Digidexo.com

inngrodd hår bryst

Hjem bøte for inngrodde hår på bryst

Inngrodde hår er et vanlig problem for mange mennesker. En inngrodd hår oppstår når håret krøller og vokser tilbake inn i huden. Også kalt barberhøvel humper, kan inngrodde hår vises i et område som er barbert eller vokset. Det er mange hjem rettsmidler du kan prøve for å bli kvitt inngrodde hår på brystet.

Årsaker

Inngrodde hår vanligvis føre til røde nupper og er smertefullt. Humper er ofte øm, som håret vokser tilbake inn i hårsekken må finne et sted å vokse. En inngrodd hår er vanligvis et resultat av feil barbering teknikker og kan føre til arrdannelse og hevelse. Barbering for tett eller i feil retning vil ofte føre til barberhøvel humper fordi håret som er kuttet nøye vil bli fanget i hårsekken.

Hjem Rettsmidler

Du kan redusere kløe fra inngrodde hår ved å ta en halvparten av en agurk og mosing det. Legg 1/3 kopp melk og bland sammen. Plasser blandingen i kjøleskapet i noen minutter inntil kulde. Suge blandingen i en klut og gjelder for brystet området med inngrodde hår. Dette vil bidra til å avlaste noen av kløe og irritasjon.

For å hjelpe kvitte seg med en inngrodde hår, ta en kopp varmt vann og tilsett 1 ½ ts salt til det. Bland sammen og deretter suge en bomullsdott i blandingen. Påfør bomullsdott til de inngrodde hår på brystet, og ikke skylle den av. Saltet vil bidra til å eksfoliere huden, samt rense den.

Du kan også prøve aloe vera for irritasjon en inngrodde hår årsaker. Bruk aloe vera som er 99 prosent ren, som kan finnes på apotek. Påfør aloe vera til de inngrodde hår to ganger om dagen i tre dager. Etter denne tiden, bør hevelse og irritasjon bli borte.

For å hjelpe med den brennende følelsen som en inngrodde hår ofte fører, ta to ubestrøket aspirin tabletter og oppløse dem i varmt vann. Bland dette inn i en lime og gjelder for området på brystet med inngrodde hår. La den stå på i noen minutter og deretter vaske den av med varmt vann.

Hvis du ønsker å korrigere en inngrodde hår, kjøpe en tannbørste med kort bust. Bruk en mild sirkelbevegelser rundt det berørte området for å frigjøre inngrodde hår og hindre den fra å vokse videre inn i huden.

Hvis problemet ikke blir bedre eller blir verre, kan du gå til legen din for å få skikkelig legehjelp for å sørge for at området ikke har blitt infisert.

Kan du trekke musklene i bryst?

Kan du trekke musklene i bryst?


Brystene består av kjertel materiale omgitt av fettvev og omsluttet av huden. De er festet til brystveggen av leddbånd. Brystene hvile på, og støttes av pectoralis major muskler. Det er ingen muskelvev i bryst seg selv, slik at det ikke er mulig å trekke en muskel i brystet. Du kan imidlertid skade leddbånd eller musklene som støtter brystene.

Typer

Trakk muskler, inkludert de som støtter brystet, faller inn i tre typer eller grader av skade. Første grad trekker innebærer mindre enn 5 prosent av muskelmasse og typisk generere noen smerte og begrensning av bevegelse. Andre grad trekker er vanligvis referert til som delvis muskel tårer. Det er betydelig smerte og begrensning av omfanget av bevegelse. Tredje grad muskel trekker er komplett tårer over muskelvev. Disse tårene bære store smerter, manglende evne til å trekke musklene og indre blødninger. Kirurgi kan være nødvendig å reparere tredje grad muskel tårer.

Identifikasjon

En trukket brystmuskelen kan identifiseres ved små til store smerter i området av trekk. Det er ofte blåmerker og hevelse på stedet. En trakk brystmuskelen ofte resulterer i et tap av både mobilitet og styrke.

Betraktninger

Brystmuskulaturen er vanligvis ikke forbundet med trekker eller tårer på grunn av deres plassering på kroppen. Trekker er mye mer sannsynlig å skje i musklene i bena som biceps eller kalv. Imidlertid overanstrengelse av aktiviteter som vektløfting (eller til og med å løfte en annen), eller en stump kraft trauma som kan oppstå ved en bilulykke, kan føre til en trukket brystmuskelen.

Behandling

Når du merker en trakk brystmuskelen, stopp hva aktivitet du gjorde som forårsaket smertene. Begynn umiddelbar førstehjelp behandling ved å bruke en ispose til det skadde området. Pakk en komprimering bandasje rundt brystet for støtte og ta kontakt med helsepersonell for å vurdere alvorlighetsgraden av trekk og for videre profesjonell behandling.

Advarsel

Fortsatt trening vil bare gjøre skade på brystmuskulaturen verre ved å øke indre blødninger. Masserer det skadede området kan føre til ytterligere skade på allerede skadet muskel. Ikke påfør varme i førstehjelp som dette kan også øke blodstrømmen.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler


Inngrodde tånegler er en ganske vanlig og behandles medisinsk tilstand som skjer når kanten vokser inn i omkringliggende hud. De to øverste årsakene er iført sko som ikke passer og uriktig spiker trimming, ifølge US National Library of Medicine er Medline Plus. Du kan behandle en inngrodd tånegl hjemme med skikkelig rengjøring, fuktet med varmt vann og masser. Mer alvorlige inngrodde negler bør behandles av en lege og de verste tilfellene kan kreve kirurgi, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. For å bidra til å forhindre inngrodde tånegler, må du trimme neglene riktig.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

•  Forbered tåneglene og avklipt for trimming ved å rense med varmt såpevann. For tøffere negler, suge føttene i varmt vann i noen minutter før trimming negler.

Starter fra ytterkanten, tettsittende Clippers mellom neglen og huden over - hvor huden og negle møtes.

Trim hver spiker rett over toppen. Vær ekstra forsiktig i hjørnene på hver negl, spesielt på stortåen - hvor flere klipp kan være nødvendig for å trimme hele neglen - slik at neglene ikke taper på kantene. Begynn med din lille tå, som har den minste spiker, og jobbe mot større tær, noe som kan ha tøffere negler.

Pass på å ikke trimme neglene for kort. Spikeren bør ikke være kortere enn kanten av din tå.

Etter trimming neglene, prøve å holde føttene rene og tørre. Dette bidrar til å hindre infeksjon, hvis en tånegl ikke blir inngrodde.

Hint

  • Hvis du trimme en tånegl for kort eller mistenker en inngrodd tånegl, suge foten i varmt såpevann flere ganger hver dag. Holde foten tørr resten av tiden, og ha gode sko. Ta ibuprofen eller paracetamol hvis tånegl forårsaker ubehag.
  • Personer med diabetes bør ha rutine fot og negle checkups med en lege.
  • Symptomer på alvorlig inngrodde negler inkluderer overdreven hevelse, smerte, rødhet og utslipp.

Hvordan unngå en inngrodd tånegl

Hvordan unngå en inngrodd tånegl


Inngrodde tånegler kan være svært smertefullt. Mest inngrodde tånegler er forårsaket av feil spiker trimming, men noen ganger en skade på spiker for eksempel en stabbet tå eller arvede egenskaper kan føre til at neglen til å kutte mer dypt inn i kjøttet på hjørnet av tåa. Uansett årsak, kan inngrodde tånegler unngås eller kureres med riktig behandling eller mindre operasjon.

Hvordan unngå en inngrodd tånegl

Trim tåneglene i en rett linje og unngå å kutte dem for kort. Cutting tåneglene for kort kan føre dem til å vokse dypere inn i huden på hjørnet av tåa.

Unngå sko som er for kort eller stramt på tærne. Sko som er for stort kan også føre til problemer ved å legge press på tærne når du går eller kjører.

Unngå å trimme tåneglene for ofte, da dette kan gjøre inngrodde tånegler verre.

Hold føttene rene for å hindre infeksjon i inngrodde tånegler.

Påfør aktuelle medisiner for å redusere smerte og hindre smitte. Disse medikamentene kan hjelpe, men de vil ikke kurere eller forebygge inngrodde tånegler.

Planlegge en avtale med en podiatrist for fjerning av hjørnet av neglen. Legen kan gi varig fritak fra inngrodde tånegler, men forsøker å utføre "mindre operasjon" på spikeren selv anbefales ikke.

Hvordan å korrigere en inngrodd tånegl med Cotton Pledgets

Inngrodde tånegler er et vanlig problem som kan oppstå som følge av seg sko som er for smale. Andre årsaker er skader på neglesengen og uriktig pedikyr teknikk. Venstre ubehandlet, inngrodde tånegler kan bli abscessed og skape granulasjonsvev. I særlig alvorlige tilfeller kan koldbrann og tap av tåen til slutt føre. Hvis fanget tidlig, kan inngrodde tånegler være vellykket behandlet hjemme ved hjelp av bomulls pledgets. Mer alvorlige tilfeller bør behandles av en podiatrist.

Hvordan å korrigere en inngrodd tånegl med Cotton Pledgets

Fyll stor bolle eller badekar med varmt (men ikke skålding) vann. Dersom det er ønskelig, legg 1/2 kopp Epsom salter. Bløtlegg berørte foten eller føttene i vannet i 15 til 20 minutter for å myke opp tåneglene og gjør dem lettere å manipulere.

Skjær et lite rektangel fra T-skjorte, ca 1 "lang og 1/4" bred, for hver pledget. Rull klut rektangel slik at den ligner en kort strand av spaghetti. Du trenger en pledget for hver side av hver berørte tånegl.

lirke forsiktig tilbake den berørte hjørnet av tånegl til du finner helt i utkanten. Hvis tånegl er abscessed, vil pus renne ut når du har løftet spissen. Tørk forsiktig bort eventuell væske som drenerer, men ikke la gå fra hjørnet av neglen. Finne og løfte tuppen av hjørnet kan være ganske smertefullt og vanskelig, spesielt hvis tå er abscessed eller veldig hoven.

Tuck bomull pledget mellom hjørnet av neglen og huden under den, så la gå av neglen og la den hvile på bomull. Smerten bør reduseres nesten umiddelbart, så spissen av tånegl ikke lenger graving inn i det omgivende legeme.

Gjenta denne prosessen for hvert hjørne av hver berørte spiker, to til tre ganger daglig inntil tånegl har vokst ut, og er ikke lenger forankret i kjøttet på tå. Avhengig av lengden av tånegl før behandlingsstart, vil dette vanligvis tar 1-3 uker.

Hint

  • Selv om du setter inn bomulls pledgets kan være ganske smertefullt de første gangene, blir det mye mindre ubehagelig som tåa begynner å gro.
  • Hvis du har diabetes eller nedsatt sirkulasjon, må du ikke forsøke å behandle inngrodde tånegler hjemme. Se din lege eller podiatrist for behandling.

Hvordan virker bryst Fibroids Utvikle?

Hva er bryst Fibroids?

Bryst fibroids er også kjent som fibrocystic bryst sykdom, bryst displasia eller godartet bryst sykdom. Bryst fibroider er bevegelige, gummiaktige noduler som kan forårsake smerte og hevelse nær overflaten av brystet. Bryst fibroids er godartet, som betyr at de er ikke kreft. Bryst fibroids er relativt vanlig, spesielt hos kvinner som er eldre enn 30. Om lag en tredjedel av dem er på grunn av naturlige konsekvenser av den månedlige menstruasjonshormonelle syklus. Bryst fibroid utvikling begynner i puberteten og fortsetter til menopause, hvoretter de er vanligvis ikke et problem.

Hva som forårsaker bryst Fibroids?

Selve årsaken til bryst fibroids er ikke helt forstått. En faktor som fører til deres utvikling er det naturlige kretsløpet av hormoner i menstruasjonssyklusen. Nivåer av østrogen og progesteron, to hormoner som er berørt av menstruasjonssyklusen, forårsake brystvevet cellene til å vokse og formere seg. Andre hormoner som prolaktin, skjoldbruskkjertel, insulin og vekstfaktor også spille en rolle. Den brystvevet i seg selv produserer også hormoner fra dens kjertelceller, så vel som fra fettvev. Disse hormoner spiller også en viktig rolle i initiering og utvikling av bryst fibroids.

Symptomer og Diagnose

Fordi menstruasjonssyklus spiller en rolle i utviklingen av bryst fibroids, kan symptomene bli verre like før menstruasjon. Den vanligste symptom er dannelsen av uregelmessige områder av vev som er klumpet eller ridgelike i brystet. Disse områdene kan være svært følsom for berøring og kan skape en brennende følelse eller en kjedelig, verkende smerter. Disse fibroids kan også endre følelsen av brystvorten og forårsake kløe. Fibroids er vanligvis diagnostisert ved fysisk undersøkelse av de berørte områdene. Mammografi og spesialisert ultralyd kan også brukes til å oppdage brystkreft fibroids. For å skille bryst fibroider fra brystkreft, noen ganger en biopsi vil bli utført.

Hvordan lese en CT av bryst

CT-skanning er en type medisinsk bilde som ofte brukes for å vurdere strukturen og anatomi av bløtvev. Dette står i sterk kontrast til røntgen, som er mye flinkere til å visualisere hardere vev som bein. CT-skanning er vanligvis utføres dersom brystet er blitt skadet, hvis det er mistanke om en svulst, eller for å se etter blødninger eller opphopning av andre væsker.

Hvordan lese en CT av bryst

•  Bestem flyet av skanningen. CT-skanning er enten sett på som et tverrsnitt (fra perspektivet til en person som står opp, ville dette være horisontalt), saggitally (profil fra topp til bunn) eller coronally (topp til bunn, men forfra). De fleste bryst CT er gjort som et tverrsnitt, og dette vil bli bemerket ved toppen av bildet.

Identifiser store strukturer. Generelt, med en kiste CT skanning vil du først se etter lungene og hjertet, samt store blodkar (aortic arterie eller vena cava årer).

•  Identifiser plasseringen av skanningen. Du kan vanligvis gjøre dette ved å se på hjertet. Bilder som er gjort høyere opp vil omfatte atriene, som er kamre med tynnere vegger. Ventriklene, som er lavere, vil ha tykkere vegger. Ser også for utseendet av blodkar til å orientere hvor du er i brystet.

Se etter avvik. En anatomi lærebok kan være nyttig her. CT-skanning er best for å identifisere marginene av ulike vev, slik at du vil ønske å se etter buler i lungene eller hjerte samt eventuelle uregelmessigheter i blodårene.

Se på flere bilder. De fleste CT innebærer å ta flere bilder, så hvis du ser noe som ser ut som en abnormitet, se å se om det er synlig på andre skanner for å være sikker på at det er ikke bare en feil på skanningen.

Hva er definisjonen på en cancerous klump i bryst?

Hva er definisjonen på en cancerous klump i bryst?


Både menn og kvinner kan utvikle klumper i brystet. En stor andel av disse er ikke kreft. En cancerous klump kan se og føle det samme som en klump som ikke er kreft.

Ondartet

En kreftklump i bryst består av kroppsceller, og refereres til som en tumor som er malign. Ondartet betyr at disse cellene vil metastasize, eller spre seg og vokse.

Invasion

En cancerous klump har celler som er forskjellig fra typiske kroppens celler. Disse reprodusere som en mye raskere enn normale celler. De kan løsne fra svulsten og invadere og ødelegge vevet rundt klump.

Blodet

De kreftceller vil fortsette å reise gjennom vevet, inn i lymfeknutene og inn i blodstrømmen for å forårsake skade på andre deler av kroppen, så vel.

Cancerous klump Symptomer

Den bryst klump som er kreft kan være preget av symptomer som ekstern blåmerker uten grunn, nippel plutselig bli invertert, blod-farget væske fra brystvortene og nylig rynket bryst hud.

Ny deig

Hvis du regelmessig sjekke selv, så vet du kroppen din godt og vil være i stand til å identifisere når en ny klump i brystet vises. Ha en lege finne ut om det kreft eller ikke.

Inngrodd tånegl Behandlinger

Inngrodd tånegl Behandlinger


En inngrodd tånegl kan være svært smertefullt og kan bli smittet hvis den ikke behandles raskt. Ifølge American College of Foot and Ankle Surgeons, er uriktig spiker trimming den vanligste årsaken til denne tilstanden. Hvis fanget i de tidlige stadier, kan inngrodde tånegler med hell behandles hjemme.

Identifikasjon

En inngrodd toe spiker oppstår når kantene av tånegl vokse inn i huden på sidene av neglesengen. Når dette skjer, blir huden irritert og smertefull. En infeksjon kan utvikle seg dersom en del av neglen skjærer huden.

Symptomer

Symptomene inkluderer rødhet, hevelse og varme og smerter i tåa. Når en infeksjon oppstår, kan du legge merke til noen drenering rundt tå og en stygg lukt. Hvis du har en inngrodde toe spiker, kan kanten av neglen ser ut til å forsvinne inn i den omkringliggende hud.

Årsaker

Hvis du klippe neglene i en avrundet form, i stedet for å klippe dem rett over, er mer sannsynlig å vokse inn i huden kantene på neglene. Negler som er kuttet riktig, men er kuttet for kort kan også øke sjansen for en inngrodde toe spiker. Noen mennesker har negler som naturlig kurve nedover og til tross for forsiktig negle skjæring, disse menneskene fortsatt utvikle inngrodde tånegler. Buede negler oppstår vanligvis på grunn av en arvelig tendens eller effekten av trange sko. Hvis du har hatt traumer til tå i det siste, for eksempel stubbing din tå, kan det være sannsynlig å utvikle en inngrodde toe spiker. Andre årsaker er soppinfeksjoner og for stort press fra tærne på hver side av en tå. Hvis du har særlig kjøttfulle tær eller har et problem med hovne føtter, kan du være mer utsatt for å utvikle denne tilstanden.

Hjem Behandling

Hvis du har en inngrodde toe spiker, kan du være i stand til å redusere sjansen for infeksjon ved å dyppe foten i lunkent vann og masserer sidene av neglen fold. Denne prosedyren bidrar til å redusere betennelse i tåa. Etter tørking din tå, gjelder antibiotika krem. Hvis du har dårlig sirkulasjon, nerveskader i føttene, diabetes eller en annen sykdom eller tilstand som kan sette føttene i fare, bør du ikke prøve hjemme behandling, men bør oppsøke lege ved første tegn på en inngrodde toe spiker.

Medisinsk behandling

Hvis hjemme behandling svikter og tåen fortsetter å være smertefullt, betent eller intected, kan ønske å gå til legen din. Det første trinnet i behandling av conditon er forskrivning antibiotika for å løse en infeksjon hvis en hvis tilstede. Dersom spikeren har gjennomboret huden, kan legen din foreslå en in-kontor prosedyre for å fjerne den delen av neglen som forårsaker problemet. Fremgangsmåten kan innebære fjerning av en liten projeksjon av spikeren eller et større område om hele siden av spikeren er blitt inngrodd. I noen tilfeller, spesielt hvis inngrodde tå negler er et tilbakevendende problem, permanent fjerning av hele eller deler av neglen kan anbefales.

Grunner for ømme bryster

Ifølge California Pacific Medical Center, så mange som 50 prosent til 70 prosent av kvinner opplever bryst ubehag eller smerte. Bryst ubehag varierer fra kvinne til kvinne, men kan variere i alvorlighetsgrad eller intensiteten av smerte, og fra akutt til prikking. Ta kontakt med din lege for konsultasjon når smertene vedvarer, sentre på ett område, eller synes ikke å være syklisk.

Menstruasjon

Hormonelle endringer under menstruasjon kan føre til ømme bryster. Ubehaget kan variere fra måned til måned, men er vanligvis sterkere før menstruasjon og reduserer etter en periode.

Menopause

Ømme bryster er vanlig i løpet av par år før en kvinne går gjennom overgangsalderen. Dette er på grunn av forandringer i sin hormonelle syklus.

Foods & Beverages

Visse matvarer eller drikkevarer kan føre til ømme bryster. Koffein gjør at blodårene utvider seg, som produserer hevelse og bryst oppblåsthet, og muligens smerte eller ømhet.

Medisiner

P-piller eller hormonbehandling kan bidra til ømme bryster fordi de mengder av progesteron eller østrogen kan ikke være egnet for alle kvinner. Noen psykiatriske medisiner eller antidepressiva kan øke ømme bryster, også.

Følelsesmessig stress

Stress kan påvirke en kvinnes hormonelle syklus og forverre ømme bryster eller smerte.

Godartet bryst klump Symptomer

Bryst klumper kan oppstå i alle, inkludert babyer, barn og voksne menn og kvinner, selv om de er mer vanlig blant kvinner i fertil alder som ennå ikke har opplevd menopause. Selv om noen uvanlige endring eller klump i bryst bør vurderes av en lege så snart som mulig, mange klumper i brystet er godartede og vil ikke skape noen sykdom eller kreft, og kan behandles med medisiner, kirurgi eller hjemmetjenester.

Discharge

Utløp av væske fra brystvorten er et symptom på godartet bryst klumper og andre brystforhold, i henhold til Federal Citizen Information Center. Kvinner med mange klumper i brystet kan oppleve en hvit eller farget utflod som kan være et resultat av å bruke medisiner som p-piller eller lidelser som skjoldbrusk problemer. Et utslipp som ser blodig kan være et symptom på en intraductal papillomer, som er en klump eller vekst nær kanalene innsiden av brystvorten.

Betennelse

Betennelse er et symptom på godartet bryst klumper, ifølge Federal Citizen Information Center. Kvinner som ammer kan utvikle en plugget kanal, noe som kan føre til en klump å utvikle seg i brystet og resultere i symptomer som betennelse, rødhet og smerter. Inflammasjon kan også resultere fra en klump bryst forårsaket av en abscess eller mastitis, som er en infeksjon av brystet vanlig i ammende kvinner.

Pain

Smerter i brystet er et symptom på godartet bryst klumper, ifølge National Library of Medicine. Godartet bryst klumper kan bli mer smertefullt under premenstruelt syndrom eller etter en skade i brystet. Smerter kan skyldes berøre godartet bryst klumper inkludert cyster, plugget kanaler og abscesser. Klumper som resulterer fra bryst-infeksjoner kan forårsake smerte selv fra trykket av en BH eller skjorte.

Shape Endringer

Ifølge Mayo Clinic, kan endringer i form av brystkreft være symptomer på godartet bryst klumper. En godartet klump i eller i nærheten av brystvorten kan føre til at brystvorten til å bli invertert hos kvinner som har brystvortene ble tidligere plassert normalt. Godartet bryst klumper kan også føre til en bryst til å bli større i størrelse eller misdannet når sammenlignet med det andre brystet.

Hudforandringer

Endringer i huden på og rundt bryst er symptomer på godartet bryst klumper, ifølge Mayo Clinic. Klumper kan føre til at huden på brystet å vises rød eller mørbanket i nærheten av plasseringen av klump. Andre hudforandringer forårsaket av godartet bryst klumper kan omfatte en dimpled utseende eller hevelse i huden rundt området av klump.

Tekstur endringer

Ifølge National Library of Medicine, kan godartet bryst klumper føre til endringer i tekstur eller preget på brystet. Godartet klumper som fibroadenomas kan føre til at brystene blir gummiaktig og klumpen kan bevege seg rundt når brystet er presset. Cyster er godartede klumper i brystet kan føle squishy, ​​mens fibrocystic klumper kan føle tykk og fast når presset.

Må bryst klumper vises over Skin?

Må bryst klumper vises over Skin?


De fleste masser (klumper) i brystet er ikke synlige, fordi de ligger innenfor brystvevet i stedet for på overflaten av brystet. Både godartede og ondartede (kreft) massene kan oppstå i brystene, og det er noen ganger vanskelig å se forskjell når palpating (bruker fingrene til å undersøke) brystene. Du bør både palpere brystene dine og undersøke dem i et speil fordi --- om du ikke kan se en klump - ofte er det tegn på skjulte klumper.

Cyster

Brunner & Suddarth sin Textbook of Medical-Surgical Nursing skisserer ulike karakteristikker av massene. Bryst cyster er godartede (ikke-cancerous), ofte flere og i begge brystene, og oppstår vanligvis etter fylte 30 og falle med overgangsalderen, når kroppen produserer mindre østrogen. De er også vanligvis mør og kan øke i størrelse under menstruasjon, forårsaker hevelse og generell ømhet i brystet. Cyster føler runde og elastisk og vanligvis er bevegelig.

Fibroadenomas

Fibroadenoma er en godartet svulst som kan oppstå mellom utbruddet av menstruasjon og overgangsalder. Vanligvis en person vil ha bare én svulst som er bevegelig og er rund, disk-formet eller flikete. En fibroadenoma er vanligvis fastere enn en cyste og er ikke øm.

Fibrocystic endringer

Fibrocystic endringer oppstår under reproduktive år når du utvikle flere cyster, overvekst av noen brystvev og sykluser av brystsmerter og hevelse. Cyster i begynnelsen er små, men større cyster form som tilstanden utvikler seg, noe som resulterer i veldig klumpete og smertefulle bryster, med symptomer forverres under menstruasjon. Disse klumpene gjøre selv bryst eksamen vanskelig, og fibrocystic endringer øker risikoen for å utvikle kreftsvulster.

Ondartet svulst

En ondartet svulst (brystkreft) er mest vanlig mellom 40 og 80. En person vil vanligvis ha bare én masse, men hvis kreften har kommet, det kan ha spredt seg til andre deler av brystet eller lymfeknuter. Svulsten føles fast, ofte flat og gummiaktig, og er mindre bevegelig fordi kreftcellene feste og invadere omkringliggende vev. Svulsten er vanligvis ikke øm i de tidlige stadier, men det kan være noen merkbare endringer i brystet.

Varselskilt

Ifølge medicinenet, noen indikasjoner på brystkreft omfatter endringer i formen eller størrelsen på bryst (spesielt i forhold til det motsatte bryst), væske fra brystvortene (blod-farget eller vassen), brystvorter (snu innover), små fordypninger eller tilbaketrekking ( trekke innover) av huden over tumorlokalisering, misfarging av huden (rød-oransje) og endring i tekstur (herding av hud, "appelsinskall" utseende).

Forebygging

Hvis du føler eller se en klump og / eller bryst endringer, bør du straks oppsøke lege for en mammogram og andre tester, som kan omfatte en nål biopsi eller kirurgisk biopsi (tar en prøve av vev). Identifisere klumper i brystene og fastsette årsaken er kritisk fordi brystkreft bør behandles så tidlig som mulig. Du bør gjøre månedlige selv bryst eksamener og har en årlig eksamen av helsepersonell; inkludert en screening mammogram, etter fylte 40, eller tidligere hvis du har en familiehistorie med brystkreft.

Inngrodd tånegl Prosedyrer

Skin vokser over kanten av en tånegl eller en tånegl vokser inn i huden er to beskrivelser av tilstanden kjent som inngrodd tånegl. Trauma, feil trimming eller genetikk forårsake dette problemet. Med en inngrodd tånegl, kan den siden av tåen blitt rødlig, hovent og varmt å ta på. Det kan gjøre walking smertefullt. Hvis venstre ubehandlet, kan en infeksjon oppstår. Riktig pleie og behandling er avgjørende for inngrodd tånegl.

Hjem Behandling

Før en infeksjon oppstår, hjem behandlinger bidra til å lindre smerte og kan hindre behovet for ytterligere, invasiv behandling. Bløtlegg påvirket tånegl i varmt vann flere ganger om dagen. Hold tånegl seng tørke den gjenværende delen av dagen. Bruk sko med en bred base i tå-området eller sandaler, som sandaler. Ta en over-the-counter smertestillende, paracetamol eller ibuprofen, for å redusere smerter og betennelser rundt neglen. Unngå å kutte huden eller tånegl. Behandle mindre inngrodd tånegl symptomer hjemme i to til tre dager. Hvis det ikke er noen forbedring, eller tilstanden forverres, bør du oppsøke lege.

Lege Behandling

Hvis huden rundt tånegl er veldig rødt, varmt å ta på eller har flod som utgår fra det, er det trolig en infeksjon i tåen. Reseptbelagte antibiotika behandle infeksjonen. Legen vurderer inngrodd tånegl å vurdere behovet for å fjerne den eller skjære den overgrodd hud. En podiatrist kan velge å trimme eller fjerne en del av de berørte spiker i en enkel kontor prosedyre.

Kirurgiske alternativer

Kirurgi tilbyr en løsning for tilbakevendende inngrodd tånegl problemer. Denne operasjonen omfatter fjerning av en del av tånegl, vanligvis bare den lille stripen av tånegl nær grodd hud. Denne prosessen etterlater mindre av neglesengen eksponert. Eksponering av spiker sengen er svært smertefullt. Fjerning av en mindre del av neglen fremmer riktig ny vekst av spiker. Normalt leger utføre operasjonen på kontoret sitt. Et medikament som injiseres i tå numbs smerte forårsaket av fremgangsmåten. Legen bruker saks, en skalpell eller kjemikalier for å fjerne den delen av tånegl. For en permanent kirurgisk løsning på inngrodde tånegler, ødelegger legen tånegl matrisen under prosedyren. Matrisen vokser tånegl. Så snart ødelagt, vil tånegl ikke vokse igjen i den delen av tåen.

Etter-kirurgi omsorg

Etter operasjonen, suge tå i varmt vann flere ganger om dagen før helbredet. Unngå anstrengende aktivitet i ca en uke. Hold tå ren og tørr. Påfør antibiotika krem ​​til neglesengen helbreder.

Forebygging / løsning

Klipp tåneglene rett over. Ikke runde hjørnene av neglen. Hold føttene rene og tørre hele tiden. Unngå iført tykke sokker. Bruk sko med tilstrekkelig rom for alle tær.

Fakta om bryst klumper hos barn

Når barna kommer i puberteten, kan de utvikle en svært foruroligende karakteristiske --- bryst klumper. Bryst klumper er normalt uskyldig i naturen som de er forårsaket av påvirkning av hormoner som nå er i kroppen sin. Besøk barnas lege slik at du kan få en sikker diagnose av hva som skjer i barnets kropp.

Påvirkning av menstruasjonssyklusen

Fibrocystic endringer finner sted på grunn av påvirkning av østrogen og progesteron. Under den ordinære datteren din menstruasjonssyklus, brystene hovne opp som hennes melkekjertler og kanaler vokse seg større og som kroppen hennes beholder vann. Etter hennes perioden er over, vil hennes bryst hevelse går ned og brystene vil komme tilbake til det normale.
Cyster vil bli påvirket på samme måte av datteren din menstruasjonssyklus. De vil vokse før og under mensen, og når hennes periode er avsluttet, vil cyster gå ned i størrelse. (Hvis hun presser på cyste, kan det føles som et øyeeple.)

Godartede Klumper

Noen ungjenter utvikle fibroadenomas, eller solide tumorer i brystene. Disse svulstene er bygget opp av strukturelle og glandular vev, derav navnet fibroadenomas. To kjennetegn ved fibroadenomas er: de er lette å flytte rundt på manipulasjon og de føler gummiaktig. Klumpen vil ikke forårsake smerte. Disse kan utvikle seg i jenter som er i slutten av tenårene eller begynnelsen av 20-årene. Mens de fleste fibroadenomas er godartet, kirurger mener det er en god praksis å fjerne disse svulstene for å sikre at de er virkelig godartet.

Bryst klumper i Boys

Preadolescent og unge gutter er ikke immune mot bryst klumper. Din sønn vil oppleve sin egen bølge av hormoner som utøver en innflytelse på hans bryst vev. Denne tilstanden er ikke alvorlig, men gutten som har merk bryster kan utvikle noen reelle bekymringer om hvordan det gjør ham ser. Dette vevet kan forsvinne i løpet av to måneder til to år. Du bør ha din sønns barnelege holde et tett øye med denne ekstra bryst vekst for å sikre at det er godartet og at det forblir slik.

Gynecomastia

Brystvev din sønn utvikler kalles gynekomasti. Dette er en fast klump som vises under en brystvorte eller begge brystvortene hans. De kan være øm, spesielt når de vokser. De kan være ujevne i størrelse. Gynecomastia kan kjøre i familier. Det er mest vanlig hos gutter som er større tenåringer (høyere eller tyngre eller begge). Gynecomastia kan utvikle som følge av fedme.

Når skal bekymre deg om en klump

For både mannlige og kvinnelige ungdom, bør du bekymre deg for en klump når den vokser, hard, unmovable og forårsaker misdannelser. Hvis klumpen gjør sin tilstedeværelse kjent før barnet ditt når hun fylte 10 år, eller om det er et sår i huden eller smilehullet over klump, hvis klumpen er mer enn en 1/2 inches i størrelse, eller hvis barnets brystvortene er lekker melk, blod eller annen væske, ta henne med til legen umiddelbart. Hvis klumpen ikke forsvinner innen to år eller om hun har andre symptomer som vekttap og nattesvette, gå til legen.

Terapi for behandling av lever, bryst, og nyrekreft

Som med alle typer kreft, behandling for leveren, bryst eller nyrekreft avhenger av hvilken type kreft du har og hvor langt at kreften har spredd seg eller spredning. Det avhenger også av hvilket stadium av kreft du er i. Det avhenger også av hvor sunn du er som person og hva du ønsker personlig. Behandlingstilbud florerer for alle tre typer kreft.

Kirurgi eller invasiv undersøkelse

Leverkreft er vanligvis best behandles med kirurgi. Hvis kreft er fanget tidlig, kan legen velge å fjerne en del av leveren med svulsten; dette er kontroversielt, men vil så mange pasienter med leverkreft tilbakefall når bare en del av deres leveren er fjernet. En levertransplantasjon kan være det beste alternativet. Det er andre invasive teknikker som noen ganger brukes til å behandle leverkreft, inkludert cryoablation og radiofrekvensablasjon. I cryoablation vil legen sette flytende nitrogen inn i tumoren og fryse kreftcellene. Radiofrekvensablasjon er det motsatte av cryoablation; den bruker varme og elektrisitet til å drepe kreftceller. Legen din kan også velge å injisere alkohol inn i svulsten, og dermed drepe kreftcellene.

Brystkreft kan behandles med kirurgi. Det avhenger av hvor langt kreften har spredd seg. Legen kan utføre en lumpectomy, hvor den del av brystet som påvirkes av svulster er fjernet. Selvfølgelig kan du må gjennomgå en mastektomi, der alle dine bryst er fjernet, noen ganger inkludert muskel under. Lymfeknuter kan også trenge å bli fjernet, noe som sikrer alle av kreft blir fjernet.

Kirurgi er også ofte brukt til å behandle nyrekreft. Legen kan anbefale en nefrektomi, som innebærer fjerning av en nyre, noen ganger også inkludert binyrene og omkringliggende lymfeknuter. Legen din kan bare ønsker å fjerne svulsten eller den delen av nyrene som inneholder svulsten. Cryoablation kan også brukes for nyrekreft, så vel som embolisering. Embolization innebærer å stoppe opp hovedpulsåren til nyrene, og dermed kvele svulsten og holde den fra å motta næringsstoffer den trenger for å overleve.

Kjemoterapi

Kjemoterapi er en vanlig behandling for mange typer av kreft. Ved behandling av leverkreft, kan chemoembolization brukes som bruker den samme teknikk som embolisering, der hovedpulsåren som leverer leveren er stoppet opp. Deretter mellom at stans, og leveren, blir chemo medikamenter leveres i form av injeksjon.

I brystkreft, kan chemo brukes sammen med kirurgi, eller det kan anvendes alene. Noen ganger er det brukt før kirurgi for å hjelpe krympe svulsten ned til et mer håndterlig størrelse, slik at det kan være lettere fjernes. Noen ganger chemo brukes etter operasjonen som et forebyggende teknikk for å sørge for at alle av kreft er ødelagt. Hvis kreften har spredning over hele kroppen din, kan chemo narkotika brukes til å holde kreften i sjakk eller lindre symptomene du kan være følelsen.
I nyrekreft, er cellegift brukes oftere hvis kreften har spredning, eller spre seg. Chemo kanskje ikke fungerer så godt for nyrekreft, som det gjør for andre typer kreft.

Målrettet / Hormon / biologisk behandling

Nexavar er en type målrettet medikamentterapi brukt i noen leverkreftpasienter. Det hjelper til å stoppe svulsten fra å få flere blodkar, og dermed kutte av blodtilførselen til tumor.
Det er visse målrettede narkotika behandlinger tilgjengelig i behandling av brystkreft også. Herceptin er en type som blokkerer HER2-proteinet, og dermed ødelegge kreftceller. Avastin kan også brukes til å skjære av blodtilførsel til kreftcellene. Hormonterapi kan også anvendes ved behandling av brystkreft, spesielt etter kirurgi eller hvis kreft har spredd seg. Eksempler på hormonbehandling inkluderer Tamoxifen og Arimidex.

Ved behandling av nyrekreft, kan biologiske eller målrettet terapi benyttes. Biologisk behandling bidra til å bekjempe kreften ved å få immunsystemet involvert. Målrettede medisiner kan også brukes, inkludert Nexavar og Sutent. Disse to stoffer hjelpe til å kutte av blodtilførselen til tumorer. TORISEL er også en annen form for målrettet terapi som har ødeleggende virkninger på kreft. De målrettede behandlinger fungerer ved å blokkere nødvendige signaler for kreftcellene.

Stråling

Stråling kan brukes i alle de tre former for kreft og brukes på området der tumoren er plassert. Den bruker sterke former for energi i form av stråler rettet mot tumor og omkringliggende vev. Det er noen ganger brukt før kirurgi for å hjelpe krympe svulsten størrelse, noe som gjør det lettere å fjerne. Noen ganger er det brukt etter operasjonen for å hjelpe rense kroppen for eventuelle tiloversblevne kreftceller. Det kan også brukes for å kontrollere kreft og holde symptomene i sjakk.

Alternative behandlinger

Alternative behandlinger er ofte brukt for ikke å behandle kreften selv, men for å hjelpe deg å lindre noen av kreft symptomer og effekter av behandlingene på kroppen din. Akupressur og akupunktur er to måter å gjøre dette. Du kan også bli involvert i yoga eller annen form for aktivitet som hjelper deg å slappe av. Å bli involvert i en støttegruppe kan også være en fantastisk emosjonell form for terapi når du er varig slik harde løpet av behandlinger.

Hvordan få bryst-reduksjon kirurgi dekkes helseforsikring

Hvordan få bryst-reduksjon kirurgi dekkes helseforsikring


Brystreduksjon er blitt en populær prosedyre for kvinner som ønsker mindre, mer velskapt bryster. Det er mange grunner til at du kanskje ønsker å redusere brystene, inkludert ryggproblemer, brystsmerter, infeksjoner, pustevansker, ujevne bryster eller lengter etter en mer fastere utseende. Bryst-reduksjon kirurgi kan være dyrt, men i noen tilfeller forsikringsselskap kan dekke det.

Hvordan få bryst-reduksjon kirurgi dekkes helseforsikring

•  Snakk med fastlegen din om bryst-reduksjon kirurgi. Legen din kan ikke bare anbefale gode steder å ha kirurgi gjort, men også bidra til å få forsikring for å dekke prosedyren hvis det er mulig. Mange forsikringsselskaper vil dekke et bryst-reduksjon kirurgi hvis store bryster føre til medisinske problemer, for eksempel rygg problemer, dårlig holdning, skjelettdeformiteter, eller brystsmerter. Vanligvis er alt legen trenger å gjøre enten ringe forsikringsselskapet for å få autorisasjon for brystreduksjon og gi medisinske grunner som gjør det til en nødvendighet, eller fakse en kopi av din journal med årsaker til at du trenger brystreduksjon gjort.

Ring forsikringsselskapet deg selv å finne ut hva fordelene er tilgjengelig. Du har kanskje allerede dekning for en brystreduksjon prosedyren gjennom din nåværende forsikringsselskap. Noen ganger, å finne ut dette og få brystreduksjon dekket er bare et spørsmål om å kontakte forsikringsselskapet selv. Spør dem om brystreduksjon og hvilke typer kirurgiske prosedyrer de er villig til å dekke. Etter det kan det bare være et spørsmål om å gi forsikringsselskapet med dokumentasjon av hvorfor du trenger bryst-reduksjon kirurgi. Hvis du har medisinske problemer som krever brystreduksjon for å bøte på problemet, vil de fleste forsikringsselskaper betale for inngrepet.

Snakk med en kirurg som du ønsker å utføre brystreduksjon. Finn et anlegg eller noen som du er interessert i hvor du kan vurdere å ha kirurgi. Spør dem om hva slags forsikringer de godtar og hva forsikringer dekker som regel en brystreduksjon prosedyre. De fleste kosmetisk kirurgi fasiliteter vil vite denne informasjonen fordi de har erfaring med å håndtere forsikringsselskaper. Hver forsikringsselskap krever en viss mengde av kriterier for en pasients brystreduksjon som skal dekkes. Anlegget der du velger å ha brystreduksjon gjøres vil vite dette kriteriet eller har en fakturerings førsteamanuensis som kan sjekke for deg.

Finn ut om copay eller egenandel. En copay er vanligvis en viss mengde av regningen at du må betale etter (eller før) forsikringsselskapet betaler en viss prosentandel av prosedyren. En egenandel er beløpet du må oppfylle ut av lommen før forsikringsselskapet kommer til å betale et beløp. Finn ut på forhånd hva typer betalinger du må gjøre for å få forsikringsselskapet til å dekke kostnadene for en brystreduksjon. For eksempel vil noen forsikringer betale 100 prosent av brystoperasjon. Noen forsikringsselskaper vil betale opp til 80 prosent, og krever at du betaler 20 prosent. Sørg for at du vet opp foran noen avgifter forbundet med å ha ditt forsikringsselskap betale for bryst-reduksjon prosedyre.

Bryst Cold Relief

En brystet kald er en virusinfeksjon som forårsaker bronkiene blir betent, forårsaker en slimete buildup som fører til hoste. Den medisinske betegnelsen på en kiste kald er akutt bronkitt. I tillegg til en slim-fylt hoste, kan andre symptomer på en kiste kald inkluderer sår hals, milde muskelsmerter, lavgradig feber, tretthet og sårhet i brystet. Bryst forkjølelse er oftest forårsaket av et virus. Andre mulige årsaker inkluderer en bakteriell infeksjon og kontakt med irriterende stoffer eller forurensninger.

Over-the-counter narkotika

Flere over-the-counter medisiner kan bidra til å gi lindring fra symptomene på en kiste kaldt. Disse medikamentene inneholder ofte stoffer som bidrar til å undertrykke hoste og smertestillende midler som kan lindre smerter og plager som ofte forbindes med en kiste kaldt. Mange av disse produktene inneholder også febernedsettende medikamenter som paracetamol og ibuprofen. Det er viktig å huske på å kontrollere de aktive ingrediensene i de medisiner du tar for å sørge for at du ikke tar for mye av en. For eksempel kan ta en over-the-counter kaldt medisin og paracetamol føre til en overdose fordi mange over-the-counter kulde medisiner inneholder allerede paracetamol. Det er også viktig å merke seg at den amerikanske Academy of Pediatrics anbefaler at barn yngre enn to aldri bli gitt over-the-counter kulde medisiner på grunn av risikoen for livstruende komplikasjoner. Sjekk alltid med barnelege før du gir kaldt medisiner til små barn.

Antibiotika

Fordi de fleste bryst forkjølelse er forårsaket av virale infeksjoner, antibiotika vil ikke være en effektiv behandling. Imidlertid, mindre vanlig, brystet forkjølelse resultere fra en bakteriell infeksjon, og i disse tilfeller vil være foreskrevet antibiotika. Når foreskrevet antibiotika for å behandle en kiste kaldt, er det viktig å ta alle foreskrevne medisiner, selv om du føler deg bedre og symptomene har gitt seg. Hvis du ikke tar alt av medisiner, kan noen av bakteriene værende i kroppen din og re-infisere deg. Dette kan føre til antibiotika-resistente bakterier.

Rest

Når du er syk, tar litt fri fra vanlige aktiviteter, som for eksempel arbeid og skole, og får mer hvile enn normalt gjør at kroppens immunsystem til å bekjempe infeksjonen. Det er viktig for personer med en kiste kaldt til å prøve og kutte ned på planene sine for å gi tid til å komme seg. Holde opp din normale tempo kan forlenge restitusjonstiden.

Inngrodde Nail Cure

En inngrodd tånegl er en smertefull tilstand av foten som kan være svært vanskelig å leve med. En inngrodd tånegl er en tilstand der tånegl begynner å vokse til tå. Turgåing kan bli vanskelig, og dag-til-dag liv kan bli mye vanskeligere enn normalt. Forstå behandling for inngrodde tånegler, enten hjemme eller av en lege, kan gjøre livet med dette problemet mye enklere.

Forebygging

En av de viktigste måtene å unngå en inngrodd tånegl er forebygging. Den Epodiatry nettstedet sier "hjørnesteinen i selv behandling og forebygging av inngrodde tånegler innebærer å kutte spikeren rett over ..." Dette stopper hjørnene av neglen fra å vokse inn i huden ved at det å stikke ut langt borte fra tå. Du bør ikke taper hjørnene av neglen. Epodiatry sier også det er ikke sant at å kutte en V på slutten av tånegl vil hindre inngrodde tånegler. Ikke gå med trange sko og sokker som disse kan føre til at neglen til å vokse innover. Vask føttene regelmessig for å unngå infeksjoner.

Soaking Foot

Hvis du har en inngrodd tånegl, bør du søke hjelp fra en podiatrist. Imidlertid kan inngrodd tånegl behandles delvis hjemme. En av de enkleste måtene å behandle din inngrodd tånegl er å suge foten. Dette skal kun gjøres hvis du ikke har en infeksjon. Denne enkle behandlingen innebærer soaking foten i vann i lengre perioder av gangen. Ikke varm eller kjøle vannet. Vannet bør være ved romtemperatur. Epsom salter er ofte brukt i denne behandlingen. Mens foten er soaking, massere siden av neglen lett. Dette vil bidra til å redusere betennelse og vil hjelpe lindre smerten.

Bo komfortabelt

Som enhver medisinsk tilstand, er det viktig å holde deg komfortabel når du har en inngrodd tånegl. For mye smerte kan føre til tretthet, stress og angst. Iført gode sko er svært viktig. Du må gi spikeren god plass slik at smertene er mindre intens. Iført sandaler er ofte foreslått, da dette bidrar til å holde tærne fri og åpen til luft. Smertestillende midler kan være nødvendig for å holde smertene blir for belastende. Aspirin vil hjelpe behandle din smerte enkelt. Prøv å holde av foten din så mye som mulig og holde tå ren for å unngå infeksjoner.

Medisinsk behandling

Det er viktig å få lege hjelp ved behandling av en inngrodd tånegl. En podiatrist vil undersøke din inngrodd tånegl å se om det er infisert. Hvis det er infisert, må du kanskje ta antibiotika, og neglen kan ha å være delvis eller helt fjernet. Selv om spikeren ikke er infisert, kan kirurgi brukes til å stoppe spiker fra å vokse inn i huden din. Permanent fjerning av tånegl kan oppstå hvis spikeren fortsetter å vokse inn i huden om og om igjen. Noen ganger vil legen bare fjerne den delen som er å kutte inn i huden din. Etter operasjonen, vil det ta tre til fire måneder for neglen til å vokse tilbake.

Bryst Forkalkning Behandlinger

Bryst forkalkninger er kalkavleiringer som bygges opp over tid i brystvevet og kan føles som en klump i brystet. De er svært vanlig blant kvinner og er generelt helt ufarlig. I sjeldne forekomster, kan bryst forkalkninger være et tidlig tegn på brystkreft. Hvis bryst forkalkninger er fast bestemt på å være godartet, er det en rekke måter de kan behandles.

Mammografi

Leger og radiologer følge nøye med bryst forkalkninger hvis de er til stede på den tiden en mammogram utføres. I de fleste tilfeller, måten de forkalkninger Form er en indikasjon på hvorvidt de kan være et tidlig tegn på brystkreft. Vanligvis bare én av fire eller fem kvinner som har forkalkninger er diagnostisert med brystkreft. Selv om de er diagnostisert med kreft, er unormal vekst vanligvis i tidlig fase og kan kureres gjennom behandling.

Det første trinnet at de fleste leger vil ta i behandling av bryst forkalkninger er en mammogram. Dette er en test som utfører et røntgenbilde av brystvevet. Hvis forkalkninger er til stede, vil de vises som små hvite områder i brystet. Radiolog vil da undersøke x-ray for å bestemme mønsteret av forkalkninger. Visse mønstre av oppbygging er tegn på brystkreft, mens andre mønstre er harmløse. Når radiologen har gjort fastsettelse av hvilken type bryst forkalkninger som er til stede, vil en pasientens lege bestemme hvordan du vil fortsette behandlingen.

Behandling for Godartede Forkalkning

Et flertall av tiden, bryst forkalkninger er godartede og ikke tegn på kreft. Imidlertid vil en lege vil pasienten ha oppfølging besøk hvert halvår når bryst forkalkninger er identifisert. Etter den første mammografi dersom forkalkninger har vært fast bestemt på å være godartet, vil legen be pasienten om å gå tilbake til kontoret for en oppfølging mammografi etter en seks måneders periode. Hvis mammogram på den tiden viser at forkalkninger i det berørte bryst er fortsatt ingen bekymring, legen vil da be om en mammografi for det andre brystet etter ytterligere seks måneder. Hvis du på det tidspunktet det andre brystet ikke har forkalkninger, eller ikke har forkalkninger som tilsier brystkreft, kan en pasient deretter fortsette å se sin lege for årlige bryst eksamener, ifølge informasjon fra California Pacific Medical Center.

Behandling etter mistenkelig Forkalkning

Behandlingen for mistenkelige forkalkninger er litt mer komplisert. Etter en radiolog har undersøkt en pasients mammogram og bestemmer forkalkninger er mistenkelig, vil legen deretter utføre en biopsi. Dette er en prosess for å sette en nål inn i brystet for å fjerne noe vev som skal sendes til et laboratorium. Laboratoriet vil deretter analysere prøven og finne ut om cellene er kreft. Dersom cellene ikke er kreft, og deretter behandling for forkalkning er den samme prosess som omtalt ovenfor. Imidlertid, hvis cellene er bestemt til å være kreft, og legen vil ta skritt for å behandle bryst kreft i et tidlig stadium.

Hva er årsaken til ansikt, bryst, ben og arm Nummenhet?

Ansikt, bryst, er beinet, og arm nummenhet et vanlig symptom på en rekke medisinske tilstander. Hvis du opplever dette symptomet, bør du kontakte lege umiddelbart, siden det kan være et tegn på en alvorlig tilstand.

Fysiske forhold

Multippel sklerose, migrene hodepine, slag, hjertesykdom, fibromyalgi, diabetisk nevropati har vanlig symptom på nummenhet i visse områder av kroppen. Andre medisinske tilstander kan også forklare nummenhet.

Psykologiske forhold

Angstlidelser, depresjon og andre psykiske problemer kan føre til følelser av nummenhet.

Andre årsaker

Dårlig blodsirkulasjon, press på nerver, fattig diett som mangler egnede mengder av vitamin B12, kalsium, kalium og natrium, og ta visse medikamenter kan resultere i nummenhet.

Behandling

Behandlingen varierer avhengig av underliggende tilstand som forårsaker nummenhet. Diabetisk nevropati kan bli behandlet av endringer i kostholdet og medisiner for å holde blodsukkeret lavt. Migrene kan behandles med medisiner.

Advarsel

Hvis du opplever uforklarlige nummenhet, kontakt lege umiddelbart. Det kan være et tegn på en møtende slag, hjerteinfarkt eller andre potensielt dødelig medisinsk problem.