Digidexo.com

potetsaft

Dietter som Cure Acid Reflux

Acid tilbakeløp oppstår når spiserørlukkemuskel slapper og tillater magens saltsyre for å reise opp i spiserøret og irritere vevet. Visse matvarer, stress og gastroøsofageal reflukssykdom kan være kilden til problemene dine. Forbruker en diett av koffein, sukker og fet mat kan også gi opphav til flere halsbrann fakkel-ups. Prøv ut noen av disse dietetiske forslag for å bli halsbrann gratis.

Matvarer for å unngå

En rekke matvarer har blitt identifisert som gjerningsmannen bak mange acid reflux problemer. Disse matvarer har en tendens til å være vanskelige å fordøye, forårsake esophageal sphincter å slappe eller øke trykket på magen. Likeledes, noen mennesker mangler magen enzymer for å fordøye visse matvarer, for eksempel meieriprodukter. Prøv å unngå sitrusfrukter, rødt kjøtt, kylling hud, sjokolade, stekt mat, rømme, fete meieri, saus, sukkerholdige matvarer, kremet salat dressinger, pasta, tomater, løk og krydret mat. Unngå å drikke kaffe, te eller alkoholholdige drikker. Hold en food journal notering all maten som forårsaker acid reflux. Det er forskjellig for hver enkelt.

Mat å spise

Mens listen over matvarer for å unngå virke omfattende, det er mange matvarer du kan nyte. Innlemme i dine måltider matvarer som epler, bananer, egg, skinn kylling eller kalkun bryst, skalldyr, poteter, grønne bønner, kål, feta ost, geitost, soyaprodukter, brun ris, hel hvete brød og fettfritt cookies. For halsbrann ledelse, prøv juicing rå poteter i en food juicer. Bland en likeverdig del potetsaft med en del vann og drikke tre ganger om dagen. I stedet for å bruke krydder som cayenne og chili pulver, bruk hvitløk, salt, rosmarin, timian eller oregano.

Matvaner

Unngå å spise forut for en lur eller sengetid for å hindre saltsyre unnslippe gjennom spiserørlukkemuskel. Gi deg selv minst tre timer før du legger deg ned eller holde overkroppen oppreist. Prøv å spise mindre måltider utover dagen. Tunge måltider tendens til å skyve syre opp. Stress spiller en stor rolle i å forårsake halsbrann. Gjør dine måltider en avslappende opplevelse ved å sette på beroligende musikk eller unngå alvorlige samtaler mens du spiser. Holde en lav-effekt trening rutine som ikke vil legge press på magen. Turgåing, stretching og svømming er alle gode aktiviteter for å holde seg i form. Sjekk ut yogatimer eller meditasjon. Prøv noen av disse anbefalingene og komme opp med en spise plan som fungerer for deg.

Hvordan måle sukker i poteter

Hvordan måle sukker i poteter


De fleste tenker på sukker som den søte, hvite, granulert ingrediens lagt til desserter og kaker. Glukose, en annen form av sukker, er naturlig tilstede i frukter og grønnsaker. Glukose er en viktig kilde til energi til kroppen for muskler og annet vev og fungerer som drivstoff for våre hjerneceller. Det finnes flere metoder som benyttes for å teste og måle sukkerinnholdet i mat. Den Benedicts reagens (eller løsning) metoden er en god måte å måle sukkerinnholdet i poteter og andre matvarer.

Hvordan måle sukker i poteter

•  Ta på deg beskyttende vernebriller. Hell 4 ml av potet juice i reagensrør. Potet juice kan hentes fra rå revet poteter. Sett den revne potetene i en liten sil og trykk på potet inn i sil for å frigjøre juice.

•  Tilsett 1 ml av Benedicts reagens til den rå potetsaft. Denne reagensen er vanligvis tilgjengelig på lokale apotek. Løsningen er en blanding av natrium-citrat, kobbersulfat og natrium-karbonat.

Mix Benedicts reagens og rå potet juice sammen. Grundig blanding av de to hvirvlende røret eller omrøring med en glasstav.

Sett reagensglasset i en beholder med kokende vann er høy nok til å dekke nivået av oppløsningen i testrøret. En hermetikkglass eller Pyrex beholder kan brukes til å holde det kokende vannet trygt. Barnemat er også bra for 50 til 100 ml.

La testrøret i det kokende vann i 2 til 3 minutter. Retur varme-røret på prøve-rørstativ ved hjelp av test-rørholder.

Se etter fargeendringer i løsningen. Stoffet i reagensrør vil skifte farge hvis den inneholder glukose. Ved hjelp av et hvitt papir som bakgrunn, holder reagensglasset å bestemme fargen.

En blå farge angir ikke noe sukker.

En blå-grønn farge indikerer et spor av sukker.

En grønn farge indikerer litt sukker.

En gul farge indikerer litt sukker.

En orange-rød farge angir en stor mengde sukker.

Betyr Potet Juice bli kvitt akne arr og strekkmerker?

Betyr Potet Juice bli kvitt akne arr og strekkmerker?

Vil Potet Juice bli kvitt strekkmerker?

Potet juice vil gjøre noe for å kurere strekkmerker overhodet. Strekkmerker er forårsaket av et overskudd av gluccocorticoid hormon i legemet som holder huden vises og hindrer vekst av elastiske fibrene i det midterste laget av hud kalt dermis i tider med vekst eller vektøkning. Det bør understrekes at rivingen skjer i midten laget av vev, under utsiden av huden, derfor skrubb og kremer gjør svært lite for å kurere hva som allerede er gjort. Noen hevder at potet juice inneholder vitaminer og mineraler som hjelper til vekst og restaurering av huden. Dette er sant; det er en overflod av vitamin E som hjelpemidler huden enormt. Imidlertid er huden ute av stand til å absorbere den store majoriteten av vitaminer og mineraler som er nødvendig for overlevelse og god helse. Selv om noen av mirakel på huden var i stand til å absorbere disse vitaminer, uten at de passerer gjennom fordøyelseskanalen legemet ville være ute av stand til å bruke dem. En av de mest effektive metoder for å fikse strekkmerker bortsett fra kirurgi er mye sollys for vitamin D, rikelig med vitamin E, og kontinuerlig bruk av fuktighetskrem for å holde den ytre laget av huden fra å bryte også. Så du er beste sjanse er å spise hele potet fremfor squashing den over kroppen din.

Vil Potet Juice bli kvitt akne arr?

Potet juice vil ikke kurere akne arr. Potet juice vil rense huden, dets enzymer som fungerer som en naturlig antiseptisk nyttig for å drepe av bakterier som forårsaker akne utbrudd. På denne måten potetsaft vil faktisk kurere akne, men ikke den arr ubehandlet akne etterlater seg. Når skaden er skjedd, kan arrene ikke fjernes. Dette betyr ikke at potet juice er ikke bruk for å hjelpe huden i healing. Hva folk ikke vet er at, selv om arrene er der for å bli, kan de bli lysere og krympet, noe som gjør dem mindre synlige. Flertallet av arrvev er synlig for det blotte øye består av død hud. Potetsaft ikke inneholder sure astringenter som vil spise bort på dette laget av dødt vev, å redusere den totale størrelsen på arret.

Søknad og bruk

Det er to måter å anvende potetsaft til huden. Man kan rett og slett kutte potet i to og gni innsiden mot huden i et halvt minutt. La saften tørke før du vasker den av med varmt vann. En annen metode som fungerer godt for kviser og hudormer er å rive en potet og legg den i en blender til å slå den inn i en lime. Slather det siste over det berørte området og la den i en halv time før skraping den av.

Homøopatisk behandling av revmatoid artritt

Revmatoid artritt, også kjent som RA, er en alvorlig sykdom som innebærer inflammasjon i leddene. Membraner som linje leddene blir betente, noe som gjør det svært vanskelig å utføre grunnleggende oppgaver. Denne sykdom er meget smertefullt og ofte fører til misdannelse av leddene. Mens det er ikke en kur for revmatoid artritt, er det flere behandlinger, inkludert ulike Homeopatiske behandlinger.

Coconut Oil

Kokosnøttolje kan benyttes for å øke blodstrømmen, noe som igjen vil redusere leddbetennelse. Varm kokosolje og bland med tre stykker av kamfer. Bruk denne blandingen som en gni for å berolige verkende ledd. Hvis kokosolje ikke er tilgjengelig, kan sennepsolje brukes som en erstatning.

Potet Juice

Potetsaft er nyttig for bekjempelse av symptomene på reumatoid artritt. Skjær et un-skrelles medium potet i tynne skiver og legg i et glass med kaldt vann. La poteten sitte over natten og drikke vannet først i morgen på tom mage.

Omega-3 fiskeolje

De omega-3 fettsyrene i fiskeolje kan brukes til å behandle betennelse og redusere morgen leddstivhet. Det er viktig å ta forsiktig når du bruker denne metoden, som å ta høye doser på daglig basis kan øke sjansene for blødning.

Morpheme arthcare Kapsler

Et annet hjem rette for RA er morpheme arthcare kapsler. Disse kapslene ikke bare bidra til å gjenoppbygge skadet brusk, men de også fremme sunne ledd.

Epsom Salt

Bading eller fuktet med varmt vann er nyttig for RA-pasienter. For ekstra komfort legge Epsom salt i badevannet. Epsom salt gir komfort og lindre stivhet og betennelse i leddene.

Leddgikt Betennelse Hjem Cures

Leddgikt betennelse og smerter forbundet med det har plaget menneskeheten i århundrer. Mange lider har søkt fritak fra denne smertefulle sykdom i form av hjemme rettsmidler. Mens de fleste leger hevder at det er ingen absolutt kur for leddgikt er det noen hjemme rettsmidler og praksiser som tilbyr betydelig lindring fra smerte.

Juice Rettsmidler

Potetsaft har lenge vært brukt som en behandling for artritt. Saften er laget ved å skjære en middels stor potet i en krukke og dekker med en kopp med kaldt vann for å sitte over natten. La huden på potet. Anstrenge neste morgen væsken fra potetskivene; drikke juicen ved oppstår mens magen er fortsatt tom.

Rå juice utvunnet fra grønne grønnsaker, gulrøtter og selleri er også bra for leddgikt betennelse. De alkaliske egenskaper av rå saft handle for å redusere forekomster som samles rundt leddene og forårsake smerte. Like deler av hver type av vegetabilsk bør blandes sammen og forbrukes daglig. Fersk ananas juice inneholder et enzym kalt bromelain som er funnet gunstig for å redusere hevelse når hentet frisk og fortært på en jevnlig basis.

Gnir og eksterne løsninger

En gni kan være laget av eteriske oljer, inkludert lavendel, salvie, rosmarin, timian, hvitløk, sassafras og einer. Bland disse sammen og kombinere med varm olivenolje med en hastighet på én del essensiell oljeblanding til 10 deler olivenolje. Gni dette direkte på de berørte ledd for å oppnå umiddelbar lindring.

Legg 1/4 kopp Epsom salter til badevannet og suge i 30 minutter for en av de enkleste og minst kost leddgikt rettsmidler. Tilbringe tid i saltvann har også vist seg å være fordelaktig. Hvis havet er ikke lett tilgjengelig, legg en kopp havsalt til badevannet for en 30-minutters suge.

Apple Cider Eddik

Tar eple cider eddik på daglig basis kan hjelpe med leddgikt smerter og betennelser, samt en rekke andre plager. Eddik bringer kroppen til sin rette ph. Det må være den organiske type som har til å bli rystet inntil røre i sedimentet som legger seg på bunnen av glasset. Bland en spiseskje med et glass vann og drikke to til tre ganger hver dag for å starte. Litt honning kan legges for å forbedre smaken. De fleste vil merke en nedgang i symptomer innen dager begynner eple cider regime.