Digidexo.com

spinalpunksjon og spina bifida occulta

Ryggmargsbrokk occulta i babyer

Ryggmargsbrokk occulta i babyer


Når en mor går for en rutinemessig prenatal eksamen, har hun liten tro ikke å høre "Babyen har ryggmargsbrokk." Tanker om deformert pigger og lærevansker kan fylle hodet ditt når du tenker på denne sykdommen, men den gode nyheten er ikke alle former for spina bifida vil så sterkt påvirke babyens liv. Her er hva du trenger å vite om én type spina bifida, kalles spina bifida occulta.

Hva er ryggmargsbrokk occulta?

Spina bifida occulta er den mildeste formen for spina bifida en person kan ha. Ordet "occulta" betyr "skjult", og treffende beskriver denne sykdommen.

Babyer født med ryggmargsbrokk har mangelfull utvikling av hjernen, ryggmargen eller ryggmarg dekker. Med spina bifida occulta, en fødsel defekt 5 til 10 prosent av amerikanerne har, er ryggraden og nervene ikke påvirket, men minst en ryggvirvel er ikke godt dannet.

Hva er årsaken til ryggmargsbrokk?

Spina bifida begynner mens barnet fremdeles er i mors liv. Vev som skal skape nevralrøret ikke lukker i babyer med spina bifida; dette fører ryggvirvlene å åpne, noe som resulterer i ryggmargsbrokk.

Ingen er helt sikker på hva som forårsaker noen form for spina bifida; Hvis babyens mor har høy feber under svangerskapet, kan babyens sjansene for å utvikle ryggmargsbrokk øke. I tillegg kan mødre som tar valproinsyre å kontrollere epilepsi anfall også ha større risiko for å føde et barn med ryggmargsbrokk.

En folsyremangel i forventer mødre er også knyttet til ryggmargsbrokk, og siden dannelsen av nevralrøret skjer før de fleste kvinner vet at de er gravide (21 til 28 dager etter befruktning), kvinner som kan bli gravide bør ta 400 mcg av folsyre daglig, fortsetter gjennom hele svangerskapet.

Symptomer

Babyer og barn med ryggmargsbrokk occulta har sjelden bivirkninger som typisk assosieres med andre typer spina bifida, som blæren kontroll problemer, ADHD og lærevansker. Vanligvis er den eneste ytre tegn på spina bifida occulta et smilehull, føflekk eller oppdateringen av hår på korsryggen. I mange tilfeller, selv disse ikke er til stede.

Diagnose

Spina bifida er vanligvis oppdaget før en baby er født og behandling kan noen ganger begynne i livmoren.

AFP (alfa-getoprotein) tester, gitt til gravide kvinner i deres 16 til 18 uke av svangerskapet, kan bidra til å diagnostisere spina bifida, som kan rutinemessige ultralydundersøkelser.

Noen ganger, når spina bifida occulta ikke blir oppdaget gjennom disse prenatal tester, en person kan aldri vite at han har det med mindre en senere røntgen eller MR avslører sykdommen.

Behandling

I nesten tilfeller, babyer og barn med ryggmargsbrokk occulta ikke krever behandling av noe slag. I sjeldne tilfeller kan babyer kreve kirurgi.

Hva gjør Occult Spinal marksbrokk Gjør til et barn?

Hva gjør Occult Spinal marksbrokk Gjør til et barn?

Ufullstendig Utvikling

Spina bifida er en tilstand der ryggraden - vanligvis korsryggen - ikke klarer å danne helt. Den sentrale røret som inneholder den lange kabelen av nerver som danner ryggmargen unnlater å lukke. I spina bifida occulta, eller okkult (skjult) spina bifida, blir unormalt ofte først og fremst begrenset til beinet, med et lag av intakt hud som ligger over den åpne bunnen av ryggsøylen beskytte ryggmargen. I mer ekstreme tilfeller av ryggmargsbrokk occulta komplikasjoner kan eksistere.

Et bredt spekter av utfall.

I de mildeste tilfellene av spina bifida, kan resultatene av tilstanden være nesten umulig å oppdage. En liten åpning, godt skjermet av bony rygger på hver side av det åpne trau med god emisjon og et tykt lag av huden og fett, kan gå helt uoppdaget under normale omstendigheter. Dersom det ikke finnes andre kompliserende faktorer, er et slikt barn i de fleste henseender "normal" og prognosen for et normalt liv er ekstremt høy.

Dessverre er det svært vanskelig å avgjøre om det er komplikasjoner før levering. Noen grad av sikkerhet kan oppnås at tilstanden faktisk er ryggmargsbrokk: ultralyd og røntgenstråler kan tilveiebringe de endelige klare indikasjoner på graden av tilstanden, og noen av de mulige komplikasjoner.

Kompliserende faktorer.

Spina bifida occulta med kompliserende faktorer har mer utsatt for skade enn den enkle versjonen. Ryggdeformitet utover grensen på en mindre åpning i kolonnen kan eksistere, og noen av dem kan vise seg å være degenerative tilstander, plassere barnet i større og større risiko i løpet av sitt liv. Lekkasje av spinalvæske indikerer at hudlaget over åpningen og behandling med antibiotika må begynne umiddelbart for å hindre infeksjoner av hjernen og ryggmargen.

Ytterligere komplikasjoner kan inkludere hydrocephalus, microcephaly, og unormal dannelse av indre organer, inkludert organcellene danner ut av sin rette plass i kroppen. Disse varierende grad av engasjement kan utgjøre forskjellen mellom et normalt, sunt barn og en sterkt funksjonshemmet barn. Hjerneskade kan være ekstreme, kan nerveskader være ekstrem, og generell helse kan plasseres i stor fare.

Kun med hjelp og råd fra en lege kan enhver langsiktig prognose anslås, og selv da er det mye rom for usikkerhet.

Igjen, i mange tilfeller av okkult spina bifida, hvor det er begrenset deformering av ryggraden, er prognosen superb. Faren ligger i detaljene ... og resultatene kan variere fra fantastisk til katastrofalt. Uten informasjon ingen konklusjon bør trekkes.

Hva er behandlingen for Adult ryggmargsbrokk occulta?

Ifølge ryggmargsbrokk Forbund of America, "spina bifida occulta" (SBO) betyr "skjult split ryggraden." Spina bifida kommer i fire anerkjente former, men de alle har felles kvaliteter. Behandlinger for hver type eksisterer, men varierer avhengig av ulike forhold.

Definisjon

Generelt oppstår ryggmargsbrokk når en baby ryggrad ikke lukkes helt mens barnet er i livmoren. Mens teorier florerer som til mangelen sak, ingen vet sikkert hva som forårsaker det.

Prevelence

Ifølge Sbaa er "ryggmargsbrokk Oversikt" faktaark publisert i juni 2008, er åtte babyer født hver dag i USA med noen form for ryggmargsbrokk. Faktaarket sier også at ca 15% av friske amerikanere har SBO og ikke innser det før de måtte ha sine tilbake røntgenfotografert.

Varige Symptomer

SBO anses som svært mild og ofte ikke har symptomer, i henhold til Sbaa. Noen symptomer kan omfatte hårtuster over plasseringen av sykdom, mulige dimples i tilbake over det samme området, og (svært sjelden) rødhet på huden. Mild urin-inkontinens kan også være tilstede, avhengig av plasseringen av problemet og dens alvorlighetsgrad.

Andre symptomer

Andre problemer kan være relatert med SBO men er vanligvis milde hvis de er til stede i det hele tatt. Disse problemene omfatter hindret mobilitet, problemer med urin eller fekal kontroll (manglende evne til å "holde det"), latex allergi, fedme, hud degenerasjon (resulterer i trykksår), problemer knyttet til fordøyelseskanalen, lærevansker, depresjon , senebetennelse, og seksuelle problemer. Hos personer med SBO, kan de mindre fysiske symptomer som depresjon ikke direkte korrelerer til alvorlighetsgraden av den medfødt defekt (for eksempel kan noen ha en alvorlig depresjon, men har bare en mild tilfelle av SBO).

Behandling

Den Sbaa sier at "spina bifida occulta ikke trenger å bli behandlet." Imidlertid, hvis bivirkninger slik som depresjon, inkontinens, eller lærevansker er tilstede, bør disse problemene bli behandlet av fagfolk som arbeider med det spesielle problem. En kunnskapsrik mental terapeut, for eksempel, vil ta spina bifida (uansett grad) i betraktning når de vurderer et motivets deprimert tilstand.

Advarsel

Hvis du eller noen du kjenner er diagnostisert med SBO, søke profesjonell vurdering av en lege. Denne artikkelen er ikke ment å fagmessig diagnostisere eller tilby behandling for noen sykdom.

Hva er årsakene til ryggmargsbrokk occulta?

Spina bifida occulta er en av en rekke medfødte defekter. Mens årsaken til ryggmargsbrokk generelt er usikre, er det noen vaner, behandlinger og ressurser at pasienter kan påta seg eller bruke for å redusere sjansene for en baby som blir født med ryggmargsbrokk.

Forklaring

Spina bifida occulta bokstavelig talt betyr "skjult delt ryggrad", men tilstanden er vanligvis ikke så vondt som det kan høres. Hovedsak, ryggmargsbrokk occulta varierer fra sin vanligste form (et bein anomali) til sine mye mindre vanlige (men mer smertefulle) former, som spenner fra tethered pigger til ekstra vekster eller mangler i ryggsøylen.

Årsaker

Den eksakte årsaken til ryggmargsbrokk (occulta eller annet) er ukjent, men flere faktorer spiller en rolle. Disse faktorene omfatter genetikk og miljø.

Arvelige årsaker

Et barn kan være mer sannsynlig å ha ryggmargsbrokk occulta hvis en forelder eller direkte søsken er født med sykdommen. Ifølge ryggmargsbrokk Association of America (Sbaa), er et barn 5 til 10 ganger mer sannsynlig å bli født med ryggmargsbrokk hvis en "første generasjon relative" har også sykdommen. Det synes ikke å være en direkte sammenheng mellom bestemte typer feil; et søsken av en "occulta" Pasienten vil ikke nødvendigvis bli født med "occulta", men kan bli rammet av en annen type av defekten.

Miljømessige årsaker

Lite er kjent om mulige miljømessige årsaker til ryggmargsbrokk, men riktig folic acid nivåer før og under tidlig graviditet ser ut til å redusere risikoen for ryggmargsbrokk. Ifølge www.emedicinehealth.com, barn med ryggmargsbrokk har en usedvanlig høy metabolisme rate om folsyre, som kan tyde på at feilen er forårsaket av en annen person enn en mangel på folsyre faktor.

Advarsel

Denne artikkelen er ikke ment for å diagnostisere eller behandle sykdom. Konsultere alltid de riktige medisinske myndigheter hvis du mistenker at du eller noen andre har noen tilstand overhodet. Denne artikkelen er ikke ment å trumfe noen medisinsk råd eller innspill gitt av en medisinsk faglig.

Definisjon av ryggmargsbrokk occulta

Definisjon av ryggmargsbrokk occulta


Ifølge ryggmargsbrokk Association, er spina bifida "den vanligste permanent invalid fødsel defekt i USA." Tilstanden oppstår når ryggraden til det ufødte barnet ikke lukker ordentlig i løpet av de første månedene av svangerskapet. Minst påtrengende form av denne tilstanden kalles spina bifida occulta, der defekten i ryggraden er dekket av hud. Den vanligste formen for spina bifida occulta sjelden krever behandling.

Størrelse

Omtrent 70.000 voksne amerikanere lever med alvorlig til moderat ryggmargsbrokk. Tilstanden rammer opptil 2000 nye fødsler i USA hvert år. Spina bifida occulta, men kan påvirke opp til 20 prosent av befolkningen, og de som har denne tilstanden kan ikke engang være klar over det.

Identifikasjon

Spina bifida occulta er diagnostisert når det er fastslått at pasienten har minst ett misformet ryggvirvel. Denne tilstand kan ikke bli diagnostisert i det hele tatt fordi tilstanden ikke utgjør det selv utsiden av kroppen, og det er vanligvis ikke noe nerveskader.

Betydning

Tilstanden ofte går udiagnostisert inntil oppdaget av en X-ray i korsryggen for noen annen skade eller tilstand. Begrepet "spina bifida occulta" er ofte brukt til noen misdannelse av vertebra. Hvis tilstanden ikke medfører skade på nervesystemet det er noen ganger referert til som "vertebral fusion defekten" i stedet for ryggmargsbrokk.

Typer

Noen former for spina bifida occulta, som tjoret ryggmarg, fortykket filum Terminale, dermal sinus tarmkanalen og andre, kan skje uten abnormitet til ryggvirvlene og er mer sjelden enn vanlig spina bifida occulta, men disse skjemaene kan påvirke ryggmargen og kan har betydelige konsekvenser for helsen din.

Advarsel

Smerter, svakhet eller nummenhet i ryggen eller beina, kan en endring i hvordan blæren eller tarmer operere eller en hårete patch, fettklump eller misfarging av huden over ryggraden indikerer en nevrologisk problem. Disse symptomene bør ikke ignoreres selv av pasienter med ingen historie med ryggmargsbrokk occulta. En evaluering av en kvalifisert helsearbeider kan avgjøre om disse abnormiteter er en form for ryggmargsbrokk occulta som krever behandling.

Hvordan diagnostisere ryggmargsbrokk occulta Komplikasjoner

Hvordan diagnostisere ryggmargsbrokk occulta Komplikasjoner


Spina bifida occulta er en benete abnormitet av ryggraden som rammer 5 til 10 prosent av den samlede befolkningen. Dette abnormitet kan bare bli sett av X-ray. Nervene er ofte involvert med denne lidelsen. Skoliose og kyfose er de vanligste ortopediske komplikasjoner forbundet med ryggmargsbrokk occulta. Andre komplikasjoner som kan oppstå som et resultat av spina bifida inkluderer lammelser, hydrocephalus og tarm og blæreproblemer. Diagnostisering disse forholdene krever at en lege nøye følge omsorgen for spina bifida pasienten.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere ryggmargsbrokk occulta Komplikasjoner

•  Sjekk for skoliose, en av de vanligste komplikasjoner forbundet med ryggmargsbrokk occulta. Har personen bøye seg fremover og dingle hans eller hennes armer med føttene sammen og knærne rett. En normal ryggraden vil være rett, mens en ryggrad med vilje skoliose kurve.

Se etter kyfose, en tilstand der ryggraden er bøyd, tvinger personen til å stå med en pukkelrygg. Be personen til å stå oppreist med skuldrene tilbake og hodet opp. Hvis personen ikke er i stand til å gjøre det, kan den enkelte være lider av kyfose.

Spør om personen har vært inne hodepine, oppkast, kvalme eller søvnighet. Dette er alle symptomer på hydrocephalus, en komplikasjon av spina bifida som resulterer i en unormal opphopning av cerebrospinal væske rundt hjernen og i kraniet.

Spør om tarm og blæreproblemer. Forstoppelse, diaré og urin haster kan alle være komplikasjoner av ryggmargsbrokk.

Kontakt lege dersom noen av symptomene som er nevnt i foregående trinnene er til stede. En lege vil være i stand til å tilveiebringe en fast testing og diagnose.

Hva er ryggmargsbrokk occulta?

Spina bifida er en type medisinsk tilstand der ryggmargen, hjernen eller hjernehinnene er underutviklet i et barn ved fødselen. Hjernehinnene er den beskyttende dekke rundt ryggmargen og hjernen. Det er tre typer av spina bifida: meningocele, myelomeningocele og occulta. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, er den mildeste formen for spina bifida spina bifida occulta.

Definisjon

Spina bifida occulta er en tilstand der et barn blir født med minst en misformet ryggvirvel. Forskjellen mellom spina bifida occulta og andre typer spina bifida er at i spina bifida occulta ryggmarg og nerver har utviklet seg normalt og er dekket av et lag av huden.

Årsaker

Selv om spina bifida occulta er den vanligste typen av spina bifida, de nøyaktige årsakene til spina bifida occulta er ukjent av leger og leger. Forskere mistenker at denne lidelsen er forårsaket av en genetisk lidelse eller problemer i en persons DNA. Det er også mulig at miljø- og ernæringsmessige faktorer spiller en rolle i utviklingen av denne tilstanden.

Risiko

Det er risikofaktorer som er knyttet til ryggmargsbrokk occulta, og den største årsaken til bekymring er en familiehistorie med ryggmargsbrokk. Andre risikofaktorer for ryggmargsbrokk occulta inkluderer avansert faderlig eller mors alder eller folsyremangel hos mor under eller før den første måneden av svangerskapet.

Symptomer

Fordi nerver og ryggmargen er normale, og det er ikke en åpning i ryggen, occulta mennesker som har ryggmargsbrokk har ingen ytre symptomer på sykdommen. Det er imidlertid tegn til at denne tilstanden kan være til stede i kroppen. Mulige symptomer på spina bifida occulta inkludere en klump med hår, unormal tuft, fødselsmerke eller en liten fordypning på huden der spinal misdannelse ligger. Ofte vil det ikke være noen sensoriske eller motoriske verdiproblemer ved fødselen, men noen nevrologisk svekkelse kan utvikle seg senere i barndommen eller voksen alder.

Diagnostisering

Siden spinal bifida occulta er ufarlig, er det mulig for noen at denne lidelsen vil aldri bli diagnostisert, fordi det ikke er noen problemer som er forbundet med denne lidelsen. For andre kan det ofte bli diagnostisert av en spinal røntgen. Alternative måter å diagnostisere spina bifida occulta er å legge merke til feil på baksiden, og en MR kan angi mengden av skade på nervevevet og ryggmargen. Ryggmargsbrokk occulta kan påvirke enhver del av ryggraden, men kan generelt bli funnet i den nedre del av ryggen.

Behandling

Fordi spina bifida occulta regnes som en ufarlig form for ryggmargsbrokk, mesteparten av tiden noen diagnostisert med denne lidelsen ikke trenger å oppsøke noen behandling. Hvis noe unormalt gjøre utvikle med ryggmargsbrokk occulta, så kirurgi kan anbefales å gjenopprette normalitet av anatomien ved å bevare nervene og lukke defekten.

Hvordan leve med ryggmargsbrokk occulta

Spina bifida occulta er faktisk den mildeste formen for denne tilstanden, ifølge Mayo Clinic, og det er ofte ikke engang diagnostisert før det er tilfeldigvis oppdaget gjennom en tilfeldig X-ray eller annet bildeprosess som benyttes for en annen grunn helt. Så, å leve med ryggmargsbrokk occulta er ofte ikke et problem for de fleste med denne genetiske tilstanden. Vanligvis påvirker det L5 ryggvirvlene, som er en av ryggvirvlene ligger i korsryggen av ryggen.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege om spina bifida occulta. Sannsynligvis den mest effektive metoden for å leve med ryggmargsbrokk occulta er å rådføre seg med legen din om din spesielle tilstand. Han kan være i stand til å fortelle deg hva slags ledelse og omsorg (hvis noen) du trenger for å ansette når leve med denne tilstanden.

Ta hensyn til visse aktiviteter, spesielt de som inkluderer bøying og løfting. Siden spina bifida occulta generelt påvirker L5 ryggvirvlene i korsryggen av ryggen din, kan det hende du må betale litt ekstra oppmerksomhet til aktiviteter som kan sliter på dette området av kroppen, som korsryggen tar hovedtyngden av kroppens vekt og mekanisk stress .

Hold vekten i sjakk. Spina bifida occulta ofte påvirker korsryggen av ryggen, som til slutt bærer all vekten din. Ved å holde vekten innenfor et normalt og sunt utvalg, kan du bedre sikre at ingen skade eller belastning oppstår på denne sårbare delen av kroppen på grunn av overvekt eller fedme.

Øvelse på jevnlig basis, spesielt innenfor kjernen. Det er ingen grunn for noen med ryggmargsbrokk occulta ikke å trene, med mindre selvfølgelig tilstanden forårsaker du smerte. Øvelsen vil holde musklene i ryggen tonet og fleksibel, noe som åpner for bedre utvalg av bevegelse og minske potensialet for skade eller belastning til dette området påvirkes av spina bifida occulta.

•  Vurder å snakke med en fysioterapeut. Hvis du lider av noen smerter på grunn av spina bifida occulta, kan det være lurt å vurdere å snakke med en fysioterapeut som kan etablere en modus av seg til å behandle, administrere og redusere denne smerten gjennom konkrete rehabiliteringsøvelser.

Tips og advarsler

  • Som nevnt før, er spina bifida occulta den mildeste form for ryggmargsbrokk. Egentlig navnet i seg selv betyr "skjult kløft ryggraden", som burde gi deg noen indikasjon på at tilstanden vil sjelden skape noen problemer for den enkelte. De fleste med denne tilstanden lever et svært vanlig liv.

Ryggmargsbrokk occulta Symptomer

Spina bifida occulta, i henhold til ryggmargsbrokk Association of America, betyr "skjult split ryggraden" på grunn av sin ofte mild (og derfor uoppdaget) natur. Det er en bestemt type nerve fødsel defekt (kalt en nevralrørsdefekt) som --- i motsetning til andre former for spina bifida --- kan bli oversett i mange år. Likevel er det noen symptomer på defekten.

Definisjon

Spina bifida occulta, i henhold til ryggmargsbrokk Association of America (Sbaa), er en gruppe av medfødte defekter som ofte oppstår som en ryggvirvler misdannelse hos omtrent 20% av den amerikanske befolkningen. Den misdannelse er smertefri og ikke vanligvis forårsake noen symptomer, men andre symptomer forbundet med ryggmargsbrokk (occulta og ellers) kan være problematisk på mange måter, fra den fysiske smerten av lem misdannelse for publikum awkwardness av ulykker forbundet med inkontinens.

Andre typer

I tillegg til enkle bein uregelmessigheter, kan spina bifida occulta også referere til den sjeldne forekomsten av tethered ryggmargen eller andre strekninger, tårer eller misdannelser i ryggmargen. Disse defekter er betydelig sjeldne (i henhold til Sbaa), men kan føre til smerter, svakhet, nummenhet og / eller misdannelser i ryggen eller ben, samt en mangel i blære og tarm-kontroll (inkontinens).

Andre symptomer

Ofte de med nervøse lidelser vil ha defekter på huden i nærheten av eller på stedet av defekten. Med spina bifida occulta, disse feilene inkluderer masser av hår, fettklumper, røde eller lilla flekker på huden på grunn av innsamling av blodårer, mørke flekker på huden (også kjent som mongolske flekker), hud traktater eller tunneler og områder av lysere hud.

Reoccurence

Barn av foreldre eller søsken av andre med spina bifida (occulta eller annet) - i henhold til Sbaa - er fem til ti ganger mer sannsynlig å bli født med ryggmargsbrokk. Den Sbaa sier at en diett av sunn folsyre inntak av gravide mødre kan bidra til å redusere sjansene for å ha et barn med ryggmargsbrokk.

Advarsel

Hvis du tror du har spina bifida, søke råd og behandling av en medisinsk faglig. Tilstedeværelsen av de nevnte symptomene ikke automatisk indikere tilstedeværelse av spina bifida occulta eller annen tilstand. Alltid søke rådet av en medisinsk faglig for enhver tilstand.

Virkninger av ryggmargsbrokk

Spina bifida er den vanligste fødsel defekt som rammer nyfødte, med ett av 1000 babyer blir født med tilstanden. Den bokstavelige oversettelsen for spina bifida er "åpen ryggrad." I denne tilstanden, ikke ryggraden ikke fullt utviklet før et barn blir født og ryggmargen kan bokstavelig talt stikke ut fra den nedre del av ryggen av barnet. Plasseringen og omfanget av defekten bestemme alvorlighetsgraden av det enkelte tilfellet.

Hver virvel i vår pigger styrer forskjellige kroppsfunksjoner, ved hjelp av tilhørende nerver. Med underutviklet nedre ryggvirvler, barn født med ryggmargsbrokk oftest møter vanskeligheter med å kontrollere blære og tarm funksjon samt med mobilitet.

Kirurgi

Bare minutter etter fødselen, kan barn født med ryggmargsbrokk bli kastet ut i kirurgi for å sikre ryggmargen tilbake i kroppen.

Personer med de minst alvorlige tilfeller kan ha vanskeligheter med å utskille urin og ha avføring, men er fortsatt i stand til å gå uten hjelp. I de mest alvorlige tilfeller, enkeltpersoner aldri få muligheten til å gå uten leg bukseseler eller kan være begrenset til rullestoler for livet.

Typer av ryggmargsbrokk

Det er tre typer av ryggmargsbrokk. Den mildeste formen er spina bifida occulta. Spina bifida meningocele er en moderat form, mens spina bifida myelomeningocele er den mest alvorlige formen.

De som er født med ryggmargsbrokk occulta ikke tåle de lange-vilkår effekter av de to andre mer alvorlige former. I ryggmargsbrokk meningocele, hjernehinnene presse gjennom den manglende delen av ryggraden, danner en cyste på baksiden av det påvirkede ryggvirvel, men cyste ikke stikker gjennom huden.

I ryggmargsbrokk myelomeningocele, en del av ryggmargen stikker ut gjennom huden, og etterlater en "åpen ryggrad." Den utsatte ledningen er gjenstand for infeksjon.

Hydrocephalus

Flertallet av barn født med ryggmargsbrokk myelomeningocele er også født med hydrocephalus ("vann på hjernen"), hvor kroppsvæsker ikke klarer å filtrere ut av hjernen. Væsken samles i et barns skjøre hjernen kan forårsake betydelig skade hjernen hvis ikke tatt hånd om umiddelbart. En shunt er satt inn i barnets hode kort tid etter fødselen. Når den er satt, forblir shunt en integrert del av den enkelte for hele sitt liv.

Shunter må byttes når en blokkering oppstår. Når en shunt opphører å fungere, fluid igjen samler seg i hjernen. Den enkelte vil oppleve en uutholdelig hodepine med kontinuerlig press inntil en ny shunt er satt på plass.

Inkontinens

Den nedre ende av ryggraden er integrert i vår evne til å kontrollere blære- og tarm ekskreter. På grunn av den uutviklede ryggrad, de fleste av enkeltpersoner som er født med ryggmargsbrokk møter utfordringer av inkontinens.

Begrenset mobilitet

Avhengig av alvorligheten av hvert enkelt tilfelle, kan variere fra mobilitetsfunksjon som har en litt uordnede gangart å bli assistert av beinbukseseler eller en rullestol.

Emosjonelle effekter

På grunn av hennes manglende evne til å oppnå kontinens, er et barn lever med ryggmargsbrokk sannsynlig å tåle erting fra andre barn, som ikke kan forstå denne uheldige omstendigheter. Hvis erting er forlenget i mange år, kan det ta en følelsesmessig belastning for barnet, som kan kjempe usikkerhet, lav selvfølelse og depresjon som kan bære over i voksenlivet hvis ikke gjenkjent og behandlet.

Foreldre kan være lurt å ta kontakt med sin barns lærere hvert år før undervisningen starter, slik at lærere vil være fullt klar over barnets situasjon. Sammen kan de være i stand til å utarbeide planer for å sikre at barnet kan lykkes i skolen.

Bevissthet og forebygging

Ingen studier har vært i stand til å bekrefte hva som forårsaker spina bifida, og det er ingen kur på dette tidspunktet. Imidlertid har over tjue års forskning på feltet i økende grad bidratt til å forlenge levetid for de som lever med tilstanden. Bare tjue år siden, til 80 prosent av barn født med ryggmargsbrokk levde ikke se sin femte bursdag. I dag er 75 prosent eller mer av barna med de mest alvorlige spina bifida forventes å leve til voksen alder, selv om omsorg for disse personene er utfordrende.

Forskning har vist at gravide som tar daglige tilskudd av folat kan redusere sine sjanser til å føde et barn med ryggmargsbrokk med opptil 70 prosent.

Hva er ryggmargsbrokk?

Spina bifida er den vanligste nevralrørsdefekt. Disse feilene er hjernen lidelser som oppstår hvis det er et problem med etableringen av nevralrøret, en prosess som vanligvis er ferdig i løpet av den første måneden av svangerskapet. Mangelfull utvikling i hjernen, ryggmargen eller deres beskyttende dekker, hjernehinnene, karakteriserer ryggmargsbrokk.

Typer av ryggmargsbrokk

Den mildeste, og mest vanlige, formen er occulta, som sjelden er invalidiserende eller forårsaker symptomer. I denne typen spina bifida, ryggvirvlene er misformet, men dekket av et lag av huden.

Lukkede nevralrørsdefekter, en annen type spina bifida, inkluderer en rekke mangler med misdannelser i bein, fett eller membraner. Selv om det kan være noen symptomer, disse feilene også kan føre til ufullstendig lammelse eller dysfunksjon av excretory system. Stedet for disse feilene kan være synlig som en hårlokk eller smilehull.

I meningocele, en tredje type spina bifida, det er en utvekst av hjernehinnene gjennom ryggåpningen, som kanskje ikke er dekket av hud. Det er en rekke effekter som ligner på lukkede nevralrørsdefekter.

Den siste og mest alvorlige typen spina bifida er myelomeningocele, der en åpning i ryggraden eksponerer ryggmargen. Dette kan føre til ufullstendig eller fullstendig lammelse av legemet under åpningen. I begge myelomeningocele og meningocele, er det vanligvis en sekk fylt med væske synlig på baksiden.

Årsaker

Selv om ernæringsmessige, genetiske og miljømessige faktorer er mistenkt for å spille en rolle, med for lite folsyre i mors kosthold ser ut til å være en viktig faktor, de nøyaktige årsakene til spina bifida fortsatt uklare.

Prenatal Diagnoser

Før fødselen, kan spina bifida bli funnet med en ultralyd eller en mors alfaføtoproteinkonsentrasjonen screening gjort i løpet av andre trimester. Hvis unormale mengder alfaføtoprotein krysser placenta til mors blodet, kan dette vise at det er en nevralrørsdefekt, selv om det ikke foreslår spesifikt at det er spina bifida. Ytterligere tester kan bidra til å fastslå årsaken.

Postnatal Diagnoser

Spina bifida er oppdaget før fødselen i de fleste tilfeller, men noen milde tilfeller kan bli lagt merke til først etter fødsel og svært milde tilfeller kan aldri bli oppdaget. Etter fødselen, kan spina bifida bli oppdaget av en rutinemessig røntgen og undersøkt nærmere gjennom en MR eller CT scan.

Behandling

Selv om det er ingen kur for spina bifida, kirurgi ofte utføres kort tid etter fødselen for å lukke defekten for å hindre smitte og ytterligere traumer. Kirurgi er ikke utført i milde tilfeller. I mer alvorlige tilfeller kan fosterets kirurgi kan utføres.

Sindrome Causando Club Piedi e mani nei neonati

Club piedi (piede torto) e di club le mani sono malformazioni congenite nei neonati trovati. Il piede torto è più comune, si verifica in circa 1 ogni 1.000 nati. I medici devono ancora determinare la causa esatta della deformità, ma l'innovazione scientifica ha fatto un trattamento altamente efficace.

Descrizione

Piede torto, chiamato anche piede torto, è la svolta verso l'interno e verso il basso del piede. L'anomalia coinvolge muscoli e delle ossa e dei muscoli del polpaccio anomalie sviluppati sotto-e parte inferiore delle gambe.

Cause

Mentre non vi è alcun motivo fondato di piede torto, storia di famiglia raddoppia la probabilità di un bambino di nascere con la condizione. Un bambino affetto da spina bifida anche comunemente ha il piede torto.

Radial Club a mano

Club di mano Radial è un disturbo insorto nel giunto mano e del polso, con cause note simili e trattamenti.

Trattamento

Trattamento piede torto include entrambe le opzioni chirurgiche e non chirurgiche. Il metodo Ponseti prevede l'allungamento e la colata del piede torto ed è più efficace subito dopo la nascita. Il trattamento chirurgico prevede correggere il posizionamento e l'allineamento dei tendini, legamenti e articolazioni. Questa chirurgia è di solito eseguita nel primo anno di infanzia.

Cravatte famosi

Personaggi famosi affetti da piede torto: Charles Woodson, Mia Hamm, Kristy Yamaguchi, Troy Aikman e Lord Byron.

Tidlig varsling tegn på ryggmargsbrokk

Tidlig varsling tegn på ryggmargsbrokk


Spina bifida er den vanligste fødsel defekt som påvirker anslagsvis 1.500 amerikanske babyer hvert år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Funksjoner

Nevralrøret (som danner hjerne og ryggmarg) av en utvikling av embryo ikke utvikler fullstendig. Effekter kan være alvorlig til svært mild. I alvorlige tilfeller, er en cyste eller væskefylt vekst på ryggmargen eller den indre ryggrad og vev blir utsatt for.

Risikofaktorer

Risikofaktorer inkluderer en forelder eller søsken som har ryggmargsbrokk, mors overvekt og mødre med ubehandlet diabetes eller på anti-anfall medisiner. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) linker spina bifida til lav folsyre forbruk av gravide kvinner.

Screenings

Unormalt i rygg veksten av et embryo kan oppdages ved rutinemessige ultralydundersøkelser eller hvis blodprøve avsløre høye nivåer av en bestemt type protein (alfaføtoprotein). En grundigere ultralyd eller en fostervannsprøve kan diagnostisere ryggmargsbrokk før fødselen.

Varselskilt

Varseltegn på spina bifida inkluderer et smilehull eller andre kjennetegn langs ryggraden av ryggen, en forstørret hodet fra spinalvæskeansamling i hjernen, en buet ryggraden, blæreproblemer, ryggsmerter og underkroppen muskelsvakhet. Noen babyer utvikle hjernehinnebetennelse --- en alvorlig, livstruende hjerneinfeksjon.

Tilleggsinformasjon

Den ninds sier at mer intens nerveskader eller lammelser oppstår ofte når den problematiske området ligger høyere på ryggraden. Korrigerende kirurgi utføres enten prenatalt eller etter fødselen, selv om noen nerveskader allerede påført er permanent.

Prognose for Tethered Spinal Cord

Prognose for Tethered Spinal Cord


Når vedlegg vev unormalt strekk ryggmarg inne i ryggsøylen og begrense dens bevegelse, er den resulterende tilstand som kalles tjoret ryggmarg syndrom. Med behandling, er prognosen god, med de fleste pasienter opplever en normal levealder, men personen kan ha noen nevrologiske og bevegelsesproblemer.

Årsak

Feilaktig vekst av hjernen og ryggmargen (Nevralrøret) under fosterutviklingen kan føre til tjoret ryggmarg syndrom. Tilstanden er ofte forbundet med fødsel defekt spina bifida, som innebærer en mangelfull utvikling av hjernen, ryggmargen eller deres beskyttende dekke (hjernehinnene).

Symptomer

Tethered ryggmarg syndrom er en progressiv nevrologisk lidelse. Hos barn kan symptomer inkluderer lesjoner, hårete patcher eller fett svulster på nedre del av ryggen, samt smerter, nummenhet, prikking eller svakhet, skoliose, ryggsmerter eller tarm og blære problemer.

Forsinket diagnose

I milde tilfeller kan tjoret ryggmarg syndrom være til stede ved fødselen, men ikke diagnostisert før senere i livet når en voksen opplever sensoriske og bevegelsesproblemer og mistet tarm og blære kontroll.

Årsaker hos voksne

Tjoret ryggmargen kan også skje senere i livet på grunn av en tumor, en godartet, fettstoffer vekst kalt en lipoma, ryggmargsskade eller spinalkirurgi, vanligvis på grunn av arrvev som dannes rundt ryggmargen.

Behandling

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, kan tidlig kirurgi hindre at flere nevrologiske problemer hos barn. Hvis kirurgi er ikke tilrådelig, kan legene kutte ryggmargen nerverøtter for å lindre smerte. Hos voksne til kirurgi frigjøre ryggmargen kan forbedre funksjon eller andre symptomer. Enhver annen behandling bare lindrer symptomene.

Viktigheten av prenatal vitaminer under svangerskapet

Viktigheten av prenatal vitaminer under svangerskapet


I mange år har helsepersonell oppfordret forventer mødre til å ta prenatal kosttilskudd. Men akkurat hva vitaminer og mineraler er i disse produktene, og hvordan de faktisk bidra til å støtte helsen til mor og barn?

Vital Vitaminer

Alle prenatal kosttilskudd inneholder ulike vitaminer og mineraler, men de vanligste er folsyre, jern og kalsium.

Folic Acid

Folsyre (eller folat) er oppmuntret for kvinner i minst en måned før unnfangelsen og gjennom den første måneden av svangerskapet. Kvinner som gravid med og beholde tilstrekkelige mengder av folsyre i sine systemer redusere sjansene for fødselsskader i babyens hjerne og ryggrad, det vanligste er spina bifida.

Ifølge US Public Health Service, nesten halvparten av alle svangerskap er planlagt, så de anbefaler at alle kvinner i alderen å få barn ta prenatal vitaminer eller tilskudd av folat daglig, uavhengig av hvorvidt de planlegger å bli gravide.

Iron

Utilstrekkelig inntak av jern, i tillegg til naturlige endringer i blod makeup, kan la mor litt blodfattig i de sene stadier av svangerskapet. Anemi er selvfølgelig skadelig for mor å være, men en link til lav fødselsvekt og for tidlig fødsel kan være knyttet til et underskudd på jern.

Kalsium

Tilstrekkelig kalsium er et must for enhver kvinne, og det er enda mer viktig under svangerskapet. Tilskudd av kalsium kan bidra til å hindre tap av beintetthet som fosteret bruker kalsium for sin egen bein vekst.

Viktigheten av et sunt kosthold

Alle gravide kvinner bør vite at prenatal vitaminer kan aldri ta plassen til en spise riktig. Kombinasjonen av et sunt kosthold og prenatal kosttilskudd vil gå langt for å støtte helsen til gravide og deres voksende babyer.

Forebygging av Developmental Disabilities

Utviklingshemmede kan oppstå når som helst, fra fødsel til forfall i en alder av 22. Disse kroniske tilstander kan skyldes psykiske eller fysiske svekkelser. Forebygging er avhengig av tidlig diagnose og behandling. Noen utviklingshemming, men er arvelig og kan ikke forebygges.

Graviditet

Risikoen for misdannelser og utviklingshemming kan reduseres ved riktig ernæring under svangerskapet. Folsyre har blitt identifisert som avgjørende for riktig utvikling av hjernen og nervesystemet. Unngå alkohol eliminerer forekomsten av føtalt alkoholsyndrom. Hvis det er en familiehistorie med genetiske lidelser, be om genetisk screening. Unngå ulovlige rusmidler og konsultere en medisinsk faglig før du tar noen over-the-counter medisiner. Holde jevnlig svangerskapskontroll for å redusere risiko.

Tegn og symptomer

Spedbarns utvikling utvikler seg i et forutsigbart mønster. Hvert barn modnes i sitt eget tempo, men generelle retningslinjer er tilgjengelige. Spedbarns utvikling fokuserer på store motoriske ferdigheter og bevegelser. Konsekvente forsinkelser i rullende over, sitte opp, gjennomgang eller andre fysiske ferdigheter kan tyde på en utviklingsmessig funksjonshemming. Når store motoriske ferdigheter som å gå er mestret, begynner fokus på mindre muskelbevegelser. Lære å knappen og zip eller farge med en stift er noen av de første små muskel ferdigheter. Disse fine muskel ferdigheter er raffinert gjennom hele barndommen. Passerer gjenstander fra en hånd til en annen er et viktig fysisk dyktighet som det krever bevegelse over medianen av kroppen. Problemer med denne oppgaven kan være en av de første tegnene på et problem.

Forebygging og behandling

Årsakene til mange utviklingshemming er ukjent. Miljøfaktorer kan administreres for å eliminere noen fysiske funksjonshemninger. Unngå høye lyder, for eksempel hodetelefoner slått opp, kan forebygge døvhet. Å spise en næringsrik diett kan redusere risikoen for problemer på grunn av underernæring. Gluten intoleranse eller andre matallergier kan skape symptomer som ligner på noen utviklingshemmede som ADHD. Mange handikap, for eksempel Spina bifida eller Down syndrom, er ikke forebygges. Noen av disse tilstander kan behandles effektivt med atferdsmessige, yrkesmessig eller tale terapi.

Tidlig behandling kan redusere eller eliminere effektene av enkelte utviklingshemming. Autisme kan behandles med atferdsmessige, yrkesmessig og sosial terapi for å redusere noen av atferd. Dersom behandlingen starter i tidlig barndom, kan symptomene forsvinne etter hvert som barnet lærer å håndtere sanseinntrykk han eller hun mottar. Kiropraktisk behandling er en annen behandling som kan forbedre noen utviklingshemmede som Asperger syndrom. Endringer i kosthold for å eliminere gluten, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler finnes alternative metoder for behandling som har fått oppmerksomhet.

Tips

Bli en organisasjon spesifikke for forsinket utvikling av barnet ditt. Snakk med andre foreldre til å forstå hvilke tjenester som er tilgjengelig lokalt, og for å skape en følelse av fellesskap. Forskning nåværende behandlingsalternativer og holde deg informert. Det forskes på mange funksjonshemninger, og nye behandlinger kan dukke opp som gagner barnet ditt.

Advarsel

Forhindre utviklingshemming kan ikke være mulig. Hindre noen av de bakenforliggende årsakene og behandle symptomene kan være det beste resultatet mulig.

Grader av funksjonshemming

Grader av funksjonshemming


Begrepet uførhet refererer til en tilstand som hindrer måten en person lever sitt liv. Stereotypier av funksjonshemninger inkluderer rullestoler og ganghjelpemidler, selv om det er mange andre forhold som kan betegnes funksjonshemninger. Med hemming varierende så mye, kan de bli sammenlignet med hverandre som har forskjellige grader. Hvordan disse er klassifisert kan påvirke en persons status i enkelte land.

None

Dette nivået av funksjonshemming indikerer at personen ikke har funksjonshemming eller en funksjonshemming så mild at det ikke påvirker deres evne til å leve et normalt liv. Eksempler på slike funksjonshemninger ville være kortsynte personer iført briller, eller en person med mild allergi.

Mild

Mild uførhet klassifisering dekker de som kan utføre grunnleggende livs lederfunksjoner og bruke de vanlige måter for transport og kommunikasjon. De krever ikke hjelpemidler for sine daglige funksjoner og tilstanden kan behandles med medisiner. Slike funksjonshemninger omfatter lærevansker og hørsel og syn hemninger.

Moderat

En moderat funksjonshemming er en tilstand som er stabil og ikke progressive. Det vil ikke bli verre. Personen kan utføre de grunnleggende livs management teknikker med litt hjelp. Personen kan kreve hjem modifikasjoner, transporthjelpemidler og kommunikasjonshjelpemidler. Funksjonshemninger som kan falle inn under denne kategorien inkluderer mild cerebral parese, paraplegi, spina bifida, fullt syn / hørselshemmede, høyere lærevansker og mental retardasjon.

Alvorlig

En alvorlig funksjonshemming er en tilstand når personen har behov for bistand til eller har funksjoner som utføres for dem. Progressive, degenerative og terminalforhold faller inn under denne kategorien. Personen vil trenge betydelige hjem tilpasninger og medisinsk behandling. Spesielle tilpasninger for transport og kommunikasjon kan være nødvendig. Slike forhold inkluderer quadraplegia / tetraplegi og cystisk fibrose, selv om det er et enkelt tilfelle hvor mye personen kan gjøre for seg selv.

Hva er en Pediatric Orthopedist?

En pediatrisk orthopedist er en lege som har spesialisert seg på behandling av muskel-og skjelettplager hos barn, inkludert deformerte lemmer og ledd, brukne bein, bein infeksjoner og halting. De fleste barn orthopedists se barn opp til 18 år.

Utdanning

Pediatric orthopedists motta om lag tre år mer utdanning og opplæring enn en vanlig MD En pediatrisk orthopedist nyutdannede fra medisinsk skole, fullfører et bosted i ortopedi og gjennomgår ytterligere opplæring for å spesialisere seg i pediatriske ortopedi.

Fordeler

Pediatric orthopedists vet hvordan å undersøke barn, som noen ganger ikke kan artikulere sine symptomer eller ikke vil svare på tradisjonelle eksamensteknikker.

Nyfødte

Noen barn orthopedists spesialister på behandling av nyfødte med tilstander som spina bifida, der ryggraden ikke helt tett under utviklingen.

Spesielle ferdigheter

Pediatric orthopedists forstå hvordan problemer som skoliose og klumpfot innvirkning voksende bein og bruke spesialiserte behandlingsteknikker.

Fun Fact

De fleste barn orthopedists dekorere sine kontorer med tanke på barn og har barn-størrelse utstyr som ikke er så skremmende for barn.

Hvordan Test for ryggmargsbrokk

Spina bifida er en fødsel defekt der spinal akkord og dens gulvbelegg ikke utvikle helt. Årsaken til ryggmargsbrokk er ukjent; Men det er spekulasjoner om at gener kan være involvert. Barn født med ryggmargsbrokk har ofte problemer med tarm og blære kontroll, utvikle ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder), og andre lærevansker. Forebygging av dette er ikke kjent; kan imidlertid venter mødre teste for denne tilstanden i sine ufødte barn.

Hvordan Test for ryggmargsbrokk

•  Gå til din lege for å spørre om bruk av prenatal tester slik at han eller hun kan se om barnet ditt har spinal bifida.

•  Spørre om AFP-test eller alfaføtoprotein test som gis vanligvis mellom 16 til 18 uke av svangerskapet. Denne testen måler mengden av alfa-fetoprotein at fosteret produserer. Denne testen er gjort ved å måle mengden av AFP i morens blod. Hvis testen leser høyt i mor, er den testet på nytt siden mange falske positive tester er observert. Hvis det er flere høye målinger av AFP, vil flere tester gjøres for å bekrefte diagnosen.

gjennomgå en ultralyd. Spør din lege om dette ikke-invasiv form for testing for å se om barnet ditt har spinal bifida. En ultralyd kan oppdage om barnet ditt har spinal bifida bare i noen tilfeller.

Be om en fostervannsprøve. En fostervannsprøve kan bidra til å se om en baby har spinal bifida. Denne testen utføres ved å sette inn et behov i morens magen og inn i livmoren for å samle væske som blir testet for AFP. Denne fremgangsmåten er heller invasiv og har muligheten til å skade moren og fosteret; derfor fortsette med forsiktighet.

Hva er årsakene til klumpføtter?

Hva er årsakene til klumpføtter?


Årsaken til klumpfot har lenge blitt behandlet av det medisinske fellesskapet. Ifølge Journal of Barnas Ortopedi, har denne tilstanden blitt studert siden 1800-tallet, med noen vitenskapelige etterforskere konkluderte med at tilstanden er forårsaket av misdannede bein, abnormiteter i muskel, ledd eller vaskulære lesjoner og / eller unormalt leddbånd og sener. En annen oppfatning er at medfødt klumpfot resultater når ytre krefter sette foten eller føttene i en defekt stilling mens fosteret utvikler seg.

Gene Variasjon

En studie finansiert av gnister, barne medisinsk forskning veldedighetsorganisasjon, og ledet av Zosia Miedzybrodska, genetiker, og Linda Sharp, epidemiologen oppdaget, for første gang, som en variasjon i genet som behandler folat kan være en del av årsaken til klumpfot. Det ble bestemt at de spedbarn som besatt den mindre vanlige varianten av C677T variant, i genet som kalles MTHFR eller methyltetrahydrofolate reduktase, var mer tilbøyelige til å være født med klumpfot enn barn som ikke besitter denne varianten.

Miljømessige og genetiske faktorer

Ifølge March of Dimes, mener forskerne miljømessige og genetiske faktorer bidrar til utvikling av klumpfot. Klumpfot, som utvikler av andre trimester av svangerskapet, kan være forårsaket av medikamenter, sigarettrøyking, infeksjon eller livmor eksponering for andre faktorer.

Feilstilling av Foot in utero

I det siste, ble clubfoot antatt å være et resultat av den måten den fosterets foten ble plassert i livmoren. Hvis fosteret 'fot (eller fot) var trangt eller vridd under svangerskapet dette ble antatt å føre til klumpfot. Men forskere er nå å finne andre faktorer som kan føre til klumpfot. Men noen foten misdannelser skyldes feilstilling av fosteret 'føtter, i henhold til March of Dimes, inkludert mild metatarsus adductus og calcaneovalgus, som selv riktig etter fødselen.

Ryggmargsbrokk Link

De fleste babyer født med klumpfot har ikke noen andre defekter; Men av og til, vil en annen defekt dukke opp. Klumpfot ser ut til å ha sammenheng med fødselsskader, for eksempel en åpen rygg eller ryggmargsbrokk. Barn med ryggmargsbrokk kan ha klumpfoten som, i tilfelle av ryggmargsbrokk, er forårsaket av nerveskade til ryggraden, som har en effekt på utviklingen av ben og føtter. Noen ganger når spina bifida er til stede, er det ingen bevis for en fot problem ved fødselen, men foten eller føtter kan bli vridd senere, noe som kan skje når det er en muskel eller nervesykdom.

Røyker ikke

The March of Dimes råder gravide til ikke å røyke, noe som kan redusere risikoen for å ha en baby med klumpfot.