Digidexo.com

botox i øyet mot skjeling

Botox for migrene Hodepine Relief

Ifølge en studie utført av American Headache Society, kan Botox-injeksjoner brukes som forebyggende behandling mot kroniske migrene. Studien viser også at Botox kan være mindre risikabelt å bruke for behandling, i stedet for reseptbelagte medisiner som har bivirkninger. Åtti prosent av individer innenfor studie injisert med Botulinum toxin type A, også kjent som Botox, hevdet at de hadde mindre hyppige og intense migrene.

Behandling

For de som har hyppige, intense migrene, kan Botox gi lindring uten bivirkninger andre medisiner. Botox er en væske, injiseres i områder som pannen, mellom øynene, og til siden og bak i nakken.

Legene foreslår at Botox er effektiv mot migrene fordi den blokkerer smertesignaler til hjernen. Lindring av hodepine vises cirka tre uker etter de første injeksjonene, og bør gjøres hver tredje måned for å opprettholde smertekontroll.

Fordeler

Bortsett fra sjeldne bivirkninger, er Botox anses å være et trygt alternativ til migrene hodepine medisinering. Sjeldne bivirkninger omfatter nakke muskelsvakhet, eller øyelokk og øyenbryn hengende. De som ikke ønsker å ta en reseptbelagte medisiner har et alternativ med Botox, og trenger ikke å forholde seg til vanlige bivirkninger fra andre medisiner som vektøkning, urolig mage, eller døsighet.

Botox er godkjent av Food and Drug Administration for øyesykdommer, rynker og nakke spasmer; men det er fortsatt i tidlig fase for å bli godkjent for bruk med kronisk, alvorlig hodepine og migrene.

Kostnad

Siden Botox ikke er dekket av forsikring, kan det bli ganske kostbar å få regelmessige behandlinger. Hver Botox session koster ca $ 350 per injeksjonsstedet, som vanligvis er mellom øynene, pannen og ryggen eller siden av halsen for migrene lettelse.

Foreskrevet muntlige medisiner for migrene som Imitrex er et rimeligere alternativ, men kan ikke redusere symptomer nok for de som har intens hodepine.

Hva er Botox laget med?

Hva er Botox laget med?


Botox er et registrert navn botulinumtoksin type A, et stoff som produseres av den globale helseselskapet Allergan handel. Botox er godkjent for behandling av 20 forhold i en rekke land rundt om i verden. Alvorlige forhold som behandles av Botox inkluderer cervikal dystoni, belpharospasm, skjeling og alvorlig primær aksillær hyperhidrose. Stoffet blir testet i USA for behandling av kronisk migrene, post-stroke spastisitet og overaktiv blære. Det er mest kjent i USA for sin kosmetisk behandling av rynker som et alternativ til plastisk kirurgi.

Identifikasjon

Botox er laget av botulinumtoksin type A, som kommer fra Clostridium botulinum bakterien - den samme organisme som forårsaker matforgiftning kjent som botulisme.

Typer

Botox er fremstilt av et renset protein av type A-toksin, en av syv toksiner produsert av forskjellige stammer av bakterien.

Funksjon

Det amerikanske Food and Drug Administration første godkjente Botox for behandling av skjeling (også kalt "krysset øyne") i 1989.

Funksjoner

Stoffet ble godkjent av US Food and Drug Administration for kosmetisk behandling av fine linjer og andre rynker i 2002.

Effekter

Neurotoxin i Botox arbeider for å redusere rynker ved å blokkere nerveimpulsene som forårsaker overdreven muskelsammentrekninger.

Slik hindrer du en utad Drifting Eye

Slik hindrer du en utad Drifting Eye


En ytre drivende øyet er mer kjent som en myse. Dette er en tilstand hvor det ene øyet er ute av innretting med hverandre, enten drivende innover mot nesen eller i motsatt retning. Skjeling vanligvis vises i løpet av de tre første årene av et barns liv, og det kan være en alvorlig tilstand, forårsaker delvis synstap i det berørte øyet. Catching tilstanden tidlig er viktig, så tidlig behandling er mer vellykket. Ingenting vil korrigere skjeling hos voksne.

Slik hindrer du en utad Drifting Eye

Bruk en patch. Å plassere en lapp over det gode øyet oppfordrer skjeling øyet til å jobbe hardere, å hjelpe barnet å opprettholde sin visjon. Ved hjelp av en patch forhindrer også at skjeling øynene fra å bli en lat øye, noe som kan føre til tap av synet.

Administrer øyedråper. Du kan sette spesielle dråper inn i det gode øyet som lar barnets tåkesyn, noe som betyr at skjeling øyet må jobbe hardere for å hjelpe barnet se. Denne metoden for korreksjon kan være nyttig hvis barnet ditt ikke liker bruker plasteret, har allergi mot materialet eller føler selvbevisst om det.

bruker briller. Hvis lang-eller nærsynthet på det ene øyet som forårsaker myse, kan brillene bidra til å rette dette ved å balansere visjonen om begge øyne. Barnet ditt trenger en synsundersøkelse for å bestemme styrken på linsene han trenger og kanskje må bruke briller for resten av sitt liv.

Bruk Botox. Dette er bare effektive for noen typer av myse, for eksempel esotropia (når øyet svinger innover), men det kan være et alternativ til kirurgi. Botox lammer muskler og stopper dem fra å virke skikkelig. Små doser av toksinet kan svekke muskler og bidrar til å korrigere squints.

gjennomgå en operasjon. Dette er en siste utvei når alle andre metoder for å korrigere myse har mislyktes. En kirurg utfører drift under narkose, hvor hun styrker eller svekker bestemte øyet muskler, og hindre dem fra å trekke øyet ut av stilling. Noen ganger vil kirurger trenger å korrigere muskel justering på begge øynene, men operasjonen er kort og pasientene kan vanligvis reise hjem samme dag.

Red Eyes og leverproblemer

Red Eyes og leverproblemer


Røde øyne kan være et symptom på en lever problem kjent som skrumplever, den alkoholisk leversykdom som er potensielt dødelig, selv om røde øyne er mer vanlig et symptom på infeksjon som øyekatarr.

Funksjon

Øyet er et sanseorgan som fungerer som en light-deteksjonssystem og et kamera der vi ser og opplever verden. Dessuten er det en selvrensende organ ved hjelp av øyelokk for å beskytte øyet mot skadelig støvpartikler og tårer forhindre infeksjon som den inneholder en antiseptisk å vaske bort forurensninger. Øyet er et vindu inn i våre generelle helse og helsemessig i tilstanden til øynene.

Leveren har ulike funksjoner som det produserer blodproteiner, kontrollerer blodsukkeret, transporterer fett rundt i kroppen, produserer galle, og fungerer som en avgiftning enhet som det fjerner hormoner, narkotika og giftstoffer fra blodet og ryggen opp immunforsvaret. Det er det eneste organ som kan helbrede seg selv gir det ikke lide uopprettelig skade.

Forhold

Vanlige tilstander som forårsaker røde øyne skyldes infeksjoner, narkotika eller øye defekter som konjunktivitt, forkjølelse, hornhinnen riper, blodfortynnende medisiner (Warfrin) og glaukom; så vel som en subkonjunktival blødning forårsaket av hosting, nysing eller høyt blodtrykk. Imidlertid kan røde øyne også være et symptom på en svak leveren eller overdrevent inntak av alkohol, en sykdom som kalles alkoholisk leversykdom der alkohol skader cellene og dreper leveren forårsaker død.

Symptomer

Alkoholisk leversykdom blir detektert bare når leveren begynner å dø, og symptomene kan være lik en hepatitt-infeksjon, som er feber, svakhet, gulsott, abdominal smerte og tretthet, så vel som andre symptomer som dårlig ånde, svetting, kløe, uren hud og røde øyne. Tilstanden kan bekreftes gjennom leverfunksjonsprøver.

Behandling

Avholdenhet fra å drikke alkohol er den eneste behandlingen for alkoholisk leversykdom og hvis ignorert konsekvensene kan være dødelig. Når en lidende slutter å drikke, begynner leveren til å helbrede seg selv tilstrekkelig til å opprettholde livet. De røde øyne er bare et symptom på tilstanden og vil rydde opp etter seg selv gi de lidende slutter å drikke.

Forebygging / løsning

Folk som liker å drikke alkohol bør ikke drikke for mye, men bare i moderate følgende enhet forbruk retningslinjer, spesifisert på produktet.

Hva skal jeg gjøre med overdreven svette?

Overdreven svetting er en tilstand som kalles hyperhidrose. Personer med hyperhidrose svette uten noen åpenbar grunn. Den svette ofte finner sted i armhuler, hender, føtter og ansikt. Hyperhidrose kan styres via medisiner og andre former for behandling.

Antiperspiranter

En av de mest vanlige fremgangsmåter for behandling av sterk svetting er anvendelsen av antiperspirant. Hos personer med hyperhidrose, kan antiperspirant brukes på føtter og hender, samt underarmene, og er ofte brukt før du går til sengs for å kontrollere overdreven svette mens du sover. Antiperspirant virker ved å blokkere svettekjertlene og ikke tillater dem å skille ut svette gjennom porene.

Medisiner

Medisiner kan bidra til å blokkere nerve reseptorer ansvarlige for aktivering svettekjertlene. Antikolinerge legemidler og psykotrope medikamenter foreskrevet av legen din kan bidra til å forsinke den mengden svette svettekjertlene produserer.

Drionics

Drionics, også kjent som Iontoforese, er en ufarlig måte å behandle overdreven svetting i hender og føtter. Den skadedes legger hendene eller føttene på to ull pads sitter i en elektrolytt løsning. Et lavt nivå av elektrisk strøm blir deretter kjørt gjennom elektrodene. Behandlingen kan være fordelaktig når den brukes på en daglig basis, men det kan også være smertefullt som skremmer bort noen.

Botox

Botox er på mote som en midlertidig måte å ta ut rynker i huden. Den kan også brukes til å bekjempe sterk svetting. Legen din vil rett og slett sprøyte inn litt Botox inn i området som er berørt av hyperhidrosis. Behandlingen varer bare tre til fire måneder, og deretter en annen injeksjon er nødvendig.

Hvordan Brilleglassene er laget

Materialer

Det finnes en rekke ulike materialer som brukes til å lage brilleglass, inkludert selve runde biter av plast som er malt til bestemte former for å passe brilleinnfatningen rammer; teip; væske med bly legering; metall og ulike fargestoffer og fargetoner. Hver av disse materialene er viktig i produksjon av brilleglass fra jording til fargeskiftende behandlinger.

Formål Design og behandling

Brilleglass er knust til bestemte former. Kurven av linsen, avhengig av graden og vinkel, styrker den foreskrivende optikk. Før linsen er montert i rammen, er det tonet, en prosess hvor linsen er dyppet inn i oppvarmede metallbeholdere som er fylt med behandlinger eller fargetoner. Vipper er nødvendig til fremstilling av øyenlinser for et antall grunner. Det påvirker ikke bare fargetone eller fargen på linsen, men det hjelper også å beskytte øyet mot UV-stråler, gjør objektivet følsom for lys og slitesterk og motstandsdyktig mot riper eller andre former for påvirkning.

Produksjon av Brilleglass

Brilleglass er produsert i ulike stadier. Først er objektivet plassert i en lensometer, som finner og koder på "optisk senter", som er der brukernes elev vil stirre ut av objektivet. En klebetape er festet til forsiden av hver tomme (linser som ikke har blitt malt eller tonet). Båndet beskytter blokken når den er plassert i den blokkerende maskin. Når linsen fjernes fra lensometer, blir den deretter plassert inn i den blokkerende maskin. Den blokkerende maskin er fylt med oppvarmet bly-legering som fester blokken til forsiden av linsen. Blokker i utgangspunktet holder linsene i posisjon under sliping og polering prosess.

Polering

Nå linsene er klar til å bli polert. En mold som passer den spesifikke resept på objektivet er valgt. Denne formen kalles et metall linse lap. Linsene blir deretter plassert inn i fining maskin, med lap festet til baksiden av linsen. Fronten av linsene er polert i flere trinn. Først er en fining pad som er laget av myk sandpapir gnidd mot forsiden av linsene. To mer Fining pads laget av glatt plast blir deretter plassert på toppen av den første sandpapir pads og linsene er polert igjen. Fining Maskinen vil skifte pads i en gyrating bevegelse mens vannet samtidig helles over linsene. Etter denne prosessen er ferdig, blir pads kastet bort og metall linse runder er dyppet i varmt vann og festet til baksiden av linsene igjen. En tredje puten er festet til linsene, som deretter returneres til fining maskin for mer polering. Denne gang en forbindelse av aluminiumoksid, vann og polymerer tilsettes til maskinen.

Når linsene er polert og fjernes fra fining maskinen, blir blokkene forsiktig fjernet med en hammer. Båndet er også fjernet. De runder blir deretter sterilisert før de brukes til å holde linsene sammen. Hver linse er merket med en "L" og "R" for venstre og høyre. De blir deretter returnert til lensometer for å bestemme nøyaktigheten av den "optiske sentrum" og kurver. En liten, rund metallholder som kalles et sprang puten er festet til baksiden av hver linse.

Sliping brilleglass

Kantene av linsene er jordet for å passe til de to rammer. Mens denne prosessen pågår, til vannstrømmer over linsene opprettholde sin jevn form. Tilleggs sliping kan være nødvendig hvis linsene blir montert for rammer som er laget av metall eller som ikke har felger. Dette er fordi disse typer rammer krever mer spesifikke skråkanter. Når linsene er polert og jordet, de er så farget eller behandlet. Når missfarging er gjort, blir linsene tørket og deretter settes inn i de spesielt valgte rammer.

Symptomer på akutt trangvinkelglaukom

Symptomer på akutt trangvinkelglaukom


Akutt lukket vinklet glaukom (også kjent som akutt vinkel-glaukom) er en type av glaukom, karakterisert ved en farlig rask økning av trykket inne i øyet. Symptomene er plutselige og alvorlige, og hvis du ikke får medisinsk hjelp raskt, er akutt fare for permanent skade synsnerven og irreversible synstap.

Identifikasjon

Grønn stær er en øyesykdom der synsnerven blir skadet av en økning i intraokulært trykk i øyet. Også kjent som kronisk, eller primær åpen vinkel, glaukom, har denne lidelsen ingen symptomer, og du kan lide av glaukom i årevis uten å være klar over problemet. Hvis venstre ubehandlet, men det vil føre til irreversible tap av syn.

Mens akutt trangvinkelglaukom er også forårsaket av en økning i intraokulært trykk i øyet, er det en plutselig innsettende lidelse som resulterer i smertefulle og ubehagelige symptomer.

Definisjon

Akutt lukket vinklet glaukom oppstår når rommet mellom hornhinnen og blenderen i øyet reduserer nok til å føre til irisen til å blokkere den normale intraokulære fluidstrømning gjennom øyet mot den drenering side. Når væsken kan ikke riktig renne, kan det intraokulære trykk i øyet pigg dramatisk, forårsaker skade på synsnerven.

Blenderen 'unormal stilling i øyet kan være forårsaket av en rekke faktorer: den kan skyves eller trekkes fremover i øyet av endringer i linsen eller eleven, ofte ganske enkelt på grunn av aldring; det kan også være forårsaket av et øye eller en annen tumor sykdom.

Symptomer

Symptomene på akutt trangvinkelglaukom er alvorlige. De inkluderer ekstreme smerter i øyet; oppkast; uskarpt syn, ofte med haloes synlige rundt lys; og intens hodepine. Begge øynene eller bare én kan bli påvirket. Det er også vanlig for de berørte øyet å rive overdrevet.

Behandlinger

Akutt lukket vinklet glaukom må behandles umiddelbart for å hindre så mye optisk nerveskade som mulig. En laser prosedyre, kjent som en perifer iridektomi, er, på dette tidspunkt, er den mest effektive og raske behandling for tilstanden. I denne fremgangsmåten, blir en laser anvendes for å skape en åpning i iris for å tillate fluid i øyet for å nå avløpsside lettere.

Risikofaktorer

Det finnes en rekke risikofaktorer som gjør deg mer utsatt for å utvikle akutt trangvinkelglaukom. Disse inkluderer langsynthet, alder (eldre lider av sykdommen oftere), kjønn og rase. Kvinner er mer sannsynlig å utvikle sykdommen, og asiater og eskimoer lider av sykdommen på et mye høyere rente enn noen annen rase.

Botemidler for glaukom

Botemidler for glaukom


Grønn stær er en gruppe øyesykdommer som angriper synsnerver og resultater i delvis eller total blindhet hvis den ikke behandles. Selv om det er ingen måte å kurere glaukom, en skikkelig diett av medisinske og / eller kirurgiske alternativer kan forsinke utbruddet og effekter, spesielt hvis det blir oppdaget tidlig. Siden ingen nåværende behandling kan helbrede øyeskader forårsaket av glaukom, kan de i de senere stadier bare begrense og / eller avta ytterligere øyeskade med riktig behandlinger.

Medisinske behandlinger

Øyedråper og piller kan bidra glaukom ved å redusere den samlede vandige fuktighet (eller humor) av øyet. Som væske renner fra øyet, kan øyet trykket ofte assosiert med glaukom minske og dermed beskytte øyet mot ytterligere skade og tap av syn. Glaukom øyedråper kommer i mange varianter som reduserer vandig humor, inkludert betablokkere, alfa-agonister og karboanhydrasehemmere. Andre dråper faktisk øke strømmen av vandig humor til å forbedre okulært trykk. Dråper som øker vandig væske inkluderer prostaglandin-lignende forbindelser og miotika og adrenalin agenter. Glaukom syke kan også ta noen av de medisiner som finnes i øyedråper i pilleform, spesielt karboanhydrasehemmere.

I tillegg til okulær trykkreduksjon medisiner, kan pasientene ta medisiner for å hjelpe med andre glaukom symptomer. Medisiner som memantin kan bidra til å redusere syns-nerveskader. Som andre glaukom øyedråper og piller, disse medikamentene er bare tilgjengelig med en resept.

Midler som vanligvis tas flere ganger om dagen. I tillegg må pasientene fortsetter å ta medisinen selv om de ikke har noen symptomer. Siden glaukom angriper ofte stille, er mangelen på symptomer nødvendigvis ikke en indikasjon på alvorlighetsgraden av tilstanden.

En av de mer kontroversielle glaukom behandlinger er bruk av medisinsk marihuana. Personer som lider av åpenvinkelglaukom - den mest utbredte formen for glaukom - ofte oppleve en reduksjon i intraokulært trykk etter bruk av medisinsk marihuana. Nedgangen i trykket varer mellom tre og fire timer. Siden mange mennesker imot bruk av marihuana, har denne formen for behandling kritikere til tross for sine kjente fordeler.

Laserbehandling

Øye kirurger bruker ofte ulike former for laser kirurgi for å behandle intraokulært trykk. Laserbehandling virker ved å øke vandig drenering og / eller produksjon. De med åpenvinkelglaukom (preget av langsom vandig væske drenering forårsaker intraokulært trykk) ofte nytte av selektiv eller argon trabeculoplasty kirurgi. Lasere åpne øynene 'drenering kanalene for å tillate vannholdige væsker for å skikkelig avløp. Fremgangsmåten er kort (10 til 20 minutter) og relativt trygge.

De med trangvinkelglaukom (preget av smale dreneringsåpninger som forårsaker ekstremt rask og smertefull intraokulært trykk buildup) vil ønske å vurdere laser cyclophotocoagulation eller laser perifer iridotomy. Sistnevnte gir et lite hull i iris som utvider avstanden mellom hornhinnen og blenderen, og avlaster trykket og åpner for tilstrekkelig vandig væskestrøm. Cyclophotocoagulation fokuserer på strålelegeme (en periferisk vev i øyet) som produserer vandig flyt. Denne laser behandling vanligvis regnes som en siste utvei hvis andre laser og øye-slipp behandlinger ikke har virket effektivt.

Konvensjonell kirurgi

For de som ikke svare på øyedråper eller laser kirurgi, kan en lege anbefaler en konvensjonell kirurgi kalles en trabeculectomy. Et lite innsnitt gjøres i sklera (det hvite i øyet). Dette gir den vandige væsken en rømningsvei og avlaster intraokulært trykk. Nyere trabeculectomies favorisere disseksjon i sclera over et hull i sclera. Etter disseksjon, kan fluid unnslippe gjennom et tynt lag av vevet, i stedet for å strømme ut av et større hull. En nyere fremgangsmåte fjerner en liten del av trabekelverket for å gi riktig drenering.

Noen pasienter, inkludert barn, svare på drenering implantater. Drenerings implantater er en form for manuell tømming hvorved rørene er lagt inn i øyet aktivt drenere overskuddsfluid. Imidlertid er denne fremgangsmåten ikke er like nyttig for de med mer alvorlige former av primær glaukom.

Hvorfor må mennesker har øyevipper?

Hvorfor må mennesker har øyevipper?


Øynene er vinduene til sjelen, som det gamle ordtaket, og en stor del av de øynene er øyevippene. Betydningen av disse få follikler som rim våre øyelokkene - i hvert fall i moderne kultur - er vanskelig å under. Mascara industrien, der det eneste formålet er å fremheve øyenvippene, genererer mer enn $ 5 milliarder hvert år som i juli 2009 enn berre å forbedre fysiske utseende, men øyevippene spille en viktig rolle i å opprettholde helsen til det menneskelige øyet.

Funksjon

Den primære biologiske formål for øyevipper hos mennesker og andre pattedyr for den saks skyld, er å beskytte den sensitive øyeeplet fra skitt og rusk. Blinkende øynene ikke bare sprer naturlige oljer (i form av tårer) over overflaten av øyet, men det lar øyevippene for å filtrere ut støv og små partikler som kan lage riper og irritere øyet.

Betraktninger

Et sekundært formål øyevipper har å gjøre med seksuell tiltrekning. Som øyekontakt, utvidelse av øynene, er utvidelse av elevene og "glitrende" av øynene forårsaket av økt tåreproduksjon, flagrende av øyevipper en indikator på økt seksuell bevissthet eller interesse.

Effekter

Øyevippene er følsom for berøring. Når et fremmedlegeme, for eksempel en bit av støv eller en flygende insekter, børster mot øyevipper, øyelokk vil stenge refleksivt å beskytte øyet mot skader.

Advarsel

Visse forhold kan påvirke evnen av kroppen for å vokse eller opprettholde sunne øyevipper. Sykdommer i øyet som hypotrichosis eller alopecia; allergi og allergiske reaksjoner på legemidler eller kjemikalier; og selv vanlige husholdning giftstoffer kan forårsake de øyevippene til å bli svak, bryte eller ikke klarer å vokse tilbake. Fordi øyevippene tjener en viktig fysiologisk formål utover deres kosmetisk rolle, bør en person som lider et tap av øyevipper søke legehjelp

Nytt Utviklingen

Mens den falske øyevipper markedet er robust, har et produkt mottatt godkjennelse fra amerikanske Food and Drug Administration (FDA) for behandling av utilstrekkelige øyevipper. Latisse, merkenavnet for Allergan resept narkotika, tilhører en kategori som kalles prostaglandin analoger. Selv om disse produktene er kjent for å påvirke lengre og fyldigere øyevipper, de er også ganske dyrt som i juli 2009 De kan også føre til røde, kløende øyne og endringer i øyelokk pigmentering, og kan også endre fargen på iris.

Om Zeaxanthin

Zeaxanthin (uttales "zee-uh-ZANTH-in") er en naturlig forekommende næringsstoff som finnes i kroppen din, så vel som i frukt, grønnsaker, korn og ringblomst. Sammen med lutein, tilhører zeaxanthin til karotenoid familien som en del av en undergruppe kalt xanthophylls. Disse er plassert i makula og i linsen for det menneskelige øye. Zeaxanthin er lett absorberes i blodstrømmen som skal utbetales i hele kroppen (hovedsakelig i øyne og hud).

Fakta

Denne kraftige antioksidanten fungerer ved å beskytte øyet mot skadelig blått lys, noe som kan føre til oksygenmolekyler til å angripe andre molekyler i øyet (oksidativt stress). Zeaxanthin hjelper også redusere gjenskinn og beskytte delikat celler og cellemembraner ved å hemme frie radikaler. Forskning utført ved Harvard Medical School støtter rollen zeaxanthin i skjerming netthinnen din mot skadelig skader som følge av eksponering for lys.

Klinisk forskning

Forskning utført ved Harvard University Medical Center (publisert i november 2002 i "Investigative Ophthalmology and Visual Science og" Experimental Eye Research ") indikerer sterkt at supplere din diett med zeaxanthin bidrar til å forebygge og begrense skader på netthinne. Zeaxanthin fungerer ved å beskytte fotoreseptorene på stang og kjegle område av netthinnen. kontinuerlig klinisk forskning som nå foregår ved Dronningens Centre of Vision and Vascular Science i Irland, tyder også på at zeaxanthin (sammen med lutein) kan bidra til å forebygge synstap hos personer diagnostisert med aldersrelatert makuladegenerasjon , langsom progresjon av sykdommen og kanskje skjerpe sentrale visjon.

Zeaxanthin sin rolle i å hindre AMD

Alder relatert makuladegenerasjon (AMD) er en sykdom der øyets makula blir angrepet, ofte forlater lider med svak sidesynet, dim bilder og / eller et sort hull i sentrum av deres visjon. Stengene og kjegler i din makula låne skarphet fargeoppfattelse til din visjon. Zeaxanthin bidrar til å bevare normal pigment nivåer i dine stenger og kjegler og hindrer skade på fotoreseptorer.

Flere fordeler

Zeaxanthin kan bidra til å forbedre sentral visjon i mye på samme måte som det beskytter mot AMD siden det er deponert i makula, som er hovedsakelig ansvarlig for skarpe sentrale visjon. Tar zeaxanthin kan bidra til å redusere gjenskinn fra blått lys (også kjent som kortbølge synlig lys). Økende mengder av dis og smog i vårt miljø samhandle med blått lys for å skape gjenskinn. Siden zeaxanthin handlinger ved å absorbere det blå lyset, kan det dermed redusere gjenskinn.

Retningslinjer

Kliniske studier viser at 6 milligram daglig er gunstig for de som ønsker å forebygge sykdom, mens noen allerede diagnostisert med AMD bør ta nærmere 10 milligram. Spise et sunt kosthold med 4-7 porsjoner med grønnsaker og frukt hver dag sammen med å ta et kosttilskudd bør opprettholde sunne nivåer av både lutein og zeaxanthin.

Hjelp med kjøp Briller

Shopping for briller kan være hektisk, spesielt med forskjellige stiler, linser og materialer tilgjengelig. Når du ber om hjelp, dele med selger dine krav til objektiver hvis du trenger progressive briller, multi-focals eller single-visjon linser. Frame form og farge bør flatere ansiktet samtidig opprettholde en følelse av personlig stil.

Rammer

En av de viktigste beslutningene i å kjøpe briller er rammen form og farge. Hud, øyne og hår farge er alle faktorer i å bestemme hvilke rammer ser best, samt hvilken form rammen går med ansiktet ditt.

Rammer kommer i to generelle materialer: Zyl, en plast kjent som acetat, og metall. Titan er et av de mest populære valg for metallrammer, fordi det er lett og slitesterk og ikke forårsaker hudirritasjon.

Rammer kommer i en rekke priser, fra $ 50 for enkle rammer til hundrevis av dollar for designer rammer. Hvis du ønsker å bruke briller basert på motetrender, sjekk ut magasiner for å se hva kjendiser har på seg før du gjør din beslutning.

Objektiver

Avhengig av synet ditt, hvilken type linser du trenger vil bestemme stilen rammer du kan få. Noen plast rammer har ikke plass til tykkere linser, så sørg for å holde det i bakhodet når du ber om hjelp med kjøpet.

Det er to generelle typer linser som folk velger, bifokale og én visjon. Bifokale linser tillate deg å se på nært og langt borte uten å måtte skifte briller. Disse objektivene hjelpe de som trenger å lese på nært hold, men kan fortsatt se ganske godt langt unna. Single-visjon linser bidra til å korrigere syns plager som nærsynthet. Progressive linser som trifocals blir stadig mer populært for personer som trenger korreksjon for tre severdighetene i visjonen: nært, mellom og avstand. I likhet med andre multifokale linser, trifocals inneholde en ekstra segment som gjør det mulig å bedre se objekter i en bestemt sone, vanligvis en armlengdes avstand fra øynene. Disse linsene kan enkelt tilpasses mange stil rammer.

De som trenger sterke synskorreksjon kan velge en høy-indeks linsen. Disse objektivene hjelpe deg å se med en sterk resept uten tykkelsen på tradisjonelle objektiver. Hvis du er inn og ut av dørene i løpet av dagen, kan en fargeskiftende objektivet være riktig for deg. Det mørkner automatisk når du går utenfor og lysere når du går innendørs.

En linse belegg bidrar til å beskytte øyet mot UV-stråler, som kan forårsake grå stær. Coatings kommer i en rekke farger for å holde solen ute eller for å skjule øynene fra andre, spesielt med speilglass.

Forslag

Med antall valg du har, å få hjelp med innkjøp briller gjør prosessen enklere. Ta en venn eller et familiemedlem med deg til brillebutikken for å hjelpe deg i å begrense ned noen favoritt stiler, og la den personen til å dele sin mening om hva smigrer ansiktet ditt mest.

Opprettholde en følelse av stil er viktig. Kjøp briller som du tror passer din personlige stil, selv om de kan se annerledes ut eller unik. Se etter briller som går med hverdagsgarderoben. Hvis du kle casually, finne rammer som er tilfeldig eksempel plast eller farget rammer. De som bærer business antrekk kan velge tradisjonelle metallrammer å gå med sine garderober.

Naturlige måter å senke øyetrykk

Glaukom er en tilstand ansvarlig for økt trykk i øyet og kan føre til en rekke komplikasjoner inkluderer blindhet. Dette økte presset streker synsnerven. Grønn stær er en alvorlig tilstand og naturlige behandlinger er best brukt som et supplement til standard behandling som tar sikte på å avlaste denne intraokulært trykk. Du bør konsultere med en lege kunnskapsrik om alternativ medisin for å få råd. Bruk aldri naturlige kosttilskudd uten å snakke med legen din først. Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil og University of Maryland Medical Center tilbyr flere naturlig behandling forslag.

Making Passende Livsstil valg

Unngå eller begrense koffein av alle slag; Dette inkluderer kaffe, sjokolade og brus. Spis et utvalg av frisk frukt og grønnsaker, spesielt gule og oransje seg. De inneholder antioksidanter som er spesielt gunstig for øynene.

Få regelmessig mosjon passer for ditt nivå av helse. Trening forbedrer blodsirkulasjonen i alle deler av kroppen din, inkludert øynene. Snakk med legen din før du tar fatt på et treningsprogram. Han kan gi råd om hva som passer for deg.

Ikke røyk. Det forverrer glaukom.

Ved hjelp av naturlige kosttilskudd

The University of Maryland Medical Center viser følgende kosttilskudd for glaukom på deres hjemmeside. Den antioksidanter lutein (6 mg daglig), zeaxanthin (10 mg daglig) og urt blåbær (80 mg tre ganger daglig) er kjent for å fremme øyehelse. Andre naturlige kosttilskudd kjent for sine antioksidantegenskaper inkluderer vitamin C (1000 mg daglig), koenzym Q10 (200 mg ved sengen), alfa-liponsyre (50 mg to ganger daglig), og melatonin (6 mg i seng). Antioksidanter beskytter enzymer og andre stoffer i øyet som er ansvarlig for å beskytte øyet mot skader.

Eye Movement Disorder Therapy

Det finnes flere forskjellige typer av øyet bevegelsesforstyrrelser, og de blir vanligvis diagnostisert hos barn. I mer alvorlige tilfeller kan kirurgiske prosedyrer er nødvendige for å behandle tilstanden. I andre tilfeller, som med den vanlige "lat øye" tilstand, fysisk stimulering og terapi kan brukes som en korrigerende tiltak.

Identifikasjon

Det første trinnet i å forstå hva slags terapi eller korrigerende tiltak kalles for med et øye bevegelsesforstyrrelse er å få en riktig diagnose. Forskyvning av øyet kalles skjeling, og årsakene er ikke helt kjent. Skjeling er mest vanlig hos barn i alderen 18 måneder til 6 år. Men små barn vanligvis ikke legger merke til tidlige stadier av øyet forskyvning, så ta en titt på ditt barns øyne å se om du merker noen bortforklaringer, og uansett, får en normal synsundersøkelse for barnet ditt i en alder av fire.

Terapi

Etter diagnose, behandling og øye øvelser vil trolig bli kalt for, spesielt for den vanligste formen for skjeling: amblyopi, referert til som lat øye. For denne tilstanden, vil du ønsker å få en øyelapp å sette over sterkere øyet. Dette tvinger lat øye å arbeide og bygger musklene rundt øyet. I første omgang kan dette gjøres i uker eller flere måneder før vanlig syn er gjenopprettet, og det kan være nødvendig å fortsatt år med jevne mellomrom. Sørg også for å få en test gjort for langsynthet, fordi hvis dette er hva som forårsaker lat øye da briller vil være foreskrevet.

Videre terapi innebærer i hovedsak å få øyet til å arbeide mer. Prøv kryssord med liten skrift, videospill, og praksis etter objekter som beveger seg som en penn holdt foran øyet. Hvis barnet ditt motstår seg en øyelapp - som er et vanlig problem - legen din kan foreskrive øyedråper som uskarphet visjon i det gode øyet og tvinge lat øye å fungere. Viktigst, holde terapi opp. Barnas Hospital Boston rapporterer at uten behandling, på et tidspunkt mellom 8 og 12, tap av syn kan ikke reverseres. Tidlig oppdagelse og behandling er avgjørende med øye bevegelsesforstyrrelser.

Hvilke vitaminer er bra for øynene?

Selv om å spise en godt balansert kosthold kan bidra til å opprettholde øye helse for mange mennesker, har nyere studier pekt på spesifikke vitaminer, mineraler og andre stoffer som er bra for øynene.

Vitaminer

Vitaminene A, C og E har vist seg å være viktig i øyet helse; vitamin A er viktig for netthinnen, og noen tror vitamin C kan spille en rolle i å forebygge glaukom - selv om det ikke er en kur eller en behandling.

Mineraler

Mineraler som sink er viktig for øye helse ved å redusere risikoen for avansert makuladegenerasjon; selen er også viktig.

Karotenoider

Karotenoider som lutein og zeaxanthin er funnet i store mengder i forskjellige deler av øyet og beskytte øyet mot skade fra frie radikaler og blått lys.

Bioflavonoider

Bioflavonoider er plantesammensetninger som har blitt funnet for å hindre utvikling av grå stær og kan bremse utviklingen av glaukom.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer som DHA har vist seg å redusere risikoen for aldersrelatert makuladegenerasjon; forbruker mer fisk, nøtter eller olivenolje kan være beskyttende.

Betraktninger

Med disse vitaminer og mineraler, må man sørge for å ikke ta for mye som kan ha negative effekter. En multivitamin supplement er ofte nok; før du starter på noen medisiner, sørg for å oppsøke lege.

Normal Pupillary Response

Normal Pupillary Response


Eleven er et lite hull som ligger i sentrum av øyets iris som gir lys inn og passerer gjennom linsen i øyet. Størrelsen på pupillen er normalt 3-6 millimeter i diameter, men dette størrelse øker og avtar i forskjellige situasjoner. Normale pupillary respons medfører reaktivitet til lys, overnatting, stress, anstrengelse og oppfatninger.

Lys

Ifølge NursingCenter.com, normal pupillen respons på lys er rask innsnevring. Denne reaksjon er testet ved å rette en lav-strålen lys inn i øyet. Begynnelsen på det ytre hjørnet av øyet, må lyset langsomt føres over øyet, mot innsiden hjørne. Hvert øye bør testes hver for seg og elevene bør constrict raskt når lyset passerer over dem. Elever som ikke svarer eller at constrict sakte kan være en indikasjon på hjerneskade eller økt intrakranielt trykk.

Overnatting

Elevene vil også constrict når de fokuserer på et objekt som er nær øynene på en reaksjon som kalles overnatting. For å teste papillær respons på overnatting, begynner ved å holde et objekt, for eksempel en penn eller fingeren, omtrent fire inches fra personens nese. Be dem om å se på objektet, og deretter se på avstand og deretter tilbake til objektet. Elevene bør constrict når du fokuserer på det nære objekt og strekke når du ser i det fjerne.

Stress

Elever reagerer også raskt på stressende situasjoner. Ifølge University of Washington, pupillene vil utvide seg med stimulering av det sympatiske nervesystemet og constrict med stimulering av det parasympatiske nervesystemet. Den sympatiske nervesystemet stimuleres når du blir konfrontert med en stressende eller truende situasjon. Dette er ofte referert til som "fight or flight" respons. På den annen side er det parasympatiske nervesystem stimulert i løpet av en periode av avslapning, noe som er vanlig referert til som "resten og fordøye" respons.

Anstrengelse

Ifølge University of Pittsburgh School of Medicine, elevene også svare på nivået av anstrengelse plassert på kroppen. Ifølge nettstedet, "pupilldiameter forstørrer med økende innsats under ytelse." Interessant, er dette svaret det samme for fysisk og mental anstrengelse. Hvorvidt en person er løfte vekter eller huske et sett med tall, vil elevene Utvid. Imidlertid, når den maksimale krefter er nådd, elevene ikke vil utvide seg videre. Faktisk kan de til og med avta i størrelse.

Oppfatninger

University of Pittsburgh School of Medicine forklarer også at elevene skal svare på positive og negative oppfatninger. I de fleste tilfeller vil elevene dilate betydelig når du ser en interessant eller hyggelig bilde. Elevene vil bare strekke litt ned når du ser på et ubehagelig bilde. Nøytrale bilder gi en enda mindre mengde av pupill-utvidelse.

Eye Splash Prosedyrer

Eye Splash Prosedyrer


Helsepersonell er utsatt for kjemisk sprut i øynene mer enn noen annen gruppe. Leger og sykepleiere er opplært til å vite hva de skal gjøre. Men hvis du ikke er i helsevesenet feltet, er det fortsatt viktig å bli kjent med prosedyrene for behandling i tilfelle øynene blir truet med et giftig plask. Noen få sekunder kan gjøre forskjellen mellom blindhet og seeing. Rask handling er nøkkelen. Det er ikke komplisert. Legene anbefalte noen få korte skritt i øye-splash førstehjelp.

Water Flush

Ifølge MayoClinic.com, hvis du har mistanke om et giftig kjemikalie har fått inn ett eller begge øyne i øynene, må du komme deg til en kilde til rent lunkent vann så raskt som mulig og slukke øyet (eller øyne) i 20 minutter. Hvis du er i nærheten av en dusj, det er det beste alternativet. Tren rennende vann like over øyet, på pannen, slik at bekken renner ned i din åpne øyet. Hvis begge øynene er involvert, lede vannet mot neseryggen. Hvis du bruker en kran, plasserer hodet under den mens du slår hodet sidelengs, og la vannet renne lett inn i øyet. For barn, er badekar et godt alternativ. De kan ligge under kranen med vannet rettet som beskrevet ovenfor.

Håndvask og Lens fjerning

Det er svært viktig at du grundig vask og skyll hendene slik at absolutt ingen av de kjemiske gjenstår. Pass på hva såpe du bruker er fullstendig skylt i tillegg. Selv om å få den kjemiske ut av hendene er kritisk, er den første bestillingen av virksomheten spyle øyet å redde øyet mot skader. Deretter sekundært expunge kjemisk fra hendene. Også, hvis du er iført kontaktlinser og de ikke vaske ut under skyll prosedyren, må du huske å fjerne dem manuelt.

Forsiktig

Uansett hva du gjør, unngå å gni øynene dine. Dette kan føre til ytterligere skade. Øyedråper skal aldri gis med mindre en nødsituasjon tekniker spesifikt forteller deg det er OK, og avstå fra å sette noen annen form for væske i øyet. Husk å administrere bare vann eller saltvann brukes for kontaktlinser. Få akutt hjelp først etter at du følger førstehjelp trinnene. Ring 911 hvis situasjonen tilsier det. Når du går til legevakten, bringe fartøyet den kjemiske kom i eller rett og slett sørge for at du vet navnet på den kjemiske. Til slutt, ta noen solbriller hvis det er dagtid og solen skinner. Øynene dine vil reagere på lys.

Hva skjer når du sover med kontakter på?

Hva skjer når du sover med kontakter på?


Noen mennesker finner kontaktlinser for å være et praktisk alternativ til briller. Men forskning viser at bruk av kontaktlinser i lange perioder kan være skadelig for øynene, spesielt hvis de er slitt mens du sover.

Effekter

Sovner med dine kontakter på Hindrer tårer fra å utføre en tilstrekkelig mengde oksygen til hornhinnen (den klare overflaten av øyet). Hornhinnen beskytter øyet mot skadelige partikler. Uten denne oksygen, linsene blir tørre og holder seg for øynene, noe som gjør fjerning vanskeligere.

Infeksjoner

Bortsett fra tørre øyne, sove med kontaktlinser på kan også forårsake alvorlige hornhinneinfeksjoner. Disse infeksjonene inkluderer hornhinnen magesår (ubeskyttet lacerations), keratitt (betennelse i hornhinnen) og neovascularization (økt vekst av blodårer i hornhinnen).

Symptomer

Symptomer på disse tilstandene er smerter, røde øyne (også kalt rosa øye), tåkesyn, kløende øyne, utflod, lysfølsomhet, tårer og hevelse. Hvis noen av disse symptomene oppstår, kontakt lege umiddelbart. Reduksjon i et syn og blindhet kan oppstå hvis den forblir ubehandlet.

List opp Eye strukturer som lyset passerer gjennom når den sendes fra utsiden av kroppen til Retina

List opp Eye strukturer som lyset passerer gjennom når den sendes fra utsiden av kroppen til Retina


Øyet er formet som en kule, med flertallet av det hvile i øyehulen, beskyttet av bein i skallen. Øyelokket beskytter eksponerte delen av øyet, den delen som gjør at sollyset til å gå inn og gjør det mulig å se.

Epitel & Sclera

Den sklera er den hvite delen av øyet, og det ytterste laget. Det er en tykk membran laget av tøff bindevev som beskytter øyet mot rusk, støv og andre mulige uønskede inntrengere. Den epitelet er et tynt lag under sclera. Den beskytter også øyet, hovedsakelig hornhinnen, mot riper og skraper, og har evnen til å gro raskt.

Hornhinnen

Under epitelet er hornhinnen, som er tykkere enn den epitel, og en buet bånd av sterkt klart vev. Også kjent som vinduet i øyet, dette er hvor utelys først passerer gjennom øyet. Når lyset treffer øyet, fokuserer hornhinnen strålene på netthinnen, membranen ansvarlig for å konvertere lys til bildene som sendes til hjernen.

Iris

Funnet under hornhinnen, er iris den fargede delen av øyet - vanligvis blå, brun, grønn eller hassel. Mens fargen er arvelig genetisk og påvirker ikke synet, er det ofte et tegn på skjønnhet og kilde til attraksjon. Som en muskel, er iris 'funksjon for å kontrollere størrelsen av eleven, og derfor mengden av lys som passerer gjennom øyet.

Elev

Når du ser i noens øyne, den lille, svarte prikken du ser i midten er eleven. Når lyset kommer inn i øyet gjennom cornea, styrer eleven mengden av lys som treffer netthinnen. Når mer lys tillates å passere gjennom pupillen utvider iris og eleven vises større; når mindre lys er lov til å passere gjennom, vises iris kontrakter og eleven mindre.

Lens

Linsen er plassert direkte bak pupillen og holdes på plass av ciliærmuskelen, som endrer sin form øyet fokuserer. Den naturlige struktur av linsen er lik et forstørrelsesglass; Dens eneste formål det å fokusere disse stråler av lys inn i netthinnen. Folk trenger briller når et objektiv er svak, eller ikke fungerer så godt som den burde.

Retina

Netthinnen er en membran på bakveggen av øyet som fungerer svært likt kamerafilm, og består av millioner av små lette reseptorer. Når en stråle av lys passerer gjennom hornhinnen og eleven, gjør det på netthinnen som forvandler at lys inn bilder som sendes til hjernen gjennom synsnerven.

Stenger og kjegler

Ett av lagene inne i netthinnen inneholder celler som er ansvarlige for hvordan det overførte lys blir tolket av den optiske nerven. Cellene er enten kjegler eller stenger, oppkalt etter sin form. Det er et gjennomsnitt på 75 til 100 stenger og 7 millioner koner i netthinnen. Rods tolke lyse og mørke toner i bildet; kjegler tolke fine linjer og punkter. De 7 millioner koner er delt inn i tre typer; den første absorberer blå-fiolette bølgelengder, den andre absorberer grønne bølgelengdene, og den tredje absorberer gule og røde bølgelengder.

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser


For folk som ønsker å forbedre sine syn uten bruk av briller eller kontaktlinser, er det flere alternativer tilgjengelige nå, mer enn noensinne. Det hjelper å ha en gjeldende synsundersøkelse gjort, for å få en klar diagnose av problemene du står overfor. Husk at hvis du har vært iført korrigerende linser for en stund, kan synet ditt faktisk bli skadet på grunn av din økt avhengighet av dem. Noen rettsmidler har eksistert i mange år, mens andre kirurgiske metoder er mer den siste utviklingen. Sviktende syn ikke nødvendigvis begynne med øynene, så en full fysisk eksamen er også en god idé.

Hvordan forbedre synet Uten korrigerende linser

•  Lær visuell trening. Denne metoden, grunnlagt av New York optometrist William Bates, er en måte å omskolering musklene i øyet som kan bli ødelagt som følge av stress. Øvelsene fokuserer på undervisning musklene til å slappe av, noe som resulterer i forbedret syn. Visuell trening krever at du tilbringer stadig mindre tid på seg korrigerende linser og ber deg om å utføre øvelsene uten dem. Teorien er at synet er en ervervet ferdighet som å gå eller bruke hendene, og som barn vi ubevisst lære oss å bruke våre øyne. Ingen av disse øvelsene krever noen spesielle utstyr.

har LASIK kirurgi utført. LASIK, eller laser Assisted Insito Keritomilieusis, benytter en ekscimer-laser for å endre formen av hornhinnen. Et blad eller laser-enheten benyttes for å skjære bort en del av hornhinnen for å avsløre stroma (midten av hornhinnen), er et laser så brukt til å fjerne en forutbestemt mengde av stroma, og det øverste lag av hornhinnen er erstattet . Hvis du er involvert i høye kontaktsport, har en medisinsk tilstand som bremser sårtilheling eller har blitt diagnostisert til å ha tynne hornhinner, kan LASIK ikke være riktig for deg.

Spis mat som forbedrer synet ditt. Kosthold er ikke noe som folk flest tenker på når de ønsker å forbedre synet, men en vitamin mangel kan være årsaken. Gulrøtter er rike på vitamin A og betakaroten, som bidrar til å bevare overflatelagene i øyet. Egg har aminosyrer og svovel, som bidrar til å hindre grå stær fra forming. Grønne bladgrønnsaker har karotenoider som beskytter øyet mot solskader. Goji bær har antioksidanter som hjelper øynene justere raskere til mørket.

Forskjeller i Human & Animal Eyes

Forskjeller i Human & Animal Eyes


Selv om mennesker er en del av dyreriket, er det mange utviklingsmessige forskjeller mellom menneskekroppen og den dyrekroppen. Øyet er en av disse forskjeller. Øyet, eller kroppens kamera, er lik i både dyr og mennesker ved at den bruker en elev, retina og fokusere objektivet. Gjennom tilpasning, og på grunn av ulike behov og krav, øynene til mennesker og dyr har mange forskjeller.

Tapetum

En tapetum er en struktur under netthinnen som reflekterer lyset tilbake gjennom retina. Hester, kyr, hunder og katter har en tapetum. Dette gjør dyret øye for å fange mer lys, som gir nattlige og natt-aktive dyr mer mulighet til å se om natten. Tapetum er også grunnen til at enkelte dyrs øyne lyser grønt eller gult om natten når lyset skinner på dem. Menneskelige øyne ikke har en tapetum.

Fovea

Den fovea er en del av det menneskelige øye i netthinnen som er høy i kjeglene. Netthinnen inneholder to forskjellige typer celler: stenger og kjegler. Rods forstand bevegelse og arbeid i forhold med lite lys; kjegler er best brukt for sterkt lys og oppdage forskjeller i farger. Alle pattedyr har flere stenger enn kjegler, men menneskelige øyne har en fovea, som åpner for mer forskjell i fargen og skarpt lys.

Nictitating Membrane

En nictitating membran er et stykke vev som beveger seg over øyeeplet og fungerer som en tredje øyelokket. Stede i de fleste dyr, er dette tredje øyelokket sjelden synlig og kan tyde på dårlig øye helse hvis det er synlig. Menneskelige øyne ikke har en nictitating membran, bare de øvre og nedre øyelokk.

Hornhinnen

Hornhinnen er en gruppe av klare celler og proteiner som utgjør det ytterste laget av øyet. Dens formål er å virke som en beskyttelse for den fremre av øyet, og fungerer som en refracting linse. Hornhinnen bidrar til å beskytte øyet mot skadelig avfall og fungerer som et vindu som styrer registreringen av lys. Hornhinner hos hunder og katter er utpreget større i diameter enn menneskelige hornhinner.