Digidexo.com

herpesutbrudd vond hals hiv

Strep hals symptomer i førskole

Strep hals er en tilstand forårsaket av Gruppe A Streptokokker bakterier. Det er en smertefull tilstand som kan føre til andre problemer hvis den ikke behandles på riktig måte. I alvorlige tilfeller kan en abscess utvikle seg i halsen. Dessuten kan bakteriene slipper giftstoffer som fører til et utslett; Denne tilstanden kalles skarlagensfeber. I sjeldne tilfeller kan revmatisk feber utvikle. Denne tilstanden oppstår når strep antistoffer som kjemper bakterier kan også skade leddene og hjerte. En lege kan lett diagnostisere strep hals ved swabbing preschooler hals og kjører en rask test på prøven ervervet. En førskolebarn som har strep hals må ta en foreskrevet antibiotika for å drepe strep bakterier.

Fever

Førskolebarn med strep hals vanligvis har feber over 101 grader Fahrenheit eller høyere. Frysninger kan følge med feber.

Gland Hevelse

Førskolebarn med strep hals kan ha hevelse stede i kjertler som ligger under kjeven.

Hovne mandler

Den preschooler mandlene vises veldig rød og hoven.

Hvite prikker på mandlene

Når strep bakterier er til stede, mandlene vanligvis har hvite flekker på dem.

Sore Throat

En førskolebarn med strep hals vil nok si at halsen gjør vondt. Barnet kan ha problemer med å svelge og ikke ønsker å spise på grunn av vond hals.

Urolig mage

Noen preschoolers med strep hals kan ha en urolig mage og kan også kaste opp.

Felles hals problemer

Felles hals problemer


Faryngitt, eller sår hals, er en av de hyppigste årsakene til besøk til familien leger, ifølge University of Maryland Medical Center. De fleste sår hals er forårsaket av virus, og vil gå bort på egenhånd i en uke eller mindre. Andre vanlige tilstander forbundet med sår hals krever medisinsk behandling.

Forkjølelse eller influensa

I tillegg til sår hals, symptomer på forkjølelse innbefatte hoste, nysing og feber opp til 102 grader Fahrenheit, mens symptomer på influensa inkluderer hoste, kvalme, muskelsmerter og feber over 102 grader. Virus forårsaker både forkjølelse og influensa. I de fleste tilfeller vil leger anbefaler å behandle symptomene til du får bedre ved å gjøre ting som å få nok hvile, drikke mye væske og gurgle med varmt saltvann eller bruke pastiller for å lindre vond hals. I alvorlige tilfeller av influensa, kan en lege foreskrive en antiviral medisiner, ifølge Family Doctor.org.

Mononukleose

I tillegg til sår hals, symptomene på kyssesyke inkluderer feber, trøtthet, hovne kjertler i nakken og armhulen, tap av matlyst og nattesvette, ifølge Family Doctor.org. Mononukleose er forårsaket av Epstein-Barr-viruset, som finnes i spytt og slim, og kan spres ved å kysse, noe som er grunnen til at det er noen ganger kalt "kyssesyken", så vel som ved eksponering til å hoste eller nyse eller dele mat kjøkkenutstyr. En lege kan utføre en blodprøve for å bekrefte diagnosen. Den mono-viruset går unna på egen hånd, med symptomer vanligvis varer i fire uker. Behandling av symptomer inkluderer hvile, væsker og gargling eller pastiller for svelg.

Strep Throat

Bakterier av slekten Streptococcus forårsake streptokokker. Symptomer i tillegg til sår hals inkluderer feber, hodepine, hvite flekker i halsen eller på mandlene, røde og hovne mandler, smerter ved svelging og hovne og ømme kjertler i kjeven og halsen. Magesmerter og oppkast er flere symptomer som er mer vanlig hos barn. Hvis strep hals ikke behandles, kan det føre til nyre betennelse eller revmatisk feber. Å fastslå årsaken til sår hals, kan legen gjøre en rask strep test, som tar ca 15 minutter, og / eller en hals kultur. En hals kultur, som tar mellom 24 og 48 timer, kan avgjøre om sår hals er forårsaket av en annen enn Streptococcus eller av et virus bakterien. Sår hals med en bakteriell årsak behandles med antibiotika.

Tonsillitt

Symptomene på betennelse i mandlene, en infeksjon i mandlene, likne de av strep hals, ifølge Family Doctor.org. Tonsillitt, derimot, er et resultat av enten bakterier eller virus. Hensiktsmessig behandling avhenger av årsaken, så rask og nøyaktig diagnose er viktig, ifølge Mayo Clinic. Betennelse i mandlene er mest vanlig fra førskolen årene til midten av tenårene. Tonsillectomies, eller kirurgisk fjerning av mandlene, kan være nødvendig for ofte tilbakevendende betennelse i mandlene, kronisk betennelse i mandlene eller bakteriell betennelse i mandlene som ikke responderer på antibiotikabehandling.

Hvordan håndtere og lindre en sår hals

Hvordan håndtere og lindre en sår hals


En sår hals kan føre til ubehag og smerter, spesielt når du svelge eller snakke. Tilstanden, også referert til som faryngitt, er vanlig under de kaldere månedene, og er ofte forårsaket av virale sykdommer, slik som influensa eller en kald. En bakteriell infeksjon, som strep hals, kan også være ansvarlig for din vond hals. For å lette ubehag, kombinere hjem rettsmidler med over-the-counter behandlinger, og gå til legen din hvis nødvendig.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter smertestillende i henhold til emballasjen instruksjon. Ibuprofen eller paracetamol kan bidra til å redusere smerten du opplever.

Drikk varme og kalde væsker for å berolige halsen. Urte te med sitron eller honning, og kaldt vann bidrar til å holde halsen fuktig, hindre dehydrering og har en beroligende innvirkning.

Fyll en åtte-unse kopp med varmt vann og tilsett 1 ts. av salt til det. Gurgle med saltvann blanding to til tre ganger per dag. Ifølge Health911, saltvann klarner opp utvidelseskatetre kapillærer og skyller bort slimete, og dermed fremme sirkulasjon av antistoffer som bekjempe infeksjonen.

Få nok hvile. Mens du hviler, er du mindre sannsynlig å oppleve hals ubehag fordi du ikke snakke eller spise. Kroppen din er også bedre i stand til å bekjempe infeksjonen forårsaker sår hals.

Sett en luftfukter i rommet ditt, fordi tørr luft kan irritere dine sår hals enda mer. En luftfukter holder fuktighet i luften. Legg en kjele fylt med vann i et hjørne av rommet, som et alternativ.

Suck på kommersielle halspastiller å hjelpe lindre ubehag.

Unngå å røyke tobakk eller passiv røyking, fordi disse bare forverre tilstanden din.

Ta kontakt med legen din hvis sår hals vare lenger enn to dager. Legen din kan teste deg for en bakteriell infeksjon, som strep hals. Hvis resultatet er positivt, har du mest sannsynlig vil få en resept for antibiotika.

Hint

  • Unngå å gi barn under 4 år halspastiller, fordi disse kan være en kvelningsfare.

Hvordan behandle en smertefull sår hals

Hvordan behandle en smertefull sår hals


Mindre sår hals sjelden forstyrre dagliglivet, og de kan ikke kreve behandling. Men hvis kjemper en smertefull sår hals fra en forkjølelse eller allergi, over-the-counter rettsmidler og naturlig rettsmidler kan bli nødvendig. Relief er tilgjengelig. Og ved å ta umiddelbar handling, kan du raskt berolige din vond hals og lindre irritasjon.

Bruksanvisning

•  Lag en kopp te. Kok en kopp vann i en kjele eller mikrobølgeovn, legge til en te-pose og la det brygge. Varme væsker hjelpe rolig halsirritasjon og berolige en tørr hals.

Gurgle å stoppe irritasjon. Tilsett ca 1/2 ts. av salt til en 8 unse kopp varmt vann. Rør blandingen. Gurgle saltvann for å bidra til å stoppe en smertefull sår hals.

Suge på halspastiller for å behandle en sår hals. Suge på pastiller øker produksjonen av spytt, noe som bidrar avhjelpe en tørr, kløe i halsen.

Ta kald eller allergi medisiner. Innlegg nasal drypp er en vanlig årsak til sår hals i forbindelse med forkjølelse og allergiske reaksjoner. Unn kalde og allergi symptomene ved å ta kaldt medisiner eller et antihistamin.

Bruk smertestillende midler. Over-the-counter smertestillende midler, for eksempel ibuprofen eller paracetamol, tilby en rask og effektiv lindring for smertefulle sår hals. Ta enten medisiner som anvist for å hjelpe rette ubehag.

Begrense eksponering for kald luft. Puste inn kald luft fra et klimaanlegg, vifte eller uteluft kan forverre en eksisterende sår hals.

Hint

  • Ta hensyn til medisinering etikettene. Hvis din kald eller allergi medisiner inneholder en ekstra smertestillende, ikke ta ekstra smertestillende medikamenter for å stoppe en sår hals.
  • Snakk med en barnelege før administrering av medisiner til barn.

De beste botemidler eller rettsmidler for en sår hals

Betennelse i svelget (området mellom munn og tale-boksen) er hva som forårsaker en vond hals. Sår hals kan være forårsaket av mange ulike forhold. De spenner fra infeksjon (viral og bakteriell) til allergisk (sinus drenering). Sår hals smerter kan være konstant, eller opplevd bare når du svelger. Sår hals forekommer vanligvis i løpet av vintermånedene, og de påvirker barn oftere enn voksne. De fleste tilfeller av vond hals leges raskt og uten komplikasjoner.

Tips

Start med å hvile stemmen din til å lindre vond hals. Overdreven snakke fører til mer irritasjon. Røyk forverrer sår hals symptomer. Slutte å røyke eller unngå røykfylte miljøer, mens halsen er vondt. Bruk en luftfukter for å øke luft fuktighet. Dette vil holde membraner fuktig og berolige din vond hals. Puste gjennom nesen i stedet for munnen humidifies naturlig inhalert luft.

Hjem Cures

Å drikke varm væske (etter eget valg) bidrar rehydrere slimhinner. Honning blir brukt som en sår hals middel på grunn av sin antibiotiske egenskaper. Bland honning og sitron i et glass med varmt vann, og drikk. Honning lindrer halsen, mens sitron reduserer slim. Denne blandingen vil avlaste hals smerter midlertidig. Gurgle med 1/2 teskje salt i et glass med varmt vann for å rehydrere hals vev og lindre smerte. Salt er en mild antiseptisk som hjelper oppløse slim. Spise hvitløk er bra fordi den inneholder naturlige antibakterielle og antivirale egenskaper. Over skranke medisiner som ibuprofen eller acetylsalisylsyre bidrar til å redusere vond hals. Halspastiller og harde drops gi lindring ved å stimulere spyttproduksjon som bidrar til å redusere irritasjon.

Herbal rettsmidler

Urter som kan bidra til å lindre sår hals symptomer er vanligvis inntas som te. Slim er en type glatte alm bark som hjelpemidler sårhet og strøk halsen. Bratt en teskje av den indre bark i 2 kopper kokende vann, deretter press te før du drikker. Marshmallow root inneholder også planteslim og har samme belegg fordelene som alm bark. Det kan fremstilles ved bløtlegging 2 ts tørket urt i en kopp kokende vann. Sil te og drikke for å lindre vond hals. Horehound tynner slim og har anti-inflammatorisk egenskaper. Denne teen bruker 2 teskjeer hakket urt i en kopp kokende vann i 10 minutter, sil deretter drikke.

Konsulter lege før du bruker naturmidler for å behandle halsen smerte. Urter noen ganger samhandle med reseptbelagte medisiner du allerede kan ta.

Tørr hals rettsmidler

Tørr hals rettsmidler


En tørr hals er et symptom på mange forhold, hvorav de fleste er felles og midlertidige. Enkle hjelpemidler kan gi rask lindring til ubehag forårsaket av en tørr hals.

Beroligende en tørr hals

En tørr hals ledsaget av sårhet eller smerter mens svelge kan være en indikasjon på en virusinfeksjon, for eksempel en vanlig forkjølelse, influensa, kyssesyke eller vannkopper. Andre årsaker til hals ubehag inkluderer bakterielle infeksjoner som strep eller betennelse i mandlene. En tørr hals ledsaget av en tørr munn er en vanlig tilstand som kalles xerostomi. Xerostomia kan være forårsaket av nerver eller stress, men det er også en bivirkning av mange medisiner og et symptom på noen underliggende medisinske tilstander, som diabetes og Parkinsons sykdom. Andre årsaker til en tørr hals inkluderer allergier, tørr luft og forurensning.

Sitron og honning besitter kjente hals-beroligende egenskaper. For å lette ubehag av en tørr, kløe i halsen, drikke varmt vann blandet med sitronsaft og honning, eller suge på en skje med honning, sitronsaft og cayenne. Gargling med en blanding av varmt vann og salt bringer lindring ved å rydde unna bakterier og forbedre sirkulasjonen i halsen området. En annen lett-å-lage løsning for gargling består av et glass vann blandet med en spiseskje av eple cider eddik, som dreper tørrhet-bakterier i halsen. Å øke hals-beroligende effekt, tilsett honning og salvie til eddik-og-vann-blanding. Te kan hydrat en tørr hals og gi lindring fra halsen smerte. Vanlige urte te ingredienser med hals-beroligende egenskaper inkluderer kamille, lakris rot, salvie og eukalyptus. For en skarp men likevel beroligende te, småkoke vårløk og gressløk i varmt vann.

Styr klar av drikkevarer som inneholder koffein, som de kan føre til dehydrering og ytterligere forverre en tørr hals. Bruk en luftfukter for å legge fuktighet til tørr luft. Unngå forurensing, sigarettrøyk og kjemiske gasser slik som de slippes ut av vaskemidler. For en tørr hals som følge av en viral infeksjon som en forkjølelse eller influensa, drikke, få nok hvile og spise lett å svelge mat som buljonger og gelatin. Halsen ubehag bør gå bort når infeksjonen har gått sin gang. Hvis en tørr, vond hals er ledsaget av høy feber eller varer i mer enn en uke, kontakt lege, da dette kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand.

Hjem rettsmidler for en sår hals

En sår hals er vanlig med forkjølelse, virus og mandel betennelse. Acid reflux lidelse og allergi også kan forårsake sår hals. Så lenge du ikke har en infeksjon som krever antibiotika, for eksempel strep hals, mange hjem rettsmidler er tilgjengelige for å lindre smerten og hjelpe halsen helbrede.

Gargling

Det anbefales å gurgle med varmt vann, salt og eple cider eddik.

Sitron og honning

Hvis halsen er sår, tilsett honning til varm sitron te eller varm saft, og slurk. Honey strøk halsen, mens sitron fungerer som en varm pakke på huden.

Coolness

I kontrast, kan kulde være beroligende for en sår hals, og en Popsicle kan gjøre utslaget.

Steam

Sitte på en stund med ansiktet over en bolle med dampende varmt vann og et håndkle som dekker hodet. Dette kan lette en sår hals og åpne nesegangene. Legge til en dråpe eller to av eukalyptus olje gir ekstra avlastning.

Fluids

Drikk så mye væske som mulig, minst åtte til ti glass vann eller juice daglig. Dette holder halsen blir tørr og mer irritert.

Mouth Breathing

En vanlig årsak til vond hals sover med munnen åpen for å puste når nesegangene er blokkert. Ved hjelp av saltvann nesespray kan bidra til å gjøre puste lettere for å sove.

Aspirin

Tygge babyen aspirin er hurtigvirkende og gir en aktuell smertestillende til en sår hals. Du kunne tygge vanlig aspirin stedet, men smaken er off-putting.

Naramig bivirkninger

Naramig er et merkenavn for stoffet naratriptan, foreskrevet for å behandle migrene hodepine. Naramig er tilgjengelig i mange land, men i USA, kan naratriptan kun kjøpes merket Amerge inn under. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger forbundet med Naramig omfatter svimmelhet, tretthet, munntørrhet, tretthet, prikking i hender eller føtter og ustøhet.

Kort Side Effect

I tillegg kan Naramig kort forverre hodepine og kvalme før lindre dem.

Andre bivirkninger

Andre mulige Naramig bivirkninger inkluderer varme eller kalde sensasjoner, flushing, svimmelhet, prikking i nakken eller hodet og en følelse av tyngde i armer eller ben.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger som krever legehjelp inkluderer blodig diaré, brystsmerter eller press, besvimelse, muskelsvakhet på den ene siden, vond hals eller press, kalde hender eller føtter, synsproblemer og rask, langsom eller uregelmessig puls.

Allergisk reaksjon

Sjelden, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Naramig. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, hevelse, kraftig svimmelhet og pustevansker.

Om Strep Throat

Om Strep Throat


Strep hals er en bakteriell infeksjon i halsen og mandlene forårsaket av Streptococcus pyogenes. Selv om folk i alle aldre kan bli påvirket, det oppstår som oftest i skolealder barn og tenåringer. Strep hals sprer seg raskt i skoler, barnehager og andre områder hvor barn er i nærheten i flere timer om dagen.

Misforståelse

Strep hals er mindre vanlig enn mange tror. De fleste selv diagnostisert tilfeller av "strep hals" er faktisk viral tonsillitt. Viral tonsillitt løser på egen hånd, uten behov for antibiotika. Strep hals må behandles med antibiotika; ubehandlet strep hals kan forårsake alvorlige, langvarige helseproblemer som hjerte ventil skade.

Identifikasjon

En nøyaktig diagnose av strep hals er viktig. Behandling av alle som har en sår hals med antibiotika bidrar til antibiotikaresistens hos bakterier. På den annen side, kan unnlate å behandle et reelt tilfelle av streptokokker være farlig. Leger bruker to tester for å avgjøre om en pasient har strep hals eller en virusinfeksjon. En tampong ble benyttet for å samle celler for testing fra pasientens hals. Den første testen utføres er vanligvis en hurtig strep-test; Resultatene er tilgjengelig i ca 15 minutter. Et positivt resultat er ansett nøyaktig og er det ikke nødvendig med ytterligere tester. Imidlertid falske negativer er ganske vanlig, slik at hvis resultatet er negativt prøven blir sendt til et laboratorium for å bli dyrket. Kulturer for Streptococcus pyogenes er svært nøyaktig og ta bare 24 til 48 timer; bakteriene produsere en avslørende lysrand når dyrket på blodagar.

Effekter

Strep hals infeksjon blir symptomatisk en til tre dager etter at personen er utsatt for smitte. De mest fremtredende symptomene er vond hals og feber. På eksamen, er halsen vanligvis rød med hvite eller gule flekker, spesielt på mandlene. Svelgeproblemer kan oppstå på grunn av hevelse og irritasjon i halsen. Lymfeknuter på sidene av halsen kan bli svellet. Noen mennesker med strep hals oppleve andre symptomer, inkludert hodepine, magesmerter, tap av appetitt og hudutslett.

Advarsel

Venstre ubehandlet, eller utilstrekkelig behandlet, kan strep hals føre til alvorlige komplikasjoner. Huden er ofte infisert, som fører til rødhet, smerte og hevelse. Skarlagensfeber og toksisk sjokk-syndrom kan skyldes ubehandlet strep hals; Disse betingelsene er forårsaket av de samme bakterier som forårsaker streptokokker. Revmatisk feber er en autoimmun sykdom i hjertet; det er vanligvis forårsaket av ubehandlet strep hals, og kan gå ubemerket før år senere. Revmatisk feber er en kronisk, uhelbredelig sykdom som kan føre til betennelse og arrdannelse i hjerteklaffene. Rask behandling av strep hals med antibiotika kan forhindre disse komplikasjonene.

Forebygging / løsning

Behandling for strep hals vanligvis består av antibiotika, hvile, og over disk smertestillende midler for å redusere hevelse og ubehag. Symptomene vanligvis bedre i løpet av to til tre dager i begynnelsen antibiotika, men det er ekstremt viktig å ta hele kurset. Stoppe antibiotika tidlig kan føre til de samme komplikasjoner som forlater det ubehandlet kan. Hvis du er berørt av strep hals, husk at det er svært smittsom og kan spre seg til andre ved å dele mat, håndklær, eller drikkeglass mens syk. Alltid dekke munnen når du nyser eller hoster, og sørg for å vaske hendene ofte, spesielt etter blåser nesen.

Hva er symptomer på Strep Throat?

Hva er symptomer på Strep Throat?


Strep hals er forårsaket av Gruppe A Streptokokker bakterier. Dette vanlig sykdom er ofte forveksles med influensa eller kald, som er forårsaket av virusinfeksjoner, på grunn av lignende symptomer. Dette er vanligvis sett i små barn til tenåringer, på grunn av sin nære kontakt under skolens aktiviteter. Men voksne kan også smittes av streptokokkinfeksjon og spre det til andre mens du er på jobben eller i møter på offentlige steder som restauranter, busser og tog.

Smittsom

Folk bærer strep infeksjon kan gi det til alle rundt seg, som en klassekamerat eller kollega. Hvis kontrakt, tar det bare 1 til 3 dager for symptomer skal vises. I løpet av den tiden er det mulig å passere smitte videre til noen andre. Du kan også spre smitte uten noen gang å få noen symptomer.

Symptomer

En av de første symptomene på strep hals er følelsen trett. Som sår hals progesses symptomer inkluderer høy feber, vond hals, hovne kjertler, og flekker av puss eller blod på mandlene. Hodepine, mageubehag, oppkast og problemer med å svelge spytt eller mat er også tegn på halsbetennelse.

Diagnose

Bare en lege kan diagnostisere strep hals. Hvis familien din lege ikke er tilgjengelig, kan du gå til sykehuset ER. Når en lege har tatt en hals kultur for en rask strep test han eller hun kan gi deg resultatene umiddelbart.

Behandling

Et antibiotikum er foreskrevet for å begynne behandlingen. Hvis en feber og smerte er til stede, en over disk (OTC) medisiner, for eksempel Tylenol, kan tas med forskrivning av antibiotika. Bor hjemme, får rikelig med hvile og væske er viktig. Pass på å ta full resept, selv om symptomene avtar.

Oppfølging

En sjekk-opp med legen din kan være nødvendig hvis feber rester eller andre symptomer fortsette. Hvis du opplever bivirkninger fra den foreskrevne medisiner kontakt legekontoret umiddelbart. Komplikasjoner fra gruppe A strep infeksjoner kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. En mer aggressiv form for behandling kan være nødvendig for å bli kvitt infeksjonen.

Halsinfeksjon bakterier

Halsinfeksjon bakterier


Virus forårsaker mest sår hals og halsinfeksjoner. Barn er disponert for hals-infeksjoner, spesielt i vintermånedene når de er i close quarters. Som influensa, virushalsinfeksjoner er ikke mulig å behandle med antibiotika, men er bakterielle halsinfeksjoner raskt utbedret med riktig antibiotika. Mange sår hals er bare symptomene på en infeksjon andre steder i kroppen, slik som i nesen og bihuler, men alvorlige sykdommer kan utvikle seg fra et halsinfeksjon.

Bakterier

Strep hals er den mest vanlige bakterieinfeksjon i halsen. Det er overført fra person til person gjennom kontakt eller inhalering av bakterier, mens i nærvær av en smittet person. Symptomer på infeksjonen ikke vises før to til fire dager etter eksponering for bakterier. The National Library of Medicine viser følgende bakterier som også forårsaker halsinfeksjoner: arcanobacterium, Corynebacterium, Chlamydia pneumoniae og Ghonorrhoeae.

Symptomer

Symptomene på halsinfeksjoner er de samme enten årsaken er bakteriell eller viral. Ifølge Mayo Clinic, symptomer inkluderer vanskeligheter med å svelge, vond hals, hovne mandler, hovne lymfeknuter i, utslett, hodepine og feber halsen. Barn har ofte magesmerter og oppkast i tillegg til de andre symptomene. For å behandle halsen, må en lege først avgjøre om årsaken er bakteriell. Dette kan bare verifiseres gjennom lab testing.

Bakteriell eller viral

I tillegg til visuelt å undersøke halsen, må legene ta en vattpinne fra halsen din. Denne hals kulturen blir sendt til et laboratorium hvor teknikere identifisere hvilke bakterier eller virus du har. Nyere tester er tilgjengelige som gir resultater umiddelbart. Den raske antigen test tillater leger å sjekke pinnen for vanlige bakterier. Hvis halsen er hoven og pustevansker er åpenbar, kan en kiste x-ray bli tatt for å være sikker på at lungene ikke er smittet også.

Behandling

Antibiotika brukes til å behandle bakterielle halsinfeksjoner. Uten antibiotika infeksjonen kan forverres. Antibiotika bidra til å rydde opp infeksjonen raskt. En rask løsning på infeksjonen betyr at andre mennesker ikke kan bli utsatt for smitten. Halsinfeksjoner gjør det vondt å svelge og snakke, så smertestillende midler er også gitt. Resten er anbefalt for å la kroppens naturlige forsvar for å bekjempe bakterier.

Forebygging

Forebygging for å skaffe bakterielle halsinfeksjoner er den samme som for alle andre smittsomme forhold. Vask hendene med såpe. Denne enkle forebyggende fjerner smittsomme bakterier fra hendene der det kan komme i kontakt med oppføring måter inn i kroppen din som din nese, øyne og munn. Ikke la andre å drikke fra kopp eller spise fra gaffelen.

Bakteriell halsinfeksjon

Ifølge Mayo Clinic, er de fleste sår hals forårsaket av virus, men i noen tilfeller bakterielle infeksjoner kan være en årsak en sår hals. National Institutes of Health sier streptokokker er den vanligste typen av bakteriell halsinfeksjon.

Effekter

Virkninger av en bakteriell halsinfeksjon som strep hals inkluderer alvorlig hals smerter, problemer med å svelge, feber, hodepine og røde flekker inne i munnen nær den bakre delen av munnen tak. Hvite flekker kan være synlig på mandlene. Noen mennesker kan utvikle et utslett eller urolig mage. Lymfeknutene i nakken kan hovne opp og bli ømme.

Transmission

Bakterielle hals infeksjoner overføres gjennom luft eller gjennom kontakt med infiserte mennesker eller overflater som kjøkkenutstyr, dørhåndtak eller objekter i bad.

Betraktninger

Hvis disse infeksjoner ikke blir behandlet på riktig måte, kan de føre til andre medisinske problemer som bihulebetennelse, ørebetennelse, nyrebetennelse og revmatisk feber.

Diagnose

En vattpinne test kan diagnostisere en bakteriell halsinfeksjon. I løpet av denne prosedyren, er en bomullspinne innføres i baksiden av halsen og deretter sveipet over det infiserte området for å oppnå en prøve av sekreter for analyse.

Behandlinger

Leger foreskrive antibiotika som Amoxil, Biaxin eller Zithromax å behandle bakterielle halsinfeksjoner. Du kan bruke over-the-counter medisiner mot feber og vond hals.

Hvordan å lindre smerte hos barn med betennelse i mandlene

Nesten alle barn i amerikansk erfaringer tonsillitt minst en gang, ifølge American Academy of Øre - Head and Neck Surgery. Forårsaket av bakterier eller virus, er betennelse i mandlene en betennelse i svelget mandlene i baksiden av halsen. Enten akutt, tilbakevendende eller kronisk, betennelse i mandlene forårsaker vond hals, feber, problemer med å svelge, smerter med å svelge, og ømhet i lymfe noter. Hvis du mistenker at barnet ditt har betennelse i mandlene, bør han bli sett av en lege - som trolig vil foreskrive en antibiotika - og behandlet for sin smerte.

Hvordan å lindre smerte hos barn med betennelse i mandlene

Behandling av smerter og ubehag av tonsillitt

Administrer barnas paracetamol eller ibuprofen hver fire til seks timer. Disse smertestillende vil lindre smerten og redusere feber.

Har barnet ditt drikke rikelig med væske for å berolige halsen. Selv svelging kan være vanskelig og smertefullt, ikke får nok væske kan føre til dehydrering og gjøre barnet sykere samtidig øke hennes smerte og ubehag.

Gi barnet væske eller andre enkle å svelge mat, for eksempel lunken buljonger, gelatin og applesauce. Kidshealth anbefaler å unngå harde, sprø og krydret mat som kan forverre betennelse i mandlene.

Plasser en vaporizer eller luftfukter i barnerommet, spesielt hvis barnet er overbelastet. Ekstra fuktighet kan bidra til å åpne nesegangene slik at barnet kan puste gjennom nesen i stedet for munnen. En luftfukter vil også lette tørrhet i halsen.

Gurgle med varmt saltvann. Legg 1/2 ts. salt til en 8 oz. glass med varmt vann og rør godt før gargling.

Legg en varm eller kald kompress på utsiden av halsen, avhengig av noe som er mer beroligende for barnet ditt. Bruk en kald komprimere hvis barnet har feber.

Hint

  • Hvis barnet ditt er foreskrevet en antibiotika for betennelse i mandlene, sørge for at hun er ferdig med hele kurset av medisinen selv om hun føler seg bedre etter et par dager. Ikke fullfører antibiotika kunne forlate noen bakterier i live og gjøre bakterier resistente mot medisinen.

Hvordan Vurdere Mandlene

Plassert på baksiden av halsen, mandlene er en del av lymfesystemet og bidra til å beskytte mot smitte ved å fange bakterier som kommer inn gjennom munnen og nesen, ifølge US National Library of Medicine. Noen ganger et virus eller bakterier kan forårsake infeksjon og betennelse i mandlene kjent som betennelse i mandlene, noe som oftest forekommer i barndommen. Leger vanligvis foreskrive antibiotika for å behandle tilfeller av betennelse i mandlene, men gjentatte infeksjoner kan kreve fjerning av mandlene, en prosedyre som kalles mandlene.

Hvordan Vurdere Mandlene

•  Spør om smerte. Vond hals, svelgeproblemer og smerter ved svelging er de vanligste symptomene på betennelse i mandlene. En person med betennelse i mandlene kan unngå å spise eller drikke.

Ta kroppstemperatur med en muntlig termometer. Feber følger ofte tonsillitt forårsaket av et virus. Paracetamol eller ibuprofen vil redusere smerte og feber forårsaket av betennelse i mandlene.

Smell pusten og lytte til stemmen. Infeksjon i mandlene kan resultere i en stygg lukt fra munnen eller en skurrende eller hes-klingende stemme.

Føl utsiden av halsen. Infiserte mandlene og andre tilkoblede kjertler kan forårsake ømhet i nakken.

Se på mandlene. Bruk en tunge depressor og lommelykt for å undersøke baksiden av munnen. Infiserte mandlene ofte vises rødere enn normalt, eller har en gul eller hvit pus belegg.

Tenk generelle fysiske tilstand. Betennelse i mandlene kan føre til slapphet, søvnproblemer og dehydrering.

Hint

  • Hvis du lider av flere av de vanligste symptomene på betennelse i mandlene, American Academy of Øre - anbefaler Head and Neck Surgery du se en lege for en fullstendig undersøkelse av øre, nese og hals. Riktig diagnose og behandling vil hindre ytterligere komplikasjoner som kan oppstå ved ubehandlet betennelse i mandlene.
  • Veldig hovne mandler kan blokkere luftveiene og forårsake pustevansker, en potensielt livstruende situasjon. Oppsøke lege umiddelbart hvis du har problemer med å puste.

Hvordan behandle Epstein-Barr virus

Epstein-Barr virus (EBV) er en svært vanlig virus, og er et medlem av herpes virus-familien. Det smitter nesten alle på et tidspunkt, men oftest ikke forårsaker symptomer hos barn. Men tenåringer og unge voksne som blir smittet med EBV ofte utvikle kyssesyke. Dette infeksjonssykdom vanligvis forårsaker influensalignende symptomer som tretthet, feber, sår hals og hovne lymfekjertler. EPV forblir sovende i kroppen på ubestemt tid, selv etter at symptomene er forsvunnet.

Hvordan behandle Epstein-Barr virus

•  Gi støttende tiltak for behandling for EBV infeksjoner. Mononukleose en tendens til å løse spontant innen et par måneder, så det primære målet med behandlingen er å lindre symptomer og forebygge komplikasjoner.

•  Avlast feber og vond hals av mononukleose med acetominofen og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen. Leger kan også foreskrive steroider for å avlaste alvorlig hals hevelse.

Redusere øvelse i tilfeller av mononukleose. Leger anbefaler vanligvis en uke eller to av sengeleie mens sykdommen går sin gang. Pasienter med kyssesyke kan være smittsom, så vaktmester bør implementere standard sanitære tiltak som grundig vaske sine retter og kjøkkenutstyr separat.

Begrense aktiviteter i pasienter med en hoven milt. Kyssesyke kan føre til at milten å hovne opp og disse pasientene bør unngå kontaktsport og tunge løft for å holde milten fra sprekker.

Bruk urte rettsmidler for å øke immunforsvaret. Typiske behandlinger inkluderer to kapsler av Astragalus membranceous to ganger om dagen eller to kapsler av Echinacea ekstrakt fire ganger om dagen til symptomene forsvinner.

Hvordan Heal Sår i halsen av acid reflux

Hvordan Heal Sår i halsen av acid reflux


Halsen sår er sår på baksiden av halsen som utvikler seg når syre fra magen ryggen opp i halsen. Halsen sår er smertefulle og gjøre spise og svelge vanskelig. Behandlinger er tilgjengelige for å bidra til å helbrede vond hals sår.

Hvordan Heal Sår i halsen av acid reflux

Endre dine matvaner og unngå krydret mat. Krydret mat som hot saus eller chilipepper skape overflødig magesyre som bobler opp i halsen skape sår. Krydret mat kan forverre allerede smertefulle sår. Ikke spis eller drikk ekstremt varme elementer, som de kan irritere sår. Unngå drikkevarer inneholdende syre, så som alkohol og sitrusjuice.

Spør på apoteket om over-the-counter medisinert munnskyllevann. Medisinert mouthwashes ødelegge skadelige bakterier i halsen og bidra til å helbrede sår. Gurglevann to ganger om dagen med munnvann eller så ofte som vist på produktet.

Bruk over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen å lindre halsen sår smerte.

Se legen din når hals sår ikke går bort med konservativ behandling eller halsen blir så betent det er vanskelig å spise eller puste. Legen undersøker halsen og foreskriver antibiotika behandling hvis han føler sår har blitt infisert. Han kan også foreskrive en sterkere anti-bakteriell munnvann for deg å gurgle med.

Hint

  • Kald væske eller iskrem kan være enklest å spise med hals sår, som de pleier å nummen sår. Drikk så mye du kan for å unngå dehydrering.
  • Se legen din umiddelbart eller dra til legevakten hvis blir vanskelig å puste. Halsen sår kan bli betent nok til å kutte lufttilførselen.

Typer av Triptan Meds

Typer av Triptan Meds


Triptan medisiner, også kalt 5-HT agonister, tilhører klassen av tryptamin-baserte legemidler som brukes til å behandle klynge og migrene hodepine. Triptaner arbeid ved innsnevring utvidede blodårer i hodet, noe som bidrar til å lette hodepine smerter, kvalme og lysfølsomhet. Mens Triptan medisiner effektivt behandle fore hodepine, har de ikke forebygge hodepine. Ofte foreskrevet Triptan meds inkluderer sumatriptan, eletriptan, zolmitriptan, naratriptan og rizatriptan.

Sumatriptan

Sumatriptan medisiner er tilgjengelig under merkenavnene Imitrex, Migriptan, Imigran, Illument og Cinie. Sumatriptans er ofte foreskrevet i injeksjon skjemaet for å behandle symptomene på cluster hodepine og i tablettform for å behandle migrene både med og uten aura. Vanlige bivirkninger omfatter svakhet, svetting, svimmelhet, magesmerter, høyt blodtrykk og smerter eller tetthet i halsen eller brystet. Sumatriptans bør ikke kombineres med antidepressiva som påvirker serotoninnivået.

Eletriptan

Eletriptan medisiner, som tilbys under merkenavnet Relpax, er vanligvis foreskrevet til migrenepasienter som lider av lysfølsomhet og kvalme. Eletriptan bør tas ved første tegn på migreneanfall. Bivirkninger inkluderer ofte kvalme, tretthet, svimmelhet, svakhet og tetthet eller smerter i halsen eller brystet. Denne medisinen bør ikke tas sammen med medisiner som inneholder ergot fordi kombinasjonen kan føre til en alvorlig innsnevring av blodårer.

Zolmitriptan

Zolmitriptan medisiner tilbys under merkenavnet Zomig. Dette triptan medisiner er ofte foreskrevet til migrenepasienter som også oppleve kvalme og lysfølsomhet. Bivirkninger kan være svette, ubehag i magen, svimmelhet, svakhet, prikking i huden og spyling. Zolmitriptan og SSRI bør ikke tas sammen eller de kan forårsake uvanlig svakhet og tap av koordinasjon. Tar Tagamet i kombinasjon med zolmitriptan kan doble mengden av zolmitriptan i blodet og fører til zolmitriptan toksisitet.

Rizatriptan

Rizatriptans er tilgjengelig i tablettform under merkenavnet Maxalt. Denne type triptan medisiner er foreskrevet for å behandle akutte migrene. De vanligste bivirkningene er kvalme, tørr munn, svimmelhet og tretthet. Andre bivirkninger inkluderer brystsmerter, mentale og humørsvingninger, uvanlig svakhet og kjeve eller nakkesmerter. Rizatriptans noen ganger føre til synsforstyrrelser, besvimelse, uregelmessig hjerterytme, blodig diaré og ustøhet eller uvanlig svakhet.

Naratriptan

Naratriptin medisiner, som tilbys under merkenavnene Amerge og Naramig, er muntlig tabletter for behandling av akutte migrene. Typiske bivirkninger inkluderer ustøhet, munntørrhet, kvalme, uvanlig tretthet, døsighet, svimmelhet og prikking i ekstremiteter. Enkeltpersoner bør kontakte lege umiddelbart hvis de begynner å føle muskelsvakhet på den ene siden av kroppen, brystsmerter, vond hals eller en usedvanlig treg, rask eller uregelmessig hjerterytme. Denne type Triptin medisinering skal ikke benyttes til behandling av ikke-migrene hodepine.

Øresmerter Symptomer

Otalgia eller smerte i øret, er forårsaket av infeksjoner i øret, tann tilstander og lidelser kjeve. Ifølge CureResearch.com, er tilstander og lidelser kjent som "referert regioner" fordi kilden til smerten er ikke i øret, men regionene rundt øret som påvirker øret nerver. Men de tilstander og lidelser er ikke øreinfeksjoner eller ørebetennelse.

Ytre

Ytre øret smerte kan være forårsaket av infeksjon eller inflammasjon. Vanligvis kalt "svømmer øre," smerte vanligvis utvikler seg når en person har en opphopning av vann eller rusk som skitt eller sand. Men det betyr ikke bare skje til svømmere, men alle som klør eller renser øregangen med en bobby pin eller en bomullspinne, har hodetelefoner settes inn i øret, eller fjerner ikke overflødig vann i øret etter et bad eller dusj . Mild eller skarp smerte kan oppstå i forbindelse med vond hals eller ansikts lammelse. Øresmerter kan forverres når en person presser på eller Wiggles øret eller tygger.

Midten

Når det er smerter i mellomøret eller plassen bak trommehinnen, kan en ørebetennelse være årsaken. Smerter i det indre øret vanligvis oppstår når en person har en allergi angrep, øvre luft eller halsbetennelse. Forbindelsen mellom svelg og mellomøret sveller og hindrer luft fra å reise til mellomøret. Når fluid blir fanget i øret, kan bakterier og virus vokser og forårsaker smerte i øret. Øresmerter kan være mild eller ekstremt smertefullt. Andre symptomer inkluderer tap av appetitt oppkast, tykk gul drenering fra øret, problemer med å høre og irritabilitet.

Indre

Indre øret smerte er forårsaket når den delen av det indre øret, labyrinten, er betent eller hovne. Siden labyrint kontroller balanse, kan betennelsen føre til svimmelhet, og du føler at hodet er spinning eller du er i ferd med å falle. Andre symptomer er ringing i ørene, kløe, væskelekkasje fra øret og hørselstap.

Dental

Smerter rundt øret området kan forveksles øre problemer. For eksempel kan en bite barnet har betennelse i tannkjøttet. Betennelsen kan spre seg til lymfeknuter eller halsen. Den teething barnet kan trekke på hans ører som er et tegn på øresmerter. Imidlertid kan en voksen har et tann problem, for eksempel en tann abscess, tann-infeksjon eller en påvirket tann. Dermed kan smerten føles som det er i øret, men det er plassert et annet sted.

Jaw

Øresmerter uten andre symptomer forbundet med ørebetennelse eller andre øret problemer kan faktisk være smerter i kjeven. Smerten er vanligvis under eller foran øret. Et individ kan behandle en øreinfeksjon i stedet for det virkelige problemet. Hvis du har øresmerter i forbindelse med svimmelhet, hodepine, spratt eller knaser lyder, kan du ha Kjeveledd lidelse (TMJ). Denne lidelsen skjer på grunn av overforbruk, spasmer eller ubalanse i kjevemusklene.

Strupehodet reflukssykdom

Laryngofaryngeal refluks beskriver den tilstand som oppstår når syreinnholdet i magen strømme tilbake opp i halsen. På denne måte er det ligner på gastroøsofageal reflukssykdom, men det kan ofte forskjellige symptomer.

Magesyre

Magen produserer syren for å bryte ned maten, noe som letter absorpsjon av tarmen. Disse sterke syrer forårsake skade på andre deler av kroppen dersom de utsettes for dem, i henhold til Eastern Virginia Medical School.

Årsaker

Esophageal sphincters - band av muskel som holder magen syrer fra å bevege seg opp igjen - kan svekke. En slik lukke ligger mellom toppen av spiserøret og nedre del av halsen. Det flyter over larynx (stemmebåndene), og opp resten av halsen.

Symptomer

Magesyre irriterer og inflames strupehodet fører til heshet, en følelse av kiling og brennende, kronisk hoste, vond hals, slim bygge opp, sår hals og problemer med å svelge, ifølge University of Texas Health Science Center.

Diagnose

Leger diagnostisere strupehode reflukssykdom gjennom en medisinsk historie; fysisk eksamen ser på strupehodet, hals og stemmebånd; og eventuelt tester som påviser tilstedeværelsen av sure oppstøt i området.

Behandling

Livsstils behandlinger inkluderer å unngå koffein - spesielt sure brus, sitrusfrukter og juice, sjokolade, drops, alkohol og mat som fremmer overflødig syre produksjon som krydret mat, stekt mat og høy-fett matvarer. Unngå sigaretter og opprettholde en normal vekt vil også lette symptomer. Medisiner som reduserer magesyren er også nyttig. Alvorlige tilfeller rendyrket av egenomsorg og medisinering kan kreve kirurgi, ifølge Eastern Virginia Medical School.

Kalde rettsmidler med Pepper

Kalde rettsmidler med Pepper


En kald er en virusinfeksjon som kan gjøre nesen rennende eller tett, halsen sår og selv gjøre deg hoste opp slim. Før du kommer for over-the-counter medisiner, prøver hjem rettsmidler laget av pepper. Pepper, som cayenne pepper, bidrar til å stimulere blodceller til å bekjempe den kalde infeksjon. Hot Peppers inneholder capsaicin, som hjelper deg til å puste lett igjen.

Te og Drikke

Kombiner en fjerde til en halv teskje salt rock med tre-fire stykker av hele sort pepper. Knuse dem sammen ved anvendelse av en morter og støter, eller en krydderkvern inntil de oppretter et fint pulver. Legg denne blandingen til en kopp varmt vann. Drikk mens vannet fortsatt er varmt.

Bland en spiseskje Bukkehornkløver frø, syv sorte pepperkorn og en teskje hakket ingefær. Sett inn en pott med to kopper vann. Kok til du redusere væsken til det halve. Hvis det er mulig, bruker bare fersk ingefær. Du kan legge til svart te og sukker før du drikker blandingen.

Bland en eller flere teskjeer cayennepepper til ett glass vann. Drikk ved første tegn på en kald eller begynnelsen av en sår hals.

Throat Smokker

Bland sammen en teskje hver av sitronsaft og honning, som brukes til å blidgjøre blandingen. Legg en fjerde ts kajennepepper og bland godt. Denne blanding tas ut som hostesaft. Det rette bidrar til å lindre vond hals.

Bland en fjerde ts hver av cayenne pepper og malt ingefær. Legg en spiseskje hver av eple cider eddik og honning. Til denne blandingen, tilsett to spiseskjeer vann. Bland godt. Bruk som hostesaft. Ta 1-3 teskjeer.

Grind syv svarte pepperkorn med en teskje honning. Bland i en retning med klokken 108 ganger. Ta dette med en gang i morgen.

Legg til Food

Legg fem stykker av svart pepper til en beholder med yoghurt. Spiser hver dag i tre til fire dager.

Legg en fjerde teskje eller mer cayenne pepper for hjemmelaget chicken noodle soup.

Voksen Drikk med sort pepper

Kombiner 1 1/4 ss whisky med en 1/8 ts sort pepper. Legg til et glass med varmt vann. Drikk ved sengetid. Det rette skal konsumeres bare av voksne.