Digidexo.com

når kvinner gjesper i tlf

Hvorfor trenger dere Gjesp når noen andre Gjesper?

Du har sikkert opplevd dette fenomenet før. Din venn gjesper og du plutselig finner deg selv å gjøre det samme. Det kalles "smittsom gjesping" og du er ikke alene. Ifølge forfatterne av en gapende studie publisert av Royal Society, 42-55 prosent av voksne gjespe under eller kort tid etter å ha sett en annen persons gjesp.

Potensialet Årsak

Mens de biologiske årsaker til spontan gjesping er fortsatt vag, aktuell forskning ved Atsushi Senju og andre antyder at "smittsom gjesping" --- gjesping stimuleres ved å vise en annen person gjesp --- kan være et fenomen avhengige av hjernens evne til å stille empati.

Empati i Brain

En studie ved Drexel University i 2005 ved hjelp av fMRI skanninger fant at selv behandling område av en deltakernes hjernen lyser opp når du ser noen gjesp. Aktivitet på dette området, ifølge forskerne antyder en empatisk årsak til responsen.

Barn under 4

Den empati teorien støttes også av studier som involverer barn under 4 som ser ut til å være mye mindre utsatt for smittsom gjesping enn voksne. Dette tyder på at sosial utvikling, spesielt hjernens evne til å vise empati, kunne spille en nøkkelrolle i smittsom gjesping.

I eldre barn med autisme

Den samme konklusjonen støttes i studier hos eldre barn med autisme spektrum lidelse som sjelden fremvise den smittsom gjesping fenomen. Autisme spektrum lidelse påvirker barnas evne til å sosialisere, delvis på grunn av en manglende evne til å sette seg selv i "andres sko." Gitt deres funn i denne studien, publisert i Biology Letters, forskere mener mangelen på smittsom gjesping av dem med en hemmet evne til innlevelse peikt empati som en nøkkelkomponent i forståelse hvorfor vi gjesper når andre gjør.

I sjimpanser

Til slutt, ikke alle dyr viser tegn på smittsom gjesping, men nabo arter av mennesker, sjimpanser, ser ut til å utvise denne oppførselen også. Forskere i Japan tok en gruppe sjimpanser og viste dem videoer av andre sjimpanser gjesping. To av de seks kvinner gjespet mer når de utsettes for denne videoen og ingen gjespet mindre. Og viser ingen mottakelighet for smittsom gjesping mye som sine menneskelige kolleger, gjorde baby sjimpanser ikke gjespe i det hele tatt.

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?


En lyske belastning er når det er en rift eller trekk i de tre musklene i indre lår, også kalt adductor musklene. Denne kombinasjonen av musklene går fra lysken hele veien nedover innersiden av låret og kobles til kneet. En trakk lysken kan være forårsaket av mange forskjellige ting, for eksempel en direkte slag mot lysken, belaste muskelen utover hva det er i stand til, overdrive eller legge for mye stress på musklene når de ikke er korrekt strukket.

Symptomer på Kvinne Lyske trekker

Symptomer kan være mild til svært alvorlig i en lyske pull. Symptomer kan inkludere tetthet i lysken, smerte og ømhet, svakhet i adductor musklene, blåmerker, feber på stedet av belastningen, og en smellende eller kneppende lyd når musklene er anstrengt. Du vil oppleve smerte når du flytter, og du kan oppleve lyskesmerter når du går på do.

Hvordan det er diagnostisert

Din lege vil fysisk eksamen området til å finne noen hevelse eller klumper som vises på lysken. Den fysiske undersøkelsen vil avdekke hvorvidt smerte er et resultat av andre medisinske tilstander som nyrestein, forstørrede lymfeknuter eller andre bekken problemer som cyster på eggstokkene. Cyster på eggstokkene kan forårsake intense smerter som kan synes å kjøre nedover beinet og kan ligne en muskel pull. Røntgen, CT skanner og andre tester kan utføres for å utelukke eventuelle andre problemer før en full diagnose er gitt.

Behandling

Lyskesmerter hos kvinner varierer avhengig av diagnose under evalueringen. Den vanligste formen for behandling for en lyske pull er kvinner er hvile og medisiner. Ibuprofen og Naproxen er både anti-inflammatoriske medisiner som hjelper med hevelse og betennelse. Varme brukes til det generelle området eller et varmt bad kan gi midlertidig lindring. Behandlingen er basert på den eksakte årsaken til smertene. Enhver smerte som har oppstått i flere dager bør sees på av en lege.

Tegn og symptomer på MS i kvinner

Tegn og symptomer på MS i kvinner


Multippel sklerose angriper det sentrale nervesystemet, og symptomer kan være mild, moderat eller alvorlig. Hver person påvirkes forskjellig --- fra sporadisk nummenhet i beina til lammelse og blindhet. Kvinner er dobbelt så sannsynlig som menn for å lide av MS, og tegn eller symptomer vanligvis dukker opp rundt 20 år eller 30. Selv om ikke dødelig, kan symptomene endre den lidende livsstil og livskvalitet. Ifølge statistikk fra Brigham and Women Hospital, et undervisnings datterselskap av Harvard Medical School, mer enn 350.000 mennesker i USA lider av MS.

Øyeproblemer

En betennelse i de optiske nervene påvirker de fleste kvinner med MS. Tegn på en betennelse inkluderer tåkesyn eller dobbeltsyn og kan bringe på smerte eller ufrivillig øyebevegelser. Andre øyeproblemer hun kan støte på er problemer med å følge eller sporing med begge øynene og følelsen av livløse objekter eller miljø i bevegelse.

Fatigue

Som dagen utvikler seg, MS-pasienten opplever typisk sykdomsfølelse og tretthet ved tidlig ettermiddag. En feber kan følge med tretthet.

Armer og ben

MS-syke kan føle en svakhet eller weightiness i armer og ben. Noen ganger er de krible eller ha en elektrisk følelse. Varme kan gjøre dette symptomet verre, så i løpet av sommeren, bør MS-syke prøve å bo i luftkondisjonerte rom og bygninger for å hindre at disse følelsene.

Samordning

Svakhet i bena kan føre til balanse problemer og rystelser. Mange MS-syke opplever kløe, verkende og skjelvinger i musklene, forårsaker kramper eller en stivne sensasjon.

Blære og tarmer

Urinering kan være vanskelig for pasienter med multippel sklerose fordi trangen til å gå er ikke alltid der. Dette kan skape lekkasje, slik at folk som lider av dette bør bruke toalettet ofte, selv når de ikke trenger å gå. Noen kvinner med MS lider av forstoppelse eller inkontinens av tarmer.

Andre symptomer

De fleste kvinner med MS opplever smerte som et tegn på tilstanden, enten for en kort tid eller lenger, og dette synes å bli dårligere med alderen. Et annet vanlig problem er seksuell dysfunksjon, noe som forekommer i mer enn 70 prosent av pasientene, ifølge statistikk fra University of Maryland Medical Center. Svelgevansker, tale og hørsel problemer, konsentrasjon og humørsvingninger er vanlige symptomer på multippel sklerose.

Symptom Triggers

Visse forhold utløse symptomer hos kvinner med multippel sklerose. Virale eller bakterielle infeksjoner kan føre til utbruddet eller forverring av symptomer. Heat, stress og fysiske traumer har også vært kjent for å bringe på tegn på MS.

Tegn og symptomer på multippel sklerose hos kvinner

Multippel sklerose (MS) er strengt tatt ikke en kvinnesykdom, men det påvirker ofte kvinner. Vedtak om prevensjon, fruktbar og hormonbehandling kan påvirke symptomer hos kvinner. Mens kvinner ikke har et annet sett av symptomer, kan de se en økning eller reduksjon i symptomer som sine hormoner svinge. Kvinner er også mer sannsynlig å ha en tidligere debut av symptomer enn menn og dermed kan få tidligere diagnoser.

Historie

MS ble først beskrevet klinisk i 1868 av Dr. Jean-Martin Charcot ved Universitetet i Paris. Så sent som på 1920-tallet, ble det antatt at menn kontrakt MS oftere enn kvinner. Det skyldes i hovedsak kvinner som led av MS blir feildiagnostisert som å ha "hysteri" --- noen ganger subjektive natur av symptomene blir forsterket av det faktum at fakkel-ups i kvinner kan følge deres menstruasjonssyklus.

Time Frame

Kvinner er oftest diagnostisert med MS i løpet av sine fertil år, og ofte blir diagnostisert under eller etter svangerskapet. Hormoner knyttet til graviditet kan sette sykdommen i remisjon, spesielt i løpet av tredje trimester, men postpartum perioden kan utløse symptomer. Studier av progestin og østradiol håper å vise de beskyttende kvaliteter av kvinnelige hormoner mot MS-symptomer. Hormon svingninger funnet i fertil år bringe symptomer i forkant og skynde diagnose.

Betraktninger

Mens kvinner kan oppleve en bedring av symptomer sent i svangerskapet, svangerskapet i seg selv kan forverre visse symptomer. Problemer med gange og balanse kan bli forverret av den ekstra vekten av svangerskapet og skiftet i en kvinnes tyngdepunkt. Eksisterende blære og tarmproblemer kan også forverres under graviditet. Tretthet kan være et problem også. Graviditet er ikke vist, men å påvirke den generelle sykdomsforløpet.

Risikofaktorer

Som med mange autoimmune sykdommer, er kvinner diagnostisert med MS omtrent dobbelt så ofte som menn er. I tillegg hvite er dobbelt så sannsynlig at kontrakten MS enn folk av farge. Hvite kvinner med skandinavisk avstamning bor over den 37. parallell (grovt sett fra sørlige Virginia til San Francisco og nord), i alderen 20 til 40 med en familie historie av MS er mest sannsynlig at kontrakten sykdommen. Mens tidlig-utbruddet MS er enda mer sannsynlig å påvirke kvinner enn menn (ca 12:57), er sen-utbruddet MS mer sannsynlig å påvirke menn.

Kjønnsrelatert forskning

En 2006 Mayo Clinic studie viste at selv om MS ikke regnes som en arvelig sykdom, menn er mer sannsynlig enn kvinner til å overføre sykdommen til sine barn. En 2007 studie ved universitetet i Oxford, derimot, viste at menn og kvinner passere på sykdommen på omtrent samme hastighet. En studie ved Wayne State University i 2006 viste at kvinner har høyere nivåer av et protein forbundet med skaden MS årsaker og at testosteron har nervecellene kvaliteter. Kvinner har også en høyere rate av omsetningen for de cellene som reparerer skader forårsaket av MS. Studier fortsette å se på rollen av hormoner i å påvirke og behandling av MS.

Hvordan beregne en kvinner eggløsning dato

Hvis du prøver å bli gravid, betydelig hjelper det å vite eggløsning datoer. Likeledes, hvis du ønsker å unngå å bli gravid, er nyttig den samme informasjonen.

Hvordan beregne en kvinner eggløsning dato

•  Skriv ned den første dagen i siste menstruasjon. Dette er den datoen du startet din siste menstruasjonssyklus.

Legg merke til gjennomsnittlig antall dager i din individuelle menstruasjonssyklus. Menstruasjonssyklusen begynner på den første dagen av mensen og slutter på den siste dagen før du får din neste periode. Antall dager i den syklusen er kjent som ditt spesifikke menstruasjonssyklusen. De fleste kvinner har en menstruasjonssyklus på ca 28 dager. Beregn din gjennomsnittlige menstruasjonssyklus ved å spore sykkelen i flere måneder. Syklusen kan variere litt fra måned til måned. Gjennomsnittlig dine sykluser over tre eller fire måneder på å finne din gjennomsnittlige menstruasjonssykluslengde.

Vit at kvinner vanligvis har eggløsning 14 dager etter starten av menstruasjonssyklusen. Dette betyr at hvis du har en 28-dagers syklus, vil du sannsynligvis eggløsning på dag 14 i syklusen. Hvis du har en 30-dagers syklus, vil du sannsynligvis eggløsning på dag 16 i syklusen.

Bruk online eggløsning kalkulatorer for enkelt å se dine spådd eggløsning datoer. Nettsteder som Ovulation-Kalkulator og The Imperfect Parent vil beregne eggløsning dato for deg. Du må legge inn den første dagen i din siste periode og din gjennomsnittlige menstruasjonssyklusen lengde for å få resultater.

Prøv temperaturen metode for å bestemme eggløsning. Ta temperaturen hver morgen. Dagen etter at du har eggløsning, vil temperaturen være om en halv grad Celsius høyere enn normalt. Sørg for å ta temperaturen første om morgenen, før du har fått ut av sengen som bevegelse forårsaker kroppstemperaturen til å stige.

Observer utflod. Når eggløsningen nærmer seg, har en tendens utflod å være mer vassen og tydelig. På dagen for eggløsning, vil utslippet være tykkere og våtere. Direkte etter eggløsning, vil utslippet være noe klebrig.

Besøk en fruktbarhet lege for å få hjelp bestemme din eggløsning tid. Disse legene kan utføre ulike tester for å hjelpe deg med å spikre ned dine spådd eggløsning datoer.

Hint

  • Etter eggløsning har skjedd, må egget bli befruktet i løpet av 24 timer for at graviditet kan oppstå.
  • Vær oppmerksom på at eggløsning beregningen gir et anslag over den eggløsning dato. Det er ikke en eksakt vitenskap.
  • Hvis din menstruasjonssyklus varierer hver måned, er det vanskelig å forutsi eggløsning datoer.

Hvordan Boost en kvinnes Metabolism over en alder av 40

Kvinner som passerer 40 år ansiktet en metabolsk drop - rundt fem prosent per tiår. Muscle er tapt og erstattet av fett dersom tiltak ikke blir tatt for å øke en kvinnes metabolisme. Det finnes en rekke naturlige måter å øke forbrenningen. Forbedre trening teknikker og gjøre enkle endringer i kostholdet vil sparke starte metabolismen av de fleste kvinner.

Hvordan Boost en kvinnes Metabolism over en alder av 40

Bruk notatbok og penn for å starte en food journal. Record mat spist og hvert glass vann forbrukes. Både overspising og undereating ha negative metabolske effekter. Kalorier bør ikke falle under 1200 per dag, ifølge ernæringsfysiolog Joy Bauer.

Spis frokost, og deretter spise med jevne mellomrom i løpet av dagen. Ifølge Ernæringsfysiolog J. Bauer, bør hvert måltid og snacks inneholder noen magre proteiner for maksimal metabolisme boost. Den lengste tiden som skal passere mellom å spise et måltid eller en matbit er 3 til 4 timer.

Plasser de åtte gummistrikk rundt vannflasken (hvis det er en 8-oz flaske;.. En 16-oz flaske bare trenger fire band). Etter hver flaske med vann er fortært, fjerne et band. Når alle band er fjernet, dine daglige vannbehov vil bli er oppfylt.

Konsumere kalsium-rik meieriprodukter. Ifølge både WebMD og en rapport fra NY Daily News, øker kalsiumstoffskiftet. Tre til fire daglige porsjoner med meieriprodukter bidrar til å øke metabolismen ved å lage en liten økning i kroppstemperatur.

Øvelse aerobt minst fire ganger per uke og trener styrke minst to ganger per uke. Ifølge Reuters, trene bare en gang øker fettforbrenningen og stoffskiftet.

Hint

  • Hvis du vurderer kosttilskudd som en metabolisme øke strategi, er det best å først konsultere en profesjonell og deretter å bli nøye overvåket for allergiske eller andre bivirkninger.
  • Det er alltid best å konsultere med en lege før du begynner et treningsprogram eller tar noen form for vekttap eller metabolismen som øker kosttilskudd.

Hvorfor kvinner Grow Hair Facial?

Hvorfor kvinner Grow Hair Facial?

Facial hår på kvinner overflødig - Når skal Worry

Omtrent 10 prosent av kvinnene opplever overflødig ansiktshår. Tilstanden kalles hirsutisme. Årsaken kan være genetisk, men noen ganger et medisinsk problem eksisterer som bør undersøkes. Det er viktig å vite når du bør spørre legen din om det kan være en underliggende årsak.

Hormoner Bidra til Facial hår på kvinner

Overskudd av skjegget hos kvinner er definert ved tilstedeværelsen av grove, mørkt hår på leppen, hake, bryst og kinnskjegg området. Det er et resultat av høyere nivåer av hormonet dihydrotestosteron, en forløper til testosteron. Noen nivåer av testosteron er normal hos kvinner, ansvarlig for tykt vakkert hår og øyenvippe vekst. Østrogen og testosteron handle sammen for å gi normal hormonbalanse.

Medisinske problemer

Det kan være noen underliggende årsak for overflødig kroppshår hos kvinner; betegnelsen som brukes når det ikke er noen merkbar medisinske problemer er "idiopatisk". Når et medisinsk problem eksisterer, vanligvis ser det i puberteten og kan være et resultat av polycystisk ovarialsyndrom, eller unormalt i binyrene funksjon.

Eldre kvinner som plutselig opplever ansiktshår vekst bør ha en medisinsk eksamen for å utelukke tilstedeværelse av eggstokkene, livmor eller adrenal kreft. Svulster assosiert med kreft skille ut hormoner som forårsaker ansikts hår å vokse raskt.

Andre medisinske årsaker inkluderer fedme, diabetes og insulinresistens. Unge kvinner med plutselig vektøkning som nylig har avsluttet p-piller kan se en økt vekst i ansiktshår.

Legemidler inkludert testosteron og anabole steroider også fremme ansiktshår hos kvinner. Mindre vanlige, men alvorlige helseproblemer inkludere inkludere anoreksi ,, akromegali, hypotyreose, hyperprolaktinemi og porfyri, som alle er også forbundet med hirsutisme.

Etnisitet og familiær tendens til ansiktshår er vanlig hos mange kvinner, og kan håndteres ved hjelp av riktige kremer, blekemidler eller besøk til estetiker.

Hvis ansiktshår overstiger det som er kulturelt normalt, kan det være viktig å se din lege for hormon testing eller en gjennomgang av medisiner som kan bidra til problemet.

Kvinner og nedre magesmerter

Kvinner og nedre magesmerter


Nedre magesmerter kan være tegn på en alvorlig tilstand. Noen av disse er spesifikke for kvinner og andre kan forekomme hos både menn og kvinner. Hvis du opplever magesmerter ledsaget av blødning fra skjeden eller endetarmen, oppkast eller smerter i nakke, skulder eller bryst bør du oppsøke øyeblikkelig medisinsk behandling.

Ektopisk graviditet / abort

Hvis du er eller kan være gravid og opplever smerter i nedre del av magen eller bekkenet, og du har også blødninger fra skjeden, kan du ha en graviditet utenfor livmoren eller være opplever en spontanabort. Ektopisk graviditet er en tilstand der dine befruktede egg implantater i en av egglederne eller et annet sted utenfor livmoren. Denne tilstanden krever umiddelbar medisinsk behandling og, avhengig av hvor langt du er i svangerskapet, kan det hende du trenger kirurgi. Abort, også referert til som spontan abort, er en tilstand der svangerskapet slutter og fosteret er utvist. Dette skjer vanligvis svært tidlig i svangerskapet.

Bekkeninfeksjon

Bekkeninfeksjon (PID) er preget av en konstant murrende smerte i nedre del av magen, sammen med utflod. PID er en bakteriell infeksjon i livmoren, eggledere og eggstokker. Det er vanligvis forårsaket av seksuelt overført sykdom som har spredt seg fra skjeden og livmorhalsen. Du bør kontakte legen din for behandling, som er antibiotika som doksycyklin og Flagyl.

Blærekatarr

Blærekatarr er en urinveis (blære) infeksjon som forårsaker mild smerte i nedre del av magen og smertefull, brennende vannlating. Det kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon, feminine hygieneprodukter, visse medisiner, sæddrepende produkter eller andre irritanter. Hvis infeksjonen forblir ubehandlet kan det spre seg til nyrene dine og skaper en svært alvorlig tilstand. Legen din kan forskrive et antibiotikum basert på den type bakterier som finnes i urinen din.

Menstruasjonssmerter

Nedre magesmerter under menstruasjon er en vanlig tilstand. Det kan begynne noen dager før mensen og vanligvis varer i to eller tre dager. Det kan behandles med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, eller legen din kan forskrive en sterkere smertestillende medikamenter. Plassere en varmepute på magen eller soaking i et badekar med varmt vann kan også hjelpe lindre smerten.

Endometriose

Endometriose er en tilstand der celler fra livmorslimhinnen befinner seg i andre deler av magen, utenfor livmoren. Fordi disse cellene fortsette å handle som normalt livmor vev, de produserer blod som kan hope seg opp, noe som fører til smerter og press. Du kan oppleve smerter under samleie, så vel som på andre tider. Komplikasjoner kan omfatte utvikling av bekken cyster eller tarmobstruksjon. Hvis tilstanden ikke reagerer på medisiner, for eksempel hormoner eller undertrykkende steroider, kirurgi kan være nødvendig.

Fibroids

Kvinner kan utvikle fibroids, som er unormal vekst av musklene i livmoren. Noen ganger kalt livmora steiner, skaper de en hard masse i livmorveggen. De er ikke-kreft og saktevoksende. De kan også føre til uregelmessig eller overdreven menstruasjonsblødning. Behandling kan inkludere hormonelle medisiner som p-piller, en D & C som er en skraping av livmorveggen, kirurgi for å fjerne fibroids. I alvorlige tilfeller en hysterektomi kan være nødvendig.

Andre betingelser

Andre forhold som fører til lavere magesmerter, som ikke er begrenset til kvinner omfatter blindtarmbetennelse, divertikulitt, tarmobstruksjon, nyrestein, ulcerøs kolitt, Crohns sykdom, irritabel tarm-syndrom og forstoppelse. Konsultere legen din for diagnose og behandling.

Botemidler for kvinner Jock Itch

Skrittsopp er en soppinfeksjon som normalt påvirker kjønnsorganene, baken og innsiden av lårene. Infeksjonen, som også kalles tinea cruris, er ganske vanlig i menn, men er sett mindre hyppig hos kvinner. Skrittsopp er mer vanlig i fuktige, tropiske steder fordi organismene som forårsaker infeksjonen trives i disse miljøene. Det kan spres ved hud-til-hud kontakt, seksuell kontakt eller dele håndklær eller badetøy. De fleste tilfeller av skrittsopp kan lett behandles uten komplikasjoner, men det kan være mer alvorlig hos personer med nedsatt immunforsvar.

Anti-fungal medisiner

En av de første kurs av behandling for kvinner med skrittsopp er en over-the-counter anti-fungal medisinering. Disse medikamentene er tilgjengelig som pulver, salver, kremer og spray. Anti-fungal medisiner faller i to kategorier: azoler og allylamines. Allylamines krever en kortere behandlingsforløp enn azoler, som er den minst kostbare av de to. Hvis du har et alvorlig tilfelle av skrittsopp eller hvis du har prøvd en over-the-counter anti-fungal medisiner, men infeksjonen vedvarer, kan legen anbefale en resept-styrke anti-fungal medisinering.

Hygiene

En god måte å både forebygge jock kløe, og også bidra til å rydde opp en infeksjon er å praktisere god hygiene. Det er viktig å dusje hver dag, spesielt etter trening eller svette overdrevet. Etter dusjing, ta spesiell omsorg for å sørge for at kjønnsorganene og området rundt er helt tørre. Bruk av et pulver for å holde området tørt om nødvendig. Det er også viktig å endre undertøy hver dag og vaske treningstøy eller klær som har blitt fuktig eller svett mellom bruker.

Forebygging

Skrittsopp vil ikke bli et tilbakevendende problem for deg hvis du tar riktige skritt for å hindre smitte. Først aldri dele håndklær, klær, badetøy eller andre personlige eiendeler. Også, når du trener må du huske å kle seg passende for været. Ikke ha for mange lag med tykke klær, spesielt i varme eller fuktige forhold, fordi klærne kan bli svett, noe som gir organismene som forårsaker skrittsopp en sjanse til å vokse og trives. Hvis du trener på et treningsstudio eller treningssenter, sørg for å tørke maskiner ned før du bruker dem. Det er også viktig å raskt kunne behandle fotsopp og andre soppinfeksjoner, fordi de kan spre seg og forårsake jock kløe.

Sykdommer som forårsaker kvinner å få håret Facial

Selv ufarlig i seg selv, kan ansikts hårvekst være pinlig for kvinner og kan være et symptom på en alvorlig tilstand. Hirsutisme, som rammer både menn og kvinner, er en medisinsk betegnelse for overdreven hårvekst hos atypiske steder som haken, overleppen, mage, bryst og rygg. Den mye hår er tykk og mørke, i motsetning til naturlig fint hår som normalt finnes på kroppen. En overdreven mengde av det mannlige hormonet, androgen, er vanligvis årsaken.

Polycystisk ovariesyndrom

Ofte referert til som PCOS, er polycystisk ovariesyndrom en ubalanse av hormoner som forårsaker eggstokkene til å utvikle væskefylte sekker som kalles cyster. Symptomer på polycystisk ovariesyndrom er uregelmessige menstruasjonssykluser, ufruktbarhet, fedme og overdreven hårvekst i ansiktet, bryst, lår, brystvorte området og magen.

Cushings sykdom

Med denne sykdommen, kroppen produserer en overdreven mengde av kortisol på grunn av en tumor hypofysen. Kortisol er ofte referert til som "stresshormon". Hypofysen er kontrolleren av kortisol produksjon i kroppen. Symptomer på Cushings sykdom er økt vekt rundt overkroppen mens bena og armene forblir tynn, økt helbredende tid med mindre riper og hudinfeksjoner, tynn og lett forslått hud, rund og oppblåst i ansiktet, økt tretthet, depresjon, tykk vekst av kroppshår, uregelmessige menstruasjonssykluser hos kvinner, høyt blodtrykk og økt blodsukker målinger.

Medisiner

Visse medisiner som danazol, testosteron, anabole steroider, glukokortikoider, minoxidil, cyklosporin og fenytoin har bivirkninger som kan forårsake ansikts hårvekst hos kvinner. Det er viktig at du ikke stoppe noen av disse medikamentene uten å snakke med din behandlende lege først.

Sjeldne årsaker

I noen tilfeller kan eggstokkene eller binyrene svulster føre til overdreven vekst av ansiktshår hos kvinner. Symptomer inkluderer rask hårvekst sammen med acne, redusert bryststørrelse og økt muskelmasse. Disse symptomene må vurderes av legen din.

Vanlige behandlinger

Avtagende hann hormonnivåer som kan oppnås med vekttap. Midlertidige behandlinger består av voksing, barbering, napping, riktige kremer og bleking. Permanente behandlinger som elektrolyse og laser hårfjerning kan være kostbart. Anti-androgen medisiner som reduserer hårvekst kan være foreskrevet av lege, men ta tre til seks måneder for å være effektive. En resept krem ​​kan også brukes til å bremse ansikts hårvekst, men tar 4-8 uker for å være effektive.

Urininkontinens Øvelser for Kvinner

Urininkontinens er et problem oppleves av mange kvinner som sjelden får den oppmerksomheten den fortjener. Selv om ikke fysisk livstruende, utbrudd av urininkontinens er likevel psykologisk ødeleggende, undergrave ens selvfølelse og forstyrrer et normalt sosialt liv. Heldigvis, derimot, er det håp. Du kan positivt påvirke alvorlighetsgraden av tilfeller av urininkontinens gjennom condition øvelser for bekkenbunnen, styrke musklene til å forhindre uønsket flyt av urin.

Om Kegel øvelser

Selv nylig stadig mer populært på grunn av sin effekt på seksuell helse, ble Kegel øvelser opprinnelig utviklet for å hjelpe kvinner avtale med urininkontinens som følge av fødsel. Kegel øvelser er den primære måten å øke styrken og utholdenhet i musklene rundt bekkenbunnen. Ved å styrke disse ofte forsømte muskler, kan du vesentlig bedre - om ikke helt eliminere - tilfeller av urininkontinens. Kegels er enkle å lære og kan utføres nesten hvor som helst, noe som gjør dem til en ideell løsning for håndtering av inkontinens.

Utføre Kegels

Til riktig utføre Kegels, må du først finne de riktige muskelgruppene. Noen mennesker gjør feil av knuger musklene i lår eller rumpe, i den tro at de faktisk utfører Kegels. For å unngå dette vanlig feil, gjør deg kjent med dine Kegel muskler ved å bruke dem til sitt opprinnelige formål - å stanse flyten av urin midtstrøms. Neste gang du går på do, bøy bekkenbunnsmuskulaturen til å stoppe og starte flyten av urin flere ganger. De samme musklene du bruker til å utføre denne bragden er de som vil bli utøvd i Kegels, så husker følelsen.

Den beste måten å utføre Kegels først er å ligge på ryggen eller sitter på kanten av en stol. Tid dine sammentrekninger til pusten din. Pust dypt inn i magen, føler alle musklene i magen og hoftene slappe av. Som du puster ut, kontrakten din Kegel muskler fast, opprettholde sammentrekning for varigheten av utpust. Gjenta syklusen fem til ti ganger i begynnelsen, eller til du ikke lenger kan opprettholde en stabil sammentrekning. Tog i løpet av morgen og kveld - når du først har blitt kjent med en ny motor mønster (dvs. å lære å bøye din Kegel muskler), ofte gjentatte anfall av praksis er den beste måten å ingrain bevegelsen i muskel minne. Praktisere dette hver dag.

For å se konstant forbedring, må du stadig fremgang. Gjør dette ved å legge til flere reps eller sett av Kegel øvelser fra uke til uke. Det er tilstrekkelig å legge til ett ekstra sett eller fire eller fem ekstra reps. Tror ikke du må doble din nåværende telle fra uke til uke, eller noe som ekstreme. Du bør merke en forbedring med urininkontinens i løpet av seks til åtte uker, forutsatt at du opprettholde en konstant praksis tidsplan.

Lave testerone symptomer hos kvinner

Testosteron er produsert av kvinnens eggstokker og binyrer. Vanligvis frembringer en kvinne omtrent 10 prosent av mengden av testosteron laget av et menneskes legeme. Lavt testosteron hos kvinner er vanligvis på grunn av en hormonell ubalanse.

Identifikasjon

Testosteron er produsert av en kvinnes kropp sammen med østrogen og progesteron. En kvinne produserer mindre testosteron som hun aldre, og dette kan føre til symptomer på grunn av utilstrekkelige hormonnivået i kroppen.

Betydning

Den mest betydningsfulle symptom på lavt testosteron hos en kvinne er lav libido. Andre symptomer inkluderer ofte tretthet, depresjon, tørrhet i skjeden, smertefulle samleier, hetetokter og økt fett i buken.

Årsaker

Lavt testosteron hos kvinner kan være forårsaket av diabetes, fedme, høyt blodtrykk, sykdom i hypofysen og overforbruk av p-piller. Den naturlige aldringsprosess kan også føre til mindre produksjon av hormoner østrogen og progesteron, så vel som testosteron.

Naturlig behandling

Dr. John R. Lee er en Harvard-utdannet lege som har skrevet flere bøker om lavt testosteron hos kvinner. Lee rapporterer at en av de mest effektive behandlinger for denne tilstanden er ved hjelp av en naturlig progesteron krem ​​i minst seks måneder. Dette vil øke progesteron i kvinnens kropp, og i sin tur vil øke testosteron produksjonen. Kremen er gnidd inn i huden og absorberes av kroppen.

Tilleggsbehandling

Progesteron krem ​​bør brukes i minst seks måneder. Hvis symptomene er fortsatt ikke løst, deretter en naturlig testosteron booster kan bli prøvd. Naturlig testosteron behandlinger er tilgjengelig fra compounding apotek, og Lee anbefaler at bare disse behandlingene brukes. Syntetisk testosteron tilskudd anbefales ikke på grunn av potensielle ubehagelige bivirkninger.

Tillegg Symptomer hos kvinner

Tillegg Symptomer hos kvinner


Når blindtarmen din blir infisert og sveller, du har blindtarmbetennelse. Kvinner med blindtarmbetennelse kan ikke oppleve typiske blindtarmbetennelse symptomer, spesielt hvis de er gravide eller over 50. For drektige kvinner som er i fertil alder, kan tegn på blindtarmbetennelse være lik gynekologiske tilstander som bekkeninfeksjon, noe som gjør riktig diagnose vanskelig. Å være klar over blindtarmbetennelse symptomer kan bidra til å forhindre en feildiagnostisering.

Magesmerter

En av de vanligste tegnene på blindtarmbetennelse er smerter i mageområdet. The National Digestive Diseases Information Clearinghouse sier at i tilfelle av blindtarmbetennelse, begynner magesmerter plutselig nær navlen før han flyttet til nedre høyre del av magen. Magesmerter vanligvis kommer før andre blindtarmbetennelse symptomer og er mer smertefullt når du flytter, hoste eller puste dypt. Kvinner med blindtarmbetennelse kan føle som om avføring vil lindre dette magesmerter, og de kan også oppleve hevelse i mageområdet.

Fever

Mild feber kan følge andre blindtarmbetennelse symptomer. Andre tegn på blindtarmbetennelse som kan følge med feber inkluderer frysninger og risting. Ifølge University of Michigan Health System, er feber forbundet med blindtarmbetennelse vanligvis ikke veldig høy. Fordi feber er mild, kan kvinner med blindtarmbetennelse overse det som ett av tegnene på blindtarmbetennelse, som kan muligens føre til et brudd eller en livstruende tilstand som kalles peritonitt. Hvis du opplever magesmerter sammen med feber, bør du oppsøke lege.

Fordøyelsesproblemer

Sammen med magesmerter, kan kvinner med blindtarmbetennelse oppleve andre fordøyelsesproblemer. Noen av disse fordøyelses tegn på blindtarmbetennelse er oppkast eller diaré, forstoppelse, problemer passerer gass, kvalme og appetitt tap.

Hva er årsakene til Leg Cramps i kvinner?

Hva er årsakene til Leg Cramps i kvinner?


Det er flere årsaker til leggkramper. Både kvinner og menn får noen typer leggkramper, men kvinner har noen leggkramper at menn ikke får.

Trening

Når du trener kan du ha varme kramper i forskjellige muskler inkludert i bena. Ifølge Mayo Clinic, kramper generelt resultat fra deg har ikke hatt nok væske. En ubalanse av kalsium eller kalium kan også være en faktor.

Night

The Mayo Clinic sier at selv om leggkramper om natten kan skyldes diabetes eller PAD (perifer karsykdom), årsaken er mest tiden ukjent. De er mer vanlig med eldre mennesker og gravide kvinner.

Graviditet

The March of Dimes bemerker at biologiske og fysiske forandringer under svangerskapet kan føre til leggkramper i andre og tredje trimester. Årsaken kan blant annet muskelspenninger, problemer med blodsirkulasjonen og ikke nok væske.

Hormoner

Endringer i hormoner i overgangsalderen kan forårsake kramper i bena. Dessuten kan en bivirkning av hormonsubstitusjonsbehandling (HRT) være leggkramper. Hormonrelaterte kramper vanligvis løse.

Kramper

Stretching, ikke sittende eller stående for lenge, massasje, drikke nok væske og regelmessig mosjon kan bidra til å unngå leggkramper.

Advarsel

Smerte, ikke kramper, med betennelse spesielt etter å ha sittet lenge bør vurderes for en mulig blodpropp.

Muskeldystrofi og hjerteproblemer hos kvinner

Muskeldystrofi og hjerteproblemer hos kvinner


Muskeldystrofi (MD) er en lidelse som forårsaker muskler til å svekke, bryte ned og etter hvert bli erstattet av fettavleiringer, ifølge University of Alabama i Birmingham. Kvinner er sjelden påvirket av sykdommen.

Historie

En helseproblem som vanligvis forbindes med MD hos kvinner er hjertesykdom, men hjertet og andre ufrivillige muskler er ikke alltid berørt, forklarer University of Washingtons Rehabilitation Medicine avdeling.

Hjerte Rhythm

Kardiomyopati, eller en forstyrrelse av rytmen av hjertet, er den vanlige resultat av skade på hjertet fra muskeldystrofi hos kvinner. Lungeproblemer noen ganger følge med skade på hjertet, som funksjon av de to organene henger nøye sammen.

Time Frame

Hjerteproblemer som følge av muskeldystrofi hos kvinner, ifølge Ohio State University Medical Center, oppstår vanligvis i slutten av tenårene eller i begynnelsen av 20-tallet.

Tester

Studier som elektrokardiogram og blodprøver blir ofte forespurt av leger av kvinnelige pasienter med MD å vurdere skader på hjertet muskler. Kvinner som ikke har kontrakt sykdommen, men er bærere av MD bør også gjennomgå rutinemessig testing for skade på hjertet.

Ledelsen

Hjerteproblemer knyttet til muskeldystrofi er ofte elektrisk. The University of California i Davis sier hjertet dysfunksjoner kan behandles med en pacemaker.

Nandrolon phenylpropionate i kvinner

Nandrolon phenylpropionate i kvinner


Nandrolon phenylpropionate er et anabole kvinnelige steroid foreskrevet av leger for forhold som aplastisk anemi og slitasjegikt. Imidlertid er det noen ganger brukt ulovlig av idrettsutøvere som kjøper det uten gyldig resept.

Funksjon

I 1983 Food and Drug Administration godkjent nandrolon fenylpropionat på grunn av sin effektivitet i behandling av osteoporose, anemi, og visse typer av brystkreft. Det har også muligheten til å fremme muskelvekst, men er sjelden foreskrevet av lege på grunn av dette.

Bivirkninger

Kvinner som bruker nandrolon phenylpropionate uten resept er generelt idrettsutøvere som prøver å bygge muskler og øke utholdenhet. Bivirkninger kvinner kan støte inkluderer acne, dypere stemme, sterilitet, uregelmessig menstruasjon, økt kroppshår og tynt hodehår. Ifølge International Programme on Chemical Safety, langvarig bruk av denne steroid utgjør alvorlige helsetrusler, inkludert leverskade.

Betraktninger

Foreningen Mot Steroid misbruk rapporterer at steroider er farligere for kvinner enn menn, som den kvinnelige kroppen ikke er like godt rustet til å håndtere eksterne hormoner. De oppgir også at en kvinne bruker steroider er økt risiko for infertilitet og livmorhalskreft.

Måter å stoppe Gjesping

Måter å stoppe Gjesping


Gjesping kan være et resultat av søvnmangel, trøtthet eller en nerve reaksjon. Å vite årsaken er kritisk i å vite hvilke måter vil hjelpe deg å slutte gjesper. Uforklarlig eller overdreven gjesping kan være på grunn av en alvorlig helsetilstand, så må du søke medisinsk konsultasjon hvis gjesping blir vanlig utover dagen. Tre måter å stoppe gjesping inkluderer adressering søvnproblemer, gjennomgår medisinsk behandling av nerve reaksjoner og tretthet årsaker.

Adresse Søvnproblemer

Søvnforstyrrelser kan føre til dagtid gjesping. Søvnapné, for eksempel, får deg til å våkne opp med jevne mellomrom gjennom hele natten, slik at du aldri får en god natts søvn. Din mangel på dyp søvn fører til at du ikke skal forynget til å møte utfordringene hver dag. Kroppen kompenserer ved å gjespe, noe som vil øke oksygen til hjernen og forsøke å gjøre deg mer våken og forberedt på å håndtere daglige aktiviteter. Sett opp en søvn klinikk avtale på anbefaling av legen din for å finne ut hva søvn problem du har. Søvnklinikker overvåke søvnen din for å diagnostisere hvis du har søvnapné eller annen søvn tilstand.

Hvis du lider av søvnapné, vil legen forskrive en oksygenmaske til bruk i løpet av natten. Dette vil drive luft inn i lungene dine mens du sover, slik at du får en dyp søvn, redusere dagtid døsighet og gjesper.

Korreksjon av nerve Reaksjoner

Vasovagale reaksjoner kan forårsake gjesper. Disse nerve reaksjoner kan skyldes hjerteinfarkt eller aortadisseksjon. Hjertet ditt trenger blod konsekvent. Blodet gir oksygen til dette viktige organ. Gjesping er kroppens forsøk på å få blod gjennom når en blodpropp blokkerer strømme til hjertet. Redusere potensielle hjerte blodpropp blokkeringer vil redusere potensialet gjesping på grunn av dette. Redusere fett i kosten. Slutte å røyke, redusere potensielle stressfaktorer i livet ditt, og søke legehjelp og behandling for eventuelle diabetes, hjertelidelser eller høyt blodtrykk problemer.

Aortadisseksjon er en nerve reaksjon som kan føre til at du gjespe, også. Denne tilstanden kan oppstå når du blir truffet i brystet av din rattstammen i en bilulykke, når du er gravid, under en hjerteoperasjon eller annen medisinsk prosedyre til denne delen av kroppen, eller hvis du har en bindevevssykdom. Søker medisinsk korreksjon av disse forholdene vil hjelpe deg til å stoppe gjesping, som er bedt av kroppen din prøver å få oksygen tilbake til hjertet, som i hjerteinfarkt scenario.

Håndteringen Fatigue

Tretthet oppstår når en mangel på energi er til stede. Dette er ikke det samme som søvnighet. Deal med tretthet ved å fastslå om det er forårsaket av fysisk anstrengelse, følelsesmessig stress, kjedsomhet eller utilstrekkelig kosthold. Få nok søvn, spise ernæringsmessig, lage en lav-stress miljø og redusere kjedsomhet. Hvis gjesping er på grunn av plutselig fysisk anstrengelse, vil gjespe korrigere seg selv så snart ditt hjerte er i stand til å skaffe nok oksygen og hvile.

Hva er årsakene til Spider årer i kvinner?

Hva er årsakene til Spider årer i kvinner?


Spider årer er forstørret årer nær hudens overflate som forgreiner ut eller ligner røde og blå spindelvev. WomensHealth bemerker at edderkopp årer kan bli funnet på ansiktet, bekken ben og dekke små eller store områder. Spider årer er det synlige resultat av problemer med blodårene og er synlig på menn; Men kvinner er spesielt utsatt for denne tilstanden.

Vaskulære skader

Spider årer er en mindre versjon av åreknuter som er unormale, utvidede blodkar forårsaket av svekkelse i veggen av blodårene, ifølge Cleveland Clinic. Edderkoppen årer kan eksistere alene eller gren av fra større, ofte vridd eller svulmende åreknuter. Ikke bare er utseendet på åreknuter eller edderkopp årer stygge, kan tilstanden føre til kløe, hevelse og smerter. Legs kan føle seg trøtt med bankende eller prikking i huden. Selv om edderkopp årer er vanlig og kan være ubehagelig, er de ikke en alvorlig medisinsk tilstand.

Medical History

En familie historie av åreknuter eller edderkopp årer øker oddsen for å utvikle åreknuter og edderkopp årer med 50 prosent. Medisinske tilstander som øker presset på årer eller magen kan føre til vaskulær skade. The Cleveland Clinic bemerker leversykdom, væske i magen, forrige lysken kirurgi eller hjertesvikt er noen forhold som kan føre til åreknuter eller edderkopp årer. Trauma eller skade på huden, inkludert tidligere operasjoner på de årer eller bruken av topiske steroider kan også være å utvikle faktorer. Overdreven eksponering for solens ultrafiolette stråler kan forårsake områder av solskadet hud å utvikle edderkopp årer --- inkludert ansiktet.

Hormonelle endringer

Kvinner opplever en rekke store hormonelle endringer fra pubertet til menopause, i tillegg til månedlige svingninger i hormonnivået. P-piller inneholder hormoner som kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert vaskulære skader. Graviditet ikke bare kommer med dramatiske hormonelle endringer, men også øker mengden av blod i kvinnens kropp i henhold til WomensHealth. Graviditet øker også buktrykket for en lengre periode.

Alder og aktivitet

Jo eldre en kvinne blir, jo større er sjansene hun utvikler edderkopp årer. Aldring er ikke bare tidens gang, er det den patologisk forverring av kroppens vev, inkludert karsystemet. Dårlige livsstilsvalg fremskynde aldringsprosessen hos unge kvinner som fører til helseproblemer og stygge edderkopp årer. Fedme er ikke bare et resultat av dårlige valg, men den ekstra kroppsfett øker buktrykket og får kroppen til å produsere mer blod. Fedme reduserer også aktivitet som er en årsak til edderkopp årer. Kvinner som står i lange perioder av gangen, for eksempel kasser og servitriser er i faresonen, som tyngdekraften trekker blodet nedover, men det er ikke tilstrekkelig bevegelse for riktig sirkulasjon.

Forebygging og omsorg

Uavhengig av en kvinnes genetisk eller medisinsk historie, har hun kontroll over edderkopp årer. Ikke røyke sammen med sunt kosthold, regelmessig aktivitet og unngå soleksponering forbedre hudens generelle utseende og bidrar til å hindre edderkopp årer. Ikke ha klær for stramt rundt midjen som hindrer god sirkulasjon. For kvinnen som allerede har edderkopp årer, bemerker WomensHealth at legehjelp forbedrer hudens utseende, lindrer symptomene og hindrer ytterligere komplikasjoner.

Effekter av Alchoholism på kvinner

Effekter av Alchoholism på kvinner


Mange menn og kvinner liker en og annen alkoholholdig drikke. Det er enda noen helsemessige fordeler forbundet med lys drikking. Ennå for noen, kan drikking blir overdreven og kan også føre til alkoholisme. Ifølge Marin Institute, er tung drikking eller alkoholisme forbruket av fem eller flere alkoholholdige drikkevarer innenfor en dag, for fem eller flere dager i løpet av en 30 dagers periode. Kvinne som drikker tungt, eller lider av alkoholisme, er utsatt for betydelig helserisiko.

Liver Disease

Kvinner er mer utsatt for påvirkning fra alkohol på grunn av høyere kroppsfett innhold, og mindre mengder av visse fordøyelsesenzymer ansvarlig for metabolizing alkohol. På grunn av disse forskjellene, går så mye som 30 prosent mer alkohol i blodstrømmen og reiser over hele kroppen. Dette setter en betydelig belastning ved filtreringen av leveren, noe som gjør kvinner mer utsatt enn menn til alkoholinduserte leversykdommer som hepatitt eller cirrhose.

Organskade

Tung drikking atferd hos kvinner kan påvirke andre vitale organer som hjerne og hjerte. Alkoholutløst hjerneskade forekommer oftere hos kvinner, som gjør en betydelig økt risiko for hjertesykdom. Som et resultat av kvinner har en 50 til 100 prosent høyere dødelighet enn menn resulterer fra forskjellige typer av organskade.

Hormonelle faktorer

Forskning tyder på at en økt risiko for organskade kan bli linket til høyere mengder av østrogen hos kvinner. Hormonelle forskjeller og endringer er alltid forekommer i hele kvinnens reproduktive liv. Disse endringene kan påvirke, eller bli påvirket av, betydelig alkoholkonsum. Pubertet, graviditet, og selv utbruddet av overgangsalder er knyttet til hvordan hormoner som østrogen påvirker alkohol metabolisme hos kvinner. I tillegg kan kvinner som er stordrikkere også være mer utsatt for brystkreft, og kan lide en økt risiko for endometriose.

Alkohol og graviditet

Moderat til tung alkoholforbruk påvirker negativt en kvinnes reproduktive helse. Kvinner som drikker mye ofte opplever høyere forekomst av infertilitet. Ovulasjonssyklusen og implantering av en blastocyst er betydelig svekket av alkoholnivåer i kroppen, noe som resulterer i problemer med befruktning. I tilfelle man blir gravid, er overlevelsen av fosteret kompromittert med tung drikking. Forbruk av moderat til tung mengder alkohol under svangerskapet er knyttet til føtalt alkoholsyndrom (FAS), og er den ledende årsaken til forebygges mental retardasjon.

Lupus symptomer hos kvinner

Lupus er en autoimmun sykdom som kan påvirke kroppens organer på forskjellige måter. Kvinner i alderen 20 til og med 45, er mer sannsynlig å få lupus. For mange lider, kan det være en mild sykdom. For andre, kan lupus være alvorlig nok til å forårsake livstruende symptomer. Tidlig diagnose kan gjøre en stor forskjell, så bør du oppsøke lege for behandling.

Betennelse

Betennelse er kjennemerket på lupus. Kronisk leddsmerter og muskelsmerter er ofte en av de første symptomene.

Tretthet og feber

Konstant trøtthet er vanlig. En uforklarlig, lav feber som varer i en lengre periode er også vanlig. Når lupus blusser opp, disse symptomene, sammen med betennelse smerter, kan være åpenbar. Etter en blusse opp, kan symptomene forsvinne i månedsvis.

Utslett

Lupus kan føre til en rødaktig ikke-kløe utslett, ofte i hodebunnen, men på andre deler av kroppen, så vel. Sommerfuglen utslett, når et rødt utslett sprer seg over kinnene og over neseryggen, er et tegn på lupus.

Andre symptomer

Lupus kan også føre til hårtap, overfølsomhet for sollys, lilla fingre og tær (Raynauds fenomen), og brystsmerter når du tar dype åndedrag (pleuritt).

Gjør noe

The Lupus Foundation of America sponser Walk for Lupus nå. Sjekk statens kapittelet for å finne dato og registrere deg.