Digidexo.com

kalorier i 100 g stekt elg

Hvordan virker Greasy Food påvirke helsen?

Hvordan virker Greasy Food påvirke helsen?


Stekt kylling, pommes frites, fet pizza, hamburgere og andre matvarer som drypper av olje bør inntas i moderate mengder for å unngå å øke risikoen for sykdom og usunn vektøkning. Damping, baking og steking, broiling og grilling mat er sunnere, mindre fettete alternativer for å tilberede måltider. De helsemessige effektene av fet mat ikke bare avhengig av hvordan fettete det er, men også av om du bruker mettet eller umettet olje.

Økt risiko for fedme

Matvarer stekt i olje, ofte kalt fett når det vises på mat, er høyere kaloriinnhold på grunn av det høye kaloriinnholdet i olje. For eksempel 100 gram stekt kylling har ca 60 mer kalorier enn 100 gram stekt kylling. Den "fet" av mat avhenger av måten du koker det, og hvor mye olje du bruker. Ved hjelp av bare litt olje i en panne til sauté mat gjør maten litt fettete, grunne-steking gjør det mer fettete, og frityr gjør det spesielt feit og høy i kalorier. Når du spiser mer kalorier enn du forbrenner på en dag, lagrer kroppen din ekstra energi. Fortsetter dette mønsteret over tid forårsaker vektøkning, noe som kan føre til å bli overvektige eller fete.

Redusert næringsinntak

En studie publisert i "Journal of Zhejiang University" i 2011 fant at oppstuss-steking bambusskudd i olje økt fettinnhold med over 500 prosent. I mellomtiden, det senket sin protein og aminosyre innhold. En annen studie publisert i samme tidsskrift i 2009 fant at i forhold til alle andre tilberedningsmetoder, stir-steking med olje forårsaket betydelige tap av vitamin C, karotenoider og klorofyll i brokkoli. Fordi steking matvarer reduserer deres nivå av mikronæringsstoffer, spiser for mange fritert mat kan forårsake næringsmangel.

Høyere Triglyceride og kolesterolnivået

Matvarer kan bli stekt i en mettet eller umettet fett. Mettede fettsyrer som er faste når de lagres ved romtemperatur, omfatter forkorting, stick margarin, smult, kokosnøttolje, palmeolje og palmekjerneolje. Umettet fett er flytende, inkludert flytende grønnsak-og fruktbaserte oljer og myk margarin. Hvis du steke maten, er det sunnere å gjøre det i en umettet fett. Mettet fett øker kolesterolnivået, mens umettet fett kan forbedre kolesterolet. The American Heart Association anbefaler å begrense inntaket av mettet fett til ikke mer enn 6 prosent av din totale daglige kaloriinntak for å opprettholde sunne kolesterolet. I en 2000-kalori diett, dette er ca 12 gram mettet fett.

Økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag

Fordi tungt forbruk av fet mat som ble tilberedt i mettet fett øker kolesterolnivået, er risikoen for både hjertesykdom og slag forhøyet. For mye mettet fett bygger seg opp i blodårene dine over tid som plakk. Det stivner og blokkerer blodgjennomstrømningen til hjertet ditt, sette deg på en høy risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag fra mangel på oksygen strømmer til hjertet og hjernen.

Bakt vs stekt mat for vekttap

Bakt vs stekt mat for vekttap


Når du prøver å gå ned i vekt, er det viktig å være klar over kalorier. Over tid, hvis du brenner mer kalorier enn du spiser, vil du være i stand til å miste litt vekt. På den annen side, hvis du spiser flere kalorier enn du forbrenner, vil kroppen lagre det overskytende energi som fett, noe som over tid kan føre til fedme. The Academy of Nutrition and Dietetics anbefaler at du velger bakt matvarer snarere enn stekt eller stir-stekt mat for å hjelpe deg å redusere kaloriinntaket, forbedre vekttap innsats.

Den Kalori Difference

Steking matvarer involverer oppvarming av matvarer med olje, som fester seg til mat. Olje er konsentrert fett, og er derfor høy i kalorier. Fett gir 9 kalorier per gram, mens karbohydrater og protein gir 4 kalorier per gram. Hvis du sammenligner en 100-gram servering av stekt kylling til en 100-gram servering av bakt kylling, har stekt kylling 30 kalorier mer. Likeledes har en 100-gram bakt potet bare 93 kalorier, men 100 gram pommes frites er 289 kalorier. Fordi steking legger fett og kalorier til mat, er baking en bedre matlaging metoden når du prøver å gå ned i vekt.

Chicken Express Næringsinnhold

Chicken Express startet i 1988 i Texas som en fast food-restaurant. I to år, begynte selskapet å franchise. Ifølge selskapets hjemmeside er det nå mer enn 100 lokasjoner i flere stater. Kjeden har flere typer mat, men fokuserer sin meny på flere typer kylling. De fleste av deres kyllingen er stekt.

Kylling

Chicken Express vurderer en servering av alle sine kylling måltider være en 100g servering. Kyllingbryst, den mest grunnleggende type kylling tilgjengelig, har 230 kalorier per porsjon. Denne porsjon har 12 g av fettet, men har 22 g protein. Resten av kjedens kyllingprodukter er stekt og er betydelig høyere i fett. En 100g servering av stekt kyllingvinger har 270 kalorier og har 17g fett. Samme størrelse servering av stekt kylling lår har 290 kalorier og 22 g fett. Disse har mindre protein enn kyllingbryst, med 20g og 17g, henholdsvis.

Kylling Fortsatt

Chicken Express har også stekt kyllinglår. En porsjon har 220 kalorier og 13 g fett. Stekt kylling anbud har 280 kalorier per porsjon, og har 15g fett. Dette er 23 prosent av USDA daglige anbefalte kvote for fett. Chicken Express har også noen mindre populære typer kylling, inkludert kyllinglever og kylling gizzard. En servering av leveren har 400 kalorier, mens en porsjon gizzard har 360 kalorier. Det er 25g fett i kyllinglever, og 22g fett i hver servering av kylling gizzards.

Fisk

Chicken Express har bare én type fisk - catfish-- å tilby på alle sine restauranter. En porsjon er regnet for å være 113g. Dette porsjon har 100 kalorier og 3,5 g fett. Dette er fem prosent av det daglige anbefalte mengden fett. Av det totale fettinnhold, er det 1 g av mettet fett. En porsjon inneholder også 18 prosent av det daglige anbefalte mengden av kolesterol. Det er 17g protein i hver servering av steinbit.

Små sider

Chicken Express tilbyr også ulike typer av små sider å gå med måltidet. En servering av kjeks anses 55g. Det er 178 kalorier per porsjon, sammen med 8g fett. Dette er over 10 prosent av det daglige anbefalte verdien av fett. Den fastfood kjeden tilbyr også coleslaw dressing å gå med ulike sider og måltider. To spiseskjeer med coleslaw dressing har 10g fett. Dette er 16 prosent av det daglige verdi av fett. Den inneholder også 8g av sukker.

Desserter

Den fastfood kjeden tilbyr også noen desserter, inkludert vanilje myk tjene, sjokolade tjene myk, stekt eplepai, og stekt cherry pie. Dessert med den høyeste mengden kalorier er stekt cherry pie, med 230 kalorier per pai. Stekt pies har også den høyeste mengden av fett, med 9g per porsjon for hver pai. Stekt eplepai er høy i natrium, med 170 mg per porsjon. Den myke tjene iskrem er det verste for sukker, med 14g sukker per halv kopp servering.

Hva er gode høyt kalori mat for mennesker med kreft?

Riktig ernæring er viktig for alle, men hvis du har kreft, er det enda mer viktig å spise riktig. Ifølge National Cancer Institute, fordi kroppen din kjemper mot en sykdom, kan tilstrekkelig ernæring gjøre deg "føle seg bedre og bli sterkere". En ernæringsmessig problem område for kreftpasienter er forbruket av nok kalorier. Høy-kalori mat kan bidra til å oppveie det problemet.

Nutrition Therapy

Ifølge National Cancer Institute, finnes ernæring terapi for kreftpasienter. Noen av målene i terapi er underernæring forebygging og korrigering, og forebygging av vekttap på grunn av muskel, ben og blodtap. Ernæring terapi hjelper også toleransen for hard behandling og reduserer komplikasjoner fra ernæringsspørsmål. Det hjelper i å opprettholde styrke og energi, pasientens beskyttelse mot infeksjon, og det samlede opprettholdelse av pasientens livskvalitet.

Mat for lav Appetite

Ifølge National Cancer Institute, mat som er høy i kalorier og protein er bra for de som sliter med å møte sine caloric krav. Som en kreftpasient, kan lav appetitt stammer delvis fra endringer i måten du smake mat. Ost og kjeks, er muffins, puddinger, kosttilskudd, milkshake, yoghurt, iskrem, melkepulver (som tilsetning til mat), deviled egg, kremost, peanøttsmør, deviled skinke og sjokolade alle anbefalte høy-kalori og høy proteinrik mat.

Nøtter

Generelt, høy-kalori mat er stor for å få en god mengde kalorier i for dagen, men det er også viktig å få en god mengde næringsstoffer i tillegg. Frukt og grønnsaker er høy i næringsstoffer, men er ofte lavt i kalorier. Ifølge NutritionData.com, nøtter er høy i kalorier og høy i næringsstoffer. Macadamias, pekannøtter, pinjekjerner, paranøtter, sesam og solsikkefrø og peanøtter alle har mer enn 600 kalorier i en 100 gram servering.

Dairy

Ifølge NutritionData.com, er det flere melkeprodukter som har flere kalorier. Den høyeste kalori meieri produkt er smør. Smørolje har 876 kalorier per 100 gram servering, og vanlig smør (saltet eller usaltet) har 717 kalorier. Hele egg, egge mikser, ørken påfyll og krem ​​erstatninger har også en høy mengde kalorier. Oster som parmesan, mål, og gruyere har mellom 413 og 466 kalorier per 100 gram servering.

Fast Food

Fast-food restauranter har måltider med en betydelig mengde kalorier. Selv om dietter høy i rask mat er generelt motet for dem å opprettholde et sunt kosthold, får kalorier --- noen ganger uansett hvor de kommer fra --- er viktigere for noen kreftpasienter. Ifølge NutritionData.com, har en dobbel cheeseburger fra McDonalds 459 kalorier og en stor porsjon pommes frites har 487 kalorier. Burger Kings pølse egg og ost Croissan'wich har 493 kalorier og en medium porsjon av sine stekte poteter har 472 kalorier. (Se referanse 5)

Protein Drink dietter

Det er ingen tvil om at en diett bestående utelukkende av protein shakes vil gjøre deg i stand til å gå ned i vekt raskt. Men som de fleste dietter, har det noen ulemper. For en, kan du ikke overleve på en diett av bare protein vibrering for veldig lenge. Også, med mindre du drikker riktig antall shakes, du kan være å ta i mer fett og kalorier enn du ville gjort med et vanlig måltid.

Big Taste, Low Fat

Kanskje den mest tiltalende ting om en protein shake diett er smak. De fleste merker av shakes, enten de er pulver eller flytende, er tilgjengelig i en rekke varianter, blant annet sjokolade, jordbær og vanilje. Bortsett fra smak, protein vibrering er del-kontrollert, noe som betyr at du får den anbefalte servering av annet enn protein næringsstoffer.

De har også vanligvis består av en lav mengde fett (hvis noen) og kalorier (rundt 100 per porsjon), og knapt noe sukker. De mest næringsrike de har litt fiber og masse antioksidanter og vitaminer.

Good to Go

Hvis et protein drink oppfyller kriteriene ovenfor, kan dieters miste vekt raskt og uten å føle at de sulter seg selv. Som en ekstra bonus, er dette et godt kosthold hvis du er på farten, som selv pulverisert shakes tar bare et minutt eller to å blande med vann eller lettmelk - og enda mindre tid til å drikke.

Og mens det er nok ikke mulig (eller klok) for alle å bo på en diett av noe annet enn protein vibrering for alltid, flere kommer med detaljerte instruksjoner om hvordan du kan planlegge måltidene dine når drink fasen er avsluttet.

Making the Switch

Bytte kosthold er aldri lett, spesielt når du går fra en som består av faktiske måltider til en som strengt innebærer væske. Mange protein shake Kosten begjærer salt, som de gir opp natrium greven av dagligdagse matvarer. Plus, det er en god sjanse for at du vil føle deg veldig sulten i den første uken.

Helse Matters

Det er også noen debatt om hvorvidt eller ikke en protein shake er helt frisk, som ernæringseksperter har en tendens til å anbefale et balansert kosthold som ikke er så begrenset. Protein shake dietter gir ikke på langt nær så mange vitaminer og mineraler du kan få fra dagligdagse sunn mat som magert kjøtt, frukt og grønnsaker.

Endre livet

Lever på protein shakes alene er vanskelig, men med trening og disiplin, kan du gå ned i vekt raskt uten å føle fratatt. Det meste, som med alle andre plan, må du være villig til å akseptere livsstilsendring som kommer med en shake-bare kosthold.

Hvordan vite hva matvarer forårsake Belly Fat

Mens det er viktig å spise matvarer som bekjemper magefett som avokado, hele korn brød, grønnsaker og frukt, er det også viktig å unngå matvarer som først opprettet din voksende mage i første omgang. Begrense eller eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt for å krympe magen fett og få figuren din tilbake.

Hvordan vite hva matvarer forårsake Belly Fat

Fried Foods
Unngå stekt mat hvis du prøver å miste magen fett. Stekt mat er mettet med tomme kalorier og fett. Stekte matvarer inneholder stekt kylling, pommes frites, og mais hunder.

White raffinert sukker
Hold hvitt raffinert sukker inntak ned til et minimum, eller fjerne den helt fra kostholdet ditt hvis du er altfor opptatt av magefett. Matvarer som inneholder hvitt sukker er godteri, frokostblandinger og kaker.

Hvitt mel Foods
Begrens brød, pasta og andre hvetemel matvarer i kostholdet ditt. Hvitt mel blir til sukker og til slutt ender opp som fett eller annet sted på kroppen din. Mye av dette fettet vil ende opp i mageregionen. Hvitt mel matvarer inneholder hvitt brød, vafler, pizza og pasta.

Mettet fett
Reduser mettet fett til mindre enn 10 prosent av kostholdet ditt. Foods høy i mettet fett inkluderer fløte, smør, iskrem og rødt kjøtt.

Mat høy i natrium
Sjekk mat pakker for natrium innhold. Den gjennomsnittlige kvinne trenger bare omtrent 500 mg pr dag.

Alkohol
Unngå å drikke for å redusere magefett. Alkohol er tett i kalorier. Det blir til sukker når fordøyd, og overskytende sukker ender opp som fett, noe som vanligvis gjør sin vei til magen området.

Hvordan å miste vekt ved å spise frukt i morgen

Sulten er den store klage at folk flest har mens du prøver å gå ned i vekt. Den fremste årsaken til problemet er en nedgang i volumet av mat tatt i løpet av kampen for å redusere kalorier. Det motsatte skal være i funksjon. Ta i mer mat, men mat med mindre kaloriinnhold. Spise fersk, hel frukt for morgenmåltid gir næring og kan forlate en kropp følelsen fornøyd lenge etter frokost.

Hvordan å miste vekt ved å spise frukt i morgen

Tilberedningstips

•  Legg frukten i dørslag.

•  Vask den i ett minutt under kaldt vann.

Tapp ut overflødig vann fra frukten.

Plasser frukt på et skjærebrett.

Skjær frukten i små porsjoner med en kjøkkenkniv og tjene i en bolle.

Hint

 • Forskere ved University of Alabama gjennomført en 12-ukers vekttap program ved hjelp av frisk frukt. De fant at 74 av 100 deltakere mistet nesten ni pounds. To år senere, forble 78 prosent av deltagerne under deres startvekt og fortsatte å gå ned i vekt, eller hadde fått svært lite tilbake.
 • Spise hele, frisk frukt å dra nytte av den fulle effekten av lav energitetthet. Juicing har sine bestemte fordeler, men eliminerer fiber forandrer sammensetningen. Dette reiser kaloriinntaket per volum. Som kalori teller per gram stiger, ramifications legge opp. Hermetisert frukt kan herje vekt-tap mål enda mer. De fleste hermetisk frukt er pakket i sirup. Sukkerinnholdet løfter og lav tetthet energi drastisk stiger. Tørkede frukter er påvirket av vanntap. Når vanninnholdet er fjernet, og reduserer volumet av frukten, tiltar den kalori-innhold.
 • Holde frukt intakt hindrer sult smerter ved å tilby fiber volum som tar lengre tid å fordøye. Hel frukt er også lastet med næringsstoffer som tilfredsstiller sult. Når riktige vitaminer og mineraler blir introdusert til kroppen, cravings for mat avtar sterkt. Dette relaterer seg direkte til vekttap.
 • Jordbær er en kilde til Omega-3 fettsyrer. De inneholder også andre nyttige næringsstoffer som magnesium, kobber, riboflavin, kalium, folsyre, mangan og vitamin K, B6, B5 og C. Det er ca 46 kalorier i en kopp friske jordbær. Jordbær har en energitetthet på 0,20. Dette betyr at det er en femtedel av et kalori i hvert gram av jordbær.
 • Grapefrukt har et høyt fiberinnhold og lav glykemisk indeks, plassere den høyt på listen over vektreduserende frukter. Høye mengder grapefrukt kan forbrukes uten inntak av en overdoser av kalorier. Det er ca 38 kalorier som finnes i en halv grapefrukt. Grapefrukt kraftig øker alkaliniteten av kroppen, og pH er en partiell faktor for hvor mye fett som faktisk lagres i kroppen. Sure nivåer i kroppen fremme produksjonen av fettceller. Grapefrukt har kalsium, fosfor, jern og vitamin A, P og B-kompleks.
 • En oransje inneholder 38 kalorier per 100 gram innhold, noe som gjør denne frukten et valg plukke for å miste uønsket vekt. Dens egenskaper er en mengde helse agenter. Den oransje er velkjent for sitt vitamin C-innholdet. Andre kilder til næringsstoffer inkluderer kalsium, fosfor, jern, og en liten mengde av B-komplekset. Den kalsiuminnholdet hjelper kroppen i absorberende Vitamin C i vev. Et team av Arizona State University forskere oppdaget at vitamin C påvirker prosessen med fettforbrenning. Tilstrekkelige mengder vitamin C oksiderer 30 prosent mer fett mens du utfører øvelsene.
 • Sammen med epler kommer at gammel lege klisjé: et eple om dagen holder doktoren borte. Dette er blant favorittene av frokost frukt. Sin CV for å fremme vekttap er imponerende. Epler inneholder pektin, som i sin tur hjelper til med veksten av sunne bakterier i tarmkanalen. Denne bestanddel gir seg til det faktum at en sunn tarmkanalen tilsvarer sunn vekttap gjennom fordøyelsesprosessen. Pektin er ikke alene. En hær av næringsstoffer står klar til å kjempe i vekt. De er rikt på fiber og inneholder folsyre, vitamin C, kalium og kalsium. Flertallet av ernæring er funnet i Apples peeling. Det er 53 kalorier per 100 gram innhold, noe som gjør apple et klokt valg for en morgen frokost mat.
 • Dette er bare noen få av frukt som opprettholder vekttap når det brukes som en daglig morgenmåltid. Ikke bare frukt inneholder få kalorier, men de leverer også en rikelig mengde daglig ernæring for sunne kroppsfunksjoner.

Naturlige måter å miste vekt raskt uten trening

Naturlige måter å miste vekt raskt uten trening


Det er mulig å gå ned i vekt og fett uten å trene, men å være aktiv er det en enklere oppgave. Men som det er livsstilsfaktorer som kan bidra til fett gevinst, for eksempel inntak av for mange kalorier, stress og inaktivitet, noe som gjør visse endringer i din daglige rutine kan føre til vekttap.

Ernæring

Ifølge T Nation, trenger man en kalori underskudd bli opprettet for å gå ned i vekt. Til syvende og sist, er ernæring den viktigste faktoren i fett tap og gevinst, uavhengig av om en person er trener eller ikke. En ideell måte å starte et ernæringsprogram er å registrere alle maten du spiser i løpet av dagen, og finne ut hvor mange kalorier du forbruker. Deretter redusere kalorier med 100 til 200 kalorier for å gå ned i vekt, så med ytterligere 100 til 200 kalorier når fett tap bremser eller stopper. Hold styr på fremgangen din ved å veie deg selv minst en gang i uken. Nettsteder som tilbyr en måte å spore kalorier og matinntak er også tilgjengelig, noen gratis. Du kan også være lurt å konsultere med en profesjonell ernæringsfysiolog for å utvikle et effektivt vekttap plan.

Stress Reduction

Kroppen skiller ikke mellom psykisk og fysisk stress. Som et resultat av dette ikke får nok søvn og blir stresset kombinerer for å ytterligere øke stress. Planlegge tid for deg selv, og starter en hobby, ler og smiler er alle måter å takle psykologisk stress. Spise mer frukt og grønnsaker, redusere alkoholforbruk, få mer søvn og slutte å røyke er alle måter å takle fysisk stress. Ifølge Guide hjelp nettside, redusere stress har en boosting effekt på immunsystemet og kan redusere risikoen for hjertesykdommer.

Hold deg aktiv

Fett tap er mulig uten trening; men sitter uten å flytte hele dagen kan gjøre fett tap vanskeligere å oppnå. Ta trappene i stedet for heisen, parkering noen baner bort på parkeringsplassen, gå en tur og plukke en hobby som krever litt aktivitet i stedet for å sitte er alle strategier som kan hjelpe med fett tap.

Hvordan å legge på seg raskt

En stor andel av folk er interessert i å miste et par pounds og opprettholde en sunn vekt. Men et utvalgt antall individer har det motsatte problemet. I stedet for å miste vekt, de ønsker å få vekt. Heldigvis finnes det flere måter å legge på seg raskt. Dette kan hjelpe undervektige individer oppnå sin idealvekt.

Hvordan å legge på seg raskt

•  Øk maten porsjoner og kalorier. Å få vekt raskt, øke det daglige kaloriinntaket. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Øke kaloriinntaket med 500 om dagen for å få ett pund i uken.

•  Spis konsekvent. Den gjennomsnittlige person spiser tre regelmessige store måltider om dagen, eller 4-6 små måltider om dagen. For å legge på seg raskt, spise flere ganger i løpet av dagen (annenhver time), og inkluderer høy-kalori matvarer i kostholdet ditt. Disse inkluderer rødt kjøtt, pasta, poteter og bønner.

Slapp av og kontroll fikle. Å ha nervøs energi forbrenner ekstra kalorier, og dette kan hindre vektøkning innsats. Lær hvordan du kan slappe av og ikke rock eller riste bena mens du sitter eller står.

Start løfte vekter. Resistance øvelser og vektløfting bygger muskelmasse, noe som kan resultere i vektøkning. Begynn sakte, bygge din utholdenhet, og deretter gradvis øke vekten. Du vil miste vekt og få muskler.

Drikk rikelig med drikkevarer. Drikkevarer som melk, te og juice inneholder flere kalorier (ca 100 per 8 gram), som kan legge opp og øke vekten din.

Hvordan bygge muskler Før operasjonen

Bygge muskler og styrke før kirurgi kan hjelpe deg å øke din metabolic rate, redusere ditt nivå av kroppsfett, og hjelpe kroppen din være bedre forberedt til å takle de kommende kravene til kirurgi. Selv om økende vekt er ganske enkelt, kan få muskel være litt utfordrende - kunsten er å øke kosten forbruk akkurat nok til å få vekt uten at kroppen din for å få et høyt nivå av uønsket fett i prosessen. Dette oppnås ved å manipulere både mengden og kvaliteten av matvarene du forbruker.

Hvordan bygge muskler Før operasjonen

Bruk en bærbar eller datamaskin fil å skrive ned maten forbruk for en tre-dagers periode før du begynner muskel-økende diett. Dette vil gi deg en god ide om hvor høyt du bør justere kalorier.

Gjennomsnitt ut det totale kaloriforbruket for de tre-dagers periode for å finne ut hvor mange kalorier du spiser per dag. Tilsett 300 til det nummeret for å beregne ditt daglige kalori mål for en muskelbyggende kosthold. Målet ditt under dietten er å konsumere så mange kalorier hver dag, spredt ut over fire eller fem mindre måltider.

bruker det meste av kaloriene (minst 90 prosent) fra rene, naturlige matvarer som vanlig kjøtt, frukt, grønnsaker og naturlig fett kilder som mandler, oljer og avokado. Selv om du prøver å få vekt og spise mer kalorier, dette er ikke en lisens til å treffe din caloric mål på noen måte nødvendig, ettersom forbruket av næringsfattige matvarer som sukker og bearbeidet mat vil være mer sannsynlig å resultere i fett gevinst. Spis rent for å få mest mulig muskler og minst mulig fett, avhengig av bodybuilding stifter som biff og søte poteter, havregryn, protein pulver, kyllingbryst, egg og store mengder grønnsaker.

Vei deg på slutten av hver uke, sikter til en gevinst på minst 1 pund. Hvis du ikke er økende vekt på timeplanen, og du har fulgt dietten nøyaktig, øke det daglige kaloriinntaket med ytterligere 300 kalorier. Derimot, hvis du finner ut at du er økende vekt for raskt, redusere din totale kalorier med 100 eller 200 for å prøve å finne den balansen mellom å maksimere muskel gevinst og minimere fett gevinst.

Hvordan kan jeg forme kroppen min skal se Muscular?

Hvordan kan jeg forme kroppen min skal se Muscular?


Du har to alternativer når forfølge en mer muskuløse utseende: kosthold og trening eller bare slanking. Hva du bør gjøre avhenger av din nåværende nivå av form, kroppstype og dine mål. Hvis du har et lavt aktivitetsnivå og er i motsetning til å trene, så slanking er det beste alternativet. Dette vil redusere overflødig kroppsfett og fremheve muskulaturen i begrenset grad. Du trenger å trene hvis du ønsker å utvikle kroppens muskler utover sin nåværende tilstand. Konsultere legen din før engasjerende i noen diett og mosjon regime.

Hvordan kan jeg forme kroppen min skal se Muscular?

Diet

•  Beregn dine baseline kalori behov ved hjelp av en kalorikalkulator.

Legg 200 til 500 kalorier til kalori baseline å få muskler. For å gå ned i vekt, trekkes fra 200 til 500 kalorier.

Velg din diett i henhold til de Zone Diet reglene til en 40 prosent protein, 30 prosent karbohydrater og 30 prosent lean fett ratio. Dette betyr at du bør utlede 40 prosent av dine daglige kalorier fra proteiner, 30 prosent fra karbohydrater og 30 prosent fra fett. For å bidra til å forenkle prosessen det er nyttig å huske at et gram protein eller karbohydrat tilsvarer omtrent fire kalorier og gram fett tilsvarer ni kalorier.

For eksempel, la oss anta at du trenger å konsumere 1000 kalorier om dagen:
--40 Prosent protein tilsvarer 400 kalorier fra 100 gram protein.
--30 Prosent karbohydrater tilsvarer 300 kalorier fra 75 gram karbohydrater.
--30 Prosent fett tilsvarer 300 kalorier fra ca 33 gram fett.

Spre dine måltider i løpet av dagen. Prøv å spise ca hver tredje time. Å spise en eller to store måltider vilkår kroppen til å lagre overflødige kalorier, noe som fører til mer kroppsfett og mindre synlig muskulatur.

Trening

Snakk med legen din for å finne ut hvilket nivå av aktivitet er trygt.

Følg legens instruksjoner om når han tror du er klar for mer energisk aktivitet.

Tenk en nybegynner-nivå vektløfting eller hjerte-program. Couch-to-5K er en velkjent og ansett introduksjon til løping, og StrongLifts 5x5 Strength Training Program er en komplementær vektløfting rutine.

Hvordan spise sunt på Tokyo Joes

Hvordan spise sunt på Tokyo Joes


Hvis du er ute etter et sunt alternativ til hurtigmat, er Tokyo Joe for deg. Det er ikke vanskelig å spise sunt på denne restauranten, så lenge du sjekke kalori, fett og carb innhold. Følg disse trinnene for å spise en næringsrik måltid på Tokyo Joe.

Hvordan spise sunt på Tokyo Joes

Salater og Sushi

En bestiller en salat med syrlig Tokyo dressing. Med dressing salaten er 40 kalorier, 1 gram fett og 7 gram karbohydrater. Hvis du velger sesamfrø dressing, som er den mest fetende dressing på menyen, vil du øke kalorier med 100 og doble fettinntaket. Du kan også velge å ha Sunomono (agurksalat), som er 47 kalorier, 2 gram fett og 11 gram karbohydrater.

Spis fire stykker av sushi med salat. Fire tunfisk ruller er bare 14 kalorier mer enn vegetarisk rundstykker, pluss at du får litt ekstra protein. Den totale ernæringsmessige verdien av tunfisk ruller er 164 kalorier, 3,5 gram fett og 24 gram karbohydrater. Hvis du ikke liker tunfisk, prøve kylling for bare 23 flere kalorier.

Velg en stor salat hvis du heller vil ha nettopp det som måltidet. The Tokyo kylling salat med syrlig Tokyo dressing er 335 kalorier, 10 gram fett og 31 gram karbohydrater. Igjen er sesamfrø dressing mer fetende, og hvis du hadde det i stedet, ville din salat være 602 kalorier, 43 gram fett og 25 gram karbohydrater.

Bygg en Bowl Entree

Start med ditt valg av brun eller hvit ris hvis du heller vil ha Toyko Joe berømte Build a Bowl Entrée. For vanlig størrelse, er hvit ris 285 kalorier, 0,5 gram fett og 63 gram karbohydrater. For brun ris, får du 256 kalorier, 2 gram fett og 52 gram karbohydrater.

Legg inn din protein til din bolle ved å velge kjøtt, grønnsaker eller begge deler. Veggies er 141 kalorier, 2 gram fett, 8,5 gram protein og 24 gram karbohydrater. Den hvite kyllingkjøtt er den minst fete av deres kjøtt valg på 165 kalorier, 3,5 gram fett 31 gram protein og ingen karbohydrater. For å legge til de ekstra grønnsaker, legge 71 kalorier 1 gram fett, 4 gram protein og 12 gram karbohydrater.

Velg din saus mellom seks valg. Oyako er det mest sunne med 44 kalorier, ikke fett og 11 gram karbohydrater. Peanut er den feteste av de seks med 212 kalorier, 18 gram fett og 9,5 gram karbohydrater.

Hint

 • Legg tofu til din veggie Bygg en Bowl hovedrett og legge til 105 kalorier, 5 gram fett og 3 gram karbohydrater.
 • Ikke velg den mørke kyllingkjøtt for Build a Bowl Tree, som er den feteste av kjøtt valg med 210 kalorier, 11 gram fett og ingen karbohydrater.
 • Unagi bolle, som er grillet ferskvann ål med teriyakisaus er den mest fetende hovedrett på menyen. Det er 757 kalorier, 22 gram fett og 98 gram karbohydrater.

Ernæringsmessige informasjon om Eggerøre

Ernæringsmessige informasjon om Eggerøre


Egg er en god proteinkilde. Men ifølge nutrition.gov, de er også en av de matvarer som mest sannsynlig forårsake allergi. De er også høy i kolesterol. Måten eggerøre er forberedt bidrar til deres ernæringsmessige verdi. Følgende informasjon er for 100 gram av en egge hele egg. Informasjonen varierer noe for en frossen blanding av eggerøre. Mest spesielt, har den frosne blandingen mindre fett og betydelig mindre kolesterol, men mer sukker.

Kalorier

100 gram eggerøre gir 167 kalorier, med 110 av de som blir kalorier fra fett, 8,5 kalorier fra karbohydrater og 48,4 kalorier fra protein.

Karbohydrater

100 gram eggerøre gir 2,2 gram karbohydrater og 1,7 gram sukker.

Fett

I 100 gram eggerøre, er 12,2 g totalt fett, 3,7 g mettet fett, 4,8 gram enumettet fett, 2,1 gram av flerumettet fett, og 0,6 gram av total trans-fettsyrer. Det er også 116 milligram omega-3 fettsyrer og 1916 milligram omega-6 fettsyrer.

Vitaminer og mineraler

100 gram eggerøre tilby mange forskjellige vitaminer og mineraler. Blant dem: 536 internasjonale enheter av vitamin A; 0,2 milligram av vitamin C; 34 IE vitamin D; 1.1 milligram av vitamin E og 4,0 mikrogram vitamin K. servering av eggerøre gir også små mengder tiamin, niacin, vitamin B6, folat, pantotensyre, kolin og betain, samt 0,4 milligram av riboflavin (26 prosent av din daglig verdi), og 0,8 mikrogram vitamin B12 (13 prosent av det daglige verdi). Mineralene levert av 100 gram eggerøre er 71 milligram av kalsium, 1,2 milligram jern, 12 milligram magnesium, 170 mg fosfor, 138 mg kalium, 280 mg natrium, 1 milligram av sink, 22,4 mikrogram selen og 4,8 mikrogram fluor.

Annet

Servering av eggerøre vil gi 11,1 gram protein-- 22 prosent av det daglige verdi - og 352 milligram kolesterol - 117 prosent av det daglige verdi. Også funnet i en porsjon eggerøre er 73,1 gram vann og 1,4 gram aske.

Milk Powder Nutrition

De som ønsker en dehydrert form for melk kan bruke melkepulver. Dette er bra hvis du vil lage din egen formel for barn, så vel som om din ønsker å gjøre bakevarer og søt.

Typer av Dry Milk

Melkepulver kan være laget av hvilket som helst melk tilgjengelig. De fleste typer av pulverisert melk vil bruke helmelk eller skummet melk. Disse to typer melk vil gi noe forskjellige resultater.

Kalsium

Det er mer kalsium i 100 g pulverformet ikke-fett (skummet) melk enn det er i tørr helmelk.

Fat

Skummet melk bidrar til å skape et ikke-fett melkepulver produkt. Tørr helmelk, på den annen side, er sterkt avhengig av fett. Nesten 27 prosent av tørrmelk består av fett.

Protein

Protein er funnet i alle former for pulverisert melk. Det er en høyere konsentrasjon av protein med ikke-fett tørrmelk, fordi den ikke har det fett som tørr helmelk har. Opp til 36 prosent av blandingen av ikke-fett tørrmelk er protein.

Kalorier

Hel tørrmelk har flere kalorier enn ikke-fett tørrmelk. Helmelk har nesten 500 kalorier per 100 g. Fettfri tørrmelk har bare 360 ​​kalorier per 100 g.

Fried Egg Nutrition

Fried Egg Nutrition


Stekt mat har et dårlig rykte blant helsebevisste forbrukere, og stekte egg er ikke noe unntak. Men med sine mange ernæringsmessige fordeler, kan det være lurt å tenke seg om to foregå denne populære frokost mat helt.

Protein

Ett stort stekt egg gir seks gram protein, noe som bidrar til å bygge muskler og bein. Måltider som inneholder protein fremme en følelse av metthet, og dermed hjelpe folk unngå vektøkning på grunn av overspising.

Kalorier

Egg er relativt lavt i kalorier. En stor stekt egg har 90 kalorier

Vitaminer og mineraler

Stekte egg er en god kilde til mange vitaminer og mineraler som hjelper opprettholde generelle helse og kroppsfunksjoner. De er spesielt høy i riboflavin, vitamin B12, fosfor og selen.

Karbohydrater

Med null karbohydrater, kan speilegg bli innarbeidet i en low-carb diett.

Fett og kolesterol

På egen hånd, egg er moderat høy i fett og kolesterol, og steke dem i smør eller olje gir enda mer fett og kolesterol. En stekt egg inneholder cirka 5-7 gram fett og 210 milligram kolesterol.

Måte Frying

Ved hjelp av en liten mengde hjerte-sunn olivenolje eller rapsolje kan bidra til å maksimere den ernæringsmessige verdien av en stekt egg. Slippstekepanner vil redusere mengden av olje som trengs, og dermed redusere den totale fett og kalorier som forbrukes.

Om ikke-Fattening Frukt Snacks

Om ikke-Fattening Frukt Snacks


Frukt snacks kan være langt mer attraktivt enn godteri barer og gummy bjørner for de som ønsker å se på vekten. Men kanskje frukt snacks ikke være det beste snacking valg i stedet for andre alternativer.

Kalorier

100% frukt snacks vanligvis inneholder få kalorier per porsjon. Frukt strimler, for eksempel, inneholder omtrent 45 til 60 kalorier. Dette beløpet kan eskalere til 90 til 120 kalorier for frukt barer og frukt gummies.

Frukt Content

Mange frukt snacks inneholder lite eller ingen frukt juice. I stedet, disse snacks inneholder sukker, kunstige smakstilsetning og konserveringsmidler. Kontroller ingrediensene på boksen for å sikre snack er høy i selve fruktjuice.

Sukkerinnhold

Frukt snacks er høy i sukker. The Mayo Clinic advarer at forbruker for mye "tilsatt sukker" finnes i mange frukt snacks kan bidra til vektøkning, dårlig tannhelse og dårlig ernæring.

Ernæring

Les ernæring etiketten nøye. I de fleste tilfeller, frukt snacks inneholder lite fiber og ingen vitaminer eller mineraler. Selv om frukt snacks kan høres sunt, de fleste er bare rent sukker.

Alternatives

Frukt snacks kan være et bedre alternativ til godteri, men velg et stykke av frisk frukt å optimalisere ernæring. Frisk frukt inneholder fiber, antioksidanter og vitaminer.

Black Walnut ernæringsmessige fakta

Svart valnøtt, Juglan nigra, er vanlig i Nord-Amerika og finnes hovedsakelig i Appalachian og Mississippi Valleys. Black valnøtter har en fantastisk søt frukt som er spist av både mennesker og dyreliv. Trærne som er dyrket for nøtter er dyrket i California. Den ernæringsmessige fordelene av svart valnøtt har vært kjent i århundrer av indianere, som inkluderte svart valnøtter i sine dietter og brukte dem til medisinske formål.

Historie

Black valnøtter ble brukt i middelalderen for å avverge det onde øyet for hekseri og hjelpe folk med epileptiske anfall. Indianere brukte svart valnøtter for hudsykdommer som vorter, eksem, psoriasis og øyeirritasjoner og Sties.

Kjemi

Svarte valnøtter er 15 til 20 prosent protein og inneholder spormineraler jern, sink, kobber, natrium, fosfor og magnesium. Black valnøtter inneholder også Juglone, caffeic syre, hyperin og tannin.

Omega-3-olje

Black valnøtter inneholder 60 prosent olje, som er rik på omega-3. De har 700 kalorier per 100 gram nøtter, og når det brukes med et sunt kosthold med fisk, hele korn, frukt og grønnsaker, omega-3-olje fra svart valnøtter beskytter blodårene dine mot hjerte-og karsykdommer og bein mot bein tap. Omega-3 hjelper mot gallestein, hyperaktivitet, lærevansker og søvnforstyrrelser også.

Antioksidanter

Black valnøtter inneholder mineraler kobber og magnesium og ellaginsyre. Dette er antioksidanter som blokkerer metabolske veien til kreft. De kan også bidra til å beskytte friske celler blir ødelagt av frie radikaler og de bidra til å hindre kreftceller fra å kopiere.

Betydning

Ifølge kostholds Journal og Journal på fedme, spise bare fire valnøtter om dagen kan øke nivået av omega-3 olje og ellaginsyre i blodet. Denne liten økning vil bidra til å beskytte ditt hjerte og arterier fra sykdom og ditt system fra kreft. I en studie av 1.200 eldre pasienter som ble matet valnøtter og jordbær, både matvarer rike på omega-3 og ellaginsyre, ble det funnet at disse pasientene var tre ganger mindre sannsynlighet for å utvikle kreft og hjertesykdom enn de som pasient som ikke konsumere disse Et utvalg av matvarer.

Advarsel

Personer som er allergiske mot andre nøtter bør konsultere sin lege før du bruker noen svarte valnøtter produkter. Black valnøtter er ofte funnet i bakevarer og iskrem.

Hva er forskjellen mellom enkle og komplekse sukker?

Hva er forskjellen mellom enkle og komplekse sukker?


Sukker har et dårlig rykte. Demonized for alt fra diabetes og hjertesykdommer til fedme og hyperaktivitet, alt sukker (også kjent som karbohydrat) noen ganger klumpet i én kategori. Likevel, det er forskjeller. Forskjellige kjemiske strukturer og ernæringsmessige fordeler angir disse forskjellige typer av sukkerarter, bortsett fra hverandre.

Identifikasjon

Sukker gir energi til både legemet og hjernen. Den grunnleggende enheten, glukose, er hovedbrennstoffkilde. Glukose kan utledes fra enkle og komplekse sukkere. Enkle sukkerarter er de karbohydrater som inneholder enten en eller to sukker enheter. Komplekse karbohydrater, på den annen side, inneholder tre eller flere sukkerenheter. Enkle sukkere er funnet i tabell sukker, honning og frukter. Komplekse karbohydrater finnes i matvarer som ris, pasta og poteter.

Effekter

På grunn av strukturen, er enkle sukkerarter brutt ned til glukose raskere enn komplekse sukkere. Dette kan raskt øke blodsukkeret. Omvendt, komplekse karbohydrater langsomt metabolismer, gradvis økende glukosenivåer, i henhold til den Nemours Foundation.

Fordeler

Mat rik på komplekse sukker kan også inneholde næringsstoffer som beriker kostholdet. Disse matvarer vanligvis inneholder fiber, vitaminer og mineraler, ifølge University of California, Los Angeles (UCLA). The fiber til stede i noen komplekse karbohydrater også forbedre fordøyelsen, redusere blodkolesterolet og fremme vekttap, ifølge UCLA. Sødme av enkle sukkerarter legge smak til dietten. Dessverre, enkle sukkerarter legge liten næringsverdi til mat ved siden av kalorier. Folk noen ganger refererer til disse sukker som "tomme kalorier".

Mat etiketter

Komplekse og enkle sukker er funnet på forskjellige deler av maten etiketten. Produsenter liste den totale mengden av enkle sukkerarter under "total karbohydrater" delen. Komplekse karbohydrater er beregnet ved å subtrahere mengden av enkle sukker fra mengden av totale karbohydrater. Enkle sukkerarter kan også identifiseres på ingredienser del av etiketten. Ifølge American Dietetic Association, de går forbi navn som brunt sukker, mais sirup, honning, invertsukker, laktose og druesukker.

Anbefalinger

US National Library of Medicine anbefaler at folk får mellom 40 og 60 prosent av sine daglige kalorier fra karbohydrater. De fleste karbohydrater bør være i form av komplekse karbohydrater. Enkle sukkere bør begrenses. Sukker som tabellen sukker, sirup, honning og høy fruktose mais sirup er eksempler på enkle sukkerarter som er flytt til vanlig kosthold, vanligvis gjennom brus, godteri og bearbeidet mat. The American Heart Association tyder på at menn og kvinner bør begrense kaloriene få fra tilsatt sukker til 150 kalorier og 100 kalorier henholdsvis.

Er Raw Sugar bedre for din diett enn vanlig sukker?

Hvitt sukker

Hvitt sukker er lett funnet, billig og svært vanlig i dagens kosthold. Men det er i høyeste grad behandlet, full av kjemikalier og blottet for alle næringsstoffer. Det pakker en sunn kalori slag på 396 kalorier per 100 gram og er ernæringsmessig verdiløs.

Raw Sugar inneholder næringsstoffer

Rå sukker er minimalt bearbeidet og inneholder alle næringsstoffene i naturlig stokk juice. Dette omfatter fosfor, magnesium, jern, kalsium og kalium. Videre, ettersom rå sukker ikke er sterkt bearbeidet, er det ingen blekemiddel eller tilsatt kjemikalier. Råsukker har 275 kalorier per 100 gram, men er ernæringsmessig rik.

Bottom Line

The Natural Organic Lifestyle nettsted hevder at "når det gjelder å velge sukker, er det ingen tvil om at uraffinert råsukker er det beste valget." Det fortsetter deretter med å sitere det store antallet av næringsstoffer, vitaminer og mineraler som finnes i rå sukker og mangel av skadelige kjemikalier.

Helsemessige farene av rask mat

Helsemessige farene av rask mat


Hurtigmat er laget og markedsført for å appellere til sansene, med appetittvekkende aromaer og fristende juice og teksturer. Mange velger rask mat fordi de krever ingen tid til å forberede seg, er tilgjengelig nesten hvor som helst, er lett å spise på rømmen og er relativt billig. Imidlertid kan hurtigmat har en høy pris når det gjelder helse, og over-forbruk kan føre til en rekke helseproblemer.

Fedme

Ifølge Mayo Clinic, en av tre amerikanske voksne er overvektige. Fedme kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert diabetes og hjertesykdommer. Fedme resultater fra å spise mer kalorier enn det som er brent over en lang periode. The Mayo Clinic identifiserer fast food som en faktor direkte forårsaker fedme. Mange rask mat valg er høy i kalorier, og porsjonene er større enn den anbefalte servering størrelse. Forbrukerne er kanskje ikke klar over dette når du bestiller et måltid. For eksempel inneholder en McDonalds Double Quarter Pounder med ost 770 kalorier og 100 prosent av anbefalt daglig inntak av mettet fett. Hvis spist med en stor vanlig brus og bestilling av pommes frites, gir dette måltidet nesten alle kaloriene en gjennomsnittlig voksen bør spise i en hel dag.

Høy Kolesterol

Mange rask mat er høyt kolesterol, noe som bidrar til dannelsen av plakk i arterier og kan føre til hjertesykdom. McDonalds Double Quarter Pounder med ostesmørbrød inneholder 165 milligram kolesterol, som er 55 prosent av anbefalt daglig inntak av kolesterol for gjennomsnittlig voksen. Rask mat er ofte høy i mettet og trans fett, som også kan øke sjansene for å utvikle høyt kolesterol og hjertesykdom, ifølge National Library of Medicine.

High Blood Pressure

Ifølge American Heart Association, bidrar høyt blodtrykk til utvikling av hjertesykdom og slag. For å fortsette med McDonalds Double Quarter Pounder med ost eksempel denne maten inneholder 1440 milligram natrium, noe som er 60 prosent av anbefalt daglig inntak av natrium for gjennomsnittlig voksen. Sammen med en stor bestilling av pommes frites, som inneholder 15 prosent av anbefalt daglig inntak av natrium, har en person konsumert tre fjerdedeler av sin dagens natrium i ett måltid. Sauser spist på fast food, som for eksempel pickles, sennep og ketchup inneholder også store mengder av natrium og kan videre bidra til høyt blodtrykk.

Matbårne sykdommer

Dyr behandles i kjøtt til bruk i fast food-restauranter er slaktet på et raskt tempo i masse mengder. Til tider, ulykker på prosesslinjen føre innholdet i dyrets innvoller blande med kjøtt, i henhold til Natural News. Fekal forurensning av kjøtt kan resultere i bakterier som E. coli får inn mat beregnet på konsum. På restauranten, hvis maten ikke er riktig tilberedt og holdt oppvarmet, kan folk bli alvorlig syk av å spise kjøtt.