Digidexo.com

tegn på komplikasjoner etter lapraskopi

Tegn på infeksjon etter galleblæreoperasjon

Galleblæreoperasjon er nødvendig når galleblæren er betent eller infisert av sykdom eller gallestein. Akkurat som alle andre kirurgi, kommer galleblæren kirurgi med risiko som infeksjon, som kan være alvorlig hvis det ikke blir behandlet med en gang. Infeksjonen kan spre seg til blodet, noe som kan føre til døden hvis ubehandlet.

Komplikasjoner

Galleblæren kirurgi er vanligvis utføres ved hjelp av en laparoskopisk kamera. Tre små snitt er gjort og galleblæren er fjernet ved hjelp av liten robot arms.In nesten alle tilfeller laparoskopisk galleblæren kirurgi går veldig bra. Men i sjeldne tilfeller kirurgen må åpne opp pasienten med et stort snitt hvis han eller hun har problemer med å se med kameraet på grunn av blødning, skade eller arrvev fra tidligere operasjoner. Dette kan også skje hvis en person er alvorlig overvektige. En større innsnitt betyr lengre nedetid for pasienten og muligheten for flere komplikasjoner etter operasjonen.

Hovne eller røde innsnitt

En av de vanligste tegn på infeksjon etter galleblæreoperasjon er en hoven eller rød snitt. Når dette skjer, føles snittet ofte smertefullt å ta på. Gå til legevakten eller gå til legen din med en gang å ta vare på infeksjonen. Legen din vil råde deg til å se etter dette samtidig holde sårene dine rene. Unngå å ta et bad eller gjør noen anstrengende aktiviteter rett etter operasjonen.

Utflod fra snittet

Et annet tegn på infeksjon er gul eller klar utflod ved innsnitt området. Ofte snittet vil også være hoven og rød. Kroppen din prøver å ta seg av infeksjonen ved å skape slimete. I noen tilfeller kan det menneskelige legeme er i stand til å stoppe infeksjonen i sitt spor. Men hvis du merker noen form for utslipp som kommer fra såret er det svært viktig å oppsøke lege med en gang.

Feber

Et annet tegn på infeksjon etter galleblæreoperasjon er en høy feber. Kroppen øker temperaturen i et forsøk på å bli kvitt bakteriene ved å drepe den av med varme. Hvis du har høy feber i mer enn noen få timer, spør noen kjøre deg til legevakten med en gang. Temperaturen kan fortsette å pigge og etterpå kan du oppleve kald svette. Du kan også trenge antibiotika eller annen type medisin.

Diaré

Et annet tegn på infeksjon etter galleblæreoperasjon er alvorlig diaré. Det er normalt å ha mild diaré på og av et par uker etter å ha henne galleblæren fjernes. Imidlertid er det ikke vanlig å ha alvorlige smertefulle eller blodig diaré rett etter kirurgi. Faktisk bør fordøyelsen være i bevegelse veldig sakte for den første uken etter operasjonen. Mange leger anbefaler at du kun skal spise klare flytende buljong, vann og Jell-O etter operasjonen.

Tegn på infeksjon etter Knee Surgery

Post-kirurgiske infeksjoner etter kneoperasjon er relativt vanlig, men pasienter og helsepersonell kan redusere sjansen for smitte ved å følge vanlige forholdsregler. Ifølge KD Moore og JM Cuckler, forfatterne av leddgikt og allierte Betingelser: A Textbook of Rheumatology, nesten "3:59 ut av 200 mennesker utvikler en infeksjon etter kneprotesekirurgi." Identifisere tegn på infeksjon etter kne kirurgi kan bidra til å forhindre komplikasjoner, føre til raskere tilheling og rekreasjon, og få deg tilbake på føttene på kort tid.

Tegn på infeksjon

Vanlige tegn på kirurgisk-site infeksjon (SSI) inkluderer, men er ikke begrenset til, rødhet eller varme rundt innsnitt området, hevelse, feber, frysninger og smerte. En alvorlig tegn på infeksjon innebærer tilstedeværelse av puss fra snittet nettstedet. Pasienter også ofte klager over smerter i leggen.

Definere en kirurgisk-Site Infeksjon

En lege, sykepleier eller annen tilstrekkelig opplært helsepersonell kan tolke en kombinasjon av visuelle, kliniske funn og laboratoriefunn for å fastslå tilstedeværelse av infeksjon etter kneoperasjon. I de fleste tilfeller blir slike kriterier for infeksjoner basert på enten de stammer fra et organ eller et innsnitt plass.

Infeksjon Controls

I de senere årene, til tiltak for redusere sårinfeksjoner har vært gunstig. Disse inkluderer forbedrede kirurgiske teknikker, anti-infeksjon barrierer, sterile prosedyrer og operasjonssaler og bedre antimikrobielle medikamenter. Likevel, forekomst av infeksjon fortsette å stige, kanskje på grunn av det økende antall personer som gjennomgår slike prosedyrer.

Hindre smitte

Redusere risiko og forebygge infeksjoner dreier seg om å redusere eksponeringen mot mikrobiell forurensning av vev mellom pasient og omsorgspersoner, bruke strenge tiltak for å sterilisere utstyr og unngå unødvendig skade på vev under kirurgiske inngrep.

Pasient Karakteristiske Risiko

Pasienter som røyker, lider av diabetes eller bruke steroider eller immunsuppressive legemidler er funnet å oppleve mer post-kirurgiske infeksjoner som de som ikke gjør det. Underernæring spiller også en rolle i mottakelighet for infeksjoner, som gjør alder, generelle generelle helse og pleie av sår etter operasjonen. Etter kne kirurgi, er pasienter advares mot soaking i karet og i stedet rådes til å dusje og å holde sårene rene og tørre.

Komplikasjoner etter Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass operasjon har raskt blitt den mest spilte vekttap prosedyre i USA Framveksten av sykelig fedme i de to siste tiårene har ført til et økt behov for kirurgi. Gastric bypass har mange fordeler siden det eliminerer de fleste store vekt-indusert forhold. Imidlertid er gastrisk bypass en invasiv prosedyre som forårsaker mange komplikasjoner.

Gastric Bypass Surgery

Komplikasjoner som oppstår fra gastrisk bypass kirurgi er et resultat av den type prosedyre som er utført. Gastric Bypass kirurgi er annvasive prosedyre som innebærer å skape en ny mage posen, begrenser magen og omgåelsen den øverste enden av tynntarmen.

På grunn av de involverte arten av operasjonen, kan mange komplikasjoner oppstår.

Ernæring Mangler

Den øverste enden av tynntarmen absorberer de næringsstoffene som finnes i maten vi spiser. Derfor gastrisk bypass pasienter lider mange ernæringsmessige mangler på grunn av magesekken blir omdirigert. Vitamin og mineral mangler inkluderer jernmangel anemi, vitamin B-12 og vitamin D-mangel. Den ernæringsmessige mangler føre til hårtap, tørr hud og blodmangel. For å bekjempe disse komplikasjonene, er gastrisk bypass pasienter bedt om å ta kosttilskudd og spise riktig.

Generelle Komplikasjoner

I tillegg til ernæringsmessige mangler, det er andre mindre alvorlige komplikasjoner som er et resultat av mage-bypass kirurgi. Disse komplikasjoner inkluderer lavt blodtrykk, intoleranse for matvarer, brokk, gallestein, dehydrering, tretthet, smerter i kroppen og humørsvingninger. Disse komplikasjonene er vanligvis vanlig kort tid etter operasjonen, under bodyâ € ™ s justering periode. De har en tendens til å øke over tid.

Alvorlige komplikasjoner

Noen av de mer alvorlige komplikasjoner som følge av gastric bypass inkluderer hindret tarmer, blodfødte infeksjoner, lekkasje mellom stifter og nyre infeksjoner. Pasienter kan også lide av mage blødning som følge av magesekken er adskilt under den kirurgiske prosedyren.

Risikoen for blodpropp i bena er mer utbredt etter gastric bypass operasjon. Ekstremt overvektige mennesker har større risiko for å utvikle blodpropp i bena. Blodpropp er ekstremt farlig fordi de kan forårsake lungeemboli hvis de reiser til lungene. Lungeemboli skade lungevev og kan til slutt føre til døden. Risikoen for blodpropp er større blant de overvektige mennesker røykere. Leg innpakning og daglige bevegelser anbefales måter å forebygge blodpropp i bena.

Dumping syndrom er en annen alvorlig komplikasjon etter gastric bypass operasjon. Dumping er indusert når maten passerer hurtig gjennom tynntarmen. Symptomene er oppkast, svetting, diaré, svimmelhet og svetting.

Død

Som alle store kirurgiske prosedyrer, gjør gastric bypass øke risikoen for død. Gastric bypass kirurgi har en 08 prosent dødelighet. Det er mange faktorer som bidrar til risikoen for død: nivå av fedme, alder, kroniske sykdommer og generelle helse. Videre type mage prosedyre også påvirker dødeligheten. Mer invasive kirurgiske prosedyrer plassere pasienter i større risiko for å utvikle sykdommer.

Advarsel

Det er viktig å ta kontakt med helsepersonell for en fullstendig oversikt for alle de komplikasjoner som er forårsaket av gastric bypass operasjon.

Hvordan unngå komplikasjoner etter Rotator Cuff kirurgi

Hvordan unngå komplikasjoner etter Rotator Cuff kirurgi


Rotator cuff kirurgi kan være mange ting. Avhengig av alvorligheten av skaden, kan det være stort sett ikke-invasiv eller det kan være invasiv og nødvendig måneders rehabilitering. Uansett tilfelle, er det ingen grunn til å gjennomgå unødvendig tvang mens reparere rotator cuff. Bare følg disse trinnene for å unngå komplikasjoner etter rotator cuff kirurgi.

Bruksanvisning

Lær mer om rotator cuff kirurgi og post kirurgi utvinning ved å spørre legen din og få informasjon på nettet. Bruke nettsteder som de av Mayo Clinic og Yahoo Health for å få mer informasjon. Det er viktig å få så mye informasjon som mulig for å sikre utvinning fra rotator cuff kirurgi har så få komplikasjoner som mulig.

Følg legens ordre. Fullfør rehabilitering i sin helhet. Bare fordi skulderen din begynner å føle seg bedre, er det ingen grunn til å kjøre ned til parken for noen fotball. Jobbe din vei inn fysisk aktivitet sakte.

•  Ikke spise eller drikke noe den dagen du rotator cuff kirurgi. Du skal gå inn i operasjonssalen med klare tarmer, og ikke vil ha dem til å fjerne dem for deg.

Hold området rent. Følg legens instruksjoner for omsorg av snittet for å unngå infeksjoner og forlenge gjenopprettingsprosessen. Hold kirurgisk innsnitt rent mens det gror bruker aktuell såpe og vann eller aktuell rubbing alkohol.

Få skulderen beveger seg etter operasjonen. Dette hindrer oppbygging av en hvilken som helst arrvev i leddet. Det kan være smertefullt, men det vil hjelpe i det lange løp.

Delta rehabiliterende behandling for et par måneder etter operasjonen. Fortsett øvelser på egen hånd inntil skulderen din får tilbake sin fulle styrke.

Tidsplan oppfølging besøk med legen din slik at din recuperation kan være nøyaktig overvåkes og din fysioterapi kan justeres ved behov.

Tips og advarsler

  • Mer kompliserte prosedyrer (for eksempel transplantasjon av sener), er vanligvis ikke nødvendig. Standard kirurgi og rehabilitering er nok for nesten alle rotator cuff skader.
  • Hvis du ønsker å unngå operasjon helt, prøve fysioterapi og kortison skudd for et par måneder for å se om rotator cuff kan helbrede seg selv.
  • Som med alle operasjoner, bærer rotator cuff kirurgi med det en viss risiko for blødning og infeksjon.

Hvordan å se etter tegn på infeksjon etter en Total Hip eller Total Knee Surgery

Jeg har vært en fysioterapeut i over 14 år og har rehabed 1000 av folk. Jeg vil lære deg tegn på infeksjon etter en total leddkirurgi og når du skal ringe legen din. Jeg vil også legge på et par andre ting du kanskje ikke vet å gjøre etter en total leddkirurgi.

Bruksanvisning

Sum felles kirurgi har en høy risiko for infeksjon. Her er noen av de tegn til å se opp for.

Rødhet rundt kirurgisk syn Enhver drenering fra den kirurgiske innsnitt Fever Den kirurgiske syn er varmt å ta på Kvalme og / eller oppkast

Ring legen din dersom du har noen av disse symptomene.

Hvordan hindre smitte

Ikke bløt i en balje til din doc klarner deg å gjøre det. Ikke gni kremer eller oljer på såret før det er helt leget. Det er ok å vaske såret med såpe og vann og tørk ... holde snittet tørr. Hvis du røyker, prøv å slutte. Dette vil sterkt redusere frekvensen av healing.

Dette er tegn på blodpropp

Leggen, eller kalv, på kirurgisk beinet er hovent leggen, eller kalv, er øm å ta på leggen, eller kalv, er rød Din kalv gjør vondt når du går

Hvordan du kan forhindre blodpropp ... gå, gå, gå ... oh ja, og gå! Ankel pumpe øvelser hjelper også. Enhver aktivitet som forårsaker en pumpingen av leggmuskelen hindrer ansamling av blod i venene som kan forårsake en blodpropp.

Ring din doc hvis du har noen av disse tegn eller symptomer på blodpropp. Hvis du mistenker en blodpropp begrense turgåing, ikke sette noen varme på beinet heller.

Den siste tingen som kan skje etter operasjonen er det som kalles en lungeemboli. Dette er en blodpropp i lungene, og er en svært alvorlig situasjon. Skiltene til dette er:

Uforklarlig kortpustethet Brystsmerter som blir verre med en dyp pust, hoste, eller brystet bevegelse Hoste opp blod.

Noen andre symptomer kan være:

Rask puls Svette Besvimelse

Hvis du mistenker en lungeemboli (PE) ringe doc med en gang, og hvis du ikke kan få din doc fikk en ER for behandling. Igjen, dette kan være livstruende.

Tips og advarsler

  • Dette er ingen måte tar plassen til den medisinske råd fra din lege. Jeg er ikke ansvarlig for eventuelle skader som kan oppstå etter noen leser denne artikkelen.

Brystforstørrelse Komplikasjoner etter operasjon

Brystforstørrelse Komplikasjoner etter operasjon


Under en brystforstørrelse, plasserer en plastisk kirurg implantater i brystene for å gjøre dem vises større og fyldigere. Vanligvis er denne prosedyren for kosmetiske formål samt å gjenopprette den naturlige fylde av brystene som har gått tapt på grunn av vekttap eller graviditet. Selv om denne fremgangsmåten er generelt sikker, kan det være komplikasjoner etter operasjonen.

Infeksjon

Infeksjoner i brystene kan oppstå dager eller uker etter operasjonen. Symptomer på en infeksjon er rødhet på snittet punktet, hevelse, feber eller ømhet. Standard antibiotika kan behandle de fleste infeksjoner; men i alvorlige infeksjoner, antibiotika vil ikke være nok. I stedet fjerning av implantater før infeksjonen har klarert er nødvendig. Bytte av implantater senere er på skjønn av plastisk kirurg. I alvorlige tilfeller kan en infeksjon føre til toksisk sjokksyndrom (TSS). Infeksjoner etter brystforstørrelse er sjeldne, som pasienter, under og etter operasjonen, ta antibiotika.

Capsular Contraction

Capsular Sammentrekninger forekommer naturlig i kroppen med innføringen av et fremmedlegeme. Denne tilstanden fører en kapsel å danne rundt implantatet, og mens dette skjer med alle implantater, hvis kapsel former for tett rundt implantatet det fører capsular sammentrekning. Denne tilstanden fører til at implantatet å se forvrengt. I alvorlige tilfeller kan implantatet bli misshaped og være unaturlig vanskelig å ta på. Legene vurdere dette komplikasjon gjennom en fire-nivå karaktersystem kjent som The Baker Grading System. Disse karakterene er:

Klasse I: Naturlig, myk følelse og utseende.
Grade II: Bryst (e) er litt fast, men opprettholde naturlig utseende.
Klasse III: Bryst (e) er fast å ta på og har en forvrengt utseende.
Grace IV: Bryst (e) er vanskelig, smertefullt å berøre, og har et forvrengt utseende.

For å behandle denne tilstand, må kirurger fjerne implantatet.

Sensasjon

Etter brystforstørrelse kirurgi, kan pasienten legge merke til sine bryster endre i følsomhet innenfor hele brystet og brystvorten området. Alvorlighetsgraden av sensasjons endringer varierer fra pasient til pasient. Noen kan helt løs sensasjon innenfor dette området av kroppen, mens andre kan oppleve økt følsomhet. Den mest merkbare forandring i følsomheten er under tilhelingsprosessen umiddelbart etter kirurgi. Bare bryst implantater sier endringene i følsomhet kan ta så lenge som to år for å bli gjenopprettet til normal; Men flertallet av pasientenes følsomhet nivåer tilbake til normal raskere enn to år.

Komplikasjoner etter koronar angiografi Prosedyrer

Komplikasjoner etter koronar angiografi Prosedyrer


Koronar angiografi er en fremgangsmåte som brukes til å bilde blodkar. Et kateter blir satt inn i en arterie i armen eller lysken. Fargestoff injiseres inn i kateteret som vil vise et bilde av et fartøy på røntgen. Prosedyren er et diagnostisk verktøy for forskjellige koronare tilstander slik som blokkeringer og innsnevring av fartøy, arterier og vener som kan klumper seg sammen og floke, svulmende av et fartøy (aneurisme), inflammasjon og tårer i veggen av en beholder (disseksjon).

Prosessuelle Komplikasjoner

Prosedyren kan være ubehagelig, forårsaker noen pasienter til å bevege seg. Bevegelse kan føre til alvorlige komplikasjoner slik som kateteret kompromittere karveggen og selv sprekker den. Pasienter får en beroligende før prosedyren og bedt om å holde seg i ro og rapportere eventuelle ubehag. Fargestoff som injiseres gjennom arterien kan forårsake en allergisk reaksjon. I sjeldne tilfeller kan anafylaktisk sjokk oppstå, forårsaker respiratorisk distress. Nyreskader kan oppstå når fargestoff utskilles gjennom urinen. Sjokk og kramper kan oppstå. En annen komplikasjon er hjertestans. Alle medisinske personalet ta forholdsregler før du starter prosedyren. Målet er å unngå livstruende komplikasjoner.

Rest Komplikasjoner

Blødning på stedet av oppføring kan oppstå etter inngrepet. Arteriene fører blod fra hjertet til resten av kroppen som er drevet av pumping av hjertet. Trykket fra blodet som strømmer gjennom arterien kan forårsake koagulering å bli kompromittert. Konstant trykk på injeksjonsstedet, er det nødvendig å blokkere blødning. Blødning kan starte på nytt hvis for mye aktivitet foregår etter inngrepet. Leger råder pasienter til å hvile fire timer etter testen.

Den bestrålingsdose er mye høyere enn den mengde som benyttes i et basisk røntgen. Ifølge American Heart Association, bør lave doser av stråling brukes for å unngå risiko for hjertepasienter under angiografi. De anbefaler også at rutinemessige tester som bruker radioaktivt materiale ikke brukes for folk som er fri for hjertesymptomer.

Betraktninger

En kardiolog anbefaler en hjerte angiografi når tegn på sykdommen. Prosedyren er ikke anbefalt for personer som ikke har noen hjertesymptomer. Søke en ny mening i slike tilfeller.

Sjekk med ditt forsikringsselskap operatør for å forsikre prosedyren vil bli dekket. Forberedelse til testen er nødvendig for å sikre en vellykket prosedyre. Følg instruksjonene som er utstedt av lege som kan omfatte ingen mat eller drikke som er angitt i litteraturen.

Vekttap komplikasjoner etter Ileostomioperasjon

Ileostomi er en kirurgisk prosedyre utviklet for å sikre effektiv håndtering av kroppslig avfall for å behandle fordøyelses forhold som tykktarmskreft, Crohns sykdom og kolitt. Som med alle kirurgi, kan komplikasjoner oppstå. Mens noen vekttap er å forvente, de fleste individer er tilbake på sine velkjente føtter på kort tid.

Ilestomy

Ifølge Crohns og kolitt Foundation of American består Ilestomy kirurgi av en prosedyre for å feste den siste delen av tynntarmen til et hull laget i bukveggen. Denne fremgangsmåte omgår rolle i tykktarmen og rektum i fordøyelsesprosessen, slik at avfallet for å unnslippe i en pose bæres utenfor kroppen.

Ilestomy Komplikasjoner

Ifølge IleostomyReversal.com, et nettsted dedikert til å hjelpe enkeltpersoner takle livet etter Ileostomy, vekttap er ikke en vanlig komplikasjon av selve inngrepet. De mest sannsynlige komplikasjoner inkluderer blokkering av ileostomi, lekker av posen, hudirritasjon på stedet av hullet og lukt.

Vekttap

Ifølge American Cancer Foundation, mens ikke en forventet komplikasjon av selve inngrepet, frivillig eller ufrivillig vekttap etter en ileostomi kan ta opp saker av sine egne. Hvor mage form endringer som følge av vekttap, posen system må også endres.

Oppløsning

Den enkleste løsningen på dette problemet, slik at du kan unngå unødvendige turer til legen, er å bare komme en sunn vekt før operasjonen og vedlikeholde det så lenge som mulig gjennom forbruk av et sunt og godt avrundet diett. Dette vil ikke bare unngå behovet for å tilpasse ditt Ileostomi system, men det vil også isolere deg mot en rekke andre sykdommer som hjerteinfarkt og hjerneslag.

Betraktninger

Hvor en ileostomi utføres mens pasienten er fortsatt økende, er muligheten for bare å beholde vekten ikke lenger et mulig alternativ. I disse tilfellene er det eneste alternativet å komme til tak med det faktum at endringer i kroppsform og størrelse kan føre til nødvendigheten av å endre komponentene i Ileostomi. Se etter tegn på at du er outgrowing din gamle systemet slik at du kan planlegge forebyggende avtaler med legen din før du problemer manifest.

Tegn på graviditet etter tubal ligation

Tegn på graviditet etter tubal ligation


Kvinner som er sikker på deres reproduktive dager er bak dem ofte velge en tubal ligation som en permanent løsning for mulig unnfangelse. Det kirurgiske inngrepet er vanligvis gjort på poliklinisk basis, og tar omtrent 30 minutter. En tubal ligation er gjennomført av en kirurg som vil enten cauterize eller klemme igjen egglederne med en ring, binders eller gummistrikk for å hindre eventuelle fremtidige svangerskap.

Funksjon

En tubal ligation, også referert til som "binde rørene," er en kirurgisk prosedyre som brukes til å lukke en kvinnes egglederne. Egglederne koble eggstokkene til livmoren og gi passasje for et befruktet egg å reise for implantasjon i livmorveggen under svangerskapet. Når en kvinne har tubal ligation kirurgi, blir hun ansett for å være steril og skal ikke lenger være i stand til å bli gravid.

Misforståelse

Noen mennesker tror at når en tubal ligation har oppstått og utvinning fra operasjonen er fullført, er det ingen mulighet for å bli gravid. Mens kirurgisk sterilisering prosedyrer er svært vellykket i å hindre graviditet, forblir fortsatt en liten sjanse for graviditet. Ifølge en studie i New England Journal of Medicine, av 10 685 kvinner som hadde tubal ligation kirurgi, 143 kvinner, eller 1,3 prosent, hadde sterilisering feil som resulterte i graviditet.

Identifikasjon

Kvinner som gravid etter å ha tubal ligation kirurgi kan klage over symptomer vanligvis assosiert med graviditet som kvalme, hodepine, ømme bryster, cravings, overfølsomhet for lukt, kramper, blødninger, tretthet og forstoppelse. Hvis egglederne har smeltet sammen igjen, er det mulig for en normal graviditet kan oppstå. Hvis de ikke har, og en kvinne blir gravid, vil det resultere i en graviditet utenfor livmoren. Tegn på graviditet utenfor livmoren kan inneholde skarpe knivstikking bekken eller magesmerter, vaginal spotting, smerter i korsryggen, lavt blodtrykk, og besvimelse eller svimmelhet.

Teorier / Spekulasjoner

Kvinner som har blitt gravide etter deres tubal ligation kirurgi kan ha en økt sjanse for å bli gravid igjen. Også kvinner som har lidd av en graviditet utenfor livmoren etter en tubal ligation er potensielt en økt risiko for fremtidige ektopisk svangerskap. Det er anslått at en kvinnes sjansene for graviditet utenfor livmoren øker med cirka 15 prosent med hver graviditet utenfor livmoren hun har.

Advarsel

Enhver kvinne som har hatt en tubal ligation og tror hun er gravid bør du kontakte helsepersonell umiddelbart. Hvis en graviditet oppstår etter en tubal ligation, er det økt risiko for at det er en unormal, eller utenfor livmoren, graviditet som kan oppstå inne i egglederne, hvor en baby ikke kan overleve. En graviditet utenfor livmoren kan være livstruende og bør være diagnostisert av helsepersonell så snart som mulig for å finne den tryggeste behandlingsalternativet.

Tegn på infeksjon etter en abort

Om lag 3 prosent av kvinner som har en første trimester abort utvikle en infeksjon i løpet av post-abort utvinning perioden. Selv om en infeksjon er lett behandles, er det viktig å kjenne tegn, slik at du kan oppsøke lege hvis du mistenker at du kan ha en infeksjon.

Feber

Ring legen din dersom du har feber over 100 grader F etter en spontanabort. Kokiller kan eller ikke kan følge med feber.

Alvorlig Pain

Selv om smerte kan være en vanlig bivirkning av abort, bør smertene ikke være alvorlige. Ta alltid kontakt med lege hvis du har sterke smerter i korsryggen eller magen.

Lukt Vaginal Utslipp

En fishy smelling vaginal lukt betyr nesten alltid infeksjon.

Behandling

Hvis legen din bestemmer at du har en infeksjon, vil den mest sannsynlig behandling være antibiotika.

Ved å søke behandling

Hvis du har mistanke om at du kan ha en infeksjon, søker behandling. Post-abort infeksjoner kan være dødelig, og selv om dette er sjelden, er det best å feile på siden av forsiktighet og la legen din ringe på om du trenger antibiotika

Forebygging

Infeksjoner kan ikke alltid unngås, men etter legens anvisninger for å unngå bading og sette noe inn i skjeden for en uke eller to etter en spontanabort vil redusere risikoen. Dette også som regel betyr å avstå fra samleie i en uke eller to.

Komplikasjoner etter fedme Surgery

Fedme og helse kirurgi relatert til fedme regnes som en større operasjon. Det er derfor bærer risikoen for post kirurgi komplikasjoner. De vanligste formene for komplikasjoner er vanligvis forårsaket av pasientens helseproblemer knyttet til fedme.

Død

Rundt 0,3 prosent av operasjoner resultere i død for pasienten. Vanligvis død er et resultat av fedme relaterte helseproblemer som lunge- eller hjertesykdom.

DVT

En lungeemboli oppstår når en blodpropp eller dyp venetrombose (DVT) i pasienter beinet bryter av og går gjennom kroppen til pasientenes lungene. Lungeemboli kan resultere i død eller alvorlig pusteproblemer.

Sår

Rundt 2 prosent av pasientene opplever utvikling av sår som resulterer i symptomer som ubehag når de spiser, blodig oppkast og kvalme.

Innsnevringen

Omtrent 2 prosent av pasienter som lider av en innsnevring eller innsnevring av åpningen, der magen posen er koblet til tarmen. Denne komplikasjonen vises vanligvis i løpet av de to første månedene etter operasjonen, symptomer er oppkast og nedsatt toleranse for mat.

NIPHS

Non-Insulinom Pancreatogenic Hypoglykemi syndrom (NIPHS) er en sjelden komplikasjon hvor blodsukkernivået bli svært lave etter spising av mat og resulterer i alvorlige nevrologiske problemer.

Gallestein

Det vanligste symptomet av gallestein er smerter under ribbeina på høyre side som sprer seg til ryggen. Nesten 7 prosent av pasientene krever fjerning av galleblæren etter kirurgi.

Komplikasjoner etter visdom tennene fjerning

Visdom tennene ofte føre til smerter og problemer med å tygge som nødvendig deres fjerning. Mens de fleste visdom tenner ekstraksjoner er ganske rutine og produserer lite hvis noen post-extraction komplikasjoner, det er komplikasjoner som kan oppstå. Det følgende er en kort oversikt over de vanligste komplikasjoner som kan oppstå etter visdom tennene fjerning.

Infeksjon

Etter visdomstennene fjernes, kan den underliggende tannkjøttet, inkludert hullene igjen av de uttrukne tenner, bli smittet og hovne. Dette er en ganske vanlig foreteelse som normalt klarner opp på egen hånd eller sammen med en kort kur med antibiotika behandling.

Tørre Sockets

Tørre stikkontakter er et vanlig problem etter visdom tennene fjerning, spesielt fjerning av påvirket visdom tenner som er fast forankret i kjevebeinet. En tørr kontakten oppstår når hullet i tannkjøttet mot venstre av en tann ekstraksjon unnlater å utvikle et tilstrekkelig mykt vev belegget, noe som eksponerer det underliggende nerver og ben, som i sin tur forårsaker betydelig smerte.

Blødning

Mens blødning oppstår etter noen tanntrekking, visdomstennene, på grunn av sine dype røtter og fast tilknytning til kjevebeinet, ofte føre til moderate nivåer av blødning når pakket ut, spesielt i tannkjøttet som allerede er irritert og / eller hovne av tannkjøttsykdom og / eller irritasjon fra visdomstennene selv.

Gum og Mouth Nummenhet

På grunn av den komplekse rekke av nervebaner i munnhulen, blant annet i og rundt tannkjøttet, er det vanlig for nummenhet å forekomme etter ekstraksjon visdom tennene på grunn av irritasjon og / eller skade på nervefibrene i området. De fleste tilfeller av munnen nummenhet avta som irriterte og / eller ødelagte nerver helbrede.

Jawbone Fracture

Sterkt påvirket og / eller feiljustert visdomstenner kan forårsake sprekker i kjevebenet hvis de er fastlåst godt nok, og krever omfattende makt for å fjerne. Selv om sjeldne, små sprekker til kjevebenet er en komplikasjon av visdom tennene fjerning.

Hvordan unngå komplikasjoner etter Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass operasjon kan redusere risikoen for tidlig død hos overvektige og sykelig overvektige pasienter. Men prosedyrene er ikke uten risiko av sine egne. Selv om komplikasjoner er sjeldne i forhold til andre typer operasjoner, kan de være svært alvorlig.

Hvis du er (eller vil bli) utvinne fra gastrisk bypass eller annen bariatrisk kirurgi, lese nedenfor for å lære om riktig post-op omsorg.

Bruksanvisning

•  Umiddelbart etter operasjonen, følge legens instruksjoner for sengeleie. For en periode (vanligvis et par dager), må du holde deg tilbakelent slik at stifter og / eller bandet ikke løsne.

Neste, når du får lov ut av sengen, begynne å gå moderat flere ganger i uken. Moderat trening forhold kroppen og hjelper deg leges raskere.

I løpet av første uken etter gastric bypass operasjon, hold deg til den flytende diett at leger og sykepleiere foreskrive. Den flytende diett er å hjelpe deg å unngå oppkast mens du helbrede. Kraften av oppkast og tørre hiver kan være nok til å bryte dine masker og stifter, og rive den delikate magen vev.

Etter at du oppgraderer fra den flytende diett, følger det neste settet med kosttilskudd instruksjoner til T. Feil kosthold er en av de viktigste årsakene til postoperative komplikasjoner med gastric bypass operasjon. På dette punktet kan du spise most mat, men bare sunn mat. Ingenting sukkerholdige, stivelse, meieriprodukter, eller fet.

Etter endt puré diett scenen, begynne å spise små måltider med jevne mellomrom. Siden magen kapasitet er sterkt redusert, vil du føle deg mett mye raskere enn før operasjonen. Lær hva grensen er, og slutte å spise før metthetsfølelsen kommer over deg.

Igjen, kan du ikke lenger spise som du spiste før har operasjonen. Drøfte endringene med familien din, slik at de kan hjelpe deg å holde deg på sporet. Du må holde seg til det nye kostholdet for resten av livet ditt.

Ta slurker med vann ofte i løpet av dagen. Siden magen er mindre, det ikke bare holder mindre mat, men også mindre væske. Dermed kan du føle deg tørstere og mer dehydrert.

Gjør aldri anstrengende mageøvelser uten først å konsultere med din lege eller kirurg. Det kan ta opptil et år for magen å helbrede til et punkt der du kan løfte tunge gjenstander, eller henger suspendert. Risikoen for prolaps er høy for pasienter som ikke tar det med ro.

Ikke bli skremt av utviklingen av gallestein. Om lag 30% -40% av pasientene utvikler steiner i årene etter gastrisk kirurgi.

Lag avtaler for hyppigere kontroller i årene etter operasjonen, minst en gang hvert halvår. La legen din vet umiddelbart hvis du utvikler nye smerter eller oppkast. Oppdage problemer tidlig vil hindre mer alvorlige komplikasjoner oppstår.

Om komplikasjoner etter tann implantater

Tannimplantater ser akkurat ut som ekte tenner, og er permanent. De har flere fordeler i forhold til tradisjonelle proteser og broer, inkludert kosmetisk utseende, komfort og bekvemmelighet. De har også forhindre bentap og tannkjøttet trekker som vanligvis oppstår når tennene mangler. Men noen mennesker opplever betydelige komplikasjoner, slik at alle som vurderer tann implantater må velge en tannlege med en nesten perfekt registrering av suksess på dette området.

Identifikasjon

Tannimplantater begynne med en ankerbolt, vanligvis titan, som er kirurgisk innebygd i kjeven. Dette gjøres vanligvis under lokalbedøvelse, og etterpå, er en ventetid på opptil seks måneder kreves mens benet vokser rundt ankeret. Personen kan ha midlertidige proteser i denne tidsrammen. Deretter blir en titananslagsetter tilsatt, selv om noen ganger dette trinnet blir kombinert med den første. Til slutt blir en metallprotese med en keramisk dekk festet ved hjelp av skruer. Implantater kan erstatte en rekke av tenner og er permanente strukturer.

Typer

Den vanligste komplikasjonen fortsetter smerter, fra irriterende til ødeleggende. Dette kan ganske enkelt være et resultat av langsom helbredelse, typisk bare påvirker den ene siden av munn. Tannlegen kan gjelde bakteriedrepende løsninger og forskrive antibiotika for å hindre infeksjon eller utrydde en mild infeksjon, sammen med anti-inflammatoriske medisiner og reseptbelagte styrke analgetika om nødvendig.

Betydning

Mye mindre vanlig, kan operasjonen resultere i en lomme infeksjon, eller smerte kan være forårsaket av en mer alvorlig infeksjon i tannkjøttet eller ben. Smerte kan også være forårsaket av titan anker komprimere beinet, eller innlegget kan være for nær en nerve. I disse tilfellene, vanligvis tannlegen vil fjerne ankertangen og sett den senere, hvis det er mulig. Noen ganger en tannlege kutt den nerve som går gjennom kjevebenet, noe som kan føre til smerter og nummenhet. Smerten forsvinner vanligvis i løpet av relativt kort tid, men nummenhet kan ta flere måneder å gå bort, og kan også være permanent.

Effekter

Noen ganger kan en tann implantat forblir løs fordi beinet ikke vokser tett rundt det. I tillegg kan tannkjøttsykdom har ødelagt nok omliggende struktur som det er for lite bein for implantater til å håndtere stress av å tygge. Også, hvis en persons bite ikke er riktig justert, ekstra press kan plasseres på implantatet ved tygging, noe som kan føre til brudd.
I svært sjeldne tilfeller kan personen har en allergi mot titan.

Betraktninger

Tann implantater er nesten alltid mer komfortabel enn gebiss, men de krever flittig omsorg og renhold. Siden gummien ikke passe så tett rundt implantatet som det ville rundt en naturlig tann, er sjansen for inflammasjon er høyere enn vanlig. Den enkelte må også besøke en tannlege for profesjonelle rengjøringer flere ganger i året.

Forebygging / løsning

For å unngå komplikasjoner, bør arbeidet utføres av en spesialist - en prosthodontist, oral kirurg eller periodontist. Personen vurderer tann implantater bør gjøre forskning på hvor mye erfaring denne tannlegen har og prosentandel av vellykket utført arbeid, og om noen klager har blitt arkivert. Familien tannlege kan gi tips om hvordan du gjør dette, og kan arbeide med bestemte spesialister som er kjent for å være svært anerkjente.

Hva er komplikasjoner etter operasjonen på Ulnar Nerve?

Hva er komplikasjoner etter operasjonen på Ulnar Nerve?


Personer med en komprimert ulnar nerve i albuen området kan oppleve prikking i huden og nummenhet i fingrene, eller svakhet i albuen området og hånd. En lege kan dekomprimere ulnar nerve med et kirurgisk inngrep.

Infeksjon

Ifølge New York University Medical Center, kan ulnar nerve dekompresjon forårsake en infeksjon. Legene kan behandle infeksjoner med antibiotika eller annen kirurgi.

Nummenhet Patch

Pasienter som gjennomgår kirurgi for å dekomprimere en ulnar nerve kan utvikle nummenhet i et område nær albuen. Dette nummenhet går vanligvis bort etter flere måneder.

Sår Ømhet

Den kirurgiske innsnitt området kan forbli anbud for et par måneder etter ulnar nerve dekompresjon kirurgi.

Nerve Damage

Kirurgi for å dekomprimere en ulnar nerve sjeldne tilfeller kan forårsake nerveskade som gjør en pasientens hånd svak eller nummen.

Grunner for Kirurgi

Dekompresjon kirurgi kan være nødvendig i alvorlige tilfeller av ulnar nerve komprimering og i tilfeller hvor resten ikke har lettet en pasientens symptomer.

Hvordan gjenkjenne symptomer på en postpartum blødning

Hvordan gjenkjenne symptomer på en postpartum blødning


Postpartum fasen er perioden umiddelbart etter at en kvinne føder. Dette kan også kalles postnatal. En postpartum eller postnatal blødning er alvorlig blødning forårsaket av fødselen eller fødsel er ettervirkninger. Konsekvensene varierer fra alvorlig til kritisk. Denne veiledningen forklarer hvordan å gjenkjenne en postpartum blødning.

Hvordan gjenkjenne symptomer på en postpartum blødning

Gjenkjenne symptomer på en ekstern postpartum blødning

Monitor moren tett etter fødsel. Det kan ha vært noen traumer under levering. Fødsel kan ha forårsaket et åpent sår og kontinuerlig blødning. Fysiske traumer under fødselen er den vanligste årsaken til en postpartum blødning.

Hold notere eventuelle blødninger fra skjeden. Noen vaginal blødning er å forvente etter fødsel, men dersom utslippet virker for alvorlig eller hvis fargen er lys rød, kan blødningen være unormal. Når du er usikker, er det bedre å risikere å avbryte legen din.

Snakk med en lege når pasientens utvinning tid vises lengre enn normalt. Hvis det fortsatt er vaginal blødning lenge etter fødsel, kan mor være lider uterusatoni. Uterusatoni er manglende evne av livmoren å trekke seg sammen normalt. I disse tilfellene, vil prosessen må være ferdig manuelt i et sykehus.

Gjenkjenne symptomer på en intern postpartum blødning

Vær på utkikk etter noen form for uvanlig ubehag, selv uten tilstedeværelse av blod. Bare fordi det ikke er synlig blod betyr ikke at pasienten ikke er blødning. En intern postpartum blødning er sjelden, men det er veldig farlig.

Overvåk morens temperatur. En feber i postpartum scenen kan være et tegn på et større problem. I tilfelle av en indre blødning, kan feber være en av de tidligste symptomer. En feber kan også være bare en feber; feile på siden av forsiktighet.

anerkjenne betydningen av ubehag eller smerter i pasientens mage. Hvis mor opplever magesmerter, betyr det ikke at hun har en intern postpartum blødning, men det kan være et av tegnene. Få henne sjekket umiddelbart for å være sikker.

Hint

  • En postpartum blødning vil mest sannsynlig skje mens pasienten fortsatt er på sykehuset etter fødsel. Men hvis du ikke er på et sykehus, og disse symptomene oppstår, rush til nærmeste sykehus umiddelbart.
  • Se opp for tegn på komplikasjoner etter fødsel. Postpartum fasen er en svært sårbar tid for mor og mange ting kan skje. Ring en lege ved første tegn på problemer og ikke la noe få deg en overraskelse.

Mastopexy Recovery

Mastopexy Recovery


En kosmetisk kirurgisk prosedyre som gjør det mulig for kvinner å forbedre form og utseende på brystene, er mastopexy et populært alternativ til bryst-ekstrautstyr kirurgi. Vær spesielt forsiktig når du gjenoppretter fra mastopexy.

Kirurgisk Side Care

Kirurgiske sår krever skånsom pleie etter mastopexy. Disse områdene bør holdes rene og tørre hele tiden for å unngå infeksjon eller en langsom prosess med healing.

Ubehag

Hevelse, blåmerker og smerter i brystene er normal etter mastopexy. Nummenhet er ofte oppleves, samt en reduksjon i brystvorten følsomhet. Reseptbelagte smertestillende medisiner er vanligvis foreskrevet etter inngrepet.

Fysisk aktivitet

Unngå tunge løft i minst to uker etter mastopexy kirurgi. Anstrengende fysisk aktivitet og mosjon rutiner skal utføres med forsiktighet.

Postoperativ Care

En komprimering plagg skal brukes som anbefalt av en kirurg etter bryst-lift kirurgi. Antibiotika kan være anordnet for å unngå infeksjon. Det øvre legeme blir hevet under søvn for å hindre opphoping av væske.

Komplikasjoner

Tegn på komplikasjoner etter mastopexy inkluderer varm følelse i operasjonsstedet, feber, frysninger, svimmelhet, blødning, ujevn hevelse og rødhet, lukt eller utflod fra operasjonsstedet. Hvis noen av disse symptomene er erfarne, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Tegn og symptomer på en øyeinfeksjon etter katarakt kirurgi

Endoftalmitt er en svært alvorlig øyeinfeksjon som kan oppstå etter katarakt kirurgi. Øyelege tar forholdsregler før øye kirurgi for å unngå denne tilstanden. Denne type infeksjon sjelden forekommer.

Endoftalmitt og bakterier

En infeksjon etter katarakt kirurgi er vanligvis forårsaket av bakterier. De viktigste årsakene til disse typer infeksjoner er staph bakterier eller strep bakterier. Begge lever på huden.

Pain

Normalt er det svært lite smerter etter katarakt kirurgi. I endoftalmitt, begynner øyet å gjøre vondt. Denne smerten kan være relatert til lysfølsomhet.

Foto

En plutselig følsomhet for lys kan være et tegn på infeksjon etter katarakt kirurgi. Betennelsen i forbindelse med infeksjon kan forårsake dette følsomhet.

Nedgang i Vision

Med moderne katarakt kirurgi, vanligvis forbedrer visjon innen noen få dager etter operasjonen, men i endoftalmitt, visjonen begynner å bli verre.

Flytere

I endoftalmitt, partikler av celler eller klumper av bakterier posisjonen gelé i den bakre del av øyet. Pasienten ofte kan se disse partikler "flytende" rundt i øyet.

Blødning etter fullstendig hysterektomi

En total hysterektomi er kirurgisk fjerning av begge livmor og cervix. En kvinne som har gjennomgått en fullstendig hysterektomi vil stoppe mensen og mister sin evne til å bli gravid. Når blødningen oppstår utover normal utvinning tid fra en hysterektomi, kan det være et tegn på helseproblemer som vil kreve ytterligere medisinsk behandling.

Post-kirurgisk blødning

Det er helt normalt å oppleve noen lys vaginal blødning i de første fire til seks uker etter en hysterektomi som masker helbrede og vev reparere. Det kan også være noen intermitterende spotting eller en rosa discharge.The bruk av bind vil være behov for denne midlertidige vaginal blødning og utflod.

Blødning som oppstår utover utvinning tid

Post-hysterektomi blødninger kan oppstå måneder eller år etter inngrepet, og kan skyldes en rekke faktorer, hvorav noen er potensielt alvorlig, og vil kreve en evaluering og mulig behandling av din lege.

Egglederen prolaps

Egglederen prolaps (FTP) er en sjelden komplikasjon etter både buk og vaginal hysterektomier. En biopsi kan avgjøre om betingelsen er tilstede. Den vaginale fjerning av prolaps røret kan være nødvendig.

Endometriose

En av grunnene til en kvinne kan velge å gjennomgå en hysterektomi er endometriose. Denne tilstand forekommer når vevet som linjer livmoren utvikles i andre områder av legemet. Endometeriosis kan være smertefullt og forårsake uregelmessige blødninger.

Når livmorhalsen er fjernet, hvilke er referert til som en vaginal mansjetten er created.This er der endometriose kan utvikle seg etter en hysterektomi.

Kreft

En total hysterektomi gjør sjansene for eggstokkreft svært sjeldne. Men det er en liten risiko for utvikling av primær peritoneal kreft (kreft i membranen som utgjør innsiden av magen), hvor de symptomer og behandlingen er lik de for ovariekreft. Det er ikke fullt ut forstått hvorfor trusselen om peritoneal kreft fortsetter å eksistere etter en hysterektomi.

Granulasjonsvev

Granulasjonsvev er en helbredende vev som vokser for å hjelpe avverge infeksjon etter en hysterektomi. Av og til granulasjonsvev vokser altfor voldsomt.

Atrofisk vaginitt

Atrofisk vaginitt er en betennelse i skjeden forårsaket av lavt østrogennivå og alvorlig irritasjon.

Nyre Dialyse Komplikasjoner

Nyre dialyse er den kunstige eliminering av avfall og overskytende vann fra kroppen. En dialysemaskinen brukes til å utføre denne prosedyren i situasjoner hvor en person har skadet eller mislykkede nyrene. Det finnes tilfeller der en pasient har andre forhånds eksisterende plager som kan føre til nyresvikt. Prosedyren er viktig fordi det blir kvitt giftstoffer eller avfall som akkumuleres i kroppen. En oppbygging av avfall, giftstoffer eller narkotika i kroppen er skadelig og kan også føre til døden. Nyre dialyse er verdifullt i å forbedre livskvaliteten for de fleste pasienter.

Vanligste komplikasjonene

Vanlige komplikasjoner forbundet med fremgangsmåten omfatter dehydrering og elektrolyttubalanse. Disse kan føre til hjerteproblemer som angina, hypotensjon og arytmier hvis ukontrollert eller venstre ubehandlet. Infeksjon av bukveggen som fører til inflammasjon av vev kan også forekomme. Man kan også utvikle svekkelse av arterielle muskler. Det er mulig å få meningitt som et resultat av en bakteriell infeksjon.

Andre komplikasjoner

Andre former for komplikasjoner inkluderer blødning eller blodlevring ved det punkt hvor kateteret settes inn i kroppen. En pasient kan utvikle søvnløshet som kan være forårsaket av smerte, rastløshet eller ubehag. Det er tilfeller hvor pasientene få beslag som et resultat av fremgangsmåten.

Effekter av Komplikasjoner

Utvikling av komplikasjoner hos pasienter som kan ha innvirkning på hvor godt prosedyren utføres. Infeksjoner, blodpropp, elektrolyttforstyrrelser og svekket arterielle overflater påvirker kvaliteten og nytten av dialyse. Leger og pasienter som gjennomgår prosedyren rådes til å være på utkikk. Ubehag oppleves av pasienten bør rapporteres til legen og undersøkt umiddelbart. Hvis dette forblir ubehandlet, kan det føre til begrenset bevegelse, og til og med død for pasienten.

Hva du skal se etter når får dialyse

Pasienter og leger som har ansvaret bør være ekstra årvåken for å sikre at saksbehandlingen går på jevnt. Noen tegn på komplikasjoner med dialyse omfatter smerte og endring i tilstanden til huden rundt punktet for innsettingen. Pasienter bør også rapportere eventuelle blødninger. Disse kan bli tatt vare på, avhengig av tilstanden. Normalt er antibiotika eller kirurgi terapi brukt til å korrigere de fleste av problemene.

Årsakene til dialyse

En av de kortvarige grunner for fremgangsmåten er å fjerne avfallsstoffer og giftstoffer fra kroppen. Det hjelper i å bringe en balanse mellom elektrolytter og væske. Pasienter som gjennomgår dialyse fordelen ved å få en skikkelig arbeids kropp, restaurert komfort og kroppsfunksjoner. Det beskytter pasienter fra å anskaffe uremia som følge av feilslåtte nyrer. Det forbedrer livet forventning hos pasienter og generelle velvære.

Prosedyre

Avhengig av pasientens tilstand, kan dialyse gjøres på et gjennomsnitt på 4 timer 3 ganger hver uke. Vanligvis innstiller en lege hvor en pasient er å fortsette med livreddende teknikk. Doseringen av fremgangsmåten varierer med forskjellige pasienter. Dette innebærer tid tatt i dialyse, hastigheten av blodstrømmen, og de funksjoner membran, slik som overflateareal og porøsitet.