Digidexo.com

smerte i navicular bone

Kiropraktikk Behandling av Carpal Tunnel Syndrome

Kiropraktikk Behandling av Carpal Tunnel Syndrome


Carpal Tunnel Syndrome er en tilstand preget av en prikking eller nummenhet følelse i området av håndleddet og hånd. Det er funnet i mennesker som utfører repetitive daglige oppgaver med fingre eller hender, for eksempel datamaskinen operatører, kasser eller samlebåndsarbeidere. Problemet blir utløst langs median nerve som går fra fingertuppene, inntil armen, gjennom skulderen og halsen, og hele veien til ryggmargen. Fordi ryggmargen og øvre rygg området har denne tilkoblingen til hånd og håndledd område, kan en kiropraktor kunne lindre symptomene på Carpal Tunnel Syndrome.

Convenience

Vellykket kiropraktisk prosedyrer kan eliminere behovet for å ta operasjon eller medisinsk narkotika ruten. Til slutt, kan dette spare pasienten tid, penger og ytterligere smerte.

Bone Adjustment

Gjennom bein i baksiden av nedre nakke, median nerve som er ansvarlig for å forårsake Carpal Tunnel Syndrome er koblet til ryggmargen. Hvis noen av disse spesielle bein endre posisjon eller mister normal bevegelse, kan symptomene på Carpal Tunnel bli følt hele veien ned til håndleddet og fingrene. En kiropraktor kan analysere nakken og foreta små justeringer til bein å minske uønsket press på, eller skade på median nerve. Siden nerve reiser langs armen og skuldrene, kan en kiropraktor erkjenne behovet for å justere disse områdene også.

Terapi

En kiropraktor kan bruke terapi teknikker som is, ultralyd, elektrisk stimulering eller lavt nivå laser terapi for å behandle Carpal Tunnel Syndrome. Disse teknikkene fungerer ved å redusere betennelse rundt nerveområdet. Kald laser terapi er en prosedyre som har blitt godkjent av FDA som en skikkelig behandling for Carpal Tunnel Syndrome.

Nutritional Supplements

En kiropraktor kan foreslå å ta noen kosttilskudd, slik som kolloidale mineraler, for å hjelpe til med å lindre effektene av Carpal Tunnel Syndrome. Noen kiropraktorer tror på viktigheten av å absorbere mineraler i kroppen for å gjøre opp for næringsstoffer som kroppen mangler for å opprettholde god helse. Kolloidale mineraler er svært absorberende og blir tatt i en flytende form.

Wrist Traction

En kiropraktor noen ganger bruker en høyteknologisk enhet som skaper trekkraft for å helbrede Carpal Tunnel Syndrome. Pasientens arm er festet til en maskin som trekker med jevne mellomrom for å bidra til å avlaste trykket ved håndleddet.

Andre forslag

En kiropraktor kan også foreslå og forklare behovet for noen andre måter å håndtere Carpal Tunnel Syndrome. Det er en serie med hånd og håndledd øvelser (for eksempel Cats Paw øvelser) som en kiropraktor kan lære pasienten å utføre daglig for å holde hånden muskler strekkes og styrkes. En kiropraktor kan også gi råd til bruk av arm splinter slik at median nerve og håndledd område å helbrede ved å ikke bøye eller skape unødig stress på området.

Risikoen for Spinal Fusion

Selv spinal fusjon kan være effektive i behandling av smerte, er det risiko som er viktig å være klar over før du vurderer spinal fusjon som et behandlingsalternativ. Kirurgen vil vurdere en persons egnethet for en slik prosedyre.

Røyking og medisinske forhold

Pasienter som røyker har ofte en høyere risiko for komplikasjoner for spinal fusjon og kan ha en vanskeligere utvinning. Mange avstivningsoperasjon pasienter er pålagt å slutte å røyke for et par måneder før kirurgi for å redusere risiko. Suksess priser er ofte lavere for de som er overvektige, så vel som for de som røyker, har diabetes eller har andre medisinske problemer.

Smerter ved Donor Bone

Noen pasienter har smerter på stedet av donor bein etter operasjonen, noe som kan innebære infeksjon eller nerveskader. Dette er ofte på grunn av skruer, plater eller andre elementer som brukes for å smelte ryggvirvlene.

Nerve Damage

Andre komplikasjoner kan inneholde noen nerveskader, spesielt med operasjoner som involverer korsryggen, men dette sjelden skjer.

Mislyktes Surgery

Noen mennesker også lider av mislykket operasjon og fortsette å leve i smerte, men sannsynligheten for dette øker med fusjon av tre eller flere nivåer av ryggvirvler. For noen pasienter kan ryggvirvlene ikke smelter sammen etter kirurgi eller det er mulighet for å pode å migrere og krever en ny operasjon.

Generelle Komplikasjoner

Selv om det er en sjanse for komplikasjoner, har de ikke forekommer ofte og kan skje med alle kirurgi. Komplikasjoner er mulig med alle typer kirurgi og inkluderer blødninger, infeksjoner og komplikasjoner med anestesi.

Betraktninger

Det er viktig å være godt utdannet om en slik medisinsk avgjørelse og stoler på din kirurg. Ved å følge kirurgens anbefalinger etter operasjonen, pasienter har en større sjanse for en vellykket utvinning.

Bone sykdommer med sterke smerter

Det er mange bein sykdommer som forårsaker sterke smerter. Det finnes mange typer av artritt som er smertefulle, så vel som andre tilstander, så som metastatisk bensykdom, bensvulst, leukemi, Pagets sykdom og osteomyelitt.

Skjelettmetastaser

Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, er skjelettmetastaser kreft som har spredt seg til skjelettet fra et annet organ i kroppen din, for eksempel lunge eller brystkreft.

Bensvulster

Et bein svulst er en vekst av unormale celler i beinet som kan være godartet (noncancerous) eller ondartet (kreft). Health indikerer at kreftsvulster inkluderer fibrosarcoma, osteosarkom, Ewings sarkom og chondrosarcoma.

Leukemi

Det finnes flere typer leukemi, men de alle innebære en kreft i benmargen og hvite blodceller.

Paget sykdom

Pagets sykdom er en tilstand der bein brytes ned og deretter reformert unormalt, noe som resulterer i beindeformiteter, ifølge Health. Det påvirker vanligvis armen, beinet, bekken, rygg eller kragebein.

Osteomylitis

Osteomylitis er en bakteriell eller soppinfeksjon på bein som kan være akutt eller kronisk. Risikofaktorer inkluderer diabetes, hemodialyse, traumer og IV narkotikabruk.

Betraktninger

Bein sykdommer og tilstander er så mange at hvis du opplever alvorlige skjelettsmerter, bør du oppsøke lege for diagnose og behandling.

Årsakene til Shooting Smerter i foten

Foot smerte kan føre til betydelige problemer i fysisk aktivitet og trening, går om normale daglige aktiviteter, eller selv med å stå opp, og kan utvikle seg i noen som helst. Selv om noen mennesker med skyting smerter i foten kan oppleve at symptomene forsvinner med hvile og hjem rettsmidler, kan andre krever medisinsk intervensjon, avhengig av årsaken til smertene.

Skjelett

Lidelser i bein i foten eller ankelen kan være en årsak til å skyte fot smerter. Bursitt er en sykdom i leddene som resulterer fra unormal press fra væske, og kan føre til skyting fot smerter. Bone spurs er en annen type lidelse som kan føre skyting foten smerte. Dette er en unormal ytre vekster av beinmasse som ofte forekommer på hælen.

Kroniske sykdommer

Visse typer kroniske sykdommer kan føre til forhold som forårsaker skyting smerter i foten. Diabetes kan føre til en tilstand som kalles diabetisk nevropati, en type nerveskader vanlig i føttene og tærne som kan forårsake skyting fot smerter. Leddgikt i bein og ledd i foten blir mer vanlig med økende alder, og kan føre til skyting smerter, spesielt under aktivitet.

Betennelse

Betennelse i soles, sener og leddbånd i føttene kan være en årsak til å skyte fot smerter. Plantar fasciitis er en type betennelse som oppstår langs buen på foten og kan føre til skyting smerter i hælen og bue. Senebetennelse er en annen type betennelse, som ofte forekommer sammen akillessenen, forårsaker skyting hæl smerter.

Skade

Skade er en vanlig årsak til plutselig skyting smerter i foten. En ødelagt eller brukket bein i foten kan oppstå som følge av en skade som et fall, noe som kan føre til skyting smerter og en manglende evne til å bære vekten på den berørte foten. En muskel kan leddbånd eller sene i foten bli forstuet eller anstrengt, som også kan resultere i skyting foten smerte.

Sko

Sko som ikke riktig passer eller støtter føttene er en vanlig årsak til skyting smerter i foten. Sko klemmer tærne, slik som høye hæler, kan legge press på nerver av tærne, noe som resulterer i skyting smerter. Sko med litt støtte eller demping kan forårsake skyting smerter i hælen eller buene av foten.

Strukturelle Disorders

Strukturelle problemer med foten kan være en årsak til å skyte foten smerte. Hammertær og bunions er strukturelle problemer som kan oppstå i tærne, og forårsake smerter, spesielt under fysisk aktivitet. Skyting fot smerter kan også være forårsaket av buer som er for høy eller som er flat.

Bone Stimulator Vs. Tens Unit

Bone stimulatorer og TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) enheter er to enheter som bruker strøm til å helbrede kroppen eller lindre smerte. De brukes i utpreget forskjellig medisinske forhold.

Fakta

Ifølge Blå Kors Blue Shield Minnesota, bein vekst stimulatorer helbrede brukket bein med enten elektrisk eller ultralyd (lydbølge) energi. TENS enheter bruke varmen som genereres av elektrisk strøm for å lindre smerte og stivhet og bedre mobilitet.

Bone Stimulator Treatment

Under bein stimulator behandling, plasserer en pasient en ekstern stimulerende enhet over området av et bein pause, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Behandlingstiden varierer fra omtrent 20 minutter til flere timer på en gitt dag.

TENS behandling

Under behandlingen TENS, elektrode flekker på huden bære strøm fra en TENS enhet til stedet av behandlingen.

Bone Stimulator Fakta

Noen former for bein stimulatorer krever bruk av elektrodeledningene innsatt gjennom huden, eller implantering av en hel stimulerende enhet under huden på stedet for skade.

TENS enhet Fakta

TENS enheter oppnå sine effekter ved å redusere kroppens følsomhet for smerte. De kan også brukes til behandling av akutt smerte ved å levere steroid-medikamenter gjennom huden.

Bone Spurs i Children

Bone spurs hos barn er overflødig bein som utvikler langs siden eller kanten av et bein. Den kliniske navn for denne ekstra bein vekst er osteophytes. Bone spurs kan danne sammen nesten alle bein, men de er spesielt utsatt for å vokse i leddene. Som et resultat, er det ikke uvanlig å finne bein sporer langs ryggraden, da dette er den del av kroppen med det høyeste antall skjøter. Svært ofte folk med bein spurs som utviklet da de var barn vet ikke at spurs eksisterer før de er godt inn i voksenlivet.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, spurs mange ganger bein har ingen smerter eller symptomer i det hele tatt, spesielt når de er på bein av barn. Men noen bein spurs er smertefullt og kan begrense omfanget av bevegelse som en person blir eldre og hans ben stivne. Bone spurs i kneet kan begrense din evne til å fullt forlenge kneet og bøy den, noe som gjør walking vanskelig. Bone spurs i nakken eller ryggraden kan være smertefullt og forårsake nummenhet i armer og ben.

Årsaker

WebMD indikerer at bein sporer utvikles for en rekke forskjellige grunner. I noen tilfeller, utvikler de på grunn av benene prøver å reparere seg selv på grunn av stress, rubbing eller trykket som oppstår over tid. Bone sporer hos barn ofte utvikles som et resultat av et bein blir stresset på grunn brytes eller brukket. Andre grunner for bein spurs å utvikle inkluderer aldring og stramme leddbånd. Som kroppen bryter ned med aldring og brusk bryter ned, spurs utvikle langs de skarpe kantene av bein i leddene.

Diagnose

Leger diagnostisere bein spurs med en rekke forskjellige tester. Ifølge Mayo Clinic, disse testene inkluderer røntgen, computertomografi (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI) skanner. Alle disse testene tillate legen å se inne i kroppen og se benstrukturen, og avgjøre om smerte som oppleves skyldes et ben sporen. Dette er spesielt viktig for å bestemme årsaken til leddsmerter.

Behandlinger

Ifølge WebMD, er det mange behandlinger for bein spurs. Ofte vil leger anbefaler vekttap som en metode for å ta presset bort fra bein spurs som oppstår i føttene eller på hælene. Andre behandlinger inkluderer stretching og styrke leddbånd gjennom fysioterapi og trening. I noen tilfeller vil leger foreskrive NSAIDs for å hjelpe med smerter og betennelse som kan oppstå med bein spurs. Hvis medisiner ikke hjelper med smerte, kan en lege anbefaler at kortikosteroider skal injiseres på stedet av bein anspore som et alternativ behandling. Endelig kan kirurgi være nødvendig å fjerne sporen fra benet.

Komplikasjoner

Selv om bein spurs er ofte godartet, og ikke føre til mer enn minimalt ubehag, noen ganger oppstår komplikasjoner. Ifølge Mayo Clinic, hvis et bein anspore bryter av fra beinet, kan det flyte i kroppen og bli sittende fast i den nærmeste tilstøtende felles, noe som resulterer i smertefulle komplikasjoner i å kunne bevege leddet eller utvide den. Hvis dette skjer, vil benet sporen må fjernes kirurgisk for å hindre ytterligere problemer.

Autoimmune Bone Marrow Disease

Autoimmune Bone Marrow Disease


Autoimmune benmarg sykdom er et resultat av immunsystemet angriper sine egne celler, og dermed kan være dødelig. Diagnostisering av sykdommen er en lang prosedyre som krever medisinsk ekspertise. Medisiner, transfusjoner og benmargstransplantasjon er utført for å lindre pasientens plager. Disse behandlingene midlertidig gi avlastning til pasienten, men symptomene vanligvis gjentas.

Hva er Autoimmune Bone Marrow sykdom?

En myk vev på innsiden av beina som gjør blodceller kalles benmarg. Den produserer de tre forskjellige typer blodceller: røde blodlegemer, som leverer oksygen til ulike deler av kroppen; hvite blodlegemer som bekjemper sykdommer; og blodplater, som blodpropp blod. Autoimmune benmarg sykdom er forårsaket når organismen er i stand til å gjenkjenne sine egne celler, og dermed lar en immunreaksjon mot sine egne celler. Arv er en viktig faktor i gjengivelsen personer utsatt for autoimmune benmarg sykdom. I sin bok, "Kvinner og Auto immune sykdommer," Robert G. Lahita nevner, "syttifem prosent av ofrene for autoimmune benmarg sykdom i Amerika er kvinner, muligens på grunn av økt betennelsesreaksjon."

Symptomer

Mykhet av bein og smerter, hodepine, svake ledd og poser av forskjellige organer, inkludert milt, lever og nyrer, er noen av de kjente symptomene på benmargssykdom. Når den røde blodceller avtar betydelig, fører det til anemi, som kan tyde på benmargssykdom. Hyppige infeksjoner og pasientens manglende evne til å svare på generell medisin er signaler som ikke bør overses.

Diagnose

Nøyaktig diagnose av sykdommen er avhengig av følgende nøyaktig historie til pasienten, fysisk undersøkelse, blodprøver og røntgen. Ricard Cervera, i sin bok, "Diagnostic Criteria I Auto immune sykdommer" stater, "noen ganger auto-antistoffer er injisert, nivået av auto-antistoffer er beregnet å gi en detaljert analyse av utviklingen av sykdommen." En prøve av benmarg kan også trekkes ut for evaluering i et laboratorium.

Behandling

Konsultere en spesialist er obligatorisk. Leger administrere medisiner for å bremse respons av immunsystemet, men som også påvirker systemets evne til å bekjempe andre sykdommer. Kroppens immunforsvar svekkes og pasienten ikke er i stand til å kjempe enda mindre plager, som influensa. Pasienter må legges inn på sykehus ofte og forblir konstant under medisinsk tilsyn. Blodoverføringer er utført i tilfelle antall røde blodceller synker under trygge nivåer. Stråling og kjemoterapi er også brukt i behandlingen.

Benmargstransplantasjon

I noen tilfeller er det mulig å tilføre stamceller fra en donor til en annen person. Legene fastslå kompatibiliteten til giver til mottaker før prosedyren utføres, for å øke sjansene for suksess.

Hva er gikt av Bones?

Urinsyregikt er en ganske vanlig problem for folk som er overvektige eller har nyresykdom, og oppbyggingen av urinsyrekrystaller i leddene kan være smertefullt. Men alvorlige tilfeller kan føre til en tilstand som kalles gikt av bein der innskudd bygge opp og forblir på bein.

Hva er gikt av Bones

Gikt av bein, også kjent som urinsyregikt, oppstår når innskudd eller urinsyrekrystaller kalt tophi bygge opp i leddene og tilstøtende bein. De tophi innskudd skape Harden knop som kan føre til felles erosjon og skader og produserer sterke smerter.

Hvordan Tophi akkumulerer

Ifølge en studie i Annals of Revmatoid Disease (ARD), tophi innskudd begynte som myke, bøyelige klumper som blir hardere med hver gikt blusse opp som urinsyrekrystaller samle og herde i leddene. Over tid calcifies myk klump og stivner til en solid knute.

Hvor Innskudd Form

Tophi innskudd danner vanligvis på leddene i fingrene, stortåen og på tuppen av albuen. Knutene kan være ganske store, noen ganger så stor som golf ball, og produsere ekstreme smerter. I sjeldne tilfeller kan knuter danne på ryggraden og forårsake store skader.

Bone Erosjon

ARD Studien konkluderer også med at urinsyre innskudd og følge tophi innskudd er "en dominerende mekanisme for utvikling av bein erosjon og leddskader i gikt," spesielt nå som knuter vokse seg større og skape mer press på leddene og omkringliggende brusk.

Sekundære problemer

Personer med urinsyregikt er utsatt for nyreproblemer. Om lag 40 prosent utvikle problemer som nyrestein og 25 prosent hvert utvikle progressiv nyresykdom som kan føre til nyresvikt.

Behandling

Når tophi knuter form og stivne, kan de ikke bli eliminert. Det beste løpet av behandlingen er å bestemme den underliggende årsaken til gikt, som inkluderer fedme, nedsatt nyrefunksjon og høyt alkoholforbruk, og prøve å eliminere det å hindre gikt angrep og den resulterende oppbygging av tophi.

Bone Tuberkulose Symptomer

Tuberkulose er en sykdom forårsaket av bakterien Mycobacterium tuberculosis. Selv om denne sykdommen oftest infiserer lungesystemet (lungene), ca 10 til 20 prosent av alle diagnostiserte tilfeller av tuberkulose infisere bein. Bone tuberkulose kan oppstå i alle aldre, og kan infisere noen bein i kroppen. Symptomer på bein tuberkulose er ofte vage, noe som gjør diagnose vanskelig.

Tuberkulose

Tuberkulose er en sykdom som har eksistert siden tidlig egyptiske ganger. Denne sykdommen er en bakteriell infeksjon som kan spre seg gjennom luften når en smittet person hoster eller nyser. I noen land tuberkulose er endemisk, mao det er en alltid tilstedeværende fare. I USA, er imidlertid sykdommen ikke er så vanlig, men er fortsatt en fare, spesielt i større byer.

Symptomer

Det vanligste symptomet er lokalisert smerte, ofte i ryggen fordi ryggraden er benet ofte påvirket. Andre symptomer kan være feber og tap av vekt. En kald abscess, som svelling uten inflammasjon, ofte er forenlig med bein tuberkulose. Fordi noen av disse symptomene ikke er spesifikke for bare bein tuberkulose, er ofte vanskelig diagnose.

Disseminert Bone Tuberkulose

Disseminert bein tuberkulose, også kjent som multifokal bein tuberkulose, er svært sjelden, utgjør mindre enn fem prosent av alle tilfeller av bein tuberkulose. Infeksjonen av mer enn ett ben er mest vanlig hos pasienter som er immunforsvar (deres immunsystemet er svekket på grunn av en annen sykdom eller medisinsk tilstand). Symptomene for multifokal bein tuberkulose er de samme, bortsett fra at smertene kan være tilstede i flere områder.

Diagnose

Røntgenbilder som røntgen og bein skanner viser ikke noen spesifikke funksjoner som entydig skille sykdommen som bein tuberkulose. Noen vanlige røntgen funn som tyder bein tuberkulose er myke vev hevelse, innsnevring av felles plass, cyster i benet, og tap av skivehøyde i ryggraden. Når det er mistanke om bein tuberkulose basert på symptomer og skanne funn, kan en biopsi av bein i spørsmålet gi en differensialdiagnose.

Behandling

Alle typer tuberkulose blir behandlet med antituberculous narkotika. Tre medisiner er gitt i kombinasjon for å bekjempe denne sykdommen, inkludert isoniazid, rifampicin og etambutol. Fordi tuberkulosebakterier kan bli multiresistent, Centers for Disease Control gir anbefalinger for USA på de eksakte kombinasjon, dosering og behandlingsvarighet basert på gjeldende trender.

Hvordan man skal håndtere med leddgikt & Bone Spurs av lumbalcolumna

Ifølge National Institutes of Health, åtte av ti mennesker har ryggsmerter på et tidspunkt i livet sitt. De fleste ryggsmerter går bort av seg selv, men hvis tilstanden er et resultat av alder eller en degenerativ sykdom, kan du være i for en levetid på fysiske utfordringer. Bone spurs og leddgikt av lumbalcolumna er begge svært vanlige lidelser, spesielt etter fylte 60 år Begge er degenerative lidelser som kan føre til smerte og begrenser bevegelse. Du kan lære å takle leddgikt og bein spurs, og forhåpentligvis få tilbake livskvaliteten din.

Hvordan man skal håndtere med leddgikt & Bone Spurs av lumbalcolumna

Hvordan takle leddgikt og bein spurs

•  Gå til fysioterapi. En fysioterapeut kan lage et program som passer dine unike behov og bekymringer. Teorien er at å bygge muskler som omgir degenereres leddene tar trykket av de berørte sener og vev.

Få en kortison skudd. En epidural steroid injeksjon eller kortison skudd kan gi terapeutisk lindring for noen pasienter med bein spurs og leddgikt av korsryggen. Det kan redusere betennelse og hevelse i leddene. Fordelene er vanligvis forbigående, men legen din kan avgjøre om gjentatte injeksjoner vil hjelpe deg.

Bruk en orthotic enhet. Canes, sko wedges og fellesbukseseler kan redusere smerte ved å begrense bevegelsen. En orthotic enhet er spesielt nyttig for pasienter som lider av bein spurs og degenerative tilstander som revmatoid artritt, og de som finner ut at fysioterapi er litt for smertefullt.

Se en smerte spesialist. Familien din lege kan hjelpe diagnostisere tilstanden, men en smertebehandling lege vil jobbe med deg for å faktisk redusere eller eliminere din smerte. Denne typen lege er også fullstendig klar over farene ved å ta smertestillende medikamenter i lange perioder av gangen.

Hint

  • I motsetning til navnet indikerer, bein spurs er ikke biter av bein som stikker ut fra ryggraden. De trenger ikke rote nerver og muskler.
  • Bone spurs og leddgikt av lumbalcolumna er ikke forhold du bør jobbe gjennom og tåle. Smerte kan være en indikasjon på mer skade.
  • Det finnes ingen kjent kur for leddgikt.

Tegn og symptomer på Bone Disease

Tegn og symptomer på Bone Disease


Deres ben er sammensatt av levende vev som støtter legemet og tillater bevegelse. Ifølge Medline Plus, holde bein sunn og sterk betyr å få rikelig med mosjon, kalsium og vitamin D. Disse vanene kan også bidra til å forhindre bentap. Dessverre, noen ganger til tross for sunne vaner, dine bein kan påvirkes av sykdom. Hvis du mistenker at du har symptomer på en skjelettsykdom, bør du oppsøke lege raskt for diagnose og behandling. De mulige tegn og symptomer kan variere vidt, avhengig av typen av sykdom.

Paget sykdom

Normalt går din bein gjennom en syklus av å bryte ned og gjenoppbygge. Pagets sykdom er en type bensykdom som forstyrrer "gjenvinning" av benet saken. Dette kan til slutt føre til misdannede og skjøre bein. Det resulterer ofte i ubehag i ledd og bein. Noen mennesker opplever ikke noen symptomer. Andre kan ha symptomer i ett bestemt område, mens andre pasienter kan ha vidtrekkende symptomer. Ifølge Mayo Clinic, noen vanlige symptomer på Paget sykdom inkluderer en konstant, verkende bein smerte som kan forverres om natten. Leddene kan bli hovne, stive og smertefulle. Hvis knoklene blir for store og komprimere nerver, kan symptomene være nummenhet, prikking, synsproblemer, hørselstap og svakhet. Pasienter kan også lide brudd.

Myelom bein sykdom

Myelom bensykdom er en type av kreft i plasmaceller, som er hvite blodceller. Myelomcellenes er unormale plasmaceller som akkumuleres i bein og beinmarg. Myelom bein sykdom kan føre til symptomer som vannlating problemer, rygg og ribbein smerter, nummenhet eller svakhet i bena, skjelettsmerter og benbrudd. Ifølge University of Virginia, kan myelom også føre til vekttap, tretthet, kvalme, brekninger, infeksjoner, forstoppelse og svakhet.

Bone Cancer

Bone kreft er en veldig bestemt type kreft som oppstår i bein; Dette skiller seg fra andre kreftformer, slik som myelom bensykdom, som begynner et annet sted, men påvirker skjelettet. Dette kreft kan ramme alle bein i kroppen din. Noen vanlige symptomer på bein kreft, ifølge Mayo Clinic er tretthet, svekket bein, brudd, utilsiktet vekttap, bein smerte og ømhet og hevelse rundt det berørte beinet.

Hvordan virker Bone Spurs Utvikle?

Initial Injury

Bone spurs vanligvis begynne etter en skade. Skaden kan ha vært et brudd eller andre store traumer til beinet, eller det kan være et resultat av slitasje. Aldring og osteoartritt kan bryte ned inne i et leddbrusk. Spurs oftest utvikle seg på eller i en felles grunn av konstant rubbing av overflatene der. Skade på benvev er det som først bevirker en spore til å utvikle seg.

Bony Vekst

Når benet begynner å helbrede skaden ekstra beinvekst kan forekomme. Bone spurs vises som små knotter beinvevet som kan være på størrelse med et sandkorn eller så stor som en drue frø. Den ekstra vekst i seg selv er ikke problematisk. Det skader ikke beinet den vokser på og heller ikke viser noen underliggende lidelse. Flertallet av folk med bein spurs er uvitende de har dem og har ingen tegn eller symptomer.

Soft Tissue Skader

Problemer sekundære til utvikling av et bein sporen er vanligvis hvordan de blir først oppdaget. Hard hud kan dannes over sporene, slik som i tilfellet med liktorn på føtter. Myke vev som nerver, sener og leddbånd kan gni over spurs, bli slitt ned og skadet i tid. Bone spurs som utvikler på ryggraden kan irritere eller påvirket nerver, forårsaker smerte eller nummenhet i andre områder av kroppen. De fleste problemer knyttet til bein spurs oppstå i skulder rotator cuff eller i føttene.

Gorham Bone Vanishing Disease

Den ekstremt sjelden tilstand av forsvinnende bein sykdom er noen ganger kalt Gorham sykdom, etter at LW Gorham som sluttet med AP Stout i å beskrive tilstanden i en oktober 1955 utgaven av den amerikanske versjonen av Journal of Bone og Joint Surgery. Sykdommen kan bevirke noen ben og frembringer nøyaktig den symptom navnet tilsier. Ingen kur for forsvinnende bein sykdom finnes, men noen medisiner kan bremse utviklingen av sykdommen.

Årsak og Beskrivelse

De fleste tilfeller av forsvinnende bein sykdom har ingen kjent årsak. Sykdommen vises vanligvis i løpet av barndommen eller tidlig voksen alder og kan manifestere seg etter at en pasient lider et bein skade. Når sykdommen begynner, en tumor-lignende vekst av blod eller lymfe fartøy kalles en angioma begynner gjengroing og erstatte benmasse. Den angioma vanligvis erstatter bare et enkelt bein, men kan vokse inn i omkringliggende bløtvev som muskler, svekke disse strukturene.

Symptomer

Personer med forsvinnende bein sykdom har, i hovedsak, et enkelt symptom: Den berørte bein forsvinner i løpet av mange år, og noen ganger flere tiår. Pasienten føler ingen smerte fra enten forsvinningen av bein eller veksten av angioma. Imidlertid kan de berørte bein blitt stadig svakere som det forsvinner. Dette kan gjøre pasienter med forsvinnende bein sykdom mer utsatt for brudd.

Bones Berørte

En oversiktsartikkel publisert i mars 2008 utgaven av tidsskriftet Ortopedi kategoriserer hver og en av de 191 tilfellene av bein forsvinnende sykdom som leger har rapportert i vitenskapelig litteratur siden 1838. Bones av ansikt, skulder, armer og hender har oftest blitt påvirket av sykdommen. Tilfeller av forsvinnende bein sykdom har også involvert skallen, ryggraden, bryst, bekken, ben, føtter og tær.

Mulige komplikasjoner

Når et bein forsvinner fra en pasientens kropp, kan pasienten sitte igjen med en misdannelse, skjemmende eller funksjonshemming. For eksempel vil en pasient som mister en hodeskalle plate eller et kinn bein har en ansikts skjemmende, mens en pasient som mister en ryggvirvelen kunne ha begrenset mobilitet. En forsvinnende bein sykdom faktaark utgitt av Medical College of Wisconsin bemerker at pasienter som mister bein rundt vitale organer, som for eksempel en rib skjerming en lunge, kan oppleve skader på tidligere beskyttet organ. Ødeleggelsen av skallen plater og fremveksten av en angioma inn i hjernen kan være dødelig.

Behandlinger

Forsvinnings bensykdom stopper videre i mange pasienter etter at alle eller de fleste av de berørte benet har forsvunnet. Legene har prøvd mange behandlinger for å bremse eller reversere forsvinnende bein sykdom før den stopper av seg selv, men med liten suksess. En liste over forsøkt behandlinger, gjengitt i Internet Journal of Ortopedisk kirurgi, inkluderer: "kirurgisk excision med bein pode og protese, stråling og administrasjon av vitamin D, androgener, aminosyrer, binyrene ekstrakter, kalsium, fluor, kalsitonin og bisfosfonater. " Bare strålebehandling, calcitonin (f.eks miacalcin fra Novartis) og bisfosfonater som alendronat (f.eks Fosamax fra Merck) og ibandronat (f.eks Boniva fra Roche) har vist seg noe effektivt. Disse behandlingene fungerer best når det gis til de yngste pasientene.

Bone Spur Treningstips

Bone Spur Treningstips


Ifølge MayoClinic.com, spurs bein (også kalt osteofytter) oppstår når benete anslag utvikle langs kantene av bein. De skarpe kantene er ikke følsomme på egenhånd, men når de kommer i kontakt med nærliggende nerver og andre bein, kan det være smertefullt. Bone spurs kan danne på noen bein, men de oftest danner på ledd eller hvor leddbånd og sener forbinder med bein. De kan danne på hælen, i albue eller håndledd, eller på beina i ryggraden.

Heel Spur Øvelser

På grunn av den utrolige mengden av slitasje som en persons føtter, spesielt deres hæl, gjennomgår, bein spurs er mest vanlig på denne delen av kroppen. Men med riktig hæl anspore tøyningsøvelser potensialet for et bein anspore til å utvikle seg på foten er redusert. Vev og muskler skal styrkes, og hvis et bein anspore begynner å utvikle seg, vil det ha en hard tid fremover.

En øvelse består i å finne en vegg som tåler vekten og trykket av dere lener seg mot den. Plasser deg slik at det ene kneet er rett og ene kneet er bøyd, den ene foten foran den andre. Bøy begge beina på kneet og telle til 10. Gjenta mellom 20 og 25 ganger for hver hæl, vekslende hvert femte strekninger. Hvis du begynner å utvikle mer alvorlig hæl smerter, stopp umiddelbart og oppsøke lege. Disse øvelsene bør ikke bli fulgt med en "No Pain, No Gain" filosofi. De bør gjøres langsomt og forsiktig.

Deretter lene seg fremover på en benkeplate. Spre begge føttene fra hverandre, men pass på at den ene foten er foran den andre. Strekk knærne og sitte på huk ned. Sørg for ikke å løfte hælene. Du skal føle en liten burn eller strekk i foten buene som hælene komme opp på strekningen. Hold denne positur i 10 sekunder, og deretter komme tilbake opp til stående. Gjenta dette 20 til 25 ganger, vekslende hvilken fot er frem hver femte gang.

Underarm, albue og håndledd Spur øvelser og strekker

Anstrengende aktivitet eller trening kan også føre til spurs. Tennis er en vanlig sport som kan forårsake bein spurs eller en svak albue. Å utøve spurs ut av håndleddet, albuer eller skuldre, kan du prøve følgende øvelser:

Å konsentrere seg om musklene som bøye håndleddet, rett høyre arm ut foran deg, håndflaten vender opp, og bruke venstre hånd forsiktig skyve på hvelvet høyre håndflate. Hold denne posisjonen i fem til syv sekunder, og skifte side. Prøv denne øvelsen 40 ganger, to sett om dagen.

Å arbeide på musklene som vri håndleddet, holder en fem-kilos vekt i såret hånd med tommelen pekende opp. Nå, langsomt og målrettet rotere leddet innover så langt som mulig, og deretter utover så langt som mulig. Hold hver posisjon i to sekunder før du flytter til neste. Gjenta dette så mange ganger som albuen vil tillate. Igjen, ikke overdriv for moro skyld "påskynde" utvinning. En langsom, forsiktig utvinning er det beste for bein spurs i arm, albue eller håndledd.

Behandling for rygg Spurs

Dessverre, er kirurgi den mest effektive måten å lindre smerte og nevrologiske symptomer relatert til bein spurs og fortykket leddbånd i ryggen. Hvis du er eldre enn 40, vet at medisinske tilstander assosiert med alder (høyt blodtrykk, diabetes og hjertesykdommer) kan påvirke kirurgiske risikoen og hindre gjenopprettingsprosessen. Men det er vel verdt det. Ryggraden kirurgi for bein spurs blir nødvendig hvis nerve og / eller ryggmargskompresjon forårsaker smerte eller motor tap. For fysioterapi etter operasjonen, kan du prøve følgende øvelse:

Først plasserer en matte på gulvet i nærheten av en vegg. Ligg på ryggen med bena strukket langs gulvet, begge føttene presset hardt mot veggen. Trykk på begge håndflatene ned på matten. Bøy høyre kne og bringe den til sakte mot midten av brystet. Hold utvidet benet trykkes ned på matten, inhalerer og deretter utvide høyre ben til himmelen, strekker seg til den er nesten parallell med veggen. Hold denne posisjonen i ti sekunder, og deretter gå tilbake til start. Gjør det 25 ganger, to ganger om dagen.

Slik Doner Bone Marrow for pengene

Benmarg er oftest donert frivillig, uten økonomisk kompensasjon, for transplantasjon til en bestemt person som er vanligvis en venn eller elsket én. En benmargstransplantasjon kan behandle leukemi og andre blodsykdommer. Men du kan også donere benmarg til vitenskapelige forskningsgrupper til bruk i forskning og kliniske studier. I motsetning til å donere benmarg for transplantasjon, donere benmarg for forskning kan kompenseres økonomisk.

Bruksanvisning

Slik Doner Bone Marrow for pengene

•  Finn en vitenskapelig forskningsgruppe akseptere benmarg i bytte mot økonomisk kompensasjon. Kontakt store medisinske sentre eller søk det amerikanske National Institutes of Health: Clinical Trials nettside ved hjelp av stikkordet "benmarg" for å finne disse forskningsgrupper (se nedenfor).

Gjennomgå forskningskonsernets inklusjonskriterier og eksklusjonskriterier. Kontroller at du, ditt kjønn, din alder, din medisinske tilstand (er) og din livsstil vane (e) oppfyller kriteriene til å donere benmarg for studien.

Ta kontakt med forskningsgruppen og registrere deg for benmarg donasjon. Hvis du blir spurt, gi noen forespurte medisinsk dokumentasjon for å bekrefte at du oppfyller kriteriene til å donere benmarg for det vitenskapelige studiet.

Gå gjennom alle materialer levert av forskergruppen, eller materiale tilgjengelig på internett, forklarer hva du kan forvente når du donere. Medline Plus gir nyttig materiale, med tittelen "Bone Marrow aspire" (se nedenfor).

Les alle informert samtykkeerklæringer og juridiske utgivelser gitt til deg av forskergruppen, betalende oppmerksomhet til risikoen ved inngrepet og de ​​juridiske rettighetene utgitt. Hvis du samtykker i å gå videre med benmarg donasjon, signere alle informert samtykkeerklæringer og juridiske utgivelser.

Gjennomgå benmarg donasjon, som innebærer aspirasjon. Dette omfatter typisk et innsnitt, innføring av en 25-gauge nål gjennom huden og inn i benet (ofte hoftekam av bekkenet, som har en stor mengde av benmarg) og noen smerte når benmargen er fjernet gjennom nålen .

Motta penger som kompensasjon for din tid og krefter og ulempene ved å donere benmarg.

Følg alle postprocedure anbefalinger. Vær særlig oppmerksom på sårbehandling og når du kan gjenoppta normale aktiviteter.

Hint

  • Benmarg aspirasjon bærer risikoen, selv om komplikasjoner er sjeldne. Komplikasjoner kan omfatte overdreven blødning, infeksjon, brudd på nåler i bond, langvarige smerter og reaksjoner på intravenøs sedasjon.

Bone Spur rettsmidler

Et bein anspore, kjent for det medisinske fellesskapet som en osteophyte, er definert av den amerikanske Academy of ortopediske kirurger som en overvekst av bein. Mens bein spurs er ikke smertefullt i seg selv, kan de muskler, sener og leddbånd som gnis mot bein anspore bli betent og hoven, noen ganger forårsaker sterke smerter.

Hva er årsaken til Bone Spurs?

Overvekst av bein som definerer et bein anspore er ofte en reaksjon på små skader som skjer til sener, leddbånd og brusk i leddene daglig. Noen ganger følger de en spesifikk skade, men bein sporer ganske ofte er en del av den naturlige aldringsprosessen. De er spesielt vanlig hos pasienter med osteoartritt, fordi brusk som beskytter endene av benene blir slitt og betent. Overvekt, stramme leddbånd og dårlig tilpasset sko kan også føre til betennelser og skader på disse strukturene. I alle fall er kroppens respons til denne skaden til å bygge nytt ben.

Funksjoner og Identifisering

Bone spurs kan oppstå på noen av bein i kroppen, men finnes oftest på hælene, ryggen og skulderen. De er ofte de første merkbare symptom på en annen tilstand, for eksempel spinal stenose eller plantar fasciitt, ​​noe som fører til hæl spurs.

Noen ganger du eller legen din kan faktisk føle brak fra et bein anspore, men vanligvis de blir diagnostisert med en Xray, CT eller MR undersøkelse.

Behandling Bone Spurs

Du kan ha bein spurs uten selv å vite det, så de fleste krever ingen behandling i det hele tatt. Når behandlingen er nødvendig, vanligvis løser det symptomene, i stedet for bein anspore selv.

Smertefulle bein spurs kan ofte behandles med over-the-counter, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som ibuprofen eller naproxen. Ice, høyde og hviler kroppsdelen kan også hjelpe deg med å håndtere smerten av en betent bein anspore.

Avhengig av plasseringen av benet sporen, ortotiske en enhet, for eksempel en sko innsats, kan både å lindre smerte og forebygge ytterligere skade. Hvis ingen av de mange ortoser som er tilgjengelige i butikken hvor du kjøper dine NSAIDS tilbyr avlastning, kan det hende du trenger for å få en resept fra lege for å få en ortose skreddersydd for din situasjon.

En mer vanskelig, men like viktig behandling, er å holde vekten nede. Bærer rundt overskytende pounds er skadelig for leddene og kan føre til etablering av bein spurs.

Kirurgi

Noen ganger smerte, hevelse eller betennelse fra en osteophyte kan være så ødeleggende at kirurgisk fjerning av sporen er det beste alternativet. Dette gjelder hvis bein anspore er å begrense omfanget av bevegelse, noe som kan skje med bein spurs i skulder, albue, hæl og ryggrad. Bein anspore fjerning er ofte gjort under andre operasjoner for å behandle leddgikt og kan gjøres enten gjennom en åpen innsnitt eller ved artroskopi.

Forebygging / løsning

Fordi bein spurs er en ganske vanlig reaksjon på aldring bein, muskler, sener og leddbånd, er det ikke mye som må gjøres for å hindre dem. Men å opprettholde en sunn livsstil, inkludert å holde vekten nede, trene regelmessig --- huske å varme opp og varm ned som en del av den øvelsen --- og iført velsittende sko vil gå en lang vei mot å unngå hevelse og smerte forbundet med worst-case bein spurs.

Advarsel

Mens de fleste bein spurs er godartet eller i beste fall irriterende, har de tidvis bryte av og seg fast i et ledd eller felles fôr. Dette kan føre til at felles å "låse opp", som vil føre til økt leddskader. Hvis dette skjer, bør du gjøre en avtale for å se en orthopedist.

Hva skyldes smerter i hånd?

Hånden er svært sårbare. Den har meget liten beskyttelse, og er bygget opp av mange små bein. Hendene er ofte overarbeidet og utsatt for slag fra ytre påvirkninger eller fra fall. Resultatet er at hendene kan opprettholde skade og skade på grunn av mange faktorer.

Infeksjon

Hvis du har en infeksjon i hånden, kan dens betennelse forårsake smerte. Smitte kan komme fra en rekke organismer, inkludert pseudomonas, enterobakterier, Staphylococcus aureu og streptokokker. Hvis infeksjon er til stede, kan du føle en bankende smerte, erfaring rødhet og hevelse i hånden, finner ut at å bevege hånden din er smertefullt, og du har feber. Hvis pus har dannet i den infiserte hånden, må den som skal behandles og fjernes. Pus kan ødelegge hud, sener og annet vev.

Skader

Hvis du opplever sterke smerter i bunnen av tommelen, kan du ha en Bennett brudd. Bein som er brukket er det første metacarpal, ifølge http://Joint-pain-expert.net. Frakturen omfatter den nedre del av dette benet og strekker seg inn i fugen. Det mindre fragment av sprekken forblir festet til håndleddet ben, mens det større fragmentet blir forskjøvet sammen med hele tommelen. Dette fører til smerte, hevelse og ømhet.

Blood Flow

Hvis blodstrømmen i hånden er blokkert, kan dette resultere i kompartmentsyndrom. Musklene i kroppen din er omsluttet av hard vev kalt fascia, som deler musklene i separate segmenter. Blodtilførsel kan være helt blokkert dersom trykket er for mye, og dette kan resultere i død av vev i nerver, hud og muskler i det aktuelle rommet.

Når det er dødt vev til stede, er det absorberes inn i kroppen og fibrøse vev danner, som kontrakt og trekker hånden til en deformert stilling. Dette kan føre til lammelser i hånden og kan resultere i permanent bøyd fingre og håndledd.

Men at Risk

Menn er 10 ganger mer sannsynlig enn kvinner til å bli rammet med Dupuytrens kontraktur, en sykdom som involverer vevet under huden på håndflaten. Vevet blir spenstig og tøff og kontrakter. Dette skjer vanligvis mellom 50 og 70 og er mer sannsynlig å skje hvis du har epilepsi eller diabetes.

Andre kilder til Pain

Revmatoid eller artrose kan føre til smerter i hender og fingre, som kan fibromyalgi, noe som påvirker musklene. Klubbe finger, eller baseball finger, oppstår når noe treffer slutten av fingeren, og bøyer den bakover med makt, forårsaker en delvis sene rive.

Navicular brudd kan forekomme i håndleddet og er ofte feildiagnostisert som en forstuet håndleddet. En svært liten bein, hvis den ikke blir behandlet på riktig måte, kan det navicular bein skrape og gni. Skiløper tommelen oppstår når kraft av noen slag trekker tommelen bort fra fingrene, noe som resulterer i et ligament rive som forbinder tommelfingeren til metacarpale benet.

Overforbruk og andre muligheter

Senebetennelse resultater fra overforbruk av hånden og ender opp i hevelse smerte, ømhet og tap av bevegelse i hender og fingre. Du kan høre en knallbra lyd når du bøyer fingrene eller skrive.

Gangliene er cyster som kan utvikle seg i nærheten ledd eller sener. De gangliene kan løse selv, eller kan fjernes kirurgisk.

Carpal tunnel syndrom er forårsaket av press på den store nerven i håndleddet når den passerer fra hånd til underarmen gjennom sene-formet tunneler. Dette fører til nummenhet og kribling.

Hva er behandlingen for Bone Spurs i Toe?

Hva er behandlingen for Bone Spurs i Toe?


Ifølge Dr. Kirk A. Koepsel, redaktør av podiatrynetwork.com., Bein sporer av tærne oppstår oftest på den lille tå, selv om de kan oppstå på andre tær. Sporer kan dannes på utsiden av tåen ved siden av tånegl, på innsiden av tåen nær tuppen av tåen, og på innsiden av bunnen av tåen.

Årsaker

Ifølge Koepse, den viktigste årsaken til tå bein spurs er for mye press forårsaket av tærne trykke med hverandre mens iført (dårlig utstyrt) sko. Muskelspenninger i føttene fra stående lengre perioder, kan også være en faktor i utviklingen av bein spurs i tåa.

Sko

Den beste måten å forebygge og noen ganger behandle bein spurs i tærne er ved å bære godt tilpasset sko som gir tærne god plass til å bevege seg.

Konservative behandlinger

Å behandle tå bein spurs, du ønsker å fjerne så mye press som mulig fra bein anspore. I tillegg til riktig utstyrt sko, kan du bruke ortopedisk padding i dine sko. Å miste vekt, hvis det er hensiktsmessig, kan også redusere trykket. Å lindre smerter, anti-inflammatoriske medisiner eller kortison injeksjoner er noen ganger et alternativ.

Kirurgi

Hvis kirurgi er nødvendig for å fjerne sporer, gjør kirurgen et lite innsnitt i nærheten av sporen og utjevner benet.

Betraktninger

Bone spurs i tærne ofte føre til liktorn og vellykket behandling kornet krever å bli kvitt bein sporen.

Alternativ behandling for Bone Spurs

Bone spurs er en del av en smertefull tilstand som ofte oppstår som et resultat av leddgikt i midten alder. De kan begrense omfanget av bevegelse og forårsake smerte til de omkringliggende områdene. Mens kirurgi er et alternativ, det finnes alternative metoder som er mindre invasiv tillegg kan du gi deg lindring fra de resulterende symptomer.

Definisjon av en Bone Spur

Bone spurs (også kjent osteofytter) er unormale anslag som vokser langs kantene av bein. Spurs kan vokse på alle bein i kroppen, men er oftest på ryggen, føtter og fingre. Mens spurs ikke vondt på egen hånd, kan de gni opp mot nærliggende bein og nerver, noe som kan føre til ekstrem smerte. Våre alders-indusert manglende evne til å absorbere kalsium fører til utbrudd på beinet; disse utbruddene er bein spurs. Disse bein spurs kan skyldes flere forhold i tillegg, som for eksempel plantar fasciitis, spondylose og spinal stenose. Den tilstand som forårsaker bein spurs oftest er slitasjegikt. Tradisjonell behandling kan begynne med ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som Ibuprofin å lette smerter og betennelser, og avslutt med drift om nødvendig.

Vitaminer og kosttilskudd

Alternativ behandling av bein spurs begynner med en skikkelig vitamin og supplement plan. En kombinasjon av glukosamin sulfat (500 mg), hai brusk (lege rettet), bromelain (to kapsler mellom mat) og nattlysolje (500 mg) kan behandle betennelse i sporen og området rundt sammen med behandling av enhver leddskade deg har vedvarende. Absorpsjonen av disse rettsmidler kan forbedres ved å legge fordøyelsesapparatet betain HCl. B-kompleks vitaminer og vitamin C kan også forbedre bein helse.

Herbal rettsmidler

Arnica er en urt som er i stand til å forbedre sirkulasjonen til et bestemt område, mens lindre smerter i blåmerker, revet muskler og bein spurs. Du kan kjøpe en homeopatisk krem ​​med urten på de fleste naturlig matbutikker. En urtete laget av urten kjerringrokk kan begynne å helbrede og reparere det skadede vevet i nærheten av din bein spurs. Bruk en teskje av urter i en kopp kokende vann, la dem bratt deretter press dem og nyte te tre ganger om dagen. Den indiske krydderet gurkemeie og dens ekstrakt curcumin kan tas som en 500 mg kapsel tre ganger om dagen for å gi naturlig lettelse ligner kortison. Dette kan redusere betennelser og smerte uten medisinske bivirkninger av kortison.

Behandling hjemme

Fotbad kan være spesielt effektiv for å bøte på smerten av bein sporer i føttene når du veksler varmt og kaldt vann. Hot linfrø pakker (eller andre urte pakke) bidrar til å berolige bort noen av smerter og betennelser. Iført kippekapper og erstatte gamle utslitte sko kan forbedre ankel og fot bein spurs. Siden matallergier og fordøyelsesproblemer kan føre til bein spurs hos noen pasienter, ta kontakt med en naturlege å sørge for at du ikke forverrer problemene med mat som du spiser. Noen ganger vil de anbefale at du prøver en avgiftning diett for å teste hvilke matvarer kan være årsak til et problem.

Advarsler

Siden bein spurs kan være et tegn på et større problem (som leddgikt), kontakt legen din så snart du oppdager dem. Enkelte naturmidler kan forårsake allergiske reaksjoner eller samhandle feil med medisiner du nå tar. Klart alt med legen din eller en integrert lege før du legger urter til rutine.

Hva er årsakene til kronisk kneet smerte?

Det er to forskjellige typer av knesmerter. Akutt knesmerter oppstår for en kort periode, og det er vanligvis forårsaket av en ulykke eller det er et resultat av et fall eller truffet under et idrettsarrangement som fotball for eksempel. Det er vanligvis en slags ligament skader som skjer som går bort etter kirurgi og rehab. Kronisk knesmerter er helt annerledes. Denne typen smerter kan være vedvarende hele tiden, eller det kan være preget av fakkel-ups. Det er flere forskjellige årsaker til kroniske knesmerter.

Gikt

Leddgikt er en tilstand som angriper leddene i kroppen. To typer leddgikt som kalles osteo og revmatoid artritt kan ha en stor effekt på kneleddet. De kan føre til hevelse, stivhet, feber og immobilitet. Når osteoarthritis treff, blir brusk slitt bort på plasseringen av joint. I begge disse situasjonene, kan smertene være kronisk. Det kan også være ganger når smertene blusser opp og blir verre.

Senebetennelse

Bones er festet til bein gjennom bindevevsstrenger som vi kaller sener. Musklene er festet til bein gjennom bindevevsstrenger som vi kaller leddbånd. I løpet av tiden, kan sener i kneet bli betent og irritert. Dette fører til en tilstand som kalles senebetennelse, noe som fører til kroniske smerter. Dette er vanligvis forårsaket av repeterende bevegelser der det er mye stress på senen over kneet kalt patellarsenen. Profesjonelle skiløpere, løpere og syklister kjøre risikoen for å utvikle denne tilstanden.

Bursitt

Innsiden av kroppens ledd er små sekker som kalles bursa. Bursa fungere som polstring mellom leddbånd, sener og ledd. Skader ofte føre disse bursa sekker til å hovne opp, noe som fører til en tilstand som kalles bursitt. Når bursitt treff, kan det være betennelse, rødhet, varme rundt kneet og kroniske smerter som kan oppstå selv når du bare sitter stille.

Urinsyregikt

Urinsyre er et kjemisk stoff som dannes i legemet. Det er resultatet av et stoff som heter puriner som finnes i ulike matvarer som skalldyr, innmat og øl. Under normale omstendigheter, blir dette urinsyre skylles ut av kroppen i urinen. Men av og til, bygger det opp i systemet og fører til en tilstand som kalles gikt. Når dette skjer, urinsyre bassenger opp på felles steder som kneet og forårsaker smerte. Smerten fra gikt kan enten være mild og stødig, eller det kan være alvorlige flare-ups.

Identifikasjon

Den Iliotibial band, eller IT-band, er et leddbånd som går ned på utsiden av beinet fra bekkenet hele veien ned til tibia. Når denne ligament blir betent, kan det føre til en tilstand som kalles Iliotibial band syndrom. Langdistanseløpere som er mest utsatt for denne tilstanden. Selv om IT-band syndrom fører til kroniske smerter, kan hele spekteret av bevegelse skal fortsatt forventet.