Digidexo.com

tørre øyner gjør verre for øyelokk

Hvordan lage billig erstatning for Øyelokk Scrubs

Øyelokk Scrubs er ofte anbefalt av opthamologists å gi lindring til dem som lider av tørr, kløende eller skjellende øyelokk. Selv om de fleste øyelokk scrubs gi umiddelbar komfort, kan de bli en dyr daglig rette. Billig og like effektive scrubs kan lett gjøres hjemme.

Hvordan lage billig erstatning for Øyelokk Scrubs

•  Riv av ett ark med et papirhåndkle. Skjær arket inn i ni 3 tommers-by-3 tommers firkanter.

Stable papir firkanter og legg dem i bollen som inneholder en tomme av rent, varmt vann. Tillat rutene for å suge i 30 sekunder.

Fjern våt papir firkanter og justere dem ved siden av hverandre på et håndkle dekket bord toppen. Bruk håndkle til å forsiktig blot og fjerne overflødig vann fra hver rute.

Tilsett forsiktig (bruk pipette hvis tilgjengelig) 6-8 dråper baby shampoo til hver rute. Fordel jevnt over ansiktet av plassen ved hjelp av pekefingeren.

Vri rutene og gjenta trinn 4 ovenfor.

stable rutene på toppen av hverandre og plasseres i en plastpose som kan lukkes inntil nødvendig for anvendelse.

Hint

  • De pre-fuktet øyelokk scrubs kan bevares i opptil to uker i en forseglet plastpose.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne


Tørre øyne kan være forårsaket av mange ting. Tøffe værforhold med sterk vind, kan oppvarming eller air condition i ditt hjem / kontor eller bare ren utmattelse alle føre til tørre øyne. Visse medisiner som antihistaminer, decongestants, beroligende medisiner og høyt blodtrykk piller kan føre til tørre øyne. Tårer som dekker hornhinnen i øyet bidrar til å beskytte og berolige øyet. Alle hjem rettsmidler nedenfor hjelper å berolige ubehag av tørre øyne, samt erstatte fuktighet i øynene dine.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

•  Lukk øynene og legg en varm, fuktig vaskeklut over øynene dine. Hold den på i ca 5 til 10 minutter, re-fukte med varmt vann etter behov. Dette bidrar til å åpne tilstoppede talgkjertlene i øynene, og dermed gjenopprette fuktighet.

Skjær friske skiver av agurk å plassere på hvert øyelokk. Dette er en av de hjem rettsmidler der du må legge seg ned og lukk øynene. Hold agurkene over lukket øynene så lenge som mulig. Agurkene bidra til å slappe øynene og stimulere fuktighet.

Sett varmt vann i en bolle og tilsett 2 til 3 dråper lavendelolje. Ta 2 bomull baller og dypp dem inn i denne omrørte blanding. Klem ut overflødig væske og plassere en bomullsdott på hver av dine lukkede øyelokkene. Lavendelolje bidrar til å erstatte den tapte oljen i dine tørre øyne.

Brew litt te. Sett 2 bomull baller inn i den varme te og suge dem godt. Når mettet med te, plassere en bomullsdott på hvert øyelokk. La teposer på dine tørre øyne i ca 5 minutter.

Botemidler for tørre øyne symptomer

Tørre øyne kan være mer enn en kløende plage, de kan utgjøre alvorlige problemer, spesielt for dem som lider av kronisk tørre øyne. De behandlinger for tørre øyne er avhengig av en rekke faktorer.

Årsaker

Ifølge American Optometric Association (AOA), tørre øyne kan være forårsaket være forårsaket av medisiner, sykdommer, aldring og miljø. Kontaktlinser og øye surgeries kan også føre til tørre øyne, som kan stirre på en datamaskin eller en annen skjerm.

Symptomer

Symptomer inkluderer kløe, svie, rødhet og selv vanning. I alvorlige tilfeller kan tørre øyne føre til synsproblemer.

Kronisk Dry Eye

Ifølge Allergan fokus på Dry Eye nettstedet kan ubehandlet kronisk tørre øyne føre til arrdannelse, øyeinfeksjon og synsproblemer.

Kontaktlinsebrukere

Kontaktlinser kan noen ganger bidra til tørre øyne. Hvis du opplever tørre øyne, kan en lege anbefale å gi øynene dine en pause. Noen ganger, briller må brukes for dager, uker eller måneder om gangen i tilfelle alvorlig tørre øyne eller ripete hornhinner.

Behandlinger

For midlertidige tørre øyne forhold, vil over-the-counter dråper ofte hjelpe, som tørre øyne gel for natten bruk. Ifølge AOA, er det også spesielle dråper formulert for kontaktlinsebrukere; kronisk tørre øyne lider har muligheten til reseptbelagte dråper og in-office øyelokk behandlinger.

Den beste kur for tørre øyne

Tørre øyne er en tilstand karakterisert ved stikkende, brennende, uklart syn, lysfølsomhet og økt øye følsomhet. Det forekommer vanligvis når den normale hastigheten og kvaliteten av tåreproduksjon avtar, fører til en forstyrrelse av den beskyttende film av fuktighet som beskytter åpent øye. Det finnes flere forskjellige årsaker tørre øyne, og den beste kur for tilstanden varierer med kilden og alvorlighetsgraden av problemet.

Diagnostisering Mulige årsaker

Hvis du opplever betydelige vanskeligheter fra tørre øyne, ser øyet lege for en riktig diagnose. Ifølge Mayo Clinic, mulige årsaker til tilstanden din inkluderer uvanlig lav produksjon fra tårekjertlene; dårlig kvalitet i en eller flere av komponentene i tårene (vann, olje og mucus); feilaktig funksjon av øyelokkene; medisinering reaksjoner og visse miljøfaktorer. Ofte utfører oppgaver som krever høy visuell konsentrasjon (lesing, kjøring, gjør dataarbeid) kan også forårsake problemer ved å senke den gjennomsnittlige blink rate.

Kunstige Tears

Hvis dine tørre øyne symptomene er milde eller moderate, kan den beste kur for ubehag være over-the-counter kunstige tårer. Disse produkter selges i versjonene som inneholder et konserveringsmiddel, så vel som i former som ikke inneholder konserveringsmidler. Hvis du velger et produkt uten konserveringsmidler, kan du bruke den så mange ganger som du trenger i løpet av dagen. Hvis du velger et produkt med konserveringsmidler, vil du sannsynligvis bare kunne bruke det opp til fire ganger om dagen. Kunstige tårer er annerledes enn produkter utviklet for å fjerne rødhet i øyet; sørg for å unngå produkter som behandler rødhet i øyet, siden de faktisk kan forverre symptomene dine. Hvis du vet på forhånd at du kommer til å engasjere seg i aktiviteter som irriterer øynene dine, kan du bruke kunstige tårer som et forebyggende tiltak.

Fuktighet oppbevaring

Hvis kunstige tårer er ikke nok til å kurere tilstanden din, kan legen anbefale lukking av tårekanalene, som vanligvis lar tårene til å renne vekk fra øynene. En metode for å gjøre dette innebærer å plassere små, flyttbare silikon plugger inn i disse kanalene for å fange enten naturlige eller kunstige tårer. I noen tilfeller kan legen anbefale en prosedyre som kalles termisk kirurgi, som bruker en varmekilde å arr og krympe tårekanalene permanent. Alternativt kan du få spesielle kontaktlinser kalt Boston scleral linser, som sitter i løpet av det hvite i øynene dine og hjelpe beholde øyet fuktighet.

Medisiner

Flere medisiner er også tilgjengelig for tørre øyne. Ciklosporin oftalmisk emulsjon (Restasis) fungerer ved å bekjempe betennelse i tårekjertlene som forstyrrer deres funksjon. Hydroksypropylcellulose oftalmiske innlegg (Lacrisert) er plassert i nedre øyelokk en gang daglig, og gradvis slippe smøremiddel i øyet. I noen tilfeller kan legen din også forskrive lokale kortikosteroider, slik som kortison, men bruken er begrenset på grunn av potensiell risiko for katarakt og glaukom.

Lindrende Øyelokk problemer

Hvis dine tørre øyne er relatert til feil lokk funksjon, kan den beste løsningen være kirurgi for å korrigere strukturelle misdannelser. Hvis øyelokk infeksjon er årsaken, kan du bli behandlet med et kurs av antibiotika, samt antibiotika dråper eller salve.

Revolusjonerende behandlinger for tørre øyne

Tørre øyne, også kjent som keratitt sicca, er en relativt liten øyentilstand som forårsaker irritasjon, rødhet, kløe og noen ganger smerte i begge øyne. Tørre øyne kan være forårsaket av en mangel på fuktighet i tårekanalen, for mye eksponering for lysstoffrør, stirrer på en dataskjerm uten tilstrekkelige pauser, og alderdom. Følgende revolusjon behandlinger for tørre øyne vil bidra til å avlaste de tilhørende symptomene slik at du kan komme videre med livet ditt.

Ciklosporin øyedråper

Ifølge RevolutionHealth.com, personer som lider av tørre øyne syndrom har mer problemer med å lese, utføre profesjonelt arbeid, ved hjelp av en datamaskin, ser på TV og kjører. Dette er spesielt sant for eldre individer. En lav pris og effektivt medikament kalt Ciklosporin kan bidra til å avlaste tørr-øyesymptomer. Ciklosporin brukes vanligvis til å behandle slike medisinske tilstander som leddgikt og psoriasis. Det brukes også etter en organtransplantasjon, hvis kroppen avviser organ. En forskningsstudie utført ved University of Pennsylvania fant at øyedråper som inneholder Cyclosporine var mer effektive i behandling av tørr-øyne syndrom enn øyedråper som inneholder en enkel smøremiddel ingrediens.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer har mange fantastiske fordeler for menneskekroppen. Omega-3 brukes vanligvis for ernæringsmessige formål, men det har også blitt brukt som en revolusjonerende behandling for tørre øyne syndrom. Etter en rekke studier, Association for Research in Vision og Ophthalmology fant at personer som spiste store mengder av omega-3 fettsyrer hadde mindre sannsynlighet for å utvikle symptomer assosiert med tørr øyne syndrom. De matvarer som inneholder den høyeste konsentrasjonen av Omega-3 fettsyrer er fisk og linfrø. Hvis du lider av tørre øyne syndrom, øke inntaket av disse matvarene. Du kan fortsette å konsumere omega-3 fettsyrer etter dine tørre øyne symptomene avtar for å redusere risikoen for å utvikle tørt øye i fremtiden.

Refresh Dry-Eye Therapy

Oppdater tørre øyne terapi er en relativt ny og revolusjonerende tørre øyne behandling som lindrer og frisker tørre øyne. Refresh er klassifisert som en okulær-smøremiddel løsning spesielt utviklet for å behandle brenning og irritasjon som ofte oppstår med tørre øyne syndrom. Den brennende og irritasjon kan ofte føre til ubehag og smerte. Du kan kjøpe Refresh tørre øyne terapi øyedråper eller smøremiddel gel formel på apotek eller apotek. Hvis du opplever noen endring i synet eller smerter i øyet, slutte å bruke Refresh tørre øyne behandling umiddelbart og ringe legen din. Du kan lide av en alvorlig øyelidelse.

Botemidler for Tørre Sprengning Feet

Tørre, sprekker føtter kan oppleve kløe og ser skjemmende. Været elementer, hudsykdommer og sopp-infeksjoner (fotsopp) er faktorer som kan føre til tørre føtter. Men det er mange måter å lindre og forebygge tørr, sprekker føtter.

Pumice Stone

Pimpstenene kan hjelpe slough av døde, hard hud på såler og hæler på føttene. Ved å bruke en pimpstein i dusjen hver dag, kan du mykne og glatt hud og forebygge sprukne føtter.

Shea Butter Lotion

Shea butter lotion er en tykk, fuktighetsgivende krem ​​som helbreder tørr hud. Når shea butter lotion påføres et tykt lag i beina om natten, det hjelper hydrat føttene.

Hydration

Drikkevann på en daglig basis holder huden hydrert og kan forebygge tørr hud. Vann spyler naturlig ut urenheter i kroppen, og gjør huden myk og sunn.

Tørre føtter Riktig

For å hindre bakterier fra å spre seg (som kan føre til fotsopp), er det viktig å riktig tørke føttene. Det er også viktig å tørke mellom tærne, som sopp kan vokse lett i et fuktig miljø.

Wear Bomull sokker

Cotton hjelper føttene puste lett. Når du trener eller går, føttene har en tendens til å svette, og dette kan føre foten problemer som peeling, sprukken hud.

Alternativ medisin for behandling av tørre øyne

Friske øyne er kontinuerlig produsere tårer. Denne væsken bader øynene selv mellom blinker. The Mayo Clinic artikkelen "tørre øyne" rapporterer at tårefilmen "forhindrer tørre øyne og lar øynene dine til å opprettholde klare, komfortabelt syn." Tørre øyne resultere når tårekjertlene produserer mindre væske. Dette etterlater tørre flekker på øynene og forårsaker ubehag og tåkesyn. Alternativ medisin tilbyr noen måter å behandle tørre øyne.

Blink Mer

Blinker gjentatte ganger bidrar til å fordele tear film mer jevnt over øynene, rapporterer Mayo Clinic. Bevisst blinking er en måte å holde øynene fuktige. Vær sikker på å blinke når konsentrere seg om visuelle aktiviteter. Det er også viktig å lukke øynene i flere sekunder hver time eller så å hvile øynene.

Unngå Eye Irritanter

Hvis du lider av kronisk tørre øyne er det viktig å unngå stoffer eller situasjoner som kan videre tørke ut eller irritere øyet. The Mayo Clinic anbefaler å unngå sigarett, sigar og rør røyk, enten din egen eller andres. Tårefilmen er laget av væske som kan fordampe så unngå å få den varme luften av hårføner i øynene dine. Varmeovner også tørke ut luften. Selv klimaanlegg og vifter blåser luft som kan tørke ut tårefilmen. Også bruke briller når du svømmer. Mange av kjemikaliene som brukes i bassenger, som for eksempel klor, kan irritere øynene. Bruke briller på vindfulle dager for å redusere sjansene for å tørke ut øynene, eller små partikler inn i øynene.

Bruk en varm komprimere

Den "Leger Bestill av hjem rettsmidler ll" av Sid Kirchheimer antyder også varm komprimere som en måte å holde øynene fuktige. Skyll en vaskeklut med varmt vann og legg på lukkede øyne for fem til ti minutter å "åpne tilstoppede talgkjertlene i øyelokkene." Komprimerer arbeid fordi tårene er laget olje, vann og slim. Komprimere utgivelser olje- og dette bidrar til å holde øynene tørker ut.

Legg fuktighet til luften

Luftfuktere legge fuktighet til tørr luft, og dette bidrar til å holde smøring øyet. Disse maskiner er spesielt nyttig om vinteren når luften er vanligvis tørt. Et annet alternativ er å koke en stor kjele med vann på komfyren så fuktig, varm luft sirkulerer rundt i huset. Kapittelet "tørre øyne" i boken "Leger Book av hjem rettsmidler ll" antyder en luftfukter på soverommet eller alle rom du tilbringer mye tid i. Den fuktige luften holder slimhinnene tørker ut mens du sover.

Herbal Cure for tørre øyne

Tørre øyne kan være forårsaket av mange miljø- og biologiske faktorer. Allergier, aldring, hormonelle ubalanser, og overdreven stirrer på dataskjermer og TV-apparater kan alle være tørre øyne triggere. Symptomer på tørre øyne varierer fra kløe og tørrhet til rødhet og smerter. Urtemedisiner kan lette disse symptomene gjennom ikke-kjemiske behandlinger og kosttilskudd.

Kosthold og kosttilskudd

Tørre øyne kan være et symptom på en vitamin mangel. Forbruker høyere doser av vitaminene A, B, C og E kan bidra til å lindre symptomene på tørre øyne. Rå frukt og grønnsaker er levedyktige kilder til disse vitaminene, som er sink og selen, som kan tas som kosttilskudd. Legge spinat til måltider vil gi deg en god kilde til vitamin A. kosttilskudd som inneholder borage frø, linfrø og fettsyrer reparere kroppens vev og hjelpe generere tårer. Primrose olje er en naturlig kilde for fettsyrer som hjelpemidler i tåreproduksjon.

Eye Vasker og Presser

Opprette et øye trykk med kamille urt kan bidra til å fremme tårer og berolige øynene. Plasser kamille urt (fortrinnsvis i en te-pose) i en bolle og tilsett varmt vann, la det bratt i 15 minutter. Hvile og plassere teposer på øynene i opptil 10 minutter. Loose kamille kan være anstrengt med cheesecloth og deretter plassert på øynene. Det er også trygt å bruke brygget te som en helbredende øyeskylling. Slicing opp en organisk agurk og plassere skiver over øynene dine er nyttig for tørre øyne, samt lindring av poser.

MSM Drops

MSM (metylsulfonylmetan) dråper rehydrere øynene, og er fortynnet med vann og brukes for øynene. Bruk 1 ts. til 1/2 kopp vann. MSM dråper inneholder vitaminer som hjelper fukte hornhinnen og og øyet vev, hjelpe til tåreproduksjon. Når optiske vev blir fuktet, begynner øyet å helbrede seg selv, lindre rødhet, tørrhet, øye flytere og ødelagte blodkar.

Hva som forårsaker tap av sensoriske persepsjon?

Hva som forårsaker tap av sensoriske persepsjon?


Tar sensorisk persepsjon for gitt er så lett. Oppleve verden gjennom sansene føles så naturlig og automatisk, er det sjelden tenkt på med mindre det er noe galt med det, når dysfunksjon kan være frustrerende.

En av de beste måter å beskytte mot tap av sensorisk persepsjon er å vite hva som forårsaker det.

Aldring

Katarakt, glaukom og makuladegenerasjon kommer med alder og svekke synet. Aldring fører også folk til å miste sin evne til å høre høyfrekvente lyder, forstå vanlig tale, oppdage forskjeller i toner og lokalisere lyder i verdensrommet. Eldre mennesker videre har færre, duller smaksløkene; verre luktende evne på grunn av lavere lukte følsomhet; og mindre følsomhet for berøring, temperatur og vibrasjon, spesielt i sensitive områder som fingertuppene, lepper, og fotsålen enn sine yngre kolleger.

Narkotikabruk

Ulike medikamenter kan føre til ulike tap av sensorisk persepsjon.

Alkohol svekker syn, og kan føre til tap av bevissthet, eller midlertidig totaltap av persepsjon; depressiva og sniffestoffer som for eksempel maling, aerosoler og gummi sement også ofte gjøre dette.

Hallusinogener som PCP og LSD vil forvrenge eller forringe funksjon av alle sanser, avhengig av mengden konsumert og brukerens humør. Over tid, kan PCP deaden sansene til det punktet hvor brukeren vil oppleve alvorlige skader og ikke legge merke til.

Narkomane som heroin, kokain, Oxycontin og opium constrict elev sammentrekning, negativt påvirker synet. Sniffet kokain kan føre til permanent skade på nesen og luktesans.

Sykdom

Mange sykdommer føre til tap eller svekkelse av sensorisk persepsjon. Noen av de vanligste er kreftformer, kramper og slag at effektsanseorganer eller regioner av hjernen.

Høy feber, for eksempel hjernehinnebetennelse kan påvirke cochlea, negativt påvirker hørselen. Alzheimers, Bells parese, leversykdom, hodeskade og MS er kjent for å svekke smak. Lunger og rhinitt, nyresvikt, er kjent Alzheimers og Parkinsons å påvirke lukten. Revmatoid artritt, diabetes, HIV og vaskulær sykdom føre til tap av følelse.

Medisin

Lovlige rusmidler også føre til tap av sensorisk persepsjon. Kjemoterapi har ofte en negativ effekt på en eller flere av sansene, avhengig av kreft som behandles.

Øyedråper, glaukom og katarakt behandlinger og legemidler for skjelettsykdommer kan skade synet. Noen kritiske omsorg medisiner og antibiotika kan føre til hørselstap. Hundrevis av medisiner for en mengde forhold er kjent for å ha negativ effekt smak og berøring. Nesespray, anti-angina narkotika, anti-mikrobielle midler og anti-skjoldbrusk medisiner skade lukt.

Sanse / deprivasjon

Selv vanligvis forbindes med autisme, kan sanse skje til noen under stress. Overbelastning er når du blir ute av stand til å stenge ute eller ignorere alle innkommende stimulans. Bombardement av stimulering kan bli overveldende til et punkt der den lidende vil slå seg å oppveie intensiteten av følelsen. Dette vil vare frem til han går ut eller er behersket og roet seg.

Folk plassert i en sensorisk deprivasjon (eller ekkofritt) kammer, en vannfylt celle avskåret fra alt lys og lyd, begynner opplever hallusinasjoner innen 15 minutter. De langsiktige effektene av dette er lik de av hallusinogene stoffer.

High Protein & lavkarbo diett Planer for hypoglykemi

Mens flertallet av folk som har problemer med blodsukkeret i dag er coping med utstedelse av hyperglykemi, eller høyt blodsukker, er et betydelig antall personer som lever med det motsatte problemet - hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Lavt blodsukker er like alvorlig en tilstand som høyt blodsukker, selv om det får langt mindre oppmerksomhet. Som med hyperglykemi, er den beste behandling for hypoglykemi tilslutning til et regulert kosthold.

Hypoglykemi

Når blodsukkeret holdes kronisk lav, kan enkeltpersoner oppleve en rekke bivirkninger, som for eksempel generell forvirring, svetting, kort lunte og hodepine. De viktigste underliggende årsakene til utvikling av hypoglykemi inkluderer ineffektiv glukosemetabolisme, overdoser av insulin produksjon og en generell mangel på blodsukker forsyning. Heldigvis kan alle disse forholdene reguleres ved å følge en skreddersydd diett.

Diett for hypoglykemi

En av nøklene til et hypoglykemi kosthold er for å sikre at kroppen din er matet en konstant tilførsel av næringsstoffer. Så mens hoppe over et måltid er generelt ansett som dårlig for en "normal" person, er det enda verre for en person med hypoglykemi. Mens slanking med hypoglykemi, uansett hva makronæringsstoff tilnærming du bruker, sørg for å konsumere minst fem eller seks små måltider daglig, spise hver to til tre timer. En høy-protein, lav-karbohydrat diett brukes til å redusere symptomene på hypoglykemi fordi det kan holde blodsukkeret stabilt mens du holder forbrenningen høy, lindre mange av de vanligste klagene med andre diett typer, for eksempel manglende metthetsfølelse og generelle humørsvingninger . Når du er på en lav-carb, høy-protein diett, bør du bestrebe seg på å konsumere 30 til 40 prosent av din totale kalorier fra protein, 20 prosent eller så fra karbohydrater og resten fra sunt fett.

Husk at en lav-karbo diett betyr ikke en no-carb diett; du fortsatt trenger å gi kroppen din med litt glukose for dag-til-dag funksjon. Med andre ord, er det ingen grunn til å overholde en ultra low-carb, ketogen tilnærming slik som Atkins diett plan. Velg et mer fornuftig daglig carb grensen, mellom 40 til 75 gram, fordelt ut jevnt blant dine daglige måltider. Bare sørg for å begrense det totale karbohydratinntaket per måltid til 15 gram eller færre for å holde blodsukkernivået konstant gjennom hele dagen. Når du foretar carb valg, bør det primære målet være grønnsaker og frukt, med grønne grønnsaker tar forrang over alt annet fordi de er din minst "Carby" kilde til vitaminer, mineraler og fiber. Andre grønnsaker og frukter kjøre en nær andre, med hele korn som kommer inn på et fjernt tredje fordi de kan føre til større svingninger i blodsukkernivået. Selv om du vil konsumere rikelig mengder protein, velge magre proteinkilder for å redusere forbruket av mettet fett; hvitt kjøtt og sjømat er best for dette formålet. Til slutt, holde fettinntaket i stor grad begrenset til umettet fett, for eksempel visse oljer (fra oliven, fisk, kokosnøtter, macadamia nøtter, peanøtter og sesamfrø) og naturlige fettstoffer (fra mandler, valnøtter og peanøtter, for eksempel). Balansere kostholdet ditt på denne måten vil sikre optimale resultater ved forsøk på en lav-carb, høy-protein diett med hypoglykemi.

Hvordan behandle tørre øyne

Tørre øyne er et vanlig problem for folk som arbeider eller spille på datamaskiner eller lese i lange perioder. Tørr inneluft, dårlig belysning og tilstedeværelsen av støv, allergener eller sigarettrøyk alle bidra til å gjøre problemet verre. Leve med tørr, kløende og noen ganger smertefulle øyne kan ta sin toll. Det kan påvirke din konsentrasjon og glede av hverdagen pleasures.You trenger ikke å gi opp din datamaskin tid eller nødvendigvis ty til dyre og invasive medisinske prosedyrer for å få lindring fra tørre øyne. Litt sunn fornuft, et par nyttige tips og noen sunnere vaner kan hjelpe deg å håndtere problemet og få litt sårt tiltrengt avlastning.

Hvordan behandle tørre øyne

•  Sjekk om dine medisiner kan være medvirkende til dine tørre øyne. Blodtrykket medisiner og antidepressiva kan være en del av problemet. Diskuter dine tørre øyne med legen din for å se om han kan endre dine medisiner eller tilby andre alternativer.

•  Gjør det til en vane å ta hyppige pauser fra aktiviteter som krever langvarig bruk av øynene dine. Det er overraskende mange aktiviteter som gjør, inkludert å jobbe på datamaskinen, ser på TV, kjøring, lesing, søm og mange andre hobbyer som krever tett arbeid. Under pauser, lene deg tilbake og lukk øynene. Dette vil gi øynene dine en pause og la dem få noen naturlig smøring. Bare å gjøre et poeng av å gjøre dette hver time som du deltar i øyet intensive aktiviteter vil hjelpe.

•  Øk luftfuktigheten i rommet. Mangel på fuktighet i luften frarøver øynene av fuktighet. Dette gjelder særlig om vinteren når lufta i oppvarmede bygninger kan bli tørr. For å øke luftfuktigheten, investere i en liten luftfukter. Andre tiltak du kan bruke til å skape mer fuktighet i mikro-klima rundt deg er å holde potteplanter, et akvarium eller en dekorativ vann-funksjonen.

Bruk kunstige tårer. De er en trygg og effektiv midlertidig løsning.

Spis mer fisk for å øke mengden av omega-3 fettsyrer i systemet. Dette vil hjelpe kroppen din holde øynene smøres naturlig. Noen fisk høy i omega-3 fettsyrer er laks, makrell, ansjos, sild, ørret og sardiner. Du kan også ta omega-3 tilskudd.

Hint

  • Aktuell forskning tyder på at linfrø kan også bidra til å redusere tørre øyne. Linfrø er ofte inkludert i multi-korn brød og er også tilgjengelig i mel skjemaet.
  • Andre kilder til omega-3 er at du kan prøve er valnøtter og matvarer som har blitt beriket med omega-3, som noen egg varianter.
  • Noen ganger tørre øyne kan være et symptom på andre, mer alvorlige medisinske problemer. Hvis tilstanden vedvarer, bør du kontakte lege.

Bivirkninger av tørre øyne

Tørre øyne er ubehagelig og en plage. De klør, og det hvite i øynene dine ender opp med flammende rødt snarere enn strålende hvit. Tørre øyne kan svekke synet ditt. Noen mennesker har det som kalles tørre øyne syndrom.

Expert Insight

Hvis du lider av tørre øyne syndrom, trenger du ikke produserer nok tårer, ifølge Dr. M. Reza Dana, direktør for hornhinnen og refraktiv kirurgi Services ved Massachusetts Eye and Ear InfirmaryCornea service. Vi må produsere tårer fordi de bekjempe bakterier. Tårer består av proteiner, fettoljer, elektrolytter og anti-bakterielle forbindelser, så vel som vekstfaktorer som regulerer celleprosesser. Når du produserer tilstrekkelige mengder av tårer, holder dette øynene klare og glatt og hjelper opprettholde god visjon. Når du ikke gjør det, vil du ha problemer. Øynene dine vil bli irritert og betent.

Resultater

Tørre øyne kan føre til brenning, en følelse av scratchiness som om det er noe fast i øyet, en modig, sand følelse som blir verre etter hvert som dagen skrider frem og stikkende. Utfallet av tørre øyne er stort ubehag.

Årsak

Tørre øyne er forårsaket av redusert produksjon av væsker som er produsert av tårekjertlene. Hvis øynene dine er tørre, kan de vann. Vanligvis er begge øynene berørt, og tørre øyne er mer sannsynlig hos personer over 40 år, ifølge Organizedwisdom.com.

På økningen

Forekomsten av tørre øyne syndrom er økende. Legene tror det er på grunn av bruk av datamaskinen. Folk trenger ikke blinke øynene så mye når de stirrer på en datamaskin, som regnes som vedvarende synsaktivitet. Blinker er like viktig som å produsere tårer fordi blinker blir kvitt rusk i øyet. Tørre øyne kan bli mye verre når du ser på TV eller lese i lengre perioder av gangen, eller når du kjører.

Anbefalinger

Dr. Andrew Weil, grunnlegger og direktør for Program i Integrative Medicine ved College of Medicine, University of Arizona, og en pioner innen holistisk helse, som fikk sin medisinske utdanning ved Harvard University, bemerket at tørre øyne kan være forårsaket av visse medisiner som du tar. Diskuter dette med legen din. Han anbefaler å bruke en luftfukter i hjemmet ditt, drikke masse vann, fordi dette vil bidra til at slimhinnene i øynene dine til å være fuktig, blinke ofte og prøver ikke å gni øynene, noe som vil gjøre dem verre. Han foreslår å spise matvarer som har omega-3 fettsyrer, som laks, torsk, valnøtter og linfrø, fordi dette vil bidra til å opprettholde fuktigheten i øynene dine. OTC øyedråper kan brukes og er nyttig. Få de som sier "kunstige tårer" og ikke de som er utpekt for kløende eller røde øyne.

Hvordan fikse tørre øyne

Tørre øyne, som ofte oppstår fordi det er en ubalanse i øyets tåresystem, kan ha forskjellige årsaker. Noen ganger følger det aldringsprosessen, særlig blant kvinner i overgangsalderen og post-menopause. Det kan også være forårsaket av langvarig bruk av kontakter. Uansett årsak, fører tørre øyne ofte til ubehag, kløe, rødhet og tåkesyn. Du kan lindre symptomene hvis tørre øyne er et problem for deg.

Hvordan fikse tørre øyne

•  Gå til apoteket og finne over-the-counter øyedråper. Dette er den mest tilgjengelige og rimelig behandling og ofte fungerer for mild tørre øyne. Sørg for å lese instruksjonene. Moisturizing drops, som de som brukes for kontakter kan og bør brukes flere ganger om dagen. Drops som visine inneholde aktuelle decongestants og bør bare brukes i noen dager om gangen.

Snakk med legen din om reseptbelagte stoffet Restasis. Sammenlignet med over-the-counter dråper, har Restasis en varig effekt, fordi det øker øyets tåreproduksjon i stedet for utelukkende smøre det. Bivirkninger av Restasis inkluderer en midlertidig brennende følelse, rødhet, utslipp, rennende øyne, smerter i øyet, følelse av fremmedlegeme, kløe, svie og tåkesyn. Hvis de vedvarer, bør du oppsøke lege.

Tenk alternativ behandling, som for eksempel plugger for tåre avløp og lokale steroider. Både produsere kortsiktige og effektiv lindring. Lokale steroider forbedre tåre erstatning, men bør brukes med måte fordi langvarig bruk har vært knyttet til glaukom og andre øyeproblemer. Punctum pluggene er plassert i punctums, eller dreneringsåpninger, av nedre øyelokk. Dreneringsåpninger vanligvis kvitt øyet av overflødig væske, men i tørre øyne, få punctums kvitt for mye væske, utsette øyet for støv.

Spør legen din om kirurgi. Brukes kun i ekstreme tilfeller, forsegler prosedyren øyets væske drenering system permanent. Operasjonen krever lokalbedøvelse.

Blink! Hvis saken er mildt, og du tror ikke du trenger medisinsk intervensjon, blinke er en måte å lindre symptomene dine. Også drikke mye vann for å holde deg hydrert, bruke solbriller utendørs for å beskytte øynene mot solen og støv, bruke et luftfilter, og spise mat som er rik på omega-3 fettsyrer.

Hint

  • Når øynene er spesielt betent, bruke briller i stedet for kontakter. Også prøve å holde sminke vekk fra nedre vippene, som er viktig for å holde øynene fuktige.
  • Følg legens instruksjoner nøye og bruke medisiner som anvist. Langvarig bruk av topiske steroider har vært knyttet til økt risiko for glaukom, en gruppe av sykdommer som fører til blindhet.

Tegn og symptomer på kronisk tørre øyne

Tegn og symptomer på kronisk tørre øyne


Kronisk tørre øyne, eller tørr-øye-syndrom oppstår når produksjonen av tårer stopper eller forringes i betydelig grad. Ifølge Mayo Clinic leger, en "stabil tårefilm" normalt dekker øynene, noe som åpner for kompetent og komfortabelt syn. Når en nedgang i væsker bryter ned denne filmen mild irritasjon oppstår ofte. Av og til, er alvorlig ubehag stede.

Symptomer

Mayo Clinic ansatte oppmerksom på at kronisk tørre øyne oppstår vanligvis i begge øyne. Symptomer inkluderer en brennende følelse i øynene, slim i eller rundt øynene, lysfølsomhet, problemer med kontaktlinser og tåkesyn som forverres ved slutten av dagen. Eksperter ved Harvard University Beth Israel Deaconess Medical Center beskrive smerten som kan følge tørre øyne syndrom som "følelsen av et fremmedlegeme i øyet." I alvorlige tilfeller, advarer de at hornhinnen skade kan oppstå, kan muligens føre til blindhet.

Faktorer å vurdere

Leger ved Mayo Clinic beskriver tear film som å ha tre komponenter: olje, vann og slim. Problemer med en hvilken som helst av disse trekk kan føre til tørt øye syndrom. I tillegg kan problemer med øyelokkene, som ofte oppstår med alderen, Impact blinke. Blinker er en kompleks prosess som sprer tear film over øynene dine. Den gjennomsnittlige personen blinker ca en gang every12 sekunder, ifølge Mayo Clinic. Øyelokk problemer som hindrer blinker kan negativt påvirke tåreproduksjon. Medisiner, for eksempel p-piller, høyt blodtrykk narkotika, og noen anti-depressiva kan utløse tørre øyne symptomer. Tørre miljøforhold, inkludert vinden, store høyder og sol også bidrar til problemet.

Menopause

Dr. David Sullivan og hans kolleger ved Harvard University Schepens Eye Research Institute har vist at tørre øyne syndrom uforholdsmessig påvirker kvinner. Dr. Sullivan hevder at østrogenbehandling øker sannsynligheten for at postmenopausale kvinner vil oppleve tegn og symptomer på tørre øyne. Dette, ifølge Harvard forskerteamet, setter millioner av kvinner med risiko for tørre øyne syndrom som de forsøker å bedre symptomene på overgangsalder.

Tegn og symptomer: Nighttime tørre øyne

Tegn og symptomer: Nighttime tørre øyne


Våre øyne trenger fuktighet. Ifølge Mayo Clinic, tre lag med tårefilmen - en fet ytre senere som bremser fordampning, en vassen midterste laget som renser irritanter og et indre lag av slim som gjør at tårene til å spre jevnt - hindre øynene fra følelsen tørr og irritert.

Tørre øyne, eller keratoconjunctivitis sicca, er tørrhet i det hvite i øyet og hornhinnen, membranen over fronten, sier Merck Manual.

Årsaker

Tørre øyne, ifølge Mayo Clinic, kan være forårsaket eller forverret av dårlig tåre kvalitet, dårlig tåreproduksjon, miljøelementer, blinker ikke nok og medisiner, slik som de som brukes til å behandle høyt blodtrykk, allergi, depresjon og akne. Sjøgrens syndrom, en autoimmun sykdom, er en annen årsak.

Nighttime tørre øyne kan være forårsaket av noen av de ovennevnte, samt visse operasjoner der øynene ikke kan lukke skikkelig mens du sover, sier EyeWorld Magazine. Disse operasjoner inkluderer blepharoplasty, et øyelokk kirurgi, og laser korrigerende kirurgi.

Symptomer: Irritasjon og Discharge

Ifølge Mayo Clinic, er det viktigste symptomet for nighttime tørre øyne en stikkende, brennende eller skrapete følelse. Et tørt klima, støv, røyk, varme eller sove med en vifte eller air conditioner kan forverre dette symptomet. Kjør en luftfukter for å lindre irritasjon.

I tillegg, mens øynene føles tørr og irritert, du kan fortsatt oppleve rive, eller slim i eller rundt øynene.

Symptomer: Trøtthet og følsomhet

Øynene dine kan føle seg trøtt raskt etter å ha lest, ser på TV eller jobbe på datamaskinen, sier Mayo Clinic. Øynene dine kan også føle seg mer følsomme for lys.

Symptomer: Blurred Vision

Noen mennesker opplever uklart syn, særlig ved slutten av dagen eller etter fokusering visuelt for en lang tid. I henhold til Merck Manual, mens i alvorlige tilfeller av tørr-øye-syn kan bli ytterligere svekket av en fortykket overflate av hornhinnen, magesår, sår eller blodårer som har vokst på tvers av cornea, folk sjelden mister sin syn helt.

Behandling

Behandle et mildt tilfelle med over-the-counter smøre dråper, men holde seg borte fra de som behandler røde øyne, da dette bare vil forverre tørrhet. Om nødvendig, kan legen forskrive sterkere smøre dråper, for eksempel ciklosporin (Restasis), et medikament godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for tørre øyne syndrom.

Hvis problemet er mer alvorlig og stammer fra dårlig øyelokk kontroll, kan helsepersonell henvise deg til øyenlege for korrigerende kirurgi, sier Mayo Clinic.

For å bevare natur tårer, kan legen din foreslå å lukke helt tårekanalene med små silikonplugger, som kan fjernes senere. Termisk kirurgi, krymper drenering området vev med en hot wire, er en mer permanent alternativ.

Øke inntaket av omega-3 fettsyrer eller kosttilskudd kan senke risikoen for tørre øyne syndrom.

Om Naturlige behandlinger for en overaktiv blære

En overaktiv blære kan bringe på urgeinkontinens. Du har kanskje en plutselig haster følelse å urinere etterfulgt av en utgivelse av urin før du kan gjøre det til badet. Du pleier å gå på do flere ganger om dagen og ofte behov for å gå i løpet av natten når du sover. Ifølge University of Maryland Medical Center, kanskje flere naturlige behandlinger forbedre blærefunksjon. Sørg for å snakke med en erfaren helsepersonell om bruk av naturlige behandlinger.

Kosttilskudd

Kalsium citrate, magnesium citrate og vitamin D gir muskel støtte; ta 1000 mg, 400 mg og 400 IE henholdsvis daglig. L-theanine støtter nervesystemet; ta 200 mg tre ganger daglig. Acetyl-L-karnitin beskytter musklene; ta 500 mg daglig. Fiskeolje kosttilskudd redusere betennelser; ta en til to kapsler eller 1 ss. av olje to ganger om dagen.

Urter

Tranebær ekstrakt fremmer nyre helse; ta 400 mg daglig eller drikke ett eller to glass usøtet juice. Johannesurt behandler symptomer på en overaktiv blære; ta 300 mg tre ganger daglig. Denne urten virker sammen med mange reseptbelagte legemidler så du bør ikke ta denne urten uten å snakke med legen din først hvis du er på noen medisiner. Saw Palmetto fungerer for menn som lider av prostata-relaterte blæreproblemer; ta 160 mg to ganger om dagen.

Homeopati

Følgende løsninger er ofte brukt for urinveisproblemer. Ta som anvist på etiketten. Causticum kan brukes av begge kjønn. Natrum muriaticum er best for kvinner som også oppleve tørrhet i skjeden og smertefulle samleier mens Sepia behandler plutselig trang til å urinere, spesielt hvis du har opplevd en prolapsed livmor eller vaginitt. Pareira og Zincum kan ta symptomene på en overaktiv blære som følge av prostataproblemer.

Akupunktur

Ifølge University of Maryland Medical Center, har akupunktur vist seg å lindre symptomer på urininkontinens, og kanskje styrke urogenitale system hos kvinner. Du bør alltid gå til en lisensiert utøver.

Diett

Konsumere mye tyttebær og blåbær; de er rike på stoffer som blokkerer bakterier fra å komme inn i blæren. Dette bidrar til å forebygge infeksjoner som kan gjøre tilstanden verre. Spis antioksidanter, fiber rik mat som frukt og grønnsaker. Spis færre matvarer som inneholder oksalater, for eksempel spinat, rabarbra, rødbeter, nøtter, sjokolade, sort te, hvetekli, jordbær og bønner. Unngå koffein og alkohol.

Self-Care

Kegel øvelser og øvelser som styrker bekkenbunnen bidra til å styrke musklene som er involvert i vannlating. Avspenningsteknikker forlenge tiden du kan gå før du trenger å urinere igjen. Trene regelmessig og opprettholde en sunn vekt.

Hva er et godt kosthold for en insulinresistent Child?

Hvis barnet ditt har insulinresistens, er du sannsynligvis nervøs for det utvikler seg til noe verre, slik som type 2 diabetes. Gode ​​diett og mosjon rutiner, men har blitt funnet å forbedre tilstanden til personer med insulinresistens.

Ser ut for Carbodhydrates

Insulin er mest nødvendig når kroppen er bearbeider karbohydrater. Dette er fordi karbohydrater blir absorbert av kroppen mye raskere enn proteiner og fett, og derfor trenger en større bølge av insulin for å bidra til å fordøye dem. I et barn med insulinresistens, kan ikke kroppen reagere effektivt på store mengder insulin. For å unngå dette problemet, kan du prøve å hjelpe barnet ditt unngå for mange karbohydrater, spesielt de laget av sukker eller raffinert korn. I stedet erstatte disse med hele korn, proteiner og sunt fett så mye som mulig. Ikke sterkt begrense barnets karbohydratinntak med mindre barnets lege gir henne godkjennelse; i stedet, bare begrense hvilke typer og mengder av karbohydrater at barnet ditt spiser.

Økende fiber inntaket

Fiber bremser ned fordøyelse av karbohydrater, noe som kan være avgjørende for et barn med insulinresistens. Derfor, oppmuntre barnet til å spise mat med høyt fiber, som frukt, ikke-stivelsesholdige grønnsaker og helkorn. Unngå karbohydrater med lite eller ingen fiber innhold, inkludert raffinert korn, sukker og potet eller kornprodukter.

Bruke glykemisk indeks

Glykemisk indeks er en utmerket måte for barnet å forstå effekten av ulike typer matvarer på kroppen hans. Matvarer med en høyere glykemisk indeks er fordøyd raskere opp av kroppen, og matvarer med en lavere glykemisk indeks er fordøyd saktere. Oppmuntre barnet ditt til å spise så mange med lav glykemisk mat som mulig, og begrense barns inntak av høy glykemisk mat.

Reseptbelagte legemidler for Prostate Cancer Treatment

To viktigste typer narkotika er vanligvis foreskrevet for å bekjempe prostatakreft; noe arbeid gjennom hypofysen, andre blokkere celler i kreft som er mottakelig for stimulans utenfra.

Reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle prostatakreft

Hypofysen i hjernen frembringer en "luteiniserende" hormon, også kalt lutropin, som induserer de mannlige testikler for å gjøre testosteron, det primære androgen som styrer og opprettholder maskuline egenskaper. Testosteron er festet til prostatakreft fører til at cellene til å formere seg og vokse. Hvis et stoff forårsaker hypofysen til å produsere mindre lutropin, er testosteronnivået reduseres. Dette kan føre til at prostatakreft å krympe eller utvikle saktere.
Anti-androgen medikamenter blokkere disse testosteron reseptorer slik at de ikke kan instruere kreftceller til å vokse og formere seg. Anti-androgener ikke kurere prostatakreft, men de kan forbedre noen av sykdommens symptomer og hjelpe pasienten å leve lenger.

Bitcalutimide og cyproteronacetat

Markedsført som Casodex, er bitcalutimide en anti-androgen. Den kommer som en tablett tas en gang om dagen gjennom munnen, med eller uten mat, og er vanligvis foreskrevet med leuprorelin, goserelin eller triptorelin. Disse stoffene hindrer hypofysen fra utskiller luteiniserende hormoner som instruerer testiklene å lage testosteron. Den kan også brukes med anti-androgener som bicalutamid, flutamid, og cyproteron acetat.
Bicalutamide, sammen med luteiniserende hormon-frigjørende hormon, kan bidra til å stoppe veksten og spredningen av kreftceller, men det gjør ikke kurere prostatakreft. Fortsett å ta både bikalutamid og luteiniserende hormon-frigjørende hormon selv om du føler deg bedre. Ikke slutt å ta disse medikamentene uten å snakke med legen din.
Du bør fortelle legen din hva andre medisiner du bruker, og hvis du noen gang har hatt leversykdom i det siste.
Bivirkninger av å ta bitcalutimide er mange, alt fra mageproblemer og kvalme, forstoppelse, diaré, oppkast, gass, svimmelhet, blod i urinen din, smertefull vannlating, seksuelle problemer, leddsmerter, svetting, angst, og mange flere. Sørg for at du ser for gulfarging av hud eller øyne eller noe annet som tyder på leverproblemer eller brystsmerter, utmattelse og uvanlige blødninger. Gå til www.drugs.com/casodex.html å få en full liste av komplikasjoner ved bruk av dette stoffet.

Cyproteron, strukturelt lik testosteron, fester seg til reseptorer på overflaten av kreftceller. Testosteron kan da ikke feste seg til disse cellene, bremse veksten av kreftceller. Det kan gis etter måneder eller år, avhengig av dens effektivitet.
Ta cyprostate som en tablett jevnt fordelt to eller tre ganger daglig, etter måltider og med vann.
Cyprostate kan anvendes for å behandle prostatacancer hvis kirurgi og andre behandlinger er ikke egnet. Det kan være foreskrevet for å forhindre stikkflammer når anti-androgen stoffer er brukt, forårsaker en midlertidig økning i nivåene av testosteron --- med bivirkninger som smerte i bein eller problemer med å tisse.
Du bør ikke få barn mens du tar Cyprostate, da det kan påvirke fosteret.
Noen mennesker har bivirkninger ved bruk Cyrpostate. Bivirkninger inkluderer ømme bryster, nedsatt sexlyst, kvalme, oppkast, diaré, blodpropp, høyt eller lavt blodsukker og leverproblemer.

Euxelin og Flutamide

Det generiske navnet for anti-androgen narkotika Eulexin er Flutamine. Den anti-kreft narkotika Leuprolide er noen ganger foreskrevet for å følge Euxelin. De to legemidlene bør tas sammen, akkurat i mengden foreskrevet, uten avbrudd.
Du kan ikke forutse bivirkninger av Euxelin, men de kan inneholde, kvalme, oppkast, diaré, tap av sexlyst, og impotens. I kombinasjon med strålebehandling, kan du oppleve mageproblemer, blod i urinen, eller blødning fra endetarmen din.

Eulexin har forårsaket noen pasienter å lide fatal leversvikt. Dette er sjelden. Ha leveren testet før du tar Eulexin. Hvis du opplever problemer med leveren, redusere dosen eller slutte å ta medisinen. Hvis du tror du har leverproblemer, forteller legen din umiddelbart. Se etter kløe, influensalignende symptomer, gulfarging hud eller øyne, tap av appetitt og ømhet i øvre høyre side av magen.
Hvis du tar Warfarin, en anti-coagulent narkotika, vil legen har til å se deg nøye etter at du begynner behandlingen av Eulexin, og han kan redusere dosen av warfarin.
Den anbefalte dosering for Eulexin i en voksen, med eller uten mat, er to 250-milligram kapsler tre ganger om dagen i åtte-timers intervaller. Hvis du slutter å ta medisiner, kan kreften vokse raskere. Hvis symptomene blir verre, kontakt legen din.
Stoppe dine medisiner kan tillate kreften å spre seg raskere. Informer legen din hvis tilstanden vedvarer eller forverres (f.eks, blir vannlating vanskeligere eller skjelettsmerter øker).
En annen anti-androgen brukes til å bekjempe prostatakreft er Flutamide. Som Euxelin, er det tatt tre ganger om dagen. Den samme advarselen gjelder som til de andre anti-androgen narkotika, ikke slutte å ta dem. Hvis du gjør det, kan kreften spre seg raskere. Hvis du glemmer en dose, ta det opp så raskt som mulig. Ikke ta dobbelt så mye.
Ikke drikk alkohol mens du tar Flutamide. Anti-androgener kan påvirke leveren din. Flutamide er intet unntak. Leveren bør testes før du tar dette stoffet, og mens du tar det. Se etter symptomer på en lever gått dårlig: mørk urin, utmattelse, gul hud og øyne, smerter i magen, tap av matlyst, oppkast. Leverproblemer oftest skje en gang i de første tre månedene du bruker Flutamide.
Sammen med kvalme og oppkast, kan du oppleve diaré. Hvis du utvikler diaré, slutte å ta meieriprodukter, og drikke mye vann og spise mer frukt og grønnsaker. Ikke bli skremt hvis urinen blir gul-grønn eller lys oransje-brun.
Mange bruker Flutamide har ingen alvorlige bivirkninger. Men hvis beina eller hendene begynner å hovne opp, hvis du har lungeproblemer, depresjon eller humørsvingninger, bør du oppsøke lege.

Goserelin og leuprorelin acetate

Groserelin, et generisk navn, fungerer på hypofysen; det kommer i form av et implantat som sakte frigjør hormoner i kroppen din. En helsepersonell injiserer implantatet under huden på nedre del av magen under navlen. En 3,6-millimeter eller 10,8-millimeter sprøyte brukes; den mindre størrelsen er implantert hver måned; den større størrelsen er satt på plass hver tredje måned. Kroppen din vil absorbere implantatet over uker eller måneder. Din testosteron vil øke før det avtar, noe som resulterer i å gjøre symptomene verre.
Du kan oppleve kvalme, søvnvansker, humørsvingninger, hodepine, svimmelhet, og en redusert interesse for sex. Fortell legen din om dine ankler eller føtter begynner å hovne opp, hvis du har å urinere ofte, hvis du har en uregelmessig hjerterytme, eller hvis du har bein smerte eller et brukket bein. Hvis du har alvorlige bivirkninger, kan legen fjerne implantatet.
Selv om alvorlige reaksjoner er uvanlig, se en lege hvis du har smerter i kjeven, brystet eller venstre arm, eller hvis du er forvirret, erfaring sløret tale, har problemer med å puste, eller føler deg svak i den ene siden av kroppen din.
I de første to ukene etter å ha et implantat av Goserelin, kan du oppleve en sjelden, men alvorlig problem med hypofysen. Hypofysen apopleksi blir varslet med forvirring, plutselig alvorlig hodepine, endringer i synet, oppkast og besvimelse.
I den første behandlingsmåneden, kan du oppleve alvorlig blokkering av urinen eller en kompresjon av ryggmargen. Dette blir varslet med nummenhet eller svakhet i bena og armene, alvorlige ryggsmerter, smertefull vannlating, blod i urinen, og en manglende evne til å bevege seg.
Leuprorelin acetat, markedsført som Prostap SR og Prostap 3, brukes til behandling av fremskreden kreft i prostata. Prostap fører til at hypofysen til å gjøre mer leuteinising hormoner, og dermed senke nivåene av testosteron. Prostata kreft kan krympe eller vokse saktere. Som i de fleste reseptbelagte anti-kreft legemidler som virker på prostata, kan testosteronnivået øke i de første dagene eller ukene.
En lege eller sykepleier injiserer Prostap under huden på magen eller armen eller i låret eller baken. Prostap SR injiseres månedlig. Prostap 3 injiseres hver tredje måned. Du kan lære hvordan du selv injiserer. Hvis du finner injeksjon smertefull, kan du bruke en liten mengde lokalbedøvelse til nummen området.
Du kan bli bedt om å fortsette disse injeksjonene i måneder eller år.
Folk reagerer på leuprorelin annerledes. Med de fleste det er få bivirkninger. En ting som kan skje er at symptomene på kreft vil midlertidig bli verre; dette kalles tumor bluss. For å forhindre dette cyproteronacetat, bikalutamid eller flutamid, er noen ganger foreskrevet. Hetetokter og svettetokter avta over tid, men du kan hjelpe ved å kutte ned på kaffe, te, alkohol og nikotin. Du kan også oppleve tap av sexlyst, bein tynning, tretthet, kvalme, endringer i nivåene av blodsukker, og hodepine.

Gonadotropin og Nilandron

Gonadotropin, også kalt Lupron, er en naturlig forekommende substans som frigjør hormoner i kroppen. Lupron er mye brukt til å behandle endremetriosis, shredding av slimhinnen i livmoren. Tre syntetiske versjoner av gonadotropin --- Lupron Depot 7,7, Lupron Depot 22.5 og Lupron Depot 30 - er noen ganger foreskrevet for å lindre symptomer på prostatakreft i avansert stadium.
Siden Lupron senker østrogennivået, kan den resulterende reduksjon i bentetthet øke risikoen for osteoporose senere i livet. Derfor må legene ikke vanligvis foreskrive Lupron i mer enn seks måneder på rad.
Som for andre legemidler som hemmer hormoner kan symptomene bli verre i begynnelsen. Du kan oppleve en midlertidig økning i skjelettsmerter; sjelden, kan du ha en blokkert urin passasje eller opplevd press på ryggmargen.
Leger foreskrive Nilandron for prostatakreft som har begynt å spre seg utenfor prostata. Nilandron, en anti-androgen medikament som blokkerer effekten av testosteron, er vanligvis kombinert med fjerning av testiklene. Testiklene er en viktig kilde til testosteron. Behandlingen startet samme dag som testiklene fjernes eller neste dag.
Du kan ta Nilandron med eller uten måltider. Hvis du glemmer en dose, som er vanligvis 300 mg daglig i 30 dager, ikke ta en ekstra dose; bare vent til neste planlagte dose. Ikke slutt å ta denne medisinen uten å rådføre deg med legen din.
Hvis du har en allergisk reaksjon på Nilandron, slutte å ta den. Ikke ta det hvis du har pusteproblemer eller leversykdom. Fortell legen din hvis du har disse forholdene.
Nilandron vil noen ganger inflame lungene. Hvis du tror du kan ha en lunge problem, legen din. Symptomer inkluderer pustevansker, feber, hoste og brystsmerter. Legen din vil sjekke leveren før du tar Nilandron og vil fortsette å kontrollere det. Se etter en gulfarging av hud og øyne, mørk urin, tap av matlyst, oppkast, ømhet i øvre høyre del av magen, og magesmerter.

Øynene dine kan være treg til å venne seg til å legge inn mørket fra en tent området, så vær på vakt når du kjører om natten eller gjennom tunneler.
Hvis etter å ha drukket alkohol ansiktet flush, opplever du influensalignende symptomer, eller blodtrykket synker, slutte å drikke mens du tar Nilandron. Du bør spørre legen din om å kombinere Nilandron med Fenytoin (Dilantin), Theophylline (Theo-Dur), eller vitamin K-antagonister (Coumadin).

Triptorelin og Zoladex

Triptorelin, markedsført som Decapeptyl SR og Gonapeptyl Depot, er et annet stoff som virker på luteiniserende hormoner for å redusere nivåene av testosteron fra testiklene.
Som med andre legemidler mot kreft som arbeider på hypofysen, er Triptorelin injiseres under huden eller inn i en muskel. Det kan injiseres månedlig. En lengre handling dose kan injiseres hver tredje måned. Mangler en planlagt injeksjon av to eller tre dager er ikke kritisk, men du bør holde på timeplanen så mye som mulig. Du kan lære å injisere deg selv og det er lokalanestetika som du kan bruke til å nummen området av injeksjon.
Noen mennesker opplever ikke bivirkninger. Men som brukere av leuprorelinacetat, kan du oppleve flush og svette som avta over tid, men du kan hjelpe ved å kutte ned på kaffe, te, alkohol og nikotin. Du kan også oppleve tap av sexlyst, bein tynning, tretthet, kvalme, endringer i nivåene av blodsukker, og hodepine.
Zoladex reduserer nivåene av testosteron. Det er noen ganger brukt til å behandle tidlig prostatakreft og kan lindre symptomene på avansert prostatakreft. Du kan føle verre for et par uker da føler bedre som hormonnivået avta.
En lege eller sykepleier vil implantatet Zoladex under huden på magen hver måned til tre måneder. Utgjør en glemte dosen så snart som mulig.
Pasienter kan forvente et stort spekter av bivirkninger fra urinveisproblemer, influensalignende symptomer og apati til depresjon, tap av sexlyst og vektøkning.
Zoladex kan føre til osteoporose, bein smerter, benskjørhet og brudd. Hvis røret fra nyrene til blæren er blokkert eller du har lidd kompresjon av ryggmargen, blir disse behandlet før du bruker Zoladex. Forsikre deg om at legen din vet om du har tatt steroider eller antikrampe narkotika. Ved hjelp av Zoladex har vært kjent for å gi pasienter elveblest og føre sine lepper og strupen til å hovne opp. Hvis det skjer, ring din lege.
Legen vil ordinært behandler prostatakreft med et implantat på 10,8 milligram hver tredje måned. Når gitt med Flutamide er en 3,6-milligram implantat etterfulgt av en 10.8-milligram implantat en måned senere.

Homeopati rettsmidler for hoste

Når kroppen fjerner irritanter fra systemet ved å hoste, er det avgjørende ikke å hindre at beskyttende og helbredende mekanisme med over-the-counter narkotika. Å vite om ulike typer hoste vil hjelpe deg å matche et homøopatisk middel til dine spesifikke symptomer.

Belladonna og Nux Vomica

Hvis du har en plutselig hoste, kan belladonna være homeopatisk middel du trenger. Dette alvorlig hoste er ledsaget av varmefølelse og press i hodet. ubehag Ina tørr hoste med smertefulle trykk for brystet krever Nux vomica. Hold dette midlet hendig hvis hoste fører til tretthet, magesmerter og oppkast sammen med en følelse av kulde.

Chamomilla og Pulsatilla

En vedvarende hoste stiger etter vindeksponering eller plutselig uro, spesielt i løpet av kvelden, kan behandles effektivt med chamomilla. Dette midlet påvirker nervesystemet til å gi lindring og er spesielt gunstig i håndteringen av astma. Bruk pulsatilla for løs morgen og tørr kveld hoste som intensivere skyldes rommet stuffiness, eller hvis brystet smerter, du føler deg kvalt og nær oppkast når du hoster.

Svovel og Fosfor

Svovel er en effektiv homøopatisk middel for plagsomme hoste som får verre om natten. En homøopatisk fosfor rette bidrar lette ubehag fra irriterende brystet hoste som kveler deg. Når du har et økende ønske om kalde drikker, prøv fosfor, som også er effektive i behandling av laryngitt og stemme tap.

Andre nyttige rettsmidler

Hvis symptomene passer indikasjoner, prøv Ferrum Phosphoricum (for den innledende fasen av kulde og allergi betennelse), ipecacuanha (for intens hoste anfall som kommer i spasmer) eller bryonia (for en tørr hoste som tørker munnen og upsets magen). Rumex crispus er for tørr hoste som følger med en trevlet, skummende slim; Spongia tosta, for rallende høylytte utbrudd av hoste gjennom tørre luftveier; Hepar sulphuris calcereum for lange anfall av tørr hoste utløst av noen form for kaldt, selv via mat eller drikke.

Dosering

Ta en dose av middel som passer dine symptomer, ifølge etiketten instruksjoner eller helsesektoren utøveren anbefaling, og overvåke kroppens reaksjon. Hvis forbedringen frekvensen faller eller stopper helt opp, ta en ny dose.

Hva er involvert i øyelokk kirurgi?

Blepharoplasty --- vanligvis kjent som øyelokk kirurgi --- er en type kosmetisk kirurgi som du kan velge å gjennomgå for å korrigere en uønsket opptreden rundt øyet regionen. Hvis du vurderer dette kosmetisk kirurgi, finne en erfaren og bord-sertifisert kosmetisk kirurg. Ikke nøl med å spørre din potensielle kirurg spørsmål om hennes trening, erfaring og utfallet av tidligere pasienters operasjoner. Diskutere alle mulige risikoene som er involvert, samt om du er en god kandidat for øyelokk kirurgi.

Identifikasjon

Øyelokk kirurgi er utført av forskjellige grunner. Noen pasienter ønsker å fjerne ekstra fett eller muskler fra området. Du kan også ha kirurgi utført på grunn av løs hud som kan hindre din visjon ved å henge ned fra øvre øyelokk. Øyelokk kirurgi kan også korrekt "droopiness" i nedre øyelokk, redusere mørke ringer og poser under øynene og redusere en generell "puffy" utseende rundt øynene. Imidlertid ikke øyelokk kirurgi ikke behandle rynker eller hengende øyenbryn. Du kan velge å ha en egen prosedyre for å behandle disse forholdene.

Kirurgi Forberedelse

Plastisk kirurg vil forberede deg til operasjonen. Hvis du røyker, må du slutte; Spør legen din om hvor langt i forveien må du kutte ut å røyke. Du trenger også å diskutere noen av de aktuelle medisiner du er på, og må kanskje jobbe sammen med familien din lege for å justere eventuelle medisiner. Du må også slutte å ta noen urte kosttilskudd, anti-inflammatoriske medisiner og aspirin, da disse medikamentene kan øke risikoen for blødning. Diskuter din fullstendig medisinsk historie med legen, inkludert eventuelle allergier (spesielt allergi mot medisiner eller latex). Du må også sørge for å ha noen kjøre deg hjem fra operasjonen og å bo sammen med deg for den første natten etter operasjonen i tilfelle det er komplikasjoner. Plastisk kirurg vil gi deg mer detaljert instruksjoner.

Prosedyre

Før operasjonen, vil du bli plassert under narkose. Din kirurg vil da gjøre et snitt. Snittene blir lagt slik at arr kan naturligvis skjult i skrukker i øyet regionen. For eksempel, for å rette opp den nedre øyelokk, legen vil trolig gjøre et snitt under vippekanten på nedre øyelokk. Gjennom disse snittene, kan kirurgen fjerne ekstra fett og hud vev. Når kirurgen lukker snittet, kan han bruke kirurgisk tape og absorberbare eller flytt suturer. Når du kommer ut av bedøvelsen, hvis det ikke er noen komplikasjoner, du vil bli sluppet å gjenopprette hjemme.

Utvinning

Din kirurg skal gi deg detaljerte at-home omsorg instruksjoner. Selv om hver pasient gjenvinner annerledes, har planer om å hvile i minst flere dager. Hold hodet hevet og bruke kalde omslag. Din kirurg kan foreskrive medisiner for å behandle noe ubehag, men det er viktig å ikke ta noen aspirin eller anti-inflammatoriske medisiner. Forvente å ha hevelse og blåmerker; også, kan du ikke bruke sminke for en uke. Hvis du har masker, vil de sannsynligvis bli fjernet i løpet av en uke. Du kan også oppleve uskarpt syn og følsomhet for lys, så beskytt øynene dine ved iført mørke solbriller.

Betraktninger

Som med alle kirurgi, er det potensielle risikoen med øyelokk kirurgi. Risikoer inkluderer arrdannelse, blødninger, infeksjoner, dårlig healing, risiko fra anestesi, smerte, hevelse, misfarging av huden, tørre øyne, uskarphet, nedsatt syn, problemer lukke øynene, blodpropp, nummenhet og tap av syn.