Digidexo.com

urter mot tarmparacit

Urter mot angst

Med over 40 millioner amerikanere lider av angstlidelser, forskrivning angst medisiner har økt betydelig i løpet av de siste tiårene. Men i stedet for å sette kjemikalier i kroppen, bør du vurdere naturens egen merkevare av medisiner, som kan være like effektive. Urter gir en giftfri og effektivt middel for behandling av angst, og flere amerikanere er å snu til helhetlige midler for å unngå kjemiske avhengigheter. Imidlertid er det best å oppsøke lege før du begynner en helhetlig behandling for å sikre urtene ikke samhandle med medisiner du kan allerede være tatt.

Johannesurt

En av de mest kjente og brukte urter, ble johannesurt opprinnelig brukt i antikken som en aktuell behandling for bitt og sår, men de siste årene har blitt fremmet for sine antidepressive egenskaper. Johannesurt er utmerket for å løse søvnløshet og lindre hysteri, som er symptomer på angstlidelser. Johannesurt er også stor for enkeltpersoner i stressende situasjoner, som det er en naturlig stressavlastning. Johannesurt kan bli funnet på noe dagligvare eller helsekost butikk. Det anbefales å ta 300 milligram tre ganger om dagen for å lette angst.

Skullcap

Skullcap er en urt kjent for sine tranquilizing virkninger på kroppen. I kombinasjon med Valerian rot, kan urten hjelpe lindre søvnløshet. Men dette er ikke den eneste effekten skullcap har på kroppen. Det bidrar til å fremme et sunt nervesystem, så personer som har en stresset nervesystemet kan bruke den til å gjenopprette balanse og orden i kroppen. Mens det er ingen anbefalte standarder for skullcap, er skullcap best brukes i te form. Inkludert tre kopper skullcap i kosten kan lette frynsete nerver. Skullcap kan bli funnet på noen lokale helsekost butikk.

Kamille

For å berolige frynsete nerver på grunn av angst, vil kamille gjøre triks. En av de sikreste urter å ta for angst, har kamille beroligende egenskaper som kan fremme søvn. Siden de fleste som lider av angst har problemer med å sove, er kamille et godt valg. Det hjelper ikke bare lindre stress, men fremmer god søvn, noe som er gunstig for angst lider. Kamille kan brukes i en te-infusjon like før sengetid, for å slappe av hjernen, nervesystemet og muskler. Kamille er en annen urt best utnyttes i te form. Legge 02:58 kopper kamille te til kosthold vil bidra til å fremme søvn og lette nervesystemet. Kamille-te kan bli funnet på noen lokale dagligvare eller helsekost butikk.

Hvordan lage enkle sunne Supper

Å spise suppe er en fin måte å begynne å spise sunt. En studie fra Pennsylvania State University viste at å spise suppe før et måltid hjulpet folk spiser 100 færre kalorier i løpet av selve måltidet. Best av alt, kan supper også være billig og enkelt å lage.

Hvordan lage enkle sunne Supper

Velg din base. Du kan bruke kylling, biff, eller grønnsaksbuljong fra en kan, eller du kan blande buljongterninger med vann og koke. I begge tilfeller, sørg for å velge en sunn base som ikke inkluderer MSG.

Velg friske grønnsaker som er i sesong, kjøpe dem på en lokal bonde marked hvis mulig. Disse grønnsakene vil ha den beste smaken.

Kok grønnsakene i suppen. Legg de tøffere grønnsaker (f.eks løk) først, og de lett kokte grønnsaker (f.eks søtpoteter) siste.

Legg til en boks med bønner (f.eks, nyre, svart, pinto).

Legg tørkede urter mot slutten av steketiden. Hvis du bruker friske urter, legg dem med grønnsakene. Ved hjelp av urter kan kutte ned på mengden salt du vil legge til suppe, som vil gjøre det sunnere.

Hint

  • Dryss parmesan eller mozzarella ost på toppen av suppen, hvis ønskelig. Tenk servering med hele hvete krutonger eller en skive grovbrød. Det kan være lurt å gjøre en stor gruppe med suppe og fryse den i mindre porsjoner for senere.
  • Ikke legg mye urter på en gang. I stedet, legge til litt og deretter smake suppe, og legger mer hvis nødvendig.

Naturlige vitaminer for overdreven svette

Dreven svetting, også kjent som hyperhidrosis, er en vanlig tilstand som er lett behandles med medikamenter. Å behandle tilstanden, derimot, må du kanskje tåle ulike injeksjoner, sammen med tilstoppede porer for å hindre svette. Som et alternativ, vitaminer, mineraler og urter bidra til å avhjelpe din overdreven svetting naturlig.

Årsaker

Noen mennesker kan begynne å svette overdrevet, for det meste på hender og føtter, når de er redd, engstelig eller stresset, betingelser som hypoglykemi, som er kronisk lavt blodsukker, og hyperthyroidism-- en overaktiv skjoldbruskkjertel og for mye hormonproduksjon - kan legge til symptomer på angst inkludert hyperhidrosis. Extreme natt svette kan være et resultat av en alvorlig tilstand som tuburculosis, AIDS eller Hodgkins sykdom. Fedme og forbruket av nikotin, alkohol, kaffein, og kan også føre til en stor grad av svette og en økning av symptomene på de ovennevnte forhold.

Tradisjonell behandling

Regelmessige antiperspiranter inneholder aluminiumklorid, som hjelper symptomer, men det er ofte ikke nok til å håndtere overdreven svetting. Botulinum toxin type A injeksjoner kan deaktivere svettekjertlene i inntil ni måneder. Antikolinerge midler (legemidler som blokkerer signalstoffet acetylkolin) som Oxybutynin (Ditropan) kan redusere svetting, men de forårsake bivirkninger som tretthet, tørrhet og synsproblemer. Endoskopisk thorax sympathectomy er en prosess i hvilken hoved sympatiske kjeden som løper langs ryggraden og nerven ganglia er fjernet, brent eller fastklemt. Denne prosessen har hatt en høy suksessrate, men det er bivirkninger som kompenserende svette (svette fra ubehandlede områder) og hjerte problemer.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer som forbedrer nervesystemet kan bidra til å redusere overdreven svetting. Vitamin B kompleks støtter et sunt immunforsvaret og nervesystemet. Du kan ta det i en multivitamin eller ta hver vitamin separat i kosttilskudd eller i mat. Vitamin C kan redusere stress og spenninger, og når den er i kombinasjon med sink, kobber og selen kan det sørge for hormonproduksjon reguleres i skjoldbruskkjertelen. Overdreven svetting kan føre til at du mister viktige næringsstoffer gjennom svette. Kalsium og kalium må fornyes eller muskelkramper, kan forstoppelse og muskelsvakhet oppstår. Kalsium kan også bli supplert med magnesium for å redusere en sterk reaksjon på belastning av kroppen.

Urter

Sage er en av de mest effektive urter mot overdreven svette, som det har en beroligende effekt på nervefibrene som produserer svette. Drikk salvie som juice, te eller tinktur, og lettelse kan oppstå i løpet av to timer, og vare i noen dager. For overdreven svette på føtter og hender, bruk en spesiell urtebad: Bland like deler av eik bark, tepperot rot, trollhassel, valnøtt blader og eukalyptusblader. Tilsett 5 ss til to liter vann og kok den i fem minutter før strai og legge like deler kaldt vann. Hvis din svette er et resultat av en feil adrenal system, prøv Siberian eller Panax ginseng. De kan også forbedre din følelse av velvære og kan gi deg et løft av energi.

Advarsler

Overdreven svetting kan føre til dehyrdration, så etterfylle vann hele dagen og å spise nutritiously. Urtemedisiner kan forårsake allergiske reaksjoner og reagere negativt med medisiner. Rådfør deg med en lege eller en integrert lege for å sikre at du tar riktige doser og det er ingen sjanse for en negativ interaksjon.

Hvordan sette mot oljer med urter og krydder

Hvordan sette mot oljer med urter og krydder


Mange butikker lade høye priser for sine fancy flavored oljer, som du kan gjøre enkelt og for mindre penger hjemme - hvis du kan vente to uker, er det. Infused oljer er enkelt og billig å lage, men de kan ikke bli stresset. Det tar tid for oljen å ta på smaker av urter du velger.

Hvordan sette mot oljer med urter og krydder

•  Kjøp den type olje du vil. Olivenolje er populært, men avhengig av dine urter, kan olivenolje velde deres smak. Gode ​​valg for mer subtile urter omfatter safflower eller solsikkeolje.

Velg og kjøpe friske urter og krydder som du ønsker å sette inn i oljen. Enkelte populære valg for urter omfatter gressløk, dill, rosmarin, estragon eller timian; noen populære krydder omfatte hele pepperkorn, nellik, eller spisskummen frø. Du kan velge å smaken din olje med én type infusjon, eller du kan bruke en kombinasjon som du vet vil gå godt sammen.

Crush og knuse bladene av urter, slik at de er festet til deres stammer, ved hjelp av på siden av en kniv. Hvis du bruker krydder, lett knuse dem med siden av en kniv i tillegg. Dette vil bidra til å frigjøre sine smaksrike oljer. Ikke skjære dem.

Hell olje i glassflaske ved hjelp av trakten. Husk å sette av nok plass i flasken slik at det ikke overløp ikke når du legger urter eller krydder.

Plasser urter eller krydder i flasken etter olje, og når de er alle inne, helle mer olje hvis du trenger det for å fylle flasken.

Lukk flasken, og holde oljen på et kjølig mørkt sted å sette mot. Vent to uker.

•  Smak oljen. Hvis den har full smaken, er den klar til bruk. Hvis du ønsker en sterkere smak, vente en uke og prøv igjen.

Hint

  • Bruk oljen i løpet av to måneder.
  • Bruk en rasjon på ca 1/3 kopp urter eller krydder til en 12-unse flaske olje.
  • Oljen er smaken blir sterkere med tiden, med mindre du fjerner urter og krydder.

Vanlige Urter brukes mot depresjon

Tusenvis av mennesker lider i stillhet av symptomer på depresjon som søvnproblemer, trøtthet, vedvarende triste tanker, og følelser av håpløshet. Selv om alvorlige tilfeller av depresjon er best behandles av lege, tilbyr natur mange alternativer for å løfte mild til moderat depresjon uten bruk av reseptbelagte legemidler.

Johannesurt

Kanskje den mest anerkjente urt som brukes i behandling av mild til moderat depresjon er johannesurt. Det fungerer på samme måte som noen typer reseptbelagte antidepressiva gjøre, bortsett fra at det er mye mildere på kroppen. Samlet humør, selvfølelse og søvnmønster kan bli bedre hvis du tar Johannesurt.

Forsiktig: Konsulter lege før du tar johannesurt hvis du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte medisiner, inkludert p-piller. Johannesurt bør ikke tas av personer som tar reseptbelagte MAO-hemmere. Det kan føre til følsomhet for sollys og andre rapporterte bivirkninger omfatter tretthet, svimmelhet, tørr munn, angst og gastrointestinale forstyrrelser.

Sitronmelisse

Under stressende situasjoner, fungerer sitronmelisse som en tonic for magen og fordøyelsesorganer. Tilgjengelig i te eller kapselform, kan sitronmelisse fremme avslapning, lette spenninger og lindre angst og panikk. Ingen bivirkninger er rapportert fra å ta sitronmelisse.

SAM-e

Selv om SAM-e er en aminosyre i stedet for en urt, fungerer det raskt og effektivt mot depresjon og gjør det naturlig og uten noen kjente bivirkninger.

Forsiktig: SAM-e bør ikke tas av personer som allerede tar reseptbelagte medisiner for depresjon eller som har blitt diagnostisert med manisk-depressiv lidelse.

Kava Kava

En innfødt plante av de polynesiske øyene, kava kava er tilgjengelig i væske, pulver, tabletter, skjær eller kapselform samt te. Ved å ta kava kava, vil du kanskje merke at det numbs leppene og tungen, som er på grunn av blodkar innsnevring.

Når det tas i moderasjon, kava kava kan gi deg en følelse av generell velvære og avslapning. Faktisk, når det tas i høye doser, kan det ha en berusende effekt som ligner til å drikke alkohol eller bruke marihuana. Kava kava hjelper mot depresjon ved å fremkalle ro. Som kava kava er kjent for å forårsake døsighet, slutte å ta den eller redusere produsent anbefalte doseringen hvis dette blir et problem.

Ephedra

Også kjent som Ma Huang, er ephedra en urt som har gjennomgått mye granskning, fordi det er en ingrediens i mange slankepiller samt produkter rettet mot å forbedre idrettslige prestasjoner. Likevel produserer efedrin varige effekter på humør fordi det stimulerer umiddelbart frigjøring av dopamin i blodet. Du kan oppleve økt årvåkenhet, bedre humør og redusert tretthet. Av denne grunn er efedrin nyttig for personer som lider av en sløv type depresjon.

Forsiktig: efedrin bør ikke tas i en lang tidsperiode. Ifølge en 2005 rapport publisert av American Journal of Psychiatry, kan langvarig bruk av efedrin forårsake alvorlig depresjon, psykose, hallusinasjoner, søvnforstyrrelser og selvmordstanker.

Hvilke urter Vil øke metabolismen

Kontrollere hvor raskt og effektivt mat omdannes til energi, er kroppens stoffskifte primært regulert av skjoldbruskkjertelen. Spesifikke urter kan være nyttig i å øke aktiviteten i skjoldbruskkjertelen og øke en persons metabolisme.

Thyroid og metabolisme

Fra en allopathic perspektiv, under-aktivitet i skjoldbruskkjertelen er vanligvis skylden for en langsom metabolisme. Dette vanlig tilstand ofte spiller en rolle i fedme kalles hypotyreose.

Fra et helhetlig perspektiv, som regulerer flyten av energi mellom kroppslige organer fremmer god fordøyelse og lar kroppens stoffskifte skal reguleres. Gjennom rensing blod og lymfeknuter og rensing organer av overdreven slimete og giftstoffer, er riktig thyroideafunksjonen oppnådd.

Faktorer som kan føre til en skjoldbrusk å bli underactive inkluderer dårlig ernæring, stress, overdreven sukker forbruk (ofte forårsaker gjær overvekst) og daglig koffein forbruk. En svekket skjoldbruskkjertelen fører ofte uønsket vektøkning, tretthet, søvnighet, depresjon og hodepine.

Norsk Tare

Tegning sin næring bare fra sol og vann, inneholder norsk havet tare nesten hver mineral som trengs for menneskelig eksistens. Spesielt har høye jod nivåer funnet i norsk tare vist seg å fremme riktig thyroid funksjon, samtidig som det gir energi og bidrar til å brenne mat så det ikke lagres i kroppen som fett.

Yellow Dock

Gult dokken er en urt som har praktiske anvendelser i økt metabolisme funksjon, på grunn av sitt høye innhold av verdifulle mineraler som påvirker thyroid helse. Gul dock sies å lindre fordøyelses stagnasjon. Gjennom å fremme riktig leverfunksjon og rensing av nyrer og lymfeknuter, fremmer gul dock urt harmoni mellom organer i kroppen.

Goldenseal

På grunn av sin rensende virkning på fordøyelsessystemet og slimhinner, kan goldenseal tas for å fremme sunn metabolisme. Goldenseal har tradisjonelt blitt brukt for å behandle lav skjoldbrusk-funksjon, da det er antatt å bidra til å tone mage, milt og pankreas, og dermed bidra til regulering av fordøyelsen, assimilering og blodsukkernivået. Men ikke ta goldenseal hvis gravid eller allergisk mot ragweed.

Ytterligere anbefalinger

Bruke en naturlig progesteron krem ​​som kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker kan øke skjoldbrusk funksjon; og dermed øke metabolismen rate. Den urter genetian og burot har også blitt kåret som effektiv.

En enkel thyroid test bør utføres av en lege når en underactive skjoldbruskkjertelen er mistenkt. Ifølge Phyllis Balch av "Resept for Nutritional Healing," depresjon, menopause og sukker intoleranse kan føre til mange av de samme symptomene som en lite aktiv skjoldbrusk tilstand.

Balch anbefaler å legge disse metabolisme-boosting mat til kosthold: hele korn, rå frø, persille, poteter, fisk og kylling. Unngå all bearbeidet og raffinert mat som inneholder hvitt mel og sukker er også sterkt anbefalt.

Naturlige urter for prostatakreft

The American Cancer Society anslår at mer enn 180 400 nye tilfeller av prostatakreft er diagnostisert årlig, og mer enn 31 900 menn dør av det hvert år. En relativt saktevoksende kreft, prostata kreft er en sykdom som ofte rammer menn 65 år eller eldre og er også vanlig for de som har hatt et nært familiemedlem med prostatakreft.

Forebygging

Studier utført av forskere ved Mayo Clinic har konkludert med at å drikke grønn te på daglig basis reduserer risikoen for prostatakreft. Tar urt pygeum kan også bidra til å forebygge prostatakreft.

Bremse kreft vekst

Den krydder gurkemeie inneholder en viktig antioksydant som kalles curcumin, som kan være effektive i å kontrollere prostatakreftceller. I tillegg er modifisert citrus pektin vist seg å i det vesentlige å inhibere vekst av kreftceller, og har vist seg å være effektive i å bekjempe prostatakreft.

Andre nyttige Drikke

Tatt i te form, buchu, Carnivora, solhatt, goldenseal, bør Pau d'Arco og Suma tas to om gangen og vekslet du best kan utnytte sine anti-kreft egenskaper.

Naturlige forbindelser som finnes i granateplejuice har blitt bevist av UCLA forskere for å bremse utviklingen av prostatakreft.

Individuelle Urter

Å ha evnen til å balansere hormoner og forbedre kjertelfunksjonen er damiana og lakris rot anbefales for prostatakreft. Saw Palmetto er også anbefalt.

Vist seg å bremse veksten av kreft celler og bedre immunforsvar, er hvitløk kapsler anbefales å bli tatt tre ganger om dagen for de med prostatakreft.

Kostanbefalinger

Spis rikelig med hele korn, rå nøtter og frø. Vær sikker på å inkludere naturlige diettkilder den kjemiske lykopen, som er blitt vist å beskytte mot prostatakreft. Disse matvarer inneholder tomater, grapefrukt og vannmelon. Matvarer rike på sink bør inkluderes i kostholdet ditt som det gir næring til prostatakjertelen og er avgjørende for riktig immunforsvar. Matvarer rike på sink inkluderer sjømat, spinat, solsikkefrø og sopp.

Naturlige urter for Fibroids

Fibroid svulster er godartede vekster i livmoren. De kan være smertefullt, og de kan føre til uregelmessige perioder, ryggsmerter eller hyppig vannlating. Fibroids kan føre til at du har problemer med å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Noen behandlingstilbud krever bruk av urter, som ikke krever resept. Urtemedisiner har blitt funnet å hjelpe krympe fibroids og hindre gjenvekst.

Krympe Fibroids

Urtemedisiner vil ikke eliminere fibroids helt, men kan redusere dem slik at de ikke skaper problemer eller smerte. Prøv rødkløver å krympe fibroids. Du bør ikke bruke rødkløver under menopausal år fordi det kan ha motsatt effekt.

Prøv løvetann, melk tistel frø og gul dock rot, urter som fungerer mot fibroids ved å styrke leveren. Dette bidrar til å forbrenne østrogen og fjerne det fra kroppen slik at hormonet ikke kan spille en rolle i utviklingen av fibroids.

Symptomlindring

For å møte de symptomene som oftest forbundet med fibroids - kramper, store blødninger og muligens anemi - prøv røde bringebær og motherwort, noe som kan styrke livmor og redusere kramper og blødninger.

Tissue Elimination.

Når din fibroids begynne å oppløse, ta urter som kan hjelpe blod og lymfe-systemer eliminere vev. Prøv stikkende ask bark, kløyve, burdock, ingefær og mullein.

Forebygging Gjengroing

Bruk goldenseal, en anti-inflammatorisk, i kombinasjon med krampe bark, falske unicorn og røde bringebær, for å hindre gjenvekst av fibroids.

Andre urter som forhindrer gjenvekst av fibroids er klaseormedrue, løvetann og pau d'arco, som herbalist Sarah Abernathy kaller en kraftig anti-tumor urt. Lag din egen anti-fibroid te. Måle følgende i en qt. av vann: 1 ts. hver av krampe bark, burdock rot, Motherwort blader og wild yam rhizome, og 1/2 ts. hver av stikkende ask bark, kløyve- blader, mullein blader og ingefær rhizome. Ta med urter og vann til å koke. La det småkoke i noen minutter, skru varmen av, og la det bratt i 20 minutter. Sil urter og drikke.

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi


Fibromyalgi er en kronisk tilstand uten kjent årsak som rammer to prosent av den amerikanske befolkningen - for det meste kvinner - ifølge MayoClinic.com. Personer med fibromyalgi har en tendens til å føle seg vedvarende utmattelse og smerter i hele kroppen sin. Selv om medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) - aspirin og ibuprofen, for eksempel - og antidepressiva er anbefalt å behandle tilstanden, er det noen pasienter som ikke tåler disse godt. For disse personene, kosttilskudd og urter tilbyr en alternativ tilnærming, ifølge WebMD.

Identifikasjon

Folk er mer sannsynlig å bli rammet av fibromyalgi jo eldre de blir. Tilstanden rammer ikke bare muskler, men også leddbånd og sener. Lider føles ømt over, men spesielt i viktige trykkpunkt områder, for eksempel skulderbladene, baksiden av hodet og på sidene av hoftene. Fibromyalgipasienter aldri synes å oppnå en dyp søvn, slik at de alltid sliten. Forhold som synes å eksistere med fibromyalgi er leddgikt, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon og lupus, blant annet, ifølge MayoClinic.com.

Fibromyalgi sak er i utgangspunktet ukjent, men en rekke faktorer kan utløse tilstanden. En traumatisk hendelse eller følelsesmessig stress kombinert med infeksjon og en familiehistorie kan gjøre en person spesielt utsatt.

Mineraler

De to mineraler blinket ut som nøkkelen til å gjenvinne balansen i en kropp kastet off-kilter ved fibromyalgi er kalsium og magnesium, i henhold til Sunn-Living.Org. Kalsium bidrar til å fjerne melkesyre fra kroppen, et stoff som fibromyalgi lider besitter i overflod. De beste former for kalsium kommer for biologiske kilder, for eksempel vegetasjon eller tang.

Magnesium er en naturlig smerte manager, hindre altfor rask avfyring av nerver. Ifølge Elizabeth Wotton, ND, en naturopathic lege på Compass Family Health Center i Plymouth, Mass., Fibromyalgi pasienter er mangelfull i magnesium, som er en kilde til deres kroniske smerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler og lette smerter. Dr. Wotton anbefaler 200 mg tre ganger daglig i løpet av seks måneder.

Urter

Ifølge Fibromyalgi ressursinformasjon, folk bruker en rekke urter for å behandle symptomer på fibromyalgi.

Johannesurt kan bidra til å lindre stress, angst og søvnproblemer fibromyalgi kan forårsake. Dessuten, i henhold til WebMD, kan urten lette depresjon og smerte, som det har vist seg at evnen til å regulere nevrotransmittere dopamin, noradrenalin og serotonin.

Solbær frø olje inneholder gamma-linolensyre og alfa-linolensyre. Disse aminosyrene bidra til å redusere den type leddbetennelse fibromyalgi lider opplevelse.

Fordi boswellia, mjødurt og white willow bark er rike på salicins, de er effektive naturlige smertestillende. Feverfew er effektiv mot hodepine, som er vanlig blant fibromyalgi lider. Pycnogenol lindrer depresjon ved å heve kroppens lager av serotonin og øker blodtilførselen.

Capsaicin (fra chili peppers) krem, en counterirritant, kan gnis inn i huden av berørte områder med mål om å skape mindre irritasjon, og dermed lindre eksisterende betennelse.

Ginseng, en flere århundrer gammel urtemedisin, kan bidra til å øke energinivået og lindre stress i fibromyalgi lider. Kinesisk og amerikansk ginseng er ansatt for generelle helse, mens Siberian ginseng brukes til å behandle betennelse.

Alternativ terapi Retningslinjer

Som mennesker slår til alternative behandlinger, inkludert urter og kosttilskudd, for en rekke forhold, har Kongressen tatt til etterretning og dannet Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), som kommer i regi av National Institutes of Health. NCCAM er ladet med å utvikle retningslinjer for sikker alternativ behandling som vil hjelpe folk håndtere sine symptomer, ifølge WebMD.

Interaksjoner

Husk, akkurat som resept eller over-the-counter narkotika, kan naturmidler og mineraltilskudd har potensielt negative effekter på kroppen og samhandle med andre medisiner, truer helsen. Snakk med legen din før du prøver noen form for urte behandlinger eller mineraltilskudd. Du bør kanskje vurdere å se holistisk helse leverandører som bruker en kombinasjon av alternative og konvensjonelle medisiner for behandling av fibromyalgi symptomer, sier WebMD.

Urter å roe hyperaktive barn

Urter å roe hyperaktive barn


Hyperaktivitet kan manifestere seg på mange måter. Det er en av de viktigste symptomer på attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD). Alternativt kan det bare være bare en del av barnets personlighet eller matallergi. Foreldre er ofte bekymret for medisinering en hyperaktive barn som det kan være negative bivirkninger. Sammen med å endre et barns kosthold og kanskje rådgivning, visse urter ofte foreskrevet av naturopathic leger og naturmedisinere å roe hyperaktive barn. De fleste av urter er lett tilgjengelig på naturlig helse butikker.

Kamille

Kamille er en urt som har vært populær siden gamle egyptiske ganger. Den har mange helsemessige fordeler, blant annet som en mild relaxant som er trygg for barn. I tillegg, det smaker godt og kan inntas på flere måter. En populær måte er i te form. Hvis barnet ditt er ikke glad i te, kan det også inntas i kapselform.

Rødkløver Blossom

En annen urt som har flere fordeler er rødkløver blomstrer. Sammen med å være en blodrenser, er det også et middel. Rødkløver blomstrer er skånsom og beroligende på nervene. Den kan også brukes i en lang periode med ingen uønskede bivirkninger, så lenge den er korrekt. Den vanligste måten å innta rødkløver blomstrer er å drikke det som te. Det kan svelges som helst på dagen, morgen eller natt

Kava Kava

Kava kava er en urt som vanligvis brukes i øyene i Stillehavet. Det er en naturlig reliever av stress og angst og også roer nervene. I tillegg kan det også øke konsentrasjonen. Det er et område som mange hyperaktive barn sliter med. Kava kava kan også øke en følelse av ro og tilfredshet. Det kan også hjelpe hyperaktive barn roe ned nok til å gå i dvale.

Brahmi

Brahmi er en urt som er funnet i India. Det er faktisk en semi-akvatisk plante. Brahmi er en populær ayurvedisk middel som brukes som en nerve og hjerne tonic. Det er spesielt effektivt mot sykdommer i hjernen som ADHD. Som det ikke har noen bivirkninger rapportert, er det anbefalt som et første-linje behandling for ADHD. Det fungerer ved å nøytralisere frie radikaler i hjernen. Det hjelper også med angst og stress.

Urter til å behandle Ufrivillig

Akkurat som kvinner opplever utbruddet av overgangsalder som de gamle, menn kan oppleve en tilsvarende endring kalt Ufrivillig. Denne tilstanden er forholdsvis nytt for vitenskapen samfunnet og er et resultat av en brå nedgang i mannlige testosteronnivå som kan føre til humørsvingninger, vektøkning, depresjon og en senket sexlyst. I motsetning til kvinner som opplever en lignende hormonelle endringen, er Ufrivillig kureres ved hjelp av medisinske urter og alternativ medisin.

Behandling

Å behandle Ufrivillig, kan du ta urter som er rettet mot både symptom og problem. Ta vitamin B-komplekser for en utmerket boost hvis du føler deg sliten eller opplever humørsvingninger. Flere urter har vist seg å behandle Ufrivillig inkludert hvitløk, gjæret soya, melk tistel, selen og linfrø. Ifølge HerbalRemedies.com kan legge mer sink til kosthold holde testosteronnivået høyt.

Legg tilskudd av gresskar frø, arginin, hellig basilikum, folsyre og DHEA. En diett rik på essensielle aminosyrer er også nyttig i behandling Ufrivillig. Maca er en annen supplement som kan øke både energi og hormonnivåer, noe som resulterer i en høyere sexlyst. Kombiner så Palmetto med brennesle root å holde testosteron fra å konvertere til dihydrotestosteron, eller DHT. DHT er den viktigste årsaken ansvarlig for hårtap hos menn, en annen tilstand av Ufrivillig. Chrysin er en annen urt som brukes til å behandle Ufrivillig, selv om det er mest effektiv når det er konsumert i pastill form eller som en aktuell krem. I tillegg til disse urter, ta vitaminene C, D og E for å hjelpe din generelle helse.

Forebygging

Ufrivillig barnløshet er direkte forbundet med en manns livsstil og vaner. Fordi andropause er forbundet med høye kolesterolnivåene, økt risiko for hjertesykdom, og en økning i kroppsfettet, er det viktig å hindre angrep og progresjon av tilstanden. Hvis du har dårlig daglige vaner angående helsen din, er det mer sannsynlig å utvikle Ufrivillig. For å hindre utbruddet av dette problemet, holde en næringsrik, fettfattig diett. Spis mat som er høy i viktige mineraler og vitaminer for å holde en lav vekt og unngå overvekt.

Få pulsen opp ofte ved å trene regelmessig. Unngå usunn vaner som røyking og drikking som er kjent for å påvirke mannlige hormonelle nivåer. Delta i stress reduksjon teknikker som massasje og aromaterapi for å holde stressnivået nede også. Få minst åtte timers søvn om natten og drikk rikelig med vann hver dag, vanligvis rundt åtte glass.

Urter for lav progesteron

Progesteron er et hormon som produseres av eggstokkene hos kvinner. Det er nøkkelen i normal funksjon av reproduktive system. Ubalanser av hormoner som progesteron kan ha ubehagelige bivirkninger, som humørsvingninger, infertilitet og tretthet. Under overgangsalderen, vil en kvinnes kropp produserer mindre progesteron. Det er urter som kan hjelpe regulere denne ubalansen.

Dong Quai

Dong quai rot har vært en del av kinesisk medisin i tusen år. Den vokser i fjellområder og er medlem av selleri familien, som er tilgjengelig i kapselform eller som pulver. En anbefalt behandling innebærer frisk eller tørket dong quai brygget som te. Ta 1 ts. av blad, blomst eller rot og legge den til en kopp varmt vann. Dekk og bratt for 10 til 20 minutter. Drikk to til fire ganger daglig.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er også kjent som gresk høyet søke eller fugle foten og brukes som smakstilsetning for mat. Hvis tatt som en urte supplement, følger den anbefalte doseringen som følger med produktet. Ikke ta bukkehornkløver hvis du har en blodpropp lidelse, for eksempel hemofili, eller hvis du har diabetes. Det kan påvirke blodpropp og blodsukkernivået. Det er tilgjengelig i tablettform eller som pulver. Drikk et glass vann når du tar bukkehornkløver.

Lakris Root

Lakris rot er en urte supplement som brukes for fordøyelsesproblemer samt hormon ubalanser. Den er tilgjengelig som en kapsel og pulver. Det er viktig når du tar lakris som et supplement til å følge doseringsanvisningen som følger med produktet. Ikke ta det hvis du tar prednisolon eller andre legemidler for hormon kontroll. Må ikke brukes hvis du tar diuretika eller legemiddel mot høyt blodtrykk. Bivirkningene av lakris er noe kontroversielt. Det er best å sjekke med legen din før du bruker det som et supplement

Maca Root

Maca rot hensikt å øke fruktbarheten. Det var en stift mat for den andinske mennesker på grunn av sin innvirkning på fruktbarheten. Den er tilgjengelig i pulver, flytende, tabletter eller kapsler. Doser varierer med produktet, men mest anbefalt 450 mg, tre ganger daglig. Personer med skjoldbrusk forhold bør ikke ta maca rot.

Advarsler

Du bør ikke ta noen urte supplement uten samtykke fra legen din. Hvis du oppsøke legen din for enhver tilstand, sørg for å fortelle ham om du tar noen kosttilskudd. Urte kosttilskudd er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Følg instruksjonene for dosering følger med alle produktene. Hvis du overdose, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Vær klar over forholdsreglene som er oppført med urte supplement produkter for å unngå interaksjoner med andre legemidler.

Urter for vektkontroll

Urter for vektkontroll


Millioner av mennesker prøver å gå ned i vekt på et tidspunkt i livet. Totalt tar det sunn mat, trening og selvdisiplin, noe som tilsvarer hardt arbeid. Mange vekttap urter hevder at de kan gjøre prosessen enklere. Dessverre er det mange ikke lever opp til sine krav. Det tar tid og god klinisk forskning for å vite forskjellen mellom fakta og fiksjon. Grønn te, hoodia, acai berry og banaba er fire populære urter i vekttap industrien.

Green Tea

Grønn te er laget med unfermented Camellia sinesis blader. Sammenlignet med andre te, grønn te har den største konsentrasjonen av polyfenoler, som er kraftige antioksidanter. Brukt i århundrer i Kina, India, Japan og Thailand, har grønn te vært gjenstand for mange kliniske studier. Disse studiene tyder på at grønn te støtter vekttap ved å brenne fett og øke stoffskiftet. En studie viser at det kan også bidra til å øke magen vekttap når det kombineres med trening. Den grønn te brukt i disse studier inneholdt koffein.

Acai Berry

Acai Berry er frukten fra Acai Palm tree av Brasil. Brasilianerne har hatt de mange fordelene med acai i århundrer. Resten av verden måtte vente til bedre behandling og kuldeteknikk ble tilgjengelig. Acai bær svekkes innen tjuefire timer etter at de er plukket hvis ikke riktig behandlet. Kliniske studier viser at acai bær er høy i vitamin C, anthocyaniner, flavonoider og polyfenoler. Disse næringsstoffene og mer gjør acai fruktkjøtt større super-antioksidant enn bjørnebær, jordbær eller blåbær. I studier, har antioksidanter vist seg gunstig mot hjertesykdom og kreft. Dessverre, men bra for deg acai bær kan være, ingen kliniske studier har ennå vist de er effektive for vekttap. Hvis du velger å ta acai for sin andre helsemessige fordeler, se etter frysetørkede produkter.

Hoodia

Afrikanske stammefolk tradisjonelt brukt hoodia på lange jakter for å redusere tørst og sult. I 2004 eksplodert hoodia bruk blant folk prøver å gå ned i vekt etter Lesley Stahl rapportert om urten på CBS News viser 60 minutter. Det er mange anekdotiske rapporter om hoodia effektivitet i vekttap, men ikke mange mennesker, kliniske studier med vitenskapelig betydelige resultater. Dette har vakt bekymring i helsesektoren. I 2008 Unilever PLC, et internasjonalt pakket mat selskap, forlatt planer om å bruke hoodia i en rekke slankeprodukter. Ifølge administrerende direktør Paul Polman, etter å ha investert € 20 millioner i forskning og utvikling, deres klinisk forskning antydet at hoodia ikke oppfyller sine "strenge standarder for sikkerhet og effekt."

Banaba

Banaba er innfødt til India, Sørøst-Asia og Filippinene hvor det er et populært middel for å kontrollere blodsukkeret. Nyere studier viser at den har corosolic syre, noe som skaper en insulin-lignende effekt hos mennesker, forårsaker glukose til å reise fra blodet inn i individuelle celler. Denne prosessen regulerer blodsukkeret og insulin. Flere dyrestudier tyder på at den er også nyttig for vekttap. Noen eksperter spekulerer i at regulert blodsukker og insulin resultat i reduserte krav til søtsaker og karbohydrater. Hvis riktig, i både mus og menneske, kan disse reduserte krav resultere i vekttap.

Multivitaminer med urter for kvinner

Multivitaminer med urter for kvinner


Kvinner nærmer seg overgangsalderen kan oppleve en rekke ubehagelige og drenering symptomer: PMS, hetetokter, søvnløshet, tretthet, vektøkning, tap av libido, livmor fibroids og mer. Perimenopause, en premenopausale tilstand som rammer kvinner 35 år til 50, setter kvinner med økt risiko for skjoldbrusk problemer, kronisk betennelse, undertrykt immunforsvar, akselerert aldring, og forhold som polycystisk ovariesyndrom og insulinresistens. Med alt stresset at kvinner tåle, mange tyr til naturlige kosttilskudd for å få hjelp.

Støtte Total Health

Multivitaminer ble opprinnelig designet for enkelhet: Forbrukeren trengte ikke å ta henne Vitamin A, C, E og jern separat; det ville være i en pille. Nå vitamin selskaper har tatt dette et skritt videre. Catering til kvinners helse, spesielt menstruasjons helse, over hele levetiden, er disse super-vitaminer fullpakket med urter som klaseormedrue og dong quai for lindring av hetetokter og menstruasjonssmerter. En annen typisk ingrediens er Vitex, eller Chasteberry, for hormonell balanse. Opptil ni prosent av kvinner har alvorlige PMS symptomer og nesten 80 prosent av kvinnene har mildere symptomer.

Mineraler Hjelp, Too

En studie 2005 ved University of Massachusetts Amherst er Elizabeth Bertone-Johnson rapporterer at en diett rik på kalsium (1000 mg daglig) og vitamin D, som finnes i melk, ost og yoghurt, hjelper kvinner å redusere symptomer på PMS som depresjon og væskeretensjon . Mineral supplement magnesium, tatt på 200 til 400 mg om dagen, har også blitt funnet å lette kramper, irritabilitet og ømme bryster.

Øke metabolismen

Noe annet kvinner kan se etter i deres multivitamin er en eller flere ingredienser som kan benyttes til å øke stoffskiftet, øke energi eller støtte vekttap. Disse kan være substanser som grønn te, som har thermogenic egenskaper bidra til å brenne fett, ifølge en 1999 studie i "American Journal of Clinical Nutrition." Urte grønne kosttilskudd som klorofyll og spirulina, som alkalinize systemet og fremmer energi, og alpha lipoic syre, en antioksidant som motvirker effekten av aldring, er også ofte funnet i kvinners multivitaminer.

Merker

De dyrere merkene av multivitaminer også gi essensielle fettsyrer som nattlysolje og omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje. Tilstrekkelig nivå av fettsyrer bidra til å hindre betennelser og bidra til stabile kolesterolnivået; de er tenkt å øke kognitive evner hos personer med ADHD. Likevel må du være realistisk om å finne alt i en multivitamin. Velg et merke som retter seg mot ett helseproblem du har, for eksempel høye vitamin B nivåer for stress eller høy vitamin D-nivåer for immun helse. Til syvende og sist vil du finne merket og kosttilskudd som fungerer best for kroppen din.

Urter og vitaminer for hår tap

Enkelte urter og vitaminer kan bidra til å forhindre, redusere eller mot håravfall problemer. Noen mennesker opplever håravfall på grunn av en mangel i kostholdet. Dette kan enkelt utbedres ved å spise et balansert måltid komplett med viktige vitaminer, mineraler, proteiner og fettsyrer.

B-vitaminer

Vitaminer B3 (niacin), B5 (pantotensyre), B6 ​​(pyridoxal, pyridoxamine og pyridoksin), B7 (biotin), B8 (inositol) og B9 (folsyre) er alle B-kompleks vitaminer som er avgjørende for optimal hårvekst. Mat rik på B-kompleks vitaminer inneholder erter, bønner, blomkål, gulrøtter, kli, ernæringsmessige gjær, soya bønner, egg og nøtter.

Vitamin C

Vitamin C bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen ved å opprettholde kapillærer som fører blod til hårsekkene. Det forbedrer også opptaket av glukosamin, jern og andre næringsstoffer som trengs for hårvekst.

Vitamin E

Vitamin E bidrar til å øke opptaket av oksygen, å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen. Dette vitamin er også kjent for å øke kroppens naturlige immunforsvar, bidrar til å stimulere veksten av sunt hår.

Sink

Sink bidrar til å øke immunforsvaret og fremmer hårvekst. Det er et viktig mineral for å opprettholde god helse og fremme celledeling samt muskel bygging og vedlikehold. Det hjelper også kjempe vanlige hudproblemer som akne, sår og byller.

Saw Palmetto

Kanskje den mest vanlige og populære urte alternativ for behandling av hårtap, så Palmetto bidrar til å redusere mengden av dihydrotestosteron, eller DHT i kroppen. Dette er viktig fordi høye nivåer av DHT har vært kjent for å forårsake mannlig eller kvinnelig mønster skallethet. Så palmetto også blokkerer 5-alfa-reduktase-enzymer og reseptorer i cellemembranen som er nødvendig for DHT absorpsjon.

Nettle Root

Som så Palmetto, brennesle root også blokkerer 5-alfa reduktase samt aromatase, som bidrar til å gjøre østrogen. Overdreven eller ubalansert mannlige og kvinnelige hormonproduksjon er kjent for å være den ledende årsaken til naturlig hår tap. Nesle rot ekstrakt hjelper hemme hormonproduksjonen.

Gotu kola

Gotu kola er kjent for å bidra til å helbrede små sår raskere og lindre hudirritasjoner. Det hjelper også i ferd med hud, hår og kollagen vekst. Gotu kola hjelper opprettholde blodsirkulasjonen og fartøy integritet og er også kjent for å bedre konsentrasjon og hukommelse.

Naturlige urter til Blære

Blæren lagrer kroppens urin før utskillelse gjennom urinering prosessen. Bakterier i blæren kan føre til overaktiv blære eller urinveisinfeksjoner. Etter god hygiene og supplere din diett med naturlige urter kan holde blæren sunn og sterk.

Bær

Blåbær og tranebær inneholder forbindelser som hindrer bakterier fester seg til blæreveggene. Disse bær inneholder også arbutin, som har antibiotiske egenskaper og fungerer som et vanndrivende.

Yoghurt

Yoghurt inneholder levende kulturer, eller acidophilus, holder sunne bakterier i tarmen. Yoghurt forhindrer også blære infeksjoner relatert til candida eller gjær infeksjoner.

Persille

Persille er vanndrivende og oppfordrer vannlating, og dermed hindre bakterier fra å bygge opp eller forming i blæren veggene. Gulrøtter, selleri og agurk opptre på samme måte som persille og å opprettholde blære helse.

Kjerringrokk

Horsetail er en flerårig urt som finnes i Nord-Amerika. Forbruker kjerringrokk te (sette mot 1 ts. Horesetail urter i kokende vann, og bratt i 15 minutter) øker urinering og styrker vev på blæren veggene.

Hvitløk

Hvitløk er en urt med naturlige antibiotiske egenskaper. Tar 02:58 fedd om dagen bidrar til å bekjempe uønskede bakterier i kroppen.

Rose Hip

Rose hip er frukten fra rose anlegget og er høy i vitamin C, noe som øker urin surhet, fremme en ubeboelig miljø for bakterier å overleve. Vitamin C er også et diuretikum.

Urter for helse og lykke

Urter for helse og lykke


Mange mennesker blir til medisinske urter for å behandle depresjon eller for å øke energi og mental fokus. Medisinske urter kan vise seg å være et bedre valg for dem som lider av mild depresjon, angst eller utmattelse - eller for de som bare ønsker å forbedre deres generelle velvære. Som interesse for alternativ medisin vokser, øker også mengde forskning som dekker effekt, bivirkninger og optimal dosering av naturmidler.

Johannesurt

Johannesurt, noen ganger kalt "naturlig Prozac," har blitt brukt i århundrer for å lindre depresjon. Mer enn 30 dobbeltblinde studier viser johannesurt å være like effektivt som de reseptbelagte antidepressiva Zoloft og Prozac - men med langt færre bivirkninger, ifølge konsulent magazine. Forskere er uklart hvordan urten fungerer. Noe bevis indikerer at det øker neurotransmitter aktivitet i hjernen, men den kan også virke ved å redusere stresshormoner i kroppen.

Kava-Kava

Kava-Kava, eller "berusende pepper," kan bidra til å redusere angst, redusere muskelspenninger og fremme søvn - uten å bremse deg ned eller påvirke din mentale klarhet. Det kan også gjøre deg mer omgjengelig. Studier viser Kava-Kava har langsiktig effekt uten bivirkninger og toleranse problemer knyttet til legemidler foreskrevet for depresjon og angst, ifølge konsulent.

Ginseng

Bruk ginseng for å bekjempe tretthet eller som en energigivende erstatning for koffein. Ginseng styrker binyrene og hjelper kroppen din reagerer på stress mer effektivt, noe som hindrer adrenal utarming og tretthet som følger. Forskning sitert i konsulent indikerer også at ginseng kan hjelpe deg å sove bedre om natten, som skal la deg følelsen mer energisk i løpet av dagen.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba brukes til å øke hjernens makt, bedre konsentrasjon og øke blodsirkulasjonen til hjernen og ekstremiteter. Urten inneholder flavonoider, som fremmer god blodstrøm og bidra til å beskytte hjerneceller mot de skadelige effektene av frie radikaler. Ginkgo er noen ganger brukt for midlertidig bedring av kognitiv funksjon i de tidlige stadier av Alzheimers sykdom, ifølge konsulent. Fordi ginkgo reduserer angst, kan det forbedre mental funksjon og stabilisere humør under stressende situasjoner, for eksempel test-taking eller gi en presentasjon.

Herb Bath

Vegetarian Times inviterer leserne til å dra nytte av urter i en mer sensuell måte - ved bading i vann infused med urte oljer og te. Magasinet anbefaler en 15-minutters urtebad å hjelpe rolige nerver, øke energinivået eller bryte en trist spell. Bruk én liter sterk urtete og ikke mer enn åtte dråper eterisk olje per bad. Velg varmt vann for avslapning og kaldt vann for stimulering.

Expert Opinion

Psykiater Michael Zal, skrive for konsulent, understreker behovet for vitenskapelig testing og regulering av medisinske urter - for å gjøre dem til en del av psykiatrien verktøykasse. Han skriver: "Uten regulering, tolke reklame og merking for disse kosttilskudd kan være et eventyr i forvirring Det er ofte vanskelig å skille" hype "fra virkeligheten.». Han ønsker psykiatere til å spille en regulerende og veilederrolle i det som i stor grad har blitt pasient selvdiagnose.

Medisinske egenskaper av urter

Urter har vært brukt for sine medisinske egenskaper for alle nedtegnet historie, og arkeologiske bevis tyder på at urter har vært brukt så langt tilbake som 60 000 år siden av neandertalere. Som sådan en viktig del av humanmedisin, mange urter har betydelige effekter på helse og er fortsatt brukes til å behandle sykdommer og skader i dag.

Historie

Den første utskrift av naturmidler kommer fra en sumerisk lege rundt 2200 f.Kr.. Den første virkelig omfattende rekord ble gjort av Hippokrates i Hellas i det femte århundre f.Kr., da han bemerket rundt 400 urter og deres medisinske egenskaper. I det første århundre e.Kr., Dioscorides utvidet listen til rundt 600 urter. Til slutt, urter ble allment popularisert av skriftene til Nicholas Culpeper i det 17. århundre da han kategorisert alle kjente urter og deres bruksområder.

Typer

Studien og bruk av urtemedisin faller inn i tre kategorier. Den første er tradisjonell orientalsk, eller kinesisk medisin, er den andre ayurvedisk urtemedisin, og den tredje er Western herbalism, som har røtter tilbake til Hellas og romerske studier. Western herbalism er ofte ansett for å være mer forankret i folklore enn de andre typene, men bruken vedvarer i dag.

Bruk

De medisinske egenskaper av urter benyttes av tre forskjellige metoder. Den første, kjent som et skjær, er en prosess ved hvilken en urt er fuktet med alkohol, slik som å stamme de oppløselige deler av gras i en løsning. Oppløsningen blir så brukt på den berørte del av kroppen, som lavendel som dytter mot tinningene til hjelp i søvn eller herde hodepine. Neste, er en infusjon laget ved å helle varmt vann over urten og la blandingen bratt, noe som skaper en urte te. Disse te kan brukes til mange ting som kamille te, hjelpe søvn, eller sitronmelisse te, lindre trøtthet og hjelpe minne. Endelig er et avkok laget av kokt røttene, stengler eller bark av urten. En solhatt avkok, for eksempel, øker immunforsvaret.

Eksempler

Andre eksempler på urter 'medisinske egenskaper er willow bark evne til å behandle hodepine. Faktisk er piletre bark dels en aktiv ingrediens i aspirin. Også, digitalis av Foxglove anlegget brukes til å behandle hjertesykdom. Aloe vera er en populær urte rette for solbrent eller irritert hud, mens folk fortsatt tygge på mynte å friske pusten. En infusjon av peppermynte er også kjent for å hjelpe fordøyelsen.

Moderne medisin

Selv nå mer sannsynlig å bli levert som en pille eller tablett snarere enn avkok eller balsam, urter fortsatt spille en betydelig rolle i verden av moderne medisin. Faktisk 25 prosent av reseptbelagte legemidler utlede ett eller flere ingrediens fra en urt, og rundt 80 prosent av planeten er fremdeles avhengig av urtemedisiner som en primær metode for helsetjenester. I tillegg er aktiv forskning blir gjort på egenskapene til urter som kan kurere eller behandle sykdom.

Natural Energy urter

Sunn mat er alltid den beste måten å øke energi, og det beste forsvaret mot sagging vitalitet er en sunn og nærende måltid. Dessverre, kan noen mennesker ikke alltid spise næringsrik mat, som mange ganger resulterer i trøtthet. I disse tilfellene naturlig energi urter er et flott alternativ fordi de øke generelle helse da tatt over en periode samtidig som den støtter, nærende og opprettholde balansen i kroppen på stressende anledninger.

Siberian Ginseng

En av de mest populære urter for energi er sibirsk ginseng, spesielt blant aktive mennesker og idrettsutøvere, i henhold til kosthold og helse. Sibirsk ginseng er en velkjent adaptogen, som er et stoff som øker kroppens immunitet mot mental og fysisk stress, og det er åpnet i mange kulturer for å gi fysisk energi og psykisk stimulering. Det bekjemper også tretthet og depresjon, øker motstanden mot sykdom, reduserer recuperation tid, beskytter mot kroniske sykdommer og styrker forsiktig binyrebarken.

Gotu kola

Gotu kola kan være den mest effektive behandlingen for øyeblikkelig energi, sier kosthold og helse. Dette ayurvedisk urt er best kjent for å stimulere bevissthet, er rik på flyktige oljer, kjent for å øke fysisk utholdenhet og mental fokus, og minimerer utmattelse og depresjon uten bivirkninger av koffein. I tillegg styrker det blodårer og vev, har anti-inflammatoriske egenskaper og fungerer som en tonic og rejuvenator. Gotu kola er også sies å bidra til å forbedre søvnen.

Schisandra

Schisandra er en av de mest nyttige phytoadaptogens, ifølge Natural Elixir, hjelpe opprettholde muskel tone og likevekt i kroppen, øke oppmerksomhet og konsentrasjon, og forbedre de auditive og visuelle sansene. Urt adaptogenic egenskaper bidra til å forbedre mental og fysisk ytelse, redusere utmattelse og fremme styrke. Ifølge noen studier, er schisandra effektivt mot mikrober assosiert med lungesykdommer. Denne urten er også antatt å øke cellenes oksygentilførsel, fremme et sunt immunforsvar og beskytter mot stress.

Hvordan å gjære Urter

Hvordan å gjære Urter


Hensikten med fermen urter er å bevare dem for konsum og beholde næringsverdier. Fermentering øker vitamin og mineral-innhold ved å fjerne giftstoffer. Fermentert urter er nyttige hjelpemidler i fordøyelsen problemer og forbedringer i immunforsvaret, styrke kroppens beskyttelse mot sykdom. I naturen fermentering er naturlig prosess som bryter ned den fysiske formen, endrer strukturen og innholdet verdi. Urter som te bruke en tørking og oppvarming prosess for fermentering.

Hvordan å gjære Urter

Natual gjæring av urter

•  Plukk urter med stengler festet og vaske dem. Rist overflødig vann fra urter og fjern den nederste bladene fra stilkene. Plasser urter i en dehydrator til å tørke ved hjelp av en meget lav innstilling. Tørr til en skarp struktur, ikke et smuldre tilstand.

Kjøp en elektrisk dehydrator eller lage en solenergi tørkeboks. I tørt vær, kan du knytte urter sammen, henge dem i direkte sollys i noen dager å tørke.

Som bladene begynner å wilt oksidasjon begynner å endre urt enzymer, fjerne overflødig vann fra bladene naturlig.

Iført hansker, samle bladene i håndflatene og rull å presse oljene ut. Stopp når duften fyller luften. Rolling fører til at klorofyll å bryte ned og det grønne pigmentet begynner å falme og endre til en mørkere en. Rolling hjelpemidler i påskynde den kjemiske reaksjonen for å bryte ned blad proteiner.

•  Fortsett å tørke bladene i en oksygen og kontrollert temperaturmiljø inntil bladene når en valgt farge. Stoppe gjæring når bladene nå; lysere farger for opprinnelige smaken 5-40% oksidasjon, semi farget for mer subtile aromaer 60-70% og mørkeste i farger om 80-100% for tyngre aromaer.

Prøving og feiling finner sted i dette trinn, siden i løpet av oksidasjon eller gjæringen kan forårsake smaker og smaker kan endres ugunstig.

Oppvarming bladene ved hjelp av naturlig sollys, pan steking eller dampende. Varme stopper fermenteringsprosess i den ønskede fargenivå og ødelegger noen gjæring enzymer fra bladene. Oppvarming tilfører fuktighet til bladene og de trenger å bli rullet for å fjerne væsken. Det finnes kommersielle valser eller en hånd roller fungerer like bra. Når bladene er rullet, la bladene tørke helt i solen eller lufttørke igjen.

Som en naturlig plante uten konserveringsmidler, bør urter stues bort fra ytre påvirkninger som lys, sol, luft, kjøling, fryser og sterke mat lukt. Oppbevar dem i en lufttett beholder og plasseres på et kjølig og tørt sted. Eksponering for eksterne miljøer føre smaker å visne bort. Hvis du behandler en stor gruppe, kan du bruke en mindre beholder for hverdagsbruk, og holde bulk i større beholder.