Digidexo.com

keratosis pilaris i kinnene

Keratosis pilaris Cures

Keratosis pilaris Cures


Keratosis pilaris, en follikulær hud tilstand preget av humper på ulike deler på kroppen, er en tilstand som rammer rundt halvparten av befolkningen i USA. Selv om det ikke er en skadelig tilstand, dens effekter er skjemmende, forårsaker lider av hud lidelse å prøve mange metoder for å kvitte seg med tilstanden, ofte kalt "kylling støt." Selv om det er ingen kur, det er mange metoder som har vært vellykket i reduksjon av støt.

Identifikasjon

Keratosis pilaris er noen ganger forveksles med akne, men det er ikke det samme. Keratosis pilaris, eller "KP", vanligvis påvirker bare visse områder av kroppen - baksiden og forsiden av overarmene, lår, setet området, og noen ganger kinnene i ansiktet. KP viser seg som små støt, som kan noen ganger være reddened hvis huden er irritert. Disse humper vises i flekker på det berørte området og føre til at huden til å føle grov.

Årsaker

KP humper er forårsaket av over produksjonen av keratin, som tetter hårsekkene på det berørte området. En bump deretter vises på grunn av innsamling av ekstra keratin i dette området. Ofte, hvis en hump er fjernet, kan man finne en liten, kveilet opp håret i substans fjernet. I motsetning til akne, som er forårsaket av bakteriell oppbygging, KP er forårsaket av ekstra mengder av hud partikler. KP synes også å være en genetisk egenskap, overlevert fra foreldre til barn.

Behandling

Det finnes ingen kur for KP. Mange behandlinger er tilgjengelige, noen over disk og noen resept. De fleste har en peeling av huden på en jevnlig basis og anvendelsen av en slags aktuell kremer og lotions. Det er viktig å holde området hydrert, som basis årsaken til tilstanden er tørr hud. Mange mennesker velger dyrere behandling fra hudleger, som microdermabrasion på regelmessig basis; Imidlertid har ingen spesiell behandling viste seg å være inkluderende for alle som en "kur". De fleste hudleger er enige om at behandling for denne lidelsen må være en kontinuerlig prosess med mye prøving og feiling.

Effekter

Hvis en behandling er funnet å virke, er det viktig å fortsette og holde huden hydratisert. De fleste opplever at KP går bort av seg selv, etter at den lidende når hennes 30-årene. Mennesker opplever også at tilstanden forverres om vinteren, når luften er kaldere og tørrere, fører igjen til overdreven tilstopping av hår partikler. Mange synes at det å ha en solbrun hjelper, selv om dette ikke er en god grunn til å utsette seg for risikoen for hudkreft å kurere en overfladisk tilstand.

Misforståelse

Mange ser KP og lurer på om de også kunne "fange" den. Imidlertid er KP ikke en sykdom som overføres fra person til person. Det er ikke en smittsom tilstand, men en genetisk en. Selv om det kan være en lite attraktiv tilstand, er det virkelig en ufarlig hudsykdom. Tålmodighet, tid, prøving og feiling, og alder er de beste behandlinger for KP.

Hva gjør keratosis pilaris ut?

Keratosis pilaris, eller "KP", er en hudlidelse som rammer rundt 40 til 50 prosent av befolkningen. Spesielt utbredt blant tenåringer, er det en follikulær lidelse som fører til grove støt på ulike deler av kroppen, særlig de øvre armer, lår og rumpe. Babyer kan også ha denne tilstanden, med humper som vises på kinnene. Selv om det er ingen kur for KP, ulike behandlinger er tilgjengelig som kan lindre symptomene og føre til at huden til å se mindre humpete og irritert.

Typer

Det finnes flere typer av keratosis pilaris. Ifølge nettstedet, Hjelp til KP, varianter inkluderer follikulære lidelser, slik som keratosis pilaris rubra, som inkluderer oppdateringer av humpete og irritert hud, og keratosis pilaris rubra facii, som inkluderer et rødt utslett typen patch på kinnene. Ingen av disse forholdene er livstruende, men for de som har denne tilstanden med sine skjemmende støt, kan det være skadelig for deres personlige liv.

Funksjoner

Ofte forvekslet med akne, keratosis pilaris er svært forskjellig. KP er oppbygging av keratin, et protein, på huden. Det tetter hårsekkene, forårsaker en "kåt" bump skal vises. Hvis bump er trukket ut av huden, kan et hår vanligvis finnes fordi veksten har blitt blokkert av bygget opp keratin. Noen humper kan vises rød og betent, omtrent som kviser, men i motsetning til akne, er oppbygging ikke er forårsaket av bakterier. Den finnes i patcher, vanligvis på øvre og ryggen av armene, øvre del av låret området, og rumpeballe området. Humper er små og føre til at huden til å virke grovt, som gåsehud, og det er derfor tilstanden er noen ganger referert til som "kylling hud".

Årsaker

KP er antatt å være en genetisk sykdom. Hvis foreldrene har det, er det en 50 prosent sjanse for at deres barn skal arve det, også. Vanligvis familiene som hevder å ha KP har tørrere hud. Det er ikke en smittsom tilstand - berører en person med åpenbare KP vil ikke føre til en annen for å bryte ut i støt.

Behandling

Det finnes ingen kur for keratosis pilaris på dette tidspunktet. Imidlertid har enkelte behandlinger blitt funnet å redusere symptomer som tung peeling med visse syrer som urea og alpha-hydroxy syre. Det er viktig å huske at rotårsak av KP er tørr hud og tilstoppede porer, så er det viktig å bruke en intensiv fuktighetskrem samt exfoliate. Noen lider av KP bruke andre metoder, for eksempel olje trekke og selv endre sine dietter for å prøve og lindre symptomer.

Betraktninger

KP ser ut til å forsvinne som lider blir eldre og ofte tilstanden er helt borte etter alder 30. Symptomene også ser ut til å forsvinne i løpet av sommermånedene, og forverres over vinteren. Med behandling, er det viktig å være konsekvent og ikke stoppe eksfolierende og fuktighetsgivende huden eller keratin stopper ikke å bygge opp til å tette hårsekkene.

Behandle keratosis pilaris hos barn

Introduksjon

Keratosis pilaris, eller KP, er en hud tilstand som resulterer i små humper på overarmene og baksiden av lårene. Hos barn, KP også kan vises på kinnene. Polka-prikkete utseende av støt ligner "kylling hud". Fargen på humper kan være rød eller brun, avhengig av hudfarge. KP er ufarlig, men til mange humper er skjemmende. Det finnes ingen kur for KP, men det er flere over-the-counter, naturlige og reseptbelagte behandlinger tilgjengelig for å kontrollere sykdommen. I noen tilfeller er dette kronisk sykdom forsvinner ved voksenlivet. Men før den tid, behandle keratosis pilaris hos barn krever kontinuerlig fuktighetsgivende og peeling for å holde KP fra å returnere.

Fuktighetskremer

Ifølge KPKids, "En vanlig innledende behandling av keratosis pilaris er ofte intensiv fuktighetsgivende." Fuktighetskremer fungerer best med milde tilfeller av KP. De kremene myke opp og smøre harde støt. To kremer anbefalt av KPKids er Khepra Skin Therapy Cream og barna slik So Soft Body Lotion. Khepra inneholder naturlige ingredienser, inkludert lakserolje, myrra og røkelse. Den KIDS lotion ble utviklet av foreldre og inneholder ikke tilsatt duft eller skadelige ingredienser.

Eksfoliering

Exfoliants fjerne oppsamling av døde hudceller på det øverste laget av huden, kalt epidermis. Dr. Audrey Kunin av DermaDoctor skriver: "Hudleger ofte til OTC og Rx melkesyreprodukter til palliate KP." Milde syrer som melkesyre er ofte anbefalt for behandling av KP. Melkesyre er funnet i melk, yoghurt og lignende produkter. Men det er også en alpha hydroxy syre. Påføring melk eller yoghurt til huden vil forsiktig eksfoliere epidermis.

Anti-inflammatoriske produkter

Grønn te olje er et naturlig middel som er trygt å bruke på barn. Ifølge Dr. Kunin, kjemper det post-inflammatorisk hud misfarging. Dessuten er grønn te en antioksidant, så det beskytter huden mot frie radikaler som forårsaker skade på cellenivå.

Dual Purpose Products

The Mayo Clinic viser flere reseptbelagte legemidler for behandling av KP. Carmol og Keralac er to produkter som inneholder urea. (Urin er laget av urinsyre som kommer fra urea.) Urea fukter huden og bidrar til å fjerne døde hudceller. Dette produktet er tryggere for barn å bruke enn de andre reseptbelagte legemidler som aktuelle retinols, som er avledet fra vitamin A og ammonium laktat. Begge disse stoffene har flere bivirkninger. For en naturlig dual-purpose produkt, vurdere sitronolje. De emollients i olje- fukte huden, og sitronsyre forsiktig eksfolierer. Sitron olje hjelper også med betennelse.

Keratosis pilaris Rubra Face Treatment

Keratosis pilaris Rubra Face Treatment


Keratosis pilaris er en hud tilstand som rammer mange voksne i USA. Noen statistikk viser at det påvirker rundt halvparten av voksne, og enda noen babyer har vært kjent for å ha tilstanden. Tilstanden er preget av humper, vanligvis på overarmene og lårene, men noen ganger dukker opp i ansiktet. Denne type keratosis pilaris (eller KP) er referert til som keratosis pilaris rubra faceii (KPRF), og er noen ganger forveksles med akne.

Identifikasjon

KP kan identifiseres av de små humper det skaper, vanligvis små, koniske formet papler under huden. I tilfelle av KPRF, støt forekommer i ansiktet, vanligvis kinnene. Humper oppstå i patcher og forårsake kinnene å vises rødt og betent. Dette er på grunn av irritasjon og kan se veldig lik en annen hud tilstand, roscaeca.

Årsaker

KP forårsakes av overproduksjon av keratin, som tetter hårsekkene på kroppen. Hvis en bump er fjernet, kan du ofte finne en liten hår. KPRF har de samme grunnleggende årsakene - mer død hud produsert av keratin enn huden kan håndtere, forårsaker en blokkering. KPRF er ikke akne, som er forårsaket av bakterier. Selv om grunnen til at noen mennesker har ulike former for KP er ikke definitivt kjent, det antas å være en genetisk egenskap gått ned.

Behandling

Mye som KP på andre deler av kroppen, er behandling for KPRF den samme. Fordi KP er en tørr hud tilstand, er det viktig å holde området godt hydrert. Det finnes ulike kremer som hjelper i dette. Det er også viktig å holde huden ekspandert, og noen mennesker har funnet tilfredsstillende resultater med å bruke exfoliaters og kremer som inneholder urea og ulike syrer, som glykolsyre, salisylsyre og melkesyre. Det er viktig å huske at ansiktet er mye mer sensitiv enn andre deler av kroppen. Skrubbe ansiktet vil ikke gjøre tilstanden gå bort; i stedet kan det forverre rødhet. Det finnes også reseptbelagte medisiner som hudleger kan anbefale i noen tilfeller av KPRF. Selv om det er ingen kur for KP, de fleste leger er enige om at det å holde tritt med behandlinger og tid er de beste måtene å produsere resultater.

Misforståelse

KP og dens typer, inkludert KPRF, er ikke smittsom forhold. Selv om de ser skadelig og lite tiltrekkende, de er ufarlige, og den personen som har tilstanden har ingen grunn til å behandle den, bortsett fra det faktum at de kan finne det skjemmende og irriterende, spesielt hvis de humper vises på ansiktet og er mer merkbar. Det er også en misforståelse at kontinuerlig skrubbing vil gjøre tilstanden gå bort. Det vil ikke, men skrubbing vil irritere huden.

Betraktninger

Mange har rapportert at deres KP har blitt bedre grunn til å være ute i solen. Det er viktig å huske god søndag sikkerhet hvis det er et alternativ som fungerer. Også synes KP å forverres i vintermånedene, så det er viktig å holde huden smidig med fuktighetskremer. KP alvorlighetsgrad synes også å minske med alderen. Noen har rapportert at tilstanden er helt borte av den tiden de er i 30-årene.

Keratosis pilaris Typer

Keratosis pilaris Typer


Ellers kjent som "kylling hud", keratosis pilaris er ikke en alvorlig helsetilstand, men en som kan føre til ubehag og forlegenhet. Keratosis pilaris påvirker ca 40 prosent av voksne og 50 til 80 prosent av ungdom, ifølge Dr. Nili N. Alai av MedicineNet. Selv om hvilke typer keratosis pilaris variere, huden er problemet generelt gjenkjennelig med støt på huden eller tørre, grove lapper. Keratosis pilaris kan manifestere seg på ansikt, armer, lår og rumpe.

Keratosis pilaris Alba

Keratosis pilaris alba er preget av tørr, grov hud og grå eller hvite humper. Denne type keratosis pilaris betyr huden er betent. Selv om det kan høres smertefullt, ikke denne tilstanden vanligvis ikke forårsake irritasjon. Det kan bli verre i løpet av de tørre vintermånedene, og vises vanligvis på armer, ben og rumpe.

Keratosis pilaris Rubra

Røde lesjoner eller røde betente støt er forbundet med keratosis pilaris rubra. Denne typen keratosis pilaris ofte dukker opp på større flekker av hud og er mer vanlig i vintermånedene når huden er vanligvis tørrere. Keratosis pilaris rubra vises vanligvis på ben, armer og rumpe.

Keratosis pilaris Rubra Faceii og atrophicans faciei

To typer keratosis pilaris påvirke ansiktet - rubra faceii og atrophicans faciei. Rubra faceii fører til en rødlig utslett på kinnene, og kan forveksles med rosacea. Det er mer vanlig sett med babyer, men kan også forekomme i løpet av barndommen og ungdomsårene. Denne typen keratosis pilaris later også huden føles grov. Atrophicans faciei later små fordypninger i ansiktet som ligner arrdannelse.

Hva er behandlingen for keratosis pilaris Rubra?

Keratosis pilaris rubra er en hud tilstand som resulterer i godartede støt og rødhet; det er mer vanlig i vintermånedene, og vanligvis dekker et bredt område av huden. Farmasøytiske behandlinger og naturlige kontroller er tilgjengelige for å bekjempe denne huden, som vanligvis oppstår i barne- og ungdomsårene.

Identifikasjon

Keratosis pilaris rubra er preget av tørre, betente humper som regel plassert på overarmene og lårene, men kan også oppstå på underarmene, leggene, ansikt og rumpe. Små ujevnheter er plassert i bunnen av hårsekken, og er fylt med en hard, tørr substans som kalles keratin, som er en hud protein. Humper ikke klø og er ikke smertefull. Keratosis pilaris rubra kan være til stede fra fødselen eller vises i puberteten.

Farmasøytiske behandlinger

En lege eller hudlege vil foreskrive kremer som inneholder salisylsyre, glykolsyre, trentinoin, lokale steroider eller vitamin D. De potensielle bivirkninger for disse tiltakene er svie, kløe, rødhet og ekstrem tørrhet. Foreskrevet behandling er trege i å vise bedring, og kan ta måneder å påvirke tilstanden. Keratosis pilaris rubra er sannsynlig å oppstår på nytt uten forebyggende strategier som rutine peeling og fuktighetsgivende av berørte områdene.

Naturlige behandlinger

Naturlige behandlinger for keratosis pilaris rubra inkluderer daglig peeling med en grov sjø svamp og bruk av en naturlig fuktighetskrem som ikke inneholder alkohol eller andre irriterende ingredienser. Huden blir skrubbet med en grov sjø svamp eller loofah, som fjerner tørr hud og forsiktig riper keratin plugg. Naturlige fuktighetskremer inneholder kokosolje, solsikkeolje, jojobaolje og andre naturlige oljer uten tilsetningsstoffer for å hindre tørrhet. Forbedring kan ofte bli lagt merke til i løpet av en uke for å bruke naturlige behandlinger.

Forebygging / løsning

For å redusere gjentakelse av keratosis pilaris rubra, rutinemessig rens huden med en grov vaskeklut og en mild såpe. Bruk en fuktighetskrem etter hver bad eller dusj for å forhindre at huden blir tørr. Regelmessig fuktighet og peeling vil bidra til å fjerne de keratin plugger som dannes i porene på grunn av denne hud tilstand. Keratosis pilaris rubra ofte løser med alderen og videre behandling er ikke nødvendig.

Advarsel

Hvis du velger en farmasøytisk behandling, sørg for å følge alle anbefalinger om foreskrevne medisiner. Mange av de farmasøytiske behandlinger kan ikke kombineres med andre løsninger. Ekstra solbeskyttelse kan være nødvendig med farmasøytiske behandlinger for keratosis pilaris rubra. Vennligst les pakningsvedlegget hva medisinen er foreskrevet.

Over the Counter behandling for keratosis pilaris

Flekker av små, grove, røde nupper kan være et resultat av en vanlig hudlidelse som kalles keratosis pilaris. Humper oppstå på hårsekkene og porer, og er noen ganger forveksles med andre hudsykdommer.

Hva er keratosis pilaris?

Keratosis pilaris, ofte referert til som KP, er en hud tilstand der små, grove røde nupper vises, oftest på den øvre, ytre iden av armene, men kan dukke opp på lårene, ansikt, rygg og rumpe i tillegg.

Det er faktisk ganske vanlig. Ifølge Guide Acne, rundt 60 prosent av tenåringer har KP, de fleste av dem jenter. Om lag 40 prosent av alle voksne får KP til en viss grad. Det er mer vanlig hos personer som lider av atopiske tilstander, hypothyrodism, Cushings sykdom, iktyose vulgaris og andre genetiske sykdommer.

KP er noen ganger forveksles med akne, men er det ikke. Når kroppen gjennomgår keratinization, prosessen der kroppen din bygger sitt ytterste laget av huden, for ofte eller i feil områder, samler overflødig hud rundt hårsekkene. De resulterende humper ser ut som små kviser.

Ifølge Guide Acne, ser KP liker også to andre hudsykdommer, lichen spinulosus og pityriasis rubra pilaris.

KP er ansett for å være påvirket av hormoner siden det vanligvis vises under puberteten. Det er vanlig hos overvektige kvinner, som har høyere mannlige hormonnivåer. KP kan også sendes på genetisk.

Over-The-Counter Treatment

KP er en kronisk tilstand, og behandling for det vil være en langsiktig satsing. Det finnes ingen kur for KP. Ifølge DERMAdoctor, kan dette være fordi det kan være forhåndsbestemt genetisk. Selv om det kanskje ikke kureres, er KP minst håndterbare, og det er over-the-counter behandlinger tilgjengelig for den.

Ifølge Guide Acne, noen over-the-counter behandlinger er melkesyre lotions, urea lotions og glykolsyre kremer. Disse kremer bør brukes til det berørte huden området etter bading og før du går å sove om natten.

Vitamin A kremer kan også være nyttig i behandling av KP, men overforbruk kan la huden din tørr og rå. Noen aktuelle anti-inflammatoriske kan bidra til å håndtere følsomheten og kløe av hud områder berørt av KP.

Microdermabrasion kan også være nyttig, men det er kostbart på hudlege kontor. Det er over-the-counter microdermabrasion alternativer.

Keratosis pilaris alternative behandlinger

Keratosis pilaris blir ofte referert til som kylling hud syndromet på grunn av utseendet av røde støt på huden. Keratosis pilaris oppstår når kroppen produserer for mye av proteinet keratin. Disse små og hevet støt vanligvis vises på overarmene og lårene, men keratosis pilaris kan manifestere seg på andre områder av kroppen også.

Fakta

Humper forårsaket av keratosis pilaris ikke forårsake noen fysiske smerter eller kløe i huden. Imidlertid kan humper virke skjemmende og forårsake forlegenhet til personen med tilstanden, spesielt når det er alvorlig. Det er foreløpig ingen kur for keratosis pilaris. Men det er flere hjemme-behandlinger man kan benytte for å minimere støt.

Alpha Hydroxy

Alpha hydroxy er en rik krem ​​som kan brukes til de berørte områder av huden. Alpha hydroxy fungerer på to måter å redusere forekomsten av røde nupper. Det eksfolierer huden og gir den med dyp fuktighet. Tørr hud kan faktisk føre til støt for å bli grovere og mer merkbar, og det er derfor fuktighet er så viktig for huden med keratosis pilaris. Rikelig bruke denne kremen etter dusjing å låse i fuktighet. Dette kan bli funnet over disk eller foreskrevet i høyere doser for ekstreme tilfeller.

Betakaroten

Beta-karoten er en naturlig element, fra vitamin A-familien, som finnes i matvarer som faktisk kan bidra til å blokkere overproduksjon av keratin i kroppen. En diett rik på betakaroten kan bistå i å gi klarere og jevnere hud. Betakaroten-rik mat inkluderer gulrøtter, spinat, søtpoteter og brokkoli. Ett middel er å drikke et glass gulrot juice daglig. Ikke overdriv gulrot juice som det kan føre til at huden til å ha en oransje farge. Betakaroten kan også bli funnet i pilleform hvor vitaminer er solgt.

Eksfoliering

Peeling av huden med en loofah i dusjen kan hjelpe myke opp huden og glatter ut grove støt. Denne fremgangsmåten kan brukes med hver dusj, men bør ikke være under kraftig. Over skrubbe det berørte området kan faktisk irritere huden og forårsake støt for å bli mer rød. En kroppsskrubb kan brukes i stedet for en loofah for peeling formål. Se etter en som gir fuktighet, for eksempel en med shea smør.

Finne en Regime

Eksperimenter med hva regimet gir deg de beste resultatene, leker med kosthold, peeling produkter og merker av lotion. Du kan koble til andre med keratosis pilaris og finne ut hva diett fungerer godt for dem og kanskje tilpasse den til din egen livsstil. Vær oppmerksom på at når du slutter å gjøre et regime som fungerer godt for deg, vil tilstanden tilbake. Det er noe som må holdes opp med for å oppnå resultater.

Behandle keratosis pilaris Naturligvis

Introduksjon

Keratosis pilaris (KP) er en kronisk hudsykdom som rammer nesten 50 prosent av befolkningen, ifølge DermaDoctor hjemmeside. Tilstanden er preget av humper som danner en prikkete mønster på overarmer, lår og rumpe. Noen sier KP ligner "kylling hud". De små humper er svært merkbar, men ufarlig. Symptomer kan være mild til alvorlig. Selv om det er ingen kur for keratosis pilaris, er det naturlige behandlinger for å kontrollere sykdommen. Men behandlinger må være pågående. Gang stoppet, tilstanden avkastning.

Flere behandlinger

Den beste måten å behandle KP er med flere produkter. Dr. Audrey Kunin av DermaDoctor skriver: ". KP er mest definitivt en av disse hudsykdommer som svarer best til en multi-terapeutisk tilnærming I min erfaring, single-ingrediens produkter eller rutiner ikke gjøre nesten like godt som kombinasjonsbehandling." Et annet nettsted om dermatologi, DermStore, sier: "Strategien for behandling KP involverer én eller flere av følgende prosesser:. Peeling, fuktighetsgivende, mykgjørende og bruke anti-inflammatorisk agenter"

Eksfoliering

Dr. Kunin av DermaDoctor skriver også: "Behandling handler om å glatte ut humper Therapy kan eliminere støt, forbedre teksturen, eliminere akne-forårsaker plugger og forbedre den generelle utseendet.." Det er flere måter å eksfoliere huden. Dette innebærer å fjerne døde hudceller og renser ut porene. En pasta laget av bakepulver og vann skrubbet inn i huden er en god naturlig exfoliant. En salt og vann lim er en annen naturlig exfoliant. Melkesyrer også eksfoliere huden. Ifølge Mayo Clinic, hjelper melkesyre fjerne ekstra keratin fra hudens overflate. Melkesyre er funnet i melk, kulturmelk og yoghurt. Det er to andre milde syrer som kan være nyttig i herding keratosis pilaris. Sitronsaft har sitronsyre, og eple cider eddik har asketisk syre. Anvende en av disse milde syrer til de berørte områdene av huden vil avgis eventuelle rester som kan bidra til keratosis pilaris. Vitamin A er ofte brukt i behandlingen også. Den aktuell bruk av retinols, et derivat av vitamin, finnes i mange legemidler som brukes til å behandle KP. Men etter en naturlig rette, bruke vitamin A-kapsler. Bryte åpne en kapsel og bruke fettløselige vitamin til huden minst en gang om dagen. Ifølge Mayo Clinic, retinoider virker ved å fremme cellefornyelsen og hindre hårsekken blir plugget.

Fuktighetskremer

Kremer smøre huden og myker humper. Dr. Kunin anbefaler grønn te fordi den inneholder EGCG å bekjempe betennelser som fører til dannelse av post-inflammatorisk hud misfarging. Grønn te olje er også en antioksidant som hindrer skader forårsaket av frie radikaler. Sitronolje er en god fuktighetskrem som også bidrar med peeling på grunn av sitronsyre. The Herbal Luksus nettstedet sier sitron olje har "antibakterielle, snerpende og celle-regenererende egenskaper" som også bidrar med betennelse forårsaket av keratosis pilaris. Camellia olje er en naturlig substans som er gunstig for huden, fordi den har vitaminene A, B og E. Oljen er også i stand til å trenge dypt inn i huden, hvor den er lett absorberes.

Hvordan bli kvitt av keratosis pilaris - små hvite nupper på armene

Hvordan bli kvitt av keratosis pilaris - små hvite nupper på armene


Små hvite eller røde nupper på overarmene kan være en tilstand som kalles keratosis pilaris, eller KP. Tilstanden er ufarlig, men det er ofte resistent mot behandling. Det vises vanligvis hos unge mennesker og forsvinner i en alder av 30, ifølge MayoClinic.com. Du kan ta skritt for å lindre ru og tørr hud av denne vedvarende tilstand. Besøk din lege før du prøver å behandle alle hud tilstand på egen hånd.

Bruksanvisning

Se etter en krem som inneholder melkesyre, et stoff som syre bidrar til å fjerne overflødig keratin fra hudens overflate. AmLactin og Lac-Hydrin er to merker du kan prøve. Alternativt gjelder melk eller yoghurt direkte på huden din, eller legge noe melk produktet til badevannet, for melkesyre innhold.

Prøv rensemidler, lotions og kremer som inneholder alpha hydroxy syre (glykolsyre), en kjemisk exfoliant. Alpha hydroxy syre hjelper huden å holde på fuktigheten og kaste død hud.

•  Prøv kremer som inneholder urea. Carmol og Urix er to eksempler. Carmol 10 og Carmol 20 er tilgjengelig over disk. Sterkere Carmol kremer er tilgjengelig på resept.

Skin produkter som inneholder salisylsyre, en exfoliant, er også nyttig.

Eventuelt bruke Retin-A eller et annet merke av aktuelle vitamin-A forberedelse. Disse aktuelle retinoider fremme cellefornyelsen, men kan være potensielt irriterende. For mye kan føre til uttørking og peeling av huden. Disse preparater kan være svært kostbart.

To ganger daglig, rense berørte huden med en naturlig bust kroppsbørste. Bruk en behandling cleanser. Tørk forsiktig, og gjelder behandling lotion eller krem.

Hvordan å behandle keratosis pilaris

Keratosis pilaris er en genetisk hudlidelse som rammer omtrent 50 til 80 prosent av ungdom og 40 prosent av voksne. Tilstanden fremstår som grove støt, noe som føles som sandpapir, på overarmer, lår og rumpe. En ufarlig sykdom som ikke vanligvis klø eller vondt, keratosis pilaris har ingen kur eller behandling. Men det finnes tiltak du kan ta for å leksjon de stygge humper.

Bruksanvisning

Vask berørte områder med milde såper eller rensemidler.

Hold huden fuktig så mye som mulig, så keratosis pilaris tendens til å forverres med svært tørr hud, spesielt i vintermånedene.

Påfør emollients flere ganger om dagen, spesielt etter bading. Produkter som inneholder melkesyre, salisylsyre, vaselin, alpha-hydroxy syre, urea krem, tretinoin krem ​​eller steroider kan forbedre dine symptomer.

Oppsøk en lege råd om andre produkter som ikke har lettet symptomene dine. Noen mennesker opplever at et kurs av antibiotika eller andre reseptbelagte medisiner redusere sine symptomer.

Vær tålmodig. Keratosis pilaris tendens generelt bedre med alderen. I noen mennesker, forsvinner tilstanden helt. Andre kan ha livslange kamper med tilbakevendende symptomer.

Tips og advarsler

  • Det beste du kan gjøre for å behandle keratosis pilaris er å intenst fukte.

Hvordan eliminere keratosis pilaris

Hvordan eliminere keratosis pilaris


Keratosis pilaris er en infeksiøs hud tilstand som manifesterer seg i form av hevet, akne-lignende støt og flasser hud. Ifølge Mayo Clinic, vises tilstanden vanligvis på baken, overarmene, ben og ansikt og er forårsaket av oppbygging av keratin, et protein som beskytter huden. Behandling av både milde og alvorlige tilfeller av keratosis pilaris er gjort hjemme, og med hjelp av en lege.

Bruksanvisning

•  Unngå å skrubbe eller gni huden, både under og etter dusj. Ifølge Mayo Clinic, vil dette gjøre keratosis pilaris enda verre. Bruk i stedet en puff eller vaskeklut til å forsiktig rense huden og klapp den tørr med et håndkle etter dusjing.

Vask det berørte området med mild såpe og varmt vann to ganger om dagen. Dette vil hindre at området fra å bli forverret, forverring av symptomene. Milde såper inneholder ingen fargestoffer eller parfyme.

Påfør en fuktighetskrem eller en fuktighetskrem som inneholder melkesyre, urea eller salisylsyre til de ferske rensede områder. Den lotion vil fukte huden og melkesyre, urea og salisylsyre vil bidra til å fjerne overskudd av keratin fra hudens overflate.

Påfør en over-the-counter eller reseptbelagte akne behandling som tretinoin eller adapelene til det berørte området hver kveld.

Kjør en luftfukter, særlig i løpet av de tørrere vintermånedene. Legge fuktighet til luften vil hindre huden tørker ut, noe som vil lindre noen av symptomene forbundet med keratosis pilaris.

6. Snakk med din lege eller hudlege om Microdermabrasion. Denne prosedyren utføres på kontoret og vil fjerne noe av keratosis pilaris ved å skrubbe bort de uønskede støt. Microdermabrasion er noen ganger brukt i forbindelse med andre prosedyrer.

Snakk med din lege eller hudlege om Intense Pulsed Light terapi, eller IPL. Under denne prosedyren, er lys energi i form av lasere rettet mot det berørte området for å fjerne uønskede støt og misfarging.

Tips og advarsler

  • http://www.biocutis.com/ingredients/
  • www.abateit.com
  • www.biocutis.com/blog
  • Cream ikke utløser bivirkninger

Hvordan å behandle keratosis pilaris med naturlig rettsmidler

En god måte å behandle keratosis pilaris er med naturpreparater. Naturlig rettsmidler er ofte like effektivt som over disk kremer og produkter som tilbys for keratosis pilaris. Nedenfor er noen av de mest effektive naturlige rettsmidler som kan bidra til å behandle keratosis pilaris.

Bruksanvisning

•  Påfør en Aspirin maske til de områder av huden berørt med keratosis pilaris. Aspirin masker er bare består av noen få aspirins blandet med like deler vann. Masser inn i huden og skyll av med kaldt vann.

Bruk en naturlig Body Scrub 3-5 ganger i løpet av uken. Kroppsskrubb bidra til å myke opp huden, bidrar til å fjerne tørr hud også. Kroppsskrubb kan også bidra til å redusere rødhet ofte forbundet med Keratotis pilaris.

Ta Omega 3 fatty acid kosttilskudd daglig. Fettsyrer er viktig for generell helse til huden, og mange pasienter med keratosis pilaris ikke få nok av sine fettsyrer med sin nåværende kosthold.

Hvordan bli kvitt av keratosis pilaris

Keratosis pilaris er i siste instans en tilstand i huden som vanligvis påvirker armer som brønner bena av noen mennesker. Det som skjer er at huden begynner faktisk å få en nesten grov eller grov følelse over det, påvirker relativt små områder opp og ned armer og ben. Dette er vanligvis ledsaget av bitte små humper i de berørte områdene. Selv om dette ikke nødvendigvis er en alvorlig tilstand, folk flest ønsker å kvitte seg med keratosis pilaris, noe som kan gjøres gjennom medisinering og personlig ledelse.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Selv om du kan bruke hjemme rettsmidler for å behandle keratosis pilaris, vil den mest effektive metoden innebære en reseptbelagte medisiner, samt noen hjemmetjenester.

Bruk en ammoniumlaktat krem. Du kan få en resept på denne medisinen fra legen din. Denne lotion bør glatte og myke grove patcher samt behandle de små støt forårsaket av tilstanden.

Påfør et retinoid krem, som Tretinoin, til urolige flekker. Dette er en annen reseptbelagte medisiner som kan brukes på keratosis pilaris. Må ikke brukes i forbindelse med noen ammoniumlaktat krem, bør både medisiner brukes separat.

Bruk en mild cleanser på de berørte områdene. Såper og exfoliants kan forverre og irritere flekker av keratosis pilaris, så prøv å bruke en mild rensemelk som er fri for parfyme.

Begynn å bruke en melkesyre lotion. Du trenger ikke resept for å bruke denne type produkt, og den kan brukes som et supplement behandling for medisinert kremer. Hva en melkesyre lotion vil gjøre er å fjerne overflødig protein fra huden din, som vil hjelpe til oppmykning disse problemområdene.

Fukte huden din. Siden råhet eller grovhet i huden er egentlig tørr, bør du bruke en fuktighetskrem daglig. Dette kan brukes i forbindelse med styrke lotions.

Tips og advarsler

  • Samtidig øke væskeinntaket vil ikke tjene til å kvitte huden av keratosis pilaris, vann kan forbedre den generelle helsen til huden din. Drikk 64-80 gram vann om dagen, noe som er om lag 8 til 10 glass væske. Du kan også være lurt å tenke på å investere i en luftfukter. Fuktigheten i luften kan hjelpe behandle keratosis pilaris.

Slik Cure keratosis pilaris

Keratosis pilaris, eller KP, er en vanlig hudlidelse. Sykdommen viser seg som små støt på huden som gir inntrykk av kylling hud. Nesten halvparten av befolkningen er plaget med denne sykdommen, ifølge Dr. Audrey Kunin av DermaDoctor nettside. De fleste av humper dannes på overarmene, baksiden av lårene og baken. KP er ufarlig og er ikke smittsom, men i noen tilfeller symptomene er alvorlige. KP har ingen kur, men behandlinger ofte hjelpe. Å holde symptomene i sjakk, må behandlinger fortsette, eller støt vil komme tilbake.

Bruksanvisning

Bruke flere produkter. KP "svarer best til en multi-terapeutisk tilnærming," sier Dr. Kunin. Tilnærmingen til KP er å eksfoliere, smøre og bruke anti-inflammatoriske produkter.

Exfoliate huden. Når du eksfoliere, fjerner du døde hudceller på overflaten av huden, og også dypt rense porene. Scrubs er gode exfoliants. Baking soda er en god hjemmelaget exfoliant, spesielt kombinert med vann for å danne en lime. En pasta laget av salt og vann er en annen god skrubb. Kommersielle scrubbere, som for eksempel St. Ives Apricot Scrub, er et godt valg.

Bruk vitamin A-kapsler. Et derivat av vitamin A kalt retinol brukes til å behandle KP. The Mayo Clinic sier at retinols brukes for "å fremme cellefornyelsen og hindre plugging av hårsekken." For en mer naturlig form for vitamin A, pause åpne en kapsel og presse oljen på huden.

Bruk alpha hydroxy syrer. Det er naturlige syrer som er mild. Den melkesyre som finnes i melk og yoghurt eksfolierer forsiktig huden. Bruk av disse stoffene til de berørte områdene vil dyp feilfri og glatt humper av KP. Glykolsyre er laget av fruktsyrer og er et populært hudpleieprodukt. Du kan kjøpe glykolsyre fra hudpleiesentre eller online. Du kan også kjøpe lotions og kremer som har glykolsyre som hovedingrediens.

Fukte huden din. Fuktighetskremer mykgjøre huden og KP humper. Sitronolje har sitronsyre som også bidrar til å eksfoliere huden. Grønn te olje er anbefalt for KP av Dr. Kunin. Grønn te har antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper. Camellia olje har vitaminer nyttige for huden, for eksempel A, B og E. Kakaosmør er laget av vegetabilsk olje og dypt inn i huden, så det er en utmerket fuktighetskrem. Kommersielle lotions fra Jergens, Vaseline Intensive Care og Lubriderm er bra for fuktighetsgivende huden.

Hvordan bli kvitt av keratosis pilaris Fast

Hvis øvre armer, ben eller rumpe har grove, tørre flekker som inneholder relativt små, hevet støt, kan det hende du har en hud tilstand som kalles "keratosis pilaris." Mens dette hud tilstand er ikke noe du bør virkelig bekymre seg for, da det ikke vil faktisk påvirke helsen din, kan det bli litt frustrerende. Fra tid til annen kan tilstanden føre til en person til å klø og klø. Dette kan føre deg til å oppsøke medisinsk behandling. Men det er et par ting du kan gjøre hjemme i forbindelse med medisiner for å fremskynde helbredelsesprosessen.

Bruksanvisning

•  Få en reseptbelagte medisiner fra lege eller hudlege. De fleste medisinske fagfolk vil foreskrive en aktuell behandling som enten ammoniumlaktat basert eller retinoid basert. Du bør bruke dette daglig, og følger opp med din lege som tilstanden forsvinner.

Påfør en fuktighetskrem som inneholder enten urea eller propylenglykol. Begge er i hovedsak kjemiske hud myknere som fungerer godt for denne tilstanden.

Swap ut bar såpe for en mild ansikt eller kropp cleanser. Selv om man skulle tro peeling og en grov cleanser bør arbeide for å kvitte huden av de små støt i forbindelse med keratosis pilaris, kan det forverre tilstanden. Se etter rensemidler som inneholder visse additiver, slik som fett og oljer.

Begynn å ta kortere dusjer. Lang dusj kan begynne å tørke ut huden din, som uunngåelig vil forverre denne huden. Hold dusjer til rundt 10 minutter. Og sørg for at vannet er bare varm.

Prøv å bruke en fuktighetskrem som inneholder melkesyre. Dette er en annen stor hud mykgjørende middel som kan brukes i forbindelse med ammonium-laktat, et retinoid og et legeme fuktighetskrem.

Tips og advarsler

  • Drikk 8 til 10 glass vann per dag, noe som er omtrent 64-80 oz. Begynn å bruke en luftfukter i hjemmet for å øke fuktigheten i luften.

Hva er keratosis pilaris?

Hvis du alltid har gåsehud i midten av sommerens varme, kan du bli lider av en hudsykdom som kalles keratosis pilaris. Mens irriterende, de små støt forårsaket av keratosis pilaris er godartet. Det er ikke nødvendig å behandle tilstanden med mindre du synes det å være et kosmetisk problem.

Beskrivelse

Sett i mennesker i alle aldre, keratosis pilaris er en hud tilstand preget av små, grove støt som vanligvis vises rundt hårsekkene på armer, ben, rumpe og ansikt. Avhengig av pasienten, støt varierer fra hvit til skin-tone eller rødt. Personer med keratosis pilaris ser ut som de har alltid gåsehud, og vanligvis rapporterer at huden føles grov, som sandpapir.
Mens keratosis pilaris kan være et kosmetisk problem, er det ikke er medisinsk skadelig. Det skjer jevnlig hos friske mennesker som ikke har andre medisinske klager.

Årsak

Ifølge MedicineNet.com, keratosis pilaris rammer 50 prosent til 80 prosent av ungdom og 40 prosent av voksne. Mens leger ikke forstår hva som forårsaker keratosis pilaris, tror de at det er genetisk og at det er relatert til hudens overproduksjon av keratin. Tilstanden synes også å påvirke folk med tørr hud, i motsetning til normal eller fet hud, og er mer vanlig hos personer som lider av eksem, dermatitt og kjente allergier.
Keratosis pilaris utvikler seg når keratin - små, tørre biter av hud - tetter åpningene av follikler. Dette fører til at follikler til å bli svakt betent, noe som fører til en humpete utseende. Tilstanden er ikke smittsom.

Diagnose

Den eneste måten å definitivt diagnostisere keratosis pilaris er å bli undersøkt av en lege eller hudlege. Det er lett å kjenne igjen fordi dens presentasjon er vanligvis grei. I sjeldne tilfeller, men keratosis pilaris speiler utseendet på akne, eksem, atopisk eksem eller tørr hud (tørr hud), så det kan bli feildiagnostisert til tider.

Behandling

Det er vanskelig å behandle keratosis pilaris, fordi det er ingen reell kur. Mens noen behandlinger kan hjelpe kosmetiske utseende av støt, ingenting vil gjøre dem gå bort permanent. Symptom behandling omfatter renser hårsekkene med milde exfoliants og smøre huden med fuktighetskremer som Salex og AmLactin. Retin-A - et stoff som brukes til å behandle akne - kan brukes flere ganger i uken, så vel.
I tilfeller der keratosis pilaris er særlig skjemmende, noen pasienter ha suksess med kjemisk peeling. Under en kjemisk peeling, er en mild syre gjentatte ganger påføres huden. Denne prosessen kan glatte grove lapper og redusere forekomsten av keratosis pilaris støt. En annen prosedyre, Microdermabrasion, kan også være nyttig. Under microdermabrasion, er en medisinsk-grade exfoliant søkt å åpne opp hårsekkene og kvitte huden av døde lag. Snakk med en hudlege om hvorvidt du er en kandidat for disse tjenestene.

For å redusere keratosis pilaris utbrudd, holde deg hydrert, rense huden din med mild såpe og holde hudens overflate godt fuktet - spesielt under tørre vintermånedene.

Forholdsregler

Siden keratosis pilaris er ikke et helseproblem, er det vanligvis ikke karakterisert av smerte og kløe. Hvis dine støt blir altfor rød, irritert, kløende eller fylt med puss, bør du kontakte lege umiddelbart. Det er mulig å utvikle en infeksjon rundt irritert hud follikler, og du må kanskje en aktuell eller oral antibiotika.

Naturlig behandling for keratosis pilaris

Keratosis pilaris er en ufarlige hudlidelse som skaper røde nupper på armer og lår. Det er forårsaket av en opphopning av keratin som tresko hårsekkene. Resultatet er støt på huden som er rødt, hevet og rosa rundt humpete området. Det er en arvelig tilstand som rammer mange med alvorlig tørr hud. Heldigvis er det mange behandlinger som kan avskaffe keratosis pilaris.

Unngå Hot Water

Det er en misforståelse at varmt vann kan åpne porene og rense ut keratin buildup under huden; men dette er rett og slett usant. Forsøk på å rense huden med vann på en skålding-varme temperaturen vil bare inflame huden, intensivere rødhet og forårsake smerte. I stedet prøver å ta enten et bad eller en dusj i moderat til lunkent vann. Prøv å bade i den kuleste vann mulig da dette kan bidra til å lindre kløe og redusere betennelse.

Eksfoliere

Det er enkelte produkter som er ideelle for peeling huden med keratosis pilaris. Se på etiketten og finne eksfoliering som inneholder alpha hydroxy, glykolsyre, og / eller urea syrer. Disse bidrar til å redusere hud humper og rense hårsekkene. Disse syrene hjelper rense ut keratin samt berolige irritert hud. Havregryn-baserte produkter er også nyttig ved forsiktig skrubbe vekk det øverste laget av huden, men er ikke tøffe. Se etter produkter som inneholder grønn te eller aloe, som er svært gunstig for å lindre betent hud. Vær forsiktig så du ikke overexfoliate med noen produkter som de kan ytterligere forverre dette sensitive hud tilstand. Når en dag til annenhver dag vil være nok.

Se en hudlege

Hvis over-the-counter produkter er ikke nok til å kvitte deg med keratosis pilaris, er det på tide å se en hudlege. Hun kan foreskrive medisiner som er mer industriell styrke enn de som finnes på det lokale apotek. Retin-A er et populært aktuell krem ​​som sloughs av gamle hudceller og lar nye å vokse. En ulempe er at det kan føre til peeling og tørrhet, men det gjør oppheve blokkeringen porene. Keralac og Carmol vil bidra til å berolige irritert hud sammen med mykgjørende og eliminere oppbygging av keratin. Lac-Hydrin er også en hyppig brukt av de med keratosis pilaris. Det hjelper å jevne ut ujevnheter, men den har en sterk ammoniakklukt. Lukten kan være urovekkende, men det hjelpe til med å åpne opp porene.

Slik Cure keratosis pilaris Rubra

Keratosis pilaris rubra (KPR) er en variant av keratosis pilaris, en vanlig hud lidelse som påvirker barn og voksne. Om lag halvparten av befolkningen har en av de keratosis pilaris variasjoner, ifølge hudlege Dr. Audrey Kunin. KPR er preget av små støt på huden som er rødt og betent. De fleste av de reddened humper vises på armer, ben og rumpe. Det er ingen andre symptomer på sykdommen, unntatt for sin merkbare utseende. Foreløpig er det ingen kur for KPR, men det finnes effektive behandlinger for å håndtere de hudlesjoner

Bruksanvisning

Bruk en rekke produkter for å behandle sykdommen. Dr. Audrey Kunin foreslår å bruke mange produkter å administrere lesjoner. Hun har funnet at bruk av ulike typer av produkter gir de beste resultatene. Å behandle KPR, en person må fukte og eksfoliere på en daglig basis. Bruk også anti-inflammatorisk produkter.

Exfoliate huden. Eksfoliering dypt renser porene og fjerner døde hudceller. Kommersielle skrubb som St. Ives Apricot Scrub er effektive, som er hjemmelagde skrubb. Lag en pasta av natron og vann eller en pasta av tørr havregryn og vann. Påfør huden, massasje for et minutt og skyll av med lunkent vann.

Bruk naturlige syrer. Det er mange naturlige syrer som kan fungere som en exfoliant å rengjøre og glatte KPR humper. Påfør melk, sitronsaft eller eple cider eddik til de berørte områdene. Det er melkesyre i melk. Sitronsaft har sitronsyre. Eddiker alle har asketisk syre. Et annet alternativ er alpha hydroxy syrer. Disse er fruktsyrer slik som glykolsyre, som blir brukt i mange hudvann og kremer. Du kan også kjøpe glykolsyre i konsentrert form fra skjønnhet tellere eller online.

Påfør vitamin A til huden. Vitamin A er en velkjent hud vitamin. Retinol, som brukes i reseptbelagte legemidler for å behandle keratosis pilaris rubra, er et derivat av vitamin A. Ifølge Mayo Clinic, er retinol nyttig for å "fremme cellefornyelsen og hindre plugging av hårsekken." Bryte åpne en vitamin A kapsel og bruke innhold til huden.

Smør huden. Fuktighetskremer kan glatte og myke opp humper av keratosis pilaris rubra. Det finnes et uendelig antall body lotion og hud kremer på markedet som kan brukes til å myke opp huden. Noen inneholder vitamin E og A, og andre har essensielle oljer som lavendel eller rose. En person kan også bruke eteriske oljer som sitronmelisse olje direkte på huden, noe som kan fukte og eksfoliere huden.

Bruk anti-inflammatoriske produkter. Det er mange naturmidler som kan redusere betennelse. Aloe vera er et godt valg. Dr. Kunin anbefaler grønn te olje for behandling KPR. Grønn te har anti-inflammatorisk egenskaper som kan helbrede betente lesjoner av keratosis pilaris rubra.

Pilaris Rubra Faceii Treatment

Keratosis pilaris rubra faceii (KPRF) er en hud tilstand identifisert av rødhet og tilstedeværelsen av grove eller grove støt. Keratosis pilaris rubra faceii kan begynne ved fødselen eller oppstå i barndommen eller ungdomsårene. KPRF vanligvis bare kan nøyaktig oppdaget og diagnostisert på kaukasiske pasienter. Pasienter med mørkere hud er ofte diagnostisert med eksem.

Symtoms

Symptomer på KPRF inkluderer rødhet i kinnene som er konstant og ubønnhørlig. Det berørte området føles ru å ta på. Leger kan identifisere sykdommen ved sin karakteristiske crimson farge. KPRF blir ofte feildiagnostisert som rosacea.

KPRF er en genetisk lidelse hvor huden begynner kløe som huden og hårsekkene blir tilstoppet. I noen tilfeller vil innvokste hår bli assosiert med denne tilstanden.

Behandling

Kremer og lotions er bra for beroligende på huden. Disse behandlingene kan også bidra til å redusere rødhet i huden. I noen tilfeller er hudkremer med urinstoff, melkesyre, glykolsyre, salisylsyre, tretinoin eller vitamin D er foreskrevet. Behandling av KPRF kan ofte ta måneder. I mange tilfeller symptomene tilbake etter at behandlingen stoppes.

I noen tilfeller kremer som inneholder vitamin A er bra for denne tilstanden, ans i andre tilfeller leger kan foreskrive akne medisinering Retin-A. I sjeldne tilfeller kan en resept for retinoid Adapalene skrives.

Prognose

KPRF forsvinner vanligvis over tid. Det er mest vanlig hos unge mennesker og forsvinner naturlig som de gamle. Selv om prognosen for denne tilstanden er vanligvis veldig bra, betyr det ikke svare på over-the-counter medisiner. Som sådan, er det nesten alltid krever behandling av lege.