Digidexo.com

morgen depresjon

Hvordan bekjempe Morning Depresjon

Hvordan bekjempe Morning Depresjon


Morning depresjon er klinisk referert til som Døgnvariasjoner Mood Variasjon. Det oppstår vanligvis som en sekundær symptom fra standard klinisk depresjon og det kan ta flere forsøk på behandling for å kurere helt. Mange mennesker lider av denne tilstanden, og det er ulike tiltak du kan gjøre for å bekjempe morgen depresjon.

Bruksanvisning

Hvordan bekjempe Morning Depresjon

•  Besøk din lege. Fortell ham alle symptomene du opplever, og at du føler deg mer deprimert i løpet av morgentimene. Han kan foreskrive en av mange antidepressiva for å hjelpe din tilstand. Det tar vanligvis ca to uker for antidepressiva for å begynne å jobbe, som du må opprettholde et visst nivå av disse stoffene i kroppen din for å føle resultatene, og dette oppnås ikke umiddelbart.

Ta antidepressant nøyaktig som foreskrevet og på samme tid hver dag for å nå nødvendige blodserumnivåer.

Kjøp en flaske med lavendel eterisk olje på en helsekostbutikk. Det antas at lavendelolje naturlig roer og slapper kroppen, redusere stress, angst og depresjon. Pust inn en liten mengde av denne aroma, et par ganger i løpet av dagen.

Unngå koffein, alkohol og fet mat, spesielt før du går til sengs om kvelden. Dette er sentralstimulerende midler, som hindrer en skikkelig natts søvn og øke angst og depresjon.

Få minst 8 timer søvn per natt. Under søvn, din kroppen reparerer skader og styrker immunforsvaret. Ikke får nok søvn kan gjøre depresjon verre.

Diskusjon terapi er anbefalt av mange leger for morgen depresjon. Å snakke med en venn, slektning eller terapeut kan hjelpe deg med å finne ut hva som forårsaker symptomene dine, slik at du kan eliminere problemet.

Hint

 • Holde en journal kan være terapeutisk i håndteringen av depresjon. Du kan skrive noe du ønsker i dagboken din, og ingen har til å lese den, men du. Hvis du liker derimot, kan du dele det med din lege for å gi ham et bedre inntrykk av dine tanker, handlinger og symptomer.
 • Depresjon er en vanlig tilstand som rammer tusenvis av mennesker. Det er viktig at du søker medisinsk behandling fra en lisensiert lege for å behandle og kurere depresjon. Hvis du har selvmordstanker, ringe 911 umiddelbart.

Hva er noen tegn på depresjon?

Hva er noen tegn på depresjon?


Ifølge Mayo Clinic, depresjon er en av de mest vanlige helsetilstander i verden. Depresjon kan styres svært effektivt. Identifisere tegn og symptomer på depresjon vil hjelpe deg å søke legehjelp som du trenger. Depresjon kan ikke disponeres alene. Hvis du føler at du lider av depresjon, ta kontakt med en mental helse profesjonell for å begynne evalueringen.

Vedvarende Sadness

Tristhet er en normal følelsesmessig reaksjon på en opplevelse for livet. Tristhet er definert som en følelse som ligner på en følelse av hjelpeløshet, sorg, elendighet og sorg. Hvis dine følelser av tristhet har vedvart i mer enn to uker, og du ikke forstår årsaken til tristhet, kan du bli håndtere depresjon. Tristhet kan gjøre at du føler deg som om du lever i et sort hull, eller at du er livløs og tom.

Endring i vekt

Noen mennesker opplever at når de er deprimerte de mister appetitten, og dermed gå ned i vekt. Andre finner at de krever fet mat med mye karbohydrater. Hvis vekten din har økt eller redusert med 5 prosent på en måned, som er ansett som en betydelig vektendring.

Endring i søvnvaner

Ifølge National Institute of Mental Health, søvnløshet, tidlig morgen våkenhet og overdreven sove er alle symptomer på depresjon. Selv om den deprimerte personen er å få en rimelig mengde søvn, finner han ofte at han våkner trøtt. Dette utmattelse kan vare hele dagen.

Tap av interesse for aktiviteter

Ifølge Mayo Clinic, kan depresjon være tydelig når du ikke lenger har interesse for aktiviteter som du en gang funnet behagelige. Du kan også oppleve at du ikke har noen interesse i å gjøre din normale daglige aktiviteter. Du kan oppleve at du ikke lenger har interesse i å gjøre sengen din, går tur med hunden eller rengjøring huset ditt. Ifølge National Institute of Mental Health, kan et tap av interesse for sex også være et symptom på depresjon.

Energitap

Tap av energi kan påvirke livet ditt i en veldig stor måte Tap av energi kan føre til at du unngår sosiale interaksjoner, noe som kan resultere i tapt tid fra arbeidet. Dette gjør det også vanskelig for deg å engasjere seg i aktiviteter med familie og venner. Når dine forpliktelser er kompromittert, kan dette forverre effekten av depresjon.

Følelsen av verdiløshet

Følelsen av verdiløshet er vanlig blant folk som handler med depresjon. Hvis du lider av depresjon, kan du føle deg som om du ikke er god nok. Selvtilliten kan være ekstremt lav og komplimenter kan føles som løgner. Å tro noe godt om deg selv kan føle seg umulig.

Tanker om døden eller selvmord

Mange mennesker som lider av depresjon har tanker om døden eller selvmord. En person arbeider med depresjon kan føles som om det er ingen annen vei ut av smerten. Men depresjon kan styres. Hvis du har å ha selvmordstanker, kontakt et familiemedlem, venn eller lege umiddelbart.

Hvordan å behandle depresjon med ingen piller

Depresjon er en medisinsk tilstand der en person har følelsen av verdiløshet og tristhet, er plaget av kronisk tretthet og er altfor pessimistisk. Millioner av amerikanere håndtere depresjon hvert år, og er på mange resepter --- hvorav mange ikke fungerer. Uansett hva de "nye" pille foreskrevet hevder å gjøre, gjør det ofte ikke. Det er ingen rask løsning for depresjon så lider må se etter alternativer. Noen slår til naturmidler og begynne å restrukturere sine dietter og treningsregimer. Like etter deres stemninger begynner å forandre seg, og de blir sunnere og lykkeligere.

Bruksanvisning

Kjøp Bach Rescue® Remedy. Det kan bli funnet på naturlig mat butikker eller online på www.bachflower.com. Dette produktet er 100% naturlig og fungerer. Følg doseringsanvisningen som følger med rette.

Walk. Ta på deg turskoene og gå i minst 30 minutter om dagen. Du kan gå inne eller ute. Hvis du ikke har en tredemølle, kan du prøve å sette på din favoritt CD og vandre på plass i stua.

Endre ditt kosthold. Mest sannsynlig dietten er full av raffinert sukker og karbohydrater. Spis minst tre porsjoner frukt og 3 porsjoner grønnsaker om dagen. Bruk din favoritt søkemotor for å finne sunne oppskrifter.

Kjøp en journal. Ikke bruk en gammel bærbar PC som er liggende rundt huset ditt som du ville være mer sannsynlig å slutte journalføring. Hver kveld, skrive ned hva du er bekymret for og hva du er takknemlig for. Du vil snart se at det du har trumfer dine bekymringer.

meditere eller be. Uansett religion, kan du ta deg tid til å være stille og reflektere. Ikke tenk for mye om fremtiden. I stedet tenker om dagen, hva du har oppnådd og hva du vil oppnå i morgen. Hvis du ber, be og be om mot og styrke til å overvinne livets hindringer.

Hint

 • Aldri begynne en diett eller mosjon regime før konsultere med legen din først.

Har Depresjon Medisinering gjøre deg fett?

Har Depresjon Medisinering gjøre deg fett?


Ifølge National Institute of Mental Health artikkelen "The Numbers Count: Mentale lidelser i Amerika" (04.02.2009), ca 14,8 millioner amerikanske voksne lider av alvorlig depresjon. Det er ingen tvil om at det er en økning av fedme i Amerika. Legene har funnet mange sammenhenger mellom depresjon og fedme, som for eksempel mangler ved frigjøring av hormonet kortisol eller spise høyt kalori mat for en frigjøring av dopamin. Overspising kan også være en form for ødeleggelse knyttet til negative tanker på grunn av depressive episoder.

Nye funn

I artikkelen "Biologisk Link til fedme og depresjon," forfatteren Rick Nauert, Ph.D., hevder at det er en biologisk sammenheng mellom depresjon og overspising. Nauert og andre forskere funnet abnormiteter i "stress" hormonet kortisol. Kortisol, et steroid hormon, hjelper kroppen takle stress. Enda viktigere, konverterer det fett, protein og karbohydrater til energi. Normalt når kortisol sitt høydepunkt i morgen og dør om kvelden, men det er en forhøyet nivå av kortisol i deprimerte mennesker, og disse nivåene faktisk toppe litt om natten. Fortsatt heving av kortisol i legemet bidrar til å skape det metabolske syndrom, noe som fører til abdominal akkumulering av fett og diabetes og hjertesykdommer.

Deprimert Outlook

Alvorlig deprimerte mennesker ofte mister interessen ikke bare i hobbyer og aktiviteter de liker, men i sin egen hygiene og fysisk utseende. Mat spiller en stor rolle i depresjon siden en deprimert person er allerede forsømme sitt eget utseende. Overspising kan være en annen form for selv vanskjøtsel; en deprimert person kan slå til mat, spise ravenously, bli overvektige og mister interessen for hans vekt.

Spising og Pleasure

Å spise mat ikke for å overleve, men fordi du krever det frigjør dopamin i hjernen, noe som skaper en kort utbrudd av glede og eufori. For å få dopamin sprekke en deprimert person er er ute etter, vil hun spise høy-kalori mat som kjeks, kaker og godteri. Disse høy-kalori mat er ofte referert til som "komfort mat."

Fedme som Forsømmelse

Fedme kan også forekomme i en deprimert person fordi symptomer på depresjon inkluderer både å spise svært små porsjoner eller veldig store porsjoner. Overspising kan avsløre at en deprimert person craves matvarer ikke bare for deres sødme eller sukker, men fordi han er ute massiv kaloriinntaket. Å spise for lite eller mye forlater kroppen for tynn eller for overvektige, og kan lett bli sett på som en passiv modus for selvødeleggelse.

Konklusjon

Psychcentral.com, i sin 12 juni 2009, artikkel med tittelen "Biologisk Link til fedme og depresjon" av Dr. Rick Nauert, lenker høy forekomst av fedme og depresjon til genetikk hos voksne og barn. Depresjon og overspising kan begge bli behandlet på riktig måte hvis behandlingen er søkt.

Hvordan Beat Depresjon & Sjalusi

Vi har alle hørt det gamle ordtaket: "Pass på hva du sier." Tvert imot, når en person opplever depresjon eller følelser av sjalusi, det er hva de tenker som skaper problemer. For å slå enten mentale tilstand, må du først erkjenne de tanker som forårsaker dine følelser av depresjon og sjalusi. Begge disse statene er direkte refleksjoner av lav selvtillit som kan påvirke alle, uavhengig av alder, yrke eller sosial status. Restrukturering mønsteret av din faste tanker vil fullstendig forandre måten du oppleve livet ditt. Depresjon og sjalusi vil være fjerne minner, så lenge du er flittig velger dine tanker.

Bruksanvisning

Avklare dine intensjoner

I så mange detaljer som mulig, skrive ned situasjoner, relasjoner og forhold som synes å være skaper smerte.

Definer tydelig, skriftlig, slik du ønsker disse situasjoner, relasjoner og omstendigheter for å se annerledes i livet ditt.

Lag en visuell representasjon av hva du foretrekker å skje ved å kutte ut bilder og symboler som representerer visjonen du nå skaper mentalt.

Tillat deg selv å reflektere over hva denne prosessen har vist deg om deg selv og hva du virkelig ønsker. Øv reflektere over dette visuelt ved å gi oppmerksomhet til ny visuell representasjon og ved å skrive hva du vil ha tre ganger hver natt før sengetid.

Refokusere oppmerksomheten

Erkjenner at endring av sinnstilstand kan bare oppnås ved deg. Først i morgen, gi deg selv 10 minutter å fokusere på nye, myndiggjøring og bekrefter tanker som kan erstatte de som bare ga deg depresjon og sjalusi.

Rekord affirmasjoner som hjelper deg å se deg selv i et mer positivt lys, og til slutt komme til en følelse av verdi og verdighet. Disse kalles auto-forslag, noe som betyr at de er affirmasjoner som kommer fra deg selv.

Bruk dine nye automatiske forslag til praksis som bekrefter tanker som vil oppløse den gamle følelsen av utilstrekkelighet og uverdighet som har forårsaket din depresjon og følelse av sjalusi i det siste.

Fortsett disse praksis i minst 30 dager, og nyte din nye funnet frihet fra smertefull tenkning. Det fungerer ikke over natten, men resultatene vil vare livet ut.

Hint

 • Disse øvelsene er nyttig som et supplement til psykologisk rådgivning, og de kan gjøre behandlingen mer effektiv. Ikke prøv uten først å rådføre deg med mental helsepersonell.

Teknikker for å lindre Symptomer på depresjon

Depresjon har mange symptomer som forårsaker lider å trekke seg fra hverdagslige aktiviteter og isolere seg fra andre mennesker. De som er deprimerte ofte bli fanget opp i negative tanker og en følelse av håpløshet. De vil bo i den nedadgående spiral med mindre de aktivt bekjempe depressive symptomer. Heldigvis finnes det mange enkle, men effektive, teknikker for å lindre disse symptomene og bedre funksjon.

Alternative aktiviteter

Når du er dypt deprimert, kan du ikke selv ønsker å komme ut av sengen. Du kan føle at å isolere deg selv og unngå andre mennesker og aktiviteter. Stan Popovich, forfatter av boken "En lekmann Guide til Managing Frykt: Ved hjelp av psykologi, kristendom og ikke-Resistant metoder," sier disse symptomene kan ofte bli løst ved forsettlig å gjøre en aktivitet som gåing, trening, lesing, hagearbeid eller lytter til musikk. Ideen er å skifte tankene bort fra deprimerte tanker og får nye perspektiver. Hvis du har problemer med å motivere deg selv, spør: "Er sitte rundt et sunt alternativ? Hvis ikke, hva alternativet kan jeg velge akkurat nå for å hjelpe meg å kjempe min depresjon?"

Positive affirmasjoner

Negative tanker går hånd-i-hånd med depresjon. Popovich anbefaler kjempe mot dem ved å skrive ned positive affirmasjoner i en notatbok. Fyll den med tanker som gjør at du føler deg gode og positive utsagn om deg selv. Ta med dine talenter, ferdigheter og prestasjoner. Når du begynner å føle ned, lese gjennom den bærbare til å oppveie de negative tankene. Du kan også lese dem rett før sengetid for å avslutte dagen på en positiv tone, og først i morgen for å starte det på en positive måte.

Realistiske Beliefs

Depresjon fører ofte til urealistiske oppfatninger som prøver å gjøre en ubehagelig situasjon en katastrofe. For eksempel kan en deprimert person som gjør en liten feil på jobben eller i hennes forhold tror "jeg kommer til å miste jobben min» eller «Min partner kommer til å forlate meg." Når du tar deg selv å tenke på negative absolutter, bør du utfordre urealistisk tanke. Spør deg selv objektivt, "Er det virkelig sannsynlig å gå i oppfyllelse?" Hvis ikke. fokusere din energi på å fikse situasjonen i stedet for å bekymre seg om en katastrofe som ikke vil skje.

Support

Mange deprimerte mennesker føler et ønske om å isolere seg fra andre. The Mayo Clinic anbefaler å bekjempe dette ved å planlegge regelmessige aktiviteter med familie og venner. Du kan også ønske å bli med i en depresjon-støtte gruppe som tjener dobbelt formål å få deg ut rundt andre og gir deg et sted å dele dine følelser med andre som forstår.

Dufter å hjelpe mot depresjon

Dufter kan komme i form av parfyme og eteriske oljer, som kan hjelpe en person takle stress. Området av hjernen som registrerer lukter er nært knyttet til den delen av hjernen som styrer våre følelser, ifølge Bølgelengder Natural Health nettsted. Ved hjelp av dufter å hjelpe mot depresjon ofte kalles aromaterapi.

Aromaterapi

Dufter kan løfte humøret og revitalisere sinnet. Studier indikerer at luktende lavendel, for eksempel, øker alfa hjernebølgefrekvens på baksiden av hjernen og er forbundet med ro, i henhold til Depression-guide.com. Hvis en person puster inn duften av sjasmin, det øker alfa bølger mot fronten av hjernen som hjelper en person føler seg mer våken. Det er lys, kremer, sminke, parfyme og luftrensere tilgjengelige i disse luktene.

Lukt Foreninger

Lukt som er forbundet med negative følelser eller ulykkelige ganger fra fortiden kan fortsette å fremkalle dårlige følelser, ifølge boken "Aromaterapi:. En komplett guide til den helbredende kunst" Boken forklarer at duften kan hjelpe lindre smerte og påvirker personlighet og atferd. Hvis lukten av gresskar pai minner deg om en lykkelig tid på din bestemors hus, finne en stearinlys parfymert med gresskar pai krydder for å løfte humøret.

Dufter til å løfte humøret

Luktene som anses som nyttig i depresjon er rose, sandeltre, lavendel, jasmin, peppermynte, sitrus, sedertre, kamille, geranium og ylang ylang. Se etter disse dufter når du kjøper lotion, stearinlys, parfyme, hus eller bil luftfriskere.

Boble Baths

Ved hjelp av dufter i badevannet kan også løfte humøret. Ta et varmt bad på slutten av dagen med noen dråper salvie essensielle oljen kan bidra til å behandle søvnløshet, angst og depresjon. Ta et bad i morgen med noen dråper rose eller lavendel essensielle oljen kan løfte din ånd og tømme tankene. Selskaper som gjør boble bad ofte bruke disse dufter i sine produkter.

Drikk te

Å drikke en kopp te hver morgen med en aroma å roe ned sinnet, eller løfte din ånd er en trøstende ritual for å få deg klar for dagen. Drikk en kopp kamille te før sengetid for å hjelpe deg å sove. Citrus eller peppermynte te kan gi energi og lyse humøret når som helst på dagen.

Massasje

Få en massasje og spør massasje terapeut for å bruke oljer infused med acalming og oppløftende duft - både duft og massasje kan fjerne angst og depresjon. Spør massasjeterapeut for litt av oljen som ble brukt under massasje, når du kommer hjem sted noen dråper på lyspærene i hjemmet ditt for å spre lukten gjennom hele huset ditt. Når du kjenne duften forbundet med massasje, vil du bli minnet om de samme følelser av ro og velvære som du hadde etter massasje.

Advarsel

Aromaterapi bør brukes i forbindelse med legens råd. Søke hjelp av legen din om din depresjon er alvorlig og vedvarende.

Hva er årsaken til Tretthet i morgen?

Hva er årsaken til Tretthet i morgen?


Mange synes det er rart at de våkner opp trøtt om morgenen. Ikke følelsen uthvilt er en årsak til frustrasjon, og det er viktig å finne ut hva årsaken er for din tretthet. Ifølge en mars 2011 publikasjon av Centers for Disease Control and Prevention, "For lite søvn er en Public Health Epidemic." Tilstrekkelig søvn er viktig for menneskers helse, funksjon og med sikkerhet. Jo før du avgjør en sak for din morgen tretthet, jo raskere kan du føle deg uthvilt igjen.

Søvnløshet

Hvis du våkner trøtt om morgenen, er det mulig at du har søvnløshet. Insomnia er en vanlig sovende uorden definert som manglende evne til å sovne eller forbli sovende. Ifølge Medline Plus, er ett av symptomene på søvnløshet ikke følelsen uthvilt når du våkner opp om morgenen og trøtt hele dagen. Hvis du har vanskeligheter med å sovne om natten eller finner ut at du kaste og slå hele natten lang, kan du ha et mildt tilfelle av søvnløshet. Insomnia kan bli diagnostisert av lege eller søvnspesialist.

Inkonsekvent Schedule

Det er viktig å få en ensartet mengde av søvn hver kveld. En inkonsekvent søvn tidsplan kan føre til at kroppen til å ikke føle seg sliten en kveld eller føler altfor trøtt neste kveld. Prøv å sette deg selv på en tidsplan, slik at du går i dvale på omtrent samme tid hver kveld og våkne opp på samme tid hver morgen. Du kan finne at ved å gjøre det, er du mer uthvilt om morgenen og ikke så døsig.

Stressfaktorer

Redningsstressfaktorer kan avbryte søvnen din og få deg til å føle deg trøtt om morgenen. Angst, depresjon, sorg, arbeid stress og ekteskapelige problemer bidra til din manglende evne til å slappe av og slappe av etter en god natts søvn. Lære å identifisere og håndtere stress vil tillate deg å sove bedre om natten, slik at du føler deg uthvilt når du våkner. Noen eksempler på stressmestring inkluderer trene, spise et sunt kosthold, søker støtte utenfra og meditere.

Sykdom

Kroppen din kan være bekjempelse av en sykdom eller infeksjon; du kan føle groggy i morgen fra all overtid kroppen din er å sette inn i immunitet kampen. Forkjølelse og influensa føre folk til å våkne opp trøtt selv etter mange timers søvn. Hvis du har allergi eller anemi, kan disse forholdene føre til at du bli trøtt om morgenen.

Utilstrekkelig Antall Sleep

Mange mennesker bare ikke får en tilstrekkelig mengde søvn i løpet av uken, og føler deg trøtt om morgenen på grunn av det. Søvnmangel gjør det vanskelig for kroppen å gjenopprette og ny energi til det nivået det er behov for, og gir deg en følelse av tretthet. Hvis du ønsker å være mindre sliten når du våkner, tillate deg selv å få mer søvn. Få omtrent samme mengde søvn hver natt for å føle seg uthvilt.

Slik Cure Depresjon Gjennom Runner High

Det finnes mange typer depresjon, og vi alle blir deprimert på ett eller annet i våre liv tid på grunn av ulike understreking grunner. For tilfeldig depresjon, kan man enkelt bidra til å kurere problemet ved å heve serotoninnivået i hjernen. Innholdsrik mengder aktivitet kan deretter opprette sendere i hjernen til å frigjøre endorfiner som bidrar til å øke serotoninnivået og gjør at du føler deg glad. Med rennende du kan oppnå en runner høye. Dette er når kroppen går inn i en recovery mode og frigjør endorfiner for å bidra til å gjenopprette muskelvev. Det er også noen ganger referert til som en "andre vind". Generere en løper høyt kan være en oppfylle prestasjon av utholdenhet som lindrer spenninger og stress.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for en løpende rutine. Få tid til å kjøre i morgen før du går på jobb eller skole. Også få tid til å kjøre og trene på ettermiddagen. Dette vil bidra til å holde tankene bort stress fra jobb eller skole.

Start ut med en sakte tempo. Ikke press deg selv for å oppnå det runner høye. En sunn grensen ville være å starte på en mil i morgen og jobbe inntil tre miles. Deretter kjører minst to til tre miles i ettermiddag. Prøv å skyve kjørelengde der du kjører av en kvart mil hver uke.

Øvelse før hvert løp for å strekke på leggen og resten av bena.

Spis mye karbohydrater før en lang utseilt distanse. Dette vil hjelpe deg å opprettholde en vellykket runner høye uten store smerter eller kramper.

Bli med på en lokal løper klubb eller skriv i 5 k og 10 k rase. Konkurrerer i løp vil bidra til å gi deg en konkurrent kanten som vil øke endorfiner.

Hint

 • Gjør tid hver uke til å trene ved å løfte vekten eller ved hjelp av en trener maskin. Kjører med andre vil gi deg en sjanse til å bidra til å bekjempe depresjon med nye venner som er en del av en gruppe.
 • Husk at depresjon kan mer alvorlig for andre, og at det for ekstreme tilfeller av depresjon, bør du ta kontakt med psykiater.

Juridisk Disability & depresjon

Juridisk Disability & depresjon


Depresjon er en form for mental sykdom som kan være ødeleggende for noen mennesker. I USA, folk kan motta både uføretrygd og arbeids innkvartering hvis deres depresjon har en betydelig innvirkning på deres dag-til-dag funksjon. Hvis du lider av depresjon, bør du være klar over dine rettigheter og programmene som er tilgjengelige for å hjelpe deg.

Depresjon

Ifølge Mayo Clinic og Verdens helseorganisasjon er depresjon en medisinsk tilstand preget av nedstemthet, tristhet, og et tap av interesse for ting som normalt gir deg glede. Varierende symptomer på depresjon kan omfatte en manglende evne til å konsentrere seg, angst, bekymring, irritabilitet, endringer i spisevaner og til og med selvmordstanker. Depresjon kan være en alvorlig tilstand som negativt påvirker en persons evne til å danne og opprettholde gode relasjoner med andre, utføre daglige egenomsorg oppgaver (for eksempel personlig hygiene og husarbeid) og hold nede en jobb.

Social Security Funksjonshemming programmer

The Social Security Administration oppsyn to uføretrygd programmer som gir månedlige kontantytelser: Social Security Funksjonshemming Forsikring (SSDI) er tilgjengelig for de som har jobbet og betalt inn i systemet lenge nok til å ha rett til stønad Social Security. Supplemental Security Income er betalt fra generelle skatteinntekter til svært lav inntekt mennesker med funksjonshemninger. Hvis du har en depresjon, kan du være i stand til å kvalifisere for en av disse programmene.

Americans with Disabilities Act

Ifølge "A Guide to Disability Rights lover," utgitt av US Department of Justice, Americans with Disabilities Act forbyr diskriminering av funksjonshemmede av arbeidsgivere og statlige og lokale myndigheter. Diskriminering er også forbudt i kommersielle anlegg, offentlige rom, transport og telekommunikasjon. Under ADA, er arbeidsgivere pålagt å gi rimelige overnattingssteder til funksjonshemmede ansatte forutsatt at boligen ikke skaper en unødig motgang for arbeidsgiver.

Arbeids Overnatting

Hvis du har blitt diagnostisert med depresjon, kan du være i stand til å be arbeidsgiveren din å gjøre innkvartering for deg på kontoret. For eksempel, hvis dine medisiner gjøre deg groggy, kan du være i stand til å be om en senere starttid, eller at du telecommute i morgen. Hvis du blir lett distrahert av lyder og aktivitet, kan du være i stand til å be om et privat kontor eller et avlukke som ligger i et rolig område. Du bør være oppmerksom på, men at en arbeidsgiver ikke er forpliktet til å gjøre innkvartering hvis de presenterer en motgang eller er urimelig: Hvis jobben krever at du være tilgjengelig tidlig i morgen for å svare på spørsmål eller ta samtaler fra kunder, fjernarbeid eller en senere starttid kan rett og slett ikke være mulig.

Advarsel

Uten nøye dokumentasjon av tilstanden din, kan du finne det vanskelig å vinne en funksjonshemming krav med Social Security eller be om overnatting fra arbeidsgiver. Arbeide tett med helsepersonell for å dokumentere tilstanden din. Ikke vær flau: Denne informasjonen er avgjørende i å etablere din sak om ytelser eller overnattingssteder.

UV Lampe Depresjon

UV Lampe Depresjon


En UV-lampe, eller en UV-lysboks, er en type lampe som brukes for lysbehandling. Lysterapi innebærer jevnlig eksponering for UV lampe eller boksen for å behandle symptomer på visse former for depresjon, spesielt sesong affektiv lidelse. Lysterapi kan også behandle symptomene på ikke-sesong former for depresjon og postpartum depresjon.

Funksjoner

UV-lamper og lys boksen brukes for behandling av depresjon bør ha visse egenskaper. Noen UV-lamper er spesielt utviklet for å behandle værsyke. Noen lysbokser og lamper filtrere bort UV-lys, som kan skade øynene og huden. UV-lamper er tilgjengelige med lysdioder (LED), som kan være mer effektive, i motsetning til fluorescerende eller glødepærer. UV-lamper er kommersielt tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler; de kan kjøpes uten resept.

SAD

Værsyke (SAD) er en type depresjon som går igjen når årstidene. Ifølge National Alliance på Mental Illness (NAMI), de fleste tilfeller av SAD går igjen i slutten av høsten og vinteren. Symptomer på vinteren utbruddet SAD inkludere endringer i søvnmønster, appetitt endringer, tretthet, nedsatt interesse for hyggelige aktiviteter, lengre perioder med tristhet, og i noen tilfeller, selvmordstanker. Ifølge NAMI, er lysterapi "regnes som den første-linje behandling" av værsyke.

Lysterapi

Lett terapi, som også kan være kjent som sterkt lys terapi eller fototerapi, er den periodisk eksponering for lys av en UV-lampe. Ifølge Mayo Clinic, lyset fra UV-lamper etterligner naturlig dagslys og kan bidra til å nullstille kroppens døgnrytme og regulerer frigjøring av signalstoffet melatonin. Ifølge NAMI, bør UV-lamper som benyttes for lysbehandling avgir 10.000 lux med lys. En typisk lysterapi økt er ca 30 minutter i morgen, ifølge NAMI.

Effektivitet

Selv om det ikke har blitt godkjent av US Food and Drug Administration som behandling for depresjon, lysterapi det regnes som den viktigste behandlingen av SAD, ifølge Mayo Clinic. Lysterapi er ikke ment som en kur for alle typer depresjon, men bare som middel for å håndtere symptomene. Ifølge NAMI, eliminerer lysterapi symptomer på SAD i 50 til 80 prosent av tilfellene.

Bivirkninger

Bivirkninger av lysterapi er sjeldne, men de kan være hodepine, kvalme, anstrengte øyne, uro og søvnforstyrrelser. Ifølge Mayo Clinic, kan lysterapi utløse en manisk episode hos personer som har noen form for bipolar lidelse.

Hvordan Drikk te å redusere depresjon

Hvordan Drikk te å redusere depresjon


Te har lenge vært kjent som en oppkvikkende drikke. Men vitenskapelig forskning er endelig bevise det fordeler til din kropp og ditt velvære. Den inneholder polyfenoler å hjelpe deg å bekjempe frie radikaler, flavonoider å begrense kolesterol buildup og antioksidanter for å holde deg ser unge. Det hjelper også redusere depresjon på flere måter.

Bruksanvisning

En Velg din favoritt blanding av te. Bratte te-pose i varmt vann i opptil fem minutter. Ta den ut og tilsett melk eller sitron. Drikk sakte og la den til å berolige ditt sinn og ånd.

Opt for en urte blanding som gir ro. Johannesurt og vendelrot er to typer som har beroligende påvirker.

Vet at johannesurt bidrar til å lindre stress, angst, depresjon, søvnløshet og værsyke. Det er antatt å tillate mer serotonin å bo i hjernen din. Lave serotonin kan føre til depresjon.

Bruk Johannesurt som en behandling for mild til moderat depresjon. I Tyskland er det foreskrevet mye oftere enn Prozac.

Drikk te med vendelrot hvis du lider av søvnløshet på grunn av depresjon. Det har liknende effekter som for Valium og er en relativt kraftig urte beroligende. Det er ikke vanedannende, slik at du føler deg fin i morgen.

Tips og advarsler

 • Ikke bland johannesurt med andre antidepressiva.
 • Sjekk med legen din før du bruker johannesurt. Det kan redusere effekten av noen av reseptbelagte legemidler.

Winter Light & depresjon

Winter Light & depresjon


Om vinteren, de timer sollys nedgang. Mindre sollys har vist seg å påvirke menneskers humør, forårsaker depresjon hos noen mennesker. De som lider av vinterdepresjon er følsomme for mangel på lys om vinteren. Timene med dagslys begynne å reduseres i september og nå sitt laveste i januar. Vinterdepresjon, også kalt værsyke, er mer vanlig i nordlige breddegrader, som Arktis eller Skandinavia, hvor det er mindre dagslys om vinteren. Ifølge The New York Times, folk med Seasonal Affective Disorder føler sløv og deprimert i vinter.

Seasonal Affective Disorder

Værsyke er også hensiktsmessig kalt SAD Mennesker med normal mental helse i sommer kan bli deprimert som timene med dagslys svinne under utbruddet av vinteren. Ifølge Mayo Clinic, folk med SAD start følelsen symptomer i høst og depresjonen fortsetter inn i vinteren når lysnivået er på sitt laveste. Symptomer inkluderer sleeping, vektøkning, karbohydrat cravings, tretthet, tilbaketrekning fra venner og familie, og, selvfølgelig, depresjon.

Døgnrytme

Kroppen din har en intern klokke, kalt døgnrytmen, som lar deg vite når du bør være i søvn og våken. Sollys opprettholder vår døgnrytme. Med færre timer sollys om vinteren, er døgnrytme forstyrret, noen ganger fører til depresjon. Vekkerklokken piper høyt og tydelig, men du vil rulle over og gå tilbake til sengen; kroppen din ønsker å sove fordi det er ikke daggry ennå.

Melatonin Levels

Melatonin er et hormon som påvirker søvn og humør. De økte timer med mørke vinteren føre til at kroppen til å produsere mer melatonin. Vi begynner å produsere melatonin i skumringen, som signaliserer søvn til kroppen. Produksjonen av melatonin vanligvis topper midt på natten under dyp søvn. Friske mennesker slutte å produsere melatonin ved daggry. Men hvis du lider av vinterdepresjon, kan kroppen din være overproducing melatonin, som får deg til å føle deg deprimert og trøtt i vinter.

Serotonin Levels

Serotonin er en "feel good" kjemisk i den menneskelige hjernen, ansvarlig for en følelse av ro og velvære. The Mayo Clinic rapporterer at de reduserte timer sollys i vinter årsaken serotoninnivået å slippe. Mennesker har de laveste nivåene av serotonin i vinter. Serotoninnivået kan stige eller slipp basert på mengden av sollys på en bestemt dag. Lave nivåer av serotonin årsaken tristhet, depresjon, og i ekstreme tilfeller kan føre til selvmordstanker.

Behandling

Lysterapi, som innebærer å tilbringe en viss tid overfor en spesiell lysboks, øker serotoninnivået og stopper overproduksjon av melatonin, spesielt hvis det brukes i morgen. Antidepressiva som Prozac, arbeide for å øke nivåene av serotonin i kroppen og behandle værsyke. Karbohydrater også øke serotoninnivået, men velger gode karbohydrater enn søtt og salt junk food. Daggrysimulatorer skape følelsen av å våkne opp for sollys, en god måte å omstille døgnrytme.

Lidelser av alvorlig depresjon

Følelser av tap, sorg og skyldfølelse kan være vanlig når de oppstår etter en familie død eller alvorlig livshendelse. Men betyr en alvorlig depressiv lidelse diagnose som slike følelser og andre symptomer har forekommet i mer enn normalt og er i konflikt med livet. Major depresjon lidelser har også underkategorier som vektlegger visse psykiske eller fysiske symptomer.

Diagnose

DSM-IV spesifiserer symptomene på depresjon. Disse symptomene må være tilstede i en pasient i minst to uker, og forstyrrer normalt liv. Symptomer inkluderer disinterest i livet aktiviteter, konstant følelse av tristhet, vekttap, sove for lenge eller ikke nok, ekstrem eller bremset fysisk bevegelse, energi tap, mangel på konsentrasjon og tilbakevendende selvmordstanker. For å kvalifisere for en alvorlig depressiv episode, må fem av ni symptomer være til stede og må inneholde enten nedstemthet eller tap av interesse. Minst én slik episode kan føre til alvorlig depressiv lidelse diagnose.

Dysthymic

Dystymisk lidelse, dystymi også kjent som, er en konstant depresjon som ikke er så intens som alvorlig depresjon. De fysiske symptomene er mye som de av alvorlig depresjon, men pessimisme, sosial tilbaketrekning, følelse av utilstrekkelighet er de mer fremtredende symptomer i dystymi. Onset kan oppstå tidlig i livet, vanligvis før 21 år gammel, noe som kan føre pasientene til å tenke at alt er normalt. Mange pasienter kan ikke engang søke behandling med mindre det er økt depresjon symptomer.

Kataton

Katatonisk depresjon, en stor undertype, er hovedsakelig fysisk i naturen. Catatonically deprimerte pasienter har minst to av følgende symptomer: manglende evne til å reagere på ens miljø, formålsløs dreven bevegelse tilsynelatende uten tilknytning til miljø stimulans, uvilje til å snakke eller svare på instruksjoner, ufrivillige repetitive bevegelser, eller meningsløs repetisjon av noens ord eller bevegelser.

Melankolsk

Melankolsk depresjon er en annen av de store depressive subtyper. I melankolsk depresjon, er depressive symptomer konsentrert om disinterest av glede i alle aktiviteter; positive hendelser får også praktisk talt ingen respons. Det er også minst tre av følgende symptomer til stede: dreven bevegelse eller bremset bevegelse, overdreven slått skyld, våkner opp tidligere enn normalt med minst to timer, betydelig tap av appetitt og konsekvent verre depresjon i morgen.

Bipolar

Bipolar depresjon inntreffer innen bipolar lidelse, som er en stemning relatert tilstand. Bipolare pasienter opplever perioder med mani eller hypomani som kan vare i uker eller måneder. De blir fulgt av en periode med balansert humør, og deretter en depressiv episode som også kan vare i måneder. Depressive episoder er mer kronisk i bipolar 2 diagnose. For cyclothymic bipolar subtype, kan depresjon bare vare noen dager eller uker, men kan komme tilbake igjen innen to måneder.

Depresjon Effects med Diabetes

Diabetes er ofte ansett som en fysisk tilstand som forårsaker økt blodsukkernivået og utgjør komplikasjoner på grunn av denne overdreven mengde av glukose. Selv om dette er et sant definisjonen av sykdommen, diabetiske pasienter som lider også av psykologiske og emosjonelle komplikasjoner fra diabetes, inkludert depresjon.

Betydning

Diabetikere er mer utsatt for depresjon enn andre typer mennesker, ifølge American Diabetes Association, men grunnen til at ikke er fullt ut forstått.

Symtoms av depresjon

Symptomer på depresjon inkluderer redusert glede i ting du pleide å like, søvnløshet eller overdreven sove, nervøsitet, endringer i appetitt, mangel på konsentrasjon, skyldfølelse, tanker om selvskading og tristhet som er verre i morgen.

Effekter

Diabetikere som lider av depresjon er mer sannsynlig å skulke i den nødvendige egenomsorg nødvendig for å kontrollere blodsukkernivået, slik som vanlig blod-sukker testing eller følge en kostholdsekspert spising plan. Unnlatelse av å gi denne egenomsorg ofte fører blod-sukker nivåer å pigge og bli ute av kontroll, forårsaker en større risiko for komplikasjoner fra diabetes.

Risiko

Uten egenomsorg, risiko fra diabetes er mulig, inkludert hjerte-og karsykdommer, nerveskader og blindhet.

Behandling

Hvis du lider av depresjon, varsle lege. Antidepressive medisiner eller terapi er vanligvis vellykket på behandling av depresjon hos diabetikere.

Hvordan takle klinisk depresjon

Ifølge National Institute of Health, mer enn 20 millioner mennesker i USA lider av klinisk depresjon. Personer med klinisk depresjon lider av tristhet, lav energi, søvnproblemer, vektendringer, negative tanker og / eller tanker om selvmord for en betydelig periode.

Bruksanvisning

En prat med en mental helse profesjonell om dine symptomer. Psykoterapi og / eller medisiner hjelpe mange mennesker til å håndtere sine symptomer og gjenopprette fra depresjon.

I henhold til 1996 Surgeon General rapport om Fysisk aktivitet og helse, forebygger mosjon depresjon og lindrer depresjon symptomer. Utfør øvelsen som øker hjertefrekvensen til 130 slag per minutt i 20 minutter om morgenen og 20 minutter på kvelden.

regelmessig engasjere seg i aktiviteter som slappe deg. Hvis dine vanlige avslapping metoder er ineffektive, prøv nye. Turgåing, selvhypnose, meditasjon, aromaterapi og lange dusjer er avspenningsteknikker som fungerer for noen depresjon lider.

Hold oversikt over maten du spiser og de ​​aktivitetene du deltar i. Også ta opp hvordan humøret skifter i løpet av dagen. Dårlig ernæring, mangel på mosjon, kan plutselige endringer i blodsukker, koffein, alkohol og sjokolade hele forverre depresjon symptomer. Regelmessig undersøke din mat og aktivitet journal for å se etter triggere som har en positiv eller negativ innvirkning på humøret.

Lag en tidsplan for hver dag som du vet du kan holde deg til. Aldri planlegge mer aktivitet enn du har tid eller energi til å fullføre, fordi ikke lever opp til tidsplanen vil få deg til å føle deg verre. Pass på å planlegge nok tid for søvn. Hvis du har vært å sette av et viktig arbeid eller personlig business, planlegge tid for disse oppgavene tidlig. Fullføre dem i morgen vil gjøre at du føler deg bedre for resten av dagen.

Kortisol behandling for depresjon

Depresjon, en tilstand som påvirker millioner av amerikanere på en daglig basis, kan gjøre leve livet svært vanskelig for noen. Derfor er nye medisiner og behandlinger som konstant blir testet for å lindre sine symptomer.

Hva er depresjon?

The National Institute of Mental Health definerer depresjon som en sykdom som "forstyrrer dagliglivet, normal funksjon, og forårsaker smerte for både personen med sykdommen og de som bryr seg om ham eller henne. Depresjon er en vanlig, men alvorlig sykdom, og de fleste som opplever det trenger behandling for å bli bedre. "

Hva er Kortisol?

Ifølge wisegeek.com, er kortisol et hormon frigjøres når vi opplever stress eller en "fight or flight" reaksjon. Kortisol, som produseres i binyrene, er løslatt i løpet av dagen med det høyeste beløpet som forekommer i morgen.

Kortisolnivå

Som kortisol frigis under stress, vil de som opplever det har høyere nivåer enn de som ikke gjør det. Derfor er høye nivåer av kortisol direkte knyttet til depresjon, som de fleste mennesker som er stresset tendens til å bli deprimert.

Kortisol og depresjon

Columbia University forskere oppgir at kortisolnivå i deprimerte mennesker er høye. Senking kortisolnivå er vanskelig selv om mulig med reseptbelagte medisiner.

Tips

Anti-depressiva og mosjon er vanligvis foreskrevet i stedet for medikamenter, som kan påvirke funksjoner i kroppen knyttet til kortisol produksjon. Kroppen trenger kortisol og begrense det er kontroversielt i beste fall.

Dagslys Lamp for depresjon

Dagslys Lamp for depresjon


Leger anbefaler lysterapi for visse typer depresjon, inkludert værsyke (SAD), samt noen andre psykiske forhold. The Mayo Clinic sier at mens lysterapi ikke er godkjent av Food and Drug Administration for depresjon, mange helsetjenester utøvere anser det som den mest effektive behandlingen for SAD.

Dagslys lampe

Lamper dagslys for depresjon ligne naturlig lys. De er tilgjengelige uten resept fra mange drugstores, medisinsk forsyne butikkene og Internett forhandlere. Helsepersonell kan gi råd til pasientene om den beste modellen for å kjøpe.

Bruksområder

The Mayo Clinic antyder at folk kan være lurt å prøve en dagslyslampe for depresjon hvis de ønsker å unngå antidepressiva, hvis de er plaget av bivirkninger av antidepressiva, eller hvis de ikke kan ta antidepressiva fordi de er gravide eller ammer. Pasienter som ikke har forbedret med antidepressive legemidler kan også være lurt å prøve lysterapi.

Lysterapi

Leger anbefaler vanligvis pasienter bruke en dagslyslampe for depresjon først i morgen. Pasienter vanligvis bruke lampen i 30 minutter til to timer hver dag.

Resultater

Pasienter opplever ofte resultater på så få som fire dager, men det kan ta opptil tre uker å få fullt utbytte av lysterapi. Hvis symptomene ikke bedrer seg, bør pasientene diskutere andre former for behandling med sine leger.

Bivirkninger

Få bivirkninger oppstå når pasienter bruker lysterapi. Vanlige bivirkninger er uro, overanstrengelse av øynene, hodepine, kvalme og svetting.

Hvordan behandle depresjon Bruke 5-HTP

Signalstoffet serotonin spiller en stor rolle i mange av kroppens funksjoner, inkludert regulering av humør. Mange kraftige reseptbelagte antidepressiva virker ved å bremse opptaket av serotonin av hjernen. For mange mennesker, har reseptbelagte antidepressiva som Prozac eller Paxil vært livreddere, men for andre, stoffet er ineffektiv, eller slow-arbeider. I mange tilfeller, bivirkninger er alvorlige nok til å fraråde pasienter fra å ta reseptbelagte legemidler. 5-HTP er laget av frøene av Griffonia simplicifolia anlegget. Kroppen omdanner 5-HTP til serotonin, og hever humøret uten alvorlige bivirkninger.

Bruksanvisning

Behandling av depresjon Bruke 5-HTP

•  Ta en 50 mg 5-HTP kapsel med mat tidlig på morgenen. Dokumentere humøret på flere punkter i hele morgen.

Ta en 50 mg 5-HTP kapsel med lunsj. Fortsett å dokumentere dine stemninger, inkludert plutselige humørsvingninger. Du bør også dokumentere eventuelle bivirkninger.

Ta en 50 mg 5-HTP kapsel før sengetid. Spis et lett måltid hvis kapselen upsets magen.

Fortsett denne planen for en uke, og pass på at du dokumentere dine stemninger samt eventuelle tilfeller av ekstrem stress i livet ditt. Hvis du føler at du har forbedret på 50 mg tre ganger daglig, fortsett med din diett. Hvis humøret har løftet, men du fortsatt lider av depresjon eller irritabilitet, øke morgen dosen til 100 mg av 5-HTP. Du ønsker kanskje å ta 100 mg om morgenen og om kvelden og hoppe inn midt på dagen dose. Hvis du finner deg selv å ha problemer med å takle i løpet av dagen, ta en annen 50 mg 5-HTP kapsel.

Dokumenter alle humørsvingninger, samt ganger og mengder av 5-HTP dosering. Juster 5-HTP inntak etter behov.

Tips og advarsler

 • Det er ingen som satt dosering for 5-HTP. Hver person er forskjellig, og det kan ta noen uker å komme fram til et doseringsskjema som passer for deg.
 • Hvis du er på resept antidepressiva, ikke ta 5-HTP uten å konsultere lege.
 • Ikke forsøk å selv behandle depresjon. Arbeid med legen din for å finne den behandlingen som er riktig for deg. Hvis legen din ikke tror på naturlige alternativer, finne en lege som deler din overbevisning og tro.
 • Dokumentere alle humørsvingninger og bivirkninger.
 • Noen mennesker finner 5-HTP å være mer effektive hvis de tas på tom mage.

Alternativ Depresjon Therapy

Depresjon er en sykdom som påvirker hele kroppen. Det kan påvirke alle aspekter av livet ditt, inkludert funksjon av kroppen din og ditt syn på livet. Det er også svært alvorlig, og ekte depresjon er ikke en midlertidig regnværsdag følelse som vil gå bort av seg selv. Faktisk, forblir ubehandlet, kan det gå på i år. Selv om det er mange farmasøytiske medisiner for å behandle depresjon, kan mange mennesker behandler sine depresjoner lykkes med naturlig terapi.

Therapy

Høyt utdannede fagfolk som psykologer er en ekstremt effektiv første skritt i behandling av depresjon. Terapi vil adressere følelse av hjelpeløshet, selvtillit tvil og meningsløshet som kommer med depresjon. Det kan også hjelpe en deprimert person til å fokusere mer på det positive, så vel som å skape en atferds plan for å takle stress og øke produktiviteten.

Positiv psykologi

Positiv psykologi er en relativt ny skole med tanke som studerer styrker og dyder av en privatperson. I utgangspunktet er det fokus på hva som skjer rett innenfor en persons liv i motsetning til de negative. Ifølge University of Pennsylvanias Positive Psychology Center (se Ressurser), er det vanlig praksis å forstå positive følelser som innebærer studiet av tilfredshet med fortiden, lykke i nåtiden og håp for fremtiden. Positiv psykologi som et alternativ depresjon terapi bruker ting som en person å identifisere sine sterke sider, skrive brev av takknemlighet og holde en journal av gode ting som skjer hver dag.

Johannesurt

Det er noen naturlige alternativer til mye brukt legemidler som Prozac, som primært brukes til å behandle alvorlig depresjon. En studie ved Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin viste at selv om johannesurt var nyttig for flere milde former for depresjon, det var ikke effektive i behandling av alvorlig depresjon. Johannesurt er en urtemedisin, og selv om det er ufarlig i små mengder kan det være giftig i store doser.

Andre alternativer

Pass på å også få rikelig med morgen sollys som studier, inkludert en fra Scientific Institute ved University of Milan, har vist at sollys kan redusere lengden på depresjon. Et godt kosthold er også absolutt en viktig naturlig alternativ behandling for depresjon. Sørg for å få rikelig med frukt og grønnsaker, og søke å redusere inntaket av raffinert sukker. Opprettholde sunne blodsukkernivået har vist seg å bidra til å holde en jevn humør balanse. Å spise mange små måltider gjennom dagen som også inneholder magre proteiner vil bidra til å opprettholde riktig blodsukkernivå. Innlemme et daglig gangprogram i planen også. Turgåing er et utmerket alternativ til TV, og naturlige endorfiner frigjøres. Endorfiner er ansett som de "feel good" hormoner. The University of Maryland Medical Center (se Ressurser) har anbefalt massasje, akupunktur og kosttilskudd som nyttig. Gradvis introdusere noen eller alle av disse alternative behandlinger for depresjon og forventer noen naturlig hjelp for denne smertefulle tilstanden.