Digidexo.com

neemolje blande

Hvordan å blande en post-workout Protein Shake

Post-workout ernæring er nødvendig for å gi muskel utvinning og rehydrering. Siden komme en firkantet måltid med en gang er ofte vanskelig, kan en post-workout shake være akkurat det kroppen din trenger. Rask og enkel å lage, vil din post-workout shake være klar til å konsumere rett når du trenger det. Her er hvordan du gjør en grunnleggende post-workout shake.

Hvordan å blande en post-workout Protein Shake

•  Begynn med myse. Det nøyaktige beløpet som trengs avhenger av vekten din. En 200-lb. bodybuilder som spiser fem ganger per dag ville trenge 40g protein (eller 1,5 scoops) per porsjon.

Legg noen havre. Jo mindre jo bedre for god miksing, så rask havre er det beste alternativet. Havre er en god kilde til karbohydrater og vil gi fortsatt energi.

Tilsett litt melk og frukt for vitaminer og mineraler. Gode ​​valg for frukt kan være bananer, rosiner og bær.

Bland det hele opp i blender og nyte.

Forstå din protein shake. De viktigste komponentene i en post-workout shake er karbohydrater, protein og vann. Karbohydrater er nødvendig for energi, protein for muskel utvinning, og vann for rehydrering. Hvis du trener på treningsstudio, og det vil ta for lang tid å komme seg hjem og bruke blender, hoppe over frukten. Sett resten av ingrediensene i en shaker og ta det til gym, slik at du kan riste og drikke rett etter treningen. Det vil fortsatt føle deg bra etter treningen, og du kan spise frukt når du kommer hjem.

Hvordan Bland Aloe, Coconut & hvetekimolje

Hvordan Bland Aloe, Coconut & hvetekimolje


Håravfall er et alvorlig problem som berører både menn og kvinner i dag. Mange Hårtap behandlinger inneholder kjemikalier som er skadelige for miljøet og kan gi skuffende resultater. En gammel indiansk behandling kombinerer de naturlige beroligende egenskaper aloe med de helbredende egenskapene til hvetespirer olje og kokosolje. Hvetekimolje forbedrer blodsirkulasjonen, som kan stimulere hårsekkene, mens sammensetningen av kokos har vært kjent for å hjelpe til Veksten. En lik kombinasjon av disse tre ingrediensene skaper en naturlig og effektiv hår tap behandling som også kan berolige tørr, kløende hodebunn.

Hvordan Bland Aloe, Coconut & hvetekimolje

Finn ren aloe vera, hvetespirer olje og kokosolje eller kokosmelk hos din lokale helsekost butikk.

Kombiner en lik blanding av aloe, hvetekim og kokosolje eller melk i en bolle.

Sett din sjampo med blandingen og massere ingrediensene i håret ved hjelp av sirkelbevegelser.

Bruk så ofte som ønskelig.

Hint

 • Kokosolje og melk kan brukes om hverandre; oljen er mer besk.
 • Det er ingen garantert kur mot hårtap. Denne metoden har vært effektiv for noen mennesker, men vil ikke nødvendigvis fungere for alle.
 • Hvetekimolje har en sterk og distinkt lukt; regelmessig bruk av vanlig sjampo et par minutter etter behandlingen skal lindre lukten.

Hvordan å blande protein pulver i varmt Havregryn

Protein pulver er et kraftig tillegg til kroppsbygging, å miste vekt og generelle egnethet. Det gir mange vitaminer og næringsstoffer som er avgjørende for kroppens funksjoner. Men bare fordi det er bra for deg betyr ikke at det smaker godt. Det er flere måter å legge til protein pulver til kosthold slik at det ikke føles ut som et ork å ta. Lag dine egne protein barer og sjokolade og peanøttsmør baller, og bland det inn med mat som havregryn, frokostblandinger og smoothies.

Hvordan å blande protein pulver i varmt Havregryn

•  Hell ønsket antall kuler i varmt havremel.

Rør med en skje.

Tilsett melk eller varmt vann til havremel å tynne den ut. Protein pulver fungerer som fortykningsmiddel, så matlaging havregryn med litt mer vann eller legge melk etterpå vil gi den en mer kremaktig smak.

Ytterligere skjule smaken av protein pulver i havregryn ved å legge biter av frisk frukt som epler, fersken eller bær.

Hvordan å blande protein pulver med melk

Hvordan å blande protein pulver med melk


Proteinpulver er et kosttilskudd som brukes hovedsakelig av idrettsutøvere og vekt trenere for å bygge muskler eller hjelpe muskel utvinning. Protein pulver er også brukt av vegetarianere og folk med dietter som ikke gir nok protein. Den vanligste typen av proteinpulver er myseproteinpulver. I henhold til National Cancer Institute, er myseproteinpulver "en pulverisert form av proteiner tatt fra myse, som er den væske igjen når osten er laget fra kumelk." Protein pulver er ofte blandet med melk for å gjøre pulveret lett å konsumere og velsmakende.

Hvordan å blande protein pulver med melk

•  Hell den ønskede mengden av melk i risteflaske. For en tykk blanding, bruker 4 oz. melk per scoop av protein. For en tynn blanding, bruker 8 til 12 oz. melk per scoop av protein. Du kan kjøpe en shaker flaske noe protein pulver er solgt, slik som helse og ernæring supplement butikker som GNC og Vitamin Shoppe, eller til Walmart.

til den ønskede mengden av proteinpulver (vanligvis 1 til 2 kuler) til melken i risteflaske. De fleste protein pulver inneholder 20 til 25 gram protein per scoop.

Skru på lokket av shaker flasken til flasken er tett forseglet og riste flasken kraftig i 45 til 60 sekunder. På dette punktet blandingen skal være klar til å drikke. Du kan drikke blandingen direkte fra shaker flaske eller hell den i et eget glass.

Hint

 • Ikke alle bør supplere kosten med protein pulver. Ifølge Dr. Virginia E. Uhley, Ph.D., RD, Institutt for Integrative Medicine ved University of Michigan, "et protein supplement er et legitimt alternativ for personer med organer vil brenne protein." Folk som ikke opprettholder et høyt nivå av fysisk aktivitet vanligvis ikke trenger å bruke proteinpulver.

Hvordan å blande din egen Protein Shake

Hvordan å blande din egen Protein Shake


Mens protein shakes alene ikke bygge muskler, kan de hjelpe muskel byggeprosessen som finner sted etter en treningsøkt ved å tilføre ekstra protein du trenger, men ikke får fra måltider. I tillegg kan de tjene som en sunn og praktisk måltid erstatning når du er presset for tiden. Mengden protein riste bør levere avhenger av din kroppsvekt, men det vil som regel falle et sted mellom 10 og 35g per drink.

Du vil ha en kraftig blender for å lage protein shakes, spesielt hvis du har tenkt å legge frossen frukt eller isbiter til mix.

Hvordan å blande din egen Protein Shake

•  Hell melk, soyamelk eller fruktjuice i din blender først, etterfulgt av mengden protein pulver anbefalt av instruksjonene på protein pulver container.

Helle pulveret i første kan hindre den fra fullt oppløsning, forårsaker den til å klumpe seg opp og holde seg til sidene av blender.

Legg til noe frukt, linfrø, yoghurt, peanøttsmør eller andre kosttilskudd som pulverisert kreatin til din protein shake. Prøv å bruke frossen frukt når blande protein shakes, som det vil gi det en kald, tykk, milkshake-lignende kvalitet.

•  Sett lokket på blenderen din fast i posisjon, og hold den ned med en hånd. Trykk på "BLEND" knappen på blender basen. Hvis klumper av protein pulver dukker opp og begynner å holde seg til blender sider, til tross for at du har lagt væsken først, trekk ut blenderen og skrap protein globs tilbake i shake. Sett lokket på igjen før du setter inn og gjenoppta.

Fortsett å blande i høy hastighet i noen minutter til det ikke er protein pulver globs eller store biter av frukt, og du har fått en shake med et jevnt glatt konsistens.

Hvordan å blande protein med melk

Hvordan å blande protein med melk


Protein er en viktig komponent i menneskelig ernæring. Uten protein, kan ikke kroppen bygge og vedlikeholde lean body muskel. Kroppen er også avhengig av protein for å utløse immun og stoffskifteprosessene. Får nok protein i kosten er viktig for helsen din. Aminosyrer, ofte referert til som "byggeblokker av proteiner", er til stede i både animalske og vegetabilske kilder. Nylig har mange bedrifter begynt markedsføring protein pulver som kan blandes inn i shakes. Riktig blande protein pulver i melk kan legge enda flere proteiner, vitaminer og mineraler.

Hvordan å blande protein med melk

Spoon Method

Mål ønsket mengde protein pulver og plassere den i et høyt glass. En porsjon protein pulver består vanligvis av en til to scoops.

Hell passende mengde kald melk i et glass. De fleste merker av protein pulver foreslå å bruke 6 til 8 gram av melk.

•  Rør melk og protein ved hjelp av en skje. Endre røring retninger hvert få sekunder. Fortsett å røre til protein shake er godt blandet.

Blender Bottle Metode

Ta av lokket og blender ball fra blender flaske. Sett til side.

Grav den ønskede mengden av proteinpulver i blenderen flasken. Hell kald melk i flasken.

Slipp blender ball inn i flasken, og setter på lokket. Rist blender flasken helt til innholdet blandes.

Elektrisk Blender Method

Fjern lokket fra blender, etter bestemte produserer instruksjoner. Sett proteinpulver i blenderen, og deretter melken.

Sett blender lokket. Bland blandingen på lav hastighet til blandingen er jevn.

9. Ta av lokket og hell protein shake i et glass eller en kopp.

Hint

 • For å unngå klumper, drikke protein shake umiddelbart etter utarbeidelse.
 • Konsultere legen din før du drikker protein pulver. Noen medisinske tilstander påvirke mengden av protein en person krever daglig.

Hvordan å blande fiskeolje med Juice

Hvordan å blande fiskeolje med Juice


Omega 3 fettsyrer spiller en viktig rolle i hjernens helse og kardiovaskulær funksjon. Det er ansett som en essensiell aminosyre som betyr at det er nødvendig for liv, men det blir ikke produsert av kroppen. Når en tilstrekkelig mengde av denne syre ikke er tilgjengelig gjennom riktig diett, kan Omega 3 fettsyrer suppleres med inntak av fiskeolje. Fiskeolje er også nyttig i behandling av hjerte-og leddproblemer. Fiskeolje kan ha en sterk, ubehagelig fiskesmaken. Å maskere denne smak og gjøre supplement mer spiselig, kan du legge til fiskeolje til juice.

Hvordan å blande fiskeolje med Juice

•  Hell en 8 oz. glass juice. Enhver egnet juice er med unntak av grapefruktsaft. Forskning gjort ved Harvard har vist at et enzym i grapefruktjuice kan blokkere opptaket av enkelte medisiner eller kosttilskudd.

Legg til riktig dose til juice. Les etiketten på den splitter av fiskeolje du ha for den anbefalte doseringen. Hvis fiskeoljen er i en kapsel, bryte kapselen i to og helle innholdet i glasset. Doser varierer mellom 1 og 10 mg basert på årsaken til at du tar fiskeolje supplement. Riktig dose for noen med høyt kolesterol eller høyt blodtrykk er 1 til 4 milligram daglig. Riktig dose for noen som ønsker å gå ned i vekt er 1 til 6 mg. Riktig dose for noen med leddsmerter er 4 til 6 mg daglig.

•  Rør saften grundig. Blanding saften også vil fordele oljen jevnt i saften, redusere smaken av fisk.

Drikk hele glass juice for å få full dose av fiskeolje. Oljen vil skille fra juice hvis du lar glasset for å sitte i flere minutter. Remikse juice for å fordele oljen hvis dette skjer.

Hint

 • Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen supplement for å sikre det ikke vil samhandle med reseptbelagte medisiner du kan ta.

Hvordan å blande progressive linser med Kontakter

Progressive linser er multifokale linser som korrigerer synet på avstand, nært og områder i mellom. Også kalt venner, no-linjer eller usynlige bifokale, progressive linser fungerer bedre for noen mennesker enn vanlig bifokale eller trifokale fordi det er flere knutepunkter, ikke bare to eller tre. Kombinere progressive linser og kontaktlinser fungerer godt for noen mennesker.

Hvordan å blande progressive linser med Kontakter

•  Bestem deg for hvordan du ønsker å bruke dine progressive linser og kontaktlinser. Den mest praktiske måten å blande progressive linser og kontakter er å bære dine kontaktlinser for avstand og har et par progressive glass briller som skal brukes bare for lesing over kontaktene. Avstanden del av de progressive linser vil ikke ha noen korreksjon, men lesing og mellomliggende del av linsene vil inneholde din resept nærbilde.

Finn rammer som passer progressive glass. Øynene skal være sentrert i den øverste delen av briller. Større rammer fungerer best med progressive glass, selv om de fleste mindre rammer vil holde no-linjer bifokale. Jo større ramme, jo mer leseområde linsene vil ha.

Velg progressive glass som passer din livsstil og arbeid. Det finnes mange forskjellige typer av ingen linjer linser og de kommer i en rekke ulike stiler. Bedre objektiver har en bredere korridor, den delen av objektivet som blir sterkere fra midten av linsen til bunnen, og mindre av en "blur" område som strøm endringer. Vurdere en bedre kvalitet objektiv hvis du gjør en masse arbeid på nært hold i lange perioder av gangen.

Bland dine progressive glass med kontakter som endrer din øyenfarge. Kontakter er tilgjengelig som forbedre lysere øyne og endre brune øyne til blå eller grønn. Å kjøpe et par sotede kontakter i avstand visjon er mye mer økonomisk enn bifokale kontakter. Ha på tonede avstand kontakter og et par progressive glass briller over dem når du trenger å gjøre arbeid på nært hold.

Velg kontakter som inneholder progressive glass kraft i stedet for briller. Kontaktlinser er nå tilgjengelig i både myke og stive materiale som korrigerer for fjern og nær, og kombinerer funksjon av progressive brilleglass.

Hvordan lage en borsyre Eye Blanding

Øynene dine ble naturligvis opprettet for å produsere tårer for å vaske bort skitt og støv som kan angi dem. Noen ganger har de ikke produsere så mange tårer som de trenger for å, som kan la øynene dine føles tørr eller skitten. I dette tilfellet, kan du lage en enkel øyedusjen blanding hjemme med medisinsk borsyre pulver.

Hvordan lage en borsyre Eye Blanding

Plasser en kopp vann i en gryte og sett den på komfyren. Skru varmen til høy og vente på at vannet skal komme til en byll.

Hell i din borsyre pulver og fjern gryten fra varmen. Bland til begge ingrediensene er blandet.

La borsyre blandingen avkjøles av og deretter helle litt i et øye vask cup.

Vipp ansiktet frem og plassere koppen rundt øyet. Så raskt bøye hodet bakover slik at løsningen er nå på øyet.

Rull med øyet opp og ned og fra side til side slik at løsningen kan komme til alle deler av øyet. Deretter vipper hodet fremover igjen og fjern koppen.

Gjenta med det andre øyet.

Dypp en bomullsdott i til løsningen for å tørke av skitt at du ikke kan få bare ved å skylle øyet.

Hint

 • Du vil ha left løsning. Du kan bruke denne løsningen senere i dag, eller lagre det for bruk neste dag. Dekk den med litt plastfolie og sett den på et kjølig og tørt sted.
 • Bruk aldri borsyre som selges i dagligvarebutikker. Dette er for klesvask bare. Få borsyre pulver til øyet fra et apotek.

Hjemmelaget blanding som oppløser nyrestein

Nyrestein, også kalt nyresten, er en ekstremt smertefull tilstand der mineraler danne steiner i nyrene eller blæren. Forskere fant rester av nyrestein i en 7000 år gammel egyptisk mumie, bevis for at disse steinene har vært plager menneskeheten i 1000 av år. Passerer en nyre stein ut av kroppen gjennom urinveiene er en av de mest smertefulle prosesser du noen gang kan ha for å tåle. Det er best å forsøke å hindre dem eller oppløse dem. I århundrer har folk kommet opp med hjem rettsmidler for å hindre eller bli kvitt dem.

Årsaker

Nyrestein er vanligvis krystallisert kalsium, oksalater, urinsyre eller fosfat som kommer fra maten vi spiser. De fleste inneholder et kjemikalie i kroppen som hindrer steiner fra forming, men hos noen mennesker dette kjemikaliet er fraværende eller ikke fungerer, ifølge National Kidney Information Clearing House.

Sitronsaft og olivenolje

Drikk den mest populære hjemmelaget middel for å oppløse nyre steiner, en kombinasjon av sitronsaft og olivenolje. Denne kombinasjonen er ment for å myke opp og bryte ned steinene. Bland 2 dl olivenolje og 2 gram av sitronsaft. Drikk den rett ned og følger det med et stort glass vann når du tror du kan være å få en stein. Drikk denne blandingen en gang om dagen inntil steinen går unna.

Variasjoner

Drikk en variant av sitron og oliven middel som eddik og olivenolje, limesaft og kokosolje, eller eple cider eddik og sitronsaft. Du kan blande hva noensinne mengder av hvert å gjøre det ligner på sitronsaft og olivenolje blanding.

En annen variant av olivenolje og sitron rette er å lage en te; bratt ¼ ts tørket persille i en kopp kokende vann i 2 minutter. Legg, 1 ss sitronsaft og 1 ss olivenolje. Du bør drikke dette hver dag i en uke hvis du føler du har en stein.

Agurk

Legg agurk skiver til vann eller lage en hjemmelaget grønnsaksjuice med agurker. Drikk agurk juice regelmessig for å hjelpe kroppen din kvitte seg med overflødig urinsyre som kan bygge opp forårsaker en stein for å danne. Med en juicer, juice agurker, gulrøtter og andre typer grønnsaker (unngå de rike på oxalates) som du liker og lage en juice som du kan drikke hver dag. Dette hjem middel bør forebygge og løse steiner før de blir for store.

Vann

Drikk mye vann - 2 til 3 liter (opp til en gallon, hvis du er i stand til) en dag er sterkt anbefalt når noen er utsatt for nyrestein. Nyrestein forekommer oftere når urinen blir svært konsentrert på grunn av kraftig svette eller ikke nok væskeinntak.

Hvis en lege tester urinen din og synes det er høy i oxalates kan han be deg om å slutte å spise mat høy i oxalates som spinat, rabarbra, rødbeter, hvetespirer, peanøtter, sjokolade og søtpoteter. I tillegg begrense inntaket av vitaminer høy i kalsium. Begrense kosten medisiner med vitamin D, for eksempel antacida. Spise et sunnere kosthold begrense rødt kjøtt, sukkerholdig mat, kaffe og syredannende matvarer.

Blanding for Ørevoks fjerning

Generelt sett, ører er selvrensende deler av kroppen. Av og til, men mislykkes selvrensende mekanismen. Ørevoks buildup kan føre til at noen mennesker til å føle utstoppa eller blokkert eller at hørselen er svekket. Personer med blokkering kan føle at de har væske i ørene. I de fleste tilfeller kan en overflod av ørevoks trygt fjernes med enkle over-the-counter rettsmidler og vanning.

Ørevoks oppbygging

Ørevoks er et klebrig stoff som utskilles fra de Cerumen kjertler. Under normale omstendigheter, er ørevoks gunstig for ørene. Det fanger skitt, bakterier og andre små fremmedlegemer som kommer inn i øregangen og hindrer dem fra å gjøre skade. Når voksblokker ørekanalen det blir skadelig. Under disse omstendigheter kan det føre til smerte og midlertidig hørselstap. Det kan føre en person til å hoste. Bare en liten mengde av ørevoks er nødvendig for å blokkere hørsel hvis det sitter fast på rett sted. Smerte oppstår når voksen stivner.

Ørevoks buildup kan oppstå i begge ørene eller i bare ett øre. En person kan ha problemer med voks buildup på en fast basis eller det kan forekomme bare én gang. Vanligvis årsaken til den plutselige utviklingen av ørevoks buildup fortsatt ukjent.

Øret Vattpinnene

Skikkelig rengjøring ørene krever en mild hånd og forsiktighet. Sette inn et objekt inn i øret kan føre til smerter og skader. Bruken av øret vattpinner er en av de mest kontroversielle temaene i emnet for øret rengjøring. Fagfolk hevder å stikke en vattpinne inn i øret kan føre til flere problemer. Først, det er en sjanse du vil skade øret hvis pinnen er satt inn for tvang eller for dypt. For det andre, er det en risiko for å skrape den indre øret, noe som kan resultere i en smertefull infeksjon. For det tredje kan det handler om å sette pinnen i øret faktisk 'pakke' voksen inn i øret. Og det er en risiko for bomull del av pinnen kan løsne og bli anbrakt i øret.

Ørevoks fjerning

Vanning er den sikreste formen for ørevoks fjerning. Den første linjen av behandling innebærer ofte å spyle øregangen med varmt vann. Hvis dette ikke fungerer, kan du skylle øret med en blanding som inneholder vann og hydrogen peroxide. De fleste over-the-counter rettsmidler inneholder hydrogen peroxide eller en ingrediens som er veldig lik.

Mykgjøre voks før fjerning med hydrogen peroxide. Ved hjelp av en liten øre dropper, gjelder omtrent fire dråper av hydrogen peroxide inn i øret. Gjør dette flere ganger om dagen i tre eller fire dager på rad. Fyll en liten pære sprøyte med varmt vann og bruke den til å skylle ut av øret. Bøy hodet slik at vannet vil renne ut. Når du er ferdig, tørk forsiktig øret med en myk klut til å tørke. Eller, kan du bruke en bomullsdott. Bruk dråpetelleren for å sette en dråpe eller to av alkohol inn i øret. Alkohol vil hjelpe i tørkeprosessen. Det er mulighet for at ved hjelp av denne metoden kan forverre snarere enn å løse problemet hvis væsken blir fanget mellom trommehinnen og voks.

En annen hjemme bøte innebærer å blande en skje med eddik, en skje med vann og to skjeer av hydrogen peroxide. Varm løsningen på kroppstemperatur og bruke en liten dropper å bruke dråper inn i øret. Løsningen bør mykne voks, slik som trygt kan tømmes fra øret. Noen få dråper av babyolje, glycerin eller mineralolje kan anvendes for å mykne herdet voks.

Hvis du har en historie med ørebetennelse eller sykdom bør du ikke bruke et hjem ørevoks fjerning metode. Du bør søke medisinsk behandling for ethvert øre tilstand med smerter.

Hva er farene ved å blande Ecstasy med alkohol?

Hva er farene ved å blande Ecstasy med alkohol?


Ecstasy, eller MDMA, er et ulovlig stoff som genererer en følelse av eufori, intimitet og ro i en person som tar det. Noen mennesker er fristet til å kombinere ecstasy med alkohol, men dette kan være farlig. Blanding narkotika er aldri en god idé, men å blande ecstasy med alkohol kan være en spesielt dårlig beslutning.

Intensiverer alkoholens effekter

Tung drikking vil dehydrerer kroppen og føre til en bakrus neste dag. Legge ecstasy til blandingen vil intensivere effekten, videre dehydrerende kroppen og fører til en enda mer kraftfull bakrus. En person som er høyt på ecstasy også kan drikke mer alkohol enn han ellers normalt ville, som kan sette personen i fare for alkoholforgiftning, samt en massiv bakrus.

Intensivert Ecstasy Effekter

Alkohol forsterker risikoen for ecstasy, som kan forårsake forvirring, depresjon og søvnløshet. Ecstasy også kan føre til effekter som ligner på kokain, som økt hjertefrekvens, muskelspenninger, frysninger og tåkesyn; I sjeldne tilfeller kan det føre til hypotermi, noe som kan føre til svikt i lever, nyrer eller hjerte-systemet, noe som igjen kan føre til døden. Alkohol er involvert i de fleste ecstasyrelaterte dødsfall.

Fører til farlige nivåer av beruselse

Alkohol vil øke nivået av rus, samtidig som personen tar narkotika uvitende om eventuelle endringer. Blande alkohol med MDMA kan føre en person til å engasjere seg i bisarr atferd og fullstendig glemme det neste dag. Fordi MDMA er et sentralstimulerende og alkohol er en depressant, de motvirker hverandre og kan føre til at brukeren å ta store mengder av begge deler, som kan føre til død av overdose.

Drug Addiction

Kombinere alkohol kan føre til en større sannsynlighet for å bli avhengige av ecstasy. Fordi de to stoffene motvirke hverandres effekter, kan en person ta mer av hvert enkelt stoff, ikke innser hvor mye hun tar. Dette kan gjøre følelser av tilbaketrekking kraftigere og mer vanskelig å ignorere etterpå, som kan i sin tur føre personen til å oppsøke mer narkotika og flere høyder.

Hvordan å blande alkaliske og sure matvarer

En riktig balanse av alkaliske og sure matvarer kan hjelpe kroppen din føles bra og fungere mer effektivt. Blanding alkaliske og sure matvarer er kjent som mat kombinere. Alkaliske-forming og syredannende matvarer krever ulike fordøyelsesvæsker å tilstrekkelig fordøye. Når du spiser alkaliske og sure matvarer i samme måltid de kan samhandle på en måte som fører til at fordøyelsessystemet til å forsinke eller stoppe alle sammen. Når du vet om en matvare er alkalisk-forming eller syredannende, kan du ta bedre valg om hvilke typer ingredienser for å inkludere i dine måltider. Artikkelen, "mat kombinere" (www.kamron.com/Health/food1.htm) bemerker at riktig (mat kombinere) forholdet er fire deler basisk mat til 1 del sure dannende matvarer.

Hvordan å blande alkaliske og sure matvarer

Identifisere og kombinere Mat Types

•  Identifiser alkaliske-forming mat.
De fleste grønnsaker og frukt er alkali-forming; eksempler er:
• Fersk frukt, for eksempel vannmelon, honningmelon, mango, honningdugg, stenfrie druer, epler, bananer og grapefrukt.
• Friske grønnsaker, for eksempel selleri, persille, tang, asparges, brokkoli, erter, blomkål, salat.
• De fleste urter, inkludert ingefær og hvitløk.

Identifiser syredannende matvarer.
De fleste korn, proteiner og svært bearbeidet mat er syredannende; eksempler er:
• "hvit" matvarer som hvitt sukker, hvitt mel og matvarer laget av dem (for eksempel hvitt brød og pasta).
• Protein, herunder kjøtt, fjærkre, egg, fisk, sjømat og skalldyr, ost.
• Drikkevarer som alkohol, brus (brus), kaffe.
• Korn, korn og nøtter.

Kombiner matvarer for å opprettholde en god alkalisk-syre balanse i kosten. (Www.kamron.com/Health/food1.htm).

• Spis et utvalg av friske grønnsaker.
• Spis frisk frukt av seg selv, eller unngå å spise det helt.
• Spis bare små mengder av proteiner, stivelse og fett.
• Begrens eller unngå å kombinere alkaliske-forming karbohydrater (stivelse og sukker) med syredannende proteiner (kjøtt, fisk, egg, ost); når man spiser stivelse og sukker med protein i den samme måltid, produserer magen for mye syre for å behandle stivelse, men ikke nok syre i tilstrekkelig grad å fordøye protein.
• Spis fullkorn og stivelse (for eksempel bygg, quinoa, brun ris, etc.).
• Unngå matvarer laget med hvitt mel og hvitt sukker.
• Unngå svært bearbeidet fett og lettere mat.
• Vent til én mat gruppering (alkalisk-forming eller syredannende) er helt fordøyd før du spiser elementer fra en annen matvaregruppe.

Hint

 • Den beste måten å opprettholde en god balanse av alkaliske og syredannende matvarer er å spise en næringsrik diett med vekt på inntak av mer basisk dannende matvarer enn syredannende matvarer. I artikkelen "vesentlige opplysninger om sure og basiske dannende effekter av mat og hvordan kroppen din Opprettholder en sunn pH" (drbenkim.com/ph-body-blod-mat-syre-alkaline.htm), anbefaler Dr. Ben Kim at du "gjør friske grønnsaker og frukt centerpieces av kostholdet ditt og spise små mengder av andre næringsrike matvarer som appetitten kaller for, og at erfaring viser kroppen din tåler."

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje


De fleste er klar over olivenolje mange helsemessige fordeler - høy i enumettet "godt" fett har olje vist seg å forebygge hjertesykdom og redusere risikoen for tykktarmskreft. Dessverre, har en tendens til god kvalitet olivenolje til å være høyt priset og har en oliven smaken som noen finner off-putting i enkelte oppskrifter. Å lette olivenolje er smaken og strekke budsjettet, kan du blande den med rapsolje. Som olivenolje, er rapsolje høyt i umettet fett og sunnere enn de fleste andre oljer. Det er også billig, med en lett smak.

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje

Velg riktig type olivenolje for dine behov. Extra virgin olivenolje og virgin olivenolje er den minst bearbeidet og anses å være den høyeste kvalitet. De har også den sterkeste smaken. Pure og ekstra lette varianter er behandlet og har en lysere smak. Vurdere å gjøre mer enn en oljeblanding som skal brukes i salat retter, velsmakende oppskrifter og bakevarer.

•  Skur olivenolje og rapsolje i en glassbeholder. Forholdet er opp til deg. Legg mer olivenolje for større smak og helsemessige fordeler. Legg mer rapsolje for mer verdi og mindre smak.

Tett cap beholderen og oppbevar den på et kjølig, mørkt sted som et kjøkkenskap. Lys og varme vil føre til at oljen harskne.

Hint

 • Olivenolje har en lav røyk punkt og fungerer ikke bra i oppskrifter som krever høy varme.

Bland Diet for diabetikere

Diabetikere blir oppfordret til å spise mat fra et bredt spekter av valg på næringspyramiden. Hun har til å lære hva slags mat og hva slags mat grupper hjelpe henne holde henne blodsukkeret under kontroll. Hvis hun har til å begrense seg enda lenger på grunn av en mage tilstand, kan hun moderere hennes diett slik at hun ikke spiser krydret, fet eller høy-fiber matvarer som vil forverre tilstanden hennes.

Mat på Bland Diet

For en diabetiker som også har problemer med fordøyelsen, er riktig kosthold viktig. Hvis du har både mageproblemer og diabetes, må du balansere hva din mage-systemet tåler med hva kroppen din trenger for å balansere insulin eller oral medisin og blodsukker.

De matvarer på tørt diett er vanligvis myk og lett krydret. Fiberinnholdet er lavt, så magen din ikke har problemer fordøye maten. Denne dietten er vanligvis foreskrevet for personer som har magesår, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), dyspepsi eller kronisk gastritt. Fordi du er diabetiker, må du være spesielt forsiktig med hva du spiser. Legen din vil fortelle deg å spise lav-fiber korn som kremen av hvete, hermetisert steinfrie (lav sukker) frukt og eplesaus, grønne bønner og kokte gulrøtter. Legen din vil fortelle deg å fjerne koffein og alkohol fra kostholdet ditt, samt sjokolade og sterkt krydret og fet mat. Du er nødt til å unngå flere rå grønnsaker og frukt siden de inneholder fiber, som vil opprørt magen.

Hvordan dette Diet kan hjelpe en diabetiker

Fordi du trenger å ta med så mange matvarer som mulig fra alle eller de fleste av de matvaregruppene, må du spise alt som vil hjelpe deg å holde blodsukkeret og insulin i balanse. Du trenger å spise magert kjøtt og fisk, melkeprodukter, hele korn, frukt og grønnsaker. Din lege vil bestille deg å kutte ned på alkoholinntaket og å kutte ned på mengden av sukker, fett og søtsaker du forbruker.

Disse forslagene fra legen din passer inn med tørt diett. Du kan spise egg. Blid dietten tillater egg så lenge de ikke er stekt. Hvis du har mage problemer, kan du la pepper av også. Du trenger å spise karbohydrater, og hvis du er på et tørt diett, kan du begrense disse til frokostblandinger laget av raffinert korn, eller du kan spise kokte korn. Du trenger også å begrense ditt brød inntaket til hvitt brød.

Du kan drikke lettmelk eller fettfri melk, og hvis du er på et tørt diett, men du må holde deg unna sjokolademelk. Du kan spise krem-baserte supper så lenge du holde deg unna krydret supper eller supper med kjøtt eller forbudte grønnsaker. Du kan spise kylling, kalkun, bacon og fisk så lenge du unngår krydret sauser som grill sauser.

Du kan spise kokte grønnsaker; hvis du har problemer med tomater, må du holde dem ut av kostholdet ditt. Du kan spise kokt eller hermetisert frukt uten frø eller skreller, men sørg for at hermetisk frukt er ikke pakket i sukkerholdig saft. Legen din vil instruere deg å holde deg unna juice på grunn av det høye sukkerinnholdet.

Sammenligninger mellom dietter

Dietten for en diabetiker pasient er lik som en pasient på et tørt diett. Leger for både pasienter vil råde sine pasienter til å spise så mange vanlige matvarer som deres forhold vil tillate dem å spise. Begge pasientene vil bli rådet til å spise mindre, mer hyppige måltider - for diabetikere, er dette slik at hun kan holde henne blodsukkeret stabilt lengre og for mage pasient, vil hun føle seg mer komfortabel å spise mindre måltider.

Hvordan Bland jeg sitronsaft til Nedre PH?

Hvordan Bland jeg sitronsaft til Nedre PH?


Sitron inneholder en høy mengde av sitronsyre, vanligvis rundt 5 til 6 prosent. Fordi sitronsaft er surt, det har en sterk sur smak. Også, på grunn av den høye syreinnhold, er sitron ofte brukt i vitenskapelige eksperimenter siden ferskpresset sitronsaft er billig og lett oppnåelig. I sin naturlige tilstand, har sitronsaft en pH på 2,0 til 3,0, så hvis du trenger en mildere løsning, kan du ønsker å vite hvordan du skal blande det å senke pH-verdien.

Hvordan Bland jeg sitronsaft til Nedre PH?

•  Vask og skyll sitronene med lunkent vann. For å være helt sikker på det finnes ingen skitt og kjemikalier i saften, bruk en skrubb børste til å vaske sitroner.

Klem sitronsaft ut av sitroner ved hjelp av en sil eller en frukt juice maker. Renne sitroner å få så mye sitronsaft som du kan.

Fjern eventuelle frø og fruktkjøtt ved å helle sitronsaft gjennom et filter. På dette punktet, vil du ha ren sitronsaft, med en surhetsgrad på 5 til 6 prosent og en pH-verdi på 2 til 3.

Mål hvor mye sitronsaft du fikk fra sitronene, slik at du kan finne ut hvor mye av nøytraliserende væske som du trenger. Hell sitronsaft i en måle potten for å måle det.

Legg naturlig kildevann til sitronsaft konsentrat. Avhengig av hvor mye sitronsaft nivå av pH du ønsker å oppnå, beregne hvor mye vann du vil legge til. For to store sitroner, bland ca en liter vann for å balansere og lavere pH-verdier. Du bør ikke bruke regnvann siden det er svakt surt. Ordinært kildevann, på den annen side er nøytral. Det betyr at det er hverken en syre eller en base, og er således egnet til å senke pH-verdien av sitronsaft.

Hint

 • Som et alternativ til ferskpresset sitronsaft, kan du bruke ferdighus kommersielle konsentrat.
 • Når du arbeider med sitronsaft, bruke engangsgummihansker for å beskytte huden din, spesielt hvis det er sensitive.

Hvordan Bland en Sinus Wash for en Neti Pot

Neti potter er gamle medisinske verktøy som brukes for å lindre sinus problemer som allergier, forkjølelse og kronisk lunger eller infeksjoner. Neti potter arbeid ved å fylle og skylle nese og bihuler hulrom. I løpet av denne prosessen, pollen, mugg, sopp, overflødig slim og andre giftstoffer eller irritanter er forsiktig skylles ut av kroppen med en væske som ligner kroppens egen væske. Du kan kjøpe kommersielle neti potten sinus vasker, eller du kan lage din egen. Ifølge Mayo Clinic, begge løsningene er like effektive.

Bruksanvisning

•  Start med renset vann. Vann fra springen inneholder kjemikalier som klor og fluor som kan tjene til ytterligere å irritere allerede betente nesegangene. Ifølge Mayo Clinic, hvis du ikke har renset vann, kan du koke vann fra springen, la dem komme til romtemperatur før bruk.

Hell 8 gram av renset vann i en ren bolle eller store målebeger. Pass på at vannet er romtemperatur eller bare litt varmere. Unngå ubehagelig opplevelse som kommer med å sette altfor kaldt eller varmt vann inn i bihulene.

Legg 1/8 ts. av salt til vann-blanding. Ifølge Mayo Clinic, kan du bruke vanlig bordsalt. Omrør den forsiktig inntil alt saltet er oppløst. Ikke hopp over dette trinnet, som uoppløste saltkrystaller kommer inn nasal og sinus hulrom kan brenne og svi. Noen mennesker bruker mer eller mindre salt avhengig av personlige preferanser. Hvis du ikke får nok lindring fra din løsning, prøve å legge 1/4 ts. av salt.

Hell saltet vann blandingen inn i neti potten. Lag en andre parti hvis du skal bruke en hel pott per nesebor og ha den klar.

Prøv en kommersiell saltløsning av dere ikke ønsker å blande en saltoppløsning hver dag. Sjekk ditt apotek for sterilt, medisinsk karakter saltvann. Fyll vasken med varmt vann fra springen og legg tett avkortet flasken i vann i 5 minutter for å varme løsningen.

Hvordan å blande Mineral Oil Klyster

Mens det ikke kan være hyggelig å administrere et klyster, kan de være en medisinsk nødvendighet. Klyster rense ut systemet og produsere en bolle bevegelse hvis du er forstoppet. Mens du kan kjøpe klyster over disk, hvis du trenger å gjøre dem ofte, kan det bli ganske dyrt. Lære å lage din egen mineral olje klyster hjemme er enkelt og kan spare deg for penger.

Bruksanvisning

•  Hell 2 kopper mineralolje i din bolle.

Legg 6 kopper filtrert vann til å blande bolle. Du kan bruke vann fra springen, hvis du har et filter på kranen. Flaskevann er filtrert.

•  Ved hjelp av mikrobølgeovnen, oppvarme blandingen på høy i intervaller på 5 til 10 sekunder. Bruk termometer for å teste vanntemperaturen. Du vil temperaturen til å være mellom 102 og 103 grader.

Hell mineralolje blandingen inn i din klyster bag.

Sett rektal rør inn klyster bag (posen vil komme med rektal tube). Mineraloljen klyster er nå klar til bruk.

Tips og advarsler

 • Oppvarming av vann forbi 103 grader kan forårsake alvorlig skade på kroppen din. Konsultere lege først hvis du er gravid eller har noen intestinal blokkering.

Hvordan Bland en Saline Solution

Hvordan Bland en Saline Solution


Saltløsning brukes til en rekke helsemessige formål, herunder nasal og oral vanning. Saline er et enkelt saltvannsløsning som er lik kroppens egne naturlige væsker (dvs. tårer). Denne sammensetningen gjør den ideell for rensing fuktige områder i kroppen. Du kan lage din egen saltvannsoppløsning ved hjelp av en håndfull av husholdning ingredienser.

Bruksanvisning

Fyll kjelen med vann og varme på høy før koking. Når koking, fjerne potten fra ovnen og la den avkjøles.

Avkjøl kokt vann før den har kommet til en lunken temperatur. Teste vannet ved å sette dråper på din indre håndleddet. Du sikter til kroppstemperatur.

•  Hell salt og natron i vann og blandes til å oppløses fullstendig. Ifølge University of Michigan Health System, og legger natron til din saltvannsoppløsning hjelper væsken å tilpasse seg pH i kroppen din. Det hjelper også å bryte ned slimete.

Hell den ferdige saltløsning sterilisert i en lagringsbeholder. Lagre og bruke etter behov. Kastes etter én uke.

Hvordan å blande smertestillende

Hvordan å blande smertestillende


Selv om de fleste smertestillende midler ikke skal blandes, er ibuprofen og paracetamol noen ganger foreskrevet sammen for å bekjempe smerte. Du bør ikke ta en full dose av både medisiner på en gang, men det er trygt å ta en halv dose av hver medisinering sammen for å dekke flere smerte symptomer. Hvis du er usikker på om denne metoden, må du kontakte legen din for å se om han føler det vil fungere for deg.

Bruksanvisning

•  Spis på forhånd. Noen mennesker har problemer med å ta ibuprofen eller paracetamol på tom mage, og kan oppleve bivirkninger som kvalme eller oppkast, på grunn av det. For best resultat, spise noe som inneholder brød eller stivelse før du tar medisinen.

•  Ta en halv dose av ibuprofen. Anbefalt dose for en voksen over 12 er to tabletter en gang hver 4 til 6 timer. Ta en tablett hver 4 til 6 timer hvis du har tenkt å blande den med paracetamol.

Ta en halv dose av paracetamol. Anbefalt dose for en voksen over 12 er to tabletter en gang hver 4 til 6 timer. Ta en tablett hver 4 til 6 timer hvis du har tenkt å blande den med ibuprofen.

Drikk et fullt glass med vann for å bosette magen og forebygge fordøyelsesproblemer knyttet til disse smertestillende midler.

Monitor noen bivirkninger. Hvis du opplever kvalme, oppkast, magesmerter eller ingen smertelindring av disse medikamentene sammen, ikke bruk dem i fremtiden.

Tips og advarsler

 • Spør legen din om å blande disse to smertestillende midler er riktig for din tilstand.
 • Kontakt legen din hvis du får feber eller utslett fra å ta disse medisinene.