dem. I daglige aktiviteter som å puste, stående eller sittende overkroppen er alltid involvert. Arealet av torso og til i dagligtale kalles "mage" er mer korrekt kalt mageregionen. Se en lege hvis smertene er ledsaget av feber, hevelse eller rødhet; årsaken kan være noe som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Ta et dypt åndedrag. Fyll lungene helt og hold luften i noen sekunder. Hvis du føler en sterk, verkende følelse i magen, kan det være en skadet eller trukket mage - eller, mer korrekt, ab - muskel.

Slipp luften ut av lungene. Hvis du arbeider med en trakk mage muskler, når du slutter å bruke eller flytte området, bør du føle deg bedre i løpet av noen få øyeblikk.

Sitt på en stol og slå overkroppen fra side til side. Turning er en av de vanskeligste oppgavene med en trakk abdominal muskel. Du kan føle en bankende smerte, ikke en stikkende smerte.

Vent noen dager og prøve trinnene ovenfor på nytt. Trakk magemusklene ikke ta lang tid å helbrede. Hvis du fortsatt har den bankende følelse etter flere dager, ringe legen din og sette opp en avtale. Det er andre skader, som for eksempel en forstuet ribbein, som kan være den skyldige.

Hint

 • Se en lege umiddelbart for mystisk magesmerter, spesielt hvis det er uutholdelig eller ledsaget av rødhet, hevelse eller feber. Mulige årsaker kan omfatte blindtarmbetennelse eller andre forhold som trenger akutt behandling.
 • Aldri sette varme på en skade mindre spesifikt bedt om å gjøre det av legen din. Selv om varmen kan føle seg bra, noen ganger kan det gjøre mer skade enn godt.

Hvordan identifisere en migrene

Hvordan identifisere en migrene


Mange er rammet av hodepine, men å skille den faktiske type hodepine for å behandle det kan noen ganger være vanskelig, ettersom symptomene på flere former for hodepine kan overlappe. Migrene viser flere symptomer som er spesifikke for en migrene hodepine. Lær hvordan du kan identifisere en migrene.

Hvordan identifisere en migrene

Noen, men ikke alle migrenepasienter opplever en aura ved utbruddet av hodepine. En visuell tilstedeværelse, blir aura ofte begrenset til en side av hodet - normalt den siden som opplever smerte ved migrene. Noen ser blinkende lys eller vage former, mens andre mister synet.

Fysiske symptomer kan ledsage aura. Disse inkluderer svimmelhet, svakhet eller nummenhet i fingertuppene. Fordi disse kan også være tegn på et slag, bør du oppsøke lege umiddelbart dersom du opplever slike symptomer.

Med en migrene, er smerte følte på den ene, og noen ganger begge, sider av hodet. Smerten er lokaliserer i front rundt templene eller bak et øye eller øre. Smerten er vanligvis ganske intens, og ofte bankende.

I tillegg til smerter, kan du ha kvalme og oppkast og følsomhet for lys og lyd. Mange lider ønsker å bli isolert i et mørkt, stille og kjølig rom.

migrene kan skje når som helst på dagen. Smerten kan vare noen timer eller opp til en eller to dager.

Migrene kan forveksles med spenningshodepine. Spenningshodepine tendens til å forårsake en jevn smerte over hodet og pannen, versus bankende smerte på ett sted.

Hvordan ta vare på en migrene

Hvordan ta vare på en migrene


Migreneanfall kan vare i timer eller dager. Behandling for alvorlige, kroniske hodepine begynner med å finne årsaken, hvis mulig. Ikke godta nådeløs smerte; behandlinger er tilgjengelige.

Hvordan ta vare på en migrene

•  Snakk med legen din om dine symptomer slik at han eller hun kan gjøre en riktig diagnose og utelukke muligheten for en underliggende sykdom. Se etter tegn på migrene slik som bankende smerte, ofte på den ene siden av hodet, og kvalme. Disse symptomene kan bli innledet av synsforstyrrelser som flimrende lys.

Spør legen din hvilken type resept migrene medisiner er riktig for din type hodepine. Mange av disse effektivt kan lindre migrene hvis tatt tidlig.

Lie i et mørkt, stille, luktfritt rom og bruke kalde omslag til templene, øyne og øyehulene. Det kan dempe en full blåst migrene.

Komprimer og slipp arterien som går langs siden av ditt tempel med fingrene.

kvele kvalmen med en resept antinausea medisiner. Tenk antinausea stikkpiller.

Unngå noen matvarer som kan utløse migrene. Vanlige matvarer er pølser og bevarte kjøtt, skalldyr, nøtter, alderen ost, yoghurt, alkohol (særlig rødvin), MSG, sjokolade, kunstige søtningsmidler og enkelte frukter. Hvis du spiser en matvare for første gang og få en migrene to timer senere, er det sannsynligvis best å holde seg borte fra denne maten.

Prøv å drikke kaffe. For noen mennesker som lider av koffein tilbaketrekning, hjelper koffein lindre symptomer.

Spør legen din om en forebyggende medisiner ville være passende for deg.

Hint

 • Behandling av migrene er ofte oppnås gjennom resept medikamentterapi, som er relativt sikker og effektiv. Det er best å unngå narkotika, som avhengighet kan være et problem.
 • Disse hodepine kan påvirke noen, men de fleste som lider er kvinner, og migrene forekommer ofte i tiden rundt menstruasjonen.
 • Hvis din migrene synes å skje i tiden rundt mensen, ta en vanndrivende tre dager før du menstruere. Diuretika vil få deg til å tisse oftere, og dermed eliminere væske buildup og oppblåsthet i kroppen din.
 • Diuretika føre til at kroppen til å miste kalium. For å motvirke dette tapet, spise mat med høyt kalium som bananer, poteter kokt i huden, tørkede aprikoser, tunfisk og laks.
 • Hodepine som trenger medisinsk behandling omfatter de som er av plutselig innsettende eller ekstremt smertefull, vedvarende eller økende i alvorlighetsgrad, økte med anstrengelse eller hoste, ledsaget av feber eller endret mental status, eller respondert på behandling.
 • Aldri ta mer enn den anbefalte dosen av over-the-counter smertestillende. Ikke gi aspirin til barn under 18 år.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hjem Cures for migrene hodepine

Hjem Cures for migrene hodepine


Navnet "migrene" stammer fra det franske ordet for "et halvt hode" fordi det er vanligvis preget av en bankende smerte på bare én side av hodet. Det finnes en rekke naturlig hjemme botemidler for migrene hodepine som kan brukes til å behandle en smertefull, ofte svekkende tilstand.

Aromaterapi

Urte essensielle oljer kan brukes til å formulere effektive hjem rettsmidler for migrene. En slik løsning er en blanding av lavendel, peppermynte og kamille essensielle oljer. Kombiner 1 ts. Sweet Almond Oil med 3 dråper lavendelolje, 3 dråper kamille olje, 6 dråper peppermynteolje. Ved utbruddet av en migrene, masser dette til dine templer og baksiden av nakken din.

Apple Cider

Hell 1 kopp hver av eple cider eddik og vann i en liten kjele. Sakte bringe den til en byll. Slå av varmen, og plasser pannen på et stabilt underlag. Legg et håndkle over hodet og lener ansiktet over pannen og inhalerer dampen fra kjelen. Dette vil lette din migrene. Varm opp løsningen etter behov.

Akupressur

Bruk tommelen og pekefingeren (pekefinger) av en hånd til å presse fast på nettet av huden som befinner seg mellom tommel og pekefinger på den annen side ved det punkt hvor de møtes. Massasje eller fortsette å legge press for 3 til 5 minutter. Slipp trykket og gjenta til du får lindring.

Shiatsu

Shiatsu, den tradisjonelle japanske hands-on terapi, og tilbyr en rekke teknikker du kan bruke som hjem botemidler for migrene. En av disse teknikkene innebærer bruk av tomlene for å slippe trafikk energi fra hodet for å lette din hodepine. Plasser begge tomlene på bunnen av skallen din, rett nedenfor benete rygger, med en tommel på hver side av ryggraden. Litt vippe hodet bakover, og deretter legge press oppover mens du puster dypt.

Feverfew

Resultatene av en 1997 klinisk studie av en israelsk forskningsgruppe (se Ressurser nedenfor) viste at, tatt på en jevnlig basis, reduserer Feverfew betydelig migrene og deres symptomer som kvalme, oppkast og lysfølsomhet. Den helbredende egenskaper av denne urten er tilskrevet parthenolide, en aktiv kjemisk stoff som finnes i sitt blad. Parthenolide har blitt funnet å hemme frigjøringen av serotonin fra blodplater, noe som er en primær årsak til migrene. Feverfew er tilgjengelig på helse butikker i en frisk eller tørket blad form, som du kan ta som en urte te (se Ressurser nedenfor). Den er også tilgjengelig som en flytende ekstrakt, kapsler eller tabletter.

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hva er en migrene?

En migrene er en sever hodepine som kan forårsake smerte, kvalme, svimmelhet og en følsomhet for lys og lyd. Migrene kan skje når som helst og er ganske ofte ødeleggende når de oppstår. De fleste av migrene er forårsaket av vaskulær, neurale, eller kjemiske problemer. Det er mange medisiner som er tilgjengelige for å bidra til å forhindre og eller leder migrene forekomster.

Mislykket Medisinering

En type migrene medisiner som brukes er mislykket medisiner. Disse medikamentene er tatt ved første tegn på en migrene og bidra til å lindre eller lysere symptomene på en migrene. Men det betyr ikke alltid hindre en migrene, og gjør ingenting med mindre en migrene har allerede startet.

Forebyggende medisiner

Forebyggende migrene medikamenter blir brukt til å forhindre en migrene starter. Disse medikamentene blir brukt av kroniske migrenepasienter og arbeid ved å skape et miljø i kroppen din som ikke fremmer migrene å skje i første omgang.

Vaskulær

Noen av migrene kan være forårsaket av problemer med det vaskulære system. Når problemer oppstår fra innsnevring og utvidelse av blodårene, hevelse kan forekomme. Som svellende øker, blir området smertelig følsom for bevegelsen. Dette er grunnen til at med mange migrene kan du føle bankende smerte. Dette er fordi hver gang hjertet slår, løper blodet gjennom de følsomme fartøy forårsaker enda større smerte. Visse migrene medisiner kan hjelpe ved å redusere hevelse, samt å hjelpe kontroll dilatasjon og innsnevring av blodårene.

Chemical

En antatt årsak til at det oppstår migrene er en kjemisk ubalanse. Dette skjer når serotoninnivået i hjernen er ubalansert. Serotonin er delvis ansvarlig for innsnevring og utvidelse av blodårene rundt hjernen. Hvis denne blodkarprosessen ikke holdes under kontroll, kan veggene rundt blodkaret blir svake og en liten mengde av blod er i stand til å unnslippe beholderen inn i omkringliggende vev. Smertereseptorer i nærområdet fornemme lekkasje og varsle kroppen din i form av migrene smerte. Migrene medisiner virker ved å hjelpe til å regulere serotonin, som igjen holder blodårene under kontroll.

Neural

Migrene kan også være forårsaket av nerveproblemer. Dette skjer når en strøm av ulike hjernen kjemikalier irritere nerver og smertesensorer rundt hjernen. Disse kjemikaliene kan frigjøres under belastende forhold, eller som en følge av næringsmidler eller alkoholinntak. Substans P er en av de største skyldige fremkallende kjemikalier for disse typer migrene. En migrene medisiner fungerer ved å balansere ut igjen de kjemikaliene som har blitt utgitt i hjernen, som deretter lindrer irritasjon av av nerver og smertesensorer.

Koffein

Koffein er en vanlig ingrediens som finnes i mange migrene medisiner. Selv om koffein kan også være en trigger for noen migrenepasienter, når det brukes i medisiner det hjelper kroppen å absorbere medisinen raskere. Det gjør det ved å fungere som en mild stimulerende som hjelper kroppen prosessen medisinen raskere.

Triggere

Du kan bidra til å øke kraften i din migrene medisiner ved å analysere og unngå livs triggere som kan føre til migrene oppstår. Hold en journal over hva du gjorde og hva du spiser før en migrene. Holde styr på matvarer vil bidra til å identifisere kjemiske triggere, og holde styr på hva du gjorde vil bidra til å identifisere stress relaterte triggere. Når du har identifisert mønstre i hverdagen i forhold til din migrene, kan du unngå disse triggere.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Graviditet Migrene

Graviditet Migrene


Fosteret kan bli skadet av noen kjemikalier som går inn i morens kropp, blant annet som migrene medisiner. Migrene er utrolig smertefullt, med bankende smerte på den ene siden av hodet, lysfølsomhet, kvalme og svimmelhet. Kvinner er mer tilbøyelige til å ha migrene enn menn. Men, gravide kvinner med migrene ikke trenger å lide.

Funksjon

Det er ukjent hvorfor noen får migrene, selv om de kan kjøre i familier. Den mest utbredte teorien i dag er at en kjemisk i hjernen, serotonin, er ansvarlig. Kvinners hjerner er mer opphisset av kjemikalier enn menns. Hvis en kvinne har allerede en historie med migrene, så bør behandlingen starte så snart hun vet at hun er gravid eller når du prøver å bli gravid.

Betraktninger

Dietten, koffein forbruk og mengde søvn kan også påvirke en gravid kvinnes migrene. Et balansert kosthold med masse friske eller kokte grønnsaker og brun ris, begrenset koffein og regelmessig mosjon kan hjelpe en gravid kvinner får mer tilfredsstillende søvn, noe som kan bidra til å redusere mengden av migrene hun får under hennes graviditet. En lege eller fødselslege bør bidra planlegge kostholdet eller noen vitamintilskudd kvinnen bør ta.

Forebygging / løsning

I tillegg til regelmessig mosjon og et godt kosthold, kan noen medisiner tas for å hjelpe til med migrene smerte. Disse stoffene omfatter paracetamol (paracetomol i Storbritannia), Cyclizine, proklorperazin og kanskje metachlopramide (avhengig av hva legen din sier). Andre ting som kan bidra til å lette migrene smerte er kalde omslag til hodet og øyne, mørkfarging rommet, ligge og puste dypere for å hjelpe kroppen å slappe av.

Advarsel

Reseptbelagte og over-the-counter narkotika at gravide kvinner trenger å unngå å inkludere aspirin, noen triptaner (inkludert den populære merkenavn narkotika Topomax), amitriptylin (mot depresjon ofte foreskrevet for migrene), profylakse, opiater, narkotika og etter 30 uker, ibuprofen .
Du må heller ikke bruke denne artikkelen i stedet for lege eller fødselslege råd. Alltid konsultere med legen din før du tar noen medisiner.

Teorier / Spekulasjoner

Holde en dagbok eller elektronisk journal av migrene kan indikere hvilke dager du er mer sannsynlig å få en migrene. Du kan også lære å se mønstre for å unngå mat eller drikke som kan utløse migrene. En dagbok oppføring vil inkludere når migrene begynte, hvor lenge det var, hva du gjorde på den tiden det begynte, hvordan været var, hvilke medisiner du tok (eller har glemt å ta) og hva du spiste rett før migrene.

Symptomer på barn Migrene

Migrene er ikke normale hodepine. Barn så vel som voksne kan lide av disse intense, svekkende hodepine. Symptomene og frekvens kan forandre seg med alderen, men mange av sine symptomer og hva som utløser dem er lik voksne migrene. Som med migrene hos voksne, kan deres symptomer og triggere variere.

Smerter som ligner på voksne

Mange symptomer er lik de hos voksne. Barn føler intens, bankende smerte som noen ganger sentrert rundt øynene eller panne. Yngre barn har en tendens til å vise denne smerten gjennom søvnighet eller crankiness.

Andre lignende symptomer

De sekundære symptomer er lik for barn så vel: kvalme, oppkast, svimmelhet og visuelle eller sensoriske forstyrrelser kalt aura (tunnelsyn, blinkende lys). Akkurat som voksne, ikke alle barn opplever alle disse sekundære symptomer.

Triggere

Som med voksne, er migrene ofte utløst av visse triggere i et barn. Disse triggere inkluderer mangel på søvn, visse matvarer og koffein tilbaketrekning. Stressende situasjoner, sterke lukter, fysisk anstrengelse, reisesyke, feber og vær endringer kan utløse dem også.

Unikt for barn

Smerten fase av barns migrene er vanligvis kortere enn voksne '. Det varer i 30 minutter til 48 timer i forhold til opptil 72 timer for voksne. Barn er også mer sannsynlig å ende en hodepine med dyp søvn.

Symptomer endres med alder

Som barn vokse, endre deres migrene, ofte øker i intensitet og frekvens. For noen barn, migrene stoppe noen år etter puberteten, og for andre, de vokser verre når de kommer inn i voksenlivet. Etter hvert som de blir eldre, har en tendens til å etterligne smerte voksnes migrene mer ved å bevege den ene eller begge sider av hodet.

Alternativ behandling for migrene hodepine

Alternativ behandling for migrene hodepine


Når medisiner ikke klarer å lette din migrene smerte, kan alternative behandlinger gi deg lindring. Medisinsk forskning støtter bruk av akupunktur og kiropraktikk behandlinger som egnede tiltak mot migrene. Kosttilskudd og urter er også nyttig.

Når du er riktig diagnostisert med migrene, ville en helhetlig tilnærming inkluderer livsstilsendringer som å endre kostholdet ditt. Refleksologi, fysioterapi og homeopatisk behandling kan gi lindring. Alternative og tradisjonelle tilnærminger kan kombineres under omsorg av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Årsaken til migrene er et mysterium. Det finnes ulike teorier og en rekke studier. Bevissthet om de ulike medisinske modaliteter kan hjelpe deg å ta bedre valg for behandling av dine symptomer.

Migrene Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), ca 28 millioner mennesker lider av migrene. Disse forskerne definere migrene som: "... alvorlig smertefulle, tilbakevendende hodepine som er noen ganger ledsaget av andre symptomer som synsforstyrrelser (aura) eller kvalme Det finnes to typer migrene -. Migrene med aura (tidligere kalt vanlige migrene) og migrene uten aura (tidligere kalt klassisk migrene). "

Hvis ubehandlet, migreneanfall varer vanligvis 4-72 timer. Den lidende erfaringer bankende smerter på den ene siden av hodet, som forverres av fysisk aktivitet. Ekstrem følsomhet for lys og støy, blekhet, og en følelse av å være kald er vanlige symptomer.

Akupunktur

Lisensiert kiropraktisk lege og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC, uttalte cscs, "Akupunktur gjenoppretter normal kroppsfunksjon ved å få energi (blod) i tynntarmen, hvor 99 prosent av vårt immunsystem ligger ... Lokalt, stimulerer det poeng å redusere smerter i hode og nakke ved å balansere kroppens energi langs meridianen system. "

UMM forskning validerer akupunktur som et hjelpemiddel i kampen mot migrene. "Akupunktur har blitt studert som en behandling for migrene hodepine i mer enn 20 år. Selv om ikke alle studier har vist fordelen med akupunktur, forskere er enig i at akupunktur vises trygt og at det kan være effektive for noen mennesker."

En analyse av akupunktur behandlinger for å redusere migrene ble publisert i den høyt respekterte Cochrane Library i 2003 det foreslått at du mottar en akupunkturbehandling når migrene symptomer først begynner er like effektivt som å ta medisinen Imitrex, men rapporten uttalt at så symptomene fortsetter, medisinen fungerer bedre enn akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Flere kliniske forsøk ved University of Maryland viste at "spinal manipulasjon terapi kan hjelpe i behandlingen av migrene hodepine. I en studie av personer med migrene, rapporterte mer enn en 90 prosent reduksjon av angrep og 49 22 prosent av dem som fikk kiropraktisk manipulasjon prosent rapporterte en signifikant reduksjon av intensiteten av hver migrene. "

I en annen UMM studie ble migrenepasienter randomisert til å motta rotere manipulasjon, en daglig medikament (elavil) eller en kombinasjon av begge. Resultatene var at rotere manipulasjon var like effektive behandling av migrene som medisiner, men det var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, som praktiserer på Chiropractic Group i Okeechobee by, sier chiropractic omsorg gjenoppretter normal bevegelse til NVG-occipital område (base av hodet) for å redusere nerve press til hodet og muskelspasmer.

Kosttilskudd, kosthold og urter

Resept for Nutritional Healing, utarbeidet av Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, siterer 2000 mg daglig av kalsium og 1000 mg daglig av magnesium, med 60 mg daglig av Co-enzym Q10 plus Koenzym A som en verdifull behandling for migrain hodepine. Kalsium og magnesium bidrar til å regulere muskeltonus og overføre nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øke blodstrømmen til hjernen og bedrer blodsirkulasjonen. Doser av ekstra vitaminer og næringsstoffer avhenger av migrene lidende kroppens kjemi og historie.

Vedta en diett lav i enkle karbohydrater og mye protein er anbefalt. Mandler, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk, kirsebær og fersk ananas bør inkluderes. Matvarer for å unngå er salt og syredannende matvarer som kjøtt, frokostblandinger, brød og korn. Også unngå stekt mat og fet eller fet mat.

Flere urter er antatt å lindre smerte, men de bør brukes med forsiktighet som urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Anbefalt urter i Resept for Nutritional Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, peppermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Det er mange helsetjenester alternativer for migrene lidende. Alternative behandlinger er gunstig. Kombinere konvensjonelle og alternative behandlinger er også mulig under veiledning av helsepersonell. Som enhver sykdom, pasienter har mest nytte av å lære om deres forhold og gjøre de beste beslutningene for bedre helse.

Definisjon av en migrene hodepine

Ifølge Mayo Clinic, migrene er hodepine som ofte blir ødeleggende, med alvorlige symptomer på bankende smerte og advarsel sensorisk aura. Lider kan utvise en smertefull kriblende eller se lysglimt, som bare vil minske ved å ligge nede i et mørkt og stille rom.

The Pain

Ifølge Cleveland Clinic, er migrene smerte ofte bankende eller bankende, og kan begynne i den ene siden av hodet og skiftet til en annen side, eller det kan påvirke hele hodet. Smerten kan variere i alvorlighetsgrad, og migrene kan vare bare noen få timer til flere dager.

Andre symptomer

The Cleveland Clinic sier at migrenepasienter ofte er følsomme for sterkt lys og sterke lukter, spesielt i løpet av en episode. Lider kan også oppleve et tap av matlyst, føler deg svimmel og kvalm og være ekstremt trøtt.

Varselskilt (Aura)

Noen lider vil oppleve en aura rundt 30 minutter før deres migrene, signaliserer at man kommer. De kan se glimt av sparkly lys eller erfaring tåkesyn. De kan også føle tingly eller stikkende fornemmelser på sine lemmer.

Årsaker

Ifølge Cleveland Clinic, følelsesmessig stress er fortsatt en av hoved triggere for migrene fordi i løpet av en stressende tid, kjemikalier er gitt for å løse situasjonen (fight or flight respons). Utgivelsen av kjemikaliene kan forverre migrene.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, migrene ofte er arvelig. De sier også at kvinner lider av migrene tre ganger mer enn menn.