Digidexo.com

lyrica og svimmelhet

Lyrica Farene

Lyrica Farene


Lyrica er et merkenavn for reseptbelagte medisiner pregbalin. Leger ofte fore medikamentet for behandling av epilepsi, så vel som å lindre ubehaget forårsaket av diabetes, fibromyalgi og helvetesild. Pregbalin fungerer ved å forstyrre nervene i kroppen som bidrar til anfall og følelsen av smerte. Til tross for dets effektivitet, Lyrica utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Overfølsomhet

Lyrica utgjør en risiko for alvorlige allergiske reaksjoner hos enkelte pasienter, advarer det amerikanske National Library of Medicine. En mulig effekt er angioødem, som forårsaker symptomer som hevelse i ansikt, tunge, lepper, tannkjøtt og svelg. Tilstanden krever øyeblikkelig legehjelp og er mest sannsynlig hos pasienter som også tar ACE-hemmer blodtrykket medisiner som enalapril. Andre allergiske reaksjoner kan forekomme fra Lyrica, noe som resulterer i elveblest, kortpustethet og tungpustethet.

Selvmord

Lyrica har potensial til å forårsake selvmordstanker eller selvskadelig atferd i løpet av de første 24 ukene av behandlingen, advarer det amerikanske National Library of Medicine. Tegn på depresjon eller psykiatriske bivirkninger fra stoffet inkludere agitasjon og irritabilitet samt tristhet, forklarer Mayo Clinic.

Ødem

Omtrent seks prosent av pasientene som tar Lyrica utvikle ødem eller opphopning av væske under huden i armene, magen eller beina, melder det amerikanske National Library of Medicine. Tar anti-diabetiker medisiner som rosiglitazon, troglitazone og pioglitazon med Lyrica øker risikoen for å utvikle ødem.

Nevrologisk

Rundt 31 prosent av pasienter som tar Lyrica utvikle svimmelhet, mens 22 prosent erfaring døsighet, forklarer det amerikanske National Library of Medicine. På grunn av dens potensial til å forårsake disse symptomene, unngå kjøring eller bruk av tunge maskiner før du vet hvordan Lyrica påvirker deg, foreslår Mayo Clinic. Omtrent 60 til 70 prosent av pasientene som tar Lyrica oppleve en gradvis nedgang i symptomer på svimmelhet og tretthet forbundet med stoffet.

Oftalmisk

Omtrent 7 prosent av pasientene som ble behandlet med Lyrica erfaring tåkesyn, og rundt 1 prosent av brukerne slutter å bruke stoffet på grunn av visuelle bivirkninger, ifølge US National Library of Medicine. Andre mindre vanlige bivirkninger av stoffet på øynene inkluderer tørrhet, økt følsomhet for lys og hevelse i slimhinnen rundt øyelokket og øyeeplet. Lyrica bruker sjelden resultere i redusert nattsyn, dannelsen av sår på hornhinnen eller blindhet.

Trombocytopeni

Så mange som tre prosent av pasientene som tar Lyrica utvikle trombocytopeni, en tilstand preget av en nedgang i blodplater, melder det amerikanske National Library of Medicine. Trombocytopeni kan forårsake symptomer som lett blåmerker, neseblod, blødende tannkjøtt eller et utslett som består av små røde prikker som ligner nålestikk.

Hva er bivirkningene av Mixing Alkohol og Lyrica?

Lyrica er en reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av fibromyalgi, nervesmerter, helvetesild, og kan kombineres med andre medisiner for å behandle anfall. Det er noen bivirkninger forbundet med bruk av Lyrica, spesielt når det brukes sammen med alkohol.

Identifikasjon

Lyrica er et smertestillende medikamenter og en anti-convulsant. Det binder de områder av hjernen som bidrar til å redusere kramper, angst og smerte.

Effekter

Lyrica skal ikke blandes med alkohol. Alkohol kan øke effekten av Lyrica, som svimmelhet eller tretthet. Lyrica og alkohol kan trykke ned på sentralnervesystemet, og kan bremse puste når de kombineres.

Effekter

Kombinere Lyrica med andre medisiner som muskel relaxers eller alkohol kan øke sine sederende effekt. Dette kan føre til ekstrem trøtthet, og du kan være ute av stand til å utføre oppgaver som krever at du skal være helt våken.

Effekter

Lyrica kan påvirke din evne til å utføre visse oppgaver som krever årvåkenhet for eksempel kjører bil eller bruker maskiner. Alkohol vil øke denne effekten, så det er viktig å avstå fra alkohol mens du tar denne medisinen. Ikke utføre oppgaver som krever årvåkenhet, før du vet hvordan Lyrica vil påvirke deg.

Advarsel

Lyrica kan forårsake allergiske reaksjoner. Hvis du opplever elveblest, kløe, pustevansker, hvesende pust og hevelse i lepper, tunge eller svelg, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette kan være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon og kan kreve øyeblikkelig legehjelp.

Lyrica CV bivirkninger

Lyrica CV bivirkninger


Lyrica CV er en oral medisin foreskrevet for flere ulike lidelser inkludert Nevropatisk smerte, Postherpetisk nevralgi, pasienter med partielle anfall, nedsatt nyrefunksjon, og for forvaltning av Fibromyalgi. Lyrica er et reseptbelagt legemiddel, og som med alle reseptbelagte stoffet, er Lyrica ikke uten bivirkninger.

Angioødem

Angioødem symptomer inkluderer hevelse i munn, ansikt og nakke. Angioødem kan føre til livstruende situasjoner som fører respirasjonshemming og nød som krever akutt behandling.

Overfølsomhet

Noen pasienter som tar Lyrica har opplevd reaksjoner som inkluderer elveblest, blemmer på huden, rødhet i huden og tungpustethet.

Tilbaketrekking Beslag

Avbryt Lyrica gjøres gradvis for å minimalisere risikoen for å øke hyppigheten av anfall hos pasienter som har lidelser med anfall.

Suicidal atferd

Tar Lyrica kan øke risikoen for suicidal atferd eller tanker hos noen pasienter. Pasienter som behandles med alle AED bør overvåkes nøye for å øke depresjon eller uvanlig oppførsel eller humørsvingninger.

Vektøkning

Lyrica kan føre til vektøkning hos noen pasienter, knyttet til dosering og varighet av behandling med Lyrica. Vektøkning mens man tar Lyrica i kliniske forsøk ble notert til å være på 7 til 9 prosent av pasientens grunnvekt.

Svimmelhet

Svimmelhet og søvnighet kan være forårsaket ved å ta Lyrica og kan svekke pasientens evne til å utføre daglige oppgaver som å betjene maskiner eller kjører.

Hvorfor Er Lyrica vanedannende?

Hvorfor Er Lyrica vanedannende?


Lyrica er et stoff godkjent av Federal Drug Administration (FDA) til å behandle Fibromyalgi, diabetisk nervesmerter, nervesmerter etter helvetesild, og partielle anfall hos voksne. Likevel må Lyrica brukere være forsiktig fordi dette stoffet er vanedannende.

Lyrica Brukere

Lyrica har blitt foreskrevet til over fem millioner pasienter.

Hvorfor er Lyrica vanedannende?

I FDA studier, rusmisbrukere som fikk Lyrica rapportert opplever en "høy". Lyrica brukerne også rapportert abstinenssymptomer. Derfor FDA Lyrica klassifisert som en kontrollert stoff.

Lyrica Abstinenssymptomer

Lyrica abstinenssymptomer ta beslag, søvnløshet, kvalme, hodepine og diaré.

Vanlige Lyrica bivirkninger

Vanlige Lyrica bivirkninger inkluderer svimmelhet, tåkesyn, vektøkning, søvnighet, problemer med å fokusere, tørr munn, en følelse av følelse "høy", og hevelse i hender og føtter.

Advarsel

Hvis du øker din dose inntak av Lyrica eller føler at du ikke kan stoppe å ta medisinen, bør du kontakte legen din umiddelbart fordi du kan bli avhengige.

Lyrica Behandling for Fibromyalgi

Lyrica (pregabalin) er en antikonvulsiv brukes til å behandle nerve smerte. Det er den første medisinen godkjent av FDA for behandling av fibromyalgi og kan være effektiv i å redusere smerten forbundet med tilstanden.

Bruksområder

Lyrica er foreskrevet for å redusere nerve smerter og bedre bevegelighet hos pasienter med fibromyalgi. Andre bruksområder inkluderer behandling av epileptiske anfall, diabetisk nervesmerter og smertene som følger helvetesild.

Farmakologi

Lyrica er en strukturell derivat av neurotransmitter GABA, i henhold til rxlist.com. Det er tenkt å fungere ved å redusere overdreven elektriske signaler forårsaket av dysfunksjonelle nerver, og dermed redusere fibromyalgi smerte.

Side Effects

Som alle medisiner, kan Lyrica forårsake uønskede bivirkninger. De hyppigst rapporterte bivirkningene av Lyrica inkluderer døsighet, tørr munn, forstoppelse og svimmelhet.

Rettslig status

Lyrica er godkjent av FDA for behandling av fibromyalgi. Den er tilgjengelig på resept bare og er klassifisert som et Schedule V medisinering (laveste potensialet for misbruk og avhengighet) av DEA.

Advarsel

Ifølge emedtv.com, Lyrica og andre antiepileptiske legemidler øker risikoen for selvmordstanker og atferd. Hvis du opplever depresjon eller tanker om selvskading etter start Lyrica, kontakt lege omgående.

Hva er bivirkningene av å ta Lyrica?

Lyrica er merkenavnet for stoffet pregabalin produsert av Pfizer. Det er oftest foreskrevet for å behandle smerter forbundet med perifer diabetisk nevropati og fibromyalgi og å forebygge anfall. Som med alle medisiner, kan Lyrica har noen felles og mindre vanlige bivirkninger.

Identifikasjon

Lyrica kommer i form av kapsler som tas oralt. Disse inneholder alt fra 25 til 300 mg av pregabalin kombinert med inaktive ingredienser talkum, maisstivelse og laktosemonohydrat. The Food and Drug Administration godkjent legemiddel i 2004.

Vanlige bivirkninger

Disse bivirkningene er vanlig for folk å ta Lyrica og regnes ikke som farlig: døsighet, svimmelhet eller tåkesyn, tørr munn, ødem, minne eller konsentrasjonsvansker, vektøkning fra økt appetitt, angst, hudutslett, forstoppelse og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Sjeldnere og mer alvorlige bivirkninger som krever øyeblikkelig legehjelp kan være: Uforklarlig muskelsmerter eller ømhet, spesielt hvis du også har sykdomsfølelse eller feber; allergiske reaksjoner som elveblest, pustevansker eller hevelse i ansikt, lepper, tannkjøtt, tunge, svelg eller strupen; lett blåmerker eller blødning; eller rask vektøkning.

Andre Bekymringer

Antiepileptisk medisin har vist seg å øke risikoen for selvmordsatferd. Kontakt lege umiddelbart dersom en person tar Lyrica viser endringer i humør eller atferd, virker deprimert eller engstelig, sint, rastløs eller hyperaktiv. Alle som allerede søker hjelp fra en mental helse profesjonell bør overvåkes nøye for humørsvingninger.

Advarsler / Uttak

Ingen tar Lyrica bør slutte å ta medisinen eller endre dosen uten å konsultere sin lege, spesielt hvis du tar det for å motvirke anfall. Stoppe medisinen kunne gjøre beslag verre. Bruk alltid en medisinsk varsle armbånd eller bære et ID-kort som viser at du tar Lyrica.

Lyrica abstinenssymptomer kan omfatte sove vansker, kvalme, hodepine og diaré.

Hva er bivirkningene av Going Off av Lyrica?

Hvis du tenker på å gå av Lyrica, må du informere deg selv om hva de potensielle bivirkningene vil være. Lyrica er en oral medisin som er foreskrevet til pasienter for å hjelpe dem med å håndtere smerte. Diabetespasienter er foreskrevet Lyrica for behandling av smerter på grunn av nerveskader. Det er også brukt til å behandle smerte som følge av en helvetesild (aka, herpes zoster) infeksjon eller fibromyalgi. En annen gruppe pasienter som kan ha nytte av å ta Lyrica er de plaget med anfall. Lyrica, når kombinert med andre medisiner kan hjelpe i forebygging av utbruddet av beslag.

Hvordan Lyrica Works

Lyrica er mest effektiv når et bestemt nivå opprettholdes i kroppen over en tidsperiode. Derfor er det viktig å ta denne medisinen regelmessig som anbefalt av legen din for å opprettholde den optimale fordeler. Når du begynner å ta Lyrica, kan du oppleve bivirkninger, den vanligste av disse er svimmelhet eller tretthet.

Hvorfor pasientene slutter Lyrica

Ifølge pre-marketing kontrollforsøk, den vanligste årsaken til å gå av Lyrica var ubehag forårsaket av stoffets bivirkninger. Dette skjer hos ca 15 prosent av pasientene. Going av Lyrica, er ikke en beslutning som skal tas lett på, og pasienter bør ikke prøve å gjøre dette selv. Når pasienter ønsker å gå av Lyrica, uansett grunn, bør de ta kontakt med sin lege for å lage et program for å forebygge bivirkninger.

Bivirkninger av Going Off Lyrica for Anfall Pasienter

Lyrica brukes til å hjelpe med anfall forebygging hos pasienter med epilepsi. Når beslag pasienter plutselig slutte å ta dette stoffet, kan deres anfall forekomme med økt frekvens. Leger anbefaler generelt en nedtrapping stoffet for en uke eller mer.

Lyrica Dependency

Noen pasienter kan bli avhengig av Lyrica. Hvis du er en av disse menneskene, som går av Lyrica for raskt kan føre til ubehagelige bivirkninger som følge av tilbaketrekning. De vanligste symptomene er følelsen kvalm, hodepine, søvnvansker og diaré. Rådfør deg med legen din dersom du tror du har avhengighet problemer.

Going Off Lyrica og suicidal atferd

Anti-anfall medisiner, som Lyrica, er kjent for å øke frekvensen av selvmordsatferd blant sine brukere. Pasienter, som er vant til deres anbefalte dosering og gå av Lyrica plutselig, risikerer bivirkninger som fører til selvmord eller selvmordstanker. Når du foretar beslutningen om å gå av Lyrica, er det viktig å konsultere legen din for å hjelpe deg å unngå disse risikoene.

Hvordan virker Lyrica påvirke hjernen?

Hvorfor Lyrica er foreskrevet

Lyrica er ofte foreskrevet for å kontrollere epileptiske anfall som påvirker hjernen. Epilepsi påvirker deg ved overstimulating nervesystemet og overveldende hjernen din med meldinger og signaler. Lyrica brukes for å redusere antall beslag, ikke hindre dem helt.

Power i en pille

Tas oralt (med eller uten mat), Lyrica blokkerer overflødig signalene som sendes av overstimulert nerver, redusere antall anfall. Lyrica kan også være foreskrevet for fibromyalgi, og nerve smerte forbundet med helvetesild samt at forbundet med diabetes.

Vet bivirkningene

Sørg for at du og legen din diskutere alle alternativer. Mens Lyrica har vist seg å være effektiv, er det noen ganske sterke bivirkninger som inkluderer hevelse i ekstremiteter, munntørrhet, døsighet, vektøkning, svimmelhet, uklart syn og konsentrasjonsvansker. Disse symptomene varierer fra person til person, og kan også påvirkes av livsstil valg.

Informasjon om bivirkninger av Lyrica Sammenlignet med Neurontin

Informasjon om bivirkninger av Lyrica Sammenlignet med Neurontin


Lyrica og Neurontin er både reseptbelagte medisiner som kan brukes til å behandle anfall lidelser og noen typer smerte. Det har vært bivirkninger forbundet med anvendelse av disse medikamentene.

Identifikasjon

Neurontin er en anti-konvulsiv medisiner som virker ved å påvirke kjemikalier og nerver i kroppen som er involvert med beslag og smerte. Det er anbefalt for behandling av voksne og barn som er minst 12 år gammel. Neurontin kan også anvendes i forbindelse med andre medikamenter for behandling av partielle anfall. Neurontin har blitt funnet å være effektive i behandling av smerte assosiert med tilstander slik som herpes virus, eller helvetesild.

Side Effects

Noen bivirkninger har vært forbundet med bruk av Neurontin. Disse kan være alvorlige og inkluderer økt anfallsaktivitet, influensasymptomer, forvirring, hevelse i føttene og anklene, raske øyebevegelser, skjelvinger og blåmerker lett. Noen bivirkninger kan være økt når det brukes i barn. Ring legen din dersom barnet ditt har noen av følgende bivirkninger etter å ha tatt denne medisinen: hukommelsesproblemer, endringer i humør eller atferd, fiendtlig atferd og konsentrasjonsvansker.

Identifikasjon

Lyrica er også en anti-konvulsiv medisinering. Lyrica fungerer ved sakker impulser i hjernen som forårsaker anfall aktivitet. Lyrica er også effektive i behandling av smerter ved å påvirke kjemikalier i hjernen som sender smertesignaler til hjernen.

Side Effects

Det har vært noen bivirkninger som er rapportert ved bruk av Lyrica. Disse kan være alvorlige og inkluderer svimmelhet, tretthet, angst, tap av balanse, hudutslett, kløe, problemer med konsentrasjon, tørr munn, forstoppelse, magesmerter, økt appetitt og leddsmerter. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever lett blåmerker eller blødninger, hevelse i hender eller føtter, rask vektøkning eller muskel svakhet med feber.

Advarsel

Når du tar Neurontin eller Lyrica, ta kontakt med legen din dersom du opplever utslett, elveblest, pipende pust eller pustevansker. Dette kan være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon. Fortell legen din om eventuelle medisiner du tar før du tar Neurontin eller Lyrica, for å unngå mulige farlige legemiddelinteraksjoner.

Om Lyrica

Lyrica er Pfizer merkenavn for stoffet pregablin. FDA godkjent Lyrica for behandling av fibromyalgi i 2007. Det er også brukt til å behandle andre nerverelatert smerte lidelser i 2007.

Historie

Lyrica ble opprinnelig godkjent av FDA for å bistå i å håndtere diabetisk perifer nevropati og postherpetisk nevralgi. 2007 godkjennelse til å utvide Lyrica å behandle fibromyalgi gjort stoffet første medisin for å motta FDA-godkjenning for å spesifikt behandle denne sykdommen. Før dette, fibromyalgi behandling involvert en kafeteria lederstilen som inkluderte smertestillende midler, antidepressiva, og muskel relaxers.

Funksjon

Etableringen av Lyrica sin effekt i behandling av fibromyalgi var resultatet av to vellykkede kliniske studier. Studiene benyttes en tilfeldig, dobbelt-blind tilnærming ved hjelp av en placebo som kontroll medisinering. Resultatet av disse studier indikerte at en dose på mellom enten 300 mg eller 450 mg per dag kan forbedre redusere smerte og forbedre pasientens funksjon. Resultatene ble bekreftet når pasientene viste en markert tilbakefall når de sluttet å motta sin daglige dose av Lyrica.

Fordeler

Lyrica oppnår disse resultatene ved lindrende de skadede nerver som skaper smerte. Spesielt er Lyrica effektive for å redusere den spesifikke type skarp brennende smerte som oppleves av pasienter som lider av sykdommer som helvetesild og fibromyalgi, så vel som de som lider av diabetisk nervesmerter.

Teorier / Spekulasjoner

En eksakt forklaring på hvordan Lyrica fungerer har ennå ikke identifisert. Studier ved hjelp av dyr har ført forskere til å spekulere i at Lyrica virker ved en eller annen måte å redusere antall elektriske ladninger produsert av nerver som har blitt skadet. Andre studier tyder på at medisinen faktisk påvirker hvordan hjernen gjør at pasienter til å oppleve smerte.

Effekter

Bivirkningene av Lyrica inkluderer slike ting som svimmelhet, munntørrhet, tåkesyn, vektøkning, forstoppelse, økt følsomhet, hevelse og konsentrasjonsvansker. Som med alle medisiner, bivirkninger som eventuelle individuelle erfaringer vil variere, blant annet muligheten for at en person kan oppleve noen negative effekter i det hele tatt. Rådfør deg med lege før du tar Lyrica.

Advarsel

Lyrica kan samhandle med andre legemidler. Blant de som er oppført som å ha størst potensial for samhandling er alkohol, antihistaminer, barbiturater, visse legemidler til behandling av diabetes (inkludert Avandia og Actos), medikamenter som behandler Parkinsons (inkludert Stalevo og Tasmar), visse avslapping eller søvn hjelpemidler som Xanax og Valium og trisykliske antidepressiva. Når konsultere med en lege om muligheten for å ta Lyrica, sørg for å nevne alle andre medisiner du er i dag.

Betraktninger

Lyrica bør tas bare på foreskrevet dose. Hvis du glemmer å ta medisinen, ta det umiddelbart med mindre det snart er tid for en ny dose, i så fall bør du bare ta én dose. Aldri kombinere doser, men i stedet ta dem med de tidsintervaller som er angitt på etiketten. Selv om du begynner å føle lettelse fra smerte, ta neste dose som planlagt. Alltid konsultere med legen din før du bestemmer deg for å slutte å ta Lyrica.

Hva er bivirkningene av stoffet som kalles Lyrica?

Hva er bivirkningene av stoffet som kalles Lyrica?


Lyrica er merkenavnet pregabalin, et stoff som brukes til å behandle fibromyalgi, epilepsi og nerve smerte. Som alle legemidler, har Lyrica potensial til å forårsake bivirkninger hos pasienter som bruker produktet til sitt formål. Mens under halvparten av befolkningen som bruker narkotika noen gang opplever uønskede symptomer, er muligheten fortsatt til stede. Disse bivirkningene varierer fra mindre ubehag til store helsemessige problemer som må tas opp av en lege.

Betraktninger

For å fastslå bivirkninger av stoffet heter Lyrica, blir brukt en rekke kliniske forsøk for å finne den generelle nivået av effektene andelen av befolkningen rammet.

Vanlige Effects

Ifølge apotek lege Kristi Monson, nesten 45 prosent av folk som tar Lyrica lider av svimmelhet. Over en fjerdedel av alle de som bruker stoffet også lider av tretthet. Andre vanlige bivirkninger inkluderer vektøkning, hodepine og skjelvinger.

Andre effekter

Under 10 prosent av de som bruker stoffet lider av sjeldne bivirkninger. Disse effektene inkluderer forstoppelse, svakhet, eufori, oppkast, ryggsmerter, blære-kontroll problemer og svimmelhet.

Advarsel

Av og til vil Lyrica føre til svært farlige effekter som må tas opp av leger. Bivirkninger av dette nivået inkluderer hjertesvikt, arytmi, visjon endring eller angst.

Betydning

Ifølge US Food and Drug Administration Lyrica kan produsere en lignende effekt i den menneskelige hjerne som Valium. Dette kan føre til misbruk av narkotika samt generelle avhengighet.

Negative effekter av Lyrica

Negative effekter av Lyrica


Lyrica er en anti-anfall medisiner som også er godkjent for å behandle fibromyalgi - nerve smerter forbundet med diabetes og nervesmerter etter helvetesild. Som enhver medisinering, er det en rekke bivirkninger, hvor noen er mer alvorlige enn andre. Noen bivirkninger kan bli forsterket dersom du bruker Lyrica og andre medisiner.

Suicidale tanker

Som med andre medisiner i denne klassen, kan Lyrica forårsake et lite antall personer (ca 1 av 500) for å ha selvmordstanker. Ring legen din umiddelbart hvis du begynner å ha tanker om selvmord, økt depresjon eller angst, panikkanfall, økt aggresjon eller voldelige impulser.

Vektøkning

Lyrica kan forårsake økt sult og vektøkning. I kliniske studier på opp til 14 uker lange, var det vektøkning på syv prosent eller mer i løpet av innledende vekt. Hvis du er en diabetiker og tar Avandia eller Actos, er sjansene for vektøkning økt, og det er en mulighet for hevelse i hender og føtter.

Ødem

Pasienter har opplevd både angioødem og perifert ødem. Angioødem symptomer kan inkludere hevelse i ansikt, munn og hals. Dette kan være livstruende og krever akutt behandling. Hevelse i hender og føtter i forbindelse med perifert ødem ISNA € ™ t så alvorlig, men bør overvåkes.

Svimmelhet og søvnighet

To av de vanligste bivirkningene er svimmelhet og søvnighet (døsighet). Disse bivirkningene kan alvorlig påvirke din evne til å kjøre bil eller bruke maskiner. Narkotiske smertestillende midler, beroligende midler eller angst medisiner øke muligheten for å ha disse symptomene.

Blurred Vision

Tåkesyn og andre oftalmologiske effekter, inkludert visuelle endringer felt og tap av synsskarphet, viste seg å forekomme. Disse effektene kan redusere kjøreevne. Den tåkesyn løst seg selv over tid med fortsatt Lyrica bruk.

Redusert antall trombocytter

En liten andel av pasientene hadde en potensielt alvorlig fall i blodplatetall. Dette er definert som en reduksjon fra baseline på 20 prosent eller mer. Men ISNA Lyrica bruk € ™ t knyttet til en økning av blødningsrelaterte reaksjoner.

Hva er bivirkningene av Lyrica medisin?

Hva er bivirkningene av Lyrica medisin?


Lyrica er et medikament foreskrevet for smerte på grunn av diabetisk nevropati, nervesmerter relatert til helvetesild, fibromyalgi og epileptiske anfall. Det generiske navnet for Lyrica er pregabalin og det hører hjemme i en medisinering klasse som kalles antiepileptika. Lyrica reduserer mengden av smerte signaler som er gitt ut av nerveskader. Lyrica kan ikke kurere tilstanden din, men kan bidra til å kontrollere dine symptomer.

Administrasjon

Lyrica skal tas gjennom munnen som foreskrevet av legen din. Du kan ta denne medisinen med eller uten mat, men det må tas på samme tid hver dag. Legen din kan forskrive en lav dose i begynnelsen av behandlingen og langsomt øke det til et terapeutisk nivå. Du kan ikke føle deg fullt utbytte av Lyrica i flere uker eller mer, men du må fortsette å ta medisinen selv om du begynner å føle deg vel. Lyrica kan være vanedannende, så du må ta denne medisinen som anvist. Du bør ikke bruke alkohol i forbindelse med Lyrica på grunn av en økt risiko for tretthet.

Side Effects

Lyrica bivirkninger kan være svimmelhet, tretthet, tørr munn, hodepine, kvalme, oppkast, gass, forstoppelse, oppblåsthet, talevansker, forvirring, problemer med å betale oppmerksomhet, glemsomhet, angst, ustøhet, manglende koordinering, ufrivillig risting av en del av din kropp, svakhet, muskelrykninger, økt appetitt, vektøkning, ryggsmerter og hevelse i nedre ben, ankler, føtter, hender og armer. Hvis disse symptomene blir alvorlige, informere din lege.

Alvorlige bivirkninger

Lyrica kan også føre til alvorlige bivirkninger som elveblest, utslett, kløe, blemmer, tåkesyn eller dobbeltsyn, kortpustethet, piping i brystet, brystsmerter og hevelse i nakken, hodet, tunge, tannkjøtt, lepper, munn, hals og ansikt. Alvorlige bivirkninger relatert til dine muskler som kan følge feber smerte, ømhet, sårhet eller svakhet. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene bør du umiddelbart søke legehjelp. Hvis du har diabetes, bør du inspisere huden din for sårdannelse og rapportere eventuelle hud unormalt med legen din.

Abstinenssymptomer

Hvis du plutselig slutte å ta Lyrica, kan du oppleve abstinenssymptomer som søvnløshet, hodepine, kvalme, diaré eller anfall. Hvis du trenger å slutte å ta Lyrica, vil legen finne ut hvordan du sakte redusere dosen.

Advarsler

I et lite antall mennesker, ca 1 i 500, ble selvmordstanker og oppførsel opplevd. Disse tanker og atferd kan oppleves så tidlig som en uke etter begynner Lyrica. Ta kontakt med lege umiddelbart hvis du opplever panikkanfall, forverring irritabilitet, angst, uro, impulsivitet, søvnløshet, aggressivitet, voldelig atferd, vanvittig stemning, tilbaketrekning fra familie og venner, gir bort verdifulle eiendeler, eller hvis du begynner å tenke på å drepe eller skade deg selv eller hvis du forsøker selvmord.

I dyrestudier, Lyrica reduserer fruktbarheten av hanndyr og fødselsskader ble observert hos barn av mannlige dyr som ble gitt Lyrica. Det er ukjent om Lyrica kan ha samme effekt på mennesker.

Hva er farene ved å ta Lyrica & Aril?

I vår nåværende medisinske miljøet, er det ikke uvanlig for en person å bli seende to eller flere leger samtidig, og til å ta medisiner foreskrevet av hver. Faktisk, selv om å se bare én lege, medisiner som ikke bør tas i sammenheng med hverandre kan være foreskrevet. Pasienter må informeres forbrukerne om legemidler som har negative interaksjoner. Lyrica (pregabalin) og Aril (hydroxyzine) er to slike medisiner.

Lyrica

Lyrica (pregabalin) har vært på det amerikanske markedet siden 2004 da FDA godkjente det som et sekundært rusmiddel for beslag forhold, som en behandling for diabetisk nevropati og som et smertestillende for helvetesild (herpes zoster) lider. I 2007 Lyrica var det første stoffet godkjent for behandling av fibromyalgi --- generalisert, uspesifikke muskelsmerter. Ifølge Mayo Clinic, lider fire prosent av den amerikanske befolkningen fra fibromyalgi, så det står til grunn at Lyrica ble snart et allment foreskrevet medisiner.

Aril

Aril (hydroxyzine) ble introdusert i 1956, og kort tid etterpå fikk FDA-godkjenning. Aril, eller tilsvarende, Atarax, er en mye foreskrevet medikament brukt som et antihistamin, som et beroligende middel, eller for behandling av angst, søvnproblemer og kvalme. Et flertall av folket gjennAril på Web MD nettstedet rapporten bruker det for angst.

Hvorfor ikke sammen?

Både Lyrica og Aril påvirke sentralnervesystemet (CNS) og kan gi lignende symptomer som søvnighet og svimmelhet. Begge stoffene advarer om at de ikke bør tas sammen med andre medisiner som har lignende symptomer eller med alkohol eller narkotika, spesielt såkalte "downers", siden alle disse stoffene trykke ned CNS. Depresjon i CNS kan føre til nedsatt bevegelighet, svekket dømmekraft og resonnement, og i alvorlige tilfeller, med tap av bevissthet og død.

Pågående forskning

Den sentrale nervesystemet er et ekstremt komplekst nettverk, med forskjellige områder av hjernen og ryggmargen styre forskjellige funksjoner. Mens mange medisiner er kjent for å påvirke sentralnervesystemet, er den nøyaktige mekanisme for virkningen ofte uklart. Fortsatt forskning på de farmakologiske detaljer vil, er det å håpe, forbedre vår generelle forståelse av legemiddelinteraksjoner og vil forbedre sikkerheten av reseptbelagte medisiner.

Kryss-sjekking

Mange leger og apotek nå lagre elektroniske registreringer av hver enkelt pasients legemiddel historie, noe som gjør det mindre sannsynlig at interaksjons problemer vil oppstå. Pasienten, men er tryggest ved å ta det på seg / seg å dobbeltsjekke for eventuelle komplikasjoner, spesielt når nye medisiner er foreskrevet.

Hvordan redusere dosen av Lyrica

Lyrica har lenge vært kjent for sin effektivitet på å kontrollere smerter og kramper. Lyrica er primært foreskrevet for pasienter over 18 år for kontroll av tilstander som diabetisk nevropati, postherpetisk infeksjon og fibromyalgi. Plutselig seponering av Lyrica kan føre til abstinenssymptomer som hevelse i ansikt, munn, lepper, tunge og tannkjøtt, svimmelhet og tretthet. Det anbefales derfor å sakte redusere inntaket av Lyrica for å unngå abstinenssymptomer.

Bruksanvisning

•  Besøk din lege, og diskutere med ham de bivirkninger som dere har stått overfor i det siste samt eventuelle årsaker til at du tror dosen bør reduseres.

Følg regimet skissert av legen din for å få en systematisk reduksjon i Lyrica dosering.

Rapport med legen din dersom du opplever noen tretthet, søvnløshet eller uklare synsproblemer når du følger reduksjonen regime.

Hint

  • Lyrica kan ikke være hensiktsmessig for hver enkelt og bør derfor bare brukes med en resept fra lege.

Lyrica Angst Relief

Lyrica er merkenavnet på en klasse av narkotika produsert av det amerikanske selskapet, Pfizer. Den består av molekylet pregabalin. Den har et bredt spekter av bruksområder, men er først og fremst brukes for nevropatisk smerte, postherpetisk nevralgi, fibromyalgi og som et supplement behandling for de med partielle anfall. I EU er Lyrica også akseptert som behandling for Generalisert angstlidelse (GAD).

Form, styrke og dosering

Lyrica er tilgjengelig i kapselform og tilbys i styrkene 25, 50, 75, 100, 150, 200, 225, 300 og 400 milligram. Den medisinske informasjonen nettsiden til den amerikanske regjeringen, Daglig Med, anbefaler stoffet gis tre ganger om dagen. Nettstedet også anbefaler gradvis økende doser av Lyrica slik at kroppen kan venne seg til stoffet og nivåer kan bygge opp sakte i blodet. Pasienter kan begynne med en 150 milligram dose og bevege seg opp til et maksimum på 400 milligram, avhengig av tilstanden. De fleste forhold, blant annet angst, har en maksimal dose på 300 milligram, men fibryomyalgia pasienter kan doseres med full 400 milligram av Lyrica.

Bruk i angst behandling

Nøyaktig dosering av Lyrica som behandling for angst bestemmes på et sak-til-sak fordi, ifølge Epilepsy.EmedTV, er ukjent stoffets nøyaktige reaksjon i kroppen. Dens kjemiske sammensetning er kjent for å forårsake lindring av symptomer ved å hemme kanalblokkere i hjernen, men dens bruk som legemiddel for GAD har ennå ikke blitt påvist i USA

Ifølge Dr. Stuart Montgomery, professor i psykiatri ved Imperial College School of Medicine ved University of London, Lyrica tilbyr en eksotisk linjen av behandlingen, noe som potensielt kan tilby mest mulig verdi som et supplement til eksisterende behandlinger for GAD og ikke som en utskifting. Sin suksess som en angst behandling er basert på Lyrica tendens til å hemme kjemiske endringer som forårsaker ekstreme humørsvingninger.

Bivirkninger

Pregabalin generelle bivirkningene er mer eller mindre det samme som de som er forbundet med noen anti-angst narkotika. Drugs.com sier at disse potensielle bivirkninger kan variere fra muskelsmerter, ømhet i huden som resulterer i lett blåmerker eller blødning, svimmelhet, utmattelse, depresjon, hukommelsesproblemer, problemer med koordinasjon og konsentrasjon, tørr munn og hudutslett. Lyrica kan også forverre suicidale tendenser i de som allerede vurderer selvmord.

Slik Cure Svimmelhet og Vertigo

Slik Cure Svimmelhet og Vertigo


Svimmelhet refererer til en generell ør tilstand mens vertigo er følelsen av at et rom er spinning. Vertigo lider tidvis føler kvalm eller har problemer med å gå. Lær måter å lette disse symptomene og stoppe dem fra å komme tilbake. Følg disse forenklede fremgangsmåten for å lindre symptomer.

Slik Cure Svimmelhet og Vertigo

•  Legg ned umiddelbart hvis du opplever enten vertigo eller svimmelhet. Hvis du ofte opplever disse symptomene, forebygge svimmelhet og vertigo av stigende sakte fra din seng eller stol. Står for fort kan føre til en blodstrøm tilstrømning til hodet og utløse disse symptomene.

Begrens alkoholforbruk eller redusere den helt hvis du lider av svimmelhet og vertigo. Alkohol kan gjøre disse symptomene betydelig verre eller være den viktigste årsaken til svimmelhet.

•  Spis noe. Noen ganger blodsukker kan dyppe altfor lavt og føre til at du føler deg ør eller som om rommet er spinning. Forbered på forhånd ved å pakke sunne, høyt kalori snacks hvis din svimmelhet er ofte forårsaket av lav glukose.

Gjør en avtale med en fysioterapeut eller lege for å finne årsaken til din svimmelhet eller vertigo. Visse reseptbelagte narkotika medisiner kan forårsake svimmelhet eller svimmelhet som en bivirkning. Legen kan måtte endre dosen eller foreskrive nye medisiner for å lindre disse symptomene.

Årsaker til svimmelhet og forvirring

Årsaker til svimmelhet og forvirring


Svimmelhet oppstår ofte når en person står opp for fort eller spinner rundt i en sirkel. Imidlertid kan kronisk eller alvorlig svimmelhet og forvirring i fravær av spinning eller stå opp raskt være en ødeleggende tilstanden. Svimmelhet kan ha mange ulike årsaker, for eksempel en ørebetennelse eller svimmelhet. I noen tilfeller er svimmelhet forårsaket av et mye mer alvorlig tilstand som for eksempel hjerneslag.

Dehydrering

Dehydrering er en varmerelatert sykdom som ofte fører til svimmelhet og forvirring. Ifølge University of Maryland Medical Center, barn og voksne over 60 år har en økt risiko for å utvikle dehydrering. Denne alvorlige tilstanden oppstår når kroppen mister vitale væsker og viktige elektrolytter. De vanligste årsakene til dehydrering er oppkast, diaré og overeksponering mot varme og sol. Dehydrering symptomer er svimmelhet, ørhet, forvirring, tørste, sjelden vannlating, økt hjertefrekvens, munntørrhet, tørre slimhinner, tørr hud og tretthet. Barn som blir dehydrert kan utvise symptomer som unnlatelse av å produsere tårer, tørr munn, unnlatelse av å urinere, høy feber, slapphet, irritabilitet og hud som forblir hevet når klem.

Vertigo

Vertigo er en vanlig årsak til svimmelhet og forvirring. Benign posisjonell vertigo er forårsaket av en indre øret forstyrrelse og er mest merkbar etter endring hodeposisjoner raskt. Denne tilstanden er forårsaket av løsner kalkavleiringer i det indre øret, som flyter i røret av øret sende hjernen blandede signaler på posisjonen av personens hode forårsaker svimmelhet. Den primære symptom forbundet med benign posisjonell vertigo inkluderer en spinnende følelse, som vanligvis er forårsaket av en rask hodebevegelser eller vippe hodet oppover. Andre symptomer kan ledsage svimmelhet, inkludert oppkast og synsforstyrrelser.

Inner Ear infeksjon

En indre øret infeksjon kjent som labyrinthitis er en årsak til svimmelhet i mange mennesker. Denne tilstanden oppstår vanligvis etter at noen har vært syk med en øvre luftveisinfeksjon eller en ørebetennelse. Labyrinthitis forårsaker det indre øret blir betent og irritert, noe som kan forårsake svimmelhet, kvalme, oppkast, tap av balanse, hørselstap på ett øre, øresus og vanskeligheter med å fokusere øynene. De som drikker tungt, røyker, er under stress eller som har vært syke har økt risiko for å utvikle labyrinthitis.

Nevrologiske årsaker

I sjeldne tilfeller kan svimmelhet og forvirring være forårsaket av alvorlige nevrologiske tilstander. Hjerneslag, multippel sklerose eller MS og blødninger i hjernen kan alle forårsake alvorlig svimmelhet. Alvorlige forhold som disse vanligvis har flere symptomer som blir ukoordinert, sløret tale, synsforstyrrelser og ansikts nummenhet. Hvis du eller noen du kjenner har kraftig svimmelhet kombinert med noen av disse symptomene, bør du oppsøke lege eller oppsøke akutt medisinsk behandling umiddelbart.

Longus Colli & Svimmelhet

Longus Colli & Svimmelhet


Selv om svimmelhet er en av de vanligste årsakene til et besøk til legen, er det en vanskelig symptom å definere, noe som kan gjøre diagnosen vanskelig også. Det er mange tilstander som kan forårsake forskjellige typer av svimmelhet, men cervical ("relatert til halsen") ryggraden dysfunksjon forbundet med de dype nakkebøyesener er en av de mindre kjente seg.

De dype nakke flexors omfatter longus colli og longus capitus muskler. Ifølge Joel Johnston, DC og Mark A. King DC, disse musklene "spille en sentral rolle i cervicalcolumna forhold" og "blir ofte oversett som en kilde til bevegelsesapparatet dysfunksjon." Dysfunksjon i bevegelsesapparatet kan være en årsak til svimmelhet klager kjent som svimmelhet og ulikevekt.

Symptomer

Lider av vertigo oppleve følelsen av spinning eller verden spinner rundt dem. Vertigo kan oppstå i akutte anfall eller som en konstant lavt nivå følelse. Ulikevekt lider føler off-balanse, som om de blir trukket til side og kan velte.

Diagnose

Vertigo av livmorhals opprinnelse må skilles fra andre tilstander som forårsaker svimmelhet, som Ménières sykdom. En test for cervicogenic vertigo er den roterende krakk test, hvor pasienten dreies fra side til side på en roterende krakk mens legen holder hodet i stilling.

En lege kan teste for cervicogenic ulikevekt ved hjelp Hautant test. I denne testen holder sittende pasient armene rett ut med håndflatene vendt ned og øynene lukket. Legen klokker for drifting av armene til den ene siden.

Behandling

Cervicogenic vertigo og ulikevekt kan bli behandlet av en kiropraktor.

I en 1991 studie av Fitz-Ritson fikk pasienter med post-traumatisk (skade påførte) cervicogenic vertigo manipulerende, myofascielle (fibrøs vev som skiller ulike lag av vev) og rehabiliterende kiropraktisk behandling med en 90 prosent suksessrate.

Movement Correction

En viktig del av behandlingen er deteksjon og korrigering av feil bevegelsesmønstre som involverer cervicalcolumna. Den nakkesøylen begynner ved bunnen av halsen, og er bygget opp av syv virvler med åtte par cervikale nerver.

Ubalanse i aktivitet mellom de dype nakke flexors og øvre nakke extensors er årsaken til disse feilaktige bevegelsesmønstre, som inkluderer livmorhals fleksjon, sitte-til-stativ, puste og svelge.

Stretching eller hemme den stramme eller hyperaktive øvre nakke extensors og tilrettelegging av de dype nakke flexors med hands-on teknikker eller subkortikale øvelser er måter kiropraktorer bruker for å rette opp disse ubalansene.

Løsning

Hvis du lider av svimmelhet som passer kategoriene av ulikevekt eller vertigo, snakk med legen din om muligheten for livmorhals opprinnelse og kiropraktisk behandling.

Migrene Svimmelhet Symptomer

Migrene Svimmelhet Symptomer


Migrene vanligvis opplever andre symptomer på toppen av sitt hodepine, svimmelhet og er en av de mest vanlige. Svimmelhet og vertigo er ikke det samme symptom, men begge kan medføre svakhet, tretthet og kvalme. Når folk er svimmel, føler de svake, som om de kan passere ut. Når folk opplever svimmelhet, rapporterer de ubalanse og følelse av bevegelse; denne følelsen har en tendens til å vare lenger enn svimmelhet, som er kortvarig.

Identifikasjon

Migrenepasienter kan oppleve øye, hode eller nakke, sammen med svimmelhet, vertigo, plutselig tretthet, svakhet, aura og lydfølsomhet på utbruddet.

Diagnose

Ingen diagnostiske tester for migrenerelatert svimmelhet er tilgjengelig. Klinisk historie er den beste determinate av fremtidige episoder.

Migrene Forebygging / behandling

Flere medikamenter kan hjelpe til å forebygge migrene, inkludert kalsium-kanal-og betablokkere, for eksempel Verapamil, som hindrer sammentrekning av arteriene og øke oksygenstrømmen. Leger anbefaler at pasienter tar migrene eller smerte medisiner så snart de opplever noen symptomer. Forskrevne legemidler er sumatriptan (dvs. Imitrex) og naratriptan (dvs. Amerge). Ny på markedet er Treximet, som kombinerer sumatriptan med naproksen natrium, et anti-inflammatorisk medikament som ligner ibuprofen.

Andre metoder for forebygging

Ikke alle utløser migrene kan unngås. Menstruasjonssykluser, hormonsvingninger, selv plutselige, høye lyder eller endringer i været kan bringe på migrene. Men unngå disse vanlige triggere: lyse eller blendende sollys; mangel på søvn eller en endring i søvnmønster; visse matvarer, som alkohol (spesielt rødvin), bearbeidet kjøtt, fermenterte oster, sjokolade, koffein, aspartam og MSG; og sterk lukt eller røyk. Også unngå stress så mye som mulig. Innse at konserter og andre høyt hendelser kan utløse migrene, samt situasjoner som kan forårsake reisesyke, for eksempel tema-park rides, båtturer, eller til og med riding på baksiden av et kjøretøy.

Self-Care på Home

Drikk rikelig med vann og spise regelmessig for å hindre svimmelhet oppstår. Regelmessig hvile er viktig. Stiger sakte til en stående posisjon vil bidra til å opprettholde likevekt. Vær forsiktig når klatring eller synkende trinnene og holde på rekkverket; bruke en rullator eller stokk hvis du føler deg ustø. Ta dype åndedrag og holde seg rolig hvis du opplever stress eller angst. Oppsøk oppmuntring fra andre, inkludert kjære og / eller en profesjonell rådgiver. Hvis svimmelhet vedvarer, bør du oppsøke lege.