Digidexo.com

sluttet med losec hva skjer

Hva skjer med kroppen din under en varm Flash?

Hetetokter

Hetetokter er en svært vanlig symptom hos kvinner i overgangsalderen. Kvinner med hetetokter opplever ofte en intens følelse av varme som sprer seg over ansiktet og overkroppen. Andre symptomer kan være økt hjertefrekvens, svette og kvalme. Frysninger kan også følge en varm flash.

Årsaker til hetetokter

Hetetokter er forårsaket av reduserte nivåer av østrogen i overgangsalderen. Denne reduksjonen av østrogen forstyrrer hypothalamus evne til å regulere kroppstemperaturen, og dermed forårsaker en varm flash å oppstå. Den hot flash er kroppens naturlige reaksjon på det den oppfatter som en forhøyet kroppstemperatur. Intensiteten og varigheten av en hot flash kan avvike vesentlig blant kvinner i overgangsalderen.

Hva skjer

Når hypothalamus avgjør at legemet er for varm, begynner kroppen arbeider overtid for å kjøle det ned. Hjertet pumper raskere, øke hjertefrekvensen. Hetetokter kan også forårsake nattesvette og forstyrre søvnen. En kvinne opplever en natt svette kan våkne opp gjennomvåt i svette og klarte ikke å komme tilbake til hvilemodus.

Behandlingstilbud

Hormonterapi (HT) har lenge vært den foretrukne fremgangsmåten for behandling av hetetokter. HT består i å administrere doser av østrogen i pasienten. Dessverre, studier som er av nyere dato har vist at det er flere betydelige risikoer når du tar HT, inkludert økt sjanse for hjerneslag, brystkreft og hjerteinfarkt. I tillegg til HT, har flere andre reseptbelagte medisiner vist seg å lette symptomene på hetetokter i overgangsalderen kvinner. Dessuten er det mange naturlige og urte kosttilskudd som er på markedet til å behandle hetetokter. Vitenskapelige studier har ennå gjøres for å fastslå effektiviteten av slike produkter.

Hva skjer med Bone Chips Etter tanntrekking?

Hva skjer med Bone Chips Etter tanntrekking?


Broken bein chips er vanlige rester av dental ekstraksjon. De er ofte forvekslet med biter av tannen og kan dukke uker etter ekstraksjon selv. Disse brikkene kan normalt fjernes på egen hånd, men de noen ganger trenger hjelp av en tannlege som skal fjernes på en sikker måte.

Grunner for Extraction

Tennene er fjernet for en rekke forskjellige grunner. Prosessen med utvinning er normalt utføres på oppsprukket eller omfattende råtnet tennene for å unngå infeksjon og ubehag. Fjerning av visdomstennene i alderen 18 til 24 er en annen vanlig årsak til utvinning.

Prosessen med Extraction

Å trekke ut en tann, har det omkringliggende bein å bli noe utvidet for å la tannen som skal trekkes fra sokkelen. Dette gjøres normalt ved å rocking tannen mot sokkelen, noe som fører minutt frakturer. Når tannen er trukket fri, ofte små beinfragmenter er fortsatt festet til kjevebenet. Når sprekkene helbrede, kan de slipper disse bein fragmenter, eller sekvester.

Hva skjer med sekvester Etter Extraction

Den sekvester normalt feste til hoveddelen av kjevebenet under healing. Men healing kan stoppe, og sekvester som ikke leges fullt blir død som de mister sin blodforsyning. Når sekvester har blitt nekrotisk (død), mater kroppen dem fra healing kontakten. Dette krever ofte tannlegen for å trekke ut sekvester fordi fragmentene kan føre til at pasienten smerte.

Dental Kompetanse

På grunn av sin likhet, sequestrii er ofte forvirret for tennene fragmenter at tannlegen har gått glipp av. De er imidlertid ikke; sequestrii er en vanlig komplikasjon ved ekstraksjon. De er ikke en feil tannlegen gjort fordi de ofte er umulig å oppdage ved tidspunktet for ekstraksjon.

Hva skjer med Frozen Raw Milk?

Hva skjer med Frozen Raw Milk?


Mange velger å kjøpe melk i sin rå form snarere enn den pasteuriserte versjonen på grunn av antatte helsemessige fordeler. Noen av vitaminer og mineraler er tapt eller redusert under pasteurisering prosessen, men er fortsatt intakt i rå form. Rå melk ikke bli friske i samme tidsrom som fersk gjør, som etterlater mange lurer på om frysing rå melk for å bevare det vil ha noen effekt på selve melken.

Hva er Raw Milk?

Rå melk er ikke blitt tuklet med på noen måte. Dette er melk som er hentet fra kyr, geiter eller sauer som har blitt matet en frisk diett av bare økologisk grønt gress. Melken blir raskt avkjølt til en temperatur mellom 36 og 38 grader C, og deretter plassert i en glassflaske hvor den venter på kjøpet ved dere.

Hva gjør Raw Milk inneholde?

Rå melk inneholder ulike vitaminer, mineraler, enzymer og gode bakterier. Dette er alle ting som pasteurisert melk har; forskjellen er at mange av disse viktige helsemessige fordeler er tapt eller svekket under pasteurisering prosessen, mens rå melk holder alle næringsstoffer intakt som da den først ble melket fra dyret. Ingenting er tilsatt, og intet er fjernet. Rå melk har også en rikelig mengde kalsium, som sies å redusere forekomsten av visse typer kreft og redusere risikoen for å utvikle osteoporose.

Hva skjer med Raw Milk når frosset?

Rå melk i naturlig tilstand har alle sine fordeler; men når at melk er frosset, er spormengder av vitaminer og mineraler oppbrukt. En 1983 studie i Journal of Dairy Science viste en 28 prosent vitamin C tap i frossen rå melk i motsetning til 16 prosent som ble tapt fra organisk pasteurisert melk. Selv om det er en endring i vitamin- og mineral-status på grunn av frysing, enzymer og bakterier i rå melk ganske enkelt falle ned i en sovende tilstand mens frossen, og blir aktive igjen etter tining.

Fresh er Best

Hvis du velger å drikke melk i rå tilstand, sitt beste for å kjøpe det og drikke det før det ødelegger for å unngå behovet for å fryse. Som du kan se, holder fortsatt rå melk mange av sine fordeler, men frisk er fortsatt den beste veien å gå.

Hva skjer med resirkulerte materialer?

Hva skjer med resirkulerte materialer?


For mer enn 30 år har det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) samlet inn data om avfallsproduksjon og deponering i USA. De tilgjengelige data (gjeldende gjennom 2008) viser at amerikanerne resirkulert og komposteres 83 millioner ut av 250 millioner tonn søppel.

Betraktninger

I en velstående samfunn, er det en tendens til å kaste bort brukte materialer på grunn av tilgjengeligheten og overflod av billige råvarer. Gjenvinning blir økonomisk mulig når kostnaden for gjenvinning er mindre enn kostnaden for å behandle råmaterialer.

Typer

Det finnes to typer av resirkulering operasjoner: eksterne og interne. Ekstern gjenvinning er en prosess hvor materialene er hentet frem fra et produkt som har vært brukt eller gjort foreldet. For eksempel, drikkebokser, gamle aviser og magasiner, og glassflasker er materialer som er eksternt resirkulert. Disse materialene er samlet inn gjennom tilbakekjøps sentre, drop-off sentre og curbside samling. Intern resirkulering er gjenbruk av avfallet produktet fra en produksjonsprosess. Denne type gjenvinning er vanlig i metallindustrien. Metall borekaks og ufullkomne produkter er omsmeltet, støpt og tegnet på nytt i stålverket.

Hva skjer med resirkulerte materialer?

Bark tre, cellulosefabrikker, papirfabrikker: tilbake til jorden som gjødsel og jordforbedringsprodukter.
Batteriplatene: smeltet å produsere en legering for bruk i industrien nye batterier eller rene bly produkter
Drikkevarebokser: omsmeltet for resirkulert aluminium.
Forgassere og elektriske komponenter: ombygd og videresolgt
Avløpsvann: går til et renseanlegg der det blir renset og resirkulert til husholdningen
Glass: Glasskår (brukket eller nekte glass) brukes i dag i ny-glass produksjon
Industrielt avløpsvann: kanaliseres tilbake til bekker, elver og hav for resirkulering av natur eller foredlet i et renseanlegg
Avispapir og papp: oppslemmes på å gjøre de samme materialene
Organisk avfall: dekomponeres og omgjort til humus, jord gjødsel
Polyuretan: strimlet til bruk som fyllstoff eller isolerende materialer
Scrap Metal: smeltet og støpt. Et biprodukt fremstilt ved smelting kalt koks produserer ammoniakk
Skrap papir: oppslemmes for lav kvalitet papir som boxboard, vev og håndklær.
Slam: fra masse- og papirproduksjon og fosfat slim fra gjødsel produksjon, er laget i gipsplate
Termoplaster: omsmeltet og reformert til nye produkter

Betydning

Totalt sett fordelene fått fra resirkulering er renere land, luft og vann, bedre helse og en mer bærekraftig økonomi. Resirkulering reduserer avfall til deponi, som har blitt dyrt. Og til slutt, resirkulerte materialer erstatte bruk av stadig mer knappe naturressurser som olje, naturgass, kull, malm og trær.

Fakta

Papir står for mer enn en tredjedel av vekten av alt materialet deponi i USA. Glass utgjør omtrent 6 vektprosent av materialet i kommunale avfallsstrømmer.

Hva skjer hvis du har mye hodepine?

Cluster Hodepine

Forekomsten av mye hodepine eller kontinuerlig, jevn hodepine er kjent som cluster hodepine. Cluster hodepine kan være alvorlige og smertefulle, selv om de er vanligvis ikke årsaken til mer alvorlige sykdommer. De kan forekomme i perioder med uker og måneder. Det er remisjons periodene som klynger går bort før de kommer tilbake igjen. Cluster hodepine kan variere fra person til person. Noen klynger forekomme i en eller to perioder i året, mens remisjoner kan vare i måneder eller år i noen tilfeller.

Hvor vanlig er Cluster Hodepine?

Cluster hodepine er faktisk ganske sjelden, og er generelt ikke livstruende. De er mer vanlig hos menn enn kvinner. Mulige årsaker til cluster hodepine er bruk av medisiner, for eksempel nitroglyserin, overdreven røyking, avbrutt søvn mønstre eller problemer med hypothalamus. Andre mulige årsaker kan være relatert til en brå frigjøring av histamin eller serotonin i hjernen, sterkt lys eller stirrer, stress og forbruket av visse matvarer.

Hva skjer under Cluster Hodepine?

Oppstå cluster hodepine ganske plutselig, forårsaker smerte bak eller rundt det ene øyet og den ene siden av ansiktet fra nakken til templet. Smerten blir ofte beskrevet som skarp og stødig og alvorlig. Som tiden går, forverrer smerten, ofte med en topp i løpet av de første fem eller ti minutter av utbruddet. En person som lider av cluster hodepine opplever røde og hovne øyne, overdreven rive, rennende nese og, i noen mennesker, en rød, blussende ansikt. Hodepinen kan vanligvis vare så lenge mellom 45 til 90 minutter, men noen ganger de kan vare bare noen få minutter eller flere timer. De oppstår vanligvis minst to eller tre timer etter å ha sovet, eller vanligvis under REM eller drømme fase.

Hva skjer når du putter Kontakter i vann?

Hva skjer når du putter Kontakter i vann?


Hver bruker kontaktlinser har vært i en situasjon der hun må fjerne hennes kontakter, men har ingen rengjøringsmiddel hendig. Hva skjer hvis du bare slippe kontaktene dine i vann? Sannsynligvis ingenting, men det er en sjanse for at linsene kunne plukke opp en mikroorganisme som heter Acanthamoeba som kan føre til en alvorlig øyeinfeksjon.

Øyeinfeksjoner

Bruke vanlig vann for dine kontaktlinser på regelmessig basis kan føre til øyeinfeksjoner som kan forårsake irritasjon eller til og med blindhet. Keratitis er forårsaket av bakterier som infiserer hornhinnen i øyet. En mindre infeksjon kan forårsake mye smerte og tåkesyn, men kan behandles med antibiotika øyedråper. En stor infeksjon, ubehandlet lenge nok, vil føre til blindhet.

Rengjøringsmiddel

For å hindre slike forhold som Keratitt, bruke rensemiddel regelmessig. Rengjøring løsninger bruker forskjellige metoder for å drepe av bakterier på linsen. Flerbruks oppløsning inneholder ingredienser som gir mulighet for både desinfisering og oppbevaring. Hydrogen peroxide er brukt i noen rengjøringsmidler for å drepe bakterier, men hvis du bruker denne typen renere, skyll grundig med saltvannsoppløsning før linsene på. Hydrogenperoksid kan brenne dine øyne.

Fjern Protein

Enzymatiske rengjøringsmidler fjerne protein fra linsene. Ikke alle proteinfjernere vil drepe bakterier, men de kan fjerne protein innskudd fra linsene som interfererer med rengjøringsmidler og desinfeksjonsmidler. Hvis enzymet løsningen krever desinfisering med et annet produkt, sørg for å utføre dette steget før bruk kontaktene dine.

Rehydrerende Kontakter

Hvis du ikke har riktig lagringsløsning, er det best å plassere kontakter i vann heller enn å la dem bare tørke ut på en hylle. Men hvis kontaktene dine blir tørket ut, kan de bli rehydrert ved å la dem suge i en skikkelig rengjøring eller lagringsløsning for to til tre timer. Hvis det, etter bløtlegging, føler de ubehagelig, ta dem ut og ta kontakt med øyelege før du bruker dem igjen.

Rengjøringsmiddel og allergi

Et par kontaktlinsebrukere er allergisk mot de kjemikaliene som brukes i linse rengjøringsmidler. For disse mennesker annet desinfeksjonsmetode, for eksempel varme, kan anvendes.

Hva skjer hvis du bruker gamle Contact Lens Solution?

Hva skjer hvis du bruker gamle Contact Lens Solution?


Kløe, svie, og røde øyne er ubehagelig og smertefullt, men det kan unngås hvis du bruker kontaktlinsevæske riktig. En av de største komplikasjoner for kontaktlinsebrukere er øyeinfeksjon forårsaket av bakterier eller sopp. Du kan bidra til å unngå øyeinfeksjoner ved å rense og lagre dine objektiver med fersk løsning hver dag.

Utløpsdatoer

Alle kontaktlinsevæske produsenter er pålagt av Food and Drug Administration (FDA) til å sette en utløpsdato på kontaktlinse desinfisering, rensing og lagringsløsning og fuktighetsdråper. FDA anbefaler også produsenter bruker et utkast dato slik at du vet hvor lenge kan du bruke løsningen etter å ha åpnet den. Bruk aldri løsning forbi utløpsdatoen.

Hva skjer hvis du bruker gamle løsningen

Kontakt linse desinfisering og skylleløsningen er ment for å brukes en gang og deretter kastes. Ifølge Dr.Bernard Lepri, OD, MS, M.Ed., av FDA, mister løsningen effektivitet for desinfeksjon etter første gangs bruk, og vil ikke desinfisere eller holde bakterier eller andre forurensninger fra å vokse.

Infeksjoner

Bakterier, sopp og andre forurensninger som vokser i gamle løsning Årsak øyeinfeksjoner. Symptomer på øyeinfeksjoner inkluderer rødhet, hevelse, kløe, utflod, tåkete syn, og følsomhet for lys.

Betraktninger og Advarsel

De fleste øyeinfeksjoner er lett behandles, men enkelte infeksjoner forårsake kontaktlinsebrukere å ikke være i stand til å bære sine linser for lengre perioder eller i noen tilfeller, noensinne. I alvorlige tilfeller kan øyeinfeksjoner forårsaket av dårlig hygiene og feil bruk av kontaktlinsevæske føre til hornhinnetransplantasjon eller blindhet

Sjekk med din optiker hvis du har spørsmål om din kontaktlinsevæske.

Hva skjer når du drikker for mye alkohol?

Hva skjer

Overdreven alkoholbruk kan føre til alkoholforgiftning. Denne tilstanden kan være svært farlig, eller til og med dødelig. Alkoholforgiftning oppstår når en stor mengde alkohol er forbrukt, slik som drikker mer enn fem alkoholholdige drikkevarer i en kort tidsperiode. Den alder, størrelse og vekt av personen kan bestemme hvor mye alkoholforbruk er OK før forgiftning oppstår.

Andre stoffer som inneholder former for alkohol kan også føre til alkoholforgiftning, som frostvæske, rubbing alkohol og noen kremer. Utilsiktet inntak av noen av disse produktene kan føre til alkoholforgiftning.

Bruken av illegale rusmidler og mange reseptbelagte medisiner kan også forårsake alkohol for å være dødelig. Enkelte reseptbelagte medisiner og andre rusmidler forsterke effekten av alkohol, forårsaker alkoholforgiftning.

Komplikasjoner

Alkohol forgiftning kan føre til en rekke mindre og alvorlige komplikasjoner. En av de mer alvorlige komplikasjoner er anfall. Anfall kan forårsake permanent hjerneskade og tap av funksjon i visse celler i hjernen. Andre komplikasjoner kan inkludere besvimelse, oppkast, forvirring, uregelmessig pust, blå hud og hypotermi. Alkohol fører også til skader på leveren, enten med alkoholforgiftning eller drikker for mye regelmessig.

Alkohol svekker også ens evne til å kneble. Ifølge Mayo Clinic, hvis man kaster opp etter at han har gått ut, hans brekningsrefleksen kan være tilbakeholdne på grunn av alkohol, og han kan kveles av oppkast eller inhalerer det.

Med hensyn til graden av oppkast som oppstår når noen har alkohol-forgiftning, kan dehydratisering forekomme. Hvis venstre ubehandlet, kan dette være potensielt dødelig.

Poison Process

Når kroppen er forgiftet med alkohol, vil den prøve å forsøke å kvitte seg med giften. Det første tegnet på alkoholforgiftning kan oppkast, noe som er kroppens forsøk på å rense alkohol fra magen. Forvirring er en annen av de første tegnene, som alkoholen har reagert med kjemikalier i hjernen, forårsaker staver av svimmelhet, forvirring og stupors. Hvis forgiftning er alvorlig nok, kan staver av bevisstløshet oppstå etter eller under oppkast. Hjernen kan også føre til legemet for å gå inn i et beslag på grunn av reaksjonen av alkoholen i hjernen.

Diagnose

Det er viktig å ha alkoholforgiftning behandles så raskt som mulig. Leger vil ta blod-og urinprøver for å sjekke hvor mye alkohol i blodet. Hvis mengden er for mye, vil legen nøye overvåke pasienten for å unngå alvorlige komplikasjoner oppstår på grunn av forgiftning.

Hva skjer hvis du ikke spiser mellom måltidene?

Hva skjer hvis du ikke spiser mellom måltidene?


Å spise mellom måltidene, også kalt snacking, er en praksis som har både talsmenn og kritikere blant vekttap fagfolk og ernæringsmessige rådgivere. Mens det er åpenbart at å spise mellom måltidene legger ekstra kalorier til ditt daglige kaloriinntak, kan fordelene ved å forsyne deg kroppen med en mer konstant flyt av energi faktisk hjelpe deg å balansere insulin og blodsukkernivået og hjelpe stoffskiftet å fungere optimalt.

Hva Snacking gjør for deg

Å spise mellom måltidene kan hjelpe deg med vekt kontroll, bedre humør og mer energi og med gi deg mer næring i løpet av dagen, ifølge CNNhealth. Disse fordelene kommer fra det faktum at når kroppen din har en konstant tilførsel av energi i form av kalorier, insulin og blodsukkernivået holde seg stabilt og du unngår energitømming og påfølgende blodsukkeret dråper som kommer med sult.

Hva skjer hvis du ikke snack

De som går for lang tid uten å spise mellom måltidene kan ikke bare ha perioder med lav energi på grunn av lavt blodsukker, men kan også sette på uønsket vekt og påvirke deres helse på andre måter. Ifølge en gjennomgang publisert i 2007 av European Food Information Council, snacking og selv nibbling mellom måltidene har vært knyttet til faktiske fordeler i kroppsvekt kontroll og kolesterolnivået vedlikehold. Gjennomgangen uttalt at effekten av å spise seks ganger om dagen i motsetning til to ganger resulterte i en 10 til 20 prosent reduksjon i risikoen for hjertesykdom.

Hva å snack på

Hva du spiser mellom måltidene er faktisk mer viktig enn om du snack i det hele tatt, ifølge både CNNhealth artikkel og anmeldelse av EUFIC. Stivelsesholdige og sukkerholdige matvarer kan faktisk føre til insulin og blodsukker pigger og påfølgende energi og stemninger nivået synker mens ernæringsmessig rik mat, som frukt, nøtter og grønnsaker kan gi vedvarende energi og lagt daglige næringsstoffer.

Mulige negative effektene av å spise mellom måltidene

Ifølge anmeldelsen av EUFIC, er hyppige spise mellom måltidene best egnet for svært aktive mennesker som har store kaloriinntak behov, som idrettsutøvere. De som fører en stillesittende livsstil risiko forbruker enda mer kalorier enn de trenger og påvirke kroppsfett og vekt. Risikoen for å spise med økt frekvens på tannhelse er også et tema for uenighet, som det er kjent at syrer i mange matvarer bidrar til tannråte.

Hva skjer hvis du spiser for mye Fet mat?

Vi vet alle at for mye av noe er sannsynligvis ikke en god ting. Vi vet alle at det å spise mat med høyt fett er trolig ikke bra for oss. Men hva er risikoen ved å spise for mange mye fett matvarer?

A Love Affair

Amerikanerne har et kjærlighetsforhold med mat. Dessverre blir alt for ofte de matvarene vi elsker rett og slett lastet med fett. Fra hurtigmat hamburgere, til løkringer på en bar og grill, til iskrem vi har til dessert, mange av våre favoritter, om ikke spist i moderasjon, kan føre til alvorlige helseproblemer. Hva skjer hvis du spiser fett-laden matvarer til overflødig?

Fedme

Den første (og mest åpenbare konsekvensen) av å spise en diett høy i fett er en økt risiko for fedme. Dette er først og fremst fordi fett har et høyere "kaloritetthet." Ifølge Phillip Allen Wood, i sin bok hvor fett Works, et gram av fett har omtrent ni kalorier sammenlignet med ett gram av karbohydrater (sukker og stivelse) eller protein, som har bare fire. På grunn av dette høyere tetthet, er det mye lettere å forbruke en større mengde kalorier i en mindre mengde mat.

I tillegg er noen ekstra kalorier som kroppen ikke bruker med en gang lagres som kroppsfett. Dette gjelder uansett om disse kaloriene kommer fra fett eller fra karbohydrater. Men studier har antydet at karbohydrater er lettere metaboliseres av kroppen - det er, er det lettere for kroppen å forbrenne kalorier som kommer fra karbohydrater. Fat kalorier, på den annen side, er mer sannsynlig å slå direkte inn i kroppsfett.

Den mest åpenbare konsekvensen av fedme er effekten det har på din fysiske utseende - du blir fett. Det er imidlertid også mange alvorlige helseproblemer i forbindelse med fedme. Ifølge Centers for Disease Control, fedme er knyttet til:

Økt risiko for koronar hjertesykdom og hjerneslag
Økt risiko for type to diabetes
Flere typer kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft
Høyt blodtrykk
Gynekologiske problemer, inkludert ufruktbarhet
Artrose og andre degenerative ledd og skjelett
Søvnapné og andre søvnforstyrrelser

Med andre ord, er fedme ikke bare knyttet til lidelser som kan redusere livskvaliteten, men er også knyttet til lidelser som kan betydelig redusere forventet levealder.

Acid Reflux

Selv fedme er muligens en av de mer alvorlige konsekvenser av å spise for mye fet mat, er det flere andre lidelser som kan være forårsaket av eller forverret av høyt fettinntak. Et eksempel er syre refluks. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), oppstår acid reflux sykdom når spiserøret ikke fungerer riktig og lar magesyre å unnslippe magen. Dette forårsaker alvorlig halsbrann, og kan føre til mer alvorlige problemer, slik som sår eller kreft i spiserøret.

Selv om årsakene ikke er kjent, har det vært antydet at fedme er en faktor. Det som er sikkert er at å spise stekt eller fet mat kan være en "trigger" for de som allerede lider av acid reflux sykdom, forårsaker at symptomene forverrer seg, eller for å bli mer hyppige.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Ifølge NIDDK, er irritabel tarm syndrom en fordøyelses tilstand preget av oppblåsthet, kramper, gass og diaré eller forstoppelse. Selv om, som acid reflux sykdom, er ukjent den ultimate årsaken til denne tilstanden, er det kjent at høy-fett matvarer forverre symptomene. Selv om det ikke antas at IBS fører til mer alvorlige helseproblemer, er det trygt å si at det er en tilstand som fører til ekstremt ubehag, og reduserer livskvaliteten din.

Healthy Living

Mens det er åpenbart upraktisk (om ikke umulig) å eliminere alle fete matvarer fra kosten din, er det en enkel sak å redusere mengden fett du spiser. Unngå stekt mat. Kjøp magert kjøtt, og redusere størrelsen på porsjonene du spiser. Bruk matlaging spray i stedet for smør når du forbereder mat. Moderasjon er nøkkelen. Kanskje enda viktigere, øke mengden fysisk aktivitet - det er den eneste måten å brenne overflødige kalorier du spiser, og det vil bidra til å holde vekten av når du har mistet den.

Hva skjer når Manuka Honey er eksponert for luft?

Hva skjer når Manuka Honey er eksponert for luft?


Den helbredende egenskaper av honning er godt kjent, og de fleste vil lett ned skjeer av ting å kurere forkjølelse eller sår hals. Men Manuka honning har noe ekstra. Allerede en super mat, er det en effektiv antiseptisk og en populær behandling for alle typer infeksjoner og hud klager. Magien av Manuka honning er ikke bare at det kommer fra en liten regionen i New Zealand, men hva skjer når den utsettes for luft.

Historie

Mer enn 20 år siden professor Peter Molan fra University of Waikato i New Zealand identifisert de ekstraordinære helbredende krefter Manuka honning. Manuka bush vokser bare i visse områder av New Zealand, og honning produsert fra blomster av denne busken inneholder en nonperoxide antiseptisk, en rekke antioksidanter og en unik, og hittil uidentifisert, ingrediens. Andre honning mister sin styrke når de utsettes for lys og varme, men den spesielle bestanddel i Manukahonning betyr at det er ettergivende for å fortynning fra luft. Professor Molan kalt denne ingrediensen i UMF, eller Unique Manuka Factor.

Bruksområder

Professor Malon hevder Manuka honning er effektiv på alle typer infeksjoner, inkludert magesår, sår, ulcerende kreft sår og postoperative bakterier. Manuka honning er også en effektiv behandling for akne og andre hud klager på grunn av sine hygroskopiske egenskaper. Når de utsettes for luft, absorberer fuktighet honning og så holder den behandlede huden fuktig. Dette gjør healing og forhindrer arrdannelse. Kliniske studier har vist at de antibakterielle egenskapene i Manuka honning er så kraftige at de kan lykkes takle MRSA og staph infeksjoner.

Kvalitet

Det er nå så mange merker av Manuka honning tilgjengelig, alle til forskjellige priser, at det er vanskelig å vite hvilken som er best. Professor Molan sin UMF pleide å være den eneste pålitelige metoden for vurdering styrken av honning: 10 er den laveste poengsummen hvor honning var effektiv og 25 det høyeste. Nå er en ny metode måler methogloxyl innholdet i honning, eller MGC. Kerry Paul, administrerende direktør i Manuka Health, foretrekker dette systemet. MGC av Manuka honning er opptil hundre ganger det som vanlig honning.

Advarsel

Ken Allen, en National Health Service leverandør, sier nei Manuka honning trenger en høy rating til å være effektive. Han hevder at en butikk-kjøpte krukke med honning med en rating på 10 er en sterk nok antiseptisk å helbrede leggsår, men advarer publikum til å være skeptisk til å bruke butikk-kjøpte Manuka honning på alvorlige brannskader eller sår, fordi i motsetning til honning brukes innen helsetjenesten, har det vært verken sterilisert eller renset.

Hva skjer etter at du får diabetes dersom den ikke behandles?

Hva er diabetes?

Diabetes er en kronisk sykdom som påvirker hvordan kroppen behandler glukose --- kroppens viktigste energikilde. Det finnes tre forskjellige typer diabetes: Type 1 vanligvis begynner i barndommen eller ungdomsårene, type 2 er voksen angrep diabetes, som forekommer i alle aldre (vanligvis etter puberteten, med prediabetes symptomer manifestere først), og svangerskapsdiabetes, noe som skjer under svangerskapet.

Hva skjer med kroppen din hvis du har diabetes?

Vanligvis får kroppen glukose fra mat og leveren (som lagrer glukose), og deretter under fordøyelsen glukosen blir absorbert i blodet. Bukspyttkjertelen produserer et hormon som heter insulin for å hjelpe cellene ta opp glukose, ifølge Mayo Clinic.

Med type 1 diabetes, angriper immunsystemet de insulinproduserende cellene i bukspyttkjertelen og ødelegger dem, så kroppens celler ikke lenger kan ta opp glukose. Sukkeret bare bygger seg opp i blodet.

Med prediabetes og type 2 diabetes cellene sakte bli immun mot insulin hormon, så sukkeret ikke absorberer så raskt og til slutt kroppen din slutter å absorbere glukose helt fordi insulinet ikke virker som en god bru. Akkurat som med type 1 diabetes, har sukker ingen steder å gå, og bygger seg opp i blodet.

Svangerskapsdiabetes noen ganger oppstår på grunn av alle de hormonene som produseres under graviditet som noen ganger kan gjøre cellene insulinresistente. Vanligvis bukspyttkjertelen kan levere ekstra insulin som er nødvendig, men når det ikke er i stand til å gjøre det ordentlig, utvikler svangerskapsdiabetes, og vanligvis i andre og tredje trimester av svangerskapet.

Hvis Diabetes Er Ubehandlet

Ubehandlet diabetes kan føre til noen alvorlige komplikasjoner, ifølge American Diabetes Association. Hvis du har for mye sukker i blodet (hyperglykemi) og kontrollerer ikke det, risikerer du uopprettelig nyreskader, nevrologiske skader, hjerte-skade og tap av syn.

Ubehandlet diabetes kan også føre til sår i organer som lever, og nevropati, eller redusert følelse i nerveender av ekstremiteter. Dette kan føre til skade føttene uten å vite det, eller i verste fall, kan en kombinasjon av nevropati og dårlig sirkulasjon føre til å måtte amputere føttene fordi cellene vil dø og begynne å råtne.

Ubehandlet diabetes skader nyrene ved å forårsake en opphopning av ketoner i kroppen. Ketoner produseres når kroppen din, sultet for energi, begynner å bryte ned en uvanlig stor mengde fett. Nyrene kan ikke filtrere dem ut raskt nok og bli overveldet med giftstoffer.

Symptomer på Diabetes

De vanligste symptomene nevnt av National Institutes of Health for diabetes inkluderer uslokkelig tørst og hyppig vannlating, endringer i appetitt, spesielt ekstrem sult, rask, uforklarlig vekttap, sår som tar lengre tid enn normalt å helbrede, uskarpt syn (til tross iført korrigerende linser ), vedvarende trøtthet og ofte får infeksjoner i tannkjøttet, vagina, blære eller hud.

Behandlingstilbud for Diabetes

Det er mange behandlingstilbud for diabetes. For type 1, er den kun tilgjengelig middel for å injisere ekstra insulin for å tillate kroppen å absorbere glukose. Med type 2 diabetes er det muntlige medisiner for å stimulere bukspyttkjertelen til å produsere mer insulin, men som cellene dine blir mer motstandsdyktig, må du kanskje bytte til insulin injeksjoner. Målet med håndtering av diabetes er å kontrollere hvor mye sukker er i blodet ditt, så du må hele tiden overvåke blodsukkernivået ved å teste dem, og behandle deg selv deretter. Du trenger også å spise et sunt og balansert kosthold, lite animalske produkter og sukker for å hjelpe kroppen din å holde seg i balanse. Du trenger ikke å gi opp søtsaker helt, i motsetning til det mange tror. Ved å skape et sunt kosthold plan og med trening i din daglige diett, vil du være i stand til å administrere dine symptomer og holde seg frisk.

Hva skjer når øyet fokuserer på en nær gjenstand?

Hva skjer når øyet fokuserer på en nær gjenstand?


Det menneskelige øye er et komplekst organ som inneholder mange celler, leddbånd og andre strukturer som fungerer sammen for å fokusere på et objekt når lyset kommer inn i øyet. Når lyset kommer inn i øyet, forskjellige ting skje. For eksempel har noen muskler slappe av mens du utfører en oppgave, mens leddbånd er trukket stramt.

Definisjon

Når et øye fokuserer på et objekt, kalles det overnatting. Ifølge Think Quest, er overnatting definert som å endre "brennvidden på objektivet ved å endre krumningen av øyet linsen." Overnatting tillater bilder på ulike avstander for å være fokusert på netthinnen.

Fokusering nærheten

Når øyet fokuserer på en nær gjenstand, skal få plass i øyet å være i stand til å se objektet tydelig. Siliærmuskel kontrakter, noe som frigjør spenningen på sener som suspendere øyet. Som et resultat av både linseflater blir mer buet og fokuserer øyet således på den nærliggende objekt.

Hva skjer

Det er flere ting som skjer når øyet fokuserer på et lokalt objekt, inkludert siliærmuskel kontrahering og avslapning av suspensory ligament. I tillegg er krystallinske linsen blir tykk, brennvidden forkorter og lysstrålene møtes tidligere og dermed skape bildet på netthinnen. Ifølge Physics klasserommet, "reduksjonen i brennvidden vil føre til mer brytning av lys og tjener til å bringe bildet tilbake nærmere hornhinnen / linsesystem og på retinal overflate."

Mer Effort

Ifølge Dr. Ted Montgomery, jo nærmere et objekt er for øynene, "jo mer innsats ciliary muskler må øve for øynene å fokusere tydelig på at objektet." På grunn av dette, er mer belastning plassert på intraokulære muskler, som ganske ofte produserer hodepine. For å hindre belastning på øynene og til og med hodepine, bør man sitte rett opp når du skriver, holde lesestoff vekk fra øynene ved lesing og holde en armlengdes avstand når du sitter på en datamaskin.

Nearpoint Stress

Nearpoint stress er definert som stress på øynene som følge av lengre perioder med nær arbeid, blant annet lesing, surfe på internett og sy. Fordi øynene jobbe så hardt for å fokusere på nær jobben, etter den tid du ser bort for å hvile øynene dine, lenger objekter vises uskarpt og ville ta lengre tid å komme i fokus. Symptomer på nearpoint stress inkluderer tretthet i øynene, hodepine, tåkesyn og enda en dårlig evne til å konsentrere seg om oppgaver på nært hold.

Hva skjer når jeg får min renset tennene?

Hva skjer når jeg får min renset tennene?


Sunne tenner og tannkjøtt er avgjørende. En del av tann vedlikehold og omsorg er tannpuss. Standarden for de fleste er å ha sine tenner rengjøres hver sjette måned. Dental tannpuss fjerner klebrige plakk fra tennene, samt tarter oppbygging. Målet med regelmessige tenner cleanings er å rengjøre overflaten av tennene for å hindre at bakterier fester seg til dem. At bakterier kan føre til hull i tennene, så vel som periodontal sykdom. Hva skjer når du får renset tennene er ganske standardisert.

Ultralyd behandling

Som tannpleier eller tannlege starter rengjøring tennene, begynner hun med et ultralydinstrument. Den roterer og vibrerer på tennene, som løser opp tarter. I løpet av prosessen, kaldt vann spray inn på tennene, vaske bort smuss. Dette er ikke en smertefull prosedyre. Det er lett trykk på tennene.

Skalering

Når de største forekomstene er fjernet fra tennene, tannlegen eller tannpleieren fjerner de mindre forekomster av tarter og plakk. Han bruker fine buede håndverktøy til å gjøre det. The dental arbeideren skraper forsiktig oppbygging av av tennene. Avhengig av oppbygningen, er mild til moderat trykk. Dette er ikke smertefullt, men kan føles rart eller ubehagelig.

Polsk

Etter at alle skadelige stoffer er blitt fjernet fra tennene, de er polert slik at de har en glatt, skinnende overflate. Tannlegen eller tannpleieren benytter en hånd stykke som har en gummikoppen på slutten. En modig lim påføres, kalt profylakse lim, til håndstykket. Håndstykket roterer lime inn på tennene, som polerer dem rett opp.

Fluor

Avhengig av din alder eller tann tilstand, kan de tannpuss avtale inkluderer en fluorbehandling. Hensikten med behandlingen bidrar til å hindre hulrom. Prosedyren er vanligvis gjort på barn og tenåringer. Den hygienist, og i noen tilfeller tann assistent, gjelder fluor gel til tennene. Gelen er ofte et velsmakende smaks slik som druer eller kirsebær. Etter gel sitter på tennene for opp til fem minutter, pleieren skyller den av med kaldt vann.

Hva skjer etter galleblæreoperasjon?

Operasjoner

Hva skjer etter galleblæreoperasjon avhenger mye av hvilken type operasjon som utføres. Det finnes to typer av galleblæren kirurgi: åpen kolecystektomi og laparoskopisk kolecystektomi. I åpen kolecystektomi, et innsnitt, vanligvis 6-8 inches i lengde, vil bli gjort i magen under brystkassen. Galleblæren fjernes deretter manuelt av kirurgen. I laparoskopisk kolecystektomi, er fire små snitt laget og Laparoskoper (små rør som kan holde kameraer eller verktøy) er satt inn. Galleblæren er fjernet ved hjelp av Laparoskoper. I begge tilfeller er pasienten ført til et gjenvinnings rom for observasjon. Kvalme og oppkast er vanlig etter at begge prosedyrer. Utover dette punktet, er situasjonen svært forskjellig for de to prosedyrene

Åpen Kolecystektomi

Etter åpen kolecystektomi prosedyre, er et sykehusopphold på opptil seks dager standard. Bevegelse er begrenset for å unngå å rive åpen snittet. Oksygen vil bli administrert til tider. Dyp pust og hoste på timebasis (mens våken) brukes for å holde lungene klare og unngå luftveisinfeksjon. Lav effekt etappe trening (mens du ligger i sengen) vil bidra til å unngå blodpropp. Kateter og T-rør (et rør for å drenere overskudds galle) anvendes. Disse vil bli fjernet når vanlig vannlating og galle produksjon retur. Smerte og kvalme medisiner er vanligvis foreskrevet. Etter å ha blitt løslatt, kan antibiotika, smerte og kvalme medisiner være foreskrevet. Det vil være restriksjoner på å løfte i opptil to måneder. Kosttilskudd endringer er vanlig etter en kolecystektomi og legen vil trolig gi en mat plan for å hjelpe til med dette.

Laparoskopisk Kolecystektomi

Etter en laparoskopisk kolecystektomi, de fleste pasientene kommer hjem neste dag og noen retur hjem samme dag. Tilsvarende løfte og kosttilskudd begrensning kan gjelde når laparoskopisk prosedyre er gjort, men generelt pasienter gjenoppta normal aktivitet i ca to uker etter operasjonen. Smerter, kvalme og antibiotika er ofte foreskrevet.

Post-operative risiko

Alle operasjoner har noen post-operative risiko. Den vanligste fare er infeksjon. Det kan være noen komplikasjoner som krever konsultasjon med en lege. I tilfelle av en feber, tegn på infeksjon rundt snittene (rød, hoven, eller oser pus), blødning på snittet eller unormalt farget avføring eller urin, ta kontakt med en lege. I tilfelle av brystsmerter eller pusteproblemer, kontakt lege umiddelbart.

Hva skjer når du slutter å ta Lexapro?

Kommer av Lexapro

Angst og mild depresjon er ikke uvanlig i det amerikanske samfunnet. Når tidene blir tøffe, er noen ganger medisinsk intervensjon er nødvendig. En form for medisiner som noen leger foreskrive å redusere angst symptomer er Lexapro. Lexapro, som mange andre reseptbelagte medisiner, fungerer best når de instrukser som gis av leger følges spesielt. Kommer ut av Cipralex er ikke noe unntak. Men hva skjer når du prøver å slutte å ta Lexapro på egen hånd?

Hvordan Lexapro Works

Som nevnt tidligere, er Lexapro en anti-angst narkotika foreskrevet til mennesker med angstproblemer og depresjon. Det er en kjemisk i hjernen kalt serotonin som overfører meldinger fra nerve til nerve. Hvis det ikke er nok serotonin, depresjon eller angst kan stille i. Lexapro fungerer som en av selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI). Lexapro får hjernen til å produsere serotonin. Noen nerver reabsorb serotonin, redusere mengden i hjernen. Lexapro hindrer det.

Abstinenssymptomer

Abstinenssymptomer fra nedtrapping av Cipralex kan varieres. Mange mennesker opplever "hjernen fryse", der tankene dine føles som til tider har det frosset i noen sekunder. Andre har opplevd svimmelhet og svetting som kan vare alt fra noen dager til noen uker. Uavhengig av bivirkningene, leger anbefaler likevel at du sakte ta mindre og mindre av anbefalt dosering.

Cold Turkey vs. nedtrapping

Noen prøver å komme av Lexapro på egen hånd ved å plutselig stoppe. Problemet med å komme ut av Cipralex på egen hånd, er at du ikke er å regulere hvor mye serotonin blir produsert. Hjernen din blir vant til den økte nivåer. Ved plutselig stopper Lexapro, vil nervecellene nå suge opp serotonin opp som vann i en ørken. Faktisk, kan du ende opp med mindre serotonin i hjernen din enn før du begynte å ta Cipralex. Abstinenssymptomene kan omfatte søvnløshet, vannlating problemer, og "hjernen sjokk" opplevelse som føles som elektriske ladninger er zapping tankene dine.
Selv om prosessen kan være smertefull, er det likevel bedre å avta i Lexapro heller enn å stoppe kald kalkun. Det vil fortsatt være en grad av kontroll når du stopper på denne måten. Det gir også hjernen din en sjanse til å produsere de riktige nivåer av serotonin på egen hånd, i stedet for å prøve å spille catch-up fra en bråstopp. Bare sørg for at du rådføre deg med lege før de bestemmer seg for å endre noen nivåer av reseptbelagte medisiner inntak, særlig når det gjelder psykisk helse.

Hva skjer når de eldre ikke blir tatt vare på riktig måte?

Hva skjer når de eldre ikke blir tatt vare på riktig måte?


Alder og sykdom kan ta bort frihet og uavhengighet fra pensjonister og gjøre dem avhengige av andre for deres daglige omsorg. Dette setter seniorer velferd i hendene på enten familiemedlemmer eller en utenforstående omsorgsperson. Forstå konsekvensene av ikke riktig å ta vare på en eldre person for å best ivareta deres helse og velvære.

Vekttap

Noen eldre mennesker vil lide av ufrivillig vekttap på grunn av psykososiale, medisinske og aldersrelaterte faktorer. Uten nøye tilsyn, kan vekttapet bli ekstreme. En eldre kvinne kan ha problemer med å huske hva hennes matinntak bør være, og trenger våkent tilsyn for å sørge for at hun spiser nok. En eldre mann kan ha vanskeligheter med å svelge, og vil velge å ikke spise på grunn av utfordringen. Når matinntaket reduseres, det er ikke bare fører til vekttap, men også kan føre til en økning i fossen, endret mental status, tap av bevissthet, skjøre bein og en rekke andre helseproblemer.

Problemer med medisiner

Noen eldre mennesker ikke er i stand til å ta sine medisiner uavhengig. Hvis en eldre person har en alvorlig medisinsk tilstand, er det viktig at hun får medisiner til rett tid og riktig dosering. Unnlatelse av å ta de foreskrevne medisiner som anvist kan føre til katastrofale problemer, inkludert tap av matlyst, fordøyelsesproblemer, endret mental status, kramper, pustevansker og død. Disse problemene er alvorlige og livstruende hvis den eldre person ikke er tatt vare på riktig måte.

Liggesår eller trykksår

Liggesår kan forekomme hos personer som ikke klarer å endre posisjoner mens du sitter eller ligger. Disse sårene kan være svært smertefullt og vanskelig å behandle. Hvis en eldre person er seng- eller rullestol-bundet, han trenger å flyttes ofte unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i sår. Disse sårene kan være alt fra aktuelle sår til dype vev forfall. De kan også være forårsaket av inkontinens og manglende endres jevnlig, svette, friksjon og hudskader.

Død

Død kan skje fra hvilken som helst eller en kombinasjon av de ovennevnte problemer. Imidlertid kan en eldre person også dø naturlig, og hennes død betyr ikke nødvendigvis at hun ikke ble tatt vare på riktig måte. For å unngå enhver form for tidlig død, bør du kontakte lege, sosionom, fysioterapeut og annet helsepersonell med spørsmål om omsorg for en eldre person.

Hva skjer når du skabb?

Hva skjer når du skabb?


Du klør når noen fremmedlegeme på huden din utløser en alarm. Reseptorer på huden din sender meldinger til hjernen din. Kloring kan fjerne irriterende og lindre kløen. Skrape også kan irritere flere nerveender og gi deg en ny sensasjon - smerte.

Hva skjer når du Itch

Ytre stimuli som støv eller et insekt lander på huden din at du skal klø. Du kan ikke føle fremmedlegeme umiddelbart, men det vil uunngåelig varselet reseptorer i huden din. Hjernen din forteller deg at du har en kløe, og hvor.

Hva skjer når du skraper

Når du først føle kløe, er din naturlige reaksjon å klø og bli kvitt det. Du kan føle innledende lettelse fordi skrape sender nye signaler til hjernen som forstyrrer kløe signaler.

Hva skjer når Kloring fungerer ikke

Avhengig av irriterende, kan skrape bare handel smerte for din klør. Du kan ikke frita visse utslett og insektbitt ved å skrape. Hvis området har hevet humper, kan skrape åpne huden og forårsake infeksjoner. Hvis ja, vil hjernen din sende deg en annen viktig melding.

Hva skjer med dine Mind & Body Når du sluttet å røyke sigaretter?

Den konstante stimulans av den kraftige stoffet nikotin dramatisk endrer en røyker kropp. Når en person bestemmer seg for å slutte, tilbaketrekking av at stimulus påvirker både kroppen og sinnet i kraftfulle måter.

Fysiske problemer

Avkastningen av luktesans og smak fører ofte tidligere røykere til å spise store mengder mat. En quitter stoffskifte ikke avta litt, mest fordi hjertet ikke trenger å jobbe så hardt for å pumpe blod gjennom snørt blodkar. Men å slutte å røyke ikke føre til vektøkning - det er mengden mat som quitters spiser. Vær forsiktig, skjønt. Magesmerter, forstoppelse og kvalme er ofte oppleves av quitters. Nikotin er et kraftig sentralstimulerende og magen trenger tid til å venne seg til et uttak.

Psykiske effekter

Noen av de første symptomene på uttak er angst, irritabilitet og rastløshet. Anger topper vanligvis på den andre dagen og verdier ut av den femte dagen. Den sterke emosjonelle bånd en røyker har for sin vane kan føre til depresjon når sigarettene er borte. Tristhet er vanlig, men tung, langtidsrøykere kan gå inn i en depresjon som krever profesjonell hjelp. Vanligvis skjønt, vil denne følelsen av sorg passerer den tredje uken av å slutte. Sove, sove kvalitet og selv drømmer påvirkes av nikotin kraftige stimulering. Uten det, vil en tidligere røyker vende tilbake til sine normale søvnnivåer, noe som kan være mer eller mindre enn hva hun er vant til. Røykeslutt fører ofte til manglende konsentrasjon og fokus. Nikotin utløser kroppen til å produsere adrenalin, som i sin tur frigjør store mengder fettstoffer sukkere. Når dette konstant frigjøring av sukker stopper, stuper en røyker blodsukkeret og hun mister sin tilstand av konstant årvåkenhet. Mange quitters har funnet ut at tiden synes å stå stille under den første uken eller to av å slutte. En 2003 University of Pennsylvania studie dokumentert dette fenomenet blant quitters, og bemerker at en craving episoden kan vare bare tre minutter, men føles mye lenger.

Hva skjer med hjernen under en migrene?

Hva skjer med hjernen under en migrene?

Hva er en migrene

Hundrevis av millioner av mennesker verden over lider av migrene (se Ressurser), som er uutholdelig hodepine på den ene siden av hodet. Foruten å føle kvalm, de fleste migrene lider er følsomme for lys, høye lyder og sterke lukter. I ekstreme tilfeller kan folk som lider av migrene selv midlertidig mister sin visjon. Selv om de er ansett som hodepine, de skiller seg fra andre hodepine i at de er en nevrologisk lidelse. Det er flere teorier om hva som skjer i hjernen under en migrene. Medisinske forskere pleide å tenke det var på grunn av blodårene i hjernen begrensende som forårsaket smertene. Men nå er det sett mer som en forstyrrelse i hjernens funksjon i stedet for bare en lidelse i cerebrale blodkar.

Vaskulær Theory

Den vaskulære teorien er basert på blodårene i hjernen sammentrekkende. Når blodårene trekker seg sammen, blir strømmen av oksygen reduseres, produsere auraen oppleves av noen migrene ofre. Som de trange blodkar utvides, prøver å få mer oksygen, er smerte resultater som kjemikalier kjent som prostaglandiner (som øker smerte) utgitt. Men noen forskere tviler på om dråpene i cerebral blodstrøm under aurafasen er nok til å forårsake andre aura symptomer som synsproblemer knyttet til migrene. Hva mer, ikke denne teorien ikke hensyn til ømhet og hodet hevelse tilhørende migrene.

Seretonin Theory

En nyere teori foreslår at migrene er forårsaket av en kjemisk forandring hjernen på grunn av kroppens uregelmessig bruk av serotonin, som bidrar til å administrere blodkar sammentrekkende og strekke. Når serotonin blir misbrukt, kan en bankende følelse føre. Misbruk av serotonin resulterer også i andre migrenesymptomer. Foruten serotonin, endret nivåer av andre nevrotransmittere som stresshormoner og dopamin er også knyttet til migrene smerte.

Cortical spreading depression Theory

Det kortikale spreading depression teori er basert på ideen om at en midlertidig bølge av depolarisering sprer seg over hjernens overflate. De bølge beveger seg fra occipital området, som er baksiden av hjernebarken, og fortsetter mot fronten med en hastighet på omtrent 3 til 5 mm (0,12 til 0,2 inches) per minutt. Den elektriske erfaring kan gjøres i dyr ved hjelp av skadelige stimuli og er kjent i litteraturen som "spreading depression av Leao."

Trigeminusnerven Theory

Trigeminusnerven teorien mener betennelse i hjernens blodårer er et resultat av hjernens trigeminusnerven slippe et bestemt stoff, sto for smerter på den ene siden av hodet. Den trigeminus går fra skallen sentrum og over øynene og deretter til pannen. Selv om smertesensorer i nerve er utløst, er det usikker på hvordan det skjer. Stimulert fibre slipper et stoff som kalles nevropeptider som gjør at blodkar dilatasjon, forårsaker smerte for hvert hjerteslag.

Integrated Theory

Den integrerte hypotesen prøver å kombinere ulike teorier som det klargjør flere forklaringer knyttet til migrene smerte. Denne teorien hevder at triggere inkludert blending, støy, stress og andre faktorer kan sette av visse særlig hjernestammen sentre som locus cereleus, som fører til endringer i nivåer i adrenalin. Rygg raphe kjerne er et annet senter som påvirker serotonin hjernen nivåer.